ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB"

Transcript

1 ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB Εγχειρίδιο χρήσης

2 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Clip Bluetooth, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Σας συστήνουμε να διαβάσετε τις παρακάτω οδηγίες πριν την χρήση του. Συντήρηση προϊόντος Μην εκθέτετε το Energy MP3 σε σκόνη, υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία, υψηλές θερμοκρασίες και προστατέψτε το από χτυπήματα. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά ή σκληρά καθαριστικά για να καθαρίσετε το προϊόν. Καθαρίστε το με ένα απαλό και στεγνό κομμάτι ύφασμα. Φορτίστε την μπαταρία όταν στην οθόνη υπάρχει το σύμβολο χαμηλής μπαταρίας. Μην αποσυναρμολογείτε το προϊόν. Όλες οι επισκευές των προϊόντων πρέπει να γίνονται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Energy Sistem Technology, S.A. Βασικά χαρακτηριστικά: Οθόνη LCD με ανάλυση 128x64 Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM με εγκατεστημένους σταθμούς και λειτουργία εγγραφής. Ψηφιακή εγγραφή φωνής με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Αναπαράγει αρχεία MP3 / WMA / WAV / FLAC 7 λειτουργίες EQ: Normal, Rock, Pop, Classic, Soft, Jazz, DBB-Bass. 7 λειτουργίες repeat και playback (συμπερ. λειτουργία shuffle). Πλοήγηση φακέλων Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού. Δεν απαιτούνται οδηγοί. Περιεχόμενα συσκευασίας Energy Sistem Energy MP3 Clip Bluetooth. Hi-Fi ακουστικά Καλώδιο USB για φόρτιση και σύνδεση σε Η/Υ.

3 Γενική επισκόπηση 1. Προηγούμενο 2. Ένταση +: Αύξηση έντασης. 3. Επόμενο 4. Play / Pause 5. Μενού 6. Ένταση - : Μείωση έντασης / Κλείδωμα 7. Μικρόφωνο 8. Σύνδεση USB 9. Υποδοχή κάρτας micro SD 10. Υποδοχή ακουστικών Άνοιγμα-κλείσιμο συσκευής και φόρτιση Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτερόλεπτα το κουμπί On/Off (4) προκειμένου να ανοίξετε ή να κλείσετε το Energy MP3 Clip σας. Για να κλειδώσετε τα κουμπιά όσο ακούτε μουσική, πατήστε παρατεταμένα για 2 δευτερόλεπτα το κουμπί Μείωσης Έντασης ήχου (6) και ξαναπατήστε το στιγμιαία για να ξεκλειδώσετε την συσκευή. Όταν εμφανιστεί το εικονίδιο κλειδώματος πατήστε ξανά το κουμπί Μείωσης Έντασης Ήχου για 2 δευτερόλεπτα. Συνδέστε το καλώδιο micro-usb στην υποδοχή USB (8) για να φορτίσετε την μπαταρία, και έπειτα συνδέστε το άλλο άκρο σε έναν υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με υποδοχή φόρτισης USB. Όταν θα συνδέετε το MP3 σας σε ένα PC ή Tablet, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη λειτουργία φόρτισης και αναπαραγωγής ώστε να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας όσο φορτίζεται και στη λειτουργία φόρτισης και μεταφοράς για να μεταφέρετε αρχεία. Το Energy MP3 σας έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Φορτίστε την πλήρως πριν την πρώτη χρήση του προϊόντος για να της εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Φορτίστε την μπαταρία συνδέοντας το MP3 player σε έναν υπολογιστή μέσω USB.

4 Ο χρόνος φόρτισης κυμαίνεται από 2 έως 3 ώρες, ανάλογα με το αν το προϊόν είναι σε λειτουργία ή όχι. Για να παραμείνει η μπαταρία σας σε άριστη κατάσταση, σας συστήνουμε να κλείνετε τη συσκευή κατά τη φόρτισή της και να μην την φορτίζετε περισσότερο από 8 ώρες. Μέσω της λειτουργίας SET->Display Settings-> Backlight timer απενεργοποιήστε τον αυτόματο φωτισμό της οθόνης έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα αδράνειας και επιμηκύνετε με αυτό τον τρόπο την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον φωτισμό της οθόνης, πατήστε οποιοδήποτε κουμπί. Προσοχή: Σας συστήνουμε να μην αποθηκεύετε ή αφήνετε την συσκευή σας για πολύ χρόνο αχρησιμοποίητη και με την μπαταρία της αφόρτιστη. Κεντρικό μενού BLUETOOTH MUSIC RECORDINGS FM RADIO FOLDER VIEW SETTINGS Σύνδεση Bluetooth Από το Μενού Bluetooth επιλέξτε Bluetooth Status για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Bluetooth. Ενεργοποιήστε την υπηρεσία. Για να συνδέσετε μια συσκευή Bluetooth για πρώτη φορά, επιλέξτε την αναζήτηση Bluetooth στο υπομενού. Η συσκευή θα κάνει αναζήτηση και θα σας εμφανίσει μια λίστα με τις συσκευές που βρήκε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά. Επιβεβαιώστε πως και τα ακουστικά ή τα ηχεία του Bluetooth σας είναι σε λειτουργία συγχρονισμού. Όταν η αναζήτηση βρει τη συσκευή σας, επιλέξτε την από την λίστα, και επιλέξτε την σύνδεση μέσω Bluetooth. Για να πραγματοποιήσετε εκ νέου μια αναζήτηση συσκευών, επιλέξτε την αποσύνδεση συσκευής Bluetooth στην λίστα συσκευών Bluetooth και επαναλάβετε τη διαδικασία επιλέγοντας την αναζήτηση Bluetooth από το υπομενού. Για να ακούσετε την μουσική σας μέσω της σύνδεσης Bluetooth, επιλέξτε από το υπομενού Τραγούδια. Από εκεί θα ανοίξει η λίστα με όλα τα τραγούδια που είναι

5 αποθηκευμένα στο MP4 player σας, ή στην εσωτερική μνήμη ή την κάρτα microsd. Μπορείτε να επιλέξετε το τραγούδι που θέλετε, όπως θα το επιλέγατε και στον υπολογιστή σας. Με τα κουμπιά Επόμενο (3) και Προηγούμενο (1) μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο ή προηγούμενο τραγούδι ή φάκελο. Με τα κουμπιά Play / Pause (4) μπορείτε να επιλέξετε τον συγκεκριμένο φάκελο ή αρχείο. Για να πάτε πίσω στο μενού πλοήγησης των φακέλων, πιέστε ελαφρώς το MENU (5). Το Energy MP3 σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία MP3 / FLAC / WMA / WAV. Για να ξεκινήσετε, διακόψετε ή σταματήσετε την αναπαραγωγή της μουσικής, πατήστε το κουμπί Play / Pause (4). Πατήστε στιγμιαία το κουμπί Επόμενο (3) και Προηγούμενο (1) για να αλλάξετε τραγούδια. Για να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Playback υπομενού πιέστε το κουμπί MENU (5) όσο παίζει η μουσική ή όσο είναι σε pause: "Shuffle": Τα τραγούδια αναπαράγονται σε τυχαία σειρά. Αυτή η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη από τον κατασκευαστή και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε κατά την πρώτη σας χρήση. "Repeat": Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας λειτουργία ως εξής: "Repeat 1" (επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο τραγούδι) και "Repeat all" (επαναλαμβάνει όλα τα τραγούδια διαδοχικά) και "View Playing" (αναπαράγει τα 10 πρώτα δευτερόλεπτα κάθε τραγουδιού και έπειτα προχωράει στο επόμενο). "Equalizer": Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τον ήχο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι 7 προεγκατεστημένες λειτουργίες είναι "Off" (καμία ρύθμιση), "Rock", "Funk", "Hip Hop", "Jazz", "Classical" or "Techno". Music Playback Για να έχετε πρόσβαση στο music playback menu, επιλέξτε την λειτουργία Music και πιέστε Play / Pause (4). Θα έχετε άμεση πρόσβαση στις επιλογές του music playback. Περιηγηθείτε από την μια επιλογή στην άλλη χρησιμοποιώντας τα κουμπιά Επόμενο (3) και Προηγούμενο (1) και τα κουμπιά Play / Pause (4) για να τις επιλέξετε. Πατήστε στιγμιαία MENU (5) για να πάτε πίσω ή παρατεταμένα για να επιστρέψετε στο κεντρικό μενού.

6 "All Songs": Με αυτή την επιλογή θα βλέπετε όλα τα αποθηκευμένα τραγούδια στη μνήμη του Energy MP4 ταξινομημένα σε αλφαβητική σειρά σύμφωνα με το όνομα του αρχείου. "Άμπουμ", "Καλλιτέχνες" και "Είδη": Θα δείτε τη λίστα των τραγουδιών σας ταξινομημένη κατά άλμπουμ / καλλιτέχνη ή είδος. "Playlists": Αυτή η επιλογή σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζετε τις λίστες αναπαραγωγής σας. Υπάρχει η δυνατότητα για τη δημιουργία 3 λιστών: Playlist on the go [1], Playlist on the go [2] και Playlist on the go [3]. Για να προσθέσετε τραγούδια στη λίστα, πρέπει να είστε στη λειτουργία playback. Επιλέξτε το τραγούδι που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα και πατήστε το κουμπί Play / Pause (4). Το τραγούδι θα παίξει αυτόματα. Μπορείτε να εισέλθετε στις ρυθμίσεις του υπομενού playback πιέζοντας παρατεταμένα το κουμπί MENU (5) για 2 δευτερόλεπτα όσο παίζει η μουσική ή είναι σε pause. Μετά, επιλέξτε το Add to playlist για να προσθέσετε το συγκεκριμένο τραγούδι σε κάποια από τις λίστες. "Δημιουργία Playlist": Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή όταν θέλετε να αποθηκεύσετε ή να διαγράψετε τραγούδια για να δημιουργήσετε playlists σύμφωνα με το άλμπουμ, τον καλλιτέχνη ή το είδος. "Local folder": Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να αναζητήσετε τους φακέλους σας στην εσωτερική μνήμη του MP4 Touch ή στην κάρτα microsd και να επιλέξετε το αρχείο που θέλετε, όπως ακριβώς θα κάνατε και με τον υπολογιστή σας. Για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή μουσικής, επιλέξτε μια από τις παρακάτω λειτουργίες: 'All songs', 'album', 'artist', 'genre' ή αναζητώντας την μουσική σας στην εσωτερική ή εξωτερική μνήμη. "Play mode"λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής: 1) Play music from...: Μπορείτε να αναπαράγετε την μουσική σας σύμφωνα με: τον καλλιτέχνη "Artist", το είδος "Genre" ή το άλμπουμ "Album". Αν δεν επιλέξετε αυτή τα λειτουργία, θα αναπαράγονται όλα τα τραγούδια 'All songs' της συγκεκριμένης λίστας. 2) Repeat: Μπορείτε να αναπαράγετε την μουσική σας κατ επανάληψη σύμφωνα με τις εξής επιλογές: "Repeat 1" (επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο τραγούδι) και "Repeat all" (επαναλαμβάνει όλα τα τραγούδια) και "View Playing" (αναπαράγει τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα ενός τραγουδιού και έπειτα προχωρά στο επόμενο).

7 3) "Shuffle": Τα τραγούδια αναπαράγονται σε τυχαία σειρά. Η λειτουργία 'Shuffle' είναι απενεργοποιημένη στο Energy MP3 και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε εσείς την πρώτη φορά. 4) "Replay mode": Επαναλάβετε από το A έως το B: Μπορείτε να επαναλαμβάνετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ενός τραγουδιού συνεχόμενα. Για να το κάνετε, πατήστε στιγμιαία το κουμπί Επόμενο (3) για να ορίσετε την αρχή της αναπαραγωγής (σημείο A) και πατήστε ξανά το κουμπί Επόμενο (3) για να ορίσετε τη λήξη (σημείο B). Για να ακυρώσετε αυτή τη λειτουργία, πατήστε στιγμιαία το κουμπί Play / Pause (4). "Sound settings" Ρυθμίσεις ήχου: 1) Equalizer: Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στα 7 προεγκατεστημένα μοντέλα αναπαραγωγής της μουσικής σας:"off" (καμία ρύθμιση), "Rock", "Funk", "Hip Hop", "Jazz", "Classical" ή "Techno". 2) Variable Speed Playback Με αυτή την επιλογή μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής. Αν δεν θέλετε να επεξεργαστείτε την ταχύτητα των τραγουδιών, επιλέξτε το '+0' από το υπομενού. "Add to playlist": Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα από τα τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη σε μια λίστα. Υπάρχουν 3 διαθέσιμες λίστες για επεξεργασία και προσθήκη τραγουδιών: Playlist on the go [1], Playlist on the go [2] και Playlist on the go [3]. "Remove from playlist": Με αυτή την επιλογή μπορείτε να διαγράψετε ένα τραγούδι από μια λίστα. Sleep timer: Με αυτή την επιλογή μπορείτε να ορίσετε ένα χρονόμετρο στο MP3 σας για να σταματήσει να κλείσει, είτε είναι σε λειτουργία αναπαραγωγής είτε όχι. Επιλέξτε '0' λεπτά αν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε το χρονόμετρο. "Delete": Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να διαγράψετε ένα τραγούδια από την εσωτερική μνήμη.

8 Πλοήγηση φακέλων Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να επιλέξετε τον φάκελο και την μουσική / βίντεο / εικόνα που θέλετε να αναπαράγετε η οποία ήταν προηγουμένως αποθηκευμένη στον Η/Υ σας. Για να δείτε όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη ταυτόχρονα, επιλέξτε την λειτουργία Folder view από το κεντρικό μενού. Με το κουμπί Επόμενο (3) ή Προηγούμενο (1) μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο/προηγούμενο φάκελο ή αρχείο. Με το κουμπί Play / Pause (4) μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο αρχείο ή φάκελο. Για να πάτε πίσω στην πλοήγηση φακέλων, πατήστε στιγμιαία το κουμπί MENU (5). Radio Το MP3 Clip σας έχει ενσωματωμένο FM Radio με μερικούς προεγκατεστημένους σταθμούς και την δυνατότητα εγγραφής. Για να ακούσετε ραδιόφωνο, επιλέξτε από το κεντρικό μενού το FM Radio. Μετακινηθείτε από την μια στην άλλη επιλογή χρησιμοποιώντας το κουμπί Επόμενο (3) ή Προηγούμενο (1) και το κουμπί Play / Pause (4) για να επιλέξετε. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί MENU (5) για να επιστρέψετε στο κεντρικό μενού. Για να δημιουργήσετε μια λίστα προεγκατεστημένων σταθμών, χρησιμοποιήστε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους σάρωσης: χειροκίνητα ή αυτόματα. Προσοχή: Επιβεβαιώστε πως τα ακουστικά σας είναι σωστά συνδεδεμένα στην έξοδο των ακουστικών. Αλλιώς το ραδιόφωνο δεν θα λειτουργήσει σωστά. Presets: Με αυτή την επιλογή θα έχετε πρόσβαση στους 30 προεγκατεστημένους σταθμούς στη μνήμη του MP3 σας. Όταν θα χρησιμοποιήσετε το MP3 Clip για πρώτη φορά, δεν θα υπάρχουν αποθηκευμένοι σταθμοί. Save to preset: Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τον συγκεκριμένο σταθμό στην θέση που θα επιλέξετε. Ο συγκεκριμένος σταθμός θα αποθηκευτεί στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Αν είναι ο πρώτος σταθμός που αποθηκεύετε, θα αποθηκευτεί ως "01". Επαναλάβετε την διαδικασία για να αποθηκεύσετε τους 30 σταθμούς στη σειρά που προτιμάτε. Manual tune: Μέσω αυτής της λειτουργίας θα έχετε πρόσβαση στην αναζήτηση των συχνοτήτων. Με τα κουμπιά Μπροστά (3) / Πίσω (1) μπορείτε να αναζητήσετε τις επιθυμητές συχνότητες. Πιέζοντας τα παραπάνω παρατεταμένα θα ξεκινήσει η αυτόματη αναζήτηση. Πατήστε το κουμπί Play / Pause (4) για να επιλέξετε να αποθηκεύσετε έναν σταθμό στη λίστα με τα αγαπημένα σας.

9 Auto tune: Σαρώνει τις συχνότητες και αυτομάτως εγκαθιστά τις 30 πρώτες. FM Εγγραφή: Αυτή η επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγετε τα αρχεία ήχου που έχετε αποθηκεύσει μέσω εγγραφής FM. Για να ακούσετε αυτά τα αρχεία, επισκεφθείτε τον αντίστοιχο φάκελο στο υπομενού Όταν θα βρίσκεστε στους φακέλους, επιλέξτε τον φάκελο RECORDINGS και επιλέξτε το αρχείο 'FMRECXXX' που θέλετε να ακούσετε και πιέστε Play / Pause (4). Για να εξέλθετε από την λειτουργία εγγραφής, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί MENU (5). Όταν θα έχετε αποθηκεύσει μια λίστα με σταθμούς και ενόσω βρίσκεστε στη λειτουργία του ραδιοφώνου πατήστε παρατεταμένα το κουμπί MENU (5) για να εισέλθετε στις ρυθμίσεις του ραδιοφώνου και να δείτε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές. Έναρξη εγγραφής ραδιοφώνου FM: Μπορείτε να εγγράψετε την μετάδοση του ραδιοφώνου σε αρχεία WAV. Για να ξεκινήσετε την εγγραφή πατήστε το κουμπί Play / Pause (4). Μπορείτε να διακόψετε την εγγραφή πατώντας στιγμιαία το κουμπί Play / Pause (4) και να συνεχίσετε αργότερα πατώντας ξανά Play / Pause (4). Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή, πατήστε το κουμπί MENU (5). Clear preset: Σας επιτρέπει να κάνετε εκκαθάριση στους προεγκατεστημένους σταθμούς. Auto tune: Σαρώνει το εύρος της συχνότητας και αποθηκεύει τους πρώτους 30 σταθμούς που βρίσκει. Πατήστε το κουμπί MENU (5) για να επιστρέψετε στο κεντρικό μενού του MP4. Όταν θα βρίσκεστε στο κεντρικό μενού, η λήψη του ραδιοφώνου θα σταματήσει. Εγγραφή φωνής Το MP3 Clip σας σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή φωνής, χάρη στο ενσωματωμένο του μικρόφωνο. Για να ξεκινήσετε την εγγραφή επιλέξτε την λειτουργία Recordings από το κεντρικό μενού πατώντας το κουμπί Play / Pause (4). Έναρξη εγγραφής φωνής: Επιλέξτε αυτή τη λειτουργία για να ξεκινήσετε την εγγραφή. Μπορείτε να διακόψετε την εγγραφή πατώντας στιγμιαία το Play / Pause (4). Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή και να την αποθηκεύσετε στην μνήμη του MP4, πατήστε το κουμπί MENU (5). Βιβλιοθήκη εγγραφών: Τα αρχεία ήχου που έχετε εγγράψει αποθηκεύονται στην εσωτερική ή εξωτερική (ανάλογα με το τι έχετε εσείς επιλέξει στο μενού των ρυθμίσεων) μνήμη του MP4 Touch. Μέσω της πλοήγησης φακέλων, επιλέξτε το αρχείο 'RECXXX' που θέλετε να ακούσετε και πατήστε Play / Pause (4).

10 Για να διαγράψετε το αρχείο εγγραφής που έχετε επιλέξει, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί MENU (5) για 2 δευτερόλεπτα. To return to the previous menu, press MENU (5) briefly. Αποθήκευση: Επιλέξτε που θέλετε να αποθηκεύονται οι εγγραφές σας: στην εσωτερική ή εξωτερική μνήμη. Record Format: Επιλέξτε το είδος αρχείου των εγγραφών σας: 'MP3', 'WAV' or 'ACT' Ρυθμίσεις Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του MP3 Clip σας πολύ εύκολα. Για να το κάνετε, επισκεφθείτε το Set από το κεντρικό μενού. Μετακινηθείτε από την μια επιλογή στην άλλη πατώντας το Επόμενο (3) και Προηγούμενο (1) και πατήστε το Play / Pause (4) για να επιλέξετε. Play mode: 1) Play music from...: Μπορείτε να αναπαράγετε την μουσική σας σύμφωνα με: τον καλλιτέχνη "Artist", το είδος "Genre" ή το άλμπουμ "Album". Αν δεν επιλέξετε αυτή τα λειτουργία, θα αναπαράγονται όλα τα τραγούδια 'All songs' της συγκεκριμένης λίστας. 2) Repeat: Μπορείτε να αναπαράγετε την μουσική σας κατ επανάληψη σύμφωνα με τις εξής επιλογές: "Repeat 1" (επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο τραγούδι) και "Repeat all" (επαναλαμβάνει όλα τα τραγούδια) και "View Playing" (αναπαράγει τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα ενός τραγουδιού και έπειτα προχωρά στο επόμενο). 3) "Shuffle": Τα τραγούδια αναπαράγονται σε τυχαία σειρά. Η λειτουργία 'Shuffle' είναι απενεργοποιημένη στο Energy MP3 και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε εσείς την πρώτη φορά. Display settings: Αυτή η επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τον χρόνο μετά το πέρας του οποίου η οθόνη θα σβήσει εάν δεν έχει πατηθεί κανένα κουμπί. Επιλέξτε το 'Always on' για να παραμένει η οθόνη πάντοτε αναμμένη. Sound settings: Αυτή η επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε το όριο της έντασης ήχου της εξόδου ήχου του MP3 Clip.

11 Sleep timer: Αυτή η επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τον χρόνο μετά την πάροδο του οποίου το MP3 player θα περάσει σε λειτουργία αδράνειας. Επιλέξτε '0' λεπτά, εάν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στο MP3 Clip. Language: Μπορείτε να αλλάξετε την γλώσσα. Σύνδεση PC Για να χρησιμοποιήσετε το Energy MP3 ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, θα πρέπει πρώτα να μεταφέρετε τα αρχεία μουσικής σας από τον υπολογιστή σας στην εσωτερική του μνήμη. Συνδέστε το MP3 player στον υπολογιστή σας μέσω της υποδοχής USB και ο υπολογιστής σας θα το αναγνωρίζει αυτόματα χωρίς την απαίτηση εγκατάστασης κάποιου προγράμματος. Μόλις το αναγνωρίσει, θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπως ένα οποιοδήποτε άλλο μέσο αποθήκευσης. Επανεγκατάσταση Firmware Το Energy MP3 σας έχει εγκατεστημένο ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο μερικές φορές χρειάζεται να επανεγκατασταθεί. Αν αντιληφθείτε πως το MP3 player σας δεν ανταποκρίνεται σωστά και έχετε προβλήματα πρόσβασης στο περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει, προσπαθήστε να πατήσετε RESET χρησιμοποιώντας μια καρφίτσα ή βελόνα. Αν το πρόβλημα επιμένει, θα σημαίνει πως το λειτουργικό σύστημα έχει κάποια βλάβη και πρέπει να γίνει επανεγκατάσταση. Για να κάνετε την επανεγκατάσταση, επισκεφθείτε το Επιλέξτε το μοντέλο σας και κατεβάστε την αντίστοιχη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Εξάγετε το συμπιεσμένο αρχείο στον υπολογιστή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται στο PDF. ΕΓΓΥΗΣΗ Η Energy Sistem Soyntec SA είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε έλλειψη συμμόρφωσης που υπάρχει για μια περίοδο 36 μηνών από την αγορά του προϊόντος. Οι μπαταρίες εξαιρούνται από την τριετή εγγύηση, και έχουν περίοδο εγγύησης 12 μηνών. Η παρούσα εγγύηση καλύπτει οποιαδήποτε ελαττώματα που είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας κατασκευής ή των υλικών. Δεν καλύπτει αστοχία του προϊόντος που είναι αποτέλεσμα ατυχήματος, κακής χρήσης ή αλλοίωσης που προήλθε από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Η περίοδος εγγύησης των 36 μηνών ισχύει μόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για άλλες χώρες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τοπικό διανομέα και τη σχετική νομοθεσία.

12 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 1. Επισκεφθείτε το Support section στο και επιλέξτε το προϊόν σας για να δείτε τα FAQ, εγχειρίδια, drivers και διαθέσιμες ενημερώσεις, καθώς και τη δυνατότητα να υποβάλλετε ένα αίτημα στην τεχνική υπηρεσία. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του εγχειριδίου στη γλώσσα σας στο 2. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διανομέα ή κατάστημα από όπου αγοράσατε το προϊόν, με την απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς. Σημαντικό: Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιά σε δεδομένα αποθηκευμένα στη μνήμη του προϊόντος ή απώλεια αυτών. Επομένως η τεχνική υπηρεσία της Energy Sistem δεν θα αναλάβει ευθύνη για την απώλεια τέτοιων πληροφοριών. Επομένως, συνιστάται να αφαιρέσετε οποιαδήποτε δεδομένα ή προσωπικές πληροφορίες από την εσωτερική μνήμη του προϊόντος πριν το αποστείλετε για επισκευή. Τα χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Όλα τα ονόματα εταιριών και προϊόντων είναι σήματα κατατεθέντα by Energy Sistem All rights reserved. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ O κατασκευαστής: Energy Sistem Soyntec SA Διεύθυνση: Pol. Ind. Finestrat C/. Calpe, I-03509, Finestrat, Alicante, Spain Τηλ Fax NIF A Δηλώνουμε ότι το προϊόν: Energy Sistem(TM) Energy MP3 Clip Series που κατασκευάζεται στην Κίνα, συμμορφώνεται με τις ουσιώδεις απαιτήσεις και τις λοιπές σχετικές διατάξεις της Οδηγίας 2014/53/EC EN EN V1.9.1 ( ) EN V1.9.2 ( ) EN V ( ) EN 62479:2010

ENERGY SISTEM MP3 CLIP 8GB

ENERGY SISTEM MP3 CLIP 8GB ENERGY SISTEM MP3 CLIP 8GB Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Clip, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Stick, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

Διαβάστε περισσότερα

Energy MP4 Touch 8GB

Energy MP4 Touch 8GB Energy MP4 Touch 8GB Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP4 Touch, ένα MP4 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Συντήρηση προϊόντος Μην εκθέτετε το Energy MP4 σε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ακουστικά DJ2 της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY CAR MP3 1100 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 1100. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. MP3 Player & FM transmitter για το αυτοκίνητο με επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Headphones 1 Bluetooth ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ασύρματα ακουστικά Headphones 7 ANC της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT Sport ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B2 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT2 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx Z6. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT5+ ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Bluetth Car Transmitter. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. FM transmitter για το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH

ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Twer 5 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Ηχείο 60 W RMS, ραδιόφωνο & MP3 player με

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH

ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx BZ2 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο & MP3 player με τεχνολογία Bluetth.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx B5+ Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetth 4.1, audi-in

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx BZ6 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx Aquatic Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό αδιάβροχο ηχείο με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY TOWER 8 G2 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH

ENERGY TOWER 8 G2 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ENERGY TOWER 8 G2 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Twer 8 G2 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Ηχείο 120 W RMS, ραδιόφωνο & MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

(MSC) (REC) (RPL) FM (FM) (BRO) (SYS)...

(MSC) (REC) (RPL) FM (FM) (BRO) (SYS)... Colorline 003 Εγχειρίδιο Χρήστη Περιεχόµενα Περιεχόµενα... 1 1. Συµβουλές Ασφάλειας... 2 2. Περιεχόµενα συσκευασίας... 2 3. Εισαγωγή... 2 4. Κεντρικό Μενού... 3 4.1 Μουσική (MSC)... 3 4.2 Εγγραφή (REC)...

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MP SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MP SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MP4 2508 SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy MP4 2508 Sport. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Συμπαγές και ultra slim MP4/multimedia player, μεεξαιρετικής

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player MP023/MP024/MP025 Sweex Pretty Pink MP3 Player Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Pretty Pink MP3-player. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής MP3 μπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12! Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην αγορά του ψηφιακού music player A12! Για να εξοικειωθείτε με την λειτουργία της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Σημειώσεις 1. Ενδέχεται να υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Multiroom Portable Wi-Fi

ENERGY SISTEM Multiroom Portable Wi-Fi ENERGY SISTEM Multiroom Portable Wi-Fi Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Η Energy Sistem θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την αγορά του Energy Multiroom Portable Wi-Fi. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 Ανασκόπηση Χαρακτηριστικών Το προϊόν είναι ένα ρολόι χειρός τεχνολογίας Bluetooth, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Να µην εκτίθεται το Sweex Black Onyx MP4 Player σε υψηλές θερµοκρασίες. Μην τοποθετείται την συσκευή εκτεθειµένη σε έντονο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγές υψηλής θερµοκρασίας(π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY TABLET NEO 7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY TABLET NEO 7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY TABLET NEO 7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Tablet Neo 7. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτή η συσκευή ανήκει στην οικογένεια των Energy Neo Tablets:

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MULTIROOM TOWER WIFI ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH - WIFI

ENERGY MULTIROOM TOWER WIFI ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH - WIFI ENERGY MULTIROOM TOWER WIFI ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH - WIFI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Multiroom Tower Wifi. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το Wi-Fi σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth Για περισσότερες πληροφορίες: www.lenco.com www.divitec.gr 1 A. Προειδοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας)

ΕΛΛΗΝΙΚA. Περιγραφή. 1. STOP (Διακοπή αναπαραγωγής/επαναφορά λειτουργίας) ΕΛΛΗΝΙΚA Περιγραφή 1. Ένδειξη φωνητικού καταλόγου 2. Ένδειξη ποιότητας εγγραφής 3. Ένδειξη περιβάλλοντος ηχογράφησης 4. Ένδειξη ταχύτητας αναπαραγωγής 5. Ένδειξη αριθμού/κωδικού αρχείου 6. Ένδειξη αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005. 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1)

Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005. 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1) Οδηγός λειτουργίας NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 2006 Sony Corporation 2-688-631-62 (1) 2 Σχετικά με τα εγχειρίδια Μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνεται το Quick Start Guide και αυτός ο Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικό εφέ Χρόνος αναπαραγωγής Ένδειξη µπαταρίας

Μουσικό εφέ Χρόνος αναπαραγωγής Ένδειξη µπαταρίας Κωδ: ΡΟΚ-ΘΡ ROCK N THRU TIME DIGITAL MUSIC PLAYER MP3 & WMA Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MP3&WMA/FM/REC/USB Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, πριν να συνδέσετε, λειτουργήσετε ή ρυθµίσετε αυτή τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή πλήκτρων λειτουργίας... 02 Οδηγίες σύνδεσης καλωδίων και αξεσουάρ... 03 Οδηγίες λειτουργίας του κύριου μενού 04 Οδηγίες λειτουργίας Ραδιοφώνου... 05 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi GR Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

MLS Destinator 3855C 4800C 5900

MLS Destinator 3855C 4800C 5900 ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Μην αφήνετε τον πλοηγό σας συνδεδεμένο στον φορτιστή ενώ είναι φορτισμένος. Η υπερφόρτιση μπορεί να ελαττώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας MLS Destinator 3855C 4800C 5900 3 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY X10 Quad ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ INTERNET MEDIA TABLET

ENERGY X10 Quad ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ INTERNET MEDIA TABLET INTERNET MEDIA TABLET ENERGY X10 Quad ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, USB/SD/MMC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2786SU www.fandu.gr Πρόσοψη Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Επιλογή λειτουργίας Επόμ/Προηγ κομμάτι Επιλογή σταθμού Εισαγωγή κομματιών Αναπαράγει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 1 2 5 3 6 4 7 8 9 Κουμπί λειτουργίας Πλήκτρο Enter (Καταχώριση) Κουμπιά κατεύθυνσης Πλήκτρο Μουσικής Πλήκτρο Μενού Πλήκτρο Επιστροφή 10 Πλήκτρο Ζουμ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY TABLET 10.1 NEO 3 LITE

ENERGY TABLET 10.1 NEO 3 LITE ENERGY TABLET 10.1 NEO 3 LITE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Tablet 10.1 Neo 3 Lite. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτή η συσκευή ανήκει στην οικογένεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη BT-03i εγχειρίδιο χρήστη 1 Γενική επισκόπηση Ευρετήριο Ξεκινώντας Πως να απαντήσετε στην τηλεφωνική κλήση Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 2 1. Γενική επισκόπηση A B E Δ ΣΤ 1-1 Πλήκτρα λειτουργίας: Γ A B

Διαβάστε περισσότερα