Vantage Plus και Vantage Plus LED

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Vantage Plus και Vantage Plus LED"

Transcript

1 Vantage Plus και Vantage Plus LED Οδηγίες

2 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά του έμμεσου οφθαλμοσκοπίου Keeler Vantage Plus. Δώσαμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή αυτού του προϊόντος, έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε πολλά χρόνια εξυπηρέτησης χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τις περιγραφές και τις οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας προτού εγκαταστήσετε ή χρησιμοποιήσετε το νέο έμμεσο οφθαλμοσκόπιο.

3 Περιεχόμενα 1. Σύμβολα 2. Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις 3. Ρύθμιση και χρήση του Vantage Plus 4. Εξαρτήματα 5. Αντικατάσταση LED/λυχνίας 6. Τροφοδοτικά Ασύρματο α. Λεπτό ιόντων λιθίου β. Στάνταρ λιθίου Ενσύρματο SmartPack και WallPack 7. Εγγύηση και σέρβις 8. Οδηγίες καθαρισμού 9. Τεχνικές πληροφορίες 10. Πληροφορίες επικοινωνίας Κάντε κλικ στα περιεχόμενα για να μεταβείτε κατευθείαν στην επιλεγμένη ενότητα ή περιηγηθείτε χρησιμοποιώντας τα κουμπιά '' και '' που βρίσκονται στα δεξιά. Κάντε κλικ στην επιλογή '' για να επιστρέψετε σε αυτήν τη σελίδα. Στα πλαίσια της πολιτικής μας για τη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων μας, διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των τεχνικών χαρακτηριστικών σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

4 Σύμβολα Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης για προειδοποιήσεις, επισημάνσεις και πρόσθετες πληροφορίες. Η σήμανση CE επισημαίνει ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί και βρίσκεται σε συμμόρφωση με τις προδιαγραφές που περιέχονται στην Οδηγία περί Ιατρικών Συσκευών 93/42/ΕΟΚ Διπλή μόνωση. Προστασία τύπου B από ηλεκτροπληξία.

5 Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις Προειδοποίηση Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή εάν υπάρχουν βλάβες, και εκτελείτε περιοδικά έναν έλεγχο για την ύπαρξη ενδείξεων ζημιών Μη χρησιμοποιείτε κοντά σε εύφλεκτα αέρια. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να βυθίζεται σε υγρά. Μην συνδέετε το τροφοδοτικό σε κατεστραμμένη πρίζα ηλεκτρικού. Περάστε το καλώδιο με ασφάλεια έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να σκοντάψει ο χρήστης ή να προκληθεί ζημιά. Η συσκευή δεν περιλαμβάνει στο εσωτερικό της τμήματα που επιδέχονται συντήρηση από το χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία σέρβις. Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Νομοθεσία των Η.Π.Α., η πώληση της συσκευής αυτής επιτρέπεται μόνο σε ιατρούς ή με εντολή τους. Μην αφαιρείτε τη λυχνία ενώ η θερμοκρασία της είναι υψηλή. Μην αποσυναρμολογείτε και μην τροποποιείτε τη μπαταρία. Δεν περιλαμβάνει μέσα της τμήματα που επιδέχονται συντήρηση. Μην απορρίπτετε τη μπαταρία σε φωτιά, μην την τρυπάτε και μην τη βραχυκυκλώνετε. Μη χρησιμοποιείτε μπαταρία που έχει παραμορφωθεί, παρουσιάζει διαρροές, διάβρωση ή έχει εμφανείς ζημιές. Προσέχετε ιδιαίτερα όταν χειρίζεστε μια κατεστραμμένη μπαταρία ή μια μπαταρία με διαρροή. Εάν έρθετε σε επαφή με υγρό ηλεκτρολύτη, πλύνετε την εκτεθειμένη περιοχή με σαπούνι και νερό. Εάν έρθει σε επαφή με τα μάτια σας, ζητήστε αμέσως ιατρική φροντίδα. Προφύλαξη Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για ασφαλή λειτουργία σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μεταξύ +10ºC και +35ºC. Χρησιμοποιείτε μόνο το τροφοδοτικό Keeler. Απορρίπτετε τη μπαταρία σύμφωνα με τις απαιτήσεις των τοπικών κανονισμών για την ανακύκλωση των μπαταριών. Διατηρείτε σε μέρος απρόσιτο από μικρά παιδιά. Για να αποτρέψετε το σχηματισμό συμπυκνωμένης υγρασίας, μη χρησιμοποιείτε το μηχάνημα αν πρώτα δεν έχει πάρει τη θερμοκρασία δωματίου. Όταν αντικαθιστάτε τη μπαταρία λιθίου, απενεργοποιήστε τη λειτουργία έμμεσης μέτρησης και τοποθετήστε μια νέα μπαταρία.

6 Ρύθμιση και χρήση του Vantage Plus B Περιγραφή προϊόντος A Κουμπί ρύθμισης μεγέθους μετωπίδας C B Κουμπί ρύθμισης ύψους μετωπίδας C Μεταλλικό προμετωπίδιο D Κουμπί τάνυσης προμετωπιδίου E Κουμπί γωνίας οφθαλμοσκοπίου F Μπαταρία λιθίου G Σύστημα άρθρωσης H Μοχλός ανοίγματος F I Μοχλός φίλτρου J Στοιχείο ελέγχου γωνίας κατόπτρου D E G I N M L H K J T K Μεμονωμένο προσοφθάλμιο L Εμπρόσθιο παράθυρο A M Φακός HiMag N Κάτοπτρο διδασκαλίας O Μπλοκ κυαλιών P P Καπάκι λυχνίας ή LED Q Ελαστικά καλύμματα οφθαλμών R Οπτικά στοιχεία προσοφθάλμιου R Q O S Στοιχείο ελέγχου διακορικής απόστασης T Ρυθμιστής έντασης φωτός μετωπίδας S

7 Χρήση του Vantage Plus Ρύθμιση μετωπίδας Άνετη προσαρμογή Ρυθμίστε το μέγεθος (A) εικ.1 και το ύψος (B) εικ.2 έτσι ώστε το όργανο να στηρίζεται με άνεση γύρω από το επάνω μέρος του κεφαλιού. Ευθυγράμμιση γωνίας οφθαλμοσκοπίου εικ. 1 εικ. 2 Για την κάθετη ευθυγράμμιση των προσοφθαλμίων και των κυαλιών (O), ρυθμίστε το ύψος του μεταλλικού προμετωπιδίου (C), χρησιμοποιώντας, αν χρειάζεται, τα κουμπιά τάνυσης προμετωπιδίου (D) που βρίσκονται στα πλάγια του σετ κεφαλής (εικ.3). Τοποθετήστε τα κυάλια όσο το δυνατόν πιο κοντά στα μάτια ή τα γυαλιά για τη μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου. εικ. 3 εικ. 4 Χαλαρώστε ελαφρά το κουμπί γωνίας οφθαλμοσκοπίου (E) για να καταστεί εφικτή η ρύθμιση και σφίξτε όταν η θέση είναι όπως στην (εικ.4).

8 Χρήση του Vantage Plus Στοιχείο ελέγχου διακορικής απόστασης (S) Δεδομένου ότι τα μάτια είναι ξεχωριστά, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή για να διασφαλιστεί ότι τα οπτικά στοιχεία (προσοφθάλμια) είναι σωστά τοποθετημένα μπροστά από το κάθε μάτι. Επίτευξη συγχωνευμένης εικόνας Βεβαιωθείτε ότι προκύπτει μία και μοναδική συγχωνευμένη εικόνα, ως εξής: Για την άσκηση αυτή, τοποθετείτε πάντοτε την Επιλογή Ανοίγματος στη μεγάλη φωτεινή κηλίδα. Ξεχωριστές εικόνες Συγχωνευμένη εικόνα Επικαλυπτόμενες εικόνες Βάλτε ένα αντικείμενο, ίσως τον αντίχειρά σας, περίπου 40 εκ. από το πρόσωπο και κεντράρετέ το οριζόντια στη φωτεινή κηλίδα. Στη συνέχεια, κλείστε ένα μάτι. Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη του άλλου χεριού, σύρετε το στοιχείο ελέγχου διακορικής απόστασης (S) του ανοικτού ματιού (που βρίσκεται ακριβώς κάτω από κάθε προσοφθάλμιο) έτσι ώστε το αντικείμενό σας να μετακινηθεί στο κέντρο του πεδίου, διατηρώντας το αντικείμενο στο κέντρο της φωτεινής κηλίδας. Επαναλάβετε για το άλλο μάτι. Στοιχείο ελέγχου γωνίας κατόπτρου (J) Η θέση του φωτός ρυθμίζεται κάθετα στα επάνω δύο τρίτα του οπτικού πεδίου με την περιστροφή της ατράκτου (J) που βρίσκεται και στις δύο πλευρές των κυαλιών. Ρυθμιστής έντασης φωτός μετωπίδας (T) Ανάψτε το φωτισμό περιστρέφοντας το ρυθμιστή έντασης φωτός μετωπίδας (T) προς τα αριστερά.

9 Χρήση του Vantage Plus Ρύθμιση του ανοίγματος Μοχλός ανοίγματος Επιλογή (H) Με την περιστροφή του κουμπιού (H) μπορούν να επιλεγούν διάφορα ανοίγματα. Το Keeler Vantage Plus έχει 3 ανοίγματα φωτός που προσφέρουν μέγιστη στερεοψία. Όταν επιλέγετε το άνοιγμα, τα κάτοπτρα φωτισμού και παρατήρησης προσαρμόζονται αυτόματα για να επιτευχθεί η μέγιστη στερεοψία. Τα κάτοπτρα μετακινούνται προς τα εμπρός / προς τα πίσω καθώς επιλέγονται τα ανοίγματα Μεγάλο Η μεγάλη, στρογγυλή και ομοιογενής φωτεινή κηλίδα είναι κατάλληλη για εξετάσεις ρουτίνας μέσα από εντελώς διεσταλμένες κόρες. Στη θέση αυτή, το κάτοπτρο παραμένει στην εμπρός θέση και τα οπτικά στοιχεία βρίσκονται σε απόκλιση. Μεσαίο Η μεσαία φωτεινή κηλίδα είναι σχεδιασμένη για τη μείωση των ανακλάσεων κατά την είσοδο σε μια μερικώς ή ανεπαρκώς διεσταλμένη κόρη (3 mm). Είναι επίσης ιδανική για το λεπτομερέστερο έλεγχο ιδιαίτερων περιοχών του βυθού του οφθαλμού. Το κάτοπτρο και τα οπτικά στοιχεία παραμένουν στη μεσαία θέση. Μικρό Αυτή η φωτεινή κηλίδα είναι ιδανική για μικρές, μη διεσταλμένες κόρες. Το κάτοπτρο μετακινείται προς τα πίσω και τα οπτικά στοιχεία συγκλίνουν αυτόματα. Επιλογή ανοίγματος Μεγάλο/Μεσαίο/Μικρό Ρύθμιση γωνίας φωτισμού

10 Χρήση του Vantage Plus Επιλογή μοχλού φίλτρου Με την περιστροφή του κουμπιού (I) μπορούν να επιλεγούν διάφορα φίλτρα. Μπλε κύκλος Φίλτρο μπλε κοβαλτίου για αγγειοσκοπία φθοριεσκίνης. Λευκός κύκλος Λευκό φως Επιλέξτε το λευκό χωρίς φίλτρο όταν εξετάζετε ένα συγκεκριμένο παθολογικό στοιχείο και είναι επιθυμητό ένα εντονότερο και πιο λευκό φως. Πράσινος κύκλος Φίλτρο χωρίς κόκκινο το φίλτρο αυτό μειώνει το κόκκινο φως, οπότε το αίμα εμφανίζεται μαύρο και σχηματίζεται πάνω σε ένα σκούρο φόντο. Στοιχείο διάχυσης Αυτή η μοναδική εξαιρετικά ευρεία ακτίνα διάχυτου φωτός επιτρέπει μια πιο ξεκούραστη τεχνική κατά τη διάρκεια απαιτητικών εξετάσεων του βυθού του οφθαλμού. Οι αρχάριοι ενδέχεται να βρουν το άνοιγμα αυτό ιδιαίτερα εξυπηρετικό, δεδομένου ότι η ευθυγράμμιση ανάμεσα στο σετ κεφαλής, το συμπυκνωτή φακό και την κόρη για την επίτευξη μιας πλήρους εικόνας του φακού δεν είναι τόσο κρίσιμη όσο στην περίπτωση που χρησιμοποιείται η συμβατική ακτίνα.

11 Εξαρτήματα N Προσαρμογή του φακού HiMag (Μ) και του κατόπτρου διδασκαλίας (Ν) Για να προσαρμόσετε το φακό HiMag, απλώς πιέστε τον στο μπροστινό μέρος του παραθύρου όπως φαίνεται στο διάγραμμα. Για να τον αφαιρέσετε, απλώς αντιστρέψτε τη διαδικασία. M Ελαστικά καλύμματα οφθαλμών Τα ελαστικά καλύμματα οφθαλμών παρέχονται για την προστασία των γυαλιών και είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό για την αποφυγή των τριβών. Για να τα χρησιμοποιήσετε, απλώς περάστε τα πάνω από τα καλύμματα οφθαλμών. Επίπεδοι φακοί To Keeler Vantage Plus διαθέτει ως στάνταρ φακούς διοπτρίας +2. Εάν προτιμώνται οι επίπεδοι φακοί, υπάρχουν διαθέσιμοι και μπορούν να προσαρμοστούν όπως Εικ. 5 φαίνεται στην εικ.5. Σκληρικά πίεστρα Τα σκληρικά πίεστρα διατίθενται για την παρατήρηση της οδοντωτής περιφέρειας του αμφιληστροειδούς.

12 Αντικατάσταση LED/λυχνίας Προφύλαξη: Το LED/η λυχνία ενδέχεται να έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία μετά από παρατεταμένη χρήση. Αφήστε το LED/τη λυχνία να κρυώσει και αποσυνδέστε το όργανο από την παροχή ρεύματος. Αφαιρέστε το LED/τη λυχνία από το πίσω μέρος του οργάνου και εισαγάγετε το νέο LED/τη νέα λυχνία. Bεβαιωθείτε ότι το κλειδί του LED/της λυχνίας είναι ευθυγραμμισμένο με το άνοιγμα και πιεσμένο καλά προς τα μέσα. LED Λυχνία Αλλαγή της ρύθμισης του ροοστάτη της μετωπίδας από τη λειτουργία λυχνίας στη λειτουργία LED Θέση λειτουργίας λυχνίας - διακόπτης στη θέση πίσω Θέση λειτουργίας LED - διακόπτης στη θέση εμπρός Το Vantage Plus LED είναι ήδη ρυθμισμένο για λειτουργία LED. Αν θέλετε να το αλλάξετε σε λειτουργία λυχνίας, μετακινήστε τον διακόπτη προς τα πίσω, όπως φαίνεται στο σχήμα. Για να επανέλθετε σε λειτουργία LED, μετακινήστε τον διακόπτη προς τα εμπρός, όπως φαίνεται στο σχήμα.

13 Ασύρματα τροφοδοτικά - Λεπτό ιόντων λιθίου 1 Τοποθέτηση/Αντικατάσταση της μπαταρίας 1. Ελευθερώστε τη μπαταρία πατώντας το κουμπί αποδέσμευσης, όπως απεικονίζεται, και ανασηκώστε τη μπαταρία από τη βάση της Για να τοποθετήσετε τη νέα μπαταρία, τοποθετήστε τη στη βάση μέχρι να στερεωθεί καλά. 2

14 Ασύρματα τροφοδοτικά - Στάνταρ λιθίου Τοποθέτηση/Αντικατάσταση της μπαταρίας 1. Ελευθερώστε τη μπαταρία πατώντας το κουμπί αποδέσμευσης, όπως απεικονίζεται, και ανασηκώστε τη μπαταρία από τη βάση της Για να τοποθετήσετε τη νέα μπαταρία, τοποθετήστε τη στη βάση μέχρι να στερεωθεί καλά. 2 Πατήστε το κουμπί απελευθέρωσης

15 Αφαιρέστε την προστατευτική πλάκα Ασύρματα τροφοδοτικά 1 Σύνδεση στη βάση φόρτισης/ σύνδεσης Φόρτιση 1. Αντικαταστήστε την προστατευτική πλάκα με τον κατάλληλο προσαρμογέα τροφοδοσίας και συνδέστε το βύσμα του καλωδίου στην υποδοχή ηλεκτρικής τροφοδοσίας του φορτιστή. Τροφοδοτικό Αντικαταστήστε τη με τον κατάλληλο προσαρμογέα τροφοδοσίας Ενεργοποιήστε το φορτιστή λιθίου συνδέοντάς τον σε μια πρίζα ηλεκτρικού. 2. Τοποθετήστε την εφεδρική σας μπαταρία ή το σετ κεφαλής 2 Πατήστε το κουμπί αποδέσμευσης και ωθήστε προς τα πάνω Εφεδρική μπαταρία Βάση φόρτισης/ σύνδεσης στο φορτιστή, όπως απεικονίζεται. Είσοδος τροφοδοτικού 2 Εφεδρική μπαταρία Βάση φόρτισης/ σύνδεσης

16 Ασύρματα τροφοδοτικά Φόρτιση εφεδρικής μπαταρίας Φόρτιση μπαταρίας στη μετωπίδα Υποδοχή μπαταρίας μετωπίδας LED που αναβοσβήνει Η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση. Λεπτό ιόντων λιθίου Βάση φόρτισης Καμία ένδειξη Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Ένδειξη που αναβοσβήνει Φόρτιση συμπλήρωσης. Σταθερά αναμμένη ένδειξη Ταχεία φόρτιση. Στάνταρ λιθίου Φόρτιση εφεδρικής μπαταρίας μόνο Φόρτιση μπαταρίας στη μετωπίδα Η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του κύκλου φόρτισης και η φόρτισή της θα συνεχιστεί αυτόματα όταν τοποθετηθεί ξανά στο φορτιστή. Το βέλος κατεύθυνσης στο φορτιστή επισημαίνει ποια μπαταρία φορτίζεται.

17 Ασύρματα τροφοδοτικά Κύκλος φόρτισης - Λεπτό ιόντων λιθίου Η μπαταρία που είναι συνδεδεμένη στο έμμεσο οφθαλμοσκόπιο θα χρειαστεί περίπου 1½ ώρα για να φορτιστεί πλήρως. Η μπαταρία θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα με τη συσκευή σε πλήρη ισχύ. Η εφεδρική μπαταρία θα χρειαστεί περίπου 1½ ώρα για να φορτιστεί. Κύκλος φόρτισης - Στάνταρ λιθίου Η μπαταρία που είναι συνδεδεμένη στο έμμεσο οφθαλμοσκόπιο θα χρειαστεί περίπου 2 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Η μπαταρία θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες με τη συσκευή σε πλήρη ισχύ. Η εφεδρική μπαταρία θα χρειαστεί περίπου 4 ώρες για να φορτιστεί.

18 Ασύρματα τροφοδοτικά Στήριξη σε τοίχο Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο πατρόν για να σημαδέψετε τη θέση του φορτιστή και να ανοίξετε τις τρύπες με τρυπάνι.

19 Ασύρματα τροφοδοτικά Στήριξη σε τοίχο 3 Προφύλαξη Τουλάχ. 5 mm Ελέγξτε

20 SmartPack και WallPack Κατάλογος εξαρτημάτων A Εξαγωνικό κλειδί A B C D B Βίδες C Βίδες D Ούπα E B F G E Κάλυμμα βάσης F Εξάρτημα στήριξης στον τοίχο G Αυτοκόλλητα τεμάχια H Επαναφορτιζόμενη μπαταρία H K L Αρ. εξαρτ/τος EP I Σώμα J J Τροφοδοτικό K Βύσμα αυστραλιανού τύπου I L Βύσμα βρετανικού τύπου M Βύσμα ευρωπαϊκού τύπου I M N N Βύσμα τύπου Η.Π.Α.

21 SmartPack και WallPack Ρύθμιση βύσματος Αντικαταστήστε την προστατευτική πλάκα με τον κατάλληλο προσαρμογέα τροφοδοσίας, αν απαιτείται, ή χρησιμοποιήστε βύσμα IEC TYPE 7 (δεν παρέχεται μαζί με τη συσκευή). Μετατροπή ισχύος Μετατρέψτε σε WallPack ή SmartPack με βάση τις οδηγίες της απεικόνισης που ακολουθεί. Βύσμα IEC ΤΥΠΟΥ 7

22 SmartPack και WallPack Στερέωση του εξαρτήματος στήριξης στον τοίχο 30 mm Χρησιμοποιήστε τα ούπα και τις βίδες για να τοποθετήσετε τη μονάδα wall pack και προσαρμόστε τα αυτοκόλλητα στα πλάγια του περιβλήματος. Ø 6 x 50 mm Σύνδεση Εισαγάγετε τα βύσματα στις υποδοχές όπως φαίνεται στην εικόνα. Πριν από τη σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι ο ρυθμιστής έντασης φωτός και η πρίζα ηλεκτρικού είναι απενεργοποιημένα. Χρόνος φόρτισης Φορτίστε τη μπαταρία για ώρες πριν από την πρώτη χρήση. Σημείωση: Κατά τη φόρτιση, η μονάδα ζεσταίνεται. Αυτό είναι φυσιολογικό. Η επαναφόρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί ενώ το έμμεσο οφθαλμοσκόπιο βρίσκεται σε χρήση. Η κανονική διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 1,5 ως 5 ώρες, ανάλογα με τη ρύθμιση, με χρόνο φόρτισης δύο ωρών ή σε συνεχή φόρτιση συντήρησης.

23 SmartPack και WallPack Ενδείξεις LED Αργός παλμός Γρήγορος παλμός LED αναμμένη LED σβηστή Παροχή ρεύματος από τη μπαταρία Εισαγάγετε ή αφαιρέστε το βύσμα του έμμεσου οφθαλμοσκοπίου ή ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε το έμμεσο οφθαλμοσκόπιο. Παροχή ρεύματος από το δίκτυο Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε το έμμεσο οφθαλμοσκόπιο Εισαγάγετε ή αφαιρέστε το βύσμα Ανάψτε/σβήστε το διακόπτη της βάσης Η πράσινη λυχνία LED ανάβει όταν το έμμεσο οφθαλμοσκόπιο είναι αναμμένο Φόρτιση Φόρτιση συντήρησης Σε χρήση Χαμηλή στάθμη μπαταρίας

24 Εγγύηση και σέρβις Καθαρισμός Δεν περιλαμβάνει τμήματα που επιδέχονται συντήρηση από το χρήστη όλες οι εργασίες προληπτικής συντήρησης και σέρβις πρέπει να εκτελούνται μόνο από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Keeler. Το προϊόν Keeler έχει εγγύηση 3 ετών (με εξαίρεση το Vantage Plus LED ), που έχει εγγύηση 5 ετών, και θα αντικατασταθεί ή θα επισκευαστεί χωρίς χρέωση με τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Το πρόβλημα να οφείλεται σε κατασκευαστικό ελάττωμα Το τροφοδοτικό να έχει χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις παρούσες οδηγίες Οποιαδήποτε αξίωση να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Το όργανο θα πρέπει να υποβάλλεται μόνο σε καθαρισμό με το χέρι χωρίς βύθιση σε υγρά. Μην αποστειρώνετε σε αυτόκαυστο και μη βυθίζετε σε υγρά καθαρισμού. Πριν από τον καθαρισμό, αποσυνδέετε πάντοτε το τροφοδοτικό από την πηγή παροχής ρεύματος. Σκουπίστε την εξωτερική επιφάνεια με ένα καθαρό απορροφητικό πανί χωρίς χνούδια που να έχει υγρανθεί με διάλυμα νερού/απορρυπαντικού (2% κατ' όγκο) ή με διάλυμα νερού/ισοπροπυλικής αλκοόλης (70% κατ' όγκο). Βεβαιωθείτε ότι η υπερβάλλουσα ποσότητα διαλύματος δεν εισχωρεί στο όργανο. Προσέξτε να μην κορεσθεί το πανί με διάλυμα. Οι μπαταρίες έχουν εγγύηση 1 έτους από την ημερομηνία αγοράς. Οι επιφάνειες πρέπει να στεγνώνονται προσεκτικά με το χέρι με τη βοήθεια ενός καθαρού πανιού που δεν αφήνει χνούδι. Απορρίψτε με ασφάλεια τα χρησιμοποιημένα υλικά καθαρισμού.

25 Τεχνικές πληροφορίες Έχει διαπιστωθεί σαφώς ότι η έκθεση του ματιού σε έντονο φως για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα ενέχει κίνδυνο φωτικής βλάβης του αμφιβληστροειδούς. Πολλά οφθαλμολογικά όργανα φωτίζουν το μάτι με έντονο φως. Η απόφαση σχετικά με την ένταση του φωτός που θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε διαδικασία θα πρέπει να λαμβάνεται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Σε κάθε περίπτωση, ο κλινικός χειριστής θα πρέπει να σταθμίζει τα οφέλη και τους κινδύνους που σχετίζονται με την ένταση του φωτός. Η χρήση φωτός με ανεπαρκή ένταση ενδέχεται να οδηγήσει σε ανεπαρκή οπτικοποίηση και σε αρνητικά αποτελέσματα σοβαρότερα από τη φωτική βλάβη του αμφιβληστροειδούς. Πέραν αυτού, παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου βλάβης του αμφιβληστροειδούς, το ενδεχόμενο βλάβης εξακολουθεί να υφίσταται. Η φωτική βλάβη του αμφιβληστροειδούς είναι μια πιθανή επιπλοκή που προκύπτει από την ανάγκη χρήσης έντονου φωτός για την καθαρή οπτικοποίηση της δομής του οφθαλμού κατά τη διάρκεια λεπτών διαδικασιών οφθαλμικής χειρουργικής. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν διαπιστωθεί ορατές βλάβες του αμφιβληστροειδούς από οφθαλμολογικά όργανα, συνιστάται η ένταση του φωτός να είναι η ελάχιστη απαιτούμενη για την εκτέλεση της διαγνωστικής λειτουργίας. Τα μικρά παιδιά και τα άτομα με παθήσεις των ματιών ενδέχεται να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο κίνδυνος μπορεί να αυξηθεί και στην περίπτωση που το άτομο που εξετάζεται έχει υποστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών έκθεση με το ίδιο ή άλλο οφθαλμολογικό όργανο που χρησιμοποιεί ορατή πηγή φωτός μεγάλης έντασης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχει γίνει φωτογράφηση του αμφιβληστροειδούς.

26 Τεχνικές πληροφορίες Ακτινοβόληση / mw m-2 nm Μήκος κύματος / nm 1100 Φασματική ακτινοβόληση του έμμεσου οφθαλμοσκοπίου Vantage Plus σε επίπεδο χρήστη. Σχετική φασματική απόδοση (au) Προφύλαξη Το φως που εκπέμπεται από αυτό το όργανο είναι δυνητικά επικίνδυνο. Όσο περισσότερο χρόνο διαρκεί η έκθεση, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος πρόκλησης βλάβης στους οφθαλμούς. Η έκθεση στο φως αυτού του οργάνου όταν αυτό χρησιμοποιείται στη μέγιστη ένταση υπερβαίνει την κατευθυντήρια οδηγία ασφαλείας μετά από 27 λεπτά. Μήκος κύματος / nm Φασματική ακτινοβόληση του έμμεσου οφθαλμοσκοπίου Vantage Plus LED σε επίπεδο χρήστη.

27 Τεχνικές πληροφορίες Θερμοκρασία λειτουργίας: +10ºC έως +35ºC Θερμοκρασία μεταφοράς: -40ºC έως +70ºC, 10% έως 95% σχετική υγρασία Στοιχεία παροχής ρεύματος: V 50/60Hz Ονομαστικά χαρακτηριστικά τροφοδοτικού: 12V: 2,5 A Λειτουργία: Συνεχής Ταξινόμηση: Εξοπλισμός κατηγορίας ΙΙ Προστασία τύπου B από ηλεκτροπληξία Ελέγχθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα: UL :2003 Ηλεκτρική ασφάλεια IEC Ηλεκτρική ασφάλεια IEC ΗΜΣ ISO :1994 Οπτικά στοιχεία και οπτικός εξοπλισμός- Μέθοδοι περιβαλλοντικού ελέγχου - Ψύχος, θερμότητα και υγρασία. ISO :1994 Οπτικά στοιχεία και οπτικός εξοπλισμός- Μηχανική καταπόνηση. EN ISO 15004:1997 Οφθαλμολογικά όργανα - Βασική απαίτηση (Λυχνία/ασύρματη λειτουργία 1). BS EN ISO :2007 Οφθαλμολογικά όργανα - Βασική απαίτηση (LED/ασύρματη λειτουργία 2). Ομάδα 2.

28 Πληροφορίες επικοινωνίας Κατασκευασμένο στη Μεγάλη Βρετανία από την εταιρεία: Keeler Limited Clewer Hill Road Windsor Berkshire SL4 4AA England Αρ. κλήσης χωρίς χρέωση: Τηλ.: +44 (0) Φαξ: +44 (0) Διανέμεται από: Keeler Instruments Inc. 456 Parkway Broomall PA 19008, USA Αρ. κλήσης χωρίς χρέωση (ΗΠΑ): Τηλ.: Φαξ: Απόρριψη παλαιού ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με ξεχωριστά συστήματα συλλογής). Αυτό το σύμβολο πάνω στο προϊόν ή στη συσκευασία του και τις οδηγίες υποδηλώνει ότι μπήκε στην αγορά μετά τον Αύγουστο του 2005 και ότι το προϊόν αυτό δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως οικιακά απορρίμματα. Για να μειωθεί η επίδραση στο περιβάλλον των ΑΗΗΕ (Απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού) και να ελαχιστοποιηθεί ο όγκος των ΑΗΗΕ που μπαίνει σε χωματερές συνιστούμε, κατά το τέλος της ωφέλιμης ζωής του προϊόντος, αυτός ο εξοπλισμός να ανακυκλώνεται και να επαναχρησιμοποιείται. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση, τότε σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την B2B Compliance στο τηλέφωνο ( ). EP Έκδοση C Στα πλαίσια της πολιτικής μας για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων, διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής ή/και τροποποίησης των τεχνικών χαρακτηριστικών σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Εκκρεμεί η έκδοση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

ΕΜΜΕΣΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣΚΟΠΙΟ VANTAGE

ΕΜΜΕΣΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣΚΟΠΙΟ VANTAGE ΕΜΜΕΣΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣΚΟΠΙΟ VANTAGE ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Σύμβολα 2. Προειδοποιήσεις & επισημάνσεις 3. Σχετικά με το περιβάλλον 4. Περιγραφή προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΛΑΒΉ KEELER C 13A 13B ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Λαβή Keeler C Διαβάστε προσεκτικά το παρόν Παράρτημα Οδηγιών πριν από τη χρήση του προϊόντος σας Keeler. Για τη

Διαβάστε περισσότερα

SLIMLINE ΛΑΒΉ KEELER ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

SLIMLINE ΛΑΒΉ KEELER ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ SLIMLINE ΛΑΒΉ KEELER ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Slimline λαβή Keeler Διαβάστε προσεκτικά το παρόν Παράρτημα Οδηγιών πριν από τη χρήση του προϊόντος σας Keeler. Για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή

Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή Αρ. Μοντέλου: VC8129 Σκουπάκι χειρός Οδηγίες χρήσης Σύντομη εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτής της συσκευής. Πρόκειται για μια ασύρματη, εύχρηστη επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα. Χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER141/ER1411 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Καθαρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ: MCF-16233 / MCF-16234 Διαβάστε τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για την ασφάλεια 1. Σύμβολα ασφάλειας 1. Συντήρηση 1. Κατά τη χρήση 2. Γενική περιγραφή 2. Μπροστινός πίνακας 3-4.

Πληροφορίες για την ασφάλεια 1. Σύμβολα ασφάλειας 1. Συντήρηση 1. Κατά τη χρήση 2. Γενική περιγραφή 2. Μπροστινός πίνακας 3-4. Πίνακας περιεχομένων Πληροφορίες για την ασφάλεια 1 Σύμβολα ασφάλειας 1 Συντήρηση 1 Κατά τη χρήση 2 Γενική περιγραφή 2 Μπροστινός πίνακας 3-4 Προδιαγραφές 4 Γενικά 4-6 Οδηγίες λειτουργίας 6-7 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιληπτικά 3 2. Τι θα βρείτε στη συσκευασία... 3 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της συσκευής...3 Κανόνες για την ασφαλή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών HOFFRICHTER GmbH Mettenheimer Strasse 12 / 14 19061 Schwerin Germany Τηλέφωνο: +49 385 39925-0 Φαξ: +49 385 39925-25 E-Mail: info@hoffrichter.de www.hoffrichter.de powerpackpoint powerpackpoint-ell-0310-01

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-840 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ LED

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ LED PLD-25/NST ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ LED ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (για χαρακτηριστικά των LED δείτε στη σελίδα 3) ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ(Ni-MH)

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σημαντικές οδηγίες ασφαλείας. Φυλάξτε αυτές τις «Οδηγίες χρήσης»

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Ⅰ. Παρουσίαση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

L801 IP 55 / L801 PIR IP 55. Εγχειρίδιο Χρήσης... 26

L801 IP 55 / L801 PIR IP 55. Εγχειρίδιο Χρήσης... 26 L801 IP 55 / L801 PIR IP 55 Εγχειρίδιο Χρήσης... 26 Εγχειρίδιο Χρήσης Φωτιστικό LED υψηλής απόδοσης L801 IP 55 L801 PIR IP 55 (συμπ. ανιχνευτή κίνησης) Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER1511 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Καθαρισμός της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

αλκαλικές αλκαλικές www.fisher-price.gr

αλκαλικές αλκαλικές www.fisher-price.gr Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Απαιτούνται τρεις αλκαλικές μπαταρίες "D" (LR20) για το περιστρεφόμενο και δύο αλκαλικές μπαταρίες "AAA" (LR03)

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΜΕΙ. Κουρευτική Μηχανή KM-605. Οδηγίες Χρήσης

ΚΕΜΕΙ. Κουρευτική Μηχανή KM-605. Οδηγίες Χρήσης ΚΕΜΕΙ Κουρευτική Μηχανή KM-605 Οδηγίες Χρήσης 2 Η συσκευασία περιλαμβάνει: Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή με κεφαλή 40mm από ανοξείδωτες λεπίδες υψηλής απόδοσης (1) 1 φορτιστή (2) 2 αποσπώμενα χτενάκια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ G F E A B C D 1 2 3 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 49-52 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Έχετε υπόψη σας τις εξής πληροφορίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚO ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ LED. Από υπερφόρτιση και πλήρη αποφόρτιση ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ / ΕΛΕΓΧΟΣ

ΦΩΤΙΣΤΙΚO ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ LED. Από υπερφόρτιση και πλήρη αποφόρτιση ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ / ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚO ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ LED ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (για χαρακτηριστικά των LED δείτε στη σελίδα 2) CLD-30/NST ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 220-240V AC/50-60Hz ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ 3,5W

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

Φωτισμός κεφαλής Orascoptic Spark

Φωτισμός κεφαλής Orascoptic Spark Οδηγίες χρήσης Φωτισμός κεφαλής Orascoptic Spark Συγχαρητήρια για την αγορά του συστήματος επαναφορτιζόμενου φωτισμού κεφαλής LED Spark! Το σύστημα Spark είναι σχεδιασμένο για απευθείας τοποθέτηση στην

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

Beper Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ

Beper Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ Beper 50.600 Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΣΑΒΙ Ι 4.8V Ni-Cd Πρωτότυπο Οδηγιών χρήσης

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΣΑΒΙ Ι 4.8V Ni-Cd Πρωτότυπο Οδηγιών χρήσης ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΣΑΒΙ Ι 4.8V Ni-Cd 450055 Πρωτότυπο Οδηγιών χρήσης 5202650047366 1 2 5 4 3 1 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του προϊόντος budget. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019 1-8 V1_22/02/2019 www.gys.fr ΟΔΗΓΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας και τις προφυλάξεις που πρέπει να ακολουθήσετε για τη δική σας ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

SWK 2510WH SWK 2511BK. GR Βραστήρας. Copyright 2016, Fast ČR, a.s

SWK 2510WH SWK 2511BK. GR Βραστήρας. Copyright 2016, Fast ČR, a.s SWK 2510WH SWK 2511BK GR Βραστήρας - 1 - GR Βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά 8 ετών και

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019 1-8 V1_22/02/2019 www.gys.fr ΟΔΗΓΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας και τις προφυλάξεις που πρέπει να ακολουθήσετε για τη δική σας ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά όργανα της Konica Minolta. Προφυλάξεις για την ασφάλεια

Βιομηχανικά όργανα της Konica Minolta. Προφυλάξεις για την ασφάλεια Βιομηχανικά όργανα της Konica Minolta Προφυλάξεις για την ασφάλεια Σύμβολα ασφαλείας Τα σύμβολα που ακολουθούν χρησιμοποιούνται σε αυτό το εγχειρίδιο για την πρόληψη των ατυχημάτων που ενδέχεται να συμβούν

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Clockradio AR105. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning

Clockradio AR105. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning Clockrado AR105 User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 11 FR 20 ES 29 DE 38 EL 47 DA 56 Πίνακας περιεχομένων 1. Ασφάλεια...

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα