Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi"

Transcript

1 A6 S6

2 Σελίδα Γοητεία 4 Audi A6 Sedan και A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 Sedan και S6 Avant Τεχνολογία 36 Καινοτομίες 42 quattro 48 Συστήματα υποβοήθησης 38 Audi ultra 44 Επιδόσεις 50 Η αρχή της απλότητας 40 Audi connect 46 Δυναμική 52 Προβολείς Matrix LED της Audi Εξοπλισμοί Σε διάλογο: Κωδικοί QR της Audi Βιώστε την Audi ακόμα πιο άμεσα: Φορτώστε μία εφαρμογή QR στο Smartphone σας και σκανάρετε στη συνέχεια τον κωδικό QR ή χρησιμοποιήστε τον αναφερόμενο σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Διάφορα 56 Highlights 70 Μοντέλα S 80 Audi exclusive 60 Οδηγοί μοντέλου 72 Audi A6 3.0 TDI competition 82 Εξωτερικά χρώματα 64 Audi ultra 74 S line 84 Ζάντες 66 Κινητήρες 76 Audi design selection 86 Καθίσματα 68 Πακέτο Audi A6 allroad quattro advanced 78 Audi exclusive line 88 Διακοσμητικά στοιχεία 90 Γνήσια Αξεσουάρ Audi 94 Τεχνικά στοιχεία 102 Ευρετήριο 92 Γοητεία Audi 100 Διαστάσεις Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

3 4 Audi A6 Sedan Audi A6 Avant Η γοητεία έχει πολλές πλευρές. Καινοτόμες τεχνολογίες, πρωτοποριακός σχεδιασμός και μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού που ενθουσιάζει! Το νέο Audi A6 Sedan και το Audi A6 Avant συνδυάζουν αυτές τις αξίες σε μια εξαιρετική sport και κομψή συνύπαρξη, παρέχοντας ακόμη ποικίλες δυνατότητες για πρωτοποριακή κινητικότητα. Ανακαλύψτε τις δικές σας. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. A6 Audi A6 Sedan A6 Avant

4 6 Audi A6 Sedan Audi A6 Avant Ο δυναμικός σχεδιασμός αποτυπώνεται σε κάθε γραμμή. Ένα Sedan που συναρπάζει με την πρώτη ματιά, ξυπνά συναισθήματα, κάνει ορατή την πρωτοπορία. Ένας σχεδιασμός που εκπέμπει δυναμισμό και sport χαρακτήρα από κάθε άποψη. Με τη γραμμή Tornado, η οποία εκτείνεται από τους προβολείς ως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και χάρη στον οριζόντιο προσανατολισμό όλων των γραμμών, το αυτοκίνητο φαντάζει ακόμη πιο φαρδύ και sport. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

5 8 Audi A6 Sedan Audi A6 Avant Η sport εμφάνιση συναντά την κομψότητα και η λειτουργικότητα συναντά την άνεση. Το A6 Avant εκφράζει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του σε απόλυτη ισορροπία. Ανάλαφρες, κομψές αναλογίες και σαφώς καθορισμένες γραμμές. Μια χαρακτηριστική σιλουέτα. Ξεχωριστό με γραμμή Tornado, στενή γραμμή παραθύρων και ενισχυμένα πλευρικά μαρσπιέ. Ολοκληρώνεται κομψά με μια γραμμή οροφής που προσομοιάζει σε coupé. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

6 10 Audi A6 Sedan Audi A6 Avant Προοδευτικός σχεδιασμός και νέες δυνατότητες. Μεταξύ άλλων, με φωτισμό του οδοστρώματος, παρόμοιο με το φως της ημέρας, οι διαθέσιμοι στον προαιρετικό εξοπλισμό προβολείς LED κάνουν τη νύχτα μέρα. Εντυπωσιακή σε οποιοδήποτε φωτισμό: η ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Audi Singleframe σε τρισδιάστατη σχεδίαση, επίπεδη και φαρδιά, εκπέμπει ανωτερότητα. Με οριζόντιες χρωμιωμένες γρίλιες, οι οποίες υπογραμμίζουν εντυπωσιακά τη δυναμική του A6. Μεγάλη εντύπωση προκαλούν εξίσου οι προαιρετικές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων-star, ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες¹. Το Audi A6 προκαλεί τις εντυπώσεις ακόμη και εν στάσει. Κωδικός QR ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Εάν θέλετε να δείτε το Audi A6 σε δράση, σκανάρετε αυτόν τον κωδικό QR με το Smartphone σας. Ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας:

7 12 Audi A6 Sedan Audi A6 Avant Η ανωτερότητα εκφράζεται με τον προσανατολισμό στον οδηγό χωρίς συμβιβασμούς. Εντυπωσιακή αίσθηση χώρου, συνδυασμένη με μια φιλοσοφία εσωτερικού προσανατολισμένη στην άνεση. Στο A6 Sedan και το A6 Avant οι εξαιρετικές λεπτομέρειες φροντίζουν για ύψιστη αποκλειστικότητα. Κατ επιθυμία με σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch. Audi Infotainment της νεότερης γενιάς, με μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 8 ιντσών, ποικίλες λειτουργίες, καθώς και υπηρεσίες Audi connect ενσωματωμένες με φιλικότητα προς το χρήστη. Συμπεριλαμβανομένης συναρπαστικής ποιότητας ήχου, σε όλα τα καθίσματα χάρη στο Bose Surround Sound. Με 14 ηχεία και συνολική ισχύ 472 Watt, ο εξαιρετικός ήχος, κατανεμημένος ομοιόμορφα στο χώρο δεν παρακούεται και γίνεται αισθητός, χάρη στο Subwoofer με δυναμική απόδοση των μπάσων. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

8 14 Audi A6 Sedan Audi A6 Avant Η ευρυχωρία εκφράζεται με αισθητή άνεση. Χώρος και άνεση, γενναιόδωρα σχεδιασμένα. Με πολυάριθμες δυνατότητες τοποθέτησης και πρακτικής φύλαξης αντικειμένων. Άνεση και λειτουργικότητα. Για παράδειγμα κατά το δίπλωμα της πλάτης των πίσω καθισμάτων σε αναλογία 40:60, μέσω της τηλεαπασφάλισης της πλάτης των πίσω καθισμάτων, εύκολα, μέσα από τον χώρο αποσκευών, ο όγκος του χώρου αποσκευών¹ από 565 λίτρα με πλήρως διπλωμένο τον πάγκο καθισμάτων μετατρέπεται σε λίτρα. Κατ επιθυμία το καπό χώρου αποσκευών ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά και με το κλειδί άνεσης (comfort key), για να γίνει αυτό, αρκεί μια κίνηση του ποδιού. Υπάρχει και η δυνατότητα εξατομικευμένου προγραμματισμού της γωνίας ανοίγματος. Κατά το άνοιγμα του πίσω καπό το κάλυμμα του χώρου αποσκευών ανεβαίνει αυτόματα, έτσι ώστε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών. Όταν κλείνει το πίσω καπό, επανέρχεται αυτόματα πάλι προς τα κάτω. ¹ Οι τεχνικές προδιαγραφές αναφέρονται σε ένα βασικό όχημα χωρίς τροποποιήσεις για την εκάστοτε χώρα και επιλεγμένους προαιρετικούς εξοπλισμούς. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

9 16 Audi A6 Sedan Audi A6 Avant Η πειστική απόδοση εκφράζεται με μια ενεργειακά αποδοτική κίνηση. Εξαιρετική δυναμική και ενεργειακή αποδοτικότητα. Παραγόμενη από πανίσχυρους κινητήρες TFSI και TDI, με εντυπωσιακή ροπή και συναρπαστικές τιμές επιτάχυνσης. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία ενεργειακής αποδοτικότητας μειώνονται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂. Έτσι, για παράδειγμα, το εξελιγμένο σύστημα Start-Stop σε φάσεις ακινητοποίησης του οχήματος απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα. Και αυτό ήδη κατά τη διαδικασία επιβράδυνσης. Ύψιστη ενεργειακή αποδοτικότητα σε πλήρη ταχύτητα παρέχει το Audi drive select. Ως βασικός εξοπλισμός. Με πέντε επιλογές λειτουργίας προφίλ, που διασφαλίζουν την εξατομικευμένη ρύθμιση της λειτουργίας του αυτοκινήτου. Από λειτουργία comfort έως λειτουργία sport. Ιδιαίτερα οικονομικά στην κατανάλωση ενέργειας στη λειτουργία efficiency. Σε συνδυασμό με S tronic συμπεριλαμβανομένης λειτουργίας ελεύθερης κύλισης, η οποία κατά την απελευθέρωση του πεντάλ γκαζιού μεταβαίνει πρόωρα στο ρελαντί. Κατ επιθυμία, το A6 Sedan και το A6 Avant είναι διαθέσιμα επίσης με τη μόνιμη τετρακίνηση quattro. Για μεγαλύτερη πρόσφυση και εξαιρετική συμπεριφορά στις στροφές, σε συνδυασμό με το βελτιωμένο προαιρετικό sport διαφορικό, το quattro ανεβάζει την ευελιξία και την κατευθυντικότητα σε ένα νέο επίπεδο. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

10 18 Audi A6 allroad quattro Ο ελκυστικότερος τρόπος για να δημιουργήσετε τις δικές σας διαδρομές. Γιατί να χρησιμοποιείτε μόνο τις διαδρομές, που ακολουθούν και οι άλλοι; Με το Audi A6 allroad quattro βρήκατε ένα αυτοκίνητο, με το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε καινούργιους δρόμους και να αντεπεξέλθετε σε προκλήσεις. Μεταξύ άλλων χάρη στο adaptive air suspension, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα αμορτισέρ, με συνεχώς μεταβαλλόμενη απόσβεση, προσαρμόζει αυτόματα την ανάρτηση ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης. Όπου κι αν σας οδηγεί η έμπνευσή σας το A6 allroad quattro θα σας μεταφέρει με σιγουριά στον προορισμό σας. Με πανίσχυρους και ενεργειακά αποδοτικούς κινητήρες TFSI και TDI, με πολύ ελεύθερο χώρο στο εσωτερικό και στο χώρο φόρτωσης και με την αίσθηση, ότι είστε πάντα στο σωστό δρόμο. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 97 και κάτω. A6 Audi A6 allroad quattro

11 20 Audi A6 allroad quattro Ο πιο προσωπικός τρόπος για να ακολουθείτε τους δικούς σας δρόμους. Είναι αναμφισβήτητα ένα A6 Avant και ακόμη πιο αναμφισβήτητα ένα A6 allroad quattro. Εμφανές από την πρώτη ματιά. Η αυστηρή πορεία των γραμμών, οι διαπλατυσμένοι θόλοι τροχών, η χαρακτηριστική ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Audi Singleframe σε όψη αλουμινίου δημιουργούν μία συναρπαστική μπροστινή όψη. Ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τους προαιρετικούς προβολείς Matrix LED της Audi. Εκτός αυτών, η υποδαπέδια προστασία, η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος του προφυλακτήρα, το σπόιλερ και οι μπάρες οροφής με ανυψωμένα στελέχη τονίζουν τη χαρακτηριστική εμφάνιση του Α6. Και, εάν θέλετε και χρωματικά να χαράξετε το δικό σας δρόμο: Το μεταλλικό χρώμα καφέ Soho διατίθεται αποκλειστικά για το A6 allroad quattro. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 97 και κάτω.

12 22 Audi A6 allroad quattro Στο A6 allroad quattro σας υποδέχεται μια εντελώς ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, χαρακτηριζόμενη από ευρυχωρία και αποκλειστικότητα, σε συνδυασμό με λεπτομέρειες που συναρπάζουν. Για παράδειγμα, τα sport καθίσματα (που διατίθενται στον προαιρετικό εξοπλισμό) σε μπεζ δέρμα Atlas με ραφή σε αντίθετη απόχρωση, εξασφαλίζουν την πολύ καλή συγκράτηση του οδηγού. Ή τα προαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία σε μπρονζέ αλουμίνιο Ellipse, τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για το A6 allroad quattro. Όπως επίσης το εσωτερικό χρώμα καφέ Santos ή το ύφασμα Sierra/mono.pur 350. Έχοντας το δρόμο σας πάντα στο οπτικό σας πεδίο, η ένδειξη γωνίας κλίσης που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, σας δείχνει μια γραφική απεικόνιση του οχήματος σε πλαγιές ή σε ανηφόρες. Για να διατηρείτε τον έλεγχο ακόμη και στις ανώμαλες διαδρομές εκτός δρόμου. Εδώ σας βοηθά η υποβοήθηση κατάβασης, χάρη στην οποία παρέχεται η δυνατότητα διατήρησης μιας σταθερής ταχύτητας κίνησης σε διαδρομές με κατωφέρειες. Για άριστη κατευθυντικότητα φροντίζει ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας ESC. Φυσικά και σε επίπεδες διαδρομές ή σε αναβάσεις. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 97 και κάτω.

13 24 Audi A6 allroad quattro Ο ισχυρότερος τρόπος να βαδίζετε σε νέους δρόμους. Έξυπνη εφαρμογή δύναμης. ΟΙ εντυπωσιακής ροπής κινητήρες TFSI ή TDI πείθουν με ακαταμάχητη επιτάχυνση και εκπληκτική αποδοτικότητα. Για παράδειγμα, με την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση. Κατά τη διαδικασία αυτή, η ενέργεια που απελευθερώνεται κατά το φρενάρισμα ή στη λειτουργία ρολαρίσματος, μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια η οποία αποθηκεύεται στην μπαταρία και είναι πάλι διαθέσιμη για τις μελλοντικές διαδικασίες επιτάχυνσης. Εξίσου ενεργειακά αποδοτικός είναι ο υβριδικός τρόπος κατασκευής με αλουμίνιο, με τον οποίο εξοικονομείται καύσιμο, μειώνονται οι εκπομπές και το αυτοκίνητο καθίσταται ακόμη πιο ευέλικτο στο χειρισμό. Καθοριστικής σημασίας για την sport αίσθηση οδήγησης είναι η μόνιμη τετρακίνηση quattro. Προαιρετικά με το βελτιωμένο sport διαφορικό που κατανέμει τη ροπή ασύμμετρα μεταξύ των πίσω τροχών. Πράγμα που γίνεται αισθητό από τις εντυπωσιακές δυνατότητες επιτάχυνσης στις στροφές. Σχεδόν σε οποιαδήποτε διαδρομή. Ακόμη και με δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Κωδικός QR Εάν θέλετε να βιώσετε το Audi A6 allroad quattro σε δράση, σκανάρετε τον κωδικό QR με το Smartphone σας. Ή χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου σας: Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 97 και κάτω.

14 26 Audi S6 Sedan Audi S6 Avant Καλλιεργημένος sport σχεδιασμός. Το Audi S6 είναι τόσα πολλά μαζί: ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό αυτοκίνητο, ένα οικογενειακό αυτοκίνητο κύρους, ένα κομψό, δυναμικό αυτοκίνητο για κάθε μέρα. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το Sedan ή το Avant σε κάθε μορφή μεταδίδει δύναμη και τη μεταφέρει στο δρόμο, χάρη σε έναν πανίσχυρο κινητήρα TFSI V8 με Audi cylinder on demand. Επιδεικνύοντας ανωτερότητα με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro και εξατομικευμένο χαρακτήρα με το Audi drive select, συμπεριλαμβανομένης ενεργειακής αποδοτικότητας. Μεταξύ άλλων, με τη βοήθεια του υβριδικού τρόπου κατασκευής με τη χρήση αλουμινίου. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 98. S6 Audi S6 Sedan S6 Avant

15 28 Audi S6 Sedan Audi S6 Avant Για μια καθαρή γραμμή απαιτείται προ πάντων ένα πράγμα: Απλότητα. Κομψή απλότητα με sport σχεδιασμό για το δρόμο, σηματοδοτούμενη από τα επίπεδα πίσω φώτα και τα δυναμικά φλας με ενεργοποιούμενα διαδοχικά φώτα LED. Συναρπαστικό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Χαρακτηριστική sport σχεδίαση προφυλακτήρα και ένθετο σε όψη χρωμίου στο πίσω καπό. Τυπικός χαρακτήρας της σειράς S, τονιζόμενος με δύο διπλές χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης. Ενώ το πίσω σπόιλερ και το σπόιλερ οροφής ολοκληρώνουν δυναμικά την εικόνα. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 98.

16 30 Προοδευτικότητα που δεν περνά απαρατήρητη- ούτε από κοντά, ούτε από μακριά. Προοδευτικότητα ή οποία εμφανίζεται υπό εντελώς νέο φως. Οι προβολείς LED συνδυάζουν την καθοριστικής κατεύθυνσης ακτινοβολία με υψηλή φωτεινότητα. Περισσότερη ένταση ακτινοβολίας κατ επιθυμία, με τους προβολείς Matrix LED της Audi. Συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων λειτουργιών, οι οποίες καθιστούν τις νυχτερινές διαδρομές ακόμη πιο ασφαλείς και άνετες. Να βλέπετε και να σας βλέπουν. Αυτό ισχύει και για τους εξωτερικούς καθρέπτες σε όψη αλουμινίου με Φλας τεχνολογίας LED ενσωματωμένα με κομψό τρόπο. Χαρακτηριστική για τη σειρά S, ήδη από την πρώτη ματιά, η χαρακτηριστική ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Audi Singleframe, με οριζόντιες χρωμιωμένες διπλές γρίλιες και έμβλημα S6. Οι πολλές λεπτομέρειες προσδίδουν στο S6 έναν απαράμιλλο χαρακτήρα. Που δεν περνά απαρατήρητος. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 98.

17 32 Audi S6 Sedan Audi S6 Avant Για δυνατή απόδοση απαιτείται έλεγχος και εσωτερική ηρεμία. Όλα περιμένουν τις εντολές σας. Το ηχοσύστημα και το σύστημα πληροφόρησης οδηγού, το τηλέφωνο και η πλοήγηση. Εύκολος έλεγχος με το sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε όψη αλουμινίου. Εργονομικά και sport ταυτόχρονα. Με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch είναι διαθέσιμη προαιρετικά η νεότερη γενιά του Infotainment. Συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων στην αφή επιφανειών αφής (touchpads) για το γρήγορο και διαισθητικό χειρισμό. Ξεφυλλίστε για παράδειγμα στο Jukebox με σύρσιμο του δαχτύλου τα άλμπουμ της μουσικής συλλογής σας ή γράψτε τον προορισμό πλοήγησής σας απευθείας στο πεδίο χειρισμού. Χαλαρώστε στη θέση σας και απολαύστε. Σε υψηλής ποιότητας sport καθίσματα σε Alcantara/δέρμα. Με υψηλή άνεση καθίσματος και καλή πλαϊνή στήριξη. Κατ επιθυμία, επίσης σε S sport καθίσματα σε δέρμα Valcona με ακόμη πιο ενισχυμένα πλαϊνά, καθώς και επιγραφή S6 στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων και ενσωματωμένα προσκέφαλα. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 98.

18 34 Audi S6 Sedan Audi S6 Avant Αποδοτικότητα: Η τέχνη της παράλειψης, δίχως παραίτηση. Συναρπαστικά στοιχεία: Κινητήρας V8 4.0 TFSI με 450 hp. Σε 4,4 δευτερόλεπτα από 0 στα 100 km/h. Δυναμική ανάπτυξη ισχύος μέσω υψηλής ροπής. 550 Nm. Περισσότερη αποδοτικότητα, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου. Χάρη σε ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες, όπως Audi cylinder on demand, βελτιστοποιημένο σύστημα Start-Stop και ανάκτηση ενέργειας. Βιώστε το οι ίδιοι με ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο: το Audi S6. Κωδικός QR Εάν θέλετε να δείτε το Audi S6 σε δράση, σκανάρετε αυτόν τον κωδικό QR με το Smartphone σας. Ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας: Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 98.

19 36 Καινοτομίες >>> Audi tron Το μέλλον της κινητικότητας με μειωμένες εκπομπές CO₂. >>> Audi connect Το μέλλον της δικτυωμένης κινητικότητας. >>> Σχεδίαση Το μέλλον θα έχει νέες μορφές. >>> Audi ultra Το μέλλον των αποδοτικών τεχνολογιών. μέσω της τεχνολογίας. >>> quattro Το μέλλον της τετρακίνησης. Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς. Όλο και ταχύτερα εξελίσσεται η τεχνολογική πρόοδος, και όλο και περισσότερες δυνατότητες σας παρέχονται εξαιτίας αυτού και ιδιαίτερα όσον αφορά στην κινητικότητά σας. Με το Vorsprung durch Technik ( Πρωτοπορία μέσω τεχνολογίας ) συμβάλλουμε σε σημαντικό βαθμό σ αυτή την εξέλιξη. Για να σας παρέχουμε την τεχνολογία, η οποία βελτιώνει τη ζωή σας. Έτσι ώστε να μην εκπληρώνουμε απλώς τις απαιτήσεις όσον αφορά στη σημερινή και μελλοντική κινητικότητα, αλλά να συνεχίσουμε να τις υπερβαίνουμε.

20 38 >>> Αεροδυναμική Λιγότερες αντιστάσεις οδήγησης, περισσότερη αποδοτικότητα. Με συνεπή διαμόρφωση των γραμμών του κάτω μέρους και των ακμών σπόιλερ του αυτοκινήτου για τη δημιουργία της καλύτερης δυνατής μορφής για αεροδυναμική αποδοτικότητα. Αλλά και με ελαστικά βελτιωμένα ως προς την αντίσταση κύλισης. Όλα αυτά δοκιμασμένα στην αεροδυναμική σήραγγα της Audi, σε ταχύτητες έως και 300 km/h. >>> Ανάκτηση ενέργειας πέδησης (recuperation) Φρενάρισμα για ακόμη πιο οικονομική και αποδοτική κίνηση. Με την ανάκτηση ενέργειας πέδησης (recuperation). Ένα μέρος της κινητικής ενέργειας που δημιουργείται κατά το φρενάρισμα και στις φάσεις ρολαρίσματος αποθηκεύεται προσωρινά στην μπαταρία τροφοδοσίας δικτύου και χρησιμοποιείται στις φάσεις επιτάχυνσης και έτσι, ανάλογα με τον κύκλο οδήγησης, γίνεται εξοικονόμηση καυσίμου έως και 3 %. Audi ultra Audi ultra Βέλτιστος συνδυασμός. Το μέλλον των αποδοτικών τεχνολογιών. >>> Εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα κιβωτίων ταχυτήτων Βελτιωμένες τιμές απόδοσης χάρη σε βελτιωμένη σχέση μετάδοσης κιβωτίου. Η αύξηση της προσφερόμενης ροπής παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού μεγαλύτερης σχέσης μετάδοσης, ειδικότερα στις μεγάλες σχέσεις ταχύτητας κιβωτίου. Για δυναμικότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, γεγονός που μειώνει την κατανάλωση, ωστόσο, δεν έχει επιπτώσεις στις επιδόσεις και τον sport χαρακτήρα. >>> Εξειδικευμένη τεχνογνωσία ελαφριάς κατασκευής Λιγότερο βάρος Μεγαλύτερη οικονομία, ισχύς και αντοχή. Η μέθοδος ελαφριάς κατασκευής της Audi. Προερχόμενη αρχικά από την ελαφριά κατασκευή αμαξωμάτων, σήμερα χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τομείς και συνδυάζει καινοτόμα υλικά, όπως αλουμίνιο, ανθρακονήματα και μαγνήσιο, έξυπνες σχεδιαστικές αρχές, καθώς και διαδικασίες παραγωγής που σέβονται τους φυσικούς πόρους, σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Η κατασκευή ενός Audi είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία. Και όμως, ισχύει για όλα τα μοντέλα μια απλή αρχή: Όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου συνεργάζονται με ακρίβεια, για τη μείωση των εκπομπών. Η διαδικασία που βάσει αυτής της αρχής ξεκίνησε στο τέλος της δεκαετίας του ογδόντα με τη μέθοδο ελαφριάς κατασκευής της Audi και το επαναστατικό Audi Space Frame (ASF), σήμερα έχει εξελιχθεί στη λεγόμενη αντιστροφή της κλιμακούμενης αύξησης του βάρους: Κάθε στοιχείο ελαφριάς κατασκευής έχει επίδραση σε άλλα δομικά εξαρτήματα, τα οποία μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με μικρότερες διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνει χώρα μια συνεχής βελτίωση όσον αφορά στη λειτουργικότητα, το μικρότερο δυνατό βάρος και τη διαδικασία παραγωγής των υφιστάμενων σχημάτων και υλικών. Για να γίνουν τα αυτοκίνητά μας ακόμη πιο οικονομικά, αποδοτικά και με ηπιότερη αξιοποίηση των σχετικών φυσικών πόρων. Εκτός αυτού ενσωματώνονται όλο και περισσότερες αποδοτικές τεχνολογίες στα αυτοκίνητα Audi. Όπως για παράδειγμα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και το σύστημα Start-Stop. Ή μοντέρνα, μεγάλης ενεργειακής απόδοσης και υψηλής τεχνολογίας συγκροτήματα κινητήρων. Για αυξημένη δυναμική της οδήγησης, υψηλή συμπίεση, οικονομικότερη και αποδοτικότερη καύση και μειωμένη εκπομπή CO₂. Όλα αυτά είναι το Audi ultra. Σήμερα και στο μέλλον για την επίτευξη της κινητικότητας με μειωμένες εκπομπές CO₂. >>> Εξειδικευμένη τεχνογνωσία κινητήρων Γεμάτη δύναμη, οικονομική και ενεργειακά αποδοτική κίνηση. Με τη βοήθεια του Audi ultra, με τις ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες στον τομέα των κινητήρων. Όπως για παράδειγμα με το Audi cylinder on demand, όπως και με το Audi valvelift system, τα οποία συνεισφέρουν και τα δύο στη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας του κινητήρα, ή με την τεχνολογία clean diesel, με την οποία μπορούν να μειωθούν οι εκπομπές καυσαερίων.

21 40 Audi connect Κινητικότητα & Πλοήγηση Αναζήτηση Point-of-Interest (POI) με φωνητικό χειρισμό στη βάση δεδομένων Google ¹. Πληροφορίες κυκλοφορίας online Δυναμική καθοδήγηση διαδρομής μέσω πληροφοριών ροής της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Ειδικοί προορισμοί myaudi² Το σύστημα πλοήγησης ως προσωπικός οδικός χάρτης: Εισαγωγή προσωπικών λιστών αξιοθέατων (Point-of-Interest ή PoI) μέσω της διαδικτυακής πύλης myaudi στο αυτοκίνητο. Επικοινωνία Εισαγωγή προορισμού μέσω myaudi ή Google Maps ¹, ³ Ο προγραμματισμός των προορισμών πλοήγησής σας γίνεται κατ επιθυμία άνετα από το PC ή το Smartphone σας. Το myaudi και οι χάρτες Google Maps ¹ ή η εφαρμογή (App) MMI connect της Audi παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής εξατομικευμένων προορισμών πλοήγησης προς το αυτοκίνητο. Κατά την έναρξη της πορείας αυτοί μπορούν άνετα να υιοθετηθούν ως προορισμός. myaudi Το προσωπικό κέντρο ελέγχου σας Μετά από μια εφάπαξ καταχώριση και με την προστασία ενός κωδικού πρόσβασης, σας παρέχεται στην ιστοσελίδα η δυνατότητα να συνδυάσετε, να διαχειριστείτε και να διαμορφώσετε από την άνεση του σπιτιού σας τις υπηρεσίες, οι οποίες υποστηρίζονται από το Audi connect, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Πολλές από τις υπηρεσίες αυτές μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε επίσης μέσω της εφαρμογής MMI connect της Audi με το smartphone σας (Android από 4.0 ή από ios 6) ενώ είστε καθ οδόν. Πληροφορίες για την εκάστοτε χώρα² Εμφάνιση πληροφοριών για την εκάστοτε χώρα, π.χ., υποχρέωση χρήσης προειδοποιητικού γιλέκου και αγοράς βινιέτας (κάρτες διοδίων), καθώς και ισχύουσες μέγιστες ταχύτητες κίνησης κατά τη διάβαση των συνόρων. Picturebook Navigation Τα στοιχεία GPS των φωτογραφιών σας, σάς οδηγούν στον προορισμό. Τιμές καυσίμων Τα οικονομικότερα πρατήρια καυσίμων στον τόπο προορισμού ή κοντά σας. Πληροφορίες χώρων στάθμευσης Βοήθεια στην αναζήτηση χώρων στάθμευσης και σταθμών αυτοκινήτων. Επίσης εφόσον υπάρχουν ένδειξη τιμών και ελεύθερων επί του παρόντος θέσεων στάθμευσης. Πλοήγηση με την υπηρεσία χαρτών Google Earth ¹ και Google Street View ¹ μέσω υψηλής ανάλυσης εναέριων και δορυφορικών εικόνων, φωτογραφιών και καταχωρίσεων διευθύνσεων σάς πλοηγεί ακόμη ευκολότερα στον προορισμό σας. Ενημέρωση χαρτών online² Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης της παραδοθείσας έκδοσης χάρτη με τις πρώτες 5 εκδιδόμενες σε εξαμηνιαίο ρυθμό, ενημερώσεις πλοήγησης. Σε συνδυασμό με το Audi connect υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής της ενημέρωσης online στο όχημα. WLAN Hotspot συνδέει τις φορητές τερματικές συσκευές σας με το διαδίκτυο. ² Μπορείτε να μεταβιβάσετε τα σας στο Audi MMI σας και να προκαλέσετε άνετα τη φωνητική αναπαραγωγή τους. Μηνύματα (SMS)⁴ Εμφάνιση ή άνετη φωνητική αναπαραγωγή σύντομων μηνυμάτων και άμεση απάντηση σε αυτά με τη λειτουργία υπαγόρευσης μέσω φωνητικής καταχώρισης. Πρόσβαση στο Twitter Ενσωματώνει την υπηρεσία μηνυμάτων Twitter στο Cockpit. Με λειτουργίες φωνητικής αναπαραγωγής και άλλες λειτουργίες κειμένου που παρέχουν άνεση. Πρόσβαση σε φωνητικό χειρισμό smartphone⁵ όπως, π.χ., Siri (από iphone 4s). Με παρατεταμένη πίεση στο πλήκτρο φωνητικού διαλόγου στο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι έχετε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο φωνητικό χειρισμό του συνδεδεμένου μέσω Bluetooth Smartphone, ακόμη και κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ο έλεγχος γίνεται με ασφάλεια και άνεση από τα μικρόφωνα και ηχεία του Audi σας. c Audi connect Το μέλλον της δικτυωμένης κινητικότητας. Ο κόσμος σας παρέχει άπειρες δυνατότητες. Με το προαιρετικό Audi connect έχετε πολλές από αυτές τις δυνατότητες ψηφιακά και απευθείας στο Audi σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού. Κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Χάρη στο myaudi και τις υποστηριζόμενες από το Audi connect υπηρεσίες στο αυτοκίνητό σας. Σε πολλά μέρη παγκοσμίως. Διαισθητικά, απλά και άνετα. Infotainment Καιρός Προγνώσεις και χάρτες του επιθυμητού τόπου. Online-Media-Streaming⁶ Μέσω εφαρμογής (App) Smartphone πρόσβαση σε υπηρεσίες personal radio και παγκόσμιους ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και σύνδεση υπηρεσιών music streaming, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε εκατομμύρια τραγουδιών. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στην αποθηκευμένη στο Smartphone μουσική. Ειδήσεις online (προσωπικές) Κείμενα και εικόνες για τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα, με λειτουργία φωνητικής αναπαραγωγής και δυνατότητα προσωπικής ρύθμισης. ¹ Η ονομασία Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc. ² Περιλαμβάνεται στο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch. ³ Για την καταχώριση προορισμού μέσω Google Maps απαιτείται λογαριασμός Google. ⁴ Προϋπόθεση: Το κινητό τηλέφωνο να διαθέτει το πρωτόκολλο Bluetooth MAP (Message Access Profile). Πληροφορίες σχετικά με συμβατά κινητά τηλέφωνα θα βρείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi ή στην ιστοσελίδα ⁵ Απαιτείται το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch συμπεριλαμβανομένου συστήματος φωνητικού χειρισμού και θύρας Bluetooth, καθώς και δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι. ⁶ Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα. Για τη χρήση θα χρειαστείτε κατά κανόνα έναν λογαριασμό σε μια υπηρεσία media streaming, εξ αιτίας του οποίου ενδέχεται να προκύψει πρόσθετο κόστος. Η διαθεσιμότητα, η απεικόνιση στην οθόνη και το κόστος των υπηρεσιών διαφέρουν ανά χώρα, μοντέλο, τερματική συσκευή και χρέωση. Περισσότερες νομικές πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη χρήση θα βρείτε στη σελίδα 108, καθώς και στην ιστοσελίδα Πληροφορίες ταξιδίου Πληροφορίες σχετικά με αξιοθέατα με λειτουργία υιοθέτησης ως προορισμό πλοήγησης. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

22 42 Απόλυτος έλεγχος του δρόμου. Με σταθερή κατανομή της κινητήριας δύναμης και στους τέσσερις τροχούς. quattro Μεταβλητός έλεγχος μέσω κεντρικού διαφορικού. Πάντα ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση. Επαναπροσδιορισμός της ευστάθειας, της δυναμικής και της ευκινησίας και απάλειψη των υπερστροφών και υποστροφών με το quattro και προαιρετικό sport διαφορικό. Για αυξημένη πρόσφυση και βελτιωμένη προώθηση. Δαμάστε οποιαδήποτε διαδρομή. Προσανατολιζόμενοι σταθερά στον δικό σας προορισμό. Σε στροφές. Σε ευθείες. Σε οποιοδήποτε οδόστρωμα. Για γοητεία που παραμένει προσκολλημένη. Στον δρόμο και στη μνήμη. quattro Με το quattro. Αίσθηση του δρόμου.

23 44 Performance Performance Μέγιστη ισχύς. Εκμεταλλευόμενη στο μέγιστο. Κάθε κίνηση πηγάζει από κάπου. Ένα σημείο εκκίνησης, μια ιδέα. Οι κινητήρες για το Audi A6 σας βασίζονται επίσης σε μια αρχική ιδέα: αυξημένη ισχύς με χαμηλότερη κατανάλωση. Συμβιβάζουμε αυτή τη φαινομενική αντίθεση με δύο επαναστατικές τεχνολογίες κίνησης: TDI και TFSI. Γνωρίστε και τις δύο. Και αποφασίστε υπέρ του κινητήρα, ο οποίος σας συγκινεί περισσότερο. Audi cylinder on demand Και οι κυλινδροκεφαλές μπορεί να είναι έξυπνες. Αυτό αποδεικνύεται από το Audi cylinder on demand. Στην περιοχή μερικού φορτίου απενεργοποιούνται αυτόματα τέσσερις από τους οκτώ κυλίνδρους του κινητήρα TFSI. Έτσι διευκολύνεται η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και η μείωση των εκπομπών. Χωρίς να γίνεται αισθητή η μεταγωγή και να επηρεάζεται αρνητικά η δυναμική της οδήγησης. TDI Με τον συνδυασμό άμεσου ψεκασμού και υπερσυμπίεσης οι κινητήρες TDI της Audi παρουσιάζουν εξαιρετικές επιδόσεις χάρη σε υψηλή ροπή σε όλη την περιοχή στροφών, με σταθερή ανάπτυξη ισχύος. Μειωμένων εκπομπών και, ως συνήθως, οικονομικοί στην κατανάλωση. Ταυτόχρονα, όμως, συναρπαστικά δυναμικοί για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας προσφέρει ο κάθε δρόμος. TFSI Οι κινητήρες TFSI της Audi επιτυγχάνουν μια ιδιαίτερα υψηλή συμπίεση. Το αποτέλεσμα: εξαιρετικός βαθμός απόδοσης με βέλτιστες επιδόσεις. Με την υποκατάσταση χωρητικότητας κυλίνδρων με υπερπλήρωση μειώνονται σημαντικά το μέγεθος και το βάρος του κινητήρα ενώ η δυναμική παραμένει εντυπωσιακά σταθερή. Για ανάπτυξη ισχύος που θα σας πείσει ήδη από την εκκίνηση. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

24 46 >>> Audi drive select Με το Audi drive select προσαρμόζετε τα χαρακτηριστικά οδήγησης του μοντέλου A6 σας στις ανάγκες σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού. Πιο sport, πιο άνετα, πιο ισορροπημένα, πιο οικονομικά ή κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Εσείς αποφασίζετε. >>> adaptive air suspension Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση επενεργεί ξεχωριστά σε κάθε έναν από τους 4 τροχούς και φροντίζει ακόμη και σε έντονη φόρτωση, να μην επηρεάζονται σχεδόν καθόλου αρνητικά τα χαρακτηριστικά οδήγησης. Διαθέσιμη επίσης ως sport έκδοση για το μοντέλο S με ακόμη πιο σφιχτή ρύθμιση απόσβεσης. >>> Δυναμικό σύστημα διεύθυνσης Το δυναμικό σύστημα διεύθυνσης αυξάνει τη δυναμική της οδήγησης και την οδηγική άνεση μέσω της εξαρτώμενης από την ταχύτητα κίνησης ρύθμιση της σχέσης μετάδοσης του συστήματος διεύθυνσης. Δυναμική >>> tiptronic Το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με Δυναμικό Πρόγραμμα Επιλογής Ταχυτήτων (DSP) καθιστά εφικτή τη γρηγορότερη αλλαγή ταχυτήτων, χωρίς αισθητή διακοπή της δύναμης έλξης. >>> S tronic Το sport και αποδοτικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη καθιστά δυνατή την ταχύτατη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς αισθητή διακοπή της δύναμης έλξης. Δυναμική Δυναμική, η οποία θα σας συναρπάσει. Επιβιβαστείτε. Προσδεθείτε με τη ζώνη ασφαλείας. Βάλτε μπροστά τον κινητήρα. Όπου κι αν πάτε, αφήστε να σας ωθήσει η συναρπαστική δυναμική. Διότι ξέρετε, ότι με το Audi A6 όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για σας. Καθορίστε την κατεύθυνση. Το ρυθμό κίνησης. Την ταχύτητα κίνησης. Απολαμβάνοντας μια αίσθηση ελευθερίας, χάρη στις εφεδρείες που διαθέτετε. Τόσες, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε οποιαδήποτε διαδρομή. >>> quattro Η μόνιμη τετρακίνηση κατανέμει τις κινητήριες δυνάμεις ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση οδήγησης σε κάθε επιμέρους τροχό, για μεγαλύτερη πρόσφυση και δυναμική. >>> quattro με sport διαφορικό Η μόνιμη τετρακίνηση quattro με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο sport διαφορικό παρέχει υψηλή ευελιξία και συναρπαστική δυναμική της οδήγησης. >>> Κεραμικά φρένα Τα κεραμικά φρένα που υπάρχουν στον μπροστινό και στον πίσω άξονα φροντίζουν για μια εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα πέδησης σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Ποιος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος ως βασικός ή ως προαιρετικός για το μοντέλο σας, μπορείτε να μάθετε στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω.

25 48 Συστήματα υποβοήθησης >>> Audi pre sense basic Εφαρμόζει σε περίπτωση επαπειλούμενου ατυχήματος μέτρα προληπτικής προστασίας των επιβατών. >>> Ένδειξη ορίων ταχύτητας βασισμένη σε κάμερα Αναγνωρίζει τα όρια ταχύτητας και σας ενημερώνει γι αυτά μέσω του συστήματος πληροφόρησης οδηγού και του Head-up Display. >>> Audi active lane assist Σε περίπτωση αναγνώρισης οριοθετήσεων λωρίδων κυκλοφορίας, σας υποστηρίζει με ήπιες επεμβάσεις στο τιμόνι στη διατήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας. >>> Audi side assist συμπεριλαμβανομένου Audi pre sense rear Σας υποστηρίζει στην αλλαγή λωρίδας και εφαρμόζει σε περίπτωση αναγνώρισης μιας επαπειλούμενης οπίσθιας σύγκρουσης προληπτικά μέτρα προστασίας. >>> Προβολείς Matrix LED της Audi Ανιχνεύουν την πορεία του δρόμου και τον φωτίζουν με διατεταγμένα με καινοτόμο τρόπο LED, ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. >>> adaptive cruise control συμπεριλαμβανομένου Audi pre sense front Παρακολουθεί την προπορευόμενη κυκλοφορία και διατηρεί αυτόματα την απόσταση σε μεγάλο βαθμό σταθερή. Συστήματα υποβοήθησης Όπου κι αν πηγαίνετε: Μια ωραία αίσθηση ταξιδεύει μαζί σας. Με τα συστήματα υποβοήθησης στο Audi A6 σας. Κάθε διαδρομή είναι διαφορετική. Ένα πράγμα, όμως, παραμένει ίδιο σε όλες τις διαδρομές η αίσθηση, την οποία παρέχει κάθε Audi: ότι είστε προστατευμένοι. Όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού στο Audi A6, σας υποστηρίζουν κατά τη μετακίνησή σας και φροντίζουν για ακόμη μεγαλύτερη άνεση ενώ κινείστε. Γνωρίστε τα σημαντικότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. >>> Σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Αυξάνει την άνεση σε νυχτερινές διαδρομές με τη βοήθεια μιας ενσωματωμένης κάμερας θερμικής απεικόνισης με επισήμανση τυχόν αναγνωρισμένων πεζών και μεγάλων άγριων ζώων. >>> Κάμερες περιβάλλοντος χώρου Φροντίζουν για μεγαλύτερη εποπτικότητα κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς, με δυνατότητα επιλογής της απεικόνισης του χώρου γύρω από το αυτοκίνητο από διάφορες οπτικές γωνίες. >>> Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Υποστηρίζει στην είσοδο και την έξοδο από τη θέση στάθμευσης μέσω προσωρινής ανάληψης της δύναμης που απαιτείται για την περιστροφή του τιμονιού. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Ποιος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος ως βασικός ή ως προαιρετικός για το μοντέλο σας, μπορείτε να μάθετε στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. Προσέξτε: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των εκάστοτε ορίων και υποστηρίζουν τον οδηγό. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή στην οδική κυκλοφορία παραμένουν στον οδηγό.

26 50 Η αρχή της απλότητας >>> Car Ελέγξτε και τροποποιήστε με το ραδιόφωνο ΜΜΙ πολύ άνετα και με λίγες μόνο κινήσεις τη ρύθμιση των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, καθώς και τις λειτουργίες του κλιματισμού και Service. >>> Media Εμφανίστε τα εξώφυλλα της μουσικής συλλογής σας από όλες τις διαθέσιμες πηγές μέσων, όπως, Jukebox, εισηγμένες κάρτες SD, Audi music interface, CD ή DVD. >>> Audi connect Με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch αξιοποιήστε όλες τις υποστηριζόμενες από το Audi connect υπηρεσίες γρήγορα και άνετα. Λόγω του διαισθητικού χειρισμού του MMI η πρόσβαση σε πολλές βασιζόμενες στο διαδίκτυο λειτουργίες είναι εντυπωσιακά απλή. >>> MMI touch Με το MMI touch ο χειρισμός των επιμέρους στοιχείων του Multi Media Interface είναι ακόμη πιο απλός. Ο χειρισμός της επιφάνειας αφής (Touchpad) γίνεται ακόμη και με ένα μόνο δάχτυλο. >>> Πλοήγηση Πλοηγηθείτε ακόμη πιο άνετα στους προορισμούς σας με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch, μέσω της τρισδιάστατης προβολής χαρτών και της τρισδιάστατης απεικόνισης αξιοθέατων και χαρακτηριστικών κτιρίων. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Ποιος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος ως βασικός ή ως προαιρετικός για το μοντέλο σας, μπορείτε να μάθετε στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. >>> Τηλέφωνο Τηλεφωνήστε με ασφάλεια και άνεση με το σύστημα ανοικτής ακρόασης: Επιλέξτε με άνεση στο MMI τις επαφές σας ή καταχωρίστε τον αριθμό διαισθητικά μέσω του MMI touch. Η αρχή της απλότητας Το ΜΜΙ έξυπνο, ατομικό, διαισθητικό. Λιτό. Απλό. Λογικό. Ο επαναπροσδιορισμός του κόσμου του κινητού Infotainment: το Multi Media Interface (MMI). Διενέργεια τηλεφωνημάτων, πλοήγηση ή χρήση του διαδικτύου μέσω του Audi connect: άκρως διαισθητικά, άκρως λειτουργικά και άνετα μεταξύ άλλων, χάρη στον φωνητικό χειρισμό. Με το ΜΜΙ στο Audi A6 σας, όλα θα είναι παιχνιδάκι για σας.

27 Προβολέας Audi Matrix LED Προβολέας Audi Matrix LED Βλέπει καλά. Το σκοτάδι είναι κάτι το σχετικό. Με τους προαιρετικούς προβολείς Matrix LED της Audi, η νύχτα γίνεται μέρα. Η νέα τεχνολογία προβολέων διαθέτει ένα χρώμα φωτός παρόμοιο με αυτό του φωτός της ημέρας. Γίνεται προνοητικός φωτισμός των στροφών. Τα άλλα οχήματα ανιχνεύονται, και γίνεται προσαρμογή της κατανομής των φώτων του Audi A6 σας σε αυτά, ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτό είναι εφικτό χάρη σε πολυάριθμους αισθητήρες, σε μια κάμερα και σε ρεοστατικά ρυθμιζόμενες, διατεταγμένες με καινοτόμο τρόπο λυχνίες LED. Οι προβολείς Matrix LED της Audi δεν ενθουσιάζουν μόνο τη νύχτα. Η τεχνολογία LED προσδίδει ιδιαίτερους τόνους ακόμη και την ημέρα. Είτε σημειακά και είτε ως δυναμική λωρίδα φωτός, μεμονωμένα ελεγχόμενα LED, προσαρμοσμένα τέλεια στην εκάστοτε κατάσταση. Καινοτόμα και κάθε φορά εντυπωσιακά. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Φαίνεται ωραίο.

28 54 Εξοπλισμοί Μοναδικές σαν εσάς. Οι δυνατότητες εξοπλισμού. Sport χαρακτήρας, άνεση, υψηλή σχεδίαση, λειτουργικότητα ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι δικές σας απαιτήσεις από το Audi σας αυτό σας παρέχει μια πλειάδα από δυνατότητες εξατομίκευσης. Οι εκδόσεις εξοπλισμού της Audi είναι ποικίλες, υψηλής ποιότητας και προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες σας.

29 56 Highlights Υψηλή ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Μια μικρή επισκόπηση των δυνατοτήτων σας. Το Audi A6 ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, το οποίο πείθει με την υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία του εξοπλισμού του. Ένα πλήθος καινοτομιών, χαρακτηριστικών άνεσης και συστημάτων υποβοήθησης καθιστά κάθε διαδρομή μοναδική. Αυτό αποδεικνύουν και πολλά άλλα εντυπωσιακά στοιχεία του Εμπνευστείτε! 1 Εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός LED Επιπλέον του πακέτου εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού, ατμοσφαιρικός φωτισμός του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου σε τεχνολογία LED, με δυνατότητα ρύθμισης μέσω του MMI 2 Προβολείς Audi Matrix LED Με υψηλής ακρίβειας και μεμονωμένα ελεγχόμενες φωτοδιόδους για φωτεινό και ομοιογενή φωτισμό του οδοστρώματος, χωρίς να ενοχλούνται οι οδηγοί των αντίθετα κινούμενων και των προπορευόμενων οχημάτων, η καινοτόμος αυτή τεχνολογία συνδυάζει ένα σύστημα κάμερας με πηγές φωτισμού LED και οπτικά ακριβείας για ιδιαίτερα προσαρμοστική κατανομή φωτός. 3 Audi tablet συμπεριλ. συστήματος ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων (Rear Seat Entertainment)¹ Πλήρως ενσωματωμένη και δικτυωμένη προσφορά Infotainment για όταν είσατε καθ οδόν. Διαθέσιμη με 1 ή 2 αφαιρούμενα Audi tablets με αντιανακλαστική οθόνη αφής 10,1 ιντσών, αναπαραγωγή HD (υψηλής ευκρίνειας) (1.920 x pixel), μνήμη αποθήκευσης 32 GB και υποστήριξη Micro SD Κλειδί άνεσης με ελεγχόμενο από αισθητήρα ξεκλείδωμα του χώρου αποσκευών Δυνατότητα ξεκλειδώματος και κλειδώματος των θυρών και του καπό του χώρου αποσκευών χωρίς να απαιτείται πάτημα του κλειδιού του οχήματος. Με μια κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα ανοίγετε αυτόματα το καπό του χώρου αποσκευών. 1 Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. 5 Κεραμικά φρένα² Υψηλή αποτελεσματικότητα πέδησης χάρη στο σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης 19 ιντσών με εσωτερικά αεριζόμενους, διάτρητους και ενισχυμένους με ανθρακονήματα κεραμικούς δίσκους φρένων με ειδικά κανάλια ψύξης. Δαγκάνες φρένων βαμμένες σε γυαλιστερό ανθρακί με επιγραφή Audi ceramic 4 5 ¹ Νομικές πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη χρήση θα βρείτε στη σελίδα 109. ² Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες των κεραμικών φρένων στην ιστοσελίδα της χώρας σας ή ενημερωθείτε από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi.

30 58 Highlights 1 Ηχοσύστημα Bang & Olufsen Advanced Sound System Προσφέρει συναρπαστική αναπαραγωγή ήχου Surround μέσω 15 ηχείων, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού ηχείου και subwoofer. Περιλαμβάνει γυαλισμένα καλύμματα ηχείων από αλουμίνιο και αυτόματα αναδυόμενους ακουστικούς φακούς και παρέχει λειτουργία Privacy (εμπιστευτικότητας) για διακριτική διενέργεια τηλεφωνημάτων. 2 Σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch Λειτουργία πολυμέσων και άμεσος χειρισμός. Σύστημα πλοήγησης με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών για την τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών. MMI touch: ευαίσθητο στην αφή πεδίο καταχώρισης για γρήγορο και άμεσο χειρισμό, π.χ., καταχώριση προορισμού με αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα, καθώς και ελεύθερη μετακίνηση και μεγέθυνση στον χάρτη. Εύκολος χειρισμός του Infotainment μέσω φυσικής γλώσσας με καταχώριση διεύθυνσης με μία πρόταση Head-up Display Προβάλλει, κατ επιθυμία, την ταχύτητα κίνησης και άλλες σημαντικές για τον οδηγό πληροφορίες από προαιρετικά διαθέσιμους εξοπλισμούς, όπως συστήματα υποβοήθησης και πλοήγησης, καθώς και προειδοποιητικές υποδείξεις στο μπροστινό παρμπρίζ, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού 4 Audi smartphone interface¹, ² Συνδέει το smartphone σας με το όχημά σας και μεταφέρει το περιεχόμενο του smartphone σας μέσω USB απευθείας στην οθόνη MMI. Άνετος έλεγχος πλοήγησης, τηλεφωνίας, μουσικής και επιλεγμένων εφαρμογών τρίτων μέσω του MMI Controller, καθώς και μέσω φωνητικού χειρισμού.³ 3 Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. 4 Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. 5 5 Audi phone box⁴ Συνδιαλέξεις με βελτιωμένη ποιότητα λήψης με την τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου σας στην ειδική υποδοχή στο εμπρός κεντρικό υποβραχιόνιο. Δυνατότητα σύνδεσης 2 κινητών τηλεφώνων μέσω Bluetooth. Χαμηλή ακτινοβολία SAR στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσω σύνδεσης με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου. Συμπεριλαμβάνεται δυνατότητα φόρτισης μέσω σύνδεσης USB και σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch μέσω Wireless Charging (ασύρματη φόρτιση) (πρότυπο Qi)¹ ¹ Για τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε χώρα παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. ² Για το σύνολο του εμφανιζόμενου περιεχομένου και λειτουργιών μέσω του Audi smartphone interface, ευθύνονται οι κατασκευαστές των κινητών τηλεφώνων. ³ Σχετικά με τη συμβατότητα του smartphone σας μπορείτε να ενημερωθείτε από τον κατασκευαστή του κινητού τηλεφώνου σας. ⁴ Πληροφορίες σχετικά με συμβατά κινητά τηλέφωνα θα βρείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi ή στην ιστοσελίδα

31 60 Οδηγοί μοντέλου Ο χαρακτήρας έχει πολλές μορφές. Εδώ σας παρουσιάζουμε τέσσερις απ αυτές. Τι κάνει ένα Audi το δικό σας Audi; Ο προσαρμοσμένος πλήρως στις ανάγκες σας εξοπλισμός. Έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήθος δυνατοτήτων, για να δώσετε στο αυτοκίνητό σας ακριβώς το χαρακτήρα που επιθυμείτε. Πιο sport; Με περισσότερη κομψότητα; Αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε. Audi A6 Sedan σε μαύρο Mythos μεταλλικό Προβολείς Matrix LED της Audi Audi Sport ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 10 ακτίνων, σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες¹, ² Τζάμια Privacy (φιμέ τζάμια) Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος εμπρός σε διάτρητο δέρμα μπεζ Atlas Valcona με λειτουργία μνήμης και εξαερισμού. Διακοσμητικά στοιχεία σε ξύλο καρυδιάς Beaufort Audi S6 Sedan σε κόκκινο Misano περλέ Πακέτο Audi exclusive σε μαύρο γυαλιστερό² Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων-star (S-Design) Sport σύστημα εξάτμισης με διαφράγματα σε γυαλιστερό μαύρο Καλύματα εξωτερικού καθρέφτη στο χρώμα του αυτοκινήτου Sport καθίσματα S εμπρός σε ασημί Moon δέρμα Valcona με ραφές σε αντίθετη απόχρωση και επιγραφή S6 στις πλάτες των καθισμάτων. Διακοσμητικά στοιχεία σε ανθρακονήματα Atlas Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99. ² Από την quattro GmbH.

32 62 Οδηγοί μοντέλου Audi A6 allroad quattro σε γκρι Tornado μεταλλικό Ενιαίο εξωτερικό χρώμα συμπεριλαμβανομένων διακοσμητικών στοιχείων αλουμινίου στο εξωτερικό Audi Sport ζάντες αλουμινίου χυτές Audi σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων, σε όψη ματ Titanium γυαλισμένες¹, ² Audi design selection γκρι Flint Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων Διακοσμητικά στοιχεία σε φυσικό γκρι ξύλο Fine grain Audi A6 Avant σε ασημί Floret μεταλλικό Πίσω φώτα LED με δυναμικά φλας Audi Sport ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 10 ακτίνων Υ² Τζάμια Privacy (φιμέ τζάμια) Sport καθίσματα εμπρός σε καφέ Nougat δέρμα Valcona Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων Διακοσμητικά στοιχεία σε ασημί αλουμίνιο Ellipse Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99. ² Από την quattro GmbH.

33 64 Audi ultra Η μέγιστη οικονομία και απόδοση έχει ένα σήμα. Τα Audi A6 ultra οι πιο αποδοτικοί κινητήρες TDI και TFSI του μοντέλου. Τεχνολογίες και μέτρα για μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών, με αμετάβλητη την οδηγική απόλαυση αυτά αντιπροσωπεύει το Audi ultra. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας: η πλήρως απαλλαγμένη από εκπομπές κινητικότητα. Για το σκοπό αυτό συνεχίζουμε με συνέπεια την εξέλιξη. Για παράδειγμα, την δημιουργία όλο και πιο ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών κίνησης. Όπως οι οικονομικοί βενζινοκινητήρες ή πετρελαιοκινητήρες. Οι πιο αποδοτικοί από αυτούς επισημαίνονται από εμάς, με το έμβλημα ultra στο πίσω μέρος του μοντέλου. Το έμβλημα αυτό επισημαίνει, ότι εδώ συναντάται η μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα. Με τιμές εκπομπών CO₂ μεικτού κύκλου από 109 g/km στα μοντέλα Audi A6 2.0 TDI ultra και από 133 g/km στο μοντέλο 1.8 TFSI ultra. Και αυτό χωρίς να γίνονται υποχωρήσεις όσον αφορά στην τυπική για την Audi δυναμική. Ζήστε τα μοντέλα Audi A6 ultra: οχήματα, τα οποία επαναπροσδιορίζουν την οικονομική και ενεργειακά αποδοτική κίνηση. Οι κινητήρες 2,0 λίτρων TDI ultra με 150 hp στο μεικτό κύκλο οδήγησης παρουσιάζουν τις παρακάτω τιμές εκπομπών CO₂: A6 Sedan: από 109 g/km (S tronic) ή από 112 g/km (μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) A6 Avant: από 114 g/km (S tronic) ή από 117 g/km (μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) Οι κινητήρες 2,0 λίτρων TDI ultra με 190 hp στο μεικτό κύκλο οδήγησης παρουσιάζουν τις παρακάτω τιμές εκπομπών CO₂: A6 Sedan: από 109 g/km (S tronic) ή από 113 g/km (μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) A6 Avant: από 114 g/km (S tronic) ή από 118 g/km (μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) Οι κινητήρες 1,8 λίτρων TFSI ultra με 190 hp στο μεικτό κύκλο οδήγησης παρουσιάζουν τις παρακάτω τιμές εκπομπών CO₂: A6 Sedan: από 133 g/km A6 Avant: από 137 g/km Τα μοντέλα A6 2.0 TDI ultra και το μοντέλο A6 1.8 TFSI ultra είναι διαθέσιμα χωρίς περιορισμούς με όλους τους εξοπλισμούς. Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Στην εικόνα φαίνεται το Audi A6 Sedan 2.0 TDI ultra.

34 66 Κινητήρες Για κάθε προσωπικότητα το σωστό σύστημα κίνησης. Δεν έχει σημασία, ποιον κινητήρα Audi θα επιλέξετε: Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν υψηλή συμπύκνωση, άκρως αποτελεσματική καύση και εξαιρετικό συντελεστή απόδοσης. Η εν συντομία: αυξημένη ισχύ με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές. 3.0 TDI 4.0 TFSI TDI TFSI Οι κινητήρες TDI της Audi: υψηλή ροπή σε όλη την περιοχή στροφών, με σταθερή ανάπτυξη ισχύος. Μειωμένων εκπομπών και, ως συνήθως, οικονομικοί στην κατανάλωση. Όπως ο 3.0 TDI quattro: 320 hp. Στο Audi A6 Sedan με μέγιστη τελική ταχύτητα 250 km/h και επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h σε 5,0 δευτερόλεπτα. Όλοι οι κινητήρες TDI ανταποκρίνονται στο πρότυπο καυσαερίων EU6. A6 2.0 TDI ultra (150 hp) A6 2.0 TDI ultra (190 hp) A6 2.0 TDI quattro (190 hp) A6 allroad quattro 3.0 TDI (190 hp) A6 3.0 TDI (218 hp)¹, ² A6 3.0 TDI quattro (272 hp)² A6 3.0 TDI quattro (320 hp)² A6 3.0 TDI competition quattro (326 hp) Οι κινητήρες TFSI της Audi: εντυπωσιακή οικονομία με αυξημένη απόδοση και σταθερή δυναμική. Για παράδειγμα το 1.8 TFSI (190 hp) στο Audi A6. Ή το 4.0 TFSI quattro με 450 hp στο Audi S6 από 0 στα 100 km/h σε 4,4 δευτερόλεπτα. Όλοι οι κινητήρες TFSI ανταποκρίνονται στο πρότυπο καυσαερίων EU6. A6 1.8 TFSI (190 hp) A6 1.8 TFSI ultra (190 hp) A6 2.0 TFSI (252 hp)¹ A6 3.0 TFSI quattro (333 hp)² S6 4.0 TFSI quattro (450 hp) ¹ Διατίθεται επίσης με μόνιμη τετρακίνηση quattro. ² Διατίθεται επίσης στο A6 allroad quattro. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

35 68 Πακέτο Audi A6 allroad quattro advanced Μια νέα μορφή εκφρασης: το πακέτο Audi A6 allroad quattro advanced. Προσδώστε στο αυτοκίνητό σας μια μοναδική νότα με το πακέτο Audi A6 allroad quattro advanced. Συμπεριλαμβανομένου του ελκυστικού εξωτερικού χρώματος καφέ Soho, υψηλής ποιότητας διακοσμητικά στοιχεία και εντυπωσιακές ζάντες 20 ιντσών. Εκτός αυτού, sport καθίσματα σε δέρμα Valcona και quattro με sport διαφορικό για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και δυναμική. Πακέτο Audi A6 allroad quattro advanced Στο πακέτο Audi A6 allroad quattro advanced περιλαμβάνονται οι παρακάτω εξοπλισμοί: Ζάντες αλουμινίου σφυρήλατες σε σχέδιο 10 ακτίνων V Μεγέθους 8,5 J x 20 με ελαστικά 255/40 R 20¹ quattro με sport διαφορικό Εξωτερικό χρώμα Επιλεγμένα χρώματα βαφής. Αποκλειστικά για το πακέτο A6 allroad quattro advanced σε καφέ Soho μεταλλικό Εξωτερικό χρώμα αντίθεσης σε γκρι Structure ματ Sport καθίσματα εμπρός συμπεριλαμβάνεται ορθοπεδικό στήριγμα μέσης 4 διευθύνσεων Επενδύσεις καθισμάτων σε καφέ Santos δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Δερμάτινα υποβραχιόνια στις επενδύσεις των θυρών σε καφέ Santos με ραφές αντίθετης απόχρωσης Κεντρική κονσόλα κάτω σε μαύρο δέρμα Διακοσμητικά στοιχεία Ασημί αλουμίνιο Ellipse Διατίθενται προαιρετικά: Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος εμπρός Επενδύσεις καθισμάτων σε καφέ Santos δέρμα διάτρητο Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Διακοσμητικά στοιχεία Φυσικό γκρι Agate ξύλο Fine grain σημύδας Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 97 και κάτω. ¹ Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 101. Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εξωτερικό

36 70 Μοντέλα S Sport χαρακτήρας που είναι ορατός και αισθητός. Ήδη εν στάσει. S σημαίνει sport χαρακτήρας. Το νέο Audi S6 Sedan και το νέο Audi S6 Avant σας το αποδεικνύουν με εντυπωσιακό τρόπο. Με εκτεταμένο, χαρακτηριστικό για τη γραμμή S εξοπλισμό. Για δυναμική εμφάνιση, Sport άνεση και επιδόσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση. Εκτός αυτού, έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τον παράγοντα S. Με προαιρετικό εξοπλισμό, ο οποίος ενθουσιάζει. Χαρακτηριστικοί για τη γραμμή S6 βασικοί εξοπλισμοί (απόσπασμα) Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων (S-Design) Μεγέθους 8,5 J x 19 με ελαστικά 255/40 R 19¹ Ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Audi Singleframe Μάσκα ψυγείου σε γκρι Platinum με οριζόντιες διπλές χρωμιωμένες γρίλιες και έμβλημα S6 Προφυλακτήρας εμπρός σε χαρακτηριστική sport σχεδίαση με πλέγματα εισαγωγής αέρα με κυψελωτή δομή και διπλές χρωμιωμένες γρίλιες. Συμπεριλαμβανομένης διαχωριστικής λεπίδας σε όψη αλουμινίου Περίβλημα εξωτερικού καθρέπτη σε όψη αλουμινίου Πλευρικές επενδύσεις εισόδου βαμμένες στο χρώμα του αυτοκινήτου Διαχύτης αέρα πίσω βαμμένος σε γκρι Platinum, πλαισιωμένος με διαχωριστική λεπίδα σε όψη αλουμινίου Απολήξεις εξάτμισης διπλής ροής, με εκάστοτε 2 οβάλ χρωμιωμένα διαφράγματα αντίστοιχα αριστερά και δεξιά Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε όψη αλουμινίου με έμβλημα S6 και χαρακτηριστικές για τη γραμμή S ραφές σε αντίθετη απόχρωση Χαρακτηριστικοί για τη γραμμή S6 προαιρετικοί εξοπλισμοί (απόσπασμα) Εξωτερικό χρώμα στην ειδική απόχρωση μπλε Sepang περλέ Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων αστέρι (S-Design) Μεγέθους 8,5 J x 20 με ελαστικά 255/35 R 20¹ Δαγκάνες φρένων βαμμένες κόκκινες με επιγραφή S6 εμπρός Sport σύστημα εξάτμισης για μια ενισχυμένη ηχητική εμπειρία. Διπλής ροής, με αντίστοιχα 2 οβάλ απολήξεις αριστερά και δεξιά με διαφράγματα σε γυαλιστερό μαύρο Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων επίπεδο στο κάτω μέρος με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε όψη αλουμινίου² με έμβλημα S6 και χαρακτηριστικές για τη γραμμή S ραφές σε αντίθετη απόχρωση Sport καθίσματα γραμμής S εμπρός Καλύμματα καθισμάτων sport καθίσματα S σε μαύρο ή ασημί Moon δέρμα Valcona, εκάστοτε με ραφές αντίθετης απόχρωσης και επιγραφή S6 στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων. Σε καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος σε μαύρο ή γκρι Flint δέρμα Valcona χωρίς επιγραφή S6 στις πλάτες Διακοσμητικά στοιχεία Ανθρακονήματα Atlas Sport προσαρμοζόμενη πνευματική ανάρτηση (sport adaptive air suspension) με ειδική ρύθμιση για τη γραμμή S6 Audi design selection κόκκινο Arras με διακοσμητικά στοιχεία σε κόκκινα ανθρακονήματα Denim quattro με sport διαφορικό με ειδική ρύθμιση για τη γραμμή S6 Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 98. ¹ Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 101. ² Από την quattro GmbH.

37 72 Μεγάλη ισχύς. Διαμορφωμένο με εντυπωσιακό τρόπο. Ειδικό μοντέλο Audi A6 3.0 TDI competition. Ισχυρή ροπή και συναρπαστική προώθηση. Αυτά αντιπροσωπεύει η τεχνολογία Audi TDI εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Και η εξέλιξη συνεχίζεται. Το ειδικό μοντέλο Audi A6 3.0 TDI competition παρουσιάζει αύξηση ισχύος στα 326 hp, η οποία με τη λειτουργία overboost μπορεί να αυξηθεί κατά ακόμη 20 hp. Με την εντυπωσιακή ροπή των 650 Nm το 3.0 TDI Biturbo επιταχύνει σε 5,0 δευτερόλεπτα από 0 στα 100 km/h. Ο εξοπλισμός επίσης έχει να επιδείξει πολλά. Γι αυτό φροντίζουν το sport πακέτο S line και αποκλειστικοί εξοπλισμοί, όπως ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με γυαλιστερές μαύρες ακτίνες, διαφράγματα απολήξεων εξάτμισης σε γυαλιστερό μαύρο και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Ένας μοναδικός συνδυασμός ανόθευτης ισχύος και ενισχυμένης εμφάνισης το Audi A6 3.0 TDI competition. Audi A6 3.0 TDI competition Προαιρετικοί εξοπλισμοί Εξωτερικό πακέτο S line Ζάντες αλουμινίου σφυρήλατες 20 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων-star, σε μαύρο γυαλιστερό, μερικώς γυαλισμένες¹ Μεγέθους 8,5 J x 20 με ελαστικά 255/35 R 20² Δαγκάνες φρένων σε γυαλιστερό κόκκινο Καλύμματα απολήξεων εξάτμισης σε γυαλιστερό μαύρο Audi A6 3.0 TDI competition Πακέτο Audi exclusive σε μαύρο γυαλιστερό³ προσθέτει μαύρες πινελιές στην περιοχή της ενιαίας τραπεζοειδούς μάσκας Audi Singleframe, του προφυλακτήρα εμπρός και των διακοσμητικών λωρίδων στα πλευρικά τζάμια Περίβλημα εξωτερικού καθρέπτη σε γυαλιστερό μαύρο, κατ επιλογή βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου Επιγραφή V6 T στα μπροστινά φτερά Επενδύσεις μαρσπιέ με ένθετο διακοσμητικό στοιχείο αλουμινίου με επιγραφή quattro εμπρός και πίσω Sport πακέτο S line Καλύμματα καθισμάτων Sport καθίσματα εμπρός: σε μαύρο δέρμα Valcona ή σε ασημί Moon δέρμα Valcona Προαιρετικά: Sport καθίσματα γραμμής S εμπρός: σε μαύρο δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε κόκκινο ή σε ασημί Moon δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε σκούρο γκρι με επιγραφή S line στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων Διακοσμητικά στοιχεία Αλουμίνιο/ξύλο Beaufort μαύρο³ Εξωτερικό χρώμα Επιλεγμένα χρώματα βαφής. Αποκλειστικά για το A6 3.0 TDI competition σε γκρι Nardo ή μπλε Sepang περλέ Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται στη σελίδα 97. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99. ² Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 101. ³ Από την quattro GmbH.

38 74 Γραμμές και πακέτα S line Audi design selection Παραμένοντας πιστοί στην sport γραμμή: τα πακέτα S line. Με τα πακέτα S line υπογραμμίζετε τον sport χαρακτήρα του Audi A6 σας. Τονίστε, τη δυναμική πορεία των γραμμών, κάντε πιο εκφραστικό το εσωτερικό του αυτοκινήτου ή επιλέξτε πιο sport ανάρτηση, για αυξημένη δυναμική της οδήγησης. Και μετατρέψτε το Audi σας σε πραγματικό αθλητή. Sport πακέτο S line Στο πακέτο sport S line περιλαμβάνονται οι παρακάτω εξοπλισμοί: Audi Sport ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων¹ μεγέθους 8 J x 18 με ελαστικά 245/45 R 18² ή μεγέθους 8,5 J x 19 με ελαστικά 255/40 R 19² S line sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων σε μαύρο δέρμα (λαβές τιμονιού με διάτρητο δέρμα) με έμβλημα S line Λαβή λεβιέ ή επιλογέα ταχυτήτων σε μαύρο διάτρητο δέρμα Sport ανάρτηση S line δυναμικότερη ρύθμιση ανάρτησης και χαμηλωμένο αμάξωμα κατά 10 mm σε σύγκριση με την sport ανάρτηση ή κατά 30 mm σε σύγκριση με την εργοστασιακή δυναμική ανάρτηση Διακοσμητικά στοιχεία Ματ βουρτσισμένο αλουμίνιο Πεντάλ και υποπόδιο από ανοξείδωτο χάλυβα Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Εξωτερικό πακέτο S line Προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, πλευρικές γρίλιες εξαερισμού, πλευρικές επενδύσεις εισόδου, καθώς και διαχύτης αέρα σε χαρακτηριστική sport σχεδίαση Πλευρικές επενδύσεις εισόδου βαμμένο στο χρώμα του αυτοκινήτου Διαχύτης αέρα βαμμένος σε γκρι Platinum Αεροτομή οροφής S line (μόνο για το A6 Avant) Επενδύσεις μαρσπιέ με ένθετο διακοσμητικό στοιχείο αλουμινίου με επιγραφή S line. Σε συνδυασμό με φωτισμό Ambiente, οι επενδύσεις μαρσπιέ είναι φωτιζόμενες και χωρίς επιγραφή S line. Έμβλημα S line στα μπροστινά φτερά Εξωτερικό χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις βασικού/ ειδικού εξοπλισμού, και επιπλέον στις ειδικές αποχρώσεις γκρι Daytona περλέ και κόκκινο Misano περλέ ¹ Από την quattro GmbH. ² Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 101. Επενδύσεις μαρσπιέ με ένθετο διακοσμητικό στοιχείο αλουμινίου με επιγραφή S line. Σε συνδυασμό με φωτισμό LED, οι επενδύσεις μαρσπιέ είναι φωτιζόμενες και χωρίς επιγραφή S line. Έμβλημα S line στα μπροστινά φτερά Εσωτερικός χώρος, ταμπλό και εσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο, με ραφές αντίθετης απόχρωσης στο sport δερμάτινο τιμόνι και τη μανσέτα λεβιέ ή επιλογέα ταχυτήτων. Σε ύφασμα Sequenz/δέρμα και Alcantara διάτρητο/δέρμα επιπρόσθετα με ραφές αντίθετης απόχρωσης στα καλύμματα των καθισμάτων, δερμάτινα υποβραχιόνια στις επενδύσεις των θυρών (εφόσον έχουν παραγγελθεί) και κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός (εφόσον έχει παραγγελθεί). Κεντρική κονσόλα κάτω σε δέρμα Πατάκια εμπρός σε μαύρο, σε συνδυασμό με ύφασμα Sequenz/δέρμα, διάτρητο Alcantara/δέρμα ή ασημί Moon δέρμα Valcona με περίγραμμα σε χρώμα αντίθεσης Sport καθίσματα εμπρός συμπεριλαμβάνεται ορθοπεδικό στήριγμα μέσης 4 διευθύνσεων Επενδύσεις καθισμάτων S line σε ύφασμα Sequenz/μαύρο δέρμα με επιγραφή S line στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων Διατίθενται προαιρετικά: Περαιτέρω ζάντες 18 ιντσών ή μεγαλύτερες adaptive air suspension S line Sport καθίσματα εμπρός S line επενδύσεις καθισμάτων σε διάτρητο Alcantara/ μαύρο δέρμα ή μαύρο ή ασημί Moon δέρμα Valcona Sport καθίσματα εμπρός: Διάτρητο Alcantara/μαύρο δέρμα, ασημί Moon ή μαύρο δέρμα Valcona. Sport καθίσματα γραμμής S εμπρός: -Μαύρο ή ασημί Moon δέρμα Valcona. Εκάστοτε με επιγραφή S line στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων S line sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων κατ επιλογή θερμαινόμενο ή S line sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων, επίπεδο στο κάτω μέρος κατ επιλογή με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε μαύρο δέρμα (λαβές τιμονιού με διάτρητο δέρμα), με έμβλημα S line Διακοσμητικά στοιχεία Μαύρη λάκα Piano¹, φυσικό γκρι Agate ξύλο Fine grain σημύδας, ξύλο καρυδιάς Beaufort ή αλουμίνιο/ξύλο Beaufort μαύρο¹ Εξωτερικό χρώμα σε όλες τις αποχρώσεις βασικού/ ειδικού εξοπλισμού, και επιπλέον στην ειδική απόχρωση γκρι Daytona περλέ

39 76 Γραμμές και πακέτα S line Audi design selection Μοναδική, όπως εσείς: η Audi design selection. Η Audi design selection σας προσφέρει μια καλαίσθητη προεπιλογή ιδιαίτερων υλικών και χρωμάτων για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι εκλεκτοί δερμάτινοι εξοπλισμοί στα χρώματα γκρι Flint ή κόκκινο Arras με ελκυστικές ραφές αντίθετης απόχρωσης δημιουργούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα ξεχωριστό περιβάλλον. Audi design selection γκρι Flint Στην Audi design selection γκρι Flint περιλαμβάνονται οι παρακάτω εξοπλισμοί: Audi design selection κόκκινο Arras Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος εμπρός, κατ επιλογή με εξαερισμό καθισμάτων εμπρός Στην Audi design selection κόκκινο Arras περιλαμβάνονται οι παρακάτω εξοπλισμοί: Μεσαίες λωρίδες των εμπρός καθισμάτων και των δύο εξωτερικών πίσω καθισμάτων σε γκρι Flint διάτρητο δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Brass Πλαϊνά στηρίγματα καθισμάτων, μεσαίο πίσω κάθισμα, προσκέφαλα και κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός (εφόσον έχει παραγγελθεί) σε γκρι Flint δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Brass Sport καθίσματα S εμπρός με επιγραφή S6 στις πλάτες Μεσαίες λωρίδες καθισμάτων με εξώγαζες ραφές σε μοτίβο ρόμβου, πλαϊνά στηρίγματα καθισμάτων, προσκέφαλα, υποβραχιόνια στις επενδύσεις των θυρών και κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός σε κόκκινο Arras δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε γκρι Granite Ένθετες επενδύσεις θυρών σε γκρι Flint Alcantara Υποβραχιόνια στις επενδύσεις των θυρών και κεντρική κονσόλα κάτω σε γκρι Flint δέρμα με ραφές αντίθετης απόχρωσης Brass Ένθετες επενδύσεις θυρών και κεντρική κονσόλα κάτω σε μαύρο Alcantara Προαιρετική εσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο ύφασμα Διακοσμητικά στοιχεία σε φυσικό γκρι Brass ξύλο Fine grain Διακοσμητικά στοιχεία σε κόκκινα ανθρακονήματα Denim Ταμπλό επάνω σε γκρι Granite, κάτω σε γκρι Flint Πατάκια σε μαύρο Velours Τιμόνι σε γκρι Granite Ταμπλό σε μαύρο Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. Πατάκια σε γκρι Flint Velours με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε Brass Τιμόνι σε μαύρο με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε σκούρο ασημί

40 78 Audi exclusive Audi exclusive line Audi exclusive Η προσωπικότητά σας. Το Audi σας. Η Audi exclusive line. Κάθε Audi κατασκευασμένο ειδικά για εσάς. Με την Audi exclusive line σας προσφέρουμε τη δυνατότητα προσέγγισης της εξατομίκευσης. Επιλεγμένα ντεκόρ και υλικά αποτελούν μαζί έναν αρμονικό συνδυασμό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Για να δίνετε έμφαση στον δικό σας προσωπικό τρόπο ζωής με κομψότητα. Audi exclusive line Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος εμπρός Κατ επιλογή με εξαερισμό καθισμάτων εμπρός. Καλύμματα καθισμάτων Πλαϊνά στηρίγματα καθισμάτων και προσκέφαλα σε λευκό Alabaster δέρμα Valcona με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε μπεζ Powder. Μεσαίες λωρίδες καθισμάτων σε διάτρητο δέρμα (με χαρακτηριστικό τύπο διάτρησης Audi exclusive line) σε λευκό Alabaster με κεντρική κάθετη πτυχή σε μπεζ Powder. Καλύμματα πλάτης και πρόσθετα εξαρτήματα καθίσματος χρωματικά προσαρμοσμένα σε λευκό Alabaster Εσωτερικός χώρος σε μαύρο Εσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο ύφασμα Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός σε λευκό Alabaster δέρμα με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε μπεζ Powder Επενδύσεις θυρών Ένθετες επενδύσεις θυρών σε λευκό Alabaster δέρμα. Επενδεδυμένα με δέρμα υποβραχιόνια θυρών σε λευκό Alabaster με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε μπεζ Powder Διακοσμητικά στοιχεία Φυσικό ξύλο ευκαλύπτου Πατάκια σε μαύρο με δερμάτινο περίγραμμα και ραφή σε λευκό Alabaster Επενδύσεις μαρσπιέ με επιγραφή Audi exclusive line Audi exclusive line από την quattro GmbH.

41 80 Audi exclusive Audi exclusive line Audi exclusive Έχετε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Γιατί όχι και το Audi σας; Η έννοια της μοναδικότητας του Audi exclusive υπάρχει ήδη στο όνομά του. Συνδυάζει επιλεγμένα στοιχεία εσωτερικού και χρωματιστό δέρμα με ένα εξατομικευμένο εξωτερικό χρώμα από τη μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων Audi exclusive ακριβώς, όπως το επιθυμείτε εσείς. Έτσι αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο μοναδικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου σας. Κωδικός QR Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ποικιλία εξοπλισμών και την ποιότητα Audi exclusive, σκανάρετε αυτόν τον κωδικό QR με το Smartphone σας. Ή χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου σας: Audi A6 Sedan με ειδικό εξωτερικό χρώμα Audi exclusive σε γκρι Suzuka μεταλλικό και πακέτο μαύρο Audi exclusive Audi Sport ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων, σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες¹ Δερμάτινος εξοπλισμός (πακέτο 1) σε δέρμα Valcona Audi exclusive σε μαύρο με στοιχεία και ραφές αντίθετης απόχρωσης σε κόκκινο Crimson Διευρυμένο πακέτο δέρματος Audi exclusive και πακέτο δέρματος με κάλυμμα αερόσακου Audi exclusive σε μαύρο με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε κόκκινο Crimson Χειριστήρια όργανων σε δέρμα Audi exclusive σε μαύρο με ραφές αντίθετης απόχρωσης σε κόκκινο Crimson Ζώνες ασφαλείας σε κόκκινο Crimson Διακοσμητικά στοιχεία σε αλουμίνιο/ξύλο Beaufort μαύρο Audi exclusive από την quattro GmbH. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99.

42 82 Εξωτερικό Εξωτερικά χρώματα Ζάντες Το Audi σας δεν βάφεται απλά μία φορά. Αλλά τέσσερις. Επιλέξτε ένα χρώμα βαφής που να αντανακλά καλύτερα την προσωπικότητά σας. Ανεξάρτητα από το χρώμα το οποίο θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι η διαδικασία βαφής βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα: Παρότι το χρώμα σε ένα Audi δεν είναι παχύτερο από μια ανθρώπινη τρίχα, αποτελείται από τέσσερις στρώσεις. Έτσι ώστε όχι μόνο να έχετε αστραφτερή εμφάνιση, αλλά το Audi σας να προστατεύεται εφ όρου ζωής, όσο το δυνατόν καλύτερα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. 1 1 Λευκό Glacier μεταλλικό 2 Κόκκινο Matador μεταλλικό 3 Πράσινο Gotland μεταλλικό 4 Καφέ Java μεταλλικό 5 Γκρι Daytona περλέ 6 Μαύρο Mythos μεταλλικό 7 Ειδικά εξωτερικά χρώματα Audi exclusive σε μπλε Sprint περλέ Πολλά ακόμη χρώματα μετά από σχετική ζήτηση. Από την quattro GmbH Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω Περισσότερα εξωτερικά χρώματα στο

43 84 Η ποιότητα έχει πάρει συγκεκριμένη μορφή. Και ολοκληρώνεται με λάμψη. Οι τροχοί της Audi. Εξωτερικό Εξωτερικά χρώματα Ζάντες Προκειμένου να απολαμβάνετε κάθε μέτρο της διαδρομής, οι τροχοί της Audi περνούν από εκτεταμένες δοκιμές και υποβάλλονται σε ειδικές διαδικασίες ελέγχου. Τα τεστ αντοχής συνεισφέρουν στη μέγιστη ανθεκτικότητα. Και ένα τεστ αλατονέφωσης επιταχυνόμενο με οξικό οξύ και χαλκό, εν συντομία CASS, φροντίζει για τη μέγιστη δυνατή αντιδιαβρωτική προστασία. Με αυτά και με πολλά άλλα μέτρα φροντίζουμε σε κάθε τροχό της Audi για τη μέγιστη ποιότητα ακόμη και μετά από πάρα πολλά χιλιόμετρα. Δεν έχει σημασία, ποιο από τα πολυάριθμα σχέδια θα επιλέξετε Audi Sport ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Turbo σε όψη Magnesium, γυαλισμένες¹, ², ³ 2 Ζάντες αλουμινίου σφυρήλατες 20 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων-star, γκρι αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες² 3 Audi Sport ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 7 διπλών ακτίνων¹ 4 Audi Sport ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων¹ Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων-star 6 Audi Sport ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων Blade σε μαύρο ματ, γυαλισμένες¹, ², ³ Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων 8 Audi Sport Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών χυτές σε σχέδιο 10 ακτίνων σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες¹, ² Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 101. ¹ Από την quattro GmbH. ² Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99. ³ Δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με μόνιμη τετρακίνηση quattro. Θα βρείτε πολλές ακόμη ζάντες στο

44 86 Ποιότητα Premium, στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Εσωτερικό Καθίσματα Διακοσμητικά στοιχεία Στο Audi σας κατέχετε μια ιδιαίτερη θέση. Στις μπροστινές και τις πίσω θέσεις γίνεται αισθητή μια μοναδική άνεση που οφείλεται στα άριστης ποιότητας υλικά και την πρώτης τάξης κατεργασία. Ανεξάρτητα από το ποια επένδυση καθισμάτων θα επιλέξετε και ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε κανονικά, sport ή S sport καθίσματα: Εδώ κάθεστε σωστά. Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος εμπρός σε διάτρητο δέρμα μπεζ Atlas Valcona S Sport καθίσματα εμπρός σε μαύρο δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Μαύρο-καφέ ύφασμα Sierra/mono.pur 350 Μαύρο Alcantara/δέρμα Alcantara/δέρμα γκρι Flint Καφέ Νougat δέρμα Valcona Μπεζ Atlas δέρμα Milano διάτρητο Ασημί Moon δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Καφέ Santos δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Δερμάτινοι εξοπλισμοί Audi exclusive¹ Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. ¹ Από την quattro GmbH. Θα βρείτε πολλές ακόμη επενδύσεις καθισμάτων στο

45 88 Εσωτερικό Καθίσματα Διακοσμητικά στοιχεία Βιώστε τη γοητεία. Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το ξεχωριστό περιβάλλον είναι θέμα στυλ. Του δικού σας στυλ. Το οποίο μπορείτε να εκλεπτύνετε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Προσθέστε καλαίσθητες πινελιές με τα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά στοιχεία Audi. Αφήστε να σας συναρπάσει το λείο ξύλο, το οποίο εκπέμπει μια φυσική ζεστασιά. Ζήστε τη γοητεία του πορώδους ξύλου, και αισθανθείτε τη μοναδικότητα ή διαμορφώστε το προσωπικό σας στυλ με συνδυασμούς εκλεκτών ξύλων και ντεκόρ αλουμινίου το προσωπικό σας γούστο καθορίζει τον χαρακτήρα. Διακοσμητικό στοιχείο σε κόκκινα ανθρακονήματα Denim Ασημί αλουμίνιο Ellipse Φυσικό γκρι Agate ξύλο Fine grain σημύδας Ξύλο καρυδιάς Beaufort Αλουμίνιο/ξύλο Beaufort μαύρο¹ Διακοσμητικά στοιχεία Audi exclusive¹ Οι βασικοί εξοπλισμοί και οι προαιρετικοί εξοπλισμοί για το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρονται στο ευρετήριο από τη σελίδα 102 και κάτω. ¹ Από την quattro GmbH. Θα βρείτε πολλά ακόμη διακοσμητικά στοιχεία στο

46 90 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Γνήσια Αξεσουάρ Audi. Εξατομικευμένα σαν τη ζωή σας. Δυναμικά από το σημείο Α στο Β. Με το Audi A6 σας δεν θα φτάσετε απλά με ασφάλεια στον προορισμό σας, αλλά θα κάνετε εντύπωση και καθ οδόν. Για εντυπωσιακές στιγμές φροντίζουν μεταξύ άλλων τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi, τα οποία προσδίδουν στο αυτοκίνητό σας έναν εντελώς προσωπικό τόνο με προϊόντα, τα οποία τονίζουν την ατομικότητά σας. Λύσεις που προσαρμόζουν απόλυτα και οι οποίες πείθουν με τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητά τους. Η δημιουργικότητα στην εξέλιξη και οι υψηλές προδιαγραφές στην παραγωγή, παράλληλα με έναν μεγάλο αριθμό διαδικασιών ελέγχου, αποτελούν εξίσου αποφασιστικούς παράγοντες στα Γνήσια Αξεσουάρ Audi. Ανακαλύψτε ποιες προτάσεις κρύβουν τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi που είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Μερικά εξαιρετικά παραδείγματα θα βρείτε εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την πλήρη γκάμα θα βρείτε στους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Προστατευτικό κάλυμμα χώρου αποσκευών Προστασία του χώρου αποσκευών με άριστη εφαρμογή. Πλένεται εύκολα και είναι ανθεκτικό. Η υπερυψωμένη ακμή του προστατεύει καλύτερα το δάπεδο του χώρου αποσκευών από τυχόν διαρροή υγρών. Βάση ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο Βάση ποδηλάτων (κατάλληλη και για ηλεκτρικά ποδήλατα) για τη μεταφορά έως και 2 ποδηλάτων με ανώτατο φορτίο 60 kg³. Δυνατότητα κλειδώματος των ποδηλάτων στη βάση και της βάσης ποδηλάτου στο αυτοκίνητο ξεχωριστά με το ίδιο κλειδί. Οι μετατοπιζόμενες βάσεις στήριξης τροχών παρέχουν ασφαλή συγκράτηση. Ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών χάρη στον πρακτικό μηχανισμό αναδίπλωσης. Η βάση ποδηλάτου διπλώνεται και μπορεί να φυλαχθεί χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στη θήκη που παραδίδεται μαζί. Προαιρετικά διατίθεται ένα συμπληρωματικό σετ για τρίτο ποδήλατο. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω. A6 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον κατάλογο αξεσουάρ Audi A6, στην ιστοσελίδα και τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 τριπλών ακτίνων, ανθρακί, μερικώς γυαλισμένες¹ Οι χυτές ζάντες αλουμινίου στη διάσταση 8,5 J x 20 εντυπωσιάζουν με την κομψή σχεδίασή τους και τις γυαλισμένες ακτίνες τους. Για ελαστικά μεγέθους 255/35 R 20². Διατίθεται επίσης ως θερινό ζαντολάστιχο με ελαστικά της διάστασης 255/35 R 20. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Σύστημα ήχου κινητήρα⁴ Μια λύση τεχνικά ολοκληρωμένη και ανεπτυγμένη ειδικά για κινητήρες TDI. Δύο ενσωματωμένες γεννήτριες ήχου στο σύστημα εξάτμισης, λειτουργούν παρόμοια με μεμβράνες ηχείων και παρέχουν τον γεμάτο ήχο ενός πανίσχυρου κινητήρα. Ενώ αντίστοιχα τα μαύρα χρωμιωμένα διακοσμητικά καλύμματα απολήξεων προσδίδουν επιπρόσθετα έναν sport τόνο. Audi Entertainment mobile⁵ Το Audi Entertainment mobile τρίτης γενιάς υπόσχεται με την οθόνη αφής 10,1 ιντσών άριστη ψυχαγωγία σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και σε νεωτεριστική σχεδίαση Audi. Παρέχει εξαιρετική ποιότητα για videos, φωτογραφίες, παιχνίδια και μουσική. Λογισμικό με άμεσο και εύκολο χειρισμό, συμπεριλαμβανομένων πολυάριθμων δυνατοτήτων σύνδεσης (SD, USB 2.0, HDMI-IN, κ.λπ.) και υψηλής λειτουργικότητας. Η σύνδεση με ένα WLAN hotspot επιτρέπει την πρόσβαση στο διαδίκτυο (π.χ., μέσω Audi wireless internet access⁶). Η συσκευή μέσα στο όχημα μπορεί να τοποθετηθεί στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων ή να χρησιμοποιηθεί εκτός του οχήματος. Προϋποθέσεις: Βάση για φορητές τερματικές συσκευές και προετοιμασία για Rear Seat Entertainment. ¹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99. ² Στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ελαστικών θα βρείτε στη σελίδα 101. ³ Λαμβάνετε υπόψη σας τα στοιχεία στο βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου σχετικά με το μέγιστο φορτίο στήριξης και το επιτρεπτό μέγιστο συνολικό βάρος του αυτοκινήτου σας. ⁴ Για ιδιαιτερότητες κατά την τοποθέτηση παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. ⁵ Το Audi Entertainment mobile κέρδισε το βραβείο Plus X Award στην κατηγορία Προϊόν της Χρονιάς 2015/2016. ⁶ Διατίθεται ως λύση εκ των υστέρων τοποθέτησης από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi.

47 92 Γοητεία Audi Γοητεία Audi A6. Περισσότερα σχετικά με αυτό θα βρείτε online. Ανακαλύψτε τον κόσμο του Audi A6. Περισσότερες πληροφορίες τώρα στο Σκανάρετε τον κωδικό QR με ένα smartphone ή με ένα tablet και ανακαλύψτε τον κόσμο του Audi A6. Οι τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 94 και κάτω.

48 94 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί Μοντέλο A6 1.8 TFSI (190 hp) A6 1.8 TFSI ultra (190 hp) A6 2.0 TFSI (252 hp) A6 2.0 TFSI quattro (252 hp) Μοντέλο A6 3.0 TFSI quattro (333 hp) A6 2.0 TDI ultra (150 hp)⁹ A6 2.0 TDI ultra (190 hp)⁹ A6 2.0 TDI quattro (190 hp)⁹ Τύπος κινητήρα 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, Turbo και σύστημα Audi valvelift 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, Turbo και σύστημα Audi valvelift 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, Turbo και σύστημα Audi valvelift 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, Turbo και σύστημα Audi valvelift Τύπος κινητήρα 6-κύλινδρος βενζινοκινητήρας τύπου V με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και μηχανική μονάδα υπερπλήρωσης 4-κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo 4-κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo 4-κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) (4) (4) (4) (4) Μέγιστη ισχύς¹ σε hp σε σ.α.λ. 190/ / / / Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 320/ / / / Μετάδοση κίνησης Είδος μετάδοσης κίνησης Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μόνιμη τετρακίνηση quattro Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) (4) (4) (4) (4) Μέγιστη ισχύς¹ σε hp σε σ.α.λ. 333/ / / / Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 440/ / / / Μετάδοση κίνησης Είδος μετάδοσης κίνησης Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μόνιμη τετρακίνηση quattro Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων 7-τάχυτο S tronic Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων [7 ταχυτήτων S tronic] Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων [7 ταχυτήτων S tronic] 7-τάχυτο S tronic Βάρος/Όγκος Sedan Avant Sedan Avant Sedan Avant Sedan Avant Απόβαρο² σε kg Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg Επιτρεπόμενο φορτίο οροφής/ φορτίο στήριξης σε kg 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 Βάρος/Όγκος Sedan Avant Sedan Avant Sedan Avant Sedan Avant Απόβαρο² σε kg [1.735] [1.800] [1.735] [1.800] Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg [2.240] [2.355] [2.240] [2.355] Επιτρεπόμενο φορτίο οροφής/ φορτίο στήριξης σε kg 100/85 100/85 100/85 [100/85] 100/85 [100/85] 100/85 [100/85] 100/85 [100/85] 100/85 100/85 Επιτρ. βάρος ρυμούλκησης³ σε kg χωρίς φρένα σε κλίση 12 % σε κλίση 8 % Επιτρ. βάρος ρυμούλκησης³ σε kg χωρίς φρένα σε κλίση 12 % σε κλίση 8 % [] [1.900] [2.000] [] [1.900] [2.000] [] [1.900] [2.000] [] [1.900] [2.000] Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη ταχύτητα σε km/h ⁵ 250⁵ 250⁵ 250⁵ Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 7,9 8,2 7,9 8,2 6,7 6,9 6,5 6,7 Είδος καυσίμου Super αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95⁶ Super αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95⁶ Super αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95⁶ Super αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95⁶ Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l [73] 73 [73] 73 [73] 73 [73] Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη ταχύτητα σε km/h 250⁵ 250⁵ 214 [214] 209 [209] 232 [232] 226 [226] Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 5,1 5,3 9,5 [9,6] 9,8 [9,9] 8,4 [8,2] 8,7 [8,5] 7,7 7,9 Είδος καυσίμου Super αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95⁶ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Κατανάλωση καυσίμου⁷, ⁸ σε l/100 km εντός πόλης εκτός πόλης μεικτός κύκλος 7,7 7,5 5,2 5,0 6,1 5,9 7,9 7,8 5,5 5,3 6,4 6,2 7,2 7,1 5,2 5,0 5,9 5,7 7,2 7,1 5,3 5,1 6,0 5,9 7,5 7,4 5,3 5,1 6,1 5,9 7,5 7,4 5,4 5,2 6,2 6,0 8,4 8,3 6,0 5,8 6,9 6,7 8,6 8,5 6,2 6,0 7,1 6,9 Κατανάλωση καυσίμου⁷, ⁸ σε l/100 km εντός πόλης εκτός πόλης μεικτός κύκλος 10,0 9,8 6,3 6,0 7,6 7,4 10,1 9,9 6,5 6,2 7,8 7,6 5,3 5,1 [4,9 4,7] 4,0 3,8 [4,1 3,9] 4,5 4,3 [4,4 4,2] 5,5 5,3 [5,1 4,9] 4,2 4,0 [4,3 4,1] 4,7 4,5 [4,6 4,4] 5,4 5,1 [4,9 4,7] 4,0 3,8 [4,1 3,9] 4,5 4,3 [4,4 4,2] 5,5 5,3 [5,1 4,9] 4,2 4,0 [4,3 4,1] 4,7 4,5 [4,6 4,4] 5,8 5,7 4,6 4,4 5,0 4,9 6,0 5,9 4,8 4,6 5,2 5,1 Εκπομπές CO₂⁷, ⁸ σε g/km μεικτός κύκλος Πρότυπο καυσαερίων EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 Εκπομπές CO₂⁷, ⁸ σε g/km μεικτός κύκλος [ ] [ ] [ ] [ ] Πρότυπο καυσαερίων EU6 EU6 EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 EU6 [ ] Στοιχεία για S tronic. Επεξηγήσεις ¹ έως ¹² στη σελίδα 99.

49 96 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί Μοντέλο A6 3.0 TDI (218 hp)⁹ A6 3.0 TDI quattro (218 hp)⁹ A6 3.0 TDI quattro (272 hp)⁹ A6 3.0 TDI quattro (320 hp)⁹ Μοντέλο A6 3.0 TDI competition quattro (326 hp)⁹ A6 allroad quattro 3.0 TFSI (333 hp) A6 allroad quattro 3.0 TDI (190 hp)⁹ A6 allroad quattro 3.0 TDI (218 hp)⁹ Τύπος κινητήρα 6-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας τύπου V με σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo 6-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας τύπου V με Σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo 6-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας τύπου V με σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo 6-κύλινδρος Biturbo πετρελαιοκινητήρας τύπου V με σύστημα ψεκασμού Common-Rail Τύπος κινητήρα 6-κύλινδρος Biturbo πετρελαιοκινητήρας τύπου V με σύστημα ψεκασμού Common-Rail και υπερσυμπίεση καυσαερίων Turbo 6-κύλινδρος βενζινοκινητήρας τύπου V με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και μηχανική μονάδα υπερπλήρωσης 6-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας τύπου V με Σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo 6-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας τύπου V με Σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) (4) (4) (4) (4) Μέγιστη ισχύς¹ σε hp σε σ.α.λ. 218/ / / / Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 400/ / / / Μετάδοση κίνησης Είδος μετάδοσης κίνησης Μπροστινή κίνηση Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic 8-τάχυτο tiptronic Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) (4) (4) (4) (4) Μέγιστη ισχύς¹ σε hp σε σ.α.λ. 326/ / / / Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 650/ / / / Μετάδοση κίνησης Είδος μετάδοσης κίνησης Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων 8-τάχυτο tiptronic 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic Βάρος/Όγκος Sedan Avant Sedan Avant Sedan Avant Sedan Avant Απόβαρο² σε kg Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg Επιτρεπόμενο φορτίο οροφής/ φορτίο στήριξης σε kg 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 100/85 Βάρος/Όγκος Sedan Avant Απόβαρο² σε kg Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg Επιτρεπόμενο φορτίο οροφής/ φορτίο στήριξης σε kg 100/85 100/85 100/ / /100 Επιτρ. βάρος ρυμούλκησης³ σε kg χωρίς φρένα σε κλίση 12 % σε κλίση 8 % Επιτρ. βάρος ρυμούλκησης³ σε kg χωρίς φρένα σε κλίση 12 % σε κλίση 8 % Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη ταχύτητα σε km/h ⁵ 250⁵ 250⁵ 250⁵ Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 7,1 7,3 6,6 6,8 5,5 5,7 5,0 5,2 Είδος καυσίμου Diesel χωρίς θείο¹⁰ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη ταχύτητα σε km/h 250⁵ 250⁵ 250⁵ Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 5,0 5,2 5,8 7,9 7,1 Είδος καυσίμου Diesel χωρίς θείο¹⁰ Super αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95⁶ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Κατανάλωση καυσίμου⁷, ⁸ σε l/100 km εντός πόλης εκτός πόλης μεικτός κύκλος 5,0 4,8 4,4 4,2 4,6 4,4 5,1 4,9 4,6 4,4 4,8 4,6 5,8 5,7 4,9 4,7 5,3 5,0 6,0 5,8 5,1 4,9 5,4 5,2 6,0 5,9 4,8 4,6 5,2 5,1 6,2 6,0 5,0 4,8 5,4 5,3 7,5 7,3 5,5 5,3 6,2 6,0 7,7 7,5 5,7 5,5 6,4 6,2 Κατανάλωση καυσίμου⁷, ⁸ σε l/100 km εντός πόλης εκτός πόλης μεικτός κύκλος 7,5 7,3 5,5 5,3 6,2 6,0 7,7 7,5 5,7 5,5 6,4 6,2 10,1 6,7 8,0 6,2 5,4 5,7 6,2 5,4 5,7 Εκπομπές CO₂⁷, ⁸ σε g/km μεικτός κύκλος Πρότυπο καυσαερίων EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 Εκπομπές CO₂⁷, ⁸ σε g/km μεικτός κύκλος Πρότυπο καυσαερίων EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 Επεξηγήσεις ¹ έως ¹² στη σελίδα 99.

50 98 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί Μοντέλο A6 allroad quattro 3.0 TDI (272 hp)⁹ A6 allroad quattro 3.0 TDI (320 hp)⁹ S6 Sedan 4.0 TFSI quattro (450 hp) S6 Avant 4.0 TFSI quattro (450 hp) Τύπος κινητήρα 6-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας τύπου V με Σύστημα ψεκασμού Common-Rail και Turbo 6-κύλινδρος Biturbo πετρελαιοκινητήρας τύπου V με σύστημα ψεκασμού Common-Rail 8-κύλινδρος Biturbo βενζινοκινητήρας τύπου V με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, σύστημα Audi valvelift και Audi cylinder on demand 8-κύλινδρος Biturbo βενζινοκινητήρας τύπου V με άμεσο ψεκασμό βενζίνης, σύστημα Audi valvelift και Audi cylinder on demand Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) (4) (4) (4) (4) Μέγιστη ισχύς¹ σε hp σε σ.α.λ. 272/ / / / Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 580/ / / / Μετάδοση κίνησης Είδος μετάδοσης κίνησης Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Μόνιμη τετρακίνηση quattro Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων 7-τάχυτο S tronic 8-τάχυτο tiptronic 7-τάχυτο S tronic 7-τάχυτο S tronic Βάρος/Όγκος Απόβαρο² σε kg Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg Επιτρεπόμενο φορτίο οροφής/ φορτίο στήριξης σε kg 100/ / /85 100/85 Επιτρ. βάρος ρυμούλκησης³ σε kg χωρίς φρένα σε κλίση 12 % σε κλίση 8 % Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη ταχύτητα σε km/h 250⁵ 250⁵ 250⁵ 250⁵ Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 6,2 5,5 4,4 4,6 Είδος καυσίμου Diesel χωρίς θείο¹⁰ Diesel χωρίς θείο¹⁰ Βενζίνη SuperPlus χωρίς θείο ROZ 98¹¹ Βενζίνη SuperPlus χωρίς θείο ROZ 98¹¹ Κατανάλωση καυσίμου⁷, ⁸ σε l/100 km εντός πόλης εκτός πόλης μεικτός κύκλος 6,4 5,2 5,6 7,7 5,8 6,5 13,3 13,1 7,1 6,9 9,4 9,2 13,5 13,4 7,3 7,1 9,6 9,4 Εκπομπές CO₂⁷, ⁸ σε g/km μεικτός κύκλος Πρότυπο καυσαερίων EU6 EU6 EU6 EU6 Επεξηγήσεις ¹ Η αναφερόμενη τιμή προσδιορίστηκε σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία μέτρησης (UN R-85 στην ισχύουσα έκδοση). ² Απόβαρο αυτοκινήτου με οδηγό (75 kg) και πληρότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 90 %, υπολογισμένο σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 1230/2012 στην ισχύουσα έκδοση. Το απόβαρο και ο συντελεστής αντίστασης αέρα του οχήματος μπορεί να αυξηθούν με τους προαιρετικούς εξοπλισμούς, οδηγώντας σε αντίστοιχη μείωση του ωφέλιμου φορτίου ή της μέγιστης ταχύτητας κίνησης. ³ Με αυξανόμενο υψόμετρο μειώνεται αναγκαστικά η απόδοση του κινητήρα. Από τα m υψόμετρο, και για κάθε επιπλέον m, θα πρέπει να αφαιρείται κάθε φορά 10 % του βάρους ρυμουλκού αυτοκινήτου και ρυμούλκας (μέγιστο επιτρεπτό φορτίο ρυμούλκησης + μέγιστο επιτρεπτό μεικτό βάρος του ρυμουλκού αυτοκινήτου). Ισχύουσα τιμή φορτίου ρυμούλκησης με εργοστασιακά τοποθετημένο κοτσαδόρο. Σε περίπτωση επαγγελματικής χρήσης του αυτοκινήτου με κοτσαδόρο, απαιτείται υπό ορισμένες προϋποθέσεις μια συσκευή ελέγχου της ΕΕ. ⁴ Στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ που αφορούν σε φάσμα τιμών, σε εξάρτηση από το χρησιμοποιούμενο σετ ελαστικών/τροχών. ⁵ Περιορισμένη. ⁶ Συνιστάται η χρήση Super αμόλυβδης χωρίς θείο βενζίνης ROZ 95 κατά DIN EN 228. Εάν δεν είναι διαθέσιμη: απλή αμόλυβδη χωρίς θείο βενζίνη ROZ 91 κατά DIN EN 228 με μικρή μείωση της ισχύος. Κατά βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95 με μέγιστο ποσοστό αιθανόλης 10 % (E10). Τα στοιχεία για την κατανάλωση αναφέρονται σε λειτουργία με καύσιμο ROZ 95 σύμφωνα με την Οδηγία 692/2008/EΚ. ⁷ Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία μέτρησης. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. ⁸ Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ ενός αυτοκινήτου δεν εξαρτώνται μόνο από την αποτελεσματική εκμετάλλευση του καυσίμου από το όχημα, αλλά επηρεάζονται επίσης και από τον τρόπο οδήγησης και από άλλους μη τεχνικούς παράγοντες. Το CO₂ είναι το αέριο το οποίο ευθύνεται πρωτίστως για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. ⁹ Συμπλήρωση του ξεχωριστού ρεζερβουάρ AdBlue ¹² σύμφωνα με την εμφανιζόμενη υπόδειξη στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών λειτουργιών. Συνιστάται, η πλήρωση του ρεζερβουάρ AdBlue να γίνεται από Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. ¹⁰ Συνιστάται η χρήση καυσίμου Diesel χωρίς θείο κατά DIN EN 590. Εάν δεν είναι διαθέσιμο: Diesel κατά DIN EN 590. ¹¹ Συνιστάται η χρήση Super Plus αμόλυβδης χωρίς θείο βενζίνης ROZ 98 κατά DIN EN 228. Εάν δεν είναι διαθέσιμη: απλή αμόλυβδη χωρίς θείο βενζίνη ROZ 95 κατά DIN EN 228 με μικρή μείωση της απόδοσης. Κατά βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95 με μέγιστο ποσοστό αιθανόλης 10 % (E10). Τα στοιχεία για την κατανάλωση αναφέρονται σε λειτουργία με καύσιμο ROZ 95 σύμφωνα με την Οδηγία 692/2008/EΚ. ¹² Σήμα κατατεθέν του Συνδέσμου της Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA). Σημαντική παρατήρηση Ιδιαιτερότητες των ζαντών: Οι γυαλισμένες ή μερικώς γυαλισμένες ζάντες αλουμινίου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε χειμερινές οδικές συνθήκες. Η επιφάνεια της ζάντας εξαιτίας του τρόπου κατασκευής της δεν διαθέτει επαρκή αντιδιαβρωτική προστασία και μπορεί να πάθει μόνιμη ζημιά από αλάτι για το ξεπάγωμα των δρόμων ή παρόμοια υλικά.

51 100 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί Audi A6 Sedan Τιμές σε mm Audi S6 Sedan Τιμές σε mm Audi A6 allroad quattro Τιμές σε mm Κατατάξεις παραμέτρων ελαστικών Στοιχεία διαστάσεων για απόβαρο αυτοκινήτου. Όγκος χώρου αποσκευών¹ 530/995 l (δεύτερη τιμή: με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 11,9 m. * Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. ** Πλάτος χώρου αγκώνων. *** Πλάτος χώρου ώμων. **** Με κεραία οροφής το ύψος του αυτοκινήτου είναι mm. Διαστάσεις οχήματος σε απόβαρο αυτοκινήτου, απόσταση από το έδαφος με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο. Όγκος χώρου αποσκευών¹ 530/995 l (δεύτερη τιμή: με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 11,9 m. * Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. ** Πλάτος χώρου αγκώνων. *** Πλάτος χώρου ώμων. **** Με κεραία οροφής το ύψος του αυτοκινήτου είναι mm. Διαστάσεις οχήματος σε απόβαρο αυτοκινήτου, απόσταση από το έδαφος με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο. Όγκος χώρου αποσκευών¹ 565/1.680 l (δεύτερη τιμή: με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 11,9 m. * Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. ** Πλάτος χώρου αγκώνων. *** Πλάτος χώρου ώμων. **** Λειτουργία lift. ***** Λειτουργία dynamic. Στον πίνακα θα βρείτε τα εύρη της κατηγορίας εξοικονόμησης καυσίμου, της κατηγορίας πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα και της κατηγορίας του εξωτερικού θορύβου κύλισης για τα διάφορα μεγέθη ελαστικών του Audi A6 Sedan, του A6 Avant, του A6 allroad quattro, του Audi S6 Sedan και του S6 Avant. Διάσταση ελαστικού Κατηγορία εξοικονόμησης καυσίμου Κατηγορία πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα Κατηγορία του εξωτερικού θορύβου κύλισης 1455 **** 1046 * **** 1046 * ***** 1512 **** 1474 ***** 1534 **** 1046 * 985 Θερινά ελαστικά 225/60 R 16 C B **** 624 ***** 225/55 R 17 E B C A **** **** /55 R 18 E B /45 R 18 E C D A /40 R 19 E C C A ** 1460 *** 1491 ** 1429 *** ** 1460 *** 1491 ** 1429 *** ** 1460 *** 1491 ** 1429 *** Audi A6 Avant Τιμές σε mm Audi S6 Avant Τιμές σε mm Στοιχεία διαστάσεων για απόβαρο αυτοκινήτου. Όγκος χώρου αποσκευών¹ 565/1.680 l (δεύτερη τιμή: με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 11,9 m. * Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. ** Πλάτος χώρου αγκώνων. *** Πλάτος χώρου ώμων. **** Με κεραία οροφής το ύψος του αυτοκινήτου είναι mm. Διαστάσεις οχήματος σε απόβαρο αυτοκινήτου, απόσταση από το έδαφος με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο. Όγκος χώρου αποσκευών¹ 565/1.680 l (δεύτερη τιμή: με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 11,9 m. * Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. ** Πλάτος χώρου αγκώνων. *** Πλάτος χώρου ώμων. **** Με κεραία οροφής το ύψος του αυτοκινήτου είναι mm * /45 R 19 E B /35 R 20 E C B /40 R 20 E C B **** 1046 * **** /30 R 21 E B A 72 Χειμερινά ελαστικά 225/60 R 16 F E E C /55 R 17 E E C /50 R 18 E E B /55 R 18 E E /35 R 20 E E C /40 R 20 C B **** Η παραγγελία ενός συγκεκριμένου ελαστικού δεν είναι δυνατή. Σχετικά με τα προσφερόμενα στη χώρα σας ελαστικά μπορείτε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi ** 1460 *** 1491 ** 1429 *** ** 1460 *** 1491 ** 1429 *** ¹ Οι τεχνικές προδιαγραφές αναφέρονται σε ένα βασικό όχημα χωρίς τροποποιήσεις για την εκάστοτε χώρα και επιλεγμένους προαιρετικούς εξοπλισμούς. ¹ Οι τεχνικές προδιαγραφές αναφέρονται σε ένα βασικό όχημα χωρίς τροποποιήσεις για την εκάστοτε χώρα και επιλεγμένους προαιρετικούς εξοπλισμούς.

52 102 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant Γραμμές και πακέτα Πακέτο Audi A6 allroad quattro advanced Εξωτερικό πακέτο S line ¹ ¹ Sport πακέτο S line ¹ ¹ Audi design selection γκρι Flint Audi design selection κόκκινο Arras Audi exclusive Audi exclusive line² Απλά χρώματα Λευκό Ibis Λαμπερό μαύρο Γκρι Nardo ³ ³ Μεταλλικά εξωτερικά χρώματα Λευκό Glacier μεταλλικό ¹ ¹ Ασημί Floret μεταλλικό ¹ ¹ Γκρι Tornado μεταλλικό Γκρι Oolong μεταλλικό Πράσινο Gotland μεταλλικό Μαύρο Havanna μεταλλικό Μαύρο Mythos μεταλλικό ¹ ¹ Μπλε Moonshine μεταλλικό Μπεζ Karat μεταλλικό Καφέ Java μεταλλικό Καφέ Soho μεταλλικό Κόκκινο Matador μεταλλικό Επεξηγήσεις ¹ έως ³⁷ στη σελίδα 108. ⁴ Εξωτερικά χρώματα περλέ Κόκκινο Misano περλέ ⁵ ⁵ Γκρι Daytona περλέ ⁶ ⁶ Μπλε Sepang περλέ ³ ³ Ειδικά εξωτερικά χρώματα Ειδικά εξωτερικά χρώματα Audi exclusive² Χρώμα αντίθεσης/ενιαίο εξωτερικό χρώμα Εξωτερικό χρώμα αντίθεσης Ενιαίο εξωτερικό χρώμα Ζάντες Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σφυρήλατες σε σχέδιο 6 βραχιόνων Ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών σε σχέδιο 10 ακτίνων Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Ζάντες αλουμινίου χυτές 18 ιντσών σε σχέδιο 10 ακτίνων V Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων-αστέρα Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων², ⁷ Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 7 διπλών ακτίνων² Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων Turbo σε όψη Magnesium, γυαλισμένες², ⁸, ⁹ Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών σε σχέδιο 10 ακτίνων Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων (S-Design) Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων Y² Ζάντες αλουμινίου χυτές 19 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων² Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 10 ακτίνων σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες², ⁹ Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων² Ζάντες αλουμινίου σφυρήλατες 20 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων-αστέρα, γκρι αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες⁹ Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων-αστέρι (S-Design) Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σφυρήλατες σε σχέδιο 10 ακτίνων V Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων² Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων σε όψη ματ Titanium, γυαλισμένες², ⁹ Ζάντες αλουμινίου σφυρήλατες 20 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων-αστέρα, σε γυαλιστερό μαύρο, μερικώς γυαλισμένες⁹ ⁷ ⁷ ¹ ¹ ⁴ Ζάντες αλουμινίου χυτές 21 ιντσών Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων Blade², ⁸, ¹⁰ Ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 ακτίνων Blade σε γυαλιστερό μαύρο, γυαλισμένες², ⁸, ⁹, ¹⁰ Χειμερινές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων¹¹ Χειμερινές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών χυτές σε σχέδιο 6 βραχιόνων¹¹ Χειμερινές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων¹¹ Χειμερινές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων¹¹ Χειμερινές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων¹² Χειμερινές ζάντες αλουμινίου χυτές 20 ιντσών σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων-αστέρι (S-Design)¹³ Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών χυτές Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων², ¹³ Σετ επισκευής ελαστικών Μικρός εφεδρικός τροχός Πτυσσόμενος εφεδρικός τροχός Ένδειξη ελέγχου πίεσης ελαστικών Αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας Εργαλεία αυτοκινήτου Γρύλος αυτοκινήτου Καθίσματα Κανονικά καθίσματα εμπρός Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος εμπρός Sport καθίσματα εμπρός ¹⁴ ¹⁴ ¹⁵ Sport καθίσματα γραμμής S εμπρός ¹⁶ ¹⁶ Επενδύσεις καθισμάτων για κανονικά καθίσματα εμπρός Ύφασμα Effekt μαύρο Μαύρο-καφέ ύφασμα Sierra/mono.pur 350 Μαύρο δέρμα/δερματίνη¹⁷ Γκρι Flint δέρμα/δερματίνη¹⁷ Μπεζ Atlas δέρμα/δερματίνη¹⁷ Καφέ Nougat δέρμα/δερματίνη¹⁷ Μαύρο δέρμα Milano¹⁷ Γκρι Flint δέρμα Milano¹⁷ Μπεζ Atlas δέρμα Milano¹⁷ Καφέ Nougat δέρμα Milano¹⁷ Καφέ Santos δέρμα Milano¹⁷ Δερμάτινοι εξοπλισμοί Audi exclusive², ¹⁷ Επενδύσεις καθισμάτων για καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος εμπρός Μαύρο δέρμα Valcona¹⁷ Γκρι Flint δέρμα Valcona¹⁷ Μπεζ Atlas δέρμα Valcona¹⁷ Καφέ Νougat δέρμα Valcona¹⁷ Καφέ Santos δέρμα Valcona διάτρητο με ραφές αντίθετης απόχρωσης Μαύρο δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης¹⁷ Γκρι Flint δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης¹⁸ Δέρμα Valcona μπεζ Atlas με ραφές αντίθετης απόχρωσης¹⁷ ⁴ Λευκό Alabaster δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης², ¹⁹ Δερμάτινοι εξοπλισμοί Audi exclusive², ¹⁷ Επενδύσεις καθισμάτων για sport καθίσματα εμπρός Ύφασμα Kontur μαύρο Ύφασμα Sequenz/δέρμα μαύρο με ραφές αντίθετης απόχρωσης¹⁶ Μαύρο δέρμα Milano Μαύρο δέρμα Milano με ραφές αντίθετης απόχρωσης Μαύρο Alcantara/δέρμα Alcantara/δέρμα γκρι Flint Μαύρο διάτρητο Alcantara/δέρμα με ραφές αντίθετης απόχρωσης¹⁶ Μαύρο δέρμα Valcona ¹ ¹ Ασημί Moon δέρμα Valcona¹⁶ ¹ ¹ Γκρι Flint δέρμα Valcona Καφέ Nougat δέρμα Milano Μαύρο δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Μπεζ Atlas δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Καφέ Santos δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Δερμάτινοι εξοπλισμοί Audi exclusive² Επενδύσεις καθισμάτων για sport καθίσματα S εμπρός Μαύρο Alcantara/δέρμα Alcantara/δέρμα ασημί Moon Μαύρο δέρμα Valcona¹⁶ Ασημί Moon δέρμα Valcona¹⁶ ¹⁵

53 104 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant Επενδύσεις καθισμάτων για S sport καθίσματα εμπρός (Συνέχεια) Μαύρο δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Ασημί Moon δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Κόκκινο Arras δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Δερμάτινοι εξοπλισμοί Audi exclusive² Πακέτα δέρματος Επενδεδυμένα με δέρμα υποβραχιόνια στις επενδύσεις των θυρών Πακέτο δέρματος Δερμάτινος εξοπλισμός (πακέτο 1) σε δέρμα Valcona Audi exclusive² Δερμάτινος εξοπλισμός (πακέτο 1) σε Alcantara/δέρμα Valcona Audi exclusive² Δερμάτινος εξοπλισμός (πακέτο 2) σε δέρμα Valcona Audi exclusive² Πακέτο δέρματος συμπεριλ. καλύμματος αερόσακου² Πακέτο δέρματος συμπεριλ. καλύμματος αερόσακου Audi exclusive² Διευρυμένο πακέτο δέρματος Audi exclusive² Περιγράμματα για καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος Audi exclusive² Διακοσμητικά καθισμάτων με δερμάτινη επένδυση Audi exclusive² Άνεση καθισμάτων Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, με λειτουργία μνήμης για το κάθισμα του οδηγού ³ ³ ³ ³ ¹⁵ Ορθοπεδικό στήριγμα μέσης 4 διευθύνσεων για τα εμπρός καθίσματα Θέρμανση καθισμάτων εμπρός Θέρμανση καθισμάτων εμπρός και πίσω Αερισμός καθισμάτων εμπρός Λειτουργία μασάζ εμπρός Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός Πίσω καθίσματα Σύστημα πίσω καθισμάτων Αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθισμάτων Εσωτερική επένδυση ουρανού Εσωτερική επένδυση ουρανού σε ύφασμα Εσωτερική επένδυση ουρανού σε μαύρο ύφασμα Εσωτερική επένδυση ουρανού σε μαύρο Alcantara² Εσωτερική επένδυση ουρανού σε μαύρο Alcantara με έγχρωμες ραφές Audi exclusive² Διακοσμητικά στοιχεία Γκρι ασημί μεταξωτή λάμψη²⁰ Μπεζ ασημί μεταξωτή λάμψη²¹ ¹⁴ ¹⁴ Ματ αλουμίνιο βουρτσισμένο ¹⁶ ¹⁶ Ασημί αλουμίνιο Ellipse ¹⁵ Μπρονζέ αλουμίνιο Ellipse²² Μαύρη λάκα Piano² Σκούρο καφέ ξύλο καρυδιάς Φυσικό ξύλο ευκαλύπτου², ¹⁹ Φυσικό γκρι Agate ξύλο Fine grain σημύδας Αλουμίνιο/ξύλο Beaufort μαύρο² ¹ ¹ Φυσικό γκρι Brass ξύλο Fine grain μελιάς¹⁸ Ανθρακονήματα Atlas Κόκκινα ανθρακονήματα Denim Διακοσμητικά στοιχεία Audi exclusive² Ξύλο μελιάς Fine grain Nougat Ξύλο βελανιδιάς Sepia Καφέ Nutmeg Fine grain ξύλο μυρτιάς Μπρονζέ ξύλο Vavona Χρυσό Modrone ξύλο Φυσικό σκούρο καφέ ξύλο Tamo Προβολείς Xenon plus Προβολείς LED Προβολέας Audi Matrix LED Σύστημα καθαρισμού προβολέων Υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων Πίσω φώτα LED Πίσω φώτα LED με δυναμικά φλας Αισθητήρας φωτός/βροχής Προσαρμοζόμενο φως φρένων Εσωτερικός φωτισμός Εσωτερικός φωτισμός Πακέτο εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού Ατμοσφαιρικός φωτισμός Ambiente Επεξηγήσεις ¹ έως ³⁷ στη σελίδα 108. Σχεδίαση εξωτερικού Αναγραφή μοντέλου/επιγραφή Ράγες οροφής Αεροτομή οροφής Πίσω σπόιλερ Απολήξεις εξάτμισης Sport σύστημα εξάτμισης Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εξωτερικό Πακέτο αλουμινίου Πακέτο μαύρο Audi exclusive² ¹ ¹ Σχεδίαση εσωτερικού Πατάκια Velours εμπρός Πατάκια Velours εμπρός και πίσω ²³ ²³ ²³ Πατάκια Vimentum εμπρός και πίσω Πατάκια Audi exclusive² Μοκέτα και πατάκια Audi exclusive² Πεντάλ και υποπόδιο από ανοξείδωτο χάλυβα Επενδύσεις μαρσπιέ με ένθετο διακοσμητικό στοιχείο αλουμινίου Ζώνες ασφαλείας σε κόκκινο Crimson² Ζώνες ασφαλείας Audi exclusive² Τιμόνια/Χειριστήρια όργανα Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 4 ακτίνων Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 4 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων²⁴ Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 4 ακτίνων, θερμαινόμενο ¹⁶ ¹⁶ Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων, επίπεδο στο κάτω μέρος Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων, επίπεδο στο κάτω μέρος, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε σχέδιο 3 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, θερμαινόμενο Ηλεκτρική ρύθμιση τιμονιού Στεφάνη τιμονιού με ξύλινα μέρη² Στεφάνη τιμονιού Audi exclusive με ξύλινα μέρη² Χειριστήρια όργανα σε δέρμα Audi exclusive² Με λαβή λεβιέ ή επιλογέα ταχυτήτων σε δέρμα Λαβή λεβιέ ταχυτήτων σε αλουμίνιο Audi exclusive² Λαβή επιλογέα ταχυτήτων σε όψη αλουμινίου Καθρέπτες Εξωτερικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι, με ενσωματωμένο φλας τεχνολογίας LED Εξωτερικοί καθρέπτες, επιπρόσθετα ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι Εξωτερικοί καθρέπτες, επιπρόσθετα ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και αυτόματα αντιθαμβωτικοί και στις δύο πλευρές ¹⁴ ¹⁴ ²⁴ ¹⁶ ¹⁶ ¹⁶ ¹⁶ ² ² ²⁵ Εξωτερικοί καθρέπτες, επιπρόσθετα αυτόματα αντιθαμβωτικοί και στις δύο πλευρές Περίβλημα εξωτερικών καθρεπτών σε γυαλιστερό μαύρο Περίβλημα εξωτερικού καθρέπτη σε όψη αλουμινίου Εσωτερικός καθρέπτης, χειροκίνητα αντιθαμβωτικός Εσωτερικός καθρέπτης αυτόματα αντιθαμβωτικός Συστήματα οροφής Γυάλινη συρόμενη/ανυψούμενη οροφή Πανοραμική γυάλινη οροφή Τζάμια Θερμομονωτικά τζάμια Τζάμια Privacy (φιμέ τζάμια) Κλιματιζόμενα Comfort/ηχομονωτικά τζάμια Κλιματιζόμενα Comfort/ηχομονωτικά τζάμια και τζάμια Privacy (φιμέ τζάμια) Ηλιοσκιάδια πτυσσόμενα και περιστρεφόμενα Ρολά αντηλιακής προστασίας Κλιματισμός Αυτόματο σύστημα κλιματισμού άνεσης Αυτόματος κλιματισμός άνεσης 4 ζωνών Θέρμανση/αερισμός σε στάση Συστήματα κλειδώματος Κλειδί ασύρματου τηλεχειρισμού ¹ ¹

54 106 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro S6 Sedan S6 Avant Συστήματα κλειδώματος (Συνέχεια) Πλήκτρο Start-Stop κινητήρα Κλειδί άνεσης Καπό χώρου αποσκευών με αυτόματο άνοιγμα Πόρτα χώρου αποσκευών με ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο Κλειδί άνεσης με ελεγχόμενο από αισθητήρα ξεκλείδωμα του καπό χώρου αποσκευών Ηλεκτρική υποβοήθηση κλεισίματος θυρών Χειριστήριο γκαραζόπορτας (HomeLink) Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού Προετοιμασία για σύστημα εντοπισμού κλεμμένου αυτοκινήτου Θήκη/Μεταφορά Θήκες Πακέτο αποθηκευτικών χώρων Χώρος αποσκευών Διαμπερής χώρος φόρτωσης Σύστημα ραγών Σετ σταθεροποίησης Διαχωριστικό δίχτυ Δάπεδο φόρτωσης Κάλυμμα διπλής όψης Έκδοση για μη καπνιστές Αναπτήρας τσιγάρων και σταχτοδοχείο Επεξηγήσεις ¹ έως ³⁷ στη σελίδα 108. Προετοιμασία εγκατάστασης συστήματος έλξης ρυμούλκας (κοτσαδόρου) Κοτσαδόρος MMI/Πλοήγηση/Όργανα ενδείξεων Πίνακας οργάνων Σύστημα πληροφόρησης οδηγού Σύστημα πληροφόρησης οδηγού με έγχρωμη οθόνη Οθόνη Head-up Σύσταση διαλείμματος MMI Navigation Σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch Audi smartphone interface²⁶ Entertainment Ραδιόφωνο ΜΜΙ MMI Radio plus Ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη Audi Music Interface DVD/CD-Changer Audi sound system Bose Surround Sound Ηχοσύστημα Bang & Olufsen Advanced Sound System Προετοιμασία για Rear Seat Entertainment 1 Audi tablet συμπεριλ. συστήματος ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων (Rear Seat Entertainment)²⁷ 2 Audi tablets συμπεριλ. συστήματος ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων (Rear Seat Entertainment)²⁷ Επικοινωνία Audi connect²⁷ Θύρα Bluetooth Audi phone box²⁸ Συστήματα υποβοήθησης Υποβοήθηση εκκίνησης²⁹ Σύστημα υποβοήθησης κατάβασης²⁹ Ένδειξη γωνίας κλίσης²⁹ Βοήθεια στάθμευσης plus²⁹ Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης²⁹ Κάμερα οπισθοπορείας²⁹ Κάμερες περιβάλλοντος χώρου²⁹ Σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας²⁹ Audi pre sense basic²⁹ adaptive cruise control με λειτουργία Stop&Go συμπεριλαμβανομένου Audi pre sense front²⁹ Audi side assist συμπεριλαμβανομένου Audi pre sense rear²⁹ Audi active lane assist²⁹ Πακέτο συστημάτων υποβοήθησης συμπεριλαμβανομένου Audi pre sense plus²⁹ Σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας²⁹ Ένδειξη ορίων ταχύτητας βασισμένη σε κάμερα²⁹, ³⁰ Δυναμική της οδήγησης/φρένα Audi drive select Sport ανάρτηση adaptive air suspension Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων³¹ adaptive air suspension sport Μπροστινή κίνηση³¹ quattro ³¹ ³¹ Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης quattro με sport διαφορικό S tronic ³¹ ³¹ ³¹ tiptronic³¹ Ηλεκτρομηχανικό υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης Δυναμικό σύστημα διεύθυνσης Σύστημα πέδησης Δαγκάνες φρένων βαμμένες μαύρες Δαγκάνες φρένων βαμμένες κόκκινες ³ ³ Κεραμικά φρένα³² ³³ ³³ Ηλεκτρομηχανικό φρένο στάθμευσης Τεχνολογία/Ασφάλεια Γαλβανισμένο αμάξωμα με υβριδικό τρόπο κατασκευής αλουμινίου Audi cylinder on demand Active Noise Cancellation Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS) με ηλεκτρονική κατανομή δύναμης πέδησης (EBV) Ρύθμιση αντιολίσθησης τροχών (ASR) Ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού (EDS) Ηλεκτρικός έλεγχος ευστάθειας (ESC) ¹⁵ Ρεζερβουάρ καυσίμου 65 λίτρων³⁴ Ρεζερβουάρ καυσίμου 73 λίτρων³⁵ Ρεζερβουάρ καυσίμου 75 λίτρων ³⁴ ³⁴ ³⁴ Ανάκτηση ενέργειας (recuperation) Σύστημα Start-Stop Audi TDI clean diesel³⁵ Αερόσακοι Πλευρικοί αερόσακοι εμπρός και σύστημα αερόσακων κεφαλής Πλευρικοί αερόσακοι πίσω Προστασία από πλευρική πρόσκρουση στις πόρτες Ενσωματωμένο σύστημα προσκεφάλων (Audi backguard) Κολόνα τιμονιού ασφαλείας Ζώνες ασφαλείας Έλεγχος πρόσδεσης ζώνης ασφαλείας Παιδική ασφάλεια για τις πίσω πόρτες Προεγκατάσταση παιδικού καθίσματος ISOFIX και Top Tether για τα εξωτερικά πίσω καθίσματα Προεγκατάσταση παιδικού καθίσματος ISOFIX για το κάθισμα του συνοδηγού Προειδοποιητικό τρίγωνο με φαρμακείο Προειδοποιητικό τρίγωνο Βασικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Βασικός/Προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα με το μοντέλο δεν διατίθεται Ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις ανά χώρα. Για το ποιοι εξοπλισμοί είναι διαθέσιμοι ως βασικοί ή ως προαιρετικοί στη χώρα σας, μπορείτε να ενημερωθείτε από τους τοπικούς Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi.

55 108 Ευρετήριο Τεχνικά στοιχεία Διαστάσεις Βασικοί/Προαιρετικοί εξοπλισμοί ¹ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με A6 3.0 TDI competition. ² Από την quattro GmbH. ³ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με A6 3.0 TDI competition. ⁴ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο A6 allroad quattro advanced. ⁵ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το εξωτερικό πακέτο Audi S line. ⁶ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το εξωτερικό πακέτο S line ή το sport πακέτο S line. ⁷ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το sport πακέτο S line ή ανάλογα με τον κινητήρα. ⁸ Δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με μόνιμη τετρακίνηση quattro. ⁹ Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες σχετικά με τις ζάντες στη σελίδα 99. ¹⁰ Στο A6 3.0 TDI quattro (320 hp) και το S6 4.0 TFSI quattro (450 hp) δεν διατίθενται σε συνδυασμό με θέρμανση/αερισμό εν στάσει. ¹¹ Κατάλληλες για αντιολισθητικές αλυσίδες, μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα κίνησης 210 km/h. ¹² Ακατάλληλες για αντιολισθητικές αλυσίδες, μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα κίνησης 240 km/h. ¹³ Ακατάλληλες για αντιολισθητικές αλυσίδες, κατάλληλες για τη μέγιστη ταχύτητα κίνησης. ¹⁴ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το sport πακέτο S line. ¹⁵ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το πακέτο A6 allroad quattro advanced. ¹⁶ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το sport πακέτο S line. ¹⁷ Σε συνδυασμό με αερισμό καθισμάτων εμπρός το δέρμα των μπροστινών καθισμάτων και των εξωτερικών πίσω καθισμάτων είναι διάτρητο. ¹⁸ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με Audi design selection. ¹⁹ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με Audi exclusive line. ²⁰ Για εσωτερικό εξοπλισμό σε γκρι Flint και μαύρο. ²¹ Για εσωτερικό εξοπλισμό σε μπεζ Atlas, καφέ Nougat και καφέ Santos. ²² Για εσωτερικό εξοπλισμό σε μπεζ Atlas και καφέ Santos. ²³ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με Audi design selection. ²⁴ Βασικός εξοπλισμός στο A6 3.0 TDI quattro (320 hp). ²⁵ Διατίθεται μόνο λαβή επιλογέα ταχυτήτων σε δέρμα. ²⁶ Για το σύνολο του εμφανιζόμενου μέσα στο όχημα μέσω του Audi smartphone interface περιεχομένου και λειτουργιών, ευθύνονται οι κατασκευαστές των κινητών τηλεφώνων. ²⁷ Νομικές πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη χρήση θα βρείτε από αυτή τη σελίδα και κάτω. ²⁸ Πληροφορίες σχετικά με συμβατά κινητά τηλέφωνα θα βρείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi ή στην ιστοσελίδα ²⁹ Προσέξτε: Τα συστήματα λειτουργούν μόνο εντός των εκάστοτε ορίων και υποστηρίζουν τον οδηγό. Η ευθύνη και η απαιτούμενη προσοχή στην οδική κυκλοφορία παραμένουν στον οδηγό. ³⁰ Διατίθεται μόνο στην Δυτική Ευρώπη. ³¹ Η διαθεσιμότητα του επιθυμητού από εσάς κινητήρα αναφέρεται στα τεχνικά στοιχεία. ³² Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες των κεραμικών φρένων στην ιστοσελίδα της Audi της χώρας σας ή ενημερωθείτε από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi. ³³ Μόνο για A6 3.0 TFSI quattro (333 hp) και A6 3.0 TDI quattro (320 hp). ³⁴ Διατίθεται μόνο για μοντέλα TFSI. ³⁵ Διατίθεται μόνο για μοντέλα TDI. ³⁶ Σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τη χρήση της υποστήριξης LTE μπορείτε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. ³⁷ Η ονομασία Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc. Νομικές υποδείξεις σχετικά με το Audi connect Η χρήση των υποστηριζόμενων από το Audi connect υπηρεσιών είναι δυνατή μόνο με τους προαιρετικούς εξοπλισμούς, σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με MMI touch και Audi connect. Επιπρόσθετα θα χρειαστείτε μια κάρτα SIM με επιλογή δεδομένων και, για τη χρήση του LTE, επίσης με επιλογή LTE³⁶. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας και μόνο στην περιοχή κάλυψης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Με τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο ενδέχεται να προκύψει πρόσθετο κόστος, αναλόγως των χρεώσεων της κινητής σας τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό. Λόγω του αυξημένου όγκου δεδομένων συνιστάται εμφατικά η χρήση πάγιας χρέωσης για χρήση δεδομένων! Η διαθεσιμότητα των υποστηριζόμενων από το Audi connect υπηρεσιών εξαρτάται από τη χώρα. Οι υπηρεσίες Audi connect διατίθενται για τουλάχιστον 1 έτος από την παράδοση του οχήματος. 24 μήνες μετά την παράδοση του οχήματος παρατείνεται η διάρκεια ισχύος των υπηρεσιών Audi connect δωρεάν, εφάπαξ, κατά 12 μήνες. Εάν δεν επιθυμείτε μια τέτοια δωρεάν παράταση, γνωστοποιήστε το γραπτώς στην παρακάτω διεύθυνση: AUDI AG Kundenbetreuung Deutschland Ingolstadt kundenbetreuung@audi.de Τηλ.: Οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Audi θα σας ενημερώσουν σχετικά με τις δυνατότητες παράτασης των υπηρεσιών Audi connect στη συνέχεια. Το Audi connect επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες Google και Twitter. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί μόνιμη διαθεσιμότητα, αυτό αποτελεί ευθύνη των Google και Twitter. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi connect θα βρείτε στην ιστοσελίδα και από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρέωσης, από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Νομική υπόδειξη σχετικά με το Audi tablet Οι λειτουργίες του Audi tablet ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Μπορεί να προκύψουν τέλη κινητής τηλεφωνίας. Τα στοιχεία του οχήματος που μπορούν να απεικονιστούν εξαρτώνται από το όχημα και τον εξοπλισμό. Για τη λειτουργία της πλοήγησης απαιτείται ένα Audi connect WLAN hotspot και πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανάλογα με τη χώρα αποκλειστικά και μόνο Followmode με ένδειξη της τρέχουσας θέσης του οχήματος. Για τη λειτουργία του Google Playstore ³⁷ απαιτείται πρόσβαση στο διαδίκτυο. Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi A6 Sedan (σσ. 4 17): Εξωτερικό χρώμα: Μπεζ Karat μεταλλικό Ζάντες: Ζάντες αλουμινίου σφυρήλατες σε σχέδιο 5 βραχιόνων-star, ανθρακί αντίθεσης, μερικώς γυαλισμένες⁹ Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος σε γκρι Flint δέρμα Valcona με ραφές αντίθετης απόχρωσης Διακοσμητικά στοιχεία: Φυσικό γκρι Brass ξύλο Fine grain ash Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi A6 Avant (σσ. 4 17): Εξωτερικό χρώμα: Λευκό Glacier μεταλλικό Ζάντες: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 διπλών βραχιόνων Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Καθίσματα εξατομικευμένου περιγράμματος σε δέρμα Valcona καφέ Nougat Διακοσμητικά στοιχεία: Ξύλο καρυδιάς Beaufort Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi A6 allroad quattro (σσ ): Εξωτερικό χρώμα: Καφέ Java μεταλλικό Ζάντες: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Sport καθίσματα σε δέρμα Valcona μπεζ Atlas με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Διακοσμητικά στοιχεία: Μπρονζέ αλουμίνιο Ellipse Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi S6 Sedan (σσ ): Εξωτερικό χρώμα: Γκρι Daytona περλέ Ζάντες: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων (S-Design) Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: S Sport καθίσματα σε δέρμα Valcona κόκκινο Arras με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Διακοσμητικά στοιχεία: Κόκκινος άνθρακας Denim Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi S6 Avant (σσ ): Εξωτερικό χρώμα: Μπλε Sepang περλέ Ζάντες: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 παράλληλων ακτίνων-star (S-Design) Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: S Sport καθίσματα σε δέρμα Valcona μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Διακοσμητικά στοιχεία: Αλουμίνιο/ξύλο Beaufort μαύρο

56 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Σεπτέμβριο 2016 Printed in Germany 633/ Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν τον κατάλογο, καθώς και μερικές από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Τα εικονιζόμενα αυτοκίνητα σε αυτόν τον κατάλογο είναι εν μέρει εξοπλισμένα με προαιρετικούς εξοπλισμούς έναντι επιπλέον κόστους. Τα στοιχεία σχετικά με τον εξοπλισμό παράδοσης, την εμφάνιση, τις επιδόσεις, τις διαστάσεις και τα βάρη, την κατανάλωση καυσίμου και το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου, αντιστοιχούν στις γνώσεις κατά τη χρονική στιγμή της εκτύπωσης. Με την επιφύλαξη αποκλίσεων σε χρωματισμούς και σχήμα των φωτογραφιών, σφαλμάτων, καθώς και τυπογραφικών λαθών. Με την επιφύλαξη αλλαγών. Η επανεκτύπωση, ακόμα και αποσπασματικά, επιτρέπεται μόνο με έγγραφη συγκατάθεση της AUDI AG. Το χαρτί αυτού του καταλόγου έχει παραχθεί από κυτταρίνη με επεξεργασία λεύκανσης χωρίς χλώριο.

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt  Ισχύει από Απρίλιο 2016 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.gr Ισχύει από Απρίλιο 2016 Printed in Germany 633/1150.12.72 Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Εξοπλισμοί Audi A1/A1 Sportback/S1/S1 Sportback Θύρα Bluetooth 105 Κάθισμα οδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Κάθισμα συνοδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Καθίσματα εμπρός με ρύθμιση ύψους

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχ

H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχ H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχε λύσεις σε ότι έχει σχέση με την πληροφορία, τη διασκέδαση

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού Q3 Σελίδα Γοητεία 4 Audi Q3 Τεχνολογία 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού 28 Audi connect 38 Η αρχή της απλότητας 30 quattro 40 Προβολείς LED 32 Performance Εξοπλισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan Εξοπλισμοί Audi A3 Sport Sedan/A3 Cabriolet/S3 Sport Sedan Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος 101 Καθρεφτάκι μακιγιάζ φωτιζόμενο 122 Κάλυμμα διπλής όψεως 103 Κάμερα οπισθοπορίας 104 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3.

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3. Q3 Περιεχόμενα Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών. 04 12 20 28 40 52 Το Audi Q3 Sport. Sport ατμόσφαιρα. Το Audi Q3 Design. Μοναδική προσωπικότητα. Τα πακέτα Audi Q3. Με έντονη δυναμικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q8 50 TDI quattro

Audi Q8 50 TDI quattro Audi Q8 50 TDI quattro 24/Μαϊ/2019 17:28 Τι γίνεται όταν η πρακτικότητα ενός SUV μπλέκεται με το συναίσθημα; Μια εκδοχή είναι αναμφίβολα το νέο Audi Q8. Περιμένουμε καρτερικά να το παραλάβουμε και μόλις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Audi: Πρώτη επαφή με το νέο Α4

Audi: Πρώτη επαφή με το νέο Α4 Audi: Πρώτη επαφή με το νέο Α4 ΗAudi έχει μεγάλη παράδοση στα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας. Το Α4 αποτελεί την 9 η γενιά στην συγκεκριμένη κατηγορία και αυτό λέει πολλά. Από εδώ ξεκινούν πολλές νέες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor A1 Sportback 02 03 Γοητεία A1 Sportback Epic mo de on. Γοητεία A1 Sportback 04 09 Εσωτερικό 10 13 Connectivity και Infotainment 14 17 Τεχνολογία 18 21 Eκδόσεις και πακέτα 22 43 Εξοπλισμοί και αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Τεχνολογία 36 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Αναρτήσεις, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης HERE Drive

Οδηγός χρήσης HERE Drive Οδηγός χρήσης HERE Drive Τεύχος 1.0 EL HERE Drive Η εφαρμογή HERE Drive σας κατευθύνει για να φτάσετε στον προορισμό σας, όποιος και αν είναι αυτός, παρέχοντάς σας αναλυτικές οδηγίες "στροφή-στροφή" με

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44 Το νέο up! GTI Το μικρό με τη μεγάλη δύναμη: το νέο up! GTI. Είναι μικρό αλλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ένα πράγμα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: το νέο up! GTI τιμά το όνομά του. Οι επιγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει.

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Nέο i30 Fastback 2 Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Μια κομψή και ταυτόχρονα τολμηρή δήλωση. Κανένα βλέμμα δεν θα μείνει αδιάφορο στη θέα του νεοαφιχθέντος μέλους της οικογένειας i30 που συνεχώς μεγαλώνει.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3. Vorsprung durch Technik

Audi A3. Vorsprung durch Technik A3 Audi A3 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A3 Τεχνολογία 28 Απόδοση και οικονομία Audi 38 quattro 30 Audi ultra 40 Audi drive select 32 TFSI 42 MMI Multi Media Interface 34 TDI

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Τεχνολογία 42 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Audi connect 44 Audi ultra 52 MMI Multi Media Interface

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα