Γιορτή Μελιού εκδήλωση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "www.periexomena.gr Γιορτή Μελιού εκδήλωση"

Transcript

1 εκδήλωση Η γιορτή Μελιού της Κερατέας, πραγµατοποιήθηκε στο προαύλιο του 2ου ηµοτικού Σχολείου Κερατέας, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Σεπτεµβρίου. Υπήρχαν περισσότερα από 10 περίπτερα, όπου παραγωγοί Μελιού πουλούσαν µέλι και διάφορα προϊόντα του. Επίσης σε άλλο περίπτερο έβλεπες ζυµαρικά χειροποίητα, αλλά και σε άλλο σπάνιες ποικιλίες µανιταριών. Υπήρχαν επίσης περίπτερα των Συλλόγων της Κερατέας όπως: «Χρυσή Τοµή», «Απόλλων», Λύκειο Ελληνίδων, Νέων κλπ. αλλά και δύο αίθουσες όπου νέοι νέες ζωγράφοι (όχι σε ηλικία αλλά σε χρόνο ενασχόλησης µε τη ζωγραφική) εκθέτανε τα έργα τους. ύο πράγµατα σε εντυπωσιάζουν όταν κάνεις βόλτα στην Κερατέα. Οι απόλυτα καθαροί δρόµοι και τα πάρα πολλά λουλούδια. Όποιον δρόµο και να περάσεις, από τον κεντρικό ως και τα µικρά στενάκια είναι παντού καθαρά. εν υπάρχουν πουθενά σκουπίδια! Αυτό το θαυµάζουµε κάθε φορά που πάµε στην Κερατέα και το σχολιάζουµε. Επίσης άλλο ένα σχολιάζουµε. Το ότι παντού βλέπουµε γλάστρες µε λουλούδια. Ειδικά κάποιες αυλές είναι χάρµα οφθαλµών. Ίσως γι αυτό τραβάνε τον κόσµο και γιατί είναι άνθρωποι µε πολλά προτερήµατα, όπως πρόσχαροι, κουβαρντάδες και νοικοκύρηδες. Γενικά είναι καλοπροαίρετοι και φιλόξενοι.

2 εκδήλωση Ο πρόεδρος Μελισσοκόμων Κερατέας Σταμάτης Σίνης στο περίπτερο του. Μαζί και η σύντροφος του. Ο παραγωγός Μελιού, Παύλος Αλιμπέρτης. Θυμαρίσιο μέλι πουλάει ο παραγωγός, Νικόλαος Μπαξεβάνης. Ο υιός Ξενοφών, η μητέρα του Τζένη, που κατάγεται από τις Ελένες Αμαρίου Κρήτης και ο Μελισοπαραγωγός σύζυγός της, Νίκος Παπανικολάου. Ο Μελισοπαραγωγός Ιωάννης Στραγαλάς και ο Μελισσοκόμος Στέλιος Πανέτας. Ο κ. Μανούσης με τα νόστιμα παστέλια του.

3 Ο Μελισσοκόμος παραγωγός Ευάγγελος Παπάζογλου, με την σύζυγό του Τζένη, τον γιο του (κατασκευαστή ιστοσελίδων) Πάνο και την ωραία αρραβωνιαστικιά του Πωλίνα. Ο πατήρ Νικόλαος, της ενορίας του Αγίου Γεωργίου, με τον Ρεθυμνιώτικης καταγωγής Μελισσοκόμο-παραγωγό Ευάγγελο Παπάζογλου. Ο Πάρις Κακάβας, ο Μελισσοκόμος του «Παραδείσου». Μένει στην οδό Παραδείσου 19, στον Παράδεισο Αμαρουσίου! Ο παραγωγός Μελιού Ελευθέριος Μέλιος. Η Ζωή Γκίκα και η Αγγελική Λιούπη, από την Δημοτική Παραδοσιακή Σχολή Κερατέας, «Το Κοπανέλι». Η Δέσποινα Σοφιανοπούλου επί το έργον ενώ η όμορφη κόρη της Ιωάννα δροσίζεται.

4 εκδήλωση Αθηνά Μαγκανά μέλος του Δ.Σ., η Αγγελική Παππά Ιδρύτρια και επίτιμος πρόεδρος και η Γαρυφαλιά Λιάσκου μέλος του Δ.Σ. Ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, με τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής, Παντελή Ασπραδάκη, ανάμεσα στις γλυκύτατες κυρίες του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Κερατέας, Γαρυφαλιά Λιάσκου, και τις Ελένη Γούλα και Αθηνά Μαγκανά. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πνευματικής και Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡYΣΗ ΤΟΜΗ» Σταμάτης Παπαθανασίου, η Μαρία Μπεθάνη, η Ελένη Κλάδη, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής Παντελής Ασπραδάκης και ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού. Από τον Μορφωτικό και Καλλιτεχνικό Σύλλογο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Κερατέας το μέλος του Δ.Σ. Γωγώ Μαλτέζου, η γ. γραμματέας Νικολέττα Καναχαλίδου, το μέλος του Δ.Σ. Ευαγγελία Μαγκανά και η Αντιπρόεδρος Δήμητρα Λιεπούρη. Προεκλογική περίοδος και ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής Παντελής Ασπραδάκης, πηγαίνει από πόλη σε πόλη και από περίπτερο σε περίπτερο. Εδώ στο περίπτερο του Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ», με τις ωραίες κυρίες, την Ευαγγελία Μαγκανά και την Γωγώ Μαλτέζου. Τον συνοδεύει ο ακούραστος Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού. Συμβουλές μάλλον πρέπει να δίνει ο Δήμαρχος κ. Ιατρού στον Υποψήφιο Βουλευτή Παντελή Ασπραδάκη. Γι αυτό πρέπει να χαμογελά ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, Δημήτριος Λακαφούσης.

5 Και μετά από τα περίπτερα του μελιού και τους Συλλόγους, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής Παντελής Ασπραδάκης, επισκέφτηκε το περίπτερο των Μανιταρόφιλων Κερατέας. Ξεναγός του πάντα -σαν γνήσιος οικοδεσπότης- ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού. Εδώ ανάμεσα στον Βαγγέλη Ευαγγελίου, τον Δημήτριο Σωφρόνη και τον Φώτη Παρασκευαϊδη. Ο Δήμαρχος με τις, Κωνσταντίνα Γιαννάκη και Σοφία Δαρζέντα. Τελικά να γιατί καταφέρνει και βγαίνει Δήμαρχος ο Σταύρος Ιατρού. Τα πηγαίνει καλά με τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου. Να και οι αποδείξεις. Εδώ με κάποια από τα δυνατά στελέχη της Κερατέας. Η Κατερίνα Σκορδίλη, ο Δήμαρχος και η Γιώτα Φραγκογιάννη. Η Ειρήνη Λιούμη ζωγράφος και δασκάλα ζωγραφικής με την ζωγράφο μητέρα της Ιωάννα Λιούμη. Και εμείς που νομίζαμε ότι μόνο στα κομπιούτερς μας κάνουν μαθήματα τα παιδιά μας. Σίγουρα ικανοποίηση αισθάνεται η ζωγράφος Άννα Παπαδοπούλου δείχνοντας τα έργα της στο κοινό. Ίσως ο κρυφός της πόθος πραγματοποιείται.

6 εκδήλωση Η ζωγράφος Ρούλα Βλαχοπούλου καμαρώνει μπροστά σε έργα της. Η Ειρήνη Λιούμη δασκάλα ζωγραφικής, μαζί με τις μαθήτριές της ζωγράφους, Μαρία Βαλμά, Άννα Παπαδοπούλου και Ρούλα Βλαχοπούλου. Εδώ θα εξηγήσω ένα γεγονός για να γίνει πιο κατανοητό και σε εσάς επειδή θα το συναντάµε συχνά στις προβολές των ζωγράφων. Πολλοί ζωγράφοι λοιπόν είναι εµπειρικοί και όχι των Καλών Τεχνών, όπως η δασκάλα ζωγραφικής Ειρήνη Λιούµη που έχει τελειώσει την Σχολή. Όµως όλοι αυτοί δεν ξέχασαν τη ζωγραφική που τόσο αγάπησαν και τώρα που η ζωή, τους άφησε χρόνο, ασχολούνται µε µεράκι και υποµονή για να φτιάξουν τα έργα τους. Αν λοιπόν έχουν ή όχι ταλέντο είναι ένα άλλο θέµα και άλλο οι γνώσεις, η κουλτούρα, η τεχνοτροπία, η εικαστική ιστορία κλπ που δεν είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν παλαιότερα. Η Αντιδήμαρχος Κερατέας Σοφία Παπαγιάννη, με τους Δημάρχους Χολαργού Δημήτρη Νικολάου και Κερατέας Σταύρο Ιατρού. Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής Νίκος Γιαννής με την σύζυγο του, ο Ιωσήφ Γαϊτάνης, ο πατέρας του Δημήτρης Γαϊτάνης και ο Δήμαρχος Σταύρος Ιατρού, οικοδεσπότης επί της υποδοχής.

7 Ο Γιώργος Ιατρού, με τον συνεργάτη μας φωτογράφο Κώστα Πατηκιώτη. Δύο γλυκύτατες κυρίες, η Βούλα Πατηνιώτη με την καλή της φίλη και γνωστή μας ζωγράφο Μαρία Μωραϊτου. Ο Δήμαρχος Σταύρος Ιατρού βραβεύει με τιμητική πλάκα τον συνθέτη - τραγουδιστή αλλά και πρώην Υπουργό Θάνο Μικρούτσικο, για την προσφορά του στην πόλη της Κερατέας. Ως Υπουργός Πολιτισμού προστάτεψε τον αρχαιολογικό χώρο του Ομβριόκαστρου. Αυτό οι κάτοικοι της Κερατέας δεν το λησμονούν. Την παράδοση (της αναμνηστικής πλακέτας) παρακολουθεί και ο πρόεδρος Μελισοπαραγωγών Κερατέας Σταμάτης Σίνης. Στο περίπτερο του Δήμου Κερατέας ο Κώστας Αντωνίου, ανάμεσα σε δύο καυτές υπάρξεις. Την Σταματίνα Ρώμα, του Πολιτιστικού και την ιατρό - μικροβιολόγο και Δημοτική Σύμβουλο Κερατέας Αντωνία Χριστοδούλου. Πολύς κόσμος αγόρασε μέλι σε καλές τιμές και καλή ποιότητα. Λογικό βέβαια γιατί αγόρασε από τους ίδιους τους παραγωγούς.

8 εκδήλωση Ωραίο ρεπερτόριο με αγαπημένα τραγούδια σε ποίηση του Καβαδία απόλαυσε ο κόσμος που είχε προσέλθει στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου. Μαζί του έπαιξε το συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα». Στα μηχανήματα ο Τζίμης Τσοπάνης.

9 Ο κόσμος ήταν πολύς και η βραδιά υπέροχη. Ο χρόνος κύλησε γρήγορα, όμορφα και γλυκά, κάτω από τους μαγευτικούς ήχους των μουσικών οργάνων.

PEACE ON EARTH ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. έκθεση ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ZΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

PEACE ON EARTH ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. έκθεση ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ZΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ZΩΓΡΑΦΙΚΗΣ έκθεση PEACE ON EARTH www.periexomena.gr ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Με αφορµή την παγκόσµια ηµέρα Ειρήνης, ο Πολιτισµικός Οργανισµός του ήµου Αθηναίων, διοργάνωσε οµαδική

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Εικαστικών Τεχνών και. στην Τεχνόπολη. www.periexomena.gr 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η Εταιρία Εικαστικών Τεχνών και. στην Τεχνόπολη. www.periexomena.gr 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Με την συµπλήρωση 21 χρόνων λειτουργίας της «Εταιρίας Εικαστικών Τεχνών και Γραµµάτων» που εδρεύει και λειτουργεί στην Γλυφάδα, πραγµατοποίησαν µεγάλη αναδροµική έκθεση στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Πολυεθνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ

Πολυεθνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ 11 ο εκδήλωση Πολυεθνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ www.periexomena.gr Το 11ο Πολυεθνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε, από τις 9 μέχρι και18 Οκτωβρίου, από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς & Νήσων μεταξύ του

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκίνησε την λειτουργία της η 1η εικαστική έκθεση των μελών του συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων στην πόλη μας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουλίου.

Ξεκίνησε την λειτουργία της η 1η εικαστική έκθεση των μελών του συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων στην πόλη μας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουλίου. Ξεκίνησε την λειτουργία της η 1η εικαστική έκθεση των μελών του συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων στην πόλη μας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουλίου. Η έκθεση λειτουργεί στην αίθουσα "Νίτσα Λιάπη", όπισθεν

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ Οι θρησκευτικές εικόνες ως μέσον έκφρασης του θρησκευτικού συναισθήματος 9ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης Τάξη: ΣΤ 1 Σχολικό έτος: 2006 07 Υπεύθυνη δασκάλα: Σπανού Σοφία «Όταν πρόκειται να αρχίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κ άλαμος. ατασκηνώσεις. εκδήλωση. Κορέλλας Δημήτρης

Κ άλαμος. ατασκηνώσεις. εκδήλωση. Κορέλλας Δημήτρης Κ άλαμος Κορέλλας Δημήτρης ατασκηνώσεις Η κατασκήνωση λειτουργεί 30 χρόνια. Είναι οικογενειακή και εκτός από μένα ασχολείται ενεργά η σύζυγος μου Ποθητή και τα τρία παιδιά μου. ΚΟΡΕΛΚΟ θα πει: Κορελ και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

www.periexomena.gr Και για την νέα σαιζόν κατάφερε η Πανελλήνια

www.periexomena.gr Και για την νέα σαιζόν κατάφερε η Πανελλήνια Η Π.Ε.Λ.Τ. στον Π α ρ ν α σ σ ό Και για την νέα σαιζόν κατάφερε η Πανελλήνια Εταιρία Λόγου & Τέχνης (ΠΕΛΤ), να δείξει τον δυναµισµό της και την ζωντάνια της, µε µία Οµαδική έκθεση στην αίθουσα «Παρνασσός».

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Βραβεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του 19/02/2019 Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του / Ομογένεια Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τσιπουροβραδιά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Η κουμπάρα Τζένη Σκλαβούνου-Φουντέα με τον ποιητή. Νανά Ρουμπελάκη. Στέλλα Αρκάδη. Γιάννης Κορναράκης. Www.periexomenanet.gr Απόστολος Τάκος. 23 Μαρία Ράλλη-Υδραίου, Πόπη Σπιτά-Μπαλαμώτη. Κυριάκος Βαλαβάνης.

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού!

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Ορχομενού δεν στολίζει για τις γιορτές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΜΗΜΑ: Α1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΣΠΩ 1. Πρόεδρος Χαραλάμπους Μιχάλης 2. Αντιπρόεδρος Χαριλάου Αναστασία Χριστίνα 3. Γραμματέας Νικολάου Πολύκαρπος 4. Ταμίας Αντρέου Νεφέλη Τσιοπάνου Άντρεα Πιάνκα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εγκαινίων. Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Πρόγραμμα Εγκαινίων. Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 Πρόσκληση Ο Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», Δήμαρχος Αγρινίου, Γεώργιος Παπαναστασίου, σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στις 18:00, στα εγκαίνια της νέας του Δομής, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς Δρ. Γιαννάκη Ομήρου, Δρ. Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Δρ. Κυριάκου Παναγιώτα και Δρ. Νίκη Χαρή που βρίσκονται ανά πάσα

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο»

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός αύριο» Αδάμης Μιχάλης (Καλύβια) Οινοποιός Tέως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού και Καλυβίων Πρόεδρος αναγκαστικού συνεταιρισμού Καλυβίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α. Αριθμός 4706 Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 553

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α. Αριθμός 4706 Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 553 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ Α Αριθμός 4706 Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013 553 Αριθμός 394 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αναφορικά με τη γνωστοποίηση με αριθμό 383 που δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ www.@vrilissia.gr info@vrilissia.gr www.@vrilissia.gr/eservices list app: mservices δημοτικό κατάστημα 152 35 Βριλήσσια γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους

Μάθημα 1. Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους Μάθημα 1 Ας γνωριστούμε λοιπόν!!! Σήμερα συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Μαζί θα περάσουμε τους επόμενους μήνες και θα μοιραστούμε πολλά! Ας γνωριστούμε λοιπόν. Ο καθένας από εμάς ας πει λίγα λόγια για τον

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08

Συντάχθηκε απο τον/την admin Δευτέρα, 16 Ιούνιος :03 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 16 Ιούνιος :08 Δεκάδες είναι και φέτος οι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού στο Αίγινας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος πρόεδρος της «Παγκρητίου» Γεώργιος Μαριδάκης. Ο πολιτευτής Ρεθύμνης Κωστής Σχοινάς

Ο νέος πρόεδρος της «Παγκρητίου» Γεώργιος Μαριδάκης. Ο πολιτευτής Ρεθύμνης Κωστής Σχοινάς Κοπή πίτας Την ερχόμενη χρονιά η «Παγκρήτιος» θα αναγκαστεί να κόψει την πίτα της σε στάδιο. Τόση μεγάλη ήταν η κοσμοσυρροή. Παραθέτουμε εικόνες από Κρητικούς Πολιτικούς που παραβρέθηκαν αλλά και κάποιων

Διαβάστε περισσότερα

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Το επισημοποίησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε στους

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ.

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η συγγραφέας Μαρούλα Κλιάφα επισκέφτηκε το σχολείο μας και συναντήθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α2, Β1, Β5. Οι μαθητές/ριες του Α2 ασχολήθηκαν στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.ΗΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.ΗΣ Κείμενα- Φωτογραφίες Δημήτρης Σοφιανός Η ιστορία της Φωτο.Λεσχ.Ης Με την ανάρτηση αυτή αρχίζει να γράφεται, συνοπτικά, η ιστορία της ΦΩΤΟγραφικήςΛΕΣΧης της Ηλιούπολης. Tον Μάιο του 2011 ιδρύθηκε η ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Η ζωή είναι αλλού. < <Ηλέκτρα>> Το διαδίκτυο είναι γλυκό. Προκαλεί όμως εθισμό. Γι αυτό πρέπει τα παιδιά. Να το χρησιμοποιούν σωστά

Η ζωή είναι αλλού. < <Ηλέκτρα>> Το διαδίκτυο είναι γλυκό. Προκαλεί όμως εθισμό. Γι αυτό πρέπει τα παιδιά. Να το χρησιμοποιούν σωστά Δράση 2 Σκοπός: Η αποτελεσματικότερη ενημέρωση των μαθητών σχετικά με όλα τα είδη συμπεριφορικού εθισμού και τις επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή! Οι μαθητές εντοπίζουν και παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο,

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ

Α. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ Ενότητα 5 - Πάμε για επανάληψη Α. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ 1. Συμπληρώστε τα κενά με λέξεις από το πλαίσιο: βιβλιοθήκη, φιλοσοφία, εγκυκλοπαίδεια, παιδίατρος, φωτογραφία, αθλητισμό, Ελλάδα, σχολείο, φίλο, κινηματογράφο,

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2016-2017 διοργανώνει δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Στεμνίτσα, ο τόπος μας

Στεμνίτσα, ο τόπος μας Στεμνίτσα, ο τόπος μας Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξοικείωσης των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες Αύγουστος 2007 (Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικολώνων) οι πρωταγωνιστές ο Mάριος ο Σπύρος η Δέσποινα η Μυρτώ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Π. ΕΥΜΕΝΙΟΥ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Π. ΕΥΜΕΝΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Π. ΕΥΜΕΝΙΟΥ α/α Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα 1 Ευάγγελος Ευαγγελίδης Δήμαρχος Αραδίππου 2 Χριστάκης Λιπέρης Πρώην Δήμαρχος Αραδίππου 3 Ανδρέας Τράττος Πρώην Δήμαρχος Αραδίππου 4 Χριστόδουλος

Διαβάστε περισσότερα

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986

TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 TA NEA, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1986 Οι μαθητές θέλουν πούλμαν Κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά για να ενισχύσουν το ταμείο του σχολείου με τον ιδρώτα του προσώπου τους! Η ΔΕΚΑΧΡΟΝΗ Κατερίνα με χαριτωμένες κινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ξένου Ηρώ. Μωραΐτης Αλέξανδρος

Ξένου Ηρώ. Μωραΐτης Αλέξανδρος Γ4 «Έτσι λέει το Σύνταγμα. Και δε βρίσκω ποιο είναι αυτό που κερδίζω όταν ο καθηγητής σταματάει το μάθημα για να μου κάνει ένα σωρό παρατηρήσεις. Τι κερδίζουμε όταν απλά περνάμε μια διδακτική ώρα με γέλια

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού.

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού. Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015, από τα Λύκεια του Δήμου Ορχομενού. Και φέτος ο Δήμος Ορχομενού διοργάνωσε μια λιτή τελετή για τη βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

(http://isecurenet.sch.gr/portal/).

(http://isecurenet.sch.gr/portal/). (http://isecurenet.sch.gr/portal/). Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο Σχολείων «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» Μαθητές, Εκπαιδευτικοί και Σχολικοί Σύμβουλοι συνεχίζουν την εθελοντική τους δράση για τέταρτη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ν.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/05-04-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 141/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων στον Δήμο Καλαμαριάς

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

Μια ιστορία με αλήθειες και φαντασία

Μια ιστορία με αλήθειες και φαντασία Μια ιστορία με αλήθειες και φαντασία ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΛΙΟΥ Γ ΤΑΞΗ Α 3 Η κυρία Ειρήνη από το Κάρμι, ξύπνησε πολύ νωρίς το πρωί για να ταΐσει τις κότες και τα κουνελάκια της. Ανυπομονούσε να πάει στο πανηγύρι

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Οι εκθέτες και τα προϊόντα 145 Έλληνες παραγωγοί προϊόντων έδωσαν το «παρών» και κέρδισαν τους απαιτητικούς επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι της Helexpo, σταμάτησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας

Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2015 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Πιντιρίσιης Γεώργιος του Γρηγορίου (Γ4) με γενική βαθμολογία

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χαιρετίζοντας την ανοιξιάτικη έκδοση του Ημερολογίου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να υπερευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας, χωρίς την ενεργό στήριξη των οποίων η Στέγη μας δε θα μπορούσε να ανθίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Μέλη Παιδαγωγικής Ομάδας ΤΣΙΑΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΚΕΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΣΙΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ «ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ» Τμήματα: 3 Μέλη μαθητικής ομάδας ΝΗΠΙΑ: Ζαμάνη Ματίνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ www.vrilissia.gr infovrilissia.gr www.vrilissia.gr/eservices list app: mservices γραφείο δημότη 213.20.50.500 & 599 βλάβες δικτύου ύδρευσης εκτός ωραρίου γραφείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 29 ης /26-6-2012 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 29 ης /26-6-2012 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ/νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης,

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΡΑ. Σελίδα 1 από 1-1η οριζόντια

ΕΓΚΥΡΑ. Σελίδα 1 από 1-1η οριζόντια ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΕΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΒΕΡΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 5497

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

30064/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 210/2017 ΘΕΜΑ

30064/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 210/2017 ΘΕΜΑ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 30064/06.07.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 15 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 210/2017 ΘΕΜΑ Έγκριση διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 19/9/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153 Πρακτικό της με αριθμ. 20ης/19.9.2012 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας με την ελληνική μυθολογία. Εκπαιδευτική επίσκεψη - Γ τάξη

Ταξιδεύοντας με την ελληνική μυθολογία. Εκπαιδευτική επίσκεψη - Γ τάξη Ταξιδεύοντας με την ελληνική μυθολογία Εκπαιδευτική επίσκεψη - Γ τάξη Το Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης» διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα με ποικίλη θεματολογία, για όλες τις τάξεις του δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδεύοντας τον παππού. Σύντομες ιστορίες των μαθητών της Ε τάξης του 85ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Εκπαιδεύοντας τον παππού. Σύντομες ιστορίες των μαθητών της Ε τάξης του 85ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών Εκπαιδεύοντας τον παππού Σύντομες ιστορίες των μαθητών της Ε τάξης του 85ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών Ε1 Ε2 Οι ηλεκτρονικές συσκευές μας και οι ιοί / Αθηνά Ναταλία Ποιος ζητάει τους κωδικούς μου; / Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν!

Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν! Βράβευσαν, γλέντησαν και χόρεψαν! -Τα µέλη και οι φίλοι της Φ.Α.Τ.Α. στη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του συλλόγου - ιοργανώθηκε το βράδυ του περασµένου Σαββάτου στο κέντρο «Υδροχόος», όπου βραβεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (σε μήνες)

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (σε μήνες) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 42 ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙ860298 Οχι Οχι 1 12 0 5 0 0 0 0 9,00 40 0 0 800 0 250 0 0 0 0 360,00 280 0 0 Οχι 1 Οχι 1.690,00 1 46 ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ034819

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ ΑΡΕΤΗ ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Αγαπητέ, κύριε Δήμαρχε,

Διαβάστε περισσότερα

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2014

Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2014 Βράβευση των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2014 Σε μια σεμνή αλλά ζεστή εκδήλωση, το βράδυ της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Ορχομενού βράβευσε τους

Διαβάστε περισσότερα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων»

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» 16/01/2019 Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι ΑΜΙΓΗ 1 Βουτσίνος Μάριος του Ιωάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 1: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ Δ/ΝΣΗ ΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΚ. 1 ΑΓΕΛΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ 70 1 Ο Δ.Σ. ΑΝΩΓΕΙΩΝ 2 ΑΛΕΞΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ 60 3 ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρούμενη Άνοιξη! Το μαθητικό περιοδικό του 12ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Χαρούμενη Άνοιξη! Το μαθητικό περιοδικό του 12ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Χαρούμενη Άνοιξη! Το μαθητικό περιοδικό του 12 ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΕΣ 2013-2014 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 12 ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Περιβαλλοντική εκπαίδευση Τίτλος προγράμματος Διαχείριση σχολικών απορριμμάτων- Ανακύκλωση- Μείωση Χαρακτηρισμός του προγράμματος (περιβαλλοντικό, πολιτιστικό,

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Εκπολιτιστικό Σωματείο «Πρόοδος» Καλλιμασιάς Μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση με θέμα τον «Μισεμό» την εκδήλωση θα συνοδεύει η ορχήστρα των Αδελφών Αυγουστίδη - Πρόοδος 20:30 ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 8/2016 απόφασης της Εκτελεστικής

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 8/2016 απόφασης της Εκτελεστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ

ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου 2015 κορυφώθηκαν οι 10ήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ορχομενού. Ο καιρός, όπως και σε όλη την Ελλάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνη υλοποίησης του σχεδίου δράσης είναι η κυρία Βασιλεία Αθανασιάδου.

Υπεύθυνη υλοποίησης του σχεδίου δράσης είναι η κυρία Βασιλεία Αθανασιάδου. Μαρούσι, 07/04/2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Όμιλο Unesco Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στον κινηματογράφο Διάνα, στο Μαρούσι, θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Ο Ορχομενός και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής πάντοτε, στη σύγχρονη ιστορία, ήταν αγροτικά χωριά. Η οικονομία τους στηριζόταν και στηρίζεται, κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GRADIMIR ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κενά (Συνδυασμοί Σχολείων) Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας

Κενά (Συνδυασμοί Σχολείων) Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας ΠΕ02 1 ΠΛΗΡΟΥΣ 1ο ΕΠΑΛ ΡΑΦΗΝΑΣ 23 ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΙΑ 2 ΠΛΗΡΟΥΣ 1ο ΕΠΑΛ ΛΑΥΡΙΟΥ 23 ΔΡΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1 ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ 1ο ΓΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 15 ΜΕΤΟΧΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 10 2 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Της από 7/2/ 2019 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:2/ Αριθ.

Της από 7/2/ 2019 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:2/ Αριθ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 7/2/ 2019 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού:2/7-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 90/2019 Στη Ρόδο σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους ΕΝΟΤΗΤΑ 1 Καλημέρα! A ΜΕΡΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Α. ΔΙΑΛΟΓΟΣ Καλημέρα! Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους Καλημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η πολιτική είναι. γένους θηλυκού. Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η πολιτική είναι. γένους θηλυκού. Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού Η πολιτική είναι γένους θηλυκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Σερρών 18-20 Ιουνίου > Πέμπτη Πέμπτη 18 Ιουνίου 18 Ιουνίου ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

--------------------- Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Ταχ. Κώδικας:143 41 Ν.Φιλαδέλφεια Πληροφορίες : Μολακίδου Αλίκη Τηλ.: 213-2049021 Fax: 213 2049023

--------------------- Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Ταχ. Κώδικας:143 41 Ν.Φιλαδέλφεια Πληροφορίες : Μολακίδου Αλίκη Τηλ.: 213-2049021 Fax: 213 2049023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 23-4-2014 Αρ. Πρωτ. 7129 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------- Αυτοτελές Γραφείο Δημάρχου --------------------- Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

PDF created with pdffactory Pro trial version

PDF created with pdffactory Pro trial version Πρόγραμμα Εργασιών Πέμπτη 07//04/2011 Εναρκτήρια Συνεδρία 10.15-11.15 Προσέλευση εγγραφές προσφορά καφέ κατά την άφιξη 11.15-12.00 Χαιρετισμός-καλωσόρισμα από τον Σωκράτη Σαβελίδη, πρόεδρο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Διαβάστε περισσότερα

11 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2014

11 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 25 ης Ιουνίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 170/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αετός της Μάνης - Σας βλέπω πάρα πολύ ζωντανό και πολύ φιλόξενο. Έτσι είναι πάντα ο Ανδρέας Μαστοράκος;

Ο Αετός της Μάνης - Σας βλέπω πάρα πολύ ζωντανό και πολύ φιλόξενο. Έτσι είναι πάντα ο Ανδρέας Μαστοράκος; Ο Αετός της Μάνης - Σας βλέπω πάρα πολύ ζωντανό και πολύ φιλόξενο. Έτσι είναι πάντα ο Ανδρέας Μαστοράκος; Πρώτα, πρώτα είμαι άνθρωπος. Γεννήθηκα από φτωχή οικογένεια. Υπέφερα πολύ. Από 10 χρονών εργαζόμουν

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ζ.Φ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 14/30.05.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 407/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση για τη διοργάνωση τριών (3) εκδηλώσεων στο Κυβερνείο.

Διαβάστε περισσότερα

35475/11-07-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

35475/11-07-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΔΑ: Β4ΛΩΕΒ-4ΑΡ Αριθμ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 35475/-07-202 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 88/202 ΘΕΜΑ Καθορισμός αριθμού και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16. Διόνυσος 20/11/2015 ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16. Ο Δήμος Διονύσου και ο ΟΝΑΠ «Θέσπις», ανακοινώνουν το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 34 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 9 έως 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

50356/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 331/2017 ΘΕΜΑ

50356/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 331/2017 ΘΕΜΑ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 50356/16.11.2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 27 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 331/2017 ΘΕΜΑ Έγκριση διενέργειας, τεχνικών προδιαγραφών,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ Το χρόνιο πρόβλημα της τοπικής κοινότητας του Λουτσίου του Δήμου Ορχομενού, επιτέλους ανήκει στο παρελθόν. Είναι αυτονόητο σε όλους μας πως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 19/2011 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 255

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 255 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/09/2014 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 255 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ` ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 2015 1 Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ 1 2 ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στον Πολύγυρο, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα