ΘEMA: Ψηφοφορία στις εκλογές της 7 ης Δεκεμβρίου ΣXET: Eγκύκλιός μας με αριθμ /

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΘEMA: Ψηφοφορία στις εκλογές της 7 ης Δεκεμβρίου ΣXET: Eγκύκλιός μας με αριθμ /"

Transcript

1 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 1ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Νησιά FAX : Αργοσαρωνικού - Κύθηρα.) e mail : grhotels@grhotels.gr Ξενοδοχεία πέντε (5) αστέρων ή Πολυτελείας 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5) αστέρων ή Πολυτελείας, της 1ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των δύο (2) υποψηφίων εκπροσώπων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E.. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

2 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 1ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, νησιά FAX : Αργοσαρωνικού - Κύθηρα.) e mail : grhotels@grhotels.gr Ξενοδοχεία τεσσάρων (4) αστέρων ή Α' τάξης 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τεσσάρων (4) αστέρων ή Α' τάξης, της 1ης εκλογικής ομάδας των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009, για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των δύο (2) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

3 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 1ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Νησιά FAX : Αργοσαρωνικού - Κύθηρα.) e mail : grhotels@grhotels.gr Ξενοδοχεία τριών (3) αστέρων ή Β' τάξης 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τριών (3) αστέρων ή Β' τάξης, της 1ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. των δύο εκπροσώπων των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των δύο (2) υποψηφίων εκπροσώπων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε. Εκλέγονται και οι δύο υποψήφιοι. Εσείς έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε μέχρι δύο(2) υποψήφιους, θέτοντας από ένα σταυρό δίπλα στο όνομά τους.

4 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 1ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Στερεά Eλλάδα, Eύβοια, Nησιά FAX : Aργοσαρωνικού - Κύθηρα.) e mail : grhotels@grhotels.gr Ξενοδοχεία δύο (2) αστέρων ή Γ' τάξης 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) αστέρων ή Γ' τάξης, της 1ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 ης Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. των δύο εκπροσώπων των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των τριών (3) υποψηφίων εκπροσώπων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγούν στο Δ.Σ μόνο οι δύο (2) υποψήφιοι. Εσείς έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε μέχρι δύο υποψήφιους, θέτοντας από ένα σταυρό δίπλα στο όνομά τους.

5 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ.: ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 1ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Στερεά Eλλάδα, Eύβοια, Nησιά FAX : Aργοσαρωνικού - Κύθηρα.) e mail : grhotels@grhotels.gr Ξενοδοχεία ενός (1) αστέρος ή Δ' & Ε' τάξης 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων ενός αστέρος ή Δ' & Ε' τάξης, της 1ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

6 EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 2ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Πελοπόννησος - Ελαφόνησος) FAX : Ξενοδοχεία πέντε (5), τεσσάρων (4) e mail : grhotels@grhotels.gr και τριών (3) αστέρων, ή τάξεων Πολυτελείας, Α' & Β' 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5), τεσσάρων (4) και τριών (3) αστέρων ή τάξεων Πολυτελείας, Α' & Β', της 2ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. των δύο εκπροσώπων των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των δύο (2) υποψηφίων εκπροσώπων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Εκλέγονται και οι δύο υποψήφιοι. Εσείς έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε μέχρι δύο(2) υποψήφιους, θέτοντας από ένα σταυρό δίπλα στο όνομά τους.

7 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 2ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Πελοπόννησος - Ελαφόνησος) FAX : Ξενοδοχεία δύο (2) και ενός (1) αστέρος e mail : grhotels@grhotels.gr ή τάξεων Γ', Δ' & Ε' 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) και ενός (1) αστέρος ή τάξεων Γ', Δ' & Ε', της 2ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των δύο (2) υποψηφίων εκπροσώπων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E.. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

8 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 3ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Θεσσαλία Σποράδες Σκύρος) FAX : Ξενοδοχεία πέντε (5), τεσσάρων (4) e mail : grhotels@grhotels.gr και τριών (3) αστέρων ή τάξεων Πολυτελείας, Α' & Β' 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5), τεσσάρων (4) και τριών (3) αστέρων ή τάξεων Πολυτελείας, Α' & Β', της 3ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας σας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

9 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 3ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Θεσσαλία Σποράδες - Σκύρος) FAX : Ξενοδοχεία δύο (2) και ενός (1) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή τάξεων Γ', Δ' & Ε' 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) & ενός (1) αστέρων ή τάξεων Γ,Δ,& Ε, της 3ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας σας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

10 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 4ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Iόνια Nησιά) FAX : Ξενοδοχεία πέντε (5) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή τάξης πολυτελείας. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5) αστέρων ή τάξης πολυτελείας, της 4ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας σας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

11 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 4ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Iόνια Nησιά) FAX : Ξενοδοχεία τεσσάρων(4) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Α τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τεσσάρων (4) αστέρων ή Α τάξης, της 4ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των δύο (2) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτές θα εκλεγεί μόνο η μία υποψήφια. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα της υποψήφιας την οποία ψηφίζετε.

12 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 4ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Iόνια Nησιά) FAX : Ξενοδοχεία τριών (3) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Β τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τριών (3) αστέρων ή Β τάξης, της 4ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας σας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

13 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 4ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Ιόνια Νησιά) FAX : Ξενοδοχεία δύο (2) και ενός (1) e mail : grhotels@grhotels.gr αστέρων ή τάξεων Γ', Δ' & Ε' 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) & ενός (1) αστέρων ή τάξεων Γ,Δ,& Ε, της 4ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας σας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

14 EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 5ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Μακεδονία - Θράκη - Θάσος) FAX : Ξενοδοχεία πέντε (5) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή τάξης πολυτελείας 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5) αστέρων ή τάξης πολυτελείας, της 5ης εκλογικής ομάδας των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009, για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των δύο (2) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

15 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 5ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Μακεδονία - Θράκη - Θάσος) FAX : Ξενοδοχεία τεσσάρων (4) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Α τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τεσσάρων (4) αστέρων ή Α τάξης, της 5ης εκλογικής ομάδας των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009, για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τριών (3) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

16 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 5ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Mακεδονία - Θράκη - Θάσος) FAX : Ξενοδοχεία τριών (3) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Β τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τριών (3) αστέρων ή Β τάξης, της 5ης εκλογικής ομάδας των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009, για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

17 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 5ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Mακεδονία - Θράκη - Θάσος) FAX : Ξενοδοχεία δύο (2) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Γ τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) αστέρων ή Γ τάξης, της 5ης εκλογικής ομάδας των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009, για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τριών (3) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

18 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 5ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Mακεδονία - Θράκη - Θάσος) FAX : Ξενοδοχεία ενός (1) αστέρος e mail : grhotels@grhotels.gr ή Δ & Ε τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων ενός (1) αστέρος ή Δ & Ε τάξης, της 5ης εκλογικής ομάδας των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009, για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

19 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 6ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Κυκλάδες) FAX : Ξενοδοχεία πέντε (5), τεσσάρων (4) e mail : grhotels@grhotels.gr και τριών (3) αστέρων ή τάξεων Πολυτελείας, Α' & Β' 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5), τεσσάρων (4) & τριών (3) αστέρων ή πολυτελείας, Α & Β τάξης, της 6ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 ης Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. των δύο εκπροσώπων των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των έξι (6) υποψηφίων εκπροσώπων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγούν στο Δ.Σ μόνο οι δύο (2) υποψήφιοι. Εσείς έχετε δικαίωμα να ψηφίσετε μέχρι δύο υποψήφιους, θέτοντας από ένα σταυρό δίπλα στο όνομά τους.

20 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 6ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Κυκλάδες) FAX : Ξενοδοχεία δύο (2) & ενός (1) e mail : grhotels@grhotels.gr αστέρων ή τάξεων Γ', Δ & Ε 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) & ενός (1) αστέρων ή Γ,Δ & Ε τάξης, της 6ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 ης Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των τεσσάρων (4) υποψηφίων εκπροσώπων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

21 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 7ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Κρήτη) FAX : Ξενοδοχεία πέντε (5) e mail : grhotels@grhotels.gr αστέρων ή τάξης Πολυτελείας. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5) αστέρων ή τάξης Πολυτελείας, της 7ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τριών (3) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

22 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 7ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Κρήτη) FAX : Ξενοδοχεία τεσσάρων (4) e mail : grhotels@grhotels.gr αστέρων ή Α τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τεσσάρων (4) αστέρων ή Α τάξης, της 7ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τεσσάρων (4) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

23 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 7ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Κρήτη) FAX : Ξενοδοχεία τριών (3) e mail : grhotels@grhotels.gr αστέρων ή Β τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τριών (3) αστέρων ή Β τάξης, της 7ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τριών (3) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

24 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 7ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Κρήτη) FAX : Ξενοδοχεία δύο (2) e mail : grhotels@grhotels.gr αστέρων ή Γ τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) αστέρων ή Γ τάξης, της 7ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τριών (3) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

25 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 7ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Κρήτη) FAX : Ξενοδοχεία ενός (1) αστέρος e mail : grhotels@grhotels.gr ή Δ & Ε τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων ενός (1) αστέρος ή Δ & Ε τάξης, της 7ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

26

27 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 8ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Δωδεκάνησα) FAX : Ξενοδοχεία πέντε (5)αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή τάξης Πολυτελείας. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων πέντε (5) αστέρων ή τάξης πολυτελείας, της 8ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

28 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 8ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Δωδεκάνησα) FAX : Ξενοδοχεία τεσσάρων(4)αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Α τάξης 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τεσσάρων (4) αστέρων ή Α τάξης, της 8ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των δύο (2) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

29 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 8ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Δωδεκάνησα) FAX : Ξενοδοχεία τριών (3)αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Β τάξης. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων τριών (3) αστέρων ή Β τάξης, της 8ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

30 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 8ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Δωδεκάνησα) FAX : Ξενοδοχεία δύο (2) αστέρων e mail : grhotels@grhotels.gr ή Γ τάξης 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων δύο (2) αστέρων ή Γ τάξης, της 8ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τριών (3) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

31 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 8ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Δωδεκάνησα) FAX : Ξενοδοχεία ενός (1) αστέρος e mail : grhotels@grhotels.gr ή Δ' & Ε' τάξης 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων ενός (1) αστέρος ή Δ' & Ε' τάξης, της 8ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της κατηγορίας 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των δύο (2) υποψηφίων της περιοχής και της κατηγορίας του ξενοδοχείου σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

32 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 9ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Ήπειρος) FAX : Όλα τα ξενοδοχεία e mail : grhotels@grhotels.gr ανεξαρτήτως αστέρων. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο όλων των ξενοδοχείων ανεξαρτήτως κατηγορίας αστέρων, της 9ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της περιοχής 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των τριών (3) υποψηφίων της περιοχής σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

33 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : ΓPAMMATEIA Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 10ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Νησιά Βορείου Αιγαίου) FAX : Όλα τα ξενοδοχεία e mail : grhotels@grhotels.gr ανεξαρτήτως αστέρων. 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο όλων των ξενοδοχείων ανεξαρτήτως κατηγορίας αστέρων, της 10ης εκλογικής ομάδας για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων της περιοχής 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα ονόματα των δύο (2) υποψηφίων της περιοχής σας, που ανακηρύχθηκαν στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. Απ αυτούς θα εκλεγεί μόνο ο ένας υποψήφιος. Εσείς πρέπει να σημειώσετε μόνο ένα σταυρό, δίπλα στο όνομα του υποψήφιου τον οποίο ψηφίζετε.

34 Ν.Π.Δ.Δ. Aρ. πρωτ. : Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24 - Αθήνα (105 64) 11ης Εκλογικής Ομάδας Τηλέφωνο : (Λουτροπόλεις) FAX : Ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών e mail : grhotels@grhotels.gr 1. Σας στέλνουμε εσώκλειστα ένα ψηφοδέλτιο των ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών, της 11ης εκλογικής ομάδας (Λουτροπόλεις) για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2009 για την ανάδειξη στο Δ.Σ. του εκπροσώπου των ξενοδοχείων των Λουτροπόλεων. 2. Μαζί με το ψηφοδέλτιο, σας στέλνουμε και τρεις φακέλους: Ένα μικρό στον οποίο είναι τυπωμένη η σφραγίδα του Επιμελητηρίου, ένα 2ο μεγαλύτερο στον οποίο εξωτερικά θ αναγράψετε τα στοιχεία σας και έναν 3ο μεγάλο φάκελο στον οποίο δεν θ αναγράψετε τίποτα και χρησιμεύει για την αποστολή του ψηφοδελτίου μέσω των ΕΛΤΑ, χωρίς χρέωσή 3. Στο ψηφοδέλτιο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μοναδικού υποψήφιου εκπροσώπου των Λουτροπόλεων, που ανακηρύχθηκε στην συνεδρίαση 25/ του Δ.Σ. του Ξ.E.E. 4. Αφού σημειώσετε ένα (1) σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψήφιου, θα διπλώσετε το ψηφοδέλτιο και θα το τοποθετήσετε στον 1ο μικρό φάκελο, τον οποίο στη συνέχεια αφού κλείσετε θα τον τοποθετήσετε μέσα στον 2ο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράψετε εξωτερικά στις αντίστοιχες ενδείξεις τον τίτλο, την κατηγορία αστέρων ή την τάξη και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό Αφού κλείσετε και αυτόν τον δεύτερο φάκελο στο μέσον της πίσω πλευράς και σε σημείο που σας υποδεικνύουμε θα βάλετε την υπογραφή σας (υπογραφή ψηφοφόρου).τον φάκελο αυτό θα τον τοποθετήσετε στον 3ο μεγάλο φάκελο. 6. Όσοι ξενοδόχοι δεν έχουν εξοφλήσει τις μέχρι 31/12/08 εισφορές τους στο Επιμελητήριο, δεν δικαιούνται να ψηφίσουν, εκτός και αν έχουν ρυθμίσει την οφειλή τους και τηρούν τον διακανονισμό. Η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση παρατάθηκε με απόφαση του Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε μέχρι και την ημέρα των εκλογών, στις 7/12/2009. Συνεπώς όσοι οφείλουν πρέπει να σπεύσουν μέχρι και την ημέρα των εκλογών, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να γίνει δεκτή η ψήφος τους. Η ρύθμιση γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, ήτοι με την καταβολή ποσοστού 10-30% των καθυστερούμενων εισφορών ως προκαταβολή, έκπτωση από 30-80% των προσαυξήσεων και εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις. Το ελάχιστο ποσό κάθε δόσης και η προκαταβολή δεν μπορεί να είναι 7. Τα ξενοδοχεία τα οποία δεν θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας μέχρι 7/12/2009 δεν δικαιούνται να ψηφίσουν. Όλα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαθέτουν ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο δεν θα ανακληθεί οριστικά μέχρι την ημέρα των 8. Το δικαίωμα του εκλέγειν όπως σας πληροφορήσαμε με την εγκύκλιό μας 14501/ έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου. Αν το σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγειν έχει το ένα από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ν.Π.Δ.Δ. Γ P A M Μ A T E I A Aριθ. Πρωτ: 14501

EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ν.Π.Δ.Δ. Γ P A M Μ A T E I A Aριθ. Πρωτ: 14501 EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ν.Π.Δ.Δ. Γ P A M Μ A T E I A Aριθ. Πρωτ: 14501 Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24-105 64 Αθήνα Πληροφορίες : Xρ. Σμέτης Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Αθήνα 3 Ιουλίου 2013 Ν.Π.Δ.Δ. Γ P A M Μ A T E I A Aριθ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Αθήνα 3 Ιουλίου 2013 Ν.Π.Δ.Δ. Γ P A M Μ A T E I A Aριθ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Αθήνα 3 Ιουλίου 2013 Ν.Π.Δ.Δ. Γ P A M Μ A T E I A Aριθ. Πρωτ: 8677 Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24-105 64 Αθήνα Πληροφορίες : Xρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘEMA: Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ξ.E.E. (7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017).

ΘEMA: Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ξ.E.E. (7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017). ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΞENOΔOXEIAKO EΠIMEΛHTHPIO THΣ EΛΛAΔOΣ Αθήνα 25 Μαίου 2017 Ν.Π.Δ.Δ. Γ P A M Μ A T E I A Aριθ. Πρωτ: 3725 Tαχ. Δ/νση : Σταδίου 24-105 64 Αθήνα Πληροφορίες : Xρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ Ελληνική ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 41202 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. από τα αποτελέσματα της Α Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών 2014

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. από τα αποτελέσματα της Α Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών 2014 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα της Α Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών 2014 Τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω στηρίζονται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, που παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 Ελληνική ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«2. Ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου των Επιμελητηρίων καθορίζεται ως εξής για εγγεγραμμένα μέλη:

«2. Ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου των Επιμελητηρίων καθορίζεται ως εξής για εγγεγραμμένα μέλη: N.4484/2017 Άρθρο 58 1. Η παρ. 2 του άρθρου 3β του ν. 2081/1992 (Α 154), «2. Ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου των Επιμελητηρίων καθορίζεται ως εξής για εγγεγραμμένα μέλη: α. μέχρι δεκαπέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2015

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2015 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2015 ΘΡΑΚΗ 54.069

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2014

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2014 ΘΡΑΚΗ 52.544

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2013

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2013 ΘΡΑΚΗ 54.739

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2016

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2016 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2016 ΘΡΑΚΗ 50.895

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015 Ημερομηνία Ανάρτησης: 29/05/2015 Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015 ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 04. 09.2017 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ως προς την αναγραφή της ημέρας (Δευτέρα 06 Νοεμβρίου και όχι Τετάρτη) της παρ. 2 του σημείου 3, ως προς τον αριθμό των εδρών (σημείο 2) και αντικατάσταση της σχετικής απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας : 11527 Τηλέφωνο : 2132143301 Fax : 2132143222

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡ. 194/

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡ. 194/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Περιφερειακές εκλογές 26 ης Μαΐου 2019 Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων περιφερειακών εκλογών Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Υπουργείο Εσωτερικών Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Μητρώου 1551, Αρ. Απόφασης 781/2000 T.Θ. 1385, Τ.Κ. 70013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ. 2810391778, Fax 2810391481 E-mail seite@admin.forth.gr, Web site

Διαβάστε περισσότερα

Ορθή Επανάληψη-Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των εκλογών της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017

Ορθή Επανάληψη-Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των εκλογών της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017 Ημερομηνία Ανάρτησης: 06/06/2017 Ορθή Επανάληψη-Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των εκλογών της 7ης και 8ης Ιουνίου 2017 ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οι αριθμοί των Δημοτικών Εκλογών 2014. (πριν από τις εκλογές )

Οι αριθμοί των Δημοτικών Εκλογών 2014. (πριν από τις εκλογές ) Οι αριθμοί των Δημοτικών Εκλογών 2014 (πριν από τις εκλογές ) Γενικά στοιχεία Στις Δημοτικές Εκλογές 2014, για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών σε 325 δήμους, συμμετέχουν 1.441 υποψήφιοι συνδυασμοί (120

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/06/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑ: Διαδικασία για τις εκλογές της 18ης/19ης Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΙΟΥΛΙΟΣ 2001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΙΟΥΛΙΟΣ 2001 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 5, 6, 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 5, 6, 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 5, 6, 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Άρθρο 2, παρ. 1 Π.Δ. 372/92 ΕΚΛΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ.Πρωτ. 19067/1.8.2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Προκήρυξη εκλογών και πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΕΕ) Έχοντας υπόψη: 1) τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οι αριθμοί των Δημοτικών Εκλογών 2019

Οι αριθμοί των Δημοτικών Εκλογών 2019 Οι αριθμοί των Δημοτικών Εκλογών 2019 (πριν από τις εκλογές ) 1. Γενικά στοιχεία Στις Δημοτικές Εκλογές 2019, για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών σε 332 δήμους, συμμετέχουν 1634 υποψήφιοι συνδυασμοί.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προκήρυξη για τα Σχέδια Βελτίωσης προϋπολογισμού 316 εκατ. ευρώ Την προκήρυξη των Σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2017 ΘΡΑΚΗ 52.742

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2001 Από τη Γενική Γραμματεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 (Β Κυριακή και συγκεντρωτικά)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 (Β Κυριακή και συγκεντρωτικά) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 (Β Κυριακή και συγκεντρωτικά) Τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω στηρίζονται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ HELLENIC REPUBLIC CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY OF DODECANESE ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «H Εκλογική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 Περιεχόμενα Ερωτήσεις Απαντήσεις 2 Ερώτηση 1η - Τι θα πρέ πέι να πληρώσουν τα φυσικα προ σώπα (ατομικέ ς έπιχέιρη σέις) για να ψηφι σουν στις έκλογέ ς; 2 Ερώτηση 2η -Τι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΕΕΤΑΑ) ΑΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Ομάδα εργασίας Μαρίνος Σκολαρίκος (Επεξεργασία δεδομένων, συγγραφή κειμένου)

Διαβάστε περισσότερα

Η ψηφοφορία λαμβάνει χώρα μόνο στις ημέρες των εκλογών σε εκλογικά κέντρα εντός της Δημοκρατίας της Τσεχίας.

Η ψηφοφορία λαμβάνει χώρα μόνο στις ημέρες των εκλογών σε εκλογικά κέντρα εντός της Δημοκρατίας της Τσεχίας. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ στις εκλογές για την ανάδειξη δημοτικών συμβουλίων και στις εκλογές για Γερουσία του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της Τσεχίας, οι οποίες πραγματοποιούνται την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Εθν. Αντίστασης 161 Τ.Κ. 55134- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) Σ χ έ δ ι ο Θεσσαλονίκη 20/6/2018 Τμήμα: Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά

Διαβάστε περισσότερα

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2014 σε Αριθμούς

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2014 σε Αριθμούς Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές σε Αριθμούς Μαρίνος Σκολαρίκος (Επεξεργασία δεδομένων, συγγραφή κειμένου) Ευγενία Πετροπούλου Διονυσία Φιλντίση (Καταχώρηση και έλεγχος δεδομένων) Α Δημοτικές Εκλογές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ με βάση τα αποτελέσματα της Α Κυριακής (26/5/2019) Τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω στηρίζονται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2014 (Β Κυριακή και συγκεντρωτικά)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2014 (Β Κυριακή και συγκεντρωτικά) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2014 (Β Κυριακή και συγκεντρωτικά) Τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω στηρίζονται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Μαρτίου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 23002 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚ. & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τ.Α. Α ΒΑΘΜΟΥ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Αθήνα 15-9-2012 d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 2103312790 2103442884 fax: 2103246893 Διαδικασία εκλογής, των τακτικών και αναπληρωματικών αιρετών μας, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Συγκυρίας. Επιδόσεις ξενοδοχείων κατά το α τρίμηνο και προβλέψεις για την τουριστική σεζόν 2019

Έρευνα Συγκυρίας. Επιδόσεις ξενοδοχείων κατά το α τρίμηνο και προβλέψεις για την τουριστική σεζόν 2019 Έρευνα Συγκυρίας Επιδόσεις ξενοδοχείων κατά το α τρίμηνο και προβλέψεις για την τουριστική σεζόν 2019 2 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε Ρ ΕΥΝΑΣ Εαρινή Έρευνα Συγκυρίας για την Ξενοδοχειακή Αγορά ΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ ΤΟΥ ΙΤΕ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ ΤΟΥ ΙΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ ΤΟΥ ΙΤΕ Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση : Ανδρέα Παπανδρέου 37 Ταχ. Κωδ. : 151 80 Μαρούσι Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax:

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax: Ορθή Επανάληψη 18.9.17 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Διεύθυνση: Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη 20100 Κόρινθος Κόρινθος, 30 Αυγούστου 2017 Τηλέφωνο: 27410 74991-3

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ε. Κ Α. Π.) Χαριλάου Τρικούπη 50 Τ.Κ. 106 80 Fax: 211-5555916, mail: ekap@pasok.gr Αθήνα, 3 Ιουνίου 2015 ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (προσωρινά στοιχεία) ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤ. ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές καθώς και πρόσθετα τέλη δύναται να εξοφληθούν σε δόσεις σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά.

Καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές καθώς και πρόσθετα τέλη δύναται να εξοφληθούν σε δόσεις σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά. Ρυθμίσεις Εισφορών Καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές καθώς και πρόσθετα τέλη δύναται να εξοφληθούν σε δόσεις σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά. Πάγια Ισχύουσες Ρυθμίσεις (Ν. 3863/2010)

Διαβάστε περισσότερα

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις , Σάββατο 8Π πρωινή μέχρι 5 μεσημβρινή, στην οδό Μενάνδρου

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις , Σάββατο 8Π πρωινή μέχρι 5 μεσημβρινή, στην οδό Μενάνδρου Σε συνέχεια των εγγράφων μας Φ.09/58/10-6-10, Φ09/71/13-7-10, σας γνωστοποιούμε ότι με την Φ09/94/2-9-10 απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος ορίσθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002340258 2014-10-14

14PROC002340258 2014-10-14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθμός Προτεραιότητας: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά αποτελέσματα εκλογών Σ.Ε.ΤΕΕ 2019 για το Δ.Σ.

Τελικά αποτελέσματα εκλογών Σ.Ε.ΤΕΕ 2019 για το Δ.Σ. Τελικά αποτελέσματα εκλογών Σ.Ε.ΤΕΕ 2019 για το Δ.Σ. Εγεγγραμμένοι : 179 Ψήφισαν : 162 Έγκυρα : 136 Λευκά :18 Άκυρα : 8 μέτρο : 19 «Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων στο ΤΕΕ» Έλαβε ψήφους : 51 31,48% Αβραμίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΠΡΟΣ: την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σερρών

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΠΡΟΣ: την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σερρών ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (Ν.2081/1992 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει Π.Δ.372/1992 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) ΠΡΟΣ: την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Γενικά Ημερομηνία εκλογών Στις 16 Σεπτεμβρίου 2007 θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου. Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 7η πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2013 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2013 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΗΣΙ 5***** 4**** 3*** 2** 1* Μονάδες 5 10 1 16 AΣTYΠAΛAIA Δωμάτια 109 109 17 235 Κλίνες 221 209 29 459 Μονάδες 1 5 31 37 ΚΑΛΥΜΝΟΣ Δωμάτια 10 187 622 819 Κλίνες 20 351 1.176 1.547 Μονάδες 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 24/09/2012

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 24/09/2012 ΑΔΑ: Β4ΘΤ4691ΩΓ-ΘΓΛ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα 24/09/2012 Αριθμ. Πρωτ. Φ09/142 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ H ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ:ΜΗΤΡΩΟΥ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΤΟΥΣ 2010 1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ [ΜΗ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Φεβρουάριος 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Φεβρουάριος 2014 ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Φεβρουάριος 2014 Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας σχετικά με το μέγεθος της Συνολικής Οικοδομικής Δραστηριότητας (ιδιωτικής δημόσιας) για το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΠΡΟΣ: την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σερρών

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. ΠΡΟΣ: την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σερρών ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (Ν.2081/1992 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει Π.Δ.372/1992 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) ΠΡΟΣ: την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Μαρτίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 10930 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΓΕΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Μαρίνος Σκολαρίκος Ευγενία Πετροπούλου ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Ομάδα εργασίας Μαρίνος Σκολαρίκος (Επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Σχετικά με τον οδηγό αυτό Αυτός ο οδηγός δίνει απάντηση σε ερωτήσεις σχετικές με την ομοσπονδιακή διαδικασία εκλογών και σας πληροφορεί για το τι θα συναντήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 26/09/2014 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Α

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 26/09/2014 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Α ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα 26/09/2014 Αριθμ. Πρωτ. Φ09/823 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ H ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ:ΜΗΤΡΩΟΥ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α ΒΑΘΜΟΥ Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου Υποψηφιότητες κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 12/8/2004 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004 Η Δ/νση Στατιστικών Δευτερογενούς

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί κανόνες της εκλογικής διαδικασίας

Βασικοί κανόνες της εκλογικής διαδικασίας ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Προσωρινή διεύθυνση: δικηγορικό γραφείο Ν.Κ. Αλιβιζάτου, Βαλαωρίτου 12, 106 71 Αθήνα, τηλ. 210.36.13.117,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1.4: ΣΤΑΔΙΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ ΑΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1.4: ΣΤΑΔΙΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ ΑΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ 1.4: ΣΤΑΔΙΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ ΑΝΑ & ΑΝΑ Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Αττική Βόρειο Αιγαίο Αιολικά 13 240,2 8 110,8 7 100,1 43 1002,9 121 4425,9 ΜΥΗΕ 3 3,0 1 1,0 0 0,0 24 57,4

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: FAX: Ε-mail:

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: FAX: Ε-mail: ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210-3821524 FAX: 210-3833597 Ε-mail: info@eex.gr ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Κ.Ε.Φ.Ε.) ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 25/ 01/ 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.

Αθήνα 25/ 01/ 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Αριθμ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ & ΕΛΕΓΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 email: fhmqls@uop.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα Αριθμ. Πρωτ. Φ09/334 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Α

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα Αριθμ. Πρωτ. Φ09/334 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Α ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα 23-09-2016 Αριθμ. Πρωτ. Φ09/334 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ H ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ:ΜΗΤΡΩΟΥ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ 1.1. Δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες εκλογές της 1 ης, 2 ας και 3 ης Δεκεμβρίου 2017, έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Ισότητας των Φύλων ΕΝ.Π.Ε. Ελένη Νταλάκα Σωτηρία Αποστολάκη ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 590 82.7%

Γραφείο Ισότητας των Φύλων ΕΝ.Π.Ε. Ελένη Νταλάκα Σωτηρία Αποστολάκη ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 590 82.7% ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 7.% 590 8.7% Γράφημα. Κατανομή των μελών των περιφερειακών συμβουλίων στο σύνολο της επικράτειας 9% 7 8% Γράφημα. Κατανομή των αιρετών αντιπεριφερειαρχών στο σύνολο της επικράτειας 8.% 8 7.8%

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α Τηλέφωνο : 210-5285598 fax : 210-5285599 e-mail : esoda@oaee.gr Κοιν: Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ

ΠΡΟΣ: ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α Τηλέφωνο : 210-5285598 fax : 210-5285599 e-mail : esoda@oaee.gr Κοιν: Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝ. ΑΣΦ/ΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Οργανισμός OAEE Ασφάλισης Αθήνα, 24/02/2014 Ελευθέρων Αρ. Πρωτ.: ΔΙΕΣ/Φ19/11/299023 Επαγγελματιών ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1 ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1 ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ 2014-2020 Αθήνα, 20/12/2017 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Δεκέμβριος 2013. Πειραιάς, 12/03/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Δεκέμβριος 2013. Πειραιάς, 12/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 12/03/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Δεκέμβριος 2013 Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, κατά

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή. Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή

Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή. Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 31-05-2010, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος και ώρα από 09:00 έως

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ ü ΑΡΘΡΟ 1 - Ι ΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος ιοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας». Το Σωματείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί στα αγγλικά τον διακριτικό τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20/12/2018. Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Αθήνα, 20/12/2018. Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Αθήνα, 20/12/2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ 5002418/4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ U N I V E R S I T Y O F W E S T AT T I C A ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αιγάλεω, 09/05/2019 ΘΕΜΑ: «Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Νο 3 Κ.Ε.Ε. Προς τις τοπικές εφορευτικές επιτροπές και συναδέλφους της περιφέρειας

Νο 3 Κ.Ε.Ε. Προς τις τοπικές εφορευτικές επιτροπές και συναδέλφους της περιφέρειας Νο 3 Κ.Ε.Ε. Προς τις τοπικές εφορευτικές επιτροπές και συναδέλφους της περιφέρειας Συνάδελφοι, Σχετικά με τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του Συλλόγου στις 4, 5, 6 και 7 Μαρτίου 2015 σας δίνουμε τις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310

Διαβάστε περισσότερα

ΣTATIΣTIKEΣ EPΓATIKOY ΔYNAMIKOY ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ. [ απασχολούμενοι άνεργοι οικονομικά μη ενεργοί ] ΠEIPAIAΣ 2015

ΣTATIΣTIKEΣ EPΓATIKOY ΔYNAMIKOY ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ. [ απασχολούμενοι άνεργοι οικονομικά μη ενεργοί ] ΠEIPAIAΣ 2015 ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ ΣTATIΣTIKEΣ EPΓATIKOY ΔYNAMIKOY [ απασχολούμενοι άνεργοι οικονομικά μη ενεργοί ] ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠEIPAIAΣ 215 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Διεύθυνση: Στατιστικών Πληθυσμού και Αγοράς Εργασίας Τμήμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Στη συνέχεια της Εγκυκλίου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και προς διευκόλυνση των εμπλεκομένων στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS RELEASE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS RELEASE ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PRESS RELEASE Πειραιάς, 12/03/2015 ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Δεκέμβριος 2014 Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ EPΓATIKOY ΔYNAMIKOY ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ EPΓATIKOY ΔYNAMIKOY ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ EPΓATIKOY ΔYNAMIKOY [ απασχολούμενοι άνεργοι οικονομικά μη ενεργοί ] ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠEIPAIAΣ 214 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Από: Γραφείο Τύπου Αθήνα: 19 Σεπ Αρ. Πρωτ: 382 Προς: Όλα τα Μέλη του Σωµατείου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από: Γραφείο Τύπου Αθήνα: 19 Σεπ Αρ. Πρωτ: 382 Προς: Όλα τα Μέλη του Σωµατείου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Από: Γραφείο Τύπου Αθήνα: 19 Σεπ. 2012 Αρ. Πρωτ: 382 Προς: Όλα τα Μέλη του Σωµατείου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το απερχόµενο ιοικητικό Συµβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κατασκευαστών-Συντηρητών και Έµπορων ειδών Πυρασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 Νοεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. πρωτ.: 63872 ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Νοέμβριος 2014. Πειραιάς, 12/02/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Νοέμβριος 2014. Πειραιάς, 12/02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 12/02/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Νοέμβριος 2014 Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, κατά

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Συνόρων & Έρευνα Περιφερειακής Κατανομής της Ετήσιας Τουριστικής Δαπάνης Ξ.Ε.Ε. - TNS ICAP-QUANTOS

Έρευνα Συνόρων & Έρευνα Περιφερειακής Κατανομής της Ετήσιας Τουριστικής Δαπάνης Ξ.Ε.Ε. - TNS ICAP-QUANTOS Έρευνα Συνόρων & Έρευνα Περιφερειακής Κατανομής της Ετήσιας Τουριστικής Δαπάνης Ξ.Ε.Ε. - TNS ICAP-QUANTOS Ανάλυση στοιχείων Αυγούστου 2013 και μερική επεξεργασία στοιχείων από το ΙΤΕΠ Σκοπός, Στόχοι &

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2019 1. Κατά την παραλαβή του εκλογικού υλικού ελέγξτε τα ψηφοδέλτια: Να αφορούν στη Δημοτική Ενότητα στην οποία είστε διορισμένοι και όχι σε

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ TEYXOΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ολιγοήμερη παράταση από τον ΕΦΚΑ στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Μικρή χρονική παράταση δόθηκε από τον ΕΦΚΑ για τους ασφαλισμένους με μπλοκάκι,

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΘΕΜΑ: Εκλογές της 7 ης Νοεμβρίου 2018, για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ

- 1 - ΘΕΜΑ: Εκλογές της 7 ης Νοεμβρίου 2018, για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ------- Ταχ. Δ/νση : Λεωφ.Συγγρού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α ΒΑΘΜΟΥ Σύντομος οδηγός υποψηφίου συμβούλου/προέδρου κοινότητας Κοινότητες Με το ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 0 0 1 2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Οικίσκοι 0 0 0 0 0 Θέσεις 216 0 0 105 321 Μονάδες 1 1 2 0 4 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑΣΟΥ Οικίσκοι 0 0 0 0 0 Θέσεις 303 195

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 20.2

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 20.2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 20.2 1. Προϋπολογισμός Το ποσό της συνολικής δημόσιας δαπάνης της πρόσκλησης ανέρχεται σε 25.000.000,00 Πίνακας 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ Προϋπολογισμός (Συνολική

Διαβάστε περισσότερα

δηµόσια γυµνάσια καθώς και στο σύνολο των γυµνασίων.

δηµόσια γυµνάσια καθώς και στο σύνολο των γυµνασίων. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Πίνακας 1 : διαχρονική εξέλιξη του αριθµού µαθητών ανά διδάσκοντα σε ιδιωτικά, δηµόσια γυµνάσια καθώς και στο σύνολο των γυµνασίων. Σχ. Έτος ΣΥΝΟΛΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΗΜΟΣΙΑ Ι IΩΤΙΚΑ 76/77 27,33 26,91 34,47

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. αδειών, κατά 45,0% στην επιφάνεια και κατά 40,5% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. αδειών, κατά 45,0% στην επιφάνεια και κατά 40,5% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 8/7/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : Μάρτιος 2011 Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, κατά το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα Υποδείγματα των ψηφοδελτίων που ακολουθούν αναγράφηκαν προς διευκόλυνση των συνδυασμών. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση δεν αποτελεί λόγο ακυρότητας των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Στην Θεσσαλονίκη σήμερα στις 12 Ιουνίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 π.μ. στο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα