53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ"

Transcript

1

2 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΝΟΤΚ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΟΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΤΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΙΚΜΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΛΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΛΙΑΜΟΣ

3 ΙΣΤΟΡΙΚΟ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ίσως δίκαια γνωστοί και φίλοι θεωρούν το Ναυταθλητικο Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) έναν από τους αρχαιότερους Ναυταθλητικούς Ομίλους στην Ελλάδα. Ήταν το 1957 τότε που η Καλλιθέα και οι Τζιτζιφιές ήταν τόπος απόδρασης τόσο των Καλλιθεατών όσο και Αθηναίων Πειραιωτών αλλά και κατοίκων από τα Βόρεια προάστια για βόλτα στην παραλία. Ήταν εκείνη η ειδυλλιακή εποχή που η Καλλιθέα δεν είχε γίνει ακόμα η τσιμεντούπολη του σήμερα. Τα ταβερνάκια της περιοχής γέμιζαν από κόσμο και τα γλέντια με κιθάρες και καντάδες ακούγονταν σε όλη την παραλία. Η παραλία σε όλο το μήκος των Τζιτζιφιών ήταν πεντακάθαρη, ο κόσμος ερχόταν για μπάνιο γεμίζοντας την παραλία, κάνοντας τον περίπατό του ή απολαμβάνοντας το βραδινό του φαγητό, στα ταβερνάκια της περιοχής. Εκείνη λοιπόν, την μακρινή και άγνωστη πλέον για πολλούς εποχή, μια παρέα ανθρώπων με πρωταγωνιστή τον Δημοσιογράφο Νίκο Ασημακόπουλο, τον επισμηναγό της τότε Βασιλικής Αεροπορίας Νικηφόρο Κορτέτση, τον Γιάννη Μαυρουδή και άλλους λάτρεις της θάλασσας συνέλαβαν την ιδέα της ίδρυσης ενός Ναυτικού Ομίλου. Εδρα; Το λιμανάκι κάτω από τη βάση Αεροεπρέσσο της Βασιλικής Αεροπορίας απέναντι από τον ιππόδρομο (δίπλα από το μετέπειτα ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ ) όπου υπήρχαν ήδη κάποια μικρά σκαφάκια κυρίως αξιωματικών της Αεροπορίας. Το 1958 η ιδέα απέκτησε ένθερμους υποστηρικτές και η παρέα μεγάλωσε... αεροπόροι αλιείς δημοσιογράφοι γιατροί απλοί καθημερινοί άνθρωποι με αγάπη στο υγρό στοιχείο μαζεύτηκαν και απευθύνθηκαν στον τότε Δήμαρχο Καλλιθέας Νικόλαο Σκανδαλάκη, που υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου. Ύστερα από πολλές συναντήσεις προβληματισμούς και προτάσεις συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών για την ίδρυση αλλά και τη στέγαση του ΝΟΤΚ (Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας). Η αρχική ονομασία ήταν Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας όπως συνήθιζαν να ονομάζουν τους Ομίλους που είχαν σχέση με τα θαλασσινά αθλήματα την εποχή εκείνη.

4 ΙΣΤΟΡΙΚΟ

5 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Αργότερα λόγω της πλούσιας πλέον ναυταθλητικής του δραστηριότητας μετονομάστηκε σε ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με έδρα πάντα το ίδιο λιμανάκι, εκεί στο πίσω μέρος του ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ. Στη διάρκεια της 53χρονης ζωής του ο Όμιλος δέχτηκε πολλές πιέσεις αλλά και εξώσεις λόγω της ρυμοτομικής διαμόρφωσης της περιοχής (παραλιακή λεωφόρος έργα ανάπλασης και προσχώσεις στο παλιό Δέλτα). Τα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 έδιωξαν τον ΝΟΤΚ από το πατρικό του σπίτι ("μπαζώθηκε" όλη η περιοχή και έγινε η νέα διαμόρφωση της παραλίας των Τζιτζιφιών και της Καλλιθέας με τα Ολυμπιακά Ακίνητα Στάδιο Ταέκ-Βο-Ντο, Μπήτς Βόλλεϋ και το νέο σύγχρονο Ναυταθλητικό Λιμάνι 500 θέσεων). Το 2006 εγκαταστάθηκε και πάλι (και ελπίζουμε οριστικά πλέον) σε ένα από τα κτίρια των Ολυμπιακών Ακινήτων για να συνεχίσει την ιστορική του πορεία στο χώρο του ναυταθλητισμού. Στο πέρασμα του χρόνου ο ΝΟΤΚ παρακολουθώντας με προσοχή αλλά και σεβασμό την εξέλιξη των θαλασσίων αθλημάτων σε όλο το κόσμο μετονομάστηκε σε Ναυταθλητικό Όμιλο με μεγάλη δραστηριότητα σε όλα σχεδόν τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με τη θάλασσα. Ιστιοπλοΐα Τριγώνου, Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης, Κανόε-Καγιάκ, Τεχνική Κολύμβηση και Ερασιτεχνική Αλιεία είναι τα αθλήματα που ο ΝΟΤΚ πρωταγωνιστεί με τους μικρούς ή μεγάλους (ηλικιακά) αθλητές του αλλά και διδάσκει μέσα από τις σχολές εκμάθησης για αρχαρίους. Ταυτόχρονα ο ΝΟΤΚ τη χρονική τούτη στιγμή και παρά τις δυσκολίες των καιρών είναι στην αναζήτηση αξιών και ικανών προπονητών προκειμένου να επαναλειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του αλλά και στο υπό κατασκευή κολυμβητήριο του Δήμου Καλλιθέας, τα τμήματα της κολύμβησης, της κωπηλασίας και του water-polo, έχοντας πλέον στις δραστηριότητές του ένα μεγάλο αριθμό αθλημάτων και στις τάξεις του ένα μεγάλο αριθμό αθλητών και πρωταθλητών, έτσι όπως ακριβώς το ονειρεύτηκαν οι αείμνηστοι ιδρυτές του Ομίλου. Η σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και των δεξιοτήτων των μελών και η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων που να διαθέτουν αυξημένο πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών. Η παροχή κάθε βοήθειας και υπηρεσίας στα μέλη και σε τρίτους στη θάλασσα. (αρθ. 3 του καταστατικού)

6 ΙΣΤΟΡΙΚΟ

7 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. συμμετέχει με τους Αθλητές του και τα σκάφη του σε όλους τους Αγώνες και Πρωταθλήματα (Πανελλήνια, Ολυμπιακούς Αγώνες, Πανευρωπαϊκά Βαλκανικά, Παγκόσμια και Διεθνείς Αγώνες), με μαζικές συμμετοχές και πολλαπλές διακρίσεις. Ο Όμιλός μας το 2000 είχε τον μεγαλύτερο στόλο ναυταθλητικών σκαφών και το 2003, με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, είχε τον μεγαλύτερο αριθμό καταμετρημένων αγωνιστικών σκαφών στην περιοχή του Σαρωνικού, ενώ και σήμερα βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα στα σκάφη ανοικτής θαλάσσης. Η συνέχεια είναι δύσκολη λόγω των γνωστών οικονομικών καταστάσεων που περνάει η χώρα μας, αλλά η ιστορία του Ομίλου είναι εκείνη που δείχνει το δρόμο και τη συνέχεια. Όλοι εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου, θα συνεχίσουμε την στήριξη των προσπαθειών των αθλητών μας και των προπονητών τους για διακρίσεις τόσο στην αθλητική τους όσο και στην προσωπική τους ζωή. Μια προσπάθεια που οι συνθήκες την κάνουν πάρα πολύ δύσκολη αλλά και ταυτόχρονα προκλητική, αφού όλοι μας ξέρουμε ότι οι μοναδικοί οικονομικοί πόροι του ΝΟΤΚ προέρχονται από τα ίδια τα μέλη του.

8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Ο Όμιλός μας στο παρελθόν έχει διοργανώσει σημαντικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες τριγώνου ύστερα από αναθέσεις της ΕΙΟ ή και σε συλλογικό επίπεδο. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει διοργανώσει τέσσερεις φορές τους διεθνείς αγώνες Athens Eurolymp στις κατηγορίες FINN, LASER, YNGLING, & 470 Ανδρών Γυναικών. Η τελευταία φορά που τόσο η Ελληνική αλλά και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας καθώς και η Διεθνής Κλάση σκαφών 420, ανέθεσαν στον ΝΟΤΚ λόγω εμπειρίας διοργανώσεων, το παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκαφών 420 Ανδρών Γυναικών που έγινε από 23 έως 30/7/2008. Στο εν λόγω πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε Παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών σκαφών από 25 χώρες και 360 αθλητές, το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα. Ο ΝΟΤΚ ακούστηκε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις πολλών χωρών, όχι μόνο για τις Ελληνικές διακρίσεις αλλά και για την άψογη και άρτια διοργάνωση που πραγματοποιήσαμε. Πολλές διοργανώσεις επίσης υπάρχουν πέραν της ιστιοπλοΐας στο Πανελλήνιο αθλητικό καλεντάρι και στο άθλημα του κανόε - καγιάκ (ήρεμα νερά) αλλά και στην ερασιτεχνική αλιεία, όπου ο Όμιλός μας διοργάνωσε Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθετής καλαμιού κ.λ.π. Ο ΝΟΤΚ διοργανώνει κάθε χρόνο τρεις αγώνες ανοικτής θαλάσσης εκ των οποίων ο ένας είναι διεθνής. Το 1985 διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο αγώνας ΠΟΡΟΣ (τριήμερος) στην μνήμη του ιστιοπλόου μας Μάκη Γκρίτζαλη. Το 1982 διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο αγώνας ΚΟΡΦΟΣ (τριήμερος) ο οποίος από το 1989 φέρει και το όνομα του εμπνευστή αυτού, πρώην Προέδρου του Ομίλου μας Νάσου Κοσμόπουλου. Το 1995 ξεκίνησε ο εβδομαδιαίος διεθνής αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ με συμμετοχές και ξένων σκαφών. Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός συμμετοχών σκαφών έχει αυξηθεί σημαντικά.

9 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

10 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Πολλές σημαντικές διακρίσεις υπάρχουν για τον Όμιλό μας σε Ολυμπιακό Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο στην ιστιοπλοΐα τριγώνου. Η αθλήτριά μας Σοφία Μπεκατώρου κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο ΑΘΗΝΑ 2004 με πλήρωμα την Αιμιλία Τσουλφά απογειώνοντας τον εαυτό της, την Ελλάδα, αλλά και τον ΝΟΤΚ στα ουράνια, αγωνιζόμενη στην κατηγορία 470 γυναικών. Η ίδια αθλήτρια το 2008 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου και στην κατηγορία Yngling μαζί με την επίσης αθλήτριά μας Σοφία Παπαδοπούλου και σαν τρίτη αθλήτρια την Βιργινία Κραβαριώτη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Η Σοφία Μπεκατώρου πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν το 2004 είχε κατακτήσει πολλάκις Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ενώ για Πανελλήνια δεν γίνεται ούτε καν λόγος ακόμα και στα Yngling. Το 2009 ήλθαν νέες επιτυχίες για τον Όμιλό μας στα σκάφη 420 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με πλήρωμα τους αθλητές μας Αντώνη Τσιμπουκέλλη και Νίκο Καρώνη που πήραν την πρώτη νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το ίδιο έτος το πλήρωμα των αδελφών Μπακατσιά (Τριαντάφυλλος και Ανδρέας) κέρδισε χρυσό μετάλλιο. Το 2010 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών RSX ο Βύρωνας Κοκκαλάνης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ και αθλητής Γιώργος Καραδήμας κατέκτησε την 1η Βαλκανική μετάλλιο) στους Βαλκανικούς αγώνες 2011 που έγιναν στο Ιζμιτ στην κατηγορία σκαφών Optimist. αθλητής μας ο μικρός μας νίκη (χρυσό της Τουρκίας, Πολλές επιτυχίες και στο εσωτερικό σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα έχουν κατακτηθεί από αθλητές του Ομίλου μας στα optimist, 420, Finn και 470. Η ανοικτή θάλασσα έχει προσφέρει στον ΝΟΤΚ πολλές διακρίσεις με τα σκάφη των μελών μας να έχουν κατακτήσει πέραν των επάθλων των εκάστοτε διοργανώσεων και πολλές κατ έτος πρώτες - δεύτερες και τρίτες νίκες στο ετήσιο Ranking List της Ομοσπονδίας μας. Πάμπολλες συμμετοχές σε Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα με διακρίσεις υπάρχουν και στα αθλήματα κανόε-καγιάκ και ερασιτεχνικής αλιείας.

11 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

12 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

13 ΣΧΟΛΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Η Πασπαλιάρη Θεοδώρα ήταν η πρώτη μαθήτρια της σχολής αρχαρίων που πρωτοξεκίνησε ο Όμιλός μας στις 12/2/1995 με εκπαιδευτή τον ωκεανοπόρο Αντώνη Βασιλειάδη. Μέχρι σήμερα και μετά από 16 χρόνια συνεχούς προσπάθειας η σχολή σήμερα απαριθμεί 922 αποφοιτήσαντες μαθητές. Βέβαια αυτός ο αριθμός τα τελευταία 4 χρόνια έχει αυξήσει σημαντικά το μέσο όρο του, αφού ανέρχεται στους 150 μαθητές ετησίως. Οι μαθητές πέραν των θεωρητικών μαθημάτων που γίνονται κάθε Τετάρτη, εξασκούνται στην πρακτική κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ με την απόκτηση διπλώματος, πέραν της συμμετοχής τους σε αγώνες με σκάφη μελών του Ομίλου μας μπορούν να ενοικιάσουν ιστιοπλοϊκό σκάφος οπουδήποτε. ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ Α/Θ ΠΟΡΟΣ 2009 Τα τρία τελευταία χρόνια ο Όμιλός μας διοργανώνει μαθήματα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας για αρχάριους μαθητές σχολών που θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία και να αγωνισθούν ενεργά με την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται, εκτός από αγώνες εκμάθησης τριμαρίσματος πανιών, χρήση του μπαλονιού και γενικότερα ναυσιπλοΐα έτσι ώστε να γνωρίζουν τα πάντα σε αγωνιστικό σκάφος είτε ως πλήρωμα είτε αν αποκτήσουν μελλοντικά δικό τους σκάφος.

14 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ - ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ OPTIMIST Πόλος έλξης έχει γίνει ο Όμιλός μας για παιδιά 6-10 ετών στις ακαδημίες σκαφών optimist που εδώ και χρόνια διατηρεί. Οι ακαδημίες αυτές είναι δίμηνης διάρκειας με συμβολικό κόστος που καλύπτει πάγιες ανάγκες συντήρησης των σκαφών. Τα παιδιά που ακολουθούν το τμήμα ανέρχονται σε κάθε περίοδο στον αριθμό 30, ενώ αυτά που επιδεικνύουν πρόοδο εντάσσονται στην προαγωνιστική και αγωνιστική ιστιοπλοΐα. Ο Όμιλος έχει για την εκπαίδευση των παιδιών 4 προπονητές, οι οποίοι σε συνεργασία με τον έφορο τριγώνου, εκπονούν το προπονητικό πρόγραμμα αλλά και την αξιολόγηση των νέων αθλητών. Ο ΝΟΤΚ επιδεικνύει πληθώρα διακρίσεων στα αγωνιστικά του τμήματα από το 1962 (έτος ίδρυσης Ιστιοπλοΐας τριγώνου) έως και σήμερα που φανερώνει την σοβαρή και συνεχή προσπάθεια όλων των παραγόντων για την επίτευξη παρελθοντικών αλλά και μελλοντικών επιτυχιών.

15 ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑμεΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (Ν.Ο.Τ.Κ.), πάντα πρωτοπόρος στη στήριξη του αθλητισμού και πρωταθλητισμού, λειτουργεί σχολή εκμάθησης ιστιοπλοΐας για άτομα με αναπηρία (Α.με.Α.) από το Η σχολή αυτή είναι η μοναδική στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να γίνει ο μελλοντικός τροφοδότης πρωταθλητών στις παραολυμπιακές κατηγορίες. Από τη μεριά τους οι ιστιοπλόοι μας της κατηγορίας Α.με.Α. αγκάλιασαν το άθλημα με τέτοια αγάπη και ζήλο, πού είναι βέβαιο ότι θα διακριθούν σε μεγάλους αγώνες. Οι αθλητές με αναπηρία αθλούνται δίπλα στους αρτιμελείς αθλητές μας. Αυτό βοηθάει να ενταχθούν πλήρως στην κοινωνία, αλλά εκπαιδεύει και την ίδια την κοινωνία να τους αποδέχεται με την ιδιαιτερότητά τους, αφού στη θάλασσα ανταγωνίζονται ισάξια και πολλές φορές κερδίζουν τους αρτιμελείς αθλητές. Ο Όμιλος καλύπτει τη σχολή με ειδικά σκάφη εκμάθησης από την Αυστραλία (τύπου 2,3 Access) και με φινλανδικά σκάφη ολυμπιακής κατηγορίας, μονοθέσια (τύπου 2,4 mr). Οι αθλητές μας το 2011 διακρίθηκαν στους αγώνες Eurolymp και το Πανελλήνιο της κατηγορίας 2,4 mr κατακτώντας την τρίτη θέση. Στη σχολή αυτή τη στιγμή εκπαιδεύονται επτά αθλητές. Τα μαθήματα ιστιοπλοΐας πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

16 ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ Το 1980 ιδρύθηκε το τμήμα του αθλήματος Κανόε - Καγιάκ (ήρεμων νερών) που έχει μεγάλη δραστηριότητα και αγωνιστική και προπονητική. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν πετύχει πανελλήνιες και διασυλλογικές νίκες κατακτώντας αρκετά συχνά από πρώτες έως τρίτες θέσεις. Ζωντανοί θρύλοι και συνεχείς εμψυχώτριες του τμήματος οι 2 σημερινές προπονήτριες Ελένη Μπουζίκου και Άννα Παναγιωτίδου. Το αγωνιστικό τμήμα αριθμεί σήμερα 10 αθλητές και αθλήτριες ενώ το τμήμα των αρχαρίων και προχωρημένων έχει 15 παιδιά. Στο τμήμα των αρχαρίων γίνονται δεκτοί αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 8 έως 14 ετών. Παράλληλα ο Όμιλός μας είναι σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσει και σχολές στο άθλημα για ενήλικες οι οποίοι εκδηλώνουν αρκετό ενδιαφέρον για αυτές.

17 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ Η διασκέδαση όλων αυτών που οδήγησε στη δημιουργία του ΝΟΤΚ... Η διασκέδαση που κάνει τους μεγάλους να συμπεριφέρονται σαν παιδιά αλλά και το άθλημα που μας έχει δώσει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο διασυλλογικό επίπεδο. Το άθλημα που οι μεγαλύτεροι διασκεδάζουν και μέσα από τη διασκέδαση περνούν τις γνώσεις τους πάνω σε τεχνικές ψαρέματος αλλά και το σεβασμό τους για το υγρό στοιχείο στους νεότερους. Η επιμόρφωση των μικρών και μεγάλων αθλητών στο τμήμα αυτό είναι συνεχής και αφορά πιο πολύ στα θαλάσσια είδη, τη μόλυνση της θάλασσας τα ελάχιστα επιτρεπτά όρια των ψαριών που μπορούν να αλιεύσουν, αλλά και τεχνικές απελευθέρωσης μικρότερων μεγεθών ψαριών, έτσι ώστε αυτά να επιστρέψουν ζωντανά στο φυσικό τους περιβάλλον. Το 2007 με τον αείμνηστο Χρήστο Ζορμπά και τον Πέτρο Δημητροκάλη ο Όμιλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αθλητικής αλιείας εκείνης της χρονιάς, ενώ τον αμέσως επόμενο χρόνο (2008) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, όπως άλλωστε δήλωσαν νικητές και ηττημένοι, τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αθλητικής Αλιείας Το 2008 ήταν η χρονιά με τις περισσότερες συμμετοχές ομάδων και αθλητών από όλη την Ελλάδα κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει ξανασυμβεί. Τι κάνουμε τα αλιεύματα των αγώνων; Οι δραστηριότητες του ομίλου είναι πολυποίκιλες. Μετά από κάθε αγώνα αλιείας και αφού γίνει το ζύγισμα και η καταμέτρηση των αλιευμάτων αυτά συγκεντρώνονται και παραδίδονται αυθημερόν στο γηροκομείο του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων στην περιοχή των Τζιτζιφιών δείχνοντας και έμπρακτα την προσφορά του Ομίλου στο κοινωνικό σύνολο.

18 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ

19 ΝΟΤΚ - 53 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Βέβαια η κοινωνική προσφορά του ΝΟΤΚ δεν σταματά εδώ. Πρόσφατα και με απόφαση του Δ.Σ. έγινε εθελοντική αιμοδοσία με αρκετή επιτυχία (κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον) ενώ κατά καιρούς γίνεται εθελοντικός καθαρισμός του λιμανιού από τους μικρούς αθλητές του Ομίλου.

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας. ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Καλλιθέα 20 Μαρτίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας ΜΕ 11 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ 500 ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 25 ο ATHENS EUROLYMP WEEK Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 25 ο Athens Eurolymp

Διαβάστε περισσότερα

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014

27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 27 Φεβρουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πολυνίκης όμιλος ο ΝΟΤΚ και το 2014 Πολυνίκης όμιλος για μια ακόμη χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας στην ετήσια εορτή Βράβευσης αθλητών του ΟΠΑΑ Καλλιθέας

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2009 Περιεχόμενα Α). Εισαγωγή. Β). Προπονητές ( Εθνικοί προπονητές περιφερειακοί προπονητές). Γ). Περιφέρεια (περιφερειακοί αγώνες). ). Προκρίσεις Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας στην κατηγορία 420 σηματοδότησε η σημερινή συνέντευξη τύπου την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MARKETING Mob

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & MARKETING Mob Aναφέρθηκε επιγραμματικά στην από 2002 έως σήμερα (16 χρόνια) αμφισβητουμένη νομική θέση που υπάρχει για τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ναυταθλητική Μαρίνα. Δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί οι όμιλοι σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 22η Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 22η Ιανουαρίου 2018 Ημ/νια 22η Ιανουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2018 και Βράβευση Διακριθέντων Αθλητών, με πλήθος επισήμων, μελών, γονέων, φίλων και αθλητών. Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR. Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SONAR Βασίλης Χριστοφόρου Θοδωρής Αλεξάς Αργύρης Νοτάρογλου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση Αθλητών Παραολυμπιακή κατηγορία Sonar Το σκάφος Sonar Τεχνικά Χαρακτηριστικά Sonar Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011, ορίζονται τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

êjiévn dfxvpiamsoi DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.58 Αποδελτίωση:07/07/2013

êjiévn dfxvpiamsoi DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.58 Αποδελτίωση:07/07/2013 DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.56 DOWN TOWN Κυρ, 07 Ιούλιος 2013, p.57 420 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ oäwa JxiuiKiKiviiwjv Γεννήθηκε στις 6.12.99 και είναι αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας Ξεκίνησε το άθλημα το

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC

Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Open 420 European Championships

Open 420 European Championships Open 420 European Championships Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του Ανοικτού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στα σκάφη 420. Το βράδυ της Δευτέρας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πλημμύρισε από νιάτα,

Διαβάστε περισσότερα

Open 420 European Championships ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Open 420 European Championships ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Καλλιθέα 24 Ιουλίου 2017 Open 420 European Championships ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του Ανοικτού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στα σκάφη 420. Το βράδυ της Δευτέρας, το Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάζω ακόμα υψηλότερους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτώ

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάζω ακόμα υψηλότερους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτώ Σμυρνιούδη αφιέρωμα Η Αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Β. ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η αποχαιρετά την κατηγορία Laser 4.7 καταλαμβάνοντας την 15 θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βέλγιο το 2017. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Αγωνιστικού Προγράμματος 2010

Πρόταση Αγωνιστικού Προγράμματος 2010 Πρόταση Αγωνιστικού Προγράμματος 2010 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STD, LASER RDL, STAR, 49er, MATCH RACE Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2010, ορίζονται τρεις αγώνες πρόκρισης

Διαβάστε περισσότερα

LES VOILES DE SAINT-TROPEZ CATAMARANS CUP SAILING MARATHON PLAY NOW! THE BOOT BLOCKBUSTER

LES VOILES DE SAINT-TROPEZ CATAMARANS CUP SAILING MARATHON PLAY NOW! THE BOOT BLOCKBUSTER w w w. p l e f s i m a g. g r ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BIMONTHLY YACHTING MAGAZINE ΤΕΥΧΟΣ 160 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 4.80 LES VOILES DE SAINT-TROPEZ CATAMARANS CUP SAILING MARATHON PLAY

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ SPETSES YACHT CLUB

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ SPETSES YACHT CLUB ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ SPETSES YACHT CLUB http://www.cruiserswiki.org/wiki/spetses (21/2/2014) Από την ιδέα στη πραγματοποίηση Η Ιστορική Ιδρυτική Διακήρυξη O Δήμαρχος κ. Π. Λυράκης υπογράφει πρώτος την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2013

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2013 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL(ΓΥΝΑΙΚΩΝ),NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2010

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2010 Ε.Ι.Ο. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2010 ΕΞΟΔΑ 0210 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 0211 60.98.00 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ-ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ 380.800,00 0001 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2009

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2009 0210 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 0211 60.98.00 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ-ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ 375.400,00 0001 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 359.800,00 0002 ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Ολυμπιονίκης Χαρίλαος Βασιλάκος» ΓΥΘΕΙΟ ΤΘ 33 ΤΚ 23200 ΤΗΛ: 2733025451 ΦΑΞ: 2733024616 Website: www.nolakonias.gr Email: nolakonias@yahoo.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε.Ι.Ο. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΞΟΔΑ 0210 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ -ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑ -ΕΠΙΔΟΜΑ 0211 60.98.00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Περιφερειακά Πρωταθλήματα 2019 Optimist & Laser 4.7 Β. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ν. Ελλάδας 23 25/03/2019 ΑΙΟΛΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας, βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ και απονομή Α Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN BIC Καλλιθέα 18 Ιανουαρίου 2017 Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί της ΕΟΤΚ αποτελούν συμπλήρωμα του Καταστατικού και έχουν την ισχύ των διατάξεων του αλλά η ερμηνεία τους σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρούεται

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2014 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL(ΓΥΝΑΙΚΩΝ),NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε.Ι.Ο. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 0210 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ-ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ 0211 60.98.00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΑΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αυλαία για τα 31 χρόνια του ΠΟΡΟΣ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αυλαία για τα 31 χρόνια του ΠΟΡΟΣ 2015 Καλλιθέα 6 Απριλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αυλαία για τα 31 χρόνια του ΠΟΡΟΣ 2015 Με επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή σκαφών και 350 ιστιοπλόους ολοκληρώθηκε ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΠΟΡΟΣ 2015 εις μνήμη Μάκη Γκρίτζαλη

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RSX ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, NACRA 17, 49er, 49er FX, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2015,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θεσσαλονίκη

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θεσσαλονίκη ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη Σεπτέμβριος 2016 1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) Ομάδες Θεσσαλονίκης Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηρακλής» είναι ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1908 στην ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Μέρος ισοπεδωμένο, σταδίου ή ιπποδρόμου για ασκήσεις ή τέλεση αγωνισμάτων, αναφερόμενο στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» 07 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Κεφάλαιο Α Κατηγορίες σκαφών 1. Ολυμπιακές και Διεθνείς 470 LASER STD & RDL RS:Χ, 49er & 49erFx FINN NACRA 17 STAR TORNADO EUROPE J24 και οι διεθνείς κατηγορίες ΑμεΑ (Para World)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-05-2O19 90 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014 0210 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ-ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ 0211 60.98.00 ΒΑΡΩΝ κλπ) 124.000,00 0001 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 124.000,00 0002 ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2009

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2009 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2009 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2009, ορίζονται δυο αγώνες πρόκρισης (Ranking List)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα σωματεία της ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Αρ.Πρ: Ιωάννινα 6/11/2012 Ο Αθλητικός Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων (τμήμα κολύμβησης) για 1 η φορά διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες για αθλητές προαγωνιστικών

Διαβάστε περισσότερα

O19 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΝ

O19 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΝ Τέσσερα μεγάλα ονόματα, μάλιστα, ο Αμερικανός Κάλεμπ Πέιν, ο Βρετανός Τζάιλς Σκοτ, ο Σουηδός Μαξ Σάλμινεν και ο Γάλλος Τζόναθαν Λομπέρ ανέβηκαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Προσχέδιο

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Προσχέδιο Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017 Προσχέδιο Κεφάλαιο Α Κατηγορίες σκαφών 1.Ολυμπιακές και Διεθνείς 470 LASER SD & RDL RS Χ, 49er & Fx FINN NACRA 17 STAR TORNADO EUROPE J24 και οι διεθνείς κατηγορίες ΑμεΑ 2.4MR

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ , 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: , TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ , 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: , TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (J.J.I.F.), την 27/11/2010 στην Αγ., Πετρούπολη της Ρωσίας, το πρόγραμμα των διεθνών διοργανώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο.Θ.Α.Κ. ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΠΟΛΟ - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΙΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΒΑΛΑ 2015 26-27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης

Έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης Έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης Από 1/1/2016 έως 30/9/2016 ο 2016 ήταν μία χρονιά που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, οι Όμιλοι κατάφεραν να διοργανώσουν αγώνες υψηλού επιπέδου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2014 Θεσσαλονίκη, 06/11/2014 Αρ. Πρωτ.605 Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2014 Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ORCi 2009 (10-13/09/2009) και Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας ΚΟΡΦΟΣ 2009 (11-13/09/2009) στην μνήμη Νάσου Κοσμόπουλου ΦΑΛΗΡΟ - ΚΟΡΦΟΣ - ΦΑΛΗΡΟ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις NIKAIA TENNIS CLUB- LARISSA- GREECE ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε 14-41005 ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - TEL-FAX : 2410-922354 email : oan1997@otenet.gr, web-site:www.nikeatennisclub.gr Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

29/10/13 ΚΡΙΣΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥ

29/10/13 ΚΡΙΣΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΡΙΣΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ } Ο σχολικός αθλητισμός αποτελεί την άμεση συνέχεια της

Διαβάστε περισσότερα

Κ ο ς Σ Τ Α Μ Ε Ν Ι Τ Η Σ :

Κ ο ς Σ Τ Α Μ Ε Ν Ι Τ Η Σ : 1 Κος ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: Καλησπέρα σας. Η εταιρεία Ολυμπιακά Ακίνητα συστήθηκε το 2002, αλλά ουσιαστικά στελεχώθηκε μετά το 2004, με σκοπό την αξιοποίηση των ακινήτων που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών

Διαβάστε περισσότερα

Στο πρώτο τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω) νικητής αναδείχθηκε (όπως και πέρσι) ο σκακιστής του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών

Στο πρώτο τουρνουά (ηλικίας από δεκατρία ετών και άνω) νικητής αναδείχθηκε (όπως και πέρσι) ο σκακιστής του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Υψηλάντεια 2017». Το τουρνουά διεξάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 933. Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 933. Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 933 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Σήμερα ημέρα Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:00 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Ε.Ι.Ο. ύστερα από πρόσκληση του

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Εκπροσώπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «STAR SAILORS LEAGUE»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «STAR SAILORS LEAGUE»! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, 14-02-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2014-2016

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2014-2016 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2014-2016 Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ Είναι δεδομένη η ανάγκη αλλαγών σε επίπεδο αθλητικού σχεδιασμού στον ΣΕΓΑΣ, ώστε να αντανακλά τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και - κυρίως - τα

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα:

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα: Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012 Ατομικά Αθλήματα: Για τα ατομικά αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Σκοποβολή, Άρση Βαρών σε πάγκο, Ποδηλασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 12η Φεβρουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημ/νια 12η Φεβρουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2018 Ημ/νια 12η Φεβρουαρίου 2018 ΘΕΜΑ : ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2018 Το Σαββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 με μεγαλη επιτυχία, γεμάτος κέφι, μουσική και χορο, πραγματοποιήθηκε στο μουσικό εστιατόριο ΛΑΖΑΡΟΣ 1971,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Θεσσαλονίκη, 29/10/2015 Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής

Διαβάστε περισσότερα

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015

Οι αποστολές της ΚΟΕ 1 οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας Πεσκάρα 2015 5 οι Κοινοπολιτειακοί Αγώνες Νέων Σαμόα 2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ TΗΛΕΦΩΝΟ: 22449880, TΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟ: 22449890 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: cypnoc@cytanet.com.cy ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22449692,

Διαβάστε περισσότερα

31.410,00 0001 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΤΕ 22.910,00 0002 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ 8.500,00 0234 60.98.09 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΙΣ Σ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

31.410,00 0001 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΤΕ 22.910,00 0002 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ 8.500,00 0234 60.98.09 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΙΣ Σ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.Ι.Ο. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2002 ΕΞΟ Α 2η Τροποποίηση και αναµόρφωση ( Σ 777/18.12.2002+A121) 0210 ΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΕΣ 0211 60.98.00 ΜΙΣΘΟ ΟΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣΧΡΟΝΟΕΠΙ ΟΜΑΕΠΙ ΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Θάλασσες της Ναυπάκτου. Εργασία Β Τετραμήνου

Θάλασσες της Ναυπάκτου. Εργασία Β Τετραμήνου Θάλασσες της Ναυπάκτου Εργασία Β Τετραμήνου Το project αυτό δημιουργήθηκε από μαθητές της Α τάξης του 2 ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου και έχει στόχο να προβάλλει hobby, αθλήματα καθώς και δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων

Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας 14-15 ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων Συντονιστής: Καραμπουρνιώτης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Μισαραλιώτου 2 117 42 Αθήνα Tηλ. 210-3607507, 210-3639781, 210-3614197 * Fax 210-3389004 E - mail: info@fencing.org.gr escrime@fencing.org.gr ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Εκπροσώπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ (ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΤΙΑ) ΔΙΣ ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 2004-ΠΕΚΙΝΟ 2008 ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΡΕΚΟΡ 50,100,200Μ ΠΡΟΣΘΙΟ Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 25 Αυγούστου 1986 Σε ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 03 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST 11χρονων (Ανάπτυξης) OPTIMIST LASER 4.7 LASER RDL 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ι.Ο.Κ. Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Έκθεση Πεπραγμένων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Έκθεση Πεπραγμένων 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ο 2015 παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, που οδήγησαν στην περικοπή, τροποποίηση αλλά και ματαίωση ορισμένων ιστιοπλοικών αγώνων, από πλευράς της

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ OPTIMIST & LASER 4,7 12 & 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Το σύνολο των προτάσεων της Τεχνικής Επιτροπής έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Τ. με εξαίρεση το θέμα της αύξησης της επιχορήγησης της διοργάνωσης διασυλλογικών αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 783 Συνεδρίαση του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 783 Συνεδρίαση του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 783 Συνεδρίαση του ιοικητικού Συµβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ Σήµερα 18 Απριλίου 2003 ηµέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Ε.Ι.Ο. στο Μοσχάτο, Λεωφ.Ποσειδώνος

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2018-2022 1 ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (1) ΣΤΟΧΟΙ 3 ΣΕΛ (2) ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 (3) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 4 (4) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 5 (5) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 5 (6)

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Κ12 Θεμέλιο αναπτυξιακής δράσης ΑΘΗΝΑ / 12 / 2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗ ΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΣΜΟΥ ΤΟΜΕΑ Σ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Κατηγορία Κ12 Θεμέλιο αναπτυξιακής δράσης ΑΘΗΝΑ / 12 / 2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗ ΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΣΜΟΥ ΤΟΜΕΑ Σ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κατηγορία Κ12 Θεμέλιο αναπτυξιακής δράσης ΑΘΗΝΑ 07-08 / 12 / 2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗ ΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΣΜΟΥ ΤΟΜΕΑ Σ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ακαδημίες Σωματείων Η νέα ισχυρή πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια. Τμήματα υποδομής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» Μεσολόγγι 15/6/18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία Ελλάδας Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024

Συνεργασία Ελλάδας Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 Συνεργασία Ελλάδας Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 30/01/2019 Η Πρεσβεία της Γαλλίας, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ» ΤΗΣ Ε.Ι.Ο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ» ΤΗΣ Ε.Ι.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, 19-02-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ «ΒΡΑΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ Παναγιώτης Καμπουρίδης Στάθης Παπαδόπουλος Περιεχόμενα Το σκάφος 470...2 Στόχοι...3 Δυνατότητες & προοπτικές...4 Προβολή Χορηγού...5 Κανονισμοί διαφήμισης...6 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού

Διαβάστε περισσότερα