Aquabase TM Plus Υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής επίστρωσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Aquabase TM Plus Υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής επίστρωσης"

Transcript

1 Aquabase Plus Waterborne Basecoat System I0600 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2011 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Aquabase TM Plus Υδατοδιαλυτά χρώματα διπλής επίστρωσης Προϊόν Περιγραφή P989-σειρά Aquabase Βασικά P990/991/992/993/ 995/996/998/999-σειρά Aquabase Plus Βασικά μίξης P Aquabase Plus Ρυθμιστής μετάλλου P Aquabase Plus Clear Adjuster Ρ Aquabase Plus πρόσθετο P Aquabase Plus Διαλυτικό P Aquabase Plus Διαλυτικό Υψηλών Θερμοκρασιών Περιγραφή προϊόντος Το Αquabase Plus είναι ένα σύστημα υψηλής απόδοσης, μίξης χρωμάτων διπλής επίστρωσης με βάση το νερό, το οποίο μειώνει σημαντικά τις εκπομπές διαλυτών στο περιβάλλον και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Το Aquabase Plus αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου συστήματος προϊόντων προσφέροντας ολοκληρωμένο ταίριασμα στις αποχρώσεις διπλής (μεταλλικά, πέρλες, μη μεταλλικά διπλής, ειδικά εφέ) με άριστη καλυπτικότητα και δυνατότητα σβησίματος, για να διατηρήσετε την παραγωγικότητα και την κερδοφορία του φανοβαφείου. Σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα της σειράς βερνικιών της Nexa Autocolor το σύστημα Aquabase Plus αποδίδει άριστη γυαλάδα και εμφάνιση καθώς και εξαιρετική αντοχή. Λόγω της ευκολίας εφαρμογής του, αυτό το απλό και ευέλικτο σύστημα προϊόντων μπορεί να χρησιμοποιείται κάτω από όλες τις συνθήκες.

2 Επιφάνειες/Προετοιμασία Η P989-σειρά θα πρέπει να εφαρμόζεται πάνω από : Nexa Autocolor 2-συστατικών αστάρια/ υποστρώματα Nexa Autocolor 2-συστατικών αστάρια Υγρό επί Υγρού ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στα νέα ανταλλακτικά τα οποία έχουν ασταρωθεί με ηλεκτροστατική βαφή προτείνεται να εφαρμόζετε τα κατάλληλα αστάρια 2 συστατικών της Nexa Autocolor. Στα γαλβανισμένα κομμάτια πρέπει να γίνεται προετοιμασία σύμφωνα με τα προτεινόμενα συστήματα της Nexa Autocolor : Αστάρι πρόσφυσης ή Εποξικό αστάρι 2K Η επιφάνεια βαφής θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση. Η επιφάνεια βαφής θα πρέπει πρώτα να τριφτεί καλά. Υγρό τρίψιμο με γυαλόχαρτο P800 ή λεπτότερο ή ξηρό τρίψιμο χρησιμοποιώντας γυαλόχαρτο P400 ή λεπτότερο. Η περιοχή που πρόκειται να σβηστεί θα πρέπει να τριφτεί με Scotch-Brite Grey Ultrafine σε συνδυασμό με P /P Καθαρίστε την επιφάνεια με P Πλαστικά: Χρησιμοποιείστε τα προτεινόμενα συστήματα βαφής πλαστικών της Nexa Autocolor.

3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΗΣ Μεταλλικές αποχρώσεις & πέρλες 2 σταδίων/ειδικά εφέ Αμέταλλα χρώματα διπλής επίστρωσης P989-χρώμα P / μέρη 20 μέρη P989-χρώμα P / μέρη 10 μέρη ανάλογα με την ποσότητα του διαλυτικού αλλά η ιδανική ρευστότητα εφαρμογής είναι δευτερ DIN4 στους 20 C. ανάλογα με την ποσότητα του διαλυτικού αλλά η ιδανική ρευστότητα εφαρμογής είναι δευτερ DIN4 στους 20 C. Για μέγιστη καλυπτικότητα σε σκούρες αποχρώσεις, προσθέστε 10 μέρη P /5050 εάν απαιτείται Σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 30 C, 30 μέρη P ή P μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην εφαρμογή, και στην απορρόφηση της άχνας. Σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 30 C, 30 μέρη P ή P μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην εφαρμογή, και στην απορρόφηση της άχνας. Να χρησιμοποιούνται πάντοτε νάιλον φίλτρα (συνιστώνται 125 mμ) Να χρησιμοποιούνται πάντοτε νάιλον φίλτρα (συνιστώνται 125 mμ) Μπεκ: Άνω κάδος: mm Μπεκ: Άνω κάδος: mm Πίεση : Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή Πίεση : Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή

4 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΗΣ (Συνέχεια) Μεταλλικές αποχρώσεις & πέρλες 2 σταδίων/ειδικά εφέ Αμέταλλα χρώματα διπλής επίστρωσης Μέθοδος 1. Εφαρμόστε μονά χέρια μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή καλυπτικότητα. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ ελεγχόμενο χέρι σε στεγνό φιλμ για καλύτερη εμφάνιση Για καλύτερο κάθισμα εφαρμόστε ένα ελεγχόμενο χέρι με πίεση bar στο πιστόλι. Αφήστε αναμονή ανάμεσα στα χέρια Μέθοδος 2. Εφαρμόστε 2 ελαφριά χέρια μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή καλυπτικότητα. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ ελεγχόμενο χέρι σε στεγνό φιλμ όπως παραπάνω. Μέθοδος 1. Εφαρμόστε μονά χέρια μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή καλυπτικότητα. Αφήστε αναμονή ανάμεσα στα χέρια Μέθοδος 2. Εφαρμόστε 2 ελαφριά χέρια μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή καλυπτικότητα. Θα πρέπει να αποφεύγεται η εφαρμογή γεμάτων χεριών καθώς μπορεί να εμφανιστούν κρατήρες στο χρώμα. Αφήστε αναμονή ανάμεσα στα χέρια Μέθοδος 3. Για εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή, το ελεγχόμενο χέρι πρέπει να εφαρμόζεται σε μισοστεγνωμένο φιλμ όταν έχει επιτευχθεί η καλυπτικότητα. Αναμονή μέχρι να γίνει ματ Εάν είναι απαραίτητο χρησιμοποιήστε στέγνωμα με αέρα για να επιταχύνεται τη διαδικασία στεγνώματος, π.χ. Aquadry stand δαπέδου και πιστόλια χειρός. Η επιλογή μεθόδου στεγνώματος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της επισκευής Αφήστε αναμονή να στεγνώσει πριν την εφαρμογή του βερνικιού. 3-5 λεπτά σε χαμηλή δύναμη ή μέχρι να γίνει ματ. Μην εφαρμόζεται την τελικό χέρι σε ζεστή επιφάνεια. Αφήστε 5 λεπτά το πάνελ να κρυώσει πριν την εφαρμογή του βερνικιού. ΒΕΡΝΙΚΙ: Χρησιμοποιείστε μόνο τα βερνίκια 2Κ που συνιστώνται από την Nexa Autocolor. Ανατρέξτε στις τεχνικές οδηγίες των βερνικιών. Δεν συνιστάται η εφαρμογή βερνικιού ενός συστατικού πάνω από την σειρά Aquabase Plus. Αναμονή μέχρι να γίνει ματ Εάν είναι απαραίτητο χρησιμοποιήστε στέγνωμα με αέρα για να επιταχύνεται τη διαδικασία στεγνώματος, π.χ. Aquadry stand δαπέδου και πιστόλια χειρός. Η επιλογή μεθόδου στεγνώματος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της επισκευής. Αφήστε αναμονή να στεγνώσει πριν την εφαρμογή του βερνικιού. 3-5 λεπτά σε χαμηλή δύναμη ή μέχρι να γίνει ματ. Αφήστε 5 λεπτά το πάνελ να κρυώσει πριν την εφαρμογή του βερνικιού. ΒΕΡΝΙΚΙ: Χρησιμοποιείστε μόνο τα βερνίκια 2Κ που συνιστώνται από την Nexa Autocolor. Ανατρέξτε στις τεχνικές οδηγίες των βερνικιών. Δεν συνιστάται η εφαρμογή βερνικιού ενός συστατικού πάνω από την σειρά Aquabase Plus.

5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΛΕΣ 3 ΣΤΑΔΙΩΝ/ ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ P989- Υπόστρωμα P989- Με πέρλα/ειδικά εφέ P μέρη P / μέρη Ιδανική ρευστότητα δευτ DIN4 Χρησιμοποιείστε νάυλον φίλτρα (Συνιστώνται 125mμ) P μέρη P / μέρη Ιδανική ρευστότητα δευτ DIN4 Χρησιμοποιείστε νάυλον φίλτρα (Συνιστώνται 125 mμ) Άνω κάδος: Μπεκ: mm Άνω κάδος: Μπεκ: mm Πίεση : Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή Πίεση : Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή Εφαρμόστε μονά χέρια για να επιτύχετε καλυπτικότητα. Αφήστε αναμονή ανάμεσα στα χέρια. Αποφύγετε την εφαρμογή πολύ γεμάτου χεριού και πολύ μεγάλου πάχους φιλμ. Αναμονή μέχρι να γίνει ματ Εάν είναι απαραίτητο χρησιμοποιήστε στέγνωμα στον αέρα για να επιταχύνεται τη διαδικασία στεγνώματος, π.χ. Aquadry stand δαπέδου και πιστόλια χειρός. Η επιλογή μεθόδου στεγνώματος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της επισκευής Αφήστε αναμονή να στεγνώσει πριν εφαρμόσετε πέρλα. Εφαρμόστε μονά χέρια ανάλογα την απόχρωση. Το προϊόν δεν έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλυπτικότητα. Αφήστε αναμονή ανάμεσα στα χέρια. Αναμονή μέχρι να γίνει ματ Εάν είναι απαραίτητο χρησιμοποιήστε στέγνωμα στον αέρα για να επιταχύνεται τη διαδικασία στεγνώματος, π.χ. Aquadry stand δαπέδου και πιστόλια χειρός. Η επιλογή μεθόδου στεγνώματος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της επισκευής Αφήστε αναμονή να στεγνώσει πριν εφαρμόσετε βερνίκι. Βερνίκι Χρησιμοποιήστε τα συνιστώμενα βερνίκια 2Κ της Nexa Autocolor. Ανατρέξτε στις τεχνικές οδηγίες των βερνικιών για περισσότερες πληροφορίες Δεν συνιστάται η εφαρμογή βερνικιού 1 συστατικού πάνω από την σειρά Aquabase Plus Basecoat.

6 AQUABASE PLUS ΠΡΟΣΘΕΤΟ P Διαδικασία Διαδικασία για τα χρώματα διπλής Το πρόσθετο P έχει σχεδιαστεί σαν εναλλατική λύση στα στάνταρ διαλυτικά της σειράς Aquabase Plus για να παρέχει επιπρόσθετη προστασία σε σημεία του οχήματος που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο π.χ. χαμηλοί προφυλακτήρες που εκτίθενται σε χτυπήματα από πετραδάκια, ή οχήματα που οδηγούνται σε υψηλές ταχύτητες σε χωματόδρομους, ή πλένονται με υψηλή πίεση. Ασημί μεταλλικές αποχρώσεις διπλής (π.x. περισσότερο από 70% αλουμίνιο) P989-χρώμα 100 μέρη P μέρη P / μέρη ελάχιστο ανάλογα με το επίπεδο του διαλυτικού, αλλά η ιδανική ρευστότητα εφαρμογής είναι δευτερόλεπτα DIN4 στους 20 C. Σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 30 C, 20 μέρη P ή P (π.χ. επιπλέον 10%) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην εφαρμογή, στο κάθισμα του χρώματος και την απορρόφηση της άχνας. Πάντοτε φιλτράρετε χρησιμοποιώντας νάιλον φίλτρα. (125 μικρά συνιστώνται) Όλες οι άλλες αποχρώσεις διπλής P989-χρώμα 100 μέρη P μέρη P / μέρη ελάχιστο ανάλογα με το επίπεδο του διαλυτικού, αλλά η ιδανική ρευστότητα εφαρμογής είναι δευτερόλεπτα DIN4 στους 20 C. Σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 30 C έως 20 μέρη P ή P (π.χ. επιπλέον 15%) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην εφαρμογή, στο κάθισμα του χρώματος και την απορρόφηση της άχνας. Πάντοτε φιλτράρετε χρησιμοποιώντας νάιλον φίλτρα. (125 μικρά συνιστώνται) P989- φόντο P989- Πέρλα/Ειδικά εφέ P989-χρώμα 100 μέρη P μέρη P / μέρη ελάχ. ανάλογα με το επίπεδο του διαλυτικού, αλλά η ιδανική ρευστότητα εφαρμογής είναι δευτερόλεπτα DIN4 στους 20 C. Σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 30 C έως 20 μέρη P ή P (π.χ. επιπλέον 15%) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην εφαρμογή, στο κάθισμα του χρώματος και την απορρόφηση της άχνας. Πάντοτε φιλτράρετε χρησιμοποιώντας νάιλον φίλτρα. (125 μικρά συνιστώνται) P μέρη P μέρη P / μέρη ελάχ. ανάλογα με το επίπεδο του διαλυτικού, αλλά η ιδανική ρευστότητα εφαρμογής είναι δευτερόλεπτα DIN4 στους 20 C. Σε υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 30 C, 20 μέρη P ή P (π.χ. επιπλέον 10%) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην εφαρμογή, στο κάθισμα του χρώματος και την απορρόφηση της άχνας. Πάντοτε φιλτράρετε χρησιμοποιώντας νάιλον φίλτρα. (125 μικρά συνιστώνται)

7 ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ SPECTRAL GREYS Η χρήση συγκεκριμένου Spectral Grey βεβαιώνει ότι χρησιμοποιείται η μικρότερη ποσότητα χρωμάτων διπλής και μειώνεται ο χρόνος εφαρμογής. Ποιο ακριβώς Spectral Grey μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση αναφέρεται στα εργαλεία χρωματομετρίας (πρόγραμμα ανεύρεσης συνταγών μέσω υπολογιστή, Internet, έξυπνες ζυγαριές). Στις περιπτώσεις που δεν συνιστάται η χρήση Spectral Grey θα πρέπει να επιλέγετε πάντοτε το SG05. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Υγρό τρίψιμο με P800 ή λεπτότερο γυαλόχαρτο για υγρό ή στεγνό τρίψιμο, καθώς και για στεγνό τρίψιμο χρησιμοποιήστε P400 ή λεπτότερο. Για την απομάκρυνση αλάτων από νερό και των υπολειμμάτων από το τρίψιμο της επιφάνειας που προέρχονται από το υγρό και στεγνό τρίψιμο, χρησιμοποιείστε υδατοδιαλυτικό καθαριστικό P P εφαρμογή: Χρησιμοποιήστε καθαρό πανί για εφαρμογή και ένα καθαρό πανί για καθαρισμό υπολειμμάτων. Μην αφήνετε το πανί καθαρισμού να στεγνώσει στην επιφάνεια του πάνελ. ΑΝΑΜΙΞΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ Αναμίξτε τα χρώματα μόνο σε πλαστικά δοχεία. ΜΗΝ χρησιμοποιείται μεταλλικά δοχεία. Αναποδογυρίστε το δοχείο δύο φορές πριν τη χρήση. Ανακατέψτε αμέσως αφού ζυγίσετε όλα τα συστατικά που αναφέρονται στην συνταγή. ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΤΕ. Εάν δεν χρησιμοποιήσετε το υλικό αμέσως καλύψτε μέχρι να το χρησιμοποιήσετε. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ Όπως με όλα τα συστήματα βαφής, πρέπει να κάνετε πάντα ένα έλεγχο της απόχρωσης μετά την ανάμιξη πριν συνεχίσετε με την διαδικασία βαφής. Βεβαιωθείτε ότι το μείγμα έχει καλά ανακατευτεί πριν τον έλεγχο της απόχρωσης Αυτό είναι εξίσου σημαντικό και για τις πέρλες 3 σταδίων/ειδικά εφέ, επειδή είναι διάφανα και η διαδικασία σβησίματος είναι δύσκολη.

8 ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Χειροκίνητο Πλυντήριο Καθαρισμού Πιστολιών Καθαρίστε το πιστόλι σε ένα κατάλληλο πλυντήριο πιστολιών, χρησιμοποιώντας νερό. Στα πιστόλια βαφής άνω κάδο ξεβιδώστε το καπάκι (και το φίλτρο εάν υπάρχει) και ξεπλύνετε ξεχωριστά. Ξεπλύνετε το πιστόλι με καθαρό νερό. Τέλος ψεκάστε με καθαρό διαλυτικό Aquabase Plus P και εξασφαλίστε ότι το πιστόλι είναι τελείως στεγνό πριν την αποθήκευση ή την επόμενη χρήση. Αυτόματο Πλυντήριο Καθαρισμού Πιστολιών (Aquabase Plus καθαριστικό πιστολιών P ) Αποσυναρμολογήστε το πιστόλι βαφής και τοποθετήστε το σε πλυντήριο για πιστόλια βαφής για υδατοδιαλυτά όπως αναφέρουν οι οδηγίες του κατασκευαστή. Μετά τον κύκλο καθαρισμού, καθαρίστε τα μέρη του πιστολιού βαφής και ξεπλύνετε με νερό. Συναρμολογήστε το πιστόλι βαφής και ψεκάστε με διαλυτικό Aquabase Plus P Εξασφαλίστε ότι το πιστόλι είναι τελείως στεγνό πριν την αποθήκευση ή την επόμενη χρήση. Για την διαχείριση αποβλήτων από την διαδικασία καθαρισμού ανατρέξτε στην κατάλληλη Τεχνική Οδηγία. ΔΙΟΡΘΩΣΗ Τα ορατά ελαττώματα όπως π.χ. βρωμιά, αφαιρούνται αμέσως εφ όσον το διπλής έχει στεγνώσει καλά και το ελάττωμα αφαιρείται με ξηρά τριβή χρησιμοποιώντας την ελάχιστη δυνατή τριβή με γυαλόχαρτο P1500 υγρό ή ξηρό. Είναι προτιμότερο να αφαιρείτε το ελάττωμα πριν βερνικώσετε. Μόλις βερνικώσετε, τα ελαττώματα μπορούν να αφαιρεθούν εάν έχετε ξεπεράσει το χρονικό διάστημα προς συναρμολόγηση Μια εναλλακτική μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε γυαλόχαρτο Abralon 4000 ή ψιλότερο σε συνδυασμό με μικρή ποσότητα Spirit Wipe (P ή P ) σαν λιπαντικό, ή ένα πανί με ίνες Ρ4000 ή παρόμοιο. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Αποθηκεύστε μακριά από το κρύο, πάνω από 4ºC

9 ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ Μεταλλικές αποχρώσεις, Πέρλες 2 σταδίων και αποχρώσεις μη μεταλλικές Προετοιμασία Προετοιμάστε την περιοχή προς επισκευή με το κατάλληλο Spectral Grey (SG01-SG07) όπως προτείνεται στα ηλεκτρονικά εργαλεία αναζήτησης συνταγών. Όπου δεν αναφέρεται το Spectral Grey τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα το SG05. Το προκαθορισμένο αστάρι Spectral Grey πρέπει να εφαρμόζεται και να γίνεται η αναμονή του σύμφωνα με τις κατάλληλες τεχνικές οδηγίες. Η εφαρμογή του Spectral Grey σαν αστάρι αναμένεται συνήθως να δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά σε κάποιες περιστάσεις η σειρά Aquabase Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υπόστρωμα Spectral Grey. Σε αυτές τις περιπτώσεις πετυχαίνετε καλύτερα αποτελέσματα με τα σκούρα γκρί, SG05- SG07. Τρίψτε την επιφάνεια που έχει καλυφθεί με υπόστρωμα (μεp800 υγρό ή με P400 στεγνό). Σε τρίψιμο που φτάνει μέχρι το γυμνό μέταλλο, εφαρμόστε τα P /-908, P /9086. Όταν βγαίνει άχνα στις άκρες για παράδειγμα από την χρήση ενός ασταριού υγρό σε υγρό, η περιοχή επισκευής θα πρέπει να τρίβεται προκειμένου να αφαιρεθεί η άχνα στις άκρες χρησιμοποιώντας γυαλόχαρτο P800 υγρό ή ξηρό προσέχοντας να αφαιρέσετε όλη την άχνα από το αστάρι. Η περιοχή η οποία πρόκειται να βαφτεί θα πρέπει να τρίβεται με Scotch-Brite Γκρι Ultrafine ή λεπτότερο σε συνδυασμό με το P ή P1200 υγρό. Καθαρίστε καλά την τριμμένη περιοχή με P υδατοδιαλυτό καθαριστικό. Επισκευή Ολόκληρου Κομματιού Ξεμασκάρετε τα διπλανά κομμάτια εάν είναι ανάγκη. Εφαρμόστε το χρώμα διπλής επίστρωσης για να επιστρώσετε την περιοχή όπως γίνεται κανονικά Αφαιρέστε τυχόν προσωρινό μασκάρισμα και περάστε με κηρόπανο. Σβήστε προς το διπλανό κομμάτι χρησιμοποιώντας τοξοειδής κινήσεις στο τέλος κάθε περάσματος και χωρίς να αφήνετε την σκανδάλη, για να πετύχετε ομοιόμορφο σβήσιμο. Αφήστε να στεγνώσει καλά πριν εφαρμόσετε το βερνίκι. Τοπική Επισκευή: (Το Aquadry χειρός μπορεί να επιτύχει την εξαέρωση ανάμεσα στα χέρια) Μεταλλικές αποχρώσεις διπλής επίστρωσης και πέρλες 2 σταδίων : Βάψτε την προετοιμασμένη περιοχή έτσι ώστε να καλύψετε την ασταρωμένη περιοχή. Μειώστε την πίεση στο πιστόλι και σβήστε προς το διπλανό κομμάτι. Αφήστε να στεγνώσει καλά πριν εφαρμόσετε το βερνίκι. Μη μεταλλικές αποχρώσεις διπλής : Βάψτε την προετοιμασμένη περιοχή έτσι ώστε να καλύψετε την ασταρωμένη περιοχή. Αφήστε να στεγνώσει καλά πριν εφαρμόσετε το βερνίκι. Με τα πιστόλια HVLP εφαρμόστε όπως προτείνει ο κατασκευαστής και όταν σβήνετε μειώστε την πίεση όσο είναι απαραίτητο. Η τελική πίεση που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τη μάρκα του πιστολιού HVLP που χρησιμοποιείτε.

10 ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΠΕΡΛΕΣ 3 ΣΤΑΔΙΩΝ Η διαφανής φύση των αποχρώσεων με πέρλα 3 σταδίων σημαίνει ότι η διαδικασία σβησίματος είναι περισσότερο δύσκολο να επιτευχθεί. Αναφερθείτε στο τμήμα παρακάτω για λεπτομέρειες όσον αφορά την διαδικασία σβησίματος. Εναλλακτικά, η διαδικασία σβησίματος μπορεί να επιτευχθεί είτε από μια επισκευή ενός ολόκληρου κομματιού είτε χρησιμοποιώντας ειδικό μόνωμα για να μειώσει το μέγεθος της περιοχής που βάφεται. Προετοιμασία Προετοιμάστε την περιοχή επισκευής με το κατάλληλο Spectral Grey (SG01-SG07) όπως συστήνεται στο χρωματολόγιο. Όπου δεν καθορίζεται ένα συγκεκριμένο Spectral Grey τότε να χρησιμοποιείτε πάντα το SG05. Το κατάλληλο αστάρι Spectral Grey θα πρέπει να εφαρμόζεται και να εξαερώνεται σύμφωνα με τις τεχνικές οδηγίες. Η εφαρμογή του Spectral Grey σαν ένα αστάρι αναμένεται να δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο υπό κάποιες συνθήκες τα Aquabase Plus μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ένα Spectral Grey υπόστρωμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα καλύτερα αποτελέσματα θα γίνονται εμφανή με τα πιο σκούρα γκρι, SG05-SG07. Τρίψτε την επιφάνεια που επιστρώθηκε (P800 υγρό ή P400 ξηρό). Σε τρίψιμο που φτάνει μέχρι το γυμνό μέταλλο εφαρμόστε τα P /909 ή P /9086. Όταν βγαίνει άχνα στις άκρες για παράδειγμα από την χρήση ενός ασταριού υγρό σε υγρό, η περιοχή επισκευής θα πρέπει να τρίβεται χρησιμοποιώντας P800 υγρό ή στεγνό προκειμένου να αφαιρεθεί η άχνα στις άκρες. Η περιοχή μέσα στην οποία έγινε το ανακάτεμα θα πρέπει να τρίβεται με γυαλόχαρτο P2000 υγρό / στεγνό ή παρόμοιο. Καθαρίστε την τριμμένη περιοχή με P υδατοδιαλυτό καθαριστικό Επισκευή ολόκληρου κομματιού Εξασφαλίστε ότι έχετε ελέγξει την απόχρωση πριν να προχωρήσετε με την επισκευή και ότι γνωρίζετε τον αριθμό χεριών. Υπόστρωμα (χρώμα) Εφαρμόστε υπόστρωμα σε όλο το κομμάτι όπως συνήθως. Εφαρμόστε μέχρι να καλύψει και σβήστε προς το διπλανό κομμάτι όπως πρέπει. Αφήστε να στεγνώσει καλά και περάστε με κηρόπανο πριν περάσετε το χέρι με πέρλα Επίστρωση διάφανης πέρλας: Εφαρμόστε ένα χέρι πέρλα εξασφαλίζοντας ότι το χέρι πέρλας καλύπτει το υπόστρωμα. Κάθε χέρι πέρλας πρέπει να ξεπερνάει την επισκευασμένη περιοχή για να εξασφαλίσετε μια καλή άκρη σβησίματος. Αφήστε το χέρι πέρλας να στεγνώσει καλά πριν εφαρμόσετε το βερνίκι.

11 ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΠΕΡΛΕΣ 3 ΣΤΑΔΙΩΝ Τοπική επισκευή Το Aquadry χειρός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνετε την εξαέρωση ανάμεσα στα χέρια. Υπόστρωμα (χρώμα): Εφαρμόστε το υπόστρωμα στην προετοιμασμένη περιοχή μέχρι να καλύψει το αστάρι, σβήνοντας κάθε χέρι προς την γύρω περιοχή. Εξαερώστε το υπόστρωμα μέχρι να στεγνώσει καλά πριν περάσετε το χέρι πέρλας. Επίστρωση διάφανης πέρλας: Εφαρμόστε το πρώτο χέρι πέρλας πάνω από το υπόστρωμα, ξεπερνώντας την άκρη του υποστρώματος και μέχρι την περιβάλλουσα περιοχή. Όταν εφαρμόζετε τα υπόλοιπα χέρια επεκταθείτε περισσότερο στην επισκευή όπως χρειάζεται. Αφήστε κάθε χέρι πέρλας να στεγνώσει καλά πριν την επόμενη εφαρμογή. Εξαερώστε μέχρι να στεγνώσει καλά πριν εφαρμόσετε το βερνίκι. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VOC Το όριο VOC έτοιμου προς χρήση προϊόντος για τη συγκεκριμένη κατηγορία από την EU (κατηγορία προϊόντος: IIB.d) είναι μέγιστο 420g/λίτρο Η περιεκτικότητα σε VOC για το συγκεκριμένο προϊόν έτοιμο προς χρήση είναι μέγιστο 420g/λίτρο. Ανάλογα με την επιλογή της μεθόδου εφαρμογής, η περιεκτικότητα σε VOC του προϊόντος μπορεί να είναι μικρότερη από αυτή που ορίζει η οδηγία της EU. Τα παραπάνω προϊόντα είναι κατάλληλα μόνο για επαγγελματική βαφή αυτοκινήτων, και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους εκτός από αυτούς που έχουν προσδιοριστεί. Οι πληροφορίες σε αυτές τις τεχνικές οδηγίες βασίζονται σε τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις και είναι υπεύθυνος ο χρήστης να ακολουθήσει τα απαραίτητα βήματα έτσι ώστε να είναι σίγουρος για την καταλληλότητα του προϊόντος για τον προσδοκώμενο σκοπό. Για σχετικές πληροφορίες για την Υγειά και την Ασφάλεια, ανατρέξτε στις Οδηγίες Ασφαλούς Χρήσης Προϊόντων (MSDS), οι οποίες είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα: Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε: PPG ΕΛΛΑΣ Τατοϊου , Αχαρναί Τηλ: Fax : Τα λογότυπα Nexa Autocolor,, Aquabase, Aquadry, Belco και Ecofast είναι σήματα κατατεθέντα της PPG Industries. Πνευματική ιδιοκτησία 2002 PPG Industries, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η πνευματική ιδιοκτησία των παραπάνω προϊόντων ότι είναι πρωτότυποι επιβεβαιώνεται από την PPG Industries. Το λογότυπο Scotchbrite είναι σήμα κατατεθέν της 3M UK Plc.

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H5870V Γεμιστικά αστάρια P565-4501, P565-4505 & P565-4507 Προϊόντα Περιγραφή P565-4501 Γεμιστικό αστάρι Λευκό Spectral Grey 01

Διαβάστε περισσότερα

Aquabase Plus Διαδικασία Επισκευής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής H1500V. Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής

Aquabase Plus Διαδικασία Επισκευής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής H1500V. Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής Τεχνικές Οδηγίες Φεβρουάριος 2008 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H1500V Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής Προϊόντα Περιγραφή P935-1135 Βασικό Συστήματος Engine

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Βαφής Εσωτερικών Χώρων

Σύστημα Βαφής Εσωτερικών Χώρων Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Σύστημα Βαφής Εσωτερικών Χώρων Μηχανής Βασικό Συστήματος Engine Bay P560-1000 Προϊόντα Περιγραφή P560-1000 Βασικό Συστήματος Engine

Διαβάστε περισσότερα

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Προϊόντα P565-5301

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Γρήγορα Αστάρια HS Υγρό σε Υγρό P565-3030 & P565-3031 Προϊόν Περιγραφή P565-3030 Γρήγορο Αστάρι Υγρό σε Υγρό HS - Γκρι P565-3031

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P

Βερνίκι HS Plus P Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6683 Περιγραφή P190-6683 HS Plus Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος -Μεσαίος P210-875

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Πληροφορίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι 2K SR Ceramic P190-6512 Περιγραφή P190-6512 Βερνίκι 2K SR Ceramic P210-8625 2K Σκληρυντής για το Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS Clearcoat P190-6550 Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS P190-6550 Περιγραφή P190-6550 HS Βερνίκι P210-8632 HS Σκληρυντής - Γρήγορος P210-8633

Διαβάστε περισσότερα

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα 2K HS Plus Express Βερνίκι P190-6659 Περιγραφή P190-6659 2K HS Plus Express Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊον Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν 2K Χαμηλών VOC Βερνίκι Περιγραφή 2K χαμηλών VOC Βερνίκι P210-8620 2K Μεσαίος σκληρυντής P210-8615 2K Γρήγορος σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Self Levelling Αστάρι P565-5601, P565-5605, P565-5607 Προϊόν Περιγραφή P565-5601 Self Levelling Αστάρι - SG1 P565-5605 Self

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 Product Name/Product Code Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Γεμιστικά Αστάρια/Υποστρώματα Σύστημα Υψηλών Στερεών P565-888 & P565-889 Προϊόν Περιγραφή P565-888

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό J2970 V Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2013 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS Plus P190-7020 Περιγραφή P190-7020 HS Plus Βερνίκι P210-8815 HS Plus Σκληρυντής P850-1692/1693/1694/1695

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6676 Περιγραφή P190-6676 HS Plus Βερνίκι P210-870 2K HS Σκληρυντής Γρήγορος P210-872 2K HS

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY 2K HS Plus P471- σειρά Σύστημα Μονής Επίστρωσης Προϊόν Περιγραφή P471-2K HS Plus Βασικά Μονής P472-2K HS Plus Βασικά Μονής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Precleaners P980-251/9010 E1300 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ V Πολυεστερικοί Στόκοι 2 - συστατικών Προϊόν Περιγραφή P551-1050 Στόκος γενικής χρήσης (για

Διαβάστε περισσότερα

Process Data Sheet November 2014

Process Data Sheet November 2014 Process Data Sheet November 2014 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Clean Vivid Ruby Χρωστική για Βερνίκι Διαδικασία Εφαρμογής Περιγραφή P190-1005 Clean Vivid Ruby Χρωστική για Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H5672V Αστάρι Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707

Διαβάστε περισσότερα

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H4700V Eco+ Αστάρια Σουρφασέρ P565-4471, P565-4475 & P565-4477 Προϊόν Περιγραφή P565-4471 Eco+ Αστάρι Σουρφασέρ Ανοιχτό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014

Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014 Τεχνικές Οδηγίες Ιούλιος 2014 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Βερνίκι HS Plus Υψηλών θερμοκρασιών P190-7010 Προϊόν Περιγραφή P190-7010 Βερνίκι HS Plus Υψηλών θερμοκρασιών P210-8815 HS Plus

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

UV- Αστάρι για Μπαλώματα P

UV- Αστάρι για Μπαλώματα P Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY UV- Αστάρι για Μπαλώματα P110-5000 H5000V Προϊόν Περιγραφή P110-5000 UV- Αστάρι για Μπαλώματα Καθαριστικό Επιφανείας για το UV-

Διαβάστε περισσότερα

UHS Extra Clearcoat UHS Extra Clearcoat ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ

UHS Extra Clearcoat UHS Extra Clearcoat ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ UHS Extra Clearcoat Το UHS Extra Clearcoat οι σκληρυντές και τα διαλυτικά έχουν δημιουργηθεί από τη MAXMEYER χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να προσφέρουν ένα προϊόν εύκολο στη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης Περιγραφή Υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης τελευταίας τεχνολογίας, ενός συστατικού. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεταλλικών και μη μεταλλικών αποχρώσεων καθώς και αποχρώσεων πέρλας. Έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-03-02 10.06.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ NOVAKRYL 2+1 HS - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ 2+1 H.S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το NOVAKRYL 2+1 HS είναι ακρυλικό βερνίκι υψηλής περιεκτικότητας σε στερεά. Προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

Primer Surfacer EP II

Primer Surfacer EP II Περιγραφή Εποξικό αστάρι σουρφασέρ δυο συστατικών, χωρίς χρωµικά, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και µε καλές ιδιότητες πρόσφυσης και αντοχής στη διάβρωση σε όλα τα υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Αστάρι σουρφασέρ για εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό, δυο συστατικών, χωρίς ισοκυανικά, υψηλής γεµιστικότητας, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

WAVE 2.0. Łukasz KELAR Training Department Director

WAVE 2.0. Łukasz KELAR Training Department Director Łukasz KELAR Training Department Director 1 Υ ΑΤΟ ΙΑΛΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BINDER WAVE 1.0 ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ BINDER WAVE 2.0 ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΙΚΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ BINDER

Διαβάστε περισσότερα

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better.

D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι Faster, Harder, Better. D8175 D8175 Rapid Πολύ Performance Γρήγορο Βερνίκι Clearcoat Faster, Faster, Harder, Harder, Better. Better. Το προϊόν Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα Υποστήριξη Marketing ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ Η τεχνολογία της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Λ. ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας Συσκ/σία Μάυρο Μάτ Τιμή 500 ml 633 005 633 004 633 021 5,28 Χρώματα Αυτοκινήτων σε Spray. Ιδανικό προιόν για γρήγορη, οικονομική και ποιοτική βαφή σε έτοιμες αποχρώσεις. Η υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track SF είναι ένα άκρως καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design)

SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design) SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design) Επανάσταση στην Βαφή... Νέα Μοντέλα SATAjet 5000 Β Phaser με δυνατότητα ψηφιακής μετατροπής με SATA Adam 2 Επανάσταση στον Τρόπο Βαφής και τις Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

Το einza All-Grund δεν περιέχει μόλυβδο και χρώμιο, και είναι χρωματισμένο με ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία.

Το einza All-Grund δεν περιέχει μόλυβδο και χρώμιο, και είναι χρωματισμένο με ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 181 All-Grund Συνδυασμός χρωμάτων με einza mix Ι. Το Προϊόν Το einza All-Grund είναι ένα ισχυρό-ταχυστεγνωτο αντισκωριακο αστάρι, για γενική χρήση. Εξαιτίας του συνδυασμού

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για

Διαβάστε περισσότερα

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A Aqua All-Grund Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza Aqua All-Grund είναι αντισκωριακο αστάρι ενός συστατικού, υδατοδιαλυτο, µε καλό γέµισµα, συµβατό µε το περιβάλλον, για εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

Ελαφρύς: 0,8 πυκνότητα Απλή αναλογία ανάμιξης 1 : 1 με το βάρος ή με τον όγκο Εύκολο με τη χρήση γυαλόχαρτου Γρήγορο στέγνωμα

Ελαφρύς: 0,8 πυκνότητα Απλή αναλογία ανάμιξης 1 : 1 με το βάρος ή με τον όγκο Εύκολο με τη χρήση γυαλόχαρτου Γρήγορο στέγνωμα RESOLTECH 8050 Εποξικός στόκος φινιρίσματος Ελαφρύς: 0,8 πυκνότητα Απλή αναλογία ανάμιξης 1 : 1 με το βάρος ή με τον όγκο Εύκολο με τη χρήση γυαλόχαρτου Γρήγορο στέγνωμα Το RESOLTECH 8050 / 8058 είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βασικά μέτρα ασφαλείας: 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A Aqua All-Grund Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza Aqua All-Grund είναι αντισκωριακο αστάρι ενός συστατικού, υδατοδιαλυτο, µε καλό γέµισµα, συµβατό µε το περιβάλλον, για εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Lawinit 2-K- Haftprimer

Lawinit 2-K- Haftprimer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 233 Lawinit 2-K- Haftprimer Υδροδιαλυτό χαµηλη οσµη Ασφαλες. Ι. Το Προϊόν Το einza Lawinit 2-K-Haftprimer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση εποξειδικη

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα Ακρυλικό διπλής

Χρώμα Ακρυλικό διπλής Χρώμα Ακρυλικό διπλής Imię Nazwisko Tomasz TOMCZYK ΧΡΩΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΙΠΛΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ BINDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ BINDER SPECTRAL BASE 1.0 ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΙΓΜΑ 1+1 μεταλλικά 2+1 μη μεταλλικά 1 + 0,75 ΧΡΩΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

resoltech 1010 Σκληρυντές Εποξικό σύστημα βάσης νερού

resoltech 1010 Σκληρυντές Εποξικό σύστημα βάσης νερού resoltech 1010 Σκληρυντές 1014-1016 Εποξικό σύστημα βάσης νερού Ματ ή Πολύ γυαλιστερό αστάρι & βερνίκι 1 / 1 Εύκολη αναλογία ανάμιξης κατά όγκο Καθαρίστε τα πινέλα και τα ρολά με νερό μόνο Εξαιρετικά λεπτόρρευστο,

Διαβάστε περισσότερα

SATAjet 5000 B Phaser

SATAjet 5000 B Phaser SATAjet 5000 B Phaser SATAJet 5000 B Phaser Αξεπέραστη Ποιότητα Κατασκευής Νέα βελτιωμένη πλαινή ρύθμιση βεντάλιας με μόλις 1/4 της στροφής για άμεση αντίδραση και προασαρμογή στις απαιτήσεις της βαφής.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m²

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m² Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 13/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.090 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945074100000006 Sikalastic Metal Primer Sikalastic Metal Primer (Liquid Plastics Metal Primer) Αντιδιαβρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης

Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.04.010 Sika Minipack - Κόλλα Πλακιδίων Εύκαμπτη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα πλακιδίων υψηλής απόδοσης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή

Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2006 Κωδικός: G.04.03 Sika Ceram 250 Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων με χαλαζιακά αδρανή - πολυμερή Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Η Sika Ceram 250 είναι ένα προϊόν έτοιμο

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond. Περιγραφή των Ασταριών Sika Primers. Περιεχόμενα:

Construction. Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond. Περιγραφή των Ασταριών Sika Primers. Περιεχόμενα: Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 19/11/2009 Κωδικός:02.02.030 Πίνακας Ασταριών Sika Primer για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Περιγραφή των Ασταριών

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz. Εγχειρίδιο Βαφής Επιβατικών Αυτοκινήτων Ευρώπη

Mercedes-Benz. Εγχειρίδιο Βαφής Επιβατικών Αυτοκινήτων Ευρώπη CREATING TOGETHER Mercedes-Benz Εγχειρίδιο Βαφής Επιβατικών Αυτοκινήτων Ευρώπη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Ποιοτική επισκευή βαφής 3 α) Προετοιμασία 3 β) Εργαλεία 4 γ) Στεγνό τρίψιμο 5 δ) Γεμιστικό EΡ 5 2 Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/05/2014 Κωδικός: 11.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803040050000002 EN 13813 06 Sikafloor -ProSeal-22 Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.03.060 Sika Primer MB Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Construction

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Εποξειδική με οξείδια σιδήρου και τελική πολυουρεθανική βαφή EN 1504-2 08 0921. Περιγραφή Προϊόντος

Construction. Εποξειδική με οξείδια σιδήρου και τελική πολυουρεθανική βαφή EN 1504-2 08 0921. Περιγραφή Προϊόντος Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 19/02/2014 (v1) Κωδικός: 07.06.050 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010602000040000004 EG-System EN 1504-2 08 0921 EG-System Εποξειδική με οξείδια σιδήρου και τελική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΦΕΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΒΑΦΕΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ IL EUROPEA κατ f-βερνίκια και βαφές εμποτισμού για ξύλο μεγιστο περιεχομενο 30 γ/λτ ΠΟΕ + - 8 mq για εσωτερικο/ IM 30-- ΒΑΦΕΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ Ετοιμο προς χρηση εφαρμογη καλυψη στεγνωμα Καθαρισμος ΒΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ.Α. 30.6661.46002 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.1. Πλαστικό εσωτερικού χώρου Τα προς προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι κατοικίες που βρίσκονται εκτεθειµένες σε συνθήκες µε έντονες κλιµατολογικές διακυµάνσεις πρέπει να προστατεύονται από όλους εκείνους τους παράγοντες που, µε το πέρασµα του χρόνου, µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer

Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 010 Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το Προϊόν Το einza Lawirostal 2-K-Epoxi-Primer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145 LawiPur Versiegelung Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002 Ι. Το Προϊόν Το einza LawiPur Versiegelung είναι µια άχρωµη-άοσµηυδατοδιαλυτη επίστρωση 2-συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

Αντιολισθητικές γυαλιστερές πούδρες. 1. Χαρακτηριστικά προϊόντος. 2. Τεχνικές πληροφορίες. 3. Παραλλαγές και ειδικά σκευάσματα

Αντιολισθητικές γυαλιστερές πούδρες. 1. Χαρακτηριστικά προϊόντος. 2. Τεχνικές πληροφορίες. 3. Παραλλαγές και ειδικά σκευάσματα -XXX TECHNICAL TOOLS Informazioni: 1. Χαρακτηριστικά προϊόντος 2. Τεχνικές πληροφορίες 3. Παραλλαγές και ειδικά σκευάσματα 4. Έκδοση σουμπλιχρωμίας 5. Δοκιμή αντοχής στην τριβή 6. Εφαρμογή για ένα καλό

Διαβάστε περισσότερα

SATAjet 1000 B RP & HVLP

SATAjet 1000 B RP & HVLP SATAjet 1000 B RP & HVLP Νέα Οικονομικά μοντέλα για γενικές βαφές και εξοικονόμιση υλικών μέσω τεχνολογίας HVLP και RP Χαμηλό βάρος, εξαιρετική βεντάλια, γρήγορη παραγωγή και μεγάλη οικονομία στο χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond

Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2006 Κωδικός:E.01.14 Πίνακας Ασταριών Sika Primer για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Περιγραφή των Ασταριών

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L.

Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L. Μέθοδος Εφαρµογής SikaCarboShear L 1/6 Έκδοση 11/2002 Μέθοδος Εφαρµογής Sika CarboShear L. Α) Προετοιµασία υποστρώµατος. 1. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή από λάδια, σκόνες, βαφές, τσιµεντόνερα κτλ.

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα