web edition quick guide

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "web edition quick guide"

Transcript

1 web edition quick guide

2 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές πληροφορίες με όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες ασφαλείας. Η σημασία των παρακάτω συμβόλων είναι η εξής: Διαφορετικά μέρη επισημαίνονται στις εικόνες επισκόπησης. Οδηγίες βήμα προς βήμα. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε το εγχειρίδιο κατόχου. Σημαντικές πληροφορίες, προειδοποιήσεις και οδηγίες ασφαλείας που πρέπει να διαβάσετε παρατίθενται στην τελευταία σελίδα. Τα εξαρτήματα προαιρετικού εξοπλισμού συνοδεύονται από έναν αστερίσκο *. Επίσης, μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητό σας στη διεύθυνση 01 Εκκίνηση και οδήγηση Τηλεχειριστήριο-κλειδί Σύστημα κλειδιού Keyless* Εκκίνηση και σβήσιμο του κινητήρα Υαλοκαθαριστήρες 02 Υποστήριξη του οδηγού στο αυτοκίνητό σας Park Assist Pilot* Lane Keeping Aid* BLIS* και CTA* Λειτουργία Start/Stop* 03 Το προσωπικό σας περιβάλλον οδήγησης Ρύθμιση του καθίσματος Ρύθμιση του τιμονιού Λειτουργίες στο αυτοκίνητό σας Χειριστήρια συστήματος κλιματισμού Διακόπτης προβολέων Πίνακας οργάνων Σύστημα Infotainment Τηλέφωνο* Εξωτερική συσκευή ήχου Κουμπιά στην κεντρική κονσόλα Ρυθμίσεις στο σύστημα του μενού 05 Συμβουλές Εγχειρίδιο κατόχου ως εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Ανεφοδιασμός καυσίμου Φροντιδα του αυτοκινητου Άνοιγμα όλων των παραθύρων Αποθηκευτικοί χώροι AUX/USB* και ρευματοδότες 12 V

3 Πώς λειτουργεί το τηλεχειριστήριο-κλειδί; 01 Ξεκλειδώνει τις πόρτες και την πόρτα του χώρου αποσκευών και αφοπλίζει το συναγερμό*. Μπορεί να ρυθμιστεί στο MY CAR. Κλειδώνει τις πόρτες και την πόρτα του χώρου αποσκευών και οπλίζει το συναγερμό. Φωτισμός προσέγγισης. Με ένα πάτημα, η πόρτα του χώρου αποσκευών ξεκλειδώνει, με δύο πατήματα ανοίγει ελαφρά. Πληροφορίες* για το αυτοκίνητο. Λειτουργία πανικού. Στο τηλεχειριστήριο-κλειδί μπορούν να αποθηκευτούν ρυθμίσεις π.χ. για τους εξωτερικούς καθρέπτες και το ηλεκτροκίνητο κάθισμα του οδηγού* βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Τι δείχνουν οι ενδεικτικές λυχνίες* στο τηλεχειριστήριο-κλειδί; 01 Πράσινη σταθερή φωτεινή ένδειξη: Το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο. Κίτρινη σταθερή φωτεινή ένδειξη: Το αυτοκίνητο είναι ξεκλείδωτο. Κόκκινη σταθερή φωτεινή ένδειξη: Ο συναγερμός έχει ενεργοποιηθεί. Κόκκινη φωτεινή ένδειξη που αναβοσβήνει εναλλάξ και στις δύο ενδεικτικές λυχνίες: Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε εντός των τελευταίων 5 λεπτών. Πώς λειτουργεί το σύστημα κλειδιού Keyless*; 01 Μπορείτε να αφήσετε το κλειδί, για παράδειγμα, στην τσέπη σας. Κλείδωμα και όπλιση του συναγερμού Αγγίξτε το πίσω τμήμα της εξωτερικής λαβής μιας πόρτας ή πιέστε ελαφρά το μικρότερο από τα δυο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Ξεκλείδωμα και αφόπλιση του συναγερμού Πιάστε τη λαβή μιας πόρτας και ανοίξτε την πόρτα ως συνήθως ή πιέστε ελαφρά το μεγαλύτερο από τα δύο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

4 Πώς θέτω σε λειτουργία τον κινητήρα; 01 Πιέστε το τηλεχειριστήριο-κλειδί μέσα στο διακόπτη ανάφλεξης. Πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη ή το πεντάλ φρένου. Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE και αφήστε το ο κινητήρας τίθεται σε λειτουργία. Πώς σβήνω τον κινητήρα; 01 Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE ο κινητήρας σβήνει. Βγάλτε το τηλεχειριστήριο-κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης. Πώς θέτω σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και τον αισθητήρα βροχής*; 01 Μετακινήστε το μοχλό προς τα κάτω για να θέσετε σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και προς τα πάνω για να εκτελέσουν μία διαδρομή στο παρμπρίζ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αισθητήρα βροχής. Ρυθμίζει την ευαισθησία του αισθητήρα ή το χρονικό διάστημα της διακοπτόμενης λειτουργίας. Υαλοκαθαριστήρας, πίσω παρμπρίζ διακοπτόμενη/κανονική λειτουργία.

5 Πώς χρησιμοποιώ το Park Assist Pilot PAP*; 02 Το PAP ελέγχει εάν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και στη συνέχεια κατευθύνει το αυτοκίνητο σε αυτό το χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε σχέση και να πατάτε τα πεντάλ γκαζιού και φρένων. Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα PAP, πατήστε μία φορά το κουμπί. Μην οδηγείτε με ταχύτητα πάνω από 30 km/h. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων. Να είστε έτοιμοι να σταματήσετε το αυτοκίνητο όταν εμφανιστεί σχετική υπόδειξη με γραφικά και κείμενο στην οθόνη. Πώς λειτουργεί το σύστημα Lane Keeping Aid LKA*; 02 Εάν ο αυτοκίνητο τείνει να διασχίσει μια πλευρική διαγράμμιση, το LKA κατευθύνει ενεργά το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του ασκώντας μια ελαφρά ροπή στρέψης στο τιμόνι. Εάν το αυτοκίνητο διασχίσει την πλευρική διαγράμμιση, τότε το LKA σας προειδοποιεί μέσω παλλόμενων κραδασμών στο τιμόνι. Για να ενεργοποιήσετε το LKA, πατήστε μία φορά το κουμπί. Πώς λειτουργεί το BLIS* και το CTA*; 02 Blind Spot Information System (Το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων) σας ειδοποιεί για οχήματα στα τυφλά σημεία και οχήματα που πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα. Η λειτουργία Cross Traffic Alert σας προειδοποιεί για διασταυρούμενη κυκλοφορία κατά την όπισθεν. Οι λειτουργίες BLIS και CTA ενεργοποιούνται με την εκκίνηση του κινητήρα. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση BLIS. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση CTA λειτουργεί με το ίδιο κουμπί που χρησιμοποιείται για τους αισθητήρες στάθμευσης*. Αισθητήρες στάθμευσης - βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

6 Πώς χρησιμοποιώ τη λειτουργία Start/Stop*; 02 Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Σβήστε τον κινητήρα: Πατήστε συμπλέκτη, μετακινήστε το μοχλό ταχυτήτων στη νεκρά και αφήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία: Πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Σβήστε τον κινητήρα: Σταματήστε το αυτοκίνητο πατώντας το ποδόφρενο και κρατήστε το πατημένο. Θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία: Αφήστε το ποδόφρενο. Η αναμμένη λυχνία στο κουμπί δείχνει ότι η λειτουργία είναι ενεργή. Πώς ρυθμίζω το κάθισμα; 03 Ανέβασμα/Κατέβασμα του μπροστινού άκρου της έδρας του καθίσματος. Ανύψωση/κατέβασμα καθίσματος. Μετακινήστε το κάθισμα προς τα εμπρός/πίσω. Κατεβάστε την πλάτη του καθίσματος. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις για το ηλεκτρικό κάθισμα*. Κουμπιά μνήμης για το ηλεκτρικό κάθισμα. Αποθήκευση ρύθμισης: Κρατήστε το κουμπί πατημένο για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις ενώ πατάτε ένα από τα κουμπιά μνήμης. Στο τηλεχειριστήριο-κλειδί* μπορούν επίσης να αποθηκευτούν ρυθμίσεις για το ηλεκτροκίνητο κάθισμα - βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

7 Πώς ρυθμίζω το τιμόνι; 03 Απασφαλίστε το μοχλό. Ρυθμίστε το τιμόνι προς τα εμπρός/πίσω και πάνω/κάτω. Ενεργοποιήστε την ασφάλεια. Πώς ρυθμίζω τη θερμοκρασία στο ECC*; Πατήστε το για ξεχωριστή ρύθμιση της θερμοκρασίας. Πατήστε επανειλημμένα για να επιλέξετε τη ρύθμιση για αριστερά, δεξιά ή και για τις δύο πλευρές. Περιστρέψτε το για να επιλέξετε τη θερμοκρασία. Η οθόνη στην κεντρική κονσόλα δείχνει την επιλεγμένη θερμοκρασία για κάθε πλευρά. Πατήστε για αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας και άλλων λειτουργιών. Περιστρέψτε το για να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Πώς ξεπαγώνω το παρμπρίζ; Πατήστε το για να ενεργοποιηθεί το ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης του παρμπρίζ* - ανάβει η λυχνία (1) στην οθόνη. Με ένα δεύτερο πάτημα, ενεργοποιείται επίσης η μέγιστη ροή αέρα προς το παρμπρίζ και τα παράθυρα - ανάβουν οι λυχνίες (1) και (2). Με το επόμενο πάτημα, απενεργοποιούνται και οι δύο λειτουργίες δεν ανάβει καμία λυχνία. Χωρίς ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης: Πατήστε το για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της ροής αέρα.

8 Πώς λειτουργεί η αυτόματη λειτουργία του διακόπτη προβολέων; Η λειτουργία AUTO παρέχει τις παρακάτω επιλογές: Τα φώτα μεταβαίνουν αυτόματα μεταξύ των φώτων πορείας ημέρας και της μεσαίας σκάλας. Μπορείτε να ανάψετε τη μεγάλη σκάλα όταν η μεσαία σκάλα είναι αναμμένη. Η ενεργή μεγάλη σκάλα (AHB)* που μειώνει την ένταση και ενεργοποιεί τη μεγάλη σκάλα αυτόματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η λειτουργία ανίχνευσης σήραγγας* είναι ενεργοποιημένη. Πώς λειτουργεί ο υπολογιστής ταξιδίου; Το OK εμφανίζει το μενού του υπολογιστή ταξιδίου, ενεργοποιεί τη μαρκαρισμένη επιλογή και σβήνει τα μηνύματα. Περιστροφικός ρυθμιστής για κύλιση στις επιλογές του υπολογιστή ταξιδίου. RESET, μηδενίζει τα δεδομένα στο επιλεγμένο βήμα του υπολογιστή ταξιδίου και σας μετακινεί προς τα πίσω στη δομή του μενού. Πώς μηδενίζω το χιλιομετρητή; Γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή στον αριστερό μοχλοδιακόπτη για να εμφανιστεί ο χιλιομετρητής T1 ή T2. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί RESET για να μηδενιστεί ο χιλιομετρητής που εμφανίζεται.

9 Πώς αλλάζω την εμφάνιση του πίνακα οργάνων; Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά θέματα στον ψηφιακό* πίνακα οργάνων, όπως Performance ή Eco. Για να αλλάξετε το θέμα: Πατήστε το κουμπί OK στον αριστερό μοχλοδιακόπτη όταν ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία. Γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή στο μοχλοδιακόπτη για να μαρκάρετε την επιλογή μενού Θέματα και πατήστε OK. Γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή για να επιλέξετε ένα θέμα και πατήστε το OK για επιβεβαίωση. Το θέμα αποθηκεύεται στη μνήμη του τηλεχειριστηρίου-κλειδιού* - βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς λειτουργεί η ένδειξη αυτονομίας/"km to empty tank"; Ο πίνακας οργάνων δείχνει κατά προσέγγιση την πιθανή απόσταση που μπορεί να διανύσει το αυτοκίνητο με βάση τις προηγούμενες οδηγικές συνθήκες και την ποσότητα καυσίμου που απομένει στο ρεζερβουάρ. Η αυτονομία του ρεζερβουάρ δεν είναι εγγυημένη όταν εμφανιστεί η ένδειξη "---- km". Συμπληρώστε καύσιμο το συντομότερο δυνατόν. Η εικόνα δείχνει τον ψηφιακό* πίνακα οργάνων. Αναλογικός πίνακας οργάνων βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς ενεργοποιώ και απενεργοποιώ το Σύστηµα Infotainment? Με ένα στιγμιαίο πάτημα, το σύστημα ενεργοποιείται. Με ένα παρατεταμένο πάτημα (μέχρι να σβήσει η οθόνη), το σύστημα απενεργοποιείται. Για σίγαση του συστήματος (MUTE): Πατήστε το στιγμιαία - εάν το πατήσετε ξανά, ο ήχος ενεργοποιείται ξανά. Λάβετε υπόψη σας ότι ολόκληρο το σύστημα Sensus (συμπ. του συστήματος πλοήγησης* και των λειτουργιών του τηλεφώνου*) ενεργοποιείται/ απενεργοποιείται ταυτόχρονα.

10 Πώς περιηγούμαι στο σύστημα Infotainment; Πατήστε το RADIO, Media, My CAR, NAV* ή TEL* για να επιλέξετε την κύρια πηγή. Πατήστε OK/MENU ή τον περιστροφικό ρυθμιστή* στο τιμόνι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βασικό μενού της επιλεγμένης πηγής. Περιστρέψτε το TUNE ή τον περιστροφικό ρυθμιστή για να περιηγηθείτε στα μενού. Πατήστε το OK/MENU ή τον περιστροφικό ρυθμιστή για να κάνετε μια επιλογή στα μενού. Πατήστε στιγμιαία το EXIT για να μετακινηθείτε προς τα πίσω στο σύστημα του μενού, να ακυρώσετε μια λειτουργία ή να διαγράψετε χαρακτήρες που έχετε εισάγει. Με ένα παρατεταμένο πάτημα στο EXIT, επιστρέφετε στην κανονική προβολή ή, εάν βρίσκεστε στην κανονική προβολή, στην προβολή της κύριας πηγής. Συμβουλές: Για να μεταβείτε στο μενού συντομεύσεων στη λειτουργία NAV ή TEL, πατήστε μία φορά το NAV ή TEL. Πατήστε ξανά για να επιστρέψετε στην κανονική προβολή. Πώς συνδέω ένα τηλέφωνο Bluetooth ; Πατήστε το TEL* στην κεντρική κονσόλα. Βεβαιωθείτε ότι η εξωτερική συσκευή είναι αναζητήσιμη/ορατή μέσω Bluetooth. Πατήστε το OK/MENU και ακολουθήστε τις οδηγίες στη οθόνη. Η συσκευή είναι πλέον συνδεδεμένη και μπορείτε να τη χειριστείτε από το αυτοκίνητο. Στο εξής, το τηλέφωνο θα συνδέεται στο αυτοκίνητο αυτόματα. Εάν η σύνδεση αποτύχει βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

11 Πώς πραγματοποιώ μια κλήση; Πατήστε το TEL* στην κεντρική κονσόλα. Εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό ή γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή στο τιμόνι προς τα κάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο, και προς τα πάνω για το μητρώο κλήσεων. Πατήστε τον περιστροφικό ρυθμιστή για να κάνετε την κλήση. Η κλήση διακόπτεται εάν πατήσετε το EXIT. Για περισσότερους τρόπους πραγματοποίησης κλήσης με το τηλέφωνο - βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς απαντώ στο τηλέφωνο*; Πατήστε τον περιστροφικό ρυθμιστή για να απαντήσετε σε εισερχόμενες κλήσεις. Η κλήση απορρίπτεται/διακόπτεται εάν πατήσετε το EXIT. Για περισσότερους τρόπους να απαντήσετε στο τηλέφωνο βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς συνδέω μια εξωτερική συσκευή ήχου; Συνδέστε μια εξωτερική συσκευή μέσω της υποδοχής AUX In ή της θύρας USB* στην κεντρική κονσόλα. Πατήστε MEDIA. Περιστρέψτε το TUNE μέχρι την πηγή ήχου που θέλετε. Πατήστε OK/MENU. Για άλλες συνδέσεις εξωτερικής συσκευής βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

12 Πώς ορίζω έναν προορισμό GPS*; Πατήστε NAV για να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα πλοήγησης - εμφανίζεται ένας χάρτης. Πατήστε άλλη μια φορά το NAV και επιλέξτε Enter address (Εισαγωγή διεύθυνσης) με το OK/MENU. Εισάγετε ένα ή περισσότερα κριτήρια αναζήτησης χρησιμοποιώντας το περιστροφικό κουμπί ή το αριθμητικό πληκτρολόγιο της κεντρικής κονσόλας. Στη συνέχεια επιλέξτε Set single destination (Ορισμός μονού προορισμού) ή Add as waypoint (Προσθήκη ως ενδιάμεσος προορισμός) και πατήστε OK/MENU. Για περισσότερες πληροφορίες και διαφορές ανάλογα με την αγορά βλ. εγχειρίδιο RTI*. Πώς αποθηκεύω μια λειτουργία με το κουμπί FAV; Επιλέξτε μια κύρια πηγή (π.χ. RADIO, MEDIA). Επιλέξτε πηγή (π.χ. AM, DISC). Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί FAV μέχρι να εμφανιστεί το "μενού Αγαπημένων". Περιστρέψτε το TUNE για να μαρκάρετε μια επιλογή από τη λίστα και πατήστε το OK/MENU για να την αποθηκεύσετε. Όταν η πηγή είναι ενεργή, ο αποθηκευμένος αγαπημένος σταθμός είναι προσβάσιμος με ένα στιγμιαίο πάτημα στο FAV. Ποιες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν στο σύστημα του μενού; Ο χειρισμός πολλών από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από το μενού MY CAR, π.χ. ρυθμίσεις για το ρολόι, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τις κλειδαριές. Ανατρέξτε στην προηγούμενη κεφαλίδα "Πώς περιηγούμαι στο σύστηµα Infotainment;" για να δείτε ποια κουμπιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

13 Πώς ρυθμίζω το ρολόι; Μεταβείτε στις Settings (Ρυθμίσεις) > System options (Ρυθμίσεις συστήματος) > Time (Ώρα) στο MY CAR. Πατήστε OK/MENU για να ενεργοποιήσετε το πλαίσιο για τις ώρες. Γυρίστε το TUNE για να ρυθμίσετε τις ώρες και πατήστε OK/MENU για απενεργοποίηση. Περιστρέψτε το TUNE για να επιλέξετε το πλαίσιο για τα λεπτά και πατήστε το OK/ MENU. Περιστρέψτε το TUNE για να ρυθμίσετε τα λεπτά και πατήστε το OK/MENU για απενεργοποίηση. Γυρίστε το TUNE για να επιλέξετε OK και πατήστε OK/MENU. Τι μπορώ να κάνω με την εφαρμογή εγχειριδίου κατόχου; 05 Μπορείτε να κατεβάσετε (download) το εγχειρίδιο κατόχου ως εφαρμογή για κινητές συσκευές. Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα περιέχει ολόκληρο το εγχειρίδιο κατόχου καθώς και βίντεο με οδηγίες, και επίσης διαθέτει αρκετούς καταλόγους αναζήτησης με κείμενο και εικόνες. Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από το App Store ή το Google play, και χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κωδικό QR. Διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένες γλώσσες και συγκεκριμένες κινητές συσκευές. Για περισσότερες πληροφορίες - www. volvocars.com Πώς ανεφοδιάζω το αυτοκίνητο με καύσιμο; 05 Με το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, ανοίξτε το πορτάκι του ρεζερβουάρ πιέζοντας ελαφρά στο πίσω μέρος του και αφήστε το. Ανοίξτε το πορτάκι προς τα έξω. Εισάγετε το ρύγχος της αντλίας στο στόμιο πλήρωσης καυσίμου. Μετά τον ανεφοδιασμό καυσίμου: Περιμένετε 5 8 δευτερόλεπτα πριν βγάλετε το ρύγχος της αντλίας.

14 Πώς πρέπει να πλένω το αυτοκίνητο; 05 Για τις βαμμένες επιφάνειες ενδείκνυται το πλύσιμο με το χέρι αντί του αυτόματου πλυντηρίου αυτοκινήτων. Οι βαμμένες επιφάνειες είναι επίσης περισσότερο ευπαθείς όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου με το χέρι για μερικούς μήνες όταν το αυτοκίνητό σας είναι καινούργιο. Χρησιμοποιήστε καθαρό νερό και σφουγγάρι. Πρέπει να θυμάστε ότι η βρομιά μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές στη βαμμένη επιφάνεια. Πώς πρέπει να καθαρίζω τη δερμάτινη ταπετσαρία*; 05 Το δέρμα χρειάζεται τακτική φροντίδα για να διατηρήσει την εμφάνισή του. Για το λόγο αυτό, πρέπει να φροντίζετε τη δερμάτινη ταπετσαρία με το κιτ φροντίδας δερμάτινων επιφανειών της Volvo (Volvo Leather Care) 1-4 φορές το χρόνο. Το κιτ φροντίδας δερμάτινων επιφανειών της Volvo διατίθεται προς πώληση από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς Volvo. Πώς ανοίγω όλα τα παράθυρα ταυτόχρονα; 05 Τηλεχειριστήριο-κλειδί (βλ. εικόνα) Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ξεκλειδώματος στο τηλεχειριστήριο-κλειδί για να ανοίξουν όλα τα παράθυρα* ταυτόχρονα. Κεντρικό κλείδωμα Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί κεντρικού κλειδώματος στην πόρτα του οδηγού για να ανοίξουν όλα τα παράθυρα* ταυτόχρονα.

15 Πού βρίσκονται οι αποθηκευτικοί χώροι; 05 Εδώ απεικονίζονται ορισμένοι από τους αποθηκευτικούς χώρους του αυτοκινήτου. Στο εγχειρίδιο κατόχου απεικονίζεται η θέση περισσότερων αποθηκευτικών χώρων. Πού βρίσκεται η υποδοχή AUX/θύρα USB* και οι ρευματοδότες 12V; 05 Το τηλεχειριστήριο-κλειδί πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον στη θέση I για να λειτουργήσουν οι ρευματοδότες 12V στο χώρο επιβατών. Ο ρευματοδότης 12 V* στο χώρο αποσκευών είναι πάντοτε ενεργός.

16 Πώς λειτουργεί το σύστημα κλειδιού Keyless*; Εάν φοράτε γάντια, η λειτουργία Keyless στις λαβές των θυρών μπορεί να παρεμποδιστεί. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή τα συστήματα ελέγχου μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές στη λειτουργία Keyless. Μην τοποθετείτε/φυλάσσετε το τηλεχειριστήριο-κλειδί κοντά σε κινητό τηλέφωνο ή μεταλλικό αντικείμενο. Πώς θέτω σε λειτουργία τον κινητήρα; Μετά από κρύα εκκίνηση, οι στροφές ρελαντί είναι υψηλές ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Αποτελούν μέρος του αποτελεσματικού συστήματος ελέγχου εκπομπών της Volvo. Κατά την κρύα εκκίνηση, ορισμένοι πετρελαιοκινητήρες αργούν να τεθούν σε λειτουργία λόγω της προθέρμανσης. Πώς χρησιμοποιώ το Park Assist Pilot PAP*; Το PAP δεν λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις, έχει σχεδιαστεί απλώς ως συμπληρωματικό βοήθημα. Ο οδηγός φέρει πάντοτε την απόλυτη ευθύνη να διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο οδηγείται σωστά και να έχει αντίληψη του γύρω χώρου και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου που πλησιάζουν ή διέρχονται, ενώ σταθμεύει το αυτοκίνητο. Πώς χρησιμοποιώ το Lane Keeping Aid LKA*; Το LKA αποτελεί απλώς ένα 'εργαλείο' για τον οδηγό, δεν λειτουργεί σε όλες τις οδηγικές, κυκλοφοριακές, καιρικές και οδικές συνθήκες. Ο οδηγός φέρει πάντοτε την ευθύνη να οδηγεί το αυτοκίνητο με ασφάλεια και να τηρεί τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας. Πώς λειτουργεί το BLIS* και το CTA*; Τα BLIS και CTA επικουρούν δεν υποκαθιστούν την ασφαλή οδήγηση και τη χρήση των καθρεπτών. Η επιβοηθητική λειτουργία των BLIS και CTA δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει την ευθύνη και την προσοχή του οδηγού. Την ευθύνη για την αλλαγή λωρίδας και την κίνηση με την όπισθεν με ασφάλεια έχει πάντοτε ο οδηγός. Το σύστημα BLIS δεν λειτουργεί σε απότομες στροφές. Επίσης δεν λειτουργεί κατά την όπισθεν. Πώς ρυθμίζω το κάθισμα; Ρυθμίστε το κάθισμα του οδηγού στη σωστή θέση πριν ξεκινήσετε, ποτέ ενώ οδηγείτε. Βεβαιωθείτε ότι ο κάθισμα έχει ασφαλίσει για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ή ατυχήματος. Πώς ρυθμίζω το τιμόνι; Ρυθμίστε το τιμόνι (αφότου ρυθμίσετε το κάθισμα) πριν ξεκινήσετε, ποτέ ενώ οδηγείτε. Πώς λειτουργεί η ένδειξη αυτονομίας/"km to empty tank"; Υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί λανθασμένη ένδειξη αν αλλάξει το οδηγικό στυλ. Πώς πρέπει να καθαρίζω τη δερμάτινη ταπετσαρία*; Ορισμένα βαμμένα ρούχα (π.χ. τζιν και σουέντ) μπορεί να προκαλέσουν χρωματικές αλλοιώσεις στην ταπετσαρία. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ισχυρά διαλυτικά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην ταπετσαρία. Πού βρίσκεται η υποδοχή AUX/θύρα USB* και οι ρευματοδότες 12V; Η μέγιστη απαίτηση ισχύος είναι 10 A (120 W) σε κάθε ρευματολήπτη. Μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητό σας στη διεύθυνση TP (Greek) AT Printed in Sweden, Göteborg 2013, Copyright Volvo Car Corporation

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition s80 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C30 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide Καλώς ήλθατε στο νέο σας Volvo! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε γρήγορα και

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIEST Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές, στο σχεδιασμό ή

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει εκτενείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90 Twin Engine. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει πλήρεις

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός Σχετικά με αυτό τον «Οδηγό γρήγορης αναφοράς» Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε γρήγορα με ορισμένες λειτουργίες του οχήματός σας. Περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFocus Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση.

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Εγχειρίδιο χρήστη Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Μονάδα By-me 1 2. Περιγραφή 2 3. Κύριο μενού 2 3.1 Ρυθμίσεις 3 3.1.1 Ρυθμίσεις συστήματος οικιακού αυτοματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 85 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VÄLKOMMEN! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις λειτουργίες του πίσω καθίσματος στο Volvo σας XC90 Excellence. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο, στην εφαρμογή και

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Ενδιαφερόμενοι 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια... 84 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ Οι παρακάτω πληροφορίες θα πρέπει να διαβαστούν σε συνδυασμό με το Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Range Rover (LRL 34 02 61 131). Πρόκειται για συμπληρωματικές πληροφορίες που δεν ήταν διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Φωνητική Αναγνώριση. 5. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να µεταβαίνω διαδοχικά από το ηχοσύστηµα στις πηγές πολυµέσων, π.χ. από το ραδιόφωνο FM

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO Σε οχήματα που διαθέτουν χειριστήρια επάνω στο τιμόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χειριστήρια εύκολ πρόσβασ για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών ήχου και άλλων λειτουργιών. Για λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 51 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 99

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5".

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5. Εγχειρίδιο χρήστη Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5". 2 Περιεχόμενα 1. ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... 4 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ... 6 2.1 Απάντηση κλήσεων 6 2.2 Λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης 7 2.3 Απόρρητο συνομιλίας

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός FORD FOUS Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση ήταν σωστές κατά την εκτύπωση. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας που αποσκοπεί στη συνεχή ανάπτυξη, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακες ελέγχου. B Series: B6512, B5512, B4512, B3512 G Series: B9512G, B8512G. Γρήγορος οδηγός χρήσης 3 DEF JKL 8 TUV 6 MNO 9 WXYZ CMD ESC

Πίνακες ελέγχου. B Series: B6512, B5512, B4512, B3512 G Series: B9512G, B8512G. Γρήγορος οδηγός χρήσης 3 DEF JKL 8 TUV 6 MNO 9 WXYZ CMD ESC GAS GAS HH:MM DD/MM/YYYY GAS GHI PQRS ABC GHI PQRS GHI PQRS ABC JKL TUV MNO WXYZ ABC Πίνακες ελέγχου B Series: B6512, B5512, B4512, B3512 G Series: B9512G, B8512G PREV HELP NEXT 1 2 3 DEF 4 7 5 8 6 9 ESC

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΠΡΟΣΟΨΗ Νο Περιγραφή 1 Οθόνη αφής 2 Σελίδες/Πλήκτρο Αρχικών επιλογών - Πιέστε για να ανοίξετε την αρχική σελίδα επιλογών και ρυθµίσεων. 3 Πλήκτρο τιµονιού- Με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1. Θερμοστάτης 02950 2 2. Οθόνη 2 2.1 Λειτουργίες πλήκτρων 2 2.2 Σύμβολα 3 2.3 Ecometer 3 2.4 Κλείδωμα interface μέσω PIN 4

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 60 Όργανα και χειριστήρια... 71 Φωτισμός... 107 Σύστημα Infotainment... 115 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 46 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 44 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Το ηλεκτρονικό πάνελ της Ατμοκαμπίνας-Υδρομασάζ Perseo-Circe - Danae BF0-K Δέκτης του σήματος του τηλεκοντρόλ. Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα