Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android"

Transcript

1 Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office 365 που χρησιμοποιείτε. Έλεγχος του ημερολογίου από οπουδήποτε Μάθετε πού πρέπει να πάτε ανά πάσα στιγμή συγχρονίζοντας τα στοιχεία του ημερολογίου του Office 365 με το τηλέφωνο Android. Συγχρονισμός των επαφών σας Διατηρήστε τις επαφές του Office 365 στο τηλέφωνό σας για να κάνετε ευκολότερη την κοινή χρήση εγγράφων, την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον προγραμματισμό συσκέψεων. Πρόσβαση σε όλα τα σημειωματάρια του OneNote της ομάδας σας Αποκτήστε πρόσβαση εύκολα σε όλα τα σημειωματάρια του OneNote που είναι αποθηκευμένα σε μια τοποθεσία ομάδας του SharePoint ή στην τοποθεσία σας στο OneDrive για επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή OneNote για Android. Προβολή και επεξεργασία των εγγράφων σας εν κινήσει Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Office Mobile για συνδρομητές του Office 365 για να προβάλετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα απευθείας από το τηλέφωνό σας Android. Συνεργασία με την ομάδα σας Αποκτήστε πρόσβαση στις τοποθεσίες ομάδας σας και κάντε κοινή χρήση ή επεξεργασία των αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε αυτές. Εργασία με τα έγγραφά σας Αποκτήστε πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο OneDrive για επιχειρήσεις και κάντε κοινή χρήση ή επεξεργασία των εγγράφων που είναι αποθηκευμένα εκεί. Συμμετοχή σε σύσκεψη πρόσωπο με πρόσωπο Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Lync 2013 για να συμμετέχετε σε συσκέψεις, να χρησιμοποιείτε άμεσα μηνύματα ή να κάνετε κλήσεις βίντεο σε συνεργάτες και να παραμένετε συνδεδεμένοι ακόμη και όταν είστε εκτός γραφείου.

2 Χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Από τη στιγμή που θα ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Office 365 στο τηλέφωνό σας Android, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως όλοι οι άλλοι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε στη συσκευή σας. Δείτε ποιες ενέργειες μπορείτε να κάνετε: Για να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Πατήστε Ανανέωση για να ελέγξετε για νέα μηνύματα. Για να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Πατήστε το εικονίδιο Νέο , πληκτρολογήστε το μήνυμα σας, προσθέστε παραλήπτες και πατήστε το εικονίδιο Αποστολή. Για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Πατήστε Απάντηση, Απάντηση σε όλους ή Προώθηση. Για να προσθέσετε ένα συνημμένο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Πατήστε Επισύναψη και προσθέστε το συνημμένο σας. Για να ελέγξετε άλλους φακέλους Για να ελέγξετε άλλους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως τα Απεσταλμένα, τα Πρόχειρα ή άλλους φακέλους που έχετε δημιουργήσει, από το επάνω μέρος, πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο εικονίδιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε το φάκελο που θέλετε να προβάλετε. Διαχείριση του ημερολογίου σας Το ημερολόγιο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε συναντήσεις και συσκέψεις. Για να προβάλετε ένα στοιχείο ημερολογίου Ανοίξτε την εφαρμογή S Planner στο κινητό σας και ανοίξτε το στοιχείο ημερολογίου. Για να δημιουργήσετε μια νέα σύσκεψη ή ένα νέο συμβάν Στην εφαρμογή S Planner, πατήστε > Ημερολόγιο και προσθέστε το λογαριασμό του Office 365 για να προσθέσετε το στοιχείο στο συγκεκριμένο ημερολόγιο. Όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας, πατήστε Αποστολή ή Αποθήκευση. Διαχείριση των επαφών σας Προσθέστε, επεξεργαστείτε ή διαγράψτε επαφές από το λογαριασμό του Office Για να προσθέσετε μια επαφή, πατήστε Εφαρμογές > Επαφές > Επαφές. 2. Πατήστε. Στην οθόνη Αποθήκευση επαφής σε, πατήστε το λογαριασμό όπου θέλετε να αποθηκεύσετε την επαφή. Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες της επαφής. Όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας, πατήστε Αποθήκευση. 3. Για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια επαφή, πατήστε το όνομα της επαφής και μετά πατήστε Επεξεργασία ή Διαγραφή.

3 Συνεργασία και εργασία σε έγγραφα στο OneDrive για επιχειρήσεις ή σε τοποθεσίες ομάδας στο SharePoint Προβολή κινητού Μια τοποθεσία του SharePoint είναι το σημείο όπου η ομάδα σας επικοινωνεί, μοιράζεται έγγραφα και συνεργάζεται σε έργα. Το OneDrive για επιχειρήσεις είναι η προσωπική σας τοποθεσία στην οποία αποθηκεύετε έγγραφα που μπορείτε να δείτε μόνο εσείς, αλλά και να τα μοιραστείτε εύκολα με τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έγγραφα και στις δύο αυτές τοποθεσίες από την ενότητα του Office Mobile, αλλά εάν θέλετε να περιηγηθείτε στην τοποθεσία, μπορείτε να το κάνετε από το πρόγραμμα περιήγησης Internet Explorer στο τηλέφωνο Android. Προβολή υπολογιστή Για να ανοίξετε το OneDrive για επιχειρήσεις ή μια τοποθεσία ομάδας του SharePoint: 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας. 2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της τοποθεσίας σας στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Για παράδειγμα, η διεύθυνση είναι ένα παράδειγμα διεύθυνσης URL για μια προσωπική τοποθεσία όπως το OneDrive για επιχειρήσεις. Για μια τοποθεσία ομάδας, η διεύθυνση URL θα μοιάζει με τη διεύθυνση (Αντικαταστήστε το "contoso" στη διεύθυνση URL με το όνομα τομέα της εταιρείας σας.) Σημείωση Εάν δεν είστε βέβαιοι για τη διεύθυνση URL της τοποθεσίας, μεταβείτε σε αυτήν από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και σημειώστε τη διεύθυνση URL από το παράθυρο διεύθυνσης ή στείλτε την στον εαυτό σας με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να την αντιγράψετε και να την επικολλήσετε. 3. Όταν εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης του Microsoft Office 365, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Είσοδος. Εάν η τοποθεσία ανοίξει σε προβολή κινητού και προτιμάτε την προβολή υπολογιστή, πατήστε Ρυθμίσεις > Εναλλαγή σε προβολή υπολογιστή. Για να επιστρέψετε στην προβολή κινητού, πατήστε Ρυθμίσεις > Προβολή κινητού. Συμβουλή Μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στην τοποθεσία σας στο OneDrive για επιχειρήσεις ή σε οποιαδήποτε τοποθεσία ομάδας που παρακολουθείτε, πατώντας OneDrive ή Τοποθεσίες από την κεφαλίδα περιήγησης στην προβολή υπολογιστή. 4. Εάν βρίσκεστε στην προβολή κινητού, πατήστε Ρυθμίσεις > Περιεχόμενα τοποθεσίας για να δείτε μια λίστα με όλο το περιεχόμενο, όπως βιβλιοθήκες εγγράφων ή λιστών, μιας τοποθεσίας.

4 Χρήση εφαρμογών Android Εγκαταστήστε εφαρμογές για τηλέφωνα Android που έχουν σχεδιαστεί για συνεργασία με το Office 365, για να μπορείτε να συνεργάζεστε με τους συναδέλφους σας και να εργάζεστε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και εισόδου για πρώτη φορά σε αυτές τις εφαρμογές, ανατρέξτε στο θέμα Ρύθμιση του Office 365 σε τηλέφωνο Android - Οδηγός γρήγορης εκκίνησης: Lync 2013 OneNote Office Mobile για συνδρομητές του Office 365 Χρήση της εφαρμογής Lync 2013 Εάν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το Lync, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Lync 2013 για το τηλέφωνό σας Android για να παραμένετε συνδεδεμένοι εν κινήσει. Ορισμός της κατάστασής σας ή έξοδος Για να αλλάξετε την κατάστασή σας, πατήστε το εικονίδιο Κατάσταση και αλλάξτε την κατάστασή σας ή πατήστε Έξοδος. Αναζήτηση επαφής Πατήστε το εικονίδιο Επαφές, πατήστε Αναζήτηση και αρχίστε να πληκτρολογείτε το όνομα ενός ατόμου στο πλαίσιο αναζήτησης. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα εμφανιστούν κάτω από το πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε με κύλιση στην ομάδα επαφών του Lync για να βρείτε το άτομο που αναζητάτε. Αποστολή άμεσου μηνύματος 1. Όταν βρείτε το άτομο που αναζητάτε, πατήστε το όνομά του και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο IM για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα. 2. Πληκτρολογήστε το μήνυμα και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Αποστολή. Προσθήκη ήχου ή βίντεο σε ένα άμεσο μήνυμα 1. Όταν βρίσκεστε σε ένα άμεσο μήνυμα και θέλετε να καλέσετε την επαφή, πατήστε το εικονίδιο Τηλέφωνο και, στη συνέχεια, πατήστε ένα από τα πλήκτρα κλήσης. 2. Για να προσθέσετε βίντεο σε μια συνομιλία με άμεσα μηνύματα ή ήχο, πατήστε το εικονίδιο Βίντεο. Αποστολή άμεσου μηνύματος, προσθήκη ήχου ή προσθήκη βίντεο. Συμμετοχή σε σύσκεψη του Lync Για να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη Lync, πατήστε το εικονίδιο Συσκέψεις, επιλέξτε τη σύσκεψη στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε και, στη συνέχεια, πατήστε Συμμετοχή. Έναρξη βίντεο σε μια σύσκεψη Πατήστε το εικονίδιο Βίντεο για να ξεκινήσετε το βίντεό σας στη σύσκεψη.

5 Χρήση της εφαρμογής OneNote Συγχρονισμός σημειωματαρίων του Office 365 Εάν έχετε σημειωματάρια που χρησιμοποιείτε συχνά σε τοποθεσίες του SharePoint στο Office 365, μπορείτε να τα συγχρονίσετε με το τηλέφωνο Android, προσθέτοντας το λογαριασμό Office 365 αφού συνδεθείτε με ένα λογαριασμό Microsoft. Βεβαιωθείτε ότι τα σημειωματάρια που θέλετε να ανοίξετε είναι εκείνα που έχετε προβάλει πρόσφατα από τον υπολογιστή σας ή άλλη συσκευή. Τα σημειωματάρια που δεν έχετε ανοίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα συγχρονιστούν όταν πραγματοποιήσετε είσοδο. Συγχρονισμός σημειώσεων με χρήση Wi-Fi Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας για να συγχρονίσετε σημειώσεις, μπορείτε να επιλέξετε να συγχρονίζετε μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi. Πατήστε Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Συγχρονισμός μόνο με Wi-Fi. 1. Εάν έχετε ένα σημειωματάριο ανοιχτό, πατήστε Σημειωματάρια. 2. Πατήστε και μετά πατήστε Ρυθμίσεις. 3. Πατήστε Λογαριασμός > Προσθήκη λογαριασμού του Office 365 για σημειωματάρια εργασίας/σχολείου. 4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε και πατήστε Είσοδος για να προσθέσετε το λογαριασμό του Office 365. Τα σημειωματάρια που ανοίξατε πρόσφατα εμφανίζονται τώρα στην περιοχή Άλλα σημειωματάρια. Εργασία χωρίς σύνδεση Ο συγχρονισμός γίνεται αυτόματα όταν μετακινείστε μεταξύ σημειώσεων και ενοτήτων. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσετε μια νέα σημείωση και, στη συνέχεια, επιστρέψετε στην προβολή ενοτήτων, η νέα σημείωση συγχρονίζεται με το σημειωματάριο του Office 365. Για να συγχρονίσετε όλες τις σημειώσεις και ενότητες και τυχόν νέα σημειωματάρια στο Office 365, στη σελίδα "Σημειωματάρια", πατήστε και μετά πατήστε Συγχρονισμός όλων.

6 Χρήση της εφαρμογής Office Mobile Λήψη εγγράφων στο τηλέφωνο Android Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε τα έγγραφα του Office 365 στο τηλέφωνο Android είναι να τα αποθηκεύσετε στο Internet, σε σημεία όπως το OneDrive για επιχειρήσεις ή οι τοποθεσίες του SharePoint. Μπορείτε, στη συνέχεια, να τα προβάλετε στο τηλέφωνό σας Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Office Mobile. 1. Εάν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στα έγγραφα του Office 365 και θέλετε να συνδεθείτε στις βιβλιοθήκες του OneDrive για επιχειρήσεις ή του SharePoint, πατήστε το φάκελο Άνοιγμα. 2. Πατήστε Προσθήκη θέσης και, στη συνέχεια, πατήστε Office Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για το Office 365 και πατήστε Είσοδος. Κοινή χρήση εγγράφων Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση εγγράφων στέλνοντάς τα ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τι μπορείτε να κάνετε στο Word Άνοιγμα των εξής τύπων αρχείων -.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm Επεξεργασία των τύπων αρχείων -.docx,.dotx Προσθήκη, διαγραφή και εμφάνιση σχολίων Τι μπορείτε να κάνετε στο Excel Άνοιγμα των εξής τύπων αρχείων -.xls,.xls,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm Επεξεργασία των τύπων αρχείων -.xls,.xltx Περιήγηση σε φύλλα στην προβολή διάρθρωσης Εφαρμογή φίλτρου Εμφάνιση του αθροίσματος, του μέσου όρου κ.λπ. μιας περιοχής με Αυτόματη Άθροιση Προσθήκη, διαγραφή και εμφάνιση σχολίων Κοινή χρήση αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Εύρεση κειμένου Μορφοποίηση κειμένου Εύρεση κειμένου μέσα σε ένα βιβλίο εργασίας Ταξινόμηση επιλεγμένων δεδομένων Μορφοποίηση κελιών Απαλοιφή κελιών Αναίρεση/Ακύρωση αναίρεσης Κοινή χρήση αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 1. Από τη λίστα εγγράφων, πατήστε παρατεταμένα το έγγραφο που θέλετε να θέσετε σε κοινή χρήση. Τι μπορείτε να κάνετε στο PowerPoint 2. Πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση. 3. Πατήστε Στο παράθυρο Νέο μήνυμα, πληκτρολογήστε το μήνυμά σας και πατήστε Αποστολή. Εργασία χωρίς σύνδεση Μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε στο έγγραφο του Office όταν είστε εκτός σύνδεσης. Όταν είστε έτοιμοι να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας ξανά στο διακομιστή, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Άνοιγμα των εξής τύπων αρχείων -.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm Επεξεργασία των τύπων αρχείων -.pptx,.pptm Προσθήκη και επεξεργασία σημειώσεων διαφάνειας Περιήγηση στις διαφάνειες της προβολής μικρογραφιών Κοινή χρήση της παρουσίασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft Project 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Outlook 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Εξατομικευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Outlook 2016 Συμβουλές και κόλπα

Outlook 2016 Συμβουλές και κόλπα Outlook 2016 Συμβουλές και κόλπα Συντομεύσεις και κόλπα που εξοικονομούν χρόνο για την αγαπημένη σας εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου Ισχύει για το Outlook 2016 για Windows 1. Μεταβείτε

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις για Mac Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις για Mac Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εργαλεία. Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Εργαλεία Επικοινωνίας & Συνεργασίας Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2007 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 17 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 22 Η Λίστα φακέλων... 23 Το Outlook Σήμερα...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Tο βιβλίο... 1. 2 Ξεκίνημα... 7. 3 Σύνταξη και αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας... 27. iii. Ευχαριστίες... ix

Περιεχόμενα. 1 Tο βιβλίο... 1. 2 Ξεκίνημα... 7. 3 Σύνταξη και αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας... 27. iii. Ευχαριστίες... ix Περιεχόμενα Ευχαριστίες... ix 1 Tο βιβλίο... 1 Χωρίς τεχνικούς όρους!...1 Σύντομη παρουσίαση...2 Μερικές συμβάσεις...4 Μία τελευταία λέξη (ή και δύο)...5 2 Ξεκίνημα... 7 Το ελληνικό Outlook 2002 με μια

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. 1 Εισαγωγή: Λίγα λόγια για το βιβλίο Τι νέο υπάρχει στο Outlook Ξεκίνηµα Ευχαριστίες...

Περιεχόµενα. 1 Εισαγωγή: Λίγα λόγια για το βιβλίο Τι νέο υπάρχει στο Outlook Ξεκίνηµα Ευχαριστίες... Περιεχόµενα Ευχαριστίες... 11 1 Εισαγωγή: Λίγα λόγια για το βιβλίο... 13 Χωρίς τεχνικούς όρους!... 13 Σύντοµη παρουσίαση... 14 Μερικές συµβάσεις... 16 Μια τελευταία λέξη (µπορεί και δύο)... 16 2 Τι νέο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Υπηρεσία Τηλεδιασκέψεων Οδηγός χρήσης του MS Lync Basic 2013 Έκδοση 1 ΜΑΪΟΣ 2014 2 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype για Επιχειρήσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2003 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 16 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 20 Η Λίστα φακέλων... 21 Ο φάκελος Το Outlook

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype για Επιχειρήσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Excel 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 Εµφάνιση των γραµµών εργαλείων "Βασική" και "Μορφοποίηση" σε δύο γραµµές Από προεπιλογή, οι γραµµές εργαλείων Βασική και Μορφοποίηση εµφανίζονται µε αγκύρωση (σταθεροποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε χρήστες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype για Επιχειρήσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή....

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Άσκηση 1: Επιλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης Τώρα μπορείτε να προσθέσετε χρώματα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, ανοίξτε το παράθυρο εργασιών Σχεδίαση διαφάνειας και επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6 Gmail 8. Υαhoo! Mail 58. Δημιουργία λογαριασμού 58 Αλλαγή κωδικού 68 Επισύναψη αρχείων 69 Φίλτρα 71

Εισαγωγή 6 Gmail 8. Υαhoo! Mail 58. Δημιουργία λογαριασμού 58 Αλλαγή κωδικού 68 Επισύναψη αρχείων 69 Φίλτρα 71 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Gmail 8 Δημιουργία λογαριασμού 8 Δημιουργία επαφών 16 Αποστολή e-mail 24 Aπάντηση και προώθηση 30 Ρυθμίσεις Gmail 32 Ετικέτες 35 Φίλτρα e-mail 47 Πρόσβαση στο Gmail από Outlook 51

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές Microsoft Office 2010 Περιλαμβάνει: Word Excel PowerPoint OneNote Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές Το Microsoft Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Publisher 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας OneDrive for Business του ΔΗΛΟΣ 365

Οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας OneDrive for Business του ΔΗΛΟΣ 365 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π.) Οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας OneDrive for Business του ΔΗΛΟΣ 365 Έκδοση 1 η Μάρτιος 2019 OneDrive for Business 1. Eισαγωγή Το OneDrive for Business

Διαβάστε περισσότερα

3 Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 141

3 Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 141 Περιεχόμενα Οι συγγραφείς... 11 Εισαγωγή στο Outlook 2007... 13 Τι νέο υπάρχει στο Outlook 2007...14 Ας ξεκινήσουμε!...16 Πληροφορίες για αναγνώστες που χρησιμοποιούν Windows ΧΡ... 17 Διαχείριση των αρχείων

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Η Microsoft Access 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Αλλαγή του

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση 5 Επικοινωνία Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του υπολογιστή είναι η επικοινωνία με άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα ή ολόκληρες ομάδες, να ζητήσετε αποδεικτικά που θα εξασφαλίζουν ότι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9. Κεφάλαιο 2 Εργασία με κείμενο... 39

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9. Κεφάλαιο 2 Εργασία με κείμενο... 39 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο PowerPoint...9 Βασικές έννοιες... 10 Το παράθυρο του PowerPoint... 13 Δημιουργία νέας παρουσίασης... 15 Βασικές εργασίες με διαφάνειες... 22 Προβολές παρουσίασης...

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργία Λογαριασμού Δημιουργία Λογαριασμού e-mail με το OUTLOOK EXPRESS Γιώργος Παπανικολάου Τα Windows έχουν ενσωματώσει την υπηρεσία του Outlook Express προκειμένου ο χρήστης να μπορεί εύκολα να παίρνει ή να στέλνει e-mail,

Διαβάστε περισσότερα

1 Εξερεύνηση του PowerPoint Δημιουργία νέας παρουσίασης Επεξεργασία κειμένου διαφανειών 107

1 Εξερεύνηση του PowerPoint Δημιουργία νέας παρουσίασης Επεξεργασία κειμένου διαφανειών 107 Περιεχόμενα Οι συγγραφείς... 11 Εισαγωγή στο PowerPoint 2007... 13 Νέες λειτουργίες...13 Καταργημένες λειτουργίες...16 Πληροφορίες για αναγνώστες που χρησιμοποιούν Windows ΧΡ... 17 Διαχείριση των αρχείων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εισαγωγή στο Word Βασικές μορφοποιήσεις κειμένων Κεφάλαιο 1. Κεφάλαιο 2

Περιεχόμενα. Εισαγωγή στο Word Βασικές μορφοποιήσεις κειμένων Κεφάλαιο 1. Κεφάλαιο 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Word 2007...9 Η οθόνη του Word... 9 Δημιουργία νέου εγγράφου... 15 Προσθήκη και διαγραφή κειμένου... 18 Πρώτα επιλογή, μετά εργασία... 20 Εύρεση και αντικατάσταση κειμένου...

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή... 14 1 Κεφάλαιο 1: Χρησιμοποιώντας τον αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο (Cloud).... 15 1.1 Εισαγωγή... 15 1.2 Κατανόηση και χρήση του αποθηκευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2. Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9. Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26. Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35

Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2. Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9. Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26. Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Χρήση προτύπου 2 Κεφάλαιο 2 Τροποποίηση μιας παρουσίασης 9 Κεφάλαιο 3 Εφαρμογή σχεδίων 19 Κεφάλαιο 4 Προσθήκη αντικειμένων 26 Κεφάλαιο 5 Ειδικά εφέ 35 Κεφάλαιο 6 Κουμπιά ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης

Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Τροποποίηση συνδυασμών κίνησης Σε αυτήν την πρακτική εξάσκηση, θα τροποποιήσετε τους συνδυασμούς που έχουν εφαρμοστεί στην παρουσίαση της εταιρείας σας. Βήμα 1: Αλλαγή του εφέ για το κείμενο του τίτλου

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6: «Microsoft PowerPoint 2007» Κεφάλαιο 6.12 : Εργασία με περισσότερες παρουσιάσεις

ΕΝΟΤΗΤΑ 6: «Microsoft PowerPoint 2007» Κεφάλαιο 6.12 : Εργασία με περισσότερες παρουσιάσεις Πρόγραμμα Πιστοποίησης Γνώσεων και Δεξιοτήτων ΕΝΟΤΗΤΑ 6: «Microsoft PowerPoint 2007» Κεφάλαιο 6.12 : Εργασία με περισσότερες παρουσιάσεις Αντώνης Χατζηνούσκας 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. Σκοπός του Μαθήματος Β. Θεωρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Έργα. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. Παρακολούθηση των εργασιών σας. Προβολή εργασιών σε λωρίδα χρόνου. Κοινή χρήση του έργου σας με άλλα άτομα

Έργα. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. Παρακολούθηση των εργασιών σας. Προβολή εργασιών σε λωρίδα χρόνου. Κοινή χρήση του έργου σας με άλλα άτομα Έργα Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Παρακολούθηση των εργασιών σας Η λίστα εργασιών του SharePoint είναι μια εύχρηστη λύση για να παρακολουθείτε όλα όσα χρειάζεται να γίνουν σε ένα έργο. Μπορείτε να προσθέτετε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα Κεφαλίδες και υποσέλιδα Διασκεδάστε με τις επιλογές κεφαλίδων και υποσέλιδων δοκιμάζοντας τις ασκήσεις που ακολουθούν. Άσκηση 1: Εισαγωγή υποσέλιδων σε διαφάνειες Η παρουσίαση αποτελείται από πέντε διαφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5

Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Frequently Asked Questions Cisco Unified Personal Communicator Έκδοση 8.5 Συχνές ερωτήσεις 2 Βασικά 2 Ρύθμιση 3 Διαθεσιμότητα 6 Επαφές 9 Συνομιλία 12 Κλήσεις 21 Κλήσεις συνδιάσκεψης 29 Φωνητικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft PowerPoint 2007

Microsoft PowerPoint 2007 Information Technology Services and Solutions Σύμβουλοι Μηχανογράφησης και Εκπαίδευσης Στεφ. Σκουλούδη 27, Καλλίπολη, Πειραιάς 210 45 38 177 http://www.itss.gr/ Microsoft PowerPoint 2007 Κωνσταντίνος Κωβαίος

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1. Ξεκίνημα με τα Windows. Προσαρμογή των Windows. Κεφάλαιο 2

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1. Ξεκίνημα με τα Windows. Προσαρμογή των Windows. Κεφάλαιο 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο Ξεκίνημα με τα Windows Εξερεύνηση της οθόνης του υπολογιστή... 6 Εξερεύνηση της οθόνης της ταμπλέτας... 7 Αναστολή της λειτουργίας των Windows... 8 Επανεκκίνηση ή τερματισμός των Windows...

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint

Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint Δημιουργία παρουσιάσεων με το PowerPoint Οι νέες Τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης. Αλλάζουν τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης,

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε το χώρο εργασίας του PowerPoint

Γνωρίστε το χώρο εργασίας του PowerPoint Γνωρίστε το χώρο εργασίας του PowerPoint Για να εκκινήσουμε το Office PowerPoint 2007 ακολουθούμε τα εξής βήματα: Έναρξη à Όλα τα προγράμματα PowerPoint 2007. à Microsoft Office à Microsoft Office Όταν

Διαβάστε περισσότερα

10 η Εργαστηριακή Άσκηση

10 η Εργαστηριακή Άσκηση 10 η Εργαστηριακή Άσκηση MICROSOFT OFFICE POWERPOINT Το πρόγραμμα PowerPoint της εταιρείας Microsoft χρησιμοποιείται για τη δημιουργία παρουσιάσεων οποιουδήποτε είδους. Ανήκει και αυτό στα προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία. Ιστολογίου (blog) 7/5/2015. Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημιουργία. Ιστολογίου (blog)  7/5/2015. Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ Δημιουργία 7/5/2015 Ιστολογίου (blog) www.blogger.com Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TI EINAI TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ... 2 ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ;... 2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ... 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive

Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Οδηγίες για τη Χρήση του Google Drive Χαρπαντίδου Ζαχαρούλα Επιμορφώτρια Β επιπέδου ΠΕ 19-20 Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας 2013 Περιεχόμενα Δημιουργία λογαριασμού στο Google Drive. 3 Διαχείριση του GoogleDrive..

Διαβάστε περισσότερα

2.1 Windows XP. 2.2 Επιφάνεια εργασίας. 2.3 Γραμμή εργασιών 1/10

2.1 Windows XP. 2.2 Επιφάνεια εργασίας. 2.3 Γραμμή εργασιών 1/10 2.1 Windows XP 1. Τι είναι τα Windows XP; 2. Τι εννοούμε με τον όρο λειτουργικό σύστημα; 3. Αναφέρετε μερικά άλλα λειτουργικά συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά. 4. Αναφέρετε μερικά από τα βοηθητικά

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Σημείωση για το εμπορικό σήμα SMART Board, SMART Ink, SMART Notebook, smarttech, το λογότυπο της SMART και όλα τα σλόγκαν της SMART

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Word 1. Κεφάλαιο 1: Δημιουργία εγγράφου 3

Microsoft Word 1. Κεφάλαιο 1: Δημιουργία εγγράφου 3 Περιεχόμενα Οι νέες δυνατότητες του Microsoft Office XP...xi Διορθώσεις, σχόλια, και βοήθεια...xiv Λήψη βοήθειας για το βιβλίο και το CD του... xiv Λήψη βοήθειας για το Microsoft Excel 2002... xiv Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Εισαγωγή: Tο βιβλίο Τι νέο υπάρχει στο Excel Πρώτα βήματα στο Excel Ευχαριστίες...

Περιεχόμενα. 1 Εισαγωγή: Tο βιβλίο Τι νέο υπάρχει στο Excel Πρώτα βήματα στο Excel Ευχαριστίες... Περιεχόμενα Ευχαριστίες... 13 1 Εισαγωγή: Tο βιβλίο... 15 Χωρίς τεχνικούς όρους!... 15 Σύντομη παρουσίαση... 16 Μερικές συμβάσεις... 18 Μία τελευταία λέξη (ή και περισσότερες)... 18 2 Τι νέο υπάρχει στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες διαχείρισης Τιπούκειτος Multiuser

Οδηγίες διαχείρισης Τιπούκειτος Multiuser Οδηγίες διαχείρισης Τιπούκειτος Multiuser 1 Ευρετήριο 4 Σύνδεση στην κεντρική σελίδα διαχείρισης 13 Συσχετισμός Υπόθεσης 5 Καταχώρηση Χρήστη 14 Αυτόματος Υπολογισμός Προθεσμιών 6 Καταχώρηση Χρήστη- Επίπεδα

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

MICROSOFT OFFICE 2003

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT EXCEL 2003 Επεξεργασία δεδοµένων Εισαγωγή κενών κελιών, γραµµών ή στηλών 1. Κάντε ένα από τα εξής: Εισαγωγή νέων κενών κελιών Επιλέξτε µια περιοχή (περιοχή: ύο ή περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Visio 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Ενημερωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube;

Αντί προλόγου. 2. Τι χρειάζεται να έχω εγκαταστήσει στον υϖολογιστή μου για να δω ένα βίντεο στο YouTube; Περιεχόμενα Αντί προλόγου...9 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ τον λογαριασμό μου στο ΥouΤube;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς μπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το YouTube;...41

Διαβάστε περισσότερα

Οι λειτουργίες του «Τιπούκειτου» σε απλά βήματα

Οι λειτουργίες του «Τιπούκειτου» σε απλά βήματα Οι λειτουργίες του «Τιπούκειτου» σε απλά βήματα 1 Ευρετήριο 3 Καταχώρηση Πελάτη 20 Συγχρονισμός με Google Calendar 4 Καταχώρηση Υπόθεσης 21 Συγχρονισμός με icloud 5 Συσχετισμός Υπόθεσης 22 Διασύνδεση Υπόθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails)

Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) Vodafone Business E-mail Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) Οδηγός χρήσης Καλώς ορίσατε Μέσω των υπηρεσιών εταιρικού e-mail της Vodafone μπορείτε να διαμορφώσετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες Πληροφορικής και επικοινωνιών Μέρος 2: Χρήση υπολογιστή και διαχείριση αρχείων Πρόλογος...

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες Πληροφορικής και επικοινωνιών Μέρος 2: Χρήση υπολογιστή και διαχείριση αρχείων Πρόλογος... Περιεχόμενα Πρόλογος...11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες Πληροφορικής και επικοινωνιών... 13 1.1 Εισαγωγή στους υπολογιστές... 15 1.2 Μονάδες μέτρησης... 27 1.3 Οι βασικές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή...

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Είσοδος. Καλωσορίσατε στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών Δαπανών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you

Εγχειρίδιο χρήσης. Smart Tab 4G. Vodafone. Power to you Εγχειρίδιο χρήσης Smart Tab 4G Vodafone Power to you Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 1 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...1 1.2 Ξεκινώντας...3 1.3 Αρχική οθόνη...5 2 Εισαγωγή κειμένου...15 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο1 Ξεκίνημα με τα Windows 7. Κεφάλαιο2 Εκκίνηση και χρήση προγραμμάτων

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο1 Ξεκίνημα με τα Windows 7. Κεφάλαιο2 Εκκίνηση και χρήση προγραμμάτων Περιεχόμενα Κεφάλαιο1 Ξεκίνημα με τα Windows 7 Εκκίνηση των Windows 7...................................................... 4 Τι μπορείτε να κάνετε με τα Windows 7...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Προετοιμασία βιβλίου εργασίας 47. 2 Εργασία με δεδομένα και πίνακες Excel 75. Ευχαριστίες...11. Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2010...

Περιεχόμενα. 1 Προετοιμασία βιβλίου εργασίας 47. 2 Εργασία με δεδομένα και πίνακες Excel 75. Ευχαριστίες...11. Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2010... Περιεχόμενα Ευχαριστίες...11 Εισαγωγή στο Microsoft Excel 2010...13 Τροποποίηση της εμφάνισης της Κορδέλας...29 Χαρακτηριστικά και συμβάσεις του βιβλίου...35 Χρήση των αρχείων εξάσκησης...37 Βοήθεια...41

Διαβάστε περισσότερα