ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2014 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

2 ΑΡΘΡΟ 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1 Όνοµα Παιδιάς: Hellenic Time Trial Challenge Supported by TOYO TIRES Ελληνικές Παιδιές Δοκιµασίας Χρόνου 1.2 Περιγραφή παιδιάς: Διοργάνωση εκδήλωσης µε τη µορφή πρωταθλήµατος. Τα αυτοκίνητα που θα συµµετέχουν θα είναι χωρισµένα σε κατηγορίες και κλάσεις. Οι συµµετέχοντες θα διαγωνίζονται στην κατηγορία που ανήκουν ανά τριάδες ή τετράδες, ανάλογα µε την συγκεκριµένη παιδιά. Η παιδιά θα αποτελείται από δύο (2) ξεχωριστά σκέλη, τα οποία θα έχουν ανεξάρτητη βαθµολογία το κάθε ένα. Κάθε αυτοκίνητο θα εκτελεί σε κάθε σκέλος, έναν (1) ελεύθερο και πέντε (5) χρονοµετρηµένους γύρους. Για την βαθµολογία του κάθε σκέλους θα προσµετρά ο συνολικός χρόνος των χρονοµετρηµένων γύρων και θα λαµβάνεται υπ όψιν για την κλάση στην οποία διαγωνίζεται. Για την τελική κατάταξη της ηµέρας θα προστίθεται η βαθµολογία των δύο σκελών. Η εκκίνηση θα δίνεται εν κινήσει (Flying) µε τη συµπλήρωση του αναγνωριστικού γύρου στην αφετηρία. Για λόγους ασφαλείας τα αυτοκίνητα θα εκκινούν µε χρονική διαφορά µεταξύ τους, κατά την κρίση του αλυτάρχη, σε σχέση µε το µήκος της διαδροµής. Δεν επιτρέπεται η προσπέραση σε όλες τις κατηγορίες εκτός της Saloon. 1.3 Ηµεροµηνία & Τόπος διεξαγωγής της παιδιάς Σύµφωνα µε το πρόγραµµα. 1.4 Τρόπος διεξαγωγής της παιδιάς Όπως στην περιγραφή. Σε περίπτωση διεξαγωγής την ίδια ηµέρα µε αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Ταχύτητας ή αναλόγως το µήκος της πίστας ή τον διαθέσιµο χρόνο, ενδέχεται να διαφοροποιηθούν σε αριθµό οι γύροι. ΑΡΘΡΟ 2: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

3 2.1 Γίνεται δεκτό κάθε φυσικό η νοµικό πρόσωπο που κατέχει έγκυρη αγωνιστική άδεια διαγωνιζόµενου η αγωνιζόµενου κατηγορίας C και κατέχει έγκυρο δελτίο αθλητή, σύµφωνα µε τις εγκυκλίους της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ. 2.2 Κάθε οδηγός µπορεί να συµµετέχει το µέγιστο σε δύο (2) κατηγορίες-κλάσεις. Κάθε αυτοκίνητο µπορεί να συµµετέχει, µε διαφορετικό οδηγό, στην ίδια κλάση έως δύο (2) φορές. ΑΡΘΡΟ 3: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 3.1 Όποιος επιθυµεί να συµµετέχει στην εκδήλωση οφείλει να συµπληρώσει τη δήλωση συµµετοχής και να την υποβάλει στη γραµµατεία της εκδήλωσης στα σηµεία και τον χρόνο που ανακοινώνονται. Οι συµµετέχοντες που δεν έχουν συµµετάσχει σε προηγούµενο αγώνα του θεσµού µέσα στη χρονιά, πρέπει µαζί µε τη δήλωση συµµετοχής να προσκοµίσουν φωτοτυπίες, της άδειας οδήγησης, της άδειας κυκλοφορίας και της ετήσιας αγωνιστικής αδείας. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν είναι στο όνοµα του συµµετέχοντα, πρέπει να προσκοµιστεί και σχετική εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη επικυρωµένη από αστυνοµικό τµήµα ή Κ.Ε.Π., στην οποία να αναφέρεται ότι του επιτρέπει να λάβει µέρος στην συγκεκριµένη παιδιά. Τα παραπάνω έγγραφα θα κρατηθούν σε φωτοαντίγραφο στην γραµµατεία της Παιδιάς. 3.2 Μετά την υποβολή της δήλωσης δεν επιτρέπεται η τροποποίηση της, εκτός από τις περιπτώσεις που αυτό προβλέπεται από τον κανονισµό της παιδιάς. Ο διαγωνιζόµενος µπορεί όµως να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο που δήλωσε µε άλλο της ίδιας κλάσης, µέχρι τον έλεγχο εξακρίβωσης. 3.3 Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης ένα αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται στην κατηγορία που έχει εγγραφεί, το αυτοκίνητο αυτό µπορεί µετά από πρόταση του τεχνικού εφόρου και απόφαση αγωνοδίκη, να µεταφερθεί στην κατηγορία-κλάση που ανταποκρίνεται ή να µην γίνει αποδεκτό. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωµα, µε τη σύµφωνη γνώµη της ΟΜΑΕ- ΕΠΑ(άρθρο 74 του ΕΑΚ), να αρνηθεί εγγραφή οποιουδήποτε συµµετέχοντα και να αιτιολογήσει τους λόγους άρνησης. Η απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόµενο το αργότερο 24 ώρες µετά το κλείσιµο των εγγραφών. 3.4 Η υπογραφή της δήλωσης συµµετοχής σηµαίνει αυτόµατα ότι ο συµµετέχων αποδέχεται ανεπιφύλακτα τον κανονισµό της παιδιάς και παραδέχεται ότι οι καθιερωµένες από τον ΔΑΚ και ΕΑΚ δωσιδικίες, ισχύουν αποκλειστικά για κάθε θέµα που αφορά την παιδιά.

4 3.5 Όλα τα συµµετέχοντα στον αγώνα αυτοκίνητα πρέπει να παρουσιασθούν µε τον οδηγό τους ή κάποιο εκπρόσωπό του στον προβλεπόµενο έλεγχο εξακρίβωσης που αναφέρεται στο πρόγραµµα του αγώνα. H εκπρόθεσµη προσέλευση συνεπάγεται την επιβολή κυρώσεων η οποία µπορεί να φθάσει µέχρι και την απαγόρευση εκκίνησης στον αγώνα εκτός από την περίπτωση ανωτέρας βίας, που θα κριθεί από τους αγωνοδίκες. 3.6 Την ώρα του Τεχνικού Ελέγχου κάθε αγωνιζόµενος πρέπει να φέρει τα πρωτότυπα έγγραφα του αυτοκινήτου, άδεια ικανότητας οδήγησης και τις πινακίδες κυκλοφορίας(πολιτικές, αγωνιστικές ή ιστορικού οχήµατος). 3.7 Για να επιτραπεί η εκκίνηση των αυτοκινήτων πρέπει υποχρεωτικά να είναι εγκατεστηµένα και σε κανονική λειτουργία τα συστήµατα ασφαλείας που προβλέπονται. Επίσης πρέπει να είναι εφοδιασµένα µε δύο καθρέφτες οπισθοπαρατήρησης. 3.8 Συµπληρωµατικοί έλεγχοι µπορούν να γίνουν στο αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε στιγµή πριν την εκκίνηση του αγώνα. 3.9 O αγωνιζόµενος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και των επισήµων δοκιµών οφείλει να φέρει πάνω στο αυτοκίνητό του τουλάχιστον την πίσω πινακίδα κυκλοφορίας (Υπουργείου, αγωνιστικές ή ιστορικές). ΑΡΘΡΟ 4: ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4.1 Το παράβολο συµµετοχής ορίζεται σε 80 ευρώ. 4.2 Η δήλωση συµµετοχής δεν γίνεται δεκτή: Εάν δεν είναι υπογεγραµµένη από τον συµµετέχοντα. Εάν δεν συνοδεύεται από το παράβολο συµµετοχής ή απόδειξη κατάθεσης αυτού στον τραπεζικό λογαριασµό που υποδεικνύεται. Εάν δεν συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα (άδεια οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας, αγωνιστική άδεια, θεωρηµένη εξουσιοδότηση στη περίπτωση που ο συµµετέχων δεν είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου), στη περίπτωση που ο οδηγός δεν έχει συµµετάσχει σε προηγούµενο αγώνα του θεσµού µέσα στη χρονιά.

5 4.3 Τα παράβολα συµµετοχής επιστρέφονται στις εξής περιπτώσεις: Εάν η δήλωση συµµετοχής δεν γίνει δεκτή. Εάν η εκδήλωση µαταιωθεί. ΑΡΘΡΟ 5: ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ Οι κατηγορίες που θα µπορούν να συµµετέχουν οι οδηγοί είναι 6 (έξι). STOCK, SPORT, SUPER SPORT, EXTREME, SALOOΝ, HISTORIC 5.1 STOCK: Στην κατηγορία Stock συµµετέχουν τα αυτοκίνητα µε τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Φέρουν πολιτικά ελαστικά χρήσης δρόµου - όχι Semi slick. Ειδικά, ο δείκτης φθοράς πέλµατος, ( treadwear) θα πρέπει να είναι άνω του 220, ο οποίος αναγράφεται στο πλάι του ελαστικού. Σε περίπτωση µη αναγραφής δείκτη φθοράς, το ελαστικό δεν θα γίνεται δεκτό. Εξαιρείται το R1R της TOYO TIRES. Δεν επιτρέπεται καµία µετατροπή στο σασί του αυτοκινήτου,. αλλαγή άκρων (που µεταβάλλει το µεταξόνιο ή το µετατρόχιο), ψαλιδιών (ρυθµιζόµενα, τύπου Kit Car) και λοιπών τµηµάτων του αµαξώµατος και του συστήµατος διεύθυνσης. Επιτρέπεται η τοποθέτηση µπάρας θόλων και ψαλιδιών. Το εξωτερικό είναι πλήρες και δεν λείπει κανένα µέρος του. Το εσωτερικό είναι πλήρες. Επιτρέπεται η αντικατάσταση των εµπρός καθισµάτων µε τύπου Bucket, καθώς και η χρήση ζωνών ασφαλείας 4 σηµείων. Ο κινητήρας είναι παραγωγής του µοντέλου. Δεν επιτρέπεται τροποποίηση-αλλαγή των σχέσεων του κιβωτίου ταχυτήτων µε αγωνιστικών, Aftermarket, αλλαγή στη διάταξή του (τύπου "DOG" / σειριακό), ή η τοποθέτηση µπλοκέ διαφορικού, εκτός των περιπτώσεων που το αυτοκίνητο παράγεται µε µπλοκέ. Κλάσεις: Δ: Έως 1.400cc ατµοσφαιρικά Γ: Από 1.401cc έως 1.600cc ατµοσφαιρικά Β: Από 1.601cc έως 2.000cc ατµοσφαιρικά Α: Πάνω από 2.000cc ατµοσφαιρικά 5.2 SPORT: Στην κατηγορία Sport Επιτρέπεται η χρήση µόνον ελαστικών TOYO TIRES Proxes R888.

6 Δεν επιτρέπεται καµία µετατροπή στο σασί του αυτοκινήτου,. αλλαγή άκρων (που µεταβάλλει το µεταξόνιο ή το µετατρόχιο), ψαλιδιών (ρυθµιζόµενα, τύπου Kit Car) και λοιπών τµηµάτων του αµαξώµατος και του συστήµατος διεύθυνσης. Επιτρέπεται η τοποθέτηση µπάρας θόλων και ψαλιδιών. Δεν επιτρέπεται η αλλαγή στη διάταξη του κιβωτίου ταχυτήτων (Τύπου "DOG" / Σειριακό). Το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι πλήρες, και δεν λείπει κανένα µέρος του. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι πλήρες. Επιτρέπεται η αντικατάσταση των εµπρός καθισµάτων µε τύπου Bucket, καθώς και η χρήση ζωνών ασφαλείας 4 σηµείων. Επιτρέπεται η τοποθέτηση Roll bar / roll cage και η αφαίρεση των οπισθίων καθισµάτων και της µοκέτας εφ όσον έχει τοποθετηθεί Roll bar / roll cage. Δεν επιτρέπεται η αντικατάσταση των υαλοπινάκων µε άλλους, άλλου υλικού, πάρα µόνον αντίστοιχου του εργοστασιακού. Κλάσεις: Δ: Έως 1.400cc ατµοσφαιρικά Γ: Από 1.401cc έως 1.600cc ατµοσφαιρικά Β: Από 1.601cc έως 2.000cc ατµοσφαιρικά Α: Πάνω από 2.000cc ατµοσφαιρικά 5.3 SUPER SPORT: Στην κατηγορία Super Sport Επιτρέπεται η χρήση µόνον ελαστικών TOYO TIRES Proxes R888. Συµµετέχουν όλα τα οχήµατα, όχι όµως ιδιοκατασκευές, Open wheelers ή οχήµατα µε κινητήρα µοτοσικλέτας. Κλάσεις: SS3: Έως 1.600cc ατµοσφαιρικά SS2: Από 1.601cc έως 2.000cc ατµοσφαιρικά SS1: Πάνω από 2.000cc ατµοσφαιρικά 5.4 EXTREME: Στην κατηγορία Extreme Συµµετέχουν όλα τα οχήµατα, ανεξαρτήτως µάρκας και τύπου ελαστικών, Open wheelers ή οχήµατα µε κινητήρα µοτοσικλέτας. Όσα οχήµατα φέρουν ελαστικά τύπου Slick πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν Roll bar ή roll cage Στην κατηγορία Extreme δεν υπάρχουν κλάσεις, παρά µόνο γενική κατάταξη.

7 5.5 SALOON Στην κατηγορία Salοon αγωνίζονται αυτοκίνητα που τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας - βάσει κανονισµών J. Πιστοποιούνται από τον τεχνικό έφορο του εκάστοτε αγώνα και αγωνίζονται σε ολόκληρη την πίστα χωρίς να υπάρχει καµία παρέµβαση επιβράδυνσης σε αυτήν Η κατηγορία Saloon διαχωρίζεται σε ατµοσφαιρικά και turbo Δικαίωµα Συµµετοχής Στην κατηγορία Salοon µπορούν να συµµετάσχουν οδηγοί που είτε έχουν διαγωνιστεί ξανά στην συγκεκριµένη κατηγορία, ή έχουν συµµετάσχει σε επίσηµο αγώνα της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, ή έχουν συµµετάσχει σε τέσσερις (4) τουλάχιστον επίσηµους αγώνες παιδιών Συστήµατα ασφαλείας Κατηγορίας Saloon Ο κλωβός ασφαλείας να είναι όπως αναφέρεται στο Παράρτηµα J του 2014 ή οποιοσδήποτε αναγνωρισµένος κλωβός ασφαλείας. Να υπάρχει φορητός πυροσβεστήρας, όπως προβλέπεται από το άρθρο του Παραρτήµατος J του Οι ζώνες ασφαλείας να είναι 4 τουλάχιστον σηµείων, σε άριστη κατάσταση, µε δελτίο αναγνώρισης σε ισχύ (προδιαγραφές FIA 8853/98 ή 8854/98) συν όποια παράταση έχει δοθεί σε εθνικό επίπεδο και σύµφωνες µε το Παράρτηµα J του Οι βάσεις των καθισµάτων πρέπει επίσης να είναι, είτε αναγνωρισµένες από τον κατασκευαστή, είτε σύµφωνες µε το Παράρτηµα J του 2014, είτε σύµφωνες µε τα αναφερόµενα στην εγκύκλιο περί τεχνικών κανονισµών (εγκάρσιες δοκοί). Ο γενικός διακόπτης ηλεκτρικού κυκλώµατος να είναι όπως αναφέρεται στο Παράρτηµα J του Να υπάρχει ένας εσωτερικός καθρέφτης και τουλάχιστον ένας εξωτερικός. Να υπάρχουν 2 τουλάχιστον άγκιστρα για το στερέωµα καθενός από τα καπό (εµπρόσθιο-οπίσθιο). Να υπάρχει αδιάβροχο και άφλεκτο διάφραγµα µεταξύ θαλάµου οδήγησης και χώρου αποσκευών, εφ όσον η δεξαµενή καυσίµου, βρίσκεται εκεί (εσωτερικά). Να υπάρχει η αρχική δεξαµενή καυσίµου στην ίδια θέση. Η αντικατάστασή της επιτρέπεται µόνο µε αναγνωρισµένη δεξαµενή ασφαλείας τύπου FT3/1999 ή FT3.5 ή FT5 και µε δελτίο αναγνώρισης σε ισχύ, οπότε µπορεί να τοποθετηθεί σε άλλο σηµείο, αλλά πάντως εκτός θαλάµου επιβατών. Οι οποιεσδήποτε σωληνώσεις υγρών, (καυσίµου, λαδιού κινητήρα, υδραυλικών υγρών, νερού κ.λ.π.) περνούν µέσα από τον θάλαµο επιβατών πρέπει να είναι αεροπορικού τύπου ή αντίστοιχης ποιότητας (µε πίεση θραύσης τουλάχιστον 70 bar), να µην διακλαδώνονται και να µην έχουν ενώσεις εντός του θαλάµου επιβατών. Το δοχείο συλλογής που θα δέχεται τις αναθυµιάσεις των λαδιών να είναι χωρητικότητας τουλάχιστον 2 λίτρων. Η ένδυση και το κράνος του οδηγού θα πρέπει να είναι σύµφωνες µε το Παράρτηµα J του Η χρήση HANS είναι υποχρεωτική.

8 5.6 HISTORIC Στην κατηγορία ιστορικών συµµετέχουν αυτοκίνητα µε ηµεροµηνία κατασκευής µέχρι την , τα οποία, διαθέτουν κάρτα FIA, FIVA ή HTP Φέρουν πολιτικά ελαστικά χρήσης δρόµου. Ειδικά, ο δείκτης φθοράς πέλµατος, ( treadwear ) θα πρέπει να είναι άνω του 220, ο οποίος αναγράφεται στο πλάι του ελαστικού. Σε περίπτωση µη αναγραφής δείκτη φθοράς, το ελαστικό δεν θα γίνεται δεκτό. Εξαιρούνται τα PROXES R1R και R888 της TOYO TIRES. Κλάσεις Δ: Έως 1.300cc ατµοσφαιρικά Γ: Από 1.301cc έως 1.600cc ατµοσφαιρικά Β: Από 1.601cc έως 2.000cc ατµοσφαιρικά Α: Πάνω από 2.000cc ατµοσφαιρικά GR 5: Ανεξαρτήτος κυβισµού, µε µετατροπές εκτός εποχής (κάρτα FIVA C, D, E) Στην κλάση GR 5 επιτρέπονται όλοι οι τύποι ελαστικών. Όσα οχήµατα φέρουν ελαστικά τύπου Slick πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν Roll bar ή roll cage. 5.7 Γενικές παρατηρήσεις: Δεν επιτρέπεται η χρήση Νίτρο ή Μεθανόλης (σε οποιαδήποτε µορφή) σε όλες τις κατηγορίες. Επιτρέπεται µόνον η χρήση καυσίµων, πρατηρίου Επιτρέπεται η αντικατάσταση των πορτών, µε πόρτες διαφορετικού υλικού (ή σχήµατος) µόνο εφόσον το αυτοκίνητο διαθέτει Roll Cage µε χιαστή µπάρα σε αυτές Δεν επιτρέπεται να έχουν αφαιρεθεί κύρια εξαρτήµατα από το εξωτερικό του αυτοκινήτου όπως προφυλακτήρες, καπό, πόρτες, καθρέφτες κτλ. για λόγους ασφαλείας.

9 5.7.4 Τα φωτιστικά σώµατα του αυτοκινήτου, στο οπίσθιο τµήµα πρέπει υποχρεωτικά να είναι λειτουργικά σε όλες τις κατηγορίες, ενώ στο εµπρόσθιο τµήµα πρέπει υποχρεωτικά να είναι λειτουργικά στην κατηγορία Stock, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες µόνο κατά περίπτωση για την συγκεκριµένη παιδιά, και κατά την κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής (θα ανακοινώνεται εγκαίρως) Αυτοκίνητα που δεν έχουν ατµοσφαιρικούς κινητήρες ο κυλινδρισµός τους διαµορφώνεται ως εξής : κυλινδρισµός Χ συντελεστής (turbo-compressor, περιστροφικός ατµοσφαιρικός)1,4 = τελικός κυβισµός κατάταξης. κυλινδρισµός Χ συντελεστής (Περιστροφικός turbo κινητήρας) 2,0 = τελικός κυβισµός κατάταξης Επίλυση Διαφωνιών Η Οργανωτική Επιτροπή µε τον Τεχνικό Έφορο διατηρεί το δικαίωµα να αλλάξει κατηγορία ή κλάση σε αγωνιζόµενο, κατά την κρίσης της, βάσει κανονισµού. Σε περίπτωση που για τα παραπάνω προκύψει οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά µε την κατηγορία ή την κλάση στην οποία ανήκει κάποιο αυτοκίνητο, υπεύθυνος για την επίλυση είναι αποκλειστικά, ο ορισµένος τεχνικός έφορος του αγώνα. Οποιοσδήποτε αγωνιζόµενος δεν συµµορφώνεται µε τις υποδείξεις του τεχνικού εφόρου, µε απόφαση των αγωνοδικών, θα αποκλείεται. ΑΡΘΡΟ 6: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 6.1 Οι συµµετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν προστατευτικό κράνος και να είναι δεµένοι µε ζώνη ασφαλείας 3 τουλάχιστον σηµείων. 6.2 Το αυτοκίνητο πρέπει να διαθέτει πυροσβεστήρα προβλεπόµενο από τον ΚΟΚ, τοποθετηµένο σταθερά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να είναι εύκολα προσβάσιµος από την θέση του οδηγού. Ο πυροσβεστήρας θα πρέπει να είναι τοποθετηµένος µε ειδικά άγκιστρα γρήγορης απασφάλισης (µεταλλικά ή πλαστικά) που θα συγκρατούν πολύ καλά τον πυροσβεστήρα. Δεν θα επιτρέπεται η εκκίνηση αν ο πυροσβεστήρας δεν είναι σε προβλεπόµενη θέση και στερεωµένος σωστά (βλέπε αίτηση συµµετοχής) και να είναι εν ισχύ.

10 6.3 Μέσα στο αυτοκίνητο απαγορεύεται να υπάρχουν ελεύθερα αντικείµενα ή εργαλεία. 6.4 Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν επιτρέπεται το παράθυρο του οδηγού να είναι ανοικτό. Σε περίπτωση που βρεθεί όχηµα την ώρα του αγώνα µε παράθυρο ανοιχτό, τότε ο αγωνιζόµενος θα αποκλείεται µε µαύρη σηµαία. 6.5 Στα αυτοκίνητα ανοιχτού τύπου (cabrio) θα πρέπει υποχρεωτικά η οροφή (υφασµάτινη ή µεταλλική) να είναι κλειστή. Tα αυτοκίνητα ανοιχτού τύπου (cabrio) έχουν δικαίωµα συµµετοχής, µόνον σε οποιαδήποτε κατηγορία έχει επιβραδύνσεις. 6.6 Συνιστάται η τοποθέτηση κλωβών ασφαλείας (roll bars) σε όλα τα διαγωνιζόµενα αυτοκίνητα. 6.7 Σε περίπτωση µη τήρησης των παραπάνω δεν θα επιτρέπεται η εκκίνηση. 6.8 Σε όλη την διάρκεια της παιδιάς θα βρίσκονται στον χώρο ασθενοφόρο, πυροσβεστικό όχηµα και γιατρός. ΑΡΘΡΟ 7: ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ 7.1 Για λόγους ασφαλείας, σε καµία περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσπέραση κατά την διάρκεια της παιδιάς. Εξαιρείται η Κατηγορία SALΟON όπου επιτρέπεται η προσπέραση και µε την ΜΠΛΕ σηµαία ειδοποιείται ο προπορευόµενος οδηγός για να παραχωρήσει χώρο για προσπέραση. 7.2 Σε περίπτωση που ένας διαγωνιζόµενος πλησιάσει προπορευόµενο όχηµα και κινείται πιο γρήγορα από αυτό, τότε και µόνο µετά από ένδειξη ΜΠΛΕ σηµαίας από τον κριτή, ο διαγωνιζόµενος που θα εµποδίζεται, θα βγαίνει στον χώρο των pits. Από όπου θα επανεκκινήσει για να πραγµατοποιήσει την προσπάθεια του από την αρχή.

11 ΑΡΘΡΟ 8: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ 8.1 Σε καµία περίπτωση αυτοκίνητο που έχει εκκινήσει από την έξοδο των pits, δεν επιτρέπεται κατά την διάρκεια τις προσπάθειας του, (συµπεριλαµβανόµενου και του αναγνωριστικού γύρου) να επιστρέψει στα pits, παρά µόνο, µετά από ένδειξη του αλυτάρχη ή του κριτή. Αν ο διαγωνιζόµενος αντιληφθεί πρόβληµα και πρέπει να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του, αυτό γίνεται ανάβοντας τα φώτα προειδοποίησης κινδύνου (alarm), ώστε να ενηµερώσει για το πρόβληµα και φροντίζοντας να µην εµποδίζει την ασφαλή διέλευση των αυτοκινήτων που ακολουθούν. Αν κάποιος διαγωνιζόµενος επιστρέψει στα pits από λάθος ή από τεχνικό πρόβληµα, αποκλείεται από την παιδιά. Κατά περίπτωση, µετά την άδεια της Οργανωτικής Επιτροπής και του Αλυτάρχη θα µπορεί να επαναλάβει την προσπάθειά του, µε πρόσθετο χρόνο 30 δευτερολέπτων στον συνολικό χρόνο του. ΑΡΘΡΟ 9: ΠΟΙΝΕΣ 9.1 Σε περίπτωση που διακοπεί ο αγώνας (KOKKINH σηµαία) για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας κάποιου διαγωνιζόµενου (οδηγικό λάθος κ.λ.π.), τότε ο διαγωνιζόµενος που ευθύνεται, µπορεί να ξεκινήσει ξανά την προσπάθεια του από την αρχή, αλλά µε ποινή 30 δευτερολέπτων στον συνολικό του χρόνο. 9.2 Επίσης, ποινή 5 δευτερολέπτων επιφέρει κάθε επιβεβαιωµένη επαφή από αρµόδιο κριτή των πρόσθετων εµποδίων, (κορύνες / τζέρσεϊς κ.λ.π.) που οριοθετούν τα όρια και τις επιβραδύνσεις της πίστας και έχουν τοποθετηθεί από τον διοργανωτή. Αγωνιζόµενος που επαναλαµβάνει την προσπάθεια του, για οποιοδήποτε λόγο, µεταφέρει αθροιστικά όσες ποινές έχει λάβει, στο συνολικό του χρόνο. 9.3 Οι οδηγοί υποχρεούνται να είναι παρόντες στην ενηµέρωση (BRIEFING), πριν τον αγώνα. Η αδικαιολόγητη απουσία τους, επιφέρει τον αποκλεισµό τους, από τον αγώνα.

12 ΑΡΘΡΟ 10: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Τα αποτελέσµατα θα ανακοινώνονται στο χώρο τέλεσης της παιδιάς, εντός τριάντα (30) λεπτών µετά την λήξη της εκδήλωσης και θα αναρτώνται στον επίσηµο πίνακα ανακοινώσεων. ΑΡΘΡΟ 11: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΦΕΣΕΙΣ 11.1 Οι ενστάσεις υποβάλλονται ως εξής: Σχετικά µε αντικανονική εγγραφή ή µε τον έλεγχο εξακρίβωσης 30 λεπτά µετά του τέλος του ελέγχου εξακρίβωσης. Σχετικά µε τεχνικά θέµατα µέσα σε 15 λεπτά από τον τερµατισµό του τελευταίου αυτοκινήτου. Σχετικά µε τα προσωρινά αποτελέσµατα της τελικής κατάταξης, µέσα σε 30 λεπτά από την ανάρτησή τους. Κατά της χρονοµέτρησης δεν χωράει καµία ένσταση Οι ενστάσεις υποβάλλονται εγγράφως στους Αγωνοδίκες. Πρέπει να συνοδεύονται από το σχετικό παράβολο, που είναι ίσο µε το ποσό συµµετοχής. Το παράβολο επιστρέφεται εφόσον η ένσταση γίνει δέκτη Σε περίπτωση υποβολής ένστασης, ο διαγωνιζόµενος κατά του οποίου έγινε η ένσταση, θέτει στη διάθεση των αγωνοδικών το αυτοκίνητο του, χωρίς καµία επιφύλαξη και συµµορφώνεται µε τις υποδείξεις τους Κάθε παράβαση επιφέρει τον αποκλεισµό του από την εκδήλωση καθώς και σχετική αναφορά του συµβάντος στην ΟΜΑΕ-ΕΠΑ Η ένσταση που γίνεται για τεχνικά θέµατα πρέπει να άφορα απολύτως συγκεκριµένα σηµεία του αυτοκινήτου και ο ενιστάµενος οφείλει να καταθέσει στον Αλυτάρχη, συµπληρωµατικά ποσά δαπανών αποσυναρµολόγησης, που απαιτούνται σύµφωνα µε την εγκύκλιο της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ. Σχετικά µε το ποσό που απαιτείται για εξαρτήµατα που δεν αναφέρονται στην σχετική εγκύκλιο της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ αποφασίζουν οι Αγωνοδίκες (βλέπε σχετική εγκύκλιο της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ.)

13 Τα έξοδα για την αποσυναρµολόγηση και συναρµολόγηση του αυτοκινήτου καθώς και τα έξοδα µεταφοράς του αυτοκινήτου επιβαρύνουν τον ενιστάµενο αν η ένσταση δεν γίνει δεκτή και τον διαγωνιζόµενο κατά του οποίου έγινε η ένσταση αν αυτή γίνει δεκτή. Αν η ένσταση δεν γίνει δεκτή και τα έξοδα για τις εργασίες και τη µεταφορά του αυτοκινήτου είναι µεγαλύτερα από το ποσόν που έχει κατατεθεί η διαφορά θα επιβαρύνει τον ενιστάµενο. Σε αντίθετη περίπτωση αν τα έξοδα είναι λιγότερα θα του επιστραφεί η διαφορά Οι συµµετέχοντες έχουν το δικαίωµα της έφεσης που υποβάλλεται σύµφωνα µε τα όσα ορίζει ο ΕΑΚ (άρθρο 181 και επόµενα) και πρέπει να συνοδεύεται από το τριπλάσιο της συµµετοχής Για ότι δεν προβλέπεται στον παρόντα κανονισµό, θα ισχύουν οι διατάξεις του γενικού κανονισµού αγώνων παιδιάς, ατοµικής χρονοµέτρησης αυτοκινήτων και του ΕΑΚ (άρθρο 171 κ.λ.π.). ΑΡΘΡΟ 12: ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΗ 12.1 Απονέµονται έπαθλα για το σύνολο των δύο σκελών της ηµέρας στους 3 πρώτους κάθε κλάσης, εφόσον περάσουν τεχνικό έλεγχο τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα ανά κλάση. Σε αντίθετη περίπτωση στα 4 αυτοκίνητα παίρνουν έπαθλο οι 2 πρώτοι και τέλος, στα 3 αυτοκίνητα µόνον ο πρώτος Η απονοµή των επάθλων θα γίνεται αµέσως µετά το τέλος της εκδήλωσης. Η παρουσία των νικητών είναι υποχρεωτική. ΑΡΘΡΟ 13: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 13.1 Ένας αγωνιζόµενος µπορεί να καταταγεί σε έναν αγώνα, εφόσον ολοκληρώσει επιτυχηµένα το ένα από τα δύο σκέλη. Θα πάρει την επόµενη θέση του τελευταίου της κλάσης που συµπλήρωσε και τα δύο σκέλη.

14 13.2 Σε κάθε παιδιά, συντάσσεται πίνακας γενικής κατάταξης της κατηγορίας - κλάσης των αυτοκινήτων που πρόκειται να βαθµολογηθούν. Η κάθε κατηγορία - κλάση προσµετράται αν έχουν περάσει Τεχνικό Έλεγχο τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα, και απονέµονται οι πιο κάτω βαθµοί σε κάθε σκέλος: Ο πρώτος 20 βαθµούς Ο δεύτερος 17 βαθµούς Ο τρίτος 15 βαθµούς Ο τέταρτος 13 βαθµούς Ο πέµπτος 11 βαθµούς Ο έκτος 9 βαθµούς Ο έβδοµος 7 βαθµούς Ο όγδοος 5 βαθµούς Ο ένατος 3 βαθµούς Ο δέκατος 1 βαθµό 13.3 Για την επίλυση ισοβαθµιών που προκύπτουν στο τέλος της βαθµολογίας για την απονοµή των τίτλων (όταν έχει ολοκληρωθεί το πρόγραµµα των παιδιών του έτους) εφαρµόζεται η αρχή της επίλυσης της ισοβαθµίας µε την πρόκριση του ισοβαθµώντας που διαθέτει τις περισσότερες καλύτερες θέσεις. Δηλαδή, ελέγχονται πόσες πρώτες θέσεις έχει, πόσες δεύτερες κτλ, µέχρις ότου επιλυθεί η ισοβαθµία. Εάν η ισοβαθµία συνεχίζεται τότε οι ισοβαθµούντες παίρνουν την ίδια θέση στον πίνακα κατάταξης, ο δε επόµενος παίρνει την µεθεπόµενη Ένας διαγωνιζόµενος µπορεί κατά την διάρκεια του έτους να αλλάξει κατηγορία, ή κλάση, οπότε το όνοµα του θα αναφερθεί στους αντίστοιχους πίνακες της βαθµολογίας στην οποία συµµετείχε κατά την διάρκεια του έτους και τις αντίστοιχες παιδιές. Οι βαθµοί του όµως δεν µεταφέρονται στην νέα κατηγορία ή κλάση Κάτοχος κάθε τίτλου στο τέλος της περιόδου των παιδιών είναι αυτός που συγκεντρώνει το µεγαλύτερο σύνολο των βαθµών έχοντας αφήσει εκτός συνόλου έναν αγώνα από όσους πραγµατοποιηθούν. Εκ µέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων (Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Ατομικής Χρονομέτρησης που είναι εγκεκριμένος από τη ΓΣ της 22/04/2015

Διαβάστε περισσότερα

1.3.3 Special: Στις κατηγορίες Special Επιβάλλεται η χρήση Roll Cage. Special 3 (S3): Έως 1.600cc / έως 1.400cc με Turbo

1.3.3 Special: Στις κατηγορίες Special Επιβάλλεται η χρήση Roll Cage. Special 3 (S3): Έως 1.600cc / έως 1.400cc με Turbo ΑΡΘΡΟ 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1 Όνομα Παιδιάς: GTCC (Greek Track Championship of Clubs) 1.2 Περιγραφή παιδιάς: Διοργάνωση εκδήλωσης για από τα οργανωμένα Clubs με τη μορφή πρωταθλήματος. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Όνομα Παιδιάς: GTCC (Greek Track Championship of Clubs)

1.1. Όνομα Παιδιάς: GTCC (Greek Track Championship of Clubs) ΑΡΘΡΟ 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1. Όνομα Παιδιάς: GTCC (Greek Track Championship of Clubs) 1.2 Περιγραφή παιδιάς Διοργάνωση εκδήλωσης με τη μορφή επάθλου. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν θα είναι χωρισμένα σε ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Hellenic Time Trial Challenge 2017

Hellenic Time Trial Challenge 2017 Hellenic Time Trial Challenge 2017 ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 137 25/09/2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1 ΠPOΓPAMMA

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2016 HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2016 HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2016 HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 135-31/10/2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Hellenic Time Trial Challenge 2019

Hellenic Time Trial Challenge 2019 Hellenic Time Trial Challenge 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 2-3 Μαρτίου 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 012-13/02/2019 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η Λ.Α.Μ.Σ µετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει 5 αγώνες GP & DRIFT για το έτος 2016

Διαβάστε περισσότερα

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP Σάββατο, 25 Μαΐου MEMPHIS-GOKART ΝΑΥΠΛΙΟ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΜΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών : 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 και ώρα 09:00 Λήξη εγγραφών : 02 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 21:00 Έλεγχος Εξακρίβωσης : 11 ΜΑΙΟΥ 2014 και ώρα 09:00 έως 10:00 Τελικός

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

1ος ΑΓΩΝΑΣ - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 1ος ΑΓΩΝΑΣ - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ - ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΦΙΛΜΠΑ Ο αγώνας θα προσμετρήσει και στο ΑΧΑΙΚΟ ΚΥΠΠΕΛΟ SUPER LAP 2013 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν License

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΑΘΛΟ HELLENIC TIME TRIAL CHALLENGE... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών ευτέρα 22-02-16 ώρα 18:00 Λήξη Εγγραφών Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING)

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Π.Ε.Λ. - ΛΑΜΙΑ OΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Α. ΛΑΜΙΑΣ Ροζάκη Αγγελή 41, Λαµία - 35 100

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ PRACTICE DAY 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ - ΠΑΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 10:00 Λήξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 12:00 Τεχνικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Ορισμός Μετά από έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2016 ΠΑΤΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «TRIAL 4X4» Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 11 Οκτωβρίου Λήξη εγγραφών ευτέρα 18 Οκτωβρίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 21/4/2019 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 037/03.04.2019 Οργάνωση: ΑΟΠ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1 Απριλίου 2019 09:00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 18 & 19 Ιουλίου 2015 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 052 / 09.06.15 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ((ΕΠ..Α.. )) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 03 MAIOY 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα:Kartmania (ΠΑΤΡΑ) ΑΕΕ: 026/23.04.2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 10/3/2019 ΠΙΣΤΑ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 004/28-1-2019 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 18 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 21/4/2013 Λήξη εγγραφών Μ. Πέμπτη 2/5/2013 ώρα 18.00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΚΥΠΕΛΛΟ DRIFT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ 12 13 / 05 / 2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΛΑΣ KOZANHΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΤΡΩΟΥ ΕΠΑ: 30 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ 3ος Αγώνας πλαγιολίσθισης ζευγαριων αυτοκινήτων DRIFT 3ος Αγωνας πλαγιολίσθισης αυτοκινήτων μονών περασμάτων DRIFT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 24-06-2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ Ν.ΡΥΣΙΟΥ (DRIVE

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΙ EKO RACING DIRT GAMES... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3 ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ... 3 APΘPO 4 ΑΛΛΑΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών 17-18 Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο ΛΑΜΣ μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 16/9/2018 ΠΙΣΤΑ SAN NICOLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 092/10-07-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Hellenic Time Trial Challenge

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Hellenic Time Trial Challenge ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Hellenic Time Trial Challenge 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 : ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 1.1 Όνοµα θεσμού :... 4 1.2 Περιγραφή αγώνα:... 4 1.3 Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & 3 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2014 KARTODROMO Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Οκτωβρίου Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) Η ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΕΑΚ, τον

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 ΠΑΤΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2 2. Πρόγραμμα 3 3..Συμμετοχές...4-5 4. Διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΙ DIRT GAMES... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3 ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ... 3 APΘPO 4 ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ/ΤΟΠΟΥ ΤΕΛΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ «AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ Αφίδνες, 15 Μαΐου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 3 Μαΐου Λήξη εγγραφών ευτέρα 10 Μαΐου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Παρασκευή 14 Μαΐου ώρα 18:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 003/28.2.2019 Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων 2017 ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) Κυριότερες αλλαγές σε

Διαβάστε περισσότερα

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 144-10/11/2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 2.1 Εφεδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΑΘΛΟ TIMED RALLY CHALLENGE... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3

Διαβάστε περισσότερα

1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α

1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α 1 ο DIRT GAMES A.Σ.Μ.Α 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΑΛΚΙΔΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /10.11.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Λήξη Εγγραφών Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARTING 2018... 3 2. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

26 & 27 Ιουλίου 2014 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

26 & 27 Ιουλίου 2014 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 26 & 27 Ιουλίου 2014 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax: 210 9812341 e-mail: startline@techlink.gr - web: www.startline.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΙΤΣΩΝΑ 26 & 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΡΙΤΣΩΝΑ 26 & 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 1 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2016 ΡΙΤΣΩΝΑ 26 & 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 017/03.03.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής: Δευτέρα 07.03.16 Λήξη Εγγραφών: Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2017 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE & DIRT GAMES CHALLENGE 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE & DIRT GAMES CHALLENGE 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE & DIRT GAMES CHALLENGE 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) Οι όποιες αλλαγές/προσθήκες σε σχέση με την πρώτη δημοσίευση εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

1 ος GP ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ XΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

1 ος GP ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ XΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 1 ος GP ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ XΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ SAN NIKOLAS KAΛAMATAΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 057/17.05.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ

5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ 5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ -Το Αθλητικό Σωµατείο Λ.Α.Μ.Σ. µετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 5ο αγώνα του Πρωταθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ 2. Evia Trophy 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1.3.2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής 31.3.2014, 18.00 ώρα Διανομή βιβλίου Διαδρομής (RoΑd Book) 3.4.2014, 20.00 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2017 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION Εγκύκλιος Αρ. / Circular No. 1-6/1/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗTΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2018 1. Η Κυπριακη Ομοσπονδια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΙΣΤΑΣ (TRACK DAY)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΙΣΤΑΣ (TRACK DAY) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΙΣΤΑΣ (TRACK DAY) 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ως Ηµέρα Πίστας (track day), ορίζεται η εκδήλωση που επιτρέπει σε οποιονδήποτε οδηγό, κάτοχο έγκυρης άδειας οδήγησης αυτοκινήτου, να δοκιµάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Λήξη συμμετοχών 02/07/2014 20.00 Γραμματεία Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 05/07/2014 10.00 Πύλη Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2019 Ο

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα, 25 Οκτωβρίου 2008

Πάτρα, 25 Οκτωβρίου 2008 «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER MOTO» 6 oς ΑΓΩΝΑΣ Πάτρα, 25 Οκτωβρίου 2008 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008 ώρα 11:00 Λήξη εγγραφών ευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης

Διαβάστε περισσότερα

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 / 1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /10.11.2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Λήξη Εγγραφών Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax: 210 9812341 e-mail: startline@techlink.gr - web: www.startline.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Ημερ/νίες διεξαγωγής: α. Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro: 09/10 Ιουνίου 2018

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Ημερ/νίες διεξαγωγής: α. Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro: 09/10 Ιουνίου 2018 3ος Διήμερος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2018 2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος 2018 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ημερ/νίες διεξαγωγής: α. Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro: 09/10 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 1 ος Αγώνας Drag Day 0-400 Ξάνθης 2016 Ημερομηνίες: 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Τόπος Τέλεσης: Αεροδρόμιο Ζυγού Ξάνθης Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 023/10.03.16 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Λ.Ε.Μ. 2oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ DRAGSTER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Λ.Ε.Μ. 2oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ DRAGSTER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Λ.Ε.Μ 2oς ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ DRAGSTER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2007 ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 13, 14 & 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέµπτη 05.04.07 Λήξη εγγραφών Πέµπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 μ. Μετά την Θηβών με κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ((ΕΠ.Α.. )) 2 η έκδοση: 17/03/2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Δευτέρα, 5/6/2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. Διονύσου 5, 14565 Εκάλη, Τηλ 210-8132569 fax 210 6250892 races@4x4ekaliclub.gr Κιν.6972425999. ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Άρθρο 1: EΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Οργάνωση: Αυτό το Ράλλυ Ακριβείας οργανώνεται από τις λέσχες μέλη της Ομοσπονδίας Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ) και υπόκειται στους πιο κάτω κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ ευτέρα, 20-2-2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. ιονύσου 5, 145 65 Εκάλη. Τηλ.: 210 8132569-6972425999/fax

Διαβάστε περισσότερα

34 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 27-28 Σεπτεμβρίου 2014

34 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 34 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 Συμπληρωματικός Κανονισμός Οργάνωση 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου Έναρξη Εγγραφών Μόνιμη Γραμματεία Παρασκευή 19

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4 2010 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ TRIAL ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι αγώνες Τrial εκτός δρόμου δέχονται συμμετοχές αυτοκινήτων εκτός δρόμου, με άδεια κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας DRAGSTER Αυτοκινήτων Κυπέλλου Ελλάδας Αγώνας Πρωταθλήματος DRAGSTER Μοτοσικλετών. Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Ιουνίου 2007

Αγώνας DRAGSTER Αυτοκινήτων Κυπέλλου Ελλάδας Αγώνας Πρωταθλήματος DRAGSTER Μοτοσικλετών. Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Ιουνίου 2007 Αγώνας DRAGSTER Αυτοκινήτων Κυπέλλου Ελλάδας Αγώνας Πρωταθλήματος DRAGSTER Μοτοσικλετών Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 23 24 Ιουνίου 2007 Ειδικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. Έναρξη εγγραφών. Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Πρωτάθληµα Cross-Country ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής 15/9/2006 Λήξη εγγραφών συµµετοχής 3/10/2006 Ενηµερώσεις αγωνιζοµένων ιανοµή ροµοβιβλίου

Διαβάστε περισσότερα