ENERGY MULTIROOM TOWER WIFI ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH - WIFI

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ENERGY MULTIROOM TOWER WIFI ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH - WIFI"

Transcript

1 ENERGY MULTIROOM TOWER WIFI ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH - WIFI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Multiroom Tower Wifi. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το Wi-Fi σύστημα σας δίνει ήχο 2.1 με 60 W και πολλές επιλογές για να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική σε όλο το σπίτι, είτε μέσω Bluetooth, είτε μέσω εξωτερικής μνήμης ή άλλες συνδέσεις ήχου. Συνιστούμε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε την συσκευή σας με ασφάλεια και στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Μην εκθέτετε το Energy Multiroom Tower Wifi σε χτυπήματα, σκόνη, άμεσο ηλιακό φως, υγρασία ή υψηλές θερμοκρασίες. Μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά που μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση ή αμυχές. Μην τοποθετείτε το Energy Multiroom Tower Wifi κοντά σε συσκευές που εκπέμπουν ισχυρά μαγνητικά πεδία. Καθαρίζετε την συσκευή χρησιμοποιώντας ένα απαλό, στεγνό πανί. Μην αποσυναρμολογείτε τη συσκευή. Οποιεσδήποτε επισκευές πρέπει να γίνουν μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Energy Sistem Soyntec S.A. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιημένο το Energy Multiroom Tower Wifi, ενώ δεν είναι σε χρήση. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ηχοστήλη 2.1 με έξοδο 60W (1 x 4" subwoofer από 30 W + 2 x 4" από 10 W + 1 x 1.5" tweeter από 10 W) 3.5 mm σύνδεση line-in Wifi σύνδεση Bluetooth V4.0 EDR Συμβατότητα με τα bluetooth προφίλ AVRCP και A2DP Εμβέλεια έως 10m Έλεγχος αφής Αναπαραγωγή αρχείων και από SDHC κάρτες (μέχρι 64 GB) Απόκριση συχνότητας 20 Hz ~ 20 KHz Τηλεχειριστήριο Αναλογικό Equaliser Backlit οθόνη LED FM radio

3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Energy Multiroom Tower Wifi. Καλώδιο Line-in 3.5 mm Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο χρήσης

4 ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Προκειμένου να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες, πατήστε CHANGE FUNCTION (4). Στην οθόνη σας θα μπορείτε να δείτε την επιλεγμένη λειτουργία. Αν δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή στην υποδοχή USB ή στην υποδοχή SD/MMC, το κουμπί CHANGE FUNCTION (4) θα αλλάζει από APP, Bluetooth και Audio input 2. Σε περίπτωση που συνδέσετε μια συσκευή στις υποδοχές USB ή SD, το Energy Multiroom Tower Wi-Fi θα αλλάξει αυτόματα σε αυτή τη λειτουργία. Αν χρησιμοποιούνται όλες οι υποδοχές, θα μπορείτε να αλλάζετε ανάμεσα στις διαθέσιμες λειτουργίες πατώντας το κουμπί CHANGE FUNCTION (4).

5 1. Προηγούμενο/πίσω 2. Μείωση έντασης ήχου 3. Equalization 4. Συγχρονισμός WiFi 5. Playback Mode / επαναφορά ρυθμίσεων (10 ) 6. Αύξηση έντασης ήχου 7. Επόμενο 8. Play-Pause / On-Off 9. Είσοδος USB 10. Υποδοχή κάρτας SD 11. Audio-in 12. Θύρα φόρτισης USB 13. Υποδοχή συσκευών 14. Audio RCA 16. Διακόπτης On-Off 17. Έλεγχος treble 18. Μείωση έντασης ήχου 19. Επόμενο 20. Φάκελος 21. Mode 22. Mute 23. On-Off 24. Playback 25. Επαναφορά ρυθμίσεων 26. Equalization 27. Αύξηση έντασης ήχου 28. Προηγούμενο 29. Play-Pause 15. Έλεγχος μπάσων Ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας το ηχείο Εφόσον έχετε συνδέσει το Energy Multiroom Tower Wi-Fi στην πρίζα, ενεργοποιήστε το πατώντας τον διακόπτη ON-OFF (16) στο πίσω μέρος του ηχείου. Από αυτό το σημείο θα μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το ηχείο πατώντας το κουμπί PLAY/PAUSE (8) στο πάνω μέρος της οθόνης για 2 δευτερόλεπτα ή πατώντας το κουμπί ON/OFF (23) στο τηλεχειριστήριό σας. Εάν πρόκειται να μην χρησιμοποιήσετε το ηχείο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, σας συστήνουμε να το κλείσετε και από την οθόνη στο πάνω μέρος αλλά και από τον διακόπτη στο πίσω μέρος.

6 Εγκατάσταση του Energy Wi-Fi app Παρακαλούμε κατεβάστε την εφαρμογή Energy Wi-Fi για να: Χειρίζεστε το ηχείο από το smartphone ή το tablet σας. Μπορείτε να το χειρίζεστε από διάφορες συσκευές ταυτόχρονα. Συνδέστε περισσότερα ηχεία Energy Wi-Fi για να αναπαράγουν την μουσική που θέλετε ταυτόχρονα ή ξεχωριστά. (Λειτουργία Multiroom). Αναζητήστε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω του TuneIn. Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική στο Spotify. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Play Store ή το App Store αναζητώντας την ως"energy Wi- Fi". Αρχικές ρυθμίσεις Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε το ηχείο σας: 1) Ενεργοποιήστε το Wi-Fi ηχείο σας και περιμένετε 15 δευτερόλεπτα. Ένας ήχος θα ακουστεί επιδεικνύοντας πως το ηχείο είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε APP mode. 2) Εκτελέστε την εφαρμογή και επιλέξτε την λειτουργία "Add Device". Παρακαλούμε επιβεβαιώστε προηγουμένως πως το ηχείο σας είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο Wi-Fi σας. 3) Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας σας για το δίκτυό σας και πατήστε "Next". 4) Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Wi-Fi SYNC (4) μέχρι να ακούσετε "Wating for Wi-Fi connection". Ένα φωνητικό μήνυμα θα επιβεβαιώσει πως ο συγχρονισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αν αυτό δεν συμβεί, επαναλάβετε την διαδικασία ξεκινώντας από το βήμα 1).

7 5) Επιλέξτε το όνομα που θέλετε να δώσετε στο ηχείο σας. Μπορείτε να επιλέξετε το όνομα από μια λίστα με προεπιλεγμένα ονόματα ή να δημιουργήσετε ένα δικό σας από την επιλογή "custom". Αφού επιλέξετε το όνομα του ηχείου σας, πατήστε press "Done". Το ηχείο σας είναι τώρα έτοιμο! Ρυθμίσεις αναπαραγωγής Όταν θα έχετε κάνει τις αρχικές ρυθμίσεις στο ηχείο σας, θα έχετε τις παρακάτω επιλογές για την αναπαραγωγή της μουσικής σας: Πως να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Energy Wi-Fi Στο μενού της εφαρμογής θα βρείτε 4 κατηγορίες: Αγαπημένα Αυτή η επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στα τραγούδια που σας αρέσουν περισσότερο και έχουν προηγουμένως αποθηκευτεί με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

8 Η μουσική μου Αναπαράγει τα τραγούδια που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας. Για πιο εύκολη χρήση, τα τραγούδια είναι ταξινομημένα ανά καλλιτέχνη και άλμπουμ. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε τις δικιές σας λίστες και να έχετε πρόσβαση στα τραγούδια που ακούστηκαν τελευταία. Στην περίπτωση που είναι συνδεδεμένο στο ηχείο ένα USB stick ή μια SD κάρτα, θα έχετε επίσης την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά για επιλογή της μουσικής που θέλετε να ακούσετε. Αν εισέλθετε στις πρόσθετες πληροφορίες ενός συγκεκριμένου αρχείου τραγουδιού, θα μπορέσετε να προσθέσετε αυτό το τραγούδι στα αγαπημένα σας ή σε κάποια άλλη λίστα, καθώς και να δείτε επιπλέον πληροφορίες για το τραγούδι. TuneIn Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή για να απολαύσετε τους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε διεθνείς σταθμούς καθώς και περιγραφές αθλητικών αγώνων. Spotify Εάν έχετε έναν λογαριασμό Spotify Premium, μπορείτε να ακούτε και από εκεί την αγαπημένη σας μουσική στο Energy Multiroom ηχείο σας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στο κεντρικό μενού της εφαρμογής. Λειτουργίες που δεν χρειάζονται την εφαρμογή Energy Wi-Fi Εκτός από τις λειτουργίες που περιγράφονται παραπάνω, μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε άλλη εξωτερική πηγή ήχου μέσω της εφαρμογής. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για τα παρακάτω: Bluetooth Αλλάξτε την λειτουργία πατώντας το κουμπί MODE (4) και επιλέξτε την λειτουργία Bluetooth (στην οθόνη του ηχείου θα εμφανιστούν τα γράμματα "-bt-"). Μόλις επιλέξετε αυτή τη λειτουργία, συνδεθείτε στο Energy Multiroom μέσω Bluetooth. Εξωτερικές πηγές USB και κάρτες μνήμης SD Εάν συνδέσετε ένα USB ή μια κάρτα μνήμης SD στο ηχείο σας, αυτό θα περάσει αυτόματα σε λειτουργία USB/SD. Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία MP3 και WAV που έχουν αποθηκευτεί σε αυτές τις μονάδες και να αλλάξετε την λειτουργία πατώντας το κουμπί MODE (4) στο ηχείο σας. Υποδοχές ήχου Το ηχείο Energy Multiroom Tower Wi-Fi έχει δυο υποδοχές ήχου για να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή.

9 AUX 1. Βρίσκεται στην μια πλευρά στο πάνω μέρος του ηχείου. Υποδοχή 3.5 mm mini. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες αναπαραγωγής θα σταματήσουν όταν εντοπιστεί σύνδεση σε αυτή την υποδοχή. AUX 2. Βρίσκεται στο πίσω μέρος του ηχείου. Υποδοχή RCA stereo. Αυτή η υποδοχή δημιουργήθηκε ώστε να συνδέσετε την τηλεόραση ή το ηχοσύστημά σας μόνιμα με το ηχείο. Θα μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε την χρήση αυτής την υποδοχής μέσω της λειτουργίας MODE (4). Έχετε περισσότερα ηχεία Energy Wi-Fi? Συνδέστε τα και απολαύστε τη λειτουργία Multiroom Μπορείτε να συνδέσετε περισσότερα ηχεία στο ιδιωτικό σας Wi-Fi δίκτυο και να τα χειρίζεστε μέσω του smartphone και tablet σας ή μέσω οποιασδήποτε άλλης συσκευές ταυτόχρονα. Αφού έχετε κάνει όλες τις αρχικές ρυθμίσεις για το πρώτο σας ηχείο, επιλέξτε "+" και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην ενότητα «Αρχικές ρυθμίσεις» για να συνδέσετε το δεύτερο Wi Fi ηχείo σας. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα για να προσθέσετε και άλλα ηχεία. Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι 8 ηχεία σε λειτουργία Multiroom. Χειριστείτε την μουσική σε κάθε ηχείο μέσω αυτής της εφαρμογής. Κάθε ηχείο εμφανίζεται με ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Μπορείτε να αναπαράγετε διαφορετικό τραγούδι σε κάθε ηχείο ή το ίδιο σε όλα ταυτόχρονα. Λειτουργία για αναπαραγωγή διαφορετικού τραγουδιού (Individual Multiroom) Αυτή η λειτουργία είναι προεπιλεγμένη. Κάθε ηχείο αναπαράγει την μουσική του ανεξάρτητα και εσείς μπορείτε να την χειριστείτε κάθε ένα από αυτά μέσω της εφαρμογής ή κατευθείαν μέσω της οθόνης αφής της συσκευής. Θα ξέρετε πως αυτή η λειτουργία είναι ενεργή όταν κοιτώντας την εφαρμογή κάθε ηχείο θα εμφανίζεται σε μια ξεχωριστή γραμμή στη λίστα συσκευών του μενού.

10 Λειτουργία για ταυτόχρονη αναπαραγωγή τραγουδιών (Synchronized Multiroom) Με αυτή τη λειτουργία έχετε τη δυνατότητα να αναπαράγετε το ίδιο τραγούδι σε όλα τα ηχεία ταυτόχρονα. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, πηγαίνετε στο "List of devices" και επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να συνδέσετε στο ηχείο και μετά, σύρετέ την σε ένα άλλο ηχείο της λίστας. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και μετά θα δείτε πως αυτά τα 2 ηχεία έχουν συγχρονιστεί. Τα συγχρονισμένα ηχεία θα εμφανίζονται στην οθόνη της εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργείτε ομάδες που θα αποτελούνται από ένα κεντρικό ηχείο και από τα υπόλοιπα. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά κανάλια για κάθε ηχείο. L = αριστερά R = δεξιά LR = Stereo Η λειτουργία αυτή παραμένει ενεργή έως ότου απενεργοποιηθεί χειροκίνητα, έτσι εάν αλλάξετε την λειτουργία αναπαραγωγής του κεντρικού ηχείου, από το κουμπί CHANGE FUNCTION (4), σε λειτουργία Bluetooth για παράδειγμα, θα εξακολουθείτε να αναπαράγετε την μουσική σας σε όλα τα ηχεία. Για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία, πιέστε στο δεύτερο ηχείο που συγχρονίσατε και σύρετέ το κάτω από την γραμμή με τις τελείες στην οθόνη. Θα δείτε πως η άσπρη γραμμή εξαφανίστηκε. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και η διαδικασία απενεργοποίησης θα έχει ολοκληρωθεί. Πώς να συνδεθείτε με το δίκτυο του ηχείου Τα ηχεία Energy Multiroom δημιουργούν το δικό τους Wi-Fi δίκτυο με σκοπό να αλληλεπιδρούν με τις υπόλοιπες συσκευές της ίδιας γκάμας προϊόντων. Αυτά τα δίκτυα μπορούν εύκολα να ανιχνευτούν καθώς το προεγκατεστημένο τους όνομα είναι "Energy Multiroom_XXXX" με τα ψηφία XXXX να έχουν έναν μοναδικό κωδικό για κάθε συσκευή. Το όνομα του δικτύου μπορεί εύκολα να αλλάξει από το setup wizard της συσκευής. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το "Βοηθό εγκατάστασης Wi-Fi". Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στο δίκτυο Wi-Fi του ηχείου σας. Το δίκτυο αυτό είναι κρυπτογραφημένο και χρησιμοποιεί έναν κωδικό ασφαλείας WAP-PSK (AES). Ο κωδικός αυτός είναι Σας συστήνουμε να αλλάξετε τον κωδικό ασφαλείας με έναν που μπορείτε εύκολα να θυμάστε. Μπορείτε να τον αλλάξετε μέσω της εφαρμογής, από το μενού "Device information" ή από το setup wizard της συσκευής.

11 Το κυριότερο πλεονέκτημα αυτής της λειτουργίας είναι πως δεν χρειάζεστε router. Μειονεκτήματα όμως είναι πως δεν μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεση Multiroom, αλλά θα μπορείτε να χειρίζεστε μόνο ένα ηχείο με την εφαρμογή σας και δεν θα έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο από την συσκευή που χρησιμοποιείτε. Πώς να συνδέσετε το ηχείο στον υπολογιστή σας Τα ηχεία Energy Multiroom χρησιμοποιούν έναν ασύρματο πρωτόκολλο επικοινωνίας της Digital Living Network Alliance (DLNA) για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω του δικτύου Wi-Fi που δημιούργησαν. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε το ηχείο σας σε άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν αντίστοιχα πρωτόκολλα επικοινωνίας. 1) Windows 10: 1.1) Συνδεθείτε στο δίκτυο του υπολογιστή. 1.2) Από τον Πίνακα Ελέγχου προσθέστε και ενεργοποιήστε την συσκευή. Περιμένετε να εμφανιστεί η συσκευή και προσθέστε την ως μια εξωτερική συσκευή. 1.3) Αναπαράγετε την μουσική σας μέσω του ηχείου. Μέσω του Windows Media Player, επιλέξτε τα τραγούδια που θέλετε να αναπαράγει το ηχείο σας, ανοίξτε το μενού των πρόσθετων ρυθμίσεων (δεξί κλικ) και επιλέξτε το "stream to a device". Για να ολοκληρώσετε απλώς επιλέξτε το ηχείο στη λίστα που εμφανίζεται. 2) Linux: 2.1) Συνδεθείτε στο Wi-Fi δίκτυο του ηχείου σας. 2.2) Πληκτρολογήστε τις παρακάτω εντολές για να εγκαταστήσετε το pulseaudio-dlnam package, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε streaming μέσω του πρωτοκόλλου DLNA: sudo add-apt repository ppa:qos/pulseaudio-dlna sudo apt-get update sudo apt-get install pulseaudio-dlna pulseaudio-dlna 2.3) Μέσω του Πίνακα Ελέγχου επιλέξτε το ηχείο Energy Multiroom Wi-Fi ως την έξοδο ήχου σας. 3) Mac OS: 3.1) Συνδεθείτε στο Wi-Fi δίκτυο του ηχείου σας. 3.2) Ανοίξτε τα itunes, χρησιμοποιήστε το πρωτόκολλο AirPlay και επιλέξτε την συσκευή ως εξωτερική πηγή.

12 Sound equalizer Το ηχείο Energy Multiroom Tower Wi-Fi έχει δυο κουμπιά ρύθμισης μπάσων και πρίμων στο πίσω μέρος. Ρύθμιση πρίμων (17). Ρύθμιση μπάσων (15). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια από τις 5 προεγκατεστημένες ρυθμίσεις equalizer, πατώντας το κουμπί EQUALIZATION στην πάνω οθόνη (3) ή το τηλεχειριστήριο (26): EQ 0: Normal. EQ 1: Pop. EQ 2: Rock. EQ 3: Jazz. EQ 4: Classic. Φορτίζοντας συσκευές Το ηχείο Energy Multiroom Tower Wi-Fi περιλαμβάνει 2 υποδοχές USB (12) για να συνδέσετε και να φορτίσετε κάποια συσκευή όπως ένα smartphone, tablet ή MP3 Player, ακόμα και όταν το ηχείο παίζει μουσική. Τεχνικά χαρακτηριστικά των θυρών USB: Voltage = 5V Current = 2A Οποιαδήποτε συσκευή απαιτεί παραπάνω από 5V δεν μπορεί να φορτιστεί. Πώς να αλλάξετε την γλώσσα του ηχείου Μπορείτε να αλλάξετε την γλώσσα του ηχείου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις πατώντας το εικονίδιο Ρυθμίσεις (Settings) στην δεξιά πάνω γωνία στην οθόνη αναπαραγωγής ενός τραγουδιού. Μετά επιλέξτε "Speaker info" και θα εμφανιστεί το μενού επιλογής γλώσσας. Υπάρχουν 2 διαθέσιμες γλώσσες: Αγγλικά και Ισπανικά.

13 Πώς να συνδέσετε το ηχείο στο Wi-Fi δίκτυό σας Έχετε 2 επιλογές για να συνδεθείτε στο δίκτυο πέρα από την διαδικασία που περιγράφεται στις αρχικές ρυθμίσεις. Η πρώτη επιλογή αφορά το δίκτυο του ηχείου. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε παραπάνω το «Πώς να συνδεθείτε στο δίκτυο του ηχείου σας». Όταν η σύνδεσή σας ολοκληρωθεί, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον βοηθό εγκατάστασης και να ζητήσετε από το ηχείο σας να συνδεθεί με ένα συγκεκριμένο δίκτυο, όπως περιγράφεται στην ενότητα «Βοηθός εγκατάστασης Wi-Fi». Η δεύτερη επιλογή σας, αφορά τη χρήση της εφαρμογής. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με Android. Εάν μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης της συσκευής λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος, μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο με τα βήματα εγκατάστασης του δικτύου Wi-Fi και να κάνετε επανεκκίνηση της αναζήτησης. Πατήστε χειροκίνητη σύνδεση στο δίκτυο: "Manually connect to a network". Σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να εκτελέσετε την εφαρμογή στο background (χωρίς να την κλείσετε) και να εισέλθετε στις ρυθμίσεις Wi- Fi της συσκευής σας. Θα πρέπει να συνδεθείτε έπειτα στο Wi-Fi δίκτυο του ηχείου σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε το "Πώς να συνδεθείτε στο δίκτυο του ηχείου". Μόλις κάνετε το παραπάνω, επαναφέρετε σε πλήρη οθόνη την εφαρμογή. Τώρα θα εμφανιστεί η επιλογή «Επόμενο» στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Πατήστε το κουμπί για να εισέλθετε στο μενού με όλα τα διαθέσιμα δίκτυα για το ηχείο σας. Επιλέξτε το δίκτυο που θέλετε και εγκαταστήστε το εάν απαιτείται. Έτσι θα αναγκάσετε το ηχείο σας να συνδεθεί στο ιδιωτικό σας δίκτυο.

14 Ελάχιστες απαιτήσεις router Για να μπορέσει το ηχείο σας να συνδεθεί σωστά μέσω Wi-Fi, το router του ιδιωτικού σας δικτύου πρέπει να πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές: Για το Wi-Fi, θα χρειαστείτε 2.4 GHz. Το ηχείο δεν είναι συμβατό με 5 GHz Wi-Fi. Το δίκτυο στο οποίο θα συνδέσετε το ηχείο σας είναι απαραίτητο να είναι κρυπτογραφημένο με WAP PSK key μέσω AES ή να μην χρησιμοποιεί κωδικό ασφαλείας. Το router πρέπει να υποστηρίζει το πρωτόκολλο Internet Group Management (IGMP) για να μπορέσει να επικοινωνήσει με το ηχείο. Το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδέσετε το ηχείο πρέπει να επιτρέπει αναμετάδοση SSID. Θέματα σχετικά με προχωρημένες ρυθμίσεις του router τα οποία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα: o Αντιστοίχιση με στατική διεύθυνση IP. o Φιλτράρισμα των συνδέσεων ανά διευθύνσεις MAC. o To router χρησιμοποιείται ως portal. Εάν, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο Internet είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε ένα κωδικό πρόσβασης δικτύου από έναν Internet browser, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το ηχείο έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί με αυτού του τύπου τα routers. Δικτυακό περιβάλλον με υψηλού επιπέδου θόρυβο ή χαμηλή απόδοση ανάμεσα στο router και το ηχείο, μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που επηρεάζουν τις ρυθμίσεις. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι η απόσταση ανάμεσα στο ηχείο και το router δεν είναι πολύ μεγάλη και το κανάλι Wi-Fi πολύ γεμάτο. Βοηθός εγκατάστασης Wi-Fi Το Energy Multiroom Tower Wi-Fi ηχείο σας περιλαμβάνει έναν βοηθό εγκατάστασης Wi-Fi για να προσαρμόσετε όλες τις παραμέτρους Wi-Fi του. Υπάρχουν 2 επιλογές για να εκτελέσετε τον βοηθό εγκατάστασης: 1. Η πρώτη επιλογή αφορά την σύνδεση στο δίκτυο του ηχείου. Για να συνδεθείτε σε αυτό το δίκτυο, παρακαλούμε δείτε παραπάνω την ενότητα "Πώς να συνδεθείτε στο δίκτυο του ηχείου" και επισκεφθείτε την διεύθυνση από έναν Internet browser. 2. Η δεύτερη επιλογή σας αφορά την πρόσβαση στην ΙΡ του ηχείου από μια συσκευή συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο με το ηχείο χρησιμοποιώντας έναν Internet browser. Αυτή η διεύθυνση IP εμφανίζεται στις πληροφορίες του ηχείου, στο μενού των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Μόλις συνδεθείτε, το "Wi-Fi" μενού θα εμφανιστεί. Θα έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες δικτύου του ηχείου σας, μέσω του μενού ρυθμίσεων. Το όνομα του ενεργού δικτύου θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης σας, ενώ μια λίστα των διαθέσιμων δικτύων θα φαίνεται από

15 κάτω. Εάν επιλέξετε κάποιο άλλο δίκτυο από τη λίστα, το ενεργό δίκτυο Wi-Fi του ηχείου σας θα αλλάξει με αυτό. Στο μενού ρυθμίσεων θα βρείτε τρία tabs. Tο "Status" tab περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες της συσκευής, όπως τεχνικά χαρακτηριστικά, εκδόσεις firmware, την διεύθυνση IP address κλπ. Στο "System" tab θα βρείτε την επιλογή να ακκλαξετε την γλώσσα του βοηθού εγκατάστασης. Είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε όλες τις προσαρμογές σας πατώντας το κουμπί "Save". Το firmware του ηχείου μπορεί να ενημερωθεί χειροκίνητα ή διαδικτυακά. Μπορείτε επίσης να κάνετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το "Network" tab σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, τον τύπο κρυπτογράφησης καθώς και το όνομα του δικτύου Wi-Fi του ηχείου σας. ΕΓΓΥΗΣΗ Η Energy Sistem Soyntec SA είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε έλλειψη συμμόρφωσης που υπάρχει για μια περίοδο 36 μηνών από την αγορά του προϊόντος. Οι μπαταρίες εξαιρούνται από την τριετή εγγύηση, και έχουν περίοδο εγγύησης 12 μηνών. Η παρούσα εγγύηση καλύπτει οποιαδήποτε ελαττώματα που είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας κατασκευής ή των υλικών. Δεν καλύπτει αστοχία του προϊόντος που είναι αποτέλεσμα ατυχήματος, κακής χρήσης ή αλλοίωσης που προήλθε από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Η περίοδος εγγύησης των 36 μηνών ισχύει μόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για άλλες χώρες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τοπικό διανομέα και τη σχετική νομοθεσία. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 1. Επισκεφθείτε το Support section στο ή στο και επιλέξτε το προϊόν σας για να δείτε τα FAQ, εγχειρίδια, drivers και διαθέσιμες ενημερώσεις, καθώς και τη δυνατότητα να υποβάλλετε ένα αίτημα στην τεχνική υπηρεσία. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του εγχειριδίου στη γλώσσα σας στο 2. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διανομέα ή κατάστημα από όπου αγοράσατε το προϊόν, με την απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς. Τα χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

16 Όλα τα ονόματα εταιριών και προϊόντων είναι σήματα κατατεθέντα by Energy Sistem Soyntec S.A. All rights reserved. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ O κατασκευαστής: Energy Sistem Soyntec SA Διεύθυνση: Pol. Ind. Finestrat C/. Calpe, I-03509, Finestrat, Alicante, Spain Τηλ Fax NIF A Δηλώνουμε ότι το προϊόν: Energy Multiroom Tower Wi-Fi που κατασκευάζεται στην Κίνα, συμμορφώνεται με τις ουσιώδεις απαιτήσεις και τις λοιπές σχετικές διατάξεις της Οδηγίας 1999/5/ΕΚ. Προφυλάξεις Ασφαλείας o Αποφύγετε τη χρήση της συσκευής κοντά σε ισχυρά μαγνητικά πεδία. o Κρατήστε τη συσκευή μακριά από νερό και άλλα υγρά. Στην περίπτωση που νερό ή άλλα υγρά εισέλθουν στη συσκευή απενεργοποιήστε την αμέσως και καθαρίστε την προσεκτικά. o Τα παιδιά πρέπει να επιβλέπονται επαρκώς, για την χρήση της συσκευής. o Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία ή απώλεια δεδομένων που προκαλείται από δυσλειτουργία, κακή χρήση, τροποποίηση της συσκευής ή μη εφαρμογή των οδηγιών χρήσεως. o ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην επιχειρήσετε να αποσυναρμολογήσετε, να επισκευάσετε ή να τροποποιήσετε το προϊόν. Αυτό θα ακυρώσει την εγγύηση. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ Ή ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. o Μην αφαιρείται η συσκευή, πριν τη διακοπή της λειτουργίας. Απότομη αφαίρεση του USB από τη θύρα USB πιθανόν να βλάψει ανεπανόρθωτα το προϊόν. Ακολουθήστε πάντα την διαδικασία ασφαλούς αφαίρεσης εξαρτημάτων.

17 o Η συσκευή δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά. Μην τοποθετείτε ποτέ αντικείμενα με υγρά, όπως βάζα, επάνω στη συσκευή. o Παρ όλο που το προϊόν αυτό έχει υποστεί όλους τους ελέγχους και δοκιμές, για χρήση κοντά σε βηματοδότη συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και για περισσότερες πληροφορίες την εταιρεία παροχής του βηματοδότη. o Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε νοσοκομείο ή κοντά σε άλλο τεχνολογικό ή ιατρικό εξοπλισμό ή χρησιμοποιείτε ιατρικό εξοπλισμό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως του εξοπλισμού ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του εξοπλισμού για περισσότερες πληροφορίες προφύλαξης. o Απενεργοποιήστε τη συσκευή σε χώρους όπου υπάρχει πιθανός κίνδυνος έκρηξης (κοντά σε καύσιμα ή εύφλεκτες χημικές ουσίες). Η παρούσα συσκευή δεν προορίζεται για χρήση σε παρόμοιο περιβάλλον και δεν καλύπτει τις απαιτήσεις της οδηγίας ΑΤΕΧ. Σωστή απόρριψη αυτού του προϊόντος. Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2006/95/ΕΚ, σχετικά με τον περιορισμό της χρήσης ορισμένων επικίνδυνων ουσιών σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμό. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2002/96/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 27ης Ιανουαρίου 2003 σχετικά με τα απόβλητα ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) τα περιλαμβανόμενα στις οδηγίες προϊόντα και επιμέρους εξαρτήματα αυτών μετά τη χρήση ή την απαξίωση τους δεν πρέπει να πετιούνται στα σκουπίδια με τα άλλα οικιακά απορρίμματα αλλά να επιστρέφονται στο σημείο πώλησης ή σε κατάλληλο σημείο ανακύκλωσης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου σας.

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY CAR MP3 1100 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 1100. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. MP3 Player & FM transmitter για το αυτοκίνητο με επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT Sport ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT2 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Multiroom Portable Wi-Fi

ENERGY SISTEM Multiroom Portable Wi-Fi ENERGY SISTEM Multiroom Portable Wi-Fi Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Η Energy Sistem θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την αγορά του Energy Multiroom Portable Wi-Fi. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Bluetth Car Transmitter. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. FM transmitter για το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH

ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Twer 5 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Ηχείο 60 W RMS, ραδιόφωνο & MP3 player με

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT5+ ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B2 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx Z6. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ακουστικά DJ2 της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Headphones 1 Bluetooth ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH

ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx BZ2 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο & MP3 player με τεχνολογία Bluetth.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ασύρματα ακουστικά Headphones 7 ANC της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY TOWER 8 G2 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH

ENERGY TOWER 8 G2 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ENERGY TOWER 8 G2 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Twer 8 G2 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Ηχείο 120 W RMS, ραδιόφωνο & MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx Aquatic Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό αδιάβροχο ηχείο με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx B5+ Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetth 4.1, audi-in

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx BZ6 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM MP3 STICK ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Stick, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB

ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB ENERGY SISTEM MP3 CLIP BLUETOOTH 8GB Εγχειρίδιο χρήσης Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Energy MP3 Clip Bluetooth, ένα MP3 player με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για να ακούτε την μουσική σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. Ελληνική έκδ ση έκδoση. SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. Ελληνική έκδ ση έκδoση. SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB Ελληνική έκδ ση έκδoση SC016 Sweex - Εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB Εισαγωγή Μην εκθέσετε σε ακραίες θερμοκρασίες την εξωτερική κάρτα ήχου 7.1 USB της Sweex. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεσο ηλιακό φως

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth Για περισσότερες πληροφορίες: www.lenco.com www.divitec.gr 1 A. Προειδοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH TPC-703 3G HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta BIH Garantni list / Servisna mjesta AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points EN User manual SR Garantni list / Servisna mesta

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί με τρόπο ή σκοπό διαφορετικό από αυτόν που αναφέρεται στις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Speaker Control Neckband Headset. Το ακουστικό αυτό καθιστά την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi GR Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Mi Bluetooth Speaker Basic 2

Mi Bluetooth Speaker Basic 2 Mi Bluetooth Speaker Basic 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενα Συσκευασίας: Mi Bluetooth Speaker

Διαβάστε περισσότερα

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Περιεχόμενα συσκευασίας - KS DIGGIT Outdoor Bluetooth ηχείο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W8i. Φορτιστής. USB stick 16GB. Κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Connect 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet. Εγχειρίδιο χρήστη

Connect 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet. Εγχειρίδιο χρήστη Connect 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet Εγχειρίδιο χρήστη 1 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet με Windows 10 Ξεκινώντας τη χρήση Θέλετε να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν, έτσι δεν είναι; Το

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη BT-03i εγχειρίδιο χρήστη 1 Γενική επισκόπηση Ευρετήριο Ξεκινώντας Πως να απαντήσετε στην τηλεφωνική κλήση Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 2 1. Γενική επισκόπηση A B E Δ ΣΤ 1-1 Πλήκτρα λειτουργίας: Γ A B

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN

AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό τον τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones IVE-W530BT

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones IVE-W530BT Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones IVE-W530BT 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την ενημέρωση του λογισμικού Bluetooth Κεντρικών Μονάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Γρήγορη έναρξη Σας ευχαριστούμε για την αγορά του Mobile WiFi. Αυτό το Mobile WiFi σάς προσφέρει ασύρματη σύνδεση δικτύου υψηλής ταχύτητας. Το έγγραφο αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το Mobile WiFi,

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα