Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 Απριλίου λαμβάνει χώρα στις 11 και 35 το πρωί. Ο κριός δεχόμενος τη σύνοδο του Ηλίου και τις Σελήνης στην πολύ δυνατή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 Απριλίου λαμβάνει χώρα στις 11 και 35 το πρωί. Ο κριός δεχόμενος τη σύνοδο του Ηλίου και τις Σελήνης στην πολύ δυνατή"

Transcript

1 Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 Απριλίου λαμβάνει χώρα στις 11 και 35 το πρωί. Ο κριός δεχόμενος τη σύνοδο του Ηλίου και τις Σελήνης στην πολύ δυνατή μοίρα των 21 ο μοιρών του ζωδίου μας καλεί σε δράση! Τα δώρα αυτής της νέας σελήνης είναι : αυτοπεποίθηση, παρορμητικότητα, διάθεση για εξερεύνηση, αλλά και την ανάγκη να δράσουμε παίρνοντας ρίσκα. Το πύρινο ζώδιο του κριού βγάζει προς τα έξω όλη την ανταγωνιστικότητα που κρύβουμε μέσα μας αλλά και τα χαρίσματα ενός πολεμιστή! Η νέα σελήνη γενικότερα είναι ένα διάστημα εσωστρέφειας, είναι μια κατάσταση όπου πρέπει να δούμε μέσα μας και να αποφασίσουμε ποιες συμπεριφορές δεν μας ικανοποιούν πια ώστε να στραφούμε σε νέους τρόπους δράσης για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα να ποτίσουμε τα σποράκια που φυτέψαμε στον κήπο της ψυχής μας όλο το προηγούμενο διάστημα ώστε μέσα στον επόμενο μήνα να τα κάνουμε να ανθίσουν. (Οι σπόροι δεν είναι τίποτα άλλο από τις προθέσεις μας ). Ο Άρης είναι ένα πολύ προσωπικό ζώδιο, είναι ο αστερισμός του Εγώ! Είναι ο φυσικός 1 ος οίκος του ζωδιακού και μας καλεί να βρούμε την εσωτερική δύναμη που είναι απαραίτητη για να λάμψουμε. Ο Ήλιος και η Σελήνη εδώ φωτίζουν το κουράγιο μας, τις αρχηγικές μας ικανότητες, την εξωτερική μας εμφάνιση και γενικότερα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν σαν αφετηρία και βάση τους το Εγώ. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι πρέπει να μάθουμε να είμαστε αυτάρκεις, αυτοδύναμοι, και να ακολουθήσουμε τον προσωπικό μας δρόμο. Παράλληλα να μάθουμε να είμαστε λιγότερο επιθετικοί και παρορμητικοί στη δράση μας ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας χωρίς να αδιαφορούμε για τις ανάγκες και τις επιθυμίες των γύρω μας.σε αυτή τη Νέα Σελήνη αφήνουμε πίσω το θυμό, τον εγωισμό και τους φόβους που μπορεί αν έχουμε σχετικά με την επιβίωση μας. Ένας νέος κύκλος ξεκινά με την Νέα Σελήνη στην πιο δυναμική μοίρα του κριού! Είναι μια μοίρα που ωθεί να προχωρήσεις μπροστά με ζήλο μια και συγκεντρώνει όλη τη δυναμική του ζωδίου. Η απόλυτη έξαρση του Ήλιου βρίσκεται στο 19 του κριού, ότι όμως υπάρχει 2 μοίρες γύρω από το 19 του κριού λαμβάνει όλη τη δυναμική του Ήλιου! Η τετραγωνική ρίζα του κύκλου δηλαδή των 360 ο είναι το 19, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που δίνουμε έξαρση στον Ήλιο στον Κριό. Ας δούμε το ροσκόπιο της Νέας Σελήνης :

2 Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι στη νέα σελήνη του Απρίλη συμμετέχουν πολύ ενεργά και η Αφροδίτη με τον Άρη, αυτό δηλώνει ότι θέματα σχέσεων θα είναι σε πρώτο πλάνο και θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τα διευθετήσουμε! Όλοι οι εσωτερικοί και προσωπικοί πλανήτες είναι ορθόδρομοι και μας δείχνουν πως ο μόνος δρόμος που μπορούμε να πάρουμε είναι το μπροστά! Αυτό σημαίνει πως το χρόνο μας κυρίως πρέπει να τον σπαταλήσουμε σκεφτόμενοι τους στόχους μας και το που θέλουμε να φτάσουμε. Το μυστικό είναι να κάνουμε σταθερά βήματα και να μη ξοδέψουμε τη λάμψη μας σαν πυροτέχνημα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να φυλάξουμε και κάποια αποθέματα ενέργειας για τις μεγάλες διαδρομές. Να θυμάστε η ζωή δεν είναι 100άρι! Προχωράμε λοιπόν μπροστά προσεκτικά και με σταθερό ρυθμό και επιταχύνουμε προς το τέλος της διαδρομής, αλλιώς θα καούμε πολύ γρήγορα και θα μείνουμε εκτός αγωνιστικού χώρου. Τους ρυθμούς θα σας τους δώσει το σύμπαν αφού από τις 15 και μετά οι πλανήτες με πρώτη την Αφροδίτη θα περάσουν στον Ταύρο. Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι εδώ για να μας ξεσκονίσει από όλη τη σκόνη και το χώμα του χειμώνα, θα πάρει από πάνω μας όχι μόνο τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα αλλά και την βαριά μας διάθεση! Μια νέα εποχή ελπίδας και προσμονής ξεκινά! Πρέπει να προσέξουμε λίγο μια διάθεση ανυπομονησίας να γίνουν όλα σωστά και γρήγορα κάτι που δεν είναι απαραίτητο να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.μην ξεχνάτε ότι στη Νέα Σελήνη συμμετέχουν και τα δύο φώτα που εκπροσωπούν τις 2 αρχές, τη θηλυκή και τη αρσενική έτσι αυτό που καλούμαστε να νιώσουμε είναι ότι παντού υπάρχει αρμονία και ισορροπία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εφαρμόσετε σε όλες σας τις υποθέσεις. Ο κριός είναι ένα ζώδιο που αγαπά πολύ την ατομικότητα όπως αναφέραμε σε αυτή τη νέα σελήνη συμμετέχει ο Άρης και η Αφροδίτη και πολύ από την ενέργειά μας θα τραβήξουν θέματα που αφορούν σχέσεις.το κλειδί εδώ είναι η επικοινωνία αρκεί να καταφέρουμε να ακούσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε, να κατανοήσουμε τα συναισθήματα που εκφράζουν και να δουλέψουμε κα να νοιαστούμε γι αυτούς και μαζί τους. Διώξτε λοιπόν συναισθήματα εγωισμού και απεγκλωβιστείτε από συναισθήματα και συμπεριφορές που επιμένουν να σας πληγώνουν παραμείνετε ανοικτοί αποβάλλοντας όλα εκείνα τα βάρη που εμποδίζουν την πραγματική σας πρόοδο και που τα κουβαλάτε καιρό τώρα. Δώστε χρόνο και όταν Αφροδίτη, Ήλιος και Άρης περάσουν στον Ταύρο θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τις σωστές αποφάσεις κάτω από ένα καθεστώς ψυχικής ηρεμίας. Αυτή η Νέα Σελήνη Δίνει θέληση για Ζωή! Στον κριό βρίσκουμε την απαραίτητη δύναμη για να ξεκινήσουμε τη πορεία μας στο σύμπαν, αυτή την καθαρή και έντονη ενέργεια που μπορεί να μας κρατήσει στη ζωή αλλά και που δίνει την επιθυμία για ζωή! Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εδώ έχουμε μια νέα σελήνη που αρχικά μας δίνει το θάρρος να δούμε ότι πιο δύσκολο κρύβουμε μέσα μας και τελικά να απαλλαγούμε από αυτό. Ξεκινάμε λοιπόν σαν νέοι άνθρωποι, με μια άλλη συνείδηση να κατακτήσουμε τη θέση μας σε αυτό που ονομάζουμε σύμπαν.

3 Προβλέψεις για κάθε ζώδιο, ισχύουν και για τον ωροσκόπο: Κριός Ένας πολύ κινητικός μήνας. Σας δίδεται η ευκαιρία να εστιάσετε την προσοχή σας σε πολύ προσωπικά ζητήματα και να προβάλετε την εικόνα σας ειδικά σε ότι αφορά συνεργασίες και πολύ προσωπικές σχέσεις. Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Αυτό που θα πρέπει να λειτουργήσετε είναι και αυτό στο οποίο ο κριός δεν είναι και τόσο καλός, διπλωματία! Για όσους από εσάς δεν βρίσκονται σε σχέση έχετε τα μάτια σας ανοικτά μια και για σας η νέα σελήνη αφορά το Εγώ και οι Άλλοι. Ότι έχετε στα σκαριά είναι η κατάλληλη εποχή να το προωθήσετε. Θα πάρετε αποφάσεις που θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο και θα σας βοηθήσουν να ανθίσετε! Ταύρος Μια απόσυρση που θα κρατήσει μέχρι να μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα. Μη νομίζετε ότι χάνετε χρόνο, είναι άκρως απαραίτητο για εσάς να βρείτε τι είναι αυτό που τόσο σας πληγώνει, ώστε να επέλθει ίαση για να καταφέρετε να έρθετε σε επαφή με αυτές τις νέες ανανεωτικές ενέργειες. Οραματιστείτε τον εαυτό σας γιατί πολύ σύντομα θα είστε οι πρωταγωνιστές του έργου που λέγεται Ζωή! Είστε οι μόνοι που μπορείτε να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο να πάρετε τον απαιτούμενο χρόνο και να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Όλοι οι άλλοι τρέχουν να προβάλλουν τη στιγμή που εσάς σας δίνεται η ευκαιρία να διπλοτσεκάρετε κάθε σας κίνηση. Αφήστε τους άλλους να εκτεθούν ανεπανόρθωτα τη στιγμή που εσείς σχεδιάζετε την επόμενη κίνηση σας. Δίδυμοι Αναλογιστείτε το περιβάλλον στο οποίο κινήστε και θα δείτε ότι υπάρχουν γύρω σας πάρα πολλές ευκαιρίες να καταφέρετε πάρα πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει ρίσκο για εσάς η νέα σελήνη σας βάζει σε μια διαδικασία να έχετε θετικά αποτελέσματα όσο πιο πολύ ανοίγεστε στο περιβάλλον σας. Μην αρνηθείτε νέες γνωριμίες μια και κάθε άνθρωπος που μπαίνει στη ζωή σας με όποια ιδιότητα μπορεί να φέρει και μια νέα προοπτική. Ασχοληθείτε με τους φίλους σας μια και η ενέργεια των ημερών σας έλκει να κρατάτε την καρδιά σας ανοικτή. Καρκίνος Δεν παίρνουμε ποτέ αποφάσεις κάτω από καθεστώς πίεσης. Τα γεγονότα που σας συμβαίνουν δεν είναι τέτοια ώστε να σας βάλουν σε σκέψεις να τα παρατήσετε όλα και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης. Δεν χωρίζω, δεν παρατάω τη δουλειά μου, δεν αλλάζω σπίτι, δεν αλλάζω χώρα. Μια αρνητική περίοδος είναι που πολύ σύντομα θα αλλάξει. Αναπροσδιορίστε τους στόχους σας. Η βοήθεια που σας δίνει ο Κρόνος από το σκορπιό θα πρέπει να σας θυμίζει ότι πολλές φορές μια καθυστέρηση ή μια αναποδιά μπορεί να γίνεται για το καλό σας. Τα επαγγελματικά σας βάλλονται είναι γεγονός, αλλά μην αφήνετε να σας επηρεάζει το τι σκέπτονται οι άλλοι για σας. Η ζωή είναι δική σας.

4 Λέοντας Ξέρω, πολλές νέες ιδέες και πολλά νέα σχέδια, προσοχή μόνο γιατί η απογοήτευση και ο θυμός που μπορεί να εκδηλωθούν λόγω κάποιας αναποδιάς στη εφαρμογή τους είναι αρκετά για να σας κάνουν να τα εγκαταλείψετε για πάντα. Τώρα οργανώνουμε την κατάσταση, περιμένουμε και την έκλειψη και μετά μπαίνουμε σε δράση. Πάντως κάποια νέα που μπορεί να πάρετε, κάποιες επαφές με δημόσιες υπηρεσίες ή με το νόμο μπορεί να φέρουν αναπάντεχα γεγονότα. Θα πρέπει εσείς που πάντα είστε μεγαλύτεροι από τη ζωή να ασκήσετε μετριοφροσύνη! Μην ξεχνάτε τις επιρροές του Κρόνου, προσπαθεί από τον σκορπιό να σας συνετίσει βάζοντας σας φρένο. Παρθένος Κάθε τι παλιό μπορεί να γίνει ξανά νέο! Το θέμα είναι όμως να αποχωριστούμε το παλιό και όχι να το βαφτίσουμε νέο. Προσέξτε αρκετά οφειλές που μπορεί να έχετε μια και μπορεί να κάνουν επανεμφάνιση παλιά χρέη κάθε είδους. Ανοίξτε τις ντουλάπες της ψυχής σας και πετάξτε έξω ότι παλιό και άχρηστο υπάρχει εκεί μέσα. Αν εσείς οι ίδιοι κάνετε δηλώσεις αποτυχίας γιατί το σύμπαν να σας στείλει κάτι θετικό; Σταματήστε να έχετε ενοχές και τύψεις για το παρελθόν αυτό που πραγματικά μας απασχολεί είναι το μέλλον. Αυξάνεται η Λίμπιντο, η επιθυμία και γενικότερα το σώμα σας, ζητά την προσοχή σας. Ζυγός Άλλη μια πονεμένη ιστορία. Δώστε έμφαση σε πολύ στενές συνεργασίες και σχέσεις!δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Έχει έρθει η στιγμή για μεγάλες αποφάσεις.πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας αν αυτό που έχετε λειτουργεί ή αν απλά σας αδειάζει. Αν δεν έχετε σχέση έχει έρθει η ώρα για ένα ραντεβού στα τυφλά! Δύο είναι οι περιπτώσεις εδώ η μία είναι για όσους δεν δουλεύουν καλά οι σχέσεις τους να πάρουν λίγο χρόνο και να χαλαρώσουν τους δεσμούς τους με το άλλο πρόσωπο και για όσους δουλεύει η σχέση να σκεφτούν ότι ήρθε η ώρα για το μεγάλο ναι! Για όσους δεν είναι σε σχέση ενεργοποιείται ο τομέας σχέσεων, οπότε κάτι μπορεί να έρθει στη ζωή σας. Σκορπιός Θέματα υγείας, εργασίας,καθημερινότητας! Είναι καλή εποχή για ένα τσεκ απ, αλλαγές στη διατροφή και να βρείτε δουλειά όσοι από εσάς είστε άνεργοι. Όσοι έχετε απασχόληση μπορεί να σας φανεί κάπως βαρύ το εργασιακό περιβάλλον. Αλλαγές στα επαγγελματικά μπορεί να αφορούν ένα νέο ωράριο, ή ένα νέο προϊστάμενο. Πάντως για σας μια δίαιτα ή μια προσεκτική και υγιεινή διατροφή θα μπορούσε να κάνει θαύματα. Προσέξτε λίγο αλλεργίες και τονώστε το ανοσοποιητικό σας. Το καμπανάκι χτυπάει για σας στα πιο απλά καθημερινά πράγματα. Οι υποχρεώσεις μπορεί να πιάσουν κόκκινο και σίγουρα δεν θα βρείτε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας. Πρέπει να μπείτε σε μια διαδικασία προσφοράς.

5 Τοξότης Οτιδήποτε μπορεί να ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σας έρχεται και σας χτυπά την πόρτα. Πείτε ναι σε όλα και κυρίως στο παιχνίδι και στη χαρά! Ακόμα και νέος έρωτας μπορεί να σας πιάσει από τα μαλλιά. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για εσάς για να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αν αναζητάτε μια εγκυμοσύνη είναι καλή εποχή για να δοκιμάσετε! Αν έχετε παιδιά θα χρειαστούν την προσοχή σας μια και η νέα σελήνη εδώ θα φέρει θεματάκια κυρίως με το πρώτο σας παιδί! Αιγόκερος Ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνισή τους και πολλοί από εσάς καλούνται να τις καλύψουν. Θα ασχοληθείτε αρκετά με το χώρο σας, το σπίτι σας την οικογένεια. Οι απαιτήσεις που θα έρθουν στην επιφάνεια στρέφουν τα βλέμματα σας σε ζητήματα καθαρά οικογενειακά. Ψυχολογικά υπάρχει κάποιος πεσιμισμός που μπορείτε να δουλέψετε κάνοντας κάτι καινούργιο. Μπορεί να βρεθούν στην ανάγκη σας οι γονείς σας.πρέπει να δώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια σας! Υδροχόος Ο κοντινός σας περίγυρος τρώει όλη σας την ενέργεια! Μικρό μετακινήσεις, επικοινωνία χωρίς να υπόσχεται κάποια σοβαρότητα, απλά και μόνο χάριν κοινωνικότητας. Θα βρεθείτε πολλές φορές στο πεζοδρόμιο, θα συναντήσετε πολλούς γνωστούς, θα πάρετε πολλές πληροφορίες και τελικά χωρίς να κάνετε κάτι σημαντικό θα είστε εξαντλημένοι. Οι γνωριμίες που θα γίνουν τώρα όσο πολλά και να υπόσχονται δεν θα διαρκέσουν. Ιχθείς Τώρα πως θα γίνει αυτό μόνο εσείς θα το βρείτε! Πρέπει αν εφαρμόσετε ένα νέο τρόπο στην οικονομική σας διαχείριση. Προσοχή γιατί αυτό το μήνα υπάρχει τάση για σπατάλες. Μην πάρετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, μην κάνετε ακόμα μεγάλες αγορές και προσπαθήστε να κρατήσετε λογαριασμό και ημερολόγιο για όσα ξοδέψετε αλλά και για όσα θα κερδίσετε αυτό το μήνα. Προσπαθήστε επίσης να ζήσετε βάση των αξιών σας!

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 23 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Κριέ σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Κάποια οικογενειακά

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε σκέψεις αγαπητέ Κριέ και θα αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πως βλέπεις κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Αυτήν την εβδομάδα κοίτα να τακτοποιήσεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 13 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Η καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολη και σε έχει κουράσει πολύ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ.

Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ. Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ. Η Βαβυλωνιακή αστρολογία λέγεται ότι είχε επηρεάσει τους Έλληνες ήδη από τα μέσα του 4ου π.χ. αιώνα. Ακόμη και αν η προέλευση της αστρολογίας των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ).

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). Οι ομάδες των πλανητών (Sects) και η σπουδαιότητά τους σε ένα χάρτη Η πρωταρχική ενέργεια που

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 29.05.2015 Ερωτήματα που μας απασχολούν Τι κάνουμε όταν αμφιβάλλουμε για το αν θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος Άρης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΖΩΔΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015

Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015 Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 29 Ιουλίου 2015. Πρόκειται για κάτι σαν «Δελτίο Αστρολογίας». Σήμερα, ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015.

Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015. Η Έκθεση Πέλε για τις 10 Ιουνίου του 2015 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015. Η Σελήνη είναι τώρα στον Κριό και ο Ήλιος στους Διδύμους, ζώντας για την

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε 12Mαΐου 2015

Η έκθεση Πέλε 12Mαΐου 2015 Η έκθεση Πέλε 12Mαΐου 2015 Hola ~ Μπουένος Dias ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αρκετά με την καταπάτηση άλλων ιδιοκτησιών, αυτή τη φορά το κάνω στην αυλή μου. (* Γέλια) Η περασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Πρώτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Πρώτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε το ένα ένα λάθος που στερεί από όλους

Διαβάστε περισσότερα

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr Συνέντευξη της Ναταλί Σαμπά στη Βάλια Κουρκουμέλη. (Από το babyspace.gr. Ημερομηνία online έκδοσης: 22/07/2010) Η παιγνιοθεραπεία για τη Ναταλί Σαμπά ήταν η ευκαιρία να

Διαβάστε περισσότερα

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Αμέθυστος Θεία καθοδήγηση Συνδέστε τον εαυτό σας με τα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης. Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Διαμάντι Φωτισμός Να είσται σε κοσμική

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Ιανουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Ιανουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Ιανουαρίου, 2018 Γεια σας, κάτοικοι της Γης! Είμαι ο Kaypacha με άλλη μια εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, για την 17η Ιανουαρίου 2018. Και φυσικά, -είμαι κάτω δίπλα στο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Ημερομηνία 14/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link www.thessalikipress.gr Θεοδώρα Τζανή http://www.thessalikipress.gr/eidiseis/biblio/e-stigmoula-einai-dunate-ste-thessalikepress.html MEAT INFO ''Η στιγμούλα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, Γεια σας! Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 29 Σεπτεμβρίου 2016. Ξέρω ότι είναι με μια μέρα καθυστέρηση και συνήθως κάνω αυτά τα πράγματα την

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 6 Ιανουαρίου, 2016

Η Έκθεση Πέλε 6 Ιανουαρίου, 2016 Η Έκθεση Πέλε 6 Ιανουαρίου, 2016 Γεια σας! Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Είναι για την 6η Ιανουαρίου του 2016. Είμαι εδώ επάνω στο πλοίο MS Dixie Queen. Αυτό είναι το «Σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα

Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα Ανεύρεση χαμένων ή παραπεταμένων αντικειμένων Σε ωριαίους χάρτες που αναφέρονται στην ανεύρεση χαμένων ή παραπεταμένων αντικειμένων πρέπει να ελεγχθούν

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Είναι μια πολύ καλή εβδομαδα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά

Διαβάστε περισσότερα

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES.

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση του Τρίτου Ματιού. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη

Ενεργοποίηση του Τρίτου Ματιού. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη Το Τρίτο μας Μάτι είναι ουσιαστικά μια «τυφλή» υπόφυση. Δηλαδή, είναι ένα «σωληνάκι» που δεν ξεκινά ούτε καταλήγει πουθενά, είναι αυτόνομο στο μέτωπό μας, και που σύμφωνα με την Ιατρική επιστήμη, δεν έχει

Διαβάστε περισσότερα

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 περιεχόμενα μάθημα πρώτο: αστρολογία & σχέσεις 6 μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: με ποιον τρόπο αγαπάμε 42 ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: με

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις

Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις 135 Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 1. Κρίση; ποια κρίση; Μήπως την έχουμε εμείς; Ή μήπως κάποιοι άλλοι; Κάποια στιγμή πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin Πρόλογος Νιώθουμε πολύ άσχημα όταν βλέπουμε ένα παιδί να κλαίει ή να πονάει χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι, ιδιαίτερα αν είμαστε γονείς. Ανάλογα με τις περιστάσεις τα παιδιά είναι άλλοτε χαρούμενα,

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του Γεια σας!

Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του Γεια σας! Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του 2015 Γεια σας! * ο Kaypacha δείχνει στην οθόνη την εφαρμογή Solar System Scope (Πεδίο του Ηλιακού Συστήματος) για το πρώτο μισό της Έκθεσης Πέλε ( καλό είναι να βλέπει

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018 Γεια σας, Φίλοι Μου! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, για την 24η Ιανουαρίου 2018 και η Σελήνη είναι στον Ταύρο. Δεν ξέρω αν μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 5 Οκτωβρίου, 2016

Η Έκθεση Πέλε - 5 Οκτωβρίου, 2016 Η Έκθεση Πέλε - 5 Οκτωβρίου, 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Σήμερα, δεν ξέρω, απλά νιώθω σαν να θέλω να καθίσω βλέποντας τα σύννεφα. (*γέλια) Ο Άρης είναι σε τετράγωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΡΙΟΣ Αυτή η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς, θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες.

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 19-25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 19-25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 19-25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τέταρτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-14 Σημειώσεις... 15 2 Μάθημα Πέμπτο- Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να διαχειριστείς την λεπτή γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Συμπτώματα συνεξάρτησης

Συμπτώματα συνεξάρτησης Συμπτώματα συνεξάρτησης Οι συνεξαρτητικές συμπεριφορές είναι αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Το συνεξαρτητικό άτομο προσπαθεί να βοηθήσει τους άλλους καταστρέφοντας τον εαυτό του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΦΩΜΑ; Με την επιστημονική συνεργασία της Αιματολογικής Μονάδας, Γ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Με

Διαβάστε περισσότερα

Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ;

Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ; Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ; HORARY CHART 31/7/2007 03:09:11 μ.μ. 23Ε43, 37Ν58 (ΕΕD -3) Κυριαρχία +5 Έξαρση +4 Τριπλότητα +3 Όρια +2 εκανός +1 Αδυναμία -5 Πτώση -4 Περιπλανώμενος -5

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του Γεια σας! Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του 2016 Γεια σας! Εδώ είμαι στους καταρράκτες Kuang Si έξω από το Luang Prabang, στο Λάος. Και έχει δυνατό θόρυβο δίπλα στους καταρράκτες, οπότε πάω να βρω ένα ποιο κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 6 Σεπτεμβρίου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 6 Σεπτεμβρίου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 6 Σεπτεμβρίου, 2017 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 6 Σεπτεμβρίου του 2017. Είναι η Έκθεση της Μπανάνας, φίλοι μου (δείχνει τις μπανάνες

Διαβάστε περισσότερα

Οι επιρροές του Ερμή σε προσωπικό επίπεδο.

Οι επιρροές του Ερμή σε προσωπικό επίπεδο. Ανάδρομος Ερμής Κάθε 4 περίπου μήνες ο πλανήτης Ερμής φαίνεται να επιβραδύνει τη γρήγορη πορεία του και να κινείται ανάδρομα για τον παρατηρητή που βρίσκεται πάνω στη Γη. Η ανάδρομη αυτή πορεία διαρκεί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα»

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα» Ημερομηνία 27/11/2015 Μέσο trikalakids.gr Συντάκτης Link http://www.trikalakids.gr/bookcorner/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd %CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B7- %CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 7 Φεβρουαρίου του 2018! Δεν ξέρω πότε θα ανεβάσω αυτή την έκθεση, γιατί περπατάμε

Διαβάστε περισσότερα

ετησια προβλεψη www.stardome.gr

ετησια προβλεψη www.stardome.gr ετησια προβλεψη 2014 www.stardome.gr 1 Περιεχόμενα Καλή Χρονιά από το Stardome.gr... 2 Χαιρετισμός από το Γιώργο Σοφιάνη... 3 1. Η Χρονιά του Κριού... 5 Η Ταυτότητα της Χρονιάς... 5 Δίας: Άλλαξε τα όλα!...

Διαβάστε περισσότερα

Σκηνή 1η Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι

Σκηνή 1η Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Φθινοπωρινή Φυλλαράκι Σκηνή 1 η Μουσική... ανοίγει η αυλαία σιγά σιγά... projector τοπίο με τις τέσσερις εποχές του χρόνου... στη σκηνή τέσσερις καρεκλίτσες, η καθεμία ζωγραφισμένη με την αντίστοιχη εποχή... Μπαίνει η πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017

Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017 Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017 Γεια σας~ Καλημέρα~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Κάνει λίγο κρύο και φυσάει έξω, οπότε θα απογειωθώ από τον πλανήτη Γη και θα πάω στις μακρινές σφαίρες

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015. Η έκθεση Πέλε - 21η Οκτωβρίου του 2015 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015. Ο Ήλιος πρόκειται να πάει στο Σκορπιό, την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τη ζωή! Έφτασα εδώ με το ένστικτό μου, κι αυτό ξέρει Είμαι εγώ και είμαι καλά Κάθε εμπόδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Αγαπητοί γονείς, Καθώς το νηπιαγωγείο μας έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στα μικρά μας παιδάκια αλλά και σε εσάς, βρισκόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ STEVE WELLS GLOBAL FUTURIST, COO, FAST FUTURE, UK

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ STEVE WELLS GLOBAL FUTURIST, COO, FAST FUTURE, UK THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ STEVE WELLS GLOBAL FUTURIST, COO, FAST FUTURE, UK SECOND YOUTH SUMMIT THE FUTURE WORKPLACE: THE NEW JOBS THE NEW SKILLS The youth takes over ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 1 THE ECONOMIST

Διαβάστε περισσότερα

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Απρίλιος 2013 Χαρακτηριστικά που ζητούν οι εργοδότες αναπηρία Πως θα όριζες τη λέξη προσόν ή τη λέξη δεξιότητα ; Και τι εννοούν οι εργοδότες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER 1 Α Ομάδα «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι για 1 έως 5 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά. ΟΔΗΓΙΕΣ Το Κ2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό στον κόσμο (μετά το Έβερεστ) με ύψος 8.611 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας. Θεωρείται, επίσης, ένα από τα δυσκολότερα βουνά άνω των 8.000 μέτρων. Το Κ2 ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 15 Ιουλίου 2015.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 15 Ιουλίου 2015. Η Έκθεση Πέλε για τις 15 Ιουλίου του 2015 Γειά σας! Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 15 Ιουλίου 2015. Είμαστε τώρα σήμερα, σχεδόν όπως μιλώ, με μια νέα Σελήνη στο ζώδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ. Από τον George Tilton. Απόδοση από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΣΑΛΟ.

ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ. Από τον George Tilton. Απόδοση από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΣΑΛΟ. ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ Από τον George Tilton https://www.faasafety.gov/files/gslac/library/documents/2008/nov/29705/nuts%20and%20b olts%2007-03.pdf Απόδοση από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΣΑΛΟ Army Aviator http://armyaviation.wordpress.com

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Αναπτύσσομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Αναπτύσσομαι 1 Προσωπική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Προσωπική Βελτίωση Αναπτύσσομαι 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Γιατί είναι απαραίτητη η ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος Ασφαλώς Κυκλοφορώ (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Tάξη & Τμήμα:... Σχολείο:... Ημερομηνία:.../.../200... Όνομα:... Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 20 Δεκεμβρίου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 20 Δεκεμβρίου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 20 Δεκεμβρίου, 2017 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την Έκθεση Πέλε και σήμερα είναι 20 Δεκεμβρίου του 2017. Μια ημέρα πριν από το Ηλιοστάσιο και απλά δεν αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, και αυτή είναι η 15η Σεπτεμβρίου του 2015.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, και αυτή είναι η 15η Σεπτεμβρίου του 2015. Η Έκθεση Πέλε 15 Σεπτεμβρίου, 2015 Γεια σας! Namaste! * Το έκανα στη Λίμνη των Θαυμάτων στο Boulder του Κολοράντο! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, και αυτή είναι η 15η Σεπτεμβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 23 Ιουνίου, Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε 23 Ιουνίου, Γεια σας! Η Έκθεση Πέλε 23 Ιουνίου, 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Είμαι εδώ στην Ελευσίνα, στην Ελλάδα, κοντά στην Αθήνα, επισκεπτόμενος τα ερείπια ενός αρχαίου, καταπληκτικού,

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017

Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017 Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha, με την Έκθεση Πέλε αυτής της εβδομάδας για την 22 η Μαρτίου 2017. Ευτυχισμένος Ήλιος στον Κριό... ευτυχισμένη Αφροδίτη στον Κριό, Ερμής

Διαβάστε περισσότερα

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη!

«Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! «Tα 14 Πράγματα που Κάνουν οι Καταπληκτικοί Γονείς», από την ψυχολόγο-συγγραφέα Dr. Λίζα Βάρβογλη! Οι καταπληκτικοί γονείς κάνουν καταπληκτικά πράγματα! Και δεν εννοώ περίπλοκα, δύσκολα, ή κάτι τέτοιο,

Διαβάστε περισσότερα

Γλωσσικές πράξεις στη διαγλώσσα των μαθητών της Ελληνικής ως Γ2

Γλωσσικές πράξεις στη διαγλώσσα των μαθητών της Ελληνικής ως Γ2 Γλωσσικές πράξεις στη διαγλώσσα των μαθητών της Ελληνικής ως Γ2 Σπυριδούλα Μπέλλα Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πανεπιστήμιο Αιγαίου 9/5/2017 Επικοινωνιακή ικανότητα γνώση ενός ομιλητή ως

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 4 Οκτωβρίου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 4 Οκτωβρίου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 4 Οκτωβρίου, 2017 Γεια σε όλους σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Eίναι για τις 4 Οκτωβρίου του 2017. * Ο Kaypacha δείχνει το λογισμικό της Solar

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε για τις 24 Ιουνίου του 2015. Γειά σας!

Η Έκθεση Πέλε για τις 24 Ιουνίου του 2015. Γειά σας! Η Έκθεση Πέλε για τις 24 Ιουνίου του 2015 Γειά σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Η έκθεση αυτή είναι για τις 24 Ιουνίου, 2015. Ναι, πράγματι, αυτή είναι η στιγμή. Ακριβώς σήμερα, έχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε για την 11η Νοεμβρίου, 2015. Γεια σας! Καλημέρα φίλοι!

Η Έκθεση Πέλε για την 11η Νοεμβρίου, 2015. Γεια σας! Καλημέρα φίλοι! Η Έκθεση Πέλε για την 11η Νοεμβρίου, 2015 Γεια σας! Καλημέρα φίλοι! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Τα κατάφερα, και μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο κάτω εδώ στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία

Διαβάστε περισσότερα

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη

Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Εισαγωγή Το Μπαούλο του κυρ Γιάννη Ο κυρ Γιάννης έχει κληρονομιά ένα παλιό μπαούλο με ό,τι αντικείμενα μπορείς να φανταστείς! Τα ανίψια του, ο Λευτεράκης και η Βασούλα, θέλουν να τα δουν, αλλά για να τα

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη...

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... τον Δάσκαλο μου, Γιώργο Καραθάνο την Μητέρα μου Καλλιόπη και τον γιο μου Ηλία-Μάριο... Ευχαριστώ! 6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Εντελώς αντιφατική θα είναι η εβδομάδα για εσένα, και ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές ανατροπές σε πολλούς τομείς

Διαβάστε περισσότερα

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το όνειρο Ένα ζευγάρι περιμένει παιδί. Τότε αρχίζει να ονειρεύεται αυτό το παιδί. Κτίζει την εικόνα ενός παιδιού μέσα στο μυαλό του. Βάσει αυτής της εικόνας, κάνει

Διαβάστε περισσότερα

3. Ανάφερέ μου σε παρακαλώ συγκεκριμένα 4 πράγματα που κάνεις για να είσαι ευτυχισμένη.

3. Ανάφερέ μου σε παρακαλώ συγκεκριμένα 4 πράγματα που κάνεις για να είσαι ευτυχισμένη. Αποκλειστική συνέντευξη με την συγγραφέα της ευτυχίας Κατερίνα Τσεμπερλίδου - Η ''Ψυχική Μπουγάδα'' το νέο της βιβλίο απόψε στο Golden Hall! 1. Τι σημαίνει καθαρίζω τις σκέψεις μου τις αναμνήσεις τα τοξικά

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε 19 Αυγούστου, Γεια σας! ~ Καλημέρα! ~

Η έκθεση Πέλε 19 Αυγούστου, Γεια σας! ~ Καλημέρα! ~ Η έκθεση Πέλε 19 Αυγούστου, 2015 Γεια σας! ~ Καλημέρα! ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε και η έκθεση αυτή είναι για τις 19 Αυγούστου του 2015. Θέλω να το ενώσουμε λίγο. Κάνω το ίδιο πράγμα

Διαβάστε περισσότερα

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής

Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Τράντα Βασιλική Β εξάμηνο Ειδικής Αγωγής Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στη γη. Εκεί είδε μπροστά του την αλεπού. - Καλημέρα, - Καλημέρα, απάντησε ο μικρός πρίγκιπας, ενώ έψαχνε να βρει από πού ακουγόταν η

Διαβάστε περισσότερα

Διεκδικητική Συμπεριφορά - Εκπαίδευση και χρησιμότητα

Διεκδικητική Συμπεριφορά - Εκπαίδευση και χρησιμότητα Διεκδικητική Συμπεριφορά - Εκπαίδευση και χρησιμότητα O ορισμός της διεκδικητικ ής συμπεριφο&r ho;άς (assertiveness) είι το διεκδικεί κάποιος τα δικαιώματά του, χωρίς όμως παραβιάζει τα δικαιώματα του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171. Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ.

ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171. Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ. ΜΑΘΗΜΑTA ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ Δ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ V ΜΑΘΗΜΑ 171 Ο Θεός είναι µόνο και µόνο Αγάπη και εποµένως το ίδιο είµαι κι Εγώ. Ι. (151) Όλα τα πράγµατα είναι αντίλαλοι της Φωνής του Θεού. 2 Ο Θεός είναι µόνο και µόνο

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 5 Ιουλίου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 5 Ιουλίου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 5 Ιουλίου, 2017 Hola! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Είναι 12 Ιουλίου του 2017. Είμαι στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό (*γελώντας) κάτω εδώ για

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Χάρτινη αγκαλιά Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Εργασίες 1 α ) Κατά τη γνώμη μου, το βιβλίο που διαβάσαμε κρύβει στις σελίδες του βαθιά και πολύ σημαντικά μηνύματα, που η συγγραφέας θέλει να μεταδώσει

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 14 Ιουνΐου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 14 Ιουνΐου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 14 Ιουνΐου, 2017 Hola! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Έφτασα μέχρι εδώ στο πανέμορφο Pacific Northwest, έξω από το Tryon Creek, (Όρεγκον) με το τραγούδι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Με το άνοιγμα των σχολείων κορυφώνεται η αγωνία των γονιών για την οδική ασφάλεια των παιδιών τους. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, η Ελληνική Λέσχη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για την 25η Νοεμβρίου 2015.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για την 25η Νοεμβρίου 2015. Η Έκθεση Πέλε 25 Νοεμβρίου, 2015 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για την 25η Νοεμβρίου 2015. Αυτή είναι η πανσέληνος που μόλις ανατέλλει. Είναι η στιγμή του ηλιοβασιλέματος τώρα

Διαβάστε περισσότερα

Από την Διονυσία Γιαννοπούλου Ψυχοθεραπεύτρια Οικογενειακή Σύμβουλο Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Π «ΠΡΟΝΟΗ»

Από την Διονυσία Γιαννοπούλου Ψυχοθεραπεύτρια Οικογενειακή Σύμβουλο Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Π «ΠΡΟΝΟΗ» ΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Από την Διονυσία Γιαννοπούλου Ψυχοθεραπεύτρια Οικογενειακή Σύμβουλο Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Π «ΠΡΟΝΟΗ» Αυτοεκτίμηση είναι η θετική εικόνα που

Διαβάστε περισσότερα

ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ. Επιλεγμένα ποιήματα. Μέσα από την Αγάπη. γλυκαίνει καθετί πικρό. το χάλκινο γίνεται χρυσό

ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ. Επιλεγμένα ποιήματα. Μέσα από την Αγάπη.   γλυκαίνει καθετί πικρό. το χάλκινο γίνεται χρυσό http://hallofpeople.com/gr/bio/roumi.php ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ Επιλεγμένα ποιήματα γλυκαίνει καθετί πικρό το χάλκινο γίνεται χρυσό το θολό κρασί γίνεται εκλεκτό ο κάθε πόνος γίνεται γιατρικό οι νεκροί θα αναστηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που

Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που αφορούν στην εύρεση αντικειµένων και τον χρόνο στον οποίο το αντικείµενο θα ευρεθεί. Είναι το είδος της ερώτησης που

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ερωτηματολόγιο που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον αγωνιστικό σας εαυτό!

Ένα ερωτηματολόγιο που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον αγωνιστικό σας εαυτό! Επιμέλεια-μετάφραση: Αλέξανδρος Νικολόπουλος, Ph.D. Ένα ερωτηματολόγιο που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον αγωνιστικό σας εαυτό! Πόσο ψυχολογικά προετοιμασμένος μπορεί να είστε πριν από έναν

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. Η Έκθεση Πέλε 2 Ιουνίου, 2015 Hola ~ Namaste ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. (* Γέλια) Υπάρχουν τόσα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα