Ποιότητα και ελευθερία στην όραση με τις νέες συλλογές από την εταιρεία Συκαράς στη χώρα μας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ποιότητα και ελευθερία στην όραση με τις νέες συλλογές από την εταιρεία Συκαράς στη χώρα μας"

Transcript

1

2 Ποιότητα και ελευθερία στην όραση με τις νέες συλλογές από την εταιρεία Συκαράς στη χώρα μας Μέσα στις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για τη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, τα τελευταία χρόνια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι οι αξίες που κάνουν μια εταιρεία να ξεχωρίσει σε αυτό το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η εταιρεία Συκαράς, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, εδώ και 40 χρόνια, δεν έχει παρεκλίνει ούτε στο ελάχιστο από το στόχο της να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα οράσεως σε ασυναγώνιστες τιμές, γεγονός που την έχει καθιερώσει στην αγορά η οποία δεν έχει σταματήσει να την τιμά με την εμπιστοσύνη της. Και φυσικά, και αυτό το φθινόπωρο, η εταιρεία Συκαράς, πιστή στο ραντεβού της με το κοινό, φέρνει στη χώρα μας τις καινούριες συλλογές γυαλιών οράσεως για τη νέα σεζόν , από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη παράδοσή της στο χώρο, αλλά και την υψηλή τεχνική της κατάρτιση, η εταιρεία Συκαράς προτείνει και φέτος, γυαλιά οράσεως με στυλ, που φροντίζουν τα μάτια, και, βέβαια, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Επώνυμοι οίκοι, με μακρά παράδοση στο χώρο των οπτικών, με μοντέλα που αναμφίβολα θα στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας για μια ακόμα φορά: 1A Classe - Alviero Martini, Kenzo, Kappa, Levi s, MCS, Laura Biagiotti, Vuarnet, Next, The Glass of Brixton, είναι μερικές μόνο από τις φίρμες που αντιπροσωπεύει η εταιρεία Συκαράς στην Ελλάδα. Οι διασημότερες συλλογές, από τα μεγαλύτερα ονόματα διεθνώς, για ποιότητα και ελευθερία στην όραση με απαράμιλλο στυλ, σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

3 ΓΟΗΤΕΊΑ ΑΛΆ ΙΤΑΛΙΚΆ! Η νέα συλλογή της 1Α Classe - Alviero Martini συνδυάζει με μοντέρνο τρόπο την ιταλική φινέτσα με την αγνή δημιουργικότητα, τη σύγχρονη κομψότητα, τη λάμψη της μόδας και την αισθησιακή θηλυκότητα. Διακρίνεται για το πρωτότυπο, προσωπικό και σύγχρονο στυλ, αλλά και για την άψογη λειτουργικότητά της. Τα νέα μοντέλα «εκμεταλλεύονται» τις τελευταίες τάσεις της μόδας για να αναδείξουν το δημιουργικό τους σχεδιασμό: εξ ου και η χρήση ποιοτικών υλικών και προηγμένων τεχνολογιών που, σε συνδυασμό με το γνήσιο ιταλικό δέρμα και τις σοφιστικέ στρας λεπτομέρειες, αναδεικνύει μια σαγηνευτική θηλυκότητα. Ολόκληρη η νέα συλλογή αποπνέει έναν μοντέρνο, φρέσκο αέρα μιας νέας εποχής. Αυτή μάλιστα τη σεζόν, μαζί με τον ιστορικό «χάρτη» που έκανε διάσημη τη μάρκα, η ομάδα δημιουργικού σχεδιασμού της εταιρείας αποφάσισε να κοσμήσει όλα τα νέα της μοντέλα με ένα νέο, στυλιζαρισμένο χάρτη, σε πολλά διαφορετικά υλικά: μέταλλο χαραγμένο με λέιζερ, δέρμα, χαραγμένο πλαστικό κλπ. Και, φυσικά, η νέα συλλογή γυαλιών οράσεως δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

4 ΣΤΥΛ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΉ ΥΠΟΓΡΑΦΉ Για μια ακόμα σεζόν, η εταιρεία που σύνδεσε άμεσα το όνομά της με τη γαλλική κομψότητα, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην αγορά οπτικών με την ανανεωμένη συλλογή της. O συνδυασμός του γαλλικού design, με την ποιότητα κατασκευής και τα εξαιρετικά υλικά της Kenzo, την τοποθετούν ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της μόδας που θα κλέψουν για ακόμα μια χρονιά την παράσταση. Η νέα συλλογή της εταιρείας αποτελεί μια στυλιστική πρόταση για προϊόντα με την προσωπική τους ταυτότητα, που απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν ακολουθεί, αλλά ξέρει να δημιουργεί τις δικές του τάσεις στη μόδα. Σε αυτή ισορροπούν με αριστοτεχνικό τρόπο τα μοντέρνα σχήματα, αλλά με μια κάπως συντηρητική προσέγγιση όσον αφορά στην επιλογή υλικών. Πολύχρωμο πλαστικό με λεπτές γραμμές, άψογοι φακοί και εύχρηστοι σκελετοί, όλα μαζί δένουν με απόλυτη αρμονία σε ένα εργονομικό και απόλυτα λειτουργικό σύνολο που υπόσχεται να κάνει αυτόν που θα το επιλέξει να ξεχωρίσει και αυτή τη χρονιά.

5 ΜΕ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΤΟΥ... ΝΙΚΗΤΉ! Η φίρμα Kappa είναι γνωστή στο κοινό εδώ και δεκαετίες ως μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στο σπορ ντύσιμο. Απευθύνεται σε ένα δυναμικό κοινό που επιλέγει δημιουργίες με στυλ και λειτουργικότητα για την καθημερινότητά του. Για τη νέα σεζόν που ξεκινά το φθινόπωρο του 2012, η Kappa έρχεται να μας παρουσιάσει τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις της στο χώρο των γυαλιών οράσεως. Διαχρονικές δημιουργίες που διαμορφώνουν το προσωπικό στυλ αυτού που θα τις επιλέξει, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε σχέδια, χρώματα, σχήματα και υλικά. Κλασικά αλλά και μοντέρνα μοντέλα, με σπορ αέρα και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αντάξια της μακράς παράδοσης της εταιρείας στο χώρο του casual. Η νέα συλλογή γυαλιών οράσεως της Kappa, σίγουρα θα γοητεύσει αυτούς που αναζητούν τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο σπορ ντύσιμο.

6 Για την καινούρια σεζόν, η Levi s, μια εταιρεία συνώνυμο με το casual ντύσιμο, παρουσιάζει σε όλη την Ευρώπη μια νέα συλλογή γυαλιών ηλίου που αντικατοπτρίζει τις ίδιες, σταθερές αξίες της φίρμας. Διακρίνεται για τα κλασικά της σχήματα, τα οποία όμως έχουν διανθιστεί με σύγχρονες πινελιές. ΓΥΑΛΙΆ ΦΤΙΑΓΜΈΝΑ ΑΠΌ ΎΦΑΣΜΑ! Ο σχεδιασμός των γυαλιών παραπέμπει έντονα στα δημοφιλή ενδύματα εργασίας για τα οποία έγινε διάσημη η εταιρεία, σε μια ποικιλία αποχρώσεων όπως ροζ, μπλε, μαύρο και κόκκινο. Κάθε μοντέλο διακρίνεται για μια σειρά από επιμέρους λεπτομέρειες όπως τα λεπτά γραφικά που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας μια ειδική μορφή οξέως που δίνει στα γυαλιά υφή παρόμοια με του ξύλου. Το πραγματικά πρωτότυπο στοιχείο όμως της νέας συλλογής είναι το concept «Φτιαγμένο με ύφασμα». Με τη χρήση μιας εξειδικευμένης τεχνικής παραγωγής, ένα πραγματικό, ανάγλυφο κομμάτι ύφασμα μπαίνει ανάμεσα σε δύο διαφανείς, επεξεργασμένες με οξύ πλάκες, έτσι ώστε να είναι απόλυτα ορατό, κάνοντας το κάθε ζευγάρι γυαλιά ιδιαίτερα προσωπικό. Τα υφάσματα διατίθενται σε 23 πρωτότυπα σχέδια και χρώματα.

7 ΚΛΑΣΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ ΓΙΑ ΜΟΝΤΈΡΝΑ ΕΜΦΆΝΙΣΗ! Η καινούρια συλλογή της MCS Eyewear αντλεί έμπνευση από την αξία της αυθεντικότητας που αποτελεί «σήμα κατατεθέν» για τη μάρκα και το όραμά της για το μέλλον. Για τη νέα σεζόν, η δημιουργική ομάδα της εταιρείας ανέπτυξε μια γκάμα από νέα μοντέλα σε ρετρό στυλ που, αν και κλασικά, παραμένουν μοντέρνα χάρη στα σύγχρονα και καινοτόμα στοιχεία και τάσεις που ενσωματώνουν. Ελαφροί σκελετοί, σε στρογγυλά ή ελαφρώς τετράγωνα σχήματα, σε νέα, παστέλ και fluo χρώματα, αλλά και μια δίχρωμη εκδοχή αφιερωμένη σε εκείνους που θέλουν να τονίσουν το προσωπικό, απόλυτο και τολμηρό τους στυλ. Το δέρμα αποτελεί για μια ακόμα φορά βασικό διακοσμητικό στοιχείο και σε αυτή τη συλλογή. Είτε ως μικρή στυλιστική λεπτομέρεια, είτε αγκαλιάζοντας ολόκληρο το βραχίονα. Το πιο πρωτότυπο στοιχείο όμως αυτής της συλλογής, είναι ένας βραχίονας ειδικά διακοσμημένος με πραγματικό ύφασμα τζιν, στοιχείο που είναι εμπνευσμένο από την παράλληλη πορεία των γυαλιών οράσεως, τόσο ως λειτουργικά αντικείμενα, όσο και ως προτάσεις της μόδας.

8 ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΑ ΣΤΗ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΊΚΑ! Oι νέες προτάσεις της Laura Biagiotti αποδίδουν «φόρο τιμής» σε όλες εκείνες τις διαχρονικές ιστορικές αξίες που χαρακτηρίζουν στο σύνολο τις δημιουργίες της εταιρείας της διάσημης στυλίστριας. Ξεχωριστές, αισθησιακές, με μοναδικό all time classic στυλ, ερμηνεύουν την ιταλική παράδοση με έναν σύγχρονο τρόπο που αποπνέει μια αίσθηση αλάνθαστης δημιουργικότητας, κομψότητας και γαλήνης Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην προβολή των στοιχείων εκείνων που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της μάρκας, γεγονός που οδήγησε στη μελέτη νέων τρόπων που να εκφράζουν τη σημασία στη λεπτομέρεια και την ιδιαιτερότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το λογότυπο της φίρμας «LB», που αποτυπώνεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πάνω στα πλαίσια. Το πνεύμα της νέας συλλογής φαίνεται και μέσα από τις εκλεπτυσμένες, απαλές γραμμές των νέων σκελετών που εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες της γοητευτικής και γεμάτης αυτοπεποίθηση σύγχρονης γυναίκας.

9 ΤΌΣΟ ΠΟΛΎΤΙΜΑ ΌΣΟ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΑΣ! Για μια ακόμα φορά, η διάσημη φίρμα μας προσφέρει μια συλλογή που δεν προδίδει με κανέναν τρόπο τα υψηλά δεδομένα που έχει θεσπίσει παγκοσμίως η Vuarnet. Ένα όνομά που εδώ και δεκαετίες είναι συνώνυμο του στυλ και της ποιότητας στην όραση και δίκαια συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών γυαλιών παγκοσμίως. Εκτός όμως από τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, οι νέες προτάσεις της Vuarnet διακρίνονται, φυσικά, και για την απόλυτη προστασία που προσφέρουν οι φακοί τους, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας και αναμφίβολα προσθέτουν ιδιαίτερη αξία στους σκελετούς της. Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητές τους δεν αλλοιώνονται με το πέρασμα του χρόνου, ενώ είναι κατασκευασμένοι με τα πιο σύγχρονα διεθνή standard και πληρούν τις πιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές. Μειώνουν την ένταση του φωτός και τις αντανακλάσεις, χωρίς να αλλοιώνουν τα χρώματα, προσφέρουν μέγιστη προστασία στο μάτι από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και απόλυτη ξεκούραση σε καθημερινή χρήση. Σίγουρα λοιπόν και αυτή τη σεζόν, η Vuarnet θα κερδίσει ένα ακόμα «χρυσό μετάλλιο» στις καρδιές των φανατικών θαυμαστών της.

10 Ένα όνομα με πολυάριθμες περγαμηνές και διακρίσεις στο χώρο των γυαλιών οράσεως, συνεχίζει δυναμικά και τη νέα σεζόν να μας προτείνει δημιουργίες που θα εντυπωσιάσουν και πάλι χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό τους και την άριστη ποιότητα κατασκευής τους. TOO GOOD TO BE TRUE!!! Για τη νέα σεζόν , η Next Occhialli φέρνει στο κοινό μια από τις πιο κομψές και ολοκληρωμένες συλλογές που έχει παρουσιάσει ποτέ. Ποιοτικές δημιουργίες, με τη γνωστή, αξεπέραστη αντοχή τους, που απευθύνονται, τόσο σε νέες και νέους, με πολύχρωμα σχέδια και πρωτότυπη σχεδίαση, αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες με κλασικά σχέδια και χρώματα. Με μεγάλο τους πλεονέκτημα τις προσιτές τους τιμές και, φυσικά, πλήρη υποστήριξη σε ανταλλακτικά, σίγουρα μέσα στις νέες προτάσεις της Next ακόμα και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής θα βρει αυτό που ανταποκρίνεται στο προσωπικό του γούστο.

11 Μετά τη θερμή υποδοχή των γυαλιών ηλίου The Glass Of Brixton, οι εταιρεία Συκαράς, με γνώμονα τις τρέχουσες κοινωνικο-οικονομικές εξελίξεις και με στόχο την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, φέρνει στη χώρα μας για τη σεζόν , μια νέα συλλογή γυαλιών οράσεως που φιλοδοξεί να αποτελέσει το απόλυτο trend της νεολαίας -ή όσων αισθάνονται πάντα νέοι. ΓΙΑ ΝΈΟΥΣ ΚΆΘΕ ΗΛΙΚΊΑΣ! Αστικές μητροπόλεις, πληθώρα νέων τάσεων και παγκόσμια brands συνθέτουν το περιβάλλον του σύγχρονου ανθρώπου που καλείται να αποφασίσει για τους δρόμους που θα επιλέξει να ακολουθήσει. Οι ιδιαίτερες προτάσεις της Glass Of Brixton συνδυάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη street fashion με τον κοσμοπολίτικο αέρα των μητροπόλεων της μόδας. Η κατασκευαστική αρτιότητα και η πλούσια χρωματική γκάμα των σκελετών της σειράς φιλοδοξεί να εδραιώσει τη φίρμα και στον τομέα των γυαλιών οράσεως. Το πρωτότυπο design, αλλά και οι ελκυστικές τιμές της νέας συλλογής είναι σίγουρο ότι θα δελεάσουν ιδιαίτερα το αγοραστικό κοινό που θα της δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή του.

12

13 Ευριπίδου 6, Αθήνα Tηλ.: Fax: Fax παραγγελιών:

play colors let s with

play colors let s with let s play with colors H εταιρία Συκαρά φέρνει και φέτος τη μόδα μπροστά στα μάτια σας! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι πιο πρόσφατες διεθνείς τάσεις στο χώρο των οπτικών και τα μεγαλύτερα brand names

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

think. design. create. inspire. lab.

think. design. create. inspire. lab. think. design. create. inspire. lab. Η Verfo Lab είναι η εξέλιξη της Verfo ΑΕ. Οι συνεργασίες με βιομηχανικούς σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές της αισθητική, λειτουργικότητα και design. Η Verfo Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΣΧΕ ΙΟ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΣΧΕ ΙΟ ΜΟ ΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ,

Διαβάστε περισσότερα

BIC ecolutionstm. BIC ECOlutions TM Tipp-Ex ECOlutions TM Αυτοκόλλητα σημειώματα ECOlutions TM

BIC ecolutionstm. BIC ECOlutions TM Tipp-Ex ECOlutions TM Αυτοκόλλητα σημειώματα ECOlutions TM BIC ecolutionstm BIC ECOlutions TM Tipp-Ex ECOlutions TM Αυτοκόλλητα σημειώματα ECOlutions TM Ecolutions Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά Μεσαία μύτη Καπάκι και μύτη σε μπλε χρώμα Στυλό Κουτί χ 50

Διαβάστε περισσότερα

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους.

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους. Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους. Η Parker δημιούργησε την επανάσταση που ακούει στο όνομα 5 TH Technology. Ένα νέο πρωτοποριακό τύπο γραφής που προσφέρει ικανοποίηση και απόλαυση στη

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων)

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ B Livinglight Video DISPLAY Τεχνολογία και στυλ Εντοιχιζόμενο monitor μικρής διάστασης με πλήθος τεχνολογικών δυνατοτήτων = Έγχρωμη οθόνη LCD, υψηλής ευκρίνειας

Διαβάστε περισσότερα

Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 10 τεμαχίων Σακουλάκι x 5 τεμαχίων Blister x 4 τεμαχίων

Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 10 τεμαχίων Σακουλάκι x 5 τεμαχίων Blister x 4 τεμαχίων Στυλό µε Μπίλια Οικογένεια BIC Cristal : H παγκοσμίως γνωστή οικογένεια στυλό Cristal Family καλύπτει όλα τα στυλ γραφής. Είναι ένα σύμβολο άνετης και ευχάριστης γραφής. Ιδανικά στυλό για καθημερινή χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΆ Η ΖΩΉ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΆΖΕΙ Εμείς στην Stamper για περισσότερα από 45 χρόνια είμαστε στο πλευρό σας για όλες αυτές τις εκπλήξεις. Ο στόχος μας πάντοτε ίδιος. Να στηρίξουμε,

Διαβάστε περισσότερα

H ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε. ΤΕΧΝΟΚΥΤ κατασκευάζει και σας προσφέρει τα ιδανικότερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα για την συσκευασία σας.

H ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε. ΤΕΧΝΟΚΥΤ κατασκευάζει και σας προσφέρει τα ιδανικότερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα για την συσκευασία σας. H ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε. ΤΕΧΝΟΚΥΤ κατασκευάζει και σας προσφέρει τα ιδανικότερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα για την συσκευασία σας. Στην ΝΑΚΟΣ Α.Ε. TEXNOKYT καλύπτουμε την απαίτηση σας για προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για τη σωστή κάλτσα

Ένας οδηγός για τη σωστή κάλτσα Ένας οδηγός για τη σωστή κάλτσα Το πιο φτηνό κομμάτι στο ντύσιμό σου είναι και εκείνο που μπορεί να το κάνει να δείχνει φτηνιάρικο. Απόφυγέ το κάνοντας τη σωστή επιλογή όταν αγοράζεις αλλά και όταν συνδυάζεις

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση: από το 1985 Φιλοσοφία Η εταιρία SoWooden ιδρύθηκε το 1985 από τους Πασιούδη Απόστολο και Αρβανίτη Παύλο με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών επίπλων. Παρά τη βιομηχανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει.

Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει. NEO Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει. Γυαλιά προστασίας έτσι όπως τα θέλετε. #protectiveeyewear six hundred 3M SecureFit Τα προϊόντα 3M SecureFit είναι ήδη η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών για γυαλιά

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

κομψό άρωμα, ένα πραγματικό όνειρο για τη σημερινή θηλυκότητα: ισχυρή, ελεύθερη και αισθησιακή, εμπνευσμένο από την αδιαμφισβήτητη AngelinaJolie.

κομψό άρωμα, ένα πραγματικό όνειρο για τη σημερινή θηλυκότητα: ισχυρή, ελεύθερη και αισθησιακή, εμπνευσμένο από την αδιαμφισβήτητη AngelinaJolie. EDITORIAL «Ένα άρωμα αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα δανείζοντας τα προσόντα του σε κάθε σου διάθεση, αποφεύγοντας τον προσδιορισμό. Αυτό είναι που λατρεύω στο MonGuerlain». ANGELINA JOLIE Το MonGuerlain

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Ποιος ξέρει τη γυναίκα καλύτερα από την ίδια τη Γυναίκα ;

Ermis Media. Ποιος ξέρει τη γυναίκα καλύτερα από την ίδια τη Γυναίκα ; Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR 1 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΥΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ LUXOR Μετά τη δυναμική είσοδο των στυλό πολυτελείας LUXOR στην Ελληνική αγορά στο τελευταίο τρίμηνο του 2013 η εταιρεία SPADI, αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οπτική Επικοινωνία & εμπορικός χώρος. Οργανώνοντας μια στρατηγική για την προώθηση του προϊόντος

Οπτική Επικοινωνία & εμπορικός χώρος. Οργανώνοντας μια στρατηγική για την προώθηση του προϊόντος Οπτική Επικοινωνία & εμπορικός χώρος Οργανώνοντας μια στρατηγική για την προώθηση του προϊόντος Οπτική επικοινωνία Η καλλιτεχνική επίδειξη εμπορεύματος και θεατρικών στοιχείων με στόχο την οργάνωση σκηνογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κεφάλαιο 1 ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1. Εισαγωγή Μ έχρι αρκετά πρόσφατα, η έννοια του μάρκετινγκ των υπηρεσιών αποτελούσε μια έννοια χωρίς ιδιαίτερη αξία αφού, πρακτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Lancia.gr. Lancia Marketing 04.5.0333.24 - S - 02/2010 - Printed in Italy - Arti Grafi che GIACONE - Chieri (TO)

Lancia.gr. Lancia Marketing 04.5.0333.24 - S - 02/2010 - Printed in Italy - Arti Grafi che GIACONE - Chieri (TO) Lancia.gr Οι εικόνες και οι περιγραφές αυτού του φυλλαδίου είναι ενδεικτικές. Ο οίκος κατασκευής διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να επιφέρει αλλαγές στα μοντέλα που παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών.

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ελληνική εταιρία Tast Group, με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση & Styling Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση & πάρτυ) Περιγραφή: Το επάγγελμα του διακοσμητή εκδηλώσεων συνδέεται με πολλούς διαφορετικούς τομείς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΠΛΗΚΤΡΑ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΗΚΤΡΑ 2Μ PW polar white λευκό SB soft touch black μαύρο soft touch ES elox silver ασημί μεταλλικό IW ivory white μπέζ Δυνατότητα για φαρδύ πλήκτρο (2M) PW polar

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας

Διαβάστε περισσότερα

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL CRAZY 2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL Μια μόδα που ξεκίνησε από τις αγγλοσαξονικές χώρες έχει γίνει ήδη μανία και trendy τάση και στην Ελλάδα, με έντονους χρωματισμούς που εκπλήσσουν, αλλά χαρίζουν επίσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ValenaTM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα και φυσικά άπειρες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής 410 Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής Ιδανικό για Εταιρική Παρουσίαση Πληροφόρηση Υφάσματος Αυτό το υπέροχο για δραστηριότητες αναψυχής ύφασμα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από πολυεστέρα

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Metal Pens - Collection 2018

Metal Pens - Collection 2018 Metal Pens - Collection 2018 Πολυτελή Όργανα Γραφής Premium Writing Instruments Ο ΘΡΥΛΙΚΌΣ, ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΣ ΓΆΛΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΉΣ! Απόφοιτος της αρχιτεκτονικής σχολής, ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Fondo Opaco 2,5L / 10L (8m2/L) Esencia 25ml 100ml 480ml. Fantasía 2,5L (6m2/L) Guante de Hilo Continuo Guanto Pelo lungo

Fondo Opaco 2,5L / 10L (8m2/L) Esencia 25ml 100ml 480ml. Fantasía 2,5L (6m2/L) Guante de Hilo Continuo Guanto Pelo lungo Ξαναζήστε τη γοητεία κα τη μαγεία των παλαιών κατοικιών, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Γρήγορη και εύκολη διαδικασία εφαρμογής. Το προτέρημα για το προϊόν είναι ότι πλένεται και είναι φιλικό προς

Διαβάστε περισσότερα

Λευκό: Το παγκόσμιο χρώμα ειρήνης και καθαρότητας.

Λευκό: Το παγκόσμιο χρώμα ειρήνης και καθαρότητας. Η αναγνώριση των χρωμάτων συνδέεται με βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Το περιβάλλον του ατόμου είναι γεμάτο από χρώματα. Η φύση, από μόνη της, είναι ένας πίνακας γεμάτος από χρώματα, το κίτρινο του

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Syncronized Panels. malibu tutti frutti vintage era ora

Syncronized Panels. malibu tutti frutti vintage era ora Syncronized Panels Syncronized Panels Η ELTOP συνεργάζεται µε επιτυχία µε την SM ART, µια δυναµική, συνεχώς εξελισσόµενη Ιταλική εταιρία παραγωγής πάνελ M.F.C, η οποία παραθέτει την καινοτοµία της µε µια

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Διακοσμητικής. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε θα πρέπει να είναι άρτια κατασκευασμένο.

Εργαστήριο Διακοσμητικής. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε θα πρέπει να είναι άρτια κατασκευασμένο. Εργαστήριο Διακοσμητικής Διδάσκων: e-mail: Φίλιππος Καλαμάρας fil.kal@gmail.com Κατά την διάρκεια του εξαμήνου καλείστε να υλοποιήσετε 2 από τα παρακάτω projects. Μπορείτε να παρουσιάσετε εργασίες που

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότητες Χρωμάτων. 1 ο ΕΠΑ.Λ. Ιλίου / 5 ο ΣΕΚ Γ Αθήνας

Ιδιότητες Χρωμάτων. 1 ο ΕΠΑ.Λ. Ιλίου / 5 ο ΣΕΚ Γ Αθήνας Ιδιότητες Χρωμάτων Στοιχεία Σύνθεσης 1 ο ΕΠΑ.Λ. Ιλίου / 5 ο ΣΕΚ Γ Αθήνας Χατζηγιαννάκη Βασιλική Ιδιότητες Χρωμάτων Κόκκινο Μπλε Κίτρινο Πράσινο Γκρι Μαύρο Άσπρο Κόκκινο Απαλό κόκκινο δείχνει χαρά, σεξουαλικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

125 Χρόνια Parker. P R E M I U M E D I T I O N

125 Χρόνια Parker. P R E M I U M E D I T I O N Δώρα γεμάτα λάμψη! 125 Χρόνια Parker. 125 χρόνια πρωτοπορία στη γραφή. Η Parker γιορτάζει και παρουσιάζει τις νέες επετειακές συσκευασίες δώρου που εντυπωσιάζουν και προκαλούν το ενδιαφέρον. Πολυτελείς,

Διαβάστε περισσότερα

Η Προστασία των ικαιωµάτων της ιανοητικής Ιδιοκτησίας στους κλάδους της Κλωστοϋφαντουργίας και. Ένδυσης

Η Προστασία των ικαιωµάτων της ιανοητικής Ιδιοκτησίας στους κλάδους της Κλωστοϋφαντουργίας και. Ένδυσης Εταιρία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας Ένδυσης και Ινών Η Προστασία των ικαιωµάτων της ιανοητικής Ιδιοκτησίας στους κλάδους της Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης Αθήνα 10 Μαρτίου 2010 ΕΤΑΚΕΙΑ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (355) Μάθημα: ΣXEΔΙΟ ΕΠΙΠΛOY ΚΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία των Καιρών: Από το Μάτι του Zeppelin μέχρι τον Κεραυνό μας

Σημεία των Καιρών: Από το Μάτι του Zeppelin μέχρι τον Κεραυνό μας Σημεία των Καιρών: Από το Μάτι του Zeppelin μέχρι τον Κεραυνό μας 1862 Η κατασκευάστρια ραπτομηχανών Adam Opel παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα αρχικά της A και O στα πάνελ από χυτοσίδηρο όλων των μοντέλων

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜ 102 Α'ΤΡΙΜΗΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7 Μια μαύρη δεκαετία για την ανθρωπότητα καθώς ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είναι στο προσκήνιο. Η επιβίωση του ανθρώπου είναι πιο

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ CEILING FRESCO COLLECTION ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 1. Εισαγωγή Ο παρών διαγωνισμός σχεδίασης είναι προϊόν της συνεργασίας του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου. «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού»

Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου. «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού» Χαράλαµπος Δηµ.Αµπατζόγλου «60 χρόνια στο πλευρό του φαρµακοποιού» Ελληνική σειρά οπτικών διαβάσματος & ηλίου E163 E161 Με υψηλή ευκρίνεια Με βέλτιστη οπτική ποιότητα ασφαιρικών φακών Με σύστημα Flex εύκαμπτου

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

MADE IN ITALY. Κορυφαία ποιότητα

MADE IN ITALY. Κορυφαία ποιότητα 3 MADE IN ITALY Κορυφαία ποιότητα Πιστεύουμε ότι ο νεροχύτης, θα έπρεπε να αναδεικνύει το προσωπικό σας στύλ όπως και η κουζίνα σας. Θα πρέπει ν ανταπεξέρχεται στη σκληρή δουλειά, διατηρώντας την ομορφιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ 1 2 ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ Αποδράστε από τα συνηθισμένα με τη σειρά διακοπτών Valena Allure. Ανακαλύψτε πώς το εκλεπτυσμένο και τολμηρό design της μπορεί να μετατρέψει το σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 Μάθημα: ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ (358) Ημερομηνία: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 Ώρα εξέτασης: 11.00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

quality design experience

quality design experience quality design experience company The Small Design Factory Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την κατασκευή συρόμενων πορτών ντουλάπας, την εισαγωγή και χονδρική διάθεση βιομηχανικών προφίλ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Valena New Dress Collection

Valena New Dress Collection Valena New Dress Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.legrand.com.gr Καλώς ήρθατε στο fashion show του Valena Η σειρά Valena σάς παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν από πλαίσια σε φωτεινά χρώματα και μοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ValenaTM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα και φυσικά άπειρες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40

Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40 Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40 Οι αίθουσες που προορίζονται ως αμφιθέατρα, χώροι συνεδριάσεων ή και συναυλιών χαρακτηρίζονται από την αναβαθμισμένη λειτουργικότητά τους και τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Valena. Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011. www.legrand.com.gr

Valena. Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011. www.legrand.com.gr Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 www.legrand.com.gr Valena TM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα

Διαβάστε περισσότερα

DECO Collection

DECO Collection DECO Collection -- 1 -- -- 1 -- Κάθε φορά που ένας επισκέπτης μπαίνει για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αποκτά μια αίσθηση για τον χώρο, η διακόσμηση, οι υφές και η ποιότητα των λευκών ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία μοντέλου αισθητικών κριτηρίων για αποτελεσματικό οπτικό σχεδιασμό εκπαιδευτικών ιστότοπων

Δημιουργία μοντέλου αισθητικών κριτηρίων για αποτελεσματικό οπτικό σχεδιασμό εκπαιδευτικών ιστότοπων 8 ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» Σύρος, 26-28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Δώρα σε συσκευασίες. που εντυπωσιάζουν

Δώρα σε συσκευασίες. που εντυπωσιάζουν Δώρα σε συσκευασίες που εντυπωσιάζουν Η PARKER παρουσιάζει προτάσεις δώρου που εντυπωσιάζουν και προκαλούν το ενδιαφέρον. Επιλέξ τε τα δώρα σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στυλογράφων, σε πολυτελείς συσκευασίες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH μία σημαντική πρόκληση για τους σχεδιαστές της Volvo Trucks

Το νέο Volvo FH μία σημαντική πρόκληση για τους σχεδιαστές της Volvo Trucks Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH μία σημαντική πρόκληση για τους σχεδιαστές της Volvo Trucks Ο σχεδιασμός ενός φορτηγού δεν αφορά μόνο στα χρώματα, τα σχήματα και τις ελκυστικές γραμμές. Πίσω από το νέο, ασφαλέστερο,

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Χρωματολογία (τάσεις 2016/17) για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεπισκόπηση. Ψηφιακή Ανάλυση Εικόνας Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ εικόνας

Τηλεπισκόπηση. Ψηφιακή Ανάλυση Εικόνας Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ εικόνας Τηλεπισκόπηση Ψηφιακή Ανάλυση Εικόνας Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ εικόνας Η βελτίωση εικόνας ασχολείται με την τροποποίηση των εικόνων ώστε να είναι πιο κατάλληλες για την ανθρώπινη όραση. Ανεξάρτητα από το βαθμό της ψηφιακής

Διαβάστε περισσότερα

REFLECT. ΑΞΕΣΟΥΑΡ 3.0 Καινοτόμο, κομψό και προστατευτικό

REFLECT. ΑΞΕΣΟΥΑΡ 3.0 Καινοτόμο, κομψό και προστατευτικό autumn winter 2015 REFLECT ΑΞΕΣΟΥΑΡ 3.0 Καινοτόμο, κομψό και προστατευτικό Αποψη δρόμου. Κατηφορίζουμε με καιρό χειμωνιάτικο μέσα στο σκοτάδι. Καθώς μετα την δουλειά τρέχουμε για να παίξουμε, να ψωνίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Σε αυτό το έγγραφο θα βρείτε δομημένες σε ερωτηματολόγια & φόρμες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται η OXO WEB SERVICES για να σας προτείνει μια λύση που θα ταιριάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ * ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ *

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ * ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ * ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΒΡΩΣΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ * ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ * Διαπιστώσεις Διαπίστωση Ι: Ο όγκος και η αξία των εξαγωγών ελληνικών ελιών στην Ιαπωνία -αν και σε αυξητική πορεία την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα