ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/14

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/14"

Transcript

1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ /9/14 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε όλες τις τάξεις με στόχο τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε σχέση με σοβαρά περιβαλλοντικά ζητήματα. Στα πλαίσια της συστηματικής επικοινωνίας και της αποδοτικής συνεργασίας γονέων και δασκάλων έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις κατά τις οποίες θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της κάθε τάξης, η στοχοθεσία και ο τρόπος υλοποίησής του. ΤΡΙΤΗ 23/9/14 ΤΕΤΑΡΤΗ 24/9/14 25/9/14 26/9/14 2/10/14 Ώρα : 5.30 μ.μ.στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου. Παρουσίαση του Προγράμματος της Δ τάξης. Ώρα : 7.30 μ.μ.στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου. Παρουσίαση του Προγράμματος της Γ τάξης. Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ορίζοντας 2020 Researchers Night: » οι μαθητές της Δ, Ε και ΣΤ τάξης συμμετέχουν σε εκδήλωση με ομιλήτρια την καθηγήτρια ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρηστίδου Βασιλεία με στόχο την ευαισθητοποίησή τους και τη γνωριμία τους με το έργο των ερευνητών ώστε να αναδειχτεί η αξία του και ο ρόλος του στη ζωή, την επιστήμη και την ανάπτυξη καθώς και την άμεση επίδραση των ερευνητικών επιτευγμάτων στην τοπική κοινωνία. Ώρα : 5.30 μ.μ.στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου. Παρουσίαση του Προγράμματος της Β τάξης. Ώρα : 7.30 μ.μ.στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου. Παρουσίαση του Προγράμματος της Α τάξης. Ώρα : π.μ. στο Ιστορικό κέντρο της Λάρισας. Με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς κάτω από το γενικό σύνθημα «Ευρώπη, μια κοινή κληρονομιά» που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς και την ενίσχυση της κοινής ευρωπαϊκής συνείδησης και του διαπολιτισμικού διαλόγου, οι μαθητές της ΣΤ τάξης συμμετέχουν σ ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού στα μνημεία της Λάρισας που διοργανώνουν οι Εφορίες Αρχαιοτήτων και γνωρίζουν μέσα από τα μνημεία «τα πρόσωπα της πόλης μας» στο πέρασμα του χρόνου. Ώρα : 5.30 Μστο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου. Παρουσίαση του Προγράμματος της ΣΤ τάξης. Ώρα : 7.30 μ.μ.στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου. Παρουσίαση του Προγράμματος της Ε τάξης.

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 ΤΕΤΑΡΤΗ 1/10/14 6/10/14 ως 10/10/14 6/10/14 10/10/14 9/10/14 13/10/14 ΤΡΙΤΗ 14/10/14 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε όλες τις τάξεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών απέναντι στους ηλικιωμένους. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Περιβάλλοντος θα προγραμματιστούν δράσεις για το περιβάλλον και θα ολοκληρωθούν το Α Τρίμηνο ως εξής: Τάξη Α, Β, Γ :Μαθαίνω να προστατεύω το περιβάλλον Τάξη Δ : Διαθεματική προσέγγιση με θέματα: α)οικολογική συνείδηση για όλους β) Ανακύκλωση Τάξη Ε και ΣΤ : Δραστηριότητες με θέμα: το Περιβάλλον στα μαθήματα της Γλώσσας, των Εικαστικών και της Θεατρικής Αγωγής. Η Β τάξη ξεκινά τη Διαθεματική εργασία της με θέμα: «Το παιχνίδι από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα» η οποία θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του Α Τριμήνου. Δράσεις με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και θέμα το ρατσισμό. Τάξη Δ, Ε και ΣΤ : Εκλογές για την ανάδειξη του Μαθητικού Συμβουλίου. Ώρα : μ.μ. Ενημέρωση γονέων από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και των ειδικών μαθημάτων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα δοκιμής εκκένωσης του κτηρίου. Η άσκηση ετοιμότητας θα πραγματοποιηθεί βάσει του σχεδίου που έχει καταρτιστεί με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας. Ώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νηπιαγωγείου. Κλήρωση σημαιοφόρων και παραστατών για το σχολικό έτος Η κλήρωση θα γίνει με την παρουσία των γονέων που το επιθυμούν και ο χρόνος τους το επιτρέπει.

4 16/10/14 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε όλες τις τάξεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα υγιεινής διατροφής. Οι μαθητές της Α τάξης θα προσεγγίσουν τα βιβλία «Όνειρο από σοκολάτα» του Χρ. Μπουλώτη και «Μια φορά ήταν η Κολοτούμπα» της Σοφίας Μαντουβάλου και θα ανακαλύψουν τα μυστικά της υγιεινής διατροφής. Η Β τάξη ξεκινά τη διαθεματική εργασία της με θέμα: «Μαθαίνω να τρώω υγιεινά» που θα ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστεί στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Στα πλαίσια της Διαθεματικής εργασίας της Β τάξης εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου θα αναπτύξουν στους μαθητές θέματα σχετικά με τη στοματική υγιεινή. 24/10/14 Ταυτόχρονα το Σχολείο θα επιδιώξει να ανοίξει ένα δημιουργικό διάλογο με την οικογένεια, ώστε μέσα από τον προβληματισμό να βρεθούν τρόποι αντικατάστασης των γλυκών που κερνούν τα παιδιά και που είναι πλούσια σε ζάχαρη και λιπαρά με άλλες πιο υγιεινές προτάσεις. Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας σε όλες τις τάξεις. Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι δράσεις με θέμα: «Διατροφή».

5 27/10/13 Γιορτή της Σημαίας Εορτασμός της 28 ης Οκτωβρίου Ώρα 8.15 π.μ. (όλες οι τάξεις) Προσευχή Έπαρση Σημαίας Εθνικός Ύμνος Τελετή παράδοσης της σημαίας στους σημαιοφόρους και στους παραστάτες του 1 ου και 2 ου Δημοτικού Σχολείου. Ώρα 8.45 π.μ. (τάξεις Δ, Ε και ΣΤ ) Μέρος Α Εκδήλωση Απονομής Αριστείων στους μαθητές της ΣΤ τάξης, που σε όλα τα μαθήματα και στα τρία Τρίμηνα της Ε τάξης είχαν άριστη επίδοση. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τους γονείς. Μέρος Β Ομιλία από τον κ. Δαλαμάγκα Χρίστο Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο από τους μαθητές της Ε τάξης. Σημείωση : Ώρα π.μ. (τάξεις Α, Β και Γ ) Ομιλία από την κ. Κουτσιαρή Χρύσα Εκδήλωση για την επέτειο της 28 ης διοργανώνεται από τη Γ τάξη. Οκτωβρίου που ΤΡΙΤΗ 28/10/14 31/10/14 Το σχολείο θα λειτουργήσει με πρωινό ωράριο (11.50 π.μ.) ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ Παρέλαση μαθητών ΣΤ και Ε τάξης Εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε κάθε τάξη. Οι μαθητές της Δ τάξης θα φιλοτεχνήσουν πήλινους κουμπαράδες που θα διατεθούν προς πώληση στο χριστουγεννιάτικο Bazaar.

6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Από το μήνα Νοέμβριο και για όλο το σχολικό έτος τα παιδιά θα γνωρίσουν και θα επεξεργαστούν ποικιλοτρόπως βιβλία της συγγραφέα Μαρίας Παπαγιάννη, η οποία είναι για φέτος η Συγγραφέας της Χρονιάς. 1/11/14 30/11/14 Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ευέλικτης Ζώνης οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων θα εργαστούν ομαδικά και θα παράγουν Video ή Powerpoint με θέμα «Σέβομαι τη διαφορετικότητα, ένα πρόγραμμα κατά της ενδοσχολικής βίας» και θα συμμετάσχουν στον αντίστοιχο σχολικό διαγωνισμό. Οι μαθητές της Δ τάξης στα πλαίσια σχετικής ενότητας στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος θα επισκεφτούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων και θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες του σχετικού προγράμματος. Οι μαθητές της Δ τάξης στα πλαίσια της διαθεματικής εργασίας τους με θέμα το περιβάλλον θα επισκεφτούν το ΧΥΤΑ. *Οι ημερομηνίες δε μας έχουν δοθεί ακόμη.

7 ΤΕΤΑΡΤΗ 5/11/14 6/11/14 10/11/14 ως 21/11/14 ΤΡΙΤΗ 11\11\14 14/11/14 17/11/14 ΤΕΤΑΡΤΗ 19/11/14 21/11/14 24/11/14 27/11/14 Συνεχίζοντας τις δράσεις για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε περιβαλλοντικά θέματα οι μαθητές της Β τάξης επισκέπτονται το Βοτανικό Κήπο του Δήμου Λαρισαίων και γνωρίζουν τα φυτά του τόπου μας. Ώρα : 5.30 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Νηπιαγωγείου Ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Σωτηρίου Απόστολος θα αναπτύξει το θέμα «Η μελέτη στο σπίτι», ένα θέμα που αφορά γονείς και εκπαιδευτικούς. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Ώρα : 7.00 μ.μ. Ενημέρωση γονέων από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων και των ειδικών μαθημάτων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Οι μαθητές της Α τάξης προσεγγίζουν διαθεματικά το θέμα «Τηλεόραση» μέσα από τα βιβλία του Βαγγέλη Ηλιόπουλου «Πάλι τηλεόραση Θέμο;» και «Μεσημέρι με το Θέμο». Οι μαθητές όλων των τάξεων θα προσεγγίσουν το θέμα στο μάθημα της Γλώσσας και θα παράγουν σχετικά κείμενα. Ώρα π.μ. Με αφορμή σχετική ενότητα μαθημάτων στο μάθημα της Γλώσσας, οι μαθητές της Δ τάξης θα ενημερωθούν για την αξία του νερού στη ζωή μας από εκπρόσωπο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στο αμφιθέατρο του Σχολείου. Οι μαθητές της ΣΤ τάξης στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας για τις κοινότητες και τους εμπορικούς συνεταιρισμούς στα χρόνια της Τουρκοκρατίας θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική εκδρομή στα Αμπελάκια. Υπεύθυνοι συνοδοί : κ. Γιαλιτάκη Μαρία, κ. Παπάνθιμου Χρύσα, κ. Μαστοροδήμος Χρήστος Τάξεις Α,Β και Γ Ώρα:8.15 π.μ. Εκδήλωση με δράσεις και επετειακά τραγούδια για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ομιλία από την κ. Μαργκά Μαρία. Τάξεις Δ, Ε και ΣΤ Ώρα: π.μ. Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους μαθητές της ΣΤ τάξης. Ομιλία από τον κ. Δάσιο Άρη. Το σχολείο θα λειτουργήσει με πρωινό ωράριο (11.50 π.μ.) Οι μαθητές της Δ τάξης θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρουσίασης της Μουσειοσκευής «Ενδυμασία στην αρχαία Ελλάδα» του Μουσείου Γουλανδρή. Η παρουσίαση θα γίνει από την κ. Παπαθανασίου. Στα πλαίσια της διαθεματικής εργασίας τους οι μαθητές της Β τάξης θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρουσίασης της Μουσειοσκευής «Το παιχνίδι στην αρχαιότητα»του Μουσείου Γουλανδρή. Η παρουσίαση θα γίνει από την κ. Τζιγκούρα. Με αφορμή τη σχετική ενότητα στο μάθημα της Ιστορίας οι μαθητές της Ε τάξης ξεκινούν το project με θέμα: «Η Θεσσαλία στα βυζαντινά χρόνια». Δράσεις με αφορμή την Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση.

8 ΤΕΤΑΡΤΗ 3/12/14 4/12/14 ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12/14 11/12/14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Διαφορετικότητας θα παρουσιαστούν οι δράσεις που υλοποιήθηκαν σε κάθε τάξη στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης και του Κοινωνικού σχολείου με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα σχετικά με τη διαφορετικότητα. Ώρα:4.00 μ.μ. Συνεδρίαση του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών για την εκτίμηση της προόδου των μαθητών στο Α τρίμηνο. Κατάθεση Βαθμολογίας Α τριμήνου στη Διεύθυνση. Δράσεις με αφορμή την Δικαιώματα των Παιδιών. Παγκόσμια Ημέρα για τα Η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη θα επισκεφτεί το Σχολείο και θα επικοινωνήσει με τα παιδιά. 15/12/14 ως 19/12/14 ΤΡΙΤΗ 16/12/14 18/12/14 ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12/14 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μαθητών της Δ τάξης με θέματα από τα χριστουγεννιάτικα βιβλία της Μαρίας Παπαγιάννη. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η συγγραφέας. Εβδομάδα προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα. Προετοιμασία για Θεία Κοινωνία Νηστίσιμη διατροφή. Συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίων Σαράντα. Προετοιμασία χριστουγεννιάτικου Bazaar. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μαθητών της Α τάξης. Ώρα:6.30 μ.μ. Επίδοση της Βαθμολογίας του Α τριμήνου και ενημέρωση των γονέων από τους Εκπαιδευτικούς των τάξεων και των Ειδικών μαθημάτων. Στο χώρο του Σχολείου θα διοργανωθεί Bazaar με έργα των μαθητών όλων των τάξεων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ταυτόχρονα θα παρουσιάζονται δράσεις με γιορταστικό περιεχόμενο από ομάδες μαθητών όλων των τάξεων. Ώρα έως 15.00

9 ΤΡΙΤΗ 23/12/14 Εκκλησιασμός Θεία Κοινωνία Οι μαθητές της Δ τάξης θα παρουσιάσουν το χριστουγεννιάτικο θεατρικό τους στους μαθητές των άλλων τάξεων. Τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων θα γίνουν κανονικά. Καλές γιορτές!

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2014 Δ Τ Τ Π Π Σ Κ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2014 Δ Τ Τ Π Π Σ Κ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2014 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2014 Δ Τ Τ Π Π Σ Κ Δ Τ Τ Π Π Σ Κ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

Τάξη Δ Διαθεματική προσέγγιση στα θέματα: α) Οικολογική συνείδηση για όλους β) Ανακύκλωση

Τάξη Δ Διαθεματική προσέγγιση στα θέματα: α) Οικολογική συνείδηση για όλους β) Ανακύκλωση Στη διάρκεια του Α Τριμήνου προγραμματίζονται και υλοποιούνται κατά τάξη διαθεματικές εργασίες και προγράμματα φιλαναγνωσίας ως εξής: Τάξη Α Στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας οι μαθητές ξεκινούν

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟ -ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟ -ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟ -ΜΑΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2015 2 ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ Υλοποιούνται και ολοκληρώνονται οι διαθεματικές εργασίες και τα projectς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α. ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ -ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α. ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 2 Δευτέρα Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ιδιωτικό Γυμνάσιο Κολλέγιο Ψυχικού Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Δευτέρα, 3 Έναρξη Σχολικού Έτους 2018-2019- Παρουσία Διδακτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ1 Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων 2016-2017 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Πέμπτη 1/9 Δευτέρα 5/9 Δευτέρα 5/9 Τετάρτη 7/9 Παρασκευή 9/9 Πέμπτη 29/9

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 17-20 18 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 2-10 Έναρξη σχολικού έτους 2019-2020 Παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 17-20 18 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 17-20 18 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 16-20 1 7 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 16-20 1 7 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 16-20 1 7 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR 17/12/2016 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 24/12-08/01/2017 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΡΑ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 17-20 18 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Διαβάστε περισσότερα

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Πέμπτη, 3 10:30-12:30 Υποδοχή νεοεισερχόμενων μαθητών α, β και γ γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6 Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Δευτέρα 3/9/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Διαβάστε περισσότερα

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Δευτέρα, 5 18:30 Ενημερωτική συνάντηση γονέων α Γυμνασίου (Αίθουσα Χωρέμη Μπενάκειο) Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Διαβάστε περισσότερα

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Δευτέρα, 2 09:00-13:00 Παραπεμπτικές εξετάσεις (Μπενάκειο κτήριο). Τρίτη, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2016 2017 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 08:30 16:00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία

Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία Πολιτική που αφορά την προώθηση των δεσμών συνεργασίας του σχολείου με τους εξωτερικούς φορείς που εμπλέκονται στη σχολική διαδικασία ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1. Αποτελεσματική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟN ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 18-20 19 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 8 31

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2012-2013 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 08:30 15:00

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 27/09/2006 Επίσκεψη των γονέων των παιδιών του νηπιαγωγείου στο σταθμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011-2012 1 ος Στόχος Το σχολείο μας Ένα εργαστήριο ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δημιουργικότητας και συνεργασίας. 1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2016 2017 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 08:30 16:00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 2 3 Δευτέρα: Έναρξη σχολικού έτους 2012-2013 Παρουσία διδακτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Οκτωβρίου 2017

Δράσεις Οκτωβρίου 2017 19-10-2017,Μουσείο Αφής 13 ο Δημ. Σχ. Αχαρνών Δράσεις Οκτωβρίου 2017 Τα τμήματα των μεγάλων τάξεων του σχολείου μας, Ε και Στ, επισκέφθηκαν το Μουσείο Αφής στην Καλλιθέα. Εκεί οι μαθητές προσπάθησαν με

Διαβάστε περισσότερα

«Ανακαλύπτοντας τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Επαρχίας Ελασσόνας»- Μια διδακτική προσέγγιση

«Ανακαλύπτοντας τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Επαρχίας Ελασσόνας»- Μια διδακτική προσέγγιση «Ανακαλύπτοντας τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Επαρχίας Ελασσόνας»- Μια διδακτική προσέγγιση Μαρία Θ. Παπαδοπούλου, PhD Σχολική Σύμβουλος 6 ης Περιφέρειας Π.Ε. ν. Λάρισας Ελασσόνα, 7 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Παρασκευή 1/9/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2017 2018 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 08:30 16:00 Έναρξη μαθημάτων Σχολικού Έτους

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

2003-2016 Στράτος Φ. Κυριαζίδης ( http://www.stratari.gr ) 1

2003-2016 Στράτος Φ. Κυριαζίδης ( http://www.stratari.gr ) 1 2003-2016 Στράτος Φ. Κυριαζίδης ( http://www.stratari.gr ) 1 Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2015 0 0 0 ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΤΡΙΤΗ 1 Αναλήψεις Υπηρεσίας ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Προγραμματισμός απολύμανσης κτηρίου Με ημερομηνία 31-8 κλείνουν:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ Ι ΑΚΤΗΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ Ι ΑΚΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ Ι ΑΚΤΗΡΙΟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. 2 Ιουνίου. 3 Ιουνίου. Ιούνιος Τεύχος 41 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2014 - Τεύχος 41 2 Ιουνίου Πραγματοποιείται η τελευταία εκδρομή για τη φετινή σχολική χρονιά. Οι μαθητές του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Τρίτη, 3 Οκτωβρίου Αγαπητοί γονείς,

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ Τρίτη, 3 Οκτωβρίου Αγαπητοί γονείς, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 Αγαπητοί γονείς, Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για διάφορα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. Στην ανακοίνωση αυτή θα ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 1/4/2013: ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Οι μαθητές των Ε και ΣΤ τάξεων συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος Σεπτέµβριος 2010

Αύγουστος Σεπτέµβριος 2010 Αύγουστος Σεπτέµβριος 2010 ΕΥΤΕΡΑ 30 ΤΡΙΤΗ 31 ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Με ηµεροµηνία 31-8 κλείνουν τα: - Βιβλίο Πιστοποιητικών Σπουδής - Βιβλίο Πράξεων ιευθυντή - Ηµερολόγιο Σχολικής Ζωής - Βιβλίο Πράξεων Σχολικού Συµβούλου

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Οκτώριος 2013 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Κ Ο Λ Λ ΕΓ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν - Κ Ο Λ ΛΕ Γ Ι Ο Ψ Υ Χ Ι Κ Ο Υ Ε Τ Η Σ Ι Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Α Θ Η Ν Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ι Κ Ο ΕΤ Ο Σ 2 0 18-20 19 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 8 31

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

3os. ι λ α ν α γ ν ω σ Φ. ί α. «Μαθαίνω την ιστορία το περιβάλλον τον άνθρωπο» ΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ ΑΝΆΓΝΩΣΗΣ. Οκτώβριος 2013-Μάιος 2014. του δημοτικού σχολείου

3os. ι λ α ν α γ ν ω σ Φ. ί α. «Μαθαίνω την ιστορία το περιβάλλον τον άνθρωπο» ΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ ΑΝΆΓΝΩΣΗΣ. Οκτώβριος 2013-Μάιος 2014. του δημοτικού σχολείου 3os ΜΑΡΑΘΏΝΙΟΣ ΑΝΆΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ για τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Οκτώβριος 2013-Μάιος 2014 ι λ α ν α γ ν ω σ Φ ί α «Μαθαίνω την ιστορία το περιβάλλον τον άνθρωπο» Οι

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΔΚ (ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ )

Α' ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΔΚ (ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Δ Τ Τ Π Π Σ Κ 10 Υποδοχή μαθητών. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 14 Ιατρική Εξέταση από τη Σχολίατρο των μαθητών των τμημάτων ΜΟ1, ΗΕ1β, ΗΥ1α, 1 10 11 12 13 14 15 16 (2η - 5η περίοδο). 17 18 19 20

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αθήνα 12/09/2011 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων είναι ένα κατ εξοχήν Χριστιανικό Σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ «Η περιβαλλοντική διάσταση μέσα στη λαϊκή παράδοση του τόπου μας» ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΣΤ Τάξη (20) και Ε Τάξη (20) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Σάββας Παναγιώτης, Τσακνάκης Γεώργιος,

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

1 Ενημερωτικό Δελτίο. Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. Οκτώβριος- Νοέμβριος - Δεκέμβριος

1 Ενημερωτικό Δελτίο. Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. Οκτώβριος- Νοέμβριος - Δεκέμβριος Β Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου B Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου Παζαράκι UNICEF 1 Ενημερωτικό Δελτίο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΌ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Σχολική Χρονιά 2015-2016 Οκτώβριος-

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2006

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2006 25η Μαρτίου Στις 25 Μαρτίου εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου καθώς και την Επέτειο της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Τέτοια ημέρα, πριν από 2006 χρόνια, η Παναγία έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

13 ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

13 ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 13 ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Δράσεις Α τάξης Τμήμα Α1 Στις 4/3 θα συζητήσουμε για τη σαρακοστή τα ήθη και τα έθιμα. Θα κατασκευάσουμε την Κυρά

Διαβάστε περισσότερα

Στράτος Φ. Κυριαζίδης ( ) 1

Στράτος Φ. Κυριαζίδης (  ) 1 2003-2017 Στράτος Φ. Κυριαζίδης ( http://www.stratari.gr ) 1 Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2016 0 0 0 ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΤΡΙΤΗ 30 ΤΕΤΑΡΤΗ 31 Αναλήψεις Υπηρεσίας ΠΕΜΠΤΗ 1 Με ημερομηνία 31-8 κλείνουν: Ημερολόγιο Σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟN Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟN Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟN ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟN Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Προσέχω για να έχω» Δημοτικό Σχολείο Μονεμβάσιας Α τάξη Δασκάλα: Κατερίνα Λάγγη Σχολικό Έτος

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Προσέχω για να έχω» Δημοτικό Σχολείο Μονεμβάσιας Α τάξη Δασκάλα: Κατερίνα Λάγγη Σχολικό Έτος Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Προσέχω για να έχω» Δημοτικό Σχολείο Μονεμβάσιας Α τάξη Δασκάλα: Κατερίνα Λάγγη Σχολικό Έτος 2012-2013 Παιδαγωγική Διαδικασία Α. Θέματα που προσεγγίσαμε Πρόληψη ατυχημάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές Δημοτικού

Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές Δημοτικού Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές Δημοτικού 2017-2018 Tο παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (N. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα)

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Οκτώβριος 2014 - Τεύχος 43 2 Οκτωβρίου Γίνονται οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου και αντιπροέδρου κάθε τμήματος. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος 2016 - Τεύχος 62 7 Νοεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οι μαθητές παρακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα με sleepover, μηνύματα στον τοίχο, εγκαίνια έκθεσης, εκπαιδευτικές δράσεις και συνάντηση με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. 5 Δεκεμβρίου 2016

Απολογισμός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απολογισμός 2016 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης 5 Δεκεμβρίου 2016 To Διοικητικό Συμβούλιο 2016-2017 Ερασμία Παπαδοπούλου Πρόεδρος Μαρία Κομπότη-Καλοθανάση Αντιπρόεδρος Χαρά Μενελάου

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΠ ΓΕΛ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 Σεπτέμβριος 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς,

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Αγαπητοί γονείς, το σχολείο είναι ο χώρος όπου οι μαθητές περνούν πολλές ώρες, μαθαίνουν, δημιουργούν, συνεργάζονται, παίζουν, χαίρονται αλλά αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 -ΜΑΪΟΣ 2015

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 -ΜΑΪΟΣ 2015 ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 -ΜΑΪΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΑΞΕΙΣ ΩΡΑ ΘΕΜΑ ΤΟΠΟΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Α, Β, Γ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ :ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Λ Υ Κ Ε Ι Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2017 2018 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 08:30 16:00

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμοι, ορεξάτοι; Φύγαμε!!!!

Έτοιμοι, ορεξάτοι; Φύγαμε!!!! Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό ελτίο Νο 4, Σεπτέμβριος 2015 Έτοιμοι, ορεξάτοι; Φύγαμε!!!! Καταρχήν να ευχηθούμε σε όλους και όλες μία δημιουργική και καλή Σχολική Χρονιά 2015-2016! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2011-2012 ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1. Ομαλή μετάβαση μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο ώστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς 2 0 1 5-25 - 27/08 28/08 MANDOULIDES OPEN COMPUTER EPATHLON CAMP & ROBOTICS CAMP (ΓΥΜΝΑΣΙΟ) MANDOULIDES

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός Σχεδίου Εργασίας Project

Σχεδιασμός Σχεδίου Εργασίας Project ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 7 ΗΣ ΠΕΡΙΦ. Δ.Ε. Ν. ΣΕΡΡΩΝ Ημερομηνία 11-11-2016 Σχεδιασμός Σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Ιανουαρίου Επίσκεψη στο ΠΟΚΕΝ Αχαρνών

Δράσεις Ιανουαρίου Επίσκεψη στο ΠΟΚΕΝ Αχαρνών Δράσεις Ιανουαρίου 2017 Επίσκεψη στο ΠΟΚΕΝ Αχαρνών 20-1-2017: Οι μαθητές του Δ1 τμήματος επισκέφτηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αχαρνών όπου παρακολούθησαν πρόγραμμα με τίτλο «Ο Δικαιόπολις ταξιδεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 214 Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου αποφάσισε όπως από την τρέχουσα σχολική χρονιά ισχύσουν τα κάτωθι: Α) ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ 1. Η πρωινή συγκέντρωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 55 ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΠΠ ΓΕΛ ΠΑΜΑΚ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕΠΤ ΟΚΤ ΝΟΕΜΒΡ ΔΕΚ ΙΑΝ ΦΕΒΡ ΜΑΡΤ ΑΠΡ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ κατανομή

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

Το μουσείο ζωντανεύει με ταξίδι σχολικό! Σχέδια εργασίας σχολείων-μουσείων σχολικού έτους 2011-2012. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ποδράσηη

Το μουσείο ζωντανεύει με ταξίδι σχολικό! Σχέδια εργασίας σχολείων-μουσείων σχολικού έτους 2011-2012. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ποδράσηη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 9 5 ποδράσηη Σχέδια εργασίας σχολείων-μουσείων σχολικού έτους 2011-2012 Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας Δημοτικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα