June 10-14, 2019 Washington, DC - New York - San Francisco

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "June 10-14, 2019 Washington, DC - New York - San Francisco"

Transcript

1 June 10-14, 2019 Washington, DC - New York - San Francisco Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την υποστήριξη του Enterprise Greece διοργάνωσαν με επιτυχία το 3 ο Greek Investment Roadshow στις ΗΠΑ από 10 έως 14 Ιουνίου Το Greek Investment Roadshow στις ΗΠΑ αποτελεί πρωτοβουλία των παραπάνω φορέων, οι οποίοι έχουν ενώσει τα τελευταία χρόνια τις δυνάμεις τους, προκειμένου να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ΗΠΑ τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας μας και τις δυνατότητες ελληνο-αμερικανικής επιχειρηματικής συνεργασίας. Την ελληνική αποστολή ενίσχυσαν φέτος με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt. Το Roadshow περιελάμβανε: Επιχειρηματικές συναντήσεις στην Washington, DC(10-11 Ιουνίου), Τη διοργάνωση του 8 th Greek Investment Forum στη New York (11-12 Ιουνίου) Παρουσιάσεις και επισκέψεις στο San Francisco (13-14 Ιουνίου). WASHINGTON, DC 10 Ιουνίου 2019 Επίσκεψη στο US Chamber of Commerce Συζήτηση με εκπροσώπους και μέλη του USCoC (μεγάλες αμερικανικές εταιρείες). Την συζήτηση συντόνισε η Marjorie Chorlins VP International Affairs. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα πεδία συνεργασίας ελληνικών και αμερικανικών επιχειρήσεων.

2 Επίσκεψη στο ΔΝT Πραγματοποιήθηκε συνάντηση, ενημέρωση και αποτίμηση από τον κ. Μ. Ψαλιδόπουλο, εκπρόσωπο της Ελλάδος στο ΔΝΤ, του ρόλου του Οργανισμού τα τελευταία χρόνια στην αντιμετώπιση των οικονομικών ζητημάτων στην Ελλάδα. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι νέες κατευθύνσεις πολιτικής του ΔΝΤ. Επίσκεψη στην Παγκόσμια Τράπεζα Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και παρουσίαση από πλευράς κ. Χρ. Παπουτσή, εκπρόσωπο της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα, των δράσεων στην Ελλάδα της IBRD (International Bank for Reconstruction and Development) και της IFC (International Finance Corporation), θυγατρικών της Παγκόσμιας Τράπεζας. Επίσης δόθηκαν αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα και τις συμβάσεις που μπορούν να συναφθούν με εταιρείες στην Ελλάδα, ως μέρος των διεθνών προγραμμάτων του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας. 11 Ιουνίου 2019 Συν-διοργάνωση δύο εκδηλώσεων στο Atlantic Council Στα γραφεία του AC διοργανώθηκαν σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και το Χρηματιστήριο Αθηνών δύο εκδηλώσεις. Αρχικά ένα κλειστό πρόγευμα εργασίας (25 ατ.) με εκπροσώπους του Αtlantic Council, κυβερνητικά στελέχη καθώς και στελέχη της Γερουσίας των ΗΠΑ Στο πρόγευμα εργασίας συμμετείχε και ο Πρέσβης των ΗΠΑ κ. G. Pyatt καθώς και ο Ελληνας Πρέσβης κ. Λαλάκος. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε ο γεωστρατηγικός ρόλος της Ελλάδος και οι συμμαχίες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Επίσης τονίστηκε από την αμερικανική πλευρά ότι οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα βρίσκονται σε εξαιρετικό σημείο και ότι η Ελλάδα αποτελεί για τις ΗΠΑ πύλη για την ευρύτερη περιοχή και σημαντικό παράγοντα σταθερότητας.

3 Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση παρουσία 80 περίπου προσκεκλημένων με θέμα «Η Ελλάδα ως Γεωστρατηγικός Σύμμαχος». Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. G. Pyatt, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Χουλιαράκης και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με το συντονισμό της Δημοσιογράφου κ. Κ. Σώκου παρουσίασαν και συζήτησαν με εκπροσώπους αμερικανικών επιχειρήσεων, οργανισμών και συμβουλευτικών ιδρυμάτων τις δυνατότητες ελληνο-αμερικανικής συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου καθώς και την αμερικανική στρατηγική για την περιοχή. NEW YORK 8 TH GREEK INVESTMENT FORUM IN NEW YORK Τhe Peninsula hotel Συναντήσεις 1-1 Στο πλαίσιο του Forum πραγματοποιήθηκαν 227 κατ ιδίαν συναντήσεις συνολικάμεταξύ 61 διαχειριστών χαρτοφυλακίων και αναλυτών που εκπροσωπούσαν 52 αμερικανικά κυρίως επενδυτικά κεφάλαια και συζήτησαν με εκπροσώπους σε ανώτατο επίπεδο από τις παρακάτω 18 εταιρείες: Aegean Airlines, Alpha Bank, Athens Exchange Group, Autohellas, Eurobank, Fourlis, GEK Terna, Hellenic Petroleum, Iktinos Hellas, Motor Oil, Mytilineos Group, National Bank of Greece, OPAP, Piraeus Bank, Profile Software, Public Power Corporation, Sarantis Group, Terna Energy.

4 Briefing Session: Outlook and prospects of the Greek economy Στο πλαίσιο του Forum διοργανώθηκε επίσης ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Χουλιαράκη και ομιλίες οικονομολόγων διεθνούς κύρους, όπως των κ.κ.willem H. Buiter, Special Economic Advisor, της Citi στη Νέα Υόρκη, με θέμα: «Greece and Europe: Outlook and Prospects», και Ιra Kalish, Chief Global Economist, Deloitte στη Νέα Υόρκη, με θέμα: «Global Economic Trends and Greece». Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση από τον Ηλία Ηλιάδη, Αναπληρωτή Διευθυντή Υποστήριξης Επενδύσεων της Enterprise Greece, με θέμα: «Greece in the spotlight: Investment Opportunities for International Investors». Τέλος, στην εκδήλωση απεύθυναν εναρκτήριο χαιρετισμό οι κ.κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, CEO, ATHEXGROUP και ο κ. Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος AMCHAM, ενώ τα συγκεντρωτικά σχόλια στο κλείσιμο της εκδήλωσης, έκανε ο Πρόεδρος του ATHEXGROUP, κ. Γεώργιος Χαντζηνικολάου. Δεξίωση Δικτύωσης στο Lavo Club Στην δεξίωση προσκλήθηκαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι των εισηγμένων εταιρειών, Αμερικανοί διαχειριστές κεφαλαίων και εκπρόσωποι επενδυτικών οίκων, επιφανείς ελληνο-αμερικανοί επιχειρηματίες, τα μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής κ.ά.

5 12 Ιουνίου 2019 Συνέχεια Συναντήσεων Β2Β Εκδήλωση του Enterprise Greece-Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με διεθνείς επενδυτές Θέμα: Let Greece inspire you! Invest in Prosperous Business Ventures Κλειστή Δεξίωση στη Deloitte Στη δεξίωση συμμετείχαν συνεργάτες της Deloitte και αμερικανοί επενδυτές. Ο Πρέσβης κ. Pyatt απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Εκ μέρους της Deloitte o κ. Καφάτος καλωσόρισε τα μάλη της αποστολής στα επιβλητικά γραφεία της εταιρίας στο Rockefeller Plaza.

6 Kλειστό δείπνο εργασίας με εκπροσώπους αμερικανικών funds Στο δείπνο συμμετείχαν μέλη της ελληνικής αποστολής, εκπρόσωποι των χορηγών του Forum και αμερικανικών funds και συζητήθηκαν οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Παρουσία στα αμερικανικά ΜΜΕ Πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις στην τηλεόραση και αρθρογραφήσεις στον τύπο σε σημαντικά αμερικανικά ΜΜΕ (Βloomberg, Yahoo Finance, CNN) από τις διοικήσεις του ATHEXGROUP, του AMCHAM και της Citi. Το Forum υποστηρίχθηκε χορηγικά από κορυφαίους Ελληνικούς και ξένους οίκους Χρυσοί Χορηγοί Alpha Finance, Citi, Eurobank Equities/Auerbach Grayson, Investment Βank of Greece, Morgan Stanley, ΝΒG Securities/ Rosenblatt Securities και Piraeus Securities Αργυρός Χορηγός Deloitte SAN FRANCISCO 13 Ιουνίου 2019 Εκδήλωση του Enterprise Greece- Investment Workshop and Silicon Valley Networking Event Θέμα: Connect with Greece σε συνεργασία με το European Institute of Technology (EIT Digital). Στο workshop παρευρέθησαν περίπου 70 εκπρόσωποι του οικοσυστήματος τεχνολογίας της Silicon Valley (business angels, VCs κλπ.).

7 14 Ιουνίου 2019 Επίσκεψη στο Plug & Play Επίσκεψη των μελών της αποστολής στη διεθνούς φήμης θερμοκοιτίδα Plug & Play, όπου τους έγινε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της, τις διεθνείς συνεργασίες που έχουν με διάφορες χώρες καθώς και τις διαδικασίες επιλογής και φιλοξενίας καινοτόμων επιχειρήσεων στις εγκαταστάσεις του. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά επίσημη ελληνική αποστολή επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κέντρο. Επίσκεψη στο Singularity University Επίσκεψη των μελών της αποστολής στο Singularity University, όπου τους έγινε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του, τα projects τα οποία επεξεργάζεται, τις συνεργασίες που έχει συνάψει διεθνώς καθώς και το πώς ο συγκεκριμένος οργανισμός οραματίζεται την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις επιπτώσεις της στην παγκόσμια οικονομία, το περιβάλλον και εν γένει την καθημερινότητα των ανθρώπων.

8 Επίσκεψη στη Google Επίσκεψη των μελών της αποστολής στις εγκαταστάσεις της Google, όπου τους έγινε ξενάγηση στις εκπληκτικές ομολογουμένως εγκαταστάσεις της από δύο Ελληνίδες μηχανικούς-στελέχη της εταιρίας με τις οποίες, μετά το πέρας της ξενάγησης, τα μέλη της αποστολής είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τους Έλληνες που εργάζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό και τις συνθήκες που θα τους επέτρεπαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Επίσκεψη στη Facebook Επίσκεψη των μελών της αποστολής στις εγκαταστάσεις της Facebook, όπου ξεναγήθηκαν στις εξαιρετικές ομολογουμένως εγκαταστάσεις της από δύο Ελληνες μηχανικούς-στελέχη της εταιρίας με τους οποίους μετά το πέρας της ξενάγησης, τα μέλη της αποστολής είχαν εκ νέου μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τους Ελληνες που εργάζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό και τις συνθήκες που θα τους επέτρεπαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots 5 Δεκεμβρίου 2018 Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων

Διαβάστε περισσότερα

Αναθεώρηση της σύνθεσης του Δείκτη FTSE-Med Επισυνάπτεται η σχετική Ανακοίνωση

Αναθεώρηση της σύνθεσης του Δείκτη FTSE-Med Επισυνάπτεται η σχετική Ανακοίνωση Αναθεώρηση της σύνθεσης του Δείκτη FTSE-Med Επισυνάπτεται η σχετική Ανακοίνωση 0115/00007220/el Ανακοινώσεις ΧΑΚ Cyprus Stock Exchange CSE Attachment: 1. CSE Announcement Non Regulated Publication Date:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. 12 th Annual Greek Roadshow in London. 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου. 12 th Annual Greek Roadshow in London. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δελτίο Τύπου 21 Σεπτεμβρίου 2017 12 th Annual Greek Roadshow in London Ολοκληρώθηκε σήμερα το 12 ο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων (12 th Annual Greek Roadshow) στο Λονδίνο. Το φετινό Roadshow, ακολουθώντας

Διαβάστε περισσότερα

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 1 4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 4 th ARAB-HELLENIC ECONOMIC FORUM Athens, 03-04 June, 2015 Υπό την αιγίδα: Εταίρος και Κύριος Χορηγός: Jordan Chamber of Commerce Τίτλος: 35 years of Excellence in

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει. την Καινοτόμο. Επιχειρηματικότητα

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει. την Καινοτόμο. Επιχειρηματικότητα Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα Απολογισμός 2018 Στόχος προγράμματος ΝΒG Business Seeds Το NBG Business Seeds (www.nbg.gr/nbgseeds) της Εθνικής Τράπεζας είναι ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σηµαντικές ευκαιρίες στον τοµέα της υψηλής τεχνολογίας και ιδιαίτερα της

Σηµαντικές ευκαιρίες στον τοµέα της υψηλής τεχνολογίας και ιδιαίτερα της ελτίο Τύπου Αθήνα, 6 Μαΐου 2009 Συµπεράσµατα του συνεδρίου «Bridging the Gap - High Tech Entrepreneurship in Greece and Synergies With Silicon Valley» µε κεντρικό οµιλητή τον Ειδικό Γραµµατέα για την Ανταγωνιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανταγωνιστικότητα της Κυπριακής Οικονοµίας Αποτελέσµατα Εκθεσης Παγκόσµιας Ανταγωνιστικότητας

Η Ανταγωνιστικότητα της Κυπριακής Οικονοµίας Αποτελέσµατα Εκθεσης Παγκόσµιας Ανταγωνιστικότητας ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ THE CYPRUS DEVELOPMENT BANK Η Ανταγωνιστικότητα της Κυπριακής Οικονοµίας Αποτελέσµατα Εκθεσης Παγκόσµιας Ανταγωνιστικότητας 2006-2007 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Έντιµε

Διαβάστε περισσότερα

Πηγές Πληροφόρησης Ενημέρωσης

Πηγές Πληροφόρησης Ενημέρωσης Πηγές Πληροφόρησης Ενημέρωσης Πηγή Πληροφόρησης - Ενημέρωσης Ηλεκτρονική Διεύθυνση & Στοιχεία Επικοινωνίας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Πληροφορίες που μπορεί να Αντληθούν - Σχόλια White House http://www.whitehouse.gov/

Διαβάστε περισσότερα

Athenaeum InterContinental

Athenaeum InterContinental 7.5.2018 Athenaeum InterContinental digital economy forum 2016 Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή Ο ΣΕΠΕ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων της δυναμικής του πορείας από την ίδρυσή του και με όραμα τη

Διαβάστε περισσότερα

27/04/17 Οικονομικά - Εταιρικά Νέα -- Εξετάσεις στο roadshow του Ιουνίου στη Ν. Υόρκη θα δώσουν οι εισηγμένες Ισως πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2012, οι διοικήσεις των εταιρειών της υψηλής κεφαλαιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ από την περιοχή της Μεσογείου

Ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ από την περιοχή της Μεσογείου Ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ από την περιοχή της Μεσογείου Συνεργασίες για την προώθηση της περιφερειακής καινοτομίας σε νησιωτικές περιοχές Dr Απόστολος Δημητριάδης Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Athens Summit Investment 26 Φεβρουαρίου 2016, Ξενοδοχείο Grande Bretagne

Athens Summit Investment 26 Φεβρουαρίου 2016, Ξενοδοχείο Grande Bretagne Athens Summit Investment 26 Φεβρουαρίου 2016, Ξενοδοχείο Grande Bretagne Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο έγινε υποστηρικτής του Athens Investment Summit,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 Ενότητες 1. Κατάσταση μελών του Ελληνο- Aφρικανικού Επιμελητηρίου 2. Σκοπός του Επιμελητηρίου 3. Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες 4. Διεύθυνση Χώρου

Διαβάστε περισσότερα

Βέλτιστες πρακτικές για Επιχειρηματικούς Αγγέλους

Βέλτιστες πρακτικές για Επιχειρηματικούς Αγγέλους Βέλτιστες πρακτικές για Επιχειρηματικούς Αγγέλους Παρουσίαση: Παναγιώτης Χ. Κετικίδης Andreas Baresel-Bofinger Αντώνιος Ι. Αρχοντόπουλος Ελληνικό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Slide 1 of 28 Ελληνικό Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond

4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond 4000 specialists, 600 local points, more than 50 countries in Europe and beyond Wherever you are, we re there to support small business Providing information and advice on market opportunities, European

Διαβάστε περισσότερα

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. EKΘΕΣΗ : ΔΕΘ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: 74 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 : ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-64 ΕΤΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 74 ης ΔΕΘ AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

μπροστά και κάτω από ρευστές και ευμετάβλητες συγκυρίες σε οικονομικό, πολιτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, όχι μόνο εδώ αλλά σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

μπροστά και κάτω από ρευστές και ευμετάβλητες συγκυρίες σε οικονομικό, πολιτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, όχι μόνο εδώ αλλά σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Αξιότιμοι κύριε Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών, κύριοι Πρέσβεις ξένων κρατών, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και Οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διακεκριμένοι ομιλητές και προσκεκλημένοι, αγαπητές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ / GRAND TOTAL : 7,144,424 ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ / % OF TOTAL

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ / GRAND TOTAL : 7,144,424 ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ / % OF TOTAL Σ.Μ.Ε. ''FTSE/Χ.Α. Large Cap'' - FUTURES ''FTSE/Athex Large Cap'' 1 NBG SECURITIES A.E.Π.Ε.Υ. - NBG SECURITIES S.A. 1,811,334 25.35 2 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - INVESTMENT BANK OF GREECE S.A. 1,475,444

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Δευτέρα 28 Απριλίου 2014. Ίδρυμα Ευγενίδου. Λ. Συγγρού 387 175 64 Παλαιό Φάληρο. Υποστηρικτές.

Διοργανωτές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Δευτέρα 28 Απριλίου 2014. Ίδρυμα Ευγενίδου. Λ. Συγγρού 387 175 64 Παλαιό Φάληρο. Υποστηρικτές. Διοργανωτές κξαιθ 3 ο Ελληνοκινεζικό Επιχειρηματικό Συνέδριο 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 Ίδρυμα Ευγενίδου Λ. Συγγρού 387 175 64 Παλαιό Φάληρο Υποστηρικτές Υπό την αιγίδα Χορηγοί Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ Δρ. Μαρία Μακριδάκη Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη 28 χρόνια εμπειρίας στη Μεταφορά Τεχνολογίας 2 Γεφυρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Αγαπητές φίλες και φίλοι, Θα ήθελα πρώτα απ όλα να σας ευχαριστήσω θερμά που μας τιμάτε με την παρουσία σας στη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα, για την παρουσίαση των νέων διαδικτυακών υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Γρ. Δημοσίων Σχέσεων Κέρκυρα, 25. 05.2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεργασία με φορείς της Αμερικανικής Ομογένειας ετοιμάζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο μετά το πρόσφατο ταξίδι της

Διαβάστε περισσότερα

Title. Συνέργειες για την εξωστρέφεια και την καινοτομία των επιχειρήσεων. Sub-title. 5 Μαρτίου 2015 Ημερίδα εξωστρέφειας

Title. Συνέργειες για την εξωστρέφεια και την καινοτομία των επιχειρήσεων. Sub-title. 5 Μαρτίου 2015 Ημερίδα εξωστρέφειας Συνέργειες για την εξωστρέφεια και την καινοτομία των επιχειρήσεων Title 5 Μαρτίου 2015 Ημερίδα εξωστρέφειας Sub-title Χριστιάνα Σιαμπέκου Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης(EKT) Enterprise Europe Network - Hellas

Διαβάστε περισσότερα

http://www.eea.gr/gr/el/articles/ypoyrgoi-se-anazitisi-ependyton

http://www.eea.gr/gr/el/articles/ypoyrgoi-se-anazitisi-ependyton Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙ Α ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Ε.Ε.Α. ΙΟΙΚΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.Σ. ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2012-2014 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Μια σύντομη επισκόπηση στην πορεία του Επιμελητήριου

ΕΛΛΗΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Μια σύντομη επισκόπηση στην πορεία του Επιμελητήριου 1999-2015 ΕΛΛΗΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Μια σύντομη επισκόπηση στην πορεία του Επιμελητήριου Ενότητες 1. Σκοπός του Επιμελητηρίου 2. Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες 1. Σκοπός Επιμελητηρίου Σκοπός του Ελληνο-

Διαβάστε περισσότερα

Από το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του Επιμελητηρίου το έτος 2009 θα αναφερθούν εδώ τα βασικότερα σημεία.

Από το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του Επιμελητηρίου το έτος 2009 θα αναφερθούν εδώ τα βασικότερα σημεία. 4. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Από το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του Επιμελητηρίου το έτος 2009 θα αναφερθούν εδώ τα βασικότερα σημεία. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το 2009 ξεκίνησε με τις εξαιρετικά προσφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 4 ο Ενεργειακό Συμπόσιο της HAEE: Εν αναμονή όλων των εξελίξεων σε Ελλάδα και Ευρώπη στον κρίσιμο τομέα της ενέργειας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 4 ο Ενεργειακό Συμπόσιο της HAEE: Εν αναμονή όλων των εξελίξεων σε Ελλάδα και Ευρώπη στον κρίσιμο τομέα της ενέργειας. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4 ο Ενεργειακό Συμπόσιο της HAEE: Εν αναμονή όλων των εξελίξεων σε Ελλάδα και Ευρώπη στον κρίσιμο τομέα της ενέργειας. Περισσότεροι από 100 διακεκριμένοι ομιλητές από διεθνείς και εγχώριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

H ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ RESTART OF THE GREEK ECONOMY INVESTMENTS INNOVATION DEVELOPMENT

H ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ RESTART OF THE GREEK ECONOMY INVESTMENTS INNOVATION DEVELOPMENT 2 ΣΥΝΕΔΡΙΟ CONFERENCE - 20. & 21.10.2017 - ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ GALA DINNER - 20.10.2017 - ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ PARALLEL SESSIONS - 20. & 21.10.2017 - 3 1 η ημέρα Εναρκτήριες ομιλίες 1 st day Opening remarks

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη

Στόχος του σεμιναρίου. Σε ποιους απευθύνεται. Οφέλη Στόχος του σεμιναρίου Το LinkedIn σεμινάριο είναι ένα σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Socialab την Τρίτη 21 Απριλίου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όσων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Press Release Δελτίο Τύπου

Press Release Δελτίο Τύπου Press Release Δελτίο Τύπου Νέα Υόρκη, 6 Μαρτίου, 2017 Capital Link Invest in Cyprus Forum Τετάρτη 22 Μαρτίου, 2017 Νέα Υόρκη Το Συνέδριο της Capital Link «Invest in Cyprus Forum» θα πραγματοποιηθεί στη

Διαβάστε περισσότερα

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός 6 ο Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές στην Ελλάδα «Ενέργεια Περιβάλλον Οικονοµία» 17-18 Οκτωβρίου 2013 Τεχνικό Επιµελητήριο Ελλαδος Τµήµα Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη 54643 Απολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Δευτέρα 28 Απριλίου 2014. Ίδρυμα Ευγενίδου. Λ. Συγγρού 387 175 64 Παλαιό Φάληρο. Υποστηρικτές.

Διοργανωτές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Δευτέρα 28 Απριλίου 2014. Ίδρυμα Ευγενίδου. Λ. Συγγρού 387 175 64 Παλαιό Φάληρο. Υποστηρικτές. Διοργανωτές κξαιθ 3 ο Ελληνοκινεζικό Επιχειρηματικό Συνέδριο 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 Ίδρυμα Ευγενίδου Λ. Συγγρού 387 175 64 Παλαιό Φάληρο Υποστηρικτές Υπό την αιγίδα Χορηγοί Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Μία Νέα Ατζέντα για την Ανάπτυξη»

Δελτίο Τύπου. «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Μία Νέα Ατζέντα για την Ανάπτυξη» Δελτίο Τύπου «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Μία Νέα Ατζέντα για την Ανάπτυξη» Οι εργασίες και διαβουλεύσεις του 7 ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ έλαβαν χώρα στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών, στις

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ PANAGIOTIS MIHALOS SECRETARY GENERAL FOR INTERNATIONAL ECONOMIC RELATIONS, MINISTRY OF FOREING AFFAIRS, GREECE TO THE SECOND GREEK EU PRESIDENCY CONFERENCE «Europe and the

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα. 23-24 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα. 23-24 Απριλίου 2013 Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οργάνωση Study Visit στο πλαίσιο του έργου ClusterPoliSEE στην Αθήνα 23-24 Απριλίου 2013 Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της

Διαβάστε περισσότερα

0180/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση GMM Global Money Managers Ltd Hellas-Cyprus Recovery Fund. Correction To:0180/

0180/ /el Ετήσια Οικονομική Έκθεση GMM Global Money Managers Ltd Hellas-Cyprus Recovery Fund. Correction To:0180/ Correction To:0180/00014926 0180/00014933/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση GMM Global Money Managers Ltd HellasCyprus Recovery Fund Πίνακας Επενδύσεων/Ποσοστιαία Σύνθεση Ενεργητικού/Ετήσια Αποτελέσματα Επισυνάπτονται

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ / GRAND TOTAL : 630,986 ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ / % OF TOTAL : Own : 29.56% Client : 4.86% Clientele: 65.58%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ / GRAND TOTAL : 630,986 ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ / % OF TOTAL : Own : 29.56% Client : 4.86% Clientele: 65.58% Προϊόν / Product : Σ.Μ.Ε. ''FTSE/Χ.Α. Large Cap'' - FUTURES ''FTSE/Athex Large Cap'' 1 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - INVESTMENT BANK OF GREECE S.A. 132,214 20.95 2 NBG SECURITIES A.E.Π.Ε.Υ. - NBG SECURITIES

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2017 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/17-30/06/17 )

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2017 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/17-30/06/17 ) ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2017 ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/01/17-30/06/17 ) ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ( Αριθμός Αρχικής Αδείας 30574/636/28-06-90 ΦΕΚ 434/16-07-1990 ) ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. 31.03. 2014 Σύνθεση Χαρτοφυλακίου Αιολικής ΑΕΕΧ Τεµάχια Μέση Τιµή Κτήσεως

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. 31.03. 2014 Σύνθεση Χαρτοφυλακίου Αιολικής ΑΕΕΧ Τεµάχια Μέση Τιµή Κτήσεως ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. 31.03. 2014 Σύνθεση Χαρτοφυλακίου Αιολικής ΑΕΕΧ Τεµάχια Μέση Τιµή Κτήσεως Τιµή Συνολική Αξία Κτήσεως( ) 31/03/2014 Συνολική Αξία 31/03/2014 ( ) Ι ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απασχολησιμότητα, Εκπαίδευση και Κατάρτιση για Βιώσιμη Ανάπτυξη. Από τη θεωρία στην πράξη

Απασχολησιμότητα, Εκπαίδευση και Κατάρτιση για Βιώσιμη Ανάπτυξη. Από τη θεωρία στην πράξη Απασχολησιμότητα, Εκπαίδευση και Κατάρτιση για Βιώσιμη Ανάπτυξη Από τη θεωρία στην πράξη Δημήτρης Τουρνής Δ/ντης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος 26 ΜΑΪΟΥ 2016 Από τη θεωρία Γιατί βιώσιμη ανάπτυξη; Ποιοι είναι

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum

Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum Capital Link 7 th Annual Greek Shipping Forum Opportunities & Challenges Tuesday, February 16, 2016 Athens, Greece Το 2016 CAPITAL LINK GREEK SHIPPING LEADERSHIP AWARD απενεμήθη στους κκ. Νίκο Α. Τσαβλίρη,

Διαβάστε περισσότερα

RSM BRIEF. RSM - Supporting European business to thrive and prosper.

RSM BRIEF. RSM - Supporting European business to thrive and prosper. MAY 2018 RSM BRIEF A newsletter connecting you to RSM Greece *European Business Awards Special Edition* RSM - Supporting European business to thrive and prosper. THE POWER OF BEING UNDERSTOOD AUDIT TAX

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση. Υπό την αιγίδα των. Μεγάλοι Χορηγοί

Διοργάνωση. Υπό την αιγίδα των. Μεγάλοι Χορηγοί Διοργάνωση Υπό την αιγίδα των Μεγάλοι Χορηγοί Από: Χρήστο Κουτρουμανίδη CK AGENCY - Sports Management & Marketing Τηλ.: 2510 232075, κιν.: 6944 764015 Γιώργο Αναγνωστόπουλο ACADEMIES GROUP - Academies

Διαβάστε περισσότερα

Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής. Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP

Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής. Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP adimi@help-forward.gr Περιεχόμενα Συστάσεις (Ποιοι είμαστε) Τι είναι το Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ)

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα Ντύσσελντορφ,

Ημερίδα για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα Ντύσσελντορφ, ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ THΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ντύσσελντορφ, 6 Νοεμβρίου 2009 Ημερίδα για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα Ντύσσελντορφ, 3.11.2009 Πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

(clusters) clusters : clusters : clusters : 4. :

(clusters) clusters : clusters : clusters : 4. : «Προσδιοριστικοί Παράγοντες της Καινοτοµίας. ικτύωση της έρευνας µε την παραγωγή» ρ. Ιωάννης Χατζηκιάν Οκτώβριος 2006 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α ΜΕΡΟΣ Πρόλογος 3 1. Εισαγωγή 4

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Τετάρτη 6 Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 Διοργάνωση σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και Επιχειρηματικότητα Διεθνοποίηση μέσω του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου

Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και Επιχειρηματικότητα Διεθνοποίηση μέσω του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου Ευρωπαϊκές Ημέρες Εργασίας Νεολαία σε Κίνηση 2013 Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία 22 Νοεμβρίου 2013 Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και Επιχειρηματικότητα Διεθνοποίηση μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Υποψηφίων και Εταιρικής Διακυβέρνησης,

Υποψηφίων και Εταιρικής Διακυβέρνησης, 36 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 71 ετών, Πρόεδρος του Δ.Σ. από το 1996. Είναι μέλος του Δ.Σ. από το 1971 και υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος από το 1983 μέχρι το

Διαβάστε περισσότερα

Surgical Infection Society Europe

Surgical Infection Society Europe Surgical Infection Society Europe 2 Χώρος Ξενοδοχείο Crowne Plaza Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα Τηλ. 210 7278000 Ημερομηνία Διεξαγωγής Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Ιουνίου 2018. Επίσημη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ Technology Forum: Η ιδέα Λόγος δημιουργίας: Να μοιραστεί η τεχνογνωσία και να αξιοποιηθούν οι υπάρχουσες δομές που υπάρχουν στους φορείς της Βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε να επιτευχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Enterprise Europe Network «στην

Enterprise Europe Network «στην Αθήνα, 14 Μαΐου 2009 Enterprise Europe Network «στην υπηρεσία της επιχείρησής σας» Αργυρώ Καραχάλιου Εθνικό Κέντρο Τεκµηρίωσης/ΕΙΕ, συντονιστής Enterprise Europe Network - Hellas European Commission Enterprise

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ Ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens, Σύνταγμα Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ Ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens, Σύνταγμα Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ Ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens, Σύνταγμα Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 09.00-09.45 Άφιξη Συνέδρων & Εγγραφές 09.45 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT O Σύνδεσμος Facility Management (HFMA), που εκπροσωπεί τις Ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic FACILITY MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία σε κίνηση!

Η τεχνολογία σε κίνηση! Η τεχνολογία σε κίνηση! Επανάσταση! 2012: Ο αριθμός των κινητών συσκευών θα είναι μεγαλύτερος από τον πληθυσμό του πλανήτη! Πηγή: CISCO Μια παγκόσμια αγορά Πηγή: Andrew Trench Με τεράστια μεγέθη 1 δισεκατομμύριο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

Simplifying the business environment in Greece: Digital Services and Tools for SMEs. REGISTRATION (registration) AGENDA.

Simplifying the business environment in Greece: Digital Services and Tools for SMEs. REGISTRATION (registration) AGENDA. Page 1 of 5 REGISTRATION (registration) AGENDA Print this page English version 08:30-09:15 REGISTRATION - WELCOME COFFEE 09:15-09:20 WELCOME - INTRODUCTION Zacharias Mavroukas, Director-General, Directorate

Διαβάστε περισσότερα

22 Δεκεμβρίου 2014 1

22 Δεκεμβρίου 2014 1 22 Δεκεμβρίου 2014 1 Επιχειρηματικές αποστολές - Επενδύσεις Αποστολές στο εξωτερικό: 66 αποστολές & επαφές με περισσότερες από 1930 επιχειρήσεις 2012: 21 αποστολές, επαφές με περισσότερες από 980 επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 10 Ιανουαρίου 2013, Πρωτοχρονιάτικο Δείπνο Ξενοδοχείο Athens Hilton, ώρα 20:00 Ομιλητής: κ. Ιωάννης Στουρνάρας, Υπουργός Οικονομικών Ετήσιο εορταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Η οικονομία της γνώσης και η απόδοση της καινοτομίας στην Ελλάδα

Η οικονομία της γνώσης και η απόδοση της καινοτομίας στην Ελλάδα Η οικονομία της γνώσης και η απόδοση της καινοτομίας στην Ελλάδα Δρ. Ιωάννης Χατζηκιάν, Επιστημονικός Συνεργάτης Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΔΟ, ΤΕΙ Αθηνών, Εισήγηση στην ημερίδα του Γραφείου Διαμεσολάβησης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

Young Entrepreneurship Acceleration Program

Young Entrepreneurship Acceleration Program Young Entrepreneurship Acceleration Program Educational Trip E-Bootcamp Career Days Networking Days Carpe Diem Lack of direction, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hours a day.

Διαβάστε περισσότερα

Ταύτισε το Brand σου με παγκοσμίου φήμης ομιλητές και επαγγελματίες

Ταύτισε το Brand σου με παγκοσμίου φήμης ομιλητές και επαγγελματίες Ταύτισε το Brand σου με παγκοσμίου φήμης ομιλητές και επαγγελματίες About the mindspark Το the mindspark αποτελεί μία διαφορετική εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα, το marketing, τη δημιουργικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Υπηρεσίες Έρευνας & Καινοτομίας

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Υπηρεσίες Έρευνας & Καινοτομίας 10 χρόνια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας Athens - 15/03/2017 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Υπηρεσίες Έρευνας & Καινοτομίας Δρ Χριστίνα Πασκουάλ Εθνικό Σημείο Επαφής για το «Ορίζοντας 2020» Εθνικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019 challenging design paths 7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα 19 21 ιουνίου 2019 ινστιτούτο μελέτης και έρευνας της τυπογραφίας και οπτικής επικοινωνίας ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΧΟΡΗΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ" (ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ & ΟΜΟΛΟΓΩΝ) (ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01.02.2015-27.02.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ & ΟΜΟΛΟΓΩΝ) (ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01.02.2015-27.02. (ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ & ) (ΠΕΡΙΟΔΟΣ 0.02.205-27.02.205) ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΘΟΔΟΥ 6- ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. 972,9,058.22 6.50 0.00 2 EUROXX Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ. 856,37,235. 4.53 0.00

Διαβάστε περισσότερα

RISK & CRISIS LEADERSHIP MEETING

RISK & CRISIS LEADERSHIP MEETING RISK & CRISIS LEADERSHIP MEETING 27-28 Ιουνίου 2019 Divani Apollon Palace & Thalasso Το Risk & Crisis Leadership Meeting επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά, μετά την μεγάλη αποδοχή που γνώρισε η πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ 374 ΒΟΒΟΛΙΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Κ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ 312 ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργαζόμαστε για μια

Συνεργαζόμαστε για μια NEWSLETTER 2 ο Ειδικό Αφιέρωμα Συνεργαζόμαστε για μια ανοιχτή, πολυπολιτισμική κοινωνία ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Έργο 4.1.β/12: «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό πυλώνα

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουµε την Ελλάδα µπροστά. Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας

Βάζουµε την Ελλάδα µπροστά. Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Βάζουµε την Ελλάδα µπροστά Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Labs Open Gov 2/05/2011 1 Η αφετηρία Περίπου 15 κρατικοί ιστότοποι για την επιχειρηµατικότητα Διάσπαρτη πληροφόρηση Ξύλινη

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. Υπηρεσίες υποστήριξης από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. Dr Απόστολος Δημητριάδης ΕΣΕ για την προτεραιότητα LEIT/NMP adimi@help-forward.

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. Υπηρεσίες υποστήριξης από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. Dr Απόστολος Δημητριάδης ΕΣΕ για την προτεραιότητα LEIT/NMP adimi@help-forward. Δίκτυο ΠΡΑΞΗ Υπηρεσίες υποστήριξης από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ Dr Απόστολος Δημητριάδης ΕΣΕ για την προτεραιότητα LEIT/NMP adimi@help-forward.gr 2 Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ Εθνική υποδομή για την ερευνητική συνεργασία,

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα

EDUC.ATION CLASS 11 Σεπτεμβρίου 2013 @Found.ation

EDUC.ATION CLASS 11 Σεπτεμβρίου 2013 @Found.ation EDUC.ATION CLASS 11 Σεπτεμβρίου 2013 @Found.ation How to get started in the US Ecosystem Business Environment, Opportunities and Prerequisites Χαράλαμπος Παπαδόπουλος Γραμματέας Οικονομικών & Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για το 2013

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για το 2013 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για το 2013 10 Ιανουαρίου 2013, Πρωτοχρονιάτικο Δείπνο Ξενοδοχείο Athens Hilton, ώρα 20:00 Ομιλητής: κ. Ιωάννης Στουρνάρας, Υπουργός Οικονομικών Ετήσιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2015

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2015 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2015 9 Ιανουαρίου 2015, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη, τους συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Το Όραμα, η Στρατηγική & το νέο Μοντέλο Οικονομικής Ανάπτυξης της Ελλάδος Οι Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα και η ανάγκη χρηματοδότησής τους 1 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Πρεµιέρα της ταινίας του Γιάννη Σµαραγδή «Καζαντζάκης» στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Πρεµιέρα της ταινίας του Γιάννη Σµαραγδή «Καζαντζάκης» στη Νέα Υόρκη (βίντεο) Πρεµιέρα της ταινίας του Γιάννη Σµαραγδή «Καζαντζάκης» στη Νέα Υόρκη (βίντεο) «Εθνικός Κήρυξ» 12 εκεµβρίου, 2017 Από αριστερά ο κ. Νίκος Μούγιαρης, η κ. Ολγα Μπορνόζη και ο κ. Γιάννης Σµαραγδής. Πηγή:

Διαβάστε περισσότερα

ISIN : GRF000066008 ALPHA TRUST

ISIN : GRF000066008 ALPHA TRUST ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ INTERLIFE ΜΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Άδεια σύστασης : Απόφ. Επιτρ. Κεφαλαιαγοράς 62/23.12.2003, ΦΕΚ 1996/Β/31.12.2003 ISIN : GRF000066008 ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2015 (Περίοδος 01.01.2015-30.06.2015)

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Κυρίες και Κύριοι, Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Κυρίες και Κύριοι, Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού Enterprise Greece, διοργανώνουν επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα