Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας."

Transcript

1 - χωρίς επιβλαβείς ενώσεις - Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας.

2 Ανακτήστε τη χαμένη ισορροπία των μαλλιών σας

3 Χωρίς επιβλαβείς ενώσεις Το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να υποστεί προσωρινές ή μόνιμες αλλαγές. Η σειρά BOTANIC TRICOLOGY επικεντρώνεται στην επαναφορά της ισορροπίας στο τριχωτό της κεφαλής και των μαλλιών με σύμμαχο την τεχνολογία για την αποτελεσματικότητα και την απόλαυση των αισθήσεων. Με τη σειρά Botanic Tricology, η Tahe προσφέρει μία αποτελεσματική λύση εξειδικευμένα ανάλογα με τη φύση κάθε προβλήματος του τριχωτού της κεφαλής και σύμφωνα με τη φυσιολογία του.

4

5 Ο λευκός πηλός είναι αποτελεσματικός ρυθμιστής του υπερβολικού σμήγματος. Χάρη στις αντιοξειδωτικές και καθαριστικές του ιδιότητες και την μεγάλη αντισηπτική του Το γάλα του κόκκινου ρυζιού έχει μεγάλες ιδιότητες εξισορρόπησης και καθαρισμού, είναι πολύ αποτελεσματικό για τη ρύθμιση και την ισορροπία της λιπαρότητας του τριχωτό της κεφαλής. Η σκόνη ρύζιου απορροφά το σμήγμα. Μια διαδικασία, η οποία βοηθά στον έλεγχο της λιπαρότητας και σε συνδυασμό με το ξίδι ρυζιού και το αιθέριο έλαιο λεμονιού, κάνει τέλεια την ρυθμιστική του δράση. Το έλαιο από δέντρο τσαγιού, αντισηπτικό τριπλή δράση: δρα ενάντια στα βακτηρίδια, μύκητες και ιούς (βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, βοηθά στην επούλωση, παρέχει αποσμητική και μαλακτική δράση).

6 ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ, ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΙΟΥ 300ml. 1000ml. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΟΓΚΟ/ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ Με λευκό πηλό, γάλα ρυζιού και έλαιο πράσινου τσαγιού.. Χωρίς Parabens, χωρίς Σιλικόνες. Σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρά μαλλιά. Η χρήση του οδηγεί σε ανάλαφρα και καθαρά μαλλιά για περισσότερο χρόνο.

7 ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ, ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ 300ml. ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ Με λευκό πηλό, γάλα ρυζιού και έλαιο από δέντρο τσαγιού. Με λευκό πηλό, γάλα ρυζιού και έλαιο από δέντρο τσαγιού. Χωρίς Parabenes. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα προϊόντος σε καθαρά, βρεγμένα μαλλιά, στη μέση και τις άκρες. Δημιουργήστε αφρό, προσθέτοντας μερικές σταγόνες νερό και ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό ή κρύο νερό.

8 ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ, ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ 60ml. ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΕ ΣΠΡΕΥ Με λευκό πηλό, γάλα ρυζιού και έλαιο από δέντρο τσαγιού. Επαναστατική φόρμουλα που φέρνει στα κανονικά και λεπτά μαλλιά, χωρίς σώμα και ελαστικότητα, έντονη απαλότητα και θρέψη χωρίς να τα βαραίνει. Άμεση δράση και με αποτέλεσμα. Με μαλλιά χαλαρά, παχύτερα, πιο δυνατά και με μεγαλύτερη πυκνότητα χάρη στη δράση των ενεργών συστατικών.

9 ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ, ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΙΟΥ 200ml. 60ml. 5x10ml. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ. Με λευκό πηλό, γάλα ρυζιού και έλαιο από δέντρο τσαγιού. Χωρίς Parabenes. Με λευκό πηλό, γάλα ρυζιού και έλαιο από δέντρο τσαγιού. Φόρμουλα που εξισορροπεί και ρυθμίζει τη λιπαρότητα στη ρίζα και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το τριχωτό της κεφαλής ανακτά σταδιακά την ισορροπία των λιπιδίων και τα μαλλιά σας είναι ξανά γεμάτα όγκο, απαλότητα και λάμψη. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε στο τριχωτό επαρκή ποσότητα προϊόντος σε βρεγμένα καθαρά μαλλιά, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Μη κάνετε μασάζ. Μη ξεβγάλετε.

10 ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ, ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΙΟΥ 200ml. 60ml. ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ. 2 ΦΑΣΕΩΝ. Με λευκό πηλό, γάλα ρυζιού και έλαιο από δέντρο τσαγιού. Χωρίς Parabenes. Λοσιόν για όγκο 2-phase που επαναφέρει τη δύναμη και τη ζωντάνια στα μαλλιά σας. Ανάλαφρη σύνθεση που δε διαβρέχει τα μαλλιά. Περιέχει ένα σύμπλεγμα συστατικών για όγκο εμπλουτισμένo με Βιταμίνη B-5, λευκό πηλό και γάλα ρυζιού, που παρέχουν εκτός από θρέψη, ασυναγώνιστο σώμα και όγκο.

11

12 Τα ενεργά φυτικά μητρικά κύτταρα, λαμβάνονται από την ποικιλία ελβετικού μήλου Uttwiler Spätlauber, που έχει την ικανότητα να διατηρείται φρέσκο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η μακροζωία συνδέεται με τα βλαστικά του κύτταρα. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία (PCT-Phyto Κυττάρων Tec Tm) σε καλλιέργεια φυτικών κυττάρων, πραγματοποιείται η ενθυλάκωση και σταθεροποίηση των λιπιδίων και των υδατοδιαλυτών συστατικών σε λιποσώματα. Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν με αυτή την ενεργό θέση, κατατάσσουν τα μητρικά αυτά κύτταρα ως ένα ισχυρό παράγοντα αντι-γήρανσης, προστασίας και και επισκευαστικό παράγοντα για το DNA. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί και η δραστικότητα τους στην επιβράδυνση της γήρανσης των τριχοθυλακίων. Η Βιοτίνη είναι το βασικό ενεργό συστατικό ανάπτυξης και θρέψης για την Tahe, η αποτελεσματικότητα του οποίου αποδεικνύεται σε κλινικές δοκιμές. Συνεργάζεται με άλλα ενεργά φυτικά συστατικά, θαλάσσια και ανόργανα συστατικά που έχουν διεγερτική, αναζωογονητική και προστατευτική δράση στον βολβό της τρίχας. Η Αργινίνη, είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται από εκχύλισμα σπόρων του φυτού λούπινου, που φυτρώνει στη βορειοδυτική Αμερική. Ο καρπό ςοτυ συγκεκριμένου φυτού έχει σχήμα λοβού και πολυάριθμους σπόρους. Η αργινίνη δυναμώνει, μαλακώνει και θρέφει βαθιά τα μαλλιά και επιπλέον αναζωογονεί τις ίνες της τρίχας από την ρίζα ως τις άκρες.

13 ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΦΥΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΒΙΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΓΙΝΙΝΗ 300ml. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ Με φυτικά ενεργά μητρικά κύτταρα, Βιοτίνη και Αργινίνη. Χωρίς Parabens. Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Δυναμωτικό, ειδικά αναπτυγμένο για την πρόληψη της τριχόπτωσης και τη χρήση του μαζί και με άλλες θεραπείες τριχόπτωσης. Εκτός από την πρόληπτική του δράση, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών. Για συχνή χρήση. Με ph 5,5, ιδανικό για τα μαλλιά.

14 ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΦΥΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΒΙΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΓΙΝΙΝΗ 5x10ml. ΘΕΡΑΠΕΙΑ FITOXIL FORTE για ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ Με φυτικά ενεργά μητρικά κύτταρα, Βιοτίνη και Αργινίνη. Χωρίς Parabens. Βελτιώνει το πάχος, μειώνοντας την απώλεια μαλλιών στους άνδρες και την υποβοηθά την αναδόμηση των θυλάκων στις γυναίκες. Διεγείρει και προστατεύει το βολβό της τρίχας στη ρίζα και το δέρμα γύρω από αυτή, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας την υπερβολική απώλεια των μαλλιών.

15

16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ ΩΝ, ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΝΘΟΛΗ ΚΑΙ ΠΥΡΙΘΕΙΟΝΗ Το τριχωτό της κεφαλής υπόκειται σε παράγοντες όπως το στρες, η ατμοσφαιρική ρύπανση του αέρα, ακόμη και ορμονικές διαταραχές, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές ανισορροπίες. Όλοι αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν το ιδανικό μέσο ώστε τα βακτήρια "Pityrosporum ovale" να πολλαπλασιαστούν, προκαλώντας την εμφάνιση της πιτυρίδας. Αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών (μανταρίνι, λεμόνι, γκρέιπ φρουτ και πορτοκάλι). Με υψηλή αντιμυκητιακή και αντιμικροβιακή ισχύ καθώς και καταπραϋντικές, χαλαρωτικές και αντιστυπτικές ιδιότητες Φυσική μενθόλη. Ενεργό συστατικό με δροσιστική και αποσυμφορητική δράση. Αναισθητικό, καταπραϋντικό και απολυμαντικό. Πυριθειόνη Ψευδαργύρου. Με μεγάλη ικανότητα και αποδοτικότητα στην καταπολέμηση των μύκητων που προκαλούν την ξηροδερμία και την πιτυρίδα.

17 ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ ΩΝ, ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΝΘΟΛΗ ΚΑΙ ΠΥΡΙΘΕΙΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ 300ml. 1000ml. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ Με αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, φυσική μενθόλη και πυριθειόνη ψευδαργύρου. Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας μεγάλης αποτελεσματικότητας. Εξαλείφει την υπερβολική απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής. Ανακουφίζει τη φαγούρα, την ξηρότητα και την ευαισθησία από την πρώτη εφαρμογή και αφήνει τα μαλλιά, χαλαρά, λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Με απαλή φόρμουλα που εξισορροπεί το τριχωτό, ιδανική ακόμα και για καθημερινή χρήση.

18 ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ ΩΝ, ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΝΘΟΛΗ ΚΑΙ ΠΥΡΙΘΕΙΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ 5x10ml. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ Με αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, φυσική μενθόλη και πυριθειόνη ψευδαργύρου. Καταπολεμά την υπερβολική απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής και μειώνει τις νιφάδες πιτυρίδας από την 1η εφαρμογή, αφήνοντας τα μαλλιά σας ευέλικτα και το τριχωτό της κεφαλής σας ανακουφισμένο. Χρησιμοποιήστε για 6 εβδομάδες.

19

20 ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ, ΓΑΛΑ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΙΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΦΥΤΙΚΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΒΙΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΓΙΝΙΝΗ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ ΩΝ, ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΝΘΟΛΗ ΚΑΙ ΠΥΡΙΘΕΙΟΝΗ

21

22 Σουλίου 152, Α γ. Δ ημήτριος 17342, Α θήν α,ελλ ά δ α Tel: hairprofessionals.gr ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX κατάλογος προϊόντων product catalog Energizing-Ενεργοποίηση Με την βοήθεια του πολύτιμου

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ Νιώστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας. Μαλλιά πιο παχιά, γεμάτα σώμα, απεριόριστα λαμπερά και απαλά, χάρη στο συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

Η επανάσταση συνεχίζεται

Η επανάσταση συνεχίζεται Η επανάσταση συνεχίζεται Χωρίς αμμωνία Απόλυτη προστασία Ξανθά ζωντανά και φωτεινά Δημιουργός δεσμών Σύστημα για ανταύγειες Σκόνη αποχρωματισμού για διάφορες τεχνικές Απόλυτη Προστασία Αποχρωματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES 1 Πλήρης Επαγγελματική Σειρά Αναδόμησης Μαλλιών CAVIAR Σειρά Αναδόμησης Με Χαβιάρι Σαμπουάν μαλλιών με Χαβιάρι και προβιταμίνη Β5. Βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πλούσια ενεργά συστατικά για την ολική αναδόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα ανόρθωσης GINSENG & ACAI για ώριμες, ξηρές επιδερμίδες. Το βιολογικό ginseng βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE FIBRE FORCE

BC BONACURE FIBRE FORCE BC BONACURE FIBRE FORCE start BC Fibre Force Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Spray Conditioner Rinse Out Conditioner Fortifier Treatment Keratin Infusion Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος Ντάριο Παουτάσο natural therapy είναι μια επαγγελματική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, βασισμένη στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

Η Kérastase, αποτελεί μια πολυτελή, επαγγελματική μάρκα περιποίησης που με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί

Η Kérastase, αποτελεί μια πολυτελή, επαγγελματική μάρκα περιποίησης που με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί Η Kérastase, αποτελεί μια πολυτελή, επαγγελματική μάρκα περιποίησης που με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί καθώς και την εξειδίκευση του Κομμωτή-Συμβούλου, οδηγεί στην εκθαμβωτική μεταμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ LOOK IT. LOVE IT. LIVE IT. Το ENERJUVE είναι ένα πατενταρισμένο* σύμπλεγμα συστατικών, αποκλειστικό για την Amway. Περιέχει μια ειδική σειρά ενισχυτικών λιπιδίων, με ενδυναμωτική κρεατίνη

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR

L'Oréal Professionnel Xmas Kits Beauty Wishes To #LorealProGR L'Oréal Professionnel Xmas Kits 2018 Φέτος τις γιορτές, χαρίστε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας, από τη L'Oréal Professionnel! Έξι (6) ξεχωριστές, επαγγελματικές προτάσεις haircare, για κάθε τύπο και

Διαβάστε περισσότερα

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό.

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό. Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό. Αλλάξτε τη διάθεσή σας και τα μαλλιά σας, μέσα από την Τελετουργία Kerastase ή την περιποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα

NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα Από τα βυζαντινά ακόμη χρόνια οι Μοναχοί ασχολούνταν με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Έντονη είναι η αίσθηση ότι τα βότανα του Αγίου Όρους κρύβουν θεραπευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών Macadamia & Κερατίνη Argan Oil & Κερατίνη Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ. 11029 ΚΩΔ. 11028 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MACADAMIA & ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ & ΛΑΔΙ ARGAN 1lt Σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ lt. ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt

ΚΩΔ lt. ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt ΚΩΔ lt Σαμπουάν μαλλιών LOVE MY HAIR AFRICA με άρωμα Old Spice με άρωμα Bitter Almond Επαγγελματικό σαμπουάν με άρωμα Old Spice. με άρωμα Cherry ΚΩΔ. 11023 ΚΩΔ. 11035 ΚΩΔ. 11023-1 ΚΩΔ. 11035-1 Επαγγελματικό σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

LOOK AMAZING, FEEL AMAZING

LOOK AMAZING, FEEL AMAZING LOOK AMAZING, FEEL AMAZING Ποιοι είμαστε Η εταιρία Cesare Ragazzi διατηρεί για πάνω από 40 χρόνια μια σταθερά ηγετική θέση στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και την ανάπτυξη αποτελεσματικών θεραπειών

Διαβάστε περισσότερα

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis)

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Το Αμυγδαλέλαιο εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων κι έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση του δέρματος. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Montreal São Paulo Sydney Barcelona MILAN London moscow Hong Kong TEL AVIV SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Τα μυστικά για θεσπέσια μαλλιά αποκαλύφθηκαν Το Vitalock-6 Complex είναι το

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Ζήστε την μεταμόρφωση των μαλλιών σας από τα Oil Wonders. Η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης λαδιών,

Διαβάστε περισσότερα

INNER WINDOW L ART DECOLOR ENERGIZING ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 8) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 09

INNER WINDOW L ART DECOLOR ENERGIZING ΠΡΟΪΟΝΤΑ DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 8) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 09 L ART DECOLOR ΠΡΟΪΟΝΤΑ 02 03 INNER WINDOW 04 ENERGIZING #8 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 8) ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 09 Ενημέρωση διαφορές & συγκρίσεις μεταξύ των προϊόντων «Δεν μου αρέσει το εύκολο. Ποθώ

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ

2Care. Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ 2Care Hydrate HYDRATE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SATINIQUE ; Η Satinique είναι μια ειδική επωνυμία με premium προϊόντα περιποίησης, θεραπείας και στάιλινγκ των μαλλιών, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

Το φυτό Αλόη Βέρα Η αλόη είναι φυτό & μοιάζει με κάκτο & μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα. Κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται στη Β. Αφρική

Το φυτό Αλόη Βέρα Η αλόη είναι φυτό & μοιάζει με κάκτο & μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα. Κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται στη Β. Αφρική ALOE VERA Το φυτό Αλόη Βέρα Η αλόη είναι φυτό & μοιάζει με κάκτο & μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα. Κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται στη Β. Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι. Πάνω από 300

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: που σημαίνει ότι οι Senscience φόρμουλες είναι αποκλειστικές και δημιουργήθηκαν για μια σημαντική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

αποκλειστικά, παραδοσιακά, χειροποίητα σαπούνια από 100% Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Ψυχρής Μεθόδου

αποκλειστικά, παραδοσιακά, χειροποίητα σαπούνια από 100% Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Ψυχρής Μεθόδου Η HOLIVE παράγει αποκλειστικά, παραδοσιακά, χειροποίητα σαπούνια από 100% Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε μορφή πλάκας των 120γρ. και 60γρ. περίπου, μέσω της Ψυχρής Μεθόδου σαπωνοποίησης, βασισμένα αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα.

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. Tea tree body shop Τσαγιόδεντρο σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. BEST SELLER : Κάντο μόνος σου ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ1524 1525 30ml 100ml 100% καθαρό Τσαγιόδεντρο & Βιταµίνη

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

GR organic 100% olive oil

GR organic 100% olive oil GR organic 100% olive oil ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ σαπούνι καθαρισμού προσώπου με βάση την ελιά & πρωτεΐνες σιταριού Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα & απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα Καταπραΰνει

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ.0 το ένα ωρα Αντιιδρωτικά Αποσμητικά Roll-on. 0 ml. 99 Enigma.00 0 Elvie 07 Divine 979 Divine Sensual ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ Αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan.

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan. Σαμπουάν μαλλιών MORFOSE ΚΩΔ.: 11036 ΚΩΔ.: 11038 ΚΩΔ.: 11037 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt Keratin Collagen Σαμπουάν με κερατίνη, ειδικά σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

DERCOS ANTI-DANDRUFF DS

DERCOS ANTI-DANDRUFF DS Dercos DS, για τους ασθενείς σας με πιτυρίδα, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα / 01 DERCOS ANTI-DANDRUFF DS ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΘΕΙΟΥΧΟ ΣΕΛΗΝΙΟ & ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ 3 Δημοσιεύσεις 2 Κλινικές μελέτες 2 Μελέτες παρατήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά

Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά Η eco.kid είναι ιδανική για καθημερινή χρήση(για υγιεινό life style) και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη και αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ (έλαιο) Μαλακτικό, αντιρυτιδικό, για ξηρά δέρματα, επαναφέρει τα κύτταρα στη φυσική κατάσταση (περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, K, H, PP, C). Καθαρίζει λεκέδες γήρατος,

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις

Διαβάστε περισσότερα

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Η σειρά Mood είναι σχεδιασμένη για επαγγελματικό χρωματισμό μαλλιών, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

επίκεφαλής Φροντίδα ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝΟΜΟΡΦΙΑΜΑΣ

επίκεφαλής Φροντίδα ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝΟΜΟΡΦΙΑΜΑΣ Απο την ιλιαδα κλαγκου Φροντίδα επίκεφαλής Δεν ειναι λιγες οι φορες που τα μαλλια σας, ιδιωσ μετα τις καλοκαιρινες διακοπες, παρουσιαζουν προβληματα. Ρωτησαμε τους ειδικους και μαθαμε τι τα ταλαιπωρει

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ PIDIELLE ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΣΗ LINK-D

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ PIDIELLE ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΣΗ LINK-D LINK-D Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ PIDIELLE ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΣΗ LINK-D Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Τεχνικά προϊόντα που προστίθενται στο μείγμα της βαφής, του αποχρωματιστικού (ντεκαπάς), της περμανάντ ή της ισιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή APHRODITE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 18233 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Τηλ. 2104905814 Fax 2101619951 E-mail: aphrodite-cosmetics@europe.com Site : www.aphrodite-cosmetics.com APHRODITE

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ

2Care. Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ 2Care Shine ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΛΑΜΨΗ ΒΑΦΗ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Κρέμα προσώπου 24ωρης προστασίας - lifting (Veraliftin) Αποκλειστική φόρμουλα με πεπτίδια και υαλουρονικό. Μη λιπαρή, συσφικτική κρέμα 24ωρης φροντίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA Η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως* διευρύνει με πρωτοποριακά λανσαρίσματα τις κατηγορίες αποσμητικού, καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

"Infinite Variety" by Tim Hartley for Davines NATURAL TECH MASK LIGHT SŪ SUNCARE #10 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 10) ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Infinite Variety by Tim Hartley for Davines NATURAL TECH MASK LIGHT SŪ SUNCARE #10 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 10) ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 "Infinite Variety" by Tim Hartley for Davines NATURAL TECH MASK LIGHT 02 04 SŪ SUNCARE #10 06 DAVINES MAGAZINE (ΤΕΥΧΟΣ 10) ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 «Ποτέ μην γκρεμίζεις έναν φράχτη, προτού μάθεις γιατί

Διαβάστε περισσότερα