Οι συννεφοταξιδευτές!!! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!! Υπεύθυνοι γραφείου Κατερίνα Στέλλα Βασίλης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι συννεφοταξιδευτές!!! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!! Υπεύθυνοι γραφείου Κατερίνα Στέλλα Βασίλης"

Transcript

1 Οι συννεφοταξιδευτές!!! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!! Υπεύθυνοι γραφείου Κατερίνα Στέλλα Βασίλης

2 Έχετε ονειρευτεί ποτέ να ταξιδέψετε σε μια παραμυθένια πόλη; Αν όχι αυτή είναι η ευκαιρία σας! Η εταιρία μας σας προσφέρει ένα μαγευτικό ταξίδι στην ονειρική Πράγα

3 ΙΣΤΟΡΙΑ Η Πράγα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας ας, χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα. Αποκαλείται επίσης «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Σύμφωνα με το θρύλο, η Πράγα ιδρύθηκε από την Πριγκίπισσα Λιμπούσε και το σύζυγό της, Πρέμυσλ, ιδρυτή της ομώνυμης δυναστείας. Τον αρχικό πυρήνα της πόλης αποτελούσε ένα κάστρο σε ένα λόφο στη δεξιά όχθη του Μολδάβα, γνωστό ως Βίσεχραντ, που σημαίνει «υψηλό, ανώτερο κάστρο».

4 ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ Γέφυρα του Καρόλου: Η Γέφυρα του Καρόλου είναι μία από τις πλέον φημισμένες αψιδωτές και ιστορικές γέφυρες της Ευρώπης. Βρίσκεται στον ποταμό Μολδάβα στο κέντρο της Πράγας.

5 Καθεδρικός του Αγίου Βίτου: Ο γοτθικός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βίτου στην Πράγα αποτελεί το σημαντικότερο εθνικό μνημείο της Τσεχίας.

6 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ Το Αστρονομικό Ρολόι της Πράγας είναι ένα μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι στο κέντρο της Πράγας. Το σημερινό ρολόι είναι ένα πιστό αντίγραφο του αρχικού, που καταστράφηκε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Βρίσκεται στον νότιο τοίχο του Παλιού Δημαρχείου, στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης, και αποτελεί σημαντική και δημοφιλή τουριστική «ατραξιόν».

7 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ Ας σημειωθεί ότι δύο από τους σπουδαιότερους αστρονόμους του 16ου και 17ου αιώνα, ο Τύχων και ο Κέπλερ, έζησαν στην Πράγα και εργάστηκαν στο Αστεροσκοπείο Μπένατεκ, αφήνοντας την ανεξίτηλη σφραγίδα της επιστημονικής τους προσφοράς στην πόλη, στο Πανεπιστήμιο της οποίας άλλωστε δίδαξε επί ένα ακαδημαϊκό έτος και ο Αϊνστάιν.

8 ΚΑΣΤΡΑ Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα πανέμορφα κάστρα που βρίσκονται στα περίχωρα της Πράγας! Τα πιο σημαντικά που πρέπει να επισκεφτείτε είναι: Το γοτθικό κάστρο Κάρλστεϊν ιδρύθηκε το 1348 από τον Κάρολο Δ'. Βρίσκεται νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα της Τσεχίας, Πράγα, στην κοιλάδα Μπερούνκα. Το κάστρο Κονοπίστε βρίσκεται στην Τσεχία, νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, Πράγας Το Τσεσκύ Κρούμλοβ είναι μια μικρή πόλη στην περιοχή της νότιας Βοημίας της Τσεχίας

9 κάστρο Κάρλστεϊν Εικόνες κάστρων Κάστρο Κονοπίστε Τσεσκύ Κρούμλοβ

10 ΤΟΠΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Όμως εννοείται ότι δεν θα θέλαμε να σας στερήσουμε το καθημερινό σας καφεδάκι Γι αυτό σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τις καλύτερες καφετέριες της Πράγας.

11 AΘΛΗΤΙΚΑ Και φυσικά το ταξιδιωτικό μας γραφείο προσφέρει στους ερωτευμένους με το ποδόσφαιρο άντρες μία ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Σπάρτα Πράγας-Ζίλινα Ζίλινα!!!!!

12 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ Το ματς Σπάρτα- Ζίλινας στις 20/3/11! /11! Την επίσκεψη του αστρονομικού ρολογιού. Τις πανέμορφες καφετέριες της Πράγας Τα μαγευτικά Κάστρα

13 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ To ξενοδοχείο «Εβρόπα» βρίσκεται στην ιστορική Πλατεία Βέντσεσλας Το νέο 5 αστέρων Hotel Kings Court βρίσκεται σε κεντρική αλλά ήσυχη τοποθεσία δίπλα στον κομψό εμπορικό δρόμο της Πράγας και διαθέτει ένα Zen Asian Spa που περιλαμβάνει και πισίνα.

14 AΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Πετάξτε για Πράγα εύκολα και γρήγορα με την αεροπορική εταιρεία Swiss την Πέμπτη 17/3/11 ώρα 4:50 και το όνειρό σας θα πραγματοποιηθεί στις 8:50 το πρωί. Και θα επιστρέψετε ξανά στις 24/3/11 και ώρα αναχώρησης από εκεί 14:50 και θα φτάσετε σπιτάκι σας στις 1:45 το βράδυ.το εισιτήριο κάθε ατόμου είναι 371,69 με μια στάση.

15 ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

16 Οι εκπληκτικές πτήσεις Τα κοάλα σας περιμένουν ΤΑΣΟΣ Π.ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΟΡΙΔΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

17 Ελάτε να γνωρίσετε το Sydney,τη πόλη με τα φημισμένα αξιοθέατα!!!

18 Το Sydney βρίσκεται στην νοτιανατολική πλευρά της Αυστραλίας. Το Sydney είναι η πρωτεύουσα της Νέας Ουαλίας, της πολυπληθέστερης πολιτείας της ηπείρου. Τα τρία μοναδικά χαρακτηριστικά της πόλης του είναι το βαθύ φυσικό του λιμάνι, η γέφυρα του λιμανιού και το επιβλητικό κτίριο της όπερας. Προς τιμήν του Λόρδου Σίδνεϊ, ο Άρθουρ Φίλιπ ονόμασε τον τόπο Σίδνεϊ και ίδρυσε εκεί τον πρώτο οικισμό. Ηιστορίατηςπόληςείναινεότατηκαιξεκινάειμόλιςπριναπό 200 και κάτι χρόνια,το 1770 όταν ο Βρετανός εξερευνητής πλοίαρχος Τζέιμς Κουκ έκανε την ιστορική του είσοδο στον κόλπο Μπότανι.

19 ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ SYDNEY!!! Ελάτε να δείτε το Opera House για να ακούσετε τη κλασική μουσική του Sydney!!!! Χαρακτηριστικό μνημείο του Sydney είναι Harbour Bridge ένα από τα πιο παλιά αξιοθέατα του Sydney!!!!

20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!! Ελάτε να φάτε στο Sydney Tower και να γνωρίσετε την Αυστραλέζικη κουζίνα!! Eεπισκεφτείτε το Luna Park του Sydney για τη πιο διασκεδαστική σας περιπέτεια!!!

21 Οι οικονομικές μας προτάσεις Στις 1/4/2011 θα πετάξουμε με την αεροπορική εταιρία Olympic air. Η αναχώρηση θα γίνει από το αεροδρόμιο Macedonia Apt Thessaloniki και η άφιξη στο αεροδρόμιο του Sydney Kingsford Smith.Θα αναχωρήσουμε στις 11:30 ώρα και θα φθάσουμε στο Sydney στις 19:10.Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 23:40 ώρες και θα υπάρχει πολύ οικονομική θέση. Στις 8/4/2011 θα πετάξουμε πίσω για την Ελλάδα με την αεροπορική εταιρία Olympic air. Θα αναχωρήσουμε από το αεροδρόμιο του Sydney Kingsford Smith και θα προσγειωθούμε στο αεροδρόμιο Macedonia Apt Thessaloniki. Θα αναχωρήσουμε στις 21:50 και θα φθάσουμε στις16:45.η διάρκεια του ταξιδιού είναι 25:55 ώρες και θα υπάρχει πολύ οικονομική θέση.

22 Η διαμονή μας θα γίνει στο ξενοδοχείο SEBEL SURRY HILLS με ποσό πληρωμής 913,78 ευρώ.

23 Οι πολυταξιδεμένοι Τα ωραιότερα ταξίδια τώρα, γιατί μετά θα έχει περάσει η ώρα!!! Ταξιδιωτικοί πράκτορες : Ιωάννα, Γιώργος, Χρυσαφώ

24 Ο παράδεισος της κάθε γυναίκας Ταξιδέψτε στο Μιλάνο!!!

25 Η Ιστορία του Μιλάνου Στο Μιλάνο, που παλιότερα λεγόταν Μεδιόλανο, υπογράφτηκε το 313 μ.χ. το διάταγμα των Μεδιολάνων, από το Μέγα Κωνσταντίνο και τον Λικίνιο, για την ανεξιθρησκία και την ελευθερία της Εκκλησίας.

26 Τα Αξιοθέατα. Galleria Vittorio Emanuele II. Tα αξιοθέατατου Μιλάνου:Galleria Vittorio Emanuele ll., Πλατεία Duomo, Santa Maria delle Grazie, Quadrilatero d' Oro,η Σκάλατου Santa Maria delle Grazie Μιλάνου. Πλατεία Duomo H Σκάλα του Μιλάνου

27 Γεωγραφία του Μιλάνου Το Μιλάνο είναι πόλη της Βόρειας Ιταλίας, πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 120 μέτρων στην πεδιάδα της πιο πυκνοκατοικημένης και αναπτυγμένης περιφέρειας της χώρας. Είναι το βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο του Ιταλικού Βορρά και έδρα του ιταλικού χρηματιστηρίου.

28 Οικονομικά και εξυπηρετικά πακέτα Εξερχόμενη:Θεσσαλονίκη- Μιλάνο Alitalia Με ενδιάμεσο σταθμό Rome Αναχώρηση:06:55 Άφιξη:10:30 Διάρκεια:04:35 Εισερχόμενη:Μιλάνο- Θεσσαλονίκη Alitalia Με ενδιάμεσο σταθμό Rome Αναχώρηση:07:10 Άφιξη:11:00 Διάρκεια:3:50

29 Η νοστιμιά στο πιάτο σας Τrattoria Milanese Via Santa Marta 11 Επίσης κοντά στο Duomo, η trattoria αυτή αποτελεί αυθεντικό δείγμα μιλανέζικης κουζίνας και σερβίρει καλό φαγητό και γλυκά. Τrattoria Milanese Via Santa Marta 11 Επίσης κοντά στο Duomo, η trattoria αυτή αποτελεί αυθεντικό δείγμα μιλανέζικης κουζίνας και σερβίρει καλό φαγητό και γλυκά. Savini Galleria Vittorio Emauele II Το εστιατόριο αυτό άνοιξε το 1867 στην καρδιά της καινούριας Galleria Vittorio Emanuele II. Είναι τόπος συγκέντρωσης πολλών προσωπικοτήτων από τις τέχνες και τον επιχειρηματικό κόσμο για πάνω από 150 χρόνια. Υπάρχουν τραπέζια τόσο έξω στη Γκαλερία, όσο και μέσα στην τραπεζαρία Belle Epoque.

30 Ζουζούνια Tours Στα Ζουζούνια Tours τσιμπάμε τις τιμές σε όλα τα ταξίδια!!! Υπεύθυνοι: Α.Τζώρτζης, Π.Μπαντούνας, Α.Τακαλιού, Θ.Σαλιμένου

31 Η Βαρκελώνη είναι πόλη της Ισπανίας και πρωτεύουσα της κοινότητας της Καταλωνίας.

32 Η Βαρκελώνη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, με πληθυσμό περίπου δύο εκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι η πρωτεύουσα της Καταλονίας. Ηπόλη, που βρίσκεται ακριβώς στη βορειοανατολική ακτή της Ισπανίας στη Μεσόγειο, έχει μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τουλάχιστον χρόνια, όταν κέρδισε την προεξοχή ως ρωμαϊκή πόλη με το όνομα της παλαιάς, Barcino.

33 Tο Font Màgica en la noche είναι το δημοφιλέστερο σιντριβάνι της Βαρκελώνης. Το CAMP NOU είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της Ισπανίας που εκεί στεγάζεται η Barcelona F.C.

34 To La Pedrera azotea είναι ένα από τα πιο διάσημα ξύλινα αγάλματα της Βαρκελώνης και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε μέρα. Το Gato de Botero είναι ένα χάλκινο έργο τέχνης που στολίζει τους δρόμους της Βαρκελώνης.

35 Το Templo Expiatorio de la Sagrada Familia είναι ο υπέρλαμπρος ναός της Βαρκελώνης. Τα καταπληκτικά γλυπτά και τα αγάλματα προκαλούν θαυμασμό σε όσους το επισκέπτονται.

36 ΣήμεραηΒαρκελώνηείναιμιααπότιςπιο επιθυμητές πόλεις για τουρισμό του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη και διαθέτει καλή ποιότητα ζωής. Πλούσια πολιτιστική ζωή (παιδιά της πόλης είναι ο Σαλβαδόρ Νταλί, ο Χουάν Μιρό, ο Αντόνι Γκαουντί και για ένα διάστημα και ο Πάμπλο Πικάσο ), μεσογειακό κλίμα, πολύ καλές ευκαιρίες διασκέδασης (πολλά μπαρ, καλά κλαμπ) και ψυχαγωγίας (μερικά πολύ καλά μουσεία όπως το MNAC και MACBA) και καλές θέσεις εργασίας.

37 Σαλβαδόρ Νταλί Χουάν Μιρό Αντόνι Γκαουντί Πάμπλο Πικάσο

38 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Το φεστιβάλ Sant Jordi αποτελεί τη δική μας γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου. Οι γυναίκες μοιράζουν βιβλία ως δώρα στους άντρες και αυτοί με τη σειρά τους μοιράζουν λουλούδια στις γυναίκες.

39 Ξενοδοχεία-εισιτήρια Εισιτήρια: 250 το άτομο (ξενοδοχείο 5 αστέρων,spa, πισίνα εξωτερική-εσωτερική, ημιδιατροφή, room service και θέα στη θάλασσα) Ημέρα αναχώρησης: 20 Απριλίου ώρα 9:00 Ημέρα επιστροφής: 27 Απριλίου ώρα 15:00 Τηλ.επικοινωνίας:

40 MEDITERRANEAN AIRLINES Ξεφύγετε πετώντας από την κρίση!!!! Υπεύθυνοι Αρίστη, Μαρία, Αβραάμ,Παντελής.

41 Πάφος Η Πάφος βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά της Κύπρου. Επίσης, είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να διασκεδάσετε και να έχετε ένα υπέροχο περίπατο, θαυμάζοντας τα αξιοθέατα και την ιστορία της Πάφου! Η Πάφοςχωρίζεταισεδύο μέρη: στην Άνω Πάφο ή Κτήμα, στην οποία βρίσκονται τα πετρόχτιστα χωριά και στην Κάτω Πάφο που βρίσκεται παραλιακά και είναι ο διασημότερος τουριστικός προορισμός. Επίσης, συναντούμε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Πάφου!

42 Η ιστορία της Πάφου Το όνομα της πόλης συνδέεται με την θεά Αφροδίτη όπου εκεί γεννήθηκε. Ο Όμηρος αναφέρει σαν ιδρυτή της Πάφου τον Αγαπήνορα. Κατά ένα διάστημα πρωτεύουσα της Κύπρου ήταν η Πάφος.

43 Πάρτε μια γεύση από την ομορφιά της Πάφου Μπορείτε να επισκεφτείτε τους τάφους των βασιλιάδων της Πάφου. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου.

44 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Το ταξιδιωτικό μας γραφείο σας βοηθάει στο ταξίδι σας βρίσκοντας τις πιο φτηνές πτήσεις: Με Olympic Airways(κοστίζει 230 απευθείας 17:00 αναχώρηση-19:00 άφιξη) Με Cyprus Airways(κοστίζει 203 απευθείας 21:00 αναχώρηση-22:45 άφιξη)

45 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Σας συνιστούμε το ξενοδοχείο Nereus όπου η μια βραδιά κοστίζει 73 το άτομο με πρόγευμα. Επίσης σας προτείνουμε το ξενοδοχείο Anemi όπου η μια βραδιά κοστίζει 83.

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αυστρία (Βιέννη / Σάλτσμπουργκ) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βιέννη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/12 23/12 22/12 26/12 29/12 02/01 02/12 06/01 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΈΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις 3-7 Ιανουαρίου 2019 Βρείτε την Πράγα στα καλύτερά της, λίγο μετά την έναρξη του νέου χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23/12 26/12 26/12 29/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ 1 η Μέρα Ι ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, την Βαρκελώνη. Ξεκινάμε αμέσως για την πρώτη μας περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε. Πληροφορίες > Μετακινήσεις

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε. Πληροφορίες > Μετακινήσεις Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Εμείς πήγαμε 20 οκτωβρίου λίγες μέρες πριν τις παραδοσιακές εκδρομές που κάνουν τα ταξιδιωτικά γραφεία.το κρύο ήταν τσουχτερό και λίγο παραπάνω τις πρωινές ώρες.ευτυχώς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΣΠΑΝΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΣΠΑΝΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Ισπανία (Βαρκλώνη) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βαρκελώνη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βαρκελώνη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 4ήμερη αεροπορική εκδρομή/3 διανυκτερεύσεις Αναχωρήσεις 8 Νοεμβρίου 2018 6, 13, 14 & 19 Δεκεμβρίου 2018 από 299,00 Ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Aναχωρήσεις : 21, 22,23, 26, 30 Δεκεμβρίου 18 02, 03 Ιανουαρίου 19 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 17-19 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, 3 Μέρες / 2 Διανυχτερεύσεις *ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

MEDITERRANEO SUMMER CUP. Mediterraneo Summer Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: MEDITERRANEO SUMMER CUP ΙΣΠΑΝΙΑ

MEDITERRANEO SUMMER CUP. Mediterraneo Summer Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: MEDITERRANEO SUMMER CUP ΙΣΠΑΝΙΑ MEDITERRANEO SUMMER CUP ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U19 U17 U16 U15 U14 U13 U11 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ / TORDERA 27 Ιουνίου 4 Ιουλίου 2015 ΚΟΡΙΤΣΙΑ W-O G17 G15 Mediterraneo Summer Cup Διοργάνωση: CF Tordera

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Βρεθήκαμε στη Βαρκελώνη τον προηγούμενο Μάϊο, είχε αρκετή ζέστη και η θερμοκασία το μεσημέρι πλησίαζε τους 30 βαθμούς. Το βράδυ με ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι ήσουν μια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12 ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις:22,23/12 1ηµέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ( Stare Mesto/ Nove Mesto) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάµε να γνωρίσουµε τη παλιά πόλη της Πράγας. Θα δούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 6 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - 8 Μέρες Η Κέρκυρα, το βορειότερο νησί των Επτανήσων, είναι σήµερα διεθνές τουριστικό κέντρο µε άριστη τουριστική υποδοµή που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Η καταπράσινη

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ

Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ Το διαµάντι της Αδριατικής Ντουµπρόβνικ Από Ηράκλειο Κότορ / Μπούτβα / Άγιος Στέφανος / Μόσταρ 4 ηµέρες 1η ηµέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ξενάγηση) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ν. Καζαντζάκης»

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2013 ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΣΙΚΕΛΙΑ Παρασκευή 12/04/2013 : ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ Αναχώρηση για Πάτρα. Σάββατο 13/04/2013 : ΜΠΑΡΙ METAΠΟΝΤΙΟ - TONAΡΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Ρώμη, κάθε Παρασκευή 4 ή 5 μέρες Ρώμη και Βασιλική Αγίου Πέτρου. Διαμονή σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 4ήμερη αεροπορική εκδρομή/3 διανυκτερεύσεις 27-30 Δεκεμβρίου 2018 Την περίοδο των γιορτών η «μητέρα των πόλεων» λάμπει όσο σε καμία άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις 22-26 Δεκεμβρίου 2017 Τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα σας περιμένουν φέτος στην Πράγα. Με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Κρουαζιέρα 7 νύχτες Ευρώπη

Κρουαζιέρα 7 νύχτες Ευρώπη Κρουαζιέρα 7 νύχτες Ευρώπη με το Jewel of the Seas Αναχώρηση: στις 8 & 22 Ιουλίου, 5 &19 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Ρώμη (Τσιβιταβέκια, Ιταλία) με το Jewel of the Seas (7 νύχτες) Λιμάνια προσέγγισης:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

Τσέσκι Κρούμλοφ. Λίμνη Λίπνο

Τσέσκι Κρούμλοφ. Λίμνη Λίπνο Τσέσκι Κρούμλοφ Πρόκειται για μία μαγευτική μεσαιωνική πόλη 160 χλμ. Νότια της Πράγας χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα. Η παλιά πόλη χαρακτηρίζεται από πολλά λιθόστρωτα καλντερίμια και όμορφα καλοδιατηρημένα

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες

Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Βερολίνο (Πότσνταμ), 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βερολίνο (3) Γενικά Mε την ενοποίηση της Γερμανίας, το 1989, το Βερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη 'αριστοκρατική' με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΠΡΑΓΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΑΓΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ / ΚΑΣΤΡΟ ΧΡΑΤΣΑΝΙ / ΔΡΕΣΔΗ 1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ (Stare Mesto / Nove Mesto) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο GREFIS HOLIDAYS Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens - Greece Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. Πράγα-Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Σικελία:Δώρο-Αντίδωρο", ομάδα μαθητριών της Γ γυμνασίου πραγματοποίησε ταξίδι στη Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, από τις 5 έως τις 9 Απριλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο- Λάγκο Ματζόρε-Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς- Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο- Πόρτο Φίνο-Μπολόνια Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Βαρκελώνη Χριστούγεννα 2017

Πλήρης Βαρκελώνη Χριστούγεννα 2017 Πλήρης Βαρκελώνη Χριστούγεννα 2017 ιάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 579 Travel Identity Ένα έξυπνο πρόγραµµα που συνδυάζει την εµπεριστατωµένη επίσκεψη της Βαρκελώνης σε συνδυασµό µε όµορφες κρυµµένες οµορφιές

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΤΑΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΙΤΑΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΤΑΛΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Ιταλία (Ρώμη / Φλωρεντία) 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Ρώμη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Ρώμη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Check

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται Ουγγαρία Στη χώρα όπου η Ευρώπη παραδίδεται στα θέλγητρα της Ασίας και αναμειγνύεται με την πιπεράτη νοστιμιά της πάπρικας την τσιγγάνικη μουσική το μεθυστικό κρασί της και το τρελό κέφι που εκπέμπουν

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ. 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ. 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΤΟΛΕΔΟ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ ΑΒΙΛΑ 6μέρες 595 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μαδρίτη. Άφιξη

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

«Μίνι» νησιώτικη απόδραση στο νησί του φιστικιού, τη διαχρονική Αίγινα! (Κυριακή 15/9)

«Μίνι» νησιώτικη απόδραση στο νησί του φιστικιού, τη διαχρονική Αίγινα! (Κυριακή 15/9) «Μίνι» νησιώτικη απόδραση στο νησί του φιστικιού, τη διαχρονική Αίγινα! (Κυριακή 15/9) Επειδή η επιστροφή το Σεπτέμβριο από το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι πέφτει κάπως «βαριά» εμείς θα προσπαθήσουμε να παρατείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε

Ταξιδιωτικός Οδηγός για ΠΡΑΓΑ. Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε. Πληροφορίες > Τοποθεσία. Πληροφορίες > Πώς να φτάσετε Πληροφορίες > Κλίμα - Πότε να πάτε Πολύ κρύο το χειμώνα με τη θερμοκασία να κινείται γύρω στο μηδέν ειδικά το βράδυ. Η καλύτερη περίοδος της πόλης είναι η άνοιξη. Συνήθως έχει ήλιο με τη θερμοκασία να

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΤΣΕΧΙΑ

ΑΡΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΤΣΕΧΙΑ ΑΡΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις από 429,00 Αναχώρηση 24 Οκτωβρίου 2019 Η Πράγα, μια πόλη ονειρική, που όπου κι αν πέφτει το μάτι συναντά και ένα αριστούργημα!

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος

Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος Ο Πειραιάς (Αρχαία Ελληνικά: Πειραιεύς) είναι πόλη της περιφέρειας Αττικής και διαθέτει τον σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας και της ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2010 Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη B έκδοση

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2010 Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη B έκδοση Επιβάρυ νση ΠΑΡΙΣΙ PARIS EST 3* EIFFEL 595 175 495 135 645 225 545 135 ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ SWISS AIRLINES ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΖΥΡΙΧΗ 04.50-06.10 ΖΥΡΙΧΗ-ΠΑΡΙΣΙ 07.30-08.55 ΠΑΡΙΣΙ-ΖΥΡΙΧΗ 20.20-21.30 ΖΥΡΙΧΗ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βαρκελώνη: μια πολύχρωμη ζωντανή πόλη

Βαρκελώνη: μια πολύχρωμη ζωντανή πόλη Βαρκελώνη: μια πολύχρωμη ζωντανή πόλη Η Βαρκελώνη (στα καταλανικά και τα ισπανικά 'Μπαρσελόνα' και 'Μπαρθελόνα' αντίστοιχα) είναι πόλη της Ισπανίας, πρωτεύουσα της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας της Καταλωνίας.

Διαβάστε περισσότερα