APOEL FC. Sponsors Official Newsletter 2017/18

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "APOEL FC. Sponsors Official Newsletter 2017/18"

Transcript

1 APOEL FC Sponsors Official Newsletter 2017/18

2 APOEL FC Sponsors Official Newsletter March 2018 Φίλες και φίλοι της ομάδας μας, Ο Μάρτιος ήταν ένας μήνας έντονων συναισθημάτων για την ομάδα μας. Αγωνιστικά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το απόλυτο και αυτή τη στιγμή, η μάχη για τον τίτλο έχει φουντώσει ιδιαίτερα. Υπάρχουν ακόμα αγώνες που μπορούν να αλλάξουν τις βαθμολογικές ισορροπίες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένος με βάση την ιστορία του να κυνηγήσει τόσο το στόχο του πρωταθλήματος όσο και αυτόν του κυπέλλου. Στο newsletter που ακολουθεί, ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η συνάντηση του μικρού φίλου της ομάδας μας Στέφανου με το ποδοσφαιρικό του είδωλο, τον Emilio Nsue. Η εικόνα του Στέφανου να κρατάει το πλακάζ με το ερώτημα «Nsue μπορώ να έχω τη φανέλα σου» ξεχώρισε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο «έκλεισε» ραντεβού με τον Στέφανο και με όλη του την οικογένεια, δωρίζοντας στο μικρό ΑΠΟΕΛίστα τη φανέλα του. Η σχέση φιλάθλων και ομάδας είναι για εμάς πρωτεύουσας σημασίας. Μεγάλη μια ομάδα, την κάνει ο κόσμος της. Και αυτό δε θα πάψει να ισχύει ποτέ στον ΑΠΟΕΛ.

3 APOEL FC Sponsors Official Newsletter March 2018 "Η επιθυμία του Στέφανου, έγινε πραγματικότητα" Ένα μικρο πανό ζητώντας από τον Nsue να του χαρίσει τη φανέλα του στάθηκε αρκετό για το μικρό Στέφανο για να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή. Μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα ο "ήρωας" του μικρού Στέφανου συναντήθηκε μαζί του στον αγωνιστικό χώρο κι αφού φωτογραφήθηκε του χάρισε τη φανέλα του.

4

5

6 Take Control of Your PBX Deploy on Windows, Linux or in the Cloud 3CX Phone System Move to 3CX - a software IP PBX providing easy management and complete Unified Communications features at lower cost: Easy to install & manage Inexpensive to buy and expand On premise: virtualized or minipc (Windows/Linux) Cloud: In your cloud account (Google/OVH/Amazon) Integrated Smartphone clients WebRTC based web conferencing

7 * LIGHTING EXPERTS BUY ONLINE NOW AND SAVE MORE JOIN US

8

9 Αντιμετώπιση πονοκεφάλου με Δρα κατευθείαν στο κέντρο του πόνου

10

11 APOEL FC Sponsors Official Newsletter March 2018 Ακαδημία ΑΠΟΕΛ Η ακαδημία ΑΠΟΕΛ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος δίνει προτεραιότητα και συμμετέχει σε τουρνουά τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η αρχή έγινε με την παρουσία της ομάδας U17 τον Φεβρουάριο στο τουρνουά Aspire Tri-Series στο Qatar. Από τις 23 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου η ομάδα U12 θα συμμετάσχει στο τουρνουά Mundialito στην Καταλονία. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον όμιλο με την Valencia CF (Ισπανία), AF Azteca (Μεξικό), Tarragona (Καταλονία), Selva Del Camp (Καταλονία), IFC (HΠΑ) Απο τις 2 μέχρι τις 5 Απριλίου οι ομάδες μας U11, U13, U15 θα λάβουν μέρος στο Elite Neon Cup στην Αθήνα που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι ομάδες μας θα αγωνιστούν στον όμιλο τους με τις πιο κάτω ομάδες: U11: ΑΕΚ Αθηνών, Απόλλων Σμύρνης, ΑΣΑΚ U13: Ατρόμητος Αθηνών, ACS Juniolul, ΑΣΑΚ U15: Απόλλων Χ, International (Αλβανία), Παναθηναϊκός Απο την 1η μέχρι τις 4 Απριλίου οι ομάδες μας U12 & U13 από τα κλιμάκια Λευκωσίας & Λεμεσού θα λάβουν μέρος στο Aegeo Cup στην Κρήτη. Τέλος η ακαδημία μας θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες στο AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL με ομάδες ηλικιακής ομάδας U11. Καλή επιτυχία σε όλους!

12 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΧΟΡΗΓΟΙ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:

13 DIG ITA L PRINTING S TEXTILE PRINTING BANNERS STICKERS POSTER BACKLIT CAR WRAPPING CUSTOM MADE FREE STANDINGS SINGS T-SHIRTS FLAGS TOWELS BAGS HATS WE PRINT FOR YOU Leoforos Lemesou (Alouminium Tower) T: info@colourpix.eu

14 CY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: ΧΑΛΚIΔΙΚΗ Tαξιδέψτε στην εξωτική Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αφεθείτε στην μαγεία της ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 13/7, 20/7, 27/7, 03/08, 10/08, 17/08, 24/08 Απευθείας πτήσεις για Θεσσαλονική με την Cobalt CO724 LARNACA THESSALONIKI CO725 THESSALONIKI LARNACA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ HANIOTI MELATHRON από 529 με ημιδιατροφή ALIA PALACE από 669 με ημιδιατροφή ALEXANDER THE GREAT από 659 με ημιδιατροφή PORTO CARRAS SITHONIA BEACH από 1149 all inclusive Περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Θεσσαλονίκη - Λάρνακα με Cobalt. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. Διαμονή για 7 βράδια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρόγευμα, ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή όπου αναφέρεται 1 αποσκευή 20 κιλών και 1 χειραποσκευή 5 κιλών. Δεν Περιλαμβάνονται: Δεν προσφέρεται φαγητό στην πτήση. Φόροι και δημοτικά τέλη στα Ξενοδοχεία. TO TRAVELNETCY ( ) ΠPOΣΦEPEI EKΠTΩΣH 10% ΣTOYΣ KATOXOYΣ ΔIAPKEIAΣ/LOYALTY ΓIA KPATHΣEIΣ EΩΣ 3/4 ΣE EΠIΛEΓMENOYΣ ΠPOOPIΣMOYΣ ΔIAKOΠΩN!

15 CY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ : ΧΑΝΙΑ Διακοπές στα πανέμορφα Χανιά για ξεκούραση και αναζωογόνηση ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 03/07, 10/07, 27/07, 24/07, 31/07, 07/08, 14/08, 21/08 Απευθείας πτήσεις με την Cobalt CO 774 LARNACA CHANIA CO 775 CHANIA LARNACA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ TOP HOTEL CHANIA από 489 με πρόγευμα ARKADI HOTEL CHANIA από 539 με πρόγευμα KRITI HOTEL CHANIA από 649 με πρόγευμα IOLIDA BEACH HOTEL από 745 με ημιδιατροφή PORTO PLATANIAS από 875 με ημιδιατροφή Περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Xανία - Λάρνακα με Cobalt. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. Διαμονή για 7 βράδια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρόγευμα, ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή όπου αναφέρεται. 1 αποσκευή 20 κιλών και 1 χειραποσκευή 5 κιλών. Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας. Δεν Περιλαμβάνονται: Δεν προσφέρεται φαγητό στην πτήση. Φόροι και δημοτικά τέλη στα Ξενοδοχεία. TO TRAVELNETCY ( ) ΠPOΣΦEPEI EKΠTΩΣH 10% ΣTOYΣ KATOXOYΣ ΔIAPKEIAΣ/LOYALTY ORANGE ΓIA SHOP: KPATHΣEIΣ Μιχαλακοπούλου EΩΣ 3/4 ΣE EΠIΛEΓMENOYΣ 4,1075 Λευκωσία, ΠPOOPIΣMOYΣ Κύπρος ΔIAKOΠΩN! - Τηλ

16 CY ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ : ΡΟΔΟΣ Κάντε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο νησί των Ιπποτών για μοναδικές εμπειρίες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 09/07, 16/07, 23/07, 30/07, 06/08, 13/08, 20/08 Απευθείας πτήσεις από την Olympic Air OA 469 LARNACA RHODES OA 468 RHODES LARNACA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ PARTHENON από 489 με πρόγευμα LOMENIZ από 587 με πρόγευμα DIONYSOS από 689 με πρόγευμα MEDITERRANEAN από 835 με πρόγευμα ELECTRA PALACE από 875 με ημιδιατροφή Περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Ρόδος - Λάρνακα με Olympic Air. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. Διαμονή για 7 βράδια σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρόγευμα, ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή όπου αναφέρεται. 1 αποσκευή 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών. Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας. Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι και δημοτικά τέλη στα Ξενοδοχεία. TO TRAVELNETCY ( ) ΠPOΣΦEPEI EKΠTΩΣH 10% ΣTOYΣ KATOXOYΣ ΔIAPKEIAΣ/LOYALTY ORANGE ΓIA SHOP: KPATHΣEIΣ Μιχαλακοπούλου EΩΣ 3/4 ΣE EΠIΛEΓMENOYΣ 4,1075 Λευκωσία, ΠPOOPIΣMOYΣ Κύπρος ΔIAKOΠΩN! - Τηλ

17 Ποιότητα Σεβασμός Ανθρωπισμός Επικοινωνία Εξέλιξη Οργάνωση

18 APOEL FC Sponsors Official Newsletter March 2018 ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Έκπτωση 20% σε εξετάσεις, με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Έκπτωση 15% σε αγορές (εκτός των προσφορών) με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Έκπτωση 30% με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας σε όλες τις εξετάσεις, με μοναδική εξαίρεση εξειδικευμένες εξετάσεις όπως πχ. Εξετάσεις μοριακής, γενετικής κ.α. Έκπτωση 15% στον χώρο στάθμευσης με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. (Δεν ισχύει σε προϊόντα που είναι ήδη σε ειδικές προσφορές). Έκπτωση 25% σε όλες τις υπηρεσίες με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

19 APOEL FC Sponsors Official Newsletter March 2018 Έκπτωση 10% σε όλες τις παραγγελίες. - Ισχύει για Delivery, Take Away και Dine In μέχρι 30/6/ Ισχύει μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας του ΑΠΟΕΛ. - Δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση (συμπεριλαμβανομένων και των ατομικών γευμάτων). - Για κατ οίκον παράδοση, επιπλέον χρέωση Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να αναφέρουν κατά την παραγγελία τους την πρόθεσή τους να επωφεληθούν της προσφοράς και να παρουσιάσουν την κάρτα τους κατά την πληρωμή. - Ισχύει μόνο για τα εστιατόρια Pizza Hut Κύπρου. Ειδική προσφορά: Από 1η Νοεμβρίου 2017 μέχρι 31 Μαρτίου 2018: 75 ανά δωμάτιο: Bed & Breakfast για 2 άτομα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να αναφέρουν κατά την κράτηση, την πρόθεσή τους να επωφεληθούν της προσφοράς. Έκπτωση 25% σε όλα τα καταστήματα Stroma στη Λευκωσία και Λεμεσό με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Δεν ισχύει σε προϊόντα που είναι ήδη σε ειδικές προσφορές ή σε προϊόντα που έχουν γίνει άλλες εκπτώσεις. Έκπτωση 10% σε όλα τα καταστήματα MEGAELECTRIC με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Δεν ισχύει σε προϊόντα που είναι ήδη σε ειδικές προσφορές ή σε προϊόντα που έχουν γίνει άλλες εκπτώσεις.

20 ΑΠΟΕΛ Prepaid ELECTRON ΑΠΟΕΛ Είμαι ΑΠΟΕΛ. Έχω κάρτα και θρυλικά προνόμια. Με ΑΠΟΕΛ VISA και ΑΠΟΕΛ VISA PREPAID στηρίζεις την ομάδα σου και σκοράρεις αποκλειστικά προνόμια. cyprus bank 15% έκπτωση για αγορές από το Orange Shop (δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές). 100 βαθμοί στο πρόγραμμα APOEL FC Loyalty / Membership Scheme με αγορά εισιτηρίου διάρκειας και επιπλέον 100 βαθμοί για αγορά εισιτηρίου διαρκείας για 1ου βαθμού συγγενείς. Διπλοί βαθμοί στο πρόγραμμα APOEL FC Loyalty / Membership Scheme με αγορές από το Orange Shop. Συμμετοχή στο σχέδιο Διπλοί βαθμοί ανταμοιβής για αγορές εισιτηρίων (διαρκείας & μεμονωμένων), αγορές από το Orange Shop & Orange Shop online καθώς και για τα δίδακτρα της Ακαδημίας. Μάθε περισσότερα για το σχέδιο ανταμοιβή στο ή στο ανταμοιβή app. Μόνο ΑΠΟΕΛ!

21 Σε όλα τα φαρμακεία Χρησιμοποιώ τις πολυβιταμίνες Wellman από την ηλικία των 20. Με βοηθούν να στηρίξω τον υγεία μου και τον έντονο τρόπο ζωής μου. David Gandy Μοναδικός συνδυασμός θρεπτικών συστατικών με σιβηριανό ντζίνσεγκ και αργινίνη. Σχεδιασμένες για τη διατήρηση της υγείας, της ευεξίας, της ζωτικότητας και της αναπαραγωγικής λειτουργίας κάθε νέου άντρα.

22 APOEL FC OFFICIAL STORE SUMMER NEW COLLECTION CAP 18 CAP 18 men S POLO T-SHIRT 36 women S T-SHIRT 29 Μιχαλακοπούλου 4,1075 Λευκωσία, Κύπρος - Τηλ Fax

23

24 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

25 BUILDING ON FAMILY MOMENTS EKA Swimming Pools Ltd was formed in 1991 and sells/constructs swimming pools and SPAs. EKA Swimming Pools belongs to the EKA Group, which was established in We have constructed thousands of pools of every type from the simplest to the most complex, private and public pools, satisfying every taste and imagination. such as PVC Liners, mosaics or ceramics (by Bisazza and Buchtal).

26 FOLLOW US ON LIKE US ON TWITTER FACEBOOK FOLLOW US ON SUBSCRIBE TO OUR INSTAGRAM YOUTUBE

APOEL FC. Sponsors Official Newsletter 2017/18

APOEL FC. Sponsors Official Newsletter 2017/18 APOEL FC Sponsors Official Newsletter 2017/18 APOEL FC Sponsors Official Newsletter December 2017 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2017 Ως απόλυτα επιτυχημένο κρίνεται το 2017, για την ομάδα μας. Σημαδεύτηκε με ορισμένες από

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC. Sponsors Official Newsletter 2017/18 ΑΠΟΕΛ

APOEL FC. Sponsors Official Newsletter 2017/18 ΑΠΟΕΛ APOEL FC Sponsors Official Newsletter 2017/18 ΑΠΟΕΛ APOEL FC Sponsors Official Newsletter November 2017 Αγαπητοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ, Εν μέσω της τελευταίας διακοπής πριν από τον τελευταίο χρόνο, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC S P O N S O R S O F F I C I A L N E W S L E T T E R D E C E M B E R / 1 9

APOEL FC S P O N S O R S O F F I C I A L N E W S L E T T E R D E C E M B E R / 1 9 APOEL FC S P O N S O R S O F F I C I A L N E W S L E T T E R D E C E M B E R 2 0 1 8 / 1 9 Editorial 92 χρόνια ζωής συμπλήρωσε στις 8 Νοεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ γεγονός που γιορτάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο. Το προπονητικό

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC OFFICIAL PRODUCTS UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Sponsors Official Newsletter 2017/18

APOEL FC OFFICIAL PRODUCTS UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Sponsors Official Newsletter 2017/18 APOEL FC Sponsors Official Newsletter 2017/18 UEFA CHAMPIONS LEAGUE OFFICIAL PRODUCTS APOEL FC Sponsors Official Newsletter October 2017 Αγαπητέ φίλε του ΑΠΟΕΛ, Η δεύτερη έκδοση του newsletter έρχεται

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 38. Vs ΑΕΛ :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Guilherme. Dellatorre ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΕΛ

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 38. Vs ΑΕΛ :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Guilherme. Dellatorre ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΕΛ APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 38 Vs ΑΕΛ 31.03.2018 17:00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Guilherme Dellatorre ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΕΛ Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε Yellow-Blue Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 41. Ανόρθωση :00. #LetsMakeHi6tory

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 41. Ανόρθωση :00. #LetsMakeHi6tory APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 41 Vs Ανόρθωση 12.05.2018 19:00 #LetsMakeHi6tory Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε Yellow-Blue Στάδιο/ Ground ΓΣΠ GSP Πρόεδρος/

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 39. Vs ΟΜΟΝΟΙΑ :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Denis. Polyakov ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 39. Vs ΟΜΟΝΟΙΑ :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Denis. Polyakov ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 39 Vs ΟΜΟΝΟΙΑ 15.04.2018 19:00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Denis Polyakov ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε Yellow-Blue Στάδιο/

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 40. Vs Απόλλων Λεμεσού :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ανδρέας. Παρασκευάς ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 40. Vs Απόλλων Λεμεσού :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ανδρέας. Παρασκευάς ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 40 Vs Απόλλων Λεμεσού 29.04.2018 19:00 ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Απόλλων Λεμεσού ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ανδρέας Παρασκευάς Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 26. Απόλλων Λεμεσού :00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Πραξιτέλης ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. Βούρος. Απόλλων

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 26. Απόλλων Λεμεσού :00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Πραξιτέλης ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. Βούρος. Απόλλων APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 26 Vs Απόλλων Λεμεσού 24.01.2018 18:00 ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Απόλλων Λεμεσού ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πραξιτέλης Βούρος Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 37. Vs ΑΕΚ Λάρνακας :00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Agustín. Farías ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 37. Vs ΑΕΚ Λάρνακας :00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Agustín. Farías ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 37 Vs ΑΕΚ Λάρνακας 11.03.201 8 16:00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Agustín Farías ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε Yellow-Blue

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική 7 Μέρες

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική 7 Μέρες Καλοκαίρι στη Χαλκιδική 7 Μέρες Πτήσεις DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 9, 16, 23, 30/7 και 6, 13, 20, 27/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ COBALT CO 724 12:55-15:00 17, 22, 29/7 και 5, 12, 19, 26/8, 2/9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC S P O N S O R S O F F I C I A L N E W S L E T T E R J A N U A R Y BYE 2018 WELCOME 2019

APOEL FC S P O N S O R S O F F I C I A L N E W S L E T T E R J A N U A R Y BYE 2018 WELCOME 2019 APOEL FC S P O N S O R S O F F I C I A L N E W S L E T T E R J A N U A R Y 2 0 1 9 BYE 2018 WELCOME 2019 Editorial Ο πρώτος μήνας του 2019 βρίσκει την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Nauzet Pérez. Αλκή Ορόκλινη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά. Αλκή Ορόκλινη

Nauzet Pérez. Αλκή Ορόκλινη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά. Αλκή Ορόκλινη APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 32 Vs Αλκή Ορόκλινη 07.01.2018 18:00 ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Αλκή Ορόκλινη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Nauzet Pérez ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά Editorial Έτος Ίδρυσης/

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 36. Ομόνοια Λευκωσίας :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Emilio. Nsue ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 36. Ομόνοια Λευκωσίας :00. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Emilio. Nsue ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 36 Vs Ομόνοια Λευκωσίας 17.02.2018 17:00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Emilio Nsue ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ομόνοια Λευκωσίας Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε Yellow-Blue

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 35. Εθνικός Άχνας :00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Roland. Sallai ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 35. Εθνικός Άχνας :00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Roland. Sallai ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME # 35 Vs Εθνικός Άχνας 06.02.2018 18:00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Roland Sallai ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Εθνικός Άχνας Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε Yellow-Blue Στάδιο/

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΓΣΠ 18:00

ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΓΣΠ 18:00 APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMM #26 ΡΕΚΟΡ & ΑΡΙΘΜΟΙ «Η ασταμάτητη «μηχανή» του Θρύλου» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πραξιτέλης Βούρος ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΛΛΩΝ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΓΣΠ 18:00 Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Tommy Oar ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά. Αρης Λεμεσού

Tommy Oar ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά. Αρης Λεμεσού APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #31 Vs Αρης Λεμεσού 03.01.2018 17:00 ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Tommy Oar ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά Editorial Έτος Ίδρυσης/

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική 7 Μέρες

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική 7 Μέρες Καλοκαίρι στη Χαλκιδική 7 Μέρες Πτήσεις DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 6, 13, 20, 27/7 και 3, 10, 17, 24/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ AEGEAN AIRLINES OA 553 18:10-20:10 12, 19, 26/7 και 2, 9, 16, 23, 30/8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟ ΟΣ 6 & 8 ΗΜΕΡΕΣ PARTHENON 3* (ΠΡΩΪΝΟ), ΠΟΛΗ

ΡΟ ΟΣ 6 & 8 ΗΜΕΡΕΣ PARTHENON 3* (ΠΡΩΪΝΟ), ΠΟΛΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ''KAΛΟΚΑΙΡΙ'' 2018 EΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΩΝ ΡΟ ΟΣ 6 & 8 ΗΜΕΡΕΣ PARTHENON 3* (ΠΡΩΪΝΟ), ΠΟΛΗ Α ΕΚ ΟΣΗ 01/06/18 01/07 & 01-09/09 07-22/07 & 25,26/08

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη. Η Ιστορία μας Διδάσκει Ανδρέας Σταυρινίδης «Σιαντρής» Nuno Morais Έχω ακόμα την φλόγα 19:00 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

Συνέντευξη. Η Ιστορία μας Διδάσκει Ανδρέας Σταυρινίδης «Σιαντρής» Nuno Morais Έχω ακόμα την φλόγα 19:00 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #43 Vs ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 19:00 Συνέντευξη Nuno Morais Έχω ακόμα την φλόγα Η Ιστορία μας Διδάσκει Ανδρέας Σταυρινίδης «Σιαντρής» Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours

Διαβάστε περισσότερα

2η Περίοδος Τιμών 09/07-28/07 & 19/08 08/09. 2ο Παιδί 2-12 ετών. 1ο Παιδί 2-12 ετών. 2η Περίοδος Τιμών 06/07-26/07 & 26/08 09/09.

2η Περίοδος Τιμών 09/07-28/07 & 19/08 08/09. 2ο Παιδί 2-12 ετών. 1ο Παιδί 2-12 ετών. 2η Περίοδος Τιμών 06/07-26/07 & 26/08 09/09. ΡΟΔΟΣ 5 ημ. Κάθε Παρασκευή με πτήσεις Ellinair Θεσ/νίκη - Ρόδος 18.50-20.10 // Ρόδος - Θεσ/νίκη 09.20-10.40 Βutterfly 3* Evita Beach 3* Αmphitryon Evita Standard Room Evita Room with private pool -Αll

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρέας Μακρής ΠΑΦΟΣ FC ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά ΠΑΦΟΣ FC

Ανδρέας Μακρής ΠΑΦΟΣ FC ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά ΠΑΦΟΣ FC APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #27 Vs ΠΑΦΟΣ FC 0 5..207 6:00 ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΑΦΟΣ FC ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ανδρέας Μακρής ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ιστορικά γεγονότα, ρεκόρ και στατιστικά Editorial Έτος Ίδρυσης/ Founded

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι ζηη Χαλκιδική - 7 Μέρες

Καλοκαίρι ζηη Χαλκιδική - 7 Μέρες Καλοκαίρι ζηη Χαλκιδική - 7 Μέρες Πτήσεις DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 8, 15, 22, και 5, 12, 19/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ COBALT CO 724 13:00-15:00 14, 21, 28/7 και 4, 11, 18, 25/8 ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ COBALT

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου» ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΤΡΙΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΓΙΩΝ 11-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Υπό την αιγίδα της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κλικ και έκλεισες! #my happy place ΚΥΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΡΟΔΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

Κλικ και έκλεισες! #my happy place ΚΥΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΡΟΔΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ www.louishotels.com Κλικ και έκλεισες! #my happy place ΚΥΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΡΟΔΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ Κύπρος: κλικ και έκλεισες! Super καλοκαιρινές προσφορές για ελάχιστη διαμονή 5 διανυκτερεύσεων St Elias

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας

Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας 11 έως 15 Απριλίου 2014 Με αφορμή την μακρόχρονη λειτουργία μας συνεχίζουμε την προσφορά του εκπληκτικού πακέτου συμμετοχής με πολύ ελκυστικές τιμές για όλες τις ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/4 (5 ΝΥΧΤΕΣ) MALIA MARE HOTEL 3* ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Επιχορήγηση από ΠΑΣΥΝΟ 10 ευρώ στις πιο πάνω τιμές (ανά άτομο) για τα μέλη της

ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/4 (5 ΝΥΧΤΕΣ) MALIA MARE HOTEL 3* ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Επιχορήγηση από ΠΑΣΥΝΟ 10 ευρώ στις πιο πάνω τιμές (ανά άτομο) για τα μέλη της ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) Βερενίκης 14, Διαμ.104 Αγ. Δημήτριος, 2002 Στρόβολος, Λευκωσία Τηλ. 22379610 Φαξ. 22379611 27/03/2014 Ενημέρωση μελών Προκαθορισμένα πακέτα (ΑπόH.T.S. Hadjikakou

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι στη Ρόδο 8 Μέρες

Καλοκαίρι στη Ρόδο 8 Μέρες Καλοκαίρι στη Ρόδο 8 Μέρες Πτήσεις DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 9/7, 16/7, 23/7, 30/7 και 6/8, 13/8, 20/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΡΟΔΟΣ AEGEAN AIRLINES OA 469 08:10-09:20 ΡΟΔΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ AEGEAN AIRLINES OA 468 06:15-07:25

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο χθες, σήμερα, αύριο Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΕΛ Έτος Ίδρυσης: 1926 Παρατσούκλι: «ΘΡΥΛΟΣ» ΤΙΤΛΟΙ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 19 ΚΥΠΕΛΛΑ (ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2009-2010) 11 ΑΣΠΙΔΕΣ Ημόνηκυπριακήομάδαμε50 τίτλους Ημόνηκυπριακήομάδαανάμεσαστις100

Διαβάστε περισσότερα

Σκιάθο. (Αναχώρηση Δευτέρα) - 8 Μέρες DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 2 ΚΕΥΣ 8/7,15/7,22/7,29/7 RO /8,12/8,19/8 RO /8 RO

Σκιάθο. (Αναχώρηση Δευτέρα) - 8 Μέρες DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 2 ΚΕΥΣ 8/7,15/7,22/7,29/7 RO /8,12/8,19/8 RO /8 RO Σκιάθο (Αναχώρηση Δευτέρα) - 8 Μέρες Πτήσεις DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 1, 8, 15,, 9/7 και 5, 1, 19, 6/8, /9 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΚΙΑΘΟΣ CYPRUS AIRWAYS CY 464 04:10-06:05 8, 15,, 9/7 και 5, 1, 19, 6/8, /9, 9/9

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικό εισιτήριο για Χανιά µε απευθείας πτήσεις των Κυπριακών Αερογραµµών.

Αεροπορικό εισιτήριο για Χανιά µε απευθείας πτήσεις των Κυπριακών Αερογραµµών. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ - 8 Μέρες Ο νοµός Χανίων, στα δυτικά του νησιού, συνδυάζει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κρήτη. Με τις ατέλειωτες αµµώδεις παραλίες, τα άγρια φαράγγια, τα σπήλαια, τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BOOKING XAΛKIΔIKH με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3+1µέρες/3νύχτες με Ξεν/χεία 4*5*+ ημιδιατροφή + εκδρομές + φόρους + βαλίτσα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BOOKING XAΛKIΔIKH με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3+1µέρες/3νύχτες με Ξεν/χεία 4*5*+ ημιδιατροφή + εκδρομές + φόρους + βαλίτσα Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BOOKING XAΛKIΔIKH με απ ευθείας

Διαβάστε περισσότερα

CATALOGUE 2012. shops restaurants hotels services. Membership Card. Membership Card

CATALOGUE 2012. shops restaurants hotels services. Membership Card. Membership Card Membership Card Membership Card CATALOGUE 2012 shops restaurants hotels services Μember s card & Benaficiar y Catalogue PUBLISHER: 1 Στην κάθε σελίδα ξεχωριστά θα βρείτε συγκεκριμένο Membership Card κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Σκιάθος. DATE Αναχωρήσεις Τρίτη FROM TO CARRIER FLIGHT TIME. DATE Αναχωρήσεις Σάββατο FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 03/07 RO

Σκιάθος. DATE Αναχωρήσεις Τρίτη FROM TO CARRIER FLIGHT TIME. DATE Αναχωρήσεις Σάββατο FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 03/07 RO Σκιάθος 8 Μέρες (Αναχωρήσεις Σάββατο & Τρίτη). DATE Αναχωρήσεις Τρίτη FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 3/7, 10/7, 17/7, 24/7, 31/7 και 7/8, 14/8, 21/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΚΙΑΘΟΣ BLUE AIR 0B 9121 18:30-20:30 ΣΚΙΑΘΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2016-2017 ΟΜΑΔΕΣ 1= ΑΠΟΕΛ Σάββατο 2= ΛΕΜΕΣΟΣ Κυριακή 3= ΛΕΥΚΩΣΙΑ 4= ΠΑΦΟΣ 5= ΛΑΡΝΑΚΑ 6= ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ 7= ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Αναλόγως της διαθεσιμότητας των διαιτητών

Διαβάστε περισσότερα

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012

1o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Ηράκλειο Κρήτης Ιουνίου 2012 Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από 21 έως 24 Ιουνίου 2012 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και με την έγκριση της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Στο τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανά ηλικιακή κατηγορία έχει ως εξής: 1997-1998. Γήπεδο Καλυθιών Α ΟΜΙΛΟΣ:

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανά ηλικιακή κατηγορία έχει ως εξής: 1997-1998. Γήπεδο Καλυθιών Α ΟΜΙΛΟΣ: Η Ακαδημία Ιπποτών Παλιάς Πόλης Ρόδου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα αγώνων αναφορικά με το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών- Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία "2ο The Cup of Rodos Knights 2015 που θα διεξαχθεί στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης».

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης». Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2009 Αριθμ. Πρωτ. 1780 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΘΕΜΑ : 23 Ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι το 23 ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

André Vidigal 18:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη» Λεωνίδας Λεωνίδου

André Vidigal 18:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη» Λεωνίδας Λεωνίδου APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #53 Vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 18:00 Η Ιστορία μας Διδάσκει Λεωνίδας Λεωνίδου André Vidigal «Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη» Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747 ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 3 83440 ΦΑΞ: 3 83747 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το ιοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΤΥΚ σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να αποστέλλετε τις αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χαλκιδική Με δικό σας μεταφορικό μέσο

Χαλκιδική Με δικό σας μεταφορικό μέσο Χαλκιδική Με δικό σας μεταφορικό μέσο STEFANI HOTEL*** άρτη ιθωνία Με Πρωινό 01/07-31/07 01/08 31/08 Δίκλινο 165 198 Σρίκλινο 148 178 HOTEL ELEA VILLAGE*** Ακτή Ελιά ιθωνία Με Πρωινό 11/06-22/07 23/07

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Καλώς ήρθατε...!!! Το MYTIKAS CUP κλείνει φέτος 16 χρόνια διοργάνωσης και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Norbert Balogh 17:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει Νίκος Αγαθοκλέους ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. «Έχω προσαρμοστεί, θέλω να γίνω πρωταθλητής»

Norbert Balogh 17:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει Νίκος Αγαθοκλέους ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. «Έχω προσαρμοστεί, θέλω να γίνω πρωταθλητής» APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #52 Vs ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 17:00 Η Ιστορία μας Διδάσκει Νίκος Αγαθοκλέους Norbert Balogh «Έχω προσαρμοστεί, θέλω να γίνω πρωταθλητής» Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Α Δ Ι Ο Υ 3 Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α 1 0 5 6 2 Μ Α Τ Ζ Α Γ Ρ Ι Ω Τ Α Κ Η 82 Κ Α Λ Λ Ι Θ Ε Α 1 7 6 7 6 Τ Η Λ. : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 7 Τ Η Λ. : 2 1 0 9 5 7 9 3 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 9 5

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 23/7, 30/7 και 6/8, 13/8, 20/8. Με πτήσεις της Aegean Airlines. Λάρνακα Ρόδος OA :40 18:50

Αναχωρήσεις: 9/7, 16/7, 23/7, 30/7 και 6/8, 13/8, 20/8. Με πτήσεις της Aegean Airlines. Λάρνακα Ρόδος OA :40 18:50 ΡΟΔΟΣ 8 Μέρες Αυτό που θα πρωτοεντυπωσιάσει τον επισκέπτη είναι σίγουρα το εντυπωσιακό κάστρο και η παλιά πόλη της Ρόδου. Όμως η Ρόδος είναι το νησί των αντιθέσεων και η ομορφιά της βρίσκεται ακριβώς σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΕΛ. Igor de Camargo «Ο ΑΠΟΕΛ μου δίνει τα κίνητρα που ψάχνω» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 191 ΓΚΟΛ. ΕΡΜΗΣ :00 Στάδιο ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ. Igor de Camargo «Ο ΑΠΟΕΛ μου δίνει τα κίνητρα που ψάχνω» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 191 ΓΚΟΛ. ΕΡΜΗΣ :00 Στάδιο ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ APOEL FC OFFICIAL MATCH PROGRAMME #8 Vs ΕΡΜΗΣ 28.8.26 2: Στάδιο ΓΣΠ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 9 ΓΚΟΛ ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Igor de Camargo «Ο ΑΠΟΕΛ μου δίνει τα κίνητρα που ψάχνω» EDITORIAL 997 926

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Το Πρόγραμμα «Alpha Spend and Win» (το «Πρόγραμμα») της Alpha Bank Cyprus Ltd (η «Τράπεζα») ισχύει από την 1 η Ιανουαρίου 2019 έως και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ : Α.Σ. ΛΙΝΤΟ & ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ ΝΕΟΙ ΛΙΝΤΟ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ: LIDOSOCCER ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με μια συνεχή παρουσία στην Α Εθνική Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal Soccer

Διαβάστε περισσότερα

BEACH SUMMER. With SUNSHINE ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Aeolos Bay 3* ΤΗΝΟΣ. Τιμή κατ' άτομο για 5 διανυκτερεύσεις

BEACH SUMMER. With SUNSHINE ΚΥΚΛΑΔΕΣ. Aeolos Bay 3* ΤΗΝΟΣ. Τιμή κατ' άτομο για 5 διανυκτερεύσεις ΚΥΚΛΑΔΕΣ Τιμή κατ' άτομο για 5 διανυκτερεύσεις Περιλαμβάνονται: - Δωρεάν μεταφορά Λιμάνι - Ξενοδοχείο - Λιμάνι - Δωρεάν ένα μπουκάλι νερό στα γεύματα - Δωρεάν ομπρέλα & ξαπλώστρα στην πισίνα - Δωρεάν χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ FLY & DRIVE ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ PARKING ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 4ΗΜ 28ε 5ΗΜ 35ε 6ΗΜ 37ε 7ΗΜ 45ε Στις παρακάτω τιμές περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. www.salonicasoccercup.com. Salonica Soccer Cup. 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. alonica. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Salonica Soccer Cup 5-8 Απριλίου 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ alonica occer Cup Καλώς ήρθατε στο Salonica Soccer Cup... Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιστορία μας Διδάσκει

Η Ιστορία μας Διδάσκει APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #48 Vs Ερμής Αραδίππου 18:00 Η Ιστορία μας Διδάσκει Γιάννος Ιωάννου Συνέντευξη Paolo Tramezzani «Ο απολογισμός και το μυστικό της δουλειάς» Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926

Διαβάστε περισσότερα

01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 2η έκδοση 6/4/2014 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Beachcomber Resorts Le Mauricia 4*-North West Coast Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Standard Superior Suite

Διαβάστε περισσότερα

Terabyte Technology Ltd

Terabyte Technology Ltd Terabyte Technology Ltd is a Web and Graphic design company in Limassol with dedicated staff who will endeavour to deliver the highest quality of work in our field. We offer a range of services such as

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Κω µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Κω µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΩ - 8 Μέρες Το νησί του Ιπποκράτη, έχει τεράστιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον και απέραντες αµµουδιές µε πεντακάθαρες θάλασσες. Έρχεται τρίτη σε µέγεθος στα ωδεκάνησα µετά την Ρόδο και την Κάρπαθο.

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Φίλε Σύμμαχε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Bayview Hotel 3* Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατά άτομο Superior 11/1 31/3 1,105 1,210 1,305 98 Orchard Parade Hotel Superior 11/1 31/3 1,255

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Τηλέφωνο: 2241052035 36 Fax: 2241052037 Email: kbtravel@otenet.gr, www.kbtravel.gr ΡΟΔΟΣ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

HermesCup 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Syros 2019 Προκήρυξη Τουρνουά Σελίδα 1 από 5. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά

HermesCup 2019 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Syros 2019 Προκήρυξη Τουρνουά Σελίδα 1 από 5. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ του τουρνουά ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ HermesCup 2019 Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Τουρνουά Ακαδημιών Σχολών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Hermes Cup 2019 στη Σύρο. ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Το Πρόγραμμα «Alpha Spend and Win» (το «Πρόγραμμα») της Alpha Bank Cyprus Ltd (η «Τράπεζα») ισχύει από την 1 η Σεπτεμβρίου 2018 έως και την

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη Wanderson Martins. Caju 19:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ (ΣΙΑΝΤΡΗΣ) Αλκή Ορόκλινη. «Ήταν η καλύτερη απόφαση να έρθω»

Συνέντευξη Wanderson Martins. Caju 19:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ (ΣΙΑΝΤΡΗΣ) Αλκή Ορόκλινη. «Ήταν η καλύτερη απόφαση να έρθω» APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #50 Η Ιστορία μας Διδάσκει ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ (ΣΙΑΝΤΡΗΣ) Vs Αλκή Ορόκλινη 19:00 Συνέντευξη Wanderson Martins Caju «Ήταν η καλύτερη απόφαση να έρθω» Έτος Ίδρυσης/

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣ 5 ημ. Κάθε Κυριακή με πτήσεις Astra Θεσ/νίκη - Κως // Κως - Θεσ/νίκη

ΚΩΣ 5 ημ. Κάθε Κυριακή με πτήσεις Astra Θεσ/νίκη - Κως // Κως - Θεσ/νίκη ΚΩΣ 5 ημ. Κάθε Κυριακή με πτήσεις Astra Θεσ/νίκη - Κως 18.40-20.15 // Κως - Θεσ/νίκη 20.35-22.10 Lenaki Appartments Λαμπί Διαμονή 03/06-24/06 & 09/09-23/09 01/07-08/07 & 02/09 15/07-26/08 239 279 129 145

Διαβάστε περισσότερα

deluxe sea view 01/06 21/06 01/08 30/09 01/04 30/05 22/06 29/07 1.092 1.461 68 135 suite studio 01/06 21/06 01/08 30/09 deluxe 1.003 1.

deluxe sea view 01/06 21/06 01/08 30/09 01/04 30/05 22/06 29/07 1.092 1.461 68 135 suite studio 01/06 21/06 01/08 30/09 deluxe 1.003 1. : breakfast HB: half board FB: full board AI: all inclusive 01 Απριλίου 31 Οκτωβρίου 2014 1st edition 14/03/2014 01/04 30/05 22/06 29/07 986 1.249 46 93 deluxe hill view 01/10 31/10 01/06 21/06 01/08 30/09

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΕΛ. Waterman. Boy Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. προϊστορια ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση. Ανόρθωση Αμμοχώστου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. 16:00 Στάδιο ΓΣΠ APOEL FC OFFICIAL MATCH PROGRAMME #23

ΑΠΟΕΛ. Waterman. Boy Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. προϊστορια ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση. Ανόρθωση Αμμοχώστου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. 16:00 Στάδιο ΓΣΠ APOEL FC OFFICIAL MATCH PROGRAMME #23 ΑΠΟΕΛ APOEL FC OFFICIAL MATCH PROGRAMME #23 Vs Ανόρθωση 23.04.2017 16:00 Στάδιο ΓΣΠ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ανόρθωση Αμμοχώστου προϊστορια ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Waterman Boy ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Έτος Ίδρυσης

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγαπητέ φίλαθλε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΑ 2 To εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες των παρακάτω διοργανώσεων: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΚΑ 3 ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ OΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #51. Πάφος F.C. 17:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει Νίκος Ιακωβίδης (Νικούδι) Nuno Morais «Ο Κορυφαίος των Κορυφαίων»

APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #51. Πάφος F.C. 17:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει Νίκος Ιακωβίδης (Νικούδι) Nuno Morais «Ο Κορυφαίος των Κορυφαίων» APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #51 Vs Πάφος F.C. 17:00 Η Ιστορία μας Διδάσκει Νίκος Ιακωβίδης (Νικούδι) Nuno Morais «Ο Κορυφαίος των Κορυφαίων» Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/ Colours Κίτρινο-Μπλε

Διαβάστε περισσότερα

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου Edition 2018 SALONICA SOCCER CUP SALONICA SOCCER CUP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, διεξάγεται το Πάσχα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα...

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα... Περιεχόμενα Eυχαριστίες...3 Διοργάνωση - Οργάνωση...4 Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5 Πρόσκληση Προέδρου...6 Κύρια Θέματα...7 Επιστημονικό Πρόγραμμα...8-10 Γενικές Πληροφορίες...11-14 2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ & 2017 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝ/ΝΟ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ Με κρουαζιέρα στο Μολδάβα 23-27/2/2017 23-27/2/2017

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι στη Κως-8 Μέρες

Καλοκαίρι στη Κως-8 Μέρες Καλοκαίρι στη Κως-8 Μέρες Πτήσεις DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 25/7 και 1, 8, 15/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΩ BLUE AIR 0B 9161 18:00-19:30 Τιμοκατάλογος Page 1 DATES CAT BASIS DOUBLE

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο αποφασισμένος, σαν μια γροθιά, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός είναι εδώ. Μέσα από ποδοσφαιρικές «κατακτήσεις»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ!!! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ! 1η Περίοδος Τιμών 2η Περίοδος Τιμών

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ!!! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ! 1η Περίοδος Τιμών 2η Περίοδος Τιμών ΧΑΝΙΑ 6 ημ. Κάθε Πέμπτη με Ellinair Θεσ/νίκη - Χανιά 08.50-10.05 // Χανιά - Θεσ/νίκη 19.45-21.00 Κάθε Σάββατο με Ellinair Θεσ/νίκη - Χανιά 09.50-11.05 // Χανιά - Θεσ/νίκη 11.00-12.15 Κάθε Τετάρτη & Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στο νησί της Αφροδίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : 2η Ηµέρα Μ. Παρασκευή 29/04/05 : 3η Ηµέρα Μ.

Πάσχα στο νησί της Αφροδίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : 2η Ηµέρα Μ. Παρασκευή 29/04/05 : 3η Ηµέρα Μ. Πάσχα στο νησίί της Αφροδίίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : Αναχώρηση από το Βόλο και µετάβαση στο αεροδρόµιο της Ν. Αγχιάλου και µε απευθείας πτήση για την Κύπρο, το νησί της Αφροδίτης.

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2011 Α' έκδοση: 18/05/11

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2011 Α' έκδοση: 18/05/11 Αεροπορικά ταξίδια Εξωτερικού ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ''ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2011 Α' έκδοση: 18/05/11 Ρώμη 4 10/6 Best Western President 4* πρωινό 525 140 100 4 10/6 Massimo D'Azeglio 4* / Victoria 4* πρωινό 585 180

Διαβάστε περισσότερα

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Football Festival (30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ youth talent CUP (2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018 ) ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ SPORTteam SUPER CUP (11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -2018) TOYΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

NESEBAR CUP ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΝΕΣΕΜΠΑΡ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

NESEBAR CUP ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΝΕΣΕΜΠΑΡ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Το τουρνουά NESEBAR CUP 2016 4 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ 20 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΝΕΣΕΜΠΑΡ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Το 4 ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων και Παίδων "NESEBAR CUP 2016 θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2010 Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη B έκδοση

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2010 Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη B έκδοση Επιβάρυ νση ΠΑΡΙΣΙ PARIS EST 3* EIFFEL 595 175 495 135 645 225 545 135 ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ SWISS AIRLINES ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΖΥΡΙΧΗ 04.50-06.10 ΖΥΡΙΧΗ-ΠΑΡΙΣΙ 07.30-08.55 ΠΑΡΙΣΙ-ΖΥΡΙΧΗ 20.20-21.30 ΖΥΡΙΧΗ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015 1 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Τιμή γιά 2 ατομα Περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 8/11 24/11 3794 Επι πλέον παροχές 25/11 3703 26/11 3612 27/11 3520 28/11

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη Σάββας Γκέντζογλου 19:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει Μαρίνος Σατσιάς. Ανόρθωση Αμμοχώστου. «Νοοτροπία νίκης σε κάθε αγώνα»

Συνέντευξη Σάββας Γκέντζογλου 19:00. Η Ιστορία μας Διδάσκει Μαρίνος Σατσιάς. Ανόρθωση Αμμοχώστου. «Νοοτροπία νίκης σε κάθε αγώνα» APOEL FC ΤΗΕ OFFICIAL MATCH PROGRAMME #49 Η Ιστορία μας Διδάσκει Μαρίνος Σατσιάς Vs Ανόρθωση Αμμοχώστου 19:00 Συνέντευξη Σάββας Γκέντζογλου «Νοοτροπία νίκης σε κάθε αγώνα» Έτος Ίδρυσης/ Founded 1926 Χρώματα/

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ ΜΑΧΕ Τιμή Πακέτου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ 7ΗΜ/5ΝΥΧ Επιπλέον διανυκτέρευση κατά άτομο Le Relax Hotel & restaurant 3* πρωινο 01/04-31/10 (4=5 νύχτες) 895 70 113 0 2-1- 3- Anse Sol Beachcomber*

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL FC ELITE ACADEMY SOUTHEAST EUROPE 3 rd PLAYER TRY-OUT CAMP

ARSENAL FC ELITE ACADEMY SOUTHEAST EUROPE 3 rd PLAYER TRY-OUT CAMP ARSENAL FC ELITE ACADEMY SOUTHEAST EUROPE 3 rd PLAYER TRY-OUT CAMP Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με συνεχή παρουσία στην Α Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal

Διαβάστε περισσότερα

i) Πτήσεις από Αθήνα για Φρανκφούρτη κι επιστροφή ii) Πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη κι επιστροφή 05-07/04/2017 με απευθείας πτήσεις

i) Πτήσεις από Αθήνα για Φρανκφούρτη κι επιστροφή ii) Πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη κι επιστροφή 05-07/04/2017 με απευθείας πτήσεις Ταξιδιωτικό πακέτο Φρανκφούρτη 3 ημέρες/ 2 νύχτες 05 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της οργάνωσης και διεκπεραίωσης του ταξιδιωτικού προγράμματος στις μεγαλύτερες εκθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY GIANNOULIS HOTELS AND RESORTS LOYALTY CLUB ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY Το πρόγραμμα GIANNOULIS LOYALTY προσφέρεται και διοικείται από την GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, για τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΕΣ ( 16/12/1-9/1/2015 ) ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20 30 205 260 350 205 *SUP BOUTIQUE 260 365 205 METROPARK *

Διαβάστε περισσότερα

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016

11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 11 ο «ΑΤΡΕΥΣ» PREMIER CUP ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 4-6 Μαΐου 2016 Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, η Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι Δήμοι Ναυπλίου, Άργους Μυκηνών, συνδιοργανώνουν το 11 ο ATREUS PREMIER CUP στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 2ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 2ΚΛΙΝΟ 1ΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ρ Α Κ Η Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Υ Π Ο Λ Η Κ Α Β Α Λ Α X A Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η

Θ Ρ Α Κ Η Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Υ Π Ο Λ Η Κ Α Β Α Λ Α X A Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Θ Ρ Α Κ Η Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Υ Π Ο Λ Η Κ Α Β Α Λ Α ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ANAX/ΣΕΙΣ HM ΔΙΑ/ΦΗ ΔΙΚ/ΝΟ ΜΟΝΟ 3 Ο ΑΤΟΜΟ 1 Ο ΠΑΙΔΙ 2 Ο ΠΑΙΔΙ FAMILY ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 09/06-10/07 4 A/I 142 205 100-12 δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

27 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθο Προσωπικής Χειρουργικής

27 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθο Προσωπικής Χειρουργικής ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Τηλ: +357 2276 2683 Φαξ: +357 2276 8984 Email: tamasos@tamasostours.com.cy Web: www.tamasostours.com.cy Η Γραμματεία είναι υπεύθυνη για την Εγγραφή στο Συνέδριο, Κρατήσεις και Διαμονή

Διαβάστε περισσότερα