25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα"

Transcript

1 25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Εκδρομές με πούλμαν στην Ελλάδα ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Κωδικός 195 Α/Α Προορισμοί Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Παιδικό σε τρίκλινο, έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινο Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 2 ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΥΡΩΠΟΥ (ΠΛΑΣΤΗΡΑ) 3 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ /03/ /3/ /3/19 4 ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ /3/19 5 ΣΠΑΡΤΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ /3/19 6 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ /3/19 7 ΒΟΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ /3/19 8 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ 9 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΥΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ 10 ΑΡΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΛΕΥΚΑΔΑ /3/ /3/ /3/19 ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 1. ANATOLIA 3* 6. PHARAE PALACE 4* 2. KOSTA FAMISSI 4* 7. CHANIA PALACE 4* ( ΧΑΝΙΑ ) 3. PALLADIO 3* 8. PHILOXENIA 3* 4. EUROPA 4* 9. ΗELVETIA 3* 5. OASIS 3* 10. ARTA PALACE 4* =========================================== ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Στην υπ αρ. 7 εκδρομή του καταλόγου η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο CHANIA PALACE 4* στα ΧΑΝΙΑ και όχι στο ξενοδοχείο PARK του Βόλου, όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

2 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22/3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ. 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω της κοιλάδας ΤΕΜΠΩΝ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με στάση στην περιοχή του Στρυμόνα, για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και αναχώρηση για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ, θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β' από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα ΜιμάρΣινάν το διάστημα Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας, όπου στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ για δείπνο και διανυκτέρευση, με μικρή στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα επισκεφθούμε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση. 4 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ, το ΛΙΤΟΧΩΡΟ και σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ANATOLIA της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 3*. 3 πρωινά σε μπουφέ. 3 δείπνα. Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.

3 ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΥΡΩΠΟΥ (ΠΛΑΣΤΗΡΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, φθάνουμε στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ στη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη καταπράσινη διαδρομή μας συνεχίζεται μέχρι το φράγμα στο νότιο μέρος, που έχει μήκος 220 μέτρα και ύψος 83 μέτρα. Ακολούθως μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ με το γνωστό ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Γεύμα προαιρετικά στην ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ, που θυμίζει ελβετικό τοπίο, αφού είναι χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μέτρων στο όρος Κόζιακας. Επιστροφή το απόγευμα στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ για να επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές, ΒΑΡΛΑΑΜ και ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. 2 πρωινά.

4 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ (ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ) - ΝΗΣΑΚΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και λίγο πριν την είσοδο της πόλης συναντάμε και επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PALLADIO των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ξεκούραση, δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και ανάβαση στα όμορφα χωριά του κεντρικού ΖΑΓΟΡΙΟΥ. Πρώτος σταθμός το ΓΕΦΥΡΙ του ΚΟΚΚΟΡΗ και το κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, για να ακολουθήσει το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα περπατήσουμε μέχρι την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να θαυμάσουμε το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, ένα σπάνιο τοπίο, καταπράσινο, με τους κοφτερούς βράχους να καταλήγουν στο βάθος, στην κοίτη του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφθούμε το νησάκι με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ - ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και ημέρα επιστροφής, με μία ξεχωριστή πανέμορφη διαδρομή, να μας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, με τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για Αθήνα, μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και σε καφέ της Εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. 2 διανυκτερεύσει, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. 2 πρωινά σε μπουφέ. Δείπνο με μουσική σε πολύ γνωστό "ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΕΚΙ" των Ιωαννίνων και γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.

5 ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΙΚΡΗ/ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ - ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας - Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ με μικρό ενδιάμεσο σταθμό την πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ. 'Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και περίπατοι γνωριμίας, στην πόλη με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοπία των ΠΡΕΣΠΩΝ. Μέσω της νέας πλωτής γέφυρας θα γνωρίσουμε το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ όπου κατοικούν σπάνια πουλιά, ενώ λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο τελευταίο ακριτικό χωριό, τους ΨΑΡΑΔΕΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ, με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο EUROPA 4*της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. 2 πρωινά.

6 ΣΠΑΡΤΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΜΥΣΤΡΑΣ - ΣΚΑΛΑ - ΓΥΘΕΙΟ - ΒΥΤΙΝΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. 'Αφιξη και επίσκεψη στην επιβλητική καστροπολιτεία στις πλαγιές του ΤΑΫΓΕΤΟΥ, γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη ΣΚΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και εκδρομή στη θρυλική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, με τα επιβλητικά κάστρα, τα παλαιά πέτρινα αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ αλλά και τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, με ενδιάμεση στάση - επίσκεψη στο ΓΥΘΕΙΟ. Δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ με το πολύ σπουδαίο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ και ΛΑΔΙΟΥ, που έχει ως σκοπό να αναδείξει τον πολιτισμό και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής, που συνδέεται άρρηκτα με την ελληνική και γενικότερα τη μεσογειακή ταυτότητα. Αμέσως μετά αναχώρηση για την ορεινή καταπράσινη κωμόπολη ΒΥΤΙΝΑ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο ΟΑΣΗ στη Σκάλα Λακωνίας. 2 πρωινά σε μπουφέ.

7 ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ για καφέ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, με μία ευχάριστη παράκαμψη στο ΙΣΑΡΙ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε την ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, την εκκλησία που στη σκέπη της έχουν φυτρώσει πανύψηλα δένδρα. Γεύμα προαιρετικά και η διαδρομή συνεχίζεται για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή ξεκινά στο Ν.Δ. άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η ΜΕΘΩΝΗ, η πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο, θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της. Ακολουθεί η γραφική και γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟΣ. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντας την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των "ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ" και επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ. Ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται στη ΜΑΝΗ, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές και απόμακρα χιονισμένα βουνά, που κάνει την Καρδαμύλη ένα από τα ομορφότερα χωριά που αγναντεύουν τις ήρεμες θάλασσες και τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού κόλπου. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από τη γνωστή, πλέον, διαδρομή μέσω Μεγαλόπολης - Τρίπολης με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ. Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4*. 2 πρωινά.

8 ΒΟΛΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 8.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, γεύμα προαιρετικά και αμέσως μετά επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Νωρίς το βράδυ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ, και ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουμε στα ΧΑΝΙΑ, ολοκληρώνοντας έτσι την "περιπλάνηση μας" στο ΠΗΛΙΟ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστρέφουμε στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ, ενώ στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο CHANIA PALACE 4*. 2 πρωινά σε μπουφέ.

9 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 7.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και Λάρισας και συνεχίζουμε για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά με σταθερή θερμοκρασία 37 ο C, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή και στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τον οικισμό του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με τη μοναδική θέα στη ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Βόρρα (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα βρεθούμε στο 'Αλσος Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χλμ. νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3*, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ. 2 πρωινά σε μπουφέ.

10 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΡΟΥΣΟΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 8.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και συνεχίζουμε για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, με μία μικρή παράκαμψη για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ, που βρίσκεται στις βορεινές πλαγιές του όρους ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ σε υψόμετρο 740 μέτρων, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με μοναδική θέα στο Μαλιακό. Η διαδρομή μας ακολούθως από τις ράχες ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ μας οδηγεί στην όμορφη πρωτεύουσα της ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο "ΕΛΒΕΤΙΑ" στο κέντρο της πόλης, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Δείπνο προαιρετικά το βράδυ σε ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Η Μονή Προυσσού βρίσκεται 31 χλμ. νότια του Καρπενησίου και 2 χλμ. από το ομώνυμο χωριό και αποτελεί πνευματικό και Προσκυνηματικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Είναι χτισμένη σε ένα τοπίο επιβλητικό, σε απόκρημνη, βραχώδη περιοχή μεταξύ των βουνών Χελιδόνα, Καλιακούδα και της οροσειράς του Τυμφρηστού, η οποία είναι κατάφυτη από έλατα. Επόμενος σταθμός το Μεγάλο Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος σε υψόμετρο 720 μ. Η πλατεία του χωριού με το πλατάνι προσφέρει εκπληκτική θέα προς την κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη και της κορυφής του όρους Χελιδώνα, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο με πλούσια εκθέματα λαϊκής τέχνης, εκκλησιαστικά κειμήλια και εργαλεία παραδοσιακών επαγγελμάτων. Λίγο αργότερα θα γευματίσουμε προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και στην πόλη περίπατοι στην κεντρική πλατεία με τα μικρομάγαζα, με τοπικά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης. Προαιρετικά δείπνο και διασκέδαση το βράδυ, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό επίσκεψη στο γραφικό χωριό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, τρία μόνο χλμ. από το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, μία από τις πιο όμορφες και γαλήνιες περιοχές της Ευρυτανίας, με την τεχνητή λιμνούλα να δεσπόζει στην πλατεία του χωριού. Αμέσως μετά αναχώρηση για την περιοχή του ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο "ΕΛΒΕΤΙΑ" στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. 2 πρωινά σε μπουφέ.

11 ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΡΑΧΘΟΣ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση στις 7.45 π.μ., ημίωρη στάση στον Ισθμό και συνεχίζουμε μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη της 'Αρτας με το ιστορικό γεφύρι. Ενώ λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, για δείπνο και διανυκτέρευση. 2 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουμε στο σημείο που βρισκόταν το ιστορικό γεφύρι της πλάκας πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, (καταστράφηκε στο μεγαλύτερο μέρος του από τις πλημμύρες) που ήταν ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση. 3 Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, η διαδρομή μας προς ΑΘΗΝΑ συνεχίζεται μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, εθνικής οδού ΠΑΤΡΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ. Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο ARTA PALACE 4*. 2 πρωινά.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13.

Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες Αναχωρήσεις 24 & 31/12/13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Θράκη-Πομακοχώρια-Αδριανούπολη, 5 ημέρες 1 Η ΗΜΕΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΡΑΚΗ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 24/3. ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο

Ξενοδοχείο Δίκλινο/άτομο Παιδί* Μονόκλινο Arcadia/Filia 4* 158 138 206 *4-12 ετών σε τρίκλινο ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη, 4 ημέρες KOMOTHNH - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2018

ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2018 ΤΙΜΕΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ με Πούλμαν ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Α/Α Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) Eπιβάρυνση Μονόκλινου Αναχωρήσεις 1 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 2 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2019

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 2 ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ /10/2019 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 // ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Α/Α Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (2-12 ετών) 1 ΣΕΡΡΕΣ Λ. ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Eπιβάρυνση Μονόκλινου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17

6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 6 ημέρες 23-28/12/16 & 30/12/16-4/1/17 Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην ονειρούπολη της Δράμας ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην. Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος

Ελλάδα. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην. Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Δεκέμβριος 2018 / Μάρτιος 2019 www.thiamistours.gr Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Χριστούγεννα στην Πίνδο...3 Θράκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6 9/6/14 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:ΑΘΗΝΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΚΑΒΑΛΑ:Στις 8:30π.μ αναχώρηση από τα γραφεία μας. Με στάσεις στη διαδρομή θα φτάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη

Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη ΕΝΟΤΗΤΑ 5η Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα Οδοιπορικό στη Θράκη και την Ανδριανούπολη 29/12-3/1/14 5 ΗΜΕΡΕΣ Πομακοχώρια-Δάσος Δάδιας- Σουφλί-Αδριανούπολη 1η Ημέρα: Αναχώρηση 06:30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ ημίωρη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήμερη εκδρομή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Σο Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι ομορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ημέρες Μετέωρα: Σο πέτρινο δάσος Σα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια

Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015. Ελλάδα. Οργανωμένες Εκδρομές στην. Αξέχαστα Ταξίδια Δεκέμβριος 2014 Φεβρουάριος 2015 Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ - AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, 4 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 25/5. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.15 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ για γεύμα προαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Ατομικών & Οργανωμένων Εκδρομών Ατομικές Εκδρομές με δικό σας μέσο (όλες οι τιμές είναι ανά άτομο) Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο ALKYON RESORT 5* ΒΡΑΧΑΤΙ 6-8/0

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 / ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Αναχώρηση 07:00, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ 28/5. 1Η ΗΜΕΡΑ:

ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ 28/5. 1Η ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ, 2 ΗΜΕΡΕΣ Αναχώρηση 28/5. 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί (6.00 π.μ.) για το λιμάνι της ΡΑΦΗΝΑΣ, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΤΗΝΟ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ 1η Ημέρα: Αναχώρηση 7.30πμ.για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνιτής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μμε πρώτη στάση για γεύμα την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επειτα για

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Όλες οι έκτακτες εορταστικές προσφορές μας καθώς και ο τιμοκατάλογος των εκδρομών θα περιλαμβάνονται σε ειδικό ένθετο φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου!!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Ξανθιώτικο Καρναβάλι, 4 ηµέρες Αναχώρηση 11/3. ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

Ταξίδια μοναδικά Ταξίδια οικονομικά Ταξίδια αξέχαστα

Ταξίδια μοναδικά Ταξίδια οικονομικά Ταξίδια αξέχαστα Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Χριστούγεννα στην Πίνδο...3 Θράκη - Πομακοχώρια - Αδριανούπολη...3 Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στον Όλυμπο & το Βέρμιο...4 Βόλος - Γύρος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2019 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Tρίτο άτομο έως Επιβάρυνση Αναχωρήσεις Α/Α δωμάτιο 12 ετών Μονόκλινου 1 ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο Tρίτο άτομο έως Επιβάρυνση Αναχωρήσεις Α/Α δωμάτιο 12 ετών Μονόκλινου 1 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 18 4 175 150 60 1/5/19 2 ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΓΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 22-25/3/2014 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ ΜΟΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019 Α/Α ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ Προορισμοί Σελίδα Ημέρες Σε Δίκλινο δωμάτιο Tρίτο άτομο έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινου Αναχωρήσεις 1. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ) 24

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - KENTΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΧΑΡΑ ΡΑ ΒΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΗ -

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην. Ελλάδα. Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος

Οργανωμένες Εκδρομές στην. Ελλάδα. Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Δεκέμβριος 2016 / Μάρτιος 2017 www.thiamistours.gr 1 Περιεχόμενα ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην ονειρούπολη της Δράμας...3 Χριστούγεννα

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ & ΑΠΟΚΡΕΩΝ

Περιεχόμενα ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ & ΑΠΟΚΡΕΩΝ Περιεχόμενα ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ & ΑΠΟΚΡΕΩΝ 2018...3 ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩΝ 2018 Ξανθιώτικο Καρναβαλι - Θράκη - Αδριανούπολη...4 Κεφαλονιά - Ληξουριώτικο Καρναβάλι...5 Απόκριες στο χιονισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΠΑΣΧΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ Early Booking έως 31/3! Αναχώρηση 28/4. 1 Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ., στάση για καφέ στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 24-27/12/2013 4ήμερη ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ELPIDA RESORT & SPA 4**** ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.grτηλ-φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ-Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ- ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου

Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 3η Εκδρομές Εσωτερικού Νοεμβρίου 2-3/11/13 2 ΗΜΕΡΕΣ 2ήμερη απόδραση στη Θεσσαλία και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Μouzaki Palace &Spa 4*!! Οικονομική Υπερπροσφορά μόνο 65!! ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Αξέχαστα Ταξίδια. Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Πολυήμερες Eκδρομές Aπόκρεων ΣΕΡΡΕΣ-ΡΟΥΠΕΛ-ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ... 3 ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια Όλες οι έκτακτες εορταστικές προσφορές μας καθώς και ο τιμοκατάλογος των εκδρομών θα περιλαμβάνονται σε ειδικό ένθετο φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει στα

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ÌïíïÞµåñá. 2Þµåñá ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΡΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

ÌïíïÞµåñá. 2Þµåñá ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΡΑ ΕΟΡΤΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ÌïíïÞµåñá 24/11/2013 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΙΣΑΡH - ΒΑΣΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Αναχώρηση 07.30πμ. για ΑΡ- ΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΙΣΑΡΗ και επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ναός από τη στέγη του οποίου προβάλουν

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015

Αγ. Κωνσταντίνου 39-41, Αθήνα, Τηλ. 210.5240412 Fax. 210.5247945 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Αγ. Κωνσταντίνου 39-1, Αθήνα, Τηλ. 210.52012 Fax. 210.52795 www.kapatravel.gr email: travel@kapachange.gr ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015 Περιεχόμενα ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2015... 1 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ & ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ...

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σελ. 22 ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ (1 βράδυ): DOMOTEL ANEMOLIA 4* ή παρόμοιο ΒΟΛΟΣ (3 βράδια) VOLOS PALACE 4* ή παρόμοιο ΑΘΗΝΑ (2 βράδια): TITANIA HOTEL 4* ή παρόμοιο

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια

Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές. στην Ελλάδα. Μάρτιος - Ιούνιος 2013. Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές / Διακοπές στην Ελλάδα Μάρτιος - Ιούνιος 2013 Αξέχαστα Ταξίδια Περιεχόμενα ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩΝ 2013 ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ... 3 ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ... 3 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο Alkyon Resort ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ K. Δευτέρα τιμές το άτομο 178 90 104 70 Πλήρης Διατροφή & Αποκριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13)

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13) 1 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563 Tel: 0030 210 3250401 Fax: 0030 210 3254745 Email: domestic1@ginis.gr http://www.ginis.gr Αναχώρηση: 2 Μαΐου 5 ηµέρες Πασχαλινή απόδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος

ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος ΕΝΟΤΗΤΑ 4η Οργανωμένες Εκδρομές Τριμήνου Ιούλιος 12-13/07/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ-ΑΓΙΑ-ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ-ΣΤΟΜΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07. 30πμ. για ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ στην Εθνική Οδό στάση, ΛΑΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ

01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ 01/01/15 ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ Αναχώρηση 09. 00πμ. για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε για το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ, χτισμένο κάτω από το βαρύ όγκο του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ κατά μήκος της παραλίας,

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινές Εκδρομές 2013

Πασχαλινές Εκδρομές 2013 Πασχαλινές Εκδρομές 2013 TO VRAKAS TRAVEL ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΩΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Εκδρομές Εξωτερικού Αεροπορικώς ΑΓΙΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν

Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν Οργανωμένες Εκδρομές με Πούλμαν Μεσσηνιακά Κάστρα 3 & 4 Ημέρες του «Κουτρούλη ο γάμος» & «το κρέμασμα της Γριάς Συκούς» 1η Ημέρα: 24/02 Αθήνα Αγία Θεοδώρα Καλαμάτα Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ

1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 1-2/11/2014 2ήμερη Γιορτή κάστανου στην Ορεινή Αρκαδία ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ - ΒΥΤΙΝΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.

Διαβάστε περισσότερα

18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ-ΘΗΒΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΤΡΟΥΣ

18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ-ΘΗΒΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΤΡΟΥΣ 18/03/13 ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ-ΘΗΒΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Αναχώρηση 08.00 π.μ. για ΤΑΝΑΓΡΑ στάση, παραλία ΘΕ- ΟΛΟΓΟΥ παραμονή για γεύμα (κούλουμα). Εν συνεχεία για ΘΗΒΑ παραμονή για παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια...

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα. ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015. Aξέχαστα ταξίδια... Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα ΑΠΡΙΛΙΟΣ - Ιούνιος 2015 Aξέχαστα ταξίδια... Περιεχόμενα ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Πολυήμερες Eκδρομές ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 5 ημέρες... 3 ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ημέρες... 3 χαλκιδικη 5 ημέρες... 4 χαλκιδικη

Διαβάστε περισσότερα

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Αθ. Μωραΐ της O.E. Tourist & Travel Agency Narkissos Travel Τηλ.: +30-27410-28588 Fax: +30-27410-25073 Δι εύθυνση: Πατρών 19, Κόρι νθος Τ.Κ.: 20100 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες

Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Γύρος Ισπανίας - Ανδόρα, 15 ημέρες Δεν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα

Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Αξέχαστα Ταξίδια Οργανωμένες Εκδρομές στην Ελλάδα Απρίλιος - Ιούνιος 2019 Αξέχαστα Ταξίδια ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 ΠΟΛΥΉΜΕΡΕΣ EΚΔΡΟΜΈΣ ΠΑΣΧΑ ΠΑΣΧΑ. ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ! ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ...3 ΑIΓAΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η σας ταξιδεύει! 1 1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Στο μαγευτικότερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, σας περιμένουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, για τις πιο αξέχαστες

Διαβάστε περισσότερα