Προϊόντα Επιπλοποιίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προϊόντα Επιπλοποιίας"

Transcript

1

2 Προϊόντα Επιπλοποιίας Η Basic είναι μια εταιρία παραγωγής βερνικιών και χρωμάτων για ξύλο. Τα συστήματα της εταιρίας μας απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες επιπλοποιούς και ξυλουργούς. Με ενεργή παρουσία στον χώρο του ξύλου από το 2009 μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Στοχεύουμε στην ποιότητα και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο Νεοχωρούδας στην Θεσσαλονίκη. Λόγω της ιδιαιτερότητας του ξύλου και των υλικών επιπλοποιίας θέλουμε να διατηρήσουμε την άμεση επαφή με τους πελάτες μας και έτσι αναλαμβάνουμε την άμεση εξυπηρέτησή σας σε όλη την Ελλάδα με το δίκτυο μεταφορικών εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε λύσεις σε επαγγελματίες του ξύλου χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που έχουμε συλλέξει και την τεχνολογία που έχουμε διαθέσιμη για να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

3 Βαφές Ξύλου Οι βαφές Ξύλου της Basic χωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες. Οι βαφές είναι διαθέσιμες σε αποχρώσεις που υπάρχουν στα χρωματολόγια βαφών ξύλου της εταιρίας μας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια ιδιαίτερη απόχρωση αναλαμβάνουμε την προσαρμογή της βαφής στην απόχρωση που θέλετε. Βαφές σε υδάτινο μέσο Βαφές οι οποίες χρησιμοποιούνται για ξύλο που θα παραμείνει σε εσωτερικό χώρο. Οι βαφές αυτές είναι βασισμένες σε ακρυλικό γαλάκτωμα και προσδένουν με το ξύλο για να αποτραπεί η μεταφορά χρωστικής στα επόμενα στρώματα βερνικιών. Απορροφώνται πλήρως από το ξύλο και προστατεύουν την επιφάνεια. Ταυτόχρονα εγκλωβίζουν τις φυσικές ουσίες που υπάρχουν στο ξύλο και αποτρέπουν την αλληλεπίδρασή τους με το βερνίκι. Οι βαφές αυτές συνήθως έχουν μια κατανάλωση της τάξης των 10 τετραγωνικών μέτρων ανά λίτρο. Εφαρμόζονται με σφουγγάρι ή πινέλο. Βαφές και συμπυκνωμένες χρωστικές σε διαλυτικό Βαφές για διόρθωση αποχρώσεων και για χρήση σε βερνίκι. Οι ειδικές διάφανες χρωστικές που χρησιμοποιούμε επιτρέπουν την χρώση του βερνικιού για να διορθώσουμε αποχρώσεις ή να αναπαλαιώσουμε έπιπλα. Μόνο για εσωτερική χρήση. Βαφές διαλυτικού για εξωτερικό χώρο Ειδικές βαφές για χρήση σε ξύλα εξωτερικού χώρου όπως π.χ. έπιπλα κήπου. Χρησιμοποιούνται επίσης για βαφή παρκέ εξωτερικού χώρου πριν το βερνίκι.

4 Υποστρώματα Υποστρώματα Πολυουρεθάνης διαλυτικού 2 συστατικών Τα υποστρώματα SBS-15F και SBS-25F είναι διάφανα σήλερ για χρήση σε ξύλο. Ο κωδικός 15F είναι για ξύλα με ρηχό πόρο και ο κωδικός 25F είναι για ξύλα με βαθύτερους πόρους. Και τα δύο υλικά χρησιμοποιούνται με τον σκληρυντή HBS-234 σε αναλογία 2:1 και προτείνεται η προσθήκη 20% διαλυτικού BS-45 ή BS- 30. Τα υποστρώματα πολυουρεθάνης ενδείκνυνται μόνο για χρήση σε εσωτερικό χώρο. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 9 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Υπόστρωμα Ακρυλικό διαλυτικού 2 συστατικών Το υπόστρωμα SABS-10F είναι ένα διάφανο υπόστρωμα με βάση ακρυλικές ρητίνες 2 συστατικών. Χρησιμοποιείται με τον σκληρυντή HBS-AC σε αναλογία 10:1 και αραιώνεται με διαλυτικό BS-45 ή BS-30 σε αναλογία 20%. Το ακρυλικό υπόστρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ξύλα σε εξωτερικό χώρο. Το Ακρυλικό υπόστρωμα σκληραίνει πολύ γρήγορα και δημιουργεί ένα πολύ καθαρό φιλμ που διατηρεί την απόχρωση του ξύλου και δεν κιτρινίζει. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 9 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Λευκό ή Χρωματιστό Υπόστρωμα (Σουρφασέρ) διαλυτικού 2 συστατικών Το λευκό υπόστρωμα SWBS-60F είναι ένα σύστημα 2 συστατικών που διατίθεται σε λευκό χρώμα. Εναλλακτικά μπορεί να χρωματιστεί και σε αποχρώσεις της επιλογής σας από χρωματολόγια της RAL, NOVA ή NCS. Χρησιμοποιείται με τον σκληρυντή HBS-260 σε αναλογία 2:1 και αραιώνεται με διαλυτικό BS-45 ή BS-30 σε αναλογία 20-30%. Τα υποστρώματα πολυουρεθάνης ενδείκνυνται μόνο για χρήση σε εσωτερικό χώρο. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 9 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο.

5 Λευκό Υπόστρωμα (Σουρφασέρ) Νερού 1 συστατικού Το λευκό υπόστρωμα WSWBS-40F είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα με ειδική ακρυλική ρητίνη η οποία επιτρέπει την επαναβαφή με συστήματα διαλυτικού. Είναι ένα πολύ ανθεκτικό υπόστρωμα το οποίο έχει πρόσφυση σε ξύλινες και πλαστικές επιφάνειες. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται εύκολα. Κατά την εφαρμογή προτείνεται η αραίωση 10-20% με καθαρό νερό. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο.

6 Βερνίκια Βερνίκια Πολυουρεθάνης διαλυτικού 2 συστατικών Ματ Τα βερνίκια της σειράς VBS είναι διαθέσιμα από 5 έως 80 Gloss ανάλογα με την στιλπνότητα που επιθυμούμε. Δουλεύονται σε συνδυασμό με τον σκληρυντή HBS-234 σε αναλογία 2:1. Προτείνεται η αραίωση 20% με διαλυτικό BS-45. Τα βερνίκια Πολυουρεθάνης προορίζονται μόνο για εσωτερικό χώρο. Στεγνώνουν γρήγορα και δίνουν ένα ομοιόμορφο φιλμ με ιδιαίτερη αφή. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 9 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Βερνίκια Ακρυλικά διαλυτικού 2 συστατικών Ματ Τα βερνίκια της σειράς VABS είναι διαθέσιμα από 5 έως 80 Gloss ανάλογα με την στιλπνότητα που επιθυμούμε. Δουλεύονται σε συνδυασμό με τον σκληρυντή HBS-AC σε αναλογία 10:1. Προτείνεται η αραίωση 20% με διαλυτικό BS-45. Τα Ακρυλικά βερνίκια προορίζονται για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Στεγνώνουν πολύ γρήγορα και δίνουν ένα ομοιόμορφο φιλμ που διατηρεί άριστα την απόχρωση του ξύλου και δεν κιτρινίζει. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Βερνίκι Πολυουρεθάνης διαλυτικού 2 συστατικών Γυαλιστερά Το βερνίκι VBS-100GL είναι ένα βερνίκι επιπλοποιίας 2 συστατικών που μας δίνει ένα πολύ γυαλιστερό και σκληρό φιλμ. Ανάλογα με την ταχύτητα στεγνώματος υπάρχουν διαθέσιμοι 2 σκληρυντές για αυτό το βερνίκι. Αυτοί είναι οι HBS-GL & HBS-HGL οι οποίοι αναμιγνύονται σε αναλογία 1:1 με το βερνίκι. Ο καταλύτης HBS-GL δίνει ένα πολύ γρήγορο στέγνωμα και ένα φιλμ που είναι πολύ γυαλιστερό. Ο καταλύτης HBS-HGL δίνει αργότερο στέγνωμα και ένα φιλμ που είναι ακόμη πιο γυαλιστερό και ανθεκτικό. Προτείνεται για εσωτερικό χώρο. Αραιώνεται με διαλυτικό BS-47 σε αναλογία 20%. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο.

7 Βερνίκι Ακρυλικό διαλυτικού 2 συστατικών Γυαλιστερά Το βερνίκι VABS-100GL είναι ένα βερνίκι επιπλοποιίας 2 συστατικών. Δίνει ένα πολύ γυαλιστερό φιλμ το οποίο δεν κιτρινίζει και διατηρεί την απόχρωση του ξύλου. Επίσης έχει αντοχές Αναμιγνύεται με τον καταλύτη HBS-ACR σε αναλογία 2:1. Αραιώνεται με διαλυτικό BS-47 σε αναλογία 20%. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Βερνίκια Εξ. Χρήσης Πολ/θάνης διαλυτικού 2 συστατικών Τα βερνίκια της σειράς VEBS είναι διαθέσιμα σε 20, 50 & 80 Gloss ανάλογα με την στιλπνότητα που επιθυμούμε. Δίνουν ένα πολύ ανθεκτικό φιλμ με εξαιρετική μαλακή αφή. Το τελικό βερνίκι έχει πολύ καλές αντοχές για εξωτερική χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για παρκέ εξωτερικού χώρου. Ο σκληρυντής του είναι ο HBS-110 και αναμιγνύεται σε αναλογία 2:1. Προτείνεται η αράιωση με διαλυτικό BS-45 μέχρι 20%. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Βερνίκιa Νερού 1 συστατικού Τa βερνίκιa WBGVE είναι διαθέσιμα σε 20 & 50 Gloss ανάλογα με την στιλπνότητα που επιθυμούμε. Δίνουν ένα σκληρό φιλμ με μαλακή αφή. Είναι βασισμένα σε ακρυλικά γαλακτώματα και έχουν καλές αντοχές για χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Τα βερνίκια νερού δεν έχουν έντονη μυρωδιά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον όσον αφορά τα πτητικά οργανικά συστατικά τους. Αραιώνονται έως 10% με καθαρό νερό και εφαρμόζονται εύκολα με πιστόλι ή πινέλο. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 8 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο.

8 Βερνίκια Νερού 2 συστατικών Τα βερνίκια της σειράς WBEX αποτελούν την πιο αποτελεσματική λύση για ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Είναι διαθέσιμα σε 20, 50 & 80 Gloss ανάλογα με την στιλπνότητα που επιθυμούμε. Τα βερνίκια νερού δεν έχουν έντονη μυρωδιά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον όσον αφορά τα πτητικά οργανικά συστατικά τους. Ο σκληρυντής τους είναι ο WBH-100 και αναμιγνύονται σε αναλογία 10:1. Τα βερνίκια αυτά είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε εξωτερικό χώρο και χρησιμοποιούνται και ως βερνίκια πατωμάτων. Προτείνεται η αραίωσή τους με καθαρό νερό σε αναλογία 10%. Η κάλυψη που θα έχετε με αυτό το υλικό είναι περίπου 8 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο.

9 Λάκες Λάκες Πολυουρεθάνης διαλυτικού 2 συστατικών Οι λάκες της εταιρίας μας είναι διαθέσιμες σε αποχρώσεις RAL, NOVA & NCS. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας μπορούμε να παράγουμε λάκα πολ/θάνης σε όλες τις στιλπνότητες από 5 έως 80 Gloss. Ο σκληρυντής της λάκας είναι ο HBS-R20 και η αναλογία ανάμιξης είναι 2:1. Προτείνεται η αραίωση 10% με διαλυτικό BS-45. Οι λάκες Πολυουρεθάνης προορίζονται για χρήση σε εσωτερικό χώρο. Η τιμή της λάκας υπολογίζεται με βάση τις χρωστικές. Η κάλυψη που θα έχετε είναι περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Λάκες Ακρυλικές διαλυτικού 2 συστατικών Οι λάκες της εταιρίας μας είναι διαθέσιμες σε αποχρώσεις RAL, NOVA & NCS. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας μπορούμε να παράγουμε ακρυλική λάκα σε όλες τις στιλπνότητες από 5 έως 100 Gloss. Ο σκληρυντής της ακρυλικής λάκας είναι ο HBS-AC και η αναλογία ανάμιξης είναι 10:1. Προτείνεται η αραίωση 10% με διαλυτικό BS-45. Οι ακρυλικές λάκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικό χώρο. Η τιμή της λάκας υπολογίζεται με βάση τις χρωστικές. Η κάλυψη που θα έχετε είναι περίπου 10 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Λάκες Ακρυλικές Νερού 2 συστατικών Οι λάκες της εταιρίας μας χρωματίζονται σε αποχρώσεις RAL, NOVA & NCS. Οι ακρυλικές λάκες νερού είναι διαθέσιμες σε 20, 50 & 80 Gloss. Ο σκληρυντής της λάκας νερού είναι ο WBH-100 και η αναλογία ανάμιξης είναι 10:1. Προτείνεται η αραίωση 10% με καθαρό νερό πριν την εφαρμογή. Οι ακρυλικές λάκες νερού 2 συστατικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικό χώρο. Οι λάκες νερού δεν έχουν έντονη μυρωδιά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον όσον αφορά τα πτητικά οργανικά συστατικά τους. Η τιμή της λάκας υπολογίζεται με βάση τις χρωστικές. Η κάλυψη που θα έχετε είναι περίπου 8 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο.

10 Διαλυτικά Διαλυτικό BS-20 Nitro Το κλασσικό διαλυτικό Νίτρου για καθαρισμό εργαλείων. Διαλυτικό BS-30 Πολυουρεθάνης Γρήγορο Γρήγορο διαλυτικό για χρήση με υποστρώματα 2 συστατικών. Διαλυτικό BS-35 Πολυουρεθάνης Πολύ Γρήγορο Πολύ γρήγορο διαλυτικό για χρήση σε υποστρώματα 2 συστατικών. Διαλυτικό BS-45 Πολυουρεθάνης Διαλυτικό για χρήση με όλα τα συστήματα πολυουρεθάνης. Είναι πιο αργό από τα BS-30 & BS-35 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ ίσου καλά σε λάκες και βερνίκια. Διαλυτικό BS-46 Πολυουρεθάνης Αργό Διαλυτικό αργό πολυουρεθάνης. Ενδείκνυται για τους θερμούς μήνες του καλοκαιριού ή για γυαλιστερά βερνίκια

11 Διαλυτικό BS-47 Πολυουρεθάνης για Γυαλιστερά Αργό διαλυτικό για γυαλιστερά βερνίκια και λάκες 2 συστατικών. Διαλυτικό BS-200 Ασετόν Μετουσιωμένη ακετόνη για καθαρισμό εργαλείων βαφής. Διαλυτικό BS-60 White Spirit Νέφτι για αραίωση βαφών διαλυτικού και για καθαρισμό εργαλείων βαφής.

12 Σκληρυντές Σκληρυντής HBS-234 για Βερνίκι και Προεργασία Πολ/θάνης Ο κλασσικός σκληρυντής για συστήματα πολυουρεθάνης 2 συστατικών. Σκληρυντής HBS-260 για χρωματιστά Υποστρώματα Πολ/θάνης Ο κλασσικός σκληρυντής για χρωματιστά υποστρώματα (σουρφασέρ) πολυουρεθάνης 2 συστατικών. Γρήγορος σκληρυντής HBS-260F για χρωματιστά Υποστρώματα Πολ/θάνης Σκληρυντής για χρωματιστά υποστρώματα (σουρφασέρ) πολυουρεθάνης 2 συστατικών. Σκληρυντής HBS-AC για Ακρυλικό Βερνίκι και Προεργασία Σκληρυντής για ακρυλικά συστήματα 2 συστατικών. Σκληρυντής HBS-NY για Λευκή Λάκα 2 συστατικών Σκληρυντής μη-κιτρινίζον για Λευκές λάκες 2 συστατικών Πολ/θάνης

13 Σκληρυντής HBS-R20 για Χρωματιστές Λάκες 2 συστατικών Σκληρυντής μη-κιτρινίζον για χρωματιστές λάκες 2 συστατικών Πολ/θάνης Σκληρυντής HBS-110 για Βερνίκια Εξ. Χρήσης 2 συστατικών Σκληρυντής βερνικιών πολ/θάνης εξωτερικής χρήσης Σκληρυντής WBH-100 για Βερνίκια & Λάκες Νερού 2 συστατικών Ειδικός σκληρυντής για συστήματα νερού 2 συστατικών

14 Ειδικά προϊόντα Μαρκαδόροι επιδιόρθωσης Ειδικοί μαρκαδόροι για την επιδιόρθωση μικροχτυπημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν το βερνίκωμα αλλά και μετά. Είναι διαθέσιμοι σε όλες τις αποχρώσεις των χρωματολογίων της εταιρίας Basic. Τεχνοτροπία Μάρμαρο (Αράχνη) Ένα ειδικό υλικό το οποίο εφαρμόζεται πάνω από χρωματιστό υπόστρωμα και δίνει την όψη μαρμάρου. Χρησιμοποιείται με πιστόλι βαφής μόνο. Συνήθως εφαρμόζεται πάνω σε MDF.

15 Πατίνα Ξύλου Basic Οι ειδικές πατίνες για ξύλο της εταιρίας μας. Η ιδιαίτερη πατίνα ξύλου δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μόνο με την Πατίνα Ξύλου Basic. Διαθέσιμη σε όλες τις αποχρώσεις RAL, NOVA & NCS καθώς και σε επιλεγμένες αποχρώσεις στα χρωματολόγια βαφών ξύλου της εταιρίας.

16 Basic Χημικά Μ.Ε.Π.Ε. Βιομηχανικό Πάρκο Νεοχωρούδας Τ.Κ. : Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο : Φαξ :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σε ετήσια βάση ο Δήμος μας συντηρεί τα σχολεία του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές Η εταιρεία Η εταιρεία NONDEX color ιδρύθηκε το 1978 από τον Δαγκόπουλο Επαμεινώνδα, έναν ανήσυχο επιχειρηματία, ο οποίος είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, στην τέχνη και το χρώμα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙ Το βερνίκι δημιουργεί ένα σκληρό διαφανές προστατευτικό στρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ματ, σατινέ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Είναι ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡ. ΧΩΡΟΥΣ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΔΩΝ κ.λ.π. ΠΡΟΫΠ ,34 ( με Φ.Π.Α.) ΑΡ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡ. ΧΩΡΟΥΣ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΔΩΝ κ.λ.π. ΠΡΟΫΠ ,34 ( με Φ.Π.Α.) ΑΡ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡ. ΧΩΡΟΥΣ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΔΩΝ κ.λ.π. ΠΡΟΫΠ. 3.499,34 ( με Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα τεχνική έκθεση προβλέπεται η προμήθεια χρωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100%

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100% ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2.911,02 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ.Α. 30.6661.46002 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.1. Πλαστικό εσωτερικού χώρου Τα προς προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊον Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better.

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better. D8175 D8175 Rapid Πολύ Performance Γρήγορο Βερνίκι Clearcoat Faster, Faster, Harder, Harder, Better. Better. Το προϊόν Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα Υποστήριξη Marketing ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ Η τεχνολογία της

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6676 Περιγραφή P190-6676 HS Plus Βερνίκι P210-870 2K HS Σκληρυντής Γρήγορος P210-872 2K HS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Προμήθεια Χρωμάτων ΤΜΗΜΑ: Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων Κ.Α. 30-7331.033 για το 2010 Αρμόδιος: Παπαδάκη-Μπιμπή

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track SF είναι ένα άκρως καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Σας υποβάλουμε την οικονομική προσφορά για την Προμήθεια ειδών χρωματισμού για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ. (ευρώ) ΑΡΙΘΜΗΤ ΙΚΩΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Σας υποβάλουμε την οικονομική προσφορά για την Προμήθεια ειδών χρωματισμού για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ. (ευρώ) ΑΡΙΘΜΗΤ ΙΚΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Προς τον Δήμο Βόλου Ημερομηνία:.../.../ 0 Σας υποβάλουμε την οικονομική προσφορά για την Προμήθεια ειδών χρωματισμού για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ», του Δήμου Βόλου.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H5870V Γεμιστικά αστάρια P565-4501, P565-4505 & P565-4507 Προϊόντα Περιγραφή P565-4501 Γεμιστικό αστάρι Λευκό Spectral Grey 01

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διάφανη προστασία και φινίρισμα παρκέ στο σπίτι. Συντηρείται εύκολα, ενισχύει την ομορφιά του ξύλου. ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ανθεκτικό σε γδαρσίματα και τριβή. ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ κινείται με το ξύλο χωρίς να σκάει.

Διαβάστε περισσότερα

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS Clearcoat P190-6550 Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS P190-6550 Περιγραφή P190-6550 HS Βερνίκι P210-8632 HS Σκληρυντής - Γρήγορος P210-8633

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H5672V Αστάρι Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF 3500 ΝΕΟ. Passion for wood. Ένα λαμπρό υπόδειγμα ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά

RUBBOL WF 3500 ΝΕΟ. Passion for wood. Ένα λαμπρό υπόδειγμα ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά Ένα λαμπρό υπόδειγμα ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά RUBBOL WF 3500 ΝΕΟ Τελική επίστρωση δύο συσκευασιών για ξύλινες κατασκευές, όπως παράθυρα, πόρτες και παιδικές χαρές. Passion for

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα για κυψέλες. Ελεγμένο από το Τμήμα Μελισσοκομίας του Γ.Π. Αθηνών.

Χρώμα για κυψέλες. Ελεγμένο από το Τμήμα Μελισσοκομίας του Γ.Π. Αθηνών. Χρώμα για κυψέλες Ελεγμένο από το Τμήμα Μελισσοκομίας του Γ.Π. Αθηνών www.berling.gr Το BeePaint είναι υδατοδιάλυτο ακρυλικό βερνικόχρωμα, βασισμένο σε αυτοδικτυούμενες ρητίνες με εξαιρετικές επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Κάντε KRAFTING σε ξύλο και μέταλλο! χρωματολογιο Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Wood Care Ολοκληρωμένη σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΠΡΟΫΠ ,34 ( με Φ.Π.Α.) ΑΡ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΠΡΟΫΠ ,34 ( με Φ.Π.Α.) ΑΡ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα τεχνική έκθεση προβλέπεται η προμήθεια χρωμάτων. (πλαστικά χρώματα, χρώματα Διαγραμμίσεων, ριπολίνες κ.λ.π) Η παραλαβή θα γίνει τμηματικά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Wood Professional Cosmetics

Wood Professional Cosmetics Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Βερνίκια Θαλάσσης Βερνίκια orma Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Καθαριστικά/Απορρυπαντικά

Διαβάστε περισσότερα

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου ΕΞΩΦΥΛΛΟ O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας όλων των ξύλινων επιφανειών Από το 1957, ο Γαλλικός όμιλος της V33 πρωτοπορεί στην ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης και φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Έργο << Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων A/θµιας Εκπαίδευσης>> ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

Έργο << Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων A/θµιας Εκπαίδευσης>> ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Προµήθεια Χρωµάτων Έργο > /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΜ. & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Κ.Α. 30-7331.048 για

Διαβάστε περισσότερα

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-03-02 10.06.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ NOVAKRYL 2+1 HS - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ 2+1 H.S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το NOVAKRYL 2+1 HS είναι ακρυλικό βερνίκι υψηλής περιεκτικότητας σε στερεά. Προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΩΤΕΧ 2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΩΤΕΧ 2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΩΤΕΧ 2013 ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙ Α ΤΙΜΗ ARTAKRYL Εφαρμόζεται σε επιφάνειες σοβά, μπετόν κ.λπ. και προσφέρει μακροχρόνια προστασία σε κατασκευές εκτεθειμένες στις συχνά αντίξοες συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF Passion for wood. Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους

RUBBOL WF Passion for wood. Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους RUBBOL WF 3300 Ενδιάμεση και τελική επίστρωση 1 συσκευασίας για εξωτερικές ξύλινες πόρτες. Passion for wood Για βέλτιστη προστασία

Διαβάστε περισσότερα

9 Αστάρι πλαστικού lt 2,80 168,00 ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 8.748,00

9 Αστάρι πλαστικού lt 2,80 168,00 ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 8.748,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, -0-0 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 398 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Πρός : Οικονομικούς φορείς Ταχ. Δ/νση: Μικρασιατών 8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ CPV: 24200000-6 «ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ» ΠΡΟΫΠ. 39.994,94 (με Φ.Π.Α.) ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 135/2017 Τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 80/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 80/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 80/2015 ΠΡΟΥΠ: 25.000,00 (με Φ.Π.Α) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα προβλέπετε να γίνει η προμήθεια σε χρώματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε.Ε. 57009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης Τηλ.: 2310-752609, Email: info@superlux.gr

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε.Ε. 57009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης Τηλ.: 2310-752609, Email: info@superlux.gr ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΦΕ 494.101 CANOVA 1,25lt 6τεμ/κιβ Π 494.101 CANOVA 2,5lt Π 494.101 CANOVA 5lt Ειδική διακοσμητική βαφή τεχνοτροπίας τοίχου που αναπνέει, 100% νερού, οικολογικά συμβατή, με ευχάριστη οσμή,

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ Ενδιάμεση και τελική επίστρωση μίας συσκευασίας για εξωτερικές ξύλινες κατασκευές. Passion for wood RUBBOL WF 3310: Ομορφιά, προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Πανίδου Βαρβάρα Γκαµίλης Νικόλαος ηµήτριος Αγγελάκης

Πανίδου Βαρβάρα Γκαµίλης Νικόλαος ηµήτριος Αγγελάκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κ.Α. 15/7331.0046 ΙΕΥΘΥΝΣΗ TEΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καθαρή απάνη 11.426,80 /νση: Ελ. Βενιζέλου 200 Φ.Π.Α.(24%) : 2.742,43 18756 Κερατσίνι Γενικό Συν. απάνης :

Διαβάστε περισσότερα

AQUACHROM ECO. Οικολογική Ριπολίνη Νερού. Κορυφαία ποιότητα & φινέτσα στις ξύλινες επιφάνειες

AQUACHROM ECO. Οικολογική Ριπολίνη Νερού. Κορυφαία ποιότητα & φινέτσα στις ξύλινες επιφάνειες AQUACHROM ECO Οικολογική Ριπολίνη Νερού Κορυφαία ποιότητα & φινέτσα στις ξύλινες επιφάνειες 02 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΞΥΛΟΥ Η οικολογική ριπολίνη νερού της Vivechrom έχει φέρει επανάσταση στο βάψιμο των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΞΗΝΤΑ (60) ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 199/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 199/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 199/2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΥΠ: 25.000,00 (με Φ.Π.Α) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα προβλέπετε να γίνει η προμήθεια σε χρώματα

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών Page 1/5 Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή πολυουρεθανικής βάσης δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 Product Name/Product Code Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Γεμιστικά Αστάρια/Υποστρώματα Σύστημα Υψηλών Στερεών P565-888 & P565-889 Προϊόν Περιγραφή P565-888

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως, 30/11/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ.: 2837 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝ/ΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως, 30/11/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ.: 2837 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝ/ΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως, 30/11/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ.: 2837 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝ/ΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΩ Ταχ. Δ/νση: Άγιος Ελευθέριος, έναντι νέου Δημοτικού Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Πρωτ. 17750/9946/28-9-2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/9/2016 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ/ΦΑΞ 210-4092265 Email: dimospromithies@yahoo.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H4700V Eco+ Αστάρια Σουρφασέρ P565-4471, P565-4475 & P565-4477 Προϊόν Περιγραφή P565-4471 Eco+ Αστάρι Σουρφασέρ Ανοιχτό

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια χρωµάτων και λοιπών υλικών. Α ρ ι θ µ ό ς Μ ε λ έ τ η ς : / ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προµήθεια χρωµάτων και λοιπών υλικών. Α ρ ι θ µ ό ς Μ ε λ έ τ η ς : / ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κ.Α. 15/7331.0056 ΙΕΥΘΥΝΣΗ TEΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καθαρή απάνη : 16.603,90 /νση: Ελ. Βενιζέλου 200 Φ.Π.Α.(24%) : 3.984,94 18756 Κερατσίνι Γενικό Συν. απάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι κατοικίες που βρίσκονται εκτεθειµένες σε συνθήκες µε έντονες κλιµατολογικές διακυµάνσεις πρέπει να προστατεύονται από όλους εκείνους τους παράγοντες που, µε το πέρασµα του χρόνου, µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043 Plastik-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ Το Προϊόν Το einza Plastik-Siegel είναι άχρωµο βερνίκι πολυουρεθανης(ενός συστατικού) για εξωτερική και εσωτερική χρήση, για

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

Φάκελος: Oικολογικά βερνίκια ξύλου

Φάκελος: Oικολογικά βερνίκια ξύλου Φάκελος: Oικολογικά βερνίκια ξύλου Τα οικολογικά βερνίκια, η εφαρμογή τους στις ξύλινες κατασκευές και τα μυστικά συντήρησης της ξύλινης επιφάνειας. Οι ειδικοί της αγοράς συμβουλεύουν και προτείνουν καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο Νέο 121 Φυσικά Χρώματα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 1 (3 αποχρώσεις) 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο

Διαβάστε περισσότερα

resoltech 1010 Σκληρυντές Εποξικό σύστημα βάσης νερού

resoltech 1010 Σκληρυντές Εποξικό σύστημα βάσης νερού resoltech 1010 Σκληρυντές 1014-1016 Εποξικό σύστημα βάσης νερού Ματ ή Πολύ γυαλιστερό αστάρι & βερνίκι 1 / 1 Εύκολη αναλογία ανάμιξης κατά όγκο Καθαρίστε τα πινέλα και τα ρολά με νερό μόνο Εξαιρετικά λεπτόρρευστο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 17/05/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 17/05/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 17/05/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 13488 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Ενδιαφερόμενους ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Πληροφορίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι 2K SR Ceramic P190-6512 Περιγραφή P190-6512 Βερνίκι 2K SR Ceramic P210-8625 2K Σκληρυντής για το Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209 CP GUARD 209 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 209 1 περιγραφή Ακρυλικό χρώμα 100%. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 209 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο LOBA Αθήνα 5.11.2005 Antonio Riccio Διευθυντής Εξαγωγών

Σεμινάριο LOBA Αθήνα 5.11.2005 Antonio Riccio Διευθυντής Εξαγωγών Σεμινάριο LOBA Αθήνα 5.11.2005 Antonio Riccio Διευθυντής Εξαγωγών 1. Η εταιρία LOBA Πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρία συστημάτων βερνικιών για παρκέ και δάπεδα σκληρού ξύλου βάσης νερού Στην κορυφή της

Διαβάστε περισσότερα

Bondex Matt. Ματ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ

Bondex Matt. Ματ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ Bondex Matt Ματ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ Ειδικές ιδιότητες: Το BONDEX Matt Wood Protection είναι προϊόν ανθεκτικό στις καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟΣ Holz Profix=

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟΣ Holz Profix= Μαλακό Κερί QUICKFILLER Κηρόστοκος. Ιδανικός για όλα τα είδη ξύλου, έτοιμος προς χρήση. Διατηρεί το αρχικό του χρώμα. Δεν αφήνει λιπαρή επιφάνεια. Διαθέσιμος σε 90 αποχρώσεις. Για εσωτερική χρήση. Κύρια

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Παράδοση : 2-5 εβδομάδες ανάλογα το υλικό

Παράδοση : 2-5 εβδομάδες ανάλογα το υλικό Τα προϊόντα της εταιρίας Lechner διατίθενται κατόπιν παραγγελίας, στις τελικές διαστάσεις του πελάτη και δεν απαιτείται καμία πρόσθετη εργασία/ επεξεργασία από τον επιπλοποιό. Εξαιρείται η κατηγορία Elements

Διαβάστε περισσότερα

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.161 Aqua-Holzlasur Ι. Το προϊόν Είναι διαλυτό στο νερό, είναι κατάλληλο για εµποτισµό ξύλων µε ανοικτούς πόρους, και έχει γενική εφαρµογή σε όλες τις ξύλινες κατασκευές (εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Πλαστικά χρώματα για εσωτερικές επιφάνειες

Πλαστικά χρώματα για εσωτερικές επιφάνειες Πλαστικά χρώματα για εσωτερικές επιφάνειες Οικολογικό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας Παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές σε συχνές διεργασίες καθαρισμού (πλύσιμο-τρίψιμο), άοσμη εφαρμογή χωρίς να πιτσιλάει

Διαβάστε περισσότερα

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Προϊόντα P565-5301

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ- ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ- ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 17REQ006299304 2017-06-08 ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προµήθεια χρωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προμήθεια Χρωμάτων» ΤΜΗΜΑ : Συντήρησης Σχολικών & Δημοτικών κτιρίων Κ.Α. 30-7331.049 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προμήθεια Χρωμάτων» ΤΜΗΜΑ : Συντήρησης Σχολικών & Δημοτικών κτιρίων Κ.Α. 30-7331.049 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηράκλειο, 05 / 10 / 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προμήθεια Χρωμάτων» ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το έργο αυτεπιστασίας: Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων B/θμιας εκπαίδευσης» ΤΜΗΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα και συντήρηση

Φροντίδα και συντήρηση Φροντίδα και συντήρηση Σημαντικές πληροφορίες για τα ξύλινα παράθυρα υψηλής ποιότητας Η σωστή απόφαση! Συγχαρητήρια για την αγορά των νέων σας ξύλινων παραθύρων. Το ξύλο προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό J2970 V Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2013 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS Plus P190-7020 Περιγραφή P190-7020 HS Plus Βερνίκι P210-8815 HS Plus Σκληρυντής P850-1692/1693/1694/1695

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ CPV CODE : 44800000-8 44810000-1 44830000-7 ΑΡ. Τ.Τ.Π. 19/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΘΕΜΑ: «Προµήθεια

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759.

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759. Σελίδα 1 από 5 Πολυουρεθανική Λάκα Λευκή δύο (2)Συστατικών βάσης ρητινών ( πολυολών ) σε συνδυασµό µε κατάλληλα πιγκµέντα ( ιοξείδιο του τιτανίου ) απλωτικά µέσα,οργανσικούς διαλύτες ( αρωµατικοί υδρογονάνθρακες

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας Συσκ/σία Μάυρο Μάτ Τιμή 500 ml 633 005 633 004 633 021 5,28 Χρώματα Αυτοκινήτων σε Spray. Ιδανικό προιόν για γρήγορη, οικονομική και ποιοτική βαφή σε έτοιμες αποχρώσεις. Η υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ProColor ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΆΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ. Δεδομένα προϊόντων. Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες

ProColor ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΆΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ. Δεδομένα προϊόντων. Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες Χρωματισμός δαπέδων παρκέ με βάση διαλύτη. Για επαγγελματική βαφή παρκέ και ξύλινων δαπέδων. Στεγνώνει ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες σίγουρα και χωρίς ανωμαλίες και

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112 CP COAT 112 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 112 1 περιγραφή Διαφανής πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P

Βερνίκι HS Plus P Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6683 Περιγραφή P190-6683 HS Plus Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος -Μεσαίος P210-875

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η συντάξασα Ο Προϊστάμενος Θεωρήθηκε Του Τμήματος Μελετών Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η συντάξασα Ο Προϊστάμενος Θεωρήθηκε Του Τμήματος Μελετών Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια χρωμάτων και λοιπών υλικών για τις ανάγκες του έργου συντήρηση επισκευή και βελτίωση Δημοτικών Κτιριακών Υποδομών του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας στο πλαίσιο υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

Οι τρεις χρωματοφύλακες

Οι τρεις χρωματοφύλακες Οι τρεις χρωματοφύλακες προστατεύουν το σπίτι σας! www.berling.gr MonoStop Για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος Εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό και μονωτικό χρώμα. Συσκευασία: 0,75lt / 3lt / 9lt Βάσεις:

Διαβάστε περισσότερα