1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013"

Transcript

1 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Διεθνών Οικονομικών του Πεκίνου, το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (BCI), την Επιτροπή Διαχείρισης της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου και την εταιρία NEMOS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων διοργανώνουν από κοινού το 1ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση των Ελληνο-Κινεζικών σχέσεων. Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι να ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να προωθήσει τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Το φεστιβάλ χαίρει ήδη της υποστήριξης της Κινεζικής πρεσβείας στην Αθήνα, καθώς και της Ελληνικής πρεσβείας στο Πεκίνο, ενώ την αιγίδα του έχει διαθέσει ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών και το Ελληνοκινεζικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας. Προσκλήσεις για το φεστιβάλ θα αποσταλούν επισήμως στα μέλη του Κινεζικού Εμπορικού Επιμελητηρίου εισαγωγών/εξαγωγών τροφίμων και φυσικών προϊόντων, στα μέλη του Κινεζικού Επιμελητηρίου Διεθνούς Εμπορίου, στην Εμπορική Διεύθυνση της Δημαρχίας του Πεκίνου και την Ένωση Εισαγωγέων-Εξαγωγέων του Πεκίνου. Την προώθηση του φεστιβάλ στην Κίνα έχει αναλάβει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία και την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου. Πιστεύουμε πως η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραίως να προωθήσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να ανοίξουν νέες επιχειρηματικές πόρτες σε μια αγορά τόσο υποσχόμενη όσο αυτή της Κίνας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως προωθήσετε στα μέλη σας τη συνημμένη αναλυτική παρουσίαση για το φεστιβάλ ώστε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εγκαίρως. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση. Εκ μέρους των διοργανωτών, Έλενα Στάμου Διευθύνουσα Σύμβουλος ΝΕΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. 4 Alyos str. Voula Athens GR. Tel.: Fax: VAT: info@nemos.gr

2 1o ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πεκίνο, Μαΐου, 2013

3 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (BCI) Πανεπιστήμιο Διεθνών Οικονομικών Σπουδών του Πεκίνου (UIBE) Επιτροπή Διαχείρισης Επιχειρηματικού Κέντρου του Πεκίνου NEMOS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΙΓΙΔΕΣ Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) Κινεζική Πρεσβεία της Αθήνας Ελληνική Πρεσβεία του Πεκίνου Ελληνοκινεζικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας

4 ΣΚΟΠΟΣ Ενίσχυση Ελληνοκινεζικών Σχέσεων. Προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Κινεζική αγορά και τον Κινέζο καταναλωτή. Δημιουργία επιχειρηματικών επαφών ανάμεσα σε Έλληνες και Κινέζους επιχειρηματίες. Ενίσχυση Ελληνοκινεζικού Εμπορικού Δικτύου.

5 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πότε: Μαΐου 2013 (Σάββατο- Κυριακή) Που: Επιλεγμένος Εκθεσιακός Χώρος στο Επιχειρησιακό Κέντρο του Πεκίνου Διάρκεια: Και για τις 2 μέρες 10:00 18:00 (8 ώρες) Το φεστιβάλ είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην προώθηση Ελληνικών προϊόντων και Ελληνικών υπηρεσιών εξαγωγής στην Κινεζική αγορά.

6 ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Το φεστιβάλ απευθύνεται σε: 1. Επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Κίνα. 2. Εταιρίες που έχουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα στην Κίνα και επιθυμούν να διευρύνουν την παρουσία τους στο Πεκίνο. 3. Επιχειρήσεις που θέλουν να εδραιώσουν ένα ευρύ εμπορικό δίκτυο στην Κίνα.

7 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πέμπτη 9 Μαΐου Άφιξη στο Πεκίνο Όλη μέρα Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά τους στο ξενοδοχείο Παρασκευή 10 Μαΐου Συνάντηση με τους διοργανωτές στο χώρο του Πανεπιστημίου του Πεκίνου Μεταφορά στο χώρο του φεστιβάλ για προετοιμασία Τουριστική/ επιχειρηματική δραστηριότητα 12:00-13:30 13:30-15:30 Μεταφορά προγραμματισμένη από τους διοργανωτές 15:30-18:30 Προγραμματισμένη από τους διοργανωτές

8 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σάββατο 10 Μαΐου Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Επιστροφή στο ξενοδοχείο VIP Δείπνο διοργάνωση UIBE 12:00 18:00 18:30 19: Προγραμματισμός από τους διοργανωτές Κυριακή 11 Μαΐου Επιστροφή στο ξενοδοχείο Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων 22:00 12:00 18:00 Δευτέρα 12 Μαΐου B2B συναντήσεις 18:00 19:00 Προγραμματισμός από τους διοργανωτές Αναχώρηση από το Πεκίνο Όλη μέρα

9 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε εκθεσιακό χώρο του Central Business District στην περιοχή Chaoyang μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές του Πεκίνου. Το Central Business District του Πεκίνου, θεωρείται η εμπορική και επιχειρηματική «καρδιά» της πόλης.

10 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει αποκλειστικά Ελληνικά προϊόντα. Κάθε εταιρία που θα συμμετέχει θα έχει το δικό της αποκλειστικό χώρο για την προβολή των προϊόντων της. Ο χώρος θα περιλαμβάνει πάγκους για την προβολή προϊόντων και τη διανομή ενημερωτικού υλικού, καθώς και καρέκλες, ηλεκτρική παροχή κτλ. Ο χώρος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες ειδικά δωμάτια αποθήκευσης και χώρο για αποκλειστικές συναντήσεις και ραντεβού.

11 ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ/ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Την προώθηση του Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων στο Πεκίνο έχει αναλάβει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία του Πεκίνου και την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Επιχειρηματικής Περιφέρειας του Πεκίνου. Προσκλήσεις για το Φεστιβάλ θα αποσταλούν : 1. Στο Κινεζικό Εμπορικό Επιμελητήριο εισαγωγών/εξαγωγών τροφίμων και φυσικών προϊόντων. 2. Στο Κινεζικό Επιμελητήριο Διεθνούς Εμπορίου. 3. Στην Εμπορική Διεύθυνση της Δημαρχίας του Πεκίνου. 4. Στην Ένωση Εισαγωγέων-Εξαγωγέων του Πεκίνου. Το Φεστιβάλ θα είναι ανοικτό και δωρεάν για το κοινό. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου θα αναλάβει την δημοσιότητα του φεστιβάλ μέσω της προβολής στα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το διαδίκτυο.

12 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΗ Εκτός από την προώθηση των προϊόντων τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν από τις παρακάτω δωρεάν υπηρεσίες: Συμμετοχή σε VIP δείπνο με την συμμετοχή αντιπροσώπων του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Πεκίνου και του Υπουργείου Εμπορίου. B2B συναντήσεις με Κινεζικές εταιρίες κοινού ενδιαφέροντος, μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Πεκίνου. Επίσκεψη εμπορικών εγκαταστάσεων στο Πεκίνο (προαιρετικό). Τουριστική δραστηριότητα (προαιρετικό). Υπηρεσίες μετάφρασης. Το Πανεπιστήμιο Διεθνών Οικονομικών του Πεκίνου θα παρέχει σε κάθε συμμετέχουσα εταιρία τις υπηρεσίες Κινέζου φοιτητή για διερμηνεία από τα κινεζικά στα αγγλικά, για όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

13 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Το κόστος συμμετοχής ανά εταιρία είναι ΦΠΑ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται : Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αποκλειστικός χώρος στο εκθεσιακό κέντρο (9m 2 ) Βασικός Εξοπλισμός (πάγκοι, καρέκλες, φωτισμός, κάδος απορριμμάτων). Μεταφορά προς και από το Εκθεσιακό Κέντρο Υπηρεσίες Μετάφρασης (Κινέζικα- Αγγλικά) Χώρος Διεξαγωγής Συναντήσεων/Χώρος αποθήκευσης Παράπλευρες Ενέργειες Δείπνο VIP με τη συμμετοχή αντιπροσώπων σημαντικών Κινεζικών Εμπορικών Οργανισμών 2 Συναντήσεις με εκπροσώπους Κινεζικών εταιριών Ανεξάρτητη Επιχειρηματική /Τουριστική Δραστηριότητα Προτάσεις Οι διοργανωτές θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες τη βοήθειά τους παρέχοντας πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τη διαμονή τους αλλά και τις επιχειρηματικές επαφές τους.

14 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό και το κόστος των παρακάτω: Ταξιδιωτικά Έξοδα (αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά προς και από αεροδρόμια). Διαμονή (ξενοδοχείο). Αποστολή προϊόντων και προωθητικού υλικού (αποστολή cargo, μεταφορά σε λιμάνια, αεροδρόμια, κόστος υπέρβαρης αποσκευής κ.α.). Προσωπικά έξοδα.

15 ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και ανοίξτε το δρόμο της επιχείρησής σας στην Κίνα! Δεν έχετε πάει ποτέ στην Κίνα? Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και κάντε τώρα τις πρώτες σας επαφές με την αγορά της Κίνας, κάτω από την ομπρέλα των πλέον έγκριτων ακαδημαϊκών και Εμπορικών οργανισμών της Ελλάδας και της Κίνας. Θα συμμετάσχετε στην έκθεση SIAL? Εάν η επιχείρησή σας συμμετέχει ήδη στην έκθεση SIAL στην Σαγκάη, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και συνεχίστε με ελάχιστο κόστος την προώθηση των προϊόντων σας στο Πεκίνο. Εξάγετε ήδη στην Κίνα? Εάν έχετε ήδη αναπτύξει εμπορικές σχέσεις με την Κινεζική αγορά, το φεστιβάλ αυτό αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να επεκτείνεται περαιτέρω το δίκτυο συνεργατών σας και επαφών σας στο Πεκίνο.

16 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Οι Ελληνικές εταιρίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στους διοργανωτές μέχρι την 20 η Μαρτίου Επιπλέον πληροφορίες για το Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.

17 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ! Σας περιμένουμε στο Φεστιβάλ! Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: NEMOS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ CONSULTANTS Άλυος 4,166 73, Βούλα Αθήνα- Ελλάδα Τηλ.:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 23 Απριλίου 2014 ΤΜΗΜΑ: Εμπορίου Αρ. Πρωτ.: 2476 Πληροφορίες: Ε. Ξενάκη Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

Αθηνά η Ξενία Μαρτίου 2019 Grand Hyatt Shanghai

Αθηνά η Ξενία Μαρτίου 2019 Grand Hyatt Shanghai Ανάπτυξη των Εμπορικών Συναλλαγών μεταξύ Ελλάδος και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας 350 Β2Β μεταξύ Ελλήνων Εξαγωγέων και Κινέζων Αντιπροσώπων 希腊 中国商业论坛雅典, 3 月 28-29 /2019 年贸易与交易的发展希腊与中华人民共和国之间的 B2B Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ Σάββατο 23 Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΟΚΥΟ 25-26/9, ΠΕΚΙΝΟ 27/9, ΣΑΓΚΑΗ 28/9, ΤΑΙΠΕΙ 29/9 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ με την υποστήριξη Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία Τόκυο 25-26

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2015 ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚ- ΘΕΣΗ TRAVEL TURKEY IZMIR 2015 Αξιότιμε κύριε, αξιότιμη κυρία, Σε συνέχεια των Δελτίων Ενημέρωσης που σας έχω στείλει, θέλω να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Αγαπητά μέλη, Η πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα πραγματοποιηθεί από 9-13

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Κυρίες και Κύριοι, Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Κυρίες και Κύριοι, Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού Enterprise Greece, διοργανώνουν επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20%

4. Τιμές: Από τις 10 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μια έκπτωση της τάξης του 20% 9η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ TRAVEL TURKEY 2015 Η Συνεδριακή Έκθεση Travel Turkey İzmir είναι μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της τουριστικής βιομηχανίας στον κόσμο. Θα λάβει μέρος μεταξύ 10-13

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική Αποστολή στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη Ιανουαρίου 2019

Επιχειρηματική Αποστολή στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη Ιανουαρίου 2019 Επιχειρηματική Αποστολή στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη 10-11 Ιανουαρίου 2019 Τον Ιανουάριο του 2017 υπογράφθηκε στην Γενεύη πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 7/1/2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 7/1/2016 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 7/1/2016 "YOUR SAFE GATE TO CHINA" FOR EXPORTS OF GOODS & SERVICES ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Επιχειρηματίες, Κυρίες & Κύριοι, Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

The Culinary Engagement. Ελλάδα-Μάλτα

The Culinary Engagement. Ελλάδα-Μάλτα The Culinary Engagement Ελλάδα-Μάλτα Η έκθεση τροφίμων είναι μια παρουσίαση της ελληνικής γαστρονομίας καθώς και ένα άνοιγμα προς την αγορά τροφίμων της Μάλτας. Η εξοικείωση των πελατών καθώς και των εμπόρων

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώνουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Dance Days 6! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7 Ααπριλίου 2015. Αξιότιμοι,

Αθήνα, 7 Ααπριλίου 2015. Αξιότιμοι, Αθήνα, 7 Ααπριλίου 2015 Αξιότιμοι, Είναι γεγονός ότι το ελληνικό επιχειρείν διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του την τελευταία πενταετία. Επικρατεί μεγάλη ανασφάλεια αλλά και ακούμε κι ωραίες

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας

Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας Προς τους Προέδρους όλων των επιμελητηρίων της χώρας. Αγαπητέ Πρόεδρε, Αθήνα, 9.12.10 Αριθ. Πρωτ.: 3990 Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με την Ένωση Τουρκικών Επιμελητηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 11 Ιουλίου 2014

Ημερομηνία: 11 Ιουλίου 2014 Ημερομηνία: 11 Ιουλίου 2014 Θέμα: Προσφορά για ενοικίαση χώρου στο Ελληνικό Περίπτερο επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου σας στην Έκθεση International Izmir Fair (IEF 2014) - Σμύρνη Τουρκίας 29 Αυγουστου-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7!

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Dance Days 7, Χανιά 2017 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, σας παραθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ Κυριακή 14 Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής: Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 Πλ. Μοριχόβου 1 54625 Θεσσαλονίκη Τ 2310

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση συνεργασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόταση συνεργασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Πρόταση συνεργασίας Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης δράσης του διοργανώνει το Thessaloniki #JobFestival 2018. Ένα διήμερο φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Τετάρτη 6 Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 Διοργάνωση σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ NETWORK

ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ NETWORK ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ NETWORK ΜΕΣΩ ΕΝTERPRISE EUROPE Ρωσική εταιρεία αναζητά κατασκευαστές εξοπλισμών φούρνων για διανομή

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα

Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Ετήσια εκδήλωση Πρεσβείας Πεκίνου προς τιμήν των οικονομικών και εμπορικών συνεργατών της Ελλάδας στην Κίνα Πεκίνο 4/11/08 Με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο Το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) που εδρεύει στην Αθήνα και διοργανώνει ενεργειακά συνέδρια σε πολλές χώρες

Διαβάστε περισσότερα

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016 OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality 20-22 Σεπτεμβρίου 2016 1 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Αξιότιμε κύριε / Αιότιμη κυρία Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 26/11/2018 Αρ. Πρωτ : 180/Φ10 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Σερρών. REPORT: Διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Σπήλαιο Αλιστράτης (Σέρρες) και στο Οινοποιείο NICO LAZARIDI (Δράμα)

Τ.Ε.Ι. Σερρών. REPORT: Διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Σπήλαιο Αλιστράτης (Σέρρες) και στο Οινοποιείο NICO LAZARIDI (Δράμα) REPORT: Διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Σπήλαιο Αλιστράτης (Σέρρες) και στο Οινοποιείο NICO LAZARIDI (Δράμα) Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (Μο.Κ.Ε.) του ΤΕΙ Σερρών πραγματοποίησε στις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 23/1/2017 Αρ. Πρωτ : 16 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

http://www.thedigitalgate.gr

http://www.thedigitalgate.gr http://www.thedigitalgate.gr Ο Διοργανωτής Με την Επιστημονική Υποστήριξη: Στόχος του Διαγωνισμού Εξεύρεση και ανάδειξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα...

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα... Περιεχόμενα Eυχαριστίες...3 Διοργάνωση - Οργάνωση...4 Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5 Πρόσκληση Προέδρου...6 Κύρια Θέματα...7 Επιστημονικό Πρόγραμμα...8-10 Γενικές Πληροφορίες...11-14 2

Διαβάστε περισσότερα

AbuDhabi, DubaiandSharjah. Σας ευχαριστούµε για το ενδιαφέρον σας για την επιχειρηµατική αποστολή στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα.

AbuDhabi, DubaiandSharjah. Σας ευχαριστούµε για το ενδιαφέρον σας για την επιχειρηµατική αποστολή στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ AbuDhabi, DubaiandSharjah Σάββατο 3 Πέµπτη8 Σεπτεµβρίου 2016 Καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής φόρµας συµµετοχής: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 Σας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ [ΤΕΧΕΡΑΝΗ]

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ [ΤΕΧΕΡΑΝΗ] με την υποστήριξη ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ [ΤΕΧΕΡΑΝΗ] Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμμετέχοντες Φορείς Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στο Ιράν

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 4.17.04.9 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2010 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

4η Ακαδημία & Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας. Το ελληνικό επιχειρείν στον δρόμο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας

4η Ακαδημία & Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας. Το ελληνικό επιχειρείν στον δρόμο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας 4η Ακαδημία & Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας Το ελληνικό επιχειρείν στον δρόμο της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας Sikyon Coast, Ξυλόκαστρο Κορινθίας 20-22 Σεπτεμβρίου 2019 Πρόσκληση Το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ με την υποστήριξη [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμμετέχοντες Φορείς Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους.

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. Προβάλλει ελληνικές επιχειρήσεις, ανά κλάδο και κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο 2.745, ,00 Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 2.245, ,00

Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο 2.745, ,00 Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 2.245, ,00 Επιχειρηματική Αποστολή στην Ιορδανία, Ιράκ και Λίβανο 23 30 Μαρτίου 2018 Αγαπητοί επιχειρηματίες, Κυρίες & Κύριοι, Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ: 34/ΓΓ/ΒΦ/ΜΠ/μπ Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11ο 6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Πληρ: Σ. Βαλαβάνη Δνση: Πόντου-Κομνηνών

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8ο 9/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Πληρ: Αναστασιάδου Ελένη Δνση: Β.

Διαβάστε περισσότερα

Ινστιτούτο Οικονομικής και Πολιτιστικής δράσης Ελλάδας- Κίνας

Ινστιτούτο Οικονομικής και Πολιτιστικής δράσης Ελλάδας- Κίνας και Στo πλαίσιo της προσπάθειας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, το Ινστιτούτο Οικονομικής Ελλάδας-Κίνας προσκαλεί τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων ποτών στο 1 st B2B Tradeshow

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: 1η Ελληνοτουρκική εμπορική - τουριστική έκθεση φιλίας στη Σμύρνη

Θέμα: 1η Ελληνοτουρκική εμπορική - τουριστική έκθεση φιλίας στη Σμύρνη Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2016 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Θέμα: 1η Ελληνοτουρκική εμπορική - τουριστική έκθεση φιλίας στη Σμύρνη Η 1η τουριστική και εμπορική Έκθεση expo- Aegean 2016 θα διεξαχθεί 15-17 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΜΕ «Επιχειρούμε Έξω»

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΜΕ «Επιχειρούμε Έξω» ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΜΕ «Επιχειρούμε Έξω» 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) ΔΡΑΣΗ :

Διαβάστε περισσότερα

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΙΚΤΥΩΝ ΙΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ 4. Ο ΗΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 5. ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. Διαμόρφωση Εξαγωγικής Στρατηγικής σε κλαδικό ή τοπικό επίπεδο Η GlobalGreece έχει την εμπειρία και αναλαμβάνει την διαμόρφωση μακροχρόνιων σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ITB ASIA 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ITB ASIA 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ITB ASIA 2017 Η εταιρεία μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB ASIA 2017, που διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 2 Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 2 Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Β2Β ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ Δευτέρα 2 Παρασκευή 6 2017 Καταληκτική Ημερομηνία Αιτήσεων Συμμετοχής: 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Trade Fair at a glance!

Trade Fair at a glance! Πρόσκληση συμμετοχής στη 16η Διεθνή Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai- Η μοναδική έκθεση στη Μέση Ανατολή η οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της σε προιόντα ανώτερης ποιότητας. Trade

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 25-04-207 Αριθμ. Πρωτ.: 00039 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 29 Αυγούστου 2013 ΤΜΗΜΑ: Εμπορίου Αρ. Πρωτ.: 4969 Πληροφορίες: Ε. Ξενάκη Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2018 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2018 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ FRUITLOGISTICA 2018 ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Δ.Ε. FRUITLOGISTICA από 7 έως 9 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010 Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010 25-27 Νοεμβρίου 2010 I.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το ΙΕΝΕ για 4η συνεχή χρονιά, μεταξύ 23 & 27 Νοεμβρίου 2010 και τελεί

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας Διοργάνωση Πρόταση Χορηγίας Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) είναι το ανώτατο συντονιστικό όργανο των Ενώσεων Νέων

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 07/01/2018 Αρ. Πρωτ. 625 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να έχετε τα οφέλη συμμετοχής στην ANUGA, χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί?

Θέλετε να έχετε τα οφέλη συμμετοχής στην ANUGA, χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί? Θέλετε να έχετε τα οφέλη συμμετοχής στην ANUGA, χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε εκεί? Το ektheseis.net συνεχίζει τις επιτυχημένες προωθήσεις στις εκθέσεις, φέρνοντας κοντά παραγωγούς με αγοραστές, από

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο Ιρακινό-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων. Αθήνα, Απριλίου 2016

Ετήσιο Ιρακινό-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων. Αθήνα, Απριλίου 2016 Ετήσιο Ιρακινό-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων Υπό την αιγίδα Αθήνα, 21-22 Απριλίου 2016 Εταίροι και Κύριοι Χορηγοί Ένωση Εμπορικών Επιμελητηρίων του Ιράκ Εμπορικό Επιμελητήριο της

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικές Προτάσεις. Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia

Χορηγικές Προτάσεις. Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia Χορηγικές Προτάσεις Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia Αλεξανδρούπολη 20 21 Σεπτεμβρίου 2019 Περιεχόμενα Σελ. Οργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης 3 Θεματολογία 4 Δυνατότητες χορηγίας 5 Σημαντικές παρατηρήσεις -

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τριήμερο σεμινάριο στο ΚΠΕ Βάμου

Θέμα: Τριήμερο σεμινάριο στο ΚΠΕ Βάμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------------------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 19/02/2015 Αρ. Πρωτ.: 2727. Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη

Αθήνα, 19/02/2015 Αρ. Πρωτ.: 2727. Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη Αθήνα, 19/02/2015 Αρ. Πρωτ.: 2727 Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη Θέµα: Συµµετοχή στο «6ο Agro Quality Festival» & στο «6 ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς»

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Γενικά Ο επαγγελματικός τουρισμός αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου συνόλου, αυτού των εναλλακτικών μορφών τουρισμού Οι εναλλακτικές μορφές, υιοθετήθηκαν για να δημιουργηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Α.ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 10/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΦΡΥΝΙΟΥ Πληρ: Μελίνης Σταύρος Δνση: Οφρύνιο Καβάλας 64008

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρες επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα στο Παρίσι 16 Οκτωβρίου 2014 Εµπορικό Τµήµα - Ubifrance Ελλάδος. Με την υποστήριξη:

Ημέρες επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα στο Παρίσι 16 Οκτωβρίου 2014 Εµπορικό Τµήµα - Ubifrance Ελλάδος. Με την υποστήριξη: Ημέρες επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα στο Παρίσι 16 Οκτωβρίου 2014 Εµπορικό Τµήµα - Ubifrance Ελλάδος Με την υποστήριξη: Ubifrance UBIFRANCE, ο γαλλικός οργανισμός για τη διεθνή ανάπτυξη των επιχειρήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο o θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 6-10 Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη 10Iουλίου 201 Προκαταρκτικο προγραµµα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ευχαριστίες - Χορηγοί Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 με την υποστήριξη Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συμμετέχοντες Φορείς Taipei, 20-23

Διαβάστε περισσότερα

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα καλύπτονται από το 12ωρο διαδικτυακό σεμινάριο του e-school by agronomist.gr

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα καλύπτονται από το 12ωρο διαδικτυακό σεμινάριο του e-school by agronomist.gr Το e-school by agronomist.gr θα διοργανώσει ένα νέο σεμινάριο με θέμα: «Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων: Προσεγγίζοντας της αγορά των ΗΠΑ», τον Μάρτιο του 2014. Οι περισσότεροι ειδικοί και μη, συμφωνούν στην

Διαβάστε περισσότερα

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ & ΠΟΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 17 th V I N E X P O BORDEAUX, 16-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Aγαπητοί συνεργάτες, Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα