ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. Η Μάχη της Κρήτης. Ε ο ρ τ α σ μ ό ς 7 2 η ς Ε π ε τ ε ί ο υ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. Η Μάχη της Κρήτης. Ε ο ρ τ α σ μ ό ς 7 2 η ς Ε π ε τ ε ί ο υ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Η Μάχη της Κρήτης Ε ο ρ τ α σ μ ό ς 7 2 η ς Ε π ε τ ε ί ο υ

2 ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΛΙΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 72η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Κάθε χρόνο ο μήνας Μάιος θυμίζει στους Κρήτες σε κάθε γωνιά της γης τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων τους για την ελευθερία και αφυπνίζει τα αισθήματα υπερηφάνειας για την ένδοξη ιστορία του λαού μας. Πρόσκληση Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις εορτασμού για την 72η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ρέθυμνο, Μάϊος 2013 Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή Το Μάη του 41 οι Κρήτες μαχητές, κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά, με όπλο το ελεύθερο φρόνημα και το ψυχικό σθένος, πρόβαλαν ισχυρή αντίσταση στα αήττητα στρατεύματα του Ναζισμού, που εισέβαλαν στο νησί χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση των Κρητών και τη θέλησή τους να υπερασπιστούν την ελευθερία, έστω και υπό άνισους όρους. Οι επιπτώσεις της Μάχης της Κρήτης υπήρξαν καταλυτικές στην εξέλιξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ οι συνέπειες αναδείχθηκαν καθοριστικές για την ήττα των δυνάμεων του άξονα και την ελευθερία των λαών της Ευρώπης. Ποτέ τόσο λίγοι δεν έκαναν τόσα πολλά, για τους πολλούς τόνισε χαρακτηριστικά ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Ουίνστον Τσώρτσιλ. Η Μάχη της Κρήτης έχει μια ξεχωριστή θέση στη ροή των γεγονότων του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Κρητικός λαός έδωσε μαζί με τους Βρετανούς, Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς συμμάχους, αγώνα έξω από κάθε λογική, κάνοντας υπέρβαση της ανθρώπινης φύσης, ακολουθώντας τους δρόμους της ψυχής του και της εθνικής του συνείδησης.

3 Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 Ώρα 20:00 Σπίτι του Πολιτισμού Εγκαίνια έκθεσης με θέμα «Κλικ θανάτου». Το σκληρό πρόσωπο του πολέμου. Κρήτη 1941 Ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Δημήτρη Σκαρτσιλάκη. Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, Δήμος Ρεθύμνης και Δημήτρης Σκαρτσιλάκης. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα 20 Μαΐου έως Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρες 11:00-13:30 & 18:00-21:30 Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 Ώρα 11:00 Ώρα 12:00 Στέψη του Ηρώου του Άγνωστου Στρατιώτη από μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνης και τη φροντίδα των Διευθυντών των Σχολείων. Συντονίζει η υπεύθυνη για αθλητικά θέματα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, κα Μαρία Παλάση. Εορταστικές εκδηλώσεις - ομιλίες στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη σημασία της Μάχης της Κρήτης.

4 Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 Ώρα 11:00 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Μνημείο Ελλήνων & Συμμάχων - Θέση «Μυσσίρια» Προσέλευση των Επισήμων, των Αρχών και των Βετεράνων πολεμιστών στο χώρο του Ηρώου. Απόδοση τιμών από Στρατιωτικό Άγημα του 547 Α.Μ.Τ. και την Φιλαρμονική του Δήμου Ρεθύμνης. Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των 110 Μαρτύρων - Εγερτήριο Σάπλισμα - Ονομαστική Αναφορά Τιμής στους εκτελεσθέντες ήρωες. Κατάθεση στεφάνων - Τήρηση 1 σιγής - Ανάκρουση Εθνικών ύμνων. Πέρας Τελετής - Αναχώρηση Επισήμων & Βετεράνων πολεμιστών. Ώρα 12:00 Ώρα 19:00 Μνημείο Ελλήνων & Αυστραλών Πολεμιστών «Θέση Σταυρωμένος» Προσέλευση των Επισήμων, των Αρχών και των Βετεράνων πολεμιστών στο χώρο του Ηρώου. Απόδοση τιμών από Στρατιωτικό Άγημα του 547 Α.Μ.Τ. & της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνης Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Ελλήνων και Αυστραλών Πολεμιστών. Εγερτήριο Σάλπισμα - Κατάθεση Στεφάνων- Τήρηση 1 σιγής - Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων. Πέρας τελετής. Αναχώρηση Επισήμων & Βετεράνων πολεμιστών. Στρατιωτικό Μουσείο στο Χρωμοναστήρι Επίσκεψη - ξενάγηση των Αρχών στην πτέρυγα «Μάχη της Κρήτης» του Στρατιωτικού Μουσείου και προβολή βίντεο με θέμα το χρονικό της Μάχης της Κρήτης.

5 Σάββατο 25 Μαΐου 2013 Ώρα 10:00 Ώρα 12:00 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων - Θέση «Λατζιμάς» Προσέλευση Επισήμων, Αρχών και Βετεράνων πολεμιστών στο χώρο του Ηρώου. Απόδοση τιμών από το Άγημα της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και την Μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. Έναρξη Τελετής. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων την οποία θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος. Προσκλητήριο των νεκρών Εγερτήριο Σάλπισμα - Κατάθεση Στεφάνων. Χαιρετισμοί από: Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, το Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γεώργιο Μαρινάκη και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μυλοποταμιτών, κ. Σπύρο Τρούλη. Τήρηση 1 σιγής - Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Πέρας τελετής. Μνημείο Μνήμης της Μάχης της Κρήτης (πλατεία Δικαστηρίων) Προσέλευση των Επισήμων, των Αρχών και των Βετεράνων πολεμιστών στο χώρο του Ηρώου. Απόδοση Τιμών από Στρατιωτικό Άγημα του 547 Α.Μ.Τ. και της Μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ελλήνων και Αυστραλών Πολεμιστών - Εγερτήριο Σάλπισμα - Κατάθεση Στεφάνων - Τήρηση 1 σιγής - Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων - Πέρας τελετής. Αναχώρηση Επισήμων και Βετεράνων πολεμιστών.

6 Ηρώο Συντ/ρχου Στυλιανού Ι. Μανιουδάκη - Δ.Δ ΑΡΜΕΝΩΝ Ώρα 18:30 Προσέλευση των Επισήμων, των Αρχών και των Βετεράνων πολεμιστών στο χώρο του Ηρώου. Απόδοση τιμών από το Άγημα της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και την Μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. Επιμνημόσυνη δέηση - Κατάθεση Στεφάνων - Τήρηση 1 σιγής. Πέρας τελετής. ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ώρα 19:30 Ηρώο Μνήμης & Ειρήνης Ελλήνων & Συμμάχων Θέση «Πρέβελη» Προσέλευση των Επισήμων, των Αρχών και των Βετεράνων πολεμιστών στο χώρο του Ηρώου. Υποδοχή των προσκεκλημένων από τον Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου & Σφακιών κ.κ. Ειρηναίο, το Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου κ. Ιωάννη Πιπεράκη και τον Ηγούμενο της Ι. Μ. Πρέβελη, πατέρα Ιάκωβο. Απόδοση τιμών από το Άγημα της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και τη Μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. Έναρξη τελετής - Επιμνημόσυνη δέηση - Ομιλία από τον Αντιδήμαρχο Αγ.Βασιλείου κ. Τσιγδινό Γεώργιο - Εγερτήριο Σάλπισμα - Κατάθεση Στεφάνων - Τήρηση 1 σιγής - Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων. Πέρας Τελετής. Αναχώρηση Επισήμων και Βετεράνων για την Ι. Μ. Πρέβελη. Ξενάγηση των Αρχών και των Επισήμων στους χώρους του Μουσείου της Ι.Μ. Πρέβελη. Κέρασμα από την Ι.Μ. Πρέβελη.

7 Κυριακή 26 Μαΐου 2012 Ώρα 10:00 Ώρα 10:30 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου. Απόδοση Τιμών από Στρατιωτικό Άγημα του 547 Α.Μ.Τ. και της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνης. Εκκίνηση αθλητών από το Μνημείο Πεσόντων Μυσσιρίων. «Δρόμος Θυσίας προς τιμή των Πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης». Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Ώρα 10:30 Ώρα 10:35 Ώρα 10:40 Ώρα 11:00 Ώρα 19:00 Άφιξη Επισήμων, Αρχών και Βετεράνων πολεμιστών στο χώρο του Ηρώου του Τμήματος. Απόδοση τιμών από το Άγημα της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και τη Μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. Αφίξεις αθλητών στο χώρο Μνημείου του Τμήματος. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μαυσωλείο του Τμήματος στη Μνήμη των Ηρώων, που έπεσαν κατά τη Μάχη της Κρήτης. Ημερήσια διαταγή - Προσκλητήριο νεκρών - Κατάθεση Στεφάνων - Τήρηση 1 σιγής - Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων. Απονομή επάθλων στους πρωτεύσαντες αθλητές του «Δρόμου Θυσίας». Πέρας τελετής. Επίσημη Υποστολή της Σημαίας της Πόλης στο Ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη από Άγημα του 547 Α.Μ.Τ. Τελετάρχη για τις παραπάνω εκδηλώσεις ορίζουμε τον κ. Σταύρο Παλτατσίδη, υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

8 Χρονικό της Μάχης της Κρήτης 28 Οκτωβρίου 1940 Κήρυξη ελληνο-ιταλικού πολέμου. Νοέμβριος 1940 Βρετανικά συμμαχικά στρατεύματα αναλαμβάνουν την άμυνα της Κρήτης. Η 5η Μεραρχία Κρητών μεταφέρεται στην Αθήνα. 15 Απριλίου 1941 Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις, το Γερμανικό επιτελείο αποφασίζει την κατάληψη της Κρήτης. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου σχεδιάζεται η μεταφορά Ελληνικών και Βρετανικών δυνάμεων από την ηπειρωτική Ελλάδα στην Κρήτη. 23 Απριλίου 1941 Η Ελληνική Κυβέρνηση μεταφέρεται στην Κρήτη. 25 Απριλίου 1941 Αποβίβαση σημαντικής δύναμης Νεοζηλανδών στην Κρήτη. 28 Απριλίου 1941 Υπό την Προεδρία του Έλληνα πρωθυπουργού Ε. Τσουδερού πραγματοποιείται στα Χανιά σύσκεψη της Ελληνικής Ηγεσίας και των Βρετανών αξιωματικών. Ζητείται ενίσχυση για την στρατιωτική προετοιμασία και την αποτελεσματικότερη άμυνα του νησιού. 29 Απριλίου 1941 Ο διοικητής της Νεοζηλανδικής Μεραρχίας Στρατηγός Φράιμπεργκ φθάνει στην Κρήτη.

9 30 Απριλίου Μαΐου 1941 Ο Φράιμπεργκ αναλαμβάνει τη διοίκηση των συμμαχικών δυνάμεων του νησιού. Στρατιωτικοί στόχοι της Κρήτης βομβαρδίζονται συστηματικά και επακολουθεί μεγάλη επίθεση Μαΐου Μαΐου Μαΐου 1941 Προσγειώνονται τα πολεμικά αεροπλάνα της Γερμανικής αεροπορίας στα αεροδρόμια της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας και προετοιμάζονται για επίθεση. Την 6:30 πρωινή αρχίζει η Γερμανική επίθεση. Βομβαρδίζονται και ρίχνονται αλεξιπτωτιστές στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Σημειώνονται κατά τόπους συγκρούσεις των Γερμανών αλεξιπτωτιστών με τα συμμαχικά στρατεύματα, τα οποία ενισχύονται από τον ντόπιο πληθυσμό. Οι Γερμανοί ρίχνουν το βάρος της επίθεσής τους στην κατάληψη του αεροδρομίου του Μάλεμε. Το απόγευμα προσγειώνεται αεροπλάνο με σημαντικές στρατιωτικές δυνάμεις και υλικό για την επίθεση. Ο Βρετανικός ναυτικός στόλος της Μεσογείου χτυπά τη γερμανική νηοπομπή, που κατευθύνεται προς την Κρήτη. Βυθίζονται 15 επιταγμένα σκάφη με άγνωστο αριθμό θυμάτων ή αγνοουμένων.

10 22 Μαΐου Μαΐου 1941 Το αεροδρόμιο του Μάλεμε καταλαμβάνεται οριστικά από τους Γερμανούς. Προσπάθεια ανακατάληψης από Ελληνικές και Συμμαχικές δυνάμεις δεν αποδίδει. Η Ελληνική πολιτική ηγεσία εγκαταλείπει την Κρήτη με το αντιτορπιλικό «Ντικόι». Με το μήνυμά του στο Στρατηγείο ο Τσόρτσιλ τονίζει: «Η μάχη της Κρήτης πρέπει να κερδηθεί». 24 Μαΐου 1941 Οι βομβαρδισμοί των πόλεων της Κρήτης συνεχίζονται. Στα Χανιά οι Γερμανοί παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο οι αμυνόμενοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τη μάχη «μέχρις εσχάτων». 25 Μαΐου 1941 Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κάντανο. Η απρόσμενη αντίσταση του λαού της Καντάνου πυροδοτεί το μίσος των Γερμανών, που ξεσπά σε αντίποινα με ομαδικές εκτελέσεις, πυρπολήσεις και άλλες σημαντικές καταστροφές. 26 Μαΐου 1941 Καταλαμβάνεται ο Γαλατάς. Οι συμμαχικές δυνάμεις μάχονται απελπιστικά για να προστατέψουν τα Χανιά. Με δήλωσή του ο Στρατηγός Φράιμπεργκ επισημαίνει τη δύσκολη θέση στην οποία αυτές έχουν περιέλθει.

11 27 Μαΐου Μαΐου 1941 Ο Αρχιστράτηγος της Μέσης Ανατολής Ουέιβελ στέλνει μήνυμα να εκκενωθεί το νησί από τις συμμαχικές δυνάμεις. Για τη διάσωση και μεταφορά τους στέλνονται πλοία του Βρετανικού Στόλου. Τα Χανιά περιέρχονται στα χέρια των εισβολέων. Αρχίζει η κάθοδος για αποχώρηση των συμμαχικών στρατευμάτων προς τα Σφακιά. Οι Βρετανοί χωρίς να ενημερώσουν τις Ελληνικές δυνάμεις εκκενώνουν τη νύχτα την πόλη του Ηρακλείου και επιβιβάζονται στα πλοία, που καταφτάνουν για το σκοπό αυτό στο λιμάνι. Ιταλικά στρατεύματα, που προέρχονται από τα Δωδεκάνησα, αποβιβάζονται στη Σητεία και καταλαμβάνουν το Νομό του Λασιθίου. 29 Μαΐου 1941 Οι τελευταίες εστίες αντίστασης στο Ρέθυμνο καταλαμβάνονται από τους Γερμανούς. 30 Μαΐου 1941 Ο Στρατηγός Φράιμπεργκ αποχωρεί από την Κρήτη. 31 Μαΐου 1941 Το τελευταίο Βρετανικό πλοίο παραλαμβάνει μέρος των συμμαχικών στρατευμάτων. Οι δυνάμεις, που δεν κατορθώνουν να επιβιβαστούν, παραδίδονται, συλλαμβάνονται ή καταφεύγουν στα βουνά της Κρήτης. Η Γερμανική σβάστικα κυματίζει στο νησί, η κατοχή απλώνεται σε αυτό και ταυτοχρόνως κορυφώνεται η αντίσταση του κρητικού λαού.

12 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ τηλ.: , εικόνες από έργα του ζωγράφου Μπότη Θαλασσινού bamiakis.gr

ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ μετά τους Bαλκανικούς

ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ μετά τους Bαλκανικούς ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ μετά τους Bαλκανικούς αγώνες ξεχωρίζουν δύο μεγάλα σύμβολα: Το ΟΧΙ των Ελλήνων στον Μουσολίνι που οδήγησε στην πρώτη συμμαχική νίκη επί των δυνάμεων του φασισμού στα βουνά της Αλβανίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση. Σας προσκαλούµε να τιµήσετε µε την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις της 149ης Επετείου του ολοκαυτώµατος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου

Πρόσκληση. Σας προσκαλούµε να τιµήσετε µε την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις της 149ης Επετείου του ολοκαυτώµατος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου Πρόσκληση Σας προσκαλούµε να τιµήσετε µε την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις της 149ης Επετείου του ολοκαυτώµατος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου σύµφωνα µε το πρόγραµµα. Η Αντπεριφερειάρχης Ρεθύµνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αιγάλεω 06/10/2010 Αριθμ.Πρωτ. 54519 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η Μάχη της Κρήτης έχει µια ξεχωριστή θέση στη ροή των γεγονότων του Β' Παγκοσµίου Πολέµου. Ο Ελληνικός λαός στη Κρήτη, εγκαταλελειµµένος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτράκι 24/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτράκι 24/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η HM: 24/10/2016 21:39:07. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτράκι 24/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ. 18804 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ/νση: Ιάσονος & Εθν. Αντίστασης Λουτράκι, Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940. O Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή, 13.03.2013 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Aριθ. Πρωτ.: οικ. 3369 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες : Ειρήνη Καγιαμπάκη Ταχ. Δ/νση : Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, 161 21 Τηλ. : 213-2010765

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Ο Δήμαρχος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΚ. ΓΚΙΩΝΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Ο Δήμαρχος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΚ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτράκι 16/03/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ. 3923 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ... Δ/νση: Ιάσονος & Εθν. Αντίστασης Λουτράκι, Τ.Κ. 20300 Τηλ: 2744360112-113

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Για την Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο μας ως εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός από 23 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτράκι 15/03/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτράκι 15/03/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτράκι 15/03/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ.Πρωτ. 4269 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ/νση: Ιάσονος & Εθν. Αντίστασης Λουτράκι, Τ.Κ. 20300 Τηλ: 2744360112-113

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Ο Εορτασμός της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 09/10/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35.140 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 09/10/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35.140 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 09/10/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 35.140 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.Παπαγεωργίου 2 Τηλέφωνο : 23943 30 231 Προς: Όπως Πίνακας Fax: 23940 26113

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Δημοτικό Κατάστημα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεμαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX 24633 50150 Πτολεμαΐδα 04-10-2012 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 12/11/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.:οικ.451793/1735 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 12/11/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.:οικ.451793/1735 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 12/11/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.:οικ.451793/1735 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Tαχ. Δ/νση : Μητροπόλεως 44 Ταχ. Κώδικας : 59100 Πληροφορίες : Ελένη Νικολαϊδου-Τσατίρη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα : 21 10 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ.: 01/οικ. 1352 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα : 21 10 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ.: 01/οικ. 1352 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα : 21 10 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ.: 01/οικ. 1352 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΣ: 1. Αποδέκτες Πίνακα Διανομής ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 2.

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :10/10/2017 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 22688 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 05/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 05/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 05/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 30.838 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Ν.Παπαγεωργίου 2 Τηλέφωνο : 23943 30 231 Προς: Όπως Πίνακας Fax: 23940 26113

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :17/10/2018 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 20589 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 72 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 10.00 Καθεδρικός Ναός Μαρτυρικής Πόλης Καλαβρύτων» Τέλεση πάνδημου μνημοσύνου, για τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 20/10/2014. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αρ. Πρωτ.: 46626 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επέτειος Μνήμης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 20/10/2014. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αρ. Πρωτ.: 46626 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επέτειος Μνήμης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 20/10/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αρ. Πρωτ.: 46626 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Επέτειος Μνήμης 1. Για την απελευθέρωση της πόλης του Λαγκαδά από τον τουρκικό ζυγό την

Διαβάστε περισσότερα

Με τη μνήμη ζωντανή, ως φάρος που λάμπει, διδάσκει και εμπνέει. χρονια απο το ολοκαυτωμα. ΚΑΛΑΒρΥΤΑ

Με τη μνήμη ζωντανή, ως φάρος που λάμπει, διδάσκει και εμπνέει. χρονια απο το ολοκαυτωμα. ΚΑΛΑΒρΥΤΑ ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 75 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 09.30 Συγκέντρωση των επισήμων στο Δημαρχείο Καλαβρύτων 10.30 Αναχώρηση επισήμων από το Δημαρχείο Καλαβρύτων, για τον Καθεδρικό Ναό της πόλης

Διαβάστε περισσότερα

ήμος ωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ήμος ωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ Οκτώβριος 2011 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Τ ιµούµε και φέτος την 28η Οκτωβρίου 1940, την ηµέρα που γράφτηκε µία ακόµη ένδοξη σελίδα της ιστορίας του Ελληνισµού. Την ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εκδηλώσεις Μνήμης. Χρόνια από το Ολοκαύτωμα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εκδηλώσεις Μνήμης. Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Εκδηλώσεις Μνήμης 69 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Στρ. Καραϊσκάκη & Επαύλεως Τ.Κ. 124.61τηλ. 213 2047215 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Τηλ. : ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Τηλ. : ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση : Στρ. Καραϊσκάκη & Επαύλεως Τ.Κ. 124.61 Τηλ. :213 2047215-236 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Εκδηλώσεις Μνήμης. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Εκδηλώσεις Μνήμης. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943-74 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Δωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ. 28ης Οκτωβρίου 194Ο

Δήμος Δωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ. 28ης Οκτωβρίου 194Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ Οκτώβριος 2012 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 28η Οκτωβρίου 1940, μια μέρα μνήμης και τιμής με τεράστια ιστορική σημασία και πολλαπλούς συμβολισμούς Το ΟΧΙ των Ελλήνων απέναντι

Διαβάστε περισσότερα

19/10/2018 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

19/10/2018 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 19/10/2018 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 26.145 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 27 ΗΣ ΚΑΙ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 1 1. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΟΡΤΗ ΤΟΠΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εκδηλώσεις Μνήμης. Χρόνια από το Ολοκαύτωμα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εκδηλώσεις Μνήμης. Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Εκδηλώσεις Μνήμης 69 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΛΑΒρΥΤΑ 74 χρονια απο το ολοκαυτωμα ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 10.30 ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» Τέλεση πάνδημου μνημοσύνου, για τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά

Διαβάστε περισσότερα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε το πρόγραμμα του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε το πρόγραμμα του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε το πρόγραμμα του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. 1 / 5 Αναλυτικά το δελτίο τύπου των εκδηλώσεων Για το φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου

Διαβάστε περισσότερα

ήμος ωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ήμος ωρίδoς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε Ο Ρ ΤΑ Σ ΜΟΥ Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Ε ΠΕ Τ Ε Ι ΟΥ 25ης Μαρτίου 1821 Μάρτιος 2012 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ηεπέτειος της 25ης Μαρτίου, είναι µια ξεχωριστή µέρα για όλους τους Έλληνες. Είναι µέρα µνήµης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμός Επετείου 28 ης Οκτωβρίου 1940

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμός Επετείου 28 ης Οκτωβρίου 1940 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 21/10/2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Αρ. Πρωτ.: 33.989 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμός Επετείου 28 ης Οκτωβρίου 1940 1 Πέμπτη 27 η Οκτωβρίου Επετειακές εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορεστιάδα 5-03-2019 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔAΣ Αριθ. Πρωτ.: 3746 Αυτ. Τμήμα Κοιν. Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού Ταχ. Δ/νση: Βασ. Κων/νου 11 68 200 Ορεστιάδα Τηλ: 2552350334 Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26 ΤΕΛΕΤΕΣ. Άρθρο 2601 : Εορτές και τελετές - παρατάξεις και παρελάσεις στην ξηρά.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26 ΤΕΛΕΤΕΣ. Άρθρο 2601 : Εορτές και τελετές - παρατάξεις και παρελάσεις στην ξηρά. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26 ΤΕΛΕΤΕΣ Άρθρο 2601 : Εορτές και τελετές - παρατάξεις και παρελάσεις στην ξηρά. Οι εορτές και τελετές - παρατάξεις και παρελάσεις στην ξηρά κατά τις οποίες συµµετέχουν όλοι οι Κλάδοι των Ενόπλων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Λ. Κύπρου 68 Αργυρούπολη τηλ. 2132018700 fax 210-9902045 Αργυρούπολη, 13-3-2012 Αρ. Πρωτ. 7829 ΠΡΟΣ : ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Λ. Κύπρου 68 Αργυρούπολη τηλ. 2132018700 fax 210-9902045 Αργυρούπολη, 13-3-2012 Αρ. Πρωτ. 7829 ΠΡΟΣ : ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ Ο.Κ.Α. ΠΡΕΒΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Λ.Κύπρου 68, Αργυρούπολη Πληρ. Δέσποινα Δεσύπρη Τηλ. 2132018700, φαξ. 210-9902045 Αργυρούπολη 19-3-2012

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 8. Η γερµανική επίθεση και ο Β' Παγκόσµιος Πόλεµος (σελ )

Κεφάλαιο 8. Η γερµανική επίθεση και ο Β' Παγκόσµιος Πόλεµος (σελ ) Ιστορία ΣΤ τάξης Ενότητα Ε - «Η Ελλάδα στον 20 ο αιώνα» 1 Κεφάλαιο 8 Η γερµανική επίθεση και ο Β' Παγκόσµιος Πόλεµος (σελ. 208 211) Μετά την αποτυχία των Ιταλών να καταλάβουν την Ελλάδα, έσπευσαν να τους

Διαβάστε περισσότερα

17/03/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

17/03/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 17/03/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 8325 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Εορτασμού Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821 1 Η ιστορική Επέτειος της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη 13 Οκτωβρίου 2016 Α.Π. : /507+(408770/ / / /455)

ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη 13 Οκτωβρίου 2016 Α.Π. : /507+(408770/ / / /455) ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Βασ. Όλγας 198 Ταχ. Κώδικας : 546 55 Πληροφορίες : Δημήτριος Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός "Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 11/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός "Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός  Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 11/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Λουτράκι 13/03/2015 ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Αρ.Πρωτ. 4090 ΔΗΜΟ ΛΟΤΣΡΑΚΙΟΤ ΠΕΡΑΦΩΡΑ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΥΕΙΟ ΔΗΜΑΡΦΟΤ Π Ρ Ο Κ Λ Η Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Λουτράκι 13/03/2015 ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Αρ.Πρωτ. 4090 ΔΗΜΟ ΛΟΤΣΡΑΚΙΟΤ ΠΕΡΑΦΩΡΑ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΥΕΙΟ ΔΗΜΑΡΦΟΤ Π Ρ Ο Κ Λ Η Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Λουτράκι 13/03/2015 ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Αρ.Πρωτ. 4090 ΔΗΜΟ ΛΟΤΣΡΑΚΙΟΤ ΠΕΡΑΦΩΡΑ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΡΑΥΕΙΟ ΔΗΜΑΡΦΟΤ Δ/νση: Ιάσονος & Εθν. Αντίστασης Λουτράκι, Σ.Κ. 20300 Σηλ: 2744360112-113 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 Ο Εορτασµός της Εθνικής Επετείου θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙ ΕΙΑΣ Πληρ. Κατερίνα Μέγα Λ. Κύ ρου 68 Αργυρού ολη τηλ. 2132026043 Αργυρούπολη, 9/10/2017 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός  Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 11/10/2018 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εκδηλώσεις Μνήμης. Χρόνια από το Ολοκαύτωμα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εκδηλώσεις Μνήμης. Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Εκδηλώσεις Μνήμης 71 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα ΔΗΜΟΣ ΚΑλΑΒΡΥτωΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ για τα 71 χρονια ΑΠΟ το ΚΑλΑΒΡΥτΙΝΟ ΟλΟΚΑΥτωΜΑ ΠαραςκΕυη, 21

Διαβάστε περισσότερα

13/03/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

13/03/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδάς 13/03/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 17.890 ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Εορτασμού Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821 1 Η ιστορική Επέτειος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζά, 24 Oκτωβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Γραφείο ηµάρχου. Πρόσκληση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζά, 24 Oκτωβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Γραφείο ηµάρχου. Πρόσκληση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πεζά, 24 Oκτωβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Γραφείο ηµάρχου Πρόσκληση Σας προσκαλούµε να τιµήσετε µε την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο ήµο Αστερουσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Τελετή αποκαλυπτηρίων μνημείου Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη (δωρεά του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας) πραγματοποιήθηκε την 24 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη 14 Οκτωβρίου 2015 Αρ. Πρωτ : 447423/445 (442927/435+ 438018/414 + 438004/413 + 437996/412)

ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Θεσσαλονίκη 14 Οκτωβρίου 2015 Αρ. Πρωτ : 447423/445 (442927/435+ 438018/414 + 438004/413 + 437996/412) ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Βασ. Όλγας 198 Ταχ. Κώδικας : 546 55 Πληροφορίες : Δημήτριος Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Ο ΔΗΜΑΡΦΟ ΣΑΝΑΓΡΑ ΒΑΙΛΕΙΟ ΠΕΡΓΑΛΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Γραφείο Δημάρχου. Κυρίες/ Κύριοι,

Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Ο ΔΗΜΑΡΦΟ ΣΑΝΑΓΡΑ ΒΑΙΛΕΙΟ ΠΕΡΓΑΛΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Γραφείο Δημάρχου. Κυρίες/ Κύριοι, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Γραφείο Δημάρχου Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Κυρίες/ Κύριοι, Με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου, θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορία ζώσα 2. 28 η Οκτωβρίου Ξάνθη 1940-1944. www.axion.edu.gr

Ιστορία ζώσα 2. 28 η Οκτωβρίου Ξάνθη 1940-1944. www.axion.edu.gr Ιστορία ζώσα 2 28 η Οκτωβρίου Ξάνθη 1940-1944 www.axion.edu.gr Όποιος την ιστορία του τόπου του αγνοεί ορφανός νιώθει και ευάλωτος είναι. Επιμέλεια και οργάνωση του projectστ. Λίτσας Μαθηματικός Πρ. Εκπ/κου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Ο ΔΗΜΑΡΦΟ ΣΑΝΑΓΡΑ ΒΑΙΛΕΙΟ ΠΕΡΓΑΛΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΗΜΟ ΣΑΝΑΓΡΑ Γραφείο Δημάρχου. Κυρίες/ Κύριοι,

Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Ο ΔΗΜΑΡΦΟ ΣΑΝΑΓΡΑ ΒΑΙΛΕΙΟ ΠΕΡΓΑΛΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΗΜΟ ΣΑΝΑΓΡΑ Γραφείο Δημάρχου. Κυρίες/ Κύριοι, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΗΜΟ ΣΑΝΑΓΡΑ Γραφείο Δημάρχου Π Ρ Ο Κ Λ Η Η Κυρίες/ Κύριοι, Με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 28 ης Oκτωβρίου, θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ. 29 Σεπτεμβρίου Εκδηλώσεις Μνήμης για τα θύματα της Κατοχής Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 1941

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ. 29 Σεπτεμβρίου Εκδηλώσεις Μνήμης για τα θύματα της Κατοχής Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 1941 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εκδηλώσεις Μνήμης για τα θύματα της Κατοχής Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 1941 Δημοτική Κοινότητα Προσοτσάνης Τοπικές Κοινότητες: Ανθοχωρίου, Αργυρούπολης, Γραμμένης, Καλής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ ηµοτικό Κατάστηµα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεµαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο /25-2-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 203/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο /25-2-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 203/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο /25-2-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 203/2015 ΘΕΜΑ: 43 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης θεσμοθετημένων εκδηλώσεων Π.Ε. Λάρισας. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟ 2 Ο ΓΕ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟ 2 Ο ΓΕ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟ 2 Ο ΓΕ.Λ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τη φετινή χρονιά 2018-2019, ο Σύλλογος διδασκόντων του 2 ου ΓΕ.Λ. Αγίου Δημητρίου αποφάσισε να τιμήσει το ηρωικό «ΟΧΙ» του λαού μας και

Διαβάστε περισσότερα

Φωτορεπορτάζ και βίντεο, στο τέλος του κειμένου. Πρόεδρος Σερβίας προς Έλληνες: Διαφυλάξτε τη χώρα σας! (VIDEO)

Φωτορεπορτάζ και βίντεο, στο τέλος του κειμένου. Πρόεδρος Σερβίας προς Έλληνες: Διαφυλάξτε τη χώρα σας! (VIDEO) Να διαφυλάξουν τη χώρα τους εν μέσω της οικονομικής κρίσης κάλεσε τους Έλληνες ο Σέρβος πρόεδρος Τόμισλαβ Νίκολιτς, όπως υποστηρίζουν τους Σέρβους να διαφυλάξουν τη δική τους. Φωτορεπορτάζ και βίντεο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Λ. Κύπρου 97 & Χρυσοστόμου Σμύρνης Αργυρούπολη τηλ. 210-9959440 fax 210-9959939 Αργυρούπολη, 16-3-2011 Αρ. Πρωτ. 6337 ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ

ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ 1 ΚΥΘΗΡΑ, 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Σεβασμιώτατε Κύριε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός  Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 13/10/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Μικρασιατική καταστροφή

Μικρασιατική καταστροφή Μικρασιατική καταστροφή Η εκστρατεία στη Μ. Ασία Μετά τη λήξη του Α Παγκοσμίου πολέμου οι νικήτριες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, ξεκίνησαν εργασίες με σκοπό τη διανομή των εδαφών. Η απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

Ην-Ων. Ειδική Τρίμηνη Κρητική Επιχειρηματική Έκδοση

Ην-Ων. Ειδική Τρίμηνη Κρητική Επιχειρηματική Έκδοση Π Ε Πρακτορείο Ειδήσεων www.e-inon.gr Ψηφιακή Εφημερίδα www.desmevsi.gr Κωνσταντίνος Γρ. Λιακάκης Έκδοση Έντυπων Περιοδικών κάθε Είδους Ψυταλλείας 8 - Αθήνα Τηλ. - Fax: 210 2117497 6972 70 55 28 http://www.e-inon.gr

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά ( Πνευµατικό Κέντρο, Ανδρέα Παπανδρέου 70 )

Χανιά ( Πνευµατικό Κέντρο, Ανδρέα Παπανδρέου 70 ) ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Α. Π. Θ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

21 Απριλίου 1941: Η μάχη των Θερμοπυλών

21 Απριλίου 1941: Η μάχη των Θερμοπυλών 21/04/2019 21 Απριλίου 1941: Η μάχη των Θερμοπυλών / Ιστορία - Εθνικά Θέματα Σαν σήμερα και για την ακρίβεια βράδυ 20ης προς 21η Απριλίου 78 χρόνια από την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στη Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (20 29 ΜΑΪΟΥ 1941)

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (20 29 ΜΑΪΟΥ 1941) Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (20 29 ΜΑΪΟΥ 1941) Ιωάννης Δ. Κακουδάκης Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Α Υπαρχηγός ΓΕΣ και Διευθυντής της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού του ΓΕΣ και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Στρατιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ι Α Τ Η Σ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ι Α Τ Η Σ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ι Α Τ Η Σ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Σ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ.προκοπίου Παυλοπούλου, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ.emmanuel

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ Ροδολίβος 15-3-2016 Αρ.Πρωτ: 2495 ΘΕΜΑ: Εορτασµός Εθνικής Επετείου της 25 ης Mαρτίου 1821. Στο πλαίσιο του εορτασµού και σύµφωνα µε το σχετικό πρόγραµµά µας, προβλέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/10/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 11589 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201 Πρακτικό της µε αριθµό 30ης/16.10.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ 3 ου ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014-2015 «ΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ι ΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Γυμνάσιο Αλικιανού. «Οι άνθρωποι του τόπου μας μιλούν.πώς το φυσικό περιβάλλον βοήθησε να επιβιώσουμε σε δύσκολες συνθήκες»

Γυμνάσιο Αλικιανού. «Οι άνθρωποι του τόπου μας μιλούν.πώς το φυσικό περιβάλλον βοήθησε να επιβιώσουμε σε δύσκολες συνθήκες» Γυμνάσιο Αλικιανού «Οι άνθρωποι του τόπου μας μιλούν.πώς το φυσικό περιβάλλον βοήθησε να επιβιώσουμε σε δύσκολες συνθήκες» Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Ευγενία Αποστόλου Σοφία Δασκαλάκη Μαρία Τζανοδασκαλάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2000 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Α

ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2000 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Α ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2000 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Α ΘΕΜΑ Α1 Α.1.1. Ο «Στρατιωτικός Σύνδεσμος»: α. Αποτελούσε κίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΜΑΔΑ Α

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2000 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5) ΟΜΑΔΑ Α ΘΕΜΑ Α1 Α.1.1. Ο «Στρατιωτικός

Διαβάστε περισσότερα

Την 23η επέτειο των «Ιμίων» εόρτασε η Κάλυμνος

Την 23η επέτειο των «Ιμίων» εόρτασε η Κάλυμνος 04/02/2019 Την 23η επέτειο των «Ιμίων» εόρτασε η Κάλυμνος Μητροπολιτικό Έργο / Ι.Μ. Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα και την προσήκουσα τιμή η

Διαβάστε περισσότερα

1821 ~ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ η Επέτειος

1821 ~ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ η Επέτειος 1821 ~ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ 2018 197η Επέτειος Μέγαν και συνταρακτικόν γεγονός η άλωσις της Τριπολιτσάς... γεγονός που δεν απασχόλησε μόνο την Ιστορία και όσους απομνημόνευσαν τον αγώνα, αλλά συγκίνησε και

Διαβάστε περισσότερα

Σε πανηγυρικό κλίμα εορτάστηκε η επέτειος της Ηρωικής Μάχης του Διρού, αποδίδοντας την απαιτούμενη τιμή και λαμπρότητα προς την Ηρωίδα Μανιάτισσα.

Σε πανηγυρικό κλίμα εορτάστηκε η επέτειος της Ηρωικής Μάχης του Διρού, αποδίδοντας την απαιτούμενη τιμή και λαμπρότητα προς την Ηρωίδα Μανιάτισσα. 27-06-2016: Παρουσία Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτου ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της Ηρωικής

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΥΠΕΛ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ. Ονοματεπώνυμο: Χρήστος Αριστείδου Τάξη: Γ 6

ΡΟΥΠΕΛ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ. Ονοματεπώνυμο: Χρήστος Αριστείδου Τάξη: Γ 6 ΡΟΥΠΕΛ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ Ονοματεπώνυμο: Χρήστος Αριστείδου Τάξη: Γ 6 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.. Τι είναι το Ρούπελ; Το Ρούπελ είναι οχυρό και πρόκειται για το μεγαλύτερο συγκρότημα της οχυρωμένης τοποθεσίας κατά μήκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ από: Αυστραλία Ν. Ζηλανδία, Λ. Αμερική 13 Μαρτίου- 2 Απριλίου 2006

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ από: Αυστραλία Ν. Ζηλανδία, Λ. Αμερική 13 Μαρτίου- 2 Απριλίου 2006 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ από: Αυστραλία Ν. Ζηλανδία, Λ. Αμερική 13 Μαρτίου- 2 Απριλίου 2006 Οργανωτική υποστήριξη: Πετράκη Κυριακή Σάββατο & Κυριακή 11-12/ 06 - Αφίξεις Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝΟΣ 21 Οκτ ΝΟΜ/ΚΗ ΑΥΤ/ΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π οικ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝΟΣ 21 Οκτ ΝΟΜ/ΚΗ ΑΥΤ/ΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π οικ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝΟΣ 21 Οκτ. 2010 ΝΟΜ/ΚΗ ΑΥΤ/ΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π οικ. 7568 ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Γενικός σημαιοστολισμός από την 8 η

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε Βουλευτή, Κύριε Περιφερειάρχα, Κύριε Δήμαρχε, Σεβαστοί Πατέρες, Κυρίες και Κύριοι,

Κύριε Βουλευτή, Κύριε Περιφερειάρχα, Κύριε Δήμαρχε, Σεβαστοί Πατέρες, Κυρίες και Κύριοι, Κύριε Βουλευτή, Κύριε Περιφερειάρχα, Κύριε Δήμαρχε, Σεβαστοί Πατέρες, Κυρίες και Κύριοι, Όπως πολλοί Βρετανοί της γενιάς μου, μεγάλωσα σε μια οικογένεια και πήγα σε ένα σχολείο όπου η μνήμη και η απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018 3ος Μαραθώνιος Κρήτης 15 Απριλίου 2018 Τρέχοντας στο ενετικό λιμάνι των Χανίων Διοργάνωση Αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη «Ειρηναίου Γαλανάκη» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια του εορτασμού προβλέπονται για το Δήμο Ωραιοκάστρου:

Στα πλαίσια του εορτασμού προβλέπονται για το Δήμο Ωραιοκάστρου: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 24-10-2017 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ: 24385 Ταχ. Δ/νση : ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Ταχ. Κώδικας : 57013 Προς: Ως Πίνακας Αποδεκτών Τηλ. : 2313 304002 FAX : 2310 697897 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20/ 05 /2015 ΝΟΜOΣ AΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2015 Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ιδιωτικό Γυμνάσιο Κολλέγιο Ψυχικού Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Δευτέρα, 3 Έναρξη Σχολικού Έτους 2018-2019- Παρουσία Διδακτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ f/b ΣΕ ΒΙΔΟ & ΛΑΖΑΡΕΤΟ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ f/b ΣΕ ΒΙΔΟ & ΛΑΖΑΡΕΤΟ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4 Απριλίου 017 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ Γεωργίου Θεοτόκη & Μαντζάρου :6610-40676 Fax

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή, Λίμνη Κερκίνη-Οχυρό Ρούπελ-Μονή Τιμίου Προδρόμου (Εντυπώσεις-Fotos)

Εκδρομή, Λίμνη Κερκίνη-Οχυρό Ρούπελ-Μονή Τιμίου Προδρόμου (Εντυπώσεις-Fotos) Εντυπώσεις από την εκδρομή σε Λίμνη Κερκίνη- Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου -Οχυρό Ρούπελ Στις 14 &15/5-2016 τα μέλη της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας πραγματοποίησαν διήμερη εκδρομή στη λίμνη Κερκίνη-την

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Γραφείο ηµάρχου. Κυρίες/ Κύριοι,

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Γραφείο ηµάρχου. Κυρίες/ Κύριοι, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Γραφείο ηµάρχου Κυρίες/ Κύριοι, Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Με την ευκαιρία της Εθνικής Ε ετείου της 25 ης Μαρτίου, θα είναι τιµή µας να αρευρεθείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις ου

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια του εορτασμού προβλέπονται για το Δήμο Ωραιοκάστρου:

Στα πλαίσια του εορτασμού προβλέπονται για το Δήμο Ωραιοκάστρου: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 24-10-2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ: 22869 Ταχ. Δ/νση : ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Ταχ. Κώδικας : 57013 Προς: Ως Πίνακας Αποδεκτών Τηλ. : 2313 304002 FAX : 2310 697897 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΩΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ - ΤΟΠΟΣΗΜΑ Η αφετηρία και ο τερματισμός: Στρατόπεδο Χαϊδαρίου (μπλοκ 15) - Σκοπευτήριο Καισαριανής. Μνημεία της Εθνικής μας Αντίστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΔΚ (ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ )

Α' ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΔΚ (ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ) ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Δ Τ Τ Π Π Σ Κ 10 Υποδοχή μαθητών. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 14 Ιατρική Εξέταση από τη Σχολίατρο των μαθητών των τμημάτων ΜΟ1, ΗΕ1β, ΗΥ1α, 1 10 11 12 13 14 15 16 (2η - 5η περίοδο). 17 18 19 20

Διαβάστε περισσότερα

Περαία ΘΕΜΑ: «Εορτασµός της Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821»

Περαία ΘΕΜΑ: «Εορτασµός της Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821» Περαία 17-3-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ: Μαζικούς Φορείς του ήµου Θερµαϊκού ΘΕΜΑ: «Εορτασµός της Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου 1821» Σε

Διαβάστε περισσότερα