ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "19 20-21 ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ"

Transcript

1 5 ο P.M.S (Patras Motor Show) ΙΟΥΝΙΟΥ2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

2 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΩΡΑ 09:00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΩΡΑ 21:000 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ CLUB (υποχρεωτική η παρουσία) ΤΕΤΑΡΤΗ και ΩΡΑ 19:00 στα γραφεία της ΦΙΛΜΠΑ (Ι. Σταυροπούλου 81 - Μονοδένδρι ΠατρώνT.K ) ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ και ΩΡΑ 18:00 ΛΗΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΩΡΑ 22:30 ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΩΡΑ 20:00 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Γραμματεία της Εκδήλωσης θα λειτουργεί μέχρι την Πέμπτη και ώρα 21:00 στην Διεύθυνση ΕΥΒΟΙΑΣ 130 ΖΑΡΟΥΧΛΑΙΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ και στα τηλ και κινητό Στις και 21Ιουνίου 2015 στο χώρο και στο ωράριό της εκδήλωσης.

3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) με την στήριξη του Δήμου Πατρέων, του ΟΛΠΑ και του Λιμεναρχείου Πατρών διοργανώνει το 5ο P.M.S(Patras Motor Show), το οποίο θα διεξαχθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19, το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 στον Μόλο της Αγ. Νικολάου Πατρών. Το PMS ορίζεται ως μια Εκδήλωση Οχημάτων Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος όπου εκτίθενται Αντιπροσωπείες, Οργανωμένα CLUBS, Ιδιώτες και Εταιρείες του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Η Έκθεση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις α) Του παρόντος κανονισμού β) Τον ενημερωτικών Δελτίων ( Bulletin ) που θα εκδίδει η Οργανωτική Επιτροπή. 1.2 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕπίτιμοςΠρόεδρος: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Επίτιμα Μέλη : ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Λ.Π Πρόεδρος : ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Γραμματέας : ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Ταμίας Μέλη : ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ : ΝΙΚΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΓΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 1.3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Υπεύθυνοι Ασφαλείας : ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

4 Γραμματεία Έκθεσης : ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΔΟΥΚΑΚΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Υπεύθυνος Δημ. Σχ. : Εκφωνητής Υπεύθυνος Τύπου Υπεύθυνοι Ιατροί : ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Έφορος Βαθμολόγησης : ΙΩΑΝΝΗΣΛΕΓΟΥΡΑΣ Επιτροπή Βαθμολόγησης : ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΕΟΣ ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΡΡΑΣ Επιτροπή Βαθμολόγησης Ιστορικών Οχημάτων : ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΓΟΥΡΑΣ Εκπρόσωπος ΕΛΙΑ Εκπρόσωπος ΛΕΚΛΑΜΠ ΑΡΘΡΟ 2. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ Όλα τα Οχήματα παντός τύπου και είδους νόμιμα για κάθε χρήση. ΑΡΘΡΟ 3. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 Γίνεται δεκτό κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι εγγεγραμμένο σε Οργανωμένο CLUB ή Αγωνιστική Λέσχη ή που έχουν επέλθει σε ειδική συμφωνία με την Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης 3.2 Νομικά Πρόσωπα με ασχολία γύρο από το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. 3.3Η Οργανωτική Επιτροπή έχει δικαίωμα να αρνηθεί Δήλωση Συμμετοχής χωρίς να είναι υποχρεωμένη να αιτιολογήσει τους λόγους άρνησης. Η απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών.

5 ΑΡΘΡΟ 4. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ 4.1 Όποιος θέλει να λάβει μέρος στην Εκδήλωση οφείλει να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής και να την υποβάλει στη Γραμματεία της Εκδήλωσης μέχρι την Δευτέρα 15/06/2015 και ώρα 21,00 μέσο του CLUB ή της Λέσχης που είναι εγγεγραμμένος. Διαφορετικές περιπτώσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση από την Οργανωτική Επιτροπή. Μετά την υποβολή της δήλωσης δεν επιτρέπεται η τροποποίηση της εκτός από τις περιπτώσεις που γίνουν δεκτές από την Οργανωτική Επιτροπή. 4.2 Εάν κατά τον έλεγχο ένα αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται στη Δήλωση Συμμετοχής που έχει κατατεθεί, το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να μην συμπεριληφθεί στα εκθετήρια μετά από απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής. 4.3 Η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα ότι ο συμμετέχων αποδέχεται ανεπιφύλακτα τον κανονισμό της Έκθεσης και συμμορφώνεται στις υποδείξεις των ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής. 4.4 Η Οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να μη δεχθεί περισσότερες από 400 συμμετοχές και λιγότερες από Οργανωμένο CLUBθεωρείται αυτό που έχει domainκαι hostingγια τον Ιστότοπο του. ΑΡΘΡΟ 5. ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 5.1 Το ποσό των 10 ευρώ ορίζεται ως παράβολο συμμετοχής για τα δίκυκλα οχήματα, 15 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα οχήματα και 25 ευρώ για όσα οχήματα φέρουνλογότυπα Νομικών ή Φυσικών Προσώπων ή επιχειρήσεων στο όχημά τους, αρκεί να μην αντιβαίνουν στους ισχύοντες Νόμους. Στο ποσό συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται η οποιαδήποτε Διαφημιστική προβολή (εκτός αυτοκινήτου). Κάθε Διαφημιστική Προβολή οποιοιδήποτε εκθέτη ή μη, απαιτεί και προϋποθέτει ειδική οικονομική συμφωνία με την Οργανωτική Επιτροπή Διαφορετικές περιπτώσεις θα εξετάζονται ξεχωριστά μία προς μία από την Οργανωτική Επιτροπή και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κάτω από 15 ευρώ. 5.2 Η οργανωτική επιτροπή μπορεί να απαιτήσει, πρόσθετη χρηματική εγγύηση, για την καλή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντα και η οποία θα επιστρέφεται, όταν εκλείψει ο λόγος. Αν εκπέσει θα κατατίθεται αυτή, στον Φιλανθρωπικό Σωματείο "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" 5.3 Η δήλωση συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή αν δεν συνοδεύεται από το παράβολο συμμετοχής. 5.4 Τα παράβολα συμμετοχής επιστρέφονται στις εξής περιπτώσεις: Α. Εάν η Δήλωση Συμμετοχής δεν γίνει δεκτή και Β. Εάν η εκδήλωση ματαιωθεί.

6 ΑΡΘΡΟ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 6.1. Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής και του παρόντος Κανονισμού. Σε διαφορετική περίπτωση ο συμμετέχων θα αποβάλλεται από την Εκδήλωση έπειτα από απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να φέρουν σε ευδιάκριτο σημείο του οχήματός τους τα ειδικά αυτοκόλλητα που θα τους χορηγηθούν από την Οργάνωση Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να τηρούν το ωράριο της εκδήλωσης και να παρουσιαστούν στο χώρο της εκδήλωσης το αργότερο μέχρι τις 15:00 το Σάββατο Μπορούν όσοι επιθυμούν και εφόσον το έχουνε ΔΗΛΩΣΗ να παρουσιαστούν στην Έκθεση από την Παρασκευή και ώρα μετά τις 16, Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να θέσουν το Όχημά τους, στην διάθεση της Διοργάνωσης από την στιγμή που ενταχθούν στο χώρο της Έκθεσης 20 ή 21 Ιουνίου 2015 και μέχρι την Κυριακή και ώρα 22:30 πού είναι η Λήξη της Έκθεσης. Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Τ Α Ι Ρ Η Τ Α ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ : Α) Να Μετακινήσουν ή θέσουν σε λειτουργία τα οχήματά τους για οποιονδήποτε λόγο εκτός αν έχουν την σύμφωνη ΓΝΩΜΗ από την Οργανωτική Επιτροπή και ειδικότερα του υπευθύνου Ασφαλείας. Β) Στους Εκθέτες και στα Οχήματα τους να κάνουν Δεξιοτεχνίες και Αυτοσχέδιες Επιδείξεις ή Αναπτύσσουν Ταχύτητες μεγαλύτερες των Τριάντα (30 χ/ω) Χιλιομέτρων την Ώρα εντός του χώρου της Έκθεσης και της Λιμενικής Ζώνης και κατά την Προσέλευσή τους και κατά την Αποχώρησή τους. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 6.5. Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση είναι υποχρεωμένοι να Δηλώσουν Συμμετοχή στον Αρχηγό του CLUBτους ή τον Πρόεδρο της Λέσχης όπου ανήκουν και αυτοί με την σειρά τους να τις μεταφέρουν στην Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης.

7 6.6. Οι Συμμετέχοντες στην Εκδήλωση απαγορεύεται να φέρουν πανό πέραν τουclubή της Λέσχης τους. Απαγορεύεται η διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού αν δεν έχει προηγηθεί η Άδεια της Οργανωτικής Επιτροπής Για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή γίνεται εντός του χώρου διεξαγωγής της Εκδήλωσης η Οργανωτική Επιτροπή δεν έχει καμία σχέση και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον Εκθέτη και τον Συναλλασσόμενο. ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 6.8 Η Οργανωτική Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν υλικές ζημιές και κλοπές επί των εκθεμάτων. 6.9 Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που μετέχουν της Έκθεσης είναι υποχρεωμένοι να τα θέτουν στην διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής όταν τους ζητηθεί. Επί παραδείγματι η συμμετοχή συγκεκριμένων εκθεμάτων σε παράλληλα event - επιδείξεις Σε περίπτωση συμμετοχής ενός Club με συγκεκριμένη ονομασία μοντέλου αυτοκινήτου (π.χ.siroccoclub) θα πρέπει να μεριμνήσει ο Υπεύθυνος του Club οι συμμετάσχοντες σε αυτό να μην φέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά όπως χρώμα, ζάντες και άλλα σε αριθμό πάνω από Όλα τα CLUB- Λέσχες είναι υποχρεωμένα να έχουνε στο περίπτερό τους σε εμφανές σημείο Πυροσβεστήρα ( ξηρού τύπου 6 κιλών) και σακούλες απορριμμάτων. ΑΡΘΡΟ 7. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ 7.1 Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα με απόφασή της, να τροποποιεί τις παραγράφους του παρόντα Κανονισμού ανάλογα με τις συνθήκες και τις περιστάσεις που θα παρουσιασθούν και με τον όρο ότι, με μέριμνα της οργάνωσης θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για αυτές τις τροποποιήσεις όλων όσων Δήλωσαν Συμμετοχή. 7.2 Κάθε σχετική τροποποίηση ή συμπληρωματική διάταξη θα γίνεται γνωστή με αριθμημένα και χρονολογημένα Δελτία Πληροφοριών που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του κανονισμού. Τα δελτία θα τοιχοκολληθούν στη Γραμματεία και στους Πίνακες Ανακοινώσεων της Εκδήλωσης. Επίσης θα κοινοποιηθούν, το συντομότερο δυνατόν, απευθείας στους Συμμετέχοντες οι οποίοι θα πρέπει να βεβαιώσουν την παραλαβή τους ενυπόγραφα, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο λόγω της εξέλιξης της εκδήλωσης.

8 ΑΡΘΡΟ 8. ΕΠΑΘΛΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Τα έπαθλα που θα απονεμηθούν είναι τα εξής: 1. BEST EXHIBITION KIOSK 2. BEST PRESENTATION STAND 3. 1 st BEST AUTOMOTIVE CLUB 4. 2 nd BEST AUTOMOTIVE CLUB 5. 3 rd BEST AUTOMOTIVE CLUB 6. 1 st BEST MOTORBIKE CLUB 7. 2 nd BEST MOTORBIKE CLUB 8. 3 rd BEST MOTORBIKE CLUB 9. BEST STOCK CAR 10. BEST LIGHT TUNED CAR 11. BEST MILD TUNED 12. BEST EXTREME TUNED CAR 13. BEST LIGHT MODIFIED VEHICLE 14. BEST EXTREME MODIFIED VEHICLE 15. BEST IN SHOW 16. BEST UNIQUE CONVERSION 17. BEST HISTORIC CAR (up to 1963) 18. BEST HISTORIC CAR (from 1964 up to 1983) 19. BEST HISTORIC MOTO (up to 1963) 20. BEST HISTORIC MOTO (from 1964 up to 1983) 21. BEST ICE 22. BEST OFF ROAD VEHICLE 23. BEST DRIFT CAR 24. BEST SUPER LAP CAR 25. BEST RACE CAR (up to 1600cc) 26. BEST RACE CAR (over 1600cc) 27. BEST REMOTE CONTROLED VEHICLE 28. BEST BUS 29. BEST CITY BUS 30. BEST TRUCK 31. BEST DRAG CAR 32. BEST DRAG MOTO 33. BEST MOTO (up to 250cc) ΕΠΑΘΛΟ «ΝΙΚΟΣΜΠΕΡΔΕΣ» 34. BEST MOTORBIKE (from 251cc to 600cc) 35. BEST MOTORBIKE (from 601cc to 1000cc) 36. BEST MOTORBIKE (over 1001cc)

9 ΑΡΘΡΟ9. ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο χώρο της Εκδήλωση την Κυριακή και ώρα 20:30. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης θα αναρτηθούν στον Επίσημο Πίνακα ανακοινώσεων. Δεν γίνονται δεκτές Ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων των οποίων είναι υπεύθυνη η Επιτροπή όπου έχει ανακοινωθεί και έχει επιλεγεί από την Οργάνωση. ΑΡΘΡΟ 10. ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Χορηγίες και διαφημίσεις στην εκδήλωση γίνονται δεκτές έπειτα από έγκριση της Οργανωτικής Επιτροπής σύμφωνα με τον κατάλογο που θα έχει δημοσιοποιηθεί. Υπεύθυνος για την τήρηση του Ταμείου είναι ο Νίκος Καπετανάκης. ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST 6 ο P.M.S (Patras Motor Show) ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) 02-03 - 04 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DB CONTEST ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-07 - 2016 και

Διαβάστε περισσότερα

20-21- 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

20-21- 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 4 ο PMS (Patras Motor Show) 20-21- 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-05-2014 και ΩΡΑ 09:00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

1-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

1-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 2 ο PMS (Patras Motor Show) 1-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΑΤΡΑ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-07-2012 και ΩΡΑ 09:00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-08-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ PRACTICE DAY 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ - ΠΑΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 10:00 Λήξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 12:00 Τεχνικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΚΥΠΕΛΛΟ DRIFT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ 12 13 / 05 / 2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΛΑΣ KOZANHΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΤΡΩΟΥ ΕΠΑ: 30 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Ορισμός Μετά από έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ 3ος Αγώνας πλαγιολίσθισης ζευγαριων αυτοκινήτων DRIFT 3ος Αγωνας πλαγιολίσθισης αυτοκινήτων μονών περασμάτων DRIFT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 24-06-2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ Ν.ΡΥΣΙΟΥ (DRIVE

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2016 ΠΑΤΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 03 MAIOY 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα:Kartmania (ΠΑΤΡΑ) ΑΕΕ: 026/23.04.2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP Σάββατο, 25 Μαΐου MEMPHIS-GOKART ΝΑΥΠΛΙΟ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax:

Διαβάστε περισσότερα

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING)

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Π.Ε.Λ. - ΛΑΜΙΑ OΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Α. ΛΑΜΙΑΣ Ροζάκη Αγγελή 41, Λαµία - 35 100

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ «ΜΕΝΟΓΕΙΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2012 2 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012 Σ ΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Κ ΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ASN visa no.: CAA-SP-(4)02/09-2012 Διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η Λ.Α.Μ.Σ µετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει 5 αγώνες GP & DRIFT για το έτος 2016

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών 17-18 Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο ΛΑΜΣ μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 ΠΑΤΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2 2. Πρόγραμμα 3 3..Συμμετοχές...4-5 4. Διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ TIME ATTACK ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «TIME ATTACK CLUB» 30/06/2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι

2 ος ΑΓΩΝΑΣ TIME ATTACK ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «TIME ATTACK CLUB» 30/06/2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι 2 ος ΑΓΩΝΑΣ TIME ATTACK ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «TIME ATTACK CLUB» 30/06/2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2019 ( Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ : TA2 /19 - Ημερ. 17/06/2019)

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 Ημερομηνίες: 26 & 27/03/2016 Τόπος Τέλεσης: Ρόδος-Αεροδρόμιο Μαριτσά Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: AME: 027/16.03.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 Σημείωση προς Οργανωτές: Όσα κείμενα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Πρωτάθληµα Cross-Country ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής 15/9/2006 Λήξη εγγραφών συµµετοχής 3/10/2006 Ενηµερώσεις αγωνιζοµένων ιανοµή ροµοβιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 1 ος Αγώνας Drag Day 0-400 Ξάνθης 2016 Ημερομηνίες: 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Τόπος Τέλεσης: Αεροδρόμιο Ζυγού Ξάνθης Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 023/10.03.16 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Το Transilvania Adventure Trophy διοργανώνεται από την ASCORA Asociatia Sportiva Club Off-Road Adventure club.

Το Transilvania Adventure Trophy διοργανώνεται από την ASCORA Asociatia Sportiva Club Off-Road Adventure club. 1. Γενικός κανονισµός 1.1 Οργάνωση Το Transilvania Adventure Trophy διοργανώνεται από την ASCORA Asociatia Sportiva Club Off-Road Adventure club. Το 2007 ΤΑΤ θα διεξαχθεί από την 1η έως την 6 η Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «TRIAL 4X4» Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 11 Οκτωβρίου Λήξη εγγραφών ευτέρα 18 Οκτωβρίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

2 nd Greek Padel Academy League

2 nd Greek Padel Academy League 2 nd Greek Padel Academy League Φεβρουάριος 2017 Η Greek Padel Academy προκηρύσσει το 2 nd Greek Padel Academy League, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 7 Μαΐου 2017. Οι δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 37, ΦΙΛΟΘΕΗ 152 37, ΤΗΛ.: 210 6853850 & KAVOURI TENNIS CLUB ΑΚΤΗΣ & ΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,16671, ΤΗΛ.: 210 9670686 Web site: www.kavouritennisclub.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ

5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ 5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ -Το Αθλητικό Σωµατείο Λ.Α.Μ.Σ. µετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 5ο αγώνα του Πρωταθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α

1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α 1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΑΛΚΙΔΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /10.11.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Λήξη Εγγραφών Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017 Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H2./17 Ημερομηνία: 26/06/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. Ένωση Αεροπορίας Ιανουάριος 2004 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑEΡΟΠΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών.

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών. Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2018 Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αργολίδας διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου 2018. Θα περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2019 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών ευτέρα 22-02-16 ώρα 18:00 Λήξη Εγγραφών Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 14-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Πειραιώς προκηρύσσει αγώνα µε πλήρωµα δύο (2) ατόµων «Ανδρέα Ζιρώ» για σκάφη ORC International,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2017 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2014 Ο Κυπριακός Σύνδεσμος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Αθήνα, 23.09.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 89/23.09.2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών Αττικής 2018. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Sailing Season Opening Trophy Ν.Ο.Κ. 2017 25-26/03/2017 01-02/04/2017 08-09/04/2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ειρήνης Φιλίας Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης

Ειρήνης Φιλίας Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Ειρήνης Φιλίας 2018 Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Ν.Ο.Ε.Φ. Ακτή Δηλαβέρη 2, Πειραιάς 210 4222782 www.noef.gr noef@otenet.gr ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ/AΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΚΩΜΙΤΗΣ 12-13 ΜΑΙΟΥ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ/AΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΚΩΜΙΤΗΣ 12-13 ΜΑΙΟΥ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ/AΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΚΩΜΙΤΗΣ 12-13 ΜΑΙΟΥ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Απριλίου 2012... Ώρα 09:00 Ανοίγει Προκαταρκτική Γραμματεία Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ. 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2124 ΧΑΛΚΙΔΑ 03/07/2018 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ 15/04/2018. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ 15/04/2018. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2018 by EKO ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ 15/04/2018 Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H1./18 Ημερομηνία: 26/03/2018 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ Καλλιθέα 22/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ O Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016 Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ 2016 25 Σεπτεμβρίου 2016 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας με την ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ PLATRES HILL CLIMB 22/10/2017. Ημερομηνία: 02/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ OFA

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ PLATRES HILL CLIMB 22/10/2017. Ημερομηνία: 02/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ OFA Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Αναβάσεων 2017 by EKO PLATRES HILL CLIMB 22/10/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H3-4/17 Ημερομηνία: 02/10/2017 (ΔΙΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ OFA 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017

PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017 Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αγώνων Ταχύτητας 2017 PAPHOS AUTO / RALLY SPRINT 2017 12/11/2017 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: S6/17 Ημερομηνία: 31/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12 Αθήνα 16/5/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2363 ΧΑΛΚΙΔΑ 29.6.2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΟΦΑ TRIAL RALLYSPRINT ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 16/12/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: ΤR1/17 Ημερομηνία: 23/11/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: OFA 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» LARNAKA AUTO / RALLY SPRINT 03/ 02 / 2019

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» LARNAKA AUTO / RALLY SPRINT 03/ 02 / 2019 ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ» LARNAKA AUTO / RALLY SPRINT 03/ 02 / 2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα Περίπλους της Λέσβου Ιουνίου 20 Ιουνίου

Προκήρυξη Αγώνα Περίπλους της Λέσβου Ιουνίου 20 Ιουνίου Προκήρυξη Αγώνα Περίπλους της Λέσβου 2016 18 Ιουνίου 20 Ιουνίου Μυτιλήνη Μόλυβος - Ερεσός Πλωμάρι 1 Οργανωτική Αρχή Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες Αθλητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακός Αγώνας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς (FAI cat.2) 26-27 Μαΐου 2012

Περιφερειακός Αγώνας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς (FAI cat.2) 26-27 Μαΐου 2012 Περιφερειακός Αγώνας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς (FAI cat.2) 26-27 Μαΐου 2012 Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα www.aokitheron.gr aok@aokitheron.gr ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΓΩΝΑ O Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα, με πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 5 th PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KART ΠΑΤΡΑ, 28-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Τρίτη 25/06/2013 Λήξη εγγραφών Δευτέρα 09/09/2013, ώρα 22.00 Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα