Ασύρματες λύσεις ακοής φτιαγμένες για τη ζωή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασύρματες λύσεις ακοής φτιαγμένες για τη ζωή"

Transcript

1 Ασύρματες λύσεις ακοής φτιαγμένες για τη ζωή

2 Υποδεχτείτε την πιο έξυπνη λύση ακοής Στην Starkey πιστεύουμε πως όσο καλύτερη είναι η ακοή σας, τόσο καλύτερη είναι και η ποιότητα ζωής σας. Το Muse iq είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία της Starkey. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου, η οποία σας επιτρέπει να γίνετε ένα με τον κόσμο γύρω σας, όπως ποτέ άλλοτε. Έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες της ακοής σας, και να σας κρατά σε επαφή με τα πρόσωπα και τις συνήθειες που αγαπάτε. Το Muse iq, διατίθεται και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Το Starkey Sound διαθέτει τεχνολογία αιχμής που προσφέρει πραγματική απόλαυση ακοής.

3

4 Υποδεχτείτε την εξατομικευμένη ακοή Τα Muse iq και τα εύχρηστα αξεσουάρ μας SurfLink προσφέρουν την πιo εξατομικευμένη εμπειρία ακοής και έχουν σχεδιαστεί για να: Παρέχουν φυσική ακοή και αβίαστη μετάβαση από το ένα ακουστικό περιβάλλον στο άλλο, κατά τη διάρκεια της ημέρας Αποδίδουν αψεγάδιαστο και διαυγή ήχο Σας προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο να επαναφορτίσετε τα ακουστικά σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε Εξασφαλίζουν άνετη ακόη ενισχύοντας μόνο τους σημαντικούς ήχους Βοηθούν να κατανοείτε καλύτερα τις συνομιλίες και να ακούτε άνετα Αναμεταδίδουν τον ήχο της τηλεόρασης, τηλεφωνικές συνομιλίες, μουσική και άλλα πολλά, απευθείας στα ακουστικά σας.

5 Made for your day-to-day Τα Muse iq σας βοηθούν να προσαρμόζεστε γρήγορα στο περιβάλλον σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή στο μέγιστο.

6 Υποδεχτείτε όλα όσα θέλατε από ένα ακουστικό Eπαναπροσδιορίσαμε τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά. Τα νέα επαναφορτιζόμενα Muse iq διαρκούν 20% περισσότερο από άλλα ακουστικά, είναι 30% μικρότερα και είναι 100% ευκολότερα στη χρήση. Επιπλέον, τα ακουστικά σας θα είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, χάρη στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με τη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, στην κατηγορία τους.

7 Αναβαθμίσαμε την ήδη εξελιγμένη τεχνολογία μας Πλούσιος ήχος για την απόλαυση της ακουστικής εμπειρίας Επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία διαρκεί για περισσότερες από 30 ώρες χρήσης Ο φορητός φορτιστής καθιστά δυνατή τη φόρτιση χωρίς τη χρήση καλωδίων Το μικρότερο επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας Ρωτήστε τον ακοοπροθετιστή σας σχετικά με όλες τις επαναφορτιζόμενες λύσεις ακοής.

8 Υποδεχτείτε την εύκολη συνδεσιμότητα Με όλο και περισσότερα ασύρματα προϊόντα, οι συνδέσεις μεταξύ των συσκευών μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση. Η τεχνολογία μας, 900sync παρέχει μία ισχυρή λύση για να πλοηγηθείτε σε ακουστικά περιβάλλοντα με υψηλή ασύρματη δραστηριότητα. Η υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα, επιτρέπει ταυτόχρονη μετάδοση του ήχου από το τηλέφωνο και στα δύο αυτιά καθώς και ασύρματες δυνατότητες για μονόπλευρες βαρηκοΐες.

9 Τα ασύρματα ακουστικά της Starkey δεν θα ήταν πλήρη χωρίς τα δημοφιλή αξεσουάρ μας, SurfLink. Ο μικρός κινητός αναμεταδότης SurfLink Mobile 2, είναι ένα υπερσύγχρονο βοήθημα ακοής, αναμεταδότης δεδομένων και τηλεχειριστήριο ακουστικών βαρηκοΐας, όλα σε μία συσκευή. Το SurfLink Mini Mobile, είναι ένα μικρό και απλό σύστημα αναμετάδωσης του ήχου από το κινητό σας, στα ακουστικά σας. Χάρη σε αυτό μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή που διαθέτει Bluetooth με τα Muse iq ακουστικά σας. Το SurfLink Media 2 είναι ένας σταθερός αναμεταδότης ήχου που συνδέεται με την τηλεόραση, το MP3 Player και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα, για να μεταφέρει ασύρματα τον ήχο, απευθείας στα ακουστικά σας. Το SurfLink Remote μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυξομείωση της έντασης, για αλλαγή μνήμης, για έλεγχο της σύνδεσης και πολλά άλλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μικρό και διακριτικό SurfLink Remote Microphone 2 συνήθως φοριέται από κάποιο συνομιλητή, προκειμένου να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην αντίληψη της ομιλίας, σε δύσκολα ακουστικά περιβάλλοντα.

10 Υποδεχτείτε τον πραγματικό ήχο της μουσικής Οι προτιμήσεις στη μουσική μπορεί να διαφέρουν αλλά η δύναμη της μουσικής είναι παγκοσμίως αντιληπτή. Χάρη στην μεγάλη δυνατότητα επεξεργασίας ήχου που διαθέτουν τα ακουστικά Muse iq, μπορείτε πλέον να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο χάρη σε χαρακτηριστικά που: Εστιάζουν στη μουσική ακουστότητα, επιθυμητή ένταση και ποιότητα ήχου. Κάνουν τους απαλούς μουσικούς ήχους να ακούγονται καλύτερα Επιτρέπουν τόσο την αυτόματη ρύθμιση, όσο και τη ρύθμιση βάσει των δικών σας προτιμήσεων Το αποτέλεσμα είναι ακουστική απόλαυση όπως εσείς επιθυμείτε να ακούτε μουσική, είτε σε αυτόματη λειτουργία είτε σε χειροκίνητη.

11 Υποδεχτείτε τη λύση για όλους τους τύπους βαρηκοΐας Εάν έχετε μονόπλευρη βαρηκοΐα τότε τα Muse iq είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες της ακοής σας. Η ασύρματη μας τεχνολογία σε ακουστικά CROS και Bi CROS, δίνει αυξημένη δυνατότητα ακοής και κατανόησης ομιλίας στα άτομα με μονόπλευρη βαρηκοΐα. Η τεχνολογία 900sync επιτρέπει την μετάδοση ήχου στο υγιές αυτί για να προσδώσει ποιότητα, καθαρότητα και συνέπεια ήχου. Η Starkey προσφέρει το πρώτο επαναφορτιζόμενο ακουστικό βοήθημα για μονόπλευρη απώλεια ακοής.

12 Υποδεχτείτε τα καλύτερα Επιθυμείτε Να ακούτε άνετα σε δύσκολες συνθήκες Επαναφορτιζόμενα ακουστικά Βέλτιστη ασύρματη μετάδοση Άνετη, Εξατομικευμένη ακοή Χωρίς βουητά ή σφυρίγματα Ανθεκτικά και αξιόπιστα ακουστικά Μουσική όπως προοριζόταν να ακουστεί Προσαρμοζόμενη ανακούφιση εμβοών Τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο της τεχνολογίας.

13 Τα Muse iq προσφέρουν Το Acuity Immersion Directionality, σχεδιάστηκε για να αποκαθιστά τα φυσικά οφέλη που παρέχει το αυτί και να διευκολύνει την κατανόηση της ομιλίας σε δύσκολες καταστάσεις ακρόασης. Δύο επαναφορτιζόμενες επιλογές που παρέχουν συνεχή, σταθερή ισχύ για να διασφαλίσετε ότι τα ακουστικά σας είναι πάντα έτοιμα για χρήση. * Τεχνολογία που παρέχει ακέραια ασύρματη απόδοση, ενώ αναμεταδίδει ήχο από τηλεόραση, μουσική και άλλα μέσα, μέσω του SurfLink Mobile 2, SurfLink Mini Mobile και άλλα SurfLink αξεσουάρ. Χαρακτηριστικά που επιταχύνουν την προσαρμογή σας στα ακουστικά βαρηκοΐας, με σταδιακές προσαρμογές, χωρίς να παραμορφώνεται η ακοή σας από τους γύρω θορύβους και με απόλυτη διαύγεια των χαμηλών ήχων. Ο καλύτερος ακυρωτής ανατροφοδότησης στην αγορά, παρέχει άνετη και χωρίς σφυρίγματα ακοή καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η νανο-επίστρωση Surface NanoShield απωθεί το νερό, το κερί και την υγρασία, προστατεύοντας και διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία των ακουστικών. Ένας σχεδιασμός που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μουσική με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τώρα μπορείτε να ακούσετε κάθε νότα με τον τρόπο που ο καλλιτέχνης θα ήθελε - με καθαρή, εκλεπτυσμένη ποιότητα ήχου. Η προηγμένη Τεχνολογία Multiflex Tinnitus ενσωματωμένη στα Muse iq παρέχει ανακούφιση σε όσους υποφέρουν από εμβοές * Οι επαναφορτιζόμενες λύσεις ακοής διατίθενται για επαναφορτιζόμενα

14 Υποδεχτείτε την καλύτερη ακοή,όπου κι αν βρίσκεστε Από την αρχή, οι ακουστικές μας λύσεις βοηθούν τους ανθρώπους να ακούνε καλύτερα σε δύσκολα περιβάλλοντα και να ζούνε μία καλύτερη ζωή. Επιθυμείτε να ακούτε την κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας: τον τόνο της φωνής του συντρόφου σας ή τις διακυμάνσεις στις νότες του αγαπημένου σας τραγουδιού. Τόσο σε μία συζήτηση με έναν ακόμη, όσο και σε ένα μέρος γεμάτο κόσμο, θα ακούτε τους γύρω σας. Το ακουστικό που χρειάζεστε εξαρτάται από το πόσο πολυάσχολοι και δραστήριοι είστε, καθώς και σε τι περιβάλλον βρίσκεστε συνήθως.

15 Ακουστικά Περιβάλλοντα Πλήθος Αυτοκίνητο Θέατρο Πάρτυ Περιβάλλον Εργασίας Ψώνια Εκκλησία Εξωτερικές Δραστηριότητες Εστιατόρια Συναντήσεις Συνομιλίες Σπίτι Ανώτατο Προηγμένο Επίλεκτο Βασικό Οικονομικό Τεχνολογικά Επίπεδα

16 Υποδεχτείτε το μοναδικό στύλ Ποιος είναι ο δικός σας τρόπος ζωής; Τύποι και χρώματα Η σειρά των νέων προϊόντων μας βελτιώνει την ακοή σε πολλά και διάφορα ακουστικά περιβάλλοντα. Ρωτήστε τον ακοοπροθετιστή σας και μάθετε ποιες επιλογές ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Δείτε και συγκρίνετε τα ακουστικά περιβάλλοντα στο γράφημα στην εσωτερική σελίδα. Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει ανάμεσα στους διαφορετικούς τύπους ακουστικών, μεταξύ των οποίων θα βρείτε τα μικρότερα ακουστικά μας, κατασκευάσιμα κατά παραγγελία, που διαθέτουν σύστημα ηχοκάλυψης εμβοών και ασύρματη δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας των ακουστικών. Συμβουλευτείτε τον ακοολόγο ή τον ακοοπροθετιστή σας για να διαπιστώσετε αν τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά είναι κατάλληλα για εσάς. Τα ενδοωτιαία ακουστικά είναι διαθέσιμα στους διάφορους τόνους χρώματος του δέρματος.

17 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Black Slate Sterling Bright White Espresso Bronze Champagne Εάν έχετε μεγάλη απώλεια ακοής, ρωτήστε τον ακοοπροθετιστή σας για τα Muse iq Power Plus BTE 13. Τα Muse iq είναι διαθέσιμα σε ποικιλία τύπων και χρωμάτων, ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς

18 Μεγέθη IIC Αθέατα Ενδοκαναλικά CIC Ενδοκαναλικά ITC Καναλικά ITE Ενδοωτιαία

19 Υποδεχτείτε την τέλεια εφαρμογή RIC Ανοικτής Εφαρμογής BTE Οπισθοωτιαία

20 Υποδεχτείτε μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Η βαρηκοΐα δεν είναι μόνο θέμα ακοής, αλλά θέμα ποιότητας ζωής και υγείας συνολικά. Μπορεί να συμβεί από φυσιολογικά αίτια, ωστόσο άλλοι παράγοντες μπορεί να σας εκπλήξουν. Ηλικιωμένοι Older adults άνω των 70 ετών με βαρηκοΐα * with impaired hearing may have a μπορείlifespan να έχουν μικρότερο shorter than their peers 1 without hearing problems. προσδόκιμο ζωής. 1 *70 years and older 10% 20% 30% 40% People* άνω withτων a hearing experience a Ηλικιωμένοι 75 ετώνloss με βαρηκοΐα, 30-40% faster decline in cognitive abilities παρουσιάζουν μείωση των νοητικών τους δυνατοτήτων to peers without hearing loss.2 κατάcompared 30-40% γρηγορότερα σε σχέση με συνομήλικούς τους*75που έχουν βαρηκοΐα. 2 yearsδεν and older Ασθενείς μεlow-frequency βαρηκοΐα στις People with χαμηλές συχνότητες, hearing loss are considered at risk 3 for cardiovascular events. διατρέχουν μεγαλύτερο ρίσκο για καρδιοαγγειακές παθήσεις. 3 Τα ακουστικά Muse iq είναι φτιαγμένα, έτσι ώστε οι ασθενείς με βαρηκοΐα να ακούνε ακόμη και τον παραμικρό ήχο που τους δίνει χαρά στη ζωή. Είναι φτιαγμένα γνωρίζοντας πώς πως όσοι τα χρησιμοποιούν ακούνε και ζούνε καλύτερα.

21 Πάνω απο Ενήλικες with Adults με βαρηκοΐα και χωρίς ακουστικά Over * untreated hearing loss είναιmore πιο πιθανό were likely to να report εμφανίσουν συμπτώματα depression, anxiety and κατάθλιψης, άγχους και paranoia than peers who παράνοιας σε σχέση με wore hearing aids.4 συνομήλικούς τους που χρησιμοποιούν ακουστικά 4 *50 years and older 360 εκ. 360 million of the world's population άνθρωποι ανά τον έχουν haveκόσμο disabling 5 hearing loss. απώλεια ακοής σε επίπεδο αναπηρίας 5 Ενήλικες βαρηκοΐα και χωρίς ακουστικά Adults με with untreated hearing loss 6 6 είναι πιό πιθανό να παρουσιάσουν γεροντική are more likely to develop dementia.άνοια Σοβαρή Απώλεια severe loss Μέτρια Απώλεια moderate loss Ήπιαmild Απώλεια loss 2x 3x 5x T I M E S M O R EΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ L I K E LY ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Υπάρχει There is aσημαντική significant σύνδεση ανάμεσα association betweenστην Ασθενείς με ελαφριά People with βαρηκοΐα mild hearing loss και την and untreated βαρηκοΐα hearing loss.7 πιθανότητες to have a history 8 of falling. πτώσεων are 3x Υψηλήblood Αρτηριακή έχουν 3 φορές high περισσότερες Πίεση pressure more likely χωρίς ακουστικά % 90-95% ofτων people with hearing loss can ανθρώπων με απώλεια ακοής be treatedνα with hearing aids.9την μπορούν αντιμετωπίσουν πάθηση με ακουστικά βαρηκοΐας 9 Για να το θέσουμε πιο απλά τα ακουστικά Muse iq είναι φτιαγμένα για την ζωή σας.

22 Φτιαγμένα έτσι ώστε ο κόσμος να ακούει Ο ιδρυτής και CEO της Starkey, κος. William F. Austin, πίστευε πάντοτε ακράδαντα ότι το δώρο μιας καλύτερης ακοής οδηγεί σε μια πιο γεμάτη και πλούσια ζωή. Με βάση αυτή την φιλοσοφία, αποδεικνύουμε την αφοσίωση μας καθημερινά μέσω της δράσης του φιλανθρωπικού και μη κερδοσκοπικού ιδρύματος της Starkey (Starkey Hearing Foundation). Για κάθε ακουστικό Starkey που αγοράζετε ένα ποσό διατίθεται για να βοηθήσουμε κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη. Το δώρο της ακοής ανοίγει ένα νέο κόσμο ευκαιριών. Ενώνει τους ανθρώπους με τη ζωή και τους βοηθά να αντιληφθούν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν ποτέ φανταστεί. Το Starkey Hearing Foundation δίνει ακουστικά και αλλάζει ζωές ανά τη υφήλιο.

23 Φτιαγμένα για να βοηθήσουν εκατομμύρια ΧΩΡΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 1.1 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΖΩΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Διαδώστε την ελπίδα από αυτί σε αυτί. Για να μάθετε περισσότερα ή να προσφέρετε το δώρο της ακοής, επισκεφθείτε το StarkeyHearingFoundation.org

24 1 Norton, A. (2015). Older Adults Hearing Loss May Be Tied to Earlier Death. HealthDay News. Retrieved from /09/24/older-adults-hearing-loss-may-be-tied-to-earlier-death 2 Lin, F. R., Yaffe, K., Xia, J., Xue, Q., Harris, T. B., Purchase-Helzner, E., Simonsick, E. M. (2013). Hearing Loss and Cognitive Decline in Older Adults. JAMA Internal Medicine,173(4), doi: /jamainternmed Friedland, D. R., Cederberg, C., & Tarima, S. (2009). Audiometic pattern as a predictor of cardiovascular status: Development of a model for assessment of risk. The Laryngoscope, 119: Retrieved from: doi/ /lary.20130/abstract 4 Reinemer, M., & Hood, J. (1999). Untreated Hearing Loss Linked to Depression, Social Isolation in Seniors. Audiology Today, 11(4). Retrieved from: document-library/untreated-hearing-loss-linked-depression-social-isolation 5 World Health Organization. (2015). Deafness and hearing loss. Retrieved from: 6 Johns Hopkins Medicine. (2011). Hearing Loss And Dementia Linked in Study. Retrieved from: dementia_linked_in_study 7 Agarwal, S., Mishra, A., Jagade, M., Kasbekar, V. & Nagle, S. K. (2013). Effects of Hypertension on Hearing. Indian J Otolaryngol Head Neck Surg December; 65(Suppl 3): Published online 2013 February 17. Retrieved from: PMC / 8 Johns Hopkins Medicine. (2012). Hearing Loss Linked to Three-Fold Risk of Falling. Retrieved from: news/media/releases/hearing_loss_linked_to_three_fold_risk_of_falling 9 Better Hearing Institute. (n.d.). Hearing Loss Treatment. Retrieved from: Starkey. All Rights Reserved. 1/ BROC EE-ST-IV

Μια αθέατη, εξατομικευμένη λύση

Μια αθέατη, εξατομικευμένη λύση Μια αθέατη, εξατομικευμένη λύση Ακοή που την αισθάνεστε Στη Starkey, πιστεύουμε ότι η καλύτερη ακοή, σας βοηθά να αισθανθείτε συνδεδεμένοι με τον κόσμο σας με έναν πλουσιότερο και πιο προσωπικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Z SERIES BROCHURE GREEK PG1a.pdf 1 13/03/ :37:20 Z SERIES ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ CMY

Z SERIES BROCHURE GREEK PG1a.pdf 1 13/03/ :37:20 Z SERIES ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ CMY Z SERIES BROCHURE GREEK PG1a.pdf 1 13/03/2015 12:37:20 Z SERIES ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ C M Y CM MY CY CMY K Z SERIES BROCHURE GREEK PG2aa.pdf 1 13/03/2015 12:44:15 Καλωσορίσατε στην επόμενη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα Όλα όσα θα θέλατε σε ένα ακουστικό βοήθημα. Και πολλά περισσότερα. Αυτή είναι η X Series, η τελευταία και πιο προηγμένη σειρά της Starkey Αμερικής στα ψηφιακά ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone HALO Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone ΠΑΡΑMEINETE ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ Ακούστε τη ζωή στο έπακρο Με τα επαναστατικά ακουστικά βαρηκοΐας Starkey Halo που έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

XINO. Λύσεις για τη θεραπεία εμβοών

XINO. Λύσεις για τη θεραπεία εμβοών XINO Λύσεις για τη θεραπεία εμβοών Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις εμβοές Μήπως εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε πάσχει από "βουητά στα αυτιά"; Ίσως να μην βουίζουν ακριβώς. Μερικοί άνθρωποι το περιγράφουν

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Top Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Με τα ενδοωτιαία ακουστικά των εργαστηρίων μας, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Δύο αυτιά καλύτερα από ένα. Ακοή, όπως έχει προβλέψει η φύση

Δύο αυτιά καλύτερα από ένα. Ακοή, όπως έχει προβλέψει η φύση Δύο αυτιά καλύτερα από ένα Ακοή, όπως έχει προβλέψει η φύση Είναι καιρός να ακούσετε Η Phonak είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ακουστικών βοηθημάτων στον κόσμο. Με έδρα την Stäfa, στην Ελβετία, η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι ενασ κοσμοσ φυσικων ηχων Τα καινούρια ακουστικά βαρηκοΐας CLEAR330 της Widex είναι τελείως ασύρματα. Όπως τα αυτιά, έτσι κι αυτά μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι ενασ κοσμοσ φυσικων ηχων Τα καινούρια ακουστικά βαρηκοΐας CLEAR 220 της Widex είναι τελείως ασύρματα. Όπως τα αυτιά, έτσι κι αυτά μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστικές λύσεις για όλους από την Phonak. Phonak Belong και Venture

Ακουστικές λύσεις για όλους από την Phonak. Phonak Belong και Venture Ακουστικές λύσεις για όλους από την Phonak Phonak Belong και Venture Μήπως εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αντιμετωπίζει δυσκολία στην ακοή; Η ικανότητα της ακοής είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ασύρματα ακουστικά Headphones 7 ANC της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με την άισθηση τησ άκοησ

Σχετικά με την άισθηση τησ άκοησ Σχετικά με ΤΗΝ ΑΙΣΘΗση της ακοής Η ακοη είναι βασική ανάγκη. η αισθηση τησ ακοησ μας προσφερει ανεση στην επικοινωνια. Και για να αισθανόμαστε άνετα, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να ακούμε και να καταλαβαίνουμε,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστικές λύσεις για όλους από την Phonak. Phonak Venture

Ακουστικές λύσεις για όλους από την Phonak. Phonak Venture Ακουστικές λύσεις για όλους από την Phonak Phonak Venture Μήπως εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αντιμετωπίζει δυσκολία στην ακοή; Η ικανότητα της ακοής είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Headphones 1 Bluetooth ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές ασύρματης επικοινωνίας από τη Phonak. Λύσεις για ενήλικες, εφήβους και εκπαιδευτικούς

Επιλογές ασύρματης επικοινωνίας από τη Phonak. Λύσεις για ενήλικες, εφήβους και εκπαιδευτικούς Επιλογές ασύρματης επικοινωνίας από τη Phonak Λύσεις για ενήλικες, εφήβους και εκπαιδευτικούς Επιλογές ασύρματης επικοινωνίας Περιεχόμενα Επιλογές ασύρματης επικοινωνίας * Λύσεις για ενήλικες και εφήβους

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Beltone. εγχειρίδιο χρήστη

Εφαρμογές Beltone. εγχειρίδιο χρήστη Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη Εισαγωγή Συγχαρητήρια για τη λήψη της εφαρμογής σας Beltone. Οι εφαρμογές Beltone έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν την ακουστική εμπειρία σας και να σας επιτρέψουν

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογής. resound.com

Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογής. resound.com Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογής resound.com Εισαγωγή Οι εφαρμογές ReSound έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσουν την ακουστική εμπειρία σας και να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε πλήρως τα ακουστικά βοηθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B2 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ικανό να αντιληφθεί το πιο μικρό ηχητικό σήμα εώς έναν ήχο που θα προκαλούσε

Είναι ικανό να αντιληφθεί το πιο μικρό ηχητικό σήμα εώς έναν ήχο που θα προκαλούσε Το αυτί είναι ένα σύνθετο όργανο ακοής και ισορροπίας. Είναι ικανό να αντιληφθεί το πιο μικρό ηχητικό σήμα εώς έναν ήχο που θα προκαλούσε ακόμη και πόνο ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ 1 / 5 Ο ακουστικός

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

A8-0188/298. Morten Løkkegaard Απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες COM(2015)0615 C8-0387/ /0278(COD)

A8-0188/298. Morten Løkkegaard Απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες COM(2015)0615 C8-0387/ /0278(COD) 7.9.2017 A8-0188/298 298 Παράρτημα I Ενότητα IV Μέρος A Υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων και σχετικός τερματικός εξοπλισμός καταναλωτών με προηγμένη υπολογιστική ικανότητα Υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ακουστικά DJ2 της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE240/SE245

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Το παιδί μου έχει δυσκολία στην ακοή. Οδηγός για γονείς

Το παιδί μου έχει δυσκολία στην ακοή. Οδηγός για γονείς Το παιδί μου έχει δυσκολία στην ακοή Οδηγός για γονείς Περιεχόμενα Δεν είστε μόνοι 3 Δυσκολία ακοής 5 Μέθοδοι για εξέταση της ακοής 6 Ακοόγραμμα 7 Είδη και αιτίες απώλειας ακοής 8 Βαθμός απώλειας ακοής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0188/290. Τροπολογία

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0188/290. Τροπολογία 7.9.2017 A8-0188/290 Τροπολογία 290 Jiří Maštálka, Kostadinka Kuneva, Merja Kyllönen, Marina Albiol Guzmán, Δημήτριος Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου, Σοφία Σακοράφα εξ ονόματος Ομάδας GUE/NGL Έκθεση Morten

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Απολαύστε ήχο σχεδιασμένο γύρω από σας Το πάθος μας για τη μουσική ζωντανεύει σε μια άψογα συντονισμένη ακουστική εμπειρία. Όταν σχεδιάζουμε ένα νέο Volvo, πάντα αναρωτιόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT)

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT) Πληροφορίες προϊόντος 1 Σύνδεση φόρτισης 2 Κουµπί "+" 3 Κουµπί "-" 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε) 5 Λυχνία µπαταρίας (κόκκινη) 6 Ακουστικό αυτιού 7 Μικρόφωνο 8 Κλιπ αυτιού 9 Λυχνία φόρτισης (κόκκινο) 10 Λυχνία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη BT-03i εγχειρίδιο χρήστη 1 Γενική επισκόπηση Ευρετήριο Ξεκινώντας Πως να απαντήσετε στην τηλεφωνική κλήση Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 2 1. Γενική επισκόπηση A B E Δ ΣΤ 1-1 Πλήκτρα λειτουργίας: Γ A B

Διαβάστε περισσότερα

Επείγουσα Ανάγκη για βοήθεια Συχνές ερωτήσεις

Επείγουσα Ανάγκη για βοήθεια Συχνές ερωτήσεις Επείγουσα Ανάγκη για βοήθεια Συχνές ερωτήσεις Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο συνήθεις συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης για βοήθεια. Βασίζονται στις εμπειρίες των υπαλλήλων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ Τι είναι η Entr; Ασφάλεια, Άνεση και Έξυπνος Έλεγχος. Εύκολα αναβαθμίστε την ήδη υπάρχουσα κλειδαριά σας σε ένα σύστημα πρόσβασης ελέγχου. Απλώς αφαιρέστε τον παλιό σας κύλινδρο

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη. Beltone.com

Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη. Beltone.com Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη Beltone.com Εισαγωγή Οι εφαρμογές Beltone έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν την ακουστική εμπειρία σας και να σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT770 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΑ

ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΑ Σχολή Επιστημών Υγείας Πτυχιακή εργασία ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΑ Παναγιώτα Παπαϊωάννου Λεμεσός, Μάιος 2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 EL Εγχειρίδιο χρήσης a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX EL Προειδοποίηση: Το προϊόν δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη. Beltone.com

Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη. Beltone.com Εφαρμογές Beltone εγχειρίδιο χρήστη Beltone.com Εισαγωγή Οι εφαρμογές Beltone έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν την ακουστική εμπειρία σας και να σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT370 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο kitsound.co.uk CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH JB. 3079/Κατασκευάζεται στην Κίνα. KitSound 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 1 Είμαστε τεχνίτες. Είμαστε μουσικοί. Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT2 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Xperia Tablet S Line Up Presentation

Xperia Tablet S Line Up Presentation Xperia Tablet S Line Up Presentation Εκπληκτικός Σχεδιασμός Βάρος μόνο 570gr. Εξαιρετικά λεπτό. Σώμα από Αλουμίνιο ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση όπου και εάν βρίσκεστε. Εργονομικός Σχεδιασμός Μοναδικά

Διαβάστε περισσότερα

Ένα αναλογικό σήμα περιέχει άπειρες πιθανές τιμές. Για παράδειγμα ένας απλός ήχος αν τον βλέπαμε σε ένα παλμογράφο θα έμοιαζε με το παρακάτω:

Ένα αναλογικό σήμα περιέχει άπειρες πιθανές τιμές. Για παράδειγμα ένας απλός ήχος αν τον βλέπαμε σε ένα παλμογράφο θα έμοιαζε με το παρακάτω: Σημειώσεις Δικτύων Αναλογικά και ψηφιακά σήματα Ένα αναλογικό σήμα περιέχει άπειρες πιθανές τιμές. Για παράδειγμα ένας απλός ήχος αν τον βλέπαμε σε ένα παλμογράφο θα έμοιαζε με το παρακάτω: Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT5+ ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμοσμένα ακουστικά

Προσαρμοσμένα ακουστικά Προσαρμοσμένα ακουστικά Insio binax Οδηγός Χρήστη www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Περιεχόμενα Καλώς ήρθατε 4 Τα ακουστικά σας 5 Τύπος ακουστικού 5 Εξοικείωση με τα ακουστικά σας 5 Εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Ήχος και Εικόνα σε ένα αρμονικό ενιαίο σύστημα Η ψυχαγωγία αποτελεί έναν ακόμη θεμελιώδη άξονα εφαρμογής και ανάπτυξης του αυτοματισμού. Η Απόλαυση «κατανέμεται».

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΕΘΟΔΟΣ SUZUKI για ΚΙΘΑΡΑ ενημερωτικό δελτίο

Η ΜΕΘΟΔΟΣ SUZUKI για ΚΙΘΑΡΑ ενημερωτικό δελτίο July 2016 SuzukiGuitarthens Τηλ.: 6948009754 Η ΜΕΘΟΔΟΣ SUZUKI για ΚΙΘΑΡΑ ενημερωτικό δελτίο Περίπου 500.000 μαθητές της μεθόδου Suzuki σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την μελέτη σε πιάνο, βιολί, τσέλο, βιόλα,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογής. resound.com

Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογής. resound.com Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογής resound.com Εισαγωγή Οι εφαρμογές ReSound έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσουν την ακουστική εμπειρία σας και να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε πλήρως τα ακουστικά βοηθήματα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT Sport ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Κινητή Υγεία (m-health) Χρ. Ηλιούδης

Κινητή Υγεία (m-health) Χρ. Ηλιούδης Κινητή Υγεία (m-health) 1 m-health Η κινητή Υγεία περιλαμβάνει: τη χρήση κινητών συσκευών για να συλλέγει, ενοποιεί και επεξεργάζεται δεδομένα υγείας τη μετάδοση πληροφοριών, σε σχέση με την φροντίδα της

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ το κοχλιακο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ το κοχλιακο ΤΙ ΕΙΝΑΙ το κοχλιακο εμφυτευμα; Advanced Bionics Τί είναι το ΚΟΧΛΙΑΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ; Το κοχλιακό εμφύτευμα είναι μια ηλεκτρονική συσκευή σχεδιασμένη για να παρέχει βελτιωμένη αντίληψη του ήχου και δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του

Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου μπορεί να διαφέρουν σε ορισμένα σημεία από την περιγραφή του τηλεφώνου ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού του και τους παρόχους των εκάστοτε εταιρείων

Διαβάστε περισσότερα

A8-0188/336. Thomas Händel εξ ονόματος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων

A8-0188/336. Thomas Händel εξ ονόματος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων 7.9.2017 A8-0188/336 336 Αιτιολογική σκέψη 18 (18) Είναι αναγκαίο να θεσπιστούν οι απαιτήσεις προσβασιμότητας με τον λιγότερο επαχθή τρόπο για τις επιχειρήσεις και τα κράτη μέλη, κυρίως με το να συμπεριληφθούν

Διαβάστε περισσότερα

Jabra HALO2. Εγχειρίδιο χρήσης. www.jabra.com

Jabra HALO2. Εγχειρίδιο χρήσης. www.jabra.com Jabra HALO2 Εγχειρίδιο χρήσης www.jabra.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ............................................ 2 ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ.................................. 2 ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΌ ΣΑΣ...................................

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό είναι το πέμπτο έντυπο της σειράς που αφορά θέματα σχετικά με τη ακοή από την εταιρία Widex.

Αυτό είναι το πέμπτο έντυπο της σειράς που αφορά θέματα σχετικά με τη ακοή από την εταιρία Widex. Επικοινωνώντας με χρήστες ακουστικών βαρηκοίας 5 Συμβουλές για μια επιτυχημένη επικοινωνία Αυτό είναι το πέμπτο έντυπο της σειράς που αφορά θέματα σχετικά με τη ακοή από την εταιρία Widex. Επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ «LLM-Care»

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ «LLM-Care» ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ «LLM-Care» 1 Μούσιου Αδαμαντία, 2 Αργυροπούλου Σοφία, 3 Γκογκολάκη Παναγιώτα, 4 Ρωμανοπούλου Ευαγγελία, 4 Ζηλίδου Βασιλική, 5 Καρτσακλής Α. Λυκούργος, 4 Μπαμίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ακουστικών βοηθημάτων μέσα στο αυτί (ITE) Vista T

Οδηγός ακουστικών βοηθημάτων μέσα στο αυτί (ITE) Vista T Οδηγός ακουστικών βοηθημάτων μέσα στο αυτί (ITE) Vista T Σας ευχαριστούμε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτά τα ακουστικά. Ενδιαφερόμαστε βαθιά για τα άτομα με απώλεια ακοής. Επειδή είναι σημαντικό το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ακουστικών βαρηκοΐας πίσω από το αυτί (BTE) Vista T RIC

Οδηγός ακουστικών βαρηκοΐας πίσω από το αυτί (BTE) Vista T RIC Οδηγός ακουστικών βαρηκοΐας πίσω από το αυτί (BTE) Vista T RIC Οι παρούσες οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα εξής μοντέλα: Έτος παραγωγής: 2017 Vista T R 13 910 Vista T R 13 810 Vista T R 13 710 Vista T R

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1 Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Οδηγός έναρξης HT-XT1 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 2 Εγκατάσταση 4 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ TMHMA AKOOΛΟΓΙΑΣ - ΝΕΥΡΟΩΤΟΛΟΓΙΑΣ Το αυτί είναι ένα όργανο που εξυπηρετεί δύο λειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισµό: η µία είναι η αίσθηση

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!!

Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!! Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!! Ο Choicewebradio ακούγεται τώρα πια και χωρίς την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και κινητού τηλεφώνου. Και αυτό γίνεται πολύ απλά με την αγορά του magicbox

Διαβάστε περισσότερα

Phonak Target 6.0. Οδηγός εφαρμογής Phonak Target. Νοέμβριος 2018

Phonak Target 6.0. Οδηγός εφαρμογής Phonak Target. Νοέμβριος 2018 Phonak Target 6.0 Νοέμβριος 2018 Οδηγός εφαρμογής Phonak Target Το λογισμικό εφαρμογής του Phonak Target προορίζεται για χρήση από καταρτισμένους ακοοπροθετιστές για τη διαμόρφωση, τον προγραμματισμό και

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή GN Hearing - εγχειρίδιο χρήστη

Εφαρμογή GN Hearing - εγχειρίδιο χρήστη Εφαρμογή - εγχειρίδιο χρήστη Εισαγωγή Συγχαρητήρια για τη λήψη της εφαρμογής σας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσει την ακουστική εμπειρία σας και να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστικά Βαρηκοΐας. Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ακουστικών βαρηκοίας που η ονομασία τους δόθηκε ανάλογα με την θέση που εφαρμόζονται.

Ακουστικά Βαρηκοΐας. Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ακουστικών βαρηκοίας που η ονομασία τους δόθηκε ανάλογα με την θέση που εφαρμόζονται. Ακουστικά Βαρηκοΐας ΤΥΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ακουστικών βαρηκοίας που η ονομασία τους δόθηκε ανάλογα με την θέση που εφαρμόζονται. Οπισθωτιαία (Β.Τ.Ε.) που εφαρμόζονται πίσω από το αυτί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογών Beltone. Beltone.com

Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογών Beltone. Beltone.com Εγχειρίδιο χρήστη εφαρμογών Beltone Beltone.com Εισαγωγή Οι εφαρμογές Beltone έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν την ακουστική εμπειρία σας και να σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

K 912. Εγχειρίδιο Χρήσης

K 912. Εγχειρίδιο Χρήσης K 912 Εγχειρίδιο Χρήσης K 912 Ασύρματα ακουστικά UHF ημιανοιχτού τύπου 1. Εισαγωγή Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα προϊόν της εταιρίας KG. Το K 912 είναι ένα ασύρματο σύστημα ακουστικών

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Δώστε νέα διάσταση στην επιχείρησή σας Ανεξάρτητα από το πώς αξιολογείτε την τρέχουσα απόδοση της επιχείρησής σας, σχεδόν κάθε εταιρικός

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα