ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 22η Ιανουαρίου 2018

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 22η Ιανουαρίου 2018"

Transcript

1 Ημ/νια 22η Ιανουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2018 και Βράβευση Διακριθέντων Αθλητών, με πλήθος επισήμων, μελών, γονέων, φίλων και αθλητών. Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) έκοψε την πίτα του στις εγκαταστάσεις του στην Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επιμέλεια και αγάπη, είχε ετοιμάσει μια άρτια εκδήλωση, σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου κυριαρχούσε το ζεστό και οικογενειακό κλίμα. Παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων, τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές, προπονητές καθώς γονείς και φίλοι των αθλητών, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν την σεζόν που πέρασε Στο άνοιγμα της εκδήλωσης ο νέος Πρόεδρος του ΝΟΤΚ κος. Αντωνόπουλος Ανδρέας έκανε μια μικρή αναδρομή στις αθλητικές δραστηριότητες του ομίλου κατά την περσινή χρονιά με κορυφαίο γεγονός την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του open Πανευρωπαϊκού Αγώνα 420 το καλοκαίρι με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και συνοδών από όλο τον κόσμο. Επίσης την οργάνωση του αγώνα ΕUROLIMP 2017 για σκάφη 420 τους δυο αγώνες Ανοιχτής θάλασσας στον Πόρο και Κόρφο αλλά και το μεγάλο Διεθνή αγώνα Κυκλάδες Reggata 2017 «CYCLADES REGATTA 2017» που θεωρήθηκε από τους συμμετέχοντες μια από τις καλύτερες διοργανώσεις όλων των εποχών. Το 2017 πλήθος αθλητών μας έφεραν μεγάλες διεθνείς διακρίσεις, σηκώνοντας την ελληνική σημαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου. Ο ΝΟΤΚ έχει προσφέρει στην Ελλάδα μεγάλες διακρίσεις, Ολυμπιακά μετάλλια, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές νίκες, ακαδημίες μικρών ελπιδοφόρων αθλητών και έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλου του αθλητικού κόσμου σαν ένας όμιλος με τεράστιες οργανωτικές δυνατότητες και επιτυχίες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα από την πολύ σοβαρή και σε βάθος προετοιμασία των αθλητών μας από το προπονητικό team και τους αρμόδιους εφόρους του Ομίλου.

2 Aναφέρθηκε επιγραμματικά στην από 2002 έως σήμερα (16 χρόνια) αμφισβητουμένη νομική θέση που υπάρχει για τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ναυταθλητική Μαρίνα. Δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί οι όμιλοι σύμφωνα με το γράμμα αλλά και το πνεύμα του νόμου. Θετική είναι αμφίπλευρη προσέγγιση των θέσεων με τον Δήμου της Καλλιθέας, την αντιπολίτευση αυτού, αλλά και την στήριξη τη Περιφέρειας που με εποικοδομητικό και υγιή διάλογο, από τον Οκτώβρη του 2017 με την αλλαγή της διοίκησης του ομίλου αγωνίζεται για να πετύχει τη συνέχεια των αθλητικών επιτυχιών του ομίλου αλλά και να λύσει όλες αυτές τις εκκρεμότητες Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο κος Καπράλος Σπύρος, Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, που συγχάρηκε τον ΝΟΤΚ για τις επιτυχίες των αθλητών του για το Επίσης Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η Αντιδήμαρχος Άννα Γιαννάκου Πάσχου όπου και εκείνη με την σειρά της αναφέρθηκε στις κατά καιρούς αντιπαραθέσεις μεταξύ του ομίλου και του Δήμου και υποσχέθηκε ότι θα υπάρχει ένα θετικό κλίμα και όρεξη για υγιή διάλογο για την οριστική επίλυση των εκκρεμών θεμάτων. Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος κος Θεοδωρίδης Αλέξανδρος προχώρησε στην διαδικασία βράβευσης των διακριθέντων αθλητών μας, αναφέροντας ότι η αγωνιστική ομάδα του OPTIMIST ανακηρύχτηκε καλύτερη ομάδα περιφέρειας Σαρωνικού για το Διακρίσεις 2017 Για την κατηγορία 420 με προπονητή τον κο Ψωμιάδη Δημήτριο, Βραβευτήκαν από τον κο. Καπράλο Σπύρο πρόεδρο της ΕΟΕ οι Τέλης Αθανασόπουλος Δημήτρης Τασσιός, για το 1ο Ευρωπαϊκό Ανδρών, 1ο Πανελλήνιο Ανδρών, 3ο Ευρωπαϊκό Νέων, και οι Εβελίνα Δρούγκα Εύα Βαρδαλή για το 1ο Πανελλήνιο Γυναικών,4ο Ευρωπαϊκό Γυναικών. Από τον κ. Δημητρακόπουλο Αντώνη πρόεδρο της ΕΙΟ, βραβεύτηκαν οι Κωνσταντίνος Βαρδαλής Δημήτρης Ματσαδές για το 1ο Πανελλήνιο Νέων, 9ο Παγκόσμιο Νέων, 6ο Ευρωπαϊκό Νέων, και ο Άγγελος Αρβανίτης Θεοφάνης Κανακάρης για το 2ο Πανελλήνιο Ανδρών, 18ο Ευρωπαϊκό Ανδρών, οι Χρύσα Μαρίνου (ΝΟΤΚ) Μαζαράκη Χριστίνα (ΝΟΚ) για το 3ο Πανελλήνιο Γυναικών, όπως επίσης και τους αθλητές Νούτσος Στέλιος (ΝΟΤΚ) Καμπουρίδης Παναγιώτης (ΝΟΕ) για το 2ο Πανελλήνιο Ανδρών στην κατηγορία 49er. Για την κατηγορία Optimist, με προπονητές τους Τσιμπουκέλη Αντώνη, Στάμκου Ελένη και Πίκιου Σαμπίνα βραβεύτηκαν από την κα. Άννα Γιαννάκου Πάσχου Αντιδήμαρχο Καλλιθέας, ο Μουζάκης Χρήστος για το 1ο Βαλκανικό, 1ο Περιφέρεια Σαρωνικού, 5ο Πανελλήνιο Παιδων, 5ο Πανευρωπαϊκό Παιδων, και ο Σταθάς Μάριος για το 3ο Πανελλήνιο 11χρονών, 3ο Περιφέρεια Σαρωνικού.

3 Ο κος Ευσταθίου Κωνσταντίνος πρόεδρος του ΟΠΑΑ, βράβευσε την Καλύτερη ομάδα OPTIMIST περιφέρειας Σαρωνικού για το 2017 που αποτελείται από τους αθλητές Μουζάκη Χρήστο, Σταθά Μάριο, Σταθά Χρήστο, Δρούγκα Παναγιώτη, Κόλλια Παναγιώτη,Μανίκη Ερμή,Πανταζή Άγγελο, Δρακουλινάκο Νίκο, Κουλούρη Φίλιππο,Λιώση Βασίλη,Λιώση Αμαλία Ελένη, Βέκκο Παναγιώτη, Ζωναρά Φιννέα, Καραγεωργού Εβελίνα,Οικονομίδη Γιώργο, Καραγεωργό Βασίλη, Καραγεωργού Δανάη, όπως επισης τον Θεόδωρο Χωραφιάρη, για 1ο Πανελλήνιο ΑΜΕΑ σκαφών 2,4 Για το τμήμα Κανοε Καγιακ με προπονήτριες τις Μπουζίκου Ελένη και Παναγιωτίδου Άννα, βράβευσε ο Νικολόπουλος Αντώνης Προέδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, την Ιωάννα Παναγιωτίδου για την 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 2η θέση Κ1 Γυναικών 200 μ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και τους Νίκο Δεματά Δημήτρη Κατσαρό για την 2η θέση Κ2 προ αγωνιστική αγοριών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Το τμήμα Αθλητικής Αλιείας, βράβευσε ο κος Ρακαντάς Ευάγγελος Προέδρος ΕΟΥΔΑ Τον κο Παναγιώτη Μαθιουδάκη για την 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλασσίων Βαρών και Εθνική Ομάδα Το τμήμα Ανοιχτής Θάλασσας, βράβευσε ο κος Δημητρακόπουλος Αντώνης Προέδρος Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), τον κυβερνήτη κο Καλλιγά Σωκράτη με το σκάφος ERODIOS για 2η θέση κατηγορίας 3 ORC INTERNATIONAL και ο Πρόεδρος κος Ανδρέας Αντωνόπουλος τον κυβερνήτη Θεοδωρίδη Αλέξανδρο και το πλήρωμά του, με σκάφος MANOULI TOO για την 3η θέση κατηγορίας 1 ORC CLUB. Με την παρουσίας τους μας τίμησαν ο κος. Τσολακιδης Μάκης Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Διευθυντής, Μυαρης Λεωνιδας Περιφερεια Νοτιας Αθηνας, Μαργαριτη Βασω Δς Επικεφαλης Παραταξης Όλα Για Την Καλλιθεα Μας, Ψαλλιδοπουλος Θεόδωρος Επικεφαλης Παραταξης «Η Καλλιθεα Μπροστα», Ευσταθιου Κωνσταντινος Δς Και Προεδρος Ο.Π.Α.Α, Δαμουλιανου Κορινα Δημοτική Σύμβουλος, Δημητρακοπουλος Αντωνης Προεδρος Ελληνικη Ιστιοπλοϊκη Ομοσπονδια (Ε.Ι.Ο.), Κατεκος Γιωργος Μελος ΕΑΘ,Ρακαντας Ευαγγελος Προεδρος ΕΟΥΔΑ, Νικολοπουλος Αντωνης Προεδρος Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, Λυκουροπουλος Νικος Προεδρος ΣΕΑΝΑΤΚ, Λογοθετης Γιαννης Προεδρος ΝΟΝΚΕ, Μαραγκουδακης Γιαννης προεδρος ΠΟΙΑΘ, κος Σαμαρτζής ΓΓ ΝΑΟΕΦ.

4 Τέλος, μας τίμησαν χορηγοί που μας βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές, ο κος Καρδιακόπουλος Δημήτριος, Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ, και οι δημοσιογράφοι κα. Σπυριδουλα Ιριδα Σπανέα Καθημερινής, Ιστιοπλοικος κόσμος & We Love Sports και ο Δημητρης Μπιτζίωτας δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του KALLITHEA PRESS. Η ηχητική κάλυψη και τα ντεκόρ της εκδήλωσης ήταν ευγενής προσφορά από την sound projects. Το πλοίο του Ν.Ο.Τ.Κ. προγραμματίζει το νέο ταξίδι για την καινούργια χρονιά, με πίστη στις αρχές του ομίλου, με όλα τα μέλη του Δ.Σ. παλαιά και νέα να αγωνίζονται για να κρατήσουν το όμιλο στο υψηλό επίπεδο που του αρμόζει.

5 ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟ Εικόνα 2 Ο πρόεδρος της ΕΟΕ κοσ Σπύρος Καπράλος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) απευθύνει ένα γρήγορο χαιρετισμό Εικόνα 1 Η κα. κα. Άννα Γιαννάκου Πάσχου Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας, απευθύνει ένα χαιρετισμό. (στην φωτο και ο Προέδρος & Αντιπρόεδρος του ομίλου μας κος Αντρέας Αντωνόπουλος & Αλέξανδρος Θεοδωρίδης Εικόνα 3 βράβευσε ο κος Αντώνης Νικολόπουλος -Προέδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, τους αθλητές Νίκο Δεματά Δημήτρη Κατσαρό για την 2η θέση Κ2 προ-αγωνιστική αγοριών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Εικόνα 4 ο κος Αντώνης Νικολόπουλος -Προέδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ βράβευσε την, την Ιωάννα Παναγιωτίδου για την 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 2η θέση Κ1 Γυναικών 200 μ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εικόνα 5 Ο κος Αντώνης Δημητρακόπουλος -Προέδρος Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), βράβευσε τον κυβερνήτη κο Καλλιγά Σωκράτη με το σκάφος ERODIOS για 2η θέση κατηγορίας 3 ORC INTERNATIONAL Εικόνα 6. ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ κος Ανδρέας Αντωνόπουλος τον κυβερνήτη Αλέξανδρο Θεοδωρίδη και το πλήρωμά του, με σκάφος MANOULI TOO για την 3η θέση κατηγορίας 1 ORC CLUB. Εικόνα 7 ο κος Αντώνης. Δημητρακόπουλος πρόεδρος της ΕΙΟ, βράβευσε τους αθλητές του 420, Κωνσταντίνο Βαρδαλή Δημήτρη Ματσαδέ για το 1ο Πανελλήνιο Νέων, 9ο Παγκόσμιο Νέων, 6ο Ευρωπαϊκό Νέων Εικόνα 8. ο κος Αντώνης Δημητρακόπουλος πρόεδρος της ΕΙΟ βράβευσε τις αθλήτριες του 420ι Χρύσα Μαρίνου (ΝΟΤΚ) Μαζαράκη Χριστίνα (ΝΟΚ) για το 3ο Πανελλήνιο Γυναικών Εικόνα 9 Η κα. Άννα Γιαννάκου Πάσχου Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, βράβευσε τον Αθλητή του Optimist, Χρήστο Μουζάκη για το 1ο Βαλκανικό, 1ο Περιφέρεια Σαρωνικού, 5ο Πανελλήνιο Παιδων, 5ο Πανευρωπαϊκό Παιδων, (στην φωτο μαζί και οι προπονητές του Τσιμπουκέλης Αντώνης, Στάμκου Ελένη και Πίκιου Σαμπίνα ) Εικόνα 10. κα. Άννα Γιαννάκου Πάσχου Αντιδήμαρχος Καλλιθέας βράβευσε τον αθλητή του OPTIMIST Μάριο Σταθά για το 3ο Πανελλήνιο 11χρονών, 3ο Περιφέρεια Σαρωνικού. Εικόνα 11 ο κος Αντώνης Δημητρακόπουλος βράβευσε τους αθλητές Στέλιο Νούτσο (ΝΟΤΚ) Παναγιώτη Καμπουρίδη (ΝΟΕ) για το 2ο Πανελλήνιο Ανδρών στην κατηγορία 49er. (στην φωτο επισης αντιπρόεδρος του ΝΟΤΚ κος. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης. Εικόνα 12 Ο κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου πρόεδρος του ΟΠΑΑ, βράβευσε τον κο. Θεόδωρος Χωραφιάρη, για 1ο Πανελλήνιο ΑΜΕΑ σκαφών 2,4 Εικόνα13 Ο κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου, πρόεδρος του ΟΠΑΑ, βράβευσε την Καλύτερη ομάδα OPTIMIST περιφέρειας Σαρωνικού για το 2017 που αποτελείται από τους αθλητές Μουζάκης Χρήστος, Σταθάς Μάριος, Σταθάς Χρήστος, Δρούγκας Παναγιώτης, Κόλλιας Παναγιώτης,Μανίκης Ερμής,Πανταζής Άγγελος, Δρακουλινάκος Νίκος, Κουλούρης Φίλιππος,Λιώσης Βασίλης,Λιώση Αμαλία Ελένη, Βέκκος Παναγιώτης, Ζωναράς Φιννέας, Καραγεωργού Εβελίνα,Οικονομίδης Γιώργος, Καραγεωργός Βασίλης, Καραγεωργού Δανάη Εικόνα 14 ο κος Ευάγγελος Ρακαντάς Προέδρος ΕΟΥΔΑ βράβευσε τον κο Παναγιώτη Μαθιουδάκη για την 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλασσίων Βαρών και Εθνική Ομάδα Εικόνα 15 ο κος. Καπράλος Σπύρος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) βράβευσε του αθλητές του Τέλη Αθανασόπουλο Δημήτρη Τασσιό, για το 1ο Ευρωπαϊκό Ανδρών, 1ο Πανελλήνιο Ανδρών, 3ο Ευρωπαϊκό Νέων Εικόνα 16 ο κος. Καπράλος Σπύρος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) βράβευσε τις αθλήτριες του 420 ι Εβελίνα Δρούγκα Εύα Βαρδαλή για το 1ο Πανελλήνιο Γυναικών,4ο Ευρωπαϊκό Γυναικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MARKETING Mob

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MARKETING Mob Aναφέρθηκε επιγραμματικά στην από 2002 έως σήμερα (16 χρόνια) αμφισβητουμένη νομική θέση που υπάρχει για τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ναυταθλητική Μαρίνα. Δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί οι όμιλοι σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC

Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του

Διαβάστε περισσότερα

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 Πολυνίκης όμιλος για μια ακόμη χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας στην ετήσια εορτή Βράβευσης αθλητών του ΟΠΑΑ Καλλιθέας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC Καλλιθέα 18 Ιανουαρίου 2017 Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Καλλιθέα 20 Μαρτίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 25 ο Athens Eurolymp

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας στην κατηγορία 420 σηματοδότησε η σημερινή συνέντευξη τύπου την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 12η Φεβρουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 12η Φεβρουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2018 Ημ/νια 12η Φεβρουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2018 Το Σαββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 με μεγαλη επιτυχία, γεμάτος κέφι, μουσική και χορο, πραγματοποιήθηκε στο μουσικό εστιατόριο ΛΑΖΑΡΟΣ 1971,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA. Καλλιθέα 17/07/2017 Α/Α 010 ΘΕΜΑ : Τελετή Λήξης & Τελετή Απονομής του 4 ου και τελευταίου σκέλους του 23 ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017, CYCLADES REGATTA και από το Λιβάδι Σερίφου στον Μέριχα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αυλαία για τα 31 χρόνια του ΠΟΡΟΣ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αυλαία για τα 31 χρόνια του ΠΟΡΟΣ 2015 Καλλιθέα 6 Απριλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αυλαία για τα 31 χρόνια του ΠΟΡΟΣ 2015 Με επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή σκαφών και 350 ιστιοπλόους ολοκληρώθηκε ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΠΟΡΟΣ 2015 εις μνήμη Μάκη Γκρίτζαλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «STAR SAILORS LEAGUE»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «STAR SAILORS LEAGUE»! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, 14-02-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-05-2O19 90 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάζω ακόμα υψηλότερους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτώ

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάζω ακόμα υψηλότερους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτώ Σμυρνιούδη αφιέρωμα Η Αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Β. ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η αποχαιρετά την κατηγορία Laser 4.7 καταλαμβάνοντας την 15 θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βέλγιο το 2017. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ #005 ΗΜ/ΝΙΑ 08/07/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ #005 ΗΜ/ΝΙΑ 08/07/2018 ΘΕΜΑ: 4η Ιστιοδρομία ΚΙΜΩΛΟΣ-ΚΥΘΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ #005 ΗΜ/ΝΙΑ 08/07/2018 H τελευταία ιστιοδρομία του Cyclades Regatta 2018 από το λιμάνι της Ψάθης Κιμώλου στο λιμάνι του Μέριχα της Κύθνου, διεξήχθει στις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση Αθλητών Παραολυμπιακή κατηγορία Sonar Το σκάφος Sonar Τεχνικά Χαρακτηριστικά Sonar Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ www.ioth.gr e-mail : ioth@otenet.gr 80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 1933-2012 Ιστιοπλοΐα Κωπηλασία Τεχνική Κολύμβηση Κάνοε Καγιάκ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΡΙΤΖ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Ιστιοπλοΐα Προπονητές Θεολόγης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Ολυμπιονίκης Χαρίλαος Βασιλάκος» ΓΥΘΕΙΟ ΤΘ 33 ΤΚ 23200 ΤΗΛ: 2733025451 ΦΑΞ: 2733024616 Website: www.nolakonias.gr Email: nolakonias@yahoo.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Α/Θ ος ΠΟΡΟΣ 22ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός αγώνας CYCLADES REGATTA 33ος ΚΟΡΦΟΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Α/Θ ος ΠΟΡΟΣ 22ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός αγώνας CYCLADES REGATTA 33ος ΚΟΡΦΟΣ Καλλιθέα 15 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Α/Θ 2016 33ος ΠΟΡΟΣ 22ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός αγώνας CYCLADES REGATTA 33ος ΚΟΡΦΟΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Ιστιοπλοΐα Προπονητές Θεολόγης Δημήτρης Αγοραστός Χρήστος Πουλόπουλος Κώστας Αϊδινίδης Περικλής. 1 η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα J24 2 η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Match Race

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

Open 420 European Championships

Open 420 European Championships Open 420 European Championships Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του Ανοικτού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στα σκάφη 420. Το βράδυ της Δευτέρας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πλημμύρισε από νιάτα,

Διαβάστε περισσότερα

Open 420 European Championships ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Open 420 European Championships ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Καλλιθέα 24 Ιουλίου 2017 Open 420 European Championships ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του Ανοικτού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στα σκάφη 420. Το βράδυ της Δευτέρας, το Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ» ΤΗΣ Ε.Ι.Ο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ» ΤΗΣ Ε.Ι.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, 19-02-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ «ΒΡΑΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

O19 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΝ

O19 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΝ Τέσσερα μεγάλα ονόματα, μάλιστα, ο Αμερικανός Κάλεμπ Πέιν, ο Βρετανός Τζάιλς Σκοτ, ο Σουηδός Μαξ Σάλμινεν και ο Γάλλος Τζόναθαν Λομπέρ ανέβηκαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011, ορίζονται τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

36 ος ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2019» ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ «ΝΑΣΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ» ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

36 ος ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2019» ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ «ΝΑΣΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ» ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ., ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ., ο Ν.Α.Ο.Ε.Φ και ο Ι.Ο.Π.-Δ.Ε.Η. συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης «ΚΟΡΦΟΣ 2019» για σκάφη με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ : Τρία Ευρωπαϊκά μετάλλια για τον A.s. Keumgang βραβεύονται αυτήν την Παρασκευή από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας ΕΤΑΝΕ!!!

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ : Τρία Ευρωπαϊκά μετάλλια για τον A.s. Keumgang βραβεύονται αυτήν την Παρασκευή από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας ΕΤΑΝΕ!!! ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ : Τρία Ευρωπαϊκά μετάλλια για τον A.s. Keumgang βραβεύονται αυτήν την Παρασκευή από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας ΕΤΑΝΕ!!! Τρία Ευρωπαϊκά μετάλλια για τον A.s. Keumgang βραβεύονται αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «ΚΟΡΦΟΣ 2015» για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC International, ORC CLUB Non Spinnaker, IRC και το

Διαβάστε περισσότερα

Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ.

Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ. 3 Ιουλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ. Με φωτοβολίδες υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κονότητας Κουφονησίων Αντώνης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΣΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΣΕΩΝ 02. 03. 2016 Κύριο Απόστολο Παπαθανασίου Γενικό Γραμματέα Ε.Ι.Ο. Αγαπητέ κ. Γενικέ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΕΑΕ 2015 1. Η ΑΕΑΕ κατά το 2015 συνεδρίασε επτά φορές. 2. Εκδίκασε επτά εφέσεις εκ ων οποίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 Β. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ν. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΑΙΟΛΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΝΟΤΚ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΟΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΤΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΙΚΜΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης,

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α. Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, που φιλοξενήθηκαν στο Βόλο την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8 Ιουλίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8 Ιουλίου 2016 Κυκλάδες 2016 - Cyclades Regatta του Ν.Ο.Τ.Κ. Τελετή Απονομής δεύτερης ιστιοδρομίας Νάξος - Κίμωλος Με βόρειο άνεμο εντάσεως 5 μποφόρ σήκωσαν πανιά τα 51 σκάφη για το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) αποτελεί δευτεροβάθμια αθλητική ομοσπονδία ΑΜΕΑ- Κωφών Αναγνωρίστηκε επισήμως από την Ελληνική Πολιτεία με την υπ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε.Ι.Ο. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΞΟΔΑ 0210 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ -ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑ -ΕΠΙΔΟΜΑ 0211 60.98.00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου 2014 11-12-13 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ INDOOR 23ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ INDOOR 23ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) 3ος ΑΓΩΝΑΣ INDOOR 3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΖΗΝΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ, --4 Medallists by Event Ονομασία Διοργάνωσης Ημερομηνία Βραβεύσεις Αθλητής Κωδ.Σωμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 29 Ιουνίου 6 Ιουλίου 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον 25 ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2019 Cyclades Regatta»

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 2016 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 2016 1 η έως 3 η Πανελλήνια νίκη α/α Ονοματεπώνυμο Σωματείο Άθλημα Διάκριση 1 ΜΠΑΛΤΑΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΣΗ ΣΤΙΒΟΣ 1 η θέση στο Τριπλούν στο Ανδρών 2 ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΣΗ ΣΤΙΒΟΣ 1 η θέση

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Κεφάλαιο Α Κατηγορίες σκαφών 1. Ολυμπιακές και Διεθνείς 470 LASER STD & RDL RS:Χ, 49er & 49erFx FINN NACRA 17 STAR TORNADO EUROPE J24 και οι διεθνείς κατηγορίες ΑμεΑ (Para World)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Προσχέδιο

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Προσχέδιο Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Προσχέδιο Κεφάλαιο Α Κατηγορίες σκαφών 1.Ολυμπιακές και Διεθνείς 470 LASER SD & RDL RS Χ, 49er & Fx FINN NACRA 17 STAR TORNADO EUROPE J24 και οι διεθνείς κατηγορίες ΑμεΑ 2.4MR

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 16 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 23-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Ν.Ο.Α.Θ. υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ORCi 2009 (10-13/09/2009) και Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας ΚΟΡΦΟΣ 2009 (11-13/09/2009) στην μνήμη Νάσου Κοσμόπουλου ΦΑΛΗΡΟ - ΚΟΡΦΟΣ - ΦΑΛΗΡΟ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Άγιος Στέφανος 31/05/2016 ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον «4 ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

Cyclades Regatta 2015

Cyclades Regatta 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 21 ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Cyclades Regatta 2015 26 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον 21 ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 787 Συνεδρίαση του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 787 Συνεδρίαση του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 787 Συνεδρίαση του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ Σήµερα 22 Ιουλίου 2003 ηµέρα Τρίτη και ώρα 17:30 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Ε.Ι.Ο. στο Μοσχάτο, Λεωφ.Ποσειδώνος

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

"6α ΣΙΒΗΡΕΙΑ 2017" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΓΩΝΙΣΜΑ: 100μ. ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1 ΔΙΓΟΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΥΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΙΩΑΝΝΑ 2008

6α ΣΙΒΗΡΕΙΑ 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΓΩΝΙΣΜΑ: 100μ. ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1 ΔΙΓΟΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΥΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΙΩΑΝΝΑ 2008 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ "6α ΣΙΒΗΡΕΙΑ 2017" ΑΓΩΝΙΣΜΑ: 100μ. ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ Α/Α Στήλη3 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤ.ΓΕΝ. Στήλη1 Στήλη2 1 ΔΙΓΟΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2009 2 ΞΥΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΙΩΑΝΝΑ 2008 3 ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2009 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΚΕΤΕΣ & Για τη συµµετοχή τους και τις διακρίσεις τους µε την Εθνική Οµάδα κολύµβησης καθώς και την κατάκτηση της 1 ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλη

ΠΛΑΚΕΤΕΣ & Για τη συµµετοχή τους και τις διακρίσεις τους µε την Εθνική Οµάδα κολύµβησης καθώς και την κατάκτηση της 1 ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλη ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «Ο ΠΟΣΕΙ ΩΝ» ΑΚΤΗ Ν.Ο.Κ. - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 241 00 (27210)- 22367/ 23860 / FAX (27210) - 22367/ email: info@nok.gr http://www.nok.gr Μέλος : K.O.E. / Ε.Ι.Ο. / Ε.Σ.Ο. / Ε.Ο.Π.Ε. / Ε.Ο.Υ..Α.Α.Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΕΤΑΕΝ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΕΤΑΕΝ 2017 ΕΛΕΤΑΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μέλος του WindEurope (πρώην European Wind Energy Association) και του Global Wind Energy Council Αθήνα 22/01/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΛΕΤΑΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.:

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Άγιος Δημήτριος, 06/05/2019 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης

Έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης Έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης Από 1/1/2016 έως 30/9/2016 ο 2016 ήταν μία χρονιά που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, οι Όμιλοι κατάφεραν να διοργανώσουν αγώνες υψηλού επιπέδου,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Squash Team Championship

Squash Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήµατος µας. 2. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα θα διεξαχθεί µόνο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τις καθηµερινές από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: 210-7563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2015-2016 - 2017 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η Ένωσης και Ιατρικού Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Αγωνιστικού Προγράμματος 2010

Πρόταση Αγωνιστικού Προγράμματος 2010 Πρόταση Αγωνιστικού Προγράμματος 2010 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STD, LASER RDL, STAR, 49er, MATCH RACE Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2010, ορίζονται τρεις αγώνες πρόκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΤ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΤ Αθήνα, 31/12/2018 Αρ. Πρωτ.:2511/18 Προς τα Σωματεία της ΕΟΤ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΤ 2019-2023 Αγαπητοί φίλοι, Λίγες ώρες πριν από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θα θέλαμε μαζί με τις ευχές για

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

Έπεσε η αυλαία με τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες

Έπεσε η αυλαία με τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (τελικό) Δευτέρα 4 Μαΐου 2009 Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας RS:X νέων στη Νέα Χρυσή Ακτή Πάρου Έπεσε η αυλαία με τις απονομές στους νικητές και τις νικήτριες Ολοκληρώθηκε την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις

110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα http://www.taxydromos.gr/article.php?id=105072&cat=14 110 μετάλλια και πολλές διακρίσεις 2014-01-05-08:44:58 Mε σημαντικές επιτυχίες έκλεισε το 2013 ο Αθλητικός Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΜΗΜΑ: Α1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΣΠΩ 1. Πρόεδρος Χαραλάμπους Μιχάλης 2. Αντιπρόεδρος Χαριλάου Αναστασία Χριστίνα 3. Γραμματέας Νικολάου Πολύκαρπος 4. Ταμίας Αντρέου Νεφέλη Τσιοπάνου Άντρεα Πιάνκα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθει μέσα απο συνολικά 4 αγώνες

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθει μέσα απο συνολικά 4 αγώνες Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 διεξήχθη ο 3 ος και 4 ος αγώνας αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος του έτους 2014 που διοργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-14 MAIN DRAW

3ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-14 MAIN DRAW 3ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013-14 MAIN DRAW Seed SEMIFINAL FINAL WINNER 1 ΤΕΠΑΚ 3 FREDERICK ΤΕΠΑΚ 3-0 ΤΕΠΑΚ 2-1 4 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 3-0 2 Πανεπιστήμιο Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ* ΣΑΒΒΑΤΟ, 19 Φεβρουαρίου 2011 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ 10:00 ΟΠΕΝ Ανδρών αγωνιστικών κατηγοριών ΤΤ1 - ΤΤ5 Ανδρών αγωνιστικών κατηγοριών

Διαβάστε περισσότερα

3η ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00

3η ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΟΡΗΓΟΙ: Χαιρετισμός του Έπαρχου Λήμνου κ. Ευάγγελου Γιαρμαδούρου Καλωσορίζουμε την 3η «Αθλητική και Πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

Άθλημα: 50 μ. Πρόσθιο αγοριών. Παγώνη Δημήτρης. Νικολάου Ραφαήλ

Άθλημα: 50 μ. Πρόσθιο αγοριών. Παγώνη Δημήτρης. Νικολάου Ραφαήλ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ 2014 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ Άθλημα: 50 μ. Πρόσθιο αγοριών 2001 Παγώνη Δημήτρης 1ος 43.17 Ηλία Ηλίας 1ος 46.18 2003 Πέτρου Παντελής 1ος 50.28 2003 Παγώνη Αντρέας 2ος 1.01.44

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 Περιεχόμενα Α). Εισαγωγή. Β). Προπονητές ( Εθνικοί προπονητές περιφερειακοί προπονητές). Γ). Περιφέρεια (περιφερειακοί αγώνες). ). Προκρίσεις Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

«Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης

«Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης 1 Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σας προσκαλούν στην διημερίδα με θέμα: «Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης» 22-23

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» 07 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Έκθεση Πεπραγμένων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Έκθεση Πεπραγμένων 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ο 2015 παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, που οδήγησαν στην περικοπή, τροποποίηση αλλά και ματαίωση ορισμένων ιστιοπλοικών αγώνων, από πλευράς της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ από 1/9/2017 μέχρι 12/6/2018

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ από 1/9/2017 μέχρι 12/6/2018 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ από 1/9/2017 μέχρι 12/6/2018 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Παρσεκιάνι Άλεξ Α7 Χρυσό Μετάλλιο Αντωνίου Χριστίνα Αναστασία Αργυρό Μετάλλιο Πετροκώστα Θέκλα

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007 Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός Στην Ημαθία

Αθλητισμός Στην Ημαθία digitalarchive publishing by tag Αθλητισμός Στην Ημαθία Η Βέροια κατέχει σημαντικό ρόλο στον ελληνικό αθλητισμό. Η ποδοσφαιρική ομάδα μετράει πολλές συμμετοχές στην Α Εθνική, ενώ έχει «βγάλει» σπουδαίους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Θύρα 16, Αγ. Δημητρίου Γ Σεπτεμβρίου, ΤΚ 54638 Θες/νικη Τηλ: 2310 212350 & Φαξ: 2310 212373 e-mail : info@etabe.gr Θεσσαλονίκη 28.6.2010 Αρ. Πρωτ. 460 / Β.Ε. Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τη ευτέρα, 8 Σεπτεµβρίου 2014 και ώρα 18:30, όσοι αθλητές & αθλήτριες επιθυµούν, θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Οι επτά πρώτοι/ες θα αποτελέσουν την οµάδα που θα λάβει µέρος στο ιασυλλογικό

Διαβάστε περισσότερα