ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017"

Transcript

1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Ευρωπαϊκή Cheer League (ECL) είναι ένα εικονικό πρωτάθλημα με ειδικό σύστημα βαθμολόγησης το οποίο προσφέρει στους αθλητές την επιπρόσθετη δυνατότητα να εξετάσουν το επίπεδο δεξιοτήτων τους και να συναγωνιστούν μεταξύ τους, ακόμα και αν δεν συμμετέχουν στους ίδιους διαγωνισμούς. Επιπρόσθετα, το ECL προσφέρει τη δυνατότητα να γίνει φανερό ποιες ομάδες είναι καλές συνεχόμενα και όχι μόνο σε έναν διαγωνισμό. Ένας από τους κύριους στόχους της ECL είναι να προωθήσει τους ανοιχτούς διαγωνισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ECL είναι επίσης ένας προκριματικός αγώνας για το ECU Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Cheerleading. Ο νικητής σε κάθε κατηγορία ECL περνάει αμέσως στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με όλα τα κόστη εγγραφής πληρωμένα από το ECU. 2. ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η περίοδος της ECL διαρκεί από την 1 η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Στην ECL περίοδο 2017 οι ομάδες μπορούν να διαγωνιστούν στις εξής κατηγορίες: 1. Cheerleading - Team Coed Premier, Senior 2. Cheerleading - Team All Girl Premier, Senior 3. Performance Cheer - Team Cheer Freestyle Pom, Senior 4. Cheerleading - Team Coed Elite, Junior 5. Cheerleading - Team All Girl Elite, Junior 6. Performance Cheer - Team Cheer Freestyle Pom, Junior Όλες οι κατηγορίες είναι για ηλικιακές ομάδες Junior και Senior. Διευκρινήσεις: Το ECU θα εξετάσει την επιτυχία της περιόδου 2017 και θα αποφασίσει αν θα πρέπει να ενταχθούν και άλλες κατηγορίες στην ECL στις επόμενες περιόδους. 4. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Μόνο ομάδες που είναι μέλη εθνικής ομοσπονδία η οποία είναι μέλος τη Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Cheer (ECU) έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην ECL. 5. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για την ECL και δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη εγγραφή. Οι ομάδες που συμμετέχουν σε μια από τις κατηγορίες της ECL σε έναν διαγωνισμό ECL αυτόματα βαθμολογούνται για την ECL τελική κατάταξη. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή για τη συμμετοχή στην ECL και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγγραφούν και να πληρώσουν το κόστος συμμετοχής στον διοργανωτή του εκάστοτε ECL διαγωνισμού.

2 6. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Κάθε ομοσπονδία μέλος του ECU μπορεί να ορίσει έναν δωρεάν διεθνή διαγωνισμό ο οποίος θα μπορεί να συμπεριληφθεί στην ECL. Ο διαγωνισμός ECL πρέπει να είναι ανοικτός παγκοσμίως για όλες τις ομάδες μέλη του ECU (τουλάχιστον σε ότι αφορά στις κατηγορίες της ECL) Κάθε ομοσπονδία μέλος του ECU μπορεί να αιτηθεί δεύτερη διοργάνωση ECL για το οποίο θα πρέπει να πληρωθεί κόστος αδείας της τάξεως των 500,00 ευρώ. Η δεύτερη ECL διοργάνωση χρειάζεται να λάβει έγκριση από την επιτροπή συντονισμού της ECL. 7. ΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Η ηλικιακή κατηγορία Senior ορίζεται όπως εμφανίζεται στο βιβλίο κανονισμών του ECU: Team Coed Premier - 15 χρονών ή μεγαλύτερη (έτος γέννησης το 2002 ή προηγούμενα έτη) Team All Girl Premier - 15 χρονών ή μεγαλύτερη (έτος γέννησης το 2002 ή προηγούμενα έτη) Team Performance Cheer - 14 χρονών ή μεγαλύτερη (έτος γέννησης το 2003 ή προηγούμενα έτη) Η ηλικιακή κατηγορία Junior ορίζεται όπως εμφανίζεται στο βιβλίο κανονισμών του ECU: Team Coed Elite 12 έως 16 ετών (έτος γέννησης 2001 έως 2005) Team All Girl Elite - 12 έως 16 ετών (έτος γέννησης 2001 έως 2005) Team Performance Cheer - 12 έως 16 ετών (έτος γέννησης 2001 έως 2005) Οι κανονισμοί του ECU πρέπει να χρησιμοποιούνται και για τις κατηγορίες της ECL. 8. ΚΡΙΣΗ Οι κατηγορίες της ECL πρέπει να κρίνονται από τουλάχιστον ένα κριτή ο οποίος να είναι εγγεγραμμένος στις καταστάσεις κριτών του ECU και ο οποίος δεν κατάγεται από τη χώρα όπου λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός. Ένας κριτής ECU πρέπει να είναι παγκόσμιος κριτής (όχι από την ίδια χώρα όπως ο διοργανωτής του διαγωνισμού). Το ECU μπορεί να διαθέσει πληροφορίες για τους εγγεγραμμένους κριτές στο ECU στους διοργανωτές των ECL διαγωνισμών και επίσης πληροφορίες για το πώς μπορεί να εγγραφεί ένας παγκόσμιος κριτής στην λίστα των ECU κριτών.

3 9. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Όλες οι σχετικές πληροφορίες για την ECL θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ECU και θα περιλαμβάνει το ημερολόγιο διαγωνισμών ECL, θέσεις / κατατάξεις, κανονισμούς, νέα και άλλες σχετικές πληροφορίες ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Το σύστημα βαθμολόγησης της ECL λαμβάνει υπόψη του το γεγονός ότι διαφορετικοί διαγωνισμοί ECL κρίνονται από διαφορετική επιτροπή κριτών, σε διαφορετικές ημέρες και υπό διαφορετικές διαγωνιστικές συνθήκες. Για να είναι όσο πιο αμερόληπτο γίνεται, το σύστημα βαθμολόγησης της ECL βασίζεται στην κατάταξη. Υπάρχουν τρία είδη βαθμών που οι ομάδες μπορούν να λάβουν και που θα προστίθενται για κάθε διαγωνισμό ECL: I. Βαθμοί Παρουσίας - 10 βαθμοί για την παρουσία Όποια ομάδα εγγραφεί, εμφανιστεί και διαγωνιστεί σε έναν διαγωνισμό ECL θα λαμβάνει 10 βαθμούς, εκτός και αν η ομάδα αυτή αποκλειστεί. II. Σύστημα 100 βαθμών - 1ος= 100 βαθμοί - 2ος = 90 βαθμοί - 3ος = 80 βαθμοί - 4ος = 70 βαθμοί - 5ος = 60 βαθμοί - 6ος = 50 βαθμοί - 7ος = 40 βαθμοί - 8ος = 30 βαθμοί - 9ος= 20 βαθμοί - 10ος = 10 βαθμοί - 11 ος και χαμηλότερα = 0 βαθμοί Το σύστημα 100 βαθμών είναι αυτό που καθορίζει τους βαθμούς που δίνονται στην κάθε ομάδα για να οριστεί η τελική της κατάταξη. Εάν σε κάποιο διαγωνισμό υπάρξει ισοπαλία, τότε μια ομάδα θα λάβει τους βαθμούς για την ομάδα που βρίσκετε δύο θέσεις πιο κάτω. Για παράδειγμα: εάν υπάρξει ισοπαλία στην 1 η θέση και μια ομάδα είναι η αμέσως υψηλότερη μετά την ισοπαλία, τότε αυτή η ομάδα θα λάβει τους βαθμούς της 3 ης θέσης. III. Βαθμοί κατάταξης - 5 βαθμοί δίνονται σε κάθε ομάδα έως την 15 η θέση Αυτοί οι βαθμοί θα δίνονται για βαθμολόγηση υψηλότερη από άλλες ομάδες στην κατηγορία σε έναν ECL διαγωνισμό. Για παράδειγμα: Μια ομάδα κατατάσσεται 2 η σε μια κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται άλλες 5 ομάδες. Αυτή η ομάδα θα λάβει 15 βαθμούς γιατί πέτυχε καλύτερη βαθμολογία από 3 άλλες ομάδες (3 x 5 βαθμούς).

4 Ομάδες προερχόμενες από χώρες που δεν είναι μέλη του ECU, οι οποίες συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό ECL λαμβάνονται επίσης υπόψη όταν υπολογίζονται οι βαθμοί κατάταξης για τα μέλη του ECU. Όμως, οι ομάδες αυτές δεν λαμβάνουν καθόλου πόντους ECL αφού δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό ECL. Τελική βαθμολόγηση περιόδου: Κάθε ομάδα μπορεί να διαγωνιστεί σε όσους διαγωνισμούς θέλει κατά τη διάρκεια της περιόδου. Όμως, μόνο οι 3 καλύτερες τελικές βαθμολογίες θα υπολογιστούν ώστε να προκύψει η συνολική της βαθμολογία για την περίοδο Εάν κάποια ομάδα αγωνιστεί σε λιγότερους από 3 διαγωνισμούς, όλοι οι βαθμοί που έχει λάβει θα υπολογιστούν στην τελική της βαθμολόγηση. 11. ΈΠΑΘΛΟ Η τελική νικήτρια ομάδα σε κάθε κατηγορία ECL είναι η ομάδα η οποία έχει καταταγεί πρώτη στην τελική κατάταξη μετά το τέλος της περιόδου. Η νικήτρια ομάδα του ECL λαμβάνει τον τίτλο του «Ευρωπαϊκού Πρωταθλητή Cheer League 2017». Η ομάδα λαμβάνει επίσης ένα έπαθλο το οποίο θα δοθεί κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading Η νικήτρια ομάδα της ECL 2017 θα προκριθεί αυτόματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2018, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποσόστωση κάθε χώρας για τα πρωταθλήματα. Η νικήτρια ομάδα θα λάβει επίσης δωρεάν εγγραφή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2018 για όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν (έως τον αριθμό των 25 αθλητών-εξαιρούνται οι αναπληρωματικοί) και για έναν προπονητή. Η χώρα μέλος του ECU θα διατηρεί τις θέλεις που ορίζονται από το βιβλίο κανονισμών ECU για κάθε κατηγορία στους Ευρωπαϊκούς, ακόμα και αν μια ομάδα από αυτή τη χώρα προκρίνεται για τους Ευρωπαϊκούς μέσω της ECL. Με τον τρόπο αυτό καθίσταται δυνατό μια χώρα να έχει έναν ακόμα εκπρόσωπο στους Ευρωπαϊκούς σε κατηγορίες που περιλαμβάνονται στην ECL. Το κόστος συμμετοχής για τους Ευρωπαϊκούς για τους νικητές της ECL θα πληρωθεί από το ECU και αντιπροσωπεύει περί τα 910 ευρώ ανά κατηγορία (εξαρτάται από τον αριθμό των αθλητών της ομάδας και από το ύψος του κόστους εγγραφής για τη συγκεκριμένη χρονιά) 12. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Η ECL διοικείται από την Επιτροπή Συντονισμού ECL. Η επιτροπή είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη όλων των διαγωνισμών οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην ECL και για τη διαχείριση θεμάτων που σχετίζονται με την ECL. Η Επιτροπή επίσης ερμηνεύει τους κανονισμούς της ECL και λαμβάνει τις αποφάσεις που είναι απαραίτητες για την επιτυχή ολοκλήρωση της ECL περιόδου Η Επιτροπή αποτελείται από 3 μέλη τα οποία εκλέγονται από το συμβούλιο του ECU. Τα μέλη της επιτροπής εκλέγουν μεταξύ τους τον Πρόεδρο της Επιτροπής, ο οποίος ηγείται της Επιτροπής. Εάν υπάρχουν λιγότερο από 3 υποψήφιοι για την Επιτροπή, τότε δεν δημιουργείται επιτροπή και το Συμβούλιο του ECU αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες της Επιτροπής.

5 13. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ECU 1. Μόνο μια Εθνική Ομοσπονδία που είναι μέλος του ECU μπορεί να καταθέσει αίτηση για την ECL.Κάθε μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που θέλει η αίτηση του να εγκριθεί οφείλει να έχει τακτοποιημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στο ECU. Ευρωπαϊκή Cheer League Περίοδος 2017 (οι συνδρομές των μελών χρειάζεται να έχουν καταβληθεί εξ ολοκλήρου) 2. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής για τις ομοσπονδίες μέλη του ECU για να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή σε μια διοργάνωση ECL. 3. Κάθε ομοσπονδία μέλος του ECU μπορεί να ορίσει έναν (1) δωρεάν διεθνή διαγωνισμό στα πλαίσια της ECL. 4. Κάθε ομοσπονδία μέλος του ECU μπορεί να αιτηθεί δεύτερης διοργάνωσης ECL, για την οποία κόστος αδείας της τάξεως των 500,00 ευρώ χρειάζεται να καταβληθεί. Η δεύτερη ECL διοργάνωση χρειάζεται να εγκριθεί από την Επιτροπή Συντονισμού της ECL. 5. Κάθε ομοσπονδία μέλος του ECU χρειάζεται να αιτηθεί για την πρώτη διοργάνωση ECL έως τα τέλη Αυγούστου 2017 και για δεύτερη διοργάνωση ECL έως το τέλος Ιουνίου Όσο πιο σύντομα η ECU λάβει τις σχετικές πληροφορίες, τόσο περισσότερο θα μπορέσουν να διαφημιστούν οι εκδηλώσεις. Μερική πληροφόρηση για έναν διαγωνισμό μπορεί επίσης να γίνει αποδεκτή, όμως σε εύλογο χρονικό διάστημα χρειάζεται να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία. Από το ECU διατίθεται ειδικό έντυπο αίτησης για ECL διαγωνισμούς. 6. Ένας διαγωνισμός ECL πρέπει να είναι ανοικτός για όλες τις ομάδες μέλη του ECU για τις κατηγορίες της ECL. 7. Ένας ECL διαγωνισμός μπορεί να διοργανωθεί από μια ομοσπονδία μέλος του ECU, από έναν αθλητικό όμιλο ο οποίος είναι μέλος εθνικής ομοσπονδίας, από ιδιωτική εταιρεία ή από ένα συνεργάτη ο οποίος διατηρεί συνεργασία με ομοσπονδία μέλος του ECU ή οποιοσδήποτε οργανωτής έχει επιλεγεί από την ομοσπονδία μέλος του ECU. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της ομοσπονδίας μέλους του ECU να αποφασίσει ποιος διαγωνισμός θα φιλοξενήσει κατηγορίες της ECL και ποιος θα είναι ο διοργανωτής αυτού του διαγωνισμού. 8. Οι κατηγορίες της ECL πρέπει να κρίνονται από έναν τουλάχιστον βαθμολογητή κριτή, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στις καταστάσεις κριτών του ECU. Ο κριτής αυτός πρέπει να είναι διεθνής κριτής (να μην προέρχεται από την χώρα που οργανώνει τον διαγωνισμό). Το ECU θα προμηθεύσει πληροφορίες σχετικά με τους ECU εγγεγραμμένους κριτές ή θα προσφέρει βοήθεια στις εθνικές ομοσπονδίες ώστε να εγγράψουν τους κριτές τους, αν αυτό καταστεί απαραίτητο. 9. Ο διοργανωτής πρέπει να διασφαλίσει την εκτέλεση τουλάχιστον μιας κατηγορίας ECL σε κάθε ηλικιακή ομάδα. 10. Προαιρετικό: ο διοργανωτής μπορεί να προσφέρει χαμηλότερο κόστος εγγραφής για την οργάνωσή του για τους συμμετέχοντες που έχουν διαγωνιστεί σε προηγούμενες ECL οργανώσεις μέσα στο Πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες οργανώσεις ECL μπορούν να δοθούν από την Επιτροπή Συντονισμού της ECL.

6 11. Ο διοργανωτής πρέπει να μοιράσει εκτυπώσεις του ενημερωμένου ημερολογίου διαγωνισμών ECL για το 2017 στις ομάδες μαζί με τα φύλλα βαθμολογίας τους. 12. Με το πέρας ενός ECL διαγωνισμού η ομοσπονδία μέλος του ECU πρέπει να σταλεί τις κάτωθι πληροφορίες στο ECU (ειδικό έντυπο αναφοράς προμηθεύεται από το ECU): a. Θέσεις σε κάθε μια από τις ECL κατηγορίες με πληροφορίες σχετικά με τα εξής: - Όνομα χώρας - Όνομα αθλητικού ομίλου (αν υπάρχει) - Όνομα ομάδας - Στοιχεία επικοινωνίας της ομάδας (όνομα και ) - Συνολική βαθμολογία b. Μια μικρή αναφορά για τις κατηγορίες ECL η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακοίνωση τύπου της ECL (έως 250 λέξεις) c. Τρεις (3) έως έξι (6) φωτογραφίες από τις κατηγορίες ECL οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στην ανακοίνωση τύπου της ECL. d. Τα ονόματα των εγγεγραμμένων κριτών (ή κριτή) του ECU που ήταν οι κριτές των ECL κατηγοριών. 13. Το έντυπο αναφοράς ECL πρέπει να σταλεί στο ECU μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία του διαγωνισμού το αργότερο. Εάν η ομοσπονδία μέλος του ECU δεν κατορθώσει να εκπληρώσει αυτή την υποχρέωση, οι βαθμοί της ECL δεν θα δοθούν στις ομάδες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. 14. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ECL, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Επιτροπή Συντονισμού ECL στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ecl@europeancheerunion.com. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ECL μπορείτε επίσης να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Η ECL, με εξαίρεση την διοργάνωση των διαγωνισμών, είναι θεσμοθετημένη από:

7

Οι παρακάτω κανόνες και κανονισμοί αφορούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2018 (ECU European Cheerleading Championship).

Οι παρακάτω κανόνες και κανονισμοί αφορούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2018 (ECU European Cheerleading Championship). 2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι παρακάτω κανόνες και κανονισμοί αφορούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2018 (ECU European Cheerleading Championship). 1. Μόνο μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Cheerleading

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON Προκριματική Φάση θα διεξάγουν τρεις σύλλογοι, η Ελληνική Ομοσπονδία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON Προκριματική Φάση θα διεξάγουν τρεις σύλλογοι, η Ελληνική Ομοσπονδία ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON 2018-19 (12 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 3 ο Πρωτάθλημα υπό τη Διοικούσα Επιτροπή) ΓΕΝΙΚΑ 1. Προκηρύσσεται, από τη Διοικούσα Επιτροπή για τη Δημιουργία Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που αξιολογεί τις δεξιότητες μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2018-2022 1 ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (1) ΣΤΟΧΟΙ 3 ΣΕΛ (2) ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 (3) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 4 (4) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 5 (5) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 5 (6)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Συµπληρωµατικοί κανονισµοί αγώνων agility για τα έτη 2017/2018 Αγ. Στέφανος, 16 Φεβρουαρίου 2017 - Ισχύει έως 31.12.2018 Για τους αγώνες ταχύτητας και ευκινησίας (εφεξής agility)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Προκήρυξη 5 ου εαρινού τουρνουά basket ball Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές, Ο σύλλογος μας ανακοινώνει το 5 ο τουρνουά basket ball υποδομών και σας καλεί να το πλαισιώσετε με την παρουσία σας όπως το κάνατε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ CYPRUS BOWLING TOUR 2013.

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ CYPRUS BOWLING TOUR 2013. ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ CYPRUS BOWLING TOUR 2013. 1) Δημιουργούνται 2 γενικές κατηγορίες, μια για τους Αντρες και μια για τις Γυναίκες, με δικαίωμα συμμετοχής για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Κ.Ο.ΜΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιος Τελικός. Περιφερειακοί Τελικοί. Πανελλήνιος Τελικός

Παγκόσμιος Τελικός. Περιφερειακοί Τελικοί. Πανελλήνιος Τελικός Περιφερειακοί Τελικοί Πανελλήνιος Τελικός Παγκόσμιος Τελικός Πότε Πού Ποιοί Ηλικίες Λογισμικό Εξέταση Από αρχές Σεπτεμβρίου 2012 Εξεταστικά κέντρα Infotest Μαθητές Φοιτητές Οι γεννηθέντες από 15/6/91 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017» Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017» Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017» Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Επιδαύρου Λιμηρά (Α.Π.Ο.Ε.Λ.), το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασιάς και η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την Εθνική Ομάδα, τον Τρόπο πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα και την Επετηρίδα Εθνικών Ομάδων

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την Εθνική Ομάδα, τον Τρόπο πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα και την Επετηρίδα Εθνικών Ομάδων Προς τα Σωματεία Ε.Ο.Τ. Αθήνα, 27/03/2018 Αρ. Πρωτ.:763/18 ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την Εθνική Ομάδα, τον Τρόπο πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα και την Επετηρίδα Εθνικών Ομάδων Σας ενημερώνουμε για τον τρόπο συγκρότησης

Διαβάστε περισσότερα

Squash Team Championship

Squash Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήµατος µας. 2. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα θα διεξαχθεί µόνο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τις καθηµερινές από

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Αττική, Τ.Κ. 16451 Τηλ: 210 96 03 031 Site: www.pmf.gr Αθήνα, 30 Αυγούστου 2018 Προς : Μέλη Σωματεία Θέμα: Επίσημη Πρόσκληση Κανονισμοί - Πρόγραμμα Αγαπητά Σωματεία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARTING 2018... 3 2. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 Οι αλλαγές σε σχέση με την 1η δημοσίευση στις 26/01/2015, εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1

Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 Βαθμολογούμενοι Αγώνες, Τρόπος Βαθμολόγησης Οι βαθμολογούμενοι αγώνες για το έτος 2010 είναι οι κάτωθι: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2x18μ με Ο.Γ. Ανοιχτό Πρωτάθλημα 2x70μ με Ο.Γ. Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2017 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM

ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM ARSENAL SOCCER SCHOOLS GET SCOUTED PROGRAM Η Arsenal FC είναι μία από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας με μια συνεχή παρουσία στην Α Εθνική Κατηγορία από το 1919. Οι Arsenal Soccer

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 244/16/ΠΜ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 84/2016 51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ και ΑΓΩΝΑΣ 2 ης ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης 2012-2013 02 Αυγούστου 2012 2 Σ ε λ ί δ α 1. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΣ) ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015-16 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Bellagio Las Vegas 100 καλύτεροι στον κόσμο Ηλικίες 13 έως 22 ετών 13 έως 22 ετών 13 έως 22 ετών Λογισμικό MS WORD 2007 MS EXCEL 2007

Hotel Bellagio Las Vegas 100 καλύτεροι στον κόσμο Ηλικίες 13 έως 22 ετών 13 έως 22 ετών 13 έως 22 ετών Λογισμικό MS WORD 2007 MS EXCEL 2007 Περιφερειακοί Τελικοί Πανελλήνιος Τελικός Παγκόσμιος Τελικός Πότε 01/01/2012 22/04/2012 Πού Ποιοί Εξεταστικά κέντρα Infotest Μαθητές Φοιτητές 28/04/2012 29/07/2012 01/08/2012 Microsoft Hellas Αθήνα 100

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τη διοργάνωση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος για την ποδοσφαιρική περίοδο

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τη διοργάνωση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος για την ποδοσφαιρική περίοδο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2018-2019 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ' όψη: Το Καταστατικό της Τις διατάξεις των Κανονισμών της Την από 22.06.2018 απόφαση της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. (Νο 10/22.06.18)

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007 Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 29/10/2012(ΔΕΥΤΕΡΑ) - 4/11/2012(ΚΥΡΙΑΚΗ) (Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ) Επιπλέον χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1520 Δώρο παιχνίδια μπόουλινγκ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τη ευτέρα, 8 Σεπτεµβρίου 2014 και ώρα 18:30, όσοι αθλητές & αθλήτριες επιθυµούν, θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Οι επτά πρώτοι/ες θα αποτελέσουν την οµάδα που θα λάβει µέρος στο ιασυλλογικό

Διαβάστε περισσότερα

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB PAFOS COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2018 2019 Το Pafos Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Τετράδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, όπου θα συμμετάσχουν έξι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) Περιεχόμενα Α. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΙ ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 Β. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 5 Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2016-2017 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

F.B.C. STARS on Tour

F.B.C. STARS on Tour F.B.C. STARS on Tour 1 st TOUR Sofia, Bulgaria 22-27 Ιουνίου 2017 * * * * * * * * * * Ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του διαγωνισμού "1 st F.B.C. STARS on Tour". Στα πλαίσια του ταξιδιού "Ε.Σ.Μ.Α. on ΤOUR"

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΔΟΜΗ ΤΟΥ CHAMPIONS TENNIS LEAGUE 4 GROUPS ΤΩΝ 4 ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16 ΟΜΑΔΕΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ MINIMUM 64 ΠΑΙΚΤΕΣ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 7-8 Οκτωβρίου 2017 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2017, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 13 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ημ. 12/11/2013 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη.

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη. 4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη www.europeankingoftaekwondo.gr 4 TH EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1 ου, 2 ου και 3 ου European King of Taekwon- Do, οι διοργανωτές,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. 08/09/2017 - E2 ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΟΜΠΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΟ "ALL STARS" -

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS STR. (4 th floor) P.C ATHENS - GREECE TEL: FAX:

HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS STR. (4 th floor) P.C ATHENS - GREECE TEL: FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-13 FAX: 210-6820116 E-mail: info@elot-tkd.gr website: www.elot-tkd.gr HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τ.Θ. 128, 58200 ΕΔΕΣΣΑ Τηλ. - Fax 0381-25088 e-mail: parapede@otenet.gr Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οι παρόντες Ειδικοί Κανονισμοί, που περιέχουν Είκοσι (20) Κανονισμούς, διαβιβάστηκαν και ψηφίστηκαν στο σύνολό τους κατά την Έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST 11χρονων 2016 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 26-29/06/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας O ΠΟΣΕΙΔΩΝ και ο Ν.Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ Καλαμάτας συνδιοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2834/Ε Αθήνα 05/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 Δικαίωμα συμμετοxής στο πρωτάθλημα LADDER έχουν όλα τα μέλη της Ακαδημίας του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ Σχεδιασμός Αγωνιστικού Προγράμματος για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( )

ΠΡΟΤΑΣΗ Σχεδιασμός Αγωνιστικού Προγράμματος για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( ) ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κανονισμοί Εθνικού Πρωταθλήματος Κριτήρια επιλογών Εθνικών Ομάδων 2014-15 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσματα 1.Αγώνας Σκι

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAG RACING ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAG RACING ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ & ΕΠΑΘΛΩΝ DRAG RACING ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) Με κόκκινο οι αλλαγές/προσθήκες σε σχέση με το 2017 Περιεχόμενα Α. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ RS:X, FINN, 470 ΑΝ ΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, LASER STANDARD/RADIAL, STAR, 49er, MATCH RACE, SONAR, 2.4MR Στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011, ορίζονται τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB

PAFOS COSMIC BOWLING CLUB PAFOS COSMIC BOWLING CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2017 2018 Το Pafos Cosmic Bowling Club διοργανώνει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Τετράδων για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, όπου θα συμμετάσχουν έξι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου Χαλκιδική 8-12 Ιουλίου 2015 Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκιδικής ανέλαβε της διοργάνωση του 8ου Πανελληνίου

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερονηνία: 09/12/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ LASER 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΙ EKO RACING DIRT GAMES... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3 ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ... 3 APΘPO 4 ΑΛΛΑΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 5-6 Οκτωβρίου 2019 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2019, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 15 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, τα οποία θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ/2-Β/ ΗΜ.17/10/2015.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ/2-Β/ ΗΜ.17/10/2015. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ/2-Β/ ΗΜ.17/10/2015. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. Με την παραλαβή της εγκυκλίου παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2017-18 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01 Νοεμβρίου 2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Συμμετοχή 2. Δήλωση συμμετοχής σωματείων 3. Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2009-2010 Η Κυπριακή Οµοσπονδία Καλαθόσφαιρας προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. (α) (β) Παγκύπριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2009 Αριθ. Πρωτ 1/09/ΑΚ/εα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2009 43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα Προκήρυξη τελεί υπό την επιφύλαξη των Κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οι οποίοι σε κάθε περίπτωση υπερισχύουν. Οποιαδήποτε μεσούσης

Η παρούσα Προκήρυξη τελεί υπό την επιφύλαξη των Κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οι οποίοι σε κάθε περίπτωση υπερισχύουν. Οποιαδήποτε μεσούσης WE ARE BOXING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2019 0 Η παρούσα Προκήρυξη τελεί υπό την επιφύλαξη των Κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας οι οποίοι σε κάθε περίπτωση υπερισχύουν. Οποιαδήποτε μεσούσης της αγωνιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. 23 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2009 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. 23 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2009 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 23 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2009 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ #1 Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

WILSON TENNIS TOUR 2019 ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. By Chatzinikolaou Tennis Academy & Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος

WILSON TENNIS TOUR 2019 ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. By Chatzinikolaou Tennis Academy & Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος WILSON TENNIS TOUR 2019 ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ By Chatzinikolaou Tennis Academy & Α.Ο. Μέγας Αλέξανδρος Για Αγόρια-Κορίτσια κάτω των 10 ετών Το Wilson Tennis tour αποτελείται από τρία βαθμολογούμενα τουρνουά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2016 CYPRUS BEACH VOLLEY 2016 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2016, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΓΗΠΕΔΑ PREMIER

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΓΗΠΕΔΑ PREMIER ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 21 MAΡTIOY 2015 NOK AOYT ΗΛΙΚΙΕΣ 2008-2009 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 PREMIER F.A. 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ CAMPUS SPORTIVO YOUNG 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων Championships-2018-0000410 ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/2019-0111 Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2018-2019 1 Περιεχόμενα Ι - Παγκύπρια Πρωταθλήματα Νέων K-19 (Α, Β, Γ Κατηγορίας) Σελ.3 ΙΙ - Προαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα