Serenata. Ξεκινώντας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Serenata. Ξεκινώντας"

Transcript

1 Serenata Ξεκινώντας

2 CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN Για σημαντικές προφυλάξεις ασφαλείας και πληροφορίες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια, ανατρέξτε στον Οδηγό CD-rom. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο χρήστης. Για οποιαδήποτε επισκευή, απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο προσωπικό σέρβις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Για να αποσυνδέσετε πλήρως αυτή τη συσκευή από το ρεύμα, αφαιρέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του τοίχου. Η αποσυνδεμένη συσκευή θα παραμείνει σε άμεση κατάσταση λειτουργίας. Το εικονίδιο του κεραυνού με αιχμή βέλους μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" εντός του περιβλήματος του προϊόντος που μπορεί να είναι επαρκούς μεγέθους ώστε να συνιστά κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε άτομα. Το εικονίδιο του θαυμαστικού μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης (επισκευής) στα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος.

3 Serenata ένα μουσικό κινητό τηλέφωνο Το μουσικό κινητό τηλέφωνο Serenata συνδυάζει ένα φορητό μουσικό σύστημα με την ευκολία της εξατομικευμένης επικοινωνίας ενός κινητού τηλεφώνου. Οι λειτουργίες μουσικής και τηλεφώνου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε ένα SMS ενώ ταυτόχρονα ακούτε μουσική. Ή μπορείτε να μπλοκάρετε τις εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, εάν θέλετε να ακούσετε μόνο μουσική για λίγο.

4 Σχετικά με αυτό τον Οδηγό Ο Οδηγός αυτός περιγράφει τους βασικούς τρόπους χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου Serenata. Στον Οδηγό CD-rom που συνοδεύει αυτό το προϊόν, μπορείτε να βρείτε μια πιο λεπτομερή περιγραφή των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών του τηλεφώνου. Για περισσότερη βοήθεια Εκτός από τη βοήθεια που σας παρέχουν οι Οδηγοί, μπορείτε επίσης: Για μια εκτενή περιγραφή των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών, τοποθετήστε το δίσκο σε μια μονάδα CDrom και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να βρείτε απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με το τηλέφωνο. να επισκεφτείτε το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen για συμβουλές. να επικοινωνήσετε με τη διεθνή υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της Bang & Olufsen, που προσφέρει υποστήριξη μέσω ή τηλεφώνου σε έξι γλώσσες. Καλέστε το ή στείλτε μέσω της διεύθυνσης

5 Περιεχόμενα Πριν ξεκινήσετε, 6 Μάθετε πώς να τοποθετήσετε την κάρτα SIM και τη μπαταρία και πώς να φορτίσετε το τηλέφωνο την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε. Επιλογές χρήσης του τηλεφώνου, 7 Μάθετε ποιες επιλογές έχετε διαθέσιμες όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και ποιες όταν ακούτε μουσική. Γνωριμία με το τηλέφωνο, 8 Μάθετε πώς να χειρίζεστε τον τροχό και την οθόνη για να χρησιμοποιείτε τις κύριες λειτουργίες του μουσικού σας τηλεφώνου. Λειτουργία οθόνης, 10 Πώς να χειριστείτε τις βασικές λειτουργίες οθόνης του μουσικού τηλεφώνου Serenata. Καθημερινή χρήση του τηλεφώνου, 12 Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις βασικές επιλογές τηλεφώνου για την πραγματοποίηση κλήσεων, τη δημιουργία μηνυμάτων, την προσθήκη επαφών στο ευρετήριο και την περιήγηση στο Internet. Αναπαραγωγή μουσικής, 16 Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή στο τηλέφωνό σας και πώς να χειριστείτε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Συνδέσεις καλωδίων, 18 Μάθετε πώς να φορτίζετε το τηλέφωνο και πώς να συνδέετε τα καλώδια και τα ακουστικά που το συνοδεύουν. Συγχρονισμός με το Outlook, 20 Μάθετε πώς να μεταφέρετε επαφές και καταχωρήσεις ημερολογίου από το Outlook στο τηλέφωνο. Διεθνής εγγύηση, 21 Διαβάστε τους όρους εγγύησης προϊόντος της Bang & Olufsen.

6 Πριν ξεκινήσετε Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο, πρέπει να τοποθετήσετε τη μπαταρία που συνοδεύει τη συσκευή και την κάρτα SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, και μετά να φορτίσετε το τηλέφωνο Για να τοποθετήσετε την κάρτα SIM και την μπαταρία... 1 Σπρώξτε την πίσω πλευρά προς τα πάνω για να ανυψώσετε το ηχείο. Τραβήξτε προς τα έξω τη βάση του τηλεφώνου. 2 Ανασηκώστε και αφαιρέστε το κάλυμμα της μπαταρίας. 3 Τοποθετήστε την κάρτα SIM. Σημείωση! Βεβαιωθείτε ότι οι χρυσές επαφές τις κάρτας βρίσκονται προς τα κάτω. 4 Τοποθετήστε τη μπαταρία. 5 Σπρώξτε το κάλυμμα στη θέση του και πιέστε το ελαφρά. 6 Τοποθετήστε το φορτιστή στο τηλέφωνο και συνδέστε τον στο ρεύμα. Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φόρτιση, ανατρέξτε στη σελίδα Έτοιμο για χρήση Για την φόρτιση του τηλεφώνου απαιτούνται περίπου τρεις ώρες. Όταν φορτιστεί το τηλέφωνο, βγάλτε το φορτιστή και το τηλέφωνο είναι έτοιμο για χρήση. Για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το κόκκινο πλήκτρο πάνω στον τροχό. Εισαγωγή του κωδικού ΡΙΝ Όταν ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο για πρώτη φορά, μπορεί να πρέπει να εισάγετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM. Χρησιμοποιήστε τον τροχό για να φωτίσετε τα ψηφία και πιέστε το πλήκτρο OK στο κέντρο του τροχού για την επιλογή τους. Στη συνέχεια, φωτίστε το και πιέστε OK.

7 Επιλογές χρήσης του μουσικού τηλεφώνου Το τηλέφωνό σας αποτελείται από δύο ίσα τμήματα: ένα φορητό σύστημα ήχου και ένα κινητό τηλέφωνο. Είτε χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες τηλεφώνου είτε θέλετε να ακούσετε μουσική, έχετε διάφορες επιλογές. Επιλογές χρήσης του τηλεφώνου Όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες τηλεφώνου, μπορείτε... Να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο κρατώντας το στο αυτί σας. Να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή για να μιλήσετε στο τηλέφωνο. Να χρησιμοποιήσετε το ηχείο του τηλεφώνου για να μιλήσετε με τα χέρια ελεύθερα. Απλώς ανυψώστε το ηχείο και τραβήξτε προς τα έξω τη βάση του τηλεφώνου, και μετά τοποθετήστε το μπροστά σας, για παράδειγμα, σε ένα τραπέζι. Επιλογές ακρόασης μουσικής Όταν χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες μουσικής, μπορείτε... Να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή για να ακούσετε μουσική απομονωμένος στο δικό σας κόσμο. Να ανυψώσετε το ενσωματωμένο ηχείο, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο ως μίνι ηχοσύστημα. Να συνδέσετε την αναπαραγωγή μουσικής από το τηλέφωνο, μέσω της γραμμής εξόδου που συνοδεύει τη συσκευή, με τη διάταξη του μουσικού συστήματος της Bang & Olufsen που διαθέτετε.

8 Γνωριμία με το τηλέφωνό σας... Το μουσικό τηλέφωνο Serenata βασίζεται σε ένα εύκολο περιβάλλον χρήσης που συνδυάζει απλό χειρισμό με ένα χέρι μέσω του τροχού και οθόνη με σύστημα χρωματικού κωδικού που βοηθά την περιήγηση στα μενού: Menu Messages Browser Organiser Library Phonebook Call log Τα μπλε μενού αντιπροσωπεύουν λειτουργίες σχετικές με το τηλέφωνο, όπως Μηνύματα, Πρόγραμμα περιήγησης και Ατζέντα. Μπλε υποδηλώνει λειτουργίες σχετικές με το τηλέφωνο Κόκκινο υποδηλώνει λειτουργίες σχετικές με τη μουσική Οι βασικές λειτουργίες του μουσικού τηλεφώνου παρουσιάζονται στα δεξιά. Artists Albums Tracks Covers Favourites Playlists Τα κόκκινα μενού σχετίζονται με λειτουργίες μουσικής, για παράδειγμα, Καλλιτέχνες, Άλμπουμ και Κομμάτια. Για να χειριστείτε το μουσικό τηλέφωνο, πρέπει να χρησιμοποιείτε τόσο τον τροχό όσο και την οθόνη. C Kρατήστε το τηλέφωνο όπως φαίνεται στην εικόνα και χρησιμοποιήστε τον αντίχειρά σας για να γυρίσετε τον τροχό και να χειριστείτε τα πλήκτρα στον τροχό και την οθόνη Μπορείτε επίσης να χειριστείτε το τηλέφωνο ενώ βρίσκεται στη βάση του πάνω στο τραπέζι. Αυτό γίνεται, για παράδειγμα, όταν μιλάτε ενώ χρησιμοποιείτε ανοικτή ακρόαση.

9 1 OK Ενεργοποίηση του τηλεφώνου, όταν βρίσκεται σε ανενεργή κατάσταση. Σε κατάσταση αδράνειας, πρόσβαση στο μενού. Επιλογή μιας φωτισμένης επιλογής μενού ή επιβεβαίωση μιας καταχώρησης. 2 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ( πράσινο πλήκτρο) Πραγματοποίηση ή απάντηση σε μία κλήση. Σε κατάσταση αδράνειας, ανάκτηση των αριθμών των πρόσφατα εξερχόμενων, αναπάντητων ή εισερχόμενων κλήσεων. Έναρξη αναπαραγωγής της μουσικής. Λειτουργία/παύση της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής. 3 ΠΙΣΩ Επιστροφή μέσω των μενού. Σε κατάσταση αδράνειας, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για κλείδωμα του τηλεφώνου. 4 Πιέστε ελαφρά την οθόνη για να ανοίξετε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Εναλλαγή μεταξύ του τηλεφώνου και της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής. 5 C Διαγραφή χαρακτήρων από την οθόνη. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την 'Αθόρυβη λειτουργία'. 6 ΤΕΛΟΣ ( κόκκινο πλήκτρο) Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Τερματισμός ή απόρριψη μιας κλήσης. Τερματισμός της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής. Σε λειτουργία μενού, πιέστε για να επιστρέψει το τηλέφωνο σε κατάσταση αδράνειας. 7 Τροχός Γυρίστε τον τροχό για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση. Σε λειτουργία μενού, μετακίνηση μεταξύ των επιλογών των μενού. Σε κατάσταση αδράνειας, γυρίστε τον τροχό για αναζήτηση μιας καταχώρησης στο ευρετήριο. Σε ανενεργή κατάσταση, ενεργοποιήστε το τηλέφωνο με οποιοδήποτε πλήκτρο του τροχού. C Πιέστε ελαφρά την οθόνη για πρόσβαση στο μενού Περισσότερα. 9 Συντομεύσεις Πιέστε το κάτω μέρος της οθόνης για πρόσβαση σε πλήκτρα συντόμευσης που μπορείτε να εξατομικεύσετε

10 10 Λειτουργία οθόνης Η οθόνη χωρίζεται σε τρεις κύριες περιοχές αφής. Στο κέντρο της οθόνης βρίσκεται το αόρατο πλήκτρο αφής, που ανοίγει την οθόνη κλήσης. Στις πάνω γωνίες της οθόνης βρίσκονται τα πλήκτρα και. Και όταν πιέζετε το ευθύγραμμο πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης, ανακαλείτε τρία πλήκτρα συντόμευσης που μπορείτε να εξατομικεύσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 11:36 Mobile net Ενεργοποίηση του τηλεφώνου... Όταν δεν χρησιμοποιείται, η οθόνη του τηλεφώνου μεταβαίνει σε ανενεργή κατάσταση. Για να ενεργοποιήσετε την οθόνη και να μπορείτε να χειριστείτε το τηλέφωνο, πιέστε ΟΚ ή οποιοδήποτε πλήκτρο του τροχού. Η εικόνα παρουσιάζει το τηλέφωνο σε κατάσταση αδράνειας - έτοιμο για χειρισμό Πραγματοποίηση μιας κλήσης... Όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, απλώς αγγίξτε το κέντρο της οθόνης και θα εμφανιστεί η οθόνη κλήσης. Χρησιμοποιήστε τον τροχό για να φωτίσετε τα ψηφία και πιέστε OK για να τα επιλέξετε. Στη συνέχεια, πιέστε το πράσινο πλήκτρο ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το Όταν έχετε καλέσει έναν αριθμό μία φορά, μπορείτε να τον προσθέσετε στο ευρετήριο.

11 11 Artists Albums Serenata Lock keys Voic 11:36 Tracks Silent mode Covers Flight mode Favourites Bluetooth Playlists Connect to PC Χρήση του μενού Μουσική... Αγγίξτε την πάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να ανακαλέσετε το μενού Μουσική. Χρησιμοποιήστε τον τροχό για να κατεβείτε προς τα κάτω και να φωτίσετε, για παράδειγμα, την επιλογή Άλμπουμ από τη λίστα και πιέστε OK για να την επιλέξετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον τροχό για να επιλέξετε μεταξύ των διαθέσιμων άλμπουμ και πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για την αναπαραγωγή του άλμπουμ που θέλετε να ακούσετε. Ενώ ακούτε μουσική, μπορείτε να ανακαλέσετε το μενού Περισσότερα, για παράδειγμα, για να διακόψετε προσωρινά τη μουσική ή να προσθέσετε το άλμπουμ στα αγαπημένα σας. Χρήση των μενού Περισσότερα... Αγγίξτε την πάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να ανακαλέσετε ένα μενού Περισσότερα. Τα μενού Περισσότερα εξαρτώνται από την εκάστοτε κατάσταση, καθώς περιέχουν πρόσθετες λειτουργίες που σχετίζονται με το χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να τα ανακαλέσετε είτε χρησιμοποιείτε μια λειτουργία τηλεφώνου είτε μια λειτουργία μουσικής. Για παράδειγμα, για Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής, όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής ή για Αναμ. όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο. Χρήση των συντομεύσεων... Η οθόνη διαθέτει τρία πλήκτρα συντόμευσης τα οποία μπορείτε να προσπελάσετε απευθείας από το ευθύγραμμο πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνη σε κατάσταση αδράνειας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις συντομεύσεις για να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 25 διαφορετικών χαρακτηριστικών, όπως Καθαρή μουσική, Ειδοποίηση και Δημιουργία μηνύματος, όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω.

12 12 Καθημερινή χρήση του τηλεφώνου Το κύριο μενού σας επιτρέπει την πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του μουσικού τηλεφώνου σας, όπως Μηνύματα, Ατζέντα και Ευρετήριο. Messages Browser Organiser Library Menu Το ευρετήριο διαθέτει χώρο για Phonebook επαφές τις οποίες μπορείτε να Call log γράψετε μέσω SMS, MMS ή και όλα αυτά ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Επιλογές πρόσβασης... Σε κατάσταση αδράνειας, πιέστε OK για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Μενού και να δείτε τα κύρια χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Messages Create message Inbox inbox Drafts Outbox Sent Δημιουργία μηνύματος... Για τη δημιουργία ενός μηνύματος, επιλέξτε Μηνύματα, μετά Δημιουργία μηνύματος και επιλέξτε μεταξύ SMS, MMS και . Σε λειτουργία Μενού, απλώς γυρίστε τον τροχό για να φωτίσετε τη λειτουργία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, και στη συνέχεια πιέστε OK για να την επιλέξετε. Χρησιμοποιήστε τον τροχό για να φωτίσετε, για παράδειγμα, το SMS και πιέστε OK για να το επιλέξετε. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και πιέστε Αποστ. στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για αποστολή του μηνύματος.

13 13 Hello ABC def ghi jkl mno pqrs tuv wxyz., Send - ( ) : /., 123 Send Select Call Pause Add to new contact Add to existing contact Send message Πώς να εισάγετε κείμενο... Πρέπει να εισάγετε κείμενο, για παράδειγμα, όταν γράφετε ένα μήνυμα ή όταν θέλετε να προσθέσετε μια νέα επαφή στο ευρετήριο. Σε λειτουργία κειμένου, χρησιμοποιήστε τον τροχό για να φωτίσετε τα γράμματα και πιέστε OK μία φορά για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα, δύο φορές για να επιλέξετε το δεύτερο και ούτω καθ' εξής. Όταν αγοράζετε το τηλέφωνο είναι ρυθμισμένο σε λειτουργία ABC. Για εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ABC και T9, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το στο κάτω μέρος της οθόνης. Εισαγωγή ειδικών χαρακτήρων... Για να εισάγετε αριθμούς ή σύμβολα στο κείμενο, πιέστε στην κάτω αριστερή γωνία, μία φορά για τα σύμβολα και δύο φορές για τους αριθμούς. Για την εναλλαγή μεταξύ κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων, απλώς πιέστε στην οθόνη αφής. Κατά την εισαγωγή κειμένου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να εισάγετε κενό διάστημα. Για να διαγράψετε χαρακτήρες, χρησιμοποιήστε το C πάνω στον τροχό. Προσθήκη επαφών στο Ευρετήριο... Πριν στείλετε, για παράδειγμα, ένα μήνυμα, μπορείτε να προσθέσετε την επαφή στο ευρετήριό σας. > Σε κατάσταση αδράνειας, αγγίξτε το κέντρο της οθόνης για να ανοίξει η οθόνη κλήσης. > Εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου. > Πιέστε και επιλέξτε Προσθήκη σε νέα επαφή. > Καθορίστε το όνομα και άλλες πληροφορίες για την επαφή, όπως διεύθυνση ή γενέθλια, εάν θέλετε. > Στη συνέχεια, πιέστε για να αποθηκεύσετε την επαφή.

14 14 >>Καθημερινή χρήση του τηλεφώνου Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση... > Σε κατάσταση αδράνειας, πιέστε το κέντρο της οθόνης για να ανοίξει η οθόνη κλήσης. > Εισάγετε τον αριθμό και πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να πραγματοποιήσετε την κλήση. > Για να τερματίσετε την κλήση, πιέστε ΤΕΛΟΣ. Όταν εισάγετε τον αριθμό > Πιέστε C για να διαγράψετε το τελευταίο ψηφίο. > Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το C για να καθαρίσετε πλήρως την οθόνη. > Πιέστε το κέντρο της οθόνης για να μπείτε σε λειτουργία κέρσορα. Πώς να απαντήσετε σε μια κλήση... > Σε κατάσταση αδράνειας, πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να απαντήσετε σε μια κλήση. Για τη σίγαση του τηλεφώνου κατά τη διάρκεια μίας εισερχόμενης κλήσης, γυρίστε τον τροχό αριστερόστροφα. Επανάκληση πρόσφατων αριθμών... > Σε κατάσταση αδράνειας, πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να εμφανιστεί η λίστα με τους πρόσφατους αριθμούς. > Μετακινηθείτε στον αριθμό που θέλετε και πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Πραγματοποίηση κλήσεων από το ευρετήριο Για γρήγορη πρόσβαση στο ευρετήριο: > Γυρίστε τον τροχό προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας. > Επιλέξτε τον πρώτο χαρακτήρα της επαφής που θέλετε και μετακινηθείτε μέχρι να βρείτε το όνομα. > Στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Για να ρυθμίσετε την ένταση κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, απλά γυρίστε τον τροχό. Επιλογές κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, μπορείτε να πιέσετε OK και μετά για να: Αποκτήσετε πρόσβαση στο ευρετήριο και να δείτε τις λεπτομέρειες των επαφών Στείλετε SMS στο άτομο με το οποίο μιλάτε ή Πραγματοποιήσετε μία δεύτερη κλήση ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο. Συνιστούμε να κρατάτε το τηλέφωνο στο χέρι σας όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις επιλογές για να το κάνετε αυτό, απλώς ανυψώστε το ηχείο ή χρησιμοποιήστε τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή.

15 15 Το μουσικό σας τηλέφωνο σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στο Internet και μπορείτε να στείλετε και να λάβετε οπουδήποτε βρίσκεστε. Σημείωση: Το τηλέφωνο πρέπει να ρυθμιστεί για περιήγηση στο Internet και αποστολή . Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε τον Οδηγό CDrom ή επικοινωνήστε με το κατάστημα της Bang & Olufsen. Home Enter URL Bookmarks Browser Saved pages History Advanced Περιήγηση στο Internet... Για εισαγωγή στο μενού Πρόγραμμα περιήγησης: > Πιέστε OK σε κατάσταση αδράνειας και επιλέξτε Πρόγραμμα περιήγησης. > Στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές, για παράδειγμα, Αρχική σελίδα, Εισαγωγή URL ή Αποθηκευμένες σελίδες. Για πλοήγηση στο Internet... > Χρησιμοποιήστε τον τροχό για να επιλέξετε ένα στοιχείο του προγράμματος περιήγησης, μετά πιέστε OK και επιλέξτε Επιλογή. > Πιέστε ΠΙΣΩ για να μεταβείτε στην προηγούμενη σελίδα. > Πιέστε για πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές του προγράμματος περιήγησης. Create message Text message Multimedia message Για την αποστολή > Πιέστε OK σε κατάσταση αδράνειας και επιλέξτε Μηνύματα >Δημιουργία μηνύματος > . > Εισάγετε κείμενο όπως περιγράφεται στη σελίδα 13 αυτού του Οδηγού. > Στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Αποστολή στο κάτω μέρος της οθόνης. > Πιέστε για πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές .

16 16 Αναπαραγωγή μουσικής Το μουσικό τηλέφωνο σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε - και είναι εύκολη η μεταφορά της ψηφιακής σας μουσικής από τον υπολογιστή στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BeoPlayer ή το Windows MediaPlayer (έκδοση 11 ή νεότερη) για να μεταφέρετε ψηφιακή μουσική από τον υπολογιστή σας στο μουσικό τηλέφωνο. Για τη μεταφορά μουσικής στο τηλέφωνο... > Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB. Ή τοποθετήστε το τηλέφωνο στο φορτιστή και συνδέστε το καλώδιο USB στο φορτιστή. > Πιέστε. > Επιλέξτε Σύνδεση στον υπολογιστή.* > Στη συνέχεια, επιλέξτε MTP. Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε MAC, επιλέξτε Συσκευή αποθήκευσης. MTP (Media Transfer Protocol- Πρωτόκολλο μεταφοράς μέσων) σας επιτρέπει τη χρήση του BeoPlayer ή του Windows MediaPlayer για την αποθήκευση μουσικής στο τηλέφωνο. Εάν θέλετε να μεταφέρετε μουσικά εξώφυλλα στο τηλέφωνο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μεταφοράς MTP. *Εάν η επιλογή Σύνδεση στον υπολογιστή δεν εμφανίζεται στο μενού Περισσότερα: > Σε κατάσταση αδράνειας, πιέστε OK για να ανακαλέσετε το Μενού. > Επιλέξτε Ρυθμίσεις. > Πιέστε Ρυθμίσεις τηλεφώνου. > Πιέστε Λειτουργία μεταφοράς και επιλέξτε Χειροκίνητη. Σχετικά με το BeoPlayer Το λογισμικό BeoPlayer της Bang & Olufsen και περισσότερες οδηγίες περιλαμβάνονται στο CD-rom που συνοδεύει τη συσκευή. Το BeoPlayer ταξινομεί αυτόματα τη μουσική σας αλφαβητικά ανά είδος, καλλιτέχνη, τίτλο κομματιού και τίτλο άλμπουμ και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής. Μπορείτε να κατεβάσετε τα κομμάτια σας απευθείας από το Internet ή να χρησιμοποιήσετε το BeoPlayer για να τα γράψετε από ένα CD και να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BeoPlayer και τον τρόπο μεταφοράς μουσικής, ανατρέξτε στον Οδηγό CD-rom που συνοδεύει αυτό το προϊόν. Προειδοποίηση για τους χρήστες MAC! Για να αποτρέψτε τη βλάβη του τηλεφώνου σας κατά τη μεταφορά μουσικής, να επιλέγετε πάντα την επιλογή Eject Serenata στον υπολογιστή, πριν αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από τον υπολογιστή σας.

17 17 Artists Albums Keane Hopes and Fears 11:36 Tracks Robert M. Covers Favourites Playlists Sunshine 00:00:47 Πώς να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής Πιέστε για να ανοίξετε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής: > Στο μενού Μουσική, χρησιμοποιήστε τον τροχό για να φωτίσετε μια προβολή μουσικής, για παράδειγμα, Καλλιτέχνες, και πιέστε OK για να την επιλέξετε. > Στην προβολή Καλλιτέχνες, χρησιμοποιήστε τον τροχό για να φωτίσετε το αρχικό ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη και πιέστε OK για την επιλογή του. > Στη συνέχεια, πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για την αναπαραγωγή του(των) άλμπουμ αυτού του καλλιτέχνη. > Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο άλμπουμ ή κομμάτι, πιέστε OK για να μετακινηθείτε προς τα κάτω μεταξύ των επιπέδων και πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να αρχίσετε την αναπαραγωγή. OK = Για να επιλέξετε τις επιλογές και να μετακινηθείτε προς τα κάτω μεταξύ επιπέδων. ΑΠΟΣΤΟΛΗ = Για να ξεκινήσετε τη τυχαία αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε επίπεδο μιας προβολής. Για την αυτόματη αναπαραγωγή του κομματιού που ακούσατε τελευταία φορά, πιέστε και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Για τη λειτουργία της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής... Κατά την αναπαραγωγή, χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα πλήκτρα για τη βασική λειτουργία: > Γυρίστε τον τροχό για να ρυθμίσετε την ένταση. > Για να μετακινηθείτε μεταξύ κομματιών ή άλμπουμ, πιέστε το κάτω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα βέλη για μετακίνηση, όπως απεικονίζεται. > Πιέστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να διακόψετε προσωρινά ή να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. > Πιέστε ΤΕΛΟΣ για να σταματήσετε την αναπαραγωγή και να κλείσετε τη συσκευή αναπαραγωγής. Σημειώστε ότι μπορείτε να χειριστείτε τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής μόνο όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Τώρα παίζει. Για να επιστρέψετε στη λειτουργία Τώρα παίζει, απλά πιέστε το κέντρο της οθόνης. Για εναλλαγή μεταξύ της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής και του τηλεφώνου κατά την αναπαραγωγή, απλώς πιέστε. Χαλαρώστε με Καθαρή μουσική Εάν θέλετε να ακούσετε μουσική χωρίς ενόχληση από εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα: > Σε κατάσταση αδράνειας, πιέστε το ευθύγραμμο πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης για να ανακαλέσετε τα τρία πλήκτρα συντόμευσης. > Πιέστε για να ενεργοποιήσετε το Καθαρή μουσική. Στη συνέχεια, το τηλέφωνο θα κατευθύνει όλες τις κλήσεις στα φωνητικά μηνύματα. Αναπαραγωγή μουσικής κατά την πτήση... Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Λειτουργία πτήσης στο μενού Περισσότερα, όποτε πρέπει να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο αλλά θέλετε να απολαύσετε τη μουσική για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές κατά την αναπαραγωγή μουσικής, μπορείτε να ανακαλέσετε το μενού Περισσότερα.

18 18 Συνδέσεις καλωδίων Για να φορτίσετε το τηλέφωνο, συνδέστε τον επιτραπέζιο φορτιστή στο ρεύμα και τοποθετήστε το τηλέφωνο στο φορτιστή. PC Ο επιτραπέζιος φορτιστής σας επιτρέπει τη σύνδεση του τηλεφώνου με τον υπολογιστή σας μέσω της υποδοχής USB. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο, ενόσω βρίσκεται στο φορτιστή, μπορείτε επίσης να συνδέσετε τα ακουστικά που περιλαμβάνονται VAC Hz DC PC Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή ταξιδιού που περιλαμβάνεται για να φορτίσετε το τηλέφωνο απλώς συνδέστε τον απευθείας στο τηλέφωνο. Σχετικά με τη φόρτιση Για την πλήρη φόρτιση του τηλεφώνου απαιτούνται περίπου τρεις ώρες. Όταν φορτιστεί πλήρως, το τηλέφωνο διαθέτει αρκετή ισχύ: Για έως τρεις ώρες ομιλίας. Για έως 11 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Όταν η φόρτιση της μπαταρίας είναι χαμηλή: Ακούγεται ένας προειδοποιητικός ήχος. Εμφανίζεται το μήνυμα Χαμηλή μπαταρία. Αναβοσβήνει το εικονίδιο της άδειας μπαταρίας ( ). Είναι επίσης εφικτή η σύνδεση του τηλεφώνου με τη διάταξη του ηχοσυστήματος Bang & Olufsen που διαθέτετε. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τη γραμμή εξόδου που περιλαμβάνεται. Κατά την αναπαραγωγή μουσικής εκτός σύνδεσης... Για έως πέντε ώρες όταν χρησιμοποιείτε το ηχείο. Για έως 13 ώρες όταν χρησιμοποιείτε τα ακουστικά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Συνιστούμε ο υπολογιστής σας να διαθέτει παροχή ρεύματος με γείωση.

19 19 Τοποθέτηση και χρήση του EarSet 3 Για βέλτιστη ποιότητα ήχου, συνιστούμε να συναρμολογήσετε, να τοποθετήσετε και να ρυθμίσετε τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή όπως απεικονίζεται σε αυτή τη σελίδα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η παρατεταμένη χρήση σε υψηλή ένταση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην ακοή! Για τη χρήση των ακουστικών... Πρώτα, τοποθετήστε το αριστερό ακουστικό. Στη συνέχεια, περάστε το καλώδιο πίσω από το λαιμό σας και τοποθετήστε το δεξί ακουστικό στο αυτί σας. Για το χειρισμό των ακουστικών... > Πιέστε το κέντρο του μικροφώνου (A) για να απαντήσετε σε μία κλήση. > Πιέστε ξανά για να τερματίσετε την κλήση. > Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για επανάκληση του τελευταίου αριθμού. A B Για να κρατήσετε το καλώδιο του μικροφώνου στη θέση του, χρησιμοποιήστε το κλιπ που περιλαμβάνεται (B).

20 20 Συγχρονισμός του τηλεφώνου με το Outlook Μπορείτε να συγχρονίσετε το τηλέφωνό σας με το Outlook, εάν θέλετε, για παράδειγμα, να μεταφέρετε επαφές ή καταχωρήσεις ημερολογίου στο τηλέφωνο. PC Το τηλέφωνο μπορεί να συγχρονιστεί με το Outlook είτε μέσω του καλωδίου USB είτε μέσω BlueTooth : > Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας ή στο BlueTooth. > Επιλέξτε Μεταφορά. > Επιλέξτε PC Studio. > Στη συνέχεια, εκκινήστε το Samsung PC Studio στον υπολογιστή και επιλέξτε Συγχρονισμός. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον εκτεταμένο Οδηγό CD-rom που συνοδεύει αυτό το προϊόν.

21 Διεθνής εγγύηση 21 Κάθε προϊόν της Bang & Olufsen που αγοράζεται από εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen, συνοδεύεται από εγγύηση έναντι ελαττωμάτων στην κατασκευή ή στα υλικά. Εγγυητής είναι το εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen ή κατ' επέκταση ο εθνικός αντιπρόσωπος της Bang & Olufsen. Η διάρκεια της εγγύησης είναι 24 μήνες, εκτός εάν καθορίζεται διαφορετικά στη χώρα αγοράς του προϊόντος. Η εγγύηση καλύπτει τα έξοδα επισκευής του προϊόντος (π.χ. ανταλλακτικά και εργατικά). Η εγγύηση καλύπτει επίσης τα αξεσουάρ. Υπάρχει 24μηνο δικαίωμα απαίτησης στα εξαρτήματα που έχουν αντικατασταθεί ή επισκευαστεί. Η εγγύηση έχει διεθνή ισχύ. Θα τηρηθεί από όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα πώλησης της Bang & Olufsen. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που οφείλονται σε ατυχήματα, συμπεριλαμβανομένων των βλαβών από κεραυνό, νερό, φωτιά, μεταφορά, κακή χρήση ή αμέλεια. Η Bang & Olufsen δεν ευθύνεται για τυχόν έμμεσες ή συνεπαγόμενες βλάβες. Η εγγύηση δεν καλύπτει την ενοικίαση προϊόντων αντικατάστασης και το κόστος μετατροπής που απαιτείται για την προσαρμογή του προϊόντος σε διαφορετική τάση ρεύματος ή πρότυπα μετάδοσης. Η αντικατάσταση π.χ. των μπαταριών δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Η εγγύηση παύει να ισχύει εάν το προϊόν επισκευαστεί ή τροποποιηθεί από πρόσωπο μη εξουσιοδοτημένο από την Bang & Olufsen, ή εάν ο αριθμός σειράς αφαιρεθεί από το προϊόν. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν ήχου/εικόνας σε διαφορετική χώρα, συνιστούμε να συμβουλευθείτε το κατάστημα αγοράς σχετικά με την τάση τροφοδοσίας και τα ραδιοτηλεοπτικά πρότυπα που ισχύουν στη χώρα όπου πρόκειται να μετακινηθείτε. Το κατάστημα πώλησης θα σας ενημερώσει για τις πιθανές μετατροπές. Στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ταϊβάν και τη Βόρεια Κορέα δεν είναι εφικτή η επισκευή ή μετατροπή τηλεοράσεων ή συσκευών εγγραφής εικόνας που δεν έχουν παραχθεί συγκεκριμένα για χρήση σε αυτές τις χώρες. Για να ισχύει η εγγύηση, κανονικά απαιτείται ένα έγγραφο που να δηλώνει τα εξής: Ονομασία προϊόντος και αριθμός τύπου Αριθμός σειράς Ημερομηνία αγοράς/μεταφοράς Περίοδος εγγύησης Σφραγίδα και υπογραφή του εξουσιοδοτημένου καταστήματος πώλησης της Bang & Olufsen

22 22 Απόρριψη Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Waste Electrical and Electronic Equipment ή WEEE) Προστασία περιβάλλοντος Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν εκδώσει την οδηγία περί απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Σκοπός της οδηγίας είναι η πρόληψη απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και η προώθηση της επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης καθώς και άλλων μορφών περισυλλογής τέτοιων απορριμμάτων. Συνεπώς, η οδηγία αφορά κατασκευαστές, αντιπροσώπους και καταναλωτές. Η οδηγία WEEE (περί απόρριψης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού) απαιτεί τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι τελικοί χρήστες να διαθέτουν τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και εξαρτήματα με περιβαλλοντικά φιλικό και ασφαλή τρόπο, και ο εξοπλισμός και τα απορρίμματα να επαναχρησιμοποιούνται ή περισυλλέγονται για τα υλικά τους ή την ενέργεια. Ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα συνηθισμένα οικιακά απορρίμματα. Όλος ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα εξαρτήματα πρέπει να συλλέγονται και να απορρίπτονται χωριστά. Τα προϊόντα και οι εξοπλισμοί που πρέπει να συλλέγονται για επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση και άλλες μορφές περισυλλογής φέρουν τη σήμανση του εικονογράμματος που εικονίζεται. Όταν απορρίπτετε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό χρησιμοποιώντας τα συστήματα συλλογής που είναι διαθέσιμα στη χώρα σας, προστατεύετε το περιβάλλον, την ανθρώπινη υγεία και συμβάλλετε στη λογική χρήση των φυσικών πόρων. Η συλλογή ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και απορριμμάτων προστατεύει από τον κίνδυνο μόλυνσης της φύσης με τις επικίνδυνες ουσίες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα και εξοπλισμούς. Το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen θα σας βοηθήσει και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το σωστό τρόπο απόρριψης για τη χώρα σας.

23 Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 1999/5/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση! Μόνο για την αγορά των ΗΠΑ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο παρών εξοπλισμός έχει δοκιμαστεί και διαπιστωθεί ότι συμμορφώνεται με τα όρια που έχουν τεθεί για ψηφιακές συσκευές τάξης Β, σύμφωνα με το τμήμα 15 των Κανονισμών FCC. Αυτά τα όρια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εύλογη προστασία έναντι επιβλαβών παρεμβολών σε οικιακή εγκατάσταση. Ο παρών εξοπλισμός παράγει, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμψει ραδιοσυχνοτική ενέργεια και, εάν δεν εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, ενδέχεται να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες. Ωστόσο, δεν εγγυάται ότι δεν θα δημιουργηθούν παρεμβολές σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Εάν ο παρών εξοπλισμός προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές στη ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη, οι οποίες μπορούν να διαπιστωθούν από την απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του εξοπλισμού, συνιστάται στο χρήστη να προσπαθήσει να επιλύσει την παρεμβολή με ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μέτρα: Αλλάξτε τον προσανατολισμό ή τη θέση της κεραίας λήψης. Αυξήστε την απόσταση ανάμεσα στον εξοπλισμό και το δέκτη. Συνδέστε τον εξοπλισμό σε πρίζα διαφορετικού κυκλώματος από αυτό στο οποίο έχει συνδεθεί ο δέκτης. Για βοήθεια, συμβουλευθείτε το κατάστημα πώλησης ή έναν έμπειρο τεχνικό ραδιοφώνου/τηλεόρασης. Μόνο για την αγορά του Καναδά! Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά.

24

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά.

CAUTION. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά. BeoSound 6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 9 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Serenata. Εγχειρίδιο

Serenata. Εγχειρίδιο Serenata Εγχειρίδιο 2 Πληροφορίες για αυτό το εγχειρίδιο Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας καθοδηγήσει στις λειτουργίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας. Πριν ξεκινήσετε,

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών. BeoCom 5 Πριν ξεκινήσετε 3 Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού με μία βάση BeoLine 2. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες βάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD191 CD196

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD191 CD196 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD191 CD196 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.030 DJ CLUB 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.030 DJ CLUB... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.0 60 DJ SET 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.0 60 DJ SET... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

BeoCom 2. Ξεκινώντας

BeoCom 2. Ξεκινώντας BeoCom 2 Ξεκινώντας Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 Περιεχόμενα Πλήκτρα και Λυχνία Ελέγχου...2 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση / Pairing Λειτουργία...3 Ενδεικτική Λυχνία...4 Δημιουργία συνεργασίας με κινητό τηλέφωνο...5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Φωνητική Αναγνώριση. 5. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να µεταβαίνω διαδοχικά από το ηχοσύστηµα στις πηγές πολυµέσων, π.χ. από το ραδιόφωνο FM

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη BT-03i εγχειρίδιο χρήστη 1 Γενική επισκόπηση Ευρετήριο Ξεκινώντας Πως να απαντήσετε στην τηλεφωνική κλήση Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 2 1. Γενική επισκόπηση A B E Δ ΣΤ 1-1 Πλήκτρα λειτουργίας: Γ A B

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR TG7301_7321GR(gr_gr)_QG.fm Page 1 Tuesday, May 27, 2008 4:07 PM Σύντοµος οδηγός Συνδέσεις Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR Μονάδα βάσης Κάντε κλικ στο Στο τηλεφωνικό δίκτυο Φίλτρο DSL/ADSL (για χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη www.philips.com/support M550 M555 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE240/SE245

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D4550 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΙΖΕΙ.

ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. Safeguards 2 Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου New Windows Mobile Smartphone 2003! Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας ώστε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Προειδοποιήσεις!

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D230 D235 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD270/CD275

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD270/CD275 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD270/CD275 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης (CD275) Σταθμός βάσης (CD270) Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Εγχειρίδιο χρήσης Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα