Lumea SC1994, SC1997, SC1998, SC1999

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Lumea SC1994, SC1997, SC1998, SC1999"

Transcript

1 Lumea SC1994, SC1997, SC1998, SC1999

2

3 2a b c SC1994 (2a) SC1997 (2a, 2b) SC1998 (2a, 2b, 2c) SC1999 (2a, 2b, 2c)

4 Πίνακας τόνων δέρματος 2 Πίνακας χρώματος τριχών 3

5 Ελληνικα 6

6 6 Ελληνικα Καλώς ήρθατε Καλώς ήρθατε στον κόσμο της ομορφιάς του Lumea! Απέχετε μόλις λίγες εβδομάδες από το μεταξένιο δέρμα. Το Philips Lumea χρησιμοποιεί την τεχνολογία Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL), που είναι γνωστή ως μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να αποτρέπετε διαρκώς την εκ νέου ανάπτυξη των τριχών.σε στενή συνεργασία με εξειδικευμένους δερματολόγους, προσαρμόσαμε αυτήν την τεχνολογία που βασίζεται στο φως, που αρχικά χρησιμοποιούνταν σε επαγγελματικά κέντρα αισθητικής, για εύκολη και αποτελεσματική χρήση στην ασφάλεια του σπιτιού σας.το Philips Lumea είναι απαλό και προσφέρει πρακτική και αποτελεσματική αποτρίχωση σε ένταση φωτός που βρίσκετε άνετη.οι ανεπιθύμητες τρίχες ανήκουν επιτέλους στο παρελθόν. Απολαύστε την αίσθηση της απαλλαγής σας από τις τρίχες και την εμφάνιση και την αίσθηση ομορφιάς καθημερινά. Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη που παρέχει η Philips, δηλώστε το προϊόν σας στη διεύθυνση Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση για να βρείτε τις συμβουλές των ειδικών μας, εκπαιδευτικά βίντεο και Συχνές ερωτήσεις και να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό το Lumea. Επισκόπηση συσκευής (Εικ. 1) 1 Παράθυρο εξόδου φωτισμού με ενσωματωμένο φίλτρο UV 2 Εξαρτήματα a Εξάρτημα σώματος b Εξάρτημα προσώπου (SC1997, SC1998 και SC1999) c Εξάρτημα για μπικίνι (SC1998, SC1999) 3 Ανακλαστήρας στο εσωτερικό του εξαρτήματος 4 Ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας 5 Αισθητήρας τόνου δέρματος 6 Ηλεκτρονικές επαφές 7 Κουμπί εκπομπής 8 Άνοιγμα για ηλεκτρονικές επαφές 9 Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 10 Λυχνίες επιπέδου έντασης (1-5) 11 Λυχνία «ετοιμότητας εκπομπής» 12 Οπές εξαερισμού 13 Υποδοχή συσκευής 14 Τροφοδότης 15 Μικρό βύσμα 16 Θήκη (δεν απεικονίζεται)

7 Ελληνικα 7 Ποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί το Lumea; Αντενδείξεις Γενική κατάσταση - Μη χρησιμοποιήσετε ποτέ τη συσκευή, εάν έχετε δέρμα τύπου V ή VI (καίγεστε από την ήλιο σπάνια ή ποτέ, έχετε πολύ σκούρο μαύρισμα). Σε αυτήν την περίπτωση, διατρέχετε υψηλό κίνδυνο να εκδηλώσετε αντιδράσεις του δέρματος, όπως υπερμελάγχρωση και υπομελάγχρωση, έντονη ερυθρότητα ή εγκαύματα. Σημείωση: Για να ελέγξετε αν ενδείκνυται η χρήση της συσκευής με βάση τον τύπο του δέρματός σας, συμβουλευτείτε τον πίνακα 2 που υποδεικνύει τους τόνους του δέρματος στην αναδιπλούμενη σελίδα. - Μη χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση τη συσκευή, εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, καθώς η συσκευή δεν έχει δοκιμαστεί σε εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. - Μη χρησιμοποιήσετε ποτέ τη συσκευή, εάν έχετε ενεργά εμφυτεύματα, όπως βηματοδότη, νευροδιεγέρτη, αντλία ινσουλίνης κ.λπ. Φαρμακευτική αγωγή/ιστορικό Μη χρησιμοποιείτε ποτέ τη συσκευή εάν λαμβάνετε οποιοδήποτε από τα φάρμακα που αναφέρονται παρακάτω: - Εάν στο δέρμα σας εφαρμόζεται τώρα ή έχει εφαρμοστεί πρόσφατα την τελευταία εβδομάδα αγωγή με άλφα-υδροξυοξέα (AHA), βήταυδροξυοξέα (BHA), τοπική εφαρμογή ιστοτρετινοΐνης και αζελαϊκού οξέος. - Εάν έχετε λάβει οποιαδήποτε μορφή ιστοτρετινοΐνης Accutane ή Roaccutane τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτή η αποτρίχωση μπορεί να καταστήσει το δέρμα πιο ευάλωτο σε σχισίματα, πληγές και ερεθισμούς.

8 8 Ελληνικα - Εάν λαμβάνετε παράγοντες ή φάρμακα φωτοευαισθησίας, ελέγξτε το ένθετο της συσκευασίας της φαρμακευτικής αγωγής σας και μη χρησιμοποιήσετε ποτέ τη συσκευή, εάν αναφέρεται ότι μπορεί να προκαλέσει φωτοαλλεργικές αντιδράσεις, φωτοτοξικές αντιδράσεις ή εάν πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια λήψης αυτού του φαρμάκου. - Εάν προσλαμβάνετε αντιθρομβωτικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένης της έντονης χρήσης ασπιρίνης, με τρόπο που δεν επιτρέπει την απομάκρυνση της ουσίας σε ελάχιστη περίοδο 1 εβδομάδας πριν από την αποτρίχωση. Μη χρησιμοποιήσετε ποτέ τη συσκευή: - Εάν έχετε υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία ή χημειοθεραπεία μέσα στους τελευταίους 3 μήνες. - Εάν λαμβάνετε παυσίπονα που μειώνουν την ευαισθησία του δέρματος στη θερμότητα. - Εάν ακολουθείτε ανοσοκατασταλτική αγωγή. - Εάν έχετε χειρουργηθεί στις περιοχές όπου θα εφαρμοστεί η αποτρίχωση κατά τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Παθολογικές καταστάσεις/διαταραχές Μη χρησιμοποιήσετε ποτέ τη συσκευή: - Εάν πάσχετε από διαβήτη ή άλλες συστημικές ή μεταβολικές ασθένειες. - Εάν πάσχετε από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. - Εάν πάσχετε από ασθένεια που συνδέεται με τη φωτοευαισθησία, όπως πολυμορφικό εξάνθημα από το φως (PMLE), ηλιακή κνίδωση, πορφυρία κ.λπ.

9 Ελληνικα 9 - Εάν έχετε ιστορικό διαταραχής κολλαγόνου, συμπεριλαμβανομένου ιστορικού σχηματισμού χηλοειδών ουλών ή ιστορικού αργής επούλωσης πληγών. - Εάν πάσχετε από επιληψία με φωτοευαισθησία. - Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο στο φως και αναπτύσσει εύκολα εξάνθημα ή αλλεργική αντίδραση. - Εάν πάσχετε από κάποια δερματική ασθένεια, όπως ενεργό καρκίνο του δέρματος, έχετε ιστορικό καρκίνου του δέρματος ή άλλου εντοπισμένου καρκίνου στις περιοχές όπου θα εφαρμοστεί η αποτρίχωση. - Εάν έχετε ιστορικό αγγειακής διαταραχής, όπως παρουσία κιρσωδών φλεβών ή αγγειακή εκστασία στις περιοχές όπου θα εφαρμοστεί η αποτρίχωση. - Εάν έχετε κάποια αιμορραγική νόσο. - Εάν υπάρχει ιστορικό ανοσοκατασταλτικής ασθένειας (συμπεριλαμβανομένης μόλυνσης από τον ιό HIV ή AIDS). Δερματικές παθήσεις Μη χρησιμοποιήσετε ποτέ τη συσκευή: - Εάν πάσχετε από μολύνσεις, έκζεμα, εγκαύματα, φλεγμονές στους θύλακες των τριχών, ανοιχτές πληγές, αμυχές, απλό έρπητα (επιχείλιο), πληγές ή κακώσεις και αιματώματα στις περιοχές όπου θα εφαρμοστεί η αποτρίχωση. - Σε δέρμα ερεθισμένο (κόκκινο ή κομμένο), καμένο από τον ήλιο, με πρόσφατο ή τεχνητό μαύρισμα.

10 10 Ελληνικα - Στις ακόλουθες περιοχές, χωρίς να συμβουλευτείτε προηγουμένως τον γιατρό σας: σπίλους, φακίδες, μεγάλες φλέβες, πιο σκουρόχρωμες περιοχές, ουλές και δερματικές ανωμαλίες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα και αλλαγή του χρώματος του δέρματος, που καθιστά δυνητικά δυσκολότερο τον εντοπισμό δερματικών παθήσεων. - Στις ακόλουθες περιοχές: μυρμηγκιές, τατουάζ ή μόνιμο μακιγιάζ. Θέση/περιοχές Μη χρησιμοποιείτε ποτέ τη συσκευή στις ακόλουθες περιοχές: - Γύρω από τα μάτια και πάνω ή κοντά στα φρύδια. - Στα χείλη, στις θηλές, στη θηλαία άλω, στα μικρά χείλη, στον κόλπο, στον πρωκτό και στο εσωτερικό των ρουθουνιών και των αυτιών. - Οι άνδρες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη συσκευή στο πρόσωπο και στο λαιμό, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιοχών όπου φύονται γένια καθώς και στο σύνολο της περιοχής των γεννητικών οργάνων. - Σε περιοχές όπου χρησιμοποιείτε αποσμητικά μεγάλης διαρκείας. Ενδέχεται να προκληθούν ερεθισμοί του δέρματος. - Πάνω ή κοντά σε οτιδήποτε τεχνητό, όπως εμφυτεύματα σιλικόνης, υποδόρια σημεία χορήγησης με ένεση (για παράδειγμα, διανεμητής ινσουλίνης) ή τρύπες για σκουλαρίκια. Σημείωση: Αυτή η λίστα είναι ενδεικτική. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, σάς συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

11 Ελληνικα 11 Σημαντικό Κίνδυνος - Διατηρείτε τη συσκευή και τον τροφοδότη στεγνά. - Εάν η συσκευή έχει χαλάσει, μην αγγίζετε κανένα εσωτερικό μέρος για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. - Το νερό και ο ηλεκτρισμός αποτελούν έναν επικίνδυνο συνδυασμό. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε υγρό περιβάλλον (π.χ. κοντά σε γεμάτη μπανιέρα, σε ντουζιέρα που βρίσκεται σε χρήση ή σε γεμάτη πισίνα). Προειδοποίηση - Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές ικανότητες, εκτός κι εάν τη χρησιμοποιούν υπό επιτήρηση ή έχουν λάβει οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής από άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους. - Τα παιδιά πρέπει να επιβλέπονται, ώστε να μην παίζουν με τη συσκευή. - Η συσκευή δεν προορίζεται για παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών. Οι έφηβοι ηλικίας μεταξύ 15 και 18 ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή με τη συγκατάθεση ή/και συνδρομή των γονέων τους ή των κηδεμόνων τους. Οι ενήλικες ηλικίας 18 ετών και παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή ελεύθερα. - Να ελέγχετε πάντα τη συσκευή πριν τη χρησιμοποιήσετε.μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή ή τον μετασχηματιστή (συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου) αν έχουν υποστεί βλάβη. - Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή, εάν το φίλτρο UV του παραθύρου εξόδου φωτός έχει υποστεί βλάβη. - Μην τροποποιήσετε ή κόψετε κάποιο τμήμα του τροφοδότη ή του καλωδίου του, καθώς μπορεί να προκληθεί κίνδυνος.

12 12 Ελληνικα - Μη χρησιμοποιείτε τυχόν μολύβι ή στυλό για να σημαδέψετε τις περιοχές που θέλετε να αποτριχώσετε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα σας. - Η αφαίρεση τριχών με λέιζερ ή πηγές έντονου παλμικού φωτός μπορεί να προκαλέσει αυξημένη μεγέθυνση τριχών σε ορισμένα άτομα. Με βάση τρέχοντα δεδομένα, οι ομάδες υψηλότερου κινδύνου για αυτήν την αντίδραση είναι οι γυναίκες με ρίζες από τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία που αποτριχώνουν στο πρόσωπο και το λαιμό. - Το παράθυρο εξόδου φωτός μπορεί να είναι πολύ ζεστό μετά τη χρήση.περιμένετε να κρυώσει το εσωτερικό τμήμα του παραθύρου εξόδου φωτός προτού το αγγίξετε. - Αυτή η συσκευή λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα. Ο μετασχηματιστής πρέπει να είναι συνδεδεμένος στην πρίζα προκειμένου να λειτουργεί η συσκευή. Αυτός ο μετασχηματιστής παρέχει πρόσθετες δυνατότητες που εγγυώνται την ασφαλή λειτουργία και δεν θα πρέπει να αντικαθίσταται από άλλον μετασχηματιστή. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά την αποσπώμενη μονάδα τροφοδοσίας (S036Nx , όπου το x εξαρτάται από τον τύπο του βύσματος) που παρέχεται με αυτήν τη συσκευή (βλ. σύμβολο). Ο αριθμός αναφοράς αναγράφεται στον μετασχηματιστή. Σημείωση: Εάν παρατηρήσετε ότι ο τόνος του δέρματος έχει αλλάξει από την τελευταία συνεδρία αποτρίχωσης (π.χ. λόγω μαυρίσματος), σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε μια δοκιμή στο δέρμα και να περιμένετε 30 λεπτά πριν από την επόμενη συνεδρία αποτρίχωσης. Προς αποφυγή βλαβών - Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν εμποδίζει τη ροή του αέρα μέσα από τις οπές εξαερισμού της συσκευής. - Μην υποβάλλετε ποτέ τη συσκευή σε έντονα τραντάγματα και μην την κουνάτε ή τη ρίχνετε κάτω. - Εάν μεταφέρετε τη συσκευή από ένα πολύ κρύο περιβάλλον σε ένα πολύ ζεστό ή αντίστροφα, περιμένετε περίπου 3 ώρες πριν να τη χρησιμοποιήσετε.

13 Ελληνικα 13 - Αποθηκεύετε τη συσκευή σε μέρος ξηρό και απαλλαγμένο από σκόνη. - Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 15 C ή υψηλότερες των 35 C. - Φυλάσσετε τη συσκευή σε θερμοκρασία μεταξύ -25 C και 60 C για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της. - Για την αποφυγή βλάβης, αποφύγετε την άσκοπη παρατεταμένη έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως ή άλλη ακτινοβολία UV. Προσοχή - Αυτή η συσκευή προορίζεται για αποτρίχωση σε περιοχές μόνο κάτω από τα ζυγωματικά. Μην τη χρησιμοποιήσετε για κανένα άλλο σκοπό. Σε αντίθεση περίπτωση, μπορεί να εκτεθείτε σε επικίνδυνες συνθήκες. Οι άνδρες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη συσκευή στο πρόσωπο και στον λαιμό, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιοχών όπου βγαίνουν γένια καθώς και στο σύνολο της περιοχής των γεννητικών οργάνων. - Δεν επιτρέπεται να πλένετε αυτήν τη συσκευή. Μη βυθίζετε ποτέ τη συσκευή σε νερό και μην την ξεπλένετε στη βρύση. - Για λόγους υγιεινής, η συσκευή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από ένα άτομο. - Να χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο με ρυθμίσεις κατάλληλες για τον τύπο του δέρματός σας. Η χρήση σε υψηλότερες ρυθμίσεις από αυτές που συνιστώνται μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο δερματικών αντιδράσεων και παρενεργειών. - Μη χρησιμοποιείτε ποτέ πεπιεσμένο αέρα, συρμάτινα σφουγγαράκια, στιλβωτικά καθαριστικά ή υγρά, όπως βενζίνη ή ασετόν για τον καθαρισμό της συσκευής.

14 14 Ελληνικα - Το διαχεόμενο φως που παράγεται από τη συσκευή είναι επιβλαβές για τα μάτια σας. Μην κοιτάζετε απευθείας προς την εκπομπή του φωτός ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Δεν είναι απαραίτητο να φοράτε προστατευτικά γυαλιά κατά τη χρήση. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή σε καλά φωτισμένο δωμάτιο, έτσι ώστε το φως να μην τυφλώνει τα μάτια σας. - Για έλεγχο ή επισκευή της συσκευής, να απευθύνεστε πάντα σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Philips. Η επισκευή από μη καταρτισμένα πρόσωπα μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για το χρήστη. - Μην αφήνετε ποτέ τη συσκευή χωρίς επίβλεψη όταν είναι αναμμένη. Απενεργοποιείτε πάντα τη συσκευή μετά τη χρήση. - Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή εάν οποιαδήποτε από τις συνθήκες που αναφέρονται στο κεφάλαιο "Αντενδείξεις, προφυλάξεις και προειδοποιήσεις", ενότητα "Αντενδείξεις" ισχύουν για εσάς. - Το μαύρισμα του δέρματός σας σε φυσική ή τεχνητή ηλιακή ακτινοβολία ενδέχεται να επηρεάσει την ευαισθησία και το χρώμα του δέρματός σας. Πραγματοποιήστε μια δερματική δοκιμή για να προσδιορίσετε την κατάλληλη ρύθμιση έντασης φωτός. - Προτού χρησιμοποιήσετε το Lumea, πρέπει να καθαρίσετε το δέρμα σας και φροντίστε να μην έχει τρίχες, να είναι εντελώς στεγνό και να μην έχει λιπαρές ουσίες. - Μην αποτριχώνετε την ίδια περιοχή του δέρματος περισσότερες από μία φορές στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Κάτι τέτοιο δε βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης, αλλά αυξάνει τον κίνδυνο δερματικών ερεθισμών. - Το Lumea δεν πρέπει να προκαλεί πόνο σε καμία περίπτωση. Εάν νιώσετε ενόχληση, μειώστε τη ρύθμιση της έντασης του φωτός. Ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) Η συγκεκριμένη συσκευή της Philips συμμορφώνεται με όλα τα ισχύοντα πρότυπα και τους κανονισμούς σχετικά με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

15 Ελληνικα 15 Πώς λειτουργεί η IPL Με την τεχνολογία IPL, απαλοί παλμοί φωτός εφαρμόζονται στο δέρμα και απορροφούνται από τη ρίζα της τρίχας. Όσο πιο σκούρα η τρίχα, τόσο καλύτερα απορροφούνται οι παλμοί φωτός. Οι παλμοί φωτός διεγείρουν το θύλακα της τρίχας να μεταβεί σε φάση ηρεμίας. Κατά συνέπεια, η τρίχα πέφτει φυσικά και αποτρέπεται η εκ νέου ανάπτυξή της, αφήνοντας το δέρμα σας διαρκώς μεταξένιο. Ο κύκλος ανάπτυξης της τρίχας αποτελείται από διάφορες φάσεις. Η τεχνολογία IPL (έντονου παλμικού φωτός) είναι αποτελεσματική μόνο όταν η τρίχα είναι στη φάση ανάπτυξής της. Δεν είναι όλες οι τρίχες στη φάση ανάπτυξής τους ταυτόχρονα. Γι' αυτό συνιστούμε ένα χρονοδιάγραμμα αποτρίχωσης 8 εβδομάδων ακολουθούμενο από διορθώσεις για να βεβαιωθούμε ότι όλες οι τρίχες αφαιρούνται αποτελεσματικά στη φάση ανάπτυξης. Σημείωση: Η αποτρίχωση με το Lumea δεν είναι αποτελεσματική εάν έχετε ξανθές ή ανοιχτόξανθες τρίχες, καθώς οι ανοιχτόχρωμες τρίχες δεν απορροφούν αρκετό φως. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χρώματα τριχών για τα οποία το Lumea είναι κατάλληλο και αποτελεσματικό. Κατάλληλα χρώματα τριχών σώματος Σημείωση: Για να ελέγξετε αν ενδείκνυται η χρήση της συσκευής με βάση το χρώμα των τριχών του σώματός σας, συμβουλευτείτε τον πίνακα 3 που υποδεικνύει το χρώμα των τριχών στην αναδιπλούμενη σελίδα. Τι να περιμένετε Αμέσως μετά την 1η αποτρίχωση Μετά την πρώτη αποτρίχωση, μπορεί να απαιτηθούν 1 έως 2 εβδομάδες για να πέσουν οι τρίχες. Τις πρώτες εβδομάδες μετά τις αρχικές αποτριχώσεις, βλέπετε ακόμα κάποιες τρίχες να μεγαλώνουν. Αυτές είναι πιθανότατα τρίχες που δεν βρίσκονταν στη φάση ανάπτυξής τους κατά τις πρώτες αποτριχώσεις.

16 16 Ελληνικα Μετά από 2-3 αποτριχώσεις Μετά από 4-5 αποτριχώσεις Συμβουλές μαυρίσματος Μετά από 2-3 αποτριχώσεις, θα πρέπει να διαπιστώσετε μια αξιοσημείωτη μείωση στην ανάπτυξη τριχών. Εντούτοις, για να αποτριχώσετε αποτελεσματικά όλες τις τρίχες, είναι σημαντικό να συνεχίζετε την αποτρίχωση σύμφωνα με το συνιστώμενο χρονοδιάγραμμα αποτρίχωσης. Μετά από 4-5 αποτριχώσεις, θα πρέπει να βλέπετε μια σημαντική μείωση στην ανάπτυξη τριχών στις περιοχές που αποτριχώσατε με το Lumea. Θα πρέπει επίσης να διαπιστώσετε μια μείωση της πυκνότητας των τριχών. Συνεχίστε να αποτριχώνετε με συχνές διορθώσεις (κάθε 4-8 εβδομάδες) για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα. Μαύρισμα με φυσικό ή τεχνητό ηλιακό φως Η από πρόθεση έκθεση του δέρματός σας σε φυσική ή τεχνητή ηλιακή ακτινοβολία με σκοπό το μαύρισμα επηρεάζει την ευαισθησία και το χρώμα του δέρματός σας. Συνεπώς, είναι σημαντικό το εξής: - Μετά από κάθε αποτρίχωση, περιμένετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν το μαύρισμα. Ακόμα και μετά από 48 ώρες, φροντίστε ότι το αποτριχωμένο δέρμα δεν εμφανίζει πια καμία κοκκινίλα από την αποτρίχωση. - Σε περίπτωση που εκθέσετε το δέρμα σας στον ήλιο (χωρίς μαύρισμα εκ προθέσεως) 48 ώρες μετά την αποτρίχωση, χρησιμοποιήστε αντηλιακό με SPF 50+ στις αποτριχωμένες περιοχές. Μετά από αυτό το διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό SPF 30+ για δύο εβδομάδες. - Μετά το μαύρισμα, περιμένετε τουλάχιστον 2 εβδομάδες προτού χρησιμοποιήσετε το Lumea. Πραγματοποιήστε μια δερματική δοκιμή για να προσδιορίσετε την κατάλληλη ρύθμιση έντασης φωτός. - Μη χρησιμοποιείτε το Lumea σε ηλιοκαμένες περιοχές του σώματος. Μαύρισμα με κρέμες Σημείωση: Η περιστασιακή και έμμεση έκθεση στον ήλιο δεν μπορεί να θεωρηθεί μαύρισμα. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει κρέμα τεχνητού μαυρίσματος, περιμένετε έως ότου εξαφανιστεί πλήρως το τεχνητό μαύρισμα, προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

17 Ελληνικα 17 Προτού χρησιμοποιήσετε το Lumea Προετοιμασία του δέρματος Προτού χρησιμοποιήσετε τη Lumea, πρέπει να προετοιμάσετε το δέρμα σας αφαιρώντας τρίχες στην επιφάνεια του δέρματός σας. Αυτό επιτρέπει στο φως να απορροφηθεί από τα μέρη της τρίχας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να εξασφαλιστεί αποτελεσματική αποτρίχωση. Μπορείτε να ξυρίσετε με ξυράφι, με ξυριστική μηχανή, να αφαιρέσετε με το χέρι ή με κερί. Μην χρησιμοποιείτε αποτριχωτικές κρέμες, καθώς τα χημικά μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς του δέρματος. Εάν επιλέξετε να αποτριχώσετε με κερί, περιμένετε 24 ώρες προτού χρησιμοποιήσετε τη Lumea για να αφήσετε το δέρμα να επανέλθει στα φυσιολογικά του. Συνιστούμε να κάνετε ένα ντους πριν την αποτρίχωση για να εξασφαλίσετε ότι όλα τα πιθανά κατάλοιπα κεριού έχουν αφαιρεθεί από το δέρμα σας. 1 Προετοιμάστε τις περιοχές που σκοπεύετε να αποτριχώσετε με τη Lumea. 2 Καθαρίστε το δέρμα σας και φροντίστε να μην έχει τρίχες, να είναι εντελώς στεγνό και να μην έχει λιπαρές ουσίες. Σημείωση: Μόλις σταματήσει η επανεμφάνιση των τριχών, συνήθως μετά από 4-5 αποτριχώσεις, δεν θα χρειάζεται πλέον να προετοιμάζετε το δέρμα σας προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Δοκιμή δέρματος Όταν χρησιμοποιείτε το Lumea για πρώτη φορά ή μετά από πρόσφατο μαύρισμα, πραγματοποιήστε μια δοκιμή στο δέρμα σε κάθε περιοχή που θα αποτριχώσετε. Η δοκιμή στο δέρμα είναι απαραίτητη για να ελέγξετε την αντίδραση του δέρματός σας στην αποτρίχωση και για να προσδιορίσετε τη ρύθμιση της σωστής έντασης φωτός για κάθε περιοχή του σώματος. 1 Επιλέξτε ένα σημείο κοντά στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε. 2 Ενεργοποιήστε τη συσκευή.βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη ρύθμιση 1. 3 Τοποθετήστε τη συσκευή πάνω στο δέρμα σας και πατήστε το κουμπί εκπομπής για να απελευθερώσετε μια εκπομπή φωτός. 4 Σύρετε τη συσκευή πάνω από το δέρμα προς την επόμενη περιοχή για αποτρίχωση. 5 Αυξήστε τη ρύθμιση κατά ένα επίπεδο, εφαρμόστε εκπομπή φωτός και σύρετε τη συσκευή στην επόμενη περιοχή. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για όλα τα επίπεδα εντός του συνιστώμενου εύρους για τον τύπο δέρματός σας. 6 Μετά τη δοκιμή δέρματος, περιμένετε 24 ώρες και ελέγξτε το δέρμα σας για τυχόν αντίδραση. Εάν το δέρμα σας εμφανίζει αντιδράσεις, επιλέξτε την υψηλότερη ρύθμιση που δεν προκάλεσε καμία δερματική αντίδραση για την επακόλουθη χρήση.η δοκιμή στο δέρμα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε όλες τις περιοχές που θέλετε να αποτριχώσετε.

18 18 Ελληνικα Χρήση του Philips Lumea Αισθητήρας τόνου δέρματος Για επιπλέον ασφάλεια ο ενσωματωμένος αισθητήρας τόνου δέρματος μετρά τον τόνο του δέρματος στο ξεκίνημα κάθε συνεδρίας και περιστασιακά στη διάρκεια της συνεδρίας. Εάν ανιχνεύσει έναν τόνο δέρματος που είναι πολύ σκούρος για αποτρίχωση με το Lumea, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα για να σας αποτρέψει να αναπτύξετε δερματικές αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν εκπέμπει παλμούς όταν πατάτε το κουμπί εκπομπής. Εξαρτήματα Τοποθέτηση και αφαίρεση Για να τοποθετήσετε το εξάρτημα, απλά κουμπώστε το στο παράθυρο εξόδου φωτός. Για να αφαιρέσετε το εξάρτημα, τραβήξτε το από το παράθυρο εξόδου φωτός. Εξάρτημα σώματος Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εξάρτημα σώματος για να αποτριχώσετε ανεπιθύμητες τρίχες σε αρκετές περιοχές του σώματος κάτω από το λαιμό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για παράδειγμα για γρήγορη αποτρίχωση μεγαλύτερων περιοχών όπως τα πόδια. Εξάρτημα προσώπου (SC1997, SC1998, SC1999) Το εξάρτημα προσώπου περιλαμβάνει ένα πρόσθετο ενσωματωμένο φίλτρο φωτός για επιπλέον ασφάλεια και μπορείτε γι' αυτό να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου στο άνω χείλος, το πηγούνι και τις φαβορίτες. Προσοχή: - Μην αποτριχώνετε τα φρύδια σας με το Lumea. - Κατά την αποτρίχωση στην περιοχή πάνω από το άνω χείλος, προσέχετε ώστε να μην εκπέμπετε φως στο χείλος.

19 Ελληνικα 19 Εξάρτημα για μπικίνι (SC1998, SC1999) Το εξάρτημα για την περιοχή του μπικίνι έχει ένα ειδικό φίλτρο για την αποτρίχωση των πιο άγριων τριχών στην περιοχή του μπικίνι. Επιλογή της σωστής έντασης φωτός Το Lumea προσφέρει 5 διαφορετικές εντάσεις φωτός. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και το επίπεδο έντασης φωτός που νιώθετε άνετα, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή ρύθμιση έντασης φωτός. 1 Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για να επιλέξετε τη σωστή ρύθμιση. 2 Για να προσαρμόσετε τη ρύθμιση έντασης φωτός, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μία ή περισσότερες φορές μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή ρύθμιση. Η αντίστοιχη λυχνία έντασης ανάβει άσπρη. Σημείωση: Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν ο τόνος του δέρματός σας είναι πολύ σκούρος, για να σας αποτρέψει να αναπτύξετε δερματικές αντιδράσεις. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας τόνου δέρματος δεν σας λέει ποια ρύθμιση της έντασης φωτός να χρησιμοποιήσετε, καθώς το Philips Lumea σάς παρέχει την ελευθερία να επιλέξετε την ένταση φωτός που θεωρείτε πιο πρακτική. 3 Το Lumea δεν πρέπει να προκαλεί πόνο σε καμία περίπτωση. Εάν νιώσετε ενόχληση, μειώστε τη ρύθμιση της έντασης του φωτός. 4 Μετά από πρόσφατο μαύρισμα, πραγματοποιήστε δερματική δοκιμή για να προσδιορίσετε τη σωστή ρύθμιση της έντασης του φωτός. Τύπος δέρματος Τόνος δέρματος Ρύθμιση έντασης φωτός I Ανοιχτή, καίγεται πάντα, δεν μαυρίζει. 4/5 II Μπεζ, καίγεται εύκολα, μαυρίζει ελάχιστα. 4/5 III Ανοιχτό καστανό, Καίγεται εύκολα, μαυρίζει αργά σε ανοιχτό καστανό. 4/5 IV Μέτριο καστανό, καίγεται σπάνια, μαυρίζει εύκολα. 3/4 V Σκούρο καστανό, καίγεται σπάνια, μαυρίζει πάρα πολύ εύκολα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή VI Καστανόμαυρο ή πιο σκούρο, καίγεται σπάνια έως ποτέ, μαυρίζει πάρα πολύ. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Σημείωση: Για να ελέγξετε αν ενδείκνυται η χρήση της συσκευής με βάση τον τύπο του δέρματός σας, συμβουλευτείτε τον πίνακα 2 που υποδεικνύει τους τόνους του δέρματος στην αναδιπλούμενη σελίδα.

20 20 Ελληνικα Σημείωση: Το δέρμα σας μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά σε διαφορετικές ημέρες/περιστάσεις για διάφορους λόγους. Χειρισμός της συσκευής 1 Πριν τη χρήση, καθαρίστε τα εξαρτήματα και το παράθυρο εξόδου φωτός. 2 Συνδέστε το μικρό βύσμα στη συσκευή και τον τροφοδότη στην πρίζα. 3 Ενεργοποιήστε τη συσκευή κι επιλέξτε τη σωστή ένταση φωτός για τον τόνο του δέρματός σας. 4 Τοποθετήστε τη συσκευή υπό γωνία 90 στο δέρμα και πιέστε την σταθερά, έτσι ώστε το εξάρτημα και το ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας να είναι σε επαφή με το δέρμα σας. Το ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας αποτρέπει την κατά λάθος εκπομπή φωτός χωρίς επαφή με το δέρμα. 5 Πιέστε τη συσκευή δυνατά στο δέρμα σας για να εξασφαλίσετε σωστή επαφή με το δέρμα. Τότε η συσκευή εκτελεί αυτόματα μια ανάλυση τόνου δέρματος και ανάβει άσπρο η «λυχνία ετοιμότητας εκπομπής» για να υποδείξει ότι μπορείτε να προβείτε στην αποτρίχωση. Σημείωση: Όταν η λυχνία «ετοιμότητας εκπομπής» ανάβει πορτοκαλί, το δέρμα σας δεν είναι κατάλληλο για αποτρίχωση. Σε αυτήν την περίπτωση, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σε άλλες περιοχές με πιο ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος. 6 Πιέστε το κουμπί εκπομπής για να απελευθερώσετε μια εκπομπή φωτός. Πρέπει να νιώσετε θερμότητα εξαιτίας της εκπομπής φωτός. Σημείωση: Το φως που παράγεται από τη συσκευή δεν είναι επιβλαβές για τα μάτια σας. Δεν είναι απαραίτητο να φοράτε προστατευτικά γυαλιά κατά τη χρήση. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή σε καλά φωτισμένο δωμάτιο έτσι ώστε το φως να μη τυφλώνει τα μάτια σας. 7 Τοποθετήστε τη συσκευή πάνω από την επόμενη περιοχή για αποτρίχωση. Μετά από κάθε εκπομπή, χρειάζονται έως 3,5 δευτερόλεπτα μέχρι η συσκευή να είναι έτοιμη να εκπέμψει ξανά. Μπορείτε να απελευθερώσετε μια εκπομπή όταν ξανανάψει η λυχνία «ετοιμότητας εκπομπής».

21 Ελληνικα 21 8 Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αποτριχώσει όλες τις περιοχές, να απελευθερώνετε τις εκπομπές κοντά τη μία στην άλλη. Αποτελεσματικό φως εξέρχεται μόνο από το παράθυρο εξόδου φωτός, γι' αυτό πρέπει να υπάρξουν κάποιες επικαλύψεις. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιείτε εκπομπή στην ίδια περιοχή μόνο μία φορά. Η απελευθέρωση εκπομπής στην ίδια περιοχή δύο φορές δεν βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, αλλά αυξάνει τον κίνδυνο δερματικών ερεθισμών. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν χρησιμοποιείτε το Lumea στην περιοχή του μπικίνι και θέλετε να αφήσετε μερικές τρίχες, βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε τον αισθητήρα τόνου δέρματος στις υπόλοιπες τρίχες κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης, καθώς μπορεί να μπλοκάρει η συσκευή.. 9 Όταν ολοκληρώσετε την αποτρίχωση, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για 2 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Δύο λειτουργίες αποτρίχωσης: Πάτημα κι εκπομπή και Ολίσθηση κι εκπομπή Το Philips Lumea σας διαθέτει δύο λειτουργίες αποτρίχωσης για πιο πρακτική χρήση σε διάφορες περιοχές του σώματος: - Η λειτουργία Πάτημα και εκπομπή είναι ιδανική για να αποτριχώνετε μικρές ή κυρτές περιοχές όπως τα γόνατα και οι μασχάλες. Απλά πατήστε και αφήστε το κουμπί εκπομπής για να απελευθερωθεί μία εκπομπή. - Η λειτουργία Ολίσθηση κι εκπομπή προσφέρει πρακτική χρήση σε μεγαλύτερες περιοχές όπως τα πόδια. Κρατήστε το κουμπί εκπομπής πατημένο ενώ σύρετε τη συσκευή πάνω από το δέρμα σας για να απελευθερώσετε αρκετές εκπομπές στη σειρά. Συνιστώμενο χρονοδιάγραμμα αποτρίχωσης Αρχική φάση Για τις πρώτες 4 με 5 αποτριχώσεις, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το Philips Lumea μία φορά κάθε δύο εβδομάδες για να διασφαλίσετε την αφαίρεση όλων των τριχών. Φάση διόρθωσης Μετά την αρχική φάση αποτρίχωσης (4-5 αποτριχώσεις), συνιστούμε διορθώσεις κάθε 4 με 8 εβδομάδες, όταν βλέπετε τις τρίχες να επανεμφανίζονται. Αυτό είναι για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα και να απολαμβάνετε απαλό δέρμα για μήνες. Ο χρόνος ανάμεσα στις αποτριχώσεις μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την επανεμφάνιση των τριχών σε εδάς κι επίσης ανάλογα με τις διάφορες περιοχές του σώματος.

22 22 Ελληνικα Συνιστώμενο εξάρτημα και χρόνος αποτρίχωσης ανά περιοχή min. 1 1 min. 4 min min min. SC1994 ( 1 ) SC1997 ( 1, 2 ) SC1998, SC1999 ( 1, 2, 3 ) Μετά τη χρήση Συνήθεις δερματικές αντιδράσεις Το δέρμα σας μπορεί να εμφανίζει ελαφρά ερυθρότητα ή/και μπορεί να σας προκαλεί φαγούρα, τσούξιμο ή θερμότητα. Αυτή η αντίδραση είναι απολύτως ακίνδυνη και υποχωρεί γρήγορα.

23 Ελληνικα 23 Μπορεί να εμφανιστεί ξηροδερμία και φαγούρα λόγω του ξυρίσματος ή συνδυασμού του ξυρίσματος και της αποτρίχωσης με φως. Μπορείτε να δροσίσετε την περιοχή με μια παγοκύστη ή με μια μουσκεμένη πετσέτα προσώπου. Εάν η ξηροδερμία επιμένει, μπορείτε να εφαρμόσετε ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα στην επίμαχη περιοχή 24 ώρες μετά την αποτρίχωση. Σπάνιες παρενέργειες - Εγκαύματα, υπερβολική ερυθρότητα (π.χ. γύρω από θύλακες των τριχών) και οίδημα: αυτές οι αντιδράσεις εμφανίζονται σπάνια. Αποτελούν αποτέλεσμα χρήσης έντασης φωτός που είναι πολύ υψηλή για τον τόνο του δέρματός σας. Εάν αυτές οι αντιδράσεις δεν εξαφανιστούν εντός 3 ημερών, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε ιατρό. Περιμένετε με την επόμενη αποτρίχωση έως ότου το δέρμα επουλωθεί τελείως και φροντίστε να χρησιμοποιείτε μικρότερη ένταση φωτός. - Αποχρωματισμός δέρματος: αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια. Ο αποχρωματισμός δέρματος εκδηλώνεται ως είτε ένα πιο σκουρόχρωμο σημάδι (υπερμελάγχρωση) ή ένα πιο ανοιχτόχρωμο σημάδι (υπομελάγχρωση) από την περιβάλλουσα περιοχή. Αυτό είναι αποτέλεσμα χρήσης έντασης φωτός που είναι πολύ υψηλή για τον τόνο του δέρματός σας. Εάν ο αποχρωματισμός δεν εξαφανιστεί εντός 2 εβδομάδων, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε ιατρό. Μην αποτριχώσετε τις αποχρωματισμένες περιοχές έως ότου ο αποχρωματισμός εξαφανιστεί και το δέρμα έχει ανακτήσει το φυσιολογικό του τόνο δέρματος. - Η μόλυνση του δέρματος είναι πολύ σπάνια αλλά είναι ένας δυνητικός κίνδυνος μετά από μια (μικρο)πληγή, ένα έγκαυμα του δέρματος, ερεθισμό του δέρματος κ.λπ. - Θέρμανση της επιδερμίδας (μια καλά ορισμένη καφετί περιοχή η οποία παρουσιάζεται συχνά με πιο σκούρους τόνους δέρματος και δεν συνοδεύεται από ξηρότητα του δέρματος): Αυτή η αντίδραση συμβαίνει πολύ σπάνια. Εάν αυτή η αντίδραση δεν εξαφανιστεί εντός 1 εβδομάδας, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε ιατρό. Περιμένετε με την επόμενη αποτρίχωση έως ότου το δέρμα επουλωθεί τελείως και φροντίστε να χρησιμοποιείτε μικρότερη ένταση φωτός.

24 24 Ελληνικα - Φυσαλίδες (μοιάζουν με μικρές φουσκάλες στην επιφάνεια του δέρματος): αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια. Εάν αυτή η αντίδραση δεν εξαφανιστεί εντός 1 μήνα ή όταν το δέρμα μολυνθεί, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε ιατρό. Περιμένετε με την επόμενη αποτρίχωση έως ότου το δέρμα επουλωθεί τελείως και φροντίστε να χρησιμοποιείτε μικρότερη ένταση φωτός. - Ουλές: συχνά η δευτεροπαθής επίδραση ενός εγκαύματος, που μπορεί να χρειαστεί παραπάνω από ένα μήνα για να επουλωθεί. - Θυλακίτιδα (οίδημα γύρω από τους θύλακες τριχών σε συνδυασμό με τη δημιουργία φλύκταινων): αυτή η αντίδραση εμφανίζεται πολύ σπάνια και είναι αποτέλεσμα βακτηρίων που εισέρχονται στο κατεστραμμένο δέρμα. Εάν σημειωθεί αυτή η αντίδραση, σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε ιατρό καθώς η θυλακίτιδα μπορεί να απαιτεί τη λήψη αντιβίωσης. - Πόνος: αυτό ενδέχεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ή μετά από την αποτρίχωση, εάν χρησιμοποιήσατε τη συσκευή σε αξύριστο δέρμα, εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε ένα επίπεδο έντασης φωτός το οποίο είναι πολύ υψηλό για τον τόνο του δέρματός σας, εάν εκπέμπετε φως στην ίδια περιοχή περισσότερες από μία φορά και εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε ανοικτές πληγές, φλεγμονές, λοιμώξεις, τατουάζ, εγκαύματα κ.λπ. Μετέπειτα φροντίδα Καθαρισμός και αποθήκευση Μετά τη χρήση, μπορείτε να εφαρμόσετε με ασφάλεια λοσιόν, κρέμες, αποσμητικό, ενυδατική κρέμα ή καλλυντικά στις επίμαχες περιοχές. Εάν παρουσιάσετε ερεθισμό του δέρματος ή ερυθρότητα του δέρματος μετά την αποτρίχωση, περιμένετε μέχρι να εξαφανιστεί προτού εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν στο δέρμα σας. Εάν παρουσιάσετε ερεθισμό του δέρματος μετά την εφαρμογή ενός προϊόντος στο δέρμα σας, ξεπλύντε το με νερό. Σημείωση: ακόμα κι εάν ακολουθείτε όλες τις οδηγίες μπορεί και πάλι να εκδηλώσετε δερματικές αντιδράσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή κι επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στη χώρα σας. Μετά τη χρήση, απενεργοποιήστε τη συσκευή, αποσυνδέστε την από την πρίζα και αφήστε τη να κρυώσει.

25 Ελληνικα 25 1 Αφαιρέστε το εξάρτημα. 2 Μουσκέψτε το απαλό πανί που παρέχεται με τη συσκευή με λίγες σταγόνες νερό και χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τα εξής εξαρτήματα: - το παράθυρο εξόδου φωτός - την εξωτερική επιφάνεια των εξαρτημάτων - τον ανακλαστήρα στο εσωτερικό των εξαρτημάτων - το κοκκινωπό γυάλινο φίλτρο στο εσωτερικό του εξαρτήματος προσώπου. 3 Αφήστε όλα τα μέρη να στεγνώσουν καλά στον αέρα. 4 Φυλάσσετε τη συσκευή σε σημεία χωρίς σκόνη και υγρασία, σε θερμοκρασία μεταξύ -25 C και 60 C. Εγγύηση και υποστήριξη Αν χρειάζεστε πληροφορίες ή υποστήριξη, επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή διαβάστε το φυλλάδιο της διεθνούς εγγύησης. Ανακύκλωση - Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει ότι το παρόν προϊόν δεν πρέπει να απορριφθεί μαζί με τα συνηθισμένα οικιακά σας απορρίμματα (2012/19/ΕΕ). - Ακολουθήστε τους εγχώριους κανονισμούς για την ξεχωριστή συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων. Η σωστή μέθοδος απόρριψης συμβάλλει στην αποφυγή αρνητικών επιπτώσεων για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Τεχνικές προδιαγραφές SC1994, SC1997, SC1998, SC1999 Ονομαστική τάση Ονομαστική συχνότητα Ονομαστική είσοδος Προστασία από ηλεκτροπληξία 100 V V 50 Hz - 60 Hz 36 W Κατηγορία II Κατηγορία προστασίας IP 30 (EN 60529) Συνθήκες λειτουργίας Θερμοκρασία:+15 ºC έως 35 C

26 26 Ελληνικα Συνθήκες αποθήκευσης - Θερμοκρασία Συνθήκες αποθήκευσης - Υγρασία Πίεση λειτουργίας Υψόμετρο Εκπεμπόμενα μήκη κύματος Οπτική έκθεση Μέγιστη οπτική ενέργεια Διάρκεια παλμών Χρόνος επανάληψης Οπτική ομοιογένεια -25 C έως 60 C Κάτω από 90% (χωρίς συμπύκνωση) 700hPa hPa Μέγ m 530 nm nm 2,5-5,0 J/cm², ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση 20 J <1,5 ms 1-3,5 s, ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση Μέγ. απόκλιση +/- 20% από τη μέση οπτική έκθεση στην περιοχή αποτρίχωσης Αντιμετώπιση προβλημάτων Σε αυτό το κεφάλαιο συνοψίζονται τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με τη συσκευή. Αν δεν μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα με τις παρακάτω πληροφορίες, ανατρέξτε στη λίστα συχνών ερωτήσεων στη διεύθυνση ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στη χώρα σας. Πρόβλημα Πιθανή αιτία Λύση Η συσκευή/τροφοδότης θερμαίνεται κατά τη διάρκεια της χρήσης Αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια. Όταν τοποθετώ τη συσκευή στο δέρμα δεν απελευθερώνει εκπομπή. Η λυχνία «ετοιμότητας εκπομπής» αναβοσβήνει πορτοκαλί κι έπειτα ανάβει πορτοκαλί διαρκώς. Η λυχνία «ετοιμότητας εκπομπής» δεν ανάβει όταν τοποθετώ το εξάρτημα πάνω στο δέρμα μου αλλά ο ανεμιστήρας ψύξης λειτουργεί. Ο τόνος του δέρματός σας στην περιοχή που πρόκειται να αποτριχώσετε είναι πολύ σκούρος. Η συσκευή δεν έρχεται σε πλήρη επαφή με το δέρμα σας. Αποτριχώστε άλλες περιοχές τους σώματος με πιο ανοιχτούς τόνους δέρματος με τη Lumea. Τοποθετήστε τη συσκευή υπό γωνία 90 μοιρών πάνω στο δέρμα, έτσι ώστε το ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας να είναι σε επαφή με το δέρμα σας. Η λυχνία «ετοιμότητας εκπομπής» ανάβει άσπρο αλλά η συσκευή δεν εκπέμπει φως όταν πατάω το κουμπί εκπομπής. Πρέπει να γίνει επαναρρύθμιση της συσκευής. Για να επαναρρυθμίσετε τη συσκευή, απενεργοποιήστε την και ενεργοποιήστε την πάλι.

27 Ελληνικα 27 Πρόβλημα Πιθανή αιτία Λύση Οι λυχνίες έντασης αναβοσβήνουν εναλλάξ, από 1 προς 5 και μετά από 5 προς 1. Αναβοσβήνουν όλες οι λυχνίες επιπέδου έντασης. Η αντίδραση του δέρματος μετά την αποτρίχωση διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο. Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης δεν είναι ικανοποιητικά. Το εξάρτημα σώματος που έχω δεν διαθέτει ενσωματωμένο γυαλί/φίλτρο/παράθυρο. Η προστασία υπερθέρμανσης έχει ενεργοποιηθεί. Πρέπει να γίνει επαναρρύθμιση της συσκευής. Χρησιμοποιήσατε ρύθμιση της έντασης φωτός η οποία είναι πολύ υψηλή για εσάς. Χρησιμοποιήσατε ρύθμιση της έντασης φωτός η οποία είναι πολύ χαμηλή για εσάς. Δεν πραγματοποιήσατε εκπομπή σε μια περιοχή παρακείμενη σε μια περιοχή που αποτριχώσατε προηγουμένως. Η συσκευή δεν επηρεάζει το χρώμα των τριχών του σώματός σας. Δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή τόσο συχνά όσο συνιστάται. Ανταποκρίνεστε πιο αργά στη θεραπεία με την τεχνολογία IPL. Αυτό είναι φυσιολογικό. Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει έως ότου οι λυχνίες σταματήσουν να αναβοσβήνουν εναλλάξ. Μετά από περίπου 5 λεπτά, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Για να επαναρρυθμίσετε τη συσκευή, απενεργοποιήστε την και αποσυνδέστε τον μετασχηματιστή από την πρίζα. Κατόπιν, συνδέστε τον ξανά και επανενεργοποιήστε τη συσκευή. Επιλέξτε μια χαμηλότερη ένταση την επόμενη φορά. Βλ. κεφάλαιο «Χρήση του Philips Lumea», ενότητα «Επιλογή της σωστής έντασης φωτός». Επιλέξτε μια υψηλότερη ρύθμιση την επόμενη φορά. Πρέπει να απελευθερώσετε τις εκπομπές κοντά τη μία στην άλλη. Εάν έχετε λευκές, γκρίζες, ανοιχτόξανθες, ξανθές ή κόκκινες τρίχες, η αποτρίχωση δεν είναι αποτελεσματική. Για να αφαιρέσετε όλες τις τρίχες επιτυχώς, σας συμβουλεύουμε να ακολουθείτε το συνιστώμενο χρονοδιάγραμμα αποτρίχωσης. Μπορείτε να μειώσετε το χρόνο ανάμεσα στις αποτριχώσεις, αλλά μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή συχνότερα από μία φορά ανά δύο εβδομάδες. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή για τουλάχιστον 6 μήνες, καθώς η επανεμφάνιση της τριχοφυΐας εξακολουθεί να μειώνεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το εξάρτημα σώματος δεν περιέχει γυαλί/φίλτρο/παράθυρο.

28

29

30 2018 Koninklijke Philips N.V. All rights reserved. Specifications are subject to change without notice. Trademarks are the property of Koninklijke Philips N.V. (Royal Philips) or their respective owners (2018/09)

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικα. Ελληνικα

Πίνακας περιεχομένων. Ελληνικα. Ελληνικα Ελληνικα 195 Πίνακας περιεχομένων Καλώς ορίσατε 196 Γενική περιγραφή (Εικ.1) 197 Ποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί το Lumea; Αντενδείξεις 198 Γενική κατάσταση 198 Φαρμακευτική αγωγή/ιστορικό 199 Παθολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Styler.  Register your product and get support at HP4681/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a h g b c f e d Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. EL Εγχειρίδιο χρήσης. Register your product and get support at

Straightener.  EL Εγχειρίδιο χρήσης. Register your product and get support at Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener Εγχειρίδιο χρήσης 1 2 Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλώς ήλθατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 EL Εγχειρίδιο χρήσης SONIC SONIC Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Straightener HP8330. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener HP8330. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8330 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990 Εγχειρίδιο χρήσης e f g d h b a c i j k Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. Εγχειρίδιο χρήσης

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e i h g f Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

User manual SC1992 SC1991

User manual SC1992 SC1991 User manual SC1992 SC1991 5 SC1992, SC1991 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 46 46 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη που προσφέρει η

Διαβάστε περισσότερα

Straightener HP4661. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener HP4661. Register your product and get support at   Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4661 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4829/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4829/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4829/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης c d b e g a f Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4996/22. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 EL Εγχειρίδιο χρήσης d c b e f g h a i Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer. Register your product and get support at.  HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Straightener HP4668/00. Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener HP4668/00.  Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης abc h g f e d i j Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για

Διαβάστε περισσότερα

Staightener. Register your product and get support at HP8309/00 HP8310/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Staightener. Register your product and get support at  HP8309/00 HP8310/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Staightener HP8309/00 HP8310/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης d e c b a Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης j k Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης h i a b g c f d e Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer. Register your product and get support at   HP4962/22 HP4961/22. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 EL Εγχειρίδιο χρήσης 7k j 7l i a h b c d e f g Ελληνικά 1 Σημαντικό Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8341/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8341/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8341/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g h i Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer. Register your product and get support at  HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8203 HP8202 HP8201 HP8200 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8360/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8360/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4867/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4867/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4867/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης b c d e i h g f a Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Curler. Register your product and get support at HP8600/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Curler.  Register your product and get support at HP8600/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP8600/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g h i j Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8342/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8342/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8342/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c k d e f g h i j Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips!

Διαβάστε περισσότερα

Hair Styler. Register your product and get support at HP4696/22. Εγχειρίδιο χρήσης

Hair Styler. Register your product and get support at  HP4696/22. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4696/22 EL Εγχειρίδιο χρήσης e g f h i b d c a l m n o p q k j s r Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8361/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener. Register your product and get support at  HP8361/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8361/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e + -- --- f g h i j k l Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at   Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8180 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8297. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener. Register your product and get support at  HP8297. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8297 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b cd e g f h i Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at HP8697. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  HP8697. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8697 Εγχειρίδιο χρήσης o n a m b l k c d j e Salon i f g h p q 24 r 3 4 7~10 sec. 7~10 5 7~10 sec. 6 sec. 7 7~10 sec. Ελληνικά Συγχαρητήρια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

2018 Koninklijke Philips N.V. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος (20/9/2018)

2018 Koninklijke Philips N.V. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος (20/9/2018) BSC111 MS1011 2018 Koninklijke Philips N.V. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος 4222.100.8059.2 (20/9/2018) >75% recycled paper >75% papier recyclé 2 3 4 5 6 7 1x 2x on off 8 9 10 1 max 40 C 104 F 2 11

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at HP8605. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  HP8605. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 EL Εγχειρίδιο χρήσης HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Ελληνικά 1 Συγχαρητήρια Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at HP8699. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  HP8699. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8699 Εγχειρίδιο χρήσης r q p o a b s t n m c d u l k e Salon j f g h i v 23 24 x 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. 7 7~10 sec. 8 9

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκθεσιακός χώρος Αγ. Θωμά 22 11527 Αθήνα Τηλ. 210 7473149 Fax. 210 7781312 e-mail: info@sigmamed.gr Πωλήσεις - Service Τηλ. 210 6630520 Fax. 210 6630523 1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Το Indromed

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658 Σεσουάρ 1000-1200W Αναδιπλούμενη λαβή ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: 871-7043 Ref. No: DW-658 1 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at HP8655 HP8656. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  HP8655 HP8656. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Ελληνικά Συγχαρητήρια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2335

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2335 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA2335 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Ελληνικα 37 Ελληνικα 37 Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλώς ήρθατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCI360/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD343 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD315/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD315/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AD315/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια και σημειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Wireless notebook mouse SPM7800 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f 4 5 EL 1 Σημαντικό Ηλεκτρικά, μαγνητικά και ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF)

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: KYT-30D Ref. No: 862-8137 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Domande? Contatta Philips SPA1330 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD420 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ Το Σιάτσου Μασάζ συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες τεχνικές μασάζ και γίνεται με την πίεση και κινήσεις των δακτύλων των χεριών. Αυτή η μορφή σωματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ! 1 Οδηγίες για την ασφάλεια ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ! Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή, ιδιαίτερα τις οδηγίες για την ασφάλεια και φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ. STIEFOTREX Ισοτρετινοίνη 0,05% w/w

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ. STIEFOTREX Ισοτρετινοίνη 0,05% w/w ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ STIEFOTREX Ισοτρετινοίνη 0,05% w/w Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο, διότι περιέχει σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης DS7580/10. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης DS7580/10. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS7580/10 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

SWK 1890SS. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1890SS. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1890SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA20. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA20. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA20 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7220. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7220. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7220 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Wireless notebook mouse SPM9800 EL Εγχειρίδιο χρήσης a c b d e f g EL 1 Σημαντικό Ηλεκτρικά, μαγνητικά και ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 Μίξερ χειρός AC220-240V 50Hz 350W MAX Γενικές προφυλάξεις ασφαλείας 1. Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE1500. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE1500. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE1500 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER141/ER1411 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Καθαρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Registrer dit produkt, og få support på. SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης

Registrer dit produkt, og få support på.  SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA1710 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d 1 Σημαντικό Ασφάλεια Αναγνώριση συμβόλων ασφαλείας Σημείωση Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις πραγματοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης SBT550WHI/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης SBT550WHI/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBT550WHI/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα