Θερμοεσώρουχα-Baselayer...9 Fleece...15 Fleece-Soft Shell...16 Αδιάβροχα - Αντιανεμικά...17 Αδιάβροχα...18 Ρούχα Active...19 Mαντήλια...

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θερμοεσώρουχα-Baselayer...9 Fleece...15 Fleece-Soft Shell...16 Αδιάβροχα - Αντιανεμικά...17 Αδιάβροχα...18 Ρούχα Active...19 Mαντήλια..."

Transcript

1

2

3

4 8ΕΝΔΥΣΗ Θερμοεσώρουχα-Baselayer...9 Fleece...15 Fleece-Soft Shell...16 Αδιάβροχα - Αντιανεμικά...17 Αδιάβροχα...18 Ρούχα Active...19 Mαντήλια ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Καπέλα...22 Γυαλιά...26 Σκουφιά...28 Μπαλακλάβες...29 Γάντια...30 Κάλτσες...32 Γκέτες PACKAGING Oρειβατικά σακίδια...38 Day Pack...40 Σακίδια Υδροδότησης Source...42 Technology Back Pack...44 Καθημερινής χρήσης...58 Αδιάβροχα σακούλια...78 Είδη ασφάλειας EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 116 GADGET Σκηνές...84 Υπνόσακοι...90 Υποστρώματα...91 Αξεσουάρ ύπνου...92 Έπιπλα - Αξεσουάρ...94 Αξεσουάρ κατασκήνωσης...95 Αξεσουάρ σκαφών...97 Εστίες...98 Σκεύη - Σετ μαγειρέματος Σκεύη Παγούρια Θερμός Υδροδότηση Φακοί Mπρελόκ Πυξίδες - Σφυρίχτρες - Πολυεργαλεία Πετσέτες - Αξεσουάρ «Τετράποδος» εξοπλισμός...122

5 Outdoor Survival - Lifesystem Εντομοαπωθητικά Φαρμακεία EΠΙΒΙΩΣΗ Τόξα Στόχοι-καβαλέτα Ατομική προστασία Βέλη - Αξεσουάρ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Κράνη Μποντριέ Παπούτσια αναρρίχησης Μαγνησίες - σακούλια Σχοινιά Ιμάντες Καραμπινέρ Ασφαλιστήρια - Up-Down Υλικά ασφάλισης βράχου Καρφιά - σφυριά Πιασίματα αναρρίχησης Πιασίματα αναρρίχησης - προπόνηση Στρώματα bouldering Μπαστούνια πεζοπορίας (Μπατόν) ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Πιολέ Υλικά ασφάλισης - φτυάρια Έλκηθρα Mποντριέ - κράνη Up & down Ασφάλιση - αξεσουάρ ΧΙOΝΙ 182 WORK & RESCUE

6 SALEWA Με ιστορία 80 ετών και παρουσία 25 ετών στην ελληνική ορειβατική σκηνή συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών προϊόντα, όπως ρουχισμός, σακίδια, αντίσκηνα, υπνόσακοι και όλον εκείνο τον εξοπλισμό που χρειάζεται κάποιος για να κινηθεί και να διαβιώσει από μια απλή εκδρομή στην φύση έως και στις πιο ριψοκίνδυνες αποστολές. Ξεκίνησε το 1935 να κατασκευάζει σακίδια τα οποία με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των πρώτων υλών, κατάφερε να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. CAMP Ιταλική εταιρεία που από το 1889 σχεδιάζει και παράγει πλήρη γκάμα ορειβατικού και αναρριχητικού εξοπλισμού. CAMP safety Σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένα για εργατική χρήση. Στόχος της εταιρείας ο συνδιασμός εργονομίας, άνεσης και ασφάλειας. CASSIN Ενα όνομα θρύλος! Η ιστορία του τεχνικού εξοπλισμού φέρει το όνομα του θρυλικού Riccardo Cassin. Μας πάει πίσω στο 1935 όταν ολοκλήρωσε την πρώτη αναρρίχηση στην βόρεια πλευρά του Cima Ovest di Lavaredo, σήμερα βαθμολογημένη 5.11d. Στην συνέχεια έφτιαξε την δική του εταιρία κατασκευής αναρριχητικού εξοπλισμού η οποία το 1997 μπήκε κάτω από την ομπρέλα της CAMP, η οποία για να τιμήσει την μνήμη του έδωσε το ονομά του σε πολύ επιλεγμένα τεχνικά αναρρηχιτικά υλικά και σε τεχνικά piolet και crampons. Η Regatta, με έδρα το Μάντσεστερ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που υπερηφανεύεται για την κατασκευή ενδυμάτων υποδημάτων και αξεσουάρ value for money για οποιαδήποτε υπαίθρια δραστηριότητα αλλά και για αστικό περιβάλλον. Από τα αδιάβροχα τζάκετ έως τα υποδήματα ασφαλείας, η σειρά Regatta εγγυάται την προστασία και την κομψή εμφάνιση σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. TENDON Τσέχικη εταιρεία κατασκευής ορειβατικών, εργατικών και ειδικού τύπου στρατιωτικών σχοινιών. Η μητρική Lanex SA είναι παγκοσμίως η κορυφαία εταιρεία στη κατασκευή σχοινιών παντός τύπου.

7 SCARPA Ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή outdoor υποδημάτων, η Ιταλική εταιρία SCARPA αναπτύσσει ασταμάτητα μια σειρά από μπότες πεζοπορίας, παπούτσια approach, μπότες ορειβασίας και αναρριχητικά παπούτσια που συνεχίζουν να δημιουργούν ένα καινοτόμο μέλλον στην εξερεύνηση στο ύπαιθρο. Από την ίδρυση της στις αρχές της δεκαετία του 1930, η SCARPA έχει ενσωματώσει μια υπερήφανη οικογενειακή παράδοση από υλικά επιλεγμένα με γνώμονα την εμπειρία και την διαχρονικά χειροποίητη τεχνογνωσία στην κατασκευή. Ωστόσο, διατηρώντας το ένα πόδι στο παρελθόν, είναι σε θέση να κοιτάζει με βεβαιότητα το μέλλον και να συνεχίζει να πρωτοπορεί με επαναστατικές τεχνικές στην κατασκευή παπουτσιών. Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, τα υποδήματα SCARPA συνεχίζουν να είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. ROCK EMPIRE Από το 1990 σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Τσεχία ποιοτικό και πρωτοποριακό εξοπλισμό αναρρίχησης, ορειβασίας και σπηλαιολογίας. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες απο 30 χώρες παγκοσμίως. MAD ROCK Είναι εύκολο να κατασκευάσεις οικονομικό εξοπλισμό, είναι εύκολο να κατασκευάσεις ποιοτικό εξοπλισμό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις αυτά τα δύο. Αυτό είναι το μότο της Αμερικάνικης MadRock που απο το 2002 έως σήμερα αποτελεί την πρώτη επιλογή αναρριχητικών υποδημάτων και όχι μόνο. METOLIUS Μια από τις μεγαλύτερες Αμερικάνικες εταιρείες με αναρριχητικό εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο για βουνό ή κλειστές πίστες αναρρίχησης. COBER Ιταλική εταιρεία που από την δεκαετία του 40' σχεδιάζει, βελτιώνει και αναπτύσσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή μπαστουνιών πεζοπορίας και σκι. Σήμερα λίγο έξω από το Μιλάνο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον.

8 SOURCE Από το 1989 έως σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί σε πάνω από 25 χώρες παγκοσμίως στον τομέα των αξεσουάρ υδροδότησης. Κάθε χρόνο το 5% του καθαρού κέρδους της προσφέρεται σε περιβαντολογικές και κοινωνικές δραστηριότητες. LAKEN Παγούρια και σκεύη φαγητού από την ισπανική εταιρεία Laken. Κατασκευασμένα από αλουμίνιο, με ευρωπαϊκά standard ασφαλείας για την προστασία της υγείας του καταναλωτή απαλλαγμένα από BPA «Bisphenol A». CTR Καναδική εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή καπέλων και ειδών προστασίας από το ψύχος για το κεφάλι και τα χέρια. Με πάνω από 10 χρόνια στον τομέα αυτόν έχει να παρουσιάσει προϊόντα κατασκευασμένα από υλικά πρώτης επιλογής και υψηλής τεχνολογίας. Όλα της τα καπέλα παρέχουν προστασία από UV-A και UV-B ακτινοβολία καθώς και εδική φόδρα στην περίμετρο του γείσου η οποία μετριάζει την αντανάκλαση από τον ήλιο. WILDO Απλά, λειτουργικά και ανθεκτικά! Έτσι πρέπει να είναι κατασκευασμένα τα καλής ποιότητας προϊόντα. Τα προϊόντα Wildo έχουν αναπτυχθεί για να σας συνοδεύουν σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες, ακόμη και στις πιο πρωτόγονες συνθήκες. KINGCAMP Η εταιρεία KingCamp από το 2002 σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα τα οποία μοναδικό σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε ορειβάτη, πεζοπόρου - camper και ταξιδιώτη. RAUMER Η εταιρεία RAUMER είναι η πρώτη επιλογή για αξιόπιστες πλακέτες, βύσματα και ρελέ. Οι αυστηροί έλεγχοι καθ όλη την διαδικασία παραγωγής, καθώς και η ποιότητα του ανοξείδωτου ατσαλιού που χρησιμοποιεί, την σηματοδοτούν ως την πιο αξιόπιστη και ασφαλή κατασκευάστρια εταιρεία.

9 Βρετανική εταιρία που με το τρίπτυχο LifeSystems, LifeVenture και LittleLife καλύπτει πολλές από τις ανάγκες των ανθρώπων της δράσης. - Η LifeSystems διαθέτει προϊόντα Α βοηθειών, ατομικής υγιεινής και προστασίας στην ύπαιθρο, τα ταξίδια αλλά και στην καθημερινή ζωή. - Σκοπός της LifeVenture είναι να σας παρέχει την απαραίτητη προστασία για τα ταξίδια σας και τις υπαίθριες δραστηριότητες σας. - Η LitleLife διαθέτει παιδικά σακίδια που θα εξασφαλίσουν στους μικρούς μας ήρωες ασφάλεια, άνεση και χαρούμενη διάθεση. TREKMATES Μοναδική εταιρεία, με εμπειρία άνω των δέκα ετών στην κατασκευή εκδρομικού εξοπλισμού και ταξιδιωτικών αξεσουάρ. TILLEY Τα αυθεντικά και παγκοσμίως κορυφαία καπέλα Tilley κατασκευάζονται στον Καναδά από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Προστατεύουν από UV-A και UV-B, είναι ανθεκτικά, δεν χάνουν την φόρμα τους και έχουν εγγύηση για μια ζωή. KHW Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής πλαστικών ειδών νέας τεχνολογίας και εξοπλισμό χιονιού, έλκηθρα και φτυάρια, που εισάγονται και διατίθενται στην Ελλάδα από την POLO. Η FIRE MAPLE από το 2003 σχεδιάζει και κατασκευάζει εστίες μαγειρέματος καθώς και σκεύη με επαναστατικό σχεδιασμό και σύγχρονα υλικά ικανά να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις. Σήμερα αποτελεί διάσημο εμπορικό σήμα στην Κίνα, και τα προϊόντα της διανέμονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ιταλική εταιρεία η οποία από το 1999 παράγει υψηλής τεχνολογίας ορειβατικές κάλτσες. Από τότε έχουν επέλθει πολλές αλλαγές, όπως στην τεχνολογία των ινών, στον τρόπο κατασκευής και στους όλο πιό φιλόδοξους σχεδιασμούς. Το μόνο που έχει μείνει αναλλοίωτο είναι οι βασικές αξίες της κάλτσας όπως η άνεση, η αντοχή και οι επιδόσεις τους σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Βασικό στοιχείο επιτυχίας αποτελούν τα υψηλά standards, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην προσεκτική επιλογή των ινών για την παραγωγή τους. Όλα τα μοντέλα της εταιρείας πριν βγούν στην παραγωγή περνούν απο δοκιμές για να μπορούν να ανταποκριθούν σε ότι αντικατοπτρίζει το όνομα. Αισθανθείτε ασφαλής περιπλανώμενοι στις πλαγιές των αγαπημένων σας βουνών φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ή μάσκα του ski μιας από τις κορυφαίες εταιρίες του είδους με εμπειρία στην έρευνα και κατασκευή sport γυαλιών άδω και 37 χρόνια. Χρησιμοποιεί τεχνολογία τελευταίας γενιάς τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην επιλογή υλικών αλλά και στην κατασκευή των γυαλιών της, εξασφαλίζοντας αντοχή και αντίσταση στην φθορά με την σκληρή χρήση με την πάροδο του χρόνου. Τα γυαλιά ALPINA παρέχουν υψηλή οπτική ακρίβεια και παρέχουν προστασία από UVA & UVB ακτινοβολία.

10 lite TEX [( )] COMFY MEGALIGHT 200 Tο υλικό Polyamide, Polyester, ο σχεδιασμός F-liteTEX δύο στρώσεων, κατασκευασμένο χωρίς ραφές με διαφορετική σχεδίαση στις λειτουργικές περιοχές και άνετο κόψιμο. Βάρος υλικού: 200g/m² Βάρος προιόντος (t-shirt): ~170g Είναι ελαστικό χωρίς την χρήση elastan για να μην κρατάει νερό και ιδρώτα. Υψηλή και αποτελεσματική απορρόφηση του ιδρώτα.

11 240gr/m² Polypropylene 20% Polyamide 80% MEGALIGHT ΕΝΔΥΣΗ Θερμοεσώρουχα-Baselayer 200gr/m² Polyamid 85% Polyester 15% l 9 lite TEX Ελαφρύ, μακρυμάνικο, ζεστό θερμοεσώρουχο 240gr/m² με ψηλό λαιμό και φερμουάρ. ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΚΡΥ M.ΑΝΔΡΙΚΗ Άνετη εφαρμογή Χωρίς ραφές Αντιστατικής τεχνολογίας Άνεση στη χρήση δίνοντας την αίσθηση ότι παραμένει πάντα στεγνό Ζεστός και πιστός σύντροφος για ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. 02 Μ / L / XL / XXL ML240 49,00 ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΚΡΥ Μ. ΓΥΝΑΙΚEIA 30 S / Μ / L ML240 49,00 WARMING FIRST LAYER ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΚΡΥ Μ. ΑΝΔΡΙΚΗ 02 Μ / L / XL ,00 ΣΚΕΛΕΑ ΑΝΔΡΙΚΗ 02 Μ / L / XL ,00 ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΚΡΥ Μ. ΓΥΝΑΙΚEIA ΣΚΕΛΕΑ ΓΥΝΑΙΚEIA S / Μ / L 02 S / Μ / L 45,00 36,00 SEAMLESS 3D ΠΛΕΞΗ

12 10 m ΕΝΔΥΣΗ Θερμοεσώρουχα-Baselayer SEAMLESS 65% Meryl Skin Life 30% Nylon 5% Spandex Το Seamless της POLO είναι ένα ισοθερμικό με εξαιρετική ελαστικότητα ώστε να προσφέρει τη βέλτιστη άνεση και να ελαχιστοποιεί τις απώλειες θερμότητας. Η μοναδική του σύνθεση (με 65% Meryl Skin life) καθιστά το ρούχο «Βακτηριοστατικό», δηλαδή έχει την ιδιότητα να κρατάει μια φυσική ισορροπία βακτηριδίων στο δέρμα ανεξάρτητα από το επίπεδο δραστηριότητας αποτρέποντας έτσι την δημιουργία άσχημης μυρουδιάς. Δεν μειώνει τα βακτήρια κάτω από το κανονικό επίπεδο για μα μην δημιουργεί διάφορα προβλήματα όπως αλλεργίες και ιώσεις. Δεν έχει ραφές στον κορμό και η τρισδιάστατη πλέξη, του προσφέρει διαφορετικές ιδιότητες θερμομόνωσης, αερισμού και ελαστικότητας στις αντίστοιχες ζώνες. Η πιστοποίηση από την Meryl δίνεται σε ρούχα που έχουν τουλάχιστον 20% Skinlife. Tο Seamless της POLO έχει 65% για να μας προσφέρει μέγιστη απόδοση. ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΚΡΥ ΜANIKI 02 XL ,00 Φωτογραφία: Ευτύχης Μπλέτσας HAPPY TRAVELLER - ΛΑΠΩΝΙΑ

13 l 11 1 Υψηλή διαπνευσιμότητα 183gr Midweight Odor Resistant 100% Polyester Ο ιδρώτας μεταφέρεται στην εξωτερική πλευρά του υφάσματος Η υγρασία διαχέεται σε μεγάλη επιφάνεια και εξατμίζεται γρήγορα 2 3 Για την κατασκευή των ισοθερμικών ρούχων χρησιμοποιούμε το επαναστατικό υλικό Power Dry της αμερικανικής εταιρείας Malden Mills. Το ύφασμα Polartec, Power Dry, Odor Resistant με πιστοποιημένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας bi-component construction διαθέτει διαφορετικά νήματα σε κάθε πλευρά με αποτέλεσμα από τη μία να απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα και από την άλλη να την εξατμίζει γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι το ισοθερμικό να κρατά το δέρμα στεγνό και συγχρόνως να αποτρέπει την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών. ΦΑΝΕΛΑ Μακρύ μανίκι ,00 05 S,M,L,XL,XXL 07 XL,XXL ΦΑΝΕΛΑ Koντό μανίκι ,00 05 M,L 07 S,M,L,XL,XXL ΣΚΕΛΕΑ ,00 05 XL 07 S,M,L,XXL

14 12 m ΕΝΔΥΣΗ Θερμοεσώρουχα-Baselayer WOOL (Merino) 60 % Polyamide 40% FUSE MERINO MEN S 02 M / L / XL / XXL ,00 FUSE MERINO WOMEN S 02 S / Μ / L ,00

15 ΕΝΔΥΣΗ Θερμοεσώρουχα-Baselayer l Μπλε 07 Χακί ΣΕΤ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ , S,M,L,XL,XXL ΣΕΤ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ,90 02 S,M,L,XL Το ισοθερμικό σετ - εσώρουχο THERMAL SET BASELAYER της POLO είναι ραμμένο από ισοθερμικό ύφασμα με επεξεργασία SCOTCHGARD TM Protection της 3Μ. Χάρη σε αυτή την επεξεργασία το ύφασμα παραμένει: Μαλακό Ελαστικό Εφαρμοστό στο σώμα Εξαιρετικά διαπνέον (απορροφά και εξατμίζει την υγρασία του σώματος) Άνετο, με επίπεδες ραφές που δεν ενοχλούν Ανθεκτικό στους λεκέδες Ιδανικό για όλες τις αθλητικές και outdoor δραστηριότητες καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου ΣΕΤ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ 100% Polyester , : 5-6 ετών, 116 cm ύψος 8: 7-8 ετών, 128 cm 10: 9-10 ετών, 140 cm CHOOSE YOUR BASELAYER MERINO Τα θερμοεσώρουχα από Merino γενικότερα κρατούν τον χρήστη ζεστό σε θερμοκρασίες απο -15 έως -20 βαθμούς αλλά μπορούν να φορεθούν και σε πιο ήπιες θερμοκρασίες. Το μαλλί Merino δεν έχει τόσο υψηλή απορροφητικότητα όσο ένα συνθετικό ύφασμα μπορεί να έχει. Το Merino διατηρεί τις θερμομονωτικές του ιδιότητες ακόμα και όταν είναι βρεγμένο. Το μαλλί Merino είναι φυσικό προϊόν με αποτέλεσμα να είναι αντιβακτηριακό, πράγμα που το βοηθάει να μην αναπτύσσονται οσμές κατά την χρήση του θερμοεσώρουχου. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή θερμοεσώρουχων.υφάσματα από μαλλί (συνήθως Merino) και συνθετικά υφάσματα. Εδώ σας παραθέτουμε έναν γρήγορο οδηγό για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό για εσάς! SYNTHETICS Τα θερμοεσώρουχα από συνθετικό ύφασμα γενικότερα κρατούν τον χρήστη ζεστό σε θερμοκρασίες απο -8 έως -10 βαθμούς. Τα συνθετκά θερμοεσώρουχα έχουν υψηλή απορροφητικότητα το οποίο σημαίνει μεγάλη απαγωγή της υγρασίας και γρήγορο στέγνωμα. Τα συνθετικά θερμοεσώρουχα δεν είναι αντιβακτηριακά. Για την αποφυγή οσμών είναι απαραίτητο να υποστούν ειδική επεξεργασία.

16 Το Polartec Power Stretch έχει την δυνατότητα και την ικανότητα να τεντώνει προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς να χάνει το αρχικό του σχήμα, δεχόμενο όλη την πίεση των απαιτητικών σωματικών δραστηριοτήτων. Η δομή της πλέξης ωθεί την υγρασία μακριά από το σώμα και δίνει μεγάλη διαπνοή. Οφέλη Ελαστικό τέντωμα Διαχείρηση του ιδρώτα Εξαιρετική διαπνοή Εύκολη φροντίδα ELASTICS NEED TO FLEX AND STRETCH WITHOUT STRAINING

17 ΕΝΔΥΣΗ Fleece l 15 Το Power Stretch 250gr/m² της POLO παρέχει την μέγιστη θερμομονωτική προστασία. Μπορεί να φορεθεί σαν Midlayer αλλά και σαν εξαιρετικά ζεστό θερμοεσώρουχο. Έχει εξαιρετική εφαρμογή στο σώμα αφού είναι πολύ ελαστικό και στις τέσσερις κατευθύνσεις. 9% Spandex 53% Polyester 38% Nylon Υψηλή διαπνευσιμότητα. ΜΠΛΟΥΖΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ,30 02 S,M,L,XL ΚΟΛΑΝ ,00 02 S,M,L,XL Ο ιδρώτας μεταφέρεται στην εξωτερική πλευρά του υφάσματος. Η υγρασία διαχέεται σε μεγάλη επιφάνεια και εξατμίζεται γρήγορα. ΜΠΛΟΥΖΑ 1/4 ZIP , S,M,L,XL FLEECE ICE , S,M,L,XL FLEECE Μπλούζα και ζακέτα κατασκευασμένα από ύφασμα Fleece, υψηλής ποιότητας που προσφέρει άνεση και ζεστασιά. Η μπλούζα είναι κατασκευασμένη από micro fleece με τσέπη στο στήθος, και κλείνει ψηλά στο λαιμό με φερμουάρ. Η ζακέτα διαθέτει δύο πλαϊνές τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ. Στο κάτω μέρος διαθέτει λάστιχο το οποίο σφίγγει για να έχει τέλεια εφαρμογή και αντίσταση στον αέρα.

18 16 m ΕΝΔΥΣΗ Fleece-Soft Shell SOFT SHELL Ευκολοφόρετο και χρηστικό τζάκετ κατασκευασμένο από Spandex bonded 100% polyester fleece με ενδιάμεση μεμβράνη waterproof / breathable. Ανθεκτικό στη βροχή, αντιανεμικό και διαπνέον. Με δυο άνετες τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ και μανσέτες που ρυθμίζονται με VELCRO. Για χρήση μέσα στην πόλη αλλά και σε outdoor δραστηριότητες. Ευτύχης Μπλέτσας HAPPY TRAVELLER - ΛΑΠΩΝΙΑ ΤΖΑΚΕΤ SOFT SHELL , S / Μ / L / ΧL Softshell Jacket: 4-way stretch fabric bonded with fleece, 95%polyester 5%spandex 5000mm waterproof 5000g/m2 24h breathable. ΜΕΜΒΡΑΝΗ Ευτύχης Μπλέτσας HAPPY TRAVELLER - ΛΑΠΩΝΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ , S / M / L / XL Membrane jacket: Aδιάβροχο Ανατομική προσθαφαιρούμενη κουκούλα Αερισμός από τις μασχάλες 100% nylon with PU membrane 7000mm waterproof 5000g/m2, 24h breathable Ευτύχης Μπλέτσας HAPPY TRAVELLER - ΛΑΠΩΝΙΑ

19 ΕΝΔΥΣΗ Αδιάβροχα - Αντιανεμικά l 17 TZAKET ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ 1 4 Τζάκετ ιδανικό για όλες τις outdoor δραστηριότητες καθώς και καθημερινή χρήση. 2-layer jacket: 100% nylon with pu coating, 7000mm αδιαβροχότητα καθώς και 5000g/m 2 /24h διαπνοή. Ευτύχης και Ηλέκτρα HAPPY TRAVELLER - ΛΑΠΩΝΙΑ OLYMPUS , S / M / L / XL 1 Αδιάβροχο - αντιανεμικό. Διαπνέουσα μεμβράνη για αποβολή της εσωτερικής υγρασίας 2 Μια τσέπη στο ύψος του στήθους με αδιάβροχο φερμουάρ 3 Αποσπώμενο 200gr/m2 fleece 4 Αποσπώμενη κουκούλα 5 Αεραγωγοί στις μασχάλες 6 Εxtra τσέπη για μικροαντικείμενα με αδιάβροχο φερμουάρ 7 Δύο τσέπες επενδεδυμένες με microfleece

20 18 m ΕΝΔΥΣΗ Αδιάβροχα Ιδανικό να προστατέψει εσάς και το σακίδιό σας. DRY 2000mm waterproof polyester fabric. DELUXE PONCHO ,00 ΟΝΕ SIZE / 127x203 cm TH PVC PONCHO ΠΟΝΤΣΟ ,70 ΟΝΕ SIZE / 127x203 cm KA2711 Mε θερμοκολλημένες ραφές Δυνατότητα να μετατραπεί σε αντίσκηνο ανάγκης ΠΟΝΤΣΟ , x11 315gr WATER RESIST ΤΖΑΚΕΤ , S / Μ / L / ΧL ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ,00 02 S 03 S-ΧL -ΧL ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ JUNIOR , S / Μ Aντιανεμικό με αυξημένη αντίσταση στο νερό και θερμοκολλημένες ραφές

21 ΕΝΔΥΣΗ Ρούχα Active l Γιλέκο με ισχυρή αντιανεμική προστασία και extra εσωτερική ενίσχυση στο στήθος που το καθιστά αδιαπέραστο από τον πολύ δυνατό αέρα. Ιδανικό για αναβάτες μηχανής. ΓΙΛΕΚΟ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ 02 Μ / L ,00 100% αντιανεμικό και water resistance γιλέκο που συνδυάζει την ζεστασιά του υφάσματος Polartec και την προστασία του υφάσματος Windbloc fleece. ΓΙΛΕΚΟ WINDBLOCK ,90 02 Μ / L / ΧL 1. Πλήρως αντιανεμικό 2. Μεγάλη ελαστικότητα και άνεση 3. Water resistance 4. Ζεστό και ελαφρύ 5. Αντιανεμική μεμβράνη 6. Ύφασμα παγίδευσης του αέρα για περισσότερη θερμότητα στο σώμα MILITARY ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ CAIRO Money Belt ONE SIZΕ ,90 ΧΑΚΙ ΜΠΕΖ ΜΑΥΡΟ ZΩΝΗ ,00 ONE SIZΕ 125cm ΜΑΥΡΟ, ΧΑΚΙ, ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ, ΜΠΕΖ, MILITARY ZΩΝΗ ,40 ONE SIZΕ 019

22 20 m ΕΝΔΥΣΗ Mαντήλια CLASSIC FLEECE HA HA HA HA HA MAΝΤΗΛΙ CLASSIC ,99 FLEECE HA HA HA MAΝΤΗΛΙ FLEECE , MULTI SCARF FLEECE ,

23 ΕΝΔΥΣΗ Mαντήλια l 21 Φόρεσέ το όπως θες! Multi scarf POLO ιδανικό για κάθε δραστηριότητα. Προστατεύει από το κρύο, τον ήλιο και τη σκόνη, απορροφά και εξατμίζει τον ιδρώτα. One size 100%Polyester Seamless MULTI SCARF ,

24 22 m ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Για τέλεια εφαρμογή, παρακαλούμε πάρτε μια μεζούρα και τοποθετήστε τη χαλαρά και άνετα γύρω από το κεφάλι σας, σε μια ευθεία με το ύψος των φρυδιών σας. Θυμηθείτε ότι τα καπέλα TILLEY είναι σχεδιασμένα να φοριούνται χωρίς να ασκείται δυνατή πίεση στο κεφάλι για αυτό και έχουν ένα τόσο ευρύ μεγεθολόγιο. Εάν είστε σίγουροι για το κανονικό μέγεθος του καπέλου σας, στην TILLEY θα χρειαστεί ένα νούμερο μεγαλύτερο. AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Καπέλα μεγάλη αντοχή εξαιρετική προστασία από τον ήλιο UPF 50+ & την αντηλιά προστασία από τη βροχή & τον άνεμο μυστική τσέπη πλένεται στο πλυντήριο HAT SIZING SIZE INCHES CMS TILLEY HAT SIZE 6 7/8 21 5/8 55 XS S 7 1/8 22 3/ /4 22 3/4 58 } M 7 3/8 23 1/ /2 23 1/2 60 } L 7 5/8 23 7/ /4 24 1/4 61,5 } XL 7 7/8 24 5/8 62,5 2XL ,5 3XL /8 66,5 3XL Φτιαγμένο με Tilley Nylamtium, ένα πολύ ανθεκτικό & ελαφρύ νάυλον AIRFLO LTM , Φτιαγμένο από ανθεκτικό ύφασμα Sailcloth που χρησιμοποιείται & στην κωπηλασία. Tilley LTM6 Airflo Hat ,00 Φτιαγμένο από ανθεκτικό ύφασμα Sailcloth που χρησιμοποιείται & στην κωπηλασία. T3 COTTON DUCK HAT ,00 Διπλώνει στη μέση για να μπαίνει στην τσέπη ΚΑΠΕΛΟ ΤΖΟΚΕΥ ,00 Kαπέλο pop up με γείσο και ενσωματωμένη κουνουπιέρα από λεπτό πλέγμα που προστατεύει το κεφάλι και τον λαιμό από τα έντομα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό συνθετικό υλικό με κορδόνι ρύθμισης στο κάτω μέρος της κουνουπιέρας. MOSQUITO HEADNET ,20 Mε αντανακλαστικό ύφασμα περιμετρικά ΚΑΠΕΛΟ ,00 ΚΑΠΕΛΟ GLOBAL ,00 MOSQUITO HEAD NET ,00 100gr gr Δίχτυ προστασίας από τα έντομα. Καλύπτει το καπέλο, το πρόσωπο και το λαιμό.

25 Τα καπέλα CTR, διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά για να απολαμβάνεται τα ταξίδια σας σε κάθε προορισμό σε όλο τον κόσμο. Ελαφριά με αντηλιακή προστασία, αδιαβροχότητα, εξαιρετική διαπνοή, πτυσσόμενο γείσο, προσθαφαιρούμενο ιμάντα στο πηγούνι, πλευρικοί αεραγωγοί, θερμική προσαρμοστικότητα. AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Καπέλα l 23 ALTITUDE Section STRATUS STORM HAT ,40 029, 033 M, L ALTITUDE Section Αδιάβροχο καπέλο με μεμβράνη HYDROMAXX και θερμοκολλημένες ραφές, αντιμικροβιακή εσωτερική φόδρα αποσπώμενο κορδόνι ασφαλείας, εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα. STRATUS RAIN CAP ,50 029, 339 ONE SIZE Αδιάβροχο καπέλο τύπου τζόκεϊ με μεμβράνη HYDROMAXX και θερμοκολλημένες ραφές, εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα και ανακλαστικά ορατότητας στο γείσο και περιμετρικά του καπέλου. ALTITUDE VENTILATOR , M/L Πλατύγυρο καπέλο από πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι με προστασία UPF 50+ και περιμετρικό εξαερισμό στην κορυφή διαθέτει επίσης εσωτερική τσέπη. ALTITUDE CITY SLICKER , S/L Πλατύγυρο καπέλο από πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι με προστασία UPF 50+ και περιμετρικό εξαερισμό στην κορυφή διαθέτει επίσης εσωτερική τσέπη.

26 AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Καπέλα 24 m SUMMIT Section SUMMIT EXPEDITION HAT ,70 007, 061 M, L Ελαφρύ πλατύγυρο καπέλο από υλικό που στεγνώνει γρήγορα με προστασία UPF50+ και ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο στο γείσο για να κόβει τις αντανακλάσεις. Έχει επίσης εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα, και διαθέτει αεραγωγούς και πάνελ αερισμού του κεφαλιού. SUMMIT PACK-IT HAT ,40 007, 084 S/L Ελαφρύ καπέλο ψαράδικου τύπου από υλικό που στεγνώνει γρήγορα με προστασία UPF50+. Έχει εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα και πολύ μικρό στην μεταφορά καθώς συσκευάζεται μέσα στην εσωτερική τσέπη που διαθέτει. Ελαφρύ καπέλο τζόκεϊ με προστασία UPF50+ ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα σπαστό γείσο για εύκολη αποθήκευση με ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο για να κόβει τις αντανακλάσεις. Έχει εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα. SUMMIT CADET CAP ,20 007, 857 ONE SIZE Ελαφρύ καπέλο τζόκεϊ με μεγάλα πάνελ εξαερισμού και αποσπώμενο κάλυμμα για τον αυχένα. Εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα και καλύτερη εφαρμογή. SUMMIT SAIL CAP ,50 007, 061 M/XL Ελαφρύ καπέλο ψαράδικου τύπου από υλικό που στεγνώνει γρήγορα με προστασία UPF50+ και ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο στο γείσο για να κόβει τις αντανακλάσεις. Εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα. SUMMIT BUCKET HAT ,00 007, 024 S/L SUMMIT LADIES BOONIE ,50 049, 082 S, M Ελαφρύ πλατύγυρο γυναικείο καπέλο με μεγάλο γείσο προστασία UPF 50+ εξαερισμό 360. Εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα, αποσπώμενο κορδόνι λαιμού. SUMMIT LADIES BUCKET HAT ,50 049, 182, 252 S/L Ελαφρύ γυναικείο καπέλο ψαράδικου τύπου από υλικό που στεγνώνει γρήγορα με προστασία UPF50+. Εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα.

27 AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Καπέλα l 25 SUMMIT JUNIOR SUNSHOWER TECH CAP ,20 009, x, 4-6x Παιδικό καπέλο με πτυσσόμενο κάλυμμα, προστασία UPF 50+. Εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα. SUMMIT JUNIOR SUNSHOWER BUCKET ,20 007, 009, x, 4-6x Παιδικό καπέλο DOUBLE FACE προστασία UPF 50+. Εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα. SUMMIT Section CHASE MIDNIGHT RUN CAP ,20 001,052, 029, 244 Ελαφρύ τζόκεϊ ιδανικό για τρέξιμο από εξαιρετικά ελαφρύ υλικό με προστασία από τον ήλιο UPF 50+. Τα πλαϊνά είναι διάτρητα για μέγιστη απόδοση στον εξαερισμό, εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα. Διαθέτει περιμετρικά ανακλαστικά ορατότητας. CHASE MARATHON RUN CAP , S/L Ελαφρύ τζόκεϊ ιδανικό για τρέξιμο από εξαιρετικά ελαφρύ υλικό με προστασία από τον ήλιο UPF 50+. Αποσπώμενο κάλυμμα για τον αυχένα και διάτρητα πλαϊνά για μέγιστη απόδοση στον εξαερισμό. Εσωτερική περιμετρική επένδυση για απορρόφηση του ιδρώτα. Διαθέτει επίσης ανακλαστικά ορατότητας στο γείσο και περιμετρικά του κεφαλιού.

28 26 m AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Γυαλιά SIBIRIA Κoρυφαία γυαλιά ορειβασίας με πλαϊνά αποσπώμενα δερμάτινα προστατευτικά για τον αέρα και τις αντανακλάσεις από το χιόνι. Φακοί από ανθεκτικό σε κρούση και γρατζουνιές κεραμικό υλικό με επίστρωση καθρέπτη και προστασία S4 προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας έναντι της UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας σε υψηλά αλπικά πεδία. Επίπεδο προστασίας S4. TRI-EFFECT Διαθέτει τρείς διαφορετικούς φιμέ φακούς οι οποίοι το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε όλες τις φωτιστικές συνθήκες. Οι φακοί βρίσκονται μέσα στην σκληρή θήκη που συνοδεύουν τα γυαλιά για να μπορούν να αντικατασταθούν γρήγορα και άμεσα στο πεδίο. Το ελαστικό επιρήνιο καθώς και οι κατασκευασμένες από το ίδιο υλικό απολήξεις των βραχιόνων εξασφαλίζουν μια άνετη εφαρμογή.επίπεδο προστασίας S0/S2/S SIBIRIA A ,90 A 107P Αυτά τα γυαλιά PILOT STYLE αποτελούν όχι μόνο μόδα αλλά και απαραίτητο εργαλείο για όσους πετάνε πάνω από τα σύννεφα αλλά και όσους αρέσκονται στα θαλάσσια σπορ. Οι Polarized φακοί του A107P εξαλείφουν τις αντανακλάσεις και βελτιώνουν τα περιγράμματα. Οι φακοί ALPINA είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικοί στην κρούση και προσφέρουν βέλτιστη προστασία από την υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία. TRI-EFFECT 02 A A ,90 A 107 Γυαλιά κλασικής σχεδίασης PILOT όχι μόνο για πάνω αλλά και για κάτω από τα σύννεφα. Διαθέτει υψηλής ποιότητας κεραμικούς φακούς ανθεκτικούς σε κρούση και γρατζουνιές με επίστρωση καθρέπτη. Επίπεδο προστασίας S A 107P 21 A (Silver Mat) ,90 DRAFF Με εξαιρετικά λεπτή και σπορ εμφάνιση, λόγω των φακών που έχουν συνδεθεί στο μπροστινό μέρος και κάνει τα γυαλιά να φαίνονται σχεδόν χωρίς σκελετό. Οι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικοί σε κρούση και γρατσουνιές κεραμικοί φακοί παρέχουν ιδανική προστασία από την ακτινοβολία UV για τα μάτια σας. Επίπεδο προστασίας S3. DRAFF A A ,90 18 A A ,90

29 KEEKOR P Διαθέτει φακούς POLARIZED οι οποίοι κόβουν τις ανεπιθύμητες και ενοχλητικές αντανακλάσεις. Ιδανικό για όλα τα σπορ αλλά και καθημερινή χρήση. Επίπεδο προστασίας S3. KEEKOR P 02 A ,90 AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Γυαλιά l 27 Αισθανθείτε ασφαλής περιπλανώμενοι στις πλαγιές των αγαπημένων σας βουνών φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ή μάσκα του ski μιας από τις κορυφαίες εταιρίες του είδους με εμπειρία στην έρευνα και κατασκευή sport γυαλιών άδω και 37 χρόνια. Χρησιμοποιεί τεχνολογία τελευταίας γενιάς τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην επιλογή υλικών αλλά και στην κατασκευή των γυαλιών της, εξασφαλίζοντας αντοχή και αντίσταση στην φθορά με την σκληρή χρήση με την πάροδο του χρόνου. Τα γυαλιά ALPINA παρέχουν υψηλή οπτική ακρίβεια και παρέχουν προστασία από UVA & UVB ακτινοβολία. KEEKOR VL Διαθέτει φακούς τεχνολογίας VARIOFLEX οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να σκουραίνουν ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες που επικρατούν. Έχει την δυνατότητα προσθήκης διορθωτικών φακών στο εσωτερικό του σκελετού από τον οπτικό σας. Επίπεδο προστασίας S2-S3. ZARYN Ο συνδυασμός του πλαστικού σκελετού με τα μεταλλικά μπράτσα δημιουργεί ένα κομψό σχέδιο. Οι ανθεκτικοί, κεραμικοί φακοί προσφέρουν 100% UV προστασία. 03 KEEKOR VL 02 A ,90 JAIDA Τα JAIDA έχουν κομψό και λεπτό σχεδιασμό που σε συνδυασμό με τους φακούς καθρέπτη από ανθεκτικό, κεραμικό υλικό με 100% UV προστασία δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στύλ και προστασίας JAIDA 02 A ,90 ZARYN Α ΚOKΚΙΝΟ 36 Α ΚΑΦΕ Α ΜΑΥΡΟ 34,90

30 28 m AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Σκουφιά ΣΚΟΥΦΟΣ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟΣ ,00 02 ONE SIZE ΣΚΟΥΦΟΣ POWER STRETCH ,00 02 ONE SIZE ΣΚΟΥΦΟΣ WINTER CAP ,90 02 S/M - L/XL Polyester 100% Fleece ΣΚΟΥΦΟΣ TOOK EOL ,00 02 S/M - L/XL O23THB CHILLAZ RELAXED BEΑNIE , S/M - L/XL % WOOL Σκουφί διπλού τοιχώματος Ειδικό αντανακλαστικό λογότυπο PARAMOUNT JACKSON BEANIE , VINTAGE NAVY S/M - L/XL BLACK 197-BLOOD RED 125-MEDIUM HEATHER GREY Συνδυασμός Primaloft και merino wool για μεγαλύτερη λειτουργικότητα και ζέστη PARAMOUNT VISION BEANIE Έχει την δυνατότητα να φορεθεί και από τις δύο όψεις , BLACK STRIPE S/M - L/XL BLOOD RED STRIPE 125-GREY STRIPE

31 AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Μπαλακλάβες l 29 ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ WINDBLOC ,20 02 ONE SIZE JUNIOR ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ POWER STRETCH ,00 02 ONE SIZE ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ,70 02 ONE SIZE ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ,00 02 ONE SIZE FLEECE ΚΟΛΑΡΟ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ,80 02 ONE SIZE ΚΟΛΑΡΟ POWER STRETCH ,00 02 ONE SIZE ΚΟΛΑΡΟ ΣΚΟΥΦΟΣ FLEECE ,40 02 ONE SIZE ΚΟΡΔΕΛΑ POLARTEC FLEECE ,00 02 ONE SIZE

32 30 m AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Γάντια Χειμερινά γάντια για ορεινή πεζοπορία και ski. Αδιάβροχα με διαπνοή Ενισχυμένη παλάμη με PVC Εξωτερικό ύφασμα 100% polyester Επενδεδυμένο εσωτερικά με microfleece Γάντια σχεδιασμένα για να κρατούν τα χέρια ζεστά, στεγνά και άνετα κατά την διάρκεια των χειμερινών σας εξορμήσεων. Διαθέτουν αδιάβροχη μεμβράνη η οποία προσδίδει στα γάντια πολύ καλή αδιαβροχότητα και υψηλό επίπεδο διαπνοής προστατεύοντας από τον αέρα. ΓΑΝΤΙΑ STORM GTX ,00 02 S / M / L / XL 22SGGTX 129gr Εσωτερικά γάντια -liners απο ελαφρύ 280γρ STRETCH FLEECE για προστασία από το κρύο και extra ζέστη. Μπορούν να φορεθούν είτε μόνα τους ή για μεγαλύτερη μόνωση κάτω από άλλο γάντι. BEACON DRY ,00 02 S/M, M/L, L/XL TΜ % Polyester Γάντια stretch απο υψηλής αντοχής υλικό μαλακό εξωτερικά και fleece εσωτερικά με πολύ καλή μόνωση που μπορούν να φορεθούν σκέτα ή ιδανικά σαν ενίσχυση κάτω από άλλο γάντι ως δεύτερο στρώμα. TRYFAN STRETCH ,70 02 S/M, M/L, L/XL GLV-U WATERPROOF POWERLINER ,00 02 S / M / L / XL 22WPG 66 gr Ελαφριά ζεστά αδιάβροχα με διαπνοή τύπου powerstretch γάντια ιδανικά για εκείνες τις περιπτώσεις σε δραστηριότητες που το κλειδί της επιτυχίας είναι οι λεπτοί χειρισμοί αλλά ταυτόχρονα χρειάζεστε ζεστά και στεγνά χέρια. ΓΑΝΤΙΑ POWER LINER ,20 02 S / M / L / XL 21PLG00 66gr PRIMALOFT TOUCH ,20 08 S/M/L/XL 21PTG 66 gr Ζεστά θερμομονωτικά γάντια που σας επιτρέπουν τον χειρισμό του touch screen κινητού ή tablet κατασκευασμένα από μαλλί merino σε συνδυασμό με Primaloft Silver Performance.

33 AΞEΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Γάντια l 31 Ύφασμα fleece εξαιρετικής ποιότητας. Αδιάβροχο με δερμάτινη επένδυση στην παλάμη. Πολύ υψηλή διαπνοή και προστασία από τον αέρα και το κρύο. Γάντι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας FLEECE. Wind resistant, υψηλή διαπνοή, προστασία στον άνεμο και το κρύο. Έχει ενίσχυση στο εσωτερικό τμήμα της παλάμης και εξαιρετική εφαρμογή στο χέρι. ΓΑΝΤΙΑ WATERPROOF ,50 02 M / L / XL Υψηλής ποιότητας γάντια FLEECE Wind resistant. Χάρη στην μεμβράνη που διαθέτουν παρέχουν την μέγιστη προστασία από κρύο, αέρα. WINDBREAK FLEECE ,30 02 XS / S / M / L / ΧL HW1010 Υψηλής ποιότητας γάντια FLEECE με μόνωση Thinsulate. Υψηλή διαπνοή, στεγνώνουν γρήγορα. Προστασία από αέρα και κρύο. MITTENS FLAP 02 S / M / L / XL ,95 ΓΑΝΤΙΑ THINSULATE 3M 02 S / M / L / XL ,30

34 32 m AΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Κάλτσες 27% Primaloft Silver Yarn 27% Merino Woοl 32% Isolfil Polypropylene 9% Naylon 3% Cordura Polyetser 2% Lycra Elastane 40% Merino Woοl 3% Cordura Polyamid 5% Polypropylen 10% Polyamide 40% Acrylic 2% Lycra Elastane 40% Merino wool 40% Acrylic 18% Polyamide 2% Lycra Elastane PRIMALOFT EXPLORE , /39, 40/43, 44/47 MERINO TREKKER ,50 36/39, 40/43, 44/47 Olive HERITAGE MERINO OUTDOOR (2 ΖΕΥΓΗ) ,30 (ΣΕΤ) 011.M2 37/41, 42/47, Plain - Navy/Red 39% Merino Wool 39% Polyacryl 20% Polyamide 2% Elastane 40% Merino Wool 24% Polypropylene 33% Polyamide 3% Lycra 40% MerinoWool 20%Thermolite, 17%Polyamide 20%Acrylic 3%Lycra Elastane MOUNTAINEERING NT A ,00 39/42 PRIMAVERA 889 3D REFLEX ,00 35/38 MERINO LINNING (2 ΖΕΥΓΗ) ,80 (ΣΕΤ) 42/47 Black/Grey & Charcoal/Grey 40% Merino Wool 40% Acrylic 18% Polyamide 2% Lycra Elastane BUNNY MERINO SKI TUBES ,00 27/30, 31/36

35 AΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Κάλτσες l 33 80% Polyester Coolmax 18% Polyamide 2% Lycra Elastane COOLMAX LINNING (2 ΖΕΥΓΗ) Το ένα ζευγάρι σε χρώμα Navy/Grey/Red, το άλλο Grey/Char/Ryl ,80 (ΣΕΤ) 37-41, % Polyester 35% Cotton COOLMAX HIKER 51% Polyester Coolmax 29% Acrylic DELUXE OUTDOOR COOLMAX (2 ZEYΓH) 16% Polyamide 4% Lycra Elastane ,00 (ΣΕΤ) 37/41, 42/47 40% Μerino wool 40% Acrylic 18% Polyamide 2% Lycra Elastane DELUXE MERINO OUTDARK (2 ΖΕΥΓΗ) ,80 (ΣΕΤ) 37/41, 42/47 23% Polyamide tactel 2% Elastane , /43, 44/47, GREY BLACK ORANGE 13 36/39 GRAPE GREY LILAC ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ; Για να προστατέψουμε τα πόδια μας κατά την διάρκεια της πεζοπορίας - ορειβασίας θα πρέπει να φοράμε ειδικές ορειβατικές κάλτσες σε συνδυασμό με τα ορειβατικάπεζοπορικά μας μποτάκια. Οι καλής ποιότητας ορειβατικές κάλτσες πρέπει να είναι σε θέση να: μειώνουν τις τριβές ανάμεσα στα πόδια και στις μπότες μας για να μην δημιουργούνται φουσκάλες. αποτελούν ένα επιπλέον στρώμα απορρόφησης των κραδασμών που δημιουργείτε κατά την διάρκεια της πεζοπορίας. να προστατεύουν τις μπότες μας από την υγρασία των ποδιών μας που δημιουργείτε στο εσωτερικό τους και σε συνδυασμό με την μεμβράνη του παπουτσιού να ανάγουν την υγρασία στην εξωτερική τους επιφάνεια. να βοηθούν τα πόδια μας να κρατάνε τη θερμική τους ισορροπία με μονωτικά υλικά και ταυτόχρονα να αφήνουν την υγρασία και την υπερβολική ζέστη να φεύγει.

36 34 m AΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Γκέτες Αδιάβροχη και διαπνέουσα 3 layer GORE-TEX Μεγάλη αντοχή Mε φερμουάρ κάτω από το βέλκρο CAIRNGORM , 38-44, ,00 U gr Ελαφριά Αντιανεμική Αδιάβροχη Διαπνέουσα TORRIDON Mε ιμάντα και συρματόσχοινο για δέσιμο κάτω από το παπούτσι ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ , S/M, L/XXL U gr , 38-44, ,00 U gr

37 AΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Γκέτες 35 Όταν περπατάμε σε βαθύ χιόνι, χωρίς γκέτες, τότε αυτό μπαίνει μέσα στις μπότες μας και μετά από λίγο τα πόδια μας έχουν βραχεί ως τα δάχτυλα. Οι συνέπειες μπορεί να είναι τρομερές. Η καλύτερη προστασία είναι οι γκέτες. Τα πιο συνηθισμένα μοντέλα έχουν μήκος από το γόνατο έως τη μέση της μπότας. Οι γκέτες είναι κατασκευασμένες από διάφορες ποιότητες συνθετικών υλικών. Οι πιο απλές και φθηνές είναι κατασκευασμένες από nylon ενώ οι πιο ακριβές διαθέτουν κάποια μεμβράνη τύπου core-tex. Ένα επίσης πολυχρησιμοποιημένο υλικό είναι και η cordura που συμπεριφέρεται πολύ καλά και είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Οι γκέτες έχουν συνήθως φερμουάρ μπρος ή πίσω και είναι προτιμότερο αυτό να είναι σκεπασμένο με πτερύγιο που κλείνει με velcro για μεγαλύτερη στεγανότητα. Στο εμπρός κάτω μέρος οι γκέτες έχουν ένα μικρό γάντζο ο οποίος περνιέται στο τελευταίο κάτω κορδόνι της μπότας για να συγκρατείται η γκέτα πάνω της και επίσης στο πλάι έχουν προσαρμοσμένο ένα κομμάτι χοντρό σύρμα ή συνθετικό ιμάντα ο οποίος περνάει κάτω από την μπότα και κουμπώνει στην αντίθετη μεριά ώστε η γκέτα να μη φεύγει από τη θέση της. Mε ιμάντα για δέσιμο κάτω από το παπούτσι Πολύ ελαφριά Υψηλή διαπνοή Πολύ ελαφριά. Τέλεια εφαρμογή χάρη στο ύφασμα LYCRA που επιτρέπει πλήρη ελευθερία κινήσεων. Ύφασμα NYLON μπροστά για επιπλέον προστασία. Εσωτερική βάτα για την προστασία του ποδιού. GRASMERE ANKLE ,00 02 S / M / L / ΧL U gr gr ΠΑΤΟΙ GEL RUNNING MINI , ,00 39/41, 42/44, 45/47 U gr Polymer gel Aπορρόφηση κραδασμών Mε υποστήριξη καμάρας Mε ενίσχυση φτέρνας

38

39

40 38 m PACKAGING Oρειβατικά σακίδια VOYAGER Η σειρά σακιδίων VOYAGER είναι ιδανική για κάθε είδους εξόρμηση. Διαθέτουν πλήθος από ξεχωριστές, εργονομικά τοποθετημένες θήκες, τσέπες κι ένα μεγάλο κεντρικό χώρο. Έτσι κάθε αντικείμενο του εξοπλισμού μας, μικρότερο ή μεγαλύτερο, θα βρει τη θέση του. Διαθέτουν ακόμα θέσεις για πιολέ & αδιάβροχο κάλυμμα σακιδίου. Τα σακίδια των 55lt, 65lt και 75lt διαθέτουν ρυθμιζόμενη πλάτη. VOYAGER , Lt: 55x30x20cm , Lt: 60x35x22cm * 96, Lt: 62x35x24cm * 104, Lt: 71x36x25cm * 114, Lt: 80x38x25cm *Ρυθμιζόμενη πλάτη στα 55, 65, 75 lt + ΡΥΘΜΙΖΟΜΟΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ + ΘΕΣΗ ΠΙΟΛΕ - ΜΠΑΤΟΝ + ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

41 PACKAGING Oρειβατικά σακίδια l 39 Φωτογραφία: Στέλιος Χαραλάμπους Πώς να φορτώσετε το σακίδιο σας... Σκοπός σας, όταν φορτώνετε ένα σακίδιο, δεν θα πρέπει να είναι μόνο το να χωρέσουν όλα τα πράγματα μέσα, αλλά και να είναι καλοζυγισμένο ώστε να το νιώθετε όσο πιο άνετο γίνεται, όταν περπατάτε με αυτό. Καλό είναι, πριν ξεκινήσετε να τοποθετείτε πράγματα μέσα, να απλώσετε τα υλικά σας στο πάτωμα ή κάπου αλλού για να βεβαιωθείτε ότι: α. Δεν έχετε ξεχάσει κάτι. β. Χρειάζεστε πραγματικά όλα όσα έχετε απλώσει μπροστά σας, ειδικά αν ετοιμάζεστε για κάποια πολυήμερη πεζοπορία, που το βάρος μετράει! Φωτογραφία: Ευτύχης Μπλέτσας Οι Κανόνες Από πάνω και όσο γίνεται κοντά στην πλάτη, τοποθετούμε τα βαρύτερα υλικά. Μαγειρικά σκεύη, φαγητά, νερό κ.α. Μπροστά από τα βαριά υλικά και στην κορυφή βάζουμε πράγματα μεσαίου βάρους και όσα μπορεί να χρειαστούμε στην πορεία. Το φαρμακείο, ο φακός, ένα αδιάβροχο, το σχοινί, μπορεί να είναι κάποια από αυτά. Στην τσέπη που βρίσκεται στο καπάκι (το γνωστό κεφαλάρι) ή άλλες εξωτερικές τσέπες, τοποθετήστε πράγματα που είναι άμεσης χρήσης. Χάρτες, πυξίδα, σφυρίχτρα, GPS, χαρτί υγείας, σουγιά, σνάκς, γυαλιά ηλίου και αντηλιακό π.χ. Στο κάτω μέρος του σακιδίου, τοποθετούμε πράγματα ελαφριά, που δεν θα τα χρειαστούμε άμεσα. Υπνόσακος, ρούχα κλπ. Στο εξωτερικό μπορείτε να δέσετε με τους ειδικούς ιμάντες που διαθέτουν τα σακίδια, το υπόστρωμα, την σκηνή, το κράνος. Οι Συμβουλές Γεμίστε τα κενά που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα στα βαριά, συμπαγή υλικά (μαγειρικά σκεύη π.χ.), με πράγματα που μπορείτε να στριμώξετε ανάμεσα (κάλτσες, μπλούζες κλπ). Εκμεταλλευτείτε τον κενό χώρο μέσα στα μαγειρικά σκεύη γεμίζοντάς το με άλλα πράγματα (φαγητά, αναπτήρας κ.α). Μοιραστείτε την σκηνή με κάποιον φίλο. Πάρτε ο ένας το ύφασμα και ο άλλος τα πασαλάκια και τις μπανέλες. Αν χρησιμοποιείτε ασκό νερού και το σακίδιο έχει ειδική θήκη, βάλτε τον πριν γεμίσετε το σακίδιο πλήρως. Αν έχετε μπουκάλι, βάλτε το στις ειδικές ελαστικές τσέπες που υπάρχουν δεξιά και αριστερά, εξωτερικά του σακιδίου. Σφίχτε καλά τους ιμάντες για να μην TIP Ιδανικά, θα πρέπει το σακίδιο σας να: είναι καλοζυγισμένο όταν το έχετε ρυθμίσει σωστά και στηρίζεται στους γοφούς σας. να το νιώθετε συμπαγές, χωρίς να μετακινούνται τα πράγματα μέσα. όταν περπατάτε, να το νιώθετε ένα με το σώμα σας και να μην σας βγάζει εκτός ισορροπίας. κουνιούνται τα πράγματα στο σακίδιο. Μην κρεμάτε πολλά πράγματα έξω από το σακίδιο γιατί πιάνονται σε κλαδιά και επιρεάζουν την ισορροπία. Δένετε καλά τα υλικά για να μην τα χάσετε. Αν είναι χειμώνας και κουβαλάτε κραμπόν, μπορείτε να τα δέσετε έξω ή να τα βάλετε μέσα στο σακίδιο (σε ειδική θήκη για να μην σχίσουν άλλα πράγματα), σε σημείο με άμεση πρόσβαση. Τα πιολέ δένονται έξω από το σακίδιο. Ακόμα και αν το σακίδιο σας είναι αδιάβροχο, πάρτε ένα έξτρα αδιάβροχο κάλυμμα για αυτό και βάλτε τα ρούχα σας και άλλα υλικά ευαίσθητα στην υγρασία σε αδιάβροχες θήκες.

42 40 m PACKAGING Day Pack EXPEDITOR H γκάμα των σακιδίων της POLO εμπλουτίζεται συνεχώς και σας παρουσιάζουμε ένα σακίδιο σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες 28lt & 32lt, με ανατομική και αεριζόμενη πλάτη, ζώνη μέσης και ιμάντα στήθους. Ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές και ταξίδια. EXPEDITOR 32Lt , Lt: 50x32x20cm EXPEDITOR 28Lt SLIMY , Lt: 50x30x17cm Πολύ ελαφρύ σακίδιο απο ύφασμα rip-stop, με ανατομική πλάτη, ζώνη μέσης και ιμάντα στήθους. Εύκαμπτο, μπορεί να μπει εύκολα μέσα σε μεγάλο σακίδιο και να χρεισιμοποιηθεί ως σακίδιο κορυφής. SLIMY 25Lt , Lt: 30x15x45cm

43 OFFPIST PACKAGING Day Pack l ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ + ΘΗΚΗ ΠΑΓΟΥΡΙΟΥ Σακίδιο κορυφής OFFPIST, με δύο κύριες θήκες, πλαϊνές θήκες, ιμάντες στην όψη και ανατομική πλάτη. Ενσωματωμένο αδιάβροχο κάλυμμα. 42 OFFPIST 20Lt , Lt: 29x20x42cm 450gr HYDRITION Iδανικό για τρέξιμο, ποδηλασία, περπάτημα με εσωτερική θήκη για ασκό νερού. Από ενισχυμένο ύφασμα. Δύο μεγάλες κεντρικές θήκες Λάστιχο συγκράτησης εξοπλισμού μπροστά HYDRITION 10Lt , Lt

44 42 m PACKAGING Σακίδια Υδροδότησης Source Fuse Hydration Pack designed for biking FUSE 12L: Ελαφρύ σακίδιο χωρητικότητας 12 lt, με ενσωματωμένο ασκό νερού (3lt), είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για μια σύντομη βόλτα με το ποδήλατο ή πεζοπορία. Σχεδιασμένο με τρία διαφορετικά διαμερίσματα εκ των οποίων το ένα ενισχυμένο για την ασφαλή μεταφορά κινητού ή tablet. Ο σχεδιασμός της πλάτης επιτρέπει τον εξαερισμό της περιοχής της σπονδυλικής στήλης. FUSE 9+3 Lt ,00 BLACK/ORANGE PURPLE/PINK

45 PACKAGING Technology Back Pack l 43 Η εταιρεία SOURCE ιδρύθηκε το Από τότε αποτελεί την επιλογή σε συστήματα υδροδότησης, σανδαλιών και αξεσουάρ υπαίθρου για εκατομμύρια εραστές των outdoor δραστηριοτήτων άλλα και από απλούς καθημερινούς καταναλωτές. Όλα τα προϊόντα SOURCE κατασκευάζονται με υλικά υψηλής τεχνολογίας και με πιστοποίηση ISO 9001 και με εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες.

46 44 m PACKAGING Technology Back Pack Ζήστε το μέλλον τώρα!! Η Swissdigital ιδρύθηκε το 2014 από τον δυναμικό συνδυασμό της υψηλής τεχνολογίας των Ελβετικών ρολογιών και των τεχνολογιών του μέλλοντος. Με την πεποίθηση ότι τα ευφυή εργαλεία θα αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων, η Swissdigital δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν τα μοναδικά τεχνολογικά προϊόντα, smartphone, tablet, laptop με συνδετικό κρίκο όλων αυτών τις «έξυπνες» τσάντες! Ζήστε την ελευθερία της φόρτισης συσκευών σας εύκολα και γρήγορα, ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι με τη μουσική σας, ασύρματα, όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, με τις ενσωματωμένες τεχνολογίες της Swissdigital, θα είστε προστατευμένοι από την κλοπή των ηλεκτρονικών δεδομένων όπως πιστωτικών καρτών, διαβατηρίων αλλά ακόμα και από την κλοπή του ίδιου του σακιδίου χάρη στο LostReminder. Με την αντιστοίχιση της ελβετικής ακρίβειας με πατενταρισμένες τεχνολογίες, η Swissdigital έχει ανεβάσει τον πήχη για την ανώτερη απόδοση.

47 PACKAGING Technology Back Pack l 45

48 46 m PACKAGING Technology Back Pack SD ,00

49 PACKAGING Technology Back Pack l 47 SD ,80

50 48 m PACKAGING Technology Back Pack SD ,00

51 PACKAGING Technology Back Pack l 49 SD ,60

52 50 m PACKAGING Technology Back Pack SD ,00

53 PACKAGING Technology Back Pack l 51 SD ,00

54 52 m PACKAGING Technology Back Pack SD ,00

55 PACKAGING Technology Back Pack l 53 SD ,00

56 54 m PACKAGING Technology Back Pack SD ,00

57 PACKAGING Technology Back Pack l 55 SD ,00

58 56 m PACKAGING Technology Back Pack SD ,00

59 PACKAGING Technology Back Pack l 57 SD ,20

60 58 BOLE m PACKAGING Καθημερινής χρήσης Σακίδιο με το μοναδικό ύφασμα 1000D polyester (13) (02) (09) (30) (31) (43) (48) - Με ειδική αδιάβροχη πλαστικοποίηση - Φερμουάρ υψηλών προδιαγραφών SBS BOLE ,00 - Δερμάτινες λεπτομέρειες - Διάσταση: 45x32x17 cm - Χωρητικότητα: 25 lt - Ανατομικοί ιμάντες - Σύστημα Charger. Συνδέεται γρήγορα και εύκολα τη συσκευή σας με το power bank σας

61 REFLECTIVE PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 59 Σακίδιο με πρωτοποριακό Design σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς (20) (07) (13) (05) (03) - Φερμουάρ υψηλών προδιαγραφών SBS με Reflective στο μπροστινό φερμουάρ για μεγαλύτερη ασφάλεια - Αδιάβροχο ύφασμα REFLECTIVE ,00 - Εσωτερικά επενδυμένο με φόδρα - Διάσταση: 46x31x18 cm - Χωρητικότητα: 25lt - Σύστημα Charger. Συνδέεται γρήγορα και εύκολα τη συσκευή σας με το power bank σας - Θήκη Laptop. - Νέος ανθεκτικός πάτος - Αδιάβροχο κάλυμμα

62 60 m CANVAS PACKAGING Καθημερινής χρήσης Σακίδιο με ύφασμα cotton canvas αυξημένου πάχους 16cc (31) (02) (36) (46) - Φερμουάρ υψηλών προδιαγραφών SBS - Δερμάτινες λεπτομέρειες - Διάσταση: 41x30x18 cm CANVAS ,00 (09) - Χωρητικότητα: 20lt - Σύστημα Charger. Συνδέεται γρήγορα και εύκολα τη συσκευή σας με το power bank σας (13) - Με την αυθεντική Polo back ανατομική πλάτη - Πλεχτοί ιμάντες ώμου με ξεχωριστό design για κάθε χρώμα σακιδίου με επένδυση neoprene - Ανθεκτικός πάτος

63 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 61 Απλά και μοντέρνα σακίδια για όλες τις ηλικίες (08) LED (30) - Μια βασική θήκη με εσωτερική τσέπη για μεταφορά laptop - Διάσταση: 45x32x16 cm - Χωρητικότητα: 23 lt - Ενισχυμένη πλάτη - Ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης με αντανακλαστικό - Σύστημα Charger και πλαϊνές τσέπες - Κάθετη ρίγα led μπροστά που λειτουργεί με μπαταρία - Πολλές εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση - Ενισχυμένος πάτος - Αδιάβροχο κάλυμμα LED ,00

64 62 m PACKAGING Καθημερινής χρήσης Η βελούδινη πολυτέλειά σας VELVET (61) (60) (62) (63) (64) (65) - Μία μεγάλη θήκη - Μικρότερη τσέπη μπροστά - Πλαϊνή τσέπη - ΔΩΡΟ ΜULTISCARF VELVET ,00 - Διάσταση: 40x32x18 cm - Χωρητικότητα: 23lt - Ανατομική πλάτη και ενισχυμένοι ανατομικοί ιμάντες με αντανακλαστικό ρέλι - To σακίδιο είναι εσωτερικά επενδυμένο με φόδρα - Aνθεκτικός πάτος

65 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 63 (02) ANTI-THEFT - Ύφασμα επενδυμένο με μεταλλικό πλέγμα, ανθεκτικό στο σκίσιμο από αιχμηρά αντικείμενα - Μη εμφανή φερμουάρ - Διάσταση: 45x30x17 cm - Χωρητικότητα: 21lt - Ενισχυμένη πλάτη, ιμάντας στήθους και ενισχυμένοι ιμάντες με αντανακλαστικό ρέλι - Δυνατότητα ανοίγματος του εσωτερικού έως 90ο - Κρυφές τσέπες στην πλάτη και στο πλάι - Ενισχυμένος πάτος - Αδιάβροχο κάλυμμα ANTI-THEFT ,00

66 64 m TECTONIC PACKAGING Καθημερινής χρήσης (02) - Από ενισχυμένο ύφασμα για μεταφορά laptop Θήκες μπροστά με φερμουάρ και αντανακλαστικό ρέλι - Διάσταση: 44x33x18 cm - Χωρητικότητα: 26 lt TECTONIC ,80 - Ενισχυμένο χερούλι μεταφοράς - Ενισχυμένη και διαπνέουσα πλάτη - Ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης με δυνατότητα να κρυφτούν σε θήκη στην πλάτη - Ιμάντας στήθους - Δύο μεγάλες κεντρικές θήκες με πολλές εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση - Μπροστινές θήκες για καλύτερη οργάνωση - Αδιάβροχο κάλυμμα

67 ROBUST PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 65 (05) (09) - Μια βασική θήκη με εσωτερική τσέπη για μεταφορά laptop - Διάσταση: 46x31x17 cm - Χωρητικότητα: 22 lt - Ενισχυμένη πλάτη - Ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης με αντανακλαστικό - Ιμάντας στήθους με σφυρίχτρα - Σύστημα Charger και πλαϊνές τσέπες - Δυνατότητα τοποθέτησης σε βαλίτσα τρόλεϊ - Κρυφές τσέπες στην πλάτη - Ενισχυμένος πάτος - Αδιάβροχο κάλυμμα ROBUST ,00

68 66 m CHARGER PACKAGING Καθημερινής χρήσης - Μια βασική θήκη με εσωτερική τσέπη για μεταφορά laptop - Μικρότερη θήκη μπροστά με κάθετο άνοιγμα με κρυφό φερμουάρ - Διάσταση: 49x33x17 cm - Χωρητικότητα: 28 lt - Πλαινές θήκες και σύστημα Charger. - Συνδέεται γρήγορα και εύκολα τη συσκευή σας με το power bank σας - Ενισχυμένη πλάτη με δυο κρυφές θήκες - Ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης - Μικρότερη θήκη μπροστά με εσωτερικά διαχωριστικά τσεπάκια για καλύτερη οργάνωση - Αδιάβροχο κάλυμμα (02) (36) CHARGER ,00 LAPTOP ,00 LAPTOP - Δύο μεγάλες ενισχυμένες θήκες - Οι ιμάντες κρύβονται όταν δεν χρησιμοποιείται ως σακίδιο - Διάσταση: 42x29x18 cm - Χωρητικότητα: 15 lt - Από σακίδιο μετατρέπεται σε χειραποσκευή, με ενισχυμένο εργονομικό χερούλι - Ενισχυμένες εσωτερικές θήκες με δυνατότητα μεταφοράς laptop 15,6

69 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 67 BOSTON ,00 BOSTON - Εσωτερική επιπλέον θήκη που μπορούν να μεταφερθούν ρούχα - Εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση και δυνατότητα μεταφοράς laptop 17 - Δύο χερούλια μεταφοράς - Κρυφή θήκη στην πλάτη - Ανατομική και ενισχυμένη πλάτη και ιμάντες - Ιμάντας στήθους - Διάσταση: 47x30x17 cm - Χωρητικότητα: 24 lt PROOF ,00 PROOF - Διάσταση: 49x28x20 cm - Χωρητικότητα: 26 lt - Πολλές εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση και δυνατότητα μεταφοράς laptop 17 - Ανατομική και ενισχυμένη πλάτη και ιμάντες - Σύστημα Charger - Από αδιάβροχο ύφασμα

70 68 m PACKAGING Καθημερινής χρήσης - Μια βασική θήκη με εσωτερική τσέπη για μεταφορά laptop - Μικρότερη θήκη μπροστά SEAMS ,00 - Ενισχυμένοι ιμάντες πλάτης - Σύστημα Charger - Ενισχυμένη πλάτη - Απλός και μοντέρνος συνδυασμός για ένα σακίδιο για όλες τις ηλικίες - Διάσταση: 42x30x16 cm - Χωρητικότητα: 20 lt - Ιδιαίτερο, μοντέρνο σακίδιο πλάτης - Εργονομικός σχεδιασμός με χρηστικές στέπες - Ανατομικοί ιμάντες πλάτης - Διάσταση: 38x29x13 cm - Χωρητικότητα: 13 lt OXFORD ,80 (02) BODY BAG ,00 (07) (05) - Μία μεγάλη τριγωνική θήκη - Δυο μικρότερες θήκες μπροστά - Μικρότερη κρυφή θήκη στην πλάτη (09) - Ενισχυμένος ρυθμιζόμενος ιμάντας πλάτης - Διάσταση: 42x16x34 cm - Χωρητικότητα: 18 lt

71 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 69 BRIEFCASE ,00 - Χαρτοφύλακας με φερμουάρ επέκτασης και μια κεντρική θήκη με εσωτερικό διαχωριστικό - Ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου με αντιολισθητικό στήριγμα - Επιπλέον μπροστινή τσέπη - Πλαϊνή αποσπώμενη θήκη κινητού - Διάσταση: 38x10x30 cm - Χωρητικότητα: lt - Μία κεντρική θήκη με διαχωριστική τσέπη για καλύτερη οργάνωση εγγράφων ή τοποθέτηση laptop 14 - Μικρότερη θήκη μπροστά με σκληρή ενίσχυση για προστασία και εσωτερικές τσέπες FLASH ,00 - Στην πίσω πλευρά διαθέτει φαρδύ ιμάντα για τοποθέτηση και μεταφορά σε τσάντα τρόλεϊ - Χειρολαβή και αποσπώμενος ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου - Διάσταση: 33x42x9 cm - Χωρητικότητα: 15 lt - Χαρτοφύλακας-σακίδιο με δυο μεγάλες θήκες κατάλληλος για μεταφορά laptop 15,4 - Ο χαρτοφύλακας μπορεί να φορεθεί ως σακίδιο βγάζοντας από την τσέπη τους ιμάντες πλάτης - Διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα BULLET ,00 ώμου με αντιολισθητική στήριξη - Τρίτη μπροστινή τσέπη με αντανακλαστικό ρέλι - Έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί σε τσάντα τρόλεϊ - Διάσταση: 34x39x8 cm - Χωρητικότητα: 15 lt - Μία μεγάλη θήκη για μεταφορά laptop 15,6 και μία μικρότερη μπροστά που κλείνουν με φερμουάρ - Ειδική θήκη πίσω για να εφαρμόζει σε βαλίτσα τρόλεϊ MOVIE ,00 - Eνισχυμένα χερούλια και ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου με αντιολισθητικό στήριγμα - Διάσταση: 38x7x29 cm - Χωρητικότητα: 15 lt - Μία μεγάλη κεντρική θήκη με εσωτερική ενισχυμένη τσέπη για μεταφορά laptop 15,6 - Μια θήκη στο πίσω μέρος - Μικρότερη θήκη μπροστά που κλείνει με φερμουάρ METROPOLIS ,00 - Χειρολαβές και ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου με αντιολισθητικό στήριγμα - Χωρητικότητα: 10 lt - Διάσταση: 30x39x7 cm

72 70 m PACKAGING Καθημερινής χρήσης - Διάσταση: 34x27x12 cm - Χωρητικότητα: 11 lt - Πολυχρηστικές τσάντες σακίδια - Ενισχυμένη τσέπη για μεταφορά ECLIPSE ,00 notebook ή tablet - Άνετα για την πόλη ή για την εκδρομή - Διάσταση: 36x28x14 cm - Χωρητικότητα: 12 lt NO RULES ,00 GROOVY ,00 - Δυο μεγάλες κεντρικές θήκες η μία με ενίσχυση για μεταφορά laptop - Μικρότερη θήκη μπροστά με εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση - Ενισχυμένος πάτος - Διάσταση: 43x31x20 cm - Χωρητικότητα: 25 lt - Εργονομικοί αεριζόμενοι ιμάντες πλάτης - Ενισχυμένη αεριζόμενη πλάτη

73 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 71 SPARK ,80 - Σακίδιο μοντέρνο και νεανικό με μια κεντρική θήκη και μικρότερη μπροστά - Ενισχυμένη πλάτη - Πλαϊνές θήκες - Διάσταση: 29x22x13 cm - Χωρητικότητα: 7 lt MINI VELVET ,00 - Μικρό σακίδιο με μια κεντρική θήκη και μια τσέπη μπροστά - Ανατομική πλάτη - Ανατομικοί ιμάντες πλάτης με αντανακλαστικό ρέλι - Διάσταση: 30x24x12 cm Χωρητικότητα: 8 lt CANVAS LADY ,00 - Τσάντα canvas με μεγάλη κεντρική θήκη και εσωτερικό τσεπάκι - Πλαϊνές θήκες - Ενισχυμένοι πολύχρωμοι ιμάντες πλάτης με neopren - Δερμάτινες λεπτομέρειες - Διάσταση: 32x23x15 cm - Χωρητικότητα: 10 lt

74 72 m PACKAGING Καθημερινής χρήσης Το MILITARY style στα καλύτερα του! - Mικρό σακίδιο με minimal διάθεση - Διάσταση: 32x26x15 cm - Χωρητικότητα: 12 lt MILITARY NADINA ,00 (09) (31) (36) - Μοντέρνο σακίδιο με μια μεγάλη θήκη με εσωτερικά τσεπάκια και μικρότερη θήκη μπροστά - Κρυφή επιπλέον θήκη στην πλάτη - Ενισχυμένος πάτος και πλαϊνές θήκες - Διάσταση: 38x30x14 cm - Χωρητικότητα: 14 lt MILITARY LADY ,00 (09) (31) (36) - Γυναικεία μοντέρνα τσάντα - Μεγάλη θήκη με εσωτερικά τσεπάκια και μικρότερη θήκη στο πίσω μέρος - Ενισχυμένος πάτος και πλαϊνές θήκες - Διάσταση: 28x37x11 cm - Χωρητικότητα: 10 lt MILITARY SHOPPER ,00 (09) (31) (36)

75 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l STRIKE S 17x13x9cm 14, L 23x17x9cm 16,00 VERTICAL S 19x16x5 cm 16, M 22x15x12 cm 18, L 25x19x10 cm 21, WAVE x15x4 cm 15,00 02 X CASE L 24x19x6 cm 18, S 19x15x5 cm 16, ΧΙΑΣΤΟ x18x8cm 16,60 ΒΟΟΚ x20x7cm 19,00 DOUKAS M 23x18x5cm 18, S 18x15x4cm 16,00 02 FORCE - GUN x24x7 cm 00,00 Εσωτερική σκληρή θήκη για στήριξη όπλου SKYFORCE TRITONS S 18x15x9 cm 20, S 18x15x8 cm 19,00 CHARGER L 28x18x11 cm 23, L 22x18x7 cm 21, x19x12 cm 16,00 CROSSWIDE SOULDER BAG x22x7cm 24, ΧΙΑΣΤΟ x19x11cm 22, SHOULDER GUN x18x12cm 25,90

76 74 m PACKAGING Καθημερινής χρήσης DENVER SUPREME x40x5cm 15, x24x10cm 18, OUTLAB x32x5cm 18,00 02 CAMERA x28x10cm 22,00 WAIST BAG ALL TRAIL x16x1 11, CHARGER WAIST BAG x22x4 16,00 02 ME ΔIΠΛΗ ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ x00x00cm 12,00 02 ACTIVE x24x12cm 17,00 02 EURO x23x8cm 16,00 02 SQUARE ME ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ x14x6cm 13,00 REFLECTIVE x25x10cm 13,00 02 OPEN WIDE x21x7cm 12, OUTRIDER x26x9cm 11,50 02 DOUBLE SQUARE x23x12cm 14, SKYLITE x22x5cm 15,00

77 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 75 PITTOCK x20x5cm 9, CORD x20x10cm 9, SIMPLE x22x5cm 9,60 02 HIKER x35x10cm 16, COLOUR SIMPLE x22x8cm 9,60 02 ME ΔΕΣΙΜΟ ΠΟΔΙΟΥ x16x10cm 19,80 02 ΝΕΤPACK x15x8cm 16,00 SIDE GUN x23x4cm 22, PITT x23x4cm 15,00 02 GUN x18x12cm 18,00 02 GUN x25x6cm 22,00

78 76 m PACKAGING Καθημερινής χρήσης Βαλίτσες ιδιαίτερα ελαφριές και ανθεκτικές από 100% ABS, τηλεσκοπικές λαβές, ρόδες που στρίβουν 360 μοίρες, κλειδαριά ασφαλείας με αριθμητικό συνδυασμό. Εσωτερικές κλειστές θήκες με φερμουάρ και εσωτερικούς ιμάντες. Προσφέρουν άνεση και στυλ. Αποσκευή (παραδοταία) Σχεδιασμένη να ταιριάζει στις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες (παρακαλούμε ελέγξτε το βάρος και τις διαστάσεις πριν από κάθε πτήση) - Διάσταση: 39x20,5x49 cm - Χωρητικότητα: 30 lt HARD SHELL S ,00 - Διάσταση: 35x23,5x58,5 cm - Χωρητικότητα: 36 lt HARD SHELL M ,00 - Διάσταση: 45x25,5x68,5 cm - Χωρητικότητα: 60 lt HARD SHELL L ,00 Με μοντέρνο σχεδιασμό και χρώματα. Ανθεκτικές πρακτικές, και πολύ ελαφριές. Ενισχυμένοι ιμάντες. Ρυθμιζόμενοι ιμάντες με αντιολισθητικό στήριγμα και ενισχυμένες χειρολαβές. - Διάσταση: 30x63x38 cm - Χωρητικότητα: 60 lt LINE ,00 - Διάσταση: 22x40x23 cm - Χωρητικότητα: 20 lt LINE ,00 Τσάντα TROLLEY καμπίνας από ενυσχιμένο ύφασμα. Σύστημα κλειδώματος easy lock. Δύο μπροστινές έξτρα θήκες. - Διάσταση: 47x36x23 cm - Χωρητικότητα: 40 lt TROLLEY IOS ,00

79 PACKAGING Καθημερινής χρήσης l 77 Εκδρομικά σακ βουαγιάζ trolley για να καλύπτουν τα μικρά και μεγάλα ταξίδια σας. Διαθέτουν ανθεκτικό πάτο, εξαιρετικής ποιότητας φερμουάρ και ενισχυμένα χερούλια μεταφοράς. Εξωτερική θήκη για καλύτερη οργάνωση. Διακρίνονται για την αισθητική, την ποιότητα και προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες. - Διάσταση: 25x50x40 cm - Χωρητικότητα: 40 lt AMSTERDAM S ,60 - Διάσταση: 26x68x30 cm - Χωρητικότητα: 60 lt AMSTERDAM M ,60 - Διάσταση: 39x70x31 cm - Χωρητικότητα: 90 lt AMSTERDAM L ,00 (06) (57) Ελαφρύ σακίδιο από ripstop ύφασμα χωρητικότητας 20lt με βάρος μόλις 145gr που αποθηκεύεται σε μικρό πακέτο για να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας. Διαστάσεις πακέτου: 16x14 cm - Διάσταση: 20x45x16 cm - Χωρητικότητα: 20 lt ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΙΔΙΟ , Πρακτική και πολύ ελαφριά τσάντα ταξιδίου που μετατρέπεται γρήγορα σε σακίδιο χωρητικότητας 30lt χάρις στους δύο ιμάντες πλάτης που διαθέτει. Διαστάσεις πακέτου: 27x12 cm - Διάσταση: 23x47x29 cm - Χωρητικότητα: 30 lt ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΙΔΙΟ ,40 - Διάσταση: 35x40x22 cm - Χωρητικότητα: 30 lt MIRTA ,00

80 78 m PACKAGING Αδιάβροχα σακούλια ULTRA LIGHT ΣΑΚΟΥΛΙA Lt 40Lt 18,55 20,10 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ ,90 SMALL 20-45Lt X ,90 MEDIUM 45-65Lt ,50 LARGE 65-85Lt Αυτά τα πλήρως δοκιμασμένα αδιάβροχα σακούλια για αποθήκευση υλικών, έχουν κλείσιμο roll-top που λειτουργεί και ως σύστημα συμπίεσης του περιεχομένου, αφαιρώντας ταυτόχρονα τον αέρα. Ιδανικό για χρήση μέσα ή έξω από το σακίδιο. UltraLight Weight 30D Siliconised ripstop Cordura Fabric ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΑΚΙΔΙΟΥ Lt Lt Lt Lt 6,00 8,00 9,00 10,00 ΑΔΙΑΒΡOXO ΣΑΚΟΥΛΙ 5Lt ,00 ΑΔΙΑΒΡOXO ΣΑΚΟΥΛΙ 15Lt ,00 ΑΔΙΑΒΡOXO ΣΑΚΟΥΛΙ 25Lt ,00

81 Διαφανείς θήκες water resistant για προστασία από νερό, άμμο, εκδορές PACKAGING Αδιάβροχες θήκες l 79 ΔΙΑΦΑΝΗ ΘΗΚΗ ΛΑΙΜΟΥ X ,50 ΔΙΑΦΑΝΗ ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ GPS Χ ,50 ΔΙΑΦΑΝΗ ΘΗΚΗ ΧΑΡΤΗ X ,00 Στεγανές θήκες λαιμού και μέσης για να έχετε πάντα στεγνά και ασφαλισμένα τα προσωπικά σας αντικείμενα (κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι κ.α.) όπου κι αν βρίσκεστε, ποτάμι, φαράγγι ή θάλασσα. Κατασκευασμένα από τριπλής στρώσης εύκαμπτο υλικό. Διαθέτουν ρυθμιζόμενο κορδόνι (θήκη λαιμού) και ιμάντα μέσης. ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΘΗΚΗ ΛΑΙΜΟΥ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ , , ,80 18x20 cm 0,5Lt 92 gr Μπουκαλάκι από μαλακή σιλικόνη (food-safe) για ασφαλή μεταφορά υγρών. Έχει καπάκι ασφαλείας με βεντούζα για να στερεώνετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων. SILICONE FLIGHT BOTTLE 89ml ,40 Χ10208 Πρακτικό σετ για ασφαλή μεταφορά υγρών σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αεροδρομίων. Το σετ περιλαμβάνει: 2x70ml screwtop PET, 2x70ml pump-spray PET, 2x10ml screw-top PET, 135x150x45mm Βάρος: 100gr FLIGHT BOTTLES SET ,30 Καραμπίνερ με δύο καπάκια (σπείρωμα αναψυκτικού και νερού) ΚΑΠΑΚΙΑ ,80

82 80 m PACKAGING Είδη ασφάλειας 2 απλά αλλά ισχυρά λουκέτα ασφαλείας από ορείχαλκο για την ασφάλιση των αποσκευών σας στα ταξίδια σας. Κάθε κλειδαριά έρχεται με ένα κύριο κλειδί και δύο ανταλλακτικά, καθώς και ένα μεγάλο LIFEVENTURE μπρελόκ. ΛΟΥΚΕΤΑ 2ΤΜΧ 20mm BRASS PADLOCKS , Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό 3 ΨΗΦΙΩΝ, αυτό το λουκέτο από σκληρό ανοδιωμένο χάλυβα, ταιριάζει σε όλους τους τύπους αποσκευών που ασφαλίζουν με φερμουάρ. Οι κλειδαριές με συνδυασμό είναι ιδανικές για ταξίδια, καθώς απομακρύνουν τον κίνδυνο να χάσει κανείς τα κλειδιά. Ο συνδυασμός μπορεί να εξατομικευτεί. ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ R-300 COMBINATION LOCK , Ζεύγος λουκέτων ασφαλείας με κλειδιά, ιδανικός σύντροφος για τον ταξιδιώτη. Ενισχυμένο με ορειχάλκινο περίβλημα και πλαστική επικάλυψη. Ιδανικό για ταξίδια. 4 Κλειδιά Συρματόσχοινο με σύστημα διπλού κλειδώματος και λουκέτο με συνδυασμό. KEY PADLOCK X ,20 WRAPSAFE ,60 PROSAFE M 85Lt 66, L 120Lt 82,80 Θήκη ασφαλείας κράνους με εσωτερικό αντικλεπτικό δίχτυ ασφαλείας exomesh, λουκέτο 3 κλειδιών και σύρμα για να ασφαλίζεται στη μηχανή. LIDSAFE ,00 ADAPTORS ADAPTOR ,90 Ιμάντας ασφαλείας για μεταφορά κάμερας. CARRYSAFE ,40

83 PACKAGING Είδη ασφάλειας l 81 BODY WALLET PASSPORT RFID BODY WALLET CHEST ULTRA LIGHT DOCUMENT , , EP120 9,00 Πορτοφόλι για μεταφορά μόνο των απαραίτητων προσωπικών σας αντικειμένων, με σύρμα εσωτερικά του ιμάντα για να μην κόβεται. Θήκη ασφαλείας με δίχτυ ασφαλείας exomesh. Κλείδωμα με συρματόσχοινο και λουκέτο. Σχεδιασμένη να φαίνεται σαν ζώνη με κρυφό φερμουάρ για χρήματα ή άλλα αντικείμενα. SLINGSAFE ,60 15x9,5cm TRAVELSAFE ,80 20x35cm ZΩΝΗ - ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ CAIRO ,90 Χ10812 WALLEY ZIPPER ,00 ΣΥΣΚ 12ΤΜΧ ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ

84 82 m PACKAGING Είδη ασφάλειας RFiD PROTECTED Διαθέτουν θήκη με επένδυση ειδικής τεχνολογίας που μπλοκάρει τα σήματα RFiD, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο την πιθανότητα κλοπής των προσωπικών σας δεδομένων, από πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και διαβατήρια! RFID DOCUMENT ,00 14x24x2 WALLET RFID NECK ,00 12x16x1 WALLET RFID BIG ,00 11x16x2 WALLET RFID SMALL ,00 9x11x1,5

85 PACKAGING Είδη ασφάλειας l 83

86 84 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκηνές 2 Υφάσματα Eξωτερικό 185Τ, Polyester PU, Coated 3000mm Θερμοκολλημένες ραφές Εσωτερικό 180Τ Polyester διαπνέων Δάπεδο 150D Oxford PU Coated 3000mm ΣΚΗΝΗ HIKER III KT ,80 215x220x125(Y)cm 2 Υφάσματα 2 Μπανέλες fiberglass 3 Aτόμων 3,2 Κg 1 Πόρτα - προθάλαμος Αντίσκηνο 3 ατόμων ιδανικό για camping και ταξίδια με μηχανή. 2 Υφάσματα Eξωτερικό 185Τ, Polyester PU Coated 1500mm Θερμοκολλημένες ραφές Εσωτερικό 190Τ Polyester διαπνέων Δάπεδο 150D Oxford PU Coated 3000mm ΣΚΗΝΗ FAMILY III KT ,80 205x205x130cm 2 Υφάσματα 3 Μπανέλες fiberglass 3 Aτόμων 3,3 Κg 2 εισόδοι MONODOME III KT ,50 210x210x130(Y) cm 2 Υφάσματα 2 Μπανέλες fiberglass 3 Aτόμων 2,4 Κg 1 πόρτα Mονό πανί Εξωτερικό: 170T polyester PU coating waterproof 450mm Δάπεδο: PE 10x M2 Οικογενειακή σκηνή 4 ατόμων με 2 ξεχωριστά δωμάτια: Μεγάλος χώρος ενδιάμεσα στα δωμάτια Μπροστινή τέντα με ορθοστάτες Εξωτερικό 185Τ POLYESTER PU COATED 3000mm MONODOME II KT ,00 205x150x105(Υ) cm 2 Aτόμων 1,8 Κg Θερμοκολλημένες ραφές Εσωτερικό 180Τ POLYESTER διαπνέων Δάπεδο 150D OXFORD PU COATED 5000mm ΣΚΗΝΗ BARI KT ,00 460x245x200(Y) cm 2 Υφάσματα 4 Aτόμων 11,9 Κg 4 Μπανέλες fiberglass

87 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκηνές l 85 Άτομα: 1 Είσοδος: 1 Διαστάσεις πακέτου: 38cm x 14cm Αδιαβροχοποίηση ΤΕΝΤΑ: Stormtex P4000mm Fire Ressistant Πάτωμα: Aqua Stop P6000mm Μπανέλες: 2 x 8.5mm Superflex Alloy ΣΚΗΝΗ COSHEE Ι C01 147,00 222x57x73 cm 1,55 kg COSHEE 1 & 2 Αντίσκηνο ενός και δύο ατόμων διπλού τοιχώματος, τριών εποχών με σφηνοειδή σχεδιασμό. Εξαιρετικά ελαφριά και μικρά σε μέγεθος θα πιάσουν πολύ λίγοχώρο ακόμα και σε ένα σακίδιο 40 lt. Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα οικονομικό και αξιόπιστο αντίσκηνο από μια εταιρία που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να κινείστε σε περιοχές WILD COUNTRY!! Άτομα: 2 Είσοδος: 2 Διαστάσεις πακέτου: 42cm x 14cm Αδιαβριχοποίηση ΤΕΝΤΑ: Stormtex P4000mm Fire Ressistant Πάτωμα: Aqua Stop P6000mm Μπανέλες: 2 x 8.5mm Superflex Alloy ΣΚΗΝΗ COSHEE ΙΙ C02 168,00 218x102x90cm 2,0 Κg

88 86 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκηνές The perfect self-portrait by Marcin Yeti Tomaszewski on the Anchor Wall, Akuliaruseq Island, Greenland - Marcin Yeti Tomaszewski, CAMP Archive

89 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκηνές l 87 Τα αντίσκηνα της σειράς ΜΙΝΙΜΑ είναι εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγή όταν συσκευάζονται. Ξετυλίξτε το και θα αποκτήσετε ένα απλό σχέδιο εσωτερικής τοποθέτησης, όπου οι έγχρωμοι οδηγοί και ο αντίστοιχος χρωματισμός στις μπανέλες βοηθούν στο εύκολο και γρήγορο στήσιμο. Υπάρχει ένας εξαερισμός σε κάθε άκρο για να βοηθήσει τον έλεγχο της συμπύκνωσης, ενώ η κύρια πόρτα μπορεί να είναι ανοιχτή και ασφαλισμένη. Διαθέτουν προθάλαμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσετε τις μπότες και το σακίδιο σας. Fly: 185T Poly Rip 1500mm Floor: Nylon 190T/N 3000mm Μπανέλες Alu 7001-T6 ΜΙΝΙΜΑ ,60 80x220x(Y)65cm 1 Άτομο 1,4 Kg Fly: Nylon Ripstop 30D 2000mm Floor: Nylon 190T/N 5000mm Συσκ 29x12cm ΜΙΝΙΜΑ 1SL ,80 100x300x(Y)70cm 1 Άτομο 0,96 Kg Fly: Nylon Ripstop 30D 2000mm Floor: Nylon 190T/N 5000mm ΜΙΝΙΜΑ 2SL ,20 230x155x(Y)115cm 2 Άτομο 1,32 Kg

90 88 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκηνές Sierra Leone II 210 cm 330 cm 80 cm 106 cm 116 cm 75 cm 120 cm 140 cm 50 cm 210 cm 70 cm Αδιαβροχοποίηση, Τέντα 3000mm, Πάτωμα 5000mm Διαστάσεις Πακέτου 40x30x20cm Βάρος min 2,9kg -max 3,5 kg Είσοδοι / Προθάλαμοι 2 Μπανέλες 7001 Τ6 aluminium Ø 8,5mm Εξαερισμοί 2 Τo best seller αντίσκηνο της SALEWA με παρουσία για περισσότερα από 25 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου! Διπλού τοιχώματος με το εσωτερικό του αντισκήνου να είναι αρκετά ευρύχωρο χάρις στα κάθετα πλαϊνά τοιχώματα που επιτρέπουν την διαμονή μέσα σε αυτό ακόμη και σε αρκετά ψηλά άτομα. Έχει εξαιρετικό σχεδιασμό με ιδανική σταθερότητα για χρήση σε όλες σχεδόν τις συνθήκες. Πολύ εύκολη και γρήγορη στο στήσιμο αφού διαθέτει το νέο σύστημα πρόσδεσης στις μπανέλες με πόρπες. SIERA LEONE II ,00 Micra II 222 cm 190 cm 107 cm 212 cm 120 cm 97 cm 10 cm 120 cm 60 cm Αδιαβροχοποίηση, Τέντα 3000mm, Πάτωμα 5000mm Διαστάσεις πακέτου 40x20x10 cm Βάρος min 2,3kg - max 2,5kg Μπανέλες 7001 Τ6 aluminium Ø 8,5mm Είσοδος 1, εξαερισμοί 2 Τριών εποχών, διπλού τοιχώματος, με μοναδικό σχεδιασμό στησίματος με δυο μόνο μπανέλες που προσδίδει ικανοποιητικό ύψος και μικρές διαστάσεις στο πάτωμα του αντίσκηνου χωρίς να επηρεάζει την σταθερότητα του. Μεγάλη είσοδος με σχεδιασμό που κρατάει έξω την βροχή και ρύθμιση για χρήση σαν επιπλέον εξαερισμό που σε συνδυασμό με τους δυο ακόμα που διαθέτει επιτρέπουν τον καλό εξαερισμό και την αποφυγή συγκέντρωσης υδρατμών στο εσωτερικό του. MICRA II ,00

91 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκηνές l 89 Αδιαβροχοποίηση Τέντα 3000mm, Πάτωμα 5000mm Διαστάσεις πακέτου 50x16x16cm Βάρος min 2,4kg - max 2,9kg Μπανέλες 7001 Τ6 aluminium Ø 8,5mm / Ø 10,5mm Εξαερισμοί 2 Denalli II 120 cm 240 cm 60 cm 120 cm 60 cm 107 cm 210 cm 116 cm 230 cm DENALI II ,00 Αντίσκηνο διπλού τοιχώματος που έχει όλα όσα χρειάζεστε. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό με αποτελεσματικό εξαερισμό, ευρύχωρη και αρκετά ισχυρή για πεζοπορικές διαδρομές, αλλά μικρό και αρκετά ελαφρύ για ταξίδι με ποδηλάτο. Με το μοναδικό σύστημα SRS για εύκολη εγκατάσταση. Αδιαβροχοποίηση Τέντα 3000mm, Πάτωμα 5000mm Διαστάσεις πακέτου: 52x18x18cm Βάρος min 2,9kg - max 3,2kg Μπανέλες 7001 Τ6 aluminium Ø9,5mm / Ø 10,2mm Εξαερισμοί 2 Denalli III 180 cm 310 cm 65 cm 180 cm 65 cm 210 cm 107 cm 230 cm 116 cm DENALI IIΙ ,00 Φωτογραφία: Ηλίας Χατζηγεωργίου

92 90 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Υπνόσακοι Outer: 210 T Nylon Ripsto Lining: 100% Polyester 240T Poly-pouch Filling: Super Loft DESERT KS ,00 215x80x55 cm Comf: +0 C, Limit: -5 C Συσκ. 44x28 cm 1,83 Kg 2x150g/m 2 TRECK KS ,00 215x80x55 cm Comf: +2 C, Limit: -3 C Συσκ. 28x44 cm 1,65 Kg 2x150g/m 2 Outer: 190T Polyester W/P Cire Lining: Poly-cotton Filling: Warm Loft 2X150g/m 2 Φάκελος Ηollowfibre 300gr/m² Νάυλον / Polycotton / Rip stop QUAIL , x75 cm Συσκ 37x17 cm 1,4 Kg Comf: +8 C, Limit: +3 C Yπνόσακος & Διπλό Πάπλωμα Ο απόλυτα άνετος υπνόσακος. Ένα μέτρο πλάτος! Όταν ανοίξουμε το φερμουάρ μετατρέπεται σε ένα άνετο διπλό πάπλωμα, ενώ όταν ενωθούν δύο υπνόσακοι WideDream γίνεται ένας διπλός υπνόσακος 2 μέτρα πλάτος. Φάκελος Ηollowfibre 150gr/m² 190T Polyester / Polycotton WIDE DREAM , x100 cm Συσκ 32x20 cm 1,40 Kg Comf: +14 C, Limit: +10 C Φάκελος Ηollowfibre 150gr/m², 170Τ Νάυλον / Polycotton LIGHT , Συσκ 32x17 cm 1,1 Kg Comf: +12 C, Limit: +8 C Φάκελος Ηollowfibre 100gr/m², 170Τ Νάυλον / Polycotton Φάκελος Ηollowfibre 150gr/m², Νάυλον / Polycotton ULTRA LIGHT JUNIOR , , x75 cm Συσκ 30x15 cm 0,80 Kg Comf: +16 C, Limit: +12 C x65 cm Συσκ 32x15 cm 0,60 Kg Comf: +16 C, Limit: +12 C

93 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Υποστρώματα l 91 Αυτοδιογκούμενο υπόστρωμα για camping και εξορμήσεις στο ύπαιθρο αδιάβροχο με μαξιλάρι για μεγαλύτερη άνεση. Στη συσκευασία περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς και κιτ επιδιόρθωσης. CLASSIC LIGHT KM ,40 183x51x3 cm 11χ50 cm 1,2 Kg Υπόστρωμα αυτοφουσκώμενο με ανεπίστροφη πλαστική βαλβίδα και ύφασμα nylon. CLASSIC MAT 2, ,00 183x51x2,5 cm Συσκ 26x15 cm 1,00 Kg 210Τ Polyester Ripstop with PVC Coating. Πολύ ελαφρύ με ενσωματωμένη τρόμπα. COMPACT MAT PUMP ,50 185x50 cm Συσκ 11x27 cm 774gr Το ελαφρύτερο και πιο συμπαγές υπόστρωμα για πεζοπόρους και ορειβάτες που πρέπει να εκμεταλλευτούν και αξιοποιήσουν χώρο και βάρος από παντού. Επειδή δεν υπάρχει αφρώδες μονωτικό υλικό μπορεί ο όγκος του τυλιγμένο να φτάσει το 2% του φουσκωμένου μεγέθους του. Κατασκευασμένο από 100% πολυαμίδιο εξωτερικά επιτρέπει να είναι τόσο ανθεκτικό όσο και ανάλαφρο ταυτόχρονα. Δύο βαλβίδες (μία πλαστική και μία ορειχάλκινη) εξασφαλίζουν γρήγορο φούσκωμα και ξεφούσκωμα. ESSENTIAL LIGHT MAT ,70 180x45 cm Συσκ 6x24 cm 315gr Αυτοδιογκούμενο υπόστρωμα ιδανικό για ορειβασία trekking και camping. Ενισχυμένη αντιολισθητική επιφάνεια TPU. Στη συσκευασία περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς και κιτ επιδιόρθωσης CLASSIC SUPER KM ,60 198x63x5 cm Βάρος 750 gr YΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕVA ,80 180x50cm x 6mm Συσκ 50x ,90 180x50cm x 10mm x60cm x10mm Συσκ 50x16 Συσκ 60x16 9,90 Υπόστρωμα αναδιπλόύμενο. XPE 14 FOLDING MAT KM ,00 175x55x0,8cm Συσκ 55x12x15cm 0,4 Kg KOYBEΡTA PICNIC KG ,00 175x135 cm Συσκ 35x14 cm 650 gr

94 92 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Αξεσουάρ ύπνου Aδιάβροχη θήκη υπνόσακου με πολύ καλό επίπεδο διαπνοής. Είναι ελαφρύ και συμπαγές και έχει θερμοκολλημένες ραφές για πρόσθετη προστασία και ανθεκτικότητα. Το bivvy bag είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του εξοπλισμού σας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Επάνω με PU με διαπνέουσα μεμβράνη POWERTEX Επιφάνεια κάτω από αδιάβροχο nylon Θερμοκολλημένες ραφές Πλήρως ρυθμιζόμενο κεφαλάρι Θηλιές για ανάρτηση και ασφάλιση από βράχο ή κάποιο άλλο σημείο για να δημιουργεί περισσότερο χώρο για το κεφάλι BIVI BAG X ,00 225x75 cm 330 gr BIVIBAG I ,00 220χ80 cm 440gr ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 2 & 4 ΑΤΟΜΩΝ ,40 140x90x45 cm 2 ATOMA 345 gr ,70 140x90x80 cm 4 ATOMA 345 gr Ένα βασικό στοιχείο του εξοπλισμού ασφαλείας για οποιαδήποτε δραστηριότητα στην ύπαιθρο. Τα καταφύγια έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιείται πλέον όλο και περισσότερο από τις ομάδες ορεινής διάσωσης, ορειβατικούς συλλόγους κλπ έχουν σχεδιαστεί ως ελαφρύ καταφύγια, παρέχοντας προστασία από τις καιρικές συνθήκες και δημιουργούν ένα εκπληκτικά ζεστό και προστατευμένο εσωτερικό μικροκλίμα. LINER POLYCOTTON X ,10 Polyester-cotton (σεντόνι) 206x74 cm 115 gr LINER COTTON X ,50 Cotton (σεντόνι) 206x74 cm 115 gr LINER MICROFLEECE X ,80 Microfleece 195x80 cm 360 gr NECK PILLOW ΣΕΤ ΥΠΝΟΥ KM3563 8, ,00 Μαξιλάρι - Ωτοασπίδες - Μάσκα ματιών ΜΑΞΙΛΑΡΙ DELUXE X ,90 Μαξιλάρι Ωτοασπίδες Μάσκα Ματιών

95 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Αξεσουάρ ύπνου l 93 Μονή κουνουπιέρα με εύκολο στήσιμο. Εμποτισμένη με ειδικό αντικουνουπικό & επιπλέον αντιβακτηριακή λειτουργία. 288 τρύπες ανά τετραγωνικό εκατοστό. ADVENTURE MOSQUITO STMN01 24,00 One Size ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΜΟΝΗ Διπλή κουνουπιέρα σχεδιασμένη για εύκολη χρήση και προσαρμογή. Χρησιμοποιώντας το μοναδικό ενσωματωμένο σύστημα QuickHang μπορεί να τοποθετηθεί και να κρεμαστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η ράβδος που είναι τοποθετημένη στην κορυφή της εξασφαλίζει ότι το δίχτυ κρέμεται μακριά από το σώμα, βελτιώνοντας την προστασία και εξασφαλίζοντας καλή ροή του αέρα. Η νάιλον φούστα προστατεύει το πλέγμα όταν αναδιπλώνεται το δίχτυ κάτω από ένα στρώμα. Λευκό χρώμα, ανθεκτικό και ελαφρύ πλέγμα από polyester. Εμποτισμένη με εντομοαπωθητικό EX8. Στην σκευασία συμπεριλαμβάνετε σάκος μεταφοράς και άγκιστρα οροφής. ΑΤΟΜΑ: 2 Η κουνουπιέρα είναι ιδανική για τον ταξιδιώτη που θέλει να εξοικονομήσει χώρο και βάρος στις αποσκευές του γιατί είναι συμπαγής, μονή, με βάρος μόλις 180g. Μπορεί να κρέμεται από ένα σημείο και να καλύψει ένα μονό κρεβάτι, κρεβάτι κατασκηνώσεων ή υπνόσακο. Είναι εμποτισμένη με εντομοαπωθητικό EX8 μακράς διάρκειας. ΑΤΟΜΑ: 1 SUPERLIGHT MICRONET MOSQUITO NET MICRONET DOUBLE MOSQUITO NET , , χ160χ160 cm 379 gr x135x 85 cm 180 gr Φωτογραφία: Ηλίας Χατζηγεωργίου

96 94 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Έπιπλα - Αξεσουάρ Αιώρα απο ελαφρύ ύφασμα αλεξίπτωτου 240Τ nylon. Η θήκη μεταφοράς είναι ραμένη πάνω στην αιώρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος όταν αυτή είναι ανεπτυγμένη. Ιδανική για trekking & ταξίδια. Αντοχή 100 Kgr AΙΩΡA PARACHUTE HAMMOCK KG ,00 270x130 cm Fabric: 210T nylon Carry bag sewn together with the bed which can be used as o storage bag. Υφασμάτινη αιώρα (65% cotton & 35% polyester) με ξύλα στις δύο άκρες για μεγαλήτερη άνεση. Ανθεκτική και συμπαγής. Ιδανική για camping και ατελείωτες ώρες ξεκούρασης στη παραλία. Υφασμάτινη αιώρα (65% cotton & 35% polyester) ευέλικτη, ανθεκτική και συμπαγής. Ιδανική για camping και ατελείωτες ώρες ξεκούρασης στη παραλία. CANVAS HAMMOCK KG , x 80cm 2,4 kg AΙΩΡA ΔΙΧΤΥ KG , x 80 cm AΙΩΡA BAMBAKEΡΗ KG , x 80cm 2,4 kg Άνετη πτυσώμενη μεταλική καρέκλα για το camping την παραλία ή το μπαλκόνι με άνετη αεριζόμενη πλάτη απο υλικό oxford 600D και ισχυρό ατσάλινο σκελετό ικανο να σηκώσει 150 Kgr. Διαθέτει θήκη για ποτήρι και μία δεύτερη για μικροαντικείμενα. HARD ARM CHAIR KC ,00 59x83x95 cm ΚC KC ,00 65x54x91 cm Άνετη πτυσώμενη μεταλική καρέκλα για το camping την παραλία ή το μπαλκόνι με άνετη ψηλή πλάτη απο υλικό oxford 600D και ισχυρό ατσάλινο σκαλετό. COMPACT CHAIR M KC ,00 Frame: aluminium Fabric: 600x300d oxford 40x40x34/57 cm 2,4 kg Colour: blue - red - green Άνετη πτυσώμενη μεταλική καρέκλα για το camping την παραλία με άνετη πλάτη απο υλικό oxford 600D & 300D και ισχυρό ατσάλινο σκελετό. Διαθέτει θήκη για ποτήρι και θήκη μεταφοράς. ARM CHAIR IN STEEL KC ,00 84x50x96cm KAΡΕΚΛΑΚΙ FOUR LEGS STOOL KG ,90 Frame: steel tubes Fabric: 600x300d oxford 34x34x46 cm 2,4 kg Colour: Grey

97 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Αξεσουάρ κατασκήνωσης l 95 ΗΛΙΑΚΟ ΝΤΟΥΖ 20L KA ,00 Non-toxic, resistant PVC material 20 Litre FOLDING CAMPING SEAT REST Χ ,10 Πτυσσομενο δοχειο νερου με βρυσάκι από Food Grade LDPE (non-toxic) Batteries: 4 AA 1,5V δεν περιλαμβάνονται HIGH - LOW - SOS Flashing (... /---/...) ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟΥ 15L ΛΑΜΠΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ KA2712 8, CAL ,90 23x23x23/8 cm 15 Litre LED: 17 Max Time: 20 h Weight: 280gr

98 96 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Αξεσουάρ κατασκήνωσης ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ cm Ø 19mm 9,90 ΤΙΜΗ ΤΜΧ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΑΓΚΥΣΤΡΩΣΗΣ ,80 ΤΙΜΗ ΣΕΤ 4 ΤΜΧ ΦΤΥΑΡΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ,80 LED: 17 Max Time: 20 h Weight: 280gr ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΑΜΜΟ ,90 ΤΙΜΗ ΣΕΤ 4 ΤΜΧ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ cm Ø 13mm 3,90 ΤΙΜΗ ΤΜΧ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ,90 ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΑΛΑΚΙΑ V 18cm ,00 STEEL ΤΙΜΗ ΣΕΤ 10 ΤΜΧ ΠΑΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΡΦΙΑ 18cm ,60 ΤΙΜΗ ΤΜΧ ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ ,90 Ø 4 mm 10 m ΕΝΤΑΤΗΡΕΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 3,40m ,80 ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΙΜΗ ΣΕΤ 4 ΤΜΧ

99 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Αξεσουάρ σκαφών l 97 ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΖΩΝΕΣ ΘΕΣΕΩΝ 23, ΘΕΣΕΩΝ 26, ΘΕΣΕΩΝ 30,40 ΘΗΚΗ ΚΟΦΤΗ ,40 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ 16 ΘΕΣΕΩΝ ,40 ΚΑΘΙΣΜΑ 80x40x3cm ,60 ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΡΙΠΛΟ 120x40x1cm ,20 ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ,40 ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΟΥΚΕΤΑΣ , x 150 cm Βαμβακερό, ανεξίτηλο, με γέμιση POLYESTER

100 98 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Εστίες Φωτογραφία: Ηλίας Χατζηγεωργίου HORNET FMS-300T MICRO STOVE 2600W TITANIUM ALLUMINIUM 45gr Super light Η εστία είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ κράμα αλουμινίου και τιτάνιου και θεωρείται η ελαφρύτερη γκαζιέρα, με βάρος μόλις 45gr και μέγεθος όσο ένας φελλός μπουκαλιού. Με ισχύ 2000W είναι ιδανική για δύσκολες καταστάσεις! Open 85x68,5mm Folded 37x52mm HORNET MINI STOVE FMS-300T 46,00 Ø 85 68,5mm Xtreme 45 gr Product Specifications Combustion Time: 3min 50sec/1Lt Product Indroduction

101 STAR Σύστημα μαγειρέματος που κατασκευάστηκε για να έχει υψηλή θερμαντική απόδοση. Η υιοθέτηση τεχνολογίας με εναλλάκτη θερμότητας, βελτιώνει την απόδοση πάνω από 30%. Διαθέτει κατσαρόλα, με μόνωση για να μειώνετε η απώλεια της θερμότητας περιμετρικά και για να προστατεύει τα χέρια σας από εγκαύματα. Η κατασκευή με ενσωματωμένο ανεμοθώρακα της δίνουν την δυνατότητα χρήσης σε δυνατό αέρα ή θύελλα. Combustion Time Product Indroduction EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Εστίες l 99 STAR COOKING SYSTEM FMS-X1 64,00 Ø mm Xtreme 511 gr VOLCANO Κατασκευασμένη απο ανοξείδωτο ατσάλι. Σχεδιασμός τύπου spider με μεγάλο καυστήρα ισχύος 2990W, με σωλήνες προθέρμανσης για πλήρη καύση του αερίου, που έχει σαν αποτέλεσμα την μεγαλύτερη απόδοση της εστίας. Έχει την δυνατότητα περιστροφής της φιάλης για να εκμεταλευτείτε στο έπακρο την ισχύ της. Combustion Time: 3min 20sec/1Lt Product Specifications ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αφήνετε ποτέ το σκεύος στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το περιεχόμενό του και μην το αφήνετε ποτέ άδειο σε φλόγα αερίου. Υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του σκεύους ή ακόμα και πρόκλησης φωτιάς. VOLCANO GAS STOVE FMS ,00 Ø 75 88,8mm Xtreme 146 gr ΕΣΤΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ FMS-102 ΕΣΤΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ FMS ,90 Ø140 86mm (Ø mm) Ισχυς: 3050W 132 gr Ελαφριά και συμπαγής εστία υγραερίου για φιάλες βουτανίου - προπανίου με απόδοση 3050W κατασκευασμένη απο ελαφρύ κράμα αλουμινίου και ατσάλι. Μπορεί να υποστηρίξει μεγάλα σκεύη μιας και διαθέτει πτυσώμενα μέλη στην κεφαλή. 23,50 Για φιάλες βουτανίου - προπανίου. 3000W. Συνοδεύεται από πλαστική θήκη μεταφοράς. Η πιο οικονομική και ελαφριά λύση για τις εστίες υγραερίου υψηλής απόδοσης

102 100 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκεύη - Σετ μαγειρέματος ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ LP1C 15,70 ΑLUMINUM 1 ATOMOY Σετ μαγειρέματος κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Κατσαρόλα και τηγάνι Ø17cm, λαβίδα-χερούλι για τα σκεύη. Περιέχει πλαστικά ποτήρια, κουτάλια, πιρούνια INOX, με λάστιχο συγκράτησης. ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ,80 ΑLUMINUM 2 ATOMΩΝ Σετ μαγειρέματος κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Κατσαρόλα και τηγάνι Ø17cm, λαβίδα-χερούλι για τα σκεύη. Περιέχει πλαστικά ποτήρια, κουτάλια, πιρούνια INOX, με λάστιχο συγκράτησης. CAMPER KP ,00 ΑLUMINUM 2-3 ATOMΩΝ Compact σετ σκευών φαγητού για ορειβασία και camping για εύκολη μεταφορά. 3 κατσαρόλες Aluminum, διαμέτρου Ø 20/18/17cm, 1 αντικολητικό τηγάνι διαμέτρου Ø 20cm, 1 τσαγερό και 1 χερούλι για τα σκεύη. ΒΑCKPACKER KP ,00 INOX 2 ATOMΩN Σετ μαγειρέματος κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel) εξαιρετικά ανθεκτικό σε σκληρή χρήση και εύκολο στην μεταφορά του. - 1 Κατσαρόλα με καπάκι διαμέτρου 16cm - 1 τηγάνι διαμέτρου 15,6 cm - 2 πιάτα διαμέτρου 14,5 cm - 2 κούπες με χερούλι διαμέτρου 9,6 cm - Βάρος 787,5gr ACCESSORIES ΣΠΙΡΤΑ WINDPROOF ,30 56gr Ένα απλό αλλά ουσιαστικό εργαλείο για την ύπαιθρο. Αυτά τα σπίρτα θα ανάψουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η συσκευασία περιέχει 20 τεμάχια που είναι προφυλαγμένα μέσα σε μια στεγανή σκληρή θήκη από polycarbonate. FIRE STARTER KVD ,90 36gr Ελαφρύ και εύκολος στην χρήση ο συγκεκριμένος εναυστήρας, μπορεί να δημιουργήσει σπινθήρες και να ανάψετε φωτιά ή την γκαζιέρα σας σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

103 FEAST 1 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκεύη - Σετ μαγειρέματος FMC-207 l 101 ΣΕΤ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ FEAST-1 39,00 ΑLUMINUM 2 ΑΤΟΜΩΝ 423 gr Μικρό σετ μαγειρέματος για 1-2 άτομα, κατασκευασμένο από hard anodized aluminium. Εύκολο στην μεταφορά με νέου σχεδιασμού πτυσσόμενα χερούλια με πολύ καλό κράτημα. Αποτελείτε απο 1 κατσαρολάκι με καπάκι, 1 τηγάνι, 2 μπολ, 1 κουτάλα σερβιρίσματος και σφουγγάρι καθαρισμού. SOLO KAΤΣΑΡΟΛΑ FMC ,70 ΑLUMINUM 195 gr Κατσαρολάκι για ατομική χρήση πολύ ελαφρύ και μικρό σε μέγεθος. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο με επίστρωση hard anodized aluminium, η οποία είναι ανθεκτική στην φωτιά, στις γρατζουνίες και εύκολη στο πλύσιμο. Αποτελείτε από το κυρίως σκεύος, καπάκι και σφουγγάρι καθαρισμού. FEAST 3 Σετ μαγειρέματος κατασκευασμένο από hard anodized aluminum. Εύκολο στη μεταφορά με νέου σχεδιασμού πτυσσόμενα χερούλια με πολύ καλό και σταθερό κράτημα. Το σετ περιλαμβάνει: 1 μεγάλη κατσαρόλα 17,4 x 4,2 cm, 1 μικρή κατσαρόλα 14,6 x 7,5 cm, 1 τηγάνι 17,4 x 4,2 cm, 1 κουτάλα σερβιρίσματος και 2 κούπες. FIRE MAPLE FEAST FEAST-3 57,00 ΑLUMINUM 706 gr Δοχείο μεταφοράς υγρού καυσίμου για εστίες. FUEL 0,60Lt ΠΑΓΟΥΡΙ FUEL 1Lt ,40 11,40 Προσάναμμα σε κύβους που ανάβουν βρεγμένοι και στεγνοί! Η συσκευασία περιέχει 8 τεμάχια με μη τοξικούς κύβους. TINDER KIT ,80

104 102 m ALUMINUM EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκεύη LUNCH BOX Ø 16 cm ,30 ΑLUMINUM Κατσαρόλα Ø 16 cm κατασκευασμένη από αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση. Η χειρολαβή έχει τη δυνατότητα να κλείσει ερμητικά το σετ. ΠΟΤΗΡΙ INOX 0,4Lt ,90 INOX KAPABANA ΠΑΡΑΛΛ/ΜΗ ANTIKOΛΛΗΤΙΚΗ 1,2LT ,30 ΑLUMINUM Κατσαρόλα 1,2 lt κατασκευασμένη από αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση. Η χειρολαβή έχει τη δυνατότητα να κλείσει ερμητικά το σετ. KOYΠΑ ΜΕ CARABINER 250ml ΚΑ3675 8,00 Stainless Steel ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΤΡΟΓΓ. 16CM. ΧΡΩΜ. ΚΑΠΑΚΙ /812 19,80 ΑLUMINUM Κατσαρόλα και δυο πιάτα Ø 16 cm. Κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Η χειρολαβή της κατσαρόλας έχει την δυνατότητα να κλείνει ερμητικά το σετ. Πτυσσόμενα ποτήρια από 100% υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. 60ml ΠΤΥΣΟΜΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑ 180ml KA , KA ,50 Stainless Steel 75 gr Stainless Steel 80 gr

105 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκεύη l 103 ΣΕΤ ΚΟΥΤ/ΜΑΧ/ΠΗΡ ΙΝΟΧ 18/ ,50 INOX ΣΕΤ ΚΟΥΤ/ΜΑΧ/ΠΗΡ TITANIOY ,00 με καράμπινερ 50 gr ΣΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΟΠΙΡΟΥΝΟ KA3613 9,60 Stainless Steel TITANIOY ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΥΤΑΛΙ - ΠΗΡΟΥΝΙ gr 9, gr 9, gr 11, THERMAL MUG ,90 65x65x160mm 300gr 300ml Κούπα θερμός με βιδωτό καπάκι ασφαλείας. Τώρα μεταφέρετε άφοβα το αγαπημένο σας ρόφημα χωρίς να κινδυνεύετε να σας χυθεί. Διατηρεί τα ροφήματα ζεστά για 4 ώρες ή κρύα για 12 ώρες Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα με μόνωση κενού αέρος Θάλαμος εκτόνωσης με βαλβίδα απελευθέρωσης της πίεσης στο εσωτερικό του καλύμματος Mε κομψό σχεδιασμό, σε διάφορα χρώματα

106 104 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκεύη Παγκόσμια καινοτομία από την Wildo : Ένα «κουταλο-μαχαιρο-πηρουνο» τρία σε ένα, με πολύ άνετη λαβή. SPORK ,90 16,5x4,8x1,5 cm 9 gr Βασικό σετ φαγητού. Περιέχει πιάτο πλαστικό με καπάκι, κύπελλο πτυσσόμενο Fold-a-cup και Spork. CAMP A BOX LIGHT ,00 19 x 13 x 8 cm Πλήρες σετ φαγητού. Περιέχει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μικρό εύχρηστο πακέτο: πλαστικό πιάτο με καπάκι, πτυσσόμενο κύπελλο μικρό και μεγάλο, επιφάνεια κοπής σουρωτήρι, αλατοπιπεριέρα και ένα Spork. CAMP A BOX COMPLETE ,00 19 x 13 x 8 cm 192 gr Έξυπνη και βολική αλατοπιπεριέρα, με τρεις κατατμήσεις διαφορετικής χωρητικότητας, για το αλάτι και διάφορα μπαχαρικά. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΙEΡΑ SHAKER ,20 5,8 x 4,4 cm 17 gr Η πιο διάσημη κούπα παγκοσμίως. Διπλώνει στη μέση και γίνεται ένα βολικό μέγεθος καταλαμβάνοντας το μικρότερο δυνατό όγκο. KOYΠΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ FOLD A CUP ,50 9,4x7,2x2,9 cm 25 gr Ένα μεγάλο πτυσσόμενο κύπελλο με χωριτικότητα 0,6Lt. Διπλώνει στη μέση για να καταλαμβάνει μικρότερο όγκο. Ιδανική για φαγητό ή ποτό. KOYΠΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ FOLD A CUP BIG ,00 11,9x10,5x3,9 cm 46 gr Κλασική κούπα εμπνευσμένη από το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε από τον Σουηδικό στρατό. Ιδανική για φαγητό ή ποτό. ΚΟΥΠΑ ΚΑSA ARMY ,90 15,4x9,9x6,3 cm 47 gr

107 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Σκεύη l 105 ΠΡΟΣΟΧΗ: Να αφαιρείτε πάντα το καπάκι στο φούρνο μικροκυμάτων Να μην προθερμαίνεται χωρίς φαγητό Μην βυθίζετε το καπάκι σε βραστό νερό Μην βάζετε κατευθείαν πάνω στη φωτιά, για την αποστείρωσή του χρησιμοποιείτε ζεστό νερό Μη μαγειρεύετε CLIP FRESH Iδανικά για το σχολείο Με αεροστεγές κλείσιμο Μη τοξικό Εύκολο στον καθαρισμό ΒPA Free 100% 100% Αεροστεγές, εσωτερική επικάλυψη υδατοστεγές, κατάλληλο χωρίς φθαλικές ενώσεις για κάθε φαγητό. ΒΡΑ, μόλυβδο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Κατάληλο για φούρνο μικροκυμάτων & πλυντήριο πιάτων Κλείσιμο τεσσάρων σημείων, δοκιμασμένο πάνω από φορές. CLIP FRESH 0,35Lt LB35 5,60 BLUE/PINK ø 134 x h 56mm CLIP FRESH 0,68Lt LB68A 5,80 BLUE CLIP FRESH 1,10Lt LBR11OA 8,00 BLUE CLIP FRESH 1,40Lt LBC140A 8,30 BLUE

108 106 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Παγούρια CUSTOMIZATION Χάρη στο customization system που διαθέτει η LAKEN, επιλέγοντας τον τύπο του παγουριού, μπορείτε να τυπώσετε οποιδήποτε εικόνα και αν φανταστείτε για την προώθηση του καταστήματός σας ή για δώρα σε πάρτυ γενεθλίων κλπ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΓΟΥΡΙ ΛΙΤΡΑ 0,35 0,60 0,75 ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΑΣΗΜΙ Τα παγούρια LAKEN από αλουμίνιο, με ευρωπαϊκά standard ασφαλείας για την προστασία της υγείας του καταναλωτή δεν περιέχουν καθόλου BPA «Bisphenol A» ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 50 ΤΕΜΑΧΙΑ

109 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Παγούρια l 107 Το εσωτερικό μέρος που χρησιμοποιούμε στα παγούρια αλουμινίου, είναι επικάλυψη δύο συστατικών από πολυαμίδιο, με τις ανάλογες προδιαγραφές των EEC & FDA καθώς επίσης και άλλων διεθνή οργανισμών υγείας για προϊόντα τα οποία προορίζονται να χρησιμοποιούνται για φαγητό ή κοντά σε αυτό. Κατασκευασμένο από καθαρό αλουμίνιο. Με πολύ σφιχτό σφράγισμα (ακόμα και για τα αεριούχα ποτά). Εξωτερικό φινιρισμένο βάψιμο. 100% εσωτερική επικάλυψη χωρίς φθαλικές ενώσεις ΒΡΑ, μόλυβδο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Ανακυκλώσιμο και επανχρησιμοποιούμενο υλικό. Δεν αλλοιώνει τις γεύσεις. Πολύ ελαφρύ. FUTURA 0,60 Lt ,80 FUTURA 0,75 Lt ,70 FUTURA 1 Lt ,80 FUTURA 1,5 Lt ,80 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA ΚΑΠΑΚΙA LAKEN FUTURA ,30 (055) LAKEN CLASSIC ,50 (045) ΠΑΓΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΠΑΚΙ CLASSIC 0,60 Lt ,80 CLASSIC 0,75 Lt ,50 CLASSIC 1 Lt ,80 LAKEN ΗΙΤ ,90 (046) KAΠΑΚΙ ΓΙΑ LOONEY ,90 (ΤΟ46)

110 108 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Παγούρια Κατασκευασμένο από ελαφρύ, σκληρό Tritan Εξαιρετικά ανθεκτικό Βιδωτό πλαστικό καπάκι 1000ml Διαφανές, με δείκτες μέτρησης BPA free 9x9x20cm 190gr TRITAN FLASK 1000 ml ,50 Κρατάτε στο ένα χέρι και πίνετε εν κινήσει, αφού απλά πιέζετε το μπουκάλι. Επαναχρησιμοποιήσιμο και 100% ανακυκλώσιμο. Χωρίς φθαλικές ενώσεις ΒΡΑ, μόλυβδο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Άοσμο, δεν επηρεάζει τη γεύση. Έχει μεγάλο άνοιγμα για εύκολο καθάρισμα. Πλένεται & στο πλυντήριο πιάτων. SPRESH ,90 0,6Lt 218gr TRITAN FLASK 650 ml ,90 Ελεύθερο από φθαλικές ενώσεις ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Μη τοξική εξωτερική επικάλυψη Κατάλληλο για αλκοολούχα και όξινα ποτά Διάμετρος: 7,3 cm, Ύψος: 25εκ Δεν διατηρεί ή προσδίδει γεύσεις στο περιεχόμενο Επαναχρησιμοποιείται και ανακυκλώνεται Βάρος: 134 gr ΤRITAN 0,75 Lt GREEN CLASSIC TN32VC 10,60 ΘΗΚΗ ΠΑΓΟΥΡΙΟΥ Lt 5, ,5 Lt 6, ΘΗΚΗ 1 Lt ST049N 11,70 ΘΗΚΗ ΝΕΡΟΥ Σύστημα για υδροδότηση απ ευθείας από μπουκάλι που δένεται πίσω από το προσκέφαλο του αυτοκινήτου. Διαθέτει μονωτική θήκη νεοπρέν για μπουκάλια μέχρι 1,5 Lt ,00 ΘΗΚΗ 1,5 Lt ST060N 13,00

111 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Παγούρια l 109 ΠΑΓΟΥΡΙ TRITAN 0,45 Lt KTN4 15,50 ΠΑΓΟΥΡΙΑ POLO PRINT το τεμ. 14,00 ΣΕΤ 8 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 0,45 Lt ΠΑΓΟΥΡΙ BASIC STEEL 1 Lt BS100 16,80 BPA FREE INOX 100% ΠΑΓΟΥΡΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ,60 Lt 16, ,75 Lt 17,20 ΦΛΑΣΚΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ 1Lt PK1000-C 10,60 ΦΛΑΣΚΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ 1,5Lt PK1500-C 12,30 ΠΑΓΟΥΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 1LT , ,60 21,60

112 110 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Θερμός THERMOS FUTURA 0,5Lt TE5 23,70 FUTURA 0,75Lt TE7 24,40 Παγούρι θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel 18/8) BPA FREE με εξωτερική μη τοξική βαφή. Συντήρηση κρύων ροφημάτων έως 24h και ζεστού έως 12h. Δυνατότητα μεταφοράς αλκοολούχων και όξινων ροφημάτων. Βάρος 316gr. ΚΑΠΑΚΙ ΘΕΡΜΟΣ FUTURA TTF 3, BEVERAGES 0,5Lt ,80 BEVERAGES 0,75Lt ,70 BEVERAGES 1,0Lt ,90 Κλασικό θερμός με καπάκι απο ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel 18/8) BPA FREE με εξωτερική μη τοξική βαφή. Συντήρηση κρύων ροφημάτων έως 24h και ζεστού έως 12h. Δυνατότητα μεταφοράς αλκοολούχων και όξινων ροφημάτων.

113 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Θερμός l 111 THERMO FOOD JANNU 0,75Lt TS7 27, gr KAΠΑΚΙ ΘΕΡΜΟΣ JANNUS TS5 8,30 Παγούρι θερμός απο ανοξείδωτο ατσάλι (18/8) BPA FREE με εξωτερική μη τοξική βαφή. Διαθέτει πτυσσόμενο στόμιο απο σιλικόνη. Συντήρηση κρύων ροφημάτων εως 24h. Δυνατότητα μεταφοράς αλκοολούχων και όξινων ροφημάτων. Τα ζεστά ροφήματα δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 50o C. Κρατούν το φαγητό 10 ώρες ζεστό και 24 ώρες παγωμένο Δεν έχουν BPA, φθαλικά, μόλυβδος ή άλλες επικίνδυνες τοξίνες Δεν κρατούν μυρωδιές από το προηγούμενο φαγητό THERMO FOOD ml 22,90 P4 Δεν καίνε εξωτερικά, δεν «ιδρώνουν» Κλείνουν ερμητικά Έχουν μεγάλο άνοιγμα για το φαγητό Πλένονται εύκολα

114 112 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Υδροδότηση HYDRATION SYSTEMS Εύκαμπτος ασκός νερού με ενσωματωμένο σωλήνα υδροδότησης, από ειδικό ατοξικό πλαστικό που δεν αλλοιώνει τη γεύση του νερού. Εύκολο το γέμισμα ακόμα και με παγάκια. WIDEPAC ,00 19,5 x 35,5cm 2Lt 110gr WIDEPAC ,00 21,5 x 42,5cm 3Lt 125gr Με αυτόν τον καινούριο ασκό η SOURCE υποδεικνύει την λύση στην μεταφορά δύο διαφορετικών υγρών (νερό και ισοτονικό διάλυμα) χωρίς να προσθέτεται έξτρα εξοπλισμό, βάρος και όγκο στο σακίδιό σας. Το widepack D/Vider σας προσφέρει δύο πηγές ενυδάτωσης σε έναν ασκό! Ο ασκός διαθέτει δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, με ανεξάρτητα σωληνάκια και διαφορετικού χρώματος βαλβίδα για να γεμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να ξεχωρίζεται εύκολα το νερό από το ισοτονικό διάλυμα. ΑΣΚΟΣ ΝΕΡΟΥ D/VIDE 2IN ,00 17χ33cm 3Lt

115 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Υδροδότηση l 113 Μοναδικός λεπτός σχεδιασμός για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο μέσα στο σακίδιο. Διπλό άνοιγμα γεμίσματος, από πάνω και από το μπροστινό μέρος του ασκού για μεγαλύτερη ευελιξία στην χρήση. WXP LP 2Lt ,00 17χ33cm 2Lt 230gr LOW PROFILE 3L HYDRATION SYSTEM WLPS 3L ,00 Στρατιωτικών προδιαγραφών ασκός νερού, σχεδιασμού low profile. Ειδικά σχεδιασμένος για χρήση με γιλέκα μάχης και σακίδια μικρού όγκου. Διαθέτει βαλβίδα high flow η οποία δεν χρήζει δαγκώματος για να ξεκινήσει η ροή. Με ενσωματωμένο ασκό νερού. Χρησιμοποιήστε το ως ανεξάρτητο σακίδιο ή βγάλτε τους αποσπώμενους ιμάντες και τοποθετήστε το μέσα στο μεγάλο σας σακίδιο ως αυτόνομο ασκό νερού. DURA BAG 2Lt ,00 CONVERTUBE + SAWYER FILTER ,00 Μετατρέψτε οποιοδήποτε μπουκάλι νερού ή παγούρι σε σύστημα υδροδότησης με ενσωματωμένο φίλτρο νερού που σας δίνει την δυνατότητα να πίνεται στις εκδρομές και τα ταξίδια σας νερό από σημεία που δεν είσαστε σίγουροι για την ποιότητα του χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το παγούρι από το σακίδιο. Καθώς το νερό περνάει από το φίλτρο βλαβερά βακτήρια (Salmonella, cholera and E.coli) και πρωτόζωα (cryptosporidium and giardia) παγιδεύονται στο φίλτρο σε ποσοστό 99,9999% κάνοντας το νερό ασφαλές. Μπορεί να φιλτράρει λίτρα νερού χωρίς την χρήση χημικών ουσιών (χλώριο). Απλός ασκός, εύκαμπτος, ελαφρύς και ανθεκτικός. Όταν αδειάσει διπλώνει και γίνεται επίπεδος LIQUITAINER 2Lt ,00 Ασκός εύκαμπτος, ελαφρύς και ανθεκτικός. Διαθέτει βρυσάκι για άνετη χρήση και άνοιγμα WidepackΤΜ για εύκολο γέμισμα, καθάρισμα και αποστράγγισμα. LIQUITAINER 4Lt ,00

116 114 m EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Υδροδότηση Μετατρέψτε οποιοδήποτε μπουκάλι νερού ή παγούρι σε σύστημα υδροδότησης. Μήκος σωλήνα 94cm. Το σύστημα συνοδεύεται από τέσσερις διαφορετικούς αντάπτορες για: LAKEN-SIG 42mm NALGENE 63mm Standar pet 28mm Τύπου evian 24mm Βούρτσα καθαρισμού σωλήνα ασκού. CONVERTUBE ,00 TUBE BRUSH ,00 102,5cm 6gr Ανταλλακτικός σωλήνας + βαλβίδα Μαγνητικό στήριγμα σωλήνα που προσαρμόζεται εύκολα στον ιμάντα του σακιδίου ,00 MAGNETIC ,00 Ανταλλακτική βαλβίδα με δυνατότητα περιστροφής 360ο. Δεν επιτρέπει τη διαρροή, ακόμη και όταν ο ασκός είναι υπό πίεση. Με ένα ελαφρύ "τσίμπημα" επιτρέπει την ελεύθερη ροή υγρού. HELIX VALVE ,00 Προσφέρει μόνωση σωλήνα και βαλβίδας σε κρύο καιρό. TUBE INSULATOR ,00

117 EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ Υδροδότηση l 115 ΔΙΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤHΝ ΒΑΣΗ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ Εύκαμπτο και ελαφρύ για να το μεταφέρετε μαζί σας. Με πλαστική σκληρή βάση για καλύτερη σταθερότητα στην χρήση ακόμα κι όταν τρέχετε. ΦΛΑΣΚΙ ΕΥΚΑΜΠΤO ΜΕ ΒΑΣΗ 500ml RF50P 15,80 ΦΛΑΣΚΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟ 500ml RF50 15,30 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ PX024 7,30 Oικονομικός ασκός νερού χωρητικότητας 1,5 lt με διπλό άνοιγμα γεμίσματος για ευελιξία στην χρήση και εύκολο καθαρισμό και στέγνωμα. 100% BPA and PVC free. Βάρος: 185 gr. MOCHILA RPX023 19,00 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΙΠΙΛΑ PX025 5, ,80 029, ,20 029, 492

118 116 m GADGETS Φακοί FLASHLIGHT Φακός χειρός από ελαφρύ κράμα αλουμινίου με λαμπάκι LED CREE HIGH POWER XP-C 220 lumens μέγιστη φωτηστική ικανότητα και διάρκεια ζωής πάνω από h. Τρείς λειτουργίες high low και SOS με διάρκεια μπαταρίας high 13h low 39h SOS 52h. ΦΑΚΟΣ LED , LUMENS 80x40x30 mm 95 gr 35 LUMENS Με διακόπτη ON/OFF που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Με ιμάντα χειρός, Water Resistant, Power LED, Φωτεινότητα: 35 LUMENS, περιλαμβάνεται 1 μπαταρία ΑΑ 1,5V. ΦΑΚΟΣ ΜΙΝΙ POWER LED AT 801 9,20 95 x Ø 20 mm 55 gr Φακός κεφαλής LED ο οποίος διαθέτει ένα λευκό LED υψηλής φωτεινότητας με δύο λειτουργίες 100% 60 lumens (80 m) 30% 25 lumens και 2 κόκκινα led 10 lumens. ΦΑΚΟΣ KΕΦΑΛΗΣ HL-620 9,90 3 επιλογές λειτουργίας High - Low - Flashing. Δώστε του ενέργεια περιστρέφοντας τον ενσωματωμένο βραχίονα. 1 λεπτό περιστροφής = 30 λεπτά λειτουργίας Low με ιμάντα χειρός, κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό, Water Resistant, Φωτεινότητα: 8 LUMENS ΦΑΚΟΣ ΔΥΝΑΜΟ ΜΕ 3LED DYF112 5,00 80 x 40 x 30 mm 95 gr 8 LUMENS

119 GADGETS Φακοί l LUMENS ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ STORM , LUM 3AAA 84 gr 5-30 m 300 LUMENS ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ SPOT , LUM 3AAA RED LED 90 gr m 200 LUMENS ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ COSMO , LUM 3AAA 87 gr m 150 LUMENS EΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΌΜΕΝΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ IOTA , LUM 3AAA 87 gr 150 LUMENS ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ASTRO , LUM 3AAA 84 gr m 5-30 m

120 118 m GADGETS Mπρελόκ HAMMOCK CARABINER NEXT ADVENTURE LOGO ,70 Colors: Gold, Green, Red Not intended for Climbing! ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ , ,60 6 cm Συσκ 12 τμχ. 7 cm Συσκ 12 τμχ. ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ , ,00 6 cm Συσκ 12 τμχ. 7 cm Συσκ 12 τμχ. ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ , ,00 6 cm Συσκ 12 τμχ. 7 cm Συσκ 12 τμχ. ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ ,20 7 cm Συσκ 12 τμχ.

121 GADGETS Πυξίδες - Σφυρίχτρες - Πολυεργαλεία l 119 ΠΥΞΙΔΑ EXPEDITION X ,60 ΠΥΞΙΔΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ DC45-2A 8,00 ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ C45-1 4,00 ΠΥΞΙΔΑ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕ ΚΛΙΝΟΜΕΤΡΟ DC362 4,00 ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ TREKMATES X ,30 109dB ΤΙΜΗ / ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΠΛΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ,00 Συσκ 12 τμχ. ΤΙΜΗ / ΤΕΜΑΧΙΟ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,20 ΤΙΜΗ / ΤΕΜΑΧΙΟ Από ανοξείδωτο ατσάλι. Περιλαμβάνει: κρίκο για κλειδιά, κατσαβίδι, ανοιχτήρι μπουκαλιού. GARNET TOOL ,00 Από ανοξείδωτο ατσάλι. Περιέχει: κρίκο για τα κλειδιά, λίμα νιχιών, κατσαβίδι, σουγιά, ανοιχτήρι μπουκαλιού. AMBER TOOL ,00 Aπό ανοξείδωτο ατσάλι. Περιέχει: κρίκο για τα κλειδιά, σουγιά, ανοιχτήρι μπουκαλιού, πριόνι μικρό, κατσαβίδι. SAPPHIRE FOB TOOL ,00

122 120 m GADGETS Πυξίδες - Σφυρίχτρες - Πολυεργαλεία To Cobalt Set, αποτελείται από φακό, πολυσουγιά και πολυεργαλείο. Κατασκευασμένος από πλάστικό ανθεκτικό περίβλημα, ενώ τα εξαρτήματά του (σουγιάς, ψαλίδι, ανοιχτήρι κονσέρβας & μπουκαλιού, κατσαβίδια (2)) από ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, περιλαμβάνει πυξίδα, βελόνα και ένα μικρό φακό με κόκκινο LED μαζί με μπαταρίες. Το πολυεργαλείο, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, ενώ τα εξαρτήματα του από ανοξείδωτο ατσάλι. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει: πένσα, κόφτη καλωδίων, κατσαβίδι, ανοιχτήρι μπουκαλιού, μαχαίρι, ψαλίδι, αγκίστρι, κρίκο ασφαλείας για τα κλειδιά. Διαθέτει 9 δυνατά άσπρα LED, ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα αλουμηνίου, ιμάντα μεταφοράς και 3 ΑΑΑ μπαταρίες. COBALT SET ,00 KARAB MINI TOOL ΜΙΝΙ πολυεργαλείο Karab της TREKMATES τοποθετήστε το στην κλειδοθήκη σας ή κρεμάστε το από το ενσωματωμένο καραμπίνες στο σακίδιο σας διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχει κάποιος μαζί του σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και στην καθημερινότητα του KARAB MINI TOOL ,50 KARAB MIDI TOOL Πολυεργαλείο Karab της TREKMATES. Διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχει κάποιος μαζί του σε όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και στην καθημερινότητα του KARAB MIDI TOOL X ,90

123 GADGETS Πετσέτες - Αξεσουάρ l 121 Πετσέτα εξαιρετικά μικρή, ελαφριά και μαλακή. Διαθέτει καραμπίνερ για εύκολη μεταφορά. ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΙΝΙ ,50 40 x 40cm COOL SCARF Πετσέτα εξαιρετικά μικρή, ελαφριά και μαλακή. Είναι αντιβακτηριακή, απορροφά πάνω από δύο φορές το βάρος της σε νερό. η συσκευασία της είναι αεριζόμενη ώστε να στεγνώνει πιο γρήγορα. Διαθέτει καραμπίνερ για εύκολη μεταφορά. SPORT TOWEL ,00 40 x 90 cm 80 gr SPORT TOWEL ,50 63 x 150 cm 200 gr Η πασίγνωστη ισχυρή ταινία επιδιόρθωσης που σας λύνει τα χέρια όπου και αν βρίσκεστε. Επισκευάστε το σκισμένο αντίσκηνο, κλείστε την τρύπα στο τζάκετ, φτιάξτε πρόχειρο νάρθηκα κ.α. ΚΟΡΔΕΛΑ COOL SCARF ,00 ΤΙΜΗ ΣΕΤ 2ΤΜΧ Mαντήλι δροσιάς με κρυστάλλους. Αρκεί να το βυθίσετε σε νερό για λίγα λεπτά και η δροσιά θα κρατήσει για ώρες. DUCT TAPE ,50 Αλουμινοκουβέρτα διάσωσης διπλής όψης χρυσό και ασημί η οποία κρατάει το σώμα ζεστό ή δροσερό αναλόγως το περιστατικό. Απαραίτητη σε κάθε φαρμακείο. SURVIVAL BLANKET GOLD-SILVER ,00 210x160 cm 60 gr Mιας χρήσης με διάρκεια 4 ωρών ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΡΑΒΔΟΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ,00 ΤΑΣΑΚΙ ΤΣΕΠΗΣ PVC ΚΥΑΝ3843 1,80 ΕΣΩΤΕΡIKO ΑΛΟΥΜΙΝIO 7,5 x 8 cm

124 122 m GADGETS «Τετράποδος» εξοπλισμός Blue Blue Black Red Black ROPE DOG LEAD BLACK BLUE RED 26,20 26,20 26, mm 110 gr για σκυλιά 40+ kg Οδηγός από ορειβατικό σχοινί 11mm Καραμπίνερ ασφαλείας μεγάλης αντοχής Χερούλι από neopren για άνετο κράτημα DOG LEAD ΒLACK 19,20 19,20 GREEN 1250 mm 160 gr για σκυλιά 20-40kg Διπλή ραφή για ισχυρό κράτημα Άνετο & δυνατό κράτημα Δυνατό & ανθεκτικό κλιπ για καλό κράτημα RED BLACK Οδηγός με σύστημα απόσβεσης τραντάγματος Ελαστικό κομμάτι για μεγαλύτερη STRETCH DOG LEAD ελευθερία κίνησης , ,00 SHOCK ABSORBER DOG LEAD BLACK RED mm 150 gr για σκυλιά 40+ kg Καραμπίνερ ασφαλείας για δυνατό κράτημα Οδηγός από ορειβατικό σχοινί 11mm Καραμπίνερ ασφαλείας μεγάλης αντοχής Χερούλι από neopren για άνετο κράτημα

125 GADGETS «Τετράποδος» εξοπλισμός l 123 Πάντα ακούραστοι δίπλα σας στις πιο δύσκολες αναβάσεις και αποστολές, αδιαμαρτύρητοι στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Δεν αξίζουν το καλύτερο; Βρείτε το τέλειο αξεσουάρ για το κατοικίδιό σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και τιμής των εταιριών Mountain Paws & Regatta. Κομμάτια του βασικού εξοπλισμού όπως ανθεκτικά περιλαίμια, λουριά κάθε είδους, ρούχα, σκεύη τροφής, πετσέτες και παιχνίδια αποτελούν τον απαραίτητο εξοπλισμός των τετράποδων εξερευνητών σας! Σαμαράκι σκύλου Ρύθμιση μεγέθους Ιδανικό για τον απόλυτο έλεγχο Εξαιρετική διαπνοή στο σημείο του στήθους Webbing: 20 mm S 110 gr Dim: mm 32, Webbing: 25 mm M 130 gr Dim: mm 35, Webbing: 25 mm L 160 gr Dim: mm 38, Webbing: 25 mm XL 190 gr Dim: mm 41,60 DOG HARNESS Σαμαράκι σκύλου με χερούλι Για σωστικά σκυλιά Ρύθμιση μεγέθους Χερούλι ανύψωσης Ανακλαστήρας Webbing: 20 mm S 160gr Dim: mm 44, Webbing: 25 mm M 210 gr Dim: mm 48, Webbing: 25 mm L 260 gr Dim: mm 54, Webbing: 25 mm XL 340 gr Dim: mm 64,00 DOG HIKING HARNESS DOUBLE DOG EXTENSION LEAD , mm 165 gr για σκυλιά 5-20kg Επιτρέπει ευκολία κινήσεων ενώ ταυτόχρονα μειώνει το τράβηγμα Η απόσταση μεταξύ των σκυλιών προσαρμόζεται μέσω του camlock TRAINING DOG LEAD , mm 110 gr για όλα τα σκυλιά Οδηγός από ορειβατικό σχοινί 11mm Στόπερ από σιλικόνη για να μη φύγει το σκυλί από τη θυλιά Χερούλι από neoprene

126 124 m GADGETS «Τετράποδος» εξοπλισμός DOG FOOD BOWL ,10 SMALL: 80 gr ,00 LARGE: 110 gr 170χ170 mm 210x210 mm Μπολάκι φαγητού Μαλακό & εύκολο στη μεταφορά Ιδανικό για αποθήκευση φαγητού & σνακ Λαστιχένια βάση για να μη γλιστρά DOG WATER BOWL , BLUE ORANGE SMALL: 75 gr SMALL: 75 gr 170χ170 mm 170χ170 mm , GREEN RED LARGE: 100 gr LARGE: 100 gr 210χ210 mm 210χ210 mm Μπολάκι νερού Μαλακό & εύκολο στη μεταφορά Ιδανικό για αποθήκευση φαγητού & σνακ Λαστιχένια βάση για να μη γλιστρά BLACK RED DOG COLLAR S M L XL S-XL: 30-70gr BLACK BLUE RED mm 14,90 14,90 17,90 18,60 BLUE Περιλαίμιο Περιλαίμιο από 50% neoprene & 50% πολυπροπιλαίνιο με δαχτυλίδι αλουμινίου. Πλένεται στο πλυντήριο DOG FIRST AID KIT , gr 140x90x50 mm Κουτί Ά Βοηθειών Περιεχόμενα: Γάντια, τσιμπιδάκια, ψαλιδάκι, 6 παραμάνες, κολλητική ταινία μικροπόρων, τσιμπιδάκια για ψύλους, αλουμινοκουβέρτα, 2 αμπούλες φυσικού ορού, 2 σακουλάκια πλαστικά, 4 σακούλες σκουπιδιών, αποστειρωμένες γάζες, 4 γάζες απλές, λευκοπλάστ, επίδεσμος, ελαστικοί επίδεσμοι, 2 επιθέματα χαμηλής προσκόλλησης, 4 μαντηλάκια καθαρισμού Υψηλής αποροφητικότητας πετσέτα Τσέπες για να κρατάς MUDDY DOG TOWEL εύκολα το σκύλο στο στέγνωμα 100% polyester , gr 800x230 mm Παιχνίδι φρίσμπι Επιπλέει στο νερό 100% Polyester CATCH TOY , GREEN 100 gr 225 mm , RED 100 gr 225 mm Παιχνίδιμπάλα, το εσωτερικό του είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά DOG FETCH TOY , gr 240x100 mm

127 GADGETS «Τετράποδος» εξοπλισμός l 125 REFLECTIVE RAINGUARD DOG COAT AAaa RDE003 RDE003 15,00 AAaa CHILLGUARD DOG COAT RDE004 RDE004 22,50 AAaa AAaa REFLECTIVE DOG VEST RDE013 RDE013 5,00 AAaa AAaa REFLECTIVE DOG HARNESS RDE002 RDE002 20,00 AAaa AAaa COMFORT DOG COLLAR RDE005 RDE005 2,00 AAaa AAaa EXTENDING DOG LEAD RDE019 RDE019 10,00 AAaa AAaa

128 126 m GADGETS «Τετράποδος» εξοπλισμός JOGGING LEAD REFLECTIVE SHOCK DOG LEAD 120cm REFLECTIVE DOG LEAD 120cm RDE016 RDE016 10,00 RDE006 RDE006 7,50 RDE007 RDE007 6,00 AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa FLURO DOG LEAD METAL LEAD PACK-AWAY DOG BOWL RDE015 RDE015 7,00 RDE018 RDE018 7,00 RDE011 RDE011 3,00 AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa DOG TRAVEL BOTTLE RDE027 RDE027 7,00 AAaa AAaa CAR SEAT COVER RDE023 RDE023 16,00 AAaa AAaa DOG TOWEL RDE024 RDE024 16,00 AAaa AAaa

129 GADGETS «Τετράποδος» εξοπλισμός l 127 TUG-OF-WAR TOY TAIL WAGGER TOY TENNIS BALL ROPE WAGGER RDE009 RDE009 3,00 RDE010 RDE010 5,00 RDE020 RDE020 5,00 AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa FETCH BALL LAUNCHER FETCH BALL SET LATEX SQUEAKER RDE012 RDE012 5,00 RDE008 RDE008 5,00 RDE022 RDE022 5,00 AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa AAaa VINYL SQUEAKER RDE021 RDE021 2,50 AAaa AAaa DOG TETHER RDE055 RDE055 6,00 AAaa AAaa BIODEGRADABLE BAGS RDE025 RDE025 5,00 20 τεμ/ρολό ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ

130 128 m ΕΠΙΒΙΩΣΗ Outdoor Survival - Lifesystem Πρακτικό και εύκολο στη χρήση είναι ικανό να παράξει σπίθες (2.900 C)για να ανάψετε φωτιά σε όλες τις συνθήκες. Σκληρή, ελαφριά πλαστική σφυρίχτρα που είναι ικανή να παράγει έναν ήχο 122dB. Είναι το πιο ισχυρό σφύριγμα στον κόσμο. Μια σφυρίχτρα συνιστάται ως ένα από τα πιο βασικά υλικά για τους ανθρώπους στην ύπαιθρο. Ένα δυνατό σφύριγμα σε κατάσταση ανάγκης μπορεί να προσελκύσει την προσοχή των υπολοίπων μελών της ομάδας. Σώμα από ελαφρύ, σκληρό πλαστικό με κορδόνι για τον λαιμό. 108dB TΣΑΚΜΑΚΙ FIRESTARTER ,90 76x18x25mm 36gr ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,80 28x53x22mm 122dB 10gr Σφυρίχτρα επιβίωσης απο ελαφρύ κράμα αλουμινίου με πολύ οξύ ήχο εντάσεως 108db. ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,20 21x72x19mm 116dB 13gr ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ MOUNTAIN LITE ,20 21x72x19mm 108dB 13gr ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,50 12x12x60mm 11gr Αλουμινοκουβέρτα - σάκος, ιδανική για καταστάσεις ανάγκης - επιβίωσης αφού διατηρεί το 90% της θερμικής ακτινοβολίας του σώματος. Απαραίτητη για κάθε εξόρμηση στο βουνό. Κατασκευασμένη από ισχυρό επιμεταλλωμένο πολυεστέρα αντιανεμική και αδιάβροχη με θερμικά συγκολλημένες ραφές. ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ THERMALBAG ,50 Μία ελαφρυά, συμπαγής κουβέρτα που διατηρεί πάνω από το 80% της ακτινοβολούμενης θερμότητας του σώματος. Αυτό το σκληρό επιμεταλλωμένο φύλλο είναι σημαντικό να το έχουμε μαζί μας σε αποστολές, σε περίπτωση ατυχήματος ή τραυματισμού, για να κρατήσει το θύμα ζεστό, ή απλά για χρήση σε κρύο καιρό. ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,90 Ένας ισχυρός και ελαφρύς αδιάβροχος σάκος, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να μειώσει την απώλεια ζωτικής θερμότητας του σώματος και ως εκ τούτου τον κίνδυνο υποθερμίας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιη-θεί ως σήμανση σε περίπτωση επιχείρησης διάσωσης. Βάρος: 290g Διαστάσεις: 210X75cm ΣΑΚΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,50

131 ΕΠΙΒΙΩΣΗ Outdoor Survival - Lifesystem l 129 Ιδανικό για ταξίδια, δεδομένου ότι καταλαμβάνουν πολύ μικρό χώρο. Όλα τα φύλλα απαιτούν νερό για χρήση. Τα φύλλα είναι βιοδιασπώμενα. ΣΑΠΟΥΝΙ 50 ΦΥΛΛΑ ,80 ΣΑΠΟΥΝΙ ΡΟΥΧΩΝ 50 ΦΥΛΛΑ ,80 ΣΑMΠΟΥAN 50 ΦΥΛΛΑ ,80 Σαπούνι αντιβακτηριακό, με ισορροπημένο ph, βιοδιασπώμενο. Το βασικό απορρυπαντικό όλα σε ένα. Συμπυκνωμένη φόρμουλα που αφρίζει σε γλυκό και υφάλμυρο νερό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα μαλλιά, το σώμα, τα πιάτα, σε μη τεχνικά ρούχα, φρούτα και λαχανικά. ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ , gr 100ml Αφαιρεί αποτελεσματικά τη γεύση και την οσμή του χλωρίου από το επεξεργασμένο νερό καθιστώντας το πιο εύγευστο για πόση. Για 72 λίτρα νερού. ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ CHLORINE ,00 ΔΙΣΚΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ CHLORINE TAΒS ,40 Δισκία καθαρισμού και απολύμανσης του νερού. Σκοτώνει τους περισσότερους ιούς και τα βακτήρια που βρίσκονται στο νερό. Καθαρίστε εως και 72 λίτρα νερου. 60 ΔΙΣΚΙΑ ΔΙΣΚΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΟΣΜΑ CHLORINE DIOX TAΒS ,70 Σκοτώνει βακτήρια, ιούς και κύστες που πιθανόν να βρίσκονται μέσα στο νερό, συμπεριλαμβανομένων Giardia και Cryptosporidium.Το διοξείδιο του χλωρίου είναι η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μορφή χημικής απολύμανσης του νερού και σε αντίθεση με το χλώριο, δεν έχει αισθητή επίγευση.

132 130 m ΕΠΙΒΙΩΣΗ Εντομοαπωθητικά SALTIDIN: Το Saltidin (γνωστό και ως Icaridin) αναπτύχθηκε από την Bayer ως εναλλακτική λύση στην μη χρήση του DEET. Πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν πιο ευχάριστο στη χρήση. Δεν βλάπτει τα συνθετικά υφάσματα και έχει ωραία αίσθηση στο δέρμα, λόγω του ότι είναι λιγότερο λιπαρό σε σύγκριση με το DEET. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2001, Insect Repellents DEET FRΕΕ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ επομένως είναι ένα σχετικά νέο απωθητικό. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το DEET, εμποδίζοντας τους οσφρητικούς υποδοχείς του εντόμου. Έχει βρεθεί ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό με το DEET σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις, ωστόσο εξακολουθεί να συνιστάται η χρήση του DEET σε προορισμούς υψηλού κινδύνου. Όπως και με το DEET, το Saltidin Εντομοαπωθητικό DEET FREE το οποίο περιέχει στην σύνθεση του το δραστικό συστατικό Saltidin το οποίο έχει αποδειχθεί ότι απωθεί τα κουνούπια, τις μύγες, τις αλογόμυγες, τις σκνίπες και τα τσιμπούρια. Το σκεύασμα με βάση το Saltidin σε περιεκτικότητα 20% προσφέρει προστασία μεσαίου και υψηλού επιπέδου ενάντια στα έντομα για έως και 8 ώρες. Είναι πιο κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα σε σχέση με τα απωθητικά με βάση το DEET και είναι επίσης κατάλληλο για χρήση σε παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών. λειτουργεί πολύ καλά εναντίον ιπτάμενων εντόμων που σκοπεύουν να σας τσιμπήσουν, λιγότερο με αράχνες, μέλισσες και μυρμήγκια. Είναι ένα ευγενέστερο προϊόν σε σχέση με το DEET και ταξινομείται ως λιγότερο τοξικό και λιγότερο ερεθιστικό. Για τα παιδιά, ακόμη και οι υψηλότερες συγκεντρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την ηλικία των 2 ετών. NATURAL ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ Εντομοαπωθητικά χωρίς DEET από φυσικά φυτικά έλαια που προέρχονται από το φυτό Lemon Eucalyptus σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα από το 30+. Στην σύνθεσή τους περιλαμβάνει επίσης φυσικό πύρεθρο που δρα ως αναστολέας στο δάγκωμα. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών. 100% NATURAL 30+ Natural Repellents & Relief: Τα φυσικά απωθητικά μας διαμορφώνονται από ένα μίγμα των φυσικών ελαίων που προέρχονται από το φυτό Lemon Eucalyptus. Ένα πολύ αποτελεσματικό απωθητικό και ιδανικό για χρήση σε παιδιά και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό κίνδυνο της ελονοσίας ή άλλων ασθενειών. Διατίθενται επίσης μια σειρά από προϊόντα που προσφέρουν ανακούφιση από τυχόν τσιμπήματα γρήγορα. MEDIUM STRENGHT A natural repellent with an effective bite inhibitor. Suitable for children over 2 years. EXPEDITION SENSITIVE DEET FREE INSECT REPELLENT SPRAY ,00 διαρκεί έως 10 ώρες 100 gr 132 ml ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ NATURAL ,50 διαρκεί έως 8 ώρες 100 ml ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ,50 Portable Insect Killer Unit. Φορητή εντομοαπωθητική συσκευή η οποία εκλύει αργα εντομοαπωθητικό σκεύασμα ακύνδινο για τον άνθρωπο. Χρησιμοποιεί ειδική ταμπλέτα διάρκειας μεχρι 6 νύχτες. Χώρος κάλυψης: 30m³, βάρος 125g, διαστάσεις 70x38x70mm ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 5 ΤΕΜ ,60 Portable Insect Killer Unit Refills Ανταλακτικές ταμπλέτες για την συσκευή Portable Mosquito Killer. Κάθε συσκευασία περιέχει 5 εντομοαπωθητικές ταμπλέτες.

133 ΕΠΙΒΙΩΣΗ Φαρμακεία l 131 Σακίδιο πρώτων βοηθειών μεγάλης χωρητικότητας σχεδιασμένο ειδικά για διάσωση. Είναι εξοπλισμένο με θήκες και τσάντες για την προστασία και την οργάνωση του απαραίτητου ιατροφαρμακευτικού υλικού. Κατασκευασμένο από Cordura 1000D της Dupont για μέγιστη αντοχή. Διαθέτει ενισχυμένη πλάτη και ανατομικούς ιμάντες ώμου. S.O.S. PATROL , gr Το κορυφαίο ιατρικό σακίδιο της εταιρίας CAMP που σχεδιάστηκε σε στενή συνεργασία με ελίτ ιταλικούς οργανισμούς διάσωσης. Κατασκευασμένο από ύφασμα Cordura 1000D της Dupont για εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η δομή είναι πλήρως ενισχυμένη για να προστατεύει το ιατρικό περιεχόμενο στο εσωτερικό. Η μπροστινή πλευρά ανοίγει εντελώς για γρήγορη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο στο εσωτερικό του σακιδίου. Το σύστημα κλεισίματος χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ιμάντων και αγκίστρων για ασφαλές κλείσιμο, το οποίο βοηθά στην αποφυγή προβλημάτων με μπλοκάρισμα που είναι χαρακτηριστικά των κανονικών φερμουάρ. Ενισχυμένη πλάτη για άνετη μεταφορά. Οι ιμάντες ώμου και η ζώνη μέσης μπορούν να τοποθετηθούν πίσω από το πίσω πλαίσιο όταν δεν χρησιμοποιούνται. Παρέχεται με 6 σάκους για το κύριο διαμέρισμα οι οποίοι έχουν χρωματική κωδικοποίηση για διαφορετικές ιατρικές ανάγκες. PATROL EVO , gr ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Σημείωση: Μαζί με το φαρμακείο, να έχετε μαζί σας ένα εγχειρίδιο οδηγιών για τα βασικά βήματα πρώτων βοηθειών και να είστε σίγουροι οτι κατανοήτε τα βασικά βήματα. Επίσης, μπορείτε να συμπεριλάβετε επιπλέον αντικείμενα ανάλογα με τις ανάγκες του ταξιδιού. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ,00 Κενή θήκη φαρμακείου 10χ10 cm ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ OMAΔΙΚΟ ,00 Κενή θήκη φαρμακείου 28χ35 cm ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ,00 Κενή θήκη φαρμακείου 25χ22 cm

134 132 m ΕΠΙΒΙΩΣΗ Φαρμακεία Περιεχόμενα: 6 παραμάνες 1 ζευγάρι γάντια βινυλίου 1 ελαστικός επίδεσμος 5cm x 4,5m 1 ελαστικός επίδεσμος 7,5cm x 4,5m 1 επίδεσμος 7,5cm x5m 1 κολλητική ταινία μικροπόρων 1,25cm x 5m 3 μαντηλάκια καθαρισμού (χωρίς οινόπνευμα) 1 κολλητική ταινία (οξειδίου του ψευδαργύρου) 1,25cm x 2m BANDAGE REFILL PACK ,70 200x125x55mm 111gr Περιεχόμενα: 1 ζευγάρι γάντια βινυλίου 10 γάζες τετραπλής επίστρωσης 1 κολλητική ταινία μικροπόρων 1,25cm x 5m 3 μαντηλάκια καθαρισμού (χωρίς οινόπνευμα) 1 τζελ εγκαυμάτων (3.5g) 1 πακέτο με διάφορα τραυμαπλάστ 10 τεμ. 1 επίθεμα για φουσκάλες 2 επιθέματα χαμηλής προσκόλλησης 5x5cm 1 επίθεμα τραύματος 12x12cm 3 ταινίες ραμμάτων 1 αυτοκόλλητη γάζα 4cm x 1m DRESSING REFILL PACK ,70 200x125x50mm 111gr Περιεχόμενα: 1 φυλλάδιο Α βοηθειών 1 τσιμπιδάκι 1 ψαλίδι (λεπίδα 5,5cm) 6 παραμάνες 1 ελαστικό επίδεσμο 5cm x 4,5m 5 γάζες τετραπλής επίστρωσης 5x5cm 1 κολλητική ταινία μικροπόρων 1,25cm x 5m 4 μαντηλάκια καθαρισμού (χωρίς οινόπνευμα) 2 ζευγάρια γάντια βινυλίου 1 επίθεμα χαμηλής προσκόλλησης 5x5cm 1 πακέτο με διάφορα τραυμαπλάστ 10 τεμ: (2 τεμ. 75x52mm, 5 τεμ. 75x26mm, 3 τεμ. 40x40mm) 2 επιθέματα για φουσκάλες TREK ,50 140x110x50mm 240gr Περιεχόμενα: 1 φυλλάδιο Α βοηθειών 1 τσιμπιδάκι 6 παραμάνες 1 ψαλιδάκι (λεπίδα 5,5cm) 1 ψαλίδι διασωστικό (λεπίδα 6cm) 1 ράβδο φωσφόρου 1 θερμόμετρο 2 ζευγάρια γάντια βινυλίου 1 ελαστικός επίδεσμος 5cmx4,5m 1 ελαστικός επίδεσμος 7,5cmx4,5m MOUNTAIN ,90 200x140x90mm 700gr 2 επιδέσμους 7,5cmx5m 1 τριγωνικός επίδεσμος 90x127cm 8 μαντηλάκια καθαρισμού (χωρίς οινόπνευμα) 1 ταινία μικροπόρων 1,25cmx5m 1 κολλητική ταινία (οξειδίου του ψευδαργύρου) 1,25cmx2m 1 ρολό κολλητική ταινία 2m 10 γάζες τετραπλής επίστρωσης 2 τζελ εγκαυμάτων (3.5g) 1 πακέτο με διάφορα τραυμαπλάστ (2 τεμ. 75x52mm, 5 τεμ. 75x26mm, 3 τεμ. 40x40mm) 2 επιθέματα τραύματος 12x12cm 2 επιθέματα χαμηλής προσκόλλησης 5x5cm 1 επίθεμα χαμηλής προσκόλλησης 10x10cm 1 αυτοκόλλητη γάζα 4cmx1m 3 ταινίες ραμμάτων 1 οφθαλμικό επίθεμα μικρό 2 επιθέματα για φουσκάλες

135 ΕΠΙΒΙΩΣΗ Φαρμακεία l 133 Περιεχόμενα: 1 φυλλάδιο Α βοηθειών 1 τσιμπιδάκι 6 παραμάνες 1 ψαλιδάκι (λεπίδα 5,5cm) 2 ζευγάρια γάντια βινυλίου 1 επίδεσμο 7,5cmx5m 1 ελαστικό επίδεσμο 5cmx4,5m 1 τριγωνικό επίδεσμο 90x127cm 6 μαντηλάκια καθαρισμού (χωρίς οινόπνευμα) 1 κολλητική ταινία μικροπόρων 1,25cmx5m 5 γάζες τετραπλής επίστρωσης 5x5cm 1 τζελ εγκαυμάτων (3,5g) 1 πακέτο με διάφορα τραυμαπλάστ (2 τεμ. 75x52mm, 5 τεμ. 75x26mm, 3 τεμ. 40x40mm) 1 επίθεμα τραυμάτων 12x12cm 2 επιθέματα χαμηλής προσκόλλησης 5X5cm 2 επιθέματα για φουσκάλες ADVENTURER ,00 150x130x80mm 330gr Περιεχόμενα: 1 φυλλάδιο Α βοηθειών (Αγγλικά&Γαλλικά) 6 παραμάνες 1 μάσκα τεχνιτής αναπνοής 1 ψαλιδάκι (λεπίδα 5,5cm) 1 θερμόμετρο 1 τσιμπιδάκι 2 ζευγάρια γάντια βινυλίου 1 ελαστικός επίδεσμος 5cmx4,5m 1 τριγωνικός επίδεσμος 90x127cm 1 επίδεσμος 7,5cmx5m 5 γάζες τετραπλής επίστρωσης 5x5cm 1 ταινία μικροπόρων 1,25cmx5m 6 μαντηλάκια καθαρισμού (χωρίς οινόπνευμα) 1 τζελ εγκαυμάτων 1 πακέτο με διάφορα τραυμαπλάστ (2 τεμ. 75x52mm, 5 τεμ. 75x26mm, 3 τεμ. 40x40mm) 2 επιθέματα για φουσκάλες 2 επιθέματα χαμηλής προσκόλλησης 5x5cm 1 επίθεμα χαμηλής προσκόλλησης 12x12cm 1 αυτοκόλλητη γάζα 4cmx1m WATERPROOF ,90 330x160x50mm 500gr Περιεχόμενα: 1 φυλλάδιο Α βοηθειών 6 παραμάνες 1 ελαστικό επίδεσμο 1 φακελάκι αντηλιακή κρεμά 1 κολλητική ταινία μικροπόρων 1 κολλητική ταινία 3 μαντηλάκια καθαρισμού 6 ταμπλέτες καθαρισμού νερού 1 επίθεμα χαμηλής προσκόλλησις 10 γάζες τετραπλής επίστρωσης 1 πακέτο με διάφορα τραυμαπλάστ 6 ταινίες ραμμάτων 2 επιθέματα για φουσκάλες MICRO FIRST AID KIT gr 25,90 Κενή θήκη φαρμακείου χωρητικότητας 2 lt για προστασία του φαρμακευτικού υλικού σε υγρές συνθήκες. Πλήρως αδιάβροχο με θερμολολλημένες ραφές. Διαστάσεις: 33x34x18 mm Βάρος: 50 gr ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ DRYBAG ,00 Το φαρμακείο είναι ΑΔΕΙΟ 50 gr

136 134 m ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Τόξα Περιλαμβάνει: Ξύλινο τόξο Xoρδή Οπλίστρα Τρία Βέλη Ειδικό στόχο Προστατευτικό δακτύλων Προστατευτικό μπράτσου ΣΕΤ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ,00 ΞΥΛΙΝΟ ΤΟΞΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΞΟ (RANGER, VICTORY) ,00 ΣΩΜΑ (RANGER, VICTORY) ,70 ΠΤΕΡΥΓΙΑ (RANGER, VICTORY) ,30 ΒΑΣΗ ΤΟΞΟΥ BLACK SHEEP ,50 Υ 37x24 cm

137 ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Στόχοι-καβαλέτα l 135 ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΤΡΙΠΟΔΟ ,50 ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ 90x70 cm Πάχος ξύλου: 4,5χ4,5 cm ,00 ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ 128x90 cm ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΤΟΧΟΥ ,00 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ - ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΤΟΧΟΥ FOAM ,00 80 x 20 x 7 cm ΠΙΝΕΖΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ,30 TIMH ANA TEMAXIO ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟΧΟΥ ,50 3 x Ø 20 cm ,60 Ø 40 cm ,90 Ø 60 cm ,40 Ø 80 cm ,30 Ø 122 cm ΣΤΟΧΟΣ ΧΟΡΤΕΝΙΟΣ ,00 Ø 70 x 10 cm ,50 Ø 90 x 10 cm ,00 Ø 130 x 9 cm ΣΤΟΧΟΣ FOAM BIG FUN ,10 60 x 60 x 7 cm ,10 80 x 80 x 7 cm , x 100 x 7 cm ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ,00 3,20 x 4,00 m

138 136 m ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Ατομική προστασία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΘΟΥΣ ANGEL ,00 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΘΟΥΣ SF / ,80 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ CARTEL HUNTER LONG ,00 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΩΝ A&F SINGLE ,80 ΤΣΑΝΤΑ ΘΗΚΗ ΤΟΞΟΥ L ,40 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ LARGE BLACK SHEEP ,60 ΦΑΡΕΤΡΑ EASTON 2 ΘΗΚΩΝ ,50 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΩΝ NEONINE ,10 ΦΑΡΕΤΡΑ EASTON 3 ΘΗΚΩΝ ,20 ΒΑΛΙΤΣΑ PVC NEGRINI ECONOMICA ,90 Επιπλέον εξωτερική τσέπη

139 ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Τοξοβολία l 137 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Το μέγεθος του τόξου εξαρτάται από το άνοιγμα χεριών του χρήστη. Η σκληρότητα εξαρτάται από την δύναμη του χρήστη και από τον τρόπο χρήσης (π.χ. στην ύπαιθρο χρειάζεται λίγο πιο σκληρό τόξο). Επιλογή τόξου * Ύψος χρήστη τόξου Μέγεθος τόξου m 54" - 58" m 62" - 64" m 66" - 68" m 70 " *το ύψος χρήστη τόξου είναι κατ' εκτίμηση υπολογισμός

140 138 m ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Βέλη - Αξεσουάρ STABILIZER CARTEL PRO GOLD SHORT 10" ,00 STABILIZER CARTEL CARBON 28" ,70 με θήκη μεταφοράς ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ SHIBUYA RX ,00 ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ AXIOM SHORT ,90 V-BAR BLACK - SHEEP ,60 CLICKER SOLO ,60 ΧΑΡΑΚΑΣ ΤΟΞΟΥ ,50 REST HOYT SUPER ,60 REST ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ CARTEL X-PERT ,40 REST HOYT SUPER ,00

141 ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ Βέλη - Αξεσουάρ l 139 BUTTON BL-SHEEP 5/ ,00 BUTTON SPIGARELLI ADS ,00 ΦΤΕΡΑ ΑΡΙΖΟΝΑ EP ,30 ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΕΛΟΣ SPIN-WING ,40 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 50τμχ x 0,40 ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΦΤΕΡΑ 3gr ,80 NOCKS BEMAN 5mm & 5,5mm ,60 NOCKS 9/32 ΓΙΑ EASTON JAZZ ,30 NOCKS EASTON G ,70 NOCKS EASTON CARBON ,20 NOCKPOINT SAUNDERS ,50 ΧΟΡΔΕΣ DACRON ,90 ΧΟΡΔΕΣ FAST FLIGHT ,30 MYTEΣ BEMAN 5mm & 5,5mm ,10 MYTEΣ ΕΑSTON ΓΙΑ JAZZ ,70 MYTEΣ ΓΙΑ ΕΑSTON INSPIRE ,20 ΟΠΛΙΣΤΡΑ ΤΟΞΟΥ POLO ,30 ΟΠΛΙΣΤΡΑ BOW STRING ,00 ARROW PULLER DISK ,60 ARROW PULLER CARTEL ,00 ΒΕΛΗ CARBON ΚΟΜΠΛΕ ,90 ΒΕΛΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EASTON JAZZ ΚΟΜΠΛΕ ,00

142 140 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Κράνη HELMETS GENERAL INFORMATIONS Εικ.1 Ρύθμιση οπισθίου ιμάντα προσαρμογής [2]. Ανοίξτε τον ιμάντα προσαρμογής τελείως. Τοποθετήστε το κράνος στο κεφάλι σας, σφίξτε τον ιμάντα σύμφωνα με το μέγεθος του κεφαλιού σας όπως δείχνει η εικόνα. Εικ. 2 Ιμάντας υποσιάγωνου [ 3 ] ρυθμίστε τον ιμάντα και κλείστε την πόρπη. Έλεγχος: Ελέγξτε την ορθή προσαρμογή του κράνους, κουνώντας το κεφάλι σας πάνω κάτω, αριστερά και δεξιά. Θα πρέπει να παραμένει στην αρχική του θέση. Εικ. 3 Προσαρμοφή φακού κεφαλής. Ο φακός κεφαλής προσαρμόζεται πάνω στο κράνος περνώντας τον ελαστικό ιμάντα απο τις υποδοχές σταθεροποίησης [5]. ARMOUR , cm 360 gr TITAN , S: 48x56cm 385 gr Ιδανικό για παιδιά L: 54x62cm 435 gr ROCK STAR , cm 400 gr

143 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ l 141 Φωτογραφία: Κώστας Μουγκολιάς

144 142 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μποντριέ STREAK QB VUS007 66,50 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση ONE SIZE 505 gr Μεγάλο εύρος ρύθμισης, δυνατότητα περιστροφής του ιμάντα μέσης, πλαϊνή θηλιά «Great holder». Iδανικό για Rock climbing groups JASPER CR ,90 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση S/M/L 464 gr 4 προσχηματισμένες θηλιές εξοπλισμού, δυνατότητα περιστροφής του ιμάντα μέσης, θέση σταθεροποίησης του καράμπινερ ασφάλισης. Iδανικό για Rock climbing groups ENERGY ,00 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση XS/XL 313 gr Ένα ελαφρύ και άνετο σχεδιασμένο για αναρρίχηση σε κάθε επίπεδο. Ο ευπροσάρμοστος σχεδιασμός του το καθιστά την ιδανική επιλογή για κάθε είδους αναρρίχηση από γυμναστήριο, αθλητική και trad. Οι βρόχοι των ποδιών διαθέτουν συρόμενες πόρπες που τις καθιστούν ρυθμιζόμενες αλλά δεν μπορούν να ανοίξουν. Αναμειγνύοντας τα πλεονεκτήματα της σταθερής και ρυθμιζόμενης κατασκευής. AIR CR ,80 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση S/M/L 350 gr Πολύ ελαφρύ μποντριέ. Iδανικό για high level sport climbing SPEEDY QB VU ,70 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση ONE SIZE 545 gr Απλό, εύκολο και γρήγορο στη χρήση, μεγάλο εύρος ρύθμισης. Iδανικό για Indoor groups mountaineering JASPER JUNIOR ,00 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση ONE SIZE 304 gr Πλήρως ρυθμιζόμενο παιδικό μποντριε με ενισχύσεις στη μέση στα πόδια. Συνιστάται η χρήση του σε παιδιά άνω των 10 ετών με βάρος έως 40 Kg. Iδανικό για Indoor groups mountaineering

145 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μποντριέ l 143 SPELEO VUS006 61,80 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση ONE SIZE 720 gr Διπλή υποστήριξη μέσης, ενίσχυση στους ιμάντες των ποδιών (το D δεν περιλαμβάνεται). Iδανικό για Caving CANYON SUG001 58,00 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση ONE SIZE 520 gr Χωρίς Quick Buckle (περιλαμβάνεται η προστατευτική ποδιά). Iδανικό για Canyoning PROTECTION ZSC003 18,10 ONE SIZE 260 gr Για το μποντριέ Canyon (μπορεί να συνδιαστεί και με το SPEEDY QB). Iδανικό για Canyoning EIGHT VARIO VUV002 26,60 ONE SIZE 240 gr Δέσιμο στήθους, σε συνδυασμό με οποιοδήποτε μποντριέ. Iδανικό για Groups mountaineering climbing

146 144 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μποντριέ Εργατικό μποντριέ, 2 σημεία δεσίματος 15 kn, 1 μπροστά, 2 πλάγια, 1 πίσω, 2 θηλιές εξοπλισμού αντοχής 5 Kg, EN 361. SKILL LITE QB VUL005 75,10 Ρυθμίσεις: πόδια ONE SIZE 828 gr Παιδικό, ελαφρύ, ολόσωμο, μέγιστο βάρος 40Kg, μέγιστο ύψος 130cm. Iδανικό για Rock climbing indoor via ferrata. ZUNI JUNIOR VUZ001 52,30 Ρυθμίσεις: πόδια ONE SIZE 364 gr Εργατικό ολόσωμο μποντριέ, 4 σημεία πρόσδεσης 15 ΚΝ, 2 μπροστά 2 πλάγια και 1 πίσω, EN 361, EN 813, EN 358 SKILL ECON CUP ,10 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση XS έως M 1924 gr Εργατικό ολόσωμο μποντριέ, 2 σημεία δεσίματος, 15 kn, 2 μπροστά, 2 πλάγια, 1 πίσω, 2 θηλιές εξοπλισμού αντοχής 60 Kg, EN 361, 358, 813 SKILL UNI VUU ,10 XS έως Μ 1650 gr Ρυθμίσεις: πόδια/μέση L έως XXL 2450 gr Eργατικό μποντριέ, 3 σημεία δεσίματος 15 kn, 1 μπροστά, 2 πλάγια, 2 θηλιές εξοπλισμού αντοχής 60 Kg, EN 358, 813 SKILL BELT VUB ,60 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση XS έως XXL 990 gr

147 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μποντριέ l 145 Άνετο εργατικό ολόσωμο μποντριέ, 5 σημεία δεσίματος 15 kn, 2 μπροστά, 2 πλάγια, 1 πίσω, 3+4 θηλιές εξοπλισμού αντοχής 10 kn, κούμπωμα γρήγορης απασφάλισης στα πόδια, EN 361, 358, 813. Iδανικό για Rock climbing groups. GOLDEN TOP ,90 Ρυθμίσεις: πόδια/μέση S έως XXL 1650 gr

148 146 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Παπούτσια αναρρίχησης Νέα αναβάθμιση σε ένα από τα καλύτερα μοντέλα όλων των εποχών είναι το FLASH που κυκλοφόρησε το Κατασκευασμένο με σύγχρονα υλικά stretch στο επάνω μέρος για μεγιστοποίηση της άνεσης και της απόδοσης, το Flash επιστρέφει με ακόμα καλύτερη αίσθηση. Η τρισδιάστατη φτέρνα έχει επανασχεδιαστεί για να προσαρμόζεται και να ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα της φτέρνας λόγω της λεπτής κατασκευής της. Οι φανατικοί και πιστοί θαυμαστές του θα αναγνωρίσουν αμέσως την αίσθηση και θα εκτιμήσουν τις αναβαθμίσεις που έκανε η MADROCK σε αυτό το μοντέλο. FLASH ,00 4,5-13 US Δερμάτινο αναρριχητικό παπούτσι με κλείσιμο Velcro που γίνεται προέκταση του ποδιού σας προσφέροντας τέλεια πρόσφυση, ενώ με την χρήση του διπλού hook-and-loop κρατά το πόδι σταθερό στη θέση του. Το Drifter παρά τα απλά τεχνικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά του έχει «βγάλει» διαδρομές δυσκολίας V15 και έχει κατακτήσει την προτίμηση και επιλογή των φίλων της αναρρίχησης αλλά και των σπουδαίων αθλητών. DRIFTER , US Ένα κλασικού στυλ δερμάτινο παπούτσι με πολύ καλή εφαρμογή χάρη στο δέσιμο με κορδόνια που φτάνει μέχρι πολύ χαμηλά στα δάχτυλα και διπλή ενίσχυση με λάστιχο στην μύτη του παπουτσιού. Ένα στιβαρό εργαλείο που σε συνδυασμό με την καλή του εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα ποδιών το κάνει το ιδανικό εργαλείο για trad διαδρομές και όχι μόνο. NOMAD LACE , US Παπούτσι ιδανικό για τους μικρούς επίδοξους αναρριχητές. Κλείνει εύκολα, γρήγορα και τέλεια με ένα μεγάλο Velcro. Διαθέτει επιπλέων ρύθμιση στη φτέρνα για να προσαρμόζεται το μέγεθος του παπουτσιού καθώς μεγαλώνει το πόδι, παρέχοντας την δυνατότητα επιπλέων προσαρμογής στο μέγεθος. MAD MONKEY STRAP JUNIOR , US 12(30) 13(31) 1(32) 2(33) 3(34) 4(35)

149 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Παπούτσια αναρρίχησης l 147 Κατασκευασμένο απο υψηλής ποιότητας δέρμα και δύο πολύ ισχυρούς ιμάντες για τέλεια εφαρμογή. Σε συνδιασμό με την σχεδόν συμμετρική μύτη την οποία διαθέτει, το κάνει μια εξαιρετική επιλογή για ολοήμερη χρήση όταν το μέγεθός του είναι άνετο ή να αυξήσει την απόδοσή σας επιλέγοντας σωστά μικρότερο σε μέγεθος. Ιδανικό για χρήση σε όλα τα πεδία. AGAMA , US Science Friction 3.0 Power Flex Upper Polycarbonate Midsole AES 3D 3D Molded Heel Cup Η νέα φόρμουλα για τις σόλες των παπουτσιών MadRock, αναπτύχθηκε μετά από διαρκή έρευνα και έχει εμφανώς ανανεωμένα χαρακτηριστικά. Οι σόλες παράγονται στην Αμερική σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες και χάρη στη νέα σύνθεση εξασφαλίζουν σαφώς μεγαλύτερη αντοχή και ασύγκριτες τριβές. Νέα τεχνολογία για το λάστιχο που καλύπτει το επάνω μπροστινό μέρος στα τεχνικά παπούτσια. Είναι ελαστικό και στις δύο κατευθύνσεις, προσδίδοντας άνεση και ακρίβεια χωρίς το παπούτσι να ξεχειλώνει. Χάρη στη φόρμουλα Science Friction 3.0 το παπούτσι έχει αυξημένη αντοχή στην τριβή. Οι μεσόσολες AES 3D (Advance Edging System) είναι κατασκευασμένες από χυτό πολυκαρμπονικό υλικό με το ελάχιστο δυνατό πάχος και βάρος. Χάρη στη νέα αυτή τεχνολογία, το παπούτσι διατηρεί το αρχικό του σχήμα και την επιθυμητή ελαστικότητα σε όλη τη διάρκεια ζωής του. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σε σκληρότητα και ευαισθησία κατασκευάσαμε 3 διαφορετικά καλούπια AES 3D. Το σήμα κατατεθέν της MadRock, η φτέρνα που μπορεί να γαντζωθεί σε κάθε επιφάνεια, έγινε ακόμα καλύτερη από ποτέ. Με τη βοήθεια των αθλητών της ομάδας μας σε όλο τον κόσμο, σχεδιάσαμε την νέα φτέρνα με τα χαρακτηριστικά αυλάκια και τα δύο εξογκώματα σε ιδανική θέση ώστε η φτέρνα δεν θα γλιστρήσει την κρίσιμη στιγμή. MENS ΜAD ROCK SIZE CHART US UK EU CM US WOMEN US MEN

150 148 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μαγνησίες - σακούλια ΣΚΟΝΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ gr gr 9 oz 2,5 oz 8,60 2,90 ΣΚΟΝΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , gr Κρατά τα χέρια στεγνά, χωρίς να αφήνει σκόνη στο βράχο, ιδανικό για χρήση σε πίστα ΣΚΟΝΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΠΑΛΑ ,50 56 gr ΣΚΟΝΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΥΒΟΙ CBL0288 2,60 8 TMX x 57gr Υγρή μαγνησία με βιοαποικοδομήσιμη σύνθεση χωρίς ρητίνη ή αλκοόλη. ΥΓΡΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ LIQUID CHALK , ml Ανοιγόμενη. Σε μπάλα που ξαναγεμίζει. ΣΚΟΝΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ CHALK SOCK SBAL100 5,10 31 gr ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ KOALA ME IMANTA ZΩΝΗΣ ,50 GRIP SAVER METOLIUS medium hard 32,00 32,00 ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ KANGAROO ,00

151 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μαγνησίες - σακούλια l 149 Ultra light Polyester ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ME IMANTA ZΩΝΗΣ ,90 ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ YOSEMITE/ COMPETION ,50 IMANTAΣ - ΖΩΝΗ ,40 19x120 mm ΠΟΡΠΗ - ΤΡΙΑΙΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ BOULDER Χ-BAG 25x20cm ΣΑΚΟΥΛΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ BOULDER Outside: Nylon, PU Coated Inside: Polyester CHALKBAG HELIUM , , ,90

152 150 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Σχοινιά TENDON MASTER TENDON MASTER τα κορυφαία σχοινιά απο την μεγάλη γκάμα της TENDON. Εξαιρετικά ελαφριά με μικρή διάμετρο και χαμηλό βάρος ανά μέτρο, ιδανικά για σκληρές sport διαδρομές και extreme αλπικές διαδρομές. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν η υψηλότερη τεχνολογία στην κατασκευή σχοινιών και η μεγάλη σχεδιαστική εμπειρία της ομάδας σχεδιασμού της TENDON. Για το εξωτερικό περίβλημα του σχοινιού εφαρμόστηκε τεχνολογία TEFLONECO η οποία το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό στις τριβές. Στον πυρήνα εφαρμόστηκε η τεχνολογία. TENDON NANOTECHNOLOGY για υψηλή αντοχή. Σε ορισμένα μοντέλα για την κατασκευή του εξωτερικού περιβλήματος χρησιμοποιήτε τεχνολογία SBS για υψηλότερη αντοχή του σχοινιού στις μηχανικές καταπονήσεις.

153 MΑSTER 9.4 D094TM45S000C BRIGHT RED Rope diameter mm 9.4 Weight g/m 58 Number of UIAA falls 5-7 Max. impact force kn 7 Sheat slippage % 0 Static elongation 6.2 Dynamic elongation % 37 knotability 0.9 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Σχοινιά 9.4 Single MΑSTER ,60 Master STD 80m EN 892 / CE 1019 l 151 Ένα εξαιρετικό μονό σχοινί με χαμηλό βάρος και άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η TENDON έχει εφαρμόσει την τεχνολογία SBS στο εξωτερικό περίβλημα του σχοινιού η οποία κάνει το σχοινί πολύ πιο ανθεκτικό στις τριβές αλλά και εξαιρετικά μαλακό και εύκολο στους χειρισμούς. Η καλύτερη επιλογή για σκληρή και sport αναρρίχηση. MΑSTER 9.7 D097TV415000C YELLOW Rope diameter mm 9.7 Weight g/m 61 Number of UIAA falls 9 Max. impact force kn 7-8 Sheat slippage % 0.1 Static elongation 6.3 Dynamic elongation % 36 knotability Single MΑSTER ,10 Master STD 70m EN 892 / CE 1019 Κορυφαίο σχοινί με χαμηλό βάρος και τεχνολογία SBS στο εξωτερικό περίβλημα το οποίο συνδιάζει μέγιστη αντοχή στις τριβές και εξαιρετική άνεση στον χειρισμό του σχοινιού. Εάν ψάχνετε για το μέγιστο των επιδόσεων απο ένα σχοινί το Master 9.7 είναι η απόλυτη επιλογή. MΑSTER 8.5 D085TF41S000C GREEN/YELLOW D085TF42S000C BLUE Rope diameter mm 8.5 (Hafl) 8.5 (Twin) Weight g/m Number of UIAA falls Max. impact force kn 5,1 7.7 Sheat slippage % Static elongation 7 7 Dynamic elongation % knotability Half Twin - - MΑSTER Ambition STD 30m EN 892 / CE 1019 Master STD 60m EN 892 / CE 1019 Master Αδιαβρ. 60m EN 892 / CE ,70 136,80 172,90 Υψηλής αντοχή για μακροχρόνια χρήση, τόσο για κλασική αναρρίχηση όσο και για χειμερινο βουνό. Η δυνατότητα χρήσης του ως μισό αλλά και ως δίδυμο αυξάνει τις επιλογές χρήσης του σχοινιού.

154 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Σχοινιά 152 m AΜΒΙΤΙΟΝ 10.2 Rope diameter mm 10.2 Weight g/m 67 Number of UIAA falls Max. impact force kn 7.1 Sheat slippage % 0.1 Static elongation 6.1 Dynamic elongation % 36 knotability Single Mονό, δυναμικό σχοινί, με πολύ καλό σχεδιασμό και εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές. Ο πολύ καλός χειρισμός του σχοινιού επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό της υψηλής ευλυγισίας με ιδανική αντοχή και σκληρότητα. Η σωστή επιλογή για όλους όσους είναι λάτρεις της αναρρίχησης. SMARTLITE 9.8 SMARTLITE 10 RED YELLOW SALAMANDER 10.2 C102TS41S000C YELLOW/RED AΜΒΙΤΙΟΝ Ambition STD 60m EN 892 / CE 1019 Ambition STD 70m EN 892 / CE 1019 Ambition STD EN 892 / CE 1019 Rope diameter mm 9.8 &10 Weight g/m 64 Number of UIAA falls 7 Max. impact force kn 7.9 Sheat slippage % 0.10 Static elongation 6 Dynamic elongation % 34 knotability ,20 195,70 2,90 /m 9,8 & 10 Single SMARTLITE 9.8 / Rope diameter mm 10.2 Weight g/m 60 Number of falls min 20** Relative mass of sheat % 47 Sheat slippage (mm) 0 Elongation Kg % 2.6 Shrinkage % 0 Tenacity kn 23 Min tenacity with knots kn 12 Used material Type - Floating Ø 9,8mm 60m EN 892 / CE 1019 Ø 9,8mm 70m EN 892 / CE 1019 Ø 9,8mm 80m EN 892 / CE 1019 PA/PPV Yes 122,60 142,50 164, Ø 10mm /m EN 892 / CE ,20 /m Salamander m EN 1891*/** / CE 1019 /m EN 1891*/** / CE ,60 1,80 /m Ένα μονό σχοινί ιδανικό για χρήση σε sport διαδρομές, εσωτερικές πίστες καθώς και μεγάλες αλπικές διαδρομές. Η διάμετρος 9,8mm παρέχει μια εξαιρετική αναλογία σε βάρος/m και πολύ μεγάλη αντοχή στις τριβές. Το συγκεκριμένο σχοινί διατίθεται και με το μέτρο σε διάμετρο 10mm. Στατικό σχοινί canyoning το οποίο επιπλέει στο νερό. Διατηρεί τις ιδιότητές του για εύκολο χειρισμό ακόμη και μετά από πάρα πολλές διαβροχές χάρη στην ειδική επεξεργασία του εξωτερικού περιβλήματος που του προσδίδει μεγάλη αντοχή. Η κατασκευή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της συρρίκνωσης του σχοινιού σε υγρό περιβάλλον. * tested according to EN 1891 type B except material and number of falls ** weight 55 kg. fall factor 1

155 STATIC 9-13 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Σχοινιά Rope diameter mm Weight g/m Number of UIAA falls Relative mass of sheat % Sheat slippage % Elongation Kg % Shrinkage % Tenacity kn Min tenacity with knots kn Used material PA PA PA PA PA PA Type B A A A A A NFPA Bedition No No Yes No No No l 153 Στατικά σχοινιά με χαμηλό συντελεστή επιμήκυνσης ιδανικά για εργασίες σε ύψος, καθώς επίσης για κατασκευή γεφυρών και selfarrest line. MILITARY CHAKI BLACK Static L090TS42S000C RED L100TS41S000C WHITE STATIC Ø 9 mm /m EN 1891 / CE 1019 Ø 10 mm /m EN 1891 / CE 1019 Ø 10,5 mm /m EN 892 / CE ,70 1,90 2, Ø 11 mm /m EN 892 / CE ,30

156 154 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Σχοινιά - Ιμάντες ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΧΟΙΝΙΟΥ ,60 ΓΑΤΖΟΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ ,50 Με ιμάντες και ποδιά διαστάσεων 95x145cm ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΧΟΙΝΙΟΥ ,00 45 x 25 x 15 cm ACCESSORY CORDS Βοηθητικά κορδονέτα διαμέτρου από 2mm έως 8mm τα οποία προορίζονται για στατική φόρτιση και ΜΟΝΟ. Δεν έχουν την δυνατότητα απορρόφησης δυναμικής ενέργειας. Χρησιμοποιούνται ως στοιχεία σύνδεσης μεταξύ του συστήματος ασφάλειας και του σχοινιού. ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΧΟΙΝΙΟΥ XL ,00 62 x 32 cm 1100 gr Μπορεί να μεταφέρει άνετα 70m σχοινί 2 ζευγάρια αναρριχητικά παπούτσια & άλλο εξοπλισμό. ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΧΟΙΝΙΟΥ ROX ,00 40 Lt 560 gr ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ Ø 2 mm /m 0, ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ Ø 3 mm /m 0, ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ Ø 4 mm /m 0, ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ Ø 5 mm /m 0, ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ Ø 6 mm /m 0, ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ Ø 7 mm /m 1, ΚΟΡΔΟΝΕΤΟ Ø 8 mm /m 1, ΑRAMID Ø 6 mm /m 3, DYNEEMA TOUCH Ø 6.4 mm /m 2,40 Accessory & cords ARAMID Cord diameter mm Weight g/m Min. strenght dan EN 564 CE 1019 A040TR41S100R blue / yellow A040TR42S100R red A050TR41S100R yellow A050TR42S100R blue A060TR41S100R green A060TR42S100R red A070TR41S100R red A070TR42S100R yellow A080TR42S100R blue A080TR41S100R red CE 1019 A020TH41S100R blue A020TH42S100R yellow A030TH41S100R blue A030TH42S100R black EN 564 CE 1019 A060TA41S100R black

157 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Ιμάντες l 155 COA031 COD031 CON031 CEA011 CEO011 IMANTEΣ Ιμάντες Open Length/ cm Width/ mm Strength/ kn Τιμή CE 1019 EN ,70 Υes Υes ,80 Υes Υes ,80 Υes Υes ,60 Υes Υes ,50 Υes Υes Dyn ,00 Υes Υes Dyn ,60 Υes Υes Dyn ,10 Υes Υes Dyn ,40 Υes Υes Dyn ,60 Υes Υes Dyn ,10 Υes Υes Dyn ,50 Υes Υes Για σετάκια Sewn Length/ cm Width/ mm Strength kn Τιμή CE 1019 EN cm ,90 Υes Υes cm ,10 Υes Υes cm ,40 Υes Υes cm Dyn ,60 Υes Υes cm Dyn ,00 Υes Υes cm Dyn ,70 Υes Υes Ιμάντες με το μέτρο Length Width mm Strength kn Τιμή /m 16 mm 15 1, /m 19 mm 15 1, /m 25 mm 20 2,40 Χρώμα (ενδεικτικά) ΛΑΝΙΕΡΑ PA YPSILON CPM036 11,70 EN KN 35/65 cm DAISY CHAIN DYNEEMA CED110 20,00 22 KN 13mm 110 cm DAISY CHAIN DYNEEMA CEP140 24,70 22 KN 13mm 140 cm DAISY CHAIN PROFI CDP135 44,70 22 KN σε κάθε κρίκο 135 cm DAISY CHAIN TWIST ,10 22 KN 16mm 122 cm

158 156 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Καραμπινέρ CARABINERS HMS ULTRA TECH SCREW ,50 25ΚΝ 74 gr EN Gate Opening 23 mm GUIDE XL 3LOCK ,30 29ΚΝ 86 gr EN EN Gate Opening 24 mm AUTO HMS SCREW HULK ,60 29ΚΝ 79 gr EN Gate Opening 25 mm HMS BINER BET LOCK ,70 25ΚΝ 78 gr EN EN Gate Opening 23 mm AUTO OVAL XL 2LOCK ,80 28ΚΝ 76 g EN EN Gate Opening 20 mm AUTO SCREW "D" ULTRA TECH OPEN GATE ,50 25ΚΝ 56 gr EN EN Gate Opening 18 mm AUTO

159 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Καραμπινέρ l 157 SCREW "D" ΟRBIT BET LOCK GHIERA ,40 22ΚΝ 49gr EN Gate Opening 18 mm OVAL QUICK LINK INOX ,60 50ΚΝ 76gr Ø 8 mm SCREW "D" ΟRBIT BLACK ,40 22ΚΝ 49 gr EN Gate Opening 17 mm OVAL QUICK LINK ZINC ΚΝ 81gr Ø 8 mm ΚΝ 151gr Ø 10 mm 2,30 3,20 σπηλαιολογία - φαράγγια ATLAS - LOCK ,70 40KN 87 gr EN EN Gate Opening 23 mm "D" SHAPE QUICK LINK ZINC ,30 48KN 157gr EN EN Ø 10 mm OVAL COMPACT BET LOCK ,50 24ΚΝ 71 gr EN EN With screw STEEL OVAL PRO LOCK ,60 30ΚΝ 180 gr EN EN Gate Opening 17 mm DELTA QUICK LINK INOX ,40 35ΚΝ 85 gr EN EN Ø 8 mm STEEL ΑΧΛΑΔΙ D LOCK ,00 52ΚΝ 250 gr EN EN Gate Opening 24 mm

160 158 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Καραμπινέρ OVAL XL ,80 28ΚΝ 66 gr EN Gate Opening 22 mm ULTRA LIGHT WIRE STRAIGHT ,90 25ΚΝ 31 gr Gate Opening 23 mm Straight gate ORBIT BINER BET LOCK ,60 22ΚΝ 45 gr EN EN Gate Opening 21 mm ULTRA LIGHT WIRE BENT ,90 25ΚΝ 32 gr EN Gate Opening 22 mm Bent gate ORBIT BINER BET LOCK ,60 24ΚΝ 45 gr EN EN Gate Opening 24 mm HERCULES ,60 30ΚΝ 125 gr EN EN Gate Opening 23 mm VORTEX VIA FERRATA SET ,50

161 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Καραμπινέρ l 159 ORBIT ,80 11cm 94 gr Gate Opening 21/24 mm PHOTON MIXED EXPRESS KS ,00 11cm 75 gr Gate Opening 22/29 mm Καραμπίνερ ειδικά σχεδιασμένο ώστε να κρατά την πύλη ανοιχτή μέχρι να κλιπάρουμε. TRIGGER WIRE ,50 23KN 36gr EN12275 Gate Opening 22 mm One of the lightest carabiners on the market. Designed for fluid use with ropes of all diameters. Significantly reduces weight and bulk on any rack. The design increases strength and reduces weight. Available in 8 colors with a new bright finish to coordinate with the most popular cam colors. NANO ,00 21KN 22gr Gate Opening 21 mm Λάστιχο σταθεροποίησης ιμάντα CAR-STOP / L ,90 SMALL ,00 LARGE ΑΝΤΙSLIP SEA013 13,30 SMALL 12 TMX 10 TMX 10 TMX 13 mm SEA016 14,30 LARGE 12 TMX 16 mm Για πίστες αναρρίχησης KΑΡΑΜΠΙΝΕΡ GYM SAFE ,70 Aτσάλι SMALL 422gr Για μεταφορά εξοπλισμού. Ταξινόμηση & αποθήκευση. ΠΟΛΥΘΗΛΟ ,60 NOT FOR CLIMBING

162 160 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Ασφαλιστήρια - Up-Down KOYBAΔΑΚΙ GUARD II ZRB011 22,80 ΣΧΟΙΝΙ ø 7,8-11mm 64gr KOYBAΔΑΚΙ GUARD ZRB002 16,00 ΣΧΟΙΝΙ ø 9-11mm 54gr ΟΚΤΑΡΙ ZRB001 13,30 35KN 106gr ΟΚΤΑΡΙ ZRB014 13,30 35KN 106gr Minimal multiuse plate. OVO ΠΛΑΚΕΤΑ ΘΗΤΑ ,10 58gr ΠΟΔΟΣΤΗΡΙΟ CLIMBING STEP QB VVS002-QB 7,60 LENGTH MIN100-MAX150cm 118gr SCALETA SPELEO ,40 ΜΗΚΟΣ: 10m ΒΗΜΑ: 30cm 1640gr ΚΑΤΑΒΑΤΗΡΑΣ DECENDER ZWB001 96,00 ΣΧΟΙΝΙ ø 8-11mm 325gr Συμπαγές ποδωστήριο για αθλητική αλλά και εργατική χρήση. Ελαφρύ με άνετο πάτημα και ανθεκτική κατασκευή. Εύκολη ρύθμιση του ύψους ακόμα και με την χρήση γαντιών. ΠΟΔΟΣΤΗΡΙΟ STEP QB VVS003 14,10 40/150cm (min/max) 62gr Max. load weight 250kg ASCENDER ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ZWB002L 60,50 ΣΧΟΙΝΙ ø 8-11 mm 220 gr EN 567 ASCENDER ΔΕΞΙΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ZWB002R 60,50 ΣΧΟΙΝΙ ø 8-11 mm 220 gr EN 567

163 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Ασφαλιστήρια - Up-Down l 161 MATIK ,10 SINGLE ø 8,6-10,2 mm 276 gr Μια επαναστατική συσκευή ασφάλισης - καταβατήρας με σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος που προσφέρει καταπληκτική ασφάλεια και έλεγχο. Η σταδιακή έκκεντρη δράση του βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων της δύναμης που προκαλείτε από μια πτώση και μειώνει τη φθορά στο σχοινί. Η συσκευή διαθέτει σύστημα Anti-Panic που μπλοκάρει αυτόματα το σχοινί, σε περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης χάσει τον έλεγχο κατά την κάθοδο. Ο διπλός αρθρωτός μοχλός και η ευθεία διαδρομή του σχοινιού μέσα από την συσκευή δίνουν την αίσθηση άνετης ροής του σχοινιού και απόλυτου ελέγχου. Ο έξυπνος σχεδιασμός του, εξαλείφει την πιθανότητα λάθους στην τοποθέτηση του, αφού δεν επιτρέπει την προσαρμογή του καραμπίνερ αν η συσκευή δεν είναι εντελώς κλειστή. Η ευρεία οπή στερέωσης επιτρέπει στο καραμπίνερ να περιστρέφεται άνετα μέσα από την τρύπα. Κατασκευή High-end του κυρίως σώματος, από κράμα αλουμινίου σφυρηλατημένο εν θερμώ και ανοξείδωτο χάλυβα για τα κρίσιμα σημεία που έρχονται σε επαφή με το σχοινί. Προορίζεται για χρήση με μονά σχοινιά διαμέτρου 8,6mm-10,2mm. ERGO BELAY SYSTEM SMOOTH BELAYING ERGO BELAY SYSTEM ,00 SINGLE ø 8,6-11 mm EN 15151, UIAA gr Τέλος στις πολύπλοκες συσκευές ασφάλισης. Το Ergo Belay με τον μοναδικό εργονομικό σχεδιασμό δίνει εξαιρετική αίσθηση στον χειρισμό και εξαλείφει πιθανά λάθη από τον χρήστη. Άμεση ανταπόκριση στο μπλοκάρισμα του σχοινιού με πολύ εύκολη απελευθέρωση του. Eύκολη, γρήγορη και μαλακή μετάβαση από μπλοκάρισμα σε ξεμπλοκάρισμα της συσκευής. Μέγιστη ασφάλεια, καθώς η σχεδίαση διασφαλίζει ότι και τα δύο χέρια παραμένουν στο σχοινί ανά πάσα στιγμή.

164 162 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Υλικά ασφάλισης βράχου ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΟΝΗ ANDRY ,90 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 12mm 15KN 100gr EN DOUBLE PULLEY DRYAD ,30 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 24 KN 170gr EN Ιδανικό για πολύσπαστο PULLEY SPHINX PRO ,40 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 25 KN 85gr EN PULLEY SPHINX ,80 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 24 KN 95gr EN PULLEY TETHYS PRO ,70 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 25 KN 90gr EN PULLEY TETHYS ,10 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 24 KN 100gr EN PULLEY NAIAD PRO ,70 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 46KN 300gr EN PULLEY NAIAD ,30 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 44KN 280gr EN PULLEY JANUS PRO ,30 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 42KN 425gr EN PULLEY JANUS ,40 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 38 KN 405gr EN 12278

165 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Υλικά ασφάλισης βράχου l 163 ΣΕΤ ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ PRO NUTS ,40 TRI CAM Nο 0,125 22, Nο 0,25 22, Nο 0,5 22, Nο 1 22, Nο 1,5 24, Nο 2 24, Nο 2,5 29, Nο 3 33, Nο 3,5 34, Nο 4 35, Nο 5 50, Nο 6 52, Nο 7 68,40 ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ SMALL ΣET ,10 ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ ASTRO NUTS ΣET , ΣET ,60 Εξολκέας με πλαστική επένδυση στη παλάμη ΕΞΟΛΚΕΑΣ ,90 69gr Πλαστικό καραμπίνερ που προσαρμόζεται στο μποντριέ. Ιδανικό για καρυδάκια. HUB , ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ ΕΞΑΓΩΝΑ CARVEX WIRE Nο 1 14, Nο 2 14, Nο 3 14, Nο 4 14, Nο 5 16, Nο 6 16, Nο 7 16, Nο 8 16, Nο 9 20, Nο 10 20, Nο 11 21,30 ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ CURVE ΗEX Nο Nο 5-6 Nο 7-8 Nο ,00 20,00 25,00 27,00 BALL NUTS Nο Nο ,00 38,00

166 164 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Υλικά ασφάλισης βράχου Η εταιρία RAUMER είναι η πρώτη επιλογή για αξιόπιστες πλακέτες, βύσματα και ρελέ. Οι αυστηροί έλεγχοι καθ' όλη την διαδικασία παραγωγής, καθώς και η ποιότητα του ανοξείδωτου ατσαλιού που χρησιμοποιεί, την σηματοδοτούν ως την ποιο αξιόπιστη και ασφαλή κατασκευάστρια εταιρεία σε εξοπλισμό ασφάλισης στο βράχο. Υλικό Kατασκευής 316L ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΩΝΙΑ ,90 ø 10 mm KN: Ra 17 Rt 17 45gr ΚΡΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ ,60 ø 10 mm 170gr KN: Ra (up to 40o) 30 Rt 30 ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΩΝΙΑ ,25 ø 12 mm KN: Ra 16 Rt 25 44gr ΠΛΑΚΕΤΑ INOX ΛΟΞΗ + ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ SPELEO ,10 12 x 30 mm ø 10mm ΠΛΑΚΕΤΑ SPELEO ΛΟΞΗ ,55 ø 8 mm 60 gr KN: Ra (up to 40o) 22 Rt 22 KΡΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ ΧΗΜΙΚΟ ,90 ø 7/10mm 225gr KN: Ra (up to 40o) 30 Rt 30 ΓΩΝΙΑ & ΒΙΔΑ SPELEO ,15 ø 8 mm KN: Ra 22 Rt gr SPELEO KΡΙΚΟΣ ΟΡΟΦΗΣ ,85 ø 8 mm KN: Ra 22 Rt gr KΡΙΚΟΣ ΧΗΜΙΚΟ ,05 ø 10x100mm KN: Ra 35 Rt gr ΚΡΙΚΟΣ ΟΡΟΦΗΣ ,55 ø 10 mm KN: Ra 30 Rt 30 70gr

167 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Υλικά ασφάλισης βράχου l 165 Υλικό Kατασκευής 316L ΡΕΛΕ "V" ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ ,50 ø 12mm KN: Ra 27 Rt gr ΡΕΛE ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΡ ,55 ø 10mm KN: Ra 27 Rt gr ΡΕΛΕ ΚΡΙΚΟΣ ,95 ø 10mm KN: Ra 30 Rt gr ΒΥΣΜΑ ΜΟΝΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ Φ ,05 ø 10x86 mm 62gr KN: Ra 30 Rt 30 ΒΥΣΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ,35 ø 10x86mm 60gr KN: Ra 30 Rt 38 ΠΛΑΚΕΤΑ ΛΟΞΗ & ΚΡΙΚΟΣ ,65 ø 10 mm 132gr KN: Ra (up to 40o) 30 Rt 30 ΒΥΣΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ Φ ,80 ø12x100mm ΠΛΑΚΕΤΑ ΛΟΞΗ ,70 ø 10 mm CE 100gr KN: Ra 38 Rt 38 SPELEO ΒΥΣΜΑ SPIT INOX ,80 ø 8mm 22gr 12 x 30 mm 51gr ΧΗΜΙΚΟ ΑΜΠΟΥΛΑ ,30 ø 10mm ø 10mm ΚΡΙΚΟΣ ,70 ø 10 mm KN: Ra 40 20gr ,50 YPK-SEMIO 82gr

168 166 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Υλικά ασφάλισης βράχου It s hard to be off route when a perfect crack draws the path through the middle of a granite slab. The Fracture (5.10d), Sugarloaf, Lake Tahoe, Nevada - Michael Maili, CAMP Archive

169 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Καρφιά - σφυριά l 167 SOFT FIX RING ,40 60 mm 72 gr 80 mm 85 gr 90 mm 121 gr 110 mm 127 gr UNIVERSAL SOFT , mm 73 gr mm 90 gr mm 108 gr KNIFEBLADE ,80 35 mm 56 gr mm 92 gr mm 65 gr CORNER ,60 Pick 70 mm Pick 75 mm 55 gr ,60 Pick 110 mm 64 gr ,70 Pick 110 mm 94 gr , gr LOST ARROW HARD STEEL ,70 45 mm 76 gr 60 mm 104 gr 80 mm 95 gr 90 mm 112 gr ΘΗΚΗ ΣΦΥΡΙΟΥ ,80 CAPTAIN HOOK ,10 Small Medium 23 gr ,30 Large 32 gr ,40 52 gr Το Rock Hammer είναι το ιδανικό σφυρί για άνοιγμα και επανάληψη κλασσικών αλπικών και μεγάλων σε ανάπτυγμα διαδρομών. Το μακρύ στέλεχος με επένδυση από καουτσούκ ταιριάζει άνετα στο χέρι και προσφέρει εξαιρετικό ζύγισμα σε κάθε χτύπημα. Βάρος 480gr ΣΦΥΡΙ ROCK HAMMER ,00 Μάνθος Βαλσαμίδης 666 the number of the beast Photo: Haris P.

170 168 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Πιασίματα αναρρίχησης a - b διάφορα χρώματα American Incut Edges Solution Naturals Flowstone Blue Ribbon FOOTHOLDS N o ,50 /τμχ 20 ΤΕΜΑΧΙΑ SCRE120 Συνοδεύεται από δύο ξυλόβιδες 3,5 mm. HANDHOLDS N o ,60 /τμχ 10 ΤΕΜΑΧΙΑ SCRE110 Συνοδεύεται από τρεις ή τέσσερεις ξυλόβιδες 5 mm. Αll american a-b Blue Ribbon a-b All American a-b-c Solution a-b-c Blue Ribbon a-b-c A B A B Flowstone a-b Incut Edges a-b Naturals a-b-c Erosion a-b-c Powerline a-b-c A B A B Naturals a-b Solutions a-b Flowstone a-b-c Incredible Helkes a-b-c Huecos a-b-c A B A B MODULARS MINI JUGS N o ,80 /τμχ 15 ΤΕΜΑΧΙΑ MODU230 Το κάθε modular συνοδεύεται από μια βίδα socet head, μια ροδέλα και ενα καρφοπαξίμαδο. ROOF JUG ,00 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ROOF102 Το κάθε roof jug συνοδεύεται από μια βίδα socet head, μια ροδέλα και ένα καρφοπαξίμαδο. Patina a-b Bosse a-b Patina a-b Bosse a-b Patina Bosse Flowstone a-b Ribs a-b Flowstone a-b Ribs a-b Flowston Ribs Συνοδεύεται από ξυλόβιδες 5 mm. INSIDES CORNERS ICOR102 33,60 Σετ 2 τεμαχίων 58 cm Συνοδεύεται από ξυλόβιδες 5 mm. OUTSIDE CORNERS OCOR102 33,60 Σετ 2 τεμαχίων a b c d Συνοδεύεται από ξυλόβιδες 5 mm. RAIL RAIL103 33,00 Σετ 3 τεμαχίων Συνοδεύεται από δυο βίδες socet head, δυο ροδέλες και δυο καρφοπαξίμαδα. COLONETTE COLO ,00 1 τεμάχιο

171 ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ PU ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Πιασίματα αναρρίχησης l 169 a - b διάφορα χρώματα American Incut Edges Solution Naturals Flowstone Blue Ribbon FOOTHOLDS PU N o ,65 /τμχ 20 ΤΕΜΑΧΙΑ Tο κάθε Foothold συνοδεύεται από δύο ξυλόβιδες 3,5 mm. HANDHOLDS PU N o ,10 /τμχ 10 ΤΕΜΑΧΙΑ Tο κάθε Handhold συνοδεύεται από τρεις ή τέσσερεις ξυλόβιδες 5 mm. Αll american a-b Blue Ribbon a-b Αll american a-b Blue Ribbon a-b A B A B A B A B Flowstone a-b Incut Edges a-b Flowstone a-b Incut Edges a-b A B A B A B A B Naturals a-b Naturals a-b Solutions a-b A B A B A B MICROS PU N o ,60 /τμχ 15 ΤΕΜΑΧΙΑ MACROS PU ,50 Σετ 2 τεμαχίων Το κάθε micro συνοδεύεται από μια βίδα flat head και ένα καρφοπαξίμαδο. Συνοδεύεται από μια βίδα socet head, μια ροδέλα και ένα καρφοπαξίμαδο. MODULARS MINI JUGS PU N o ,70 /τμχ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ ROOF JUG PU ROOF102 19,50 Σετ 2 τεμαχίων Το κάθε Μodular συνοδεύεται από μια βίδα socet head, μια ροδέλα και ενα καρφοπαξίμαδο. Συνοδεύεται από μια βίδα socet head, μια ροδέλα και ένα καρφοπαξίμαδο.

172 170 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Πιασίματα αναρρίχησης Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή αναρριχητικών τοίχων και πιασιμάτων, όπως στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Όλα τα προϊόντα μας, πληρούν τις απαιτήσεις ασφάλειας που ορίζουν οι κανονισμοί του ευρωπαϊκού UNE - ENI2572. Διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση. Όλα τα πιασίματα είναι PU, δεν περιλαμβάνονται βίδες και παξιμάδια. ROMUS BOLUS TENSIS SFC 83,00 Σετ 10 τεμαχίων SFC 99,65 Σετ 11 τεμαχίων SFC 83,00 Σετ 11 τεμαχίων LAMINAM VERTICAL EXTREMUM CALX SFC 99,65 Σετ 10 τεμαχίων SFC 99,65 Σετ 13 τεμαχίων SFC 83,00 Σετ 12 τεμαχίων FEET BALL SFC 34,95 Σετ 10 τεμαχίων FEET HOLE SFC 34,95 Σετ 10 τεμαχίων FEET SFC 34,95 Σετ 10 τεμαχίων

173 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Πιασίματα αναρρίχησης l 171 TEMAXIA ΚΩΔΙΚΟΣ XS S M L XL XXL TEMAXIA ΚΩΔΙΚΟΣ XS S M L XL XXL FOOTHOLDS (XS-S) MOON GRANIT MINIMUM SFC 83,00 Σετ 10 τεμαχίων SFC 69,90 Σετ 10 τεμαχίων SFC 66,40 Σετ 11 τεμαχίων FEET XS2 ROOF FORAMEN SFC 52,45 Σετ 48 τεμαχίων SFC 122,35 Σετ 6 τεμαχίων SFC 116,25 Σετ 12 τεμαχίων FEET S SFC 34,95 Σετ 10 τεμαχίων TECNIC FEET SFC 34,95 Σετ 36 τεμαχίων LINES SFC 34,95 Σετ 7 τεμαχίων

174 172 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Πιασίματα αναρρίχησης - προπόνηση ΜΟΝΟΖΥΓΟ CONTACT TRAINING CONT ,00 ΜΟΝΟΖΥΓΟ WOOD DELUXE II WOOD ,50 5,4 Kg 610 mm x 216 mm ΜΟΝΟΖΥΓΟ SIMULATOR 3D SIMU , x 203 mm 5,9 Kg ΜΟΝΟΖΥΓΟ PROJECT BOARD PROJ001 74,00 LARGE ΠΥΧΑΚΙΑ CAMPUS CAMP004 12,50 SMALL 19 mm CAMP005 13,70 MEDIUM 25 mm CAMP006 14,90 LARGE 32 mm MEDIUM SMALL ΛΑΒΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ 3D ROCK RINGS ROCK002 43,50 ΖΕΥΓΟΣ 2 TMX

175 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Στρώματα bouldering l 173 ΣΤΡΩΜΑ ΑΝΑΡΡIΧΗΣΗΣ ,00 Kλειστό 66x100x18cm 3,6Kg Aνοικτό 117x100x9cm Εξωτερικά από αδιάβροχο ύφασμα cordura. Mε αρθρωτή σχεδίαση 45ο για να προστατεύει από πτώση ακόμα και στο κέντρο. Διαθέτει προσθαφαιρούμενους ιμάντες πλάτης για εύκολη μεταφορά. CRASH PAD R ,00 139x90x10cm 8,1Kg To κορυφαίο στρώμα της MAD ROCK αποτελείται από ξεχωριστά διαμερίσματα γεμισμένα με ανακυκλωμένο αφρό EVA και εξωτερικό ύφασμα από ανθεκτικό nylon 1680 denier με UV προστασία. ΤΑΙΝΙΑ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ,60 3,8 cm x 10m ΙΜΑΝΤΑΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑΣ SLACK LINE CSS011 44,70 2,5 cm x 11m GRIP SAVER medium hard 32,00 32,00 ΓΑΝΤΙΑ CLIMBING 3/ , gr LEATHER ΓΑΝΤΙΑ WORKER ZWG001 24,30 82 gr ΓΑΝΤΙΑ ROCKER ZSG002 23,70

176 174 m ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μπαστούνια πεζοπορίας (Μπατόν) ROCK WHITE ,80 ALLOY 5083 ø 18/16/14mm 2 ΤΜΧ ΤΙΜΗ ΖΕΥΓΟΥΣ 64>140 cm 2x253 gr προστατευτικό μύτης πιάτο ø 50mm HARD ROCK RED ,80 ALLOY 7075 ø 16/14/12mm 2 ΤΜΧ ΤΙΜΗ ΖΕΥΓΟΥΣ 60>135 cm 2x230 gr προστατευτικό μύτης πιάτο ø 50mm PEAK BLUE ,00 ALLOY 7075 ø 16/14/12mm 2 ΤΜΧ ΤΙΜΗ ΖΕΥΓΟΥΣ 62>135 cm 2x220 gr με μηχανισμό απορρόφησης κραδασμών προστατευτικό μύτης πιάτο ø 50mm πιάτο ø 92mm EQUIPMENT ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ MYTHΣ ,00 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ø ,20 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ø92 ΜΕΓΑΛΟ ,60 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΥΤΗ W 4,40 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ρύθμιση μήκους μπαστουνιού Ύψος Μήκος χρήστη μπαστουνιού μπαστουνιού προτεινόμενο 1.20 m 85 cm 1.40 m 100 cm 1.60 m 110 cm 1.70 m 115 cm 1.80 m 125 cm 1.90 m 135 cm

177 ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ- ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Μπαστούνια πεζοπορίας (Μπατόν) l 175 EDGE PLUS ,00 ALLOY 7075 ø 18/16/14mm 2 ΤΜΧ ΤΙΜΗ ΖΕΥΓΟΥΣ 69>140 cm 2x280 gr FlickLocks σύστημα κλειδώματος προστατευτικό μύτης πιάτο ø 50mm πιάτο ø 92mm SONIC ALU ,20 ALLOY 7075 ø 0/0/0mm 2 ΤΜΧ ΤΙΜΗ ΖΕΥΓΟΥΣ 36>135 cm 2x450 gr Μπατόν για πεζοπορία ορειβασία και ορειβατικό ski. Είναι σπαστό και μαζεμένο έχει μόλις 36 cm μήκος ικανό να χωρέσει σε οπουδήποτε σακίδιο και χάρη στην ρύθμιση που διαθέτει στο επάνω στέλεχος μπορεί να ρυθμιστεί από cm. Πολύ καλή εργονομική λαβή με ρυθμιζόμενο ιμάντα. Διαθέτει μύτη από καρβίδιο. XENON ,20 ALLOY 7075 T6 ø 5,5mm 2 ΤΜΧ ΤΙΜΗ ΖΕΥΓΟΥΣ 32>120 cm 2x140 gr Διπλώνει σε 4 κομμάτια Πολύ ελαφρύ Μεγάλη λαβή Ρυθμιζόμενος ιμάντας Dyneema Ανηφορικό & Κατηφορικό έδαφος: Το μήκος μπαστουνιού να είναι λίγο μικρότερο για ανηφορικό έδαφος & λίγο μεγαλύτερο για κατηφορικό έδαφος. Επίπεδο έδαφος: Κρατώντας το μπαστούνι το χέρι μας πρέπει να σχηματίζει ορθή γωνία με αυτό (γενικός κανόνας). Ρύθμιση ιμάντα χειρολαβής

178 176 m ΧΙΟΝΙ Πιολέ Ορειβατικό piolet κατασκευασμένο απο chromoly steel σχεδιασμένο για σταθερη ντοποθέτηση στο σκληρό χιόνι και παρέχει γρήγορο και αποτελεσματικό φρενάρισμα σε περίπτωση πτώσης. NEVE ,00 Ατσάλι 50/57/65/73/80 cm 425 gr Το ελαφρύτερο piolet στον κόσμο! Το καθαρό σχέδιο παρέχει καταπληκτική απόδοση ιδίως αν ληφθεί υπόψη πόσο λίγο ζυγίζει. Ιδανική λύση για διασχιση παγετώνα και ορειβατικό σκι. Η κεφαλή από κράμα αλουμινίου T6 και το στέλεχος πληρούν όλες τις απαιτήσεις CE και UIAA για τη δύναμη και την αντοχή. Ωστόσο, το Corsa δεν συνιστάται για αναρρίχηση στον πάγο και μικτά εδάφη. LIGHT CORSA ,00 60/70 cm 425 gr TOURING LEASH ,80 ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΙΟΛΕ ,40 Το Corsa Nanotech χρησιμοποιεί καινοτόμo κράμα χάλυβα Sandvik Nanoflex (20% ελαφρύτερο από τον κανονικό χάλυβα και έως 60% ισχυρότερο) στην μύτη της κεφαλής και του στελέχους αυξάνοντας δραστικά την δύναμη και την αντοχη των σημείων αυτών χωρίς να αυξάνεται σημαντικά το βάρος. Κατάληλο για ορειβασία και ορειβατικό ski. NANOTECH CORSA ,20 50 cm 245 gr PROTECTOR ,30 PROTECTOR ,40

179 ΧΙΟΝΙ Κραμπόν l 177 Η πρώτη επιλογή όταν μιλάμε για γενική χρήση σε χειμερινό βουνό. Χάρη στη διπλή ελαστική μπάρα μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε παπούτσι ακόμα και trekking, (συμπεριλαμβάνεται antiboot). STALKER UNIVERSAL ,30 SIZE: gr STALKER SEMI AUTOMATIC ,40 SIZE: gr ALPINIST WALK ,00 SIZE: 855 gr Ανθεκτικό, 12ποντο crampon ασφαλείας από ατσάλι, κατάλληλο για αλπικό τουρισμό που περιλαμβάνει πολύ υψηλά υψόμετρα, κορυφές και βόρειες πλευρές. ALPINIST COMBI (SΕΜΙ) ,00 SIZE: 720 gr Tα ημι-αυτόματα crampons της Salewa έχουν σχεδιαστεί για μετρίως τεχνικό έδαφος, ή για βήματα μέσα σε χιονισμένα πεδία όπου η επαφή με το βράχο είναι ελάχιστη ή ανύπαρκτη. Οι 12 άκρες εγγυώνται καλή πρόσφυση και υψηλή σταθερότητα σε όλες τις περιπτώσεις. Τα Alpinist Alu Combi crampons διαθέτουν ελαφριά και ανθεκτική Το πιο ελαφρύ 12μυτο κραμπόν στην αγορά, κατασκευασμένο απο αλουμίνιο Ιδανικό για ski touring XLC 390 AUTOMATIC ,10 SIZE: gr Το κατεξοχήν κραμπόν χειμερινού βουνού, που θα ανταποκριθεί πολύ καλά τόσο σε μεικτά πεδία και λούκια όσο και σε πιο δύσκολα project παγοαναρρίχησης, (συμπεριλαμβάνεται antiboot). C12 FAST ,60 SIZE: gr Τα πιο εξελιγμένα ορειβατικά crampons στον κόσμο! Οι ενισχύσεις από ανοξείδωτο χάλυβα Sandvik Nanoflex στα εμπρόσθια σημεία σε συνδυασμό με το 3-D σχεδιασμού πλαίσιο μεγιστοποιεί τη δύναμη και την απόδοση για αυξημένη αντοχή και διείσδυση στον σκληρό πάγο και το χιόνι. Τα σημεία πρόσδεσης ταιριάζουν στις πιο τεχνικές μπότες ορειβασίας telemark και ορειβατικού ski. CAMP XLC AUTOMATIC ,60 SIZE: gr ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΜΠΟΝ ,50 ANTIBOTT ΓΙΑ STALKER ,20 ΘΗΚΗ ΚΡΑΜΠΟΝ ,90

180 178 m ΧΙΟΝΙ Υλικά ασφάλισης - φτυάρια CREST ,00 20 x 20 cm 253 gr Λαβή 35 cm FIX AΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ,90 22χ25 cm 558 gr Λαβή 38 cm TELESCOPE AΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ,40 22 x 25 cm 605 gr Λαβή cm Πτυσσόμενο Πολυμορφικό εργαλείο χιονιού με ιμάντες: φτυάρι, άγκυρα χιονιού, νάρθηκας Πολυμορφικό εργαλείο χιονιού: φτυάρι, άγκυρα χιονιού, νάρθηκας ΦΤΥΑΡΙ ΧΙΟΝΙΟΥ ,00 Ξύλινη λαβή 118 cm 690 gr XLS PLUS ,10 XLS ,60 Γάτζος για παγοαναρρίχηση, με προστατευτικό όταν δεν χρησιμοποιείται. SCORPIO ,30 QUICK SCREW 01715L 01715L 100,00 19 cm Η παγόβιδα όπως θα έπρεπε να είναι: Εργονομικό σχήμα για εύκολο χειρισμό, αποτελεσματική και γρήγορη τοποθέτηση ακόμα και με το ένα χέρι. Αναδιπλούμενη λαβή για γρήγορο και εύκολο βίδωμα. Εύκολη και άμεση τοποθέτηση απευθείας από το μποντριέ στον πάγο. Συμπαγής κατασκευή για να μην «υπερφορτώνουμε» το μποντριέ. Συμπεριλαμβάνεται ενσωματωμένο προστατευτικό μύτης που κρατάει την βίδα κλιπαρισμένη στη θέση της μέχρι να χρησιμοποιηθεί και αφαιρείται εύκολα με το ένα χέρι, προφυλάσσει από τραυματισμούς και ζημιές στα ρούχα (δεν αποσπάται τελείως από την παγόβιδα οπότε και δεν χάνεται -κατοχύρωση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε εξέλιξη-). Κατά την αφαίρεση από τον πάγο, η βίδα μπορεί να παραμείνει κλιπαρισμένη στο σχοινί για να μην χαθεί. Τρία διαθέσιμα μήκη, με χρωματική κωδικοποίηση για εύκολη αναγνώριση τους.

181 ΧΙΟΝΙ Υλικά ασφάλισης - φτυάρια l 179 XPL ,00 Steel pins 2 x 940gr Διαστάσεις: 610χ210 mm Βάρος χρήστη kg ONE SIZE EU Πλήρως ρυθμιζόμενες χιονορακέτες για ορειβασία-snowboard σε χιόνι. Mε τεχνολογία Rocker, την οποία η SALEWA έχει δανειστεί από την σχεδιαστική εμπειρία των πέδιλων του σκι. Προσφέρει εξαιρετική αίσθηση στο πάτημα με την μεγίστη σταθερότητα, καθιστώντας το βάδισμα εύκολο σαν να κάνετε μια απλή βόλτα, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη ενέργεια. Μια χιονορακέτα ιδανική για άνετες αναβάσεις σε μαλακό χιόνι με πολλά extra που την καθιστούν έναν πολύτιμο βοηθό σε κάθε χειμερινή εξόρμηση. Ιδανική για περπάτημα ακόμη και μέσα στη πόλη. ΑΝΤΙΟΛΙΣΘHΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ,90 Small Aντένα διάσωσης χιονοστιβάδας LIGHTING 240 PROBE , cm 125 gr Aντένα διάσωσης χιονοστιβάδας CARBON AVALANCHE PROBE , cm 123 gr Για χρήστες έως 100Kg SNOWSHOES , gr Medium - Large Παύλος Τσιαντός Georgia IFMGA-3 IFMGA course (Module Winter III) in Caucasus Georgia

182 180 m ΧΙΟΝΙ Έλκηθρα SNOW GLIDER ,20 35x50 cm 160 gr MAX 50 Kg για παιδιά 3 ετών και άνω MINI BOB ,50 90x40x15 cm 1000 gr MAX 50 Kg για παιδιά 5 ετών και άνω 2 πλαστικά φρένα SNOW BIRD DELUXE ,30 96x54x20 cm 2400 gr MAX 75 Kg για παιδιά 5 ετών και άνω 2 μεταλλικά φρένα LUGE TUPIE FUN UFO ,00 Ø 65 cm 1200 gr MAX 80 Kg για παιδιά 8 ετών και άνω 2 πλαστικά φρένα SNOW FOX ,00 96x50x23 cm 3000 gr MAX 75 Kg για παιδιά 6 ετών και άνω Τιμόνι & μεταλλικό φρένo SNOW FUTURE ,40 117x50x30 cm 8700 gr MAX 110 Kg για παιδιά 5 ετών και άνω Τιμόνι & μεταλλικό φρένo

183 ΧΙΟΝΙ Μάσκες χιονιού l 181 Παύλος Τσιαντός Georgia IFMGA-2 IFMGA course (Module Winter III) in Caucasus Georgia SMASH DH A ,90 Μάσκες σκι - θυέλης οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό οπτικό πεδίο καθώς είναι εξοπλισμένες με διπλό πορτοκαλί φακό Doubleflex που προστατεύει τα μάτια σας από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία και επιτρέπει μια μέση ποσότητα φωτός να περάσει και κατά συνέπεια είναι κατάλληλες για συννεφιασμένες έως ηλιόλουστες ημέρες. Το σύστημα εξαερισμού Airframe εξασφαλίζει μεγάλη κυκλοφορία αέρα και, χάρη στην επικάλυψη κατά της συμπύκνωσης, αποτρέπεται ο σχηματισμός συμπυκνώματος. FREESPIRIT DH A ,90

184 182 m WORK & RESCUE Mποντριέ - κράνη Με δύο θηλιές εξοπλισμού αντοχής 30Kg MΠΟΝΤΡΙΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ SKILL LITE VL001 75,10 ONE SIZE 828gr EN 361 Με δύο θηλιές εξοπλισμού αντοχής 60Kg ΜΠΟΝΤΡΙΕ ΕΡΓΑΤIKO SKILL UNI VVV ,10 XS-M / L-XXL 1650gr EN 361/358/813 MΠΟΝΤΡΙΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ SKILL ECON CUP ,10 XS - M, L - XXL 1924gr EN 361 SIZE B cm C cm D cm 1*S-L *L-XXL SKYLOR PLUS , cm 475gr ACCESS SWING ,30 one size EN 397+LD+470Va.c.+-20oC+MM 1300 gr Με δύο θηλιές εξοπλισμού αντοχής 60Kg ΜΠΟΝΤΡΙΕ ΕΡΓΑΤIKO SKILL BELT VUB ,60 XS-M / L-XXL 990gr EN 358/813 GOLDEN TOP PLUS ,10 S-L & L-XXL 1600 gr EN 358/361/813 GOLDEN TOP EVO ALU ,90 ONE SIZE 1800 gr EN 358/361 ASCENDER ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ZWB002L 60,50 ΣΧΟΙΝΙ ø 8-11 mm 220 gr EN 567 ΟΚΤΑΡΙ WINGS ,60 Large 280 gr ASCENDER ΔΕΞΙΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ ZWB002R 60,50 ΣΧΟΙΝΙ ø 8-11 mm 220 gr EN 567

185 ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΟΝΗ ANDRY ,90 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 12mm 15KN 100gr EN WORK & RESCUE Up & down l 183 DOUBLE PULLEY DRYAD ,30 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 24 KN 170gr EN Ιδανικό για πολύσπαστο PULLEY SPHINX PRO ,40 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 25 KN 85gr EN PULLEY SPHINX ,80 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 24 KN 95gr EN PULLEY TETHYS PRO ,70 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 25 KN 90gr EN PULLEY TETHYS ,10 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 13mm 24 KN 100gr EN PULLEY NAIAD PRO ,70 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 46KN 300gr EN PULLEY JANUS PRO ,30 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 42KN 425gr EN PULLEY NAIAD ,30 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 44KN 280gr EN PULLEY JANUS ,40 ΣΧΟΙΝΙ ΕΩΣ ø 16mm 38 KN 405gr EN 12278

186 184 m WORK & RESCUE Ασφάλιση - αξεσουάρ ΙΜΑΝΤΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ,60 Μήκος 40cm 180gr Μέγ. επιμήκυνση: 1,20m EN 355 ΓΑΝΤΖΟΣ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ,50 Μήκος 22cm 470gr Οpening gate 53mm 20 ΚΝ EN 362 ΠΛΑΚΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ MULTIANCHOR ,20 93x72x8 mm 70gr 5 x Ø19mm 36KN ΙΜΑΝΤΑΣ COA060 3,40 16mm x 60 cm CE 1019, EN 566 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΧΟΙΝΙΟΥ ZWB001 5,60 325gr 70gr Ø 8-11mm EN 341/A CE 1019 HMS BINER BET LOCK ,90 78gr 25KN Open gate 23 mm EN EN ΚΑΤΑΒΑΤΗΡΑΣ AXEL ,00 370gr EN 341 GUIDE XL 3LOCK AUTO ,30 86gr 29KN Open gate 24 mm EN EN ΚΑΤΑΒΑΤΗΡΑΣ I-BLOCK ,80 350gr EN 341* - EN SWIVEL ,40 160gr 35KN EN 362 ΚΑΤΑΒΑΤΗΡΑΣ DESCENDER ZWB001 96,00 325gr 70gr Ø 8-11mm EN 341/A CE 1019

187 WORK & RESCUE Ασφάλιση - αξεσουάρ l 185 LITHIUM ,40 Ø 11 mm with end loops 22 KN EN 1891/A 60m CARGO ,10 950gr 40Lt 32 55cm Περιλαμβάνει τους συνδέσμους & τα καράμπινερ ΣΕΤ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ,20 190cm 1690gr ΕΝ355 SHOCK ABSORBER (2029) Maximun extension: fall factor 1=90cm, fall factor 2=160cm Περιλαμβάνει τους συνδέσμους & τα καράμπινερ ΣΕΤ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ,80 150cm 1540gr ΕΝ 355 SHOCK ABSORBER LIMITED (3029) Maximun extension: fall factor 1=50cm, fall factor 2=70cm ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ROPE ADJUSTER ,40 Length 0,5-2m 720 gr ΕΝ 358 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ CONNECTORS ,70 Length 0,5-2m 81 gr ΕΝ 358

188 ΣΥΝΤ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΎΛΟΥ 62, ΠΑΛΑΙΟ ΦΆΛΗΡΟ, Τ.Κ ΤΗΛ.: , FAX: ΒΡΕΊΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΔΊΚΤΥΑ:

new GENERATION YOU DON T HAVE TO BE LIKE EVERYBODY ELSE

new GENERATION YOU DON T HAVE TO BE LIKE EVERYBODY ELSE new GENERATION YOU DON T HAVE TO BE LIKE EVERYBODY ELSE [ 13 ] Ανατομικοί ιμάντες Σύστημα Charger. Συνδέεται γρήγορα και εύκολα τη συσκευή σας με το power bank σας 2 Σακίδιο με το μοναδικό ύφασμα 1000D

Διαβάστε περισσότερα

Η χειμερινή στολή αστρονομικής παρατήρησης. (ημιορεινές τοποθεσίες) Άρης Μυλωνάς

Η χειμερινή στολή αστρονομικής παρατήρησης. (ημιορεινές τοποθεσίες) Άρης Μυλωνάς Η χειμερινή στολή αστρονομικής παρατήρησης. (ημιορεινές τοποθεσίες) Άρης Μυλωνάς Παραδοχές: Υψόμετρο: έως 1.000m Θερμοκρασία περιβάλλοντος: 0-15 C Υγρασία: έως ~80% Άνεμος: έως 5m/s (~3 μποφόρ) Γενικός

Διαβάστε περισσότερα

2016 Ρουχισμός Ψύχους Flexitog. Εργαλεία Καθαρισμού. Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων ELCAWEAR ΑΕ.

2016 Ρουχισμός Ψύχους Flexitog. Εργαλεία Καθαρισμού. Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων ELCAWEAR ΑΕ. Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων Εργαλεία Καθαρισμού. 2016 Ρουχισμός Ψύχους Flexitog ELCAWEAR ΑΕ 2016 Μπλούζα Ισοθερμική X50LS Αναπνέον Πολυέστερ / Viscose, βουρτσισμένο για μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 122 XXL

ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 122 XXL ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ 122 XXL ΜΠΟΥΦΑΝ 100% ΝΑΙΛΟΝ, ΥΦΑΣΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΝΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΝΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 2016/2017Προϊόντων

Κατάλογος 2016/2017Προϊόντων Κατάλογος 2016/2017 Προϊόντων Μπουφάν 264 Παντελόνι 659 100% Αδιάβροχο μπουφάν (+10.000MM ) με διαπνέουσα μεμβράνη (+10.000gr/m 2 24h ) Στεγανοποιημένες ραφές και φερμουάρ εξαερισμού στις μασχάλες 4

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΕΘΗ A/B. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Bάpoς αvά: 13,5 kg Διαστάσεις αvά: 58 x 40 x 29 cm 5 50 9 ХΡΩΜΑΤΑ. White 102. Black 312.

ΜΕΓΕΘΗ A/B. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Bάpoς αvά: 13,5 kg Διαστάσεις αvά: 58 x 40 x 29 cm 5 50 9 ХΡΩΜΑΤΑ. White 102. Black 312. ,, σελίδες αντιανεμικα 100-103 γιλεκα 104-109 τζακετ 110-113 SOL S SURF 32000 ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ UNISEX ΠΑΙΔΙΚΉ ΈΚΔΟΣΗ: SURF KIDS-32300 ΣΕΛ. 123 ΠΟΙΟTHTA: 100% νάϋλον 210t αδιάβροχο ΣΤΥΛ: ΚΛΑΣΙΚΟ άνοιγμα

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΑΝΑΒΑΤΗ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΑΝΑΒΑΤΗ 2014-15 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΑΝΑΒΑΤΗ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ITALY ΜΠΟΥΦΑΝ, ΓΑΝΤΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΤΣΑΝΤΕΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΕΛ 3-14. ENGLAND ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΕΛ. 15. ΜΠΟΥΦΑΝ, ΓΑΝΤΙΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΕΛ. 16-22 [2] ΚΟΥΒΕΡΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT CATALOGUE 2014-2015. www.temposport.gr

PRODUCT CATALOGUE 2014-2015. www.temposport.gr PRODUCT CATALOGUE 2014-2015 www.temposport.gr 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η TEMPO TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DRY TECH ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΠΡΙ KAI ΣΟΡΤΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΤΣΕΣ-ΣΑΛΙΑΡΕΣ-ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

10. εξοπλισμος προστασιας

10. εξοπλισμος προστασιας 10. εξοπλισμος προστασιας 10Εξοπλισμός προστασίας Basic Line Μπουφάν εργασίας, 65% polyester, 35% βαμβακερό, 245g/m2 Κωδικός 415384 S/48 Τιμή 26,90 Κωδικός 415391 M/50 Τιμή 26,90 Κωδικός 415407 L/52 Τιμή

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε τα NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μ.Α.Π.

Δείτε τα NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μ.Α.Π. Δείτε τα NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μ.Α.Π. ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ STRETCH X SB ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ M414 011... 40/ 040 41/ 041 42/ 042 43/ 043 44/ 044 45/ 045 P E FO WRU. Ιδανικό για ηλεκτρολόγους, χάρη στην μονωτική

Διαβάστε περισσότερα

WINTER CATALOGUE 2015 LIVE IT! ΜΠΟΥΦΑΝ. ανδρικό. 39, 99 Τεχνολογία AQUABASE PRO (αδιαβροχοποίηση 2.000mm) Σταθερή κουκούλα

WINTER CATALOGUE 2015 LIVE IT! ΜΠΟΥΦΑΝ. ανδρικό. 39, 99 Τεχνολογία AQUABASE PRO (αδιαβροχοποίηση 2.000mm) Σταθερή κουκούλα WINTER CATALOGUE 2015 LIVE IT! ανδρικό 39, 99 AQUABASE PRO 2.000mm) Σταθερή κουκούλα ΑΝΔΡΙΚA ΡΟΥΧΑ SKI 328, 99 Αποσπώμενη κουκούλα Πλήρως θερμοκολλημένες ραφές Helly Tech performance (ύφασμα αδιάβροχο,

Διαβάστε περισσότερα

color your life Quality Backpacks

color your life Quality Backpacks color your life R Quality Backpacks IMPORTS www.vouvakis.gr Η εταιρεία ΒΟΥΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε. - BAG STORE VOUVAKIS IMPORTS δραστηριοποιείται δυναμικά απο το 1981 στο χώρο των ειδών ταξιδίου και

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2017

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2017 Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2017 Σκοπός της σχολής είναι η περαιτέρω τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε μετά τη σχολή να μπορούν να πραγματοποιούν αυτόνομα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αναρριχήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2016

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2016 Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2016 Σκοπός της σχολής είναι η περαιτέρω τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε μετά τη σχολή να μπορούν να πραγματοποιούν αυτόνομα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αναρριχήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2019

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2019 Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2019 Σκοπός της σχολής είναι η περαιτέρω τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε μετά τη σχολή να μπορούν να πραγματοποιούν αυτόνομα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αναρριχήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Φ Λ Ι Σ & S O F T S H E L L S φλις φλις softshells

Φ Λ Ι Σ & S O F T S H E L L S φλις φλις softshells Φ ΛΙΣ & SOFSHELLS φλις 96-97 φλις 98-103 softshells 104-111 ΦΛΙΣ φλις ΦΛΙΣ & SOFSHELLS SOL S NOVA MEN 00586 SOL S NOVA WOMEN 00587 370 370 ANIPILL ΑΝΔΡΙΚΗ ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΦΛΙΣ ΜΙΚΡΟΦΙΜΠΡΑ ΠΟΙΟHA: 200 ΜΙΚΡΟ ΦΛΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΡΟΥΧΑ (υπερκατηγορία)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΡΟΥΧΑ (υπερκατηγορία) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΡΟΥΧΑ (υπερκατηγορία) Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ρούχων, (ανδρικά, γυναικεία & παιδικά), για διαφημιστική προβολή των δραστηριοτήτων σας. Αυτά είναι: Μπλουζάκια T-Shirts (κοντομάνικα,

Διαβάστε περισσότερα

Στολές ποδόσφαιρου. 233-236 Αθλητικές φόρμες. 237 Αξεσουάρ SOL'S TEAMSPORT

Στολές ποδόσφαιρου. 233-236 Αθλητικές φόρμες. 237 Αξεσουάρ SOL'S TEAMSPORT TEAMSPOR 2 2 2 2 Στολές ποδόσφαιρου 233-236 Αθλητικές φόρμες 237 Αξεσουάρ MSPORT SOL'S TEAMSPORT : SPORTY 11939 - JORDAN MEN 01173 SPORTY WOMEN 0119 - JORDAN WOMEN 01172 : SHORE 01169 - JUNE 0117 COCONUT

Διαβάστε περισσότερα

Α ΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ, ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ Τ ΖΑΚΕΤ. αντιανεμικα 112-117 γιλεκα 118-121 τζακετ 122-125

Α ΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ, ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ Τ ΖΑΚΕΤ. αντιανεμικα 112-117 γιλεκα 118-121 τζακετ 122-125 Α ΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ, ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ Τ ΖΑΚΕΤ αντιανεμικα 112-117 γιλεκα 118-121 τζακετ 122-125 ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ SOL S SCORE 00592 UNISEX ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΦΟΔΡΑΡΙΣΜΕΝΟ 100% Πολυέστερ τασλάν 184 Τ Επίστρωση AC Αδιάβροχο/Αντιανεμικό

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

OUTDOOR ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Ελαστικότητα και άνεση. ιδανικό για εργασίες σε εξωτερικό χώρο. Η γραμμή του παντελονιού είναι regular.

OUTDOOR ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Ελαστικότητα και άνεση. ιδανικό για εργασίες σε εξωτερικό χώρο. Η γραμμή του παντελονιού είναι regular. Tenere Pro Παντελόνι για σκληρή εργασία με μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο. Με ελαστικό ύφασμα και τεχνικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Ο εργονομικός και άνετος σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

στην κορυφή της ποιότητας! catalogue 2015 Reaching the mountain Footwear for true experienves

στην κορυφή της ποιότητας! catalogue 2015 Reaching the mountain Footwear for true experienves w w w. g r i s p o r t. g r στην κορυφή της ποιότητας! catalogue 2015 Reaching the mountain Footwear for true experienves material Η Sympatex είναι μια άνευ πόρων μεμβράνη η οποία είναι σχεδόν αόρατα ραμμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΙΣ & SOFTSHELLS 11 ХΡΩΜΑΤΑ 6 ХΡΩΜΑΤΑ

ΦΛΙΣ & SOFTSHELLS 11 ХΡΩΜΑΤΑ 6 ХΡΩΜΑΤΑ & SOFTSHELLS σελίδες φλις 86-91 softshells 92-99 SOL S NORTH 55000 ΑΝΔΡΙΚΗ ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΑΝΔΡΙΚΉ ΈΚΔΟΣΗ: NORTH-5500 ΠΟΙΟTHTA: 300 διπλός γιακάς ζιβάγκο ΣΤΥΛ: ΚΛΑΣΙΚΟ κρυφό φερμουάρ στον ίδιο τόνο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σχολής Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Πρόγραμμα Σχολής Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 1 1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Πρόγραμμα Σχολής Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 2017-2018 Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, ΕΟΣ Αχαρνών, 20.00 Συνάντηση γνωριμίας. Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής. Για την υποβολή της

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

www.polo.gr Οι τιμές είναι προτεινόμενες και μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. OUTDOOR CATALOGUE 2015

www.polo.gr Οι τιμές είναι προτεινόμενες και μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. OUTDOOR CATALOGUE 2015 3 OUTDOOR CATALOGUE 2015 OUTDOOR CATALOGUE 2015 4 ΕΝΔΥΣΗ Θερμοεσώρουχα - Base Layer 2 Fleece - Soft Shell 8 Αδιάβροχα - Aντιανεμικά 10 Ρούχα Active 12 Μαντήλια - HAD 13 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΔΥΣΗΣ Καπέλα 15 Γυαλιά

Διαβάστε περισσότερα

Π ΑΙΔΙΚΑ. παιδικα 128-137

Π ΑΙΔΙΚΑ. παιδικα 128-137 Π ΑΙΔΙΚΑ παιδικα 128-137 20 ΧΡΩΜΑΤΑ 300 309 141 136 140 301 302 280 272 318 244 ΠΑΙΔΙΚΑ 225 220 712 269 115 SOL S REGENT KIDS 11970 ΠΑΙΔΙΚΟ T-SHIRT ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ ΠΟΙΟTHTA: JERSEY (ΜΟΝΟΠΛΑΚΟ) 150

Διαβάστε περισσότερα

PROWEAR σελίδα SOL S ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ρούχα εργασίας 170-179 ANTOXH SOL S PROWEAR

PROWEAR σελίδα SOL S ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ρούχα εργασίας 170-179 ANTOXH SOL S PROWEAR SOL S ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ PROWEAR σελίδα ρούχα εργασίας 170-179 ANTOXH 170 171 SOL S MEGA PRO 80100 UNISEX ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΙΟTHTA: 190 JERSEY 100% βαμβάκι ημί πενιέ ΣΤΥΛ: Με ωμίτη Κυλινδρικό SOL S STEEL

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ CRIVIT Mπουφάν σκι ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ANEΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ CRIVIT Mπουφάν σκι ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ANEΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ 2 H ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΆ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12. ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 13.12. ANEΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ESMARA / LIVERGY Clogs 6. 99 ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15.12. - 16.12 Mπουφάν σκι 24.

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Γ-1 Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από 22-07 -2016 Παράρτημα ΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ν-2122 Β ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2006 ΕΙΔΟΣ : ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Τα πουκάμισα θα είναι καινούργια. Θα δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017

Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017 Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017 Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να ηγηθούν ομάδων ορεινής πεζοπορίας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Αθηνών. Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2010

Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Αθηνών. Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2010 Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Αθηνών Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου 2010 Η Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων που που διοργανώνει ο ΕΟΣ Αθηνών, είναι οργανωμένη σύμφωνα με τον κανονισμό εκπαίδευσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣ, 27/07/2015 Αριθ.Πρωτ.:2636/2015

ΚΩΣ, 27/07/2015 Αριθ.Πρωτ.:2636/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΚΩΣ, 27/07/205 Αριθ.Πρωτ.:2636/205 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

μεσα ατομικησ προστασιασ

μεσα ατομικησ προστασιασ μεσα ατομικησ προστασιασ νεα σειρα νεα σειρα νεα σειρα νεα σειρα μπλουζα t-shirt Ύφασμα 100% βαμβάκι πενιέ Κοντό μανίκι Λωρίδα κάλυψης ραφών λαιμόκοψης Βάρος 145gr/m 2 7,90 Λογότυπο Würth στο αριστερό

Διαβάστε περισσότερα

HELLY HANSEN 02253 HELLY HANSEN 02401 HELLY HANSEN 02402 HELLY HANSEN 02456

HELLY HANSEN 02253 HELLY HANSEN 02401 HELLY HANSEN 02402 HELLY HANSEN 02456 HELLY HANSEN 02253 HELLY HANSEN 02401 HELLY HANSEN 02402 HELLY HANSEN 02456 ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΚΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Polyester 84% -BAMBAKI 16% Polyester 84% -BAMBAKI 16% ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

στην κορυφή της ποιότητας!

στην κορυφή της ποιότητας! - www.grisport.gr - στην κορυφή της ποιότητας! catalogue 2017 trekking city Footwear for true experienves working material Η Sympatex είναι μια άνευ πόρων μεμβράνη η οποία είναι σχεδόν αόρατα ραμμένη μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14 ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 2013/14 ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΖΑΚΕΤ T-HIRT POO ΖΑΚΕΤΕΣ/ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΑΝΗ FIBER ΚΑΙ carbon GRANTURIO OFTOUCH P-XENTIA ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ σελ.4 σελ.8 σελ.20 σελ.26 σελ.34

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017 Σκοπός της σχολής είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα και με ασφάλεια στο ορεινό περιβάλλον,

Διαβάστε περισσότερα

102 384 309 145 400 264 318 241 102 384 312 145 400 264 318 241 102 384 312 145 400 264 318 241 prowear 186-191

102 384 309 145 400 264 318 241 102 384 312 145 400 264 318 241 102 384 312 145 400 264 318 241 prowear 186-191 102 309 400 318 241 102 400 318 241 102 400 318 241 prowear 186-191 PROWEAR SOL S MEGA PRO 80100 UNISEX ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΙΟTHTA: 190 JERSEY 100% βαμβάκι ημί πενιέ ΣΤΥΛ: Με ωμίτηκυλινδρικός Με ωμίτηκυλινδρικός

Διαβάστε περισσότερα

ELCAWEAR ΑΕ. Ρουχισμός Συντήρησης, Ψύχους, Κατάψυξης, Αδιάβροχος. Εργαλεία Καθαρισμού.

ELCAWEAR ΑΕ. Ρουχισμός Συντήρησης, Ψύχους, Κατάψυξης, Αδιάβροχος.  Εργαλεία Καθαρισμού. Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων Εργαλεία Καθαρισμού. 2018 Ρουχισμός Συντήρησης, Ψύχους, Κατάψυξης, Αδιάβροχος ELCAWEAR ΑΕ Μπλούζα Ισοθερμική X50LS Πανταλόνι Ισοθερμικό X50LJ Λαιμόκοψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δεσκάτη, 24/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 9651 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ. : FAX:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δεσκάτη, 24/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 9651 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ. : FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δεσκάτη, 24/11/2016 ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 9651 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ. : 24623 51123 FAX: 24623 51146 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Δήμος στα πλαίσια των λειτουργικών

Διαβάστε περισσότερα

«Όραμα της dimi socks είναι να αναγνωρίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ποιοτικών καλτσών»

«Όραμα της dimi socks είναι να αναγνωρίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ποιοτικών καλτσών» Η λέξη κάλτσα προήλθε από την αρχαία Ε ηνική λέξη συκκός εξού και το socks. 8 π.χ. 5 π.χ. 1000 μ.χ. 1938 1950 1958 1974 1995 2010 Οι αρχαίοι Έ ηνες τον 8ου π.χ. αιώνα ήταν εκείνοι που επινόησαν πρώτοι

Διαβάστε περισσότερα

AlpinPro Μενελάου 20, Αθήνα, M: T: Walking Light (CREW) ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 10,00 ΧΡΩΜΑΤΑ- ΣΧΕΔΙΑ

AlpinPro Μενελάου 20, Αθήνα, M: T: Walking Light (CREW) ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 10,00 ΧΡΩΜΑΤΑ- ΣΧΕΔΙΑ Walking Light (CREW) ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 10,00 Ανατομικό σχήμα "Υ" στην φτέρνα για να κρατά την κάλτσα στην θέση της εφαρμόζοντας την τέλεια στο πόδι. Μειώνει επίσης τις πιέσεις και τριβές 4 Πλήρες πάνελ εξαερισμού

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Προδιαγραφές

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Προδιαγραφές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ιεύθυνση: Κλεάνθους 18 Ταχ. Κωδ.: 546 42 Πληροφορίες: Σπ. Χαντζίδης Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2018

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2018 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2018 Σκοπός της σχολής είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα και με ασφάλεια στο ορεινό περιβάλλον,

Διαβάστε περισσότερα

[ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ

[ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ [ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ Από ύφασμα 1680 Denier και δέρμα full grain. Με φερμουάρ ΥΚΚ στο πλάϊ για να μπαίνει και να βγαίνει γρήγορα στο πόδι. Με agion αντιβακτηριακή επεξεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟ ΟΜΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ Ύδρας 6 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 361 00 Πληροφορίες: K. Αναστασιάδης Τηλ. 22373-52300, fax 22370-25524 16REQ005473026 2016-11-29 Καρπενήσι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GO WORK

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GO WORK ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2016-2017 GO WORK Περιεχόμενα Κατηγορίες I. Υποδήματα A. Χωρίς Ασφάλεια B. Ασφαλείας C. Μπότες II. Προστασία κεφαλής A. Κράνη B. Κράνη ηλεκτρολόγου C. Μάσκες μιας χρήσης III. Προστασία Χεριών

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση και απόκτηση εμπειριών ώστε μετά τη σχολή να μπορούν οι συμμετέχοντες ορειβάτες να πραγματοποιούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

αθλητικές φόρμες 200-201 αθλητικές φόρμες και αντιανεμικά 202-203 αθλητικές φόρμες και τσάντες 204-205

αθλητικές φόρμες 200-201 αθλητικές φόρμες και αντιανεμικά 202-203 αθλητικές φόρμες και τσάντες 204-205 στολές ποδόσφαιρου 192-197 στολές χάντμπολ 198-199 αθλητικές φόρμες 200-201 αθλητικές φόρμες και αντιανεμικά 202-203 αθλητικές φόρμες και τσάντες 204-205 T E A M S P O R T футболки и шopты SOL S WEMBLEY

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής 410 Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής Ιδανικό για Εταιρική Παρουσίαση Πληροφόρηση Υφάσματος Αυτό το υπέροχο για δραστηριότητες αναψυχής ύφασμα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από πολυεστέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ 2017 STREET LINE FLEX EVO STREET S1P SRC κωδ: R6994 101,00 Πάνω μέρος: Δέρμα σουέντ και συνθετικό υλικό. Σόλα: Καουτσούκ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Ακράτεια Ενηλίκων Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Φ.Π.Α.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Φ.Π.Α. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ! STAR 90 14,το τεµ. STAR 90 24,το τεµ. DETOX Ανδρικά µπουφάν Μεγέθη: M-XXL Κωδ. 376498 /makro.greece @makro_gr ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΥΧΑ - ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΡΟΥΧΑ - ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ by ΡΟΥΧΑ - ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ by ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ trek EN ISO 20345: 2004/A1 : 2007 S3 SRA Προστασία δακτύλων από συνθετικό υλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

take me any where almalibre

take me any where almalibre take me any where almalibre almalibre Ποιο είναι το στυλ των ταξιδιών σας; Μ ένα σακίδιο στην πλάτη; Πολλές βαλίτσες; Με μινιμαλιστική διάθεση; Σούπερ προετοιμασία και οργάνωση; Ετοιμασία βιαστική και

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κλειδώματος zip lock στη πίσω θήκη. Θήκη παγουριού. Εxtra ενισχυμένος πάτος, με σκληρά πατήματα για μεγαλύτερη αντοχή και ισορροπία

Σύστημα κλειδώματος zip lock στη πίσω θήκη. Θήκη παγουριού. Εxtra ενισχυμένος πάτος, με σκληρά πατήματα για μεγαλύτερη αντοχή και ισορροπία TROLLEY LINE Σύστημα κλειδώματος zip lock στη πίσω θήκη Ενισχυμένη λαβή μεταφοράς trolley, 2 σημεία κουμπώματος ανάλογα με το ύψος του παιδιού Εργονομικοί ιμάντες πλάτης που κρύβονται σε θήκη όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Ε.Κ.Α.Β. 7 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ηµεροµηνία: 11/05/2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν41 31-03-2015 455,10 22-05-2015 ΤΕΜΑΧΙΑ:1 381.30 22-05-2015 209,10

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Ε.Κ.Α.Β. 7 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ηµεροµηνία: 11/05/2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν41 31-03-2015 455,10 22-05-2015 ΤΕΜΑΧΙΑ:1 381.30 22-05-2015 209,10 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. 7 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ηµεροµηνία: 11/05/2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Σ Ν41 31-03-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤ ΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑ Α ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤ

Διαβάστε περισσότερα

Οµπρέλα παραλίας Ø2,5 m Ύφασµα polyester 160 gr/m 2 10 ακτίνες Μεταλλικός άξονας Σε µπλε, πράσινο, φούξια. Κωδ. 335708-99818-99778-473992

Οµπρέλα παραλίας Ø2,5 m Ύφασµα polyester 160 gr/m 2 10 ακτίνες Μεταλλικός άξονας Σε µπλε, πράσινο, φούξια. Κωδ. 335708-99818-99778-473992 -11% -26% Τσάντα πλαζ 53x36 cm Σε 2 χρώµατα Κωδ. 398089 3,40 3,00 Οµπρέλα παραλίας Ø2,5 m Ύφασµα polyester 160 gr/m 2 10 ακτίνες Μεταλλικός άξονας Σε µπλε, πράσινο, φούξια & µπεζ χρώµα χρώµα Κωδ. 335708-99818-99778-473992

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας Τ.Θ Καλοχώρι Θεσσαλονίκη AVEDO SAFETY S.A. Οδός Ιωνίας 570 09 Τ.Θ. 1009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκη Tel.: +30 2310 751212 Fax: +30 2310 751221 orders@avedo.gr www.avedo.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DUNLOP ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΣ AΘΗΝΩΝ. Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2009

ΕΟΣ AΘΗΝΩΝ. Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2009 ΕΟΣ AΘΗΝΩΝ Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2009 Η Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων που διοργανώνει ο ΕΟΣ Αθηνών, είναι οργανωμένη σύμφωνα με τον κανονισμό εκπαίδευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.

Διαβάστε περισσότερα

H LOTTO WORKS περήφανα παρουσιάζει την νέα σειρά SKATE: µε urban σχεδιασµό και έµπνευση από τον κόσµο των σπορ, είναι διαθέσιµη σε δύο προδιαγραφές :

H LOTTO WORKS περήφανα παρουσιάζει την νέα σειρά SKATE: µε urban σχεδιασµό και έµπνευση από τον κόσµο των σπορ, είναι διαθέσιµη σε δύο προδιαγραφές : ΣΥ ΛΛΟ ΓΗ 2018 H LOTTO WORKS περήφανα παρουσιάζει την νέα σειρά : µε urban σχεδιασµό και έµπνευση από τον κόσµο των σπορ, είναι διαθέσιµη σε δύο προδιαγραφές : S1P ή S3, και οι δύο µε αντιολισθητική σόλα

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ SV650/SV650X

Αξεσουάρ SV650/SV650X Ιανουάριος 2018 Σελίδα 1/8 Φωτογραφία Σετ λαµπτήρων οµίχλης LED Το σετ περιλαµβάνει 2 στοιχεία LED (διαµέτρου 60mm), µέσα σε ανακλαστήρα υψηλής τεχνολογίας, ισχύος 8 watt και φωτεινότητας 4.000 Candela

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ Η Νέα Ζωή Strom είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων, κατασκευάζει στρώματα από το 1976 και ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων ύπνου υψηλών προδιαγραφών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής

Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής: Ορεινή Πεζοπορία Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ & ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ & ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΘΕΜΑ: Κατάθεση τεχνικών προδιαγραφών Η Επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών η οποία ορίστηκε κατά την 4 η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Σάμου στις 6/2/2015, συνεδρίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ / ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115 21 Τηλ: 210 7288170-137

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ CPV : ΑΘΗΝΑ 2018

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ CPV : ΑΘΗΝΑ 2018 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ CPV : 18222200-3 ΑΘΗΝΑ 2018 A/A ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΛΕΥΚΕΣ Λευκές Ιατρικές Ρόμπες unisex με πέτο στον γιακά τσεπάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ. Γυναίκα ΡΟΥΧΑ

ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ. Γυναίκα ΡΟΥΧΑ ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ Γυναίκα ΡΟΥΧΑ Ευρωπαϊκό-EU 32 34 36 38 40 42 44 46-48 Ελληνικό-GR 40 42 44 46 48 50 52 54 Αγγλικό-UK 4 6 8 10 12 14 16 18-20 Αμερικάνικο- US 0 2 4 6 8 10 12 14-16 Ιταλικό-IT 36 38 40 42 44

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΒΑΤΕΣ & ΠΟΔΙΕΣ. SOL S BEL-AIR 16090 ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΑΛ ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ 100% βαμβάκι διαγωνάλ μερσεριζέ (απαλή υφή)

ΓΡΑΒΑΤΕΣ & ΠΟΔΙΕΣ. SOL S BEL-AIR 16090 ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΑΛ ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ 100% βαμβάκι διαγωνάλ μερσεριζέ (απαλή υφή) σελίδες ΓΡΑΒΑΤΕΣ & ΠΟΔΙΕΣ twill 59 πλυμενη βαμβακερη ποπλινα 60-61 πολυεστερ-βαμβακι ποπλινα 62-63 βαμβακερη ποπλινα 64-65 oxford 66-67 βαμβακερη ποπλινα με ελασταν 68-69 ζακέτες και πουλοβερ 70-72 γραβατες

Διαβάστε περισσότερα

80200 ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

80200 ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ S S WEAR 2 SOL S PROWEAR 80200 ΠΟΛΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΙΟTHTA ΠΙΚΕ 200 100% βαμβάκι Ringspun πενιέ ΣΤΥΛ Με ριπ στο γιακά και στο τελείωμα από τα μανίκια Πατιλέτα με 3 κουμπιά στο ίδιο χρώμα Με προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ IMPORTS

ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ IMPORTS ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ 20 PACK YOUR WORLD! LADIES FASHION SERIES 21 3123 1822 2801 50039 3128 50032 4086 4087 ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ ΤRAVELLING COMFORT! 22 ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ ME ΡΟΔΕΣ 23 802 ΔΙΑΣΤΑΣΗ: 60cm πλάτος, 30cm ύψος ΧΡΩΜΑΤΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ Ολοσωμες φορμες Μπλουζες Ποδιες Κομη Προστατευτικο πηγουνιου Masques Μανσετες Καλυμματα υποδηματων Κιτ επισκεπτη 130 σελ. 132 σελ. 136 σελ. 136 σελ. 137 σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

20 Ολόσωμη Φόρμα Axon Top / Working Coverall Axon Top S A F E T 21 Ολόσωμη Φόρμα Axon Classic / Working Coverall Axon Classic Y 50-501-4 50-400-4 Κλείνει μπροστά με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, Παπαστράτου 32 185 45 Πειραιάς τηλ. 210-4110718

ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, Παπαστράτου 32 185 45 Πειραιάς τηλ. 210-4110718 G9508 65,19 Μεγέθη : S-2/M-2/ XL-2/XXL-3 -μαύρο G9510 65,19 Μεγέθη : S-2/M-2/ XL-1/XXL-4 G9511 37,07 Μεγέθη : M-2/ XL-1/XXL-2 -μαύρο G9512 37,07 Μεγέθη : M-3 -μαύρο G9625 63,- Μεγέθη : S-2/M-1/ XL-2/XXL-4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση και ποιότητα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560/2810215080 Ηράκλειο 06

Διαβάστε περισσότερα

Sportswear MODERN WOMAN MODERN WOMAN. 1. Ζακέτα 69, Φόρμα 69,99

Sportswear MODERN WOMAN MODERN WOMAN. 1. Ζακέτα 69, Φόρμα 69,99 Ιανουάριος 209 MODERN WOMAN Sportswear. Ζακέτα 69,99 2. Φόρμα 69,99 9 MODERN WOMAN 22 Ζακέτα powerstretch, με κουκούλα, 3 τσέπες με φερμουάρ και μακριά μανίκια. 95% Πολυέστερ, 5% Ελαστάν. Πλύσιμο στο πλυντήριο.

Διαβάστε περισσότερα

2. ΓΑΝΤΙΑ ΑΠΟ PVC ΜΑΚΡΙΑΣ ΜΑΝΣΕΤΑΣ Πεδίο χρήσης: Όταν απαιτείται προστασία από χηµικούς, µηχανικούς και βιολογικούς κινδύνους, όπως εργαζόµενοι σε απο

2. ΓΑΝΤΙΑ ΑΠΟ PVC ΜΑΚΡΙΑΣ ΜΑΝΣΕΤΑΣ Πεδίο χρήσης: Όταν απαιτείται προστασία από χηµικούς, µηχανικούς και βιολογικούς κινδύνους, όπως εργαζόµενοι σε απο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ Α.2 / ΡΑΣΗ 46 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΝ ΡΩΝ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΗΜΟΤΙΚΑ ΠΕΖΟ ΡΟΜΙΑ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ & ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΘΕΡΜΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

LO OK FEEL APPRECIATE

LO OK FEEL APPRECIATE LO OK FEEL APPRECIATE ROLL-TOP SUEDE 8-07-058 FEEL 09 Από ανθεκτικό ύφασμα SUEDE // Μία μεγάλη κεντρική θήκη με διαχωριστικές τσέπες // Κρυφή θήκη στην πλάτη ιδανική για Laptop 15,4 // Μικρότερες θήκες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ένδυση Εργασίας Διαφημιστικός Ρουχισμός WEAR WORKWEAR REFLECTIVE SWEATER T-SHIRT FOOTWEAR EURO WHITES. wear at work.

Ένδυση Εργασίας Διαφημιστικός Ρουχισμός WEAR WORKWEAR REFLECTIVE SWEATER T-SHIRT FOOTWEAR EURO WHITES. wear at work. WEAR WORKWEAR REFLECTIVE SWEATER T-SHIRT FOOTWEAR EURO WHITES www.ilmondo.gr wear at work WEAR WORKWEAR REFLECTIVE SWEATER T-SHIRT FOOTWEAR EURO WHITES WEAR ΜΠΟΥΦΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ WEAR ΓΙΛΕΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ WORKWEAR

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

ORIGINAL THE ONLY AUTHENTIC

ORIGINAL THE ONLY AUTHENTIC ORIGINAL THE ONLY AUTHENTIC SINCE 1975 www.polo.gr ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ Μόνο στα καταστήματα με αυτό το σήμα school memories ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ τσάντας Όλα κάπως ξεκινάνε... Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ _Ο Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα για το ποδόσφαιρο!

Τα πάντα για το ποδόσφαιρο! Τα πάντα για το ποδόσφαιρο! SOCCER COLLECTION 2014-2015 www.intersport.gr scoreformore.intersport.gr ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΒΟΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΛΑΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗ ΚΟΖΑΝΗ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου Ε.Ο.Ο.Α.

Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου Ε.Ο.Ο.Α. Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου Ε.Ο.Ο.Α. Η Σχολή Ορειβασίας Μέσου Επιπέδου απευθύνεται στους απόφοιτους των Σχολών Αναρρίχησης Βράχου Μέσου Επιπέδου & Ορειβασίας Αρχαρίων που θέλουν να βελτιώσουν το γνωστικό

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αριθ. Πρωτ.11911 /11-10-2016 ΠΡΟΣ DO IT M.I.K.E, Νέα Κερασούντα, Φιλιππιάδα Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας για το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ CPV : ΑΘΗΝΑ 2018

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ CPV : ΑΘΗΝΑ 2018 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ CPV : 18222200-3 ΑΘΗΝΑ 2018 A/A ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ Μποτάκι, το επάνω μέρος δέρμα γούνινη φόδρα, τρακτερωτή σόλα. 2 ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΎΜΑΤΑ ΣΎΝΤΟΜΗΣ ΧΡΉΣΗΣ

ΕΝΔΎΜΑΤΑ ΣΎΝΤΟΜΗΣ ΧΡΉΣΗΣ TWORK 158 ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ 160 Ολοσωμες φορμες χημικής προστασίας 166 Ολόσωμες φόρμες- Μπλούζες- Ποδιές- Κόμη 168 Μάσκες- Μανσέτες- Καλύμματα υποδημάτων 157 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ PREMIUM EVOLUTION

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Ref: HL.001 Ref: HL.002 Ref: HL.003 Ref: HL.007 Ref: HL.008 Ref: HL.009 Ref: HL.004 Ref: HL.005 Ref: HL.006 Ref: HL.010 Ref: HL.011 Ref: HL.

Ref: HL.001 Ref: HL.002 Ref: HL.003 Ref: HL.007 Ref: HL.008 Ref: HL.009 Ref: HL.004 Ref: HL.005 Ref: HL.006 Ref: HL.010 Ref: HL.011 Ref: HL. 01 Προστασία Κεφαλής Προστασία Κεφαλής 02 Κράνη Ασφαλείας Κράνος Α-59 Κράνος πολυαιθυλενίου με πλαστικό κεφαλόδεμα τεσσάρων σημείων στήριξης με αντιιδρωτικό μετώπου. Ref: HL.001 Κράνος Α-69R Κράνος πολυαιθυλενίου

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250 Ιούνιος 2018 Σελίδα 1/6 Φωτογραφία Grip θερµαινόµενα εν σας επηρρεάζουν πλέον οι κακές καιρικές συνθήκες, αφού έχετε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισµό. εν έχει σηµασία πόσο ψυχρός µπορεί να είναι ο αέρας,

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

1 ο ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ 1 ο ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΡΡΙΧΗΣΗΣ 2012-2013 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η αναρρίχηση και η καταρρίχηση ανήκουν στην μεγαλύτερη οικογένεια της ορειβασίας.

Διαβάστε περισσότερα