Σμύρνης 14, Ζωγράφου Τηλ.: Προκήρυξη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη"

Transcript

1 Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014 Δοκιμαστικές Προπονήσεις - Προκριματικοί Κυριακή 12/10/2014 Τελικός Αναλυτικό Πρόγραμμα Σαββάτου 11/10/ :00 14:00 Πίστα σηματοδοτημένη και ανοικτή για ανεπίσημες προπονήσεις αθλητών Ε.Ο.Π. και Όπεν 14:00 15:00 2 επίσημες αναγνωριστικές καταβάσεις προπονήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε.Ο.Π. 15:00 15:30 Προκριματικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε.Ο.Π. 15:30 18:00 Προκριματικός Όπεν Αναλυτικό πρόγραμμα Κυριακής 12/10/ :00 10:00 Προπόνηση και προκριματικός Όπεν (που δεν έλαβαν μέρος το Σάββατο) * 10:00 11:00 Τελικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε.Ο.Π. 11:00 11:15 Απονομές Επάθλων Ε.Ο.Π. 11:15 13:30 Τελικός Όπεν 13:30 13:45 Απονομές Επάθλων Όπεν * Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να βρεθούν από το Σάββατο 11/10/2014 στον προκριματικό γύρο, θα τους δοθεί η δυνατότητα να προκριθούν την Κυριακή 12/10/2014 το πρωί με μια προπόνηση και μια προκριματική κατάβαση για να αγωνισθούν στον τελικό την ίδια μέρα, εφόσον έχει γίνει εμπρόθεσμα η δήλωση συμμετοχής τους. Θα υπάρξει πίνακας ανακοινώσεων στο χώρο του lift για τυχόν ανακοινώσεις και αλλαγές προγράμματος.

2 1. Διαδρομή Πίστα Κατάβασης (DHI) μήκους 1,6 χλμ, στο όρος Βασιλίτσα, στο Εθνικό χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Εκκίνηση από τα lift του χιονοδρομικού κέντρου. Η διαδρομή του DHI θα είναι σηματοδοτημένη 24 ώρες πριν τον αγώνα. 2. Δικαίωμα συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όσοι είναι υγιείς, διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση καθώς και εμπειρία για να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας downhill διαδρομής και είναι από 12 ετών και άνω. 3. Κανονισμοί αγώνα Ειδικοί Κανονισμοί Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα της Ορεινής Ποδηλασίας για το αγώνισμα του DHI. Ο προκριματικός αγώνας είναι υποχρεωτικός για όλους τους αθλητές για να καθοριστεί η σειρά κατάταξης για τον τελικό αγώνα. Οι κατηγορίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι είναι οι εξής: Junior 12 έως και 18 ( χρονιά γέννησης) Elite 19 έως και 29 ( χρονιά γέννησης) Master 30 έως και 39 ( χρονιά γέννησης) Veteran 40 και άνω (1974 χρονιά γέννησης και πίσω) Women ανεξαρτήτου ηλικίας 4. Βασικές υποχρεώσεις όλων των συμμετεχόντων Χρήση απαραίτητου και σωστού εξοπλισμού. Η χρήση κράνους καθώς και όλου του εξοπλισμού ασφαλείας (κράνος full face, θώρακα, επιαγκωνίδες, επιγονατίδες, γάντια, μάσκα κλπ), καθώς και του αριθμού αγώνων είναι υποχρεωτική ακόμα και στις επίσημες προπονήσεις. Ποδηλάτης (-ες) με ελλείψεις στον εξοπλισμό του, με συνέπεια να μην καλύπτεται η στοιχειώδης ασφάλειά του, δεν είναι δυνατόν να λάβει εκκίνηση. Υποχρεωτικός είναι και ο τεχνικός έλεγχος στο ποδήλατο κάθε αθλητή. Κάθε αγωνιζόμενος είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό συμμετοχής του στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου, στο ύψος του τιμονιού. Ο αριθμός απαγορεύεται να αλλοιωθεί και να μην είναι ευδιάκριτος.

3 Ενημέρωση γραμματείας από αθλητή σε περίπτωση οικειοθελούς εγκατάλειψης. 5. Δήλωση συμμετοχής Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με τη χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας και θα πρέπει να σταλούν το αργότερο ως τη Πέμπτη 9/10/2014 στο mail Οι αθλητές που είναι γεννημένοι από το έτος 1996 ως και το έτος 2002 θα πρέπει να φέρουν στη γραμματεία του αγώνα την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση, συμπληρωμένη από τον γονέα και επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής αυτού από Κ.Ε.Π. ή αστυνομικό τμήμα. Χωρίς τη δήλωση αυτή, δε θα μπορούν να λάβουν εκκίνηση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ στα οποία περιλαμβάνονται: το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, πρώτες βοήθειες, υποστήριξη γιατρού κατά την διάρκεια του αγώνα, τη μεταφορά των αγωνιζομένων και των ποδηλάτων τους στην εκκίνηση της διαδρομής με τα lift του χιονοδρομικού κέντρου, σάντουιτς, νερό, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, αναμνηστικό μπλουζάκι, αναψυκτικά. Η συνδρομή των 20 θα δοθεί ως δωρεά για την ενίσχυση του Σωματείου Π.Α.Ο. Φοίνικας και την εκπλήρωση των στόχων του και θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες νόμιμη απόδειξη για το ποσό αυτό. Η εξόφληση του αντιτίμου της συμμετοχής μπορεί να γίνει στη γραμματεία του αγώνα στις 11/10/2014 ή μέσω τράπεζας (έως 9/11/2014) στον ακόλουθο λογαριασμό, δίνοντας το ονοματεπώνυμο του αθλητή στην αιτιολογία κατάθεσης: Τίτλος Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα Αριθ. Λογαριασμού: 113/ IBAN: GR Δικαιούχος : Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ Με τη δήλωση συμμετοχής, ο αγωνιζόμενος αποδέχεται τους όρους και τους κανονισμούς συμμετοχής του αγώνα. 6. Τόπος και ώρες λειτουργείας Γραμματείας για όλους τους αγώνες: Η Γραμματεία θα λειτουργήσει σε αίθουσα του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας το Σάββατο 11/10/2014, και τη Κυριακή 12/10/2014. Όλοι οι αθλητές θα προσέλθουν υποχρεωτικά με αποδεικτικό στοιχείο ταυτοποίησης και οι αθλητές γεννημένοι από το έτος 1996 ως και το έτος 2002 θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά την προαναφερόμενη υπεύθυνη δήλωση.

4 Τις ώρες λειτουργίας θα γίνεται η παραλαβή των αριθμών των επίσημων προπονήσεων και του αγώνα. Επίσης θα λειτουργεί και στους χώρους εκκίνησης μισή ώρα πριν από κάθε επίσημο αγώνα ή προπόνηση. 7. Έπαθλα Για τις 6 πρώτες θέσεις κάθε κατηγορίας: 1 η θέση: Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, φανέλα Πρωταθλητή Ελλάδος του διοργανωτή, δίπλωμα, 1 λάστιχο DH Specialized 2 η θέση: αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα, 1 συλλεκτικό tshirt specialized TTB GREECE 2014, 1 παγούρι Specialized 3 η θέση: χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα, 1 παγούρι Specialized 4 η, 5 η, 6 η θέση: δίπλωμα 8. Απονομές Οι απονομές για κάθε κατηγορία θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο της γραμματείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. 9. Τροποποίηση διαδρομής Ο διοργανωτής μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιήσει τη διαδρομή αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. 10. Τροποποίηση κανονισμών Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δε θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα. 11. Ρύθμιση απρόβλεπτων

5 Για ό,τι δεν προβλέπεται από την παρούσα Προκήρυξη, αρμόδια είναι η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία αποφασίζει επί τόπου και τελεσίδικα για οτιδήποτε κληθεί. 12. Ποινές Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού: Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής. Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας. Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Ρίψη απορριμμάτων. Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά. Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών. Αγένεια, ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ. Μη παρουσίαση στον τεχνικό έλεγχο. Άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα. 13. Διαφήμιση Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αγωνιζόμενος επιτρέπει στον διοργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπησή του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς και προωθητικούς λόγους. 14. Αποποίηση ευθύνης διοργανωτή Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα σε περίπτωση που δεν είναι σίγουροι για τη φυσική τους κατάσταση. Επίσης οφείλουν να είναι ασφαλισμένοι σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς του εξοπλισμού τους από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας καθώς και τις συνέπειες αυτών και αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό τους ή βλάβη της υγείας τους ή φθορά στον εξοπλισμό τους. Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία, είναι ασφαλισμένοι για την περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. 15 ευρώ για τον αγώνα των 37 χιλιομέτρων. 10 ευρώ για τον αγώνα των 15 χιλιομέτρων.

ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. 15 ευρώ για τον αγώνα των 37 χιλιομέτρων. 10 ευρώ για τον αγώνα των 15 χιλιομέτρων. ΑΘΛΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟΥ Ο Άθλος Μαινάλου 2018 (run+bike), θα γίνει για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 20-21/10/2018 στην περιοχή της Βυτίνας με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας.

Διαβάστε περισσότερα

Χώρος Διεξαγωγής: Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Βαθειά Λάκκα.

Χώρος Διεξαγωγής: Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Βαθειά Λάκκα. ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ 1ο HELMOS TOP DOWNHILL RACE-ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ DOWNHILL Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων διοργανώνει στις 12-13-14 Οκτώβρη, το πρώτο τριήμερο φεστιβάλ downhill, το οποίο θα κορυφωθεί με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ο Παναθηναικό Κύπελλο ΜΤΒ Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά, να διοργανώσει αγώνα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα

PLATANOPIGI TRAIL RACE 2018

PLATANOPIGI TRAIL RACE 2018 PLATANOPIGI TRAIL RACE 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Την Κυριακή 16/12/2018, με αφετηρία και τερματισμό την περιοχή Μέλια στο Μετόχι της Πάρνηθας το αγαπημένο βουνό των ορεινών δρομέων της Αττικής, θα διεξαχθεί αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «2 ο SPTABLEWARE MTB CUP στα Καστέλια Γραβιάς» Ο Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ σε συνεργασία με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ και με την έγκριση της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Ο. Ποδηλασίας

Διαβάστε περισσότερα

AGIASOS TRAIL + RUN + Kids

AGIASOS TRAIL + RUN + Kids AGIASOS TRAIL + RUN + Kids Το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου με τεχνικό σύμβουλο το Lesvos

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992 Αρ.Πρωτ. : 1349-15 Νίκαια 27-5-2015 Προς : Κοιν. : Θέµα : Ε.Ο. Ποδηλασίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΣΑ Αστέρα Ζωγράφου ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ Mbike ήµο Νίκαιας Α.Ι. Ρέντη Έγκριση τέλεσης αγώνων Κύριοι, Σας διαβιβάζουµε συνηµµένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Archanes-Asterousia XC cup 11-12 και 13 Οκτωβρίου Περιοχή Αρχανών Αστερουσίων, Ηρακλείου Κρήτης Διοργάνωση: Δήμος Αρχανών Αστερουσίων Τεχνική υποστήριξη: Cretan Sports

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992 Αρ.Πρωτ. 870/12 Νίκαια 14-02-2012 Προς : Ε.Ο. Ποδηλασίας Τεχνική Επιτροπή Θέμα: Άδεια Τέλεσης Αγώνων Κύριοι, Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κρόνος Νίκαιας σε συνεργασία με τον ΠΕΣΑ Αστέρα διοργανώνει σειρά ποδηλατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη Αθήνα,14/02/2015 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Α.Ε.Κ. Γραφεία: Κύπρου και Τυάννων 2 Τ.Κ 143,41 Νέα Φιλαδέλφεια. Τηλέφωνα: 210 2584582-3, fax 210 2584584 Email: aek@aek.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Xanthi MTB Festival 2009

Xanthi MTB Festival 2009 Xanthi MTB Festival 2009 by Mountain Active ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι αγώνες είναι ανοιχτοί για όλους τους αναβάτες (αθλητές ή μη). Εγγραφές Κάθε αναβάτης πρέπει να συμπληρώσει την δήλωση συμμετοχής (download

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992 Αρ.Πρωτ. 994/13 Νίκαια 3-4-2013 Προς : Ε.Ο. Ποδηλασίας Τεχνική Επιτροπή Θέµα: Άδεια Τέλεσης Αγώνων Κύριοι, Ο Σύλλογος µας σε συνεργασία µε την εκποµπή ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΡΑΣΕΙΣ και τον ΠΕΣΑ Αστέρα διοργανώνει διήµερο

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. «Γύρος Σάμου»

Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. «Γύρος Σάμου» Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ος Πανσαμιακός Αγώνας «Γύρος Σάμου» Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.για πρώτη φορά,είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα αντοχής στο

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Συμμετοχής Αναβάτη στον αγώνα Syros Down Town * Απαιτείται

Δήλωση Συμμετοχής Αναβάτη στον αγώνα Syros Down Town * Απαιτείται Δήλωση Συμμετοχής Αναβάτη στον αγώνα Syros Down Town * Απαιτείται Όροι Συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και φυσική κατάσταση και η εμπειρία τους μπορεί να βοηθήσει να ανταποκριθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.)

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.) ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.) «27η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ - 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών διοργανώνει την «27η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα», το Σάββατο 3/10/2015 στις

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει τον 3 ο ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο αγώνας αφιερώνεται στο περιβάλλον και στην εθελοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «7 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) και στα Κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «6 ος ΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «9 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Ζαχάρως, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ζαχάρως διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου (ενταγμένο στο αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Μέγας Χορηγός του «ΠΕΠΑ-Cyclist Attica 3 Race» είναι η εταιρεία ''Active Zone''

Μέγας Χορηγός του «ΠΕΠΑ-Cyclist Attica 3 Race» είναι η εταιρεία ''Active Zone'' ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΠΕΠΑ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Μέγας Χορηγός του «ΠΕΠΑ-Cyclist Attica 3 Race» είναι η εταιρεία ''Active Zone'' Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών σε συνεργασία και με την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) και ο Όμιλος Ιστιοσανίδας Ηρακλείου (Ο.Ι.Η.) διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο FUN

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ «Attica 3 Races»

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ «Attica 3 Races» ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ «Attica 3 Races» Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών, διοργανώνει το αγωνιστικό διήμερο «Attica 3 Races» υπό την αιγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 Θεσ/νίκη 17/09/2014 H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 τoν 4 ο Αγώνα Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων)

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης, Αγ. Αναργύρων / Καματερού, Πεντέλης / Μελισσίων και Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν το 5 ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2018

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

1o SYROS TRIATHLON 2016

1o SYROS TRIATHLON 2016 1o SYROS TRIATHLON 2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήµος Σύρου και η TriMore, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών στις 10-12 Ιουνίου 2016, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Ερµούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ και ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2014 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Ε.Ο.ΠΕ. ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. SPORTCAMP ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ --------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» Μεσολόγγι 15/6/18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL athlitikosomiloskissamou@gmail.com ΤΗΛ 28220 23200 6951 850 899 Κίσαµος 15 / 1 / 2018 Αρ. Πρωτ: 6 ΠΡΟΣ: Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο Ανάπτυξης Ε.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προκηρύσσει Διασυλλογικό αγώνα, για τις κατηγορίες σκαφών: α. Techno 293, για αθλητές

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Χαράδρα του Βίκου - Γεφύρι Κόκκορη Ο ήμος Ζαγορίου διοργανώνει τον 1ο Μαραθώνιο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 3/4/2016 - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Α.Σ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα:

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα: Διοργανωτές: Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" Kαταστήματα POLYS BIKES Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου Χορηγός αγώνα: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ CYPRUS DUATHLON 2019 3/3/2019 O Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" και τα καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ Αριθ. Πρωτ. : 600 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Ε.Δ.ΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Κ.Ε.Δ.ΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κ.Ε.Δ.ΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΟΙΝΟΗΣ 6, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Τ.Κ. 19007 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ «Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 196 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ Τ.Κ. 19005 Τηλ: 22940 69800

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

23/02/2014 11/05/2014

23/02/2014 11/05/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23/02/2014 11/05/2014 Η FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και με τους Δήμους Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηλιούπολης και Παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010 Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / 2010 Προς: -Σ.Ε.Γ.Α.Σ -Ν.Α.Ο.Δ -Επαρχείο Κω -ΔΟΑ Κω -Σωματεία Δωδ/σου -Συνδεσμο Κριτών Δωδ/σου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 1 ος Αγώνας Drag Day 0-400 Ξάνθης 2016 Ημερομηνίες: 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Τόπος Τέλεσης: Αεροδρόμιο Ζυγού Ξάνθης Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 023/10.03.16 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PSATHATLON TRIATHLON!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 25 Μαΐου 2019 1. Αγώνας Τριαθλου Ατομικό Sprint - Ομαδικό (750μ κολύμπι

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΑ 10:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Π.Π.Ι.Ε.Δ.

2 ΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΑ 10:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Π.Π.Ι.Ε.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049012 fax. 213 2049006

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.05.2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 36, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΛ. 24670 23555 FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr Πληροφορίες: Ανανιάδη Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

22 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 19 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ «ΑΘ. ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ» Α ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPEN ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

22 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 19 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ «ΑΘ. ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ» Α ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPEN ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ & ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΟΑΛΘ MOUNTAINEERING & CLIMBING CLUB OF THESSALONIKI - OALTH Αθλητικός σύλλογος - έτος ίδρυσης 1977 Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ

13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ Χανιά, 19 Ιανουαρίου 2010 Αρ. Πρωτ. 41 Κύριε Πρόεδρε, 1. Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 4 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Αριθ. Πρωτ. : 599 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, την ΕΙΟ, την Δημοτική Ανώνυμη

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών.

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών. Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2018 Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αργολίδας διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου 2018. Θα περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Λάκης Βέργος Open Match Race ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9-11 Μαρτίου 2018 Grade 4 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Λάκης Βέργος Open Match Race ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9-11 Μαρτίου 2018 Grade 4 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Λάκης Βέργος Open Match Race ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9-11 Μαρτίου 2018 Grade 4 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την κλάση Platu 25,και υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Tα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων και την

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα