ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!"

Transcript

1 1 Οδηγίες για την ασφάλεια ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ! Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή, ιδιαίτερα τις οδηγίες για την ασφάλεια και φυλάξτε το εγχειρίδιο οδηγιών για μελλοντική χρήση. Αν η συσκευή δοθεί σε άλλον χρήστη, είναι σημαντικό να του δοθούν και οι οδηγίες χρήσης. Επεξήγηση συμβόλων Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών ανήκει σε αυτή τη συσκευή. Περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της λειτουργίας και την χρήση. Διαβάστε το εγχειρίδιο οδηγιών προσεκτικά. Η μη τήρηση αυτών των οδηγιών μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή βλάβη στη συσκευή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αυτά τα προειδοποιητικά σημειώματα πρέπει να τηρούνται για αποφυγή τραυματισμού του χρήστη. Αριθμός LOT Παραγωγός

2 1 Οδηγίες για την ασφάλεια Προστασία από την υγρασία! Φυλάσσεται Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος! Μην κοιτάτε στην πηγή φωτός! Μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους! Κατηγορία προστασίας III

3 1 Οδηγίες για την ασφάλεια Χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο για τον σκοπό προορισμού της και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης διαγράφεται κάθε εγγυητική αξίωση. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή αν έχετε τύπο δέρματος V ή VI (ετικέτα: κατά τόπους ηλιοκαμένο, πολύ σκούρο μαύρισμα) ή πολύ σκούρο καφέ δέρμα. Τηρείτε τον πίνακα «εντάσεις φωτός» των οδηγιών λειτουργίας! Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε φυσικές κόκκινες, ξανθές και γκρίζες τρίχες. Στην περίπτωση αυτή, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή μετά από ηλιοθεραπεία ή τεχνητό μαύρισμα, προκειμένου να αποφευχθεί βλάβη στο δέρμα. Χρησιμοποιείστε τη συσκευή μετά το πέρας τουλάχιστον 4 εβδομάδων από το μαύρισμα του δέρματος. Μετά τη χρήση, για τουλάχιστον 2 εβδομάδες δεν επιτρέπεται τεχνικό μαύρισμα ή ηλιακή ακτινοβολία για περισσότερο από 15 λεπτά. Χρησιμοποιείστε μια αντηλιακή κρέμα με ελάχιστο δείκτη προστασίας 30 για να αποφευχθούν επιπλοκές. Ενδέχεται σε κάποιους χρήστες η θεραπεία με τη συσκευή αυτή να προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα (ισχυρότερη τριχοφυΐα). Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας πριν από τη χρήση της συσκευής για να διαπιστώσετε ότι η συσκευή δεν θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.

4 1 Οδηγίες για την ασφάλεια Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή αν πάσχετε από τις ακόλουθες παθήσεις ή προβλήματα: Έκζεμα, ψωρίαση, τραύματα ή ανοιχτές πληγές Λοιμώξεις, ουλές, εκδορές ή εγκαύματα στο δέρμα Ηλιακό έγκαυμα, ερυθρότητα ή φουσκάλες Διαβήτη ή άλλες μεταβολικές ασθένειες Καρκίνο του δέρματος, ενδεχόμενη κακοήθης αλλοίωση, επιληψία, διαταραχές του κολλαγόνου, έρπης ή διαταραχές της πήξης του αίματος Ανοσοανεπάρκεια (π.χ. HIV/AIDS) Σε περίπτωση πληγών, περιμένετε έως ότου έχουν επουλωθεί πλήρως πριν τη χρήση της συσκευής. Η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από ακτινοβολία ή χημειοθεραπεία εντός των τελευταίων 3 μηνών. Αποφύγετε τη χρήση της συσκευής σε περίπτωση φωτοευαισθησίας ή άλλης ελαφράς ευαισθησίας (π.χ. πολυμορφική φωτοεξάνθημα, ηλιακή κνίδωση, λύκος κλπ.) Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή εάν παίρνετε ένα ή περισσότερα από τα φάρμακα που αναφέρονται παρακάτω: Φάρμακα τα οποία κάνουν το δέρμα ευαίσθητο στο φως, συμπεριλαμβανομένων των μη-στεροειδών, αντι-φλεγμονώδων φαρμάκων (π.χ. ασπιρίνη, ιβουπροφαίνη, παρακεταμόλη), τετρακυκλίνη, φαινοθειαζίνη, θειαζιδικά διουρητικά, σουλφονυλουρίες, σουλφοναμίδια, DTIC, φθοροουρακίλη, βίνβλαστίνη, γκριζεοφουλβίνη, άλφα υδροξυοξέα (AHAs), βήτα υδροξύ οξέα (BHAs), Retin-A, Accutane και/ή τοπικά ρετινοειδή.

5 1 Οδηγίες για την ασφάλεια Επίσης, μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή εάν: - Πρόσφατα ή στο παρελθόν έχετε υποβληθεί σε θεραπεία για το δέρμα σας με άλφα υδροξυοξέα (AHA), βήτα-υδροξύ οξέα (BHAs), που τοπικά εφαρμόστηκε ισοτρετινοΐνη και αζελαϊκό οξύ. - Έχετε υποβληθεί σε θεραπεία εντός των τελευταίων 6 μηνών με Accutane. - Κατά τους τελευταίους 3 μήνες είχατε κύκλο θεραπείας με στεροειδή - Τις τελευταίες 8 εβδομάδες έχετε υποβληθεί σε απολέπιση του δέρματος ή άλλες μεθόδους λείανσης του. - Υπάρχουν ενεργά εμφυτεύματα, όπως βηματοδότης καρδιάς, συσκευή για την ακράτεια, αντλία ινσουλίνης, κλπ. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι η εφαρμογή της συσκευής είναι κατάλληλη, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Τα σημεία που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν έναν πλήρη κατάλογο. Η συσκευή είναι κατάλληλη μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Ποτέ μην κοιτάτε απευθείας στην πηγή φωτός! Ποτέ μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή κοντά σε υγρό περιβάλλον, όπως μπανιέρες, ντουζ, νιπτήρες κλπ.- Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Κρατήστε τη συσκευή μακριά από υγρασία και υγρά! Εάν η συσκευή είναι βρεγμένη μπορεί να μη λειτουργήσει. Μη πιέζετε τίποτα μέσα στη συσκευή.

6 1 Οδηγίες για την ασφάλεια Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή αν βρείτε φθορά, ζημιά ή σημάδια ακατάλληλης χρήσης. Σε περίπτωση βλάβης, μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας τη συσκευή. Οι επισκευές πρέπει να γίνονται μόνο από εξουσιοδοτημένο ειδικό έμπορο ή από άλλο κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Απαγορεύεται η χρήση της συσκευής από άτομα(συμπεριλαμβανομένων παιδιών) με περιορισμένες φυσικές ή πνευματικές ικανότητες, έλλειψη αισθήσεων, εμπειρίας και/ή γνώσης, εάν δεν επιτηρούνται για την ασφάλεια τους από κάποιο αρμόδιο άτομο που θα τους δίνει οδηγίες για τη χρήση της συσκευής. Θα πρέπει να παρακολουθείτε τα παιδιά ώστε να βεβαιώνεστε πως δεν πρέπει να παίζουν με τη συσκευή. Κρατήστε τη συσκευή μακριά από τα παιδιά. Η συσκευή και το τροφοδοτικό προορίζονται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους ιδιωτών και όχι για επαγγελματική χρήση. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή στα ακόλουθα μέρη του σώματος: - Κοντά στα μάτια ή στα φρύδια - Στις θηλές, θηλαία άλω, στο εσωτερικό του αιδοίου, του κόλπου, του πρωκτού, στις βλεννογόνους μεμβράνες και στη μύτη ή στα αυτιά. - Για τους άνδρες στο πρόσωπο ή στο οσχέο - Πάνω από piercings ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα, όπως σκουλαρίκια ή κοσμήματα. - Στα τατουάζ, μακιγιάζ, κρεατοελιές, βαφή, φακίδες, σκοτεινές περιοχές του δέρματος, κ.ά.

7 1 Οδηγίες για την ασφάλεια - Για κατεστραμμένες ή σπασμένες περιοχές του δέρματος, ή σε περιοχές, που θα μπορούσε να υποστεί βλάβη. - Για μέρη του σώματος στα οποία ενδεχομένως αργότερα να θέλετε να έχετε μαλλιά. - Αν διαπιστώσετε ερυθρότητα, φουσκάλες ή εγκαύματα στο δέρμα, σταματήστε τη χρήση αμέσως! Εάν η περιοχή επαφής με το δέρμα ή η περιοχή του ίδιου του δέρματος θερμανθεί, τερματίστε την εφαρμογή. Ποτέ μην προσπαθήσετε να εκπέμψετε έναν παλμό φωτός στον αέρα. Η περιοχή επαφής με το δέρμα πρέπει να είναι πάντα σε πλήρη επαφή με την επιφάνεια του δέρματος. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή αρκετές φορές διαδοχικά στην ίδια περιοχή του δέρματος. Αποφύγετε την κάλυψη των παλμών φωτός. Καλύψτε με ένα πανί πριν τη χρήση τα μέρη του σώματος που φέρουν σημάδια, τατουάζ, σκούρο καφέ ή μαύρες κηλίδες, φακίδες, μυρμηγκιές κλπ. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε εύφλεκτα υγρά (π.χ. αρώματα, προϊόντα απολύμανσης ή οινοπνευματώδεις ουσίες) ή ακετόνη για τον καθαρισμό του δέρματος πριν από την εφαρμογή. Η χρήση της συσκευής μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές χρώσης του δέρματος.

8 1 Οδηγίες για την ασφάλεια Ποτέ μην τροποποιήσετε ή αποσυναρμολογήσετε τη συσκευή. Μην πλησιάζετε τη συσκευή αν έχει πέσει σε νερό. Αμέσως, αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος και επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Μην αφήνετε ποτέ τη συσκευή χωρίς επίβλεψη όταν είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα. Κρατήστε το καλώδιο ρεύματος μακριά από πηγές θερμότητας. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή αν το καλώδιο ή το τροφοδοτικό είναι ελαττωματικό. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή αν βγαίνει από αυτή καπνός ή ο ανεμιστήρας δε λειτουργεί. Πάντα να αποσυνδέετε τη συσκευή από το ηλεκτρικό δίκτυο μετά τη χρήση και πριν από κάθε καθαρισμό. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ανταλλακτικά ή εξαρτήματα που δε συνιστώνται από τον κατασκευαστή. Ποτέ μη λειτουργείτε τη συσκευή με άλλο τροφοδοτικό εκτός από το αρχικό της συσκευασίας. Αυτή η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε περιβάλλοντα με εύφλεκτα, αναισθητικά μείγματα αέρα, οξυγόνου ή πρωτοξείδιο του αζώτου.

9 2 Παρενέργειες Πιθανές παρενέργειες: Αν αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται ως προορίζεται τότε οι παρενέργειες και οι επιπλοκές είναι πολύ σπάνιες. Παρ όλα αυτά κάθε αισθητική εφαρμογή ενέχει ενδεχόμενο κίνδυνο. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε εξοικειωμένοι με τους πιθανούς κινδύνους σε συνδυασμό με την αποτρίχωση τεχνολογίας IPL (IPL= έντονο παλμικό φως) για οικιακή χρήση. Είναι πιθανό ότι το δέρμα σας θα είναι ελαφρώς κοκκινισμένο μετά τη θεραπεία, περισσότερο ευαίσθητο ή θα αντιμετωπίσετε μια γενική αίσθηση ενόχλησης. Οι αντιδράσεις αυτές είναι ως επί το πλείστον αβλαβείς και γρήγορα απαλύνονται. Ωστόσο, αν αυτές οι αντιδράσεις εξακολουθούν να υπάρχουν μετά από 24 ώρες, επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Μετά την εφαρμογή, μπορούν να εμφανιστούν δερματικές αντιδράσεις παρόμοιες με ηλιακό έγκαυμα ή ουλή ή αλλαγή χρώματος στο δέρμα. Αυτά τα συμπτώματα θα πρέπει να υποχωρήσουν μέσα σε 2-7 ημέρες. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας για να εξαλείψει περαιτέρω επιπλοκές. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει μόλυνση ή μώλωπες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας. Η χρήση της συσκευής, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να δημιουργήσει μπλε ή ροζ αιματώματα που μπορεί να διαρκέσουν 5-10 ημέρες. Όταν τα αιματώματα εξασθενήσουν, μπορεί να παραμείνει ένας σκουριασμένος καφέ αποχρωματισμός στο δέρμα (υπερμελάγχρωση), ο οποίος μπορεί να είναι μόνιμος.

10 2 Παρενέργειες Η αύξηση της έντασης του φωτός (μπορεί να ρυθμιστεί σε επίπεδα 1 έως 5) από την μία πλευρά σημαίνει βελτίωση της αποτελεσματικότητας της εφαρμογής, αλλά από την άλλη σημαίνει υψηλότερη πιθανότητα κινδύνου για την εμφάνιση παρενεργειών. Ως εκ τούτου, ξεκινήστε την εφαρμογή από το χαμηλότερο επίπεδο (επίπεδο 1). Μόνο αν μετά από αρκετές εφαρμογές πάνω από έναν αριθμό ημερών παρατηρούμε, ότι δεν έχει παρενέργειες, μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του φωτός (ανάλογα με το δέρμα και τον τύπο μαλλιών, μέχρι τις τιμές που δίνονται στον πίνακα). Σε συνδυασμό με το ξύρισμα, μπορεί να εμφανιστεί φαγούρα ή ξηρότητα στο δέρμα. Αυτά τα συμπτώματα είναι γενικά ακίνδυνα και εξαφανίζονται μετά από μερικές ώρες. Δυνατή αίσθηση πόνου μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια ή μετά τη θεραπεία, στις ακόλουθες περιπτώσεις: - Αν η ένταση του φωτός είναι πολύ ισχυρή για τον τόνο του δέρματός σας. - Αν εφαρμόσετε τη συσκευή σε αξύριστο δέρμα. - Εάν στην ίδια περιοχή του δέρματος έγιναν αρκετές εφαρμογές με παλμούς φωτός. - Αν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε ανοιχτές πληγές, σε περιοχές με μόλυνση, τατουάζ, σε εγκαύματα, κ.λ.π.

11 3 Χρήσιμες Πληροφορίες Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας σε εμάς και συγχαρητήρια! Με τη συσκευή αποτρίχωσης Silhouette IPL 800, έχετε αγοράσει ένα ποιοτικό προϊόν από την MEDISANA. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί τόσο για την αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών του σώματος, όσο και για την μείωση της τριχοφυΐας στις γυναίκες και τους άνδρες. Αυτή η συσκευή είναι αποκλειστικά κατάλληλη για χρήση στα πόδια, στις μασχάλες, στο μπικίνι, το στήθος, το στομάχι, την πλάτη και το πρόσωπο κάτω από τα ζυγωματικά (στο πρόσωπο μόνο για τις γυναίκες). Προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να έχετε μια μακρά περίοδο απόλαυσης με το MEDISANA Silhouette IPL 800 σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σχετικά με τη χρήση και τη φροντίδα. Ελέγξτε αρχικά ότι η συσκευή είναι πλήρης και δεν έχει υποστεί ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση αμφιβολίας μη θέτετε τη συσκευή σε λειτουργία και στείλτε τη στο τμήμα σέρβις για επισκευή. Το περιεχόμενο παράδοσης συμπεριλαμβάνει: 1 σύστημα αποτρίχωσης MEDISANA Silhouette IPL κασέτες, καθεμία έχει παλμούς φωτός 1 τροφοδοτικό 1 σύντομο οδηγό Οδηγίες χρήσης Οι συσκευασίες είναι επαναχρησιμοποιήσιμες ή μπορούν να ανακυκλωθούν στον κύκλο πρώτων υλών. Σας παρακαλούμε να αποσύρετε το υλικό συσκευασίας που δεν χρησιμοποιείται πλέον σύμφωνα με τους κανονισμούς. Σε περίπτωση που κατά την αφαίρεση της συσκευής από την συσκευασία διαπιστώστε κάποια βλάβη οφειλόμενη στην μεταφορά, παρακαλούμε απευθυνθείτε αμέσως στον έμπορό σας. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Προσέχετε ώστε η πλαστική συσκευασία να μην περιέλθει σε παιδικά χέρια! Υπάρχει κίνδυνος ασφυξίας!

12 3 Χρήσιμες Πληροφορίες Η τεχνολογία IPL(έντονο παλμικό φως) στέλνει παλμούς φωτός στο δέρμα, που απορροφώνται από τις ρίζες των τριχών. Αυτοί οι παλμοί φωτός οδηγούν σε επιλεκτική θέρμανση της τρίχας ώστε να μεταβεί σε φάση αδράνειας. Ειδικά, η χρωστική ουσία μελανίνη που υπάρχει στις τρίχες ή στα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι δεκτική στο να λάβει το ενεργειακό φως- και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, για παράδειγμα, πυκνές μαύρες τρίχες ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία IPL από ότι οι ξανθές. Ο κύκλος ανάπτυξης της τρίχας, όμως, αποτελείται από διάφορες φάσεις-προκειμένου να λειτουργήσει βέλτιστα, η εφαρμογή της τεχνολογίας IPL πρέπει να γίνεται κατά τη διάρκεια της φάσης ανάπτυξης. Καθώς δε βρίσκονται όλες οι τρίχες του σώματος στην ίδια φάση ανάπτυξης την ίδια χρονική στιγμή, η εφαρμογή της συσκευής απαιτείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ένας πλήρης κύκλος ανάπτυξης των τριχών εξαρτάται από επιμέρους παράγοντες καθώς επίσης και από τον τύπο, την τριχοφυΐα και το μέρος του σώματος και μπορεί να διαρκέσει από 18 έως 24 μήνες. Έτσι, μόνιμη αποτρίχωση είναι δυνατή μόνο αν η συσκευή εφαρμόζεται για όλη την περίοδο του χρόνου. Για την προστασία σας η συσκευή διαθέτει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα επαφής με το δέρμα στην περιοχή επαφής με το δέρμα. Ο αισθητήρας επιτρέπει την εκπομπή παλμικού φωτός μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται σε πλήρη επαφή με το δέρμα. Έτσι, οι εκπομπές του παλμικού φωτός εμποδίζονται στον αέρα. Η συσκευή διαθέτει ένα ενσωματωμένο φίλτρο UV(στην περιοχή φωτός ), με το οποίο μπλοκάρονται οι βλαβερές ακτίνες UV.

13 3 Χρήσιμες Πληροφορίες/4 Λειτουργία Η συσκευή επιτρέπει τη ρύθμιση της έντασης του φωτός στα επίπεδα 1 έως 5. Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξετε το επίπεδο 1 για να ελέγξετε αν η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς επιπλοκές.(βλέπε ενότητα 4 Λειτουργία ). Στη συνέχεια, σιγάσιγά (ανάλογα με τις τρίχες και το χρώμα του δέρματος) μπορείτε να αυξάνετε την ένταση, αν είναι απαραίτητο. Παρατηρήστε τη τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για αυτό. Ο πίνακας δείχνει ποιες εντάσεις φωτός είναι πιο κατάλληλες, σε συνδυασμό με την τρίχα και το δέρμα σας ή αν αυτές οι μέθοδοι δεν είναι καθόλου κατάλληλες(αν όχι, αυτό φαίνεται από ένα «Χ» πάνω στον πίνακα). Η συσκευή αποτρίχωσης Silhouette IPL 800 είναι κατάλληλη μόνο για τους τύπους δέρματος I έως IV. Οι τύποι δέρματος V και VI(σκουρότεροι τύποι δέρματος) καθώς και το πολύ σκούρο καφέ δέρμα δεν είναι ιδανικοί τύποι για θεραπεία με αυτή τη συσκευή. Πριν από την έναρξη της εφαρμογής, πρέπει να τηρούνται τα ακόλουθα σημεία: 1. Προσέχετε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις πιθανές παρενέργειες, οι οποίες περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό. 2. Χρησιμοποιώντας τον πίνακα με τις εντάσεις φωτός(θα το βρείτε στο πίσω μέρος των οδηγιών λειτουργίας), θα βρείτε ποιο επίπεδο έντασης είναι κατάλληλο για εσάς(ανάλογα με το δέρμα και το χρώμα της τρίχας). Το «Χ» σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για σας. 3. Οι περιοχές του δέρματος στις οποίες θα γίνεται η θεραπεία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν απαλλαγμένες από τρίχες. Μπορείτε να ξυρίσετε τις περιοχές ή να κοντύνετε τις τρίχες που βρίσκονται εκεί. Αλλά μη χρησιμοποιείτε κρέμα αποτρίχωσης. 4. Οι περιοχές στις οποίες θα γίνει η θεραπεία δεν πρέπει να έχει τρίχες, πρέπει να είναι εντελώς στεγνές και απαλλαγμένες από λιπαρές και κρεμώδεις ουσίες, πούδρα, μακιγιάζ ή αποσμητικό κλπ. 5. Πριν από την πρώτη χρήση του Silhouette IPL 800, πρέπει να γίνει ένας έλεγχος στο δέρμα(βλέπε επόμενο κεφάλαιο).

14 4 Λειτουργία Η δερματική δοκιμή χρησιμεύει στο να ελέγξετε την αντοχή καθώς και την καλύτερη εκτίμηση για το πώς το δέρμα σας θα αντιδράσει στη θεραπεία. Πραγματοποιήστε τον έλεγχο αυτόν τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την πρώτη εφαρμογή στην περιοχή του δέρματος που θα γίνει η θεραπεία. Ενεργήστε ως εξής: 1. Συνδέστε το άκρο του βύσματος συσκευής του τροφοδοτικού μέσα στη συσκευή και το βύσμα του τροφοδοτικού σε μία πρίζα. Ο δείκτης ετοιμότητας ανάβει κόκκινο. 2. Πατήστε το πλήκτρο ON/OFF. Η οθόνη με τις εντάσεις αρχίζει να ανάβει στο επίπεδο 1, η ένδειξη ετοιμότητας ανάβει πράσινο μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ο ανεμιστήρας της συσκευής ανάβει μόνος του. Η συσκευή είναι τώρα έτοιμη για τοποθέτηση πάνω στο δέρμα. 3. Τοποθετήστε τη συσκευή πάνω στο δέρμα και πιέστε το πλήκτρο ενεργοποίησης για να προκαλέσει παλμό φωτός στο επίπεδο έντασης 1. Η συσκευή στο σημείο πρέπει να εφάπτεται πλήρως στο δέρμα (εάν η επαφή με το δέρμα είναι επαρκής, η ένδειξη ετοιμότητας αρχίζει να αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα), έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει εκπομπή του παλμικού φωτός από την συσκευή. Όταν ο παλμός εκπέμπεται, θα δείτε μια φωτεινή λάμψη και ίσως ακούστε και ένα χαρακτηριστικό κλικ. 4. Τώρα τοποθετήστε τη συσκευή σε μία άλλη περιοχή του δέρματος, ενώ η συσκευή είναι έτοιμη να εκπέμψει τον επόμενο παλμό φωτός. 5. Στη συνέχεια εκπέμπει έναν νέο παλμό φωτός στην νέα περιοχή. 6. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία και σε άλλες περιοχές του δέρματος, για τις οποίες έχει προγραμματιστεί η θεραπεία. 7. Ολοκληρώστε τη δερματική δοκιμή (σβήστε τη συσκευή πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο ON/OFF ) και περιμένετε τουλάχιστον 48 ώρες. Ελέγξτε το δέρμα στις περιοχές που έχει δεχθεί τη θεραπεία. Αν φαίνεται φυσιολογικό ( δεν υπάρχουν αντιδράσεις ή ελαφρά ερυθρότητα), τότε μπορεί να γίνει η θεραπεία σε αυτά τα σημεία του δέρματος. Ωστόσο, εάν οι συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος φαίνονται σκληρές, πονούν ή έχουν άλλες ασυνήθιστες αντιδράσεις, ίσως να μην μπορείτε να πραγματοποιήστε καμία θεραπεία στις περιοχές αυτές του δέρματος. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

15 4 Λειτουργία 8. Πραγματοποιήστε τη δερματική δοκιμή πάλι, αν σκοπεύετε να αυξήσετε την ένταση (στη συνέχεια, δοκιμάστε με τη νέα ένταση) ή αν θέλετε θα κάνετε θεραπεία σε νέες περιοχές του δέρματος. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Εάν προκληθεί πόνος, πρήξιμο ή άλλες ασυνήθιστες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμής, σταματήστε αμέσως το τεστ και μη συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας. Προκειμένου να επιτυγχάνονται τα βέλτιστα αποτελέσματα με τη συσκευή αποτρίχωσης Silhouette IPL 800, οι εφαρμογές θα πρέπει να πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να επαναλαμβάνονται σε μεγαλύτερη κλίμακα χρόνου, τουλάχιστον 18 έως 24 μήνες. Εδώ υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των εφαρμογών του σώματος και του προσώπου (εφαρμογές προσώπου μόνο για τις γυναίκες κάτω από τα ζυγωματικά). Για εφαρμογή στο σώμα: Οι πρώτες 3-4 εφαρμογές θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους 2 εβδομάδες. Η 5 η -7 η εφαρμογή θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους 4 εβδομάδες. Από την 8 η φορά οι εφαρμογές πρέπει να πραγματοποιούνται από καιρό σε καιρό(περίπου 4 έως 8 εβδομάδες) μέχρι να επιτευχθούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι. Για εφαρμογή στο πρόσωπο: Οι πρώτες 6 εφαρμογές θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους 2 εβδομάδες. Η 7 η -12 η θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους 4 εβδομάδες. Από την 13 η φορά οι εφαρμογές πρέπει να πραγματοποιούνται από καιρό σε καιρό( περίπου 4 έως 8 εβδομάδες) μέχρι μα επιτευχθούν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι. Αυτό το σχέδιο εφαρμογής είναι η πρόταση μας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, το χρώμα της τρίχας, την περιοχή της εφαρμογής και άλλους βιολογικούς παράγοντες, μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικά αποτελέσματα θεραπείας.

16 4 Λειτουργία Επιβεβαιώστε ότι οι περιοχές του δέρματος όπου θα γίνει η εφαρμογή θα πρέπει να είναι ξυρισμένες, στεγνές, καθαρές και απαλλαγμένες από κρέμες, αποσμητικά, κλπ. Ενεργήστε ως εξής: 1. Εκτελέστε τα βήματα 1 και 2 από την ενότητα 4.2 «Δερματική δοκιμή» 2. Ρυθμίστε την ένταση που έχετε δοκιμάσει και είναι κατάλληλη για το δέρμα σας, πατώντας το πλήκτρο ON/OFF σύντομα και διαδοχικά, μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η επιθυμητή ένταση (επίπεδο 1 έως 5). 3. Τοποθετήστε τη συσκευή πάνω στο δέρμα και πιέστε το πλήκτρο ενεργοποίησης για να προκαλέσει παλμό φωτός. Η συσκευή στο σημείο πρέπει να εφάπτεται πλήρως στο δέρμα (εάν η επαφή με το δέρμα είναι επαρκής, η ένδειξη ετοιμότητας αρχίζει να αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα), έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει εκπομπή του παλμικού φωτός από την συσκευή. Όταν ο παλμός εκπέμπεται, θα δείτε μια φωτεινή λάμψη και ίσως ακούστε και ένα χαρακτηριστικό κλικ. 4. Τώρα τοποθετήστε τη συσκευή σε μία άλλη περιοχή του δέρματος, ενώ η συσκευή είναι έτοιμη να εκπέμψει τον επόμενο παλμό φωτός. 5. Στη συνέχεια εκπέμπει έναν νέο παλμό φωτός στην νέα περιοχή. 6. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία και σε άλλες περιοχές του δέρματος, για τις οποίες έχει προγραμματιστεί η θεραπεία. 7. Απενεργοποιήστε τη συσκευή πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο ON/OFF. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ποτέ μην εκπέμπετε παλμούς φωτός διαδοχικά στην ίδια περιοχή του δέρματος! Εάν προκληθεί πόνος, πρήξιμο ή άλλες ασυνήθιστες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμής, σταματήστε αμέσως το τεστ και μη συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

17 4 Λειτουργία Κατά τη μεταφορά της συσκευής σε άλλες περιοχές του δέρματος, μπορείτε να προχωρήσετε με δύο διαφορετικούς τρόπους: Μέθοδος 1: «γλιστράει και αναβοσβήνει» Κρατήστε το πλήκτρο εκκίνησης πατημένο. Η συσκευή εκπέμπει διαδοχικά έναν παλμό φωτός για όσο διάστημα είναι σε πλήρη επαφή με το δέρμα. Μετά από κάθε παλμό φωτός σύρετε τη συσκευή στην επόμενη περιοχή του δέρματος. Κρατήστε την περιοχή του φωτός πιέζοντας την πάνω στο δέρμα. Αυτή η λειτουργία είναι κατάλληλη για θεραπεία σε μεγάλες περιοχές, όπως τα πόδια, για παράδειγμα. Μέθοδος 2: «Διακοπή και λάμψη» Απελευθερώστε το πλήκτρο εκκίνησης μετά από κάθε παλμό φωτός. Η επόμενη θέση για την εφαρμογή παλμού φωτός βρίσκεται ακριβώς δίπλα από εκείνη στην οποία πραγματοποιήθηκε η θεραπεία. Επιβεβαιώστε ότι η περιοχή φωτός και η περιοχή επαφής με το δέρμα βρίσκονται πλήρως πάνω στο δέρμα. Αυτή η λειτουργία εγγυάται ακριβή θεραπεία για παράδειγμα στα γόνατα ή στους αστραγάλους. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Εάν εμφανιστεί σφάλμα στον ανεμιστήρα της συσκευής κατά την διάρκεια της εφαρμογής, σταματήστε αμέσως τη χρήση της συσκευής, διαφορετικά μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί από την υψηλή θερμότητα. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Μετά την απενεργοποίηση της συσκευής, βγάλτε το τροφοδοτικό από την πρίζα και αποσυνδέστε το καλώδιο από το τροφοδοτικό της συσκευής. Στη συνέχεια, καθαρίστε τη συσκευή σύμφωνα με την ενότητα 5.1 «Καθαρισμός, φροντίδα και αποθήκευση» των οδηγιών.

18 4 Λειτουργία μεμβράνες Αυτή η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πρόσωπα των ανδρών και στις γυναίκες χρησιμοποιείται μόνο κάτω από τα ζυγωματικά. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή στις βλεννώδεις του αυτιού και της μύτης. Δεδομένου ότι το δέρμα του προσώπου είναι πολύ ευαίσθητο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το επίπεδο 2 ως την μέγιστη ένταση εδώ. Κατά την εφαρμογή στο άνω χείλος, στο μάγουλο, στο σαγόνι, στο πηγούνι ή στο λαιμό δώστε την μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να μετακινήσετε τα χείλη σας προς τα μέσα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ή να τα πιέσετε μαζί έτσι ώστε να επιτρέπουν τη θεραπεία στην περιοχή. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εφαρμόσετε λευκό μολύβι ματιών στα χείλη και τις άκρες των χειλιών αυτό θα εξασφαλίσει ότι η ενέργεια της λάμψης θα αντανακλάται και δε θα φτάνει στα χείλη σας, αν κατά λάθος στοχεύσετε με παλμικό φως εκεί. Μετά τη θεραπεία το δέρμα ενδεχομένως να είναι ελαφρώς κόκκινο, έχοντας κνησμό και όντας αισθητά ζεστό. Η αντίδραση αυτή είναι εντελώς ακίνδυνη και ελαττώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρ όλα αυτά μπορείτε να ακολουθήσετε απλά βήματα για να χαλαρώσετε το δέρμα σας μετά την εφαρμογή του Silhouette IPL 800 για να επιταχυνθεί η ανάπλαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καταπραϋντική ή ενυδατική και μη αρωματισμένη λοσιόν, π.χ. aloe vera, στις περιοχές που έγινε η εφαρμογή. Μπορείτε να δροσίσετε την περιοχή που έγινε η εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο πανί ή μια παγοκύστη για λίγα λεπτά. Ωστόσο, αποφύγετε την εφαρμογή του πήλινγκ, των κρεμών λεύκανσης, των αποσμητικών κλπ. για τουλάχιστον 48 ώρες μετά τη θεραπεία. Επίσης, αποφύγετε για 48 ώρες το ηλιακό φως και το τεχνητό μαύρισμα. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα και εφόσον το δέρμα εκτεθεί στο ηλιακό φως θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αντιηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Αποφύγετε την αφαίρεση της τρίχας με κερί ή με αποπτίλωση από τις περιοχές που έχει γίνει η θεραπεία.

19 5 Διάφορα Η συσκευή θα πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση. Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά ή σκληρές βούρτσες ώστε να μην προκληθεί κάποια ζημιά. Ποτέ μη βυθίζετε τη συσκευή ή τα εξαρτήματα του στο νερό και μη τα ξεπλένετε κάτω από τρεχούμενο νερό! Για τον σωστό καθαρισμό, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή έχει αποσυνδεθεί από το ηλεκτρικό δίκτυο. Καθαρίζετε το περίβλημα με ένα καθαρό και στεγνό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Βρέξτε ένα μαλακό πανί, που δεν αφήνει χνούδια, με λίγες σταγόνες νερό και καθαρίστε την περιοχή επαφής με το δέρμα καθώς και την περιοχή καλά. Φυλάξτε τη συσκευή σε στεγνό μέρος χωρίς σκόνη, ιδανικά στην αρχική συσκευασία σύμφωνα και με τις συνθήκες αποθήκευσης της ενότητας 5.5 «Τεχνικά Στοιχεία» Περιλαμβάνονται 2 κασέτες στη συσκευασία με διάρκεια ζωής έως και παλμούς φωτός η καθεμία. Στην περίπτωση όπου γίνεται κανονική χρήση ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης, μία κασέτα μπορεί να διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Αν οι κουκίδες δεν είναι ορατές ή δεν εκπέμπει φως σχεδόν καθόλου ή ο φακός έχει σπάσει τότε η κασέτα θα πρέπει να αντικατασταθεί. Για να το κάνετε αυτό, βγάλτε την παλιά κασέτα και τοποθετήστε την καινούρια.

20 5 Διάφορα Εδώ θα βρείτε μια λίστα με τις πιθανές βλάβες και το πώς θα τις διορθώσετε. Αν αυτή η λίστα δεν μπορέσει να σας βοηθήσει, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Πρόβλημα: Η συσκευή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Επιδιόρθωση: Βεβαιωθείτε ότι η άκρη του καλωδίου του τροφοδοτικού είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή και το καλώδιο παροχής ρεύματος είναι συνδεδεμένο σε μια πρίζα. Πατήστε το πλήκτρο ON/OFF. Πρόβλημα: Δεν εκπέμπεται παλμός φωτός όταν ενεργοποιείται το πλήκτρο. Επιδιόρθωση: Ο δείκτης ετοιμότητας θα πρέπει να αναβοσβήνει κίτρινος πριν πατηθεί το πλήκτρο. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν το φως εφάπτεται επαρκώς πάνω στο δέρμα ή η περιοχή επαφής με το δέρμα είναι επαρκής. Πρόβλημα: Υπάρχει επαρκής επαφή με το δέρμα, αλλά ο δείκτης ετοιμότητας δεν αναβοσβήνει κίτρινος και είναι αδύνατο να προκαλέσει παλμό φωτός. Επιδιόρθωση: Εάν ο δείκτης ετοιμότητας αναβοσβήνει ή έχει άλλο χρώμα, ενδεχομένως μπορεί να υπάρχει συστημικό σφάλμα. Απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε την από την παροχή του ρεύματος. Μετά από 1 λεπτό συνδέστε την παροχή ρεύματος και ενεργοποιήστε τη συσκευή. Αν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Η συσκευή δεν επιτρέπεται να αποσύρεται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Κάθε καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να παραδίδει όλες τις ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, ανεξάρτητα αν εμπεριέχουν βλαβερές ύλες, σε υπηρεσία συλλογής του δήμου ή στο ειδικό εμπόριο, ώστε να είναι εφικτή η οικολογική απόσυρση των συσκευών αυτών. Μην πετάτε μεταχειρισμένες μπαταρίες στα οικιακά απορρίμματα, αλλά στα ειδικά απορρίμματα ή σε έναν σταθμό συλλογής μπαταριών του ειδικού εμπορίου. Αναφορικά με την αποκομιδή, απευθυνθείτε στις τοπικές αρχές ή στον αρμόδιο έμπορο.

21 5 Διάφορα Όνομα και μοντέλο : MEDISANA σύστημα αποτρίχωσης Silhouette IPL 800. Τροφοδοσία : V~ 50/60Hz 0,5A Μετασχηματιστής Τεχνολογία : BYX : IPL (Έντονο παλμικό φως για χρήση στο σπίτι) Μέγ. ενεργειακή στάθμη : Μέγ. 4 joules/cm² Περιοχή φωτός Δυνατότητα επιλογής : 2,7 cm² : nm μήκους κύματος Επίπεδα έντασης : 5 Διάρκεια λάμψης : μsec Συνθήκες λειτουργίας : +10 C to +35 C; σχετ. υγρασία: 3 % έως75 %;Πίεση:700 έως 1060 hpa Συνθήκες αποθήκευσης : -40 C έως +70 C; σχετ. υγρασία: 10 % έως 90 %; Πίεση:500 έως 1060 hpa Διαστάσεις : περ. 14 x 8,1 x 4,8 cm Βάρος : περ. 200 g Αριθμός Προϊόντος : ΕΑΝ No. : Αξεσουάρ : Ανταλλακτική κασέτα(χωρητικότητα: περ παλμοί φωτός) αριθμός προϊόντος 88581, EAN Στα πλαίσια συνεχών βελτιώσεων των προϊόντων διατηρούμε το δικαίωμα τεχνικών ή σχηματικών τροποποιήσεων. Η τρέχουσα έκδοση του εγχειριδίου οδηγιών μπορεί να βρεθεί στο

22 6 Εγγύηση Σε περίπτωση εγγυητικής αξίωσης σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο ειδικό κατάστημα που αγοράσατε τη συσκευή ή κατευθείαν στο Κέντρο Σέρβις. Σε περίπτωση όμως που είναι απαραίτητη η αποστολή της συσκευής, σας παρακαλούμε να τη στείλετε με αναφορά του ελαττώματος, επισυνάπτοντας και ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς. Για την εγγυητική αξίωση, ισχύουν οι ακόλουθοι όροι εγγύησης: 1. Για τα προϊόντα MEDISANA παρέχεται εγγύηση τριών ετών από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση εγγυητικής αξίωσης, η ημερομηνία αγοράς θα πρέπει να αποδεικνύεται μέσω απόδειξης ή τιμολογίου αγοράς. 2. Ελαττώματα οφειλόμενα σε σφάλματα υλικού ή κατασκευής επιδιορθώνονται δωρεάν εντός του χρόνου εγγύησης. 3. Σε περίπτωση παροχής εγγύησης δεν παρατείνεται ο χρόνος εγγύησης, ούτε για τη συσκευή ούτε για τα εξαρτήματα που αντικαταστάθηκαν. 4. Από την εγγύηση αποκλείονται: α) όλες οι βλάβες, οι οποίες οφείλονται σε ακατάλληλο χειρισμό, π.χ. από παράλειψη τήρησης των οδηγιών χρήσης. β) βλάβες, οι οποίες οφείλονται σε επισκευές ή επεμβάσεις του αγοραστή ή αναρμόδιων τρίτων. γ) βλάβες μεταφοράς, οι οποίες προέκυψαν κατά την μεταφορά από τον κατασκευαστή προς τον καταναλωτή ή κατά την αποστολή στο Κέντρο Σέρβις. δ) ανταλλακτικά, τα οποία υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά. 5. Η ευθύνη για άμεσες ή έμμεσες επακόλουθες βλάβες, οι οποίες προκαλούνται από τη συσκευή, αποκλείεται ακόμα και σε περίπτωση που η βλάβη στη συσκευή αναγνωριστεί ως εγγυητική αξίωση. ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χελμού 11, Ν.Ηράκλειο Τ.Κ , Αθήνα Τηλ.: , Fax: Διαδίκτυο:

Sleepace Συσκευή παρακολούθησης ύπνου

Sleepace Συσκευή παρακολούθησης ύπνου Εγχειρίδιο Οδηγιών Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά! Sleepace Συσκευή παρακολούθησης ύπνου Εγχειρίδιο Οδηγιών Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά! 1 Εγχειρίδιο Οδηγιών 1 Οδηγίες Ασφάλειας... 1 2 Πριν την πρώτη χρήση...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 8 ετών και πάνω και άτομα με περιορισμένες κινητικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658 Σεσουάρ 1000-1200W Αναδιπλούμενη λαβή ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: 871-7043 Ref. No: DW-658 1 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: KYT-30D Ref. No: 862-8137 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Puredry ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PUREDRY HELLAS 2015, PD-GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά του καινοτόμου Puredry Μίνι Αφυγραντήρα. Σάς ευχόμαστε πολλά χρόνια υγιεινού καθαρού αέρα

Διαβάστε περισσότερα

Staightener. Register your product and get support at HP8309/00 HP8310/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Staightener. Register your product and get support at  HP8309/00 HP8310/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Staightener HP8309/00 HP8310/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης d e c b a Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry ΕΛΛΗΝΙΚΑ

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry ΕΛΛΗΝΙΚΑ BODYGROOMER MT 6030 Wet & Dry ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B E F G C D H I J 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 95-105 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τις εξής οδηγίες κατά τη χρήση της συσκευής: 77Η συσκευή αυτή έχει σχεδιαστεί μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Με φυσούνα. Model No: Ref. No: DW-1109

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Με φυσούνα. Model No: Ref. No: DW-1109 Σεσουάρ 1800-2200W Με φυσούνα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: 871-7054 Ref. No: DW-1109 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 EL Εγχειρίδιο χρήσης SONIC SONIC Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Styler.  Register your product and get support at HP4681/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a h g b c f e d Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Straightener HP8330. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener HP8330. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8330 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER141/ER1411 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Καθαρισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. Εγχειρίδιο χρήσης

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e i h g f Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 1 2 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8341/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8341/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8341/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g h i Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer. Register your product and get support at.  HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Curler. Register your product and get support at HP8600/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Curler.  Register your product and get support at HP8600/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP8600/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g h i j Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Straightener HP4661. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener HP4661. Register your product and get support at   Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4661 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκθεσιακός χώρος Αγ. Θωμά 22 11527 Αθήνα Τηλ. 210 7473149 Fax. 210 7781312 e-mail: info@sigmamed.gr Πωλήσεις - Service Τηλ. 210 6630520 Fax. 210 6630523 1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Το Indromed

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ G F E A B C D 1 2 3 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 49-52 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Έχετε υπόψη σας τις εξής πληροφορίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης h i a b g c f d e Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ A B C D E F 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 66-71 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CP3639 220-240V~ 50/60Hz 1900-2250W ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση του ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. EL Εγχειρίδιο χρήσης. Register your product and get support at

Straightener.  EL Εγχειρίδιο χρήσης. Register your product and get support at Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener Εγχειρίδιο χρήσης 1 2 Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλώς ήλθατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από

Διαβάστε περισσότερα

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου Οδηγίες χρήσης Περιγραφή A. Επιφάνεια B. Οθόνη LCD C. Κουμπί επιλογής μονάδας μέτρησης D. Καπάκι τμήματος μπαταριών Συμβουλές ασφαλείας και προειδοποιήσεις Διαβάστε τις παρούσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM V 50Hz 2200W ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHM-786 230V 50Hz 2200W Σημάνσεις Ασφαλείας Προκειμένου να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς σε ιδιοκτησία, βασικές οδηγίες ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Straightener HP4668/00. Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener HP4668/00.  Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης abc h g f e d i j Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990 Εγχειρίδιο χρήσης e f g d h b a c i j k Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ Το Σιάτσου Μασάζ συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες τεχνικές μασάζ και γίνεται με την πίεση και κινήσεις των δακτύλων των χεριών. Αυτή η μορφή σωματικής

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4829/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4829/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4829/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης c d b e g a f Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

UV ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ GEL ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

UV ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ GEL ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ UV ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ GEL ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HAIR DRYER IONIC HD 6080 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας τις εξής οδηγίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. 7 Ποτέ μη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Περιγραφή: ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1000W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΗ 1500W ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΙΠΛΗ 2500W (1000W+1500W) Model No: ZD-1010A

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Αρ.μοντέλου ER-GC20 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης. Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτή τη συσκευή Panasonic. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ NUORO ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018687 / 5202650018694 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8360/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8360/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, τη χρήση και τη φροντίδα. Φυλάξτε τις προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

User manual SC1992 SC1991

User manual SC1992 SC1991 User manual SC1992 SC1991 5 SC1992, SC1991 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 46 46 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη που προσφέρει η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης j k Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4996/22. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 EL Εγχειρίδιο χρήσης d c b e f g h a i Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 EL F E G D B C A 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 38-40 4 HAIR DRYER HD 3700 Ασφάλεια Κατά την έναρξη λειτουργίας της συσκευής ακολουθείστε τις παρακάτω υποδείξεις: 7 Αυτή η συσκευή προορίζεται µόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Ανεμιστήρας στήλη 40 Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF-16219 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Περιεχόμενα Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Περιγραφή μερών Οδηγίες συναρμολόγησης Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΖΑΚΙ 2000 W. Οδηγίες χρήσης

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΖΑΚΙ 2000 W. Οδηγίες χρήσης ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΖΑΚΙ 2000 W Οδηγίες χρήσης 5202650116574 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του προϊόντος BUDGET. Όπως όλα τα προϊόντα BUDGET έτσι και αυτό κατασκευάστηκε με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα