Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:"

Transcript

1 από το 1985

2 Φιλοσοφία Η εταιρία SoWooden ιδρύθηκε το 1985 από τους Πασιούδη Απόστολο και Αρβανίτη Παύλο με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών επίπλων. Παρά τη βιομηχανοποίηση του επίπλου, που έχει αναπτυχθεί ραγδαία τις τελευταίες δεκαετίες, το πάθος μας για αυτό που κάνουμε έχει κρατήσει αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μας. Όλα αυτά τα χρόνια με πολύ φαντασία και ακόμη περισσότερο μεράκι σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσατε να σκεφτείτε να ντύνει τον χώρο σας με βασικό πάντα υλικό το ξύλο. Προσέχοντας στον υπέρτατο βαθμό την ποιότητα και την καλαισθησία των προϊόντων μας δίνουμε ειδικές λύσεις βασισμένες στην εικόνα που εσείς ονειρεύεστε για τον χώρο σας, έχοντας το σκεπτικό ότι, θα πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά σας.

3 Παραγωγή Από το ξεκίνημα μας έως και σήμερα η εταιρία μας εδρεύει στην πόλη του Βόλου, στην κεντρική Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η φιλοσοφία παραγωγής μας ωστόσο είναι βασισμένη σε παραδοσιακές και διαχρονικές τεχνικές επιπλοποιίας. Η παραγωγή μας γίνεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από ειδικευμένους τεχνίτες, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και άριστη γνώση των υλικών. Η δύναμη μας στην παραγωγή είναι η τεχνογνωσία μας και είναι αυτή που μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε μέχρι και ξυλόγλυπτα φινιρίσματα, έπιπλα με μαρκετερί ή ακόμη και ζωγραφισμένα στο χέρι.

4 Οικία Εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες προσφέρουμε λύσεις και πραγματοποιούμε τις σκέψεις των ανθρώπων που μας έχουν εμπιστευτεί, για τον χώρο τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τον ευέλικτο σχεδιασμό μας και την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία μας να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε ξεχωριστό τον χώρο σας ανεξαρτήτως των όποιων ιδιαιτεροτήτων του.

5 Παροχές Μέτρηση χώρου: Ερχόμαστε στο χώρο σας έτσι ώστε να αποτυπώσουμε τις ακριβείς διαστάσεις του και να συζητήσουμε μαζί σας για αυτό που θέλετε να υλοποιήσουμε. Σχεδιασμός: Βασιζόμενοι στις πληροφορίες που μας έχετε δώσει και στην εμπειρία μας στους εσωτερικούς χώρους σχεδιάζουμε λύσεις ειδικά για εσάς. Ο σχεδιασμός γίνεται με τρισδιάστατα σχέδια και περιλαμβάνει μία ή και περισσότερες συναντήσεις στον χώρο μας, ανάλογα με την κλίμακα του έργου. Κατασκευή: Η κατασκευή γίνεται βασισμένη στη σχεδιαστική λύση την οποία έχετε καταλήξει. Τα έπιπλα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου μέσα στο εργαστήριό μας και σας παρέχουμε την δυνατότητα να μας επισκεφθείτε για επίβλεψη του έργου σε ένα,προεπιλεγμένο, κομβικό στάδιο της παραγωγής. Παράδοση-Τοποθέτηση: Αναλαμβάνουμε την παράδοση και την ολοκληρωμένη τοποθέτηση των παραγγελθέντων επίπλων στον χώρο σας. Η μεταφορά και η τοποθέτηση γίνεται από το ειδικευμένο συνεργείο μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα έπιπλα θα φτάσουν και θα τοποθετηθούν ανέπαφα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

6 Καθιστικό Όποιο και να είναι το στυλ που σας ταιριάζει να είστε σίγουροι ότι εμείς μπορούμε να το κάνουμε εικόνα μέσα στον χώρο σας.

7 Καθιστικό classical Έπιπλα σε κλασικές γραμμές προσαρμοσμένες στην αισθητική του σήμερα για το καθιστικό σας.

8 Καθιστικό classical

9 Καθιστικό classical Κλασικές γραμμές εφαρμοσμένες σε έπιπλα με άποψη και προσωπικότητα. Ακόμη και όταν δεν έχετε συγκεκριμένη εικόνα για το πώς θέλετε να πλάσετε τον χώρο σας εμείς μπορούμε να σας δώσουμε τις πιο ποιοτικές και καλόγουστες λύσεις.

10 Καθιστικό classical Όταν η παράδοση και το κλασσικό παντρεύονται, όταν το ξύλο δουλεύεται με τέχνη και μεράκι, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

11 Καθιστικό classical Συνθέσεις που αγγίζουν ακόμη και τα όρια του εκκεντρικού κομμένες και ραμμένες για τον δικό σας χώρο. Να είστε σίγουροι ότι η πολύ μεγάλη σχεδιαστική και κατασκευαστική μας ικανότητα δεν θα σας απογοητεύσει.

12 Καθιστικό classical

13 Καθιστικό timeless Εκεί που η διαχρονικότητα και η καλαισθησία, συναντούν την άνεση και την ποιότητα.

14 Καθιστικό timeless

15 Καθιστικό timeless Έπιπλα δουλεμένα από φυσικό ξύλο με τέχνη και καλλιτεχνική διάθεση. Οι χειροποίητες σκαλιστές λεπτομέρειες απλά ολοκληρώνουν την αίσθηση του μοναδικού.

16 Καθιστικό timeless Ανάγλυφες λεπτομέρειες εύστοχες διχρωμίες και συνδασμοί με υλικά όπως ο χαλκός κάνουν τα έπιπλα μας να διαφέρουν.

17 Καθιστικό timeless

18 Καθιστικό countryside Εμπιστευτείτε μας τις σκέψεις σας ακόμα και για τις πιο ευφάνταστες κατασκευές που ονειρεύεστε για την οικία σας και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί για εσάς και την οικογένεια σας.

19 Καθιστικό countryside

20 Καθιστικό countryside

21 Καθιστικό countryside Αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου δημιουργούμε έπιπλα που ικανοποιούν και τα πιο ιδιαίτερα γούστα.

22 Καθιστικό fresh

23 Καθιστικό fresh Ποιός είπε ότι το μοντέρνο δεν μπορεί να είναι και χειροποίητο; Για τους λάτρεις του μινιμαλιστικού στυλ που θέλουν να ξεχωρίζουν.

24 Καθιστικό fresh Εμπνευσμένες δημιουργίες με στυλ και απεριόριστη ευελιξία στην κατασκευή για να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού από εσάς.

25 Υπνοδωμάτιο Ελάτε να δώσουμε στον ιδιωτικό σας χώρο την εικόνα που πάντα ονειρευόσασταν.

26 Υπνοδωμάτιο classical Κλασικές γραμμές με χειροποίητα,ανάγλυφα φινιρίσματα συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το υπνοδωμάτιό σας.

27 Υπνοδωμάτιο classical

28 Υπνοδωμάτιο classical Όμορφα ζεστά χρώματα που γλυκαίνουν το υπνοδωμάτιό σας. Απλές, κλασικές γραμμές που σας ξεκουράζουν και σας χαλαρώνουν.

29 Υπνοδωμάτιο classical

30 Υπνοδωμάτιο classical

31 Υπνοδωμάτιο classical

32 Υπνοδωμάτιο classical Προσωπικές, ασυνήθιστες δημιουργίες στα όρια του κλασικού που σίγουρα δεν έχετε δει πουθενά αλλού.

33 Υπνοδωμάτιο classical

34 Υπνοδωμάτιο classical

35 Υπνοδωμάτιο classical Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα έπιπλά μας γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να τα ταιριάζουμε απόλυτα στο χώρο σας.

36 Υπνοδωμάτιο timeless Οι προσωπικές μας δημιουργίες άλλοτε είναι εμπνευσμένες από το φυσικό περιβάλλον, άλλοτε έχουν αρχαϊκές ή κλασικές επιρροές και άλλοτε επιρροές από πιο μοντέρνα ρεύματα, πάντα όμως με την προσωπική μας σφραγίδα.

37 Υπνοδωμάτιο timeless Αρχαϊκό στυλ με λεπτομέρειες σκαλισμένες στο χέρι.

38 Υπνοδωμάτιο countryside

39 Υπνοδωμάτιο countryside Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί δίνοντας το πιο ιδιαίτερο ύφος στο υπνοδωμάτιό σας.

40 Υπνοδωμάτιο countryside

41 Υπνοδωμάτιο dreamy Παραμυθένιο σκηνικό φτιαγμένο ειδικά για το υπνοδωμάτιό σας.

42 Υπνοδωμάτιο dreamy

43 Υπνοδωμάτιο dreamy Απαλές αποχρώσεις, και ονειρεμένες συνθέσεις δίνουν αρμονία στον χώρο που ξεκουράζεστε και τον κάνουν ζεστό και χαλαρό.

44 Υπνοδωμάτιο dreamy

45 Υπνοδωμάτιο dreamy

46 Υπνοδωμάτιο fresh Άνεση και ποιότητα, συνδυασμένη με τις πιο μοντέρνες γραμμές. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάζει.

47 Υπνοδωμάτιο fresh

48 Υπνοδωμάτιο fresh Ποιος είπε ότι η απλότητα δεν μπορεί να ξεχωρίζει;

49 Τραπεζαρία Στυλ και άνεση για εσάς και τους καλεσμένους σας.

50 Τραπεζαρία timeless Αρχαϊκές γραμμές και αίσθηση ξύλου που δημιουργούν μια διαφορετική εικόνα στον χώρο σας.

51 Τραπεζαρία Vintage Ανάλαφρες φόρμες και χρώματα που μαγνητίζουν με την κομψότητά τους. Δώστε μία vintage πινελιά στην τραπεζαρία σας πάντα με την εγγύηση ποιότητας so-wooden.

52 Τραπεζαρία uniques

53 Τραπεζαρία uniques Φαντασία και καλλιτεχνική διάθεση ενώνονται και συνθέτουν ακατέργαστες δημιουργίες με πολύ ιδιαίτερο ύφος που είναι κυριολεκτικά μοναδικές. Τα ακατέργαστα κομμάτια μας παράγονται μόνο μία και μοναδική φορά.

54 Κουζίνα vintage Mε πολλές ιδιαιτερότητες και φινιρίσματα δουλεμένα στο χέρι η κουζίνα Vintage είναι ο ορισμός της κομψότητας και του εκλεπτυσμένου.

55 Κουζίνα vintage Οι κουζίνες μας κατασκευάζονται από φυσικό ξύλο με εργονομικό και άνετο σχεδιασμό.

56 Κουζίνα vintage

57 Κουζίνα vintage Εύκολα προσαρμόσιμη σε οποιοδήποτε χώρο η κουζίνα Vintage αποτελεί μία λύση που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα για την οικία σας.

58 Κουζίνα woods Woods: H ακατέργαστη πρόταση μας για την κουζίνας σας.

59 Κουζίνα woods Εντυπωσιακή διχρωμία που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου

60 Μπάνιο Ειδικές κατασκευές και ξύλινες επενδύσεις που δίνουν άλλη φινέτσα και ζεστασιά στο μπάνιο σας.

61 Μπάνιο

62 Επαγγελματικοί χώροι Κατανοώντας τη βαρύτητα που δίνεται στην εικόνα της επιχείρησής σας είμαστε εδώ για να δουλέψουμε μαζί και να κάνουμε τους χώρους που την στεγάζουν να ξεχωρίζουν, άλλωστε το ειδικό design είναι η ειδικότητά μας. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος που να ξέρει τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου καλύτερα από εσάς, έτσι ώστε να είναι λειτουργικός. Προσφέροντας όση ευελιξία μπορείτε να φανταστείτε στο σχεδιασμό και τις ειδικές κατασκευές έχουμε τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα βασισμένοι φυσικά στις δικές σας λειτουργικές συμβουλές. Επειδή ξέρουμε πόσο ευαίσθητες είναι οι επαγγελματικές ισορροπίες σας παρέχουμε όλα όσα θα θέλαμε και εμείς για την δική μας επιχείρηση. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της επίπλωσης του επαγγελματικού σας χώρου με συνέπια στα χρονοδιαγράμματα και φυσικα με την ποιότητα που εγκυάται το όνομά μας. Επιπλέον είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε άμεσα σε οποιαδήποτε τεχνική βλάβη πιθανόν προκύψει, επάνω στις κατασκευές μας, ακόμη και αν δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτή, διασφαλίζοντας από τη μεριά μας την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

63 Επαγγελματικοί χώροι bar - caffe Δώστε στον επαγγελματικό σας χώρο την εικόνα που πάντα θέλατε.

64 Επαγγελματικοί χώροι bar - caffe

65 Επαγγελματικοί χώροι bar - caffe Μπαρ ξενοδοχείου IAKOVAKIS Suites and SPA στο Πήλιο. Novel caffe-bar στο κέντρο του Βόλου.

66 Επαγγελματικοί χώροι bar - caffe

67 Επαγγελματικοί χώροι bar - caffe

68 Επαγγελματικοί χώροι restaurant

69 Επαγγελματικοί χώροι restaurant Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και αισθανθείτε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

70 Επαγγελματικοί χώροι hotel - reception

71 Επαγγελματικοί χώροι hotel - reception STEVALIA HOTEL & SPA, Πήλιο

72 Επαγγελματικοί χώροι hotel - reception Ελάτε να ντύσουμε μαζί τον επαγγελματικό σας χώρο με έπιπλα αξεπέραστης ποιότητας δίνοντάς του την εικόνα που από πάντα φανταζόσασταν αλλά δεν ξέρατε πως να υλοποιήσετε.

73 Επαγγελματικοί χώροι hotel - reception

74 Επαγγελματικοί χώροι hotel - room

75 Επαγγελματικοί χώροι hotel - room Ξενοδοχειακά δωμάτια που θα ικανοποιήσουν την αισθητική και του πιο απαιτητικού πελάτη.

76 Επαγγελματικοί χώροι spa Χώροι χαλάρωσης με την υπογραφή μας.

77 Επαγγελματικοί χώροι spa

78 Επαγγελματικοί χώροι spa

79 Επαγγελματικοί χώροι spa Ζεστοί και χαλαρωτικοί χρωματικοί συνδυασμοί σε χώρους που χαίρεσαι να επισκέπτεσαι.

80 Στοιχεία επικοινωνίας Έκθεση Επίπλων: Διεύθυνση: Αναλήψεως 289Α, Βόλος, Ελλάδα Τηλέφωνο/fax: Βιοτεχνία Επίπλων: web: so-wooden.com Διεύθυνση: Έναντι Ά ΒΙΠΕ Βόλου Τηλέφωνο υπευθύνου: Αρβανίτης Παύλος από το 1985

Aluminium doors. www.linea-atro.gr

Aluminium doors. www.linea-atro.gr Aluminium doors www.linea-atro.gr 3 2 Κουζίνες Βιτρίνες αλουμινίου Swallow από την ATRO. Δίνουν την λεπτομέρεια που χρειάζεται κάθε κουζίνα ώστε να δείχνει μοναδική. Με τα 2 προφίλ για πορτάκι και συρτάρια,

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup!

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup! Κάποτε... Τον παλιό καιρό, ο µαστρο Τζεπέτο, µε την δύναµη της τέχνης του έδινε ζωή στο ξύλο και η αύρα της ψυχής του συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά Ύστερα οι ανάγκες άλλαξαν :ποσότητα, ποιότητα,

Διαβάστε περισσότερα

DECO Collection

DECO Collection DECO Collection -- 1 -- -- 1 -- Κάθε φορά που ένας επισκέπτης μπαίνει για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αποκτά μια αίσθηση για τον χώρο, η διακόσμηση, οι υφές και η ποιότητα των λευκών ειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος /16. Design for the People...

Τεύχος /16. Design for the People... Τεύχος 1 2015/16 Design for the People... Home Hotel Cafe - Restaurant LIVING TODAY Στο βασίλειο του σπιτιού, ο καναπές είναι ο βασιλιάς... Ένας σύγχρονος άνθρωπος περνάει στο σαλόνι του αρκετές ώρες της

Διαβάστε περισσότερα

WandS Α. Βασίλαινας Ε.Ε. Διεύθυνση: Βαθύ Αυλίδος, ΧΑΛΚΙΔΑ Τηλ: Φαξ:

WandS Α. Βασίλαινας Ε.Ε. Διεύθυνση: Βαθύ Αυλίδος, ΧΑΛΚΙΔΑ Τηλ: Φαξ: Σελίδα 1 από 11 Α. ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ Ε.Ε. H WandS είναι Τεχνική Κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των Ξύλινων Κατασκευών. Σχεδιάζει και υλοποιεί σύγχρονες κατασκευές υψηλής αισθητικής

Διαβάστε περισσότερα

Valena New Dress Collection

Valena New Dress Collection Valena New Dress Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.legrand.com.gr Καλώς ήρθατε στο fashion show του Valena Η σειρά Valena σάς παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν από πλαίσια σε φωτεινά χρώματα και μοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 6 ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ 8 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 10 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ 12 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ 14 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 16 ΑΞΕΣΟΥΑΡ 17 ΞΥΛΙΝΑ ΑΠΕ Α - LAMINATE 18 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

think. design. create. inspire. lab.

think. design. create. inspire. lab. think. design. create. inspire. lab. Η Verfo Lab είναι η εξέλιξη της Verfo ΑΕ. Οι συνεργασίες με βιομηχανικούς σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές της αισθητική, λειτουργικότητα και design. Η Verfo Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

more than fire Οικολογικές εστίες χωρίς καμινάδα Τα λόγια κάθε πελάτη μας είναι σημαντικά:

more than fire Οικολογικές εστίες χωρίς καμινάδα Τα λόγια κάθε πελάτη μας είναι σημαντικά: more than fire Τα λόγια κάθε πελάτη μας είναι σημαντικά: «Αισθάνομαι πραγματικά την ίδια θαλπωρή, ο χώρος είναι πολύ ζεστός και απολαμβάνω με ικανοποίηση την ομορφιά της φλόγας!» Οικολογικές εστίες χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ValenaTM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα και φυσικά άπειρες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ISTORIA HOTEL. Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ISTORIA HOTEL. Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium A R C H I T E C T U R E ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium Μελέτη φωτισμού Καυκάς ΑΕ Επίβλεψη έργου Στέλιος Μπαρδώσας Project Management-Επιστασία

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΆ Η ΖΩΉ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΆΖΕΙ Εμείς στην Stamper για περισσότερα από 45 χρόνια είμαστε στο πλευρό σας για όλες αυτές τις εκπλήξεις. Ο στόχος μας πάντοτε ίδιος. Να στηρίξουμε,

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα.

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα. Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup!

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup! Κάποτε... Τον παλιό καιρό, ο µαστρο Τζεπέτο, µε την δύναµη της τέχνης του έδινε ζωή στο ξύλο και η αύρα της ψυχής του συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά Ύστερα οι ανάγκες άλλαξαν :ποσότητα, ποιότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Φανταστείτε το χώρο σας... εμείς τον δημιουργούμε

Φανταστείτε το χώρο σας... εμείς τον δημιουργούμε Μέλος του Ομίλου Φανταστείτε το χώρο σας..... εμείς τον δημιουργούμε w w w. d e l l i n a s. e u D. ELLINAS INTERIOR CONSTRACTS LTD Η εταιρεία D. ELLINAS INTERIOR CONTRACTS LTD, δημιουργήθηκε τον Ιούνιο

Διαβάστε περισσότερα

Το μπάνιο της ζωής σας!

Το μπάνιο της ζωής σας! ΕΚΘΕΣΙΑΚA ΚΕΝΤΡA ΑΘΗΝΑ Εμπορικό Κέντρο River West, Λ. Κηφισού 96, 122 41 Αιγάλεω. T. 212 222 17 08 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14 o χλμ Οδού Θες/νίκης - Έδεσσας, 570 11 Αγχίαλος. T. 2310 790 200 DESIGNSANITARYARTLIFESTYLE

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ValenaTM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα και φυσικά άπειρες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

Valena. Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011. www.legrand.com.gr

Valena. Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011. www.legrand.com.gr Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 www.legrand.com.gr Valena TM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

Ανήκεις σε μια οικογένεια που ασχολείται με το ξύλο δεκαετίες τώρα. Πότε, πώς και από ποιους ξεκίνησαν όλα;

Ανήκεις σε μια οικογένεια που ασχολείται με το ξύλο δεκαετίες τώρα. Πότε, πώς και από ποιους ξεκίνησαν όλα; must «epixilon» Δημιουργικά ανήσυχος, με συνέπεια και υπευθυνότητα παράγει ξύλινα κομψοτεχνήματα Aν και μόλις 30 χρονών, ο Βίκτωρας Ταλιαδούρος μετρά ήδη πολλά χρόνια στο χώρο του επίπλου, το οποίο υπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛ Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας Περιβάλλον Ύπνου Gevorest Ο χώρος που κοιμόμαστε πρέπει να είναι ελκυστικός και να τηρεί προϋποθέσεις που ηρεμούν το σώμα και το μυαλό σας. Ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

CACHAREL LEONARDO COLLECTION

CACHAREL LEONARDO COLLECTION Table of Contents 02. - Cacharel Leonardo 08. - Indian 12. - Jamaica 16. - Leone 20. - Platinum 24. - Prisma 28. - Regina 32. - Riva 34. - Zoya 36. - Natura 38. - Star Kitchen CACHAREL LEONARDO COLLECTION

Διαβάστε περισσότερα

quality design experience

quality design experience quality design experience company The Small Design Factory Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την κατασκευή συρόμενων πορτών ντουλάπας, την εισαγωγή και χονδρική διάθεση βιομηχανικών προφίλ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Batik Collection / x / / x /062. s/s collection 2018

Batik Collection / x / / x /062. s/s collection 2018 Contents 02. - Batik 06. - Birch 08. - Cacharel Leonardo 14. - Flow 18. - Grace 20. - Jamaica 28. - Lito 32. - Marokko 38. - Natura 41. - Planet 44. - Prisma 46. - Regina 52. - Riva 54. - Roza 58. - Star

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου. WELCOME ABOUT US Η πέτρα, μάρτυρας της αιωνιότητας, σκληρή και συμπαγής, ανίκητη στα κύματα του χρόνου, έζησε, γνώρισε και διαμόρφωσε τα στάδια του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο ήλιος, ο χορηγός της ζωής, μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας

Διαβάστε περισσότερα

NEFELI ANASTASIA XANTHI VIOLET GREY. http://www.nadokidz.com VIOLET OAK

NEFELI ANASTASIA XANTHI VIOLET GREY. http://www.nadokidz.com VIOLET OAK ANASTASIA Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα μας

Διαβάστε περισσότερα

DASH Case Study. Σκορδάκης Τάσος General Manager

DASH Case Study. Σκορδάκης Τάσος General Manager DASH Case Study Σκορδάκης Τάσος General Manager Η εταιρεία Ο όμιλος εταιριών Σκορδάκη αποτελείται από 3 εταιρίες: Σκορδάκης Α.Ε, Σκορδάκης Logistics & DASH Kuchen Spezialhaus Η εταιρία DASH δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX E l e g a n t B o x ELEGANT BOX ατόφια πολυτέλεια 2 3 ατόφια πολυτέλεια Είναι η ατόφια πολυτέλεια υποκειμενική; Για μας στο Elegant Box, η ατόφια πολυτέλεια είναι το να έχεις χρόνο να χαλαρώνεις, χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος

Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος Αποφασίσατε να παντρευτείτε και επιλέξατε αυτή η ιδιαίτερη για εσάς μέρα να λάβει χώρα μία φθινοπωρινή μέρα. H επιλογή σας θα σας δικαιώσει, διότι το φθινόπωρο θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών

Όραμα. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after-sales services) H κορυφαία ποιότητα όλων των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η εταιρία Η Δέλτα Μάρμαρα είναι μια σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων απ όλο τον κόσμο. Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές Press kit Κατάλογος IKEA 2016 Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές ζί ς! πορσελάνη. w.ikea.gr Ζούμε μαζί Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι wav s e design by Varotsos w a vεδώe s τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι 03 Η ELITON δραπετεύει από τους συνήθεις κανόνες του σχεδιασμού επίπλου κουζίνας με τη νέα σειρά waves, σχεδιασμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

Passion. Charisma. Commitment

Passion. Charisma. Commitment Charisma Passion Commitment Η BOX architects εκτός από τον τομέα της λιανικής, δραστηριοποιείται εκτενώς στο χώρο του contract. Με μια εξειδικευμένη ομάδα από επαγγελματίες του χώρου, η BOX architects

Διαβάστε περισσότερα

Karagouni Media HotelDesign.gr. Hotel DesignNo. 20. Magazine and Guide / Winter 2018

Karagouni Media HotelDesign.gr. Hotel DesignNo. 20. Magazine and Guide / Winter 2018 Karagouni Media HotelDesign.gr Hotel DesignNo. 20 Magazine and Guide / Winter 2018 Νέες Ξενοδοχειακές αφίξεις που ξεχώρισαν για το Design τους της Έλενας Καραγκο νη To ιστορικ ταχυδρομείο της Γάνδης -

Διαβάστε περισσότερα

Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! designs. www.seydap.gr

Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! designs. www.seydap.gr Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! 2012 designs Νο Επίπλου 1001 Ευρύχωρο έπιπλο με βαθύ συρτάρι και ντουλάπι με ανάκλιση. Τα χρώματα του ξύλου αναδεικνύουν τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Υπέροχο και σε λακαριστό.

Διαβάστε περισσότερα

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com ANASTASIA Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

ROYAL CARPET TER 2018

ROYAL CARPET TER 2018 ROYAL CARPET TER 2018 S LEGACY JERSEY BOSTON ASSOS VINTAGE SHERAZAD OLYMPIA SKY 1 Winter Collection 2018 is powered by Spiros Eleftheriadis SA Royal Carpet Galleries AVENUE GRAVITY KIWI OUSHAK ROYAL DRAMA

Διαβάστε περισσότερα

AQUA WHITE KENZIE XANTHI. *** New models coming in 2016 @ ANASTASIA AQUA GREY. http://www.nadokidz.com

AQUA WHITE KENZIE XANTHI. *** New models coming in 2016 @ ANASTASIA AQUA GREY. http://www.nadokidz.com XANTHI KENZIE Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

PH ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ Λίγο σπίτι ακόμα

PH ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ Λίγο σπίτι ακόμα PH145334 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ 2018 Λίγο σπίτι ακόμα Ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2018 σύντομα κοντά σας! Ανεξάρτητα από το εάν έχετε μεγάλο ή μικρό σπίτι, για το 2018 σας προτείνουμε να δημιουργήσετε χώρο για τα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

Merten D-Life Απόλυτη Αρµονία. schneider-electric.gr

Merten D-Life Απόλυτη Αρµονία. schneider-electric.gr Merten D-Life Απόλυτη Αρµονία schneider-electric.gr D-Life Απόλυτη Αρµονία 2 Merten D-Life ιακόπτες που ανανεώνουν τον χώρο σας Ελάχιστο πλαίσιο - µέγιστος χώρος. Η νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ Ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος. Το φωτιστικό «Great 1» της Luxit ισορροπεί με τα έργα του Takis. Στην απέναντι σελίδα: Ο διάδρομος στο πρώτο επίπεδο ενώνει το καθιστικό με την τραπεζαρία.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ VELIS EVO: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες Η νέα μας σειρά εμπνέεται από τον Bernard de Palissy, τον διάσημο γάλλο κεραμίστας του 16ου αιώνα, ο οποίος αδιάκοπα αναζητούσε τα μυστικά των πολύ λεπτών

Διαβάστε περισσότερα

JOIN US TO A DREAM TRIP

JOIN US TO A DREAM TRIP 1 JOIN US TO A DREAM TRIP Ο ιδιωτικός σας χώρος, προσωπική μας υπόθεση.. Η εταιρεία JOIN δημιουργήθηκε το 1977 χαράσσοντας μέχρι σήμερα μια μεγάλη πορεία η οποία αποτελεί και το σημαντικό στοιχείο που

Διαβάστε περισσότερα

Editorial. Περιεχόμενα

Editorial. Περιεχόμενα Editorial Μετά από τόσα χρόνια τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στο χειροποίητο έπιπλο, είμαστε πλέον παραπάνω από σίγουροι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον χώρο μας από τον πελάτη/άνθρωπο. Σε εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Μεταμινιμαλισμός 48 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΔΕΚ/ΙΑΝ Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 49

Μεταμινιμαλισμός 48 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΔΕΚ/ΙΑΝ Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 49 Μεταμινιμαλισμός ΤΟ 1950 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΚΑΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ. ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012 ΜαΪοσ 2012 50 casaviva Μαϊοσ 2012 Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης Στοκχόλμη Design Week 2012 Ανταπόκριση από το Μιλάνο των Σκανδιναβών Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ Positive

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΑΦΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Tηλ 0030 2310-780770 Fax 0030 2310 784730 www.mini-kitchen.gr info@mini-kitchen.gr, paraskevasilver@in.gr ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ 45

Διαβάστε περισσότερα

STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ

STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ A 1 beautiful use of space Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο είναι ένας ζωτικός χώρος με συνεχή εξέλιξη, ο οποίος δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινή σας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΛ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Α' ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΘΕΜΑ: "Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου και Διακόσμηση"

ΓΕΛ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Α' ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου και Διακόσμηση ΓΕΛ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Α' ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΘΕΜΑ: "Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου και Διακόσμηση" Σκοπός της έρευνας Σκοπός της έρευνας είναι η αισθητική βελτίωση των χώρων που ζούμε. Από το δωμάτιό μας

Διαβάστε περισσότερα

Τailor made. Αισθητική στα δικά μας μέτρα. Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας. Tαξίδι στη Λισαβόνα. Στην εποχή του μετάλλου

Τailor made. Αισθητική στα δικά μας μέτρα. Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας. Tαξίδι στη Λισαβόνα. Στην εποχή του μετάλλου δεκembριοσ 2013 Tαξίδι στη Λισαβόνα Η νέα cool πρωτεύουσα της Ευρώπης Στην εποχή του μετάλλου Το αγαπημένο υλικό των designers Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Kenshō Boutique Hotel & Suites

Kenshō Boutique Hotel & Suites Kenshō Boutique Hotel & Suites Μύκονος, Ορνός Mykonos, Ornos Photos: Dimitris Poupalos Kenshō Boutique Hotel & Suites Ένα μοναδικό στο είδος του «design boutique hotel», το Kenshō, έκανε αισθητή την παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Με πρωταγωνιστή τη θέα

Με πρωταγωνιστή τη θέα 222 TA TA ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ KAΛYTEPA ΣΠITIA THΣ THΣ KYΠPOY 223 Με πρωταγωνιστή τη θέα Κείμενο/STyling Παυλίνα Τελεβάντου Φωτογραφία ΝταΪνα Κάπρου TA TA ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ KAΛYTEPA ΣΠITIA THΣ THΣ KYΠPOY 225 224 Ένα διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός φωτισµός κτιρίων σε σχέση µε τη χρήση ΓΡΑΦΕΙΑ

Εσωτερικός φωτισµός κτιρίων σε σχέση µε τη χρήση ΓΡΑΦΕΙΑ Στεφανία Κέτση Ο αρχιτεκτονικός φωτισµός προκύπτει από τις χρήσεις για την οποία προσδιορίζεται ο χώρος και είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία των χώρων του κτιρίου. Ο διακοσµητικός φωτισµός δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

konstantaras handmade furniture Kids Room

konstantaras handmade furniture Kids Room konstantaras handmade furniture Kids Room z c f C Μια υπέροχη συλογή με ποιοτικές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους. 2 Παλάτι 3 Δημιουργήσαμε για τους μικρούς μας βασιλιάδες και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές 2017 ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 27το την ημέρα ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ Μια... γαλαζοπράσινη συμφωνία Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο Mε την υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

BHMADECO ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ TO MHNIAIO ΠEPIOΔIKO TOY BHMATOΣ ΓIA TO ΣΠITI KAI TH ΔIAKOΣMHΣH 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009

BHMADECO ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ TO MHNIAIO ΠEPIOΔIKO TOY BHMATOΣ ΓIA TO ΣΠITI KAI TH ΔIAKOΣMHΣH 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 TO MHNIAIO ΠEPIOΔIKO TOY BHMATOΣ ΓIA TO ΣΠITI KAI TH ΔIAKOΣMHΣH 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 BHMADECO ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ αρχιτεκτονική DESIGN ZOOEY BRAUN Bella Italia Weine, Στουτγάρδη,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ. Kinsterna Hotel & Spa

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ. Kinsterna Hotel & Spa APXITEKTONIKH ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ κείμενο Μαρία Νικολακοπούλου φωτογράφηση Cathy Cunliffe Kinsterna Hotel & Spa Το αρχοντικό βρίσκεται 8 Km νότια της Μονεμβασιάς και χτίστηκε σε διαφορετικές φάσεις έως τα

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένο στο γυαλί σύστημα σκίασης για το σπίτι σας. Ανέγγιχτη ομορφιά

Ενσωματωμένο στο γυαλί σύστημα σκίασης για το σπίτι σας. Ανέγγιχτη ομορφιά Ενσωματωμένο στο γυαλί σύστημα σκίασης για το σπίτι σας. Ανέγγιχτη ομορφιά 2 Ανέγγιχτη ομορφιά. Το ολοκληρωμένο σύστημα περσίδα γυαλί γυαλί σκίασης για το σπίτι σας. > Δε λερώνονται > Δεν καταστρέφονται

Διαβάστε περισσότερα

Οι δικές σας ιδέες...γίνονται η δικιά μας δημιουργία

Οι δικές σας ιδέες...γίνονται η δικιά μας δημιουργία Οι δικές σας ιδέες...γίνονται η δικιά μας δημιουργία ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΠΑΝΕΛΣ 3D WALL PANELS Ένα αποκλειστικά δικό μας προϊόν, ένα επίτευγμα στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA Πλάκα, Χανιά, Κρήτη, Τ.Κ. 73200 Τηλ.: +30.2831025306, Fax: +30.2831025306 email: info@lesteluxuryhomes.com url: www.lesteluxuryhomes.com

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και ελευθερία στην όραση με τις νέες συλλογές από την εταιρεία Συκαράς στη χώρα μας

Ποιότητα και ελευθερία στην όραση με τις νέες συλλογές από την εταιρεία Συκαράς στη χώρα μας Ποιότητα και ελευθερία στην όραση με τις νέες συλλογές από την εταιρεία Συκαράς στη χώρα μας Μέσα στις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για τη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, τα

Διαβάστε περισσότερα

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σημαντικότερο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α 03 03 04 04 05 05 05 06 07 07 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Γ' Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ( Εικαστική και Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού Εργαστήριο C. www.c3.teiwm.gr. Βιομηχ χανικός σχεδι 14/12/20112011

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού Εργαστήριο C. www.c3.teiwm.gr. Βιομηχ χανικός σχεδι 14/12/20112011 Βιομηχανικός σχεδιασμός συσκευασίας και ετικέτας παραδοσιακών προϊόντων ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού Εργαστήριο C 3 www.c3.teiwm.gr C 3 LAB www.c3.teiwm.gr 1 Περιεχόμενα Παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri Μιχάλης Μακρή EFIAP Copyright: 2013 Michalis Makri Copyright: 2013 Michalis Makri Less is more Less but better Copyright: 2013 Michalis Makri Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που

Διαβάστε περισσότερα

Διάλογος. Η αρχιτεκτονική πρόκληση ήταν η μετατροπή ενός εγκαταλελειμμένου καταλύματος στον Ορνό της Μυκόνου σε Boutique Hotel 5 αστέρων.

Διάλογος. Η αρχιτεκτονική πρόκληση ήταν η μετατροπή ενός εγκαταλελειμμένου καταλύματος στον Ορνό της Μυκόνου σε Boutique Hotel 5 αστέρων. A R C H I T E C T U R E Διάλογος με την τέχνη Αρχιτεκτονική μελέτη Αλέξανδρος Κολοβός Μελετητικό γραφείο CMH - Contemporary Mediterranean Housing Κατασκευαστής Notion AE Kenshō BOUTIQUE HOTEL & SUITES

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved

Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις. Copyright 2011 ACOUSTIC DESIGN All Rights Reserved Οι πιο HOT προτάσεις στις Ηλεκτρικές Τηλεχειριζόμενες Βάσεις για Επίπεδες Τηλεοράσεις 2 Ηλεκτρικές Βάσεις Τοίχου και Lifts για επίπεδες τηλεοράσεις Στόχος μας στην ACOUSTIC DESIGN είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μπάνιο πολλά αστέρια!

Ένα μπάνιο πολλά αστέρια! DESIGNSANITARYARTLIFESTYLE luxury bathroom κάντε κράτηση στο design (σελίδα 5) ground floor τo επόμενο βήμα στα πλακίδια (σελίδα 7) Ένα μπάνιο πολλά αστέρια! ένα μπάνιο πολλά αστέρια! Ένα μπάνιο που μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310 Ιωάννινα Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων Το ESSENCE HOTEL είναι το καινούριο ξενοδοχείο 4+ αστέρων της πόλης των Ιωαννίνων που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK GR ed. 01-2018 ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΞΥΛΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ UNI_ONE Η μοντέρνα αρχιτεκτονική είναι γεμάτη από υλικά και χρώματα που εμπλουτίζουν την επίπλωση του σπιτιού. Τα υλικά αλλάζουν, και επενδύονται

Διαβάστε περισσότερα