ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΛΑΔΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ MUAY THAI

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΛΑΔΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ MUAY THAI"

Transcript

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΛΑΔΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ MUAY THAI ΜΑΙΟΣ 2016

2 1. Το Ρίγκ 1. Απαιτήσεις: Σε όλες τις διοργανώσεις, το ριγκ θα πρέπει να πληρεί τις ακόλουθες απαιτήσεις: 1.1 Μέγεθος: Το ελάχιστο μήκος πρέπει να είναι 4.9μ. και το μέγιστο 6.10μ. μέσα από τη γραμμή των σχοινιών. Σε παγκόσμια πρωταθλήματα το μέγεθος του ριγκ πρέπει να είναι 6.10 x 6.10 μέτρα μέσα από τα σχοινιά. Το ριγκ πρέπει να έχει ύψος από 90 έως 120 εκατοστά από το έδαφος Δάπεδο και καλύμματα γωνίας: Το δάπεδο του ρίγκ πρέπει να έχει κατασκευή ασφαλή, χωρίς βαθουλώματα και εμπόδια, και πρέπει να διαθέτει περιμετρικά και έξω από τα σχοινιά ελεύθερο χώρο 85 εκατοστών. Οι 4 γωνίες πρέπει να έχουν κατάλληλη επένδυση ώστε να μην τραυματίζονται οι αθλητές, όπως επίσης και κατάλληλο χρώμα και θέση, όπως παρακάτω: Κόκκινο στην κοντινή αριστερή πλευρά της γραμματείας Λευκό στην μακρινή αριστερή πλευρά της γραμματείας Μπλε στην μακρινή δεξιά πλευρά της γραμματείας Λευκό στην κοντινή δεξιά πλευρά της γραμματείας 1.3. Κάλυμμα δαπέδου: Το δάπεδο θα πρέπει να είναι καλυμμένο με ελαστικό καουτσούκ ή άλλο κατάλληλο υλικό με ελαστικότητα, όχι λεπτότερο από 1.5 εκ. και όχι παχύτερο από 2.00 εκ καλυμμένο με μουσαμά που είναι τεντωμένος και ασφαλισμένος πάνω στο ριγκ. Όλο το δάπεδο του ριγκ πρέπει να είναι καλυμμένο με τον ίδιο τρόπο Σχοινιά: Πρέπει να υπάρχουν 4 σχοινιά με πάχος από 3 έως 5 εκ. σφιχτά δεμένα από τις γωνίες, σε ύψος από το δάπεδο 40, 70, 100 και 130 εκατοστά αντίστοιχα. Τα σχοινιά πρέπει να είναι καλυμμένα με απαλό υλικό. Τα σχοινιά πρέπει να σταθεροποιούνται σε κάθε πλευρά με 2 λωρίδες κατάλληλου μουσαμά πλάτους 3 4 εκ. Οι λωρίδες αυτές πρέπει να είναι σταθερές πάνω στα σχοινιά Σκάλες: Το ριγκ πρέπει να διαθέτει 3 σκάλες: από 1 σε κάθε γωνία αθλητών και 1 στην ουδέτερη γωνία για τους διαιτητές και τον ιατρό Κάδοι Απορριμμάτων: Στις γωνίες αθλητών αλλά και στις 2 ουδέτερες γωνίες θα πρέπει να υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων για τα τυχόν ιατρικά απορρίμματα (π.χ. γάζες, αιμοστατικά κλπ). 2. Επιπρόσθετα ριγκ: 2 ή περισσότερα ριγκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλα πρωταθλήματα.

3 2. Γάντια 1. Επιτρεπόμενα γάντια: Οι αθλητές πρέπει να φορούν τα εγκεκριμένα γάντια από την παγκόσμια ομοσπονδία. Δεν επιτρέπεται να αγωνίζονται φορώντας τα δικά τους γάντια. 2. Προδιαγραφές: Τα γάντια πρέπει να ζυγίζουν 10 ουγγιές (284 γραμμάρια) εκ των οποίων η δερμάτινη επένδυση δεν πρέπει να είναι βαρύτερη από το 50% του συνολικού βάρους. Η επιφάνειά τους πρέπει να είναι χωρίς σκισίματα και καθαρή. 3 Προμηθευτές γαντιών: Η παγκόσμια ομοσπονδία καθορίζει τις προδιαγραφές των χρησιμοποιούμενων γαντιών. Πρέπει σε κάθε γωνία να υπάρχουν γάντια από την ίδια εταιρία και με ίδιες προδιαγραφές. 4 Υπεύθυνοι γαντιών: Όλα τα γάντια και τα μπαντάζ των αθλητών πρέπει να επιθεωρούνται από 1 ή 2 υπεύθυνους, ώστε να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Αυτοί πρέπει να επιτηρούν τους αθλητές στον τρόπο που δένουν τα μπαντάζ και να βεβαιώνονται ότι θα φορέσουν με το σωστό τρόπο τα επιτρεπόμενα γάντια στο ριγκ. 5 Πότε αφαιρούνται τα γάντια: Τα γάντια πρέπει υποχρεωτικά να αφαιρούνται αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, και πριν την ανακοίνωση του νικητή. 3. Μπαντάζ 1 Προδιαγραφές: Τα μπαντάζ δεν πρέπει να είναι μακρύτερα από 2.5 μέτρα με πλάτος όχι μεγαλύτερο από 5 εκατοστά. Η χρήση οποιουδήποτε άλλου υλικού, ελαστικού ή αυτοκόλλητου ή αυτοσχέδιου απαγορεύεται. Μια λεπτή αυτοκόλλητη ταινία επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για να σιγουρέψει το κλείσιμο του μπαντάζ στο τελείωμά του μήκους έως 7.5 εκ και πλάτους έως 2.5 εκ.. 2 Ευρωπαικό και παγκόσμιο πρωτάθλημα: Τα χρησιμοποιούμενα μπαντάζ σε Ευρωπαικά ή παγκόσμια πρωταθλήματα θα πρέπει να είναι εγκεκριμένα από την παγκόσμια ομοσπονδία.

4 4. ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1 Εγκεκριμένο ντύσιμο: Οι αθλητές πρέπει να ντύνονται όπως παρακάτω: 1.1. Ρουχισμός: Οι αθλητές πρέπει να φορούν σόρτς muaythai κόκκινα ή μπλέ ανάλογα με τη γωνία τους, με τη λέξη MUAYTHAI στην μπροστινή πλευρά του σόρτς μόνο (Εικ.3). Οι άνδρες αθλητές πρέπει να φορούν αμάνικο μπλουζάκι ανάλογα με τη γωνία τους (Εικ.1). Οι γυναίκες πρέπει να φορούν ένα κοφτό αμάνικο μπλουζάκι ή αμάνικο μπλουζάκι ανάλογα με τη γωνία τους (ΕΙΚ.2). Εικ.1: Εικ.2: Εικ.3: 1.2 Μονκόγκ και Πρεζάτ: Οι αθλητές πρέπει να φορούν μονκόγκ για την εκτέλεση του wai kru. Πρεζάτ με ή χωρίς φυλακτό μπορούν να φορούν οι αθλητές στο πάνω μέρος του μπράτσου τους. Μονκόγκ και πρεζάτ ανήκουν στα προσωπικά είδη των αθλητών. 1.3 Μασέλα: Η μασέλα είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές στον αγώνα. Η μασέλα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη καλά στο στόμα του αθλητή. Απαγορεύται σε αθλητή να φτύνει τη μασέλα στη διάρκεια του αγώνα, και αν αθλητής το κάνει,

5 πρέπει να παρατηρηθεί ή να αποβληθεί. Αν ένας αθλητής φτύσει τη μασέλα του τότε ο διαιτητής πηγαίνει τον αθλητή στη γωνία του, ώστε ο βοηθός να ξεπλύνει και να ξανατοποθετήσει τη μασέλα στο στόμα του αθλητή. Στη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας απαγορεύονται οι συνομιλίες βοηθού αθλητή. 1.4 Προστατευτικό γεννητικών οργάνων (σπασουάρ): Η χρήση σπασουάρ είναι υποχρεωτική. Για τους άνδρες πρέπει να χρησιμοποιείται μεταλλικό σπασουάρ (Εικ. 4), ή πλαστικό (Εικ. 5). Για τις γυναίκες χρησιμοποιείται σπασουάρ αφρού (Εικ.6). Για λόγους υγιεινής θα πρέπει οι αθλητές να φορούν τα ατομικά τους σπασουάρ. Εικ.4: Εικ.5: Εικ.6:

6 1.5 Προστατευτικό κεφαλιού (Κάσκα): Η κάσκα είναι ένας ατομικός και καλά προσαρμοσμένος εξοπλισμός για τον αθλητή. Καλό θα είναι ο αθλητής να έχει ατομική κάσκα. Η χρήση κάσκας στον αγώνα είναι υποχρεωτική. Οι αθλητές φορούν την κάσκα αμέσως μετά την εκτέλεση του wai kru. Η κάσκα αφαιρείται από τον αθλητή στο τέλος του αγώνα και πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος. 1.6 Προστατευτικό κνήμης και αγκώνα (καλαμίδες και επιαγκωνίδες): Η χρήση καλαμίδας και επιαγκωνίδας είναι υποχρεωτική. 1.7 Προστατευτικό κορμού (θώρακας): Η χρήση θώρακα είναι υποχρεωτική. Μόνο αθλητές της Α κατηγορίας εξαιρούνται από τη χρήση θώρακα. 1.8 Γυναικείο προστατευτικό στήθους: Η χρήση γυναικείου προστατευτικού στήθους είναι υποχρεωτική. Για λόγους υγιεινής θα πρέπει οι αθλήτριες να φορούν τα ατομικά τους προστατευτικά στήθους. (Εικ. 7-8) Εικ.7: Εικ.7-2:

7 Εικ.8: 1.9 Κάλυμμα κεφαλιού και σώματος: Για λόγους θρησκευτικών πεποιθήσεων μπορούν οι αθλητές ή αθλήτριες να φορούν καλύμματα κεφαλιού και σώματος. Αυτά καλύπτουν όλο το σώμα και το κεφάλι και έχουν υποχρεωτικά λευκό χρώμα (Εικ. 9). Εικ.9: 2 Απαγορευμένα αντικείμενα 2.1. Η χρήση βαζελίνης, λαδιού ή προιόντων ομορφιάς απαγορεύεται. Ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης επιτρέπεται στο πρόσωπο, για την προστασία από σκισίματα Οι αθλητές θα πρέπει να είναι καλά ξυρισμένοι. Γενειάδες και μουστάκια απαγορεύονται. 3 Επιθεώρηση εξοπλισμού: Ο διαιτητής θα απαγορεύει τον αγώνα σε αθλητή που δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό ή αυτός δεν είναι κατάλληλα προσαρμοσμένος ή είναι λερωμένος και φθαρμένος. Αν εξοπλισμός φθαρεί ή λερωθεί ή χάσει την προσαρμογή του κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε ο διαιτητής θα διακόπτει τον αγώνα και θα τον αποκαθιστά.

8 5. Εξοπλισμός Ριγκ Ο ακόλουθος εξοπλισμός είναι απαραίτητος: Τέσσερις καρέκλες - δύο για την μπλε γωνία και δύο για την κόκκινη. Δεν χρησιμοποιούμε τα καθίσματα για τους αθλητές. Τραπέζια και καρέκλες για τη γραμματεία, τους κριτές και τους γιατρούς. Γκονγκ ή καμπανάκι. Ένα (ή κατά προτίμηση δύο) χρονόμετρα. Έντυπα βαθμολόγησης κριτών και γραφική υλη. Δεν υπάρχει ανάγκη για τέτοια έντυπα, εάν χρησιμοποιείται ηλεκτρονικό σύστημα κρίσης. Ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο με μεγάφωνο. Ένα φορείο. 6. Ιατρική εξέταση και ζύγιση - Κατηγορίες βάρους Ιατρικές εξετάσεις Στον χρόνο που ορίστηκε για τη ζύγιση ο αθλητής πρέπει να κριθεί κατάλληλος για να αγωνιστεί, από τον ιατρό που διορίζεται από την οργανωτική επιτροπή, πριν από τη ζύγιση. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της ζύγισης, η οργανωτική επιτροπή μπορεί να αποφασίσει να ξεκινήσει την ιατρική εξέταση σε προγενέστερο χρόνο, και σε χώρο παρακείμενο. Κατά την ιατρική εξέταση και ζύγιση, ο αθλητής πρέπει να προσκομίσει το δελτίο του. Κατηγορίες Βάρους Όπως ακριβώς αναφέρονται στο συνημμένο έντυπο.

9 7. Η κλήρωση και οι άνευ αγώνα ( By ) 1 Η κλήρωση: Η κλήρωση γίνεται αμέσως μετά την ιατρική εξέταση και τη ζύγιση. Στην κλήρωση πρέπει να είναι παρόντες οι εκπρόσωποι των αγωνιζόμενων, έτσι ώστε να σιγουρευτεί ότι κανένας δεν θα αγωνιστεί δεύτερη φορά, εάν δεν έχουν ήδη αγωνιστεί όλοι οι συμμετέχοντες από μια. Η κλήρωση αρχίζει με τους αθλητές που θα αγωνιστούν και μετά με τους ''άνευ αγώνα. Κανείς αθλητής δεν δικαιούται μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα αν δεν έχει προηγουμένως αγωνιστεί. 2 Άνευ αγώνα : Σε διοργανώσεις που οι αγωνιζόμενοι είναι πάνω από 4, ένας αριθμός από αυτούς θα αγωνιστούν πρώτα ώστε να φτάσουν στη συνέχεια οι αγωνιζόμενοι να είναι 4,8,16 ή 32. Αυτοί που περνούν άνευ αγώνα στην πρώτη σειρά αγώνων, πρέπει να αγωνίζονται πρώτοι κατά τη δεύτερη σειρά αγώνων. Κανείς αθλητής δεν δικαιούται μετάλλιο αν δεν αγωνιστεί τουλάχιστον 1 φορά. 3 Τήρηση προγράμματος: Σε παγκόσμια και ευρωπαικά πρωταθλήματα το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά από τα ελαφρά κιλά προς τα βαρύτερα. 4 Ημερήσιο όριο αγώνων: Ένας αθλητής μπορεί να αγωνιστεί μόνο 1 φορά σε κάθε ημέρα αγώνων. Σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται από τη διοργανώτρια αρχή να γίνουν περισσότεροι από 1 αγώνας την ημέρα για έναν αθλητή.

10 8. Wai Kru και Γύροι 1 Wai Kru: Πριν από τον πρώτο γύρο, κάθε αθλητής πρέπει να εκτελέσει το τελετουργικό του «Wai Kru». Δεν επιτρέπεται να εκτελεί οποιαδήποτε άλλη μορφή τελετουργικού που δεν είναι σύμφωνο με την τέχνη του Muaythai. Οι αθλητές θα πρέπει κατ 'ελάχιστον να ολοκληρώσουν τα βασικά θεμελιώδη στοιχεία του Wai Kru. Αν ζωντανή μπάντα δεν είναι διαθέσιμη, είναι επιτρεπτή η χρήση κατάλληλης μουσική που παίζεται από CD ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο 2 Γύροι: 2.1 Σε Παγκόσμια και Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα, Κύπελλα ή Τουρνουά: Ενήλικες 18+: 3 γύροι 3 λεπτά ο καθένας. 1 πλήρες λεπτό ανάπαυσης πρέπει να δοθεί μεταξύ των γύρων. JUNIORS: Για ηλικίες γύροι των 2 λεπτών ο καθένας. 1 πλήρες λεπτό ανάπαυσης πρέπει να δοθεί μεταξύ των γύρων. Για ηλικίες γύροι του 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων ο καθένας. 1 πλήρες λεπτό ανάπαυσης πρέπει να δοθεί μεταξύ των γύρων Για ηλικίες γύροι του 1 λεπτού ο καθένας. 1 πλήρες λεπτό ανάπαυσης πρέπει να δοθεί μεταξύ των γύρων. 2.2 Σε Εθνικά Πρωταθλήματα, Κύπελλα ή Τουρνουά: Ενήλικες 18+: 3 γύροι 2 λεπτά ο καθένας. 1 πλήρες λεπτό ανάπαυσης πρέπει να δοθεί μεταξύ των γύρων. JUNIORS: Για ηλικίες γύροι του 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων ο καθένας. 1 πλήρες λεπτό ανάπαυσης πρέπει να δοθεί μεταξύ των γύρων. Για ηλικίες γύροι του 1 λεπτού ο καθένας. 1 πλήρες λεπτό ανάπαυσης πρέπει να δοθεί μεταξύ των γύρων. Η διακοπή του αγώνα για προειδοποίηση, παρατήρηση, μέτρημα αθλητή ή διόρθωση εξοπλισμού ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν περιλαμβάνεται στην περίοδο του γύρου.

11 9. Ο βοηθός 1 Ο βοηθός: Κάθε αθλητής δικαιούται 2 βοηθούς που πρέπει να ακολουθούν τους εξής κανόνες:: 1.1 Μόνο οι 2 βοηθοί μπορούν να βρίσκονται στη γωνία του αθλητή, και μόνο 1 μέσα στο ριγκ. 1.2 Κατά τη διάρκεια του αγώνα κανένας από τους βοηθούς δεν μπορεί να βρίσκεται μέσα ή πάνω στο ριγκ. Πριν αρχίσει ο αγώνες πρέπει να μετακινούν πάνω από το ριγκ τον εξοπλισμό τους, όπως π.χ. πετσέτες, καθίσματα, μπουκάλια νερό κλπ. 1.3 Ο βοηθός θα πρέπει να έχει κατά τη διάρκεια του αγώνα μαζί του, και άμεσα διαθέσιμη μία πετσέτα. Αν επιθυμεί να εγκαταλείψει ο αθλητής του λόγω δυσκολίας που αντιμετωπίζει, μπορεί να πετάξει την πετσέτα μέσα στο ριγκ εκτός από την ώρα που μετρά ο διαιτητής. 1.4 Ο διευθυντής των αγώνων υποχρεούται να κανονίζει πριν την έναρξη των αγώνων συνάντηση με τους βοηθούς και να δίνει έμφαση στην τήρηση των κανονισμών. Ένας βοηθός που θα έχει ανάρμοστη ή εκτός κανονισμών συμπεριφορά θα αποβάλλεται και ο αθλητής του θα παρατηρείτε ή θα αποβάλλεται. 1.5 Καμία κακή συμβουλή, βοήθεια ή ενθάρρυνση δεν πρέπει να δίνεται στον αθλητή στη διάρκεια των γύρων. Αν ένας βοηθός παραβιάσει τους κανόνες ή έχει ανάρμοστη συμπεριφορά πρέπει να παρατηρηθεί ή να αποβληθεί. Ο αθλητής επίσης πρέπει να προειδοποιηθεί, να παρατηρηθεί ή και να αποβληθεί εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς του βοηθού του. Σε περίπτωση αποβολής βοηθού από τη γωνία αθλητή, αυτόματα ο βοηθός αποβάλλεται από ολόκληρη τη διοργάνωση, για όλες τις ημέρες που διαρκεί αυτή. Επίσης του απαγορεύεται να είναι παρών στον αθλητικό χώρο, και επιτρέπεται η παρουσία του μόνο στην κερκίδα ως θεατής. 2 Ενδυμασία βοηθών: Δεν επιτρέπεται να φορούν σόρτς, τζήνς, δερμάτινα μπουφάν, καπέλα, σαγιονάρες, γιλέκα και μη αθλητικό ρουχισμό. Μπορούν να φορούν αθλητικές φόρμες και αθλητικά μπλουζάκια με ή χωρίς εθνικά σήματα.

12 10. Διαιτητές και Κριτές 1 Διαιτητής: Σε κάθε παγκόσμιο ή πανευρωπαικό ή εθνικό πρωτάθλημα ή διεθνείς συναντήσεις, θα πρέπει να υπάρχει 1 διαιτητής ανά ριγκ που θα επιβλέπει τους διαιτητές κριτές, και ο οποίος δεν θα εκτελεί άλλα καθήκοντα. 2 Κριτές: Οι κριτές πρέπει να κάθονται μακριά από το κοινό και ακριβώς δίπλα στο ριγκ. 2 κριτές κάθονται στη μία πλευρά του ριγκ, σε εύλογη απόσταση μεταξύ τους, και οι υπόλοιποι 3 στο κέντρο κάθε μίας από τις άλλες πλευρές. Αν ο αριθμός των κριτών δεν είναι επαρκής τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο 3 κριτές, αλλά όχι σε Ευρωπαικά ή Παγκόσμια πρωταθλήματα. (Εικ.9). Εικ.9: 3 Ουδετερότητα: Θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε προσπάθεια και να γίνεται συνεχής έλεγχος ώστε να διασφαλίζεται ότι οι κριτές θα είναι ουδέτεροι. Πρέπει να αναφέρεται άμεσα στο διευθυντή αγώνων οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με ουδετερότητα κριτή 4 Σύγκρουση συμφερόντων: Απαγορεύεται σε μία διοργάνωση το ίδιο πρόσωπο να είναι διαιτητής - κριτής και ταυτόχρονα να είναι μάνατζερ αθλητών ή προπονητής ή βοηθός αθλητών. 5 Πειθαρχικά μέτρα: Η διοργανώτρια αρχή μπορεί να επιβάλλει προσωρινά ή μόνιμα πειθαρχικά μέτρα σε διαιτητή ή κριτή που υπέπεσε σε παράπτωμα ή εκτέλεσε πλημμελώς ή μεροληπτικά τα καθήκοντά του. 6 Αντικατάσταση διαιτητή στη διάρκεια του αγώνα: Αν ένας διαιτητής για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να συνεχίσει, τότε ο χρόνος αγώνα σταματά, και αυτός αντικαθίσταται από τον επόμενο διαθέσιμο διαιτητή.

13 11. Λίστα διεθνών Διαιτητών - Κριτών 1 Διεθνείς διαιτητές - κριτές: Ο τίτλος του Διεθνή Διαιτητή Κριτή είναι ο ανώτερος τίτλος και θα πρέπει να δίνεται με ειδική διάκριση. Όποιος κατέχει αυτή τη διάκριση θα πρέπει εκτός από το δίπλωμα να έχει και ειδική αναγνωριστική ταυτότητα. 2 Επίτιμος Διαιτητής Κριτής: Σε πρόσωπα που αναγνωρισμένα έχουν συνεισφέρει στα ιδεώδη του αθλητισμού από τη θέση του διαιτητή κριτή, και έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μπορεί να απονεμηθεί η ιδιότητα του Επίτιμου 12. Κριτική και Τεχνική Επιτροπή 1 Η Κριτική και Τεχνική επιτροπή θα πρέπει να αποτελείται από καταξιωμένους διαιτητές κριτές, μέλη της διοργανώτριας αρχής, και να κάθεται σε ξεχωριστό τραπέζι, χωρίς άμεση επαφή με τους συμμετέχοντες στους αγώνες. 2 Καθήκοντα: Όταν δεν χρησιμοποιείται ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης σημείων, η επιτροπή θα πρέπει να καταγράφει τα σημεία που δόθηκαν από τους κριτές σε κάθε αγώνα και να τα ελέγχει. 2.1 Η επιτροπή θα πρέπει να ελέγχει τα αποτελέσματα των κριτών ώστε: (α) τα σημεία να έχουν αθροιστεί σωστά (β) τα ονόματα των αθλητών να είναι σωστά (γ) να έχει σημειωθεί ο νικητής (δ) να είναι υπογεγραμμένα τα έντυπα από τους κριτές πριν την ανακοίνωση του νικητή 2.2 Ο πρόεδρος της επιτροπής πρέπει να ενημερώνει τον εκφωνητή για το όνομα του νικητή, αφού συμβουλευτεί τα αποτελέσματα των κριτών. 2.3 Τα μέλη της επιτροπής μπορούν να εισηγηθούν στον πρόεδρο για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη σωστή διαιτησία και κρίση που γίνεται στο ριγκ κατά τη διάρκεια των αγώνων. 2.4 Τα μέλη της επιτροπής μπορούν γραπτά να εκφράσουν στη διοργανώτρια αρχή οτιδήποτε μη σύμφωνο με τους κανονισμούς έπεσε στην αντίληψή τους στη διάρκεια των αγώνων. Επίσης μπορούν να αναφερθούν σε ενέργειες διαιτητών κριτών που ήταν μεροληπτικές ή εκτός κανονισμών. 2.5 Τα μέλη της επιτροπής μπορούν άμεσα να πάρουν οποιοδήποτε μέτρο απαιτείται για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων. 2.6 Τα μέλη της επιτροπής μπορούν να συμβουλεύονται την επιτροπή διαιτησίας για οποιοδήποτε θέμα απαιτείται. 2.7 Αν αθλητής υποπέσει σε βαρύ αντιαθλητικό παράπτωμα, η επιτροπή προτείνει στη διοργανώτρια αρχή την αποβολή του για συγκεκριμένη χρονική περίοδο από τις διοργανώσεις. Επίσης μπορεί να εισηγηθεί στέρηση οποιασδήποτε διάκρισης ή μεταλλίου είχε ο αθλητής στη διοργάνωση

14 2.8 Διαμόρφωση αποτελέσματος από την επιτροπή: Διαμόρφωση αποτελέσματος από την επιτροπή έχουμε στις εξής περιπτώσεις: (α) Όταν ο διαιτητής έχει δώσει απόφαση που είναι ξεκάθαρα ενάντια στους κανονισμούς (σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει ακόμα και χρήση βίντεο του αγώνα αν είναι διαθέσιμο ή οποιουδήποτε άλλου βοηθητικού μέσου). (β) Όταν είναι ξεκάθαρο ότι οι κριτές έχουν βαθμολογήσει στα έντυπά τους λάθος αθλητή ή λάθος αποτέλεσμα. 3 Διαμαρτυρίες: Μια διαμαρτυρία μπορεί να γίνει από έναν προπονητή μέσα σε 30 λεπτά από την απόφαση για τον νικητή ενός αγώνα. Σε τελικούς αυτό πρέπει να γίνεται μέσα σε 5 λεπτά αντίστοιχα. Η διαμαρτυρία κατατίθεται στον πρόεδρο της επιτροπής μαζί με 100, και εκτελούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την επιτροπή ώστε να διαλευκανθεί η διαμαρτυρία. Αν ευσταθεί η διαμαρτυρία τα χρήματα επιστρέφονται, αλλιώς πηγαίνουν στη διοργανώτρια αρχή 4 Σύνθεση Επιτροπής: Η επιτροπή θα πρέπει να έχει μέλη που δεν θα είναι ταυτόχρονα διαιτητές ή κριτές στην ίδια διοργάνωση. Επίσης θα πρέπει να προέρχονται από διαφορετικούς συλλόγους για εθνικά πρωταθλήματα ή από διαφορετικές χώρες, αν πρόκειται για ευρωπαικά ή παγκόσμια πρωταθλήματα.

15 13. Ο Διαιτητής 1. Προτεραιότητα για τον διαιτητή είναι η ασφάλεια των αθλητών. 2 Καθήκοντα: ο διαιτητής είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το εσωτερικό χώρο του ριγκ. Αυτός πρέπει να είναι ντυμένος με σκούρο μπλε παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και ελαφριά παπούτσια χωρίς τακούνια, και μαύρο παπιγιόν (το οποίο μπορεί να παραλείπεται αν λόγω υψηλών θερμοκρασιών κρίνει ο διευθυντής των αγώνων). Πρέπει να χρησιμοποιεί χειρουργικά γάντια όταν διαιτητεύει. Ο Διαιτητής πρέπει: 2.1 Να τηρεί τους κανονισμούς των αγώνων αυστηρά 2.2 Να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα σε όλα τα στάδια του 2.3 Να αποτρέψει μια περιττή παρατήρηση ή τιμωρία σε ένα αθλητή 2.4 Να ελέγξει τα γάντια, τη στολή και τον εξοπλισμό των αθλητών εξονυχιστικά 2.5 Να χρησιμοποιεί τις 3 εντολές: - "Yoot" ( "Stop") για να σταματήσει τον αγώνα - "Chok" ( "Fight"), για να ξεκινήσει τον αγώνα - "Yak" ( "Break"), για να χωρίσει τους αθλητές που αγωνίζονται αγκαλιασμένοι και να τους απομακρύνει ένα βήμα ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα 2.6 Να χρησιμοποιεί τις κατάλληλες χειρονομίες ώστε να επεξηγεί στους αγωνιζόμενους και στους κριτές τυχόν παράβαση των κανόνων. 2.7 Να συγκεντρώνει στο τέλος του αγώνα τα έγγραφα των κριτών, να τα ελέγχει και να τα παραδίδει στον διευθυντή του αγώνα 2.8 Ο Διαιτητής δεν θα ανακοινώνει τον νικητή, μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον διευθυντή του αγώνα. Όταν ο νικητής του αγώνα ανακοινωθεί, ο διαιτητής πρέπει να σηκώσει το χέρι του νικητή 2.9 Όταν ο Διαιτητής αποκλείσει ένα αθλητή ή σταματήσει τον αγώνα, υποχρεούται να ενημερώσει τον διευθυντή του αγώνα για το λόγο που έγινε αυτό ώστε να ενημερωθεί το κοινό 3 Εξουσίες του Διαιτητή: Ο Διαιτητής έχει την εξουσία: 3.1 Να σταματάει τον αγώνα σε οποιοδήποτε στάδιο αν θεωρεί ότι είναι υπερβολικά μονόπλευρος

16 3.2 Να σταματάει τον αγώνα σε οποιοδήποτε στάδιο εάν ένας από τους αθλητές έχει δεχθεί τραυματισμό εξ αιτίας του οποίου ο διαιτητής αποφασίζει ότι ο αθλητής δεν πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα 3.3 Να σταματάει τον αγώνα σε οποιοδήποτε στάδιο αν θεωρεί ότι οι διαγωνιζόμενοι δεν αγωνίζονται σοβαρά. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να αποκλείσει έναν ή και τους δύο αθλητές 3.4 Να προειδοποιεί τους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα για ενέργειες αντικανονικές, να δίνει παρατηρήσεις όταν απαιτείται, και να επιβάλλει στους αθλητές το ευ αγωνίζεσθαι και τη συμμόρφωση με τους κανόνες 3.5 Να αποκλείει αθλητή που δεν συμμορφώνεται με τις εντολές του ή συμπεριφέρεται με προσβλητικό ή ερειστικό τρόπο 3.6 Να αποκλείει προπονητή ή βοηθό εφόσον δεν συμμορφώνεται με τις εντολές του διαιτητή 3.7 Να αποκλείει με ή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, αθλητή που διαπράττει σοβαρά παραπτώματα 3.8 Να σταματήσει το μέτρημα σε περίπτωση knock-down, εάν ο άλλος αθλητής δεν αποσυρθεί σκόπιμα στην ουδέτερη γωνία ή καθυστερήσει επίτηδες να το κάνει 3.9 Να ερμηνεύει τους κανόνες με ρεαλισμό και αμερόληπτα, και να αναλάβει δράση για κάθε περίσταση του αγώνα η οποία δεν καλύπτεται επακριβώς από τον κανόνα 4 Παρατήρηση: Αν ένας αθλητής παραβιάζει τους κανόνες, αλλά δεν αξίζει αποκλεισμό για την εν λόγω παράβαση, ο διαιτητής πρέπει να σταματήσει τον αγώνα και να εκδόσει προειδοποίηση προς τον δράστη. Ως προκαταρκτική προειδοποίηση, ο διαιτητής πρέπει να διατάξει τους αθλητές να σταματήσουν. Η προειδοποίηση πρέπει να δίνεται με σαφήνεια και με τέτοιο τρόπο που ο αθλητής να κατανοήσει το λόγο και το σκοπό της προειδοποίησης. Ο διαιτητής θα σηματοδοτήσει με το χέρι του σε κάθε κριτή μια ειδική προειδοποίηση και θα αναφέρει με σαφήνεια το λόγο για τον οποίο προειδοποιεί τον αθλητή. Αφού δώσει την προειδοποίηση, ο διαιτητής πρέπει να διατάξει τους αθλητές να συνεχίσουν τον αγώνα (chok). Αν ένας αθλητής δεχτεί 3 προειδοποιήσεις σε ένα αγώνα, θα πρέπει να αποκλειστεί 5 Προειδοποίηση: Ένας διαιτητής μπορεί να προειδοποιήσει έναν αθλητή. Αυτό είναι μια συμβουλή ή νουθεσία που δίνει ο διαιτητής σε έναν αθλητή για να ελέγξει ή να αποτρέψει ανεπιθύμητες πρακτικές των λιγότερο σοβαρών παραβάσεων των κανόνων. Δεν είναι απαραίτητο να σταματήσει αναγκαστικά τον αγώνα, αλλά μπορεί να επωφεληθεί από μια κατάλληλη και ασφαλή ευκαιρία κατά τη διάρκεια ενός γύρου για να επιπλήξει έναν αθλητή για παράβαση των κανόνων 6 Ιατρικά Θέματα: Ένας διαιτητής, θα πρέπει να υποβάλλεται σε ετήσια ιατρική εξέταση ως προς την φυσική κατάσταση του για να είναι ικανός να εκτελέσει τα καθήκοντά του στο ριγκ. Ο διευθυντής των αγώνων σε συνεργασία με τον ιατρό των αγώνων ελέγχει τις ιατρικές βεβαιώσεις των διαιτητών πριν από την έναρξη της διοργάνωσης. Οι διαιτητές απαγορεύεται να φορούν γυαλιά οράσεως, και η οπτική

17 τους οξύτητα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6/10. Επιτρέπεται ένας διαιτητής να φορά φακούς επαφής

18 14. Οι κριτές 1 Ενδυμασία: Οι κριτές πρέπει να είναι ντυμένα ακριβώς όπως και οι διαιτητές. Κατάλληλο μπουφάν μπορεί να φορεθεί όταν εγκριθεί 2 Υποχρεώσεις 2.1 Κάθε κριτής κρίνει ανεξάρτητα τους 2 αθλητές και αποφασίζει τον νικητή σύμφωνα με τους κανόνες 2.2 Ένας κριτής απαγορεύεται να μιλήσει ή να κάνει νοήματα σε έναν αγωνιζόμενο ή σε άλλον κριτή, ούτε σε κανέναν άλλον εκτός από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μπορεί, αν είναι απαραίτητο, στο τέλος του γύρου, φέρει σε γνώση του διαιτητή κάθε συμβάν το οποίο (ο διαιτητής) μπορεί να μην έχει αντιληφθεί, όπως πχ η ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός ριγκ, πρόβλημα χρονομέτρησης, χαλαρά σχοινιά κ.λ.π. 2.3 Η βαθμολογία των αθλητών γίνεται από τους κριτές σε κατάλληλο για το σκοπό αυτό έντυπο αμέσως μετά το τέλος του κάθε γύρου 2.4 Στο τέλος του αγώνα οι κριτές αφού ελέγξουν συνολικά τις βαθμολογίες των γύρων, ορίζουν το νικητή του αγώνα και υπογράφουν στο έντυπο βαθμολόγησης 2.5 Κριτής απαγορεύεται να σηκωθεί από τη θέση του εάν δεν έχει ανακοινωθεί ο νικητής του αγώνα από τον διαιτητή

19 15. Χρονομέτρης και Εκφωνητής 1 Καθήκοντα του χρονομέτρη: 1.1 Το κύριο καθήκον του χρονομέτρη είναι να τηρεί τον κανονισμό ως προς το μέτρημα του χρόνου των γύρων και των διαλειμμάτων. 1.2 Ο χρονομέτρης πρέπει να χρησιμοποιεί το καμπανάκι ως ένδειξη αρχής και τέλους της χρονομέτρησης. 1.3 Ενημερώνει 10 δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του γύρου για την έξοδο των βοηθών από το ριγκ. 1.4 Διακόπτει και ξεκινά τη χρονομέτρηση όταν και όπως του υποδείξει ο διαιτητής. 1.5 Χρησιμοποιεί ρολόι χειρός ή γραφείου. 1.6 Σε περίπτωση μετρήματος από τον διαιτητή knock down, επιβεβαιώνει το χρόνο μετρήματος χρησιμοποιώντας τα δικά του δάκτυλα και υψώνοντας τα χέρια του ώστε να τα συμβουλεύεται ο διαιτητής. 1.7 Αν στο τέλος γύρου ο αθλητής είναι down και ο διαιτητής μετράει, τότε δεν χτυπά το καμπανάκι αλλά περιμένει μέχρι ο διαιτητής να δώσει την εντολή CHOK για να αρχίσει ο αγώνας. 2 Καθήκοντα του εκφωνητή: 2.1 Ανακοινώνει το όνομα, το σύλλογο ή τη χώρα, το βάρος και το χρώμα γωνίας και των 2 αθλητών, όταν αυτοί ανέβουν στο ριγκ δευτερόλεπτα πριν την έναρξη των γύρων ενημερώνει για την εκκένωση του ριγκ φωνάζοντας βοηθοί έξω. 2.3 Ανακοινώνει την έναρξη και το τέλος κάθε γύρου. 2.4 Ανακοινώνει το αποτέλεσμα του αγώνα και το όνομα του νικητή. 3 Θέση: Κάθεται ακριβώς δίπλα στο ριγκ. 16. Αποφάσεις

20 Οι αποφάσεις πρέπει να είναι όπως παρακάτω: 1 Νίκη στα σημεία: Στο τέλος του αγώνα ο αθλητής που έχει ανακηρυχθεί νικητής από την πλειοψηφία των κριτών πρέπει να ανακηρυχθεί νικητής από τον διαιτητή. Αν και οι δύο αθλητές είναι τραυματισμένοι ή έχουν πέσει ταυτόχρονα knock-out, και δεν μπορούν να συνεχίσουν, τότε ο διαιτητής αθροίζει τα σημεία που έχουν πετύχει μέχρι το σημείο εκείνο, και ανακηρύσσει νικητή αυτόν με τα περισσότερα. 2 Νίκη με εγκατάλειψη: Αν ένας αθλητής εγκαταλείψει μετά από το διάλλειμα μεταξύ των γύρων, τότε ο αντίπαλός του ανακηρύσσεται νικητής. 3 Νίκη με διακοπή από τον διαιτητή (RSC): (α) Διαφορά δυναμικότητας: RSC είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να δείξει ότι ο διαιτητής διακόπτει τον αγώνα σε βάρος ενός αθλητή, λόγω μεγάλης διαφοράς στη δυναμικότητα ή λόγω μεγάλης διαφοράς στη φυσική κατάσταση ή λόγω πολλών προειδοποιήσεων και παρατηρήσεων που έχει δεχθεί κάποιος αθλητής. Τότε ο αντίπαλος ανακηρύσσεται νικητής. (β) Τραυματισμός: 1. Αν ένας αθλητής, σύμφωνα με τη γνώμη του διαιτητή, είναι σε κακή κατάσταση για να αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού, από νόμιμα και σύμφωνα με τον κανονισμό χτυπήματα, τότε ο αντίπαλός του ανακηρύσσεται νικητής. Σωστό για την απόφασή του είναι να συμβουλευτεί και τον ιατρό του αγώνα και να ακολουθήσει τη συμβουλή του. Επίσης συνιστάται πρίν τη λήψη της απόφασης να ελεγχθεί και ο αντίπαλος για τυχόν τραυματισμό. 2. Όταν ο διαιτητής καλέσει τον ιατρό για να εξετάσει έναν τραυματισμένο αθλητή, απαγορεύεται να είναι παρών στην εξέταση ή πάνω στο ρίγκ οποιοσδήποτε άλλος. Προπονητές και βοηθοί δεν μπορούν να είναι ούτε πάνω, ούτε στην εξωτερική πλευρά των σκοινιών του ρίγκ. 3. Αν ο τραυματισμός συμβεί σε τελευταίο γύρο ενός πρωταθλήματος, τότε νικητής αναδεικνύεται αυτός που μέχρι τον προτελευταίο γύρο προηγούταν στα σημεία. (γ) RSCH: Όταν ένας αθλητής έχει δεχθεί πολύ δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν αμύνεται επιτυχώς ή είναι ανίκανος να συνεχίσει τον αγώνα. Ο όρος RSCH δεν χρησιμοποιείται όταν ένας αθλητής είναι απλά κατώτερος ή δεν απαντά στα χτυπήματα. (δ) RSCB: Όταν ένας αθλητής έχει δεχθεί πολύ δυνατά χτυπήματα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος εκτός από το κεφάλι και δεν αμύνεται επιτυχώς ή είναι ανίκανος να συνεχίσει τον αγώνα. (ε) Διακοπή λόγω παρατηρήσεων (CCL): όταν ένας αθλητής δεχθεί 3 παρατηρήσεις στον ίδιο γύρο ή 4 συνολικά στον αγώνα. Για ηλικίες ετών ο όρος CCL

21 χρησιμοποιείται για 2 παρατηρήσεις στο γύρο ή 3 συνολικά στον αγώνα. Για ηλικίες ο όρος CCL χρησιμοποιείται για 2 συνολικές παρατηρήσεις στον αγώνα. 4 Νίκη με αποβολή: Αν ένας αθλητής αποβληθεί τότε ο αντίπαλός του ανακηρύσσεται νικητής. Αν και οι δυο αθλητές αποβληθούν ανακοινώνεται αντίστοιχα η απόφαση και στους δύο αθλητές ταυτόχρονα. Οι αθλητές αυτοί δεν δικαιούνται μετάλλιο, δίπλωμα ή οποιουδήποτε είδους αναμνηστικό από τον αγώνα ή τη διοργάνωση 5 Νίκη με Knock-out: Αν ένας αθλητής είναι ανίκανος να συνεχίσει μετά το μέτρημα του διαιτητή ως το 10, τότε ο αντίπαλός του ανακηρύσσεται νικητής με knock-out. 6 Μη διεξαγωγή αγώνα (No Contest): Ένας αγώνας μπορεί να μην διεξαχθεί μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο, όχι εξαιτίας των αθλητών ή του διαιτητή, αλλά λόγω εξωτερικών αιτιών, όπως βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο, καταστροφή του ρίγκ, ακραίες καιρικές συνθήκες κλπ. Σε αυτή την περίπτωση η διοργανώτρια αρχή δηλώνει τους αγώνες no contest και σε περίπτωση πρωταθλήματος αποφασίζει για τις περαιτέρω ενέργειες. 7 Νίκη με Walk-over: όταν ένας αθλητής παρουσιαστεί στο ρίγκ πλήρως έτοιμος για τον αγώνα και ο αντίπαλός του δεν παρουσιαστεί, αν και ειδοποιήθηκε από τα μεγάφωνα αφού καλέστηκε με το όνομά του, τότε αφού καταμετρηθεί χρόνος 2 λεπτών, ο πρώτος αθλητής ανακηρύσσεται νικητής Walk-over. Ο διαιτητής ενημερώνει τους κριτές να σημειώσουν αντίστοιχα και συγκεντρώνει τις κάρτες βαθμολογίας τους, φέρνει τον νικητή στο κέντρο του ρίγκ και του σηκώνει το χέρι. 8 Ισοπαλία (Μόνο για διπλούς αγώνες): 2 σύλλογοι ή 2 εθνικές ομάδες μπορεί να ανακηρυχθούν ισόπαλες σε φιλικούς διπλούς αγώνες, όταν έχουν συγκεντρώσει ακριβώς την ίδια βαθμολογία από τους κριτές. 9 Περιστατικά εκτός ρίγκ (πέρα από τον έλεγχο του διαιτητή): 9.1 Αν συμβεί οποιοδήποτε γεγονός που δεν επιτρέπει στον αγώνα να διεξαχθεί από τυχαίο γεγονός (π.χ. ηλεκτρική βλάβη), μέσα στο 1 ο λεπτό από την εκκίνηση του 1 ου ή 2 ου γύρου του αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται για αργότερα, σε χρόνο που θα καθορίσει ο διευθυντής αγώνων. 9.2 Αν συμβεί οποιοδήποτε γεγονός που δεν επιτρέπει στον αγώνα να διεξαχθεί από τυχαίο γεγονός (π.χ. ηλεκτρική βλάβη), στο τρίτο γύρο του αγώνα, τότε ο αγώνας τερματίζεται και οι κριτές καλούνται να ανακηρύξουν νικητή τον καλύτερο αθλητή μέχρι εκείνη τη στιγμή. 17. Σημεία

22 1 Σημεία είναι οι βαθμοί που δίνονται κάθε φορά που ο αθλητής χτυπήσει τον αντίπαλο του με γροθιές, λακτίσματα, το γόνατο ή τον αγκώνα με δύναμη, πάνω στο στόχο, χωρίς παράβαση κανονισμών, και χωρίς τα χτυπήματα να μπλοκαριστούν ή αποκλειστούν. Στόχος εννοείται κάθε μέρος του σώματος εκτός από την βουβωνική χώρα. 2 Σύστημα Δέκα Πόντων: 10 πόντους θα απονέμονται στον νικητή κάθε γύρου. Στο τέλος του κάθε γύρου, ο καλύτερος (πιο επιδέξιος) αθλητής λαμβάνει 10 πόντους και ο αντίπαλός του αναλογικά λιγότερο. Αν 2 αθλητές είναι ακριβώς ίσοι σε αξία, λαμβάνουν και οι 2 από 10 πόντους. 3 Προυποθέσεις για απονομή σημείων: 3.1 Ένας αθλητής θα κερδίσει το γύρο όταν χτυπά περισσότερο με τεχνικές Muaythai τον αντίπαλο. 3.2 Ένας αθλητής θα κερδίσει τον γύρο, όταν χρησιμοποιεί πιο ισχυρά χτυπήματα. 3.3 Ένας αθλητής θα κερδίσει τον γύρο, όταν δείχνει λιγότερο εξάντληση ή λιγότερο μώλωπες. 3.4 Ένας αθλητής θα κερδίσει τον γύρο, όταν δείχνει περισσότερη επιθετικότητα. 3.5 Ένας αθλητής θα κερδίσει τον γύρο, όταν έχει καλύτερο στυλ Muaythai. 3.6 Ένας αθλητής θα κερδίσει τον γύρο, όταν έχει λιγότερη παράβαση των κανόνισμών 4 Μη απονομή των σημείων: 4.1 Χτύπημα με την έλλειψη τεχνικής Muaythai 4.2 Επιθέσεις που έχουν μπλοκαριστεί από τα χέρια ή τα πόδια του αντιπάλου. 4.3 Χτύπημα με την έλλειψη δύναμης, ακόμη και όταν το χτύπημα έχει προσγειωθεί στο στόχο. 4.4 Ρίψη αντιπάλου χωρίς χτύπημα 4.5 Χτύπημα που παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες. 5 Σύστημα βαθμολόγησης: βαθμοί θα απονέμονται στον αθλητή που κερδίζει το γύρο, και ο αντίπαλος αναλογικά λιγότερο (9-8-7, αντίστοιχα) βαθμοί θα απονέμονται σε κάθε αθλητή αν είναι ακόμα στο γύρο. 5.3 Ο αθλητής που κερδίζει το γύρο με ένα μικρό περιθώριο θα λάβει 10 πόντους, ενώ ο αντίπαλος θα λάβει 9 πόντους

23 5.4 Ο αθλητής που κερδίζει το γύρο με μεγάλο περιθώριο, θα λάβει 10 πόντους ενώ ο αντίπαλος θα λάβει 8 ή 7 πόντους αντίστοιχα. 5.5 Ο αθλητής θα χάσει 1 πόντο αν έλαβε 1 παρατήρηση. 6 Όσον αφορά τα Παραπτώματα: 6.1 Για κάθε παρατήρηση που δίνει ο διαιτητής σε έναν αθλητή οι κριτές προσθέτουν 1 σημείο στο άλλο ανταγωνιστή. Όταν ένας κριτής αποφασίζει να προσθέσει 1 σημείο σε έναν αθλητή για ένα παράπτωμα του αντιπάλου του, για το οποίο έχει παρατηρηθεί από τον διαιτητή, αυτός θα τοποθετήσει ένα "W" στην κατάλληλη στήλη των σημείων. Αν κατά την άποψή του δεν πρέπει να δοθεί παρατήρηση στον αθλητή για την ενέργειά του, τότε τοποθετεί το γράμμα "Χ" στην κατάλληλη στήλη σημείων και αναγράφεται ο λόγος που αυτός το έπραξε. 6.2 Κατά τη διάρκεια κάθε γύρου ο κριτής καταγράφει τις παρατηρήσεις που δόθηκαν στους αθλητές και του κοινοποιήθηκαν από τον διαιτητή. Αν όμως ο κριτής δει ένα παράπτωμα που δεν έχει πέσει στην αντίληψη του διαιτητή, τότε μπορεί να το αναφέρει τοποθετώντας στην κατάλληλη στήλη σημείων το γράμμα «J» αναγράφοντας και το λόγο που το έπραξε. 7 Λήξη Αγώνα: Αν, στο τέλος του αγώνα ο κριτής διαπιστώσει ότι οι δύο αθλητές είναι ίσοι στα σημεία, κατακυρώνει την απόφαση στον αθλητή που: 7.1 Έδειξε μεγαλύτερη επιθετικότητα ή έχει επιδείξει το καλύτερο στυλ στο Muaythai. 7.2 Έχει δείξει την καλύτερη άμυνα (μπλοκάρισμα, απόκρουση, αποφυγή κλπ) με την οποία οι επιθέσεις του αντιπάλου έχουν αποκλειστεί. 7.3 Νικητής είναι υποχρεωτικό να ορίζεται σε κάθε αγώνα. 18. Παραπτώματα

24 1 Προειδοποιήσεις, παρατηρήσεις και αποβολές: ο αθλητής που δεν συμμορφώνεται με τις διαταγές του διαιτητή, και ενεργεί αντίθετα από τους κανονισμούς, αγωνίζεται αντιαθλητικά ή υποπίπτει σε παραπτώματα γενικά, μπορεί να προειδοποιηθεί, να παρατηρηθεί ή ακόμα και να αποβληθεί από τον αγώνα χωρίς προειδοποίηση, ανάλογα με την κρίση του διαιτητή Ένας διαιτητής μπορεί, χωρίς να σταματήσει τον αγώνα, να προειδοποιήσει έναν αθλητή, εκμεταλλευόμενος κάποια ασφαλή ευκαιρία. Αν έχει σκοπό να παρατηρήσει έναν αθλητή, τότε θα πρέπει να σταματήσει τον αγώνα, και να κοινοποιήσει την παράβαση. Θα ενημερώσει γι αυτό με τις κατάλληλες χειρονομίες τον αθλητή και όλους τους κριτές Εάν έχει δοθεί παρατήρηση σε αθλητή δεν μπορεί να δοθεί στον ίδιο αθλητή δεύτερη παρατήρηση για τον ίδιο λόγο Τρείς προειδοποιήσεις για το ίδιο παράπτωμα επιφέρουν παρατήρηση Επιτρέπονται το μέγιστο μέχρι 3 παρατηρήσεις σε έναν αθλητή στη διάρκεια ενός αγώνα Η Τρίτη παρατήρηση επιφέρει αυτόματα την αποβολή του αθλητή 2 Είδη παραπτωμάτων: Αν ο αθλητής με πρόθεση κάνει τα εξής παραπτώματα: 2.1 Δαγκώνει, ρίχνει κουτουλιές, φτύνει ή πιέζει με τον αντίχειρά του τα μάτια του αντιπάλου 2.2 Φτύνει τη μασέλα του 2.3 Εκτελεί ρίψεις ή λαβές με τεχνικές που προέρχονται από το Judo ή την Πάλη 2.4 Πέφτει πάνω στον αντίπαλό του όταν αυτός βρίσκεται ήδη στο έδαφος 2.5 Επιτίθεται στον αντίπαλό του όταν αυτός είναι στο έδαφος ή προσπαθεί να σηκωθεί 2.6 Επιτίθεται στον αντίπαλό του κρατώντας τα σχοινιά του ριγκ ή χρησιμοποιεί με οποιοδήποτε τρόπο τα σχοινιά του ριγκ για επίθεση 2.7 Κλειδώνει το χέρι ή το κεφάλι του αντιπάλου 2.8 Εκτελεί μόνο παθητική άμυνα και πέφτει για να αποφύγει χτυπήματα 2.9 Έχει αντιαθλητική, επιθετική ή προσβλητική πρόθεση στη διάρκεια του αγώνα 2.10 Δεν κάνει ένα βήμα πίσω στην εντολή Yak. Προσπαθεί να χτυπήσει τον αντίπαλο αμέσως μετά την εντολή Yak και πριν κάνει βήμα πίσω 2.11 Επιτίθεται ή έχει επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον διαιτητή

25 2.12 Χτυπώντας στη βουβωνική χώρα τον αντίπαλο χωρίς πρόθεση, και εάν ο αντίπαλος δεν μπορεί να συνεχίσει, τότε δίνεται από τον διαιτητή χρονικό περιθώριο έως 5 λεπτά, ώστε ο τραυματισμένος αθλητής να ξεκουραστεί. Αν μετά από 5 λεπτά ξεκούραση ο αθλητής αρνηθεί να συνεχίσει τότε ανακηρύσσεται ως ηττημένος του αγώνα 2.13 Κρατώντας το πόδι του αντιπάλου και σπρώχνοντας αυτόν για παραπάνω από 2 βήματα χωρίς να εκτελέσει επιθετική τεχνική 2.14 Πέφτει κάτω την ώρα που ο αντίπαλος του κρατά το πόδι, έτσι ώστε να αποφύγει την επίθεση 2.15 Όταν και οι 2 αθλητές πέσουν εκτός ριγκ, εμποδίζει τον αντίπαλό του να επιστρέψει σ αυτό 2.16 Χρησιμοποιεί οποιοδήποτε είδος απαγορευμένης ουσίας που αναγνωρίζεται από την World Anti-Doping Agency (WADA) ή τον κώδικα αντί ντόπιγκ της IFMA ή την αθλητική νομοθεσία 18.3 Προπονητές και βοηθοί: Κάθε αθλητής είναι υπεύθυνος για τις ενέργειες του προπονητή και των βοηθών του 18.4 Ο διαιτητής μπορεί να συμβουλευτεί τους κριτές στην περίπτωση που πιστεύει ότι δεν έπεσε επακριβώς στην αντίληψή του κάποιο παράπτωμα 19. Knock-Down

26 1 Ορισμός: Ένας αθλητής θεωρείται down : 1.1 Αν ακουμπήσει το έδαφος με οποιοδήποτε μέλος του σώματός του εκτός από τις πατούσες του, σαν συνέπεια ενός ή σειράς χτυπημάτων. 1.2 Αν κρεμαστεί ανήμπορος από τα σκοινιά του ριγκ, σαν συνέπεια ενός ή σειράς χτυπημάτων. 1.3 Αν είναι έξω ή μερικώς έξω από το ριγκ, σαν συνέπεια ενός ή σειράς χτυπημάτων. 1.4 Αν μετά από ένα δυνατό χτύπημα ή μιας σειράς χτυπημάτων ο αθλητής δεν έχει πέσει, ούτε έχει κρεμαστεί στα σκοινιά, αλλά βρίσκεται σε μια ημιλιπόθυμη κατάσταση και δεν μπορεί κατά την κρίση του διαιτητή να συνεχίσει το γύρο. 2 Μέτρημα: Σε περίπτωση knock-down, ο διαιτητής πρέπει αμέσως να αρχίσει να μετρά τα δευτερόλεπτα. Όταν ένας αθλητής είναι down ο διαιτητής πρέπει να μετρήσει από το ένα(1) έως το δέκα(10) σε γλώσσα ελληνική ή ταιλανδέζικη: 1. NUENG = ΕΝΑ 2. SONG = ΔΥO 3. SAAM = ΤΡΙΑ 4. SII = ΤΕΣΣΕΡΑ 5. HAH = ΠΕΝΤΕ 6. HOK = ΕΞΙ 7. JED = ΕΠΤΑ 8. BAED = ΟΚΤΩ 9. KOUW = ΕΝΝΕΑ 10. SIB = ΔΕΚΑ Ο διαιτητής θα πρέπει να έχει κενό χρόνου περίπου 1 δευτερόλεπτο ανάμεσα σε κάθε αριθμό, και πρέπει να καταδεικνύει το μέτρημα με αντίστοιχη ένδειξη στα δάκτυλα των χεριών του έτσι ώστε ο αθλητής να έχει και εκτός από την ακουστική και μια οπτική ένδειξη του μετρήματος. Αν ο αντίπαλος δεν έχει πάει στην ουδέτερη γωνία με την εντολή του διαιτητή ή απομακρυνθεί από αυτή κατά τη διάρκεια του μετρήματος τότε ο διαιτητής σταματά να μετράει έως ότου επιστρέψει στην ουδέτερη γωνία. Σε αυτή την περίπτωση το μέτρημα συνεχίζει από τον αριθμό που σταμάτησε. Ο κριτής πρέπει να αναγράψει στο έντυπο σημείων την ένδειξη KD (Knock Down) όταν ο διαιτητής μετρήσει κάποιον αθλητή. Αν ο αθλητής μετρηθεί εξαιτίας χτυπήματος στο κεφάλι τότε ο κριτής αναγράφει στο έντυπο σημείων την ένδειξη KD+H (Knock Down to the head). 3 Ευθύνες αντιπάλου: Αν ένας αθλητής είναι down, ο αντίπαλός του πρέπει αμέσως να πάει στην ουδέτερη γωνία όπως υποδείχτηκε από τον διαιτητή. Θα συνεχίσει τον αγώνα μόνο αν σηκωθεί ο αντίπαλός του και ο διαιτητής διατάξει συνέχεια του αγώνα με τη λέξη CHOCK.

27 4 Υποχρεωτικό μέτρημα έως το 8: Όταν ένας αθλητής είναι down μετά από χτύπημα, ο αγώνας θα συνεχιστεί μόνο αφού ο διαιτητής μετρήσει υποχρεωτικά έως το ΟΚΤΩ (8),ακόμα και αν ο αθλητής είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πιο πριν. 5 Tο Knock-out: Όταν ο διαιτητής φτάσει στο ΔΕΚΑ (10) ο αγώνας τελειώνει με την ένδειξη knock-out 6 Αθλητής down στο τέλος του γύρου: Σε περίπτωση που αθλητής είναι down στο τέλος ενός γύρου, ο διαιτητής θα πρέπει να συνεχίσει το μέτρημα. Αν ο διαιτητής μετρήσει ως το ΔΕΚΑ (10) και ο αθλητής μπορεί να συνεχίσει, τότε συνεχίζεται ο αγώνας, αφού τελειώσει ο υπολειπόμενος χρόνος διαλείμματος. Αν δεν μπορεί να συνεχίσει τότε τελειώνει με την ένδειξη knock-out. 7 Δεύτερη φορά που αθλητής είναι down χωρίς νέο χτύπημα: ΑΝ ένας αθλητής είναι down λόγω χτυπήματος και ο αγώνας συνεχιστεί μετά από μέτρημα έως το ΟΚΤΩ (8), αλλά ο αθλητής πέσει κάτω χωρίς να έχει δεχτεί νέο χτύπημα, τότε ο διαιτητής συνεχίζει αμέσως το μέτρημα από τον αριθμό ΟΚΤΩ (8) που σταμάτησε. 8 Και οι δύο αθλητές down : Αν και οι δύο αθλητές είναι down την ίδια στιγμή, το μέτρημα θα συνεχιστεί μέχρις ότου παραμείνει κάποιος από τους δύο down. Αν μετά το ΔΕΚΑ (10) και οι δύο αθλητές είναι down τότε νικητής ανακηρύσσεται αυτός που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τα περισσότερα σημεία. 9 Αθλητής που δεν μπορεί να συνεχίσει: Αν ένας αθλητής δεν μπορέσει να συνεχίσει αμέσως μετά το μέτρημα του διαιτητή έως το ΔΕΚΑ (10) χάνει τον αγώνα.

28 20. Ιατρός Αγώνων και Ιατρικές Διαδικασίες μετά από Knock-Out και R.S.C.H Ο ιατρός αγώνων πρέπει να είναι εκπαιδευμένος και να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των αγώνων muay thai. Πρέπει να κάθεται δίπλα στο ριγκ μέχρι το τέλος του τελευταίου αγώνα. Τα καθήκοντά του είναι τα εξής: 1 Ελέγχει την υγεία των αθλητών και την πιστοποιεί, πριν τη ζύγισή τους. 2 Δίνει ιατρικές συμβουλές στον διαιτητή όταν του ζητηθεί. 3 Σε περίπτωση αναίσθητου αθλητή στο ριγκ, μόνο αυτός και ο διαιτητής επιτρέπεται να βρίσκονται στο ριγκ. Μόνο ο ιατρός έχει δικαίωμα να ζητήσει έξτρα βοήθεια αν απαιτηθεί. 4 Ιατρική φροντίδα: Αθλητής ο οποίος έχει δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία τον έκαναν ανίκανο να συνεχίσει τον αγώνα, θα πρέπει να εξεταστεί από ειδικό νευρολόγο μέσα σε 24 ώρες. Ο ιατρός του αγώνα σε συνεργασία με τον διοργανωτή των αγώνων θα πρέπει να φροντίσουν ώστε ο αθλητής να βρίσκεται σε ιατρική παρακολούθηση για τουλάχιστον 24 ώρες και σε επίβλεψη για 4 εβδομάδες. 5 Περίοδοι ιατρικής επίβλεψης: 5.1 Σε περίπτωση knock-out ή R.S.C.H ο αθλητής θα πρέπει να απέχει από αγώνες για 3 μήνες και να αναγραφεί το γεγονός στο δελτίο του. 5.2 Σε περίπτωση που αθλητής έχει 2 knock-out ή R.S.C.H μέσα σε 6 μήνες τότε πρέπει να απέχει από τους αγώνες για 1 χρόνο και να αναγραφεί το γεγονός στο δελτίο του. 6 Είναι απαραίτητο πριν ξανά αγωνιστεί μετά από περίοδο ιατρικής επίβλεψης να εξεταστεί από ειδικό νευρολόγο. 7 Όλα τα απαραίτητα μέτρα πρέπει να λαμβάνονται από τους προπονητές και τους συλλόγους ώστε αυτοί οι αθλητές να μην κινδυνεύσουν το χρονικό διάστημα που δεν θα αγωνίζονται, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

29 21. Χειραψία 1 Σκοπός: Πριν αρχίσει ο αγώνας οι αθλητές πρέπει να εκτελούν χειραψία μετά από την εντολή του διαιτητή και αφού έχουν προηγουμένως ακούσει τις οδηγίες του. Αυτό γίνεται για να διατηρηθούν τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθε. 2 Πότε γίνεται: Χειραψία γίνεται στην αρχή του πρώτου γύρου, και μετά την ανακοίνωση του νικητή του αγώνα. Κάθε άλλη χειραψία απαγορεύεται. 22. Χορήγηση Φαρμάκων κλπ 1 Ντόπινγκ: Η χρήση των ουσιών, όπως αυτές έχουν καταχωρηθεί στους καταλόγους της World Anti-Doping Agency (WADA) απαγορεύεται. 2 Κυρώσεις: Όποιος αθλητής κάνει χρήση τέτοιων ουσιών τιμωρείται με αποκλεισμό από τους αγώνες που διαρκεί από 1 χρόνο έως ισόβιο αποκλεισμό, ανάλογα με τη σοβαρότητα και την υποτροπή. 3 Τοπικά αναισθητικά: Επιτρέπεται η χρήση τοπικών αναισθητικών, αρκεί αυτά να χρησιμοποιούνται με τη σύμφωνη γνώμη ιατρού. 4 Απαγορευμένα φάρμακα: Για τη χρήση οποιουδήποτε άλλου είδους φαρμάκου θα πρέπει να υπάρχει ιατρική συνταγή και η σύμφωνη γνώμη του ιατρού αγώνων. 23. Ιατρική Επάρκεια Αθλητή 1 Ιατρική πιστοποίηση: Κανείς αθλητής δεν μπορεί να αγωνιστεί αν δεν έχει ιατρικό πιστοποιητικό σε ισχύ, και δεν έχει υπογεγραμμένο από ιατρό το Δελτίο Αθλητή. 2 Ιατρικό πιστοποιητικό: Κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει ιατρικό πιστοποιητικό σε ισχύ, το οποίο να αναφέρει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να αγωνιστεί. Αν πρόκειται για αγώνες στο εξωτερικό, το ιατρικό πιστοποιητικό πρέπει να είναι στην Αγγλική γλώσσα. Αν υπάρχει κάποιος περιορισμός για τον αθλητή θα πρέπει να αναφέρεται ρητά από τον ιατρό. 3 Κοψίματα και Γδαρσίματα: Κανείς αθλητής δεν μπορεί να αγωνιστεί αν έχει επίδεσμο σε κόψιμο ή φέρει ράμματα ή αυτοκόλλητα ράμματα ή εμφανή αιματώματα και πρηξίματα ή τραυματισμό σε μύτη και αυτιά. Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του αθλητή είναι σε αποδρομή, υπεύθυνος για τη συμμετοχή του στους αγώνες είναι ο ιατρός αγώνων 4 Ιατρική επάρκεια: Η ιατρική επάρκεια για έναν αθλητή καθορίζεται επακριβώς από τη σχετική νομοθεσία. Θα πρέπει να γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε ο αθλητής να είναι υγιής για να αγωνιστεί.

30 24. Παρουσία του Ιατρού 1 Απαιτούμενη παρουσία: Ο ιατρός αγώνων θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια των αγώνων να βρίσκεται δίπλα στο ριγκ. Απαραίτητη είναι η εξέταση των αθλητών επιπλέον και αφού αυτοί τελειώσουν τον αγώνα. Πρέπει να φορά υποχρεωτικά χειρουργικά γάντια. 2 Θέση ιατρού: Ο ιατρός αγώνων κάθεται δίπλα ακριβώς από την ουδέτερη γωνία του ριγκ. 25. Ελάχιστη και Μέγιστη Ηλικία Αθλητών 1 Καθορισμός ηλικίας: Η ηλικία ενός αθλητή καθορίζεται αποκλειστικά από το έτος γέννησης του. 2 Ελάχιστη ηλικία αθλητή είναι το 10 ο έτος. 3 Μέγιστη ηλικία αθλητή είναι το 36 ο έτος. 26. Δελτία Τύπου 1 Δελτία και αναφορές στον τύπο: Απαγορεύεται στον οποιοδήποτε να κάνει δηλώσεις έντυπες ή ηλεκτρονικές ή στην τηλεόραση και ραδιόφωνο για θέματα που αφορούν τους αγώνες και τις διοργανώσεις. Υπεύθυνη γι αυτό είναι μόνο η διοργανώτρια αρχή. 27. Συμμόρφωση 1 Συμμόρφωση: Όλοι όσοι συμμετέχουν στους αγώνες με οποιοδήποτε μορφή και καθήκον (σύλλογοι, προπονητές, αθλητές, διαιτητές, κριτές, ιατρός αγώνων κλπ) θα πρέπει να αποδέχονται και να τηρούν το σύνολο των κανονισμών που διέπουν τους αγώνες. 28. Διεθνείς Συναντήσεις και Κύπελλα 1 Βραβεία: Σε διεθνείς συναντήσεις και κύπελλα πρέπει να θεσμοθετούνται τιμητικά έπαθλα. 2 Ομαδική βαθμολογία: Οι ομαδικές βαθμολογίες έχουν ως εξής 2.1 Νικητής αγώνα 1 βαθμός 2.2 Νικητής ημιτελικού 2 βαθμοί 2.3 Νικητής τελικού 3 βαθμοί

31 29. Επιτρεπόμενα χτυπήματα για παιδιά κάτω των 13 ετών 1 Για τις ηλικίες ετών απαγορεύονται αυστηρά με οποιοδήποτε τρόπο τα χτυπήματα στο κεφάλι 2 Για τις ηλικίες ετών επιτρέπονται μόνο γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι. Τα γόνατα και οι αγκώνες στο κεφάλι απαγορεύονται αυστηρά. Τα γόνατα και οι αγκώνες επιτρέπονται μόνο στο σώμα. 30. Διαγωνισμός Νέων στο Wai Kru 1 Κατηγορίες: Ο διαγωνισμός νέων στο Wai Kru γίνεται στις εξής κατηγορίες: Κάτω των 10 ετών ετών 2 Κλήρωση: Οι αντίπαλοι θα επιλέγονται τυχαία. 3 Τρόπος διαγωνισμού: α) Οι αντίπαλοι θα εκτελούν το Wai Kru στο ριγκ για χρόνο όχι μεγαλύτερο από 2 λεπτά. β) 5 κριτές βαθμολογούν με βαθμολογίες από 9.1 έως Βαθμολόγηση ανά κατηγορία: 4 κατηγορίες: a) 0.4 βαθμοί μέγιστο για ποιότητα, τελειότητα και περιεχόμενο τεχνικών muaythai. b) 0.2 βαθμοί μέγιστο για δύναμη και συντονισμό. c) 0.2 βαθμοί μέγιστο για εξειδικευμένες ή πολύ δύσκολες τεχνικές. d) 0.2 βαθμοί για κατάλληλη ενδυμασία. 5 Απόφαση: a) Αφού συγκεντρωθούν οι βαθμολογίες των κριτών, αφαιρείται η υψηλότερη και η χαμηλότερη βαθμολογία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το άθροισμα των βαθμολογιών που απέμειναν. b) Ο διαγωνιζόμενος με τη μεγαλύτερη βαθμολογία είναι ο νικητής. Αν υπάρχει ισοπαλία τότε καταμετρούνται και οι 5 βαθμολογίες των κριτών.

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Muaythai 2018 Α' και Β' κατηγορίας 17-18 Μαρτίου2018 Κλειστό στάδιο Αργοναύτες Τριπόλεως 17, Αργυρούπολη. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ) σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Muaythai 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Muaythai 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Muaythai 2018 Α', Β' κατηγορίες και Αγώνες Εμπειρίας 20 Οκτωβρίου 2018 Κλειστό αθλητικό γήπεδο «Οδυσσέας Παπαδόπουλος» επί της οδού Αλ. Παναγούλη 13, Γλυφάδα Η Πανελλήνια Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Προκήρυξη ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Moυάιτάι (Π.Ο.Μ.) Το Α.Σ. ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗΣ (WHITE TIGER CAMP) διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 Διασυλλογικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Προκήρυξη ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Moυάιτάι (Π.Ο.Μ.) Το Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (LIONS CAMP) διοργανώνει το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019 Διασυλλογικούς

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ++ Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Κατηγορίες: 1. Α - Β 2. Κατηγορία Βετεράνων 3. Αγώνες Εμπειρίας (Novice) Κλειστό Γυμναστήριο «Αργοναύτες» Τριπόλεως 17 - Αργυρούπολη, Δήμος Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΪΤΑΪ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΪΤΑΪ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 15-16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Κατηγορίες: 1. Α - Β 2. Κατηγορία βετεράνων 3. Αγώνες Εμπειρίας (Novice) Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» Βορείου Ηπείρου 28

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «Top Fight League» & Novice KICK LIGHT - LOW KICK - K1 RULES - MUAY THAI - HAPKIDO Ο Α.Σ. " ΜΥΡΩΝΑΣ " ανακοινώνει την διοργάνωση διασυλλογικών αγώνων «TFL»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΑΪΤΑÏ (ΠΟM)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΑΪΤΑÏ (ΠΟM) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΥΑΪΤΑÏ (ΠΟM) 1 Περιεχόμενα 1 ος ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΝΓΚ 1.1. Απαιτήσεις:...8 1.2 Επιπρόσθετα ρινγκ:...8 2 ος ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: ΓΙΑTAΓΑΝΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΖΩΝΕΣ) 10 GUP Κιτσο Χιονγκ Ιλ μπου 9-8 GUP Κιτσο Χιονγκ Ιλ μπου Κιτσο

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜ ( Π ανελλήνια Ομοσπονδία Μουά ι τάι)

ΠΟΜ ( Π ανελλήνια Ομοσπονδία Μουά ι τάι) Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι ( Muaythai ) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Τ.Κ. 16451 Τηλ: 2109603031 Email: pmf@pmf.gr Αθήνα, 5/ Ιουνίου / 2018 Αρ. Πρωτ.: 202/ 2018 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΠΑΛΑ Ξεφουσκώνει η μπάλα (αέρας 0,30 0,325 κιλά ανά τετρ. εκατοστό) (4,26 έως 4,61 psi) (294,3 έως 318,82 mbar) Είναι πλέον έγχρωμη ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2017 PART I 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2017 PART I 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2017 PART I 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 3 ΤΑΤΑΜΙ - 3 ΡΙΝΓΚ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΕΪΚΟΥ - ΓΑΛΑΤΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Professional Kick boxing Academy

Professional Kick boxing Academy Professional Kick boxing Academy Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές Ο Αθλητικός Όµιλος Κορίνθου ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ, διοργανώνει την 2 η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήµατος KICK BOXING, το οποίο θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη, Αττική, Τ.Κ. 164 51 Αθήνα, 14/06/2019 Τηλ: 210 96 03 031 Αρ. Πρωτ.: 376/2019 Ε-mail: pmf@pmf.gr Αγαπητά μέλη, Είναι μεγάλη μας χαρά σας αποστέλλουμε την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016 PART II 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016 PART II 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016 PART II 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 3 ΤΑΤΑΜΙ - 3 ΡΙΝΓΚ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΕΪΚΟΥ - ΓΑΛΑΤΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διεθνής κοινότητα του ποδοσφαίρου συμμετέχει στους Παραoλυμπιακούς αγώνες με ομάδες από αθλητές με εγκεφαλική παράλυση και με προβλήματα στην όραση. Στις μέρες μας μόνο ομάδες ανδρών συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΟΜΙΛΟΣ Α: 12 ομάδες ΟΜΙΛΟΣ Β: 12 ομάδες Στην φάση των Ομίλων θα περνούν και οι 12 ομάδες εκ των οποίων οι 6 νικητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 15.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Γενικός πίνακας Ηλικιακή κατηγορία (Κ=Κάτω) Σχέσεις παικτών Διάρκεια αγώνα Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος

Διαβάστε περισσότερα

BALKAN CHAMPIONSHIP OPEN ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΕΡΡΕΣ - ΕΛΛΑΔΑ

BALKAN CHAMPIONSHIP OPEN ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΕΡΡΕΣ - ΕΛΛΑΔΑ BALKAN CHAMPIONSHIP OPEN 12-13 ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΕΡΡΕΣ - ΕΛΛΑΔΑ Σκοπός Να αναδειχτουν οι Βαλκανικοι πρωταθλητές MMA σε όλες τις κατηγορίες και σε όλες τις ηλικιές. Ημερομηνια και Τόπος Το Balkan Championship

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ισχύουν από 1 η Ιουλίου Εισαγωγή:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ισχύουν από 1 η Ιουλίου Εισαγωγή: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ισχύουν από 1 η Ιουλίου 2016 Εισαγωγή: Η ομάδα επεξεργασίας των τροποποιήσεων των Κανόνων του Παιχνιδιού της IHF εκπόνησε τις ακόλουθες τροποποιήσεις, με στόχο

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.05.2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ω Ν Β Ο Λ Ε Ϊ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2018 Α ΚΑΙ Β ΟΔBΕ

Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ω Ν Β Ο Λ Ε Ϊ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2018 Α ΚΑΙ Β ΟΔBΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.. ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Α ΚΑΙ Β ΟΔΒΕ. Όπου απαιτείται επιλογή απάντησης ή απαντήσεων στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, σας παρακαλούμε να κυκλώσετε το γράμμα ή τα γράμματα της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 07.02.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων πόλεως Γιαννιτσών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων πόλεως Γιαννιτσών ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 3 on 3 Κατηχητικών Ενοριακών Συνάξεων πόλεως Γιαννιτσών Ο Ιερός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 19/04/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης για τα άτομα με κινητική αναπηρία παίζεται από όρθια ή καθιστή θέση (δύο τύποι).. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. Προγράμματα 1.1. Κάθε πρόγραμμα Τραμπολίνο απαρτίζεται από 10 ασκήσεις. 1.2. Δεν επιτρέπεται η επαναληπτική προσπάθεια ενός προγράμματος. 1.2.1. Εάν υπάρχει φανερή ενόχληση στην εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ.

Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ. Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων Ε.Ο.ΠΕ. Τροποποίηση 2017 Σημαντικές επισημάνσεις Άρθρο 25 - Ενστάσεις 1 δ) Για παράβαση ή κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς από τους διαιτητές,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) 1 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (VOLLEYBALL) Ομαδική δουλειά,στρατηγική,ένταση Το άθλημα της πετοσφαίρισης στους παραλυμπιακούς αγώνες χωρίζoνταν σε δύο είδη : όρθια και καθιστή πετοσφαίριση. Μ αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 1. ΣΤΟΧΟΣ Το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τουρνουά ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ με την Αιγίδα της ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και στόχος του είναι η ψυχαγωγία και η άθληση των παιδιών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη, Αττική, Τ.Κ. 164 51 Αθήνα, 14/06/2019 Τηλ: 210 96 03 031 Αρ. Πρωτ.: 376/2019 Ε-mail: pmf@pmf.gr Αγαπητά μέλη, Είναι μεγάλη μας χαρά σας αποστέλλουμε την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΑΓΚΜΠΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (με βάση τις οδηγίες της CMAS) Σύντομη περιγραφή του παιχνιδιού: Το υποβρύχιο ράγκμπυ είναι ένα τρισδιάστατο άθλημα που παίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2014 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2014 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2014 2015 Περιεχόμενα 1 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4 ΜΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 6 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ BATTLEGROUNDS

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ BATTLEGROUNDS Τα Battlegrounds είναι μια νέα εμπειρία τουρνουά του League of Legends που σας φέρνει αντιμέτωπους με άλλες από τη χώρα σας. Αν βρίσκεστε στο επίπεδο 30, απλώς δημιουργήστε μια ομάδα πέντε ατόμων στον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Διευκρινήσεις σς Νέους Κανονισμούς Υδατοσφαίρισης Αθήνα:08 :08/11/ 11/2005 Ποια είναι η ποινή για ένα αμυνόμενο παίκτη που προσπαθεί να μπλοκάρει την μπάλα με τα δύο χέρια;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ. Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ. Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν Άρθρο 1 Το γήπεδο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥ 20 Χ 40 Το τέρμα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ 3 Χ 2 Άρθρο 2 Ο χρόνος του παιγνιδιού Tοσήμα λήξης και Η διακοπή του

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης.

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης. ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 1928 Ε ΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax (25310) 22058 ΤΗΛ. 25310-33-755 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. Κοµοτηνή 07/09/2011 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: α. Την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙ-ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙ-ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙ-ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2017-2020 1. Ατομικός Αγώνας 1.1. Οι αγώνες Διπλού Μίνι Τραμπολίνο αποτελούνται από 4 περάσματα, των 2 ασκήσεων το καθένα (με εξαίρεση τις κατηγορίες στις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1. Σερβίρων και δέκτης του service. Οι παίκτες πρέπει να στέκονται στις αντίθετες πλευρές του διχτύου. Ο παίκτης που στέλνει πρώτος την μπάλα ονομάζεται σερβίρων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Αθήνα, 23.09.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 89/23.09.2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών Αττικής 2018. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2017-2020 1. Ατομικός Αγώνας 1.1. Το πρόγραμμα του Διαδρόμου αποτελείται από 5 έως 8 ασκήσεις ανάλογα την κατηγορία. 1.1.1. Ο διάδρομος χαρακτηρίζεται από συνεχόμενα, γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON 2018-19 ΓΕΝΙΚΑ 1. Σύμφωνα με σχετική Προκήρυξή της Διοικούσας Επιτροπής για τη Δημιουργία Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης» Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Αθήνα, 16.10.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 1 st Kids Festival ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN & 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN & 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016 16 & 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 4 ΤΑΤΑΜΙ 2 ΡΙΝΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΡΦΟΚΛΗΣΙΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ info@fightclubgalatsi.gr

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Γενικοί κανόνες Πριν αναλυθούν οι κανόνες λειτουργίας για τα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - 1 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους Πίνακας Κατηγοριών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους Πίνακας Κατηγοριών Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 23.10.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη)

Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη) Προς Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη) Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Β

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 Ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2009 1 Άρθρο 1: ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη, Αττική, Τ.Κ. 164 51 Τηλ: 210 96 03 031 Ε-mail: pmf@pmf.gr Θέμα: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι IFMA 2019 Προς : Συλλόγους Μέλη της ΠΟΜ, Αγαπητά Μέλη, θα θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2016-17 1/11/2016 Γενική οδηγία για εθνικές κατηγορίες (υπενθύμιση): Αθλητής/αθλήτρια για τον/την οποίο/οποία έχει κατατεθεί το δελτίο του στη γραμματεία και

Διαβάστε περισσότερα

Α. SA-SB-TA-TB-SA-SB Β. SA-TB-SB-TA-TTO-SB Γ. SB-TB-SA-SB Δ. TA-SA-TB-TA-SB E. SA-SB-TA-TB-TA-TB ΣΤ. TA-TTO-TB-SA-SB Z.

Α. SA-SB-TA-TB-SA-SB Β. SA-TB-SB-TA-TTO-SB Γ. SB-TB-SA-SB Δ. TA-SA-TB-TA-SB E. SA-SB-TA-TB-TA-TB ΣΤ. TA-TTO-TB-SA-SB Z. Ερώτηση 1 Ποια από τα παρακάτω επιτρέπονται στην ίδια διακοπή: Α. SA-SB-TA-TB-SA-SB Β. SA-TB-SB-TA-TTO-SB Γ. SB-TB-SA-SB Δ. TA-SA-TB-TA-SB E. SA-SB-TA-TB-TA-TB ΣΤ. TA-TTO-TB-SA-SB Z. TA-TA-TB-TB-SA-SB

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-13 FAX: 210-6820116 E-mail: info@elot-tkd.gr website: www.elot-tkd.gr HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 Α.Π. 1579 Σο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volleyball 2015, διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

Τα 08 (ΟΚΤΩ) Σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή συγκροτούν έναν όμιλο: KOΡΙΤΣΙΑ 2003-2004 3.Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 8.

Τα 08 (ΟΚΤΩ) Σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή συγκροτούν έναν όμιλο: KOΡΙΤΣΙΑ 2003-2004 3.Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 8. ΚΟΡΙΤΣΙΑ (γεν. 2003-04) ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Για την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά συγκροτείται η Επιτροπή Πρωταθλήματος. Αυτή αποτελείται από δύο μέλη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., δύο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΠΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ 2016 Περιεχόμενα 1. Γενικοί Κανονισμοί Αγώνων... 3 2. Εκκίνηση/ στήσιμο του αγώνα... 3 3. Παρατηρήσεις... 4 4. Παραβάσεις (Fouls)... 5 4.1. Fouls... 5 4.2. Εκκίνηση διαιτητή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 Η Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου είναι ένας οργανισμός όπου αποφασίζουν για όλα οι εκπρόσωποι των ομάδων. Την ευθύνη για τις διοργανώσεις που θα γίνουν θα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 31.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Άρθρο 1ο ΤΟ ΓΗΠΕ Ο Ορθογώνιο παραλληλόγραµµο ιαστάσεις 20 Χ 40 µέτρα 2 περιοχές τέρµατος και το υπόλοιπο γήπεδο Οι µεγάλες γραµµές ονοµάζονται πλάγιες γραµµές Οι µικρές γραµµές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ : 25 ΑΘΗΝΑ 30/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015» Ο ΑΣ ΑΛΦΑ, σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., προκηρύσσει το 1 ο ανοικτό πρωτάθλημα «ΑΣ ΑΛΦΑ», για ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ το

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Προς : τους συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Αθήνα, 20/11/2012 Θέμα: Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2012 Παίδων Κορασίδων (6 έως και 13), Εφήβων Νεανίδων (14 έως και 15),

Διαβάστε περισσότερα