Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά"

Transcript

1 Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά Η eco.kid είναι ιδανική για καθημερινή χρήση(για υγιεινό life style) και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζονται στα μαλλιά, το δέρμα και το δέρμα του κεφαλιού των παιδιών. Η eco.kid χρησιμοποιεί πιστοποιημένα φυσικά και οργανικά, απαλλαγμένα από paraben, sulphate, συνθετικές ενώσεις, συστατικά, τα οποία είναι βιοδιασπώμενα. Δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά, άρωμα και χρωστικές Lice Bomb 60ml για την απομάκρυνση των ψειρών. 100% φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα βοτάνων από φυτικά και αιθέρια έλαια, που βοηθά την απομάκρυνση ψειρών και κόνιδας από τα μαλλιά. Απαλό με τα ευαίσθητα μαλλιά των μικρών παιδιών ενώ διαλύεται πλήρως με το νερό. Το Lice Bomb είναι ένα απόλυτα οικολογικά ισορροπημένο προϊόν για τον έλεγχο και αντιμετώπιση των ψειρών. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα Lice Bomb στο δέρμα του κεφαλιού, ξεκινώντας από τον αυχένα και την περιοχή πίσω από τα αυτιά. Κάνετε μασάζ με το λάδι, στις ρίζες των μαλλιών και κινηθείτε προς το πάνω μέρος του κεφαλιού και το μέτωπο. Εφαρμόστε μικρές σταγόνες λαδιού κατά τη διάρκεια του μασάζ, ώστε να πετύχετε τέλεια κάλυψη. Να αποφύγετε κάθε επαφή με τα μάτια, καθώς τα αιθέρια έλαια προκαλούν τσούξιμο. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ξεβγάλετε τα μάτια με άφθονο κρύο νερό.) Μόλις δημιουργηθεί ένα λεπτό φιλμ σε ολόκληρο το κεφάλι, χτενίστε τα μαλλιά, από τις ρίζες έως τις άκρες, με χτένα η οποία έχει λεπτά δόντια. Κατ αυτόν τον τρόπο, κάθε ψείρα που θα προσπαθήσει να δραπετεύσει από το διάλυμα, πηγαίνοντας κατά μήκος της τρίχας, θα αφαιρεθεί από τα μαλλιά. Αφαιρέστε από τη χτένα με χαρτομάντιλο ψείρες και κόνιδες, καθώς χτενίζετε κάθε τμήμα. Αφήστε το Lice Bomb στα μαλλιά, έως και 20 λεπτά. Επαναλάβετε το χτένισμα σε τακτά διαστήματα καθ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής. Ξεβγάλετε τα μαλλιά με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν Prevent Sensitive ώστε να αφαιρέσετε ελαιώδη κατάλοιπα από τα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού.

2 Βήμα πρώτο: eco.kid Prevent & Prevent Sensitive σαμπουάν Πιστοποιημένη σύνθεση 100% από φυτικά εκχυλίσματα Αυστραλιανών φυτών, σαμπουάν που καθαρίζει απαλά, χωρίς να βλάπτει την ευαίσθητη ισορροπία της φυσικής λιπαρότητας του δέρματος του κεφαλιού. Δρα καθαρίζοντας στεγνά τα μαλλιά, αποφεύγοντας τη χρήση επιθετικών καθαριστικών sulfate ουσιών. Το eco.kid Prevent είναι ιδανικό για χρήση, όταν η πιθανότητα έκθεσης σε ψείρες είναι μεγάλη. Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε αιθέρια έλαια, πρέπει να αποφεύγεται ή εφαρμογή του μετά από χρήση Lice Bomb, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί ερεθισμός στο δέρμα του κεφαλιού. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε βρεγμένα χέρια και δουλέψτε το σαμπουάν στις παλάμες. Κατόπιν διανείμετε στα μαλλιά, ξεκινώντας από τον αυχένα. Το άρωμα της φυτικής σύνθεσης, είναι ευχάριστο για τα παιδιά, όχι όμως και για τις ψείρες. Το eco.kid Prevent Sensitive μπορεί να χρησιμοποιείται όταν η πιθανότητα έκθεσης σε ψείρες είναι μεσαία ή μικρή. Είναι δε ιδανικό για χρήση μετά την εφαρμογή Lice Bomb, καθώς η σύνθεση του είναι πιο ήπια σε σχέση με το Eco.kid Prevent. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε βρεγμένα χέρια και δουλέψτε το σαμπουάν στις παλάμες. Κατόπιν διανείμετε στα μαλλιά, ξεκινώντας από τον αυχένα. Το άρωμα της φυτικής σύνθεσης, είναι ευχάριστο για τα παιδιά, όχι όμως και για τις ψείρες. Βήμα δεύτερο: Nourish conditioner 250 ml & 500 ml. Απολύτως φυσική σύνθεση για βαθιά ενυδάτωση. Χαρίζει δύναμη και ζωντάνια στα μαλλιά των παιδιών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές και άρωμα, ενώ είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και δε ρυπαίνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε βρεγμένα χέρια και δουλέψτε το σαμπουάν στις παλάμες. Κατόπιν διανείμετε στα μαλλιά, ξεκινώντας από τον αυχένα. Το άρωμα της φυτικής σύνθεσης, είναι ευχάριστο για τα παιδιά, όχι όμως και για τις ψείρες.

3 Εναλλακτικά :: Βήμα δεύτερο: Hydrate intense conditioner 250 ml & 500 ml. Ενυδατικό conditioner,με φυτικά συστατικά το οποίο δημιουργεί μια νέα λεία επιφάνεια στα μαλλιά, για προστασία ενάντια στο λούσιμο με απλά σκληρά σαμπουάν, το styling και τη UV ακτινοβολία. Βοηθά στην αναδόμηση της ταλαιπωρημένης τρίχας, ενώ μειώνει σημαντικά το φριζάρισμα και τους ανεπιθύμητους κυματισμούς, ενώ αποτρέπει το «πέταγμα» των μαλλιών που αποτελεί το αγαπημένο μέσο μεταφοράς των ψειρών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές και άρωμα, ενώ είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και δε ρυπαίνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Αφού λούσετε με σαμπουάν eco.kid, κάνετε μασάζ στο δέρμα του κεφαλιού. Ξεβγάλετε. Για καλύτερα αποτελέσματα, στυλιζάρετε με Daily Tonic και ολοκληρώστε με Bubbalicious λεία πάστα προστασίας. Βήμα τρίτο: Daily Tonic conditioner 500 ml (χωρίς ξέβγαλμα) Το Daily Tonic είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία φυτικής προέλευσης που δεσμεύουν & διατηρούν με φυσικό τρόπο την υγρασία, θρέφοντας και απομακρύνοντας μπερδέματα και κόμπους. Αποτρέπει το «πέταγμα» των μαλλιών που αποτελεί το αγαπημένο μέσο μεταφοράς των ψειρών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές και άρωμα, ενώ είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και δε ρυπαίνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Απίστευτα αποτελεσματικό στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών, ενώ παράλληλα χαρίζει μοναδική λάμψη και προστασία στα μαλλιά. Η σύνθεση του αποτρέπει την ανάπτυξη του μύκητα Malazessia ο οποίος ευθύνεται για τη δημιουργία της πιτυρίδας. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Ψεκάστε την απαραίτητη ποσότητα στα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού, πριν το χτένισμα, δίνοντας έμφαση στον αυχένα και την περιοχή πίσω από τα αυτιά, καθώς είναι τα σημεία που συνήθως εναποθέτουν τα αυγά τους οι ψείρες. Δουλέψτε απαλά με χτένα ή βούρτσα, σε όλο το μήκος των μαλλιών.

4 Βήμα τέταρτο: Tuff Stuff Strong Styling Shield 100gr. Σκληρός, matte πηλός, που κρατά τα μαλλιά σε έλεγχο. Σύνθεση με Αυστραλιανά αιθέρια έλαια, τα οποία έχουν ωραίο άρωμα για τα παιδιά, όχι όμως για τις ψείρες. Το Tuff Stuff αντέχει, σηκώνει τα μαλλιά όρθια, ή τα κολλάει κάτω, καρφάκια, μύτες ή στριφτάρια. Το Tuff Stuff είναι για σοβαρό styling. Εφαρμόστε το σε βρεγμένα μαλλιά, για να τα κολλήσετε, ή σε στεγνά μαλλιά για να τα σηκώσετε όρθια. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και δε ρυπαίνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε στεγνά χέρια και δουλέψτε το προϊόν στις παλάμες, κατόπιν διανείμετε στα μαλλιά. Χτενίστε όπως συνηθίζετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Ιδανικό για καρφάκια, γλυπτική σε κοντά στεγνά μαλλιά, ή χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά, για να τα κολλήσετε πίσω, για την τέλεια αλογοουρά. Μια μπαλίτσα προϊόντος σε μέγεθος αρακά, σε φρεσκολουσμένα μαλλιά, θα λειτουργήσει ιδανικά όταν χρησιμοποιήσετε θερμότητα (πρέσα/πιστολάκι) για styling. Βήμα τέταρτο: Bubbalicious Smooth Protection Paste 100gr. Το Bubbalicious είναι eco-friendly πάστα διαμόρφωσης. Απαλό κράτημα, φυσική λάμψη, τέλεια υφή. Τέλειο για να κρατάει πειθαρχημένα κάτω και τα πιο απείθαρχα δύσκολα μαλλιά, τα οποία λατρεύουν οι ψείρες για να μεταφέρονται. Διευκολύνει αφάνταστα το πλέξιμο και τις χωρίστρες όταν έχει εφαρμοστεί σε βρεγμένα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά στοιχεία και κεριά φυτικής προέλευσης, που χαρίζουν δύναμη και λάμψη στα μαλλιά των παιδιών. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, άρωμα, ρητίνες και κεριά, ενώ είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και δε ρυπαίνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε στεγνά χέρια και δουλέψτε το προϊόν στις παλάμες, κατόπιν διανείμετε στα μαλλιά. Χτενίστε όπως συνηθίζετε.

5 TLC Hypo-Allergenic Wash 250ml 500ml Το TLC είναι ένα απαλό καθαριστικό διάλυμα φυτικής προέλευσης, για τα μαλλιά και το σώμα, η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για υπέρ ευαίσθητα δέρματα. Ένας από τους βασικούς λόγους που το συγκεκριμένο προϊόν είναι τόσο απαλό με τις ευαίσθητες επιδερμίδες, είναι η περιεκτικότητα του σε έλαια και αμινοξέα, ταυτόσημα με εκείνα που υπάρχουν στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ θεωρείται ιδανικό για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του ερεθισμένου ή ξηρού δέρματος. Το TLC καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το σώμα χωρίς να βλάπτει την ευαίσθητη ισορροπία των φυσικών ελαίων που βρίσκονται στην επιδερμίδα. Επιπρόσθετα, είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά στοιχεία, τα οποία προσδίδουν ενυδάτωση που διαρκεί στο αφυδατωμένο δέρμα του κεφαλιού και επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για νεογέννητα. Είναι υπό αλλεργικό, καταπραΰνει το δέρμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς και κοκκινίλες. Δεν ερεθίζει τα μάτια, ενώ βοηθά στο ξέμπλεγμα των μαλλιών. Σαν σαμπουάν απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένα χέρια και δουλέψτε το στις παλάμες πρώτα. Κατόπιν διανείμετε ομοιόμορφα στα μαλλιά και κάνετε πλούσιο αφρό. Ξεβγάλετε επιμελώς με χλιαρό νερό. Συνήθως μία εφαρμογή είναι αρκετή. Για το σώμα, απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένα χέρια, σφουγγάρι ή φανέλα. Κάνετε απαλό μασάζ στο σώμα. Ξεβγάλετε επιμελώς με χλιαρό νερό.

6 Potion Lotion Hypo-Allergenic Body Lotion 250ml Πιστοποιημένη σύνθεση 100% από φυτικά εκχυλίσματα Αυστραλιανών φυτών. Περιέχει αγνά, πιστοποιημένα οργανικά εκχυλίσματα φυτών όπως είναι το Kakadu Plum, το πιο πλούσιο σε Βιταμίνη C φυτό στον κόσμο, για ενυδάτωση και τροφή Η Potion Lotion είναι ένα αναζωογονητικό φυσικό ελιξίριο, που βοηθά στην προστασία του δέρματος από την περιβαλλοντική φθορά, ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Η eco.kid s Potion Lotion δουλεύει με τη βιολογία του παιδικού δέρματος, καθώς χρησιμοποιεί αγνά συστατικά, τα οποία είναι μοναδικά ευθυγραμμισμένα με τη φυσική χημεία της επιδερμίδας. Η ελαφριά αυτή φόρμουλα βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική υγρασία του, ενώ παράλληλα προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του προϊόντος σε καθαρό δέρμα, πρωί και βράδυ. Κατάλληλο για χρήση σε παιδιά από 3 ετών και πάνω. Call Me Bubbles Hypo-Allergenic Bubble Bath 250ml Ένα ειδικό μίγμα από ενυδατικά έλαια και ζεστά αρώματα, δημιουργούν μία αγνή όαση από μπουρμπουλήθρες, που γεμίζουν το μπάνιο ένα αφρόλουτρο με φόρμουλα από πιστοποιημένα οργανικά φυτικά εκχυλίσματα απαλλαγμένο από parabens, συνθετικές ουσίες, τεχνητά αρώματα, χρωστικές και σιλικόνες, ενώ είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και δε ρυπαίνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Ρίξτε 2-4 καπάκια αφρόλουτρο σε τρεχούμενο χλιαρό νερό. Καθαρίζει αποτελεσματικά, είναι πολύ απαλό και δεν ερεθίζει το δέρμα.

7 Bug-a-Bug Hypo-Allergenic Insect Repellent 200 ml. Εντομοαπωθητικό spray, για το δέρμα. Μοναδικό μίγμα από έλαια φυτών που ευδοκιμούν στην Αυστραλία, συνδυασμένα με πιστοποιημένο οργανικό λάδι Andiroba, για ενυδάτωση και τροφή ένα καταπραϋντικό ελιξίριο το οποίο βοηθά στην προστασία από ενοχλητικά έντομα, ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει το Bug-a-Bug s, έχει διαπιστωμένη υψηλή εντομοαπωθητική δράση, και δεν περιέχει συνθετικά παρασιτοκτόνα. Είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα κοινά αρωματισμένα εντομοαπωθητικά και δουλεύει με τη βιολογία του παιδικού δέρματος καθώς χρησιμοποιεί αγνά συστατικά, τα οποία είναι μοναδικά ευθυγραμμισμένα με τη φυσική χημεία της επιδερμίδας και είναι κατάλληλο για καθημερινή, παρατεταμένη χρήση, από όλες τις ηλικίες. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Ψεκάστε ελεύθερα και ομοιόμορφα Bug-a-Bug πριν από την έκθεση σε περιβάλλον όπου υπάρχουν έντομα. Για το πρόσωπο, ψεκάστε πρώτα τα χέρια και διανείμετε σε πρόσωπο και λαιμό. Για καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται η εφαρμογή του κάθε δύο ώρες.

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste OSiS+ Session Label Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Flexible Hold Hairspray Strong Hold Hairspray Salt Spray Silk Shine Cream Molding Paste Η ASK Education για Κομμωτές αντιπροσωπεύει

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ Νιώστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας. Μαλλιά πιο παχιά, γεμάτα σώμα, απεριόριστα λαμπερά και απαλά, χάρη στο συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan.

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan. Σαμπουάν μαλλιών MORFOSE ΚΩΔ.: 11036 ΚΩΔ.: 11038 ΚΩΔ.: 11037 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt Keratin Collagen Σαμπουάν με κερατίνη, ειδικά σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo ESSENSITY Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Color & Repair Shampoo Color & Repair Conditioner Color & Repair Intense Mask Color & Repair Intense Protection Serum Color & Moisture

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα.

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. Tea tree body shop Τσαγιόδεντρο σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. BEST SELLER : Κάντο μόνος σου ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ1524 1525 30ml 100ml 100% καθαρό Τσαγιόδεντρο & Βιταµίνη

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών Macadamia & Κερατίνη Argan Oil & Κερατίνη Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ. 11029 ΚΩΔ. 11028 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MACADAMIA & ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ & ΛΑΔΙ ARGAN 1lt Σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES 1 Πλήρης Επαγγελματική Σειρά Αναδόμησης Μαλλιών CAVIAR Σειρά Αναδόμησης Με Χαβιάρι Σαμπουάν μαλλιών με Χαβιάρι και προβιταμίνη Β5. Βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πλούσια ενεργά συστατικά για την ολική αναδόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ lt. ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt

ΚΩΔ lt. ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt Σαμπουάν μαλλιών LOVE MY HAIR AFRICA με άρωμα Old Spice με άρωμα Bitter Almond Επαγγελματικό σαμπουάν με άρωμα Old Spice. με άρωμα Cherry ΚΩΔ. 11023 ΚΩΔ. 11035 ΚΩΔ. 11023-1 ΚΩΔ. 11035-1 Επαγγελματικό σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Ζήστε την μεταμόρφωση των μαλλιών σας από τα Oil Wonders. Η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης λαδιών,

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

CLAUDIA PAZZINI Method. «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας)

CLAUDIA PAZZINI Method. «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας) CLAUDIA PAZZINI Method «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας) Εμπλουτισμός μαλλιών με μείγμα πολύβιταμινών απευθείας στον πυρήνα τις τρίχας μέσο θερμό λειαντικής εφαρμογής. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE FIBRE FORCE

BC BONACURE FIBRE FORCE BC BONACURE FIBRE FORCE start BC Fibre Force Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Spray Conditioner Rinse Out Conditioner Fortifier Treatment Keratin Infusion Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR L'Oréal Professionnel Xmas Kits 2018 Φέτος τις γιορτές, χαρίστε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας, από τη L'Oréal Professionnel! Έξι (6) ξεχωριστές, επαγγελματικές προτάσεις haircare, για κάθε τύπο και

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας.

Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας. - χωρίς επιβλαβείς ενώσεις - Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας. Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας Χωρίς επιβλαβείς ενώσεις Το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να υποστεί προσωρινές ή

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Style. Οφέλη. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. Body Me. UpLoad. Grip. Blow & Go Smooth. Blow & Go Thick

OSiS Style. Οφέλη. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. Body Me. UpLoad. Grip. Blow & Go Smooth. Blow & Go Thick start OSiS Style Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Soft n Straight Flatliner Curl Me Soft Twin Curl Body Me UpLoad Grip Blow & Go Smooth Blow & Go Thick Η ASK Education για

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: που σημαίνει ότι οι Senscience φόρμουλες είναι αποκλειστικές και δημιουργήθηκαν για μια σημαντική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ BLONDME - ΧΡΩΜΑ Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Pre-Lift Kera Protector Ξανοιχτική Κρέμα Μόνιμη Κρέμα Βαφή Ξανοιχτική Κρέμα Κάλυψης Λευκών Σκόνη Για Προηγμένο Ξάνοιγμα 9+

Διαβάστε περισσότερα

Η επανάσταση συνεχίζεται

Η επανάσταση συνεχίζεται Η επανάσταση συνεχίζεται Χωρίς αμμωνία Απόλυτη προστασία Ξανθά ζωντανά και φωτεινά Δημιουργός δεσμών Σύστημα για ανταύγειες Σκόνη αποχρωματισμού για διάφορες τεχνικές Απόλυτη Προστασία Αποχρωματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session

OSiS Tελείωμα. Πλεονεκτήματα. Magic Gloss. Refresh n Shine. Sparkler. Elastic. Freeze. Freeze Pump. Glamour Queen. Session start OSiS Tελείωμα Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Πλεονεκτήματα Magic Gloss Refresh n Shine Sparkler Elastic Freeze Freeze Pump Glamour Queen Session Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

KERATIN MIRACLE MASK INTENSE FOR WIZARDS AUTHENTIC. Quiff by Tim Hartley for Davines #13 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 13) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011

KERATIN MIRACLE MASK INTENSE FOR WIZARDS AUTHENTIC. Quiff by Tim Hartley for Davines #13 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 13) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 MASK INTENSE 02 FOR WIZARDS 03 KERATIN MIRACLE AUTHENTIC Quiff by Tim Hartley for Davines #13 04 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 13) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 Οι πιο θερμές ευχές μας για το νέο έτος. Το 2011

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Montreal São Paulo Sydney Barcelona MILAN London moscow Hong Kong TEL AVIV SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Τα μυστικά για θεσπέσια μαλλιά αποκαλύφθηκαν Το Vitalock-6 Complex είναι το

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου!

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Κωδ. aρ. 0893 285 501 Περιεχόμενο: 500ml Γυαλίζει και συντηρεί τα πλαστικά και ελαστικά μέρη του οχήματος. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών.

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ελληνική εταιρία Tast Group, με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LISS ADVANCE Ανακάλυψε την τελειότητα μιας προηγμένης τεχνικής ισιώματος ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΤΙΘΑΣΟ ΟΓΚΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΙΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX κατάλογος προϊόντων product catalog Energizing-Ενεργοποίηση Με την βοήθεια του πολύτιμου

Διαβάστε περισσότερα

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Η σειρά Mood είναι σχεδιασμένη για επαγγελματικό χρωματισμό μαλλιών, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan.

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan. Σαμπουάν μαλλιών MORFOSE ΚΩΔ.: 11036 ΚΩΔ.: 11038 ΚΩΔ.: 11037 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt Shampoo Keratin Σαμπουάν με κερατίνη, ειδικά σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ.0 το ένα ωρα Αντιιδρωτικά Αποσμητικά Roll-on. 0 ml. 99 Enigma.00 0 Elvie 07 Divine 979 Divine Sensual ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ Αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

BABY & KIDS. Θέλετε ότι πιο αγνό για το μωρό σας! Το ίδιο και εμείς!

BABY & KIDS. Θέλετε ότι πιο αγνό για το μωρό σας! Το ίδιο και εμείς! BABY & KIDS Θέλετε ότι πιο αγνό για το μωρό σας! Το ίδιο και εμείς! ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ & ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝAA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ & ΠΑΙΔΙΑ Η APIVITA, η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών

Διαβάστε περισσότερα

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ LOOK IT. LOVE IT. LIVE IT. Το ENERJUVE είναι ένα πατενταρισμένο* σύμπλεγμα συστατικών, αποκλειστικό για την Amway. Περιέχει μια ειδική σειρά ενισχυτικών λιπιδίων, με ενδυναμωτική κρεατίνη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Η Kérastase, αποτελεί μια πολυτελή, επαγγελματική μάρκα περιποίησης που με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί

Η Kérastase, αποτελεί μια πολυτελή, επαγγελματική μάρκα περιποίησης που με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί Η Kérastase, αποτελεί μια πολυτελή, επαγγελματική μάρκα περιποίησης που με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί καθώς και την εξειδίκευση του Κομμωτή-Συμβούλου, οδηγεί στην εκθαμβωτική μεταμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

Baby, it's cold outside!

Baby, it's cold outside! #skinbodyguard Baby, it's cold outside! "Δεν κανεί κρύο στην Ελλάδα" λέει το τραγούδι αλλά ξέρουμε οτι αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Κρύο έχει και το δέρμα μας το αισθάνεται, επηρεάζεται, αντιδρά! Πώς αντιδρά;

Διαβάστε περισσότερα

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ισιωτής μαλλιών i pro 230 steam Ο ισιωτής i pro 230 steam της BaByliss είναι ένας ισιωτής ατμού υψηλών θερμοκρασιών

Διαβάστε περισσότερα

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 FASIZ Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 2 Γνωρίζοντας τη συσκευή Λίστα με μέρη Σακούλα μεταφοράς: Ασφαλής μεταφορά της συσκευής και των εξαρτημάτων της, όπου κι αν πάτε. Χτενάκι διαμόρφωσης: Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Τo NIOPHLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα των κομμωτών, αφού δίνει τη δυνατότητα για δραστικές παρεμβάσεις και πολλαπλές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ECO - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ S SUNCARE ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 7) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 09

ECO - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ S SUNCARE ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 7) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 09 ECO - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 02 03 04 S SUNCARE #7 05 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 7) ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 09 & Εμείς το περιβάλλον Η περιβαλλοντική επίδραση του κομμωτηρίου, με την κατανάλωση νερού, ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και 10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και γερασμένο δέρμα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε! Ο οργανισμός μας λοιπόν για να παραμείνει υγιής χρειάζεται 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα σύσφιξης στήθους

Κρέμα σύσφιξης στήθους Κρέμα σύσφιξης στήθους Το σχήμα και η σταθερότητα του στήθους εξαρτώνται από το λιπώδη κυτταρικό ιστό που διατηρεί το στήθος στο ύψος και στη θέση του. Η συνταγή που ακολουθεί είναι απλή - καλή κρέμα σύσφιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMY LINE COSMETICS

THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς και έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη για ποιοτικές αλλά και πιο οικονομικές λύσεις η ΒΙΟFRESH

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΛΚΑΤΩΑΧΑΪΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Η ΟΜΑ Α ΜΑΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΧΕΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

HAIRSPRAYS WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ IMPRINT DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

HAIRSPRAYS WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ IMPRINT DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 WWHT 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ 02 03 IMPRINT 04 HAIRSPRAYS #9 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 9) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι αυτό που κάνουμε, αλλά και γι αυτό που δεν κάνουμε. ΜΟΛΙΕΡΟΣ Ας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα