ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2015"

Transcript

1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 μ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδρομικού σταθμού Παρανεστίου στις 09:00 πμ το Σαββάτο 30 Μαίου. Η αρχή της διαδρομής του αγώνα είναι κοινή με αυτή των αγώνων VFUT και Παρανέστιο Μονοπάτι (Ρ.Ρ). Τα πρώτα 700 ασφάλτινα μέτρα τα διέρχεται μέσα από το Παρανέστι, ακολουθεί τον δημόσιο δρόμο προς Σίλη - Πρασινάδα και φτάνει στο ξενοδοχείο Νέσσος. Ακολουθεί τον χωματόδρομο που ανηφορίζει ομαλά και μετά από 1900 μ στρίβει αριστερά, ακολουθώντας παλιό δασικό ανηφορικό δρόμο για 828 μ που βγάζει σε ύψωμα όπου βρίσκεται κεραία αναμετάδοσης. Δεξιά της κόψης της ράχης, το χωριό Θόλος με τα γραφικά διώροφα μισογκρεμισμένα σπίτια. Στρίβοντας αριστερά, η διαδρομή, μπαίνει σε μονοπάτι κατηφορικό που ακολουθεί την κόψη της ράχης για 1431 μ έως ότου κατηφορίσει απότομα και συναντήσει τον δημόσιο δρόμο Σίλης-Πρασινάδας. Διασχίζει την άσφαλτο κάθετα, περνά στην απέναντι πλευρά του δρόμου και μετά από 20 μ στρίβει αριστερά κατεβαίνοντας λίγα μέτρα παρακάτω για να συναντήσει το Αρκουδόρεμα και το παραποτάμιο μονοπάτι της επιστροφής του αγώνα. Στροφή δεξιά και σε λίγα μέτρα (312 μ) ακολουθώντας το παραποτάμιο μονοπάτι και σε αντίθετη φορά με το ρου του Αρκουδορέματος, φτάνουμε στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοταξίου της Porcel, παλιό απομεινάρι μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή, όπου και ο πρώτος Σταθμός (ΣΤΕΚ) Ανεφοδιασμού. 2. PORCEL ΚΡΥΟ ΡΕΜΑ - ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ (7.369 μ, 625+, 330-)

2 Από τον Σταθμό Ανεφοδιασμού της Porcel η διαδρομή περνά για 205 μ μέσα από τις έρημες εγκαταστάσεις του εργοταξίου και βγαίνει στον δημόσιο δρόμο προς Πρασινάδα. Στρίβει αριστερά ακολουθώντας τον δημόσιο δρόμο για 358 μ. Δεξιά του δημόσιου δρόμου υπάρχει δασικός δρόμος. Στο σημείο της ένωσης δασικού και δημόσιου δρόμου, η διαδρομή στρίβει δεξιά και ακολουθεί το ανηφορικό μονοπάτι για 1633 μ.. Η διαδρομή ανηφορίζει απότομα στην αρχή και φτάνοντας στην κορυφή της ράχης μπαίνει σε όμορφο δάσος βελανιδιάς και οξιάς. Στην συνέχεια κατηφορίζει για να συναντήσει μέσα από πολύ ωραία διαδρομή την κοίτη του Κρύου Ρέματος. Περνά το ρέμα, στρίβει αριστερά και ανηφορίζει για 228 μ. Στο σημείο αυτό θα συναντήσει το καλοδιατηρημένο παλιό μονοπάτι που ανηφορίζει ομαλά για την Βουνοπλαγιά. Στρίβει δεξιά και ακολουθεί το μονοπάτι. Θα περάσει μέσα από ερείπια παλιού στρατιωτικού φυλακίου και θα βγει ψηλά σε αυχένα μέσα από δάσος οξιάς και βελανιδιάς. Αρχίζει η κατάβαση. Ακολουθεί το κατηφορικό μονοπάτι για 450 μ και συναντά τον χωματόδρομο που κατηφορίζει προς τη Βουνοπλαγιά. Στρίβει αριστερά και ακολουθεί για 840 μ τον κατηφορικό χωματόδρομο. Στα 840 μ σε αριστερή στροφή του χωματόδρομου, η διαδρομή του αγώνα θα στρίψει δεξιά στο μονοπάτι που κατηφορίζει προς το έρημο χωριό της Βουνοπλαγιάς για 440 μ. Φτάνει στην ανακαινισμένη εκκλησία του χωριού όπου ο δεύτερος Σταθμός Ανεφοδιασμού. 3. ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ ΣΙΛΗ (6186μ, 465μ+, 215-) Από την ανακαινισμένη εκκλησία της Βουνοπλαγιάς. Η διαδρομή ακολουθεί για 1220μ, το παλιό μονοπάτι που κατηφορίζει στην κοίτη του Αρκουδορέματος. Φτάνοντας στην κοίτη στρίβει αριστερά και σε 200 περίπου μέτρα συναντά την πεζογέφυρα του Αρκουδορέματος. Από το σημείο αυτό αρχίζει και η ανηφόρα προς Σίλη. Η διαδρομή περνά την πεζογέφυρα και στρίβοντας δεξιά συναντά και πάλι τον ασφαλτόδρομο προς Σίλη και Πρασινάδα. Τον ακολουθεί για 430μ. στρίβοντας αριστερά σε τσιμεντένιο δρόμο που οδηγεί στο αγρόκτημα Χατζηαντώνη. Περνά μέσα από το αγρόκτημα, μπαίνει σε μονοπάτι και σε 400μ, συναντά ρυάκι. Το περνά στρίβοντας δεξιά και ανηφορίζοντας μέσα από δάσος οξιάς και αγριοφουντουκιάς, ακολουθώντας πάντα το παλιό, ωραίο μονοπάτι, φτάνει στο χωριό Σίλη, όπου και ο τρίτος Σταθμός Ανεφοδιασμού.

3 4. ΣΙΛΗ ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟΥ (8.010 μ, 545+, 149-) Από το Σταθμό Ανεφοδιασμού της Σίλης η διαδρομή ακολουθεί για 126 μ τον τσιμεντένιο δρόμο και στην ποτίστρα που συναντά, στρίβει δεξιά και μπαίνει σε ανηφορικό μονοπάτι. Στο ύψωμα στα 871 μ συναντά τα ερείπια παλιού οικισμού, τον οποίο και διασχίζει. Κατηφορίζοντας στα 1670 μ κοντά σε σημείο υδρομάστευσης συναντά παλιό στρατιωτικό δρόμο. Στρίβει αριστερά και τον ακολουθεί ανηφορίζοντας ομαλά μέσα από γραφικό δάσος οξιάς για 1646 μ. Στο σημείο αυτό θα συναντήσει άλλο δασικό δρόμο που έρχεται από την Πρασινάδα Η διαδρομή στρίβει αριστερά και ακολουθεί τον ισοϋψή δασικό δρόμο για 477 μ μέχρι το αγρόκτημα όπου και σταματά ο χωματόδρομος. Η διαδρομή τώρα στρίβει δεξιά πριν από το αγρόκτημα και με κατηφορική γενικά φορά, με ελάχιστες μικρές εξάρσεις, ακολουθεί παλιό μονοπάτι υλοτομίας. Στο τέλος του κατηφορικού μονοπατιού, διασχίζει μικρό ρέμα και συναντά τον χωματόδρομο που οδηγεί στην Οξιά. ΠΡΟΣΟΧΗ Στροφή δεξιά ακολουθώντας τον δασικό δρόμο που ανηφορίζει για λίγο. Η διαδρομή βγάζει σε ξέφωτο και ξαναμπαίνει σε υπέροχο δάσος οξιάς. Στρίβοντας δεξιά περνά μια μικρή γέφυρα και ανηφορίζει για λίγο για να συναντήσει άλλο δασικό δρόμο. Στη διασταύρωση των χωματόδρομων, στροφή αριστερά. Σε 776 μ συναντά κορμοπλατεία (πλάτωμα) και στρίβει αριστερά. Κατηφορίζει και συναντά ποταμάκι που έρχεται από πιο ψηλά. Το περνά διαγώνια και ακολουθεί τον παλιό υλοτομικό δρόμο μέσα σε μαγευτικό δάσος πανύψηλης οξιάς για άλλα μ από το ποταμάκι. Εκεί τελειώνει ο υλοτομικός δρόμος και αρχίζει το γραφικό μονοπάτι που μας ανεβάζει γλυκά στο παλιό στρατιωτικό φυλάκιο του Πάγκαλου σε 673 μ. Εκεί και τέταρτος Σταθμός Ανεφοδιασμού.

4 5.ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - ΖΑΡΚΑΔΙΑ (8.537 μ, 30+, 865-) Από το στρατιωτικό φυλάκιο του Πάγκαλου, που βρίσκεται σε υπέροχο ξέφωτο μέσα σε πλούσια βλάστηση οξιάς η διαδρομή στρίβει αριστερά, αφήνοντας τον χωματόδρομο. Από εδώ αρχίζει η μεγάλη κατηφόρα για Ζαρκαδιά. Στρίβει αριστερά και σε 430 μ τελειώνει ο δασικός δρόμος που οδηγεί σε πηγή νερού. Από εκεί ξεκινά το πολύ κατηφορικό μονοπάτι που ελίσσεται διαρκώς για να φτάσει σε στον χωματόδρομο Ζαρκαδιάς Πεύκης. Η διαδρομή ακολουθεί για 386 μ το μονοπάτι, παράλληλα με τον χωματόδρομο και στα μ βγαίνει στον χωματόδρομο Ζαρκαδιάς - Πεύκης. Ακολουθεί για μ τον κατηφορικό χωματόδρομο προς Ζαρκαδιά. ΠΡΟΣΟΧΗ! ακολουθείστε τη διαδρομή στην άκρη του χωματόδρομου. Στα μ συναντά την παλιά είσοδο για Οξιά. Στρίβει αριστερά, κατηφορίζει για λίγο περνά πάνω από πέτρινο γεφύρι και ακολουθεί δεξιά γραφικό ανηφορικό μονοπάτι στην αρχή και κατηφορικό στο τέλος. Δεξιά κάτω ο χωματόδρομος για Ζαρκαδιά. Πολύ γρήγορα, η διαδρομή θα προσεγγίσει το ποταμάκι και αφού το διασχίσει θα βγει στη διασταύρωση με τον δημόσιο δρόμο που πηγαίνει προς Θερμιά Φρακτό. Ακολουθεί για 567 μ τον κατηφορικό δημόσιο δρόμο και φτάνει στον πέμπτο Σταθμό Ανεφοδιασμού, αυτό της Ζαρκαδιάς, όπου υπάρχει και το πρώτο χρονικό όριο αποκλεισμού στις 16:00μμ. 6. ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗΣ (6022μ, 70μ+, 150μ -) Από το Σταθμό Ανεφοδιασμού της Ζαρκαδιάς η διαδρομή ακολουθεί για 100 μ την άσφαλτο, περνά τη γέφυρα του Διαβολορέματος και στρίβει αμέσως αριστερά, με κατεύθυνση νοτιοδυτική τρέχοντας πλέον σε δασικό χωματόδρομο. Στα πρώτα 600 μ περά μέσα από το αγρόκτημα του Πουλουκίδη. Ακολουθεί για λίγα μέτρα τον κατηφορικό δασικό δρόμο που πολύ γρήγορα γίνεται μονοπάτι. Βρίσκεται πλέον δεξιά και δίπλα στην όχθη του

5 Διαβολορέματος. Αριστερά και πάνω από την κοίτη του ρέματος βρίσκεται ο δρόμος Παρανεστίου Θερμιών, απ όπου μπορούν οι θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η διαδρομή ανεβοκατεβαίνει με μικρές κλίσεις, που στα ψηλά σημεία δημιουργεί υπέροχες θέσεις θέας (μπαλκόνια). Μπορείτε να θαυμάσετε την κοίτη του Διαβολορέματος με τους μαιανδρισμούς της αλλά και τη λίμνη της Πλατανόβρυσης. Στα 4200 μ περνά κάτω από τα ερείπια του εγκαταλελειμμένου χωριού Πολυγέφυρο και στα μ φτάνει στο κιόσκι της λίμνης στη θέση Γλώσσα, μιας λωρίδας γης που εισέρχεται στη λίμνη της Πλατανόβρυσης. Ο έκτος Σταθμός Ανεφοδιασμού. 7. ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗΣ ΑΛΗΚΙΟΪ (ΜΑΝΤΡΙΑ) (14.794μ, 680μ +, 325μ -) Μεγάλο, απομονωμένο αλλά πανέμορφο τμήμα της διαδρομής του αγώνα. Από το κιόσκι της λίμνης της Πλατανόβρυσης, ξεκινά το δασικό μονοπάτι με την ένδειξη «Σ», το οποίο θα απαντάται καθ όλο το μήκος του τμήματος της διαδρομής αυτής. Αφήνοντας το κιόσκι της λίμνης, συνεχίζει δυτικά και δίπλα στη λίμνη. Η διαδρομή σε λίγο ανεβαίνει απότομα ψηλά (40 μ) περνώντας από αυχένα με υπέροχη πανοραμική θέα της λίμνης και των κατοίκων αυτής (λαγγόνες, πάπιες, κορμοράνοι, νερόκοτες), που φωλιάζουν στα νεκρά κλαδιά των δένδρων που προεξέχουν από την επιφάνεια της λίμνης. Αμέσως μετά κατεβαίνει και πάλι στο επίπεδο της λίμνης στρίβοντας βόρεια και ακολουθώντας τον ρου του Μεγάλου Ρέματος σ αντίθετη φορά. Η διαδρομή κινείται μέσα σε δάσος βελανιδιών, οξιών, αγριοφουντουκιών και δίπλα από απομεινάρια παλιών κτηνοτροφικών οικισμών. Μπορείτε να θαυμάσετε τα πολλά μονότοξα πέτρινα γεφύρια, πολλά από τα οποία περνάμε από πάνω τους. Επίσης σίγουρα θα δείτε τα ίχνη των κατοίκων του δάσους (αγριόχοιρων) με τα χαρακτηριστικά σκαψίματα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στα μ από το ΣΤΕΚ της Πλατανόβρυσης, η διαδρομή θα συναντήσει τη διασταύρωση του μονοπατιού που φεύγει δεξιά για ΜΟΜΑ. Η διαδρομή του αγώνα συνεχίζει κατηφορικά ευθεία. Η διαδρομή ανεβοκατεβαίνει με γενική ανηφορική κλίση. Κινείται στο μεγαλύτερο τμήμα της αριστερά του Μεγάλου Ρέματος και μόνο προς το τέλος περνά πάνω από το Μεγάλο μονότοξο γεφύρι αφήνοντας το Μ. Ρέμα στα δεξιά. ( μ) από το ΣΤΕΚ της Πλατανόβρυσης. Είναι το τμήμα της διαδρομής με τα πολλά ρέματα. Θα περάσει το Τσερνάκι ρέμα το οποίο θα έχετε αριστερά σας και το Στραβόρεμα. Πυκνή βλάστηση οξιάς και γλυκά ανηφορικά, το μονοπάτι θα βγει σε ξέφωτο που ενώνεται με τον παλιό δασικό δρόμο, τον οποίο και ακολουθεί για να φτάσει σε λίγα μέτρα στον έβδομο Σταθμό Ανεφοδιασμού του Αλήκιοϊ.

6 8. ΑΛΗΚΙΟΪ (ΜΑΝΤΡΙ) ΑΝΤΕΡΟ (4.219 μ, 570μ+, 60μ-) Αφήνοντας το Σταθμό Ανεφοδιασμού του Αλήκιοϊ (Μαντριά) το σούρουπο θα βρει τους πιο αργούς αθλητές που θα πρέπει ν ανάψουν τους φακούς τους. Η διαδρομή στρίβει δεξιά κατεβαίνοντας το μονοπάτι μέχρι την κοίτη του ρέματος του Αλήκιοϊ (μαντριών). Περνά πάνω από το μικρό μονότοξο γεφύρι και αρχίζει η μεγάλη κοπιαστική ανάβαση μέχρι τη θέση Άντερο. Το μωσαϊκό της βλάστησης δημιουργείται κυρίως από γαύρους, βελανιδιές και η οξιές. Καθώς αυξάνεται το υψόμετρο, φτάνοντας προς το Άντερο και αφού περάσει δίπλα από απομεινάρια οικισμού αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα κωνοφόρα. Το μονοπάτι καταλήγει σε δασικό χωματόδρομο όπου τελειώνει η μεγάλη ανηφόρα. Εκεί είναι ο Κεντρικός Σταθμός Ανεφοδιασμού, αυτός του Άντερου, με το δεύτερο χρονικό όριο αποκλεισμού στις 22:00. Στο σημείο αυτό θα πραγματοποιηθεί και ο έλεγχος του υποχρεωτικού εξοπλισμού. 9. ΑΝΤΕΡΟ - ΑΝΤΕΡΟΡΑΧΗ ΜΟΜΑ ΠΟΛΥΓΕΦΥΡΟ - ΖΑΡΚΑΔΙΑ ( μ, 440μ+, μ-) ΠΡΟΣΟΧΗ! Φεύγοντας από τον Σταθμό Ανεφοδιασμού του Άντερου, προμηθευτείτε με άφθονο νερό, γιατί η διαδρομή στο τμήμα αυτό του αγώνα έχει το μεγαλύτερο μήκος και δεν συναντά πηγή ή τρεχούμενο νερό γιατί κινείται ψηλά και πανοραμικά. Στο κομμάτι αυτό η διαδρομή κινείται σε γενικές γραμμές δεξιά και αριστερά της κορυφογραμμής (Αντεροράχη), έχοντας αριστερά την χαράδρα των Θερμιών και δεξιά την χαράδρα του Μεγάλου Ρέματος. Έχει γενικά κατηφορική φορά, με αρκετά ανεβοκατεβάσματα για μέτρα και περάσματα από θέσεις πανοραμικής θέας. Κινείται σε δάσος οξιάς, γαύρου και αγριοφουντουκιάς. Μετά από μια υπέροχη πανοραμική διαδρομή θα καταλήξει στη θέση ΜΟΜΑ.

7 Από τη ΜΟΜΑ η διαδρομή στρίβει αριστερά ακολουθεί κατηφορικό χωματόδρομο και στα 170 μ σε χαρακτηριστικό πεύκο στρίβει δεξιά, μπαίνοντας σε γραφικό κατηφορικό μονοπάτι με υπέροχη θέα της λίμνης Πλατανόβρυσης. Στα μ η διαδρομή συναντά τη διασταύρωση που δεξιά οδηγεί προς το Μεγάλο Ρέμα. Στροφή αριστερά κατηφορίζοντας απότομα προς τα ερείπια του χωριού Πολυγέφυρο. Στα μ περνώντας από τα ερείπια του δημοτικού σχολείου Πολυγέφυρου, συναντά το μονοπάτι που έρχεται από τη Ζαρκαδιά και πηγαίνει προς το ΣΤΕΚ της λίμνης Πλατανόβρυσης, που λίγες ώρες πριν είχαν ακολουθήσει οι αθλητές. Στροφή αριστερά και για μ ακολουθεί το μονοπάτι προς Ζαρκαδιά σε αντίθετη πορεία που είχαν ακολουθήσει οι αθλητές το πρωί. Προς το τέλος της διαδρομής ο χωματόδρομος περνά μέσα από το μαντρί Πουλουκίδη και βγαίνει σε λίγα μέτρα στο δημόσιο δρόμο Θερμιών Παρανεστίου. Στρίβει δεξιά περνά πάνω από τη γέφυρα και σε 100 μ φτάνει εκ νέου στον Σταθμό Ανεφοδιασμού της Ζαρκαδιάς. 10 ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΟΞΙΑ (ΑΥΧΕΝΑΣ) (6.349μ, 800μ+, 20μ-) Από το Σταθμό Ανεφοδιασμού της Ζαρκαδιάς αρχίζει ο τελευταίος μεγάλος, κοπιαστικός ανήφορος μέχρι τον αυχένα της Οξιάς. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εφοδιαστείτε με νερό γιατί στον επόμενο Σταθμό της Οξιάς θα βρείτε μόνο τα αναγκαία. Έχοντας διανύσει 567μ αφήνει την άσφαλτο και στρίβει αριστερά στον χωματόδρομο προς Πεύκη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν ακολουθεί τον ανηφορικό χωματόδρομο για Πεύκη. Αμέσως μετά την είσοδο στον χωματόδρομο η διαδρομή μπαίνει δεξιά στο ίδιο μονοπάτι από το οποίο ήρθε προηγουμένως κατά την κατάβαση από το χωματόδρομο της Πεύκης. Περνά το ποταμάκι και ανηφορίζει την πλαγιά για να ξανακατέβει δίπλα στο πέτρινο γεφύρι απ όπου μπήκε κατά την κατάβαση από Πεύκη ακολουθώντας αντίστροφη πορεία. Από το πέτρινο γεφύρι συνεχίζει ευθεία, στο όμορφο μονοπάτι δίπλα στο ποτάμι. Στη συνέχεια, και αφού διασχίσει δυο μικρά ρέματα, στρίβει δεξιά και ακολουθεί σταθερά το μονοπάτι που αρχίζει να ανεβαίνει με όλο και μεγαλύτερες κλίσεις. Τα επόμενα 735 μέτρα ανεβαίνει 200 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς (υψόμετρο 665 μέτρων) για να βρεθεί στον πρώτο εξώστη της περιοχής. Πανοραμική θέα, για να απολαύσετε την γύρω περιοχή. Η διαδρομή στρίβει δεξιά και ακολουθεί το καλοδιατηρημένο μονοπάτι. Μετά από 370 μέτρα φτάνει στον πρώτο αυχένα σε υψόμετρο 705 μέτρων. Αλλά 632 μέτρα και φτάνει στο δεύτερο αυχένα σε υψόμετρο 795 μέτρων. Υπομονή, η μεγαλύτερη ανηφόρα έχει πλέον τελειώσει. Αναπνοές και στρίβοντας αριστερά διανύει τα επόμενα 660 μέτρα σε μικρότερη κλίση, διασχίζει ένα ρυάκι και φτάνουμε στα πρώτα ερείπια του παλιού οικισμού της Οξιάς (υψόμετρο 825 μέτρα). Άλλα 100 περίπου μέτρα και συναντά μια από τις παλιές βρύσες του

8 οικισμού. Θα περάσει από το παλιό υδραγωγείο του οικισμού σε υψόμετρο 865 μέτρων και ακολουθεί το μονοπάτι που ελίσσεται μέσα σε δάσος οξιάς μετά από 780μ θα βρεθεί στον αυχένα της Οξιάς σε υψόμετρο 955μ. 11. ΟΞΙΑ (ΑΥΧΕΝΑΣ)- ΣΙΛΗ (4433 μ, 50μ+,215μ-) Από τον αυχένα της Οξιάς, η διαδρομή κατηφορίζει μέσα σε δάσος οξιάς. Η διαδρομή γίνεται τώρα ακόμη πιο όμορφη, καθώς περνά από ωραιότατα ξέφωτα και λιβάδια και καταλήγει, ύστερα από 600 περίπου μέτρα, στην κοίτη ενός μικρού ρέματος (υψόμετρο 910 μέτρα). Διασχίζει κάθετα το μικρό ρέμα και στρίβει δεξιά. Μικρή ανηφόρα υψομετρικής διαφοράς 25 μέτρων και συναντά τα απόνερα και τα απομεινάρια παλιάς βρύσης, ένα από τα πολλά ίχνη ανθρώπινης παρουσίας στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν. Στρίβει δεξιά και βγαίνει πάλι σε ξέφωτο. Συνεχίζει ευθεία μέσα σε δάσος οξιάς που εναλλάσσεται με αγριομηλιές, κορομηλιές, κερασιές και μετά από μέτρα φτάνει στα βοσκοτόπια (παρχάρια) της Σίλης (895 μέτρα υψόμετρο). Δεξιά η χαρακτηριστική «μύτη» (κόψη) της Σίλης που διακρίνεται από μεγάλη απόσταση. Λίγα μέτρα πιο κάτω συναντά ένα χαρακτηριστικό μνήμα, σημείο από όπου αρχίζει το καλοδιατηρημένο κατηφορικό μονοπάτι προς το χωριό Σίλη μήκους μέτρων. Σε λίγο φτάνει στην νεότευκτη εκκλησία της Σίλλης, όπου βρίσκεται ο Σταθμός Ανεφοδιασμού της Σίλης σε υψόμετρο 765 μέτρων. Στο σημείο αυτό υπάρχει το τρίτο χρονικό όριο αποκλεισμού στις 07:00 το πρωί της Κυριακής. 12. ΣΙΛΗ ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ PORCEL (9.751 μ, 80+, 585μ-)

9 Από το Σταθμό Ανεφοδιασμού της Σίλης, η διαδρομή του αγώνα ακολουθεί ακριβώς την ίδια πορεία, με αυτή της ανάβασης στη Σίλη από την Βουνοπλαγιά μέχρι την πεζογέφυρα του Αρκουδορέματος, με φορά κατηφορική, επιστρέφοντας προς Παρανέστι. Μόλις διαβεί την πεζογέφυρα του Αρκουδορέματος στρίβει δεξιά και ακολουθεί το παλιό γραφικό μονοπάτι και την παλιά διαδρομή της διοργάνωσης, μέχρι την έξοδο του μονοπατιού στην στρατιωτική γέφυρα του Αρκουδορέματος, στην άσφαλτο του δημόσιου δρόμου Παρανεστίου Παρασινάδας. Συνεχίζει ευθεία, ακολουθεί τον δημόσιο δρόμο προς Παρανέστι, περνά μπροστά από το εγκαταλελειμμένο στρατιωτικό φυλάκιο και στα 485 μ στρίβει δεξιά για να ακολουθήσει για λίγα μέτρα κατηφορικό στην αρχή χωματόδρομο και στη συνέχεια να μπει στο ιδιαίτερης αισθητικής παραποτάμιο μονοπάτι του Αρκουδορέματος. Ακολουθεί το παραποτάμιο μονοπάτι με λίγη προσοχή σε κάποια περάσματα και σε 1367 μ φτάνει στον δωδέκατο και τελευταίο Σταθμό Ανεφοδιασμού της Porcel. 13. PORCEL - ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ (7.923 μ, 80+, 120-) Από τον Σταθμό Ανεφοδιασμού της Porcel η διαδρομή συνεχίζει παραποτάμια και σε 1430 μ βγαίνει σε κατηφορικό χωματόδρομο που οδηγεί στο χωριό Ξάγναντο, τον οποίο και ακολουθεί για περίπου 2 χιλιόμετρα. Στο σημείο αυτό ξαναμπαίνει σε μονοπάτι, αφήνοντας το Ξάγναντο αριστερά. Η διαδρομή πηγαίνει δίπλα στον ποταμό Νέστο για 2203 μ και είναι μαγευτική. Στο σημείο αυτό η διαδρομή στρίβει αριστερά, αφήνει πίσω της τον Νέστο και ανηφορίζει για 64 μ (τελευταίο ανηφοράκι), περνά από κιόσκι θέας και βγαίνει στον δημόσιο δρόμο Ξαγνάντου Παρανεστίου. Στροφή δεξιά, ακολουθεί τον δημόσιο κατηφορικό δρόμο προς Παρανέστι και σε 1330 μ τερματίζει στο ίδιο σημείο που ξεκίνησε, στην πλατεία του σιδηροδρομικού Σταθμού Παρανεστίου. Εκεί θα τερματίσετε, γεμάτοι ικανοποίηση και χαρά για την επίτευξη του στόχου σας και του τέλους της περιπέτεια σας.

10

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURE TRAIL 2013

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURE TRAIL 2013 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ NATURE TRAIL 2013 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 μ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδρομικού σταθμού Παρανεστίου στις 07:00πμ του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου. Η αρχή της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2014

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2014 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2014 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 µ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδροµικού σταθµού Παρανεστίου στις 07:00 πµ του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου. Η αρχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 µ, 240+ 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδροµικού σταθµού Παρανεστίου στις 07:00 πµ του Σαββάτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2013

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2013 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2013 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 μ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδρομικού σταθμού Παρανεστίου σε πανηγυρική ατμόσφαιρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2015

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2015 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 μ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδρομικού σταθμού Παρανεστίου σε πανηγυρική ατμόσφαιρα,

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Διαδρομής Virgin Forest Ultra Trail 2012

Περιγραφή Διαδρομής Virgin Forest Ultra Trail 2012 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΝΩ ΘΟΛΟΥ (5265μ, 235μ+ 105μ-) Με τόπο εκκίνησης το Παρανέστι, για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα και συγκεκριμένα την Πλατεία Παρανεστίου, δίπλα ακριβώς από την εκκλησία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2014

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2014 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ VIRGIN FOREST ULTRA TRAIL (V.F.U.T) 2014 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 µ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδροµικού σταθµού Παρανεστίου τα µεσάνυκτα της Παρασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Δράκεια - Χάνια Δράκεια Αυτή η διαδρομή ξεκινά και τελειώνει στη Δράκεια, ένα παραδοσιακό χωριό στην πλαγιά του Πηλίου πάνω από την Αγριά. Η Δράκεια έχει δύο πλατείες. Από την επάνω πλατεία μπορούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2014. All rights reserved. Version 1.1 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Απόσταση: 9.7 Km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2014. All rights reserved. Version 1.1.1 Μεγάλο μέρος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Δράκεια - Χάνια - Δράκεια Mάιος 2015 - Επειδή θα συναντήσετε μερικά προβλήματα κάνοντας αυτή την διαδρομή τώρα, σας συνιστούμε να μη την κάνετε μέχρι να την ελέγξουμε έμεις οι ίδιοι τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Λεφόκαστρο - Αργαλαστή - Κάλαμος - Λεφόκαστρο Αυτή η ωραία και με ποικιλία διαδρομή ανεβαίνει από μία παραλία του Παγασητικού στο Λεφόκαστρο μέχρι την Αργαλαστή, εν μέρει κατά μήκος ενός καλντεριμιού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.5 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

30 Βγαίνουμε από την πύλη της ΙΜΜ Βατοπαιδίου και στρίβουμε αριστερά κινούμενοι πάνω στο πλακόστρωτο δρόμο, έχοντας το Μοναστήρι στα αριστερά μας.

30 Βγαίνουμε από την πύλη της ΙΜΜ Βατοπαιδίου και στρίβουμε αριστερά κινούμενοι πάνω στο πλακόστρωτο δρόμο, έχοντας το Μοναστήρι στα αριστερά μας. ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ Aπόσταση: 9.7 km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του

Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του Το όρος Πίνοβο είναι ένα σχετικά άγνωστο βουνό. Ο ορεινός του όγκος απλώνεται στα βορειοδυτικά του νομού Πέλλας, ανάμεσα στα όρη Βόρας (Καϊμακτσαλάν) και Τζένα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2018. All rights reserved. Version 1.6 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας

4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας 4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας Αυτή είναι μία θαυμάσια διαδρομή η οποία συμπεριλαμβάνει δύο κορυφές πάνω από τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Εν μέρει περπατάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ Απόσταση: 19.5 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2016. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Κυκλικό Περπάτημα Αυτή η πολύ ωραία διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων ακολουθεί την πλαγιά πάνω από τον Αγ. Γεώργιο και σε αποζημιώνει με μαγευτικές θέες. Ιδιαίτερα το Μάιο είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ Απόσταση: 19.5 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2016. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ Aπόσταση: 9.7 km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2018. All rights reserved. Version 1.5 Μεγάλο μέρος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Απόσταση: 9.7 Km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Τον Σεπτέμβριο 2017,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2018. All rights reserved. Version 1.6 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ Απόσταση: 10,2 km Διάρκεια: 4 4½ ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.0 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδρομή από την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ Απόσταση: 10,2 km Διάρκεια: 4 4½ ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.0 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδρομή από την

Διαβάστε περισσότερα

Βωβούσα - Λίμνες Φλέγκα - Κορυφή Φλέγκα και επιστροφή από τα ίδια.

Βωβούσα - Λίμνες Φλέγκα - Κορυφή Φλέγκα και επιστροφή από τα ίδια. Βωβούσα - Λίμνες Φλέγκα - Κορυφή Φλέγκα και επιστροφή από τα ίδια. (trackpoints: 668) Vovousa_LimnesFlegas_Korifi.plt Η διαδρομή ξεκινά ομαλά από την Βωβούσα, ακολουθούμε τον κεντρικό ασφάλτινο δρόμο για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 12.8 km. Διάρκεια: 3¾ 4¼ ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.4.1 Η

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Αγ. Γεώργιος Νηλείας Κυκλικός Περίπατος Αυτή η πολύ ωραία διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων ακολουθεί την πλαγιά πάνω από τον Αγ. Γεώργιο και σε αποζημιώνει με μαγευτικές θέες. Ιδιαίτερα το Μάιο είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Απόσταση: Εως Μεγίστη Λαύρα 12,7 km, έως Τιμίου Προδρόμου 10,4 km Διάρκεια: 5-6 ώρες The Friends

Διαβάστε περισσότερα

Η βόρεια ράχη του Χατζή

Η βόρεια ράχη του Χατζή Η βόρεια ράχη του Χατζή Το Χατζή αποτελεί ένα μεγάλο ορεινό όγκο στο νοτιοδυτικό τμήμα του Νομού Τρικάλων με ψηλότερη κορυφή το Χατζή 2038μ και άλλες ψηλές κορυφές όπως το Κάστρο 1963μ, η Βρωμέρη 1955μ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ Απόσταση: Από Μεγίστη Λαύρα 12,7 km, από Τιμίου Προδρόμου 10,4 km Διάρκεια: 5-6 ώρες The Friends

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2018. All rights reserved. Version 1.6.3 Αυτή η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 12.8 km Χρόνος: 3 ¾ 4 ¼ ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.4.1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.6.1 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πέρασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2018. All rights reserved. Version 1.6.3 Αυτή η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,34 1,30 2,12 3,79 0,00 0,34 0,96 0,82 1,67. 69,65 χλµ ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΣΗ ΣΕΛΙ Α 1

0,00 0,34 1,30 2,12 3,79 0,00 0,34 0,96 0,82 1,67. 69,65 χλµ ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΣΗ ΣΕΛΙ Α 1 1 1 0,00 0,00 0,34 ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΑΪ ΚΑΙ ΜΟΤΟ GP! 2 3 4 5 0,34 1,30 0,96 2,12 0,82 3,79 1,67 2 4,30 KAI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΜΟ 6 7 8 9 10 0,51 4,86

Διαβάστε περισσότερα

Η μικρότερη από τις τέσσερις διαδρομές κινείται

Η μικρότερη από τις τέσσερις διαδρομές κινείται ΔΙΑΔΡΟΜΗ 4 ΧΩΡΑ ΜΑΝΤΡΑΚΙ Εκκλησάκι ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΩΡΑ Στοιχεία με την επίσκεψη στο κάστρο του Μανδρακίου Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 6,9 χλμ. 2 ώρ. 36 3 &4 * Η μικρότερη από τις τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ NESTOS TRAIL

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ NESTOS TRAIL ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ NESTOS TRAIL ΓΕΝΙΚΑ Ο λαϊκός αγώνας Νestos Trail 2015 (N.T 2015), είναι αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων. Ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος του, το ειδυλλιακό παραποτάμιο μονοπάτι, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΜΑΡΟΣΑΣ ΑΥΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ

ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΜΑΡΟΣΑΣ ΑΥΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΜΑΡΟΣΑΣ ΑΥΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ Μια νέα ορειβατική διαδρομή ανοίχτηκε στην Μαρόσα-Αυγό, η διάσχιση από την κορυφογραμμή Πολλές φορές ακούγεται στο ορειβατικό χώρο η διάσχιση των κορυφών της

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί 2012 1. Σήμανση της διαδρομής θα υπάρχει στους χωματόδρομους, τις δασικές οδούς και σαφώς πυκνότερη στα μονοπάτια.

Κανονισμοί 2012 1. Σήμανση της διαδρομής θα υπάρχει στους χωματόδρομους, τις δασικές οδούς και σαφώς πυκνότερη στα μονοπάτια. 1 ΓΕΝΙΚΑ Το Νέστος Trail 2012 (Nestos Trail - N.T.2012), είναι αγώνας δρόμου 9.357 μέτρων. Ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος του, το ειδυλλιακό μονοπάτι ακριβώς δίπλα στο ρου του ποταμού Νέστου, σε αντίθετη

Διαβάστε περισσότερα

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 ΝΗΣΟΣ ΔΟΚΟΣ Προβλήτα στο ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΑΣΤΡΟ Κορυφή ΔΟΚΟΥ Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 5,8 χλμ. 2 ώρ. 05 3 * Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail 2014 11 Maίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 1 ο Αγώνα City Trail στη πόλη της Λαμίας με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΙΞΕΣ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΡΟΔΟΤΟΥ ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια)

ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΙΞΕΣ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΡΟΔΟΤΟΥ ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΙΞΕΣ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΡΟΔΟΤΟΥ ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) 1. ΜΟΛΥΒΟΣ ("Αλώνια") Αφετηρία διαδρομής Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι κυκλική με

Διαβάστε περισσότερα

Κεφ. 13 : Γομαρόσταλος και Γκαβός

Κεφ. 13 : Γομαρόσταλος και Γκαβός Κεφ. 13 : Γομαρόσταλος και Γκαβός Η διαδρομή του Γομαρόσταλου, όπως και αυτή από Πετρόστρουγκα για το ρέμα του Γκαβού, καθαρίστηκε και σημαδεύτηκε από το Σάκη το Σπανούδη και τη παρέα του από Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,32 1,15 3,44 3,78 0,00 0,32 0,83 2,29 0,34 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΣΕΛΙ Α 1 125,98 8,44

0,00 0,32 1,15 3,44 3,78 0,00 0,32 0,83 2,29 0,34 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΣΕΛΙ Α 1 125,98 8,44 1 2 1 ΤΜΗΜΑ Α: ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 0,00 0,00 0,32 0,32 1,15 ΕΚΚΙΝΗΣΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΕ Ο Ο ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ 8,44 ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 3 4 5 0,83 3,44 2,29 3,78 0,34 ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την εισήγησησυνδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΛΥΒΟΣ ΕΦΤΑΛΟΥ - ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΣΥΚΑΜΙΑ - ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΣ ΑΡΓΕΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΤΣΙΛΕΜΟΝΑ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΜΟΛΥΒΟΣ

ΜΟΛΥΒΟΣ ΕΦΤΑΛΟΥ - ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΣΥΚΑΜΙΑ - ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΣ ΑΡΓΕΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΤΣΙΛΕΜΟΝΑ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΜΟΛΥΒΟΣ ΜΟΛΥΒΟΣ ΕΦΤΑΛΟΥ - ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΣΥΚΑΜΙΑ - ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΣ ΑΡΓΕΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΤΣΙΛΕΜΟΝΑ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΜΟΛΥΒΟΣ 1. ΜΟΛΥΒΟΣ ("Αλώνια") Αρχή διαδρομής Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι κυκλική

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ε.Δ. 1 Κοτσιάτης Απόσταση 15,20 χιλιόμετρα Ωράριο: 07:04 Δρόμος κλειστός (για θεατές): 04:04 Σημείο 1 Εκκίνηση Απόσταση από την εκκίνηση: 0.77 km Περιγραφή: Γρήγορο «S» μόλις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) - ΒΑΦΕΙΟΣ ΣΤΥΨΗ ΠΕΤΡΙ ΠΕΤΡΑ ΜΟΛΥΒΟΣ. 1. ΜΟΛΥΒΟΣ ("Αλώνια") Αρχή διαδρομής

ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) - ΒΑΦΕΙΟΣ ΣΤΥΨΗ ΠΕΤΡΙ ΠΕΤΡΑ ΜΟΛΥΒΟΣ. 1. ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) Αρχή διαδρομής ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) - ΒΑΦΕΙΟΣ ΣΤΥΨΗ ΠΕΤΡΙ ΠΕΤΡΑ ΜΟΛΥΒΟΣ 1. ΜΟΛΥΒΟΣ ("Αλώνια") Αρχή διαδρομής Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι κυκλική με μήκος 24.340 μέτρα, επομένως το σύνολο της

Διαβάστε περισσότερα

0,00 10,40 10,97 11,97 12,30 0,00 10,40 0,57 1,00 0,33 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1 122,71 ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: REGULARITY

0,00 10,40 10,97 11,97 12,30 0,00 10,40 0,57 1,00 0,33 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1 122,71 ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: REGULARITY 1 1 0,00 0,00 10,40 ΚΙ AKOΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο Ο ΜΕΧΡΙ ΣΤΡΟΦΗ ΜΑΝ ΡΑΣ ΣΙΓΑ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΜΟΣ! 2 3 4 5 10,40 10,97 0,57 11,97 1,00 12,30 0,33 ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,00 0,70 0,70 0,90 0,90 2,04 2,04 2,40 2,40 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ 0,00 0,00 0,70 0,70 0,20 0,20 1,14 1,14 0,36 0,36 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

0,00 0,00 0,70 0,70 0,90 0,90 2,04 2,04 2,40 2,40 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ 0,00 0,00 0,70 0,70 0,20 0,20 1,14 1,14 0,36 0,36 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! 1 1 0,00 0,00 RoadBook created using trailmaster 1.0 Off-Road.gr RoadBook created using trailmaster 1.0 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! 1 1 0,00 0,00 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,64 0,92 1,14 1,58 0,00 0,64 0,28 0,22 0,44 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1. 320,98 69,77 2 ώρες ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ

0,00 0,64 0,92 1,14 1,58 0,00 0,64 0,28 0,22 0,44 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1. 320,98 69,77 2 ώρες ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ 1 A' AUTO FESTIVAL - ΘHBA 0,00 ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ 69,77 2 ώρες 1 2 3 4 5 0,00 0,64 0,64 0,92 0,28 1,14 0,22 1,58 0,44 2 A' AUTO FESTIVAL - ΘHBA 3,34 ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ 69,77 2 ώρες 6 7 8 9 10 1,76 4,17 0,83 4,39 0,22

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΑ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΙΓΩΝΑ (ΥΔΡΟΜΥΛΟΙ) - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΕΛΙΑ) - ΒΑΦΕΙΟΣ - ΠΕΤΡΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟΠΗΓΑΔΑ - ΠΕΤΡΑ)

ΠΕΤΡΑ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΙΓΩΝΑ (ΥΔΡΟΜΥΛΟΙ) - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΕΛΙΑ) - ΒΑΦΕΙΟΣ - ΠΕΤΡΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟΠΗΓΑΔΑ - ΠΕΤΡΑ) ΠΕΤΡΑ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΙΓΩΝΑ (ΥΔΡΟΜΥΛΟΙ) - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΕΛΙΑ) - ΒΑΦΕΙΟΣ - ΠΕΤΡΙ ΑΧΙΛΛΕΙΟΠΗΓΑΔΑ - ΠΕΤΡΑ) 1. ΠΕΤΡΑ (ΟΤΕ). Αρχή διαδρομής Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι διάσχισης

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΛΟΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΤΣΙΟΣ»

1 ΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΛΟΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΤΣΙΟΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΕΛΛΕΣ /ΔΙΓΕΝΗΣ ΆΝΩ ΠΟΡΟΪΩΝ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΕΛΛΕΣ και η ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (ΑΠΟΔΡΑΣΙ) με την συνδρομή της ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,09 1,28 1,64 2,09 0,00 0,09 1,19 0,36 0,45 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1 152,88 152,88 ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ

0,00 0,09 1,28 1,64 2,09 0,00 0,09 1,19 0,36 0,45 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1 152,88 152,88 ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ 1 0,00 ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ... ΧΕ ΧΕ ΧΕ... 1 2 3 4 5 0,00 0,09 0,09 1,28 1,19 1,64 0,36 2,09 0,45 ΠΡΟΣ ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ... ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής & ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «6 ος ΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη από τις δύο μεγάλες διαδρομές που

Η πρώτη από τις δύο μεγάλες διαδρομές που ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2 Οικισμός ΥΔΡΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΒΛΥΧΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ Εκκλησάκι ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΙΣΤΙ Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 12,4 χλμ. 4 ώρ. 37 3 & 4 * Η πρώτη από τις δύο μεγάλες διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018 (V.F.T. 2019) 1. ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ VIRGIN FOREST TRAIL 2019

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018 (V.F.T. 2019) 1. ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ VIRGIN FOREST TRAIL 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018 (V.F.T. 2019) Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 11-12-13 Οκτωβρίου 2019 και θα είναι οι παρακάτω: Virgin Forest Ultra Trail (V.F.U.T): 162.651μ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 20 Απρίλιος 2010 12:46 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011 12:31

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 20 Απρίλιος 2010 12:46 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011 12:31 Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος (Δ 260 κ.ε.) γράφει ότι πριν ακόμη υπάρξουν όλα τα άστρα και η σελήνη στον ουρανό ούτε και ακουγόταν το ιερό γένος των Δαναών, υπήρχον μόνο οι Αρκάδες. Ακόμα και αν θεωρήσουμε τα

Διαβάστε περισσότερα

0,00 2,61 7,50 8,76 8,85 0,00 2,61 4,89 1,26 0,09 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α ,61 61,82 2ω20λ ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ:

0,00 2,61 7,50 8,76 8,85 0,00 2,61 4,89 1,26 0,09 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α ,61 61,82 2ω20λ ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ: 1 Β' ΜΕΡΑ - ΤΜ 1: ΑΓ. ΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΡΤΟΤΙΝΑ 0,00 ΧΡΟΝΟΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ! XAΛΑΡΗ ΑΠΛΗ... 61,82 2ω20λ 1 2 3 4 5 0,00 2,61 2,61 7,50 4,89 8,76 1,26 8,85 0,09 ΣΕ 500m ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡ ΙΚΟΒΡΥΣΗ! ΣΙΓΑ!!! 30 km/h 2 Β' ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ Γεωγραφικά στοιχεία Ο Εθνικός Δρυμός Πίνδου, γνωστός και ως Βάλια Κάλντα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτη περιοχή της οροσειράς της Πίνδου στα όρια μεταξύ των νομών Γρεβενών και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

30ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

30ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΣΕΧ Ε ΟΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΟΥ 30ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 19-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Ωράριο Ε χλµ απλών Ολικά Ιδανικός 1ου ΧΛΜ διαδροµων χλµ χρόνος αυτ/του ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 0 ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΛΑΜΙΑ Π.Ε.Λ. 18:15 1 ΗΡΑΚΛΕΙΑ 11.82

Διαβάστε περισσότερα

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 07:00 Αναχώρηση οδικός από τα γραφεία του συλλόγου για Γραβιά 09:30 Ξενάγηση στο Χάνι της Γραβιάς

Διαβάστε περισσότερα

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Λίμνη Δόξα H ορεινή Κορινθία είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Πελλοπονήσιους αλλά και για τους Αθηναίους. Έχει μια σειρά από λίμνες, φυσικές ή τεχνιτές, οι οποίες αλλάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ορειβατική αποστολή στα Ινδικά Ιμαλάια 2016

Ορειβατική αποστολή στα Ινδικά Ιμαλάια 2016 Ορειβατική αποστολή στα Ινδικά Ιμαλάια 2016 Ανάβαση στις κορυφές Stok Kangri 6123μ, Mentok I 6282μ, Mentok II 6248μ και Mentok III 6153μ και προσέγγιση της ασκαρφάλωτης κορυφής Nya Kangri 6480μ μέχρι τα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «7 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια.

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια. Στόχος σου, είναι να φτάσεις στον Κατασκηνωτικό και εκπαιδευτικό Κέντρο «Τα Κονάκια», του Σώµατος Ελληνικού Οδηγισµού στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης Αττικής Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ από τον τόπο σου, θα βρίσκεσαι

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,37 0,47 0,67 0,74 0,00 0,37 0,10 0,20 0,07 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α ,86 114,02 3ω45λ ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ:

0,00 0,37 0,47 0,67 0,74 0,00 0,37 0,10 0,20 0,07 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α ,86 114,02 3ω45λ ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΧΡΟΝΟΣ: 1 1 0,00 0,00 0,37 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ... KAΛΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ! ΣΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ! 2 3 4 5 0,37 0,47 0,10 0,67 0,20 0,74 0,07 2 0,78 6 7 8 9 10 0,04 1,41 0,63 2,62

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας για τη Λέσβο μέσω των Μικρασιατικών παραλίων

Ταξιδεύοντας για τη Λέσβο μέσω των Μικρασιατικών παραλίων Ταξιδεύοντας για τη Λέσβο μέσω των Μικρασιατικών παραλίων Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη μέσω Τουρκίας Αν λάβουμε υπόψη μας ότι: Το οδικό δίκτυο της περιοχής που θα διανύσουμε για να φτάσουμε στο Αϊβαλί είναι πάρα

Διαβάστε περισσότερα

Η Διαδρομή 1 οδηγεί στο ψηλότερο σημείο της

Η Διαδρομή 1 οδηγεί στο ψηλότερο σημείο της ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1 ΧΩΡΑ Μονή ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Κορυφή ΕΡΟΣ (588 μ.) Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 4,4 χλμ. 2 ώρ. 16 4* Η Διαδρομή 1 οδηγεί στο ψηλότερο σημείο της Ύδρας το βουνό Έρος σε υψόμετρο

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου

8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου 8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «8ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου (14χλμ)» Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΣΕΚ ΜΠΟΚΟΤΣ Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Περιπατητικές διαδρομές στο Νέστο, τη Βιστωνίδα και την Ισμαρίδα

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Περιπατητικές διαδρομές στο Νέστο, τη Βιστωνίδα και την Ισμαρίδα 10005334, Λέξεις:958 Συντάκτης:Γιούλτση Π. Επείγον:5 Κατηγορία:Εσωτερικό Είδος:Ειδικό θέμα-ανάλυση Θέματα:Περιβάλλον, Ταξίδια και διαδρομές Θεσσαλονίκη (Ελλάδα), 31/05/2011 10:12 (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ Α ΤΑΞΗ Η ομάδα μας

ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ Α ΤΑΞΗ Η ομάδα μας ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ Α ΤΑΞΗ 2014-15 Η ομάδα μας Μαθητές: Αλπέντζος Θωμάς Αλπέντζος Άγγελος Κοτζάι Δημήτριος Καραδήμας Νεκτάριος Κουζέλης Δημήτριος Κουζέλης Κων/νος Αδαμόπουλος Κων/νος Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,43 1,25 2,17 3,61 0,00 0,43 0,82 0,92 1,44 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΤΑΜΠΕΛΑ: <.. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ STOP!!!

0,00 0,43 1,25 2,17 3,61 0,00 0,43 0,82 0,92 1,44 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΤΑΜΠΕΛΑ: <.. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ STOP!!! 1 2 3 4 5 1 0,00 0,00 0,43 0,43 1,25 0,82 2,17 0,92 3,61 1,44 : ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ "ΑΙΓΛΗ" SNACK BAR ΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΡΓΑ! ΣΤΕΝΟΙ ΡΟΜΟΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ! ΤΑΜΠΕΛΑ: Ο ΟΣ ΒΕΛΛΙΣΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Για να γνωρίσει κάποιος τα Μετέωρα και να βιώσει τη μαγεία του πέτρινου δάσους, ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος είναι να πεζοπορήσει ανάμεσα στους Μετεωρίτικους πύργους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΥΝΟΥ NATURA TRAIL RACE (N.T.R) 2015 ΓΕΝΙΚΑ Για 9 η συνεχή χρονιά ο Δήμος Παρανεστίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και ο Δήμος Λαμιέων προκηρύσσουν τον 2 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run

Διαβάστε περισσότερα

του Χριστόφορου Κουνιάκη

του Χριστόφορου Κουνιάκη του Χριστόφορου Κουνιάκη Η "Κόψη Ναούµ" (AD+, 2500µ), ή "Ξερολάκκι" όπως είναι γνωστότερη, σκαρφαλώθηκε για πρώτη φορά στις 15-16/7/1975 από τους Σ. Σπανούδη - Π. Τυρνινή - Π. Μποτίνη - Ε. Ελευθεριάδη.

Διαβάστε περισσότερα

1o passo Περτουλι - Δεση 16,7 km Συνεχιζοντας τη διαδρομη και μετα απο 91km συνανταμε τη διασταυρωση για Γαρδικι 1ο Σημειο Ελεγχου της ημερας

1o passo Περτουλι - Δεση 16,7 km Συνεχιζοντας τη διαδρομη και μετα απο 91km συνανταμε τη διασταυρωση για Γαρδικι 1ο Σημειο Ελεγχου της ημερας HMEΡΑ 1η ΕΚΚΙΝΗΣΗ Καρδίτσα (πλ. Ελευθερίας) προς Μουζάκι - Γ. Καραϊσκάκη (οδος Φαναρίου) επαρχιακή οδός Καρδίτσας Αργιθέας προς Ελάτη Περτούλι. (Καρδίτσα Περτούλι 1h) 1o passo Περτουλι - Δεση 16,7 km Συνεχιζοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «9 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Ζαχάρως, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ζαχάρως διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου (ενταγμένο στο αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1ης ημερας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1ης ημερας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1ης ημερας Σημειο εκκινησης φετος θα ειναι τα Goodys - BP στην Ανθηλη της Λαμιας εκκινηση μεχρι τις 09:00 το τελευταιο group αναβατων Ξεκιναμε πισω απο τα goodys απο τον παραδρομο της εθνικης

Διαβάστε περισσότερα

EXTREME SPORTS ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

EXTREME SPORTS ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ EXTREME SPORTS ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΛΑΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Ο Eναλλακτικός τουρισμός είναι μια καινούρια φιλοσοφία στον τομέα του τουρισμού και περιλαμβάνει όλες τις μορφές τουρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,70 1,00 1,75 3,00 TRAIL RIDE RAID ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 8/2/2004 ΡΟΜΟΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ 0,00 0,70 0,30 0,75 1,25 ΣΕΛΙ Α 1 98,5 24,2

0,00 0,70 1,00 1,75 3,00 TRAIL RIDE RAID ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 8/2/2004 ΡΟΜΟΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ 0,00 0,70 0,30 0,75 1,25 ΣΕΛΙ Α 1 98,5 24,2 1 RoadBook created using trailmaster 1.0 TRAIL RIDE RAID ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 8/2/2004 1 0,00 0,00 0,70 ΧΩΡΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ Ανατολικό Parking µικρής µαρίνας πιθανή αντίθετη κίνηση οχηµάτων ΡΟΜΟΒΙΒΛΙΟ 2 0,70 1,00 3

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,34 0,70 2,37 2,56 0,00 0,34 0,36 1,67 0,19 ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΕΧΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ? ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!

0,00 0,34 0,70 2,37 2,56 0,00 0,34 0,36 1,67 0,19 ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΕΧΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ? ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ! 1 0,00 ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! 1 2 3 4 5 0,00 0,34 0,34 0,70 0,36 2,37 1,67 2,56 0,19 ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΕΧΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ? ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ! 2 3,42 ΣΙΓΑ ΛΕΜΕΕΕΕ! 6 7 8 9 10 0,86 4,10 0,68 4,40

Διαβάστε περισσότερα

Bansko- Χιονοδρομική. Βαθύλακκος - Δεντράκια - Λιβαδερό Πεζοπορική. Ζαρκαδιά - Μόμα - Αλήκιοϊ- Άντερο - Ζαρκαδιά. Μεσορρόπη - Πηγές Μαραμαρά

Bansko- Χιονοδρομική. Βαθύλακκος - Δεντράκια - Λιβαδερό Πεζοπορική. Ζαρκαδιά - Μόμα - Αλήκιοϊ- Άντερο - Ζαρκαδιά. Μεσορρόπη - Πηγές Μαραμαρά Bansko- Χιονοδρομική Χιονοδρομική Ημερομηνία Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 - Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 Αρχηγός Τσουκαλίδης Γεώργιος τηλ.6944898835 Σάββατο 15:00 Στάδιο Δόξας Βαθύλακκος - Δεντράκια - Λιβαδερό

Διαβάστε περισσότερα

Ας αναζητήσουµε τις φωτογραφίες που λείπουν

Ας αναζητήσουµε τις φωτογραφίες που λείπουν ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΥΣΣΕΑΣ 2 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 3 Ο : 27.4.2008 ΦΥΛΛΟ Δραστηριοτήτων Όνοµα:... Ας αναζητήσουµε τις φωτογραφίες που λείπουν

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί 2012 1 ΓΕΝΙΚΑ

Κανονισμοί 2012 1 ΓΕΝΙΚΑ 1 ΓΕΝΙΚΑ Για 6 η συνεχή χρονιά ο Δήμος Παρανεστίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Παρανεστίου (Κ.Δ.Ε.Π), τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,33 5,08 6,31 7,28 0,00 0,33 4,75 1,23 0,97 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΛΗ ΙΑΣΚΕ ΑΣΗ! ΣΕΛΙ Α 1 222,22 204,94 ΑΠΛΗ 20'

0,00 0,33 5,08 6,31 7,28 0,00 0,33 4,75 1,23 0,97 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΛΗ ΙΑΣΚΕ ΑΣΗ! ΣΕΛΙ Α 1 222,22 204,94 ΑΠΛΗ 20' 1 0,00 ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΛΗ ΙΑΣΚΕ ΑΣΗ! 1 2 3 4 5 0,00 0,33 0,33 5,08 4,75 6,31 1,23 7,28 0,97 ΠΡΟΣ ΧΟΡΕΥΤΟ < ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ! ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΤΕΡΟΥΣ ΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α! ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ... ΧΩΜΑΤΟ ΡΟΜΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πρόσβασης & Χάρτες

Οδηγίες Πρόσβασης & Χάρτες Οδηγίες Πρόσβασης & Χάρτες Παρακαλούμε δείτε τις αναλυτικές οδηγίες για την εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο Lato Boutique από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και αναλυτικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος»

Τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος» ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΧΕΛΜΟΥ Τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος» Το τηλεσκόπιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με το όνομα «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» είναι το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο των Βαλκανίων και το δεύτερο μεγαλύτερο της Ηπειρωτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 1ου MΑΡΑΘΩΝΙΟΥ AΓΩΝΑ OΡΕΙΝΟΥ TΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Χαράδρα του Βίκου - Γεφύρι Κόκκορη Ο ήμος Ζαγορίου διοργανώνει τον 1ο Μαραθώνιο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα