WEB EDITION QUICK GUIDE

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "WEB EDITION QUICK GUIDE"

Transcript

1 WEB EDITION QUICK GUIDE

2 VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90 Twin Engine. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει πλήρεις πληροφορίες για το Volvo σας. Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει ένα απόσπασμα του εγχειριδίου κατόχου στο οποίο συνοψίζονται σημαντικές και πρακτικές πληροφορίες. Το εγχειρίδιο κατόχου είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για smartphone και tablet, καθώς και στην ιστοσελίδα support. volvocars.com. Η ιστοσελίδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη για τις περισσότερες αγορές και περιέχει περαιτέρω πληροφορίες και βοήθεια για το δικό σας XC90 Twin Engine. Τα εξαρτήματα προαιρετικού εξοπλισμού συνοδεύονται από έναν αστερίσκο*.

3 01. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εδώ θα βρείτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, για το τηλεχειριστήριο-κλειδί, τις τρεις οθόνες του αυτοκινήτου καθώς και πώς να θέτετε σε λειτουργία και να σβήνετε τον κινητήρα. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πώς να χειρίζεστε και να ρυθμίζετε τα καθίσματα και το σύστημα κλιματισμού. 02. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΌ ΜΟΝΤΈΛΟ Θα βρείτε, μεταξύ άλλων, πληροφορίες πώς να αρχίζετε και να τερματίζετε τη φόρτιση της υβριδικής μπαταρίας. 03. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα οδήγησης και τις διαφορετικές λειτουργίες υποστήριξης οδηγού στο αυτοκίνητο όπως το Cruise control, το Park Assist Pilot (PAP)*, το Σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS)* και το City Safety. 04. ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Εδώ θα βρείτε πληροφορίες πώς να χειρίζεστε τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες και πώς να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή ταξιδίου και τη λειτουργία φωνητικών εντολών. 05. ΣΥΝΔΕΣΗ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Από το Volvo σας μπορείτε να συνδέεστε με τον έξω κόσμο και να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες, στο σύστημα ψυχαγωγίας και σε υπηρεσίες υποστήριξης. Αυτή η ενότητα περιέχει πληροφορίες πώς να συνδέετε ένα τηλέφωνο στο Volvo σας, να συνδέεστε στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιείτε εφαρμογές. 06. ΕΙΔΙΚΌ ΚΕΊΜΕΝΟ Επισημάνσεις με προειδοποιητικό, σημαντικό και ενημερωτικό περιεχόμενο, τις οποίες πρέπει να διαβάσετε.

4 01 ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ Με ένα πάτημα, κλειδώνουν οι πόρτες και η πόρτα του χώρου αποσκευών και οπλίζει ο συναγερμός 1. Με ένα παρατεταμένο πάτημα, κλείνει ταυτόχρονα η πανοραμική οροφή* και όλα τα παράθυρα. Με ένα πάτημα, ξεκλειδώνουν οι πόρτες και η πόρτα του χώρου αποσκευών και αφοπλίζεται ο συναγερμός. Με ένα παρατεταμένο πάτημα, ανοίγουν όλα τα παράθυρα ταυτόχρονα. Με ένα πάτημα, ξεκλειδώνει η πόρτα του χώρου αποσκευών και αφοπλίζεται ο συναγερμός μόνο για την πόρτα του χώρου αποσκευών. Με ένα παρατεταμένο πάτημα, ανοίγει ή κλείνει η ηλεκτροκίνητη* πόρτα χώρου αποσκευών. Η λειτουργία πανικού χρησιμοποιείται σε κατάσταση ανάγκης για να τραβήξει την προσοχή. Με ένα παρατεταμένο πάτημα τουλάχιστον επί 3 δευτερόλεπτα ή με ένα διπλό πάτημα εντός 3 δευτερολέπτων, ενεργοποιούνται τα φλας και η κόρνα. Η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 3 λεπτά περίπου ή πατώντας το ίδιο κουμπί όταν η λειτουργία έχει μείνει ενεργοποιημένη τουλάχιστον επί 5 δευτερόλεπτα. 1 Προαιρετικός εξοπλισμός σε ορισμένες αγορές.

5 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ/ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ KEYLESS* 01 Χρειάζεται απλώς να έχετε το τηλεχειριστήριο-κλειδί μαζί σας σε μια τσέπη, για παράδειγμα, για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο. Το τηλεχειριστήριο-κλειδί πρέπει να βρίσκεται σε ημικυκλική περιοχή ακτίνας περίπου 1,5 μέτρου από τις δύο μακριές πλευρές του αυτοκινήτου και περίπου 1 μέτρου από την πόρτα του χώρου αποσκευών (βλ. εικόνα). Ξεκλείδωμα και αφόπλιση του συναγερμού 1. Πιάστε τη λαβή μιας πόρτας ή πιέστε στο λαστιχένιο πλαίσιο αφής κάτω από τη λαβή της πόρτας χώρου αποσκευών για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο. Το ξεκλείδωμα έχει ολοκληρωθεί όταν τα αλάρμ του αυτοκινήτου αναβοσβήσουν δύο φορές και η ενδεικτική λυχνία κλειδώματος στο παρμπρίζ σβήσει. 2. Ανοίξτε μια πόρτα ή την πόρτα του χώρου αποσκευών. Κλείδωμα και όπλιση του συναγερμού 1. Κλείστε όλες τις πόρτες. Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών κατά το κλείδωμα από τη λαβή πλαϊνής πόρτας. 2. Αγγίξτε την επιφάνεια, που επισημαίνεται, προς τα πίσω στην εξωτερική πλευρά της λαβής μιας εξωτερικής πόρτας ή πατήστε το κουμπί κλειδώματος στο κάτω άκρο της πόρτας χώρου αποσκευών πριν την κλείσετε. Το κλείδωμα έχει ολοκληρωθεί όταν τα αλάρμ του αυτοκινήτου αναβοσβήσουν μία φορά και η ενδεικτική λυχνία κλειδώματος στο παρμπρίζ αρχίσει να αναβοσβήνει.

6 01 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Το τηλεχειριστήριο-κλειδί δεν χρησιμοποιείται κατά την εκκίνηση καθώς η βασική έκδοση του αυτοκινήτου διαθέτει εκκίνηση Keyless (Passive Start). Φυλάσσετε το κλειδί στο μπροστινό μέρος του χώρου επιβατών κατά την εκκίνηση Keyless. Με το προαιρετικό κλείδωμα/ξεκλείδωμα Keyless (Passive Entry*), αρκεί το κλειδί να βρίσκεται σε κάποιο σημείο μέσα στο αυτοκίνητο για να μπορέσει ο κινητήρας να τεθεί σε λειτουργία. Εκκίνηση 1. Βεβαιωθείτε ότι ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται στη θέση P ή N. 2. Πατήστε το πεντάλ φρένων. 3. Γυρίστε τον διακόπτη ανάφλεξης στη θέση START και αφήστε τον. Ο διακόπτης ανάφλεξης επιστρέφει αυτόματα στην αρχική του θέση. Επιλογή σχέσης με τον επιλογέα ταχυτήτων Για να αλλάξετε σχέση, πατήστε τον επιλογέα ταχυτήτων προς τα εμπρός ή προς τα πίσω προς τη σχέση που θέλετε. Η επιλεγμένη σχέση θα εμφανιστεί στην οθόνη του οδηγού. Η σχέση στάθμευσης (P) ενεργοποιείται από το κουμπί P που βρίσκεται δίπλα στον επιλογέα ταχυτήτων. Για να αλλάξετε σχέση, από P σε R ή D, πιέστε δύο φορές τον επιλογέα ταχυτήτων προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Στη θέση πέδησης B (την οποία μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε στιγμή ενώ οδηγείτε), ο κινητήρας φρενάρει το αυτοκίνητο και η υβριδική μπαταρία φορτίζεται όταν αφήνετε το πεντάλ γκαζιού. Σβήσιμο Γυρίστε τον διακόπτη ανάφλεξης στη θέση STOP και αφήστε τον. Ο διακόπτης ανάφλεξης επιστρέφει αυτόματα στην αρχική του θέση.

7 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟΥ 01 Ενεργοποίηση του χειρόφρενου 1. Τραβήξτε τον διακόπτη του χειρόφρενου στην επιμήκη κονσόλα προς τα πάνω. Στην οθόνη του οδηγού ανάβει μια λυχνία όταν το χειρόφρενο είναι ενεργοποιημένο. 2. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Χειροκίνητη απενεργοποίηση 1. Πατήστε το πεντάλ φρένων. 2. Πιέστε τον διακόπτη του χειρόφρενου προς τα κάτω. Η λυχνία στην οθόνη του οδηγού σβήνει όταν το χειρόφρενο απενεργοποιηθεί. Αυτόματη απενεργοποίηση 1. Προσδέστε τη ζώνη ασφαλείας. 2. Θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία. 3. Μετακινήστε τον επιλογέα ταχυτήτων στη θέση D ή R και πατήστε το πεντάλ γκαζιού. Η λυχνία στην οθόνη του οδηγού σβήνει όταν το χειρόφρενο απενεργοποιηθεί. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Αυτόματη πέδηση σε στάση" (Αυτόματη συγκράτηση), ο οδηγός μπορεί να αφήσει το πεντάλ φρένων ενώ η πέδηση εξακολουθεί να επενεργεί όταν το αυτοκίνητο σταματήσει π.χ. σε φανάρι. Τα φρένα απενεργοποιούνται όταν ο οδηγός πατήσει ξανά το πεντάλ γκαζιού. Η λειτουργία επενεργεί σε όλες τις κλίσεις. Πατήστε το κουμπί στην επιμήκη κονσόλα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Η λειτουργία παραμένει ενεργοποιημένη μέχρι να την απενεργοποιήσετε πατώντας το ίδιο κουμπί.

8 01 ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Οθόνη οδηγού Στην οθόνη του οδηγού εμφανίζονται πληροφορίες για το αυτοκίνητο και την οδήγηση. Η οθόνη περιλαμβάνει δείκτες, ενδεικτικές λυχνίες και προειδοποιητικές λυχνίες. Αριστερά εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, το ταχύμετρο και ο χιλιομετρητής. Στο κέντρο υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης του ρολογιού, του media player και του χάρτη πλοήγησης*, μεταξύ άλλων. Δεξιά εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, το στροφόμετρο, το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης και το μενού εφαρμογών που ενεργοποιείται από τα δεξιά χειριστήρια του τιμονιού. Κεντρική οθόνη Ο χειρισμός πολλών από τις κύριες λειτουργίες του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από την κεντρική οθόνη. Για παράδειγμα, ο χειρισμός του συστήματος κλιματισμού, του συστήματος (πολυ)μέσων και των ενημερώσεων του συστήματος πραγματοποιείται από εδώ. Προβολή ενδείξεων στο παρμπρίζ (Head-Up display)* Η προβολή ενδείξεων στο παρμπρίζ (Head-Up display) λειτουργεί επικουρικά με την οθόνη οδηγού του αυτοκινήτου και προβάλλει πληροφορίες πάνω στο παρμπρίζ. Σε αυτές τις πληροφορίες συμπεριλαμβάνονται π.χ. προειδοποιήσεις για την κυκλοφορία, πληροφορίες οδικής σήμανσης, πληροφορίες για την ταχύτητα και την πλοήγηση* ή εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις. Η φωτεινότητα και το ύψος της προβολής ενδείξεων στο παρμπρίζ μπορούν να ρυθμιστούν από τα δεξιά χειριστήρια του τιμονιού και από την κεντρική οθόνη. Η προβολή ενδείξεων στο παρμπρίζ ενεργοποιείται από την προβολή λειτουργιών.

9 01 ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ Προβολή λειτουργιών Σαρώστε από αριστερά προς τα δεξιά 2 κατά πλάτος της οθόνης για πρόσβαση στην προβολή. Από εδώ μπορείτε να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε διαφορετικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, π.χ. Προγράμματα οδήγησης. Ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται πατώντας μία φορά. Ορισμένες λειτουργίες ανοίγουν σε ένα ξεχωριστό παράθυρο. Για να επιστρέψετε στη δομή του μενού, πατήστε το φυσικό κουμπί αρχικής προβολής κάτω από την οθόνη. 2 Ισχύει για αριστεροτίμονα αυτοκίνητα. Για δεξιοτίμονα αυτοκίνητα - σαρώστε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αρχική προβολή Η αρχική προβολή εμφανίζεται όταν εμφανίζεται η οθόνη, από την οποία μπορείτε να φτάσετε στις επιμέρους προβολές Πλοήγηση, Μέσα ενημέρωσης, Τηλέφωνο και στην πρόσθετη επιμέρους προβολή. Η εφαρμογή/λειτουργία που επιλέγετε από την προβολή εφαρμογών/λειτουργιών αρχίζει στην αντίστοιχη επιμέρους προβολή της αρχικής προβολής. Π.χ. Το Ραδιόφωνο FM αρχίζει στην επιμέρους προβολή Μέσα ενημέρωσης. Πατήστε σε μια επιμέρους προβολή για να αναπτυχθεί. Στην ανεπτυγμένη λειτουργία, οι επιμέρους προβολές δείχνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία/ εφαρμογή. Προβολή εφαρμογών Σαρώστε από δεξιά προς τα αριστερά 2 κατά πλάτος της οθόνης για πρόσβαση στην προβολή με τις διάφορες εφαρμογές του αυτοκινήτου, π.χ. Ραδιόφωνο FM και CD*. Πατήστε σε μια εφαρμογή για να ανοίξει. Πατήστε το φυσικό κουμπί αρχικής προβολής κάτω από την οθόνη για να επιστρέψετε στην αρχική προβολή.

10 01 Γραμμή κατάστασης Οι λειτουργίες στο αυτοκίνητο εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης, στο επάνω μέρος της οθόνης. Αριστερά εμφανίζονται πληροφορίες για το δίκτυο/τη σύνδεση, ενώ οι πληροφορίες σχετικά με τα πολυμέσα, η ώρα και η ένδειξη των λειτουργιών που εκτελούνται στο παρασκήνιο εμφανίζονται στα δεξιά. Πάνω προβολή Υπάρχει μια καρτέλα στο κέντρο της γραμμής κατάστασης, στο επάνω μέρος της οθόνης, για πρόσβαση στην επάνω προβολή. Για να εμφανιστεί, πατήστε στην καρτέλα ή σύρετε/σαρώστε από πάνω προς τα κάτω κατά πλάτος της οθόνης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις, το Εγχειρίδιο κατόχου και τα αποθηκευμένα μηνύματα του αυτοκινήτου από την επάνω προβολή. Γραμμή κλιματισμού Η γραμμή κλιματισμού είναι πάντοτε ορατή στο κάτω μέρος της οθόνης. Εκεί μπορείτε να κάνετε απευθείας τις πιο κοινές ρυθμίσεις κλιματισμού, όπως οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας, θέρμανσης καθισμάτων και ταχύτητας ανεμιστήρα. Πατήστε στο στο κάτω μέρος της οθόνης για να ανοίξει η προβολή κλιματισμού με περισσότερες επιλογές ρύθμισης.

11 ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ* ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 01 Για να ρυθμίσετε την κλίση της πλάτης του καθίσματος, πιέστε το χειριστήριο εμπρός/πίσω. Για να ανεβάσετε/κατεβάσετε το κάθισμα, πιέστε το πίσω τμήμα του χειριστηρίου πάνω/κάτω. Για να μετακινήσετε το κάθισμα προς τα εμπρός/πίσω, πατήστε το χειριστήριο εμπρός/πίσω. Για να ανεβάσετε/κατεβάσετε το μπροστινό άκρο της έδρας του καθίσματος, πιέστε το μπροστινό τμήμα του χειριστηρίου πάνω/ κάτω. Για να αλλάξετε την στήριξη οσφυϊκής χώρας, πατήστε το κουμπί προς τα πάνω/κάτω/εμπρός/πίσω. Οι ρυθμίσεις για το σύστημα μασάζ*, τα πλευρικά στηρίγματα* του καθίσματος, τον μηχανισμό στήριξης οσφυϊκής χώρας* και την προέκταση της έδρας του καθίσματος* είναι συνδεδεμένες με το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών*. 1. Για να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις καθίσματος, περιστρέψτε το χειριστήριο πάνω/κάτω. Η προβολή ρυθμίσεων καθίσματος ανοίγει στην κεντρική οθόνη. 2. Επιλέξτε τη λειτουργία που θέλετε στην κεντρική οθόνη περιστρέφοντας το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών προς τα πάνω/κάτω. 3. Για να αλλάξετε τη ρύθμιση, πιέστε το χειριστήριο προς την κατεύθυνση που θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε επίσης ορισμένες ρυθμίσεις πατώντας απευθείας στην κεντρική οθόνη. Η επιλογή μεταξύ των διάφορων λειτουργιών μασάζ και των σχετικών ρυθμίσεων πραγματοποιείται μόνο πατώντας απευθείας στην κεντρική οθόνη.

12 01 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ* ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ Τα κουμπιά για τη λειτουργία μνήμης βρίσκονται είτε στη μία είτε και στις δύο μπροστινές πόρτες. Αποθήκευση ρύθμισης 1. Ρυθμίστε το κάθισμα, τους εξωτερικούς καθρέπτες και την προβολή ενδείξεων στο παρμπρίζ (Head-Up display)* στη θέση που θέλετε. 2. Πατήστε το κουμπί M και αφήστε το για να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις. Η ενδεικτική λυχνία στο κουμπί ανάβει. 3. Εντός τριών δευτερολέπτων, πατήστε το κουμπί μνήμης 1, 2 ή 3. Όταν η θέση αποθηκευτεί στο επιλεγμένο κουμπί μνήμης, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα και η ενδεικτική λυχνία στο κουμπί M σβήνει. Χρήση αποθηκευμένης ρύθμισης Με την πόρτα ανοικτή: Πατήστε ένα από τα κουμπιά μνήμης και αφήστε το. Με την πόρτα κλειστή: Κρατήστε ένα από τα κουμπιά μνήμης πατημένο μέχρι το κάθισμα να φτάσει στην αποθηκευμένη θέση.

13 01 ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Βεβαιωθείτε ότι οι πλάτες των καθισμάτων με τα προσκέφαλα δεν έρχονται σε επαφή με τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων όταν αναδιπλώνονται. Μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα για να αναδιπλώσετε τις πλάτες των καθισμάτων. Μεσαίο κάθισμα δεύτερης σειράς καθισμάτων 1. Κατεβάστε το προσκέφαλο χειροκίνητα πατώντας το κεντρικό κουμπί που βρίσκεται ανάμεσα στην πλάτη του καθίσματος και το προσκέφαλο. Ταυτόχρονα, πιέστε το προσκέφαλο προς τα κάτω. 2. Τραβήξτε τη ζώνη στο μεσαίο κάθισμα προς τα πάνω/εμπρός κατά την αναδίπλωση. Ακριανά καθίσματα δεύτερης σειράς καθισμάτων Τραβήξτε τη λαβή στο πλάι των ακριανών καθισμάτων προς τα πάνω κατά την αναδίπλωση. Το προσκέφαλο χαμηλώνει αυτόματα. Τρίτη σειρά καθισμάτων Τραβήξτε τη λαβή στο πάνω μέρος της πλάτης του καθίσματος προς τα πάνω/εμπρός. Αναδιπλώστε την πλάτη του καθίσματος προς τα εμπρός. Το προσκέφαλο χαμηλώνει αυτόματα. Για να ανεβάσετε τα καθίσματα, ακολουθήστε την αντίστροφη διαδικασία. Τα προσκέφαλα ανεβαίνουν χειροκίνητα.

14 01 ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ 1. Στα ακριανά καθίσματα της δεύτερης σειράς καθισμάτων, τραβήξτε τη λαβή στο επάνω μέρος της πλάτης προς τα πάνω/ εμπρός. 2. Αναδιπλώστε την πλάτη του καθίσματος προς τα εμπρός και σύρετε ολόκληρο το κάθισμα μπροστά. Ανεβάστε το κάθισμα στην όρθια θέση, αφού πρώτα το σύρετε προς τα πίσω και ανεβάσετε την πλάτη του καθίσματος μέχρι να ασφαλίσει. ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ Μπορείτε να ρυθμίσετε τόσο το ύψος του τιμονιού όσο και την απόστασή του από τον οδηγό. 1. Πιέστε τον μοχλό, που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι, προς τα κάτω για να απασφαλίσει το τιμόνι. 2. Ρυθμίστε το τιμόνι στη θέση που θέλετε. 3. Τραβήξτε το μοχλό προς τα πίσω για να ασφαλίσει το τιμόνι στη θέση του.

15 ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ο χειρισμός των λειτουργιών του συστήματος κλιματισμού για τον μπροστινό και τον πίσω χώρο επιβατών πραγματοποιείται από την κεντρική οθόνη, από τα φυσικά κουμπιά στην κεντρική κονσόλα και τα χειριστήρια κλιματισμού στο πίσω μέρος της επιμήκους κονσόλας. Ορισμένες πληροφορίες για τον κλιματισμό είναι πάντοτε ορατές στο κάτω μέρος της οθόνης, στη γραμμή κλιματισμού. Το κουμπί που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην προβολή κλιματισμού εμφανίζεται στη μέση στο κάτω μέρος της οθόνης. Το γραφικό σύμβολο στο κουμπί δείχνει τις ενεργοποιημένες ρυθμίσεις κλιματισμού. Για να ανοίξει η προβολή κλιματισμού, πατήστε το κουμπί και θα εμφανιστεί η προβολή που φαίνεται στην εικόνα. Πατήστε στο AUTO στην προβολή κλιματισμού για να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί η αυτόματη ρύθμιση της κατανομής αέρα, μεταξύ άλλων. 01 Χειριστήριο θερμοκρασίας για την πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού. Πατήστε στο εικονίδιο θερμοκρασίας αριστερής ή δεξιάς πλευράς και επιλέξτε τη θερμοκρασία που θέλετε. Τα χειριστήρια εμφανίζονται πάντοτε στο κάτω μέρος της οθόνης και μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ακόμη κι όταν η προβολή κλιματισμού δεν είναι ανοικτή. Για να συγχρονίσετε τη θερμοκρασία όλων των ζωνών με τη θερμοκρασία της πλευράς του οδηγού - πατήστε στο εικονίδιο της θερμοκρασίας στην πλευρά του οδηγού και στον Συγχρονισμός θερμοκρασίας. Χειριστήρια για το θερμαινόμενο* και αεριζόμενο* κάθισμα οδηγού και συνοδηγού, καθώς και για το θερμαινόμενο τιμόνι*. Πατήστε στο εικονίδιο για το κάθισμα ή το τιμόνι στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά για να εμφανιστεί το χειριστήριο για το κάθισμα ή το τιμόνι. Πατήστε επανειλημμένα στο αντίστοιχο εικονίδιο για να επιλέξετε τη θέση που θέλετε.

16 01 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Μπορείτε να ρυθμίσετε τον προκαταρκτικό κλιματισμό μέσω της εφαρμογής Volvo On Call για κινητά τηλέφωνα και από την κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου. Ο προκαταρκτικός κλιματισμός δροσίζει ή θερμαίνει τον χώρο επιβατών μέχρι να επιτευχθεί ευχάριστη θερμοκρασία πριν οδηγήσετε, γεγονός επίσης που μειώνει τη φθορά και τις απαιτήσεις ενέργειας ενώ οδηγείτε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον προκαταρκτικό κλιματισμό απευθείας ή μέσω χρονοδιακόπτη. Η λειτουργία χρησιμοποιεί αρκετά συστήματα σε διαφορετικές περιπτώσεις. Σε ψυχρό κλίμα, το σύστημα προθέρμανσης κατά τη στάθμευση θερμαίνει τον χώρο επιβατών μέχρι να επιτευχθεί ευχάριστη θερμοκρασία. Σε θερμό κλίμα, ο εξαερισμός ή ο κλιματισμός δροσίζει τον χώρο επιβατών. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης τιμονιού, καθισμάτων, παρμπρίζ, πίσω παρμπρίζ και εξωτερικών καθρεπτών. Άμεση έναρξη προκαταρκτικού κλιματισμού 1. Ανοίξτε την προβολή κλιματισμού στην κεντρική οθόνη πατώντας στο στο κάτω μέρος της οθόνης. 2. Επιλέξτε την καρτέλα Σύστημα κλιματισμού στάθμευσης. 3. Επιλέξτε αν θέλετε να ενεργοποιείται η θέρμανση καθισμάτων και τιμονιού κατά τον προκαταρκτικό κλιματισμό, επιλέγοντας το αντίστοιχο πλαίσιο. 4. Πατήστε στον Προκατ. κλιματ. Ο προκαταρκτικός κλιματισμός τίθεται σε λειτουργία και το κουμπί φωτίζεται. Ρυθμιση του χρονοδιακοπτη για τον προκαταρκτικο κλιματισμο: Επιλέξτε Σύστημα κλιματισμού στάθμευσης > Προσθήκη χρονοδιακόπτη και ρυθμίστε την ημερομηνία/ημέρα ανάλογα με την περίπτωση. Για την πλήρη λειτουργικότητα του προκαταρκτικού κλιματισμού, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε ηλεκτρική πρίζα (ισχύει για αυτοκίνητα με ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης). Χρησιμοποιείται ανεξάρτητο σύστημα προθέρμανσης με καύσιμο ή ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης ανάλογα με την αγορά. Οι εξουσιοδοτημένοι διανομείς της Volvo διαθέτουν πληροφορίες σε ποιες αγορές χρησιμοποιείται ποιο σύστημα θέρμανσης.

17 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ IAQS* 01 Το σύστημα ποιότητας αέρα IAQS αποτελεί μέρος του πακέτου εξοπλισμού Clean Zone Interior Package* και είναι ένα πλήρως αυτόματο σύστημα που καθαρίζει τον αέρα στον χώρο επιβατών από ρυπογόνες ουσίες όπως σωματίδια, υδρογονάνθρακες, οξείδια του αζώτου και επιφανειακό όζον. 1. Πατήστε στις Ρυθμίσεις στην επάνω προβολή στην κεντρική οθόνη. 2. Πατήστε στον Κλιματισμός. 3. Επιλέξτε Αισθητήρας ποιότητας αέρα για να ενεργοποιηθεί/ απενεργοποιηθεί ο αισθητήρας ποιότητας αέρα. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ Η κεντρική οθόνη τίθεται αυτόματα σε λειτουργία όταν ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Απενεργοποιείτε την οθόνη όταν πρόκειται να την καθαρίσετε. 1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αρχικής προβολής. 2. Σκουπίστε την οθόνη με το πανί από μικροΐνες που παρέχεται ή με πανί από μικροΐνες αντίστοιχης ποιότητας. Καθαρίστε την με μικρές κυκλικές κινήσεις. Αν χρειάζεται, υγράνετε ελαφρά το πανί καθαρισμού με καθαρό νερό. 3. Για να ενεργοποιήσετε την οθόνη, πατήστε στιγμιαία το κουμπί αρχικής προβολής. Η κεντρική οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα όταν ο κινητήρας είναι σβηστός και ανοίξει η πόρτα του οδηγού.

18 01 ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΣ* ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Επιλογές για το άνοιγμα Πατήστε και τραβήξτε απαλά τη λαβή της πόρτας χώρου αποσκευών προς τα πάνω. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο τηλεχειριστήριο-κλειδί μέχρι η πόρτα του χώρου αποσκευών να αρχίσει να ανοίγει. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο ταμπλό (δίπλα στο τιμόνι) μέχρι η πόρτα του χώρου αποσκευών να αρχίσει να ανοίγει. Κουνήστε αργά το πόδι σας μία φορά εμπρός-πίσω, σαν να κλωτσάτε,* κάτω από την αριστερή πλευρά του πίσω προφυλακτήρα 3 και στη συνέχεια κάντε ένα βήμα πίσω (βλ. εικόνα). Δεν πρέπει να ακουμπήσετε τον προφυλακτήρα. Το τηλεχειριστήριο-κλειδί πρέπει να βρίσκεται εντός εμβέλειας. Όταν ενεργοποιηθεί το άνοιγμα, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Επιλογές για το κλείσιμο Κάτω άκρο της πόρτας χώρου αποσκευών: Πατήστε το κουμπί για το αυτόματο κλείσιμο και ξεκλείδωμα της πόρτας χώρου αποσκευών. Πατήστε το κουμπί * για το αυτόματο κλείσιμο και κλείδωμα. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο τηλεχειριστήριο-κλειδί. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί στο ταμπλό. Κουνήστε αργά το πόδι σας μία φορά εμπρός-πίσω, σαν να κλωτσάτε*, κάτω από την αριστερή πλευρά του πίσω προφυλακτήρα 3 και στη συνέχεια κάντε ένα βήμα πίσω. Δεν πρέπει να ακουμπήσετε τον προφυλακτήρα. Το τηλεχειριστήριο-κλειδί πρέπει να βρίσκεται εντός εμβέλειας. Όταν ενεργοποιηθεί το κλείσιμο, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. 3 Αν το αυτοκίνητο διαθέτει ποδιά/διαχύτη*, κουνήστε το πόδι σας προς την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.

19 ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΊΟΥ ΦΌΡΤΙΣΗΣ Το καλώδιο φόρτισης και η σχετική μονάδα ελέγχου βρίσκονται κάτω από το άνοιγμα στον χώρο αποσκευών. 02 ΆΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΆΚΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΉΣ ΦΌΡΤΙΣΗΣ 1. Πιέστε το πίσω τμήμα στο πορτάκι και αφήστε το. 2. Ανοίξτε το πορτάκι. 3. Τραβήξτε το κάλυμμα για την υποδοχή φόρτισης και στερεώστε το στην εσωτερική πλευρά από το πορτάκι. Βεβαιωθείτε ότι ο λαστιχένιος ιμάντας του καλύμματος έχει καμφθεί προς τα κάτω για να μη βγει το κάλυμμα από την υποδοχή. Κλείστε το πορτάκι της υποδοχής φόρτισης ακολουθώντας την αντίστροφη διαδικασία.

20 Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 02 Το καλώδιο φόρτισης με τη μονάδα ελέγχου χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της υβριδικής μπαταρίας του αυτοκινήτου. Η Volvo συνιστά τη χρήση καλωδίου φόρτισης που υποστηρίζει την παρακολούθηση θερμοκρασίας. Ενδεικτική λυχνία για το ρεύμα φόρτισης. Το σύμβολο που ανάβει δείχνει την επιλεγμένη ένταση ρεύματος φόρτισης. Η μέγιστη ένταση ρεύματος φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Το σύμβολο που ανάβει δείχνει ότι το καλώδιο φόρτισης είναι συνδεδεμένο σε πρίζα 230 VAC (η τάση στην πρίζα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά). Μπουτόν για την αύξηση της έντασης ρεύματος φόρτισης. Μπουτόν για τη μείωση της έντασης ρεύματος φόρτισης. Το σύμβολο που ανάβει δείχνει ότι το καλώδιο φόρτισης είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο.

21 A A A A 02 ΈΝΑΡΞΗ ΦΌΡΤΙΣΗΣ Ο χρόνος που χρειάζεται η υβριδική μπαταρία μέχρι να φορτιστεί εξαρτάται από το ρεύμα φόρτισης που χρησιμοποιείται. Κατά τη φόρτιση της υβριδικής μπαταρίας του αυτοκινήτου, οι διάφορες ενδεικτικές λυχνίες στη μονάδα ελέγχου δείχνουν την τρέχουσα κατάσταση ενώ η φόρτιση βρίσκεται σε εξέλιξη και αφότου ολοκληρωθεί. Ενώ η υβριδική μπαταρία φορτίζεται, βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη η φόρτιση της μπαταρίας εκκίνησης του αυτοκινήτου. 1. Συνδέστε το καλώδιο φόρτισης σε πρίζα 230 VAC. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε μπαλαντέζα. 2. Ρυθμίστε τη σωστή ένταση ρεύματος φόρτισης (για την πρίζα 230 VAC που χρησιμοποιείται) στη μονάδα ελέγχου. 3. Αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα της λαβής του καλωδίου φόρτισης και στη συνέχεια συνδέστε τη λαβή στο αυτοκίνητο. Τοποθετήστε το κάλυμμα της υποδοχής φόρτισης στο εξάρτημα στερέωσης δίπλα στο κάλυμμα φόρτισης και προσαρμόστε το προστατευτικό κάλυμμα για τη λαβή φόρτισης στο κάλυμμα της υποδοχής. Το καλώδιο φόρτισης ασφαλίζει αυτόματα μέσα στην υποδοχή φόρτισης και η φόρτιση αρχίζει εντός 5 δευτερολέπτων. Φόρτιση με βενζινοκινητήρα Η υβριδική μπαταρία επαναφορτίζεται κατά την ήπια πέδηση με το πεντάλ φρένων. Η υβριδική μπαταρία επαναφορτίζεται επίσης κατά την πέδηση από τον κινητήρα όταν είναι επιλεγμένη η σχέση B. Αυτός ο τύπος φόρτισης της υβριδικής μπαταρίας επισημαίνεται στην οθόνη του οδηγού.

22 ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 02 Μέσω της μονάδας ελέγχου: Το σύμβολο του αυτοκινήτου ανάβει σταθερά με πράσινο χρώμα, η ενδεικτική λυχνία για το ρεύμα φόρτισης σβήνει: Αναμονή. Η φόρτιση δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί από το ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου. Το σύμβολο του αυτοκινήτου και η ενδεικτική λυχνία φόρτισης ανάβουν σταθερά με πράσινο χρώμα: Φόρτιση σε εξέλιξη. Το σύμβολο του αυτοκινήτου αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα και η ενδεικτική λυχνία φόρτισης σβήνει: Η φόρτιση δεν είναι εφικτή. Ελέγξτε όλες τις συνδέσεις ή χρησιμοποιήστε μια άλλη πρίζα 230 VAC και στη συνέχεια επανεκκινήστε τη φόρτιση. Το σύμβολο αυτοκινήτου ανάβει σταθερά με κόκκινο χρώμα: Η φόρτιση δεν είναι εφικτή. Επαναρυθμίστε τον διακόπτη γείωσης, αποσυνδέοντας το καλώδιο φόρτισης από την πρίζα 230 VAC. Επανεκκινήστε τη φόρτιση. Το σύμβολο σπιτιού και η ενδεικτική λυχνία φόρτισης αναβοσβήνουν με κόκκινο χρώμα: Η φόρτιση δεν είναι εφικτή. Επανεκκινήστε τη φόρτιση. Εάν το πρόβλημα επιμένει - απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία τεχνικό. Από τις λυχνίες για την υποδοχή φόρτισης: Λευκή: Λυχνία LED. Κίτρινη: Λειτουργία αναμονής. Πράσινη, αναβοσβήνει στιγμιαία: Φόρτιση σχεδόν αποφορτισμένης μπαταρίας. Πράσινη, αναβοσβήνει παρατεταμένα: Φόρτιση καλά φορτισμένης μπαταρίας. Πράσινη, σταθερά αναμμένη: Η φόρτιση ολοκληρώθηκε. Σβήνει μετά από λίγο. Κόκκινη, σταθερά αναμμένη: Έχει σημειωθεί βλάβη. Η κατάσταση φόρτισης μπορεί επίσης να εμφανίζεται με την εφαρμογή Volvo On Call* για κινητά τηλέφωνα και στην οθόνη του οδηγού. A A A A ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 1. Ξεκλειδώστε το αυτοκίνητο με το κουμπί ξεκλειδώματος στο τηλεχειριστήριο-κλειδί - η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί και το κλειδωμένο φις του καλωδίου φόρτισης απασφαλίζει/ ξεκλειδώνει. 2. Αποσυνδέστε το καλώδιο φόρτισης από το αυτοκίνητο. Για την Κίνα πατήστε τον αναστολέα στη λαβή φόρτισης και στη συνέχεια αποσυνδέστε το καλώδιο φόρτισης από το αυτοκίνητο. 3. Επανατοποθετήστε το προστατευτικό κάλυμμα για την υποδοχή φόρτισης και κλείστε το πορτάκι. 4. Αποσυνδέστε το καλώδιο φόρτισης από την πρίζα 230 VAC. 5. Επανατοποθετήστε το καλώδιο φόρτισης στη θέση του κάτω από το κάλυμμα στον χώρο αποσκευών.

23 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΎ Στην οθόνη εμφανίζεται μια σειρά από σύμβολα και κινούμενες εικόνες ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεγεί (στην εικόνα φαίνονται πληροφορίες που δεν μπορούν να εμφανιστούν ταυτόχρονα στην οθόνη του οδηγού). Απόδοση ισχύος που ζητά ο οδηγός στο πρόγραμμα οδήγησης HYBRID Ο λεπτός δείκτης στην οθόνη του οδηγού δείχνει την ισχύ του μοτέρ που ζητά ο οδηγός. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή στην κλίμακα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς που ζητά ο οδηγός στην τρέχουσα σχέση μετάδοσης. Η θέση του δείκτη στην εικόνα δείχνει μεγάλη κατανάλωση ισχύος. Αν ο δείκτης βρισκόταν, αντίθετα, στην πορτοκαλί ζώνη, τότε θα είχε δημιουργηθεί ενέργεια για την υβριδική μπαταρία. Αυτό συμβαίνει σε περίπτωση ήπιας πέδησης ή κατά την πέδηση από τον κινητήρα όταν ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται στη θέση B. 02 Λυχνίες στην οθόνη του οδηγού Δείχνει το τρέχον επίπεδο για τη διαθέσιμη ισχύ του ηλεκτρομοτέρ. Όταν η λυχνία είναι 'γεμάτη', σημαίνει ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί με το ηλεκτρομοτέρ. Επισημαίνει το επίπεδο ισχύος στο οποίο ο κινητήρας εσωτερικής καύσης τίθεται σε λειτουργία. Όταν η λυχνία είναι 'γεμάτη', σημαίνει ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί με βενζίνη. Ανάβει ως ένδειξη ότι η μπαταρία φορτίζεται, π.χ. κατά την πέδηση από τον κινητήρα. Η ενδεικτική λυχνία δείχνει την τρέχουσα διαθέσιμη ισχύ της μπαταρίας για το ηλεκτρομοτέρ. Η ισχύς χρησιμοποιείται για το ηλεκτρομοτέρ, αλλά και για τον δροσισμό ή τη θέρμανση του αυτοκινήτου. Δείχνει ότι το πρόγραμμα οδήγησης SAVE είναι ενεργοποιημένο και ότι η ενέργεια στην μπαταρία αποθηκεύεται για μεταγενέστερη χρήση. Κατάσταση φόρτισης στην οθόνη του οδηγού Φόρτιση σε εξέλιξη Κείμενο Πλήρως φορτισμένη σε: Η [Ώρα] εμφανίζεται μαζί με μια κινούμενη εικόνα με μπλε παλλόμενο φως μέσω του καλωδίου φόρτισης. Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη Εμφανίζεται το κείμενο Φόρτιση ολοκληρώθηκε. Σφάλμα φόρτισης Εμφανίζεται το κείμενο Σφάλμα φόρτισης. Ελέγξτε τη σύνδεση του καλωδίου φόρτισης στο αυτοκίνητο και την πρίζα 230 VAC.

24 ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 03 Επιλέξτε το πρόγραμμα οδήγησης που είναι πιο κατάλληλο για τις τρέχουσες οδηγικές συνθήκες. Δεν μπορούν να επιλεγούν όλα τα προγράμματα οδήγησης σε όλες τις περιπτώσεις. 1. Πατήστε τον διακόπτη προγραμμάτων οδήγησης DRIVE MODE στην επιμήκη κονσόλα στην κεντρική οθόνη ανοίγει ένα αναδυόμενο μενού. 2. Περιστρέψτε τον διακόπτη προγραμμάτων οδήγησης προς τα πάνω/κάτω μέχρι να μαρκαριστεί το πρόγραμμα οδήγησης που θέλετε στην κεντρική οθόνη. 3. Πατήστε τον διακόπτη ή πατήστε απευθείας στην κεντρική οθόνη για να επιβεβαιώσετε την επιλογή. Επιλέξιμα προγράμματα οδήγησης HYBRID - το σύνηθες πρόγραμμα του αυτοκινήτου. Το ηλεκτρομοτέρ και ο κινητήρας καυσίμου χρησιμοποιούνται είτε ξεχωριστά είτε παράλληλα. PURE το αυτοκίνητο κινείται από το ηλεκτρομοτέρ και με όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το πρόγραμμα οδήγησης μεγιστοποιεί την οδήγηση με την υβριδική μπαταρία. SAVE - αποθηκεύει την τρέχουσα ισχύ στην μπαταρία για μεταγενέστερη χρήση. OFF ROAD - μεγιστοποιεί την πρόσφυση του αυτοκινήτου όταν οδηγείτε σε τραχύ έδαφος και κακό οδόστρωμα. AWD - βελτιώνει το κράτημα του αυτοκινήτου και την πρόσφυση με την τετρακίνηση. POWER - προσδίδει στο αυτοκίνητο μια πιο σπορ αίσθηση για πιο δυναμική οδήγηση. INDIVIDUAL - πρόγραμμα οδήγησης προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας, το οποίο πρώτα ενεργοποιείται στις Ρυθμίσεις στην επάνω προβολή στην κεντρική οθόνη. Επιλέξτε My Car > Μεμονωμ πρόγραμμα οδήγησης.

25 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Η λειτουργίες Ρυθμιστής ταχύτητας*, Cruise control, Adaptive cruise control* και Pilot Assist* επιλέγονται στην οθόνη του οδηγού με βέλη και στα αριστερά χειριστήρια. Η λευκή λυχνία σημαίνει ότι η λειτουργία είναι ενεργή. Το γκρι χρώμα σημαίνει ότι η λειτουργία έχει σταματήσει ή ότι βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Λυχνίες στην οθόνη του οδηγού Speed Limiter: Συμβάλλει ώστε το αυτοκίνητο να μην υπερβεί την επιλεγμένη ανώτατη ταχύτητα. Cruise control: Συμβάλλει στη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας. Adaptive cruise control: Συμβάλλει στη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας, σε συνδυασμό με ένα προκαθορισμένο χρονικό μεσοδιάστημα μέχρι το προπορευόμενο όχημα. Pilot Assist: Παρέχει υποβοήθηση σε ταχύτητες 50 km/h και κάτω για την παραμονή του αυτοκινήτου ανάμεσα στις πλευρικές διαγραμμίσεις των λωρίδων κυκλοφορίας, διατηρώντας παράλληλα ένα προκαθορισμένο χρονικό μεσοδιάστημα έως το προπορευόμενο όχημα. Σύμβολα στα χειριστήρια στο τιμόνι Πατήστε για να αρχίσει ή να σταματήσει η επιλεγμένη λειτουργία. Αποθηκεύει την τρέχουσα ταχύτητα για τον ενεργοποιημένο ρυθμιστή ταχύτητας/cruise control/ Adaptive cruise control. Αυξάνει την αποθηκευμένη ταχύτητα. Με ένα στιγμιαίο πάτημα, η ταχύτητα αυξάνεται κατά 5 km/h. Με ένα παρατεταμένο πάτημα, η ταχύτητα αυξάνεται βαθμιαία κατά 1 km/h. Με ένα πάτημα, ανακτάται η αποθηκευμένη ταχύτητα για τον ρυθμιστή ταχύτητας/το Cruise control/το Adaptive cruise control. Μειώνει την αποθηκευμένη ταχύτητα. Με ένα στιγμιαίο πάτημα, η ταχύτητα μειώνεται κατά 5 km/h. Με ένα παρατεταμένο πάτημα, η ταχύτητα μειώνεται βαθμιαία κατά 1 km/h. Adaptive cruise control και Pilot Assist: Μειώνει την απόσταση έως το προπορευόμενο όχημα. Adaptive cruise control και Pilot Assist: Αυξάνει την απόσταση έως το προπορευόμενο όχημα. 03

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει εκτενείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIEST Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές, στο σχεδιασμό ή

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition s80 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide Καλώς ήλθατε στο νέο σας Volvo! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε γρήγορα και

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C30 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 85 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια... 84 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός Σχετικά με αυτό τον «Οδηγό γρήγορης αναφοράς» Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε γρήγορα με ορισμένες λειτουργίες του οχήματός σας. Περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VÄLKOMMEN! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις λειτουργίες του πίσω καθίσματος στο Volvo σας XC90 Excellence. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο, στην εφαρμογή και

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 40 Αποθήκευση... 71 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια... 90 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 51 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 99

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 46 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFocus Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 72 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 23 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 44 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 87

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 45 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 88 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 80 Όργανα και χειριστήρια... 92 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 39 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα