Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 2 4. ΘΕΜΑ : ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ, ΜΕΛΩΝ Ε.Κ.Σ. & Ε.Π.Π. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 2 4. ΘΕΜΑ : ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ, ΜΕΛΩΝ Ε.Κ.Σ. & Ε.Π.Π. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων»"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016 Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 2 4 ΠΡΟΣ : - Περιφερειακούς Εφόρους - Αρχηγούς & Υπαρχηγούς Συστημάτων - Αρχηγούς & Υπαρχηγούς Τμημάτων - Μέλη Ε.Κ.Σ. - Μέλη Ε.Π.Π. ΚΟΙΝ. : - Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου - Εφόρους Γενικής Εφορείας - Κ.Ε.Π.Π.Ε. ΘΕΜΑ : ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ, ΜΕΛΩΝ Ε.Κ.Σ. & Ε.Π.Π. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων» Αγαπητοί μου, Σε εφαρμογή των διατάξεων του Οργανισμού Σ.Ε.Π. (Π.Δ. 71/ Φ.Ε.Κ. 115Α/ ), το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου 2016 καθόρισε τη διαδικασία ανάδειξης των Βαθμοφόρων, Μελών Ε.Κ.Σ. και Μελών Ε.Π.Π. ως μελών της Γενικής Συνέλευσης του Ιδρύματος «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων» για τα έτη 2017 και Οι Αναδείξεις των Βαθμοφόρων για τη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν στα Συνέδρια των Περιφερειακών Εφορειών, τα οποία θα συγκληθούν με ένα εκ των θεμάτων της ημερησίας τους διάταξης την «Ανάδειξη Βαθμοφόρων ως μελών της Γενικής Συνέλευσης του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων», σύμφωνα με τον Κανονισμό Διοίκησης - Οργάνωση και Λειτουργία Σ.Ε.Π. (Μέρος 2 ο, άρθρο 4, παρ. 4.1.). Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί το ετήσιο Συνέδριο προγραμματισμού και αξιολόγησης της Περιφερειακής Εφορείας ή πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία πέραν της 31 ης Δεκεμβρίου 2016, ο Περιφερειακός Έφορος θα συγκαλέσει εκ νέου το Συνέδριο των Βαθμοφόρων για την πραγματοποίηση της Διαδικασίας Ανάδειξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Η Ανάδειξη των Μελών των Ε.Κ.Σ. για τη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κατά Περιφερειακή Εφορεία σύμφωνα με τον Κανονισμό Διοίκησης - Οργάνωση και Λειτουργία Σ.Ε.Π. (Μέρος 2 ο, άρθρο 4, παρ. 4.1.). Η Ανάδειξη των Μελών των Ε.Π.Π. για τη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Εφορεία, σύμφωνα με τη διαδικασία που αναλυτικά παρατίθεται πιο κάτω. κατά Αναλυτικά, η Διαδικασία της Ανάδειξης έχει ως εξής: ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 1, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ , FAX

2 2 Α. ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ 1. Σύγκληση Συνεδρίου Πραγματοποίηση Διαδικασίας Ανάδειξης Το Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ως θέμα η Διαδικασία Ανάδειξης, θα συγκαλέσει ο Περιφερειακός Έφορος με Ανακοίνωσή του, η οποία πρέπει να εκδοθεί το αργότερο δέκα (10) πλήρεις ημέρες πριν τη σύγκλ ηση του Συνεδρίου. Η Ανακοίνωση θα ορίζει τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής, την τριμελή Οργανωτική Επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη οργάνωσης και προετοιμασίας και θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του Συνεδρίου. Η ανακοίνωση αυτή θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στον αρμόδιο Βοηθό Γενικό Έφορο και στην Εφορεία Διοίκησης Γ.Ε. 2. Τόπος Χρόνος Τα Συνέδρια των Περιφερειακών Εφορειών θα πραγματοποιηθούν το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016, σε τόπο που να διευκολύνει την πρόσβαση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. 3. Συμμετοχή Σύμφωνα με τον Οργανισμό του Σ.Ε.Π. (άρθρο 8 παρ. 1Γα/αδ) δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο Διαδικασία Ανάδειξης έχουν οι Βαθμοφόροι της Περιφερειακής Εφορείας που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Σ.Ε.Π. Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία, πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Συνεδρίου η Περιφερειακή Εφορεία θα καταρτίσει πίνακα Βαθμοφόρων, ο οποίος θα επικυρωθεί από την Εφορεία Διοίκησης της Γενικής Εφορείας, με τους έχοντες σύμφωνα με τα παραπάνω δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο Διαδικασία Ανάδειξης. Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα των πέντε (5) ημερών που μεσολαβεί από την κατάρτιση του πίνακα έως την πραγματοποίηση του Συνεδρίου, δεν θα εκδοθούν νέες Εντολές Διοίκησης. Κατόπιν αυτού, καλούνται οι αρμόδιοι Αρχηγοί Συστημάτων να μεριμνήσουν για την έγκαιρη έκδοση νέων Εντολών Διοίκησης ή για την έγκαιρη πρόταση ανανέωσης υφιστάμενων Εντολών Διοίκησης που πρόκειται να λήξουν εντός του ανωτέρω πενθημέρου. Ακόμη, οι Βαθμοφόροι έως την ημέρα της Διαδικασίας Ανάδειξης, πρέπει: Να έχουν απογραφεί για την τρέχουσα προσκοπική περίοδο , να έχουν δηλαδή εκπληρώσει κάθε υποχρέωση καταβολής συνδρομής μέλους προς το Σ.Ε.Π., Να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. εκ συνδρομών ως μέλη προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων και Να μην έχουν οποιαδήποτε άλλη οικονομική οφειλή προς το Σ.Ε.Π. Υπενθυμίζεται ότι οι Περιφερειακοί Έφοροι έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο e-σεπ για τον έλεγχο της Απογραφής και της ισχύος της Εντολής Διοίκησης των Βαθμοφόρων. Η ευθύνη ταυτοποίησης των συμμετεχόντων στο Συνέδριο ανήκει αποκλειστικά στην Εφορευτική Επιτροπή. Η Κεντρική Διοίκηση θα ενημερώσει τους Περιφερειακούς Εφόρους για τα ονόματα των μελών της θητεύουσας και παλαιοτέρων Γ.Σ. τα οποία έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. Οι Περιφερειακοί Έφοροι εξουσιοδοτούνται να εισπράττουν, επί αποδόσει στην Οικονομική Υπηρεσία του Σ.Ε.Π., τις οφειλές με απόδειξη ακόμα και την ημέρα πραγματοποίησης του Συνεδρίου.

3 3 4. Προετοιμασία Οργάνωση Η Περιφερειακή Εφορεία με Ανακοίνωσή της ενημερώνει τους Βαθμοφόρους δέκα (10) πλήρεις ημέρες πριν για τη σύγκληση του Συνεδρίου. Η Ανακοίνωση αναρτάται στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Εφορείας και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα Συστήματα, ώστε οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενημερώσουν αρμοδίως τους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής Βαθμοφόρους και κοινοποιείται στη Γενική Εφορεία. Η Οργανωτική Επιτροπή καταρτίζει πίνακα υποψηφίων Βαθμοφόρων σύμφωνα με τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί στην Περιφερειακή Εφορεία τρεις (3) πλήρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Συνεδρίου. Υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή προτείνονται από τρεις Βαθμοφόρους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο (βλ. συν. Υπόδειγμα 1/Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας Βαθμοφόρου). Η Οργανωτική Επιτροπή φροντίζει επίσης για την εκτύπωση και διανομή στους Συνέδρους του πίνακα των υποψηφίων Βαθμοφόρων της Περιφερειακής Εφορείας και για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διεξαγωγή του Συνεδρίου. 5. Υποψηφιότητες Για την ανάδειξή τους ως Βαθμοφόρων - Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας, δικαιούνται να υποβάλλουν υποψηφιότητα οι Βαθμοφόροι οι οποίοι κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας πληρούν τα προσόντα της παρ. Α.3 της παρούσης (Συμμετοχή) και έχουν επιπλέον: Διετή τουλάχιστον θητεία Βαθμοφόρου και Πτυχίο Σχολής Βασικής Εκπαίδευσης. Οι Περιφερειακοί Έφοροι που έχουν αναδειχθεί για τα καθήκοντά τους καταλαμβάνουν αυτοδίκαια την πρώτη θέση του καταλόγου των αναδειχθέντων Βαθμοφόρων Εκπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση, χωρίς να απαιτείται η υποβολή υποψηφιότητας, για χρόνο ίσο με το χρόνο ισχύος της Εντολής Διοίκησής τους. 6. Διεξαγωγή του Συνεδρίου ή της Διαδικασίας Ανάδειξης Κατά την έναρξη του Συνεδρίου εκλέγεται (δι ανατάσεως της χειρός) από τους παρόντες Βαθμοφόρους τριμελές Προεδρείο, το οποίο έχει την παράλληλη ιδιότητα της Εφορευτικής Επιτροπής. Όσοι έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα δεν μπορούν να καταλάβουν θέση στο Προεδρείο. Οι παρόντες Βαθμοφόροι επικυρώνουν τους αντίστοιχους πίνακες συμμετεχόντων στο Συνέδριο και των υποψηφίων για ανάδειξη, που έχει καταρτίσει η Οργανωτική Επιτροπή. Θέματα διαδικαστικά που αναφύονται κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αντιμετωπίζονται από το Προεδρείο και σε περίπτωση ενστάσεως το θέμα επιλύεται οριστικά από το σύνολο των παρόντων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 7. Ανάδειξη Εκπροσώπων Ο αριθμός των προς ανάδειξη Βαθμοφόρων, είναι εκείνος που ορίζεται από την Κεντρική Διοίκηση σύμφωνα με την καθοριζόμενη στο αρ. 8, παρ. 1Γα/αα του Οργανισμού Σ.Ε.Π. διαδικασία και θα γνωστοποιηθεί με σχετική Εγκύκλιο του Γενικού Εφόρου. Η διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων είναι μυστική.

4 4 Κάθε Σύνεδρος Βαθμοφόρος έχει δικαίωμα να εκφράσει την προτίμησή του για τόσους υποψήφιους, όσους η Περιφερειακή Εφορεία του δικαιούται να αναδείξει, εκτός μιας θέσης που καταλαμβάνει αυτοδικαίως ο αναδεδειγμένος Περιφερειακός Έφορος. Ο Περιφερειακός Έφορος φροντίζει για την όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, καθώς αναβολή του Συνεδρίου λόγω μη απαρτίας αποκλείεται. Οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία ανάδειξης καθορίζονται από την Εφορευτική Επιτροπή. Μετά τη λήξη της Διαδικασίας Ανάδειξης, η Εφορευτική Επιτροπή ενεργεί καταμέτρηση των προτιμήσεων, καταρτίζει τον Πίνακα των Βαθμοφόρων Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π. κατά τη σειρά επιτυχίας τους και συντάσσει το σχετικό Πρακτικό (βλ. συν. Υπόδειγμα αρ.2). Σε περίπτωση ισοψηφίας διενεργείται από την Εφορευτική Επιτροπή κλήρωση για τον καθορισμό της σειράς όσων ισοψήφησαν, η οποία και αναφέρεται στο Πρακτικό. Το Πρακτικό των αποτελεσμάτων αποστέλλεται με FAX ( ) ή ηλεκτρονικά στη Γενική Εφορεία το αργότερο τρεις (3) ημέρες μετά από την πραγματοποίηση του Συνεδρίου εκάστης Περιφερειακής Εφορείας με μέριμνα του Περιφερειακού Εφόρου, προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του να εγγράψει τους αναδειχθέντες Βαθμοφόρους στο Μητρώο Μελών της Γενικής Συνέλευσης. Τα πρωτότυπα Πρακτικά αποστέλλονται ταχυδρομικά στη Γενική Εφορεία (Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Πτολεμαίων Αθήνα) με την ένδειξη «Πρακτικά Αναδείξεων Βαθμοφόρων Μελών Γ.Σ. Π.Ε.». Επισημαίνεται ότι δεν θα παραλαμβάνονται Πρακτικά Ανάδειξης τα οποία δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα, ως προς τα στοιχεία των αναδειχθέντων Μελών και ιδίως ως προς τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, , διεύθυνση κ.λπ.). Τα υλικά του Συνεδρίου και αντίγραφα των Πρακτικών αποστέλλονται στην Εφορεία Διοίκησης Γ.Ε. και φυλάσσονται για διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σύμφωνα με τον Οργανισμό Σ.Ε.Π., άρθρο 8 παρ.1γα/αγ, οι Βοηθοί Γενικοί Έφοροι, οι Έφοροι Κλάδων, Ειδικοτήτων ή Υπηρεσιών της Γενικής Εφορείας, καθώς και οι Αρχηγοί και τα Επιτελεία των Προσκοπικών Κέντρων ΠΥ-ΒΑ, Αγίου Ανδρέα, «Δημήτριος ΡΑΝ Αλεξάτος» Παρνασσού και Διεθνούς Ναυταθλητικού Ναυτοπροσκοπικού Κέντρου ΔΕΛΤΑ Φαλήρου, συμμετέχουν και αναδεικνύονται από το Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας όπου έχουν απογραφεί. Σε περίπτωση κατά την οποία ένας Βαθμοφόρος είναι κάτοχος περισσοτέρων της μιας Εντολής Διοίκησης συμμετέχει στο Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας όπου έχει απογραφεί. Β. ΜΕΛΗ Ε.Κ.Σ. 1. Ανακοίνωση πραγματοποίησης Διαδικασίας Ανάδειξης Ο Περιφερειακός Έφορος με Ανακοίνωσή του, η οποία πρέπει να εκδοθεί το αργότερο δέκα (10) πλήρεις ημέρες πριν τη Διαδικασία Ανάδειξης, ορίζει τόπο, ημερομηνία, ώρα και διάρκεια διεξαγωγής, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Διαδικασία Ανάδειξης των Μελών Ε.Κ.Σ. Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π. Επιπροσθέτως, ορίζει τριμελή Οργανωτική Επιτροπή αποτελούμενη από τον Περιφερειακό Έφορο, τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο και τον Έφορο Διοίκησης της Περιφερειακής Εφορείας ή

5 5 άλλο Έφορο του Επιτελείου της Περιφερειακής Εφορείας. Η ανακοίνωση αυτή θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στον αρμόδιο Βοηθό Γενικό Έφορο και στην Εφορεία Διοίκησης Γ.Ε. 2. Τόπος Χρόνος Η Διαδικασία Ανάδειξης θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016, σε τόπο που να διευκολύνει την πρόσβαση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο χρόνος πρέπει να μην είναι περιορισμένος (2-3 ώρες) ώστε να διευκολυνθούν όλα τα Μέλη των Ε.Κ.Σ. να λάβουν μέρος. 3. Συμμετοχή Σύμφωνα με τον Κανονισμό Διοίκησης, δικαίωμα Συμμετοχής στη Διαδικασία Ανάδειξης έχουν τα Μέλη των Ε.Κ.Σ. των Συστημάτων και της οικείας Περιφερειακής Εφορείας, καθώς και των Προσκοπικών Κέντρων που ανήκουν στην οικεία Περιφερειακή Εφορεία και έχουν διορισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. ή την Περιφερειακή Εφορεία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, τουλάχιστον πέντε ( 5) πλήρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Συνεδρίου και περιλαμβάνονται στον πίνακα Μελών Ε.Κ.Σ. τον οποίο καταρτίζει η Περιφερειακή Εφορεία και επικυρώνει η Εφορεία Διοίκησης της Γενικής Εφορείας. Ακόμη, τα μέλη Ε.Κ.Σ. έως την ημέρα πραγματοποίησης της Διαδικασίας Ανάδειξης πρέπει: Να έχουν απογραφεί για την τρέχουσα προσκοπική περίοδο , να έχουν δηλαδή εκπληρώσει κάθε υποχρέωση καταβολής συνδρομής μέλους προς το Σ.Ε.Π., Να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. εκ Συνδρομών ως μέλη προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων και Να μην έχουν οποιαδήποτε άλλη οικονομική οφειλή προς το Σ.Ε.Π. Υπενθυμίζεται ότι οι Περιφερειακοί Έφοροι έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο e-σεπ για τον έλεγχο της Απογραφής και της ισχύος του Διορισμού των Μελών Ε.Κ.Σ. Η ευθύνη ταυτοποίησης των συμμετεχόντων στη Διαδικασία Ανάδειξης ανήκει αποκλειστικά στην Εφορευτική Επιτροπή. Η Κεντρική Διοίκηση θα ενημερώσει τους Περιφερειακούς Εφόρους με τα ονόματα των μελών της θητεύουσας και παλαιοτέρων Γ.Σ. τα οποία έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. Οι Περιφερειακοί Έφοροι εξουσιοδοτούνται να εισπράττουν, επί αποδόσει στην Οικονομική Υπηρεσία του Σ.Ε.Π., τις οφειλές με απόδειξη ακόμα και την ημέρα πραγματοποίησης της Ανάδειξης. 4. Προετοιμασία Οργάνωση Η Περιφερειακή Εφορεία με Ανακοίνωσή της ενημερώνει τα μέλη Ε.Κ.Σ. δέκα ( 10) πλήρεις ημέρες πριν τη Διαδικασία Ανάδειξης. Η Ανακοίνωση αναρτάται στον δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Εφορείας και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα Συστήματα ώστε οι Αρχηγοί Συστημάτων να ενημερώσουν αρμοδίως τα έχοντα δικαίωμα συμμετοχής μέλη Ε.Κ.Σ. και κοινοποιείται στη Γενική Εφορεία. Η Οργανωτική Επιτροπή καταρτίζει πίνακα υποψηφίων Μελών Ε.Κ.Σ. σύμφωνα με τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί στην Περιφερειακή Εφορεία τρεις (3) πλήρεις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της Διαδικασίας Ανάδειξης. Υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή προτείνονται από τρία (3) Μέλη Ε.Κ.Σ. που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Διαδικασία Ανάδειξης (βλ. συν υπόδειγμα αρ. 3/Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας Μέλους Ε.Κ.Σ.).

6 6 Η Οργανωτική Επιτροπή φροντίζει επίσης για την εκτύπωση και διανομή στους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής στη Διαδικασία Ανάδειξης, του πίνακα των υποψηφίων Μελών Ε.Κ.Σ.- Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Π. και για όλες τις λεπτομέρειες, που αφορούν στη διεξαγωγή της Διαδικασίας Ανάδειξης. 5. Υποψηφιότητες Για την ανάδειξη των Μελών Ε.Κ.Σ. - Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Π. δικαιούνται να υποβάλλουν υποψηφιότητα τα Μέλη Ε.Κ.Σ. που κατά την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας πληρούν τα προσόντα της παρ. Β.3 της παρούσης (Συμμετοχή) και έχουν επιπλέον διετή τουλάχιστον θητεία ως Μέλη Ε.Κ.Σ. Συστημάτων ή Εφορειών, με ισχύοντα διορισμό κατά το τελευταίο έτος προ της ημερομηνίας ανάδειξης. 6. Διεξαγωγή της Διαδικασίας Ανάδειξης Κατά την έναρξη της Διαδικασίας Ανάδειξης εκλέγεται (δι ανατάσεως της χειρός) από τα παρόντα Μέλη Ε.Κ.Σ. τριμελής Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία δεν μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα. Τα παρόντα Μέλη Ε.Κ.Σ. επικυρώνουν τους αντίστοιχους πίνακες συμμετεχόντων στη Διαδικασία Ανάδειξης και των υποψηφίων για ανάδειξη, που έχει καταρτίσει η Οργανωτική Επιτροπή. Θέματα διαδικαστικά που αναφύονται κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αντιμετωπίζονται από την Εφορευτική Επιτροπή και σε περίπτωση ενστάσεως το θέμα επιλύεται οριστικά από το σύνολο των παρόντων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 7. Ανάδειξη Εκπροσώπων Ο αριθμός των προς ανάδειξη Μελών Ε.Κ.Σ., είναι εκείνος που ορίζεται από την Κεντρική Διοίκηση σύμφωνα με την καθοριζόμενη στο αρ. 8 παρ. 1Γβ του Οργανισμού Σ.Ε.Π. διαδικασία και θα γνωστοποιηθεί με σχετική Εγκύκλιο του Γενικού Εφόρου. Η διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων είναι μυστική. Κάθε Μέλος Ε.Κ.Σ. έχει δικαίωμα να εκφράσει την προτίμησή του για τόσους υποψήφιους, όσους η Περιφερειακή Εφορεία δικαιούται να αναδείξει. Ο Περιφερειακός Έφορος φροντίζει για την όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, καθώς αναβολή της Διαδικασίας Ανάδειξης λόγω μη απαρτίας αποκλείεται. Οι λεπτομέρειες για τη Διαδικασία Ανάδειξης καθορίζονται από την Εφορευτική Επιτροπή. Αμέσως μετά τη λήξη της Διαδικασίας Ανάδειξης, η Εφορευτική Επιτροπή ενεργεί καταμέτρηση των προτιμήσεων, καταρτίζει τον Πίνακα των Μελών Ε.Κ.Σ. Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π. κατά τη σειρά επιτυχίας τους και συντάσσει το σχετικό Πρακτικό (βλ. συν.υπόδειγμα αρ. 4). Σε περίπτωση ισοψηφίας διενεργείται από την Εφορευτική Επιτροπή κλήρωση για τον καθορισμό της σειράς όσων ισοψήφησαν, η οποία και αναφέρεται στο Πρακτικό. Το Πρακτικό των αποτελεσμάτων αποστέλλεται με FAX ( ) ή ηλεκτρονικά (dxasilidi@sep.org.gr) στη Γενική Εφορεία το αργότερο τρεις (3) ημέρες μετά από την πραγματοποίηση του Συνεδρίου ή της Διαδικασίας Ανάδειξης εκάστης Περιφερειακής Εφορείας με μέριμνα του Περιφερειακού Εφόρου, προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του να

7 7 εγγράψει τα αναδειχθέντα Μέλη Ε.Κ.Σ. στο Μητρώο Μελών της Γενικής Συνέλευσης. Τα πρωτότυπα Πρακτικά αποστέλλονται ταχυδρομικά στη Γενική Εφορεία (Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Πτολεμαίων Αθήνα) με την ένδειξη «Πρακτικά Αναδείξεων Μελών Ε.Κ.Σ.- Μελών Γ.Σ. Π.Ε.». Επισημαίνεται ότι δεν θα παραλαμβάνονται Πρακτικά Ανάδειξης τα οποία δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα, ως προς τα στοιχεία των αναδειχθέντων Μελών και ιδίως ως προς τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, e - mail, διεύθυνση κ.λπ.). Τα υλικά της διαδικασίας ανάδειξης και αντίγραφα των Πρακτικών αποστέλλονται στην Εφορεία Διοίκησης Γ.Ε. και φυλάσσονται για διάστημα έξι ( 6) μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Γ. ΜΕΛΗ Ε.Π.Π. 1. Ανάδειξη δύο (2) Μελών της ΚΕΠΠΕ Η Κ.Ε.Π.Π.Ε. εκλέγει μετά από μυστική ψηφοφορία δύο (2) μέλη που θα την εκπροσωπήσουν στη Γενική Συνέλευση σε ειδική συνεδρίασή της, στην οποία υποχρεωτικά παρίσταται ο Σύμβουλος του Δ.Σ./Σ.Ε.Π. που έχει οριστεί ως μέλος της Κ.Ε.Π.Π.Ε. 2. Ανακοίνωση πραγματοποίησης Διαδικασίας Ανάδειξης δέκα οκτώ (18) μελών Ε.Π.Π. Ο Περιφερειακός Έφορος ορίζει με Ανακοίνωσή του, η οποία πρέπει να εκδοθεί το αργότερο δέκα (10) πλήρεις ημέρες πριν τη Διαδικασία Ανάδειξης, τόπο, ημερομηνία, ώρα και διάρκεια διεξαγωγής, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Διαδικασία Ανάδειξης των Μελών Ε.Π.Π. Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π., καθώς και τριμελή Οργανωτική Επιτροπή αποτελούμενη από τον Περιφερειακό Έφορο, τον Έφορο Διοίκησης της Περιφερειακής Εφορείας και τον Έφορο Παλαιών Προσκόπων ή άλλο Έφορο του Επιτελείου της Περιφερειακής Εφορείας. Η ανακοίνωση αυτή θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στον αρμόδιο Βοηθό Γενικό Έφορο και στην Εφορεία Διοίκησης Γ.Ε. 3. Τόπος Χρόνος Η Διαδικασία Ανάδειξης θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016, σε τόπο που να διευκολύνει την πρόσβαση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο χρόνος πρέπει να μην είναι περιορισμένος (2-3 ώρες) ώστε να διευκολυνθούν όλα τα Μέλη των Ε.Π.Π. να λάβουν μέρος. 4. Συμμετοχή Δικαίωμα Συμμετοχής στη Διαδικασία Ανάδειξης έχουν τα Μέλη των Ε.Π.Π. που ανήκουν διοικητικά στην οικεία Περιφερειακή Εφορεία και λειτουργούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Παλαιών Προσκόπων και περιλαμβάνονται στον πίνακα Μελών Ε.Π.Π., τον οποίο καταρτίζει η Περιφερειακή Εφορεία και επικυρώνει η Εφορεία Διοίκησης της Γενικής Εφορείας. Ακόμη, τα μέλη Ε.Π.Π. έως την ημέρα πραγματοποίησης της Διαδικασίας Ανάδειξης, πρέπει: Να έχουν απογραφεί για την τρέχουσα προσκοπική περίοδο , να έχουν δηλαδή εκπληρώσει κάθε υποχρέωση καταβολής συνδρομής μέλους προς το Σ.Ε.Π., Να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. εκ Συνδρομών ως μέλη προηγουμένων Γενικών Συνελεύσεων και Να μην έχουν οποιαδήποτε άλλη οικονομική οφειλή προς το Σ.Ε.Π.

8 8 Υπενθυμίζεται ότι οι Περιφερειακοί Έφοροι έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο e-σεπ για τον έλεγχο της Απογραφής των Μελών Ε.Π.Π. Η ευθύνη ταυτοποίησης των συμμετεχόντων στη Διαδικασία Ανάδειξης ανήκει αποκλειστικά στην Εφορευτική Επιτροπή. Η Κεντρική Διοίκηση θα ενημερώσει τους Περιφερειακούς Εφόρους με τα ονόματα των μελών της θητεύουσας και παλαιοτέρων Γ.Σ. τα οποία έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς το Σ.Ε.Π. Οι Περιφερειακοί Έφοροι εξουσιοδοτούνται να εισπράττουν, επί αποδόσει στην Οικονομική Υπηρεσία του Σ.Ε.Π., τις οφειλές με απόδειξη ακόμα και την ημέρα πραγματοποίησης της Ανάδειξης. 5. Προετοιμασία Οργάνωση Υποψηφιότητες Η Περιφερειακή Εφορεία με Ανακοίνωσή της ενημερώνει τα μέλη των Ε.Π.Π. δέκα (10) πλήρεις ημέρες πριν τη Διαδικασία Ανάδειξης. Η Ανακοίνωση αναρτάται στον δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Εφορείας και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις Ε.Π.Π., ώστε οι Αρχηγοί τους να ενημερώσουν αρμοδίως τα έχοντα δικαίωμα συμμετοχής μέλη Ε.Π.Π. και κοινοποιείται στη Γενική Εφορεία. Η Οργανωτική Επιτροπή καταρτίζει πίνακα υποψηφίων Μελών Ε.Π.Π. σύμφωνα με τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί στην Περιφερειακή Εφορεία τρεις (3) ημέρες πριν τη Διαδικασία Ανάδειξης. Υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή προτείνονται από τρία (3) μέλη Ε.Π.Π. που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Διαδικασία Ανάδειξης (βλ. συν. Υπόδειγμα αρ. 5/Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας Μέλους Ε.Π.Π. Η Οργανωτική Επιτροπή φροντίζει επίσης για την εκτύπωση και διανομή στους έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στη Διαδικασία Ανάδειξης του πίνακα των υποψηφίων Μελών Ε.Π.Π. Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π. και για όλες τις λεπτομέρειες, που αφορούν στη διεξαγωγή της Διαδικασίας Ανάδειξης. 6. Διεξαγωγή της Διαδικασίας Ανάδειξης Κατά την έναρξη της Διαδικασίας Ανάδειξης εκλέγεται (δι ανατάσεως της χειρός) από τα παρόντα Μέλη Ε.Π.Π. τριμελής Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία δεν μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα. Θέματα διαδικαστικά που αναφύονται κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αντιμετωπίζονται από την Εφορευτική Επιτροπή και σε περίπτωση ενστάσεως το θέμα επιλύεται οριστικά από το σύνολο των παρόντων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 7. Ανάδειξη Εκπροσώπων Ο αριθμός των προς ανάδειξη Μελών Ε.Π.Π. που αναλογούν σε κάθε Περιφερειακή Εφορεία είναι εκείνος που ορίζεται από την Κεντρική Διοίκηση, σύμφωνα με το άρ. 8 παρ.1γγ και 1Γδ του Οργανισμού Σ.Ε.Π. και θα γνωστοποιηθεί με σχετική Εγκύκλιο του Γενικού Εφόρου. Η διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων είναι μυστική. Κάθε Μέλος Ε.Π.Π. έχει δικαίωμα να εκφράσει την προτίμησή του για τόσους υποψήφιους, όσους η Περιφερειακή Εφορεία δικαιούται να αναδείξει. Ο Περιφερειακός Έφορος φροντίζει για την όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, καθώς αναβολή της Διαδικασίας Ανάδειξης λόγω μη απαρτίας αποκλείεται. Οι λεπτομέρειες για τη Διαδικασία Ανάδειξης καθορίζονται από την Εφορευτική Επιτροπή.

9 9 Αμέσως μετά τη λήξη της Διαδικασίας Ανάδειξης, η Εφορευτική Επιτροπή ενεργεί καταμέτρηση των προτιμήσεων, καταρτίζει τον Πίνακα των Μελών Ε.Π.Π. Εκπροσώπων της Περιφερειακής Εφορείας στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π. κατά τη σειρά επιτυχίας τους και συντάσσει το σχετικό Πρακτικό (βλ. συν. Υπόδειγμα αρ. 6). Σε περίπτωση ισοψηφίας διενεργείται από την Εφορευτική Επιτροπή κλήρωση για τον καθορισμό της σειράς όσων ισοψήφησαν, η οποία και αναφέρεται στο Πρακτικό. Το Πρακτικό των αποτελεσμάτων αποστέλλεται με FAX ( ) ή ηλεκτρονικά στη Γενική Εφορεία το αργότερο τρεις (3) ημέρες μετά από την πραγματοποίηση του Συνεδρίου ή της Διαδικασίας Ανάδειξης εκάστης Περιφερειακής Εφορείας με μέριμνα του Περιφερειακού Εφόρου, προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του να εγγράψει τα αναδειχθέντα Μέλη Ε.Π.Π. στο Μητρώο Μελών της Γενικής Συνέλευσης. Τα πρωτότυπα Πρακτικά αποστέλλονται ταχυδρομικά στη Γενική Εφορεία (Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Πτολεμαίων Αθήνα) με την ένδειξη «Πρακτικά Αναδείξεων Μελών Ε.Π.Π.- Μελών Γ.Σ. Π.Ε.». Επισημαίνεται ότι δεν θα παραλαμβάνονται Πρακτικά Ανάδειξης τα οποία δεν είναι πλήρως συμπληρωμένα, ως προς τα στοιχεία των αναδειχθέντων Μελών και ιδίως ως προς τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, e - mail, διεύθυνση κ.λπ.). Τα υλικά της διαδικασίας ανάδειξης και αντίγραφα των Πρακτικών αποστέλλονται στην Εφορεία Διοίκησης Γ.Ε. και φυλάσσονται για διάστημα έξι ( 6) μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Διευκρινίζεται ότι όπου στην παρούσα Εγκύκλιο γίνεται αναφορά σε προθεσμία πλήρων ημερών, για τον υπολογισμό της δεν προσμετρώνται η ημέρα πραγματοποίησης της σχετικής κάθε φορά ενέργειας (π.χ. έκδοση Ανακοίνωσης, έγκριση Εντολής, υποβολή υποψηφιότητας κ.ά.) και η ημέρα πραγματοποίησης της Διαδικασίας Ανάδειξης. Για παράδειγμα, αν το Συνέδριο διεξαχθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, η ανακοίνωση εκδίδεται, αναρτάται και αποστέλλεται στους Αρχηγούς Συστήματος και στη Γενική Εφορεία, μέχρι την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 24:00 (προθεσμία 10 ημερών). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Βαθμοφόροι των οποίων η εντολή διοίκησης έχει εγκριθεί ηλεκτρονικά από τη Γενική Εφορεία μέχρι τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 24:00 ( προθεσμία 5 ημερών) και οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 24:00 (προθεσμία 3 ημερών). Για κάθε ζήτημα που ανακύπτει σχετικά με την εφαρμογή της Εγκυκλίου αυτής πρέπει να ενημερώνεται αμέσως ο Γενικός Έφορος, προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Π. ως αρμόδιο σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 1Γδ του Οργανισμού, να επιλαμβάνεται έγκαιρα και να δίνει τις απαραίτητες οριστικές λύσεις. Τέλος, επισημαίνεται ότι βάσει του Κανονισμού Διοίκησης η παρούσα Εγκύκλιος έχει ισχύ Κανονισμού και συνεπώς, επειδή αφορά ειδικότερο θέμα, εφαρμόζεται και υπερισχύει τυχόν γενικότερων διατάξεων που περιλαμβάνονται σε άλλους Κανονισμούς του Σ.Ε.Π. Παρακαλώ για την πιστή εφαρμογή των διατάξεων της Εγκυκλίου αυτής. Ο Γενικός Έφορος Θοδωρής Ν. Κεφαλάς ΣΥΝ.: Έξι (6) Υποδείγματα

10 10 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΡ. 1 Προς την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου της Π.Ε.. Ημερομηνία: Ο/Η υπογραφόμενος/η...έλαβα γνώση για τη σύγκλιση του Συνεδρίου της Π.Ε. και υποβάλλω υποψηφιότητα για την ανάδειξή μου ως μέλους της Γ.Σ./ΣΕΠ. Ο/Η Δηλών/ούσα ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: Α.Μ. ΜΕΛΟΥΣ ΣΕΠ:. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Ηλικία 18 ετών συμπληρωμένων 2ετής προϋπηρεσία Βαθμοφόρου Ταμειακή Τακτοποίηση Συνδρομή τρέχοντος έτους Πτυχίο ΣΒΕΒ Ελληνική Ιθαγένεια ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εντολές Διοικήσεως τελευταίας διετίας Ισχύουσα Ο.Ε.Δ.. ΠΤΥΧΙΑ ΣΒΕΒ.. ΑΠΟ Έτος Έτος Ο/Η Δηλών/ούσα ΕΩΣ..

11 11 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΡ. 2 Ε.Π... Π.Ε... ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΕΠ (ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΒΟΗΘΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ) 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ:. 3. Α) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:. Β) ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ: 4. Α) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ: Β) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΚΥΡΩΝ/ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ:... (ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ: ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 4Α + 4Β ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 3Β) 5. ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Α.Γ.Μ. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΕΠ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝΤΕΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ) Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Α.Μ. ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

12 12 7. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Στην περίπτωση των ισοψηφησάντων.. διενεργήθηκε κλήρωση και το αποτέλεσμά της ήταν.. Ημερομηνία Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ... ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ

13 13 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΡ. 3 Ημερομηνία: Προς την Οργανωτική Επιτροπή της Διαδικασίας Ανάδειξης των μελών Ε.Κ.Σ... Ο/Η υπογραφόμενος/η...έλαβα γνώση για τη σύγκλιση της διαδικασίας ανάδειξης των Μελών Ε.Κ.Σ. και υποβάλλω υποψηφιότητα για την ανάδειξή μου ως μέλους της Γ.Σ./ΣΕΠ. Ο/Η Δηλών/ούσα ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: Α.Μ. ΜΕΛΟΥΣ ΣΕΠ:. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 2ετής προϋπηρεσία ως μέλος Ε.Κ.Σ. Ταμειακή Τακτοποίηση Συνδρομή τρέχοντος έτους Ελληνική Ιθαγένεια ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Διορισμοί τελευταίας διετίας Α)... Β) Γ) Ισχύον Διορισμός. ΑΠΟ ΕΩΣ.. Ο/Η Δηλών/ούσα

14 14 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΡ. 4 Π.Ε... ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Κ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΕΠ (ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΒΟΗΘΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ) 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ: 2. Α) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:. Β) ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ: 3. Α) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ: Β) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΚΥΡΩΝ/ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ: (ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ: ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 3Α + 3Β ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 2Β) 4. ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ) Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Α.Μ. ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

15 15 5. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Στην περίπτωση των ισοψηφησάντων διενεργήθηκε κλήρωση και το αποτέλεσμά της ήταν Ημερομηνία Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ... ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ

16 16 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΡ. 5 Προς την Οργανωτική Επιτροπή της Διαδικασίας Ανάδειξης των μελών Ε.Π.Π... Ημερομηνία: Ο/Η υπογραφόμενος/η...έλαβα γνώση για τη σύγκλιση της διαδικασίας ανάδειξης των Μελών Ε.Π.Π. και υποβάλλω υποψηφιότητα για την ανάδειξή μου ως μέλους της Γ.Σ./ΣΕΠ. Ο/Η Δηλών/ούσα ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: Α.Μ. ΜΕΛΟΥΣ ΣΕΠ:. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Ταμειακή Τακτοποίηση Συνδρομή τρέχοντος έτους Ελληνική Ιθαγένεια Ο/Η Δηλών/ούσα

17 17 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΡ. 7 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Π.Π. ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΕΠ (ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΒΟΗΘΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ) 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ: 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ:. 3. Α) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:. Β) ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ: 4. Α) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ: Β) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΚΥΡΩΝ/ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ:... (ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ: ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 4Α + 4Β ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 3Β) 5. ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Α..Μ. ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΕΠ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

18 18 6. ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ) Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Α.Μ. ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Ημερομηνία Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ... ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. Εγκρίθηκε την 15 η Μαΐου 1999 ΜΕΡΟΣ 1ο - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ 1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Το ΣΕΠ για την πραγματοποίηση του σκοπού του, απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. Μάιος 1999 Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Μέρος Άρθρο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Περιεχόμενο 1 ΒΕ 3 31-12-2004 5 ο Όλο το 5 ο μέρος του παρόντος (περί οικονομικής διαχείρισης)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. (Τροποποίηση 1 ου Μέρους Ιούλιος 2004)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. (Τροποποίηση 1 ου Μέρους Ιούλιος 2004) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. (Τροποποίηση 1 ου Μέρους Ιούλιος 2004) Μάϊος 1999 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΟΣ 1 ο - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ 5 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 5 2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 Ελληνική ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ Ελληνική ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 41202 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1. Κανόνες για την Εκλογή Εκπροσώπων στο

Διαβάστε περισσότερα

Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/85 Αρ. 53

Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/85 Αρ. 53 Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/85 Αρ. 53 (Διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 2 1 β του Ν.2621 /1998) Ν.2621 23.6.98 (Φ.Ε.Κ. 136/Α ) Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2018

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2018 TAMEIO ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΟΝΙΚΗΣ - ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ευπόλιδος 8 Αθήνα 10551 Τηλ. 2103240791 FAX 2103248004 email : info@tapiltat.gr / www.tapiltat.gr ΑΡΙΘ..ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Μητρώου 1551, Αρ. Απόφασης 781/2000 T.Θ. 1385, Τ.Κ. 70013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ. 2810391778, Fax 2810391481 E-mail seite@admin.forth.gr, Web site

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. ΘΕΜΑ: Ηλεκτρονική Απογραφή προσκοπικής χρονιάς

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. ΘΕΜΑ: Ηλεκτρονική Απογραφή προσκοπικής χρονιάς ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 18 Αυγούστου 2017 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11 ΑΠΟ : ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Εφορεία Διοίκησης - Αρχηγούς Συστημάτων - Περιφερειακούς Εφόρους - Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών

Διαβάστε περισσότερα

(με τη φροντίδα της Γραμματείας του οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο

(με τη φροντίδα της Γραμματείας του οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τ Μ Η Μ Α ΧΗΜΕΙΑΣ Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Πληροφορίες : ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ Τηλέφωνο:2810545131 * FAX:2810545164 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων

Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων Α.Π. Δ4 / 662 / 23-12-1998 ΥΠ.Ε.Π.Θ. (διορθωμένη σύμφωνα με την από 20-1-1999 εγκύκλιο) Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 ν.1566/1985

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1. ΚΟΙΝ. : - Εφόρους Γενικής Εφορείας - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.)

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1. ΚΟΙΝ. : - Εφόρους Γενικής Εφορείας - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Ε Π Ε Ι Γ Ο Υ Σ Α Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2017 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1 ΠΡΟΣ : - Αρχηγούς Συστημάτων - Περιφερειακούς Εφόρους - Αρχηγούς Προσκοπικών Κέντρων - Προέδρους & Ταμίες Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης

Διαβάστε περισσότερα

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ Μ Η Μ Α Β Ι Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.biology.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Πληροφορίες : Μαρία Σμυρνάκη Τηλέφωνο:2810394401 * FAX:2810394404

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έδεσσα 21.03.2016 3η Υ. ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Αρ. Πρ. ΓΔ/οικ.2798 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ NM EΔΕΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΡΟΣ Ταχ. Δ/νση :Τέρμα Εγνατίας Όπως πίνακας αποδεκτών Τ.Κ :58200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ MEDAC

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ MEDAC ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ MEDAC ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΤΑ ΜΕΛΗ Αρθρο 1 Γενικά 1.1 Σύμφωνα με το άρθρο 3.1 του Καταστατικού, αιτήματα προσχώρησης θα πρέπει να υποβάλλονται στην Γραμματεία του MEDAC η οποία θα φροντίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 1 β του Ν.2621/1998, β) το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται

Διαβάστε περισσότερα

Δ4/662α/ ΥΠ.Ε.Π.Θ.

Δ4/662α/ ΥΠ.Ε.Π.Θ. Δ4/662α/23-12-1998 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 1 β του Ν.2621 /1998, β) το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων-Βόλος Τ.Κ. 38221 Τηλ.24210-74579 E-mail:deanhum@uth.gr Αρ. πρωτ.: 445 Βόλος, 21 Νοεμβρίου 2017 Προς: Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1. Η ανάπτυξη τακτικής και στενής συνεργασίας με γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, σωματεία, επαγγελματικούς συλλόγους και τοπική αυτοδιοίκηση. 2. Η ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείας Σχολής) ΡΕΘΥΜΝΟ

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείας Σχολής) ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Η Κ Ο Σ Μ Η Τ Ο Ρ Α Σ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://phl.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ Πληροφορίες: Σ. Κρητικάκη Τηλέφωνο:2831077336 * FAX:2831077338

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, Κρήτη GR , Heraklion, Crete, GREECE. Προς:

Ηράκλειο, Κρήτη GR , Heraklion, Crete, GREECE. Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ UNIVERSITY OF CRETE ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ DEPARTMENT OF MATERIALS SCIENCE AND TECHNOLOGY 70 013 Ηράκλειο, Κρήτη GR-700 13, Heraklion, Crete, GREECE ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10/ Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Εφόρους Γενικής Εφορείας

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10/ Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Εφόρους Γενικής Εφορείας ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Αθήνα, 31 Αυγούστου 2018 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10/ 2018 ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: Εφορεία Διοίκησης - Αρχηγούς Συστημάτων - Περιφερειακούς Εφόρους - Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/ : Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/ : Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/30 9 1985: Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις Άρθρο 53 Συγκρότηση οργανώσεων 1. Η συμμετοχή εκπροσώπων των γονέων των μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Η λειτουργία του Συλλόγου διέπεται από την παρακάτω κείμενη νομοθεσία.

Η λειτουργία του Συλλόγου διέπεται από την παρακάτω κείμενη νομοθεσία. Η λειτουργία του Συλλόγου διέπεται από την παρακάτω κείμενη νομοθεσία. ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/30-9-1985. Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας : 11527 Τηλέφωνο : 2132143301 Fax : 2132143222

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογή αιρετών εκπροσώπων στα Συμβούλια Επιλογής Προϊσταμένων και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Περιφερειών κατά το έτος 2011 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Εκλογή αιρετών εκπροσώπων στα Συμβούλια Επιλογής Προϊσταμένων και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Περιφερειών κατά το έτος 2011 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΑΔΑ: 45ΠΑΝ-Ι59 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ.Πρωτ.: οικ. 41653 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ Μ Η Μ Α Β Ι Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.biology.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Πληροφορίες : Μαρία Σμυρνάκη Τηλέφωνο:2810394401 * FAX:2810394404

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η. Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η. Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς Προς: Το σώμα εκλεκτόρων για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (με τη φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο Κ Ο Σ Μ Η Τ Ο Ρ Α Σ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.sse.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ Πληροφορίες: Μαρία Σμυρνάκη Τηλέφωνο:2810394401

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Προς: τα μέλη Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.κ. Πίνακας Αποδεκτών Α [ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ] Αριθμ. πρωτ.: 540 Βόλος 20

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 14-11-2017 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 508 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ.: 1162 Βόλος, 23 Νοεμβρίου Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αρ. πρωτ.: 1162 Βόλος, 23 Νοεμβρίου Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤ ΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤ ΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 382 21 Βόλος, τηλ.: 24210-74897, 74783, 74785 e-mail: g-pre@uth.gr Αρ. πρωτ.: 1162 Βόλος,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 14-11-2017 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 509 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax:

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax: Ορθή Επανάληψη 18.9.17 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Διεύθυνση: Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη 20100 Κόρινθος Κόρινθος, 30 Αυγούστου 2017 Τηλέφωνο: 27410 74991-3

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Πληροφορίες: Ολυμπία Ξυλούρη Ταχ. Δ/νση : Πανεπιστημιούπολη Βουτών, 70013 Ηράκλειο Τηλέφωνο: 2810.394846 - FAX: 2810.542115 E-mail xylouriol@uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 2722 Βόλος 24 Νοεμβρίου 2017 Προς: τα μέλη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (ΤΑΜ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Σταυρωµένος - 71 004 ΠΡΟΣ: Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του

Ταχ. Δ/νση : Σταυρωµένος - 71 004 ΠΡΟΣ: Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ηράκλειο 08/10/2015 Αριθµ. Πρωτ. 326 / Φ.20 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.E.I.) ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Ταχ. Δ/νση : Σταυρωµένος - 71 004 ΠΡΟΣ: Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ταχ/κή Θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Χανιά, 14-5-2018 Αριθ. Πρωτ. 441 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Δρ. Ιωάννης Ο. Βαρδιάμπασης Αν. Καθηγητής Πρόεδρος Τμήματος Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 1810_ADMN Βόλος 30 Νοεμβρίου 2017 Προς: τα μέλη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (ΤΠΜ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 1315 Βόλος 19 Νοεμβρίου 2018 Προς: τα μέλη Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ), της Πολυτεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 1805_ADMN Βόλος 30 Νοεμβρίου 2017 Προς: τα μέλη Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (ΤΠΜ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ U N I V E R S I T Y O F W E S T AT T I C A ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αιγάλεω, 09/05/2019 ΘΕΜΑ: «Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ε. Κ Α. Π.) Χαριλάου Τρικούπη 50 Τ.Κ. 106 80 Fax: 211-5555916, mail: ekap@pasok.gr Αθήνα, 3 Ιουνίου 2015 ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 08-05-2018 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 173 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97. : Εφορεία Σχολών. : Όλους τους Βαθμοφόρους. ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009.

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97. : Εφορεία Σχολών. : Όλους τους Βαθμοφόρους. ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97 ΑΠΟ ΠΡΟΣ : Εφορεία Σχολών : Όλους τους Βαθμοφόρους ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009 Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 email: fhmqls@uop.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Αθήνα 15-9-2012 d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 2103312790 2103442884 fax: 2103246893 Διαδικασία εκλογής, των τακτικών και αναπληρωματικών αιρετών μας, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Διαβάστε περισσότερα

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Ηγουμενίτσα 25-9-2017 Αριθ. Πρωτ.: Φ.3.1/242 Ειρήνης & Φιλίας 1, Τ.Θ. 152, 46100, Ηγουμενίτσα Φώτης Παπαγεωργίου 2665049851 2665049882 secsdo@teiep.gr www.sdo.teiep.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ (Διεκπεραίωση με ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.:

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Μαρούσι 17.6.2016 Τμήμα Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ι Κ Ο Ν Ο ΜΙ Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ FAX:

Ο Ι Κ Ο Ν Ο ΜΙ Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ FAX: Ο Ι Κ Ο Ν Ο ΜΙ Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.210-8203292 FAX: 210-8215909 http://www.aueb.gr rector@aueb.gr ΠΡΥΤΑΝΗΣ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2012 Αρ. Πρωτ.:4977 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση

Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση Εισαγωγή Το παρόν κείμενο έχει σκοπό να εξηγήσει με απλό τρόπο, τη χρήση του προγράμματος e-εκπαίδευση, από τον Αρχηγό Συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Νοέμβριος 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Κεφάλαιο Άρθρο Περιεχόμενο 1 Ανακοίνωση 154 29-12-2011 Θ 4 Σε περίπτωση διάλυσης ή κατάργησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Σέρρες 28-9-2017 &

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 1644

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 1644 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Καρδίτσα, 20-11-2018 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 1644 ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. ΤΚ 43100

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ============================================================

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ»

Α Π Ο Φ Α Σ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ» Ηγουμενίτσα 29-8-2017 Αριθ. Πρωτ.: Φ.3.1/195 Ειρήνης & Φιλίας 1, Τ.Θ. 152, 46100, Ηγουμενίτσα Φώτης Παπαγεωργίου 2665049851 2665049882 secsdo@teiep.gr www.sdo.teiep.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ (Διεκπεραίωση με ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Φυσικής Γραμματεία Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 84 Τηλ: 210.727.6804 Tηλεμοιότυπο: 210.727.6816

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιον Αθηνών ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ TMHMAΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιον Αθηνών ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ TMHMAΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιον Αθηνών ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ TMHMAΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Παν/πολη Ζωγράφου, Αθήνα, Τ.Κ. 157 84 Τηλ. 210-7277910 Fax: 210-7277489

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Μάϊος 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΣΚΟΠΟΣ Ε.Π.Π. ΑΡΘΡΟ 2 Ο ΜΕΛΗ Ε.Π.Π. ΑΡΘΡΟ 3 Ο ΟΡΓΑΝΑ Ε.Π.Π. Α. ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Ε.Π.Π. Β. ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Ε.Π.Π. ΑΡΘΡΟ 4 Ο ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό Τροποποιημένο στις

Καταστατικό Τροποποιημένο στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Τροποποιημένο στις 26-11-2017 Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τρίπολη, 18 Ιουλίου 2019 Αριθ. Πρωτ.: 5911 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 259

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 259 Κ Ο Σ Μ Η Τ Ε Ι Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Θ Ε Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν Κοσμήτορας: Καθηγητής Ι. Εμμανουήλ Τηλ.: 210 727 4045 Ηλ.Διεύθ.: emmanoui@math.uoa.gr Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 84 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Σέρρες 20-12-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Διευθυντών Τομέων των Τμημάτων των Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής»

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Διευθυντών Τομέων των Τμημάτων των Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής» ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 2 Πληροφ.: Μ. Παπαδοπούλου Π. Ράλλη & Θηβών 250, 122 44 Αιγάλεω Τηλ.: 210-5381120

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/ Τ Ε Χ ΝΟ ΛΟΓΙ ΚΟ ΕΚΠ ΑΙ Δ Ε Υ Τ Ι ΚΟ ΙΔΡΥΜ Α ( Τ. Ε.Ι.) ΘΕΣ Σ ΑΛ Ι ΑΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ Αθήνα, 5 Ιανουαρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ.: 01 Προς: Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Συνάδελφοι, Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας συγκροτήθηκε πενταμελής διαπαραταξιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Στη συνέχεια της Εγκυκλίου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και προς διευκόλυνση των εμπλεκομένων στην διαδικασία εκλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 1824

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 1824 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Λάρισα 15/11/2018 ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 1824 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΚ 41110 Πληροφορίες: Βασίλειος

Διαβάστε περισσότερα

1. Γενική Συνέλευση ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. την ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 Μαρτίου 2014, 16.30, ΘΕΜΑΤΑ:

1. Γενική Συνέλευση ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. την ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 Μαρτίου 2014, 16.30, ΘΕΜΑΤΑ: Προς: Αθήνα, 25/02/2014 Αριθμός πρωτοκόλλου: 9 Πληροφορίες : Γ. Μπαραλός Διεύθυνση : Ξενοφώντος 15Α T.K. : 105 57 Αθήνα Τηλέφωνο : 2103229120 Τηλεομοιότυπο : 2103229120 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : pess@pess.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λαμία Οκτώβριος 2017 1 2 ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ Περιεχόμενα Περιεχόμενα...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Μάιος 2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Άρθρο Περιεχόμενο 1 Εγκύκλιος 138 24-12-2015 2.5 2 Εγκύκλιος 138 24-12-2015 10.4.α 3 Απόφαση ΔΣ 21-5-2017 3.Β.1 4 Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΤΕ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΤΕ Άρθρο 1: ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Τα Περιφερειακά Γραφεία του ΣΑΤΕ ιδρύονται, συγχωνεύονται και καταργούνται σύµφωνα µε τις παραγράφους 1.1, 1.2 και 4.2 του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Φάκελος Ομαδικής Αποστολής στο Εξωτερικό

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Φάκελος Ομαδικής Αποστολής στο Εξωτερικό ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 8 Ιουλίου 2008 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11 ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑ : - Αρχηγούς Συστήματος - Περιφερειακούς Εφόρους : - Εφόρους Περιοχών - Εφόρους Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Ι Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Ι Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν Ταχ. Δ/νση: Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου Πληροφορίες : Αικατερίνη Σκούρα Τηλέφωνο: 210 3689431 e-mail: askoura@econ.uoa.gr Αθήνα, 16-06-2016 Α.Π. 1362 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Ι Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ Ε Κ Λ Ο Γ Ω Ν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 α. Ο «Σύλλογος ιδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µετονοµάζεται σε «Ενιαίος Σύλλογος ιδασκόντων Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µε έδρα τον Βόλο. β. Η σφραγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Θεσσαλονίκη, Τηλ.: Fax: Αριθμ. Πρωτ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Θεσσαλονίκη, Τηλ.: Fax: Αριθμ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Γραμματεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Μ. Βλάχου ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Θεσσαλονίκη, 15-11-2017 Τηλ.: 2310 99 6267

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Α Π Ο Φ Α Σ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Άρτα, 31/08/2017 Αριθ. Πρωτ.: 940 Κωστακιοί, 47100 Άρτα Φίλιππα Παναγιώτα 26810 50230 26810 50240 tegeo@teiep.gr www.teiep.gr ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ Α Π Ο Φ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 1379

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 1379 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Λάρισα 14-11-2018 ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 1379 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΚ 41110 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Καταστατικό

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Καταστατικό ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Καταστατικό ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Επιτροπή συνεστήθη από το 6ο και το 7ο Διεθνές Συνέδριο Βυζαντινών Σπουδών που συνήλθαν στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες τον Ιούλιο-Αύγουστο του 1948.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΚΡΗΤΗΣ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΚΡΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.11.24 12:23:04 EET Reason: Location:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Κοσμητεία. Υπεύθυνη Γραμματείας: Κωνσταντία Συμεωνίδου Γραμματειακή Υποστήριξη: Μαρία Τσίφνα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Κοσμητεία. Υπεύθυνη Γραμματείας: Κωνσταντία Συμεωνίδου Γραμματειακή Υποστήριξη: Μαρία Τσίφνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Κοσμητεία Υπεύθυνη Γραμματείας: Κωνσταντία Συμεωνίδου Γραμματειακή Υποστήριξη: Μαρία Τσίφνα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: +30 2310999220 Fax: +30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: Θέμα: Εκλογές για την ανάδειξη Πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος Γ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Αριθμ. Πρωτ.: 3040 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος. Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών με θητεία μέχρι την 31η

Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος. Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών με θητεία μέχρι την 31η Κ Ο Σ Μ Η Τ Ε Ι Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Θ Ε Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν Κοσμήτορας: Καθηγητής Ι. Εμμανουήλ Τηλ.: 210 727 4045 Ηλ.Διεύθ.: emmanoui@math.uoa.gr Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 84 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Λάρισα, 30/11/2018. ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 1575

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Λάρισα, 30/11/2018. ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 1575 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Λάρισα, 30/11/2018 ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 1575 ΤΚ 41110 Πληροφορίες : Ν. Χαϊνταρλής

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 16-05-2018 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 205/Φ.20 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Θεσσαλονίκη, Τηλ.: Fax: Αριθμ. Πρωτ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Θεσσαλονίκη, Τηλ.: Fax: Αριθμ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Γραμματεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Μ. Βλάχου ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Θεσσαλονίκη, 15-11-2017 Τηλ.: 2310 99 6267

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ: - ΤΑ ΜΕΛΗ του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Π Ρ Ο Σ: - ΤΑ ΜΕΛΗ του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www. edc.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΤΔΕ Πληροφορίες : Eλένη Μουντάκη Τηλέφωνο:28310.77594-5* FAX:28310.77596 e-mail: emount@edc.uoc.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

γ. Οργανώνει συνέδρια, διαλέξεις κλπ. εκδηλώσεις για επιστημονικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τις βιο-ιατρικές επιστήμες.

γ. Οργανώνει συνέδρια, διαλέξεις κλπ. εκδηλώσεις για επιστημονικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τις βιο-ιατρικές επιστήμες. Όνομα, Έδρα και Σφραγίδα της Εταιρείας Άρθρο 1 Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1835 και αναγνωρίσθηκε ως Σωματείο στις 17 Ιανουαρίου 1924, με την επωνυμία τότε «Η εν Αθήναις Ιατρική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Εκλογών για το αξίωμα του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σ.Ε.Υ.Π.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Εκλογών για το αξίωμα του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σ.Ε.Υ.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Π.Ο. Λάρισας- Τρικάλων Τ.Κ. 41 110 Λάρισα Πληροφορίες: Δ. Μάλαμα-Μπάρμπα Τηλ.: 2410684253

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρθρο 1 - Αντικείμενο του Κανονισμού Ο κανονισμός αυτός ρυθμίζει τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ.Η.). Άρθρο 2 - Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ 0009446745 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ Τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια της διαδικασίας εκλογής Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΣΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1. ΤΙΤΛΟΣ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ελληνικού Σχολείου

Διαβάστε περισσότερα