ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2018

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2018"

Transcript

1 ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Α/Α Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) Eπιβάρυνση Μονόκλινου Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/ ΣΕΡΡΕΣ Λ. ΚΕΡΚΙΝΗΣ /10/2018 ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ 3 ΠΙΝΔΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ /10/ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ /10/2018 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ 5 ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΥΜΦΑΙΟ /10/2018 ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ 6 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ /10/ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΑΡΤΑ /10/2018 ΛΕΥΚΑΔΑ 8 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ /10/2018 ΜΑΝΗ 9 ΒΟΛΟΣ ΠΗΛΙΟ /10/ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ /10/ ΛΑΚΩΝΙΚΗ & ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ 12 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΥΣΣΟΣ ΜΙΚΡΟ/ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ 13 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ /10/ /10/2018 ΕΝΘΕΤΟ /10/2018 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΤΑ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 1. Anatolia/Kyridis στην Κομοτηνή 9. Park στο Βόλο 2. Philippos Xenia στις Σέρρες 10. Kosta Famissi στην Καλαμπάκα 3. Apollon στο Μέτσοβο 11. Oasis στη Σκάλα Λακωνίας 4. Palladio στα Ιωάννινα 12. Helvetia στο Καρπενήσι 5. Europa στην Καστοριά 13. Bacoli στην Πάργα 6. Philoxenia Λουτράκι Αριδαία 7. Arta Palace στην περιοχή της Άρτας. 8. Phare Palace στην Καλαμάτα Αναλυτικά προγράμματα

2 No1: ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ, 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 25/10. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, φθάνουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, στάση, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη συμπρωτεύουσα και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό Πάρκο. Οι πετρώδεις λόφοι, τα ορεινά λειβάδια, τα πυκνά δάση πεύκου, βελανιδιάς και φυλλοβόλων, οι καταπράσινες κοιλάδες, τα ποτάμια, οι ρεματιές και οι λιμνούλες, συνθέτουν την εικόνα της περιοχής με την ανεκτίμητη οικολογική αξία. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε προαιρετικά με μικρό πουλμανάκι μέσα στο δάσος μέχρι το παρατηρητήριο. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επόμενος σταθμός το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, χτισμένο στη συμβολή Έβρου και Ερυθροπόταμου, δύο μόνο χιλιόμετρα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα και λίγο βορειότερα η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ η δεύτερη μετά την Αλεξανδρούπολη πόλη του νομού σε πληθυσμού. Η Νέα Ορεστιάδα είναι η νεότερη πόλη της Ελλάδας αφού ιδρύθηκε μόλις το 1923, από Έλληνες πρόσφυγες που κατάγοταν από την Αδριανούπολη και κυρίως από το προάστιο της Καραγάτς μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης. Το απόγευμα θα κλείσουμε την περιήγηση μας με επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού, την Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση. 4 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το ΛΙΤΟΧΩΡΟ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο "Anatolia/Kyridis" 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. 3 πρωινά. 3 δείπνα. Αρχηγός - συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

3 No 2: ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 25/10. ΣΕΡΡΕΣ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΒΕΡΓΙΝΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, προαιρετικό γεύμα και μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και με κατεύθυνση το Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, οχυρό του ΡΟΥΠΕΛ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, με τελικό προορισμό τη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Χτισμένη ανάμεσα σε 2 ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΣΤΙΤΖΑ και έχει πάρει το όνομά της από το Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο συντριβάνι και συνεχίστε με την πολύ ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης. Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μία ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, στο ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ, χτισμένη με πέτρα και ασβέστη, χωρίς τη χρήση σκυροδέματος και οπλισμού και με παλιές ράγες του ΟΣΕ να τη θωρακίζουν αντισειμικά. Εγκαινιάσθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αποτελεί ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα, βασισμένο στα πρότυπα της Βυζαντινής αγιορείτικης ναοδομίας. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τηνκωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε ένα μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση. 4 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Επόμενος και τελευταίος σταθμός ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, όπου θα έχουμε προαιρετικό γεύμα. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ - μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4*. 3 πρωινά. 3 δείπνα. Αρχηγός - συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

4 No 3: ΠΙΝΔΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ - ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΣΑΜΑΡΙΝΑ - ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ - ΔΟΤΣΙΚΟ - ΓΡΕΒΕΝΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 7.30 π.μ., ημίωρη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. 'Αφιξη, επίσκεψη με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στο νησάκι που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση. 2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αρχίζει η όμορφη 'περιπλάνηση' στο γύρω ορεινό όγκο. Η Σμίξη είναι το πιο κοντινό χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Η Σαμαρίνα είναι ένα πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος 1550 μ. περίπου, μέσα σε ένα τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση τη νοτιοδυτική πλευρά του Νομού. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το μνημείο πεσόντων στην Ανίτσα, την περιοχή δηλαδή όπου αναχαιτίστηκε η ιταλική προέλαση το 1940, καθώς και το φράγμα στη θέση "Καστρί", που σταματά τη ροή του Σμιξιώτικου ποταμού μέσα απο το φαράγγι του Τσούριακα. Αμέσως μετά θα γνωρίσομε το γεφύρι του Ζιάκα και το ψηλότερο γεφύρι της Δυτικής Μακεδονίας το "γεφύρι Αζίζ Αγά" κοντά στο Τρίκωμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΔΟΤΣΙΚΟ, ένα πολύ όμορφο χωριό με το χαρακτηριστικό τοξωτό πέτρινο γεφύρι, όπου έγιναν και τα περισσότερα γυρίσματα της ταινίας "ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ και την περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ. 3 πρωινά στο ξενοδοχείο. 3 δείπνα σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα. Αρχηγός - συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

5 No 4: ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ, 3 ΗΜΕΡΕΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, όπου με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο "PALLADIO" στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο σε γνωστό μουσικό στέκι της πόλης, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό ΚΑΛΠΑΚΙ, μας οδηγεί στη γραφική ΑΡΙΣΤΗ, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ. από τα Ιωάννινα. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού θα γευματίσουμε. Επισρτροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πλούσια σε αξιοθέατα και τοπία και η σημερινή μας διαδρομή. Ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ κια το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς μίας καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ, στάση - επίσκεψη. Αναχώρηση για Αθήνα με επίσκεψη στο γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Γεύμα προαιρετικά στο χωριό ΓΟΡΓΟΜΥΛΟ και συνεχίζουμε με μικρή στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, για να καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. 2 πρωινά σε μπουφέ. 1 δείπνο στα Ιωάννινα. 1 γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο Μονοδένδρι. Αρχηγός - συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

6 No 5: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ, 3 ΗΜΕΡΕΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας - Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. 'Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή, με πολλά αξιοθέατα ξεκινάει. Πρώτος σταθμός το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ". Αμέσως μετά με μικρό ενδιάμεσο σταθμό την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ακολουθώντας μία καταπράσινη διαδρομή, από το ΠΙΣΟΔΕΡΙ, θα φθάσουμε στα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας στο ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, θα γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στη συνέχεια θα γνωρίσουμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, με τα αμφιθεατρικά χτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με τη διαδρομή μας να περνά για λίγο από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, κοντά στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και συνεχίζεται για ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Στην ΑΘΗΝΑ, φθάνουμε το βράδυ, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο EUROPA 4*, της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. 2 πρωινά σε μπουφέ. 2 δείπνα. Αρχηγός - συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

7 No 6: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΒΕΡΓΙΝΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. περιοχή ΛΑΜΙΑΣ και ΛΑΡΙΣΑΣ στάσεις και συνεχίζουμε για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βερμίου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Πόντιους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και καταλήγουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου) που βρίσκονται στην επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία στους 37 ο C, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα περπατήσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου ποταμού της Αραπίτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Στη σκιά του αναπαύεται το απέραντο πράσινο του φυσικού χλοοτάπητα που συνυπάρχει με το άγριο αυτοφυές πυξάρι, τη φλαμουριά, τη βελανιδιά και το άφθονο νερό σε μία σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων. Γεύμα προαιρετικά και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για να συνεχίσουμε τη λουτροθεραπεία μας, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου και του Μουσείου της Βεργίνας. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ. 2 πρωινά. 2 δείπνα. Αρχηγός - συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

8 No 7: ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ-ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ-ΑΡΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε για τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ, γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Ακολούθως μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνιτή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας (κατεστραμμένο πλέον από τις μεγάλες πλημμύρες πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που ήταν το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Το ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ, ωστόσο είναι ένας σημαντικός σταθμός, ανάμεσα στα δύο κεφαλοχώρια, αφού είναι το μοναδικό "λευκό σπήλαιο" στην Ελλάδα, που το διασχίζει ποταμός σε όλο το μήκος του. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά. Αργά το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη της ΑΡΤΑΣ με το ιστορικό γεφύρι, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφή με αρκετά όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, για ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΡΙΟ, όπου με μία ακόμη στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, θα φθάσουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ARTA PALACE 4*. 2 πρωινά σε μπουφέ. 2 δείπνα. Αρχηγός συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

9 No 8: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από Αθήνα, Αρτεμίσιο ημίωρη στάση και συνεχίζουμε προσπερνώντας την ΤΡΙΠΟΛΗ μέσω ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΙΣΑΡΙ, φθάνουμε στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που αναβλύζουν πολλά νερά και στη σκεπή της έχουν φυτρώσει πανύψηλα πλατάνια. Γεύμα και συνεχίζουμε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία με την πόλη και επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχου της πόλης, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ακολουθώντας μία πανέμορφη παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ κόλπου (Μεσσηνιακή Μάνη) φθάνουμε στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, μία εκπληκτική περιοχή στη Νότια Πελοπόννησο, στην ακτή της Ελλάδας που ορίζεται στους τουριστικούς οδηγούς σα το νέο Cote d Azur. Το σκηνικό εντυπωσιακά θεατρικό, γεμάτο αντιθέσεις, κάνει την Καρδαμύλη ένα από τα ομορφότερα χωριά που αγναντεύουν τις ήρεμες θάλασσες και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού κόλπου. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στη γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ, με το επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ». Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντας την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση του νησιού. Γεύμα προαιρετικά και κλείνουμε ευχάριστα την ημέρα μας με την επίσκεψη μας στη ΜΕΘΩΝΗ, μία γραφική πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ, χτισμένη σε υψόμετρο 920 μέτρων στις πρόποδες του ΠΑΡΝΩΝΑ. Επίσκεψη, προσκύνημα και αναχώρηση για το κοντινό χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Η τελευταία μας στάση θα γίνει στην Εθνική οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, στην περιοχή ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, πριν καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα. Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο 4* (PHARE PALACE) στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ. 2 πρωινά και 2 δείπνα σε μπουφέ. Αρχηγός συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

10 No 9: ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΔΙΜΗΝΙ - ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ, ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα της πόλης, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός, οι ΜΗΛΙΕΣ, για να ακολουθήσει η ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουμε στα ΧΑΝΙΑ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα κλείνουμε την περιπλάνηση μας στο Βουνό των Κενταύρων, με την όμορφη ΠΟΡΤΑΡΙΑ και τη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του ΔΙΜΗΝΙΟΥ και λίγο αργότερα την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Χτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής Ανω Ξενιάς. Αμέσως μετά φθάνουμε στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ. Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο 4* στο ΒΟΛΟ. 2 πρωινά. 2 δείπνα. Αρχηγός συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

11 No10: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 9.00 π.μ., μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη. Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε δύο από τις σημαντικότερεςμονές των Μετεώρων, ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΒΑΡΛΑΑΜ. Ακολουθεί επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινή αναχώρηση για τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά, θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. Αφιξη το βράδυ. Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο 3* της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ. 2 πρωινά. 2 δείπνα. Αρχηγός συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

12 No11: ΛΑΚΩΝΙΚΗ & ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ - ΛΙΜΕΝΑΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν χτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε τη Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ στάση επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς. Το απόγευμα καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας στη ΣΚΑΛΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μία σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του Μανιάτικου τοπίου, με μία μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια και αμέσως μετά τον όμορφο οικισμό του ΝΕΟΥ ΟΙΤΥΛΟΥ, στη Μεσσηνιακή Μάνη. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, με στάση στην πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο OASIS 3*. 2 πρωινά., 2 δείπνα. Αρχηγός συνοδός. Φ.Π.Α. Φόρος διαμονής. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

13 No12: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΡΟΥΣΟΣ - ΜΙΚΡΟ/ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, 3 ΗΜΕΡΕΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στα ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και συνεχίζουμε για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, με μία μικρή παράκαμψη για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ, που βρίσκεται στις βορεινές πλαγιές του όρους ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ σε υψόμετρο 740 μέτρων, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με μοιναδική θέα στο Μαλιακό. Η διαδρομή μας ακολούθως από τις Ράχες ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ μας οδηγεί στην όμορφη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο «ΕΛΒΕΤΙΑ» στο κέντρο της πόλης, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Δείπνο προαιρετικά και διασκέδαση το βράδυ σε ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Η Μονή Προυσσού βρίσκεται 31 χλμ. Νότια του Καρπενησίου και 2 χλμ. Από το ομώνυμο χωριό και αποτελεί πνευματικό και προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ των βουνών Χελιδώνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Τυμφρηστού, η οποία είναι κατάφυτη από έλατα. Επόμενος σταθμός το Μεγάλο Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720 μ. Η πλατεία του χωριού με το πλατάνι προσφέρει εκπληκτική θέα προς την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη και τις κορυφές του όρους Χελιδώνα, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο με πλούσια εκθέματα λαϊκής τέχνης, εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το μικρό χωριό και θα γευματίσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην πόλη, για περιπάτους στην κεντρική πλατεία με τα μικρομάγαζα, με τοπικά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο γραφικό χωριό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, τρία μόνο χλμ. από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, μία από τις πιο όμορφες και γαλήνιες περιοχές της Ευρυτανίας, με την τεχνητή λιμνούλα να δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Αμέσως μετά αναχώρηση για την περιοχή του ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ. Εκδρομές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο «ΕΛΒΕΤΙΑ» στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. 2 πρωινά σε μπουφέ. Αρχηγός συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

14 No13: ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ, 3 ΗΜΕΡΕΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8:00 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία της Αμφιλοχίας, για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην ΠΡΕΒΕΖΑ, στάση, επίσκεψη. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο αρχαίο Νεκρομαντείο που βρίσκεται στο χωριό Μεσοπόταμος, στο Νομό Πρεβέζης, στο σημείο όπου κατά τον Όμηρο "έσμιγε ο ποταμός Αχέρων με τον Κωκυτό και τον Πυριφλεγέθοντα, στις βορειοδυτικές όχθες της Αχερουσίας Λίμνης, η οποία αποτελούσε την είσοδο του κόσμου των ψυχών". Είναι χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου, στον οποίο κατέληγαν οι επισκέπτες από το Ακρωτήρι Χειμέριο του χωριού Αμμουδιά, για να επικοινωνήσουν με τις ψυχές των αγαπημένων τους προσώπων. Αμέσως μετά συνεχίζουμε για μια πολύ όμορφη περιπλάνηση στα ιστορικά βουνά του ΣΟΥΛΙΟΥ. Φθάνουμε στο χωριό ΓΛΥΚΗ για να αρχίσουμε την ανάβαση για το ΣΟΥΛΙ, με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Εδώ θα επισκεφθούμε τον ομώνυμο οικισμό, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ, τα παραδοσιακά πηγάδια αλλά και το λόφο ΚΟΥΓΚΙ, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803, όπου ο θρυλικός ιερομόναχος και αγωνιστής Σαμουήλ βρήκε μαζί με τους λιγοστούς συντρόφους του ηρωικό θάνατο, προβαίνοντας στην ανατίναξη της πυριτιδαποθήκης που υπήρχε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Λίγο αργότερα επιστρέφουμε στις πηγές του Αχέροντα για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, περίπατοι στην όμορφη κωμόπολη, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινό και μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, θα επισκεφθούμε στο νησί της Λευκάδας το γραφικό ΝΥΔΡΙ, από όπου, καιρού επιτρέποντος, θα κάνουμε μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από το ΜΑΔΟΥΡΙ και το ΣΚΟΡΠΙΟ. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας και συνεχίζουμε μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση, για να καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο «BACOLI» 3* στην ΠΑΡΓΑ. Δύο πρωινά. Αρχηγός - συνοδός. Εθν. Αντιστάσεως 17, Κόρινθος 20131, Τηλ (27410) & 80350, Fax (27410)

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα

25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα 25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Κωδικός 195 Α/Α Προορισμοί Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Παιδικό σε τρίκλινο, έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινο Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00

Διαβάστε περισσότερα

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες 1 Η ΗΜΕΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη, 4 ημέρες KOMOTHNH - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 2 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2019

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 2 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2019 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Α/Α Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) 1 ΣΕΡΡΕΣ Λ. ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Eπιβάρυνση Μονόκλινου

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Tρίτο άτομο έως Επιβάρυνση Αναχωρήσεις Α/Α δωμάτιο 12 ετών Μονόκλινου 1 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 18 4 175 150 60 1/5/19 2 ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΓΑ

Διαβάστε περισσότερα

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην ονειρούπολη της Δράμας ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 25/5. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.15 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ για γεύμα προαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 9/6/14 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΒΑΛΑ:Στις 8:30π.μ αναχώρηση από τα γραφεία μας. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ 28/5. 1Η ΗΜΕΡΑ:

ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ 28/5. 1Η ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 28/5. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί (6.00 π.μ.) για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΤΗΝΟ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην. Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος

Ελλάδα. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην. Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος 2019 www.thiamistours.gr Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Χριστούγεννα στην Πίνδο...3 Θράκη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη ΕΝΟΤΗΤΑ 5η Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη 29/12-3/1/14 5 ΗΜΕΡΕΣ Πομακοχώρια-Δάσος Δάδιας- Σουφλί-Αδριανούπολη 1η Ημέρα: Αναχώρηση 06:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ ημίωρη

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 / ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Αναχώρηση 07:00, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδια μοναδικά Ταξίδια οικονομικά Ταξίδια αξέχαστα

Ταξίδια μοναδικά Ταξίδια οικονομικά Ταξίδια αξέχαστα Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Χριστούγεννα στην Πίνδο...3 Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη...3 Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στον Όλυμπο & το Βέρμιο...4 Βόλος - Γύρος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - KENTΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΧΑΡΑ ΡΑ ΒΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΗ -

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΑΣΧΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ Early Booking έως 31/3! Αναχώρηση 28/4. 1 Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ., στάση για καφέ στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Αγ. Κωνσταντίνου 39-1, Αθήνα, Τηλ. 210.52012 Fax. 210.52795 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Περιεχόμενα ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015... 1 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ & ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ...

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σελ. 22 ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ (1 βράδυ): DOMOTEL ANEMOLIA 4* ή παρόμοιο ΒΟΛΟΣ (3 βράδια) VOLOS PALACE 4* ή παρόμοιο ΑΘΗΝΑ (2 βράδια): TITANIA HOTEL 4* ή παρόμοιο

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 Α/Α ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Tρίτο άτομο έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινου Αναχωρήσεις 1. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ) 24

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αθ. Μωραΐ της O.E. Tourist & Travel Agency Narkissos Travel Τηλ.: +30-27410-28588 Fax: +30-27410-25073 Δι εύθυνση: Πατρών 19, Κόρι νθος Τ.Κ.: 20100 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Όλες οι έκτακτες εορταστικές προσφορές μας καθώς και ο τιμοκατάλογος των εκδρομών θα περιλαμβάνονται σε ειδικό ένθετο φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου!!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην. Ελλάδα. Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος

Οργανωμένες Εκδρομές στην. Ελλάδα. Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος 2017 www.thiamistours.gr 1 Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην ονειρούπολη της Δράμας...3 Χριστούγεννα

Διαβάστε περισσότερα

ÌïíïÞµåñá. 2Þµåñá ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΡΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

ÌïíïÞµåñá. 2Þµåñá ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΡΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ÌïíïÞµåñá 24/11/2013 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Αναχώρηση 07.30πμ. για ΑΡ- ΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΙΣΑΡΗ και επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 24-27/12/2013 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος 12-13/07/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ-ΑΓΙΑ-ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ-ΣΤΟΜΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07. 30πμ. για ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ στην Εθνική Οδό στάση, ΛΑΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια...

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2014 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Ξανθιώτικο Καρναβάλι, 4 ηµέρες Αναχώρηση 11/3. ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Tρίτο άτομο έως Επιβάρυνση Αναχωρήσεις Α/Α δωμάτιο 12 ετών Μονόκλινου 1 ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.)

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5 ήµερη εκδροµή Αναχωρήσεις : 15,29/7 5,14,19/8 2/9 (16/9 Υ ερ ροσφορά σελ.) www.vrakastravel.gr, sales@vrakastravel.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΕΚ ΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ-ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7,185.31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ THΛ.2117201025 211 7201044, FAX 211 7201018 ΓΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1η Ημέρα: Αναχώρηση 7.30πμ.για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνιτής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μμε πρώτη στάση για γεύμα την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επειτα για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Όλες οι έκτακτες εορταστικές προσφορές μας καθώς και ο τιμοκατάλογος των εκδρομών θα περιλαμβάνονται σε ειδικό ένθετο φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει στα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/3-20/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η μέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετακίνηση στο λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-3: ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-3: ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει τους τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος της Ζώνης ΙΙ που είναι προσπελάσιμοι μέσω κάποιου κόμβου του άξονα, καθώς και την απόστασή

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή της Β τάξης στη Σπάρτη, τον Μυστρά και τη. Μονεμβασιά

Εκδρομή της Β τάξης στη Σπάρτη, τον Μυστρά και τη. Μονεμβασιά Εκδρομή της Β τάξης στη Σπάρτη, τον Μυστρά και τη Κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε τον υπότιτλο του υποδείγματος Μονεμβασιά Ζωή Τσαγκαδοπούλου μαθήτρια της Β 4 τάξης του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων 1η ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Πολυήμερες Eκδρομές Aπόκρεων ΣΕΡΡΕΣ-ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ... 3 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ...

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2013 Αξέχαστα Ταξίδια Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩΝ 2013 ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... 3 ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ... 3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Ιούλιος - Οκτώβριος 2015 www.thiamistours.gr

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Ιούλιος - Οκτώβριος 2015 www.thiamistours.gr Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Ιούλιος - Οκτώβριος 2015 www.thiamistours.gr Περιεχόμενα ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Γύρος Κρήτης... 3 Θράκη-Αδριανούπολη-Θάσος-Σαμοθράκη... 4 Χαλκιδική... 4 Γύρος Κεφαλονιάς...

Διαβάστε περισσότερα

3ο άτομο. Μονό κλινο 4/ /

3ο άτομο. Μονό κλινο 4/ / Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου 2-3/11/13 2 ΗΜΕΡΕΣ 2ήμερη απόδραση στη Θεσσαλία και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Μouzaki Palace &Spa 4*!! Οικονομική Υπερπροσφορά μόνο 65!! ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-

Διαβάστε περισσότερα