Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 21/ γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης : 1. Πρόταση για τη δημιουργία Διοικητηρίου και Δικαστικού Μεγάρου εκτός του κέντρου της πόλης των Χανίων. 2. Αναβάθμιση στο σχεδιασμό και δράσεις Πολιτικής Προστασίας του Νομού. 3. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού, έτους 2008 στη Ν.Α. Χανίων. 4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι για την κατασκευή και λειτουργία Διαλυτηρίου Οχημάτων στο Τέλος Κύκλου Ζωής σε γήπεδο που βρίσκεται στην περιοχή «Γαϊτάνι», εκτός των ορίων του οικισμού Κοντόπουλα στο Δ. Δ/ σμα Κοντόπουλα του Δήμου Κεραμιών Νομού Χανίων, ιδιοκτησίας Καλομοιράκη Ανδρέα. 5. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Δήμου Καντάνου για τα έργα : α) Αποπεράτωση Δημοτικού Σφαγείου Καντάνου Ν. Χανίων β) Διαδικασία ανάθεσης και επίβλεψης Μελέτης Εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως Δήμου Καντάνου. 6. Έγκριση συμμετοχής της Ν.Α. Χανίων στο έργο ALASSKA Advising Local Authorities on SME Support in the knowledge Age της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IVC. 7. Ορισμός εκπροσώπου της Ν.Α. Χανίων, με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή για τις Λουτρικές Εγκαταστάσεις για το έτος Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 9. Έγκριση μετακινήσεων. Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : 1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ 5. Βλαχάκης Γεώργιος

2 6. Γρυλλάκης Γεώργιος 7. Γύπαρης Κων/νος 8. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) 9. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 10. Καρκάνης Νικόλαος 11. Kατσουλάκης Μάρκος 12. Κονταξάκης Γεώργιος 13. Κονταξάκης Ευτύχιος 14. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 15. Κουκουράκης Ιωάννης 16. Κουρούσης Χαράλαμπος 17. Κτενιουδάκης Κων/νος 18. Μανουσάκης Βλάσης 19. Μαραθάκης Γεώργιος 20. Μαυροδημητράκης Σπυρίδων 21. Ντουντουλάκη Πηνελόπη 22. Πρωτοπαπαδάκης Κων/νος 23. Σκουμπάκης Μιχαήλ 24. Σπανουδάκης Εμμανουήλ 25. Τζανακάκης Γεώργιος 26. Τζανακάκη Μελισσάρη Μαρία 27. Τουλουπάκης Μιχαήλ 28. Τωμαδάκης Προκόπης 29. Φραγκάκης Εμμανουήλ 30. Φραγκογιάννη Τσάφαρη Χριστίνα Στη συνεδρίαση δεν παρευρέθηκε, αν και είχε νόμιμα προσκληθεί, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Αγοραστάκης Γεώργιος.

3 Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι κ.κ. : Εμμ. Σκουλάκης Βουλευτής Χανίων, Ελ. Παπαδερός Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ & Δήμαρχος Αν. Σελίνου, Περάκης Ιωάννης Δήμαρχος Σούδας, Κονταδάς Κων/νος πρώην Δήμαρχος Κανδάνου, Μυλωνάκη Θεοχαρούλα Αντιδήμαρχος Δ. Χανίων, Ευάγγ. Σαματάς Αντιδήμαρχος Δ. Χανίων, Ι. Ντερμανάκης αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χανίων, Βεκρής Μάρκος Δημ. Σύμβουλος Δ. Χανίων, Ποντικάκης Δημ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Βογιατζάκης Αντιπρόεδρος του Τ.Ε.Ε./Τμ. Δ. Κρήτης και Ρεντούμης Τ. Διοικητής του Θ.Ψ.Π. Χανίων. Επίσης παρευρίσκονταν οι υπάλληλοι της Ν.Α. Χανίων Αμουντζά Αικατερίνη, Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών και Μπολιεράκη Ρωξάνη, Πρ/νη του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 1ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Βουλευτής Χανίων κ. Εμμ. Σκουλάκης, ο οποίος ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει ήδη προχωρήσει από τις στην προκήρυξη της μελέτης για την αξιοποίηση των χώρων ψυχιατρείων που κλείνουν στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών και του Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων. Ως εκ τούτου, πρότεινε να αναβληθεί η συζήτηση του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης που αφορά την πρόταση για τη δημιουργία Διοικητηρίου και Δικαστικού Μεγάρου εκτός του κέντρου της πόλης των Χανίων, δεδομένου ότι υπάρχουν και διαφορετικές προτάσεις για την αξιοποίηση του εν λόγω χώρου, από το ΤΕΕ και την ΤΕΔΚ. Επίσης, πρότεινε να κληθούν εκπρόσωποι των φορέων του νομού Χανίων και να συζητηθεί το θέμα αυτό, αφού θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις από αυτούς τους φορείς, ώστε να εμφανιστεί ο νομός με ενιαία πρόταση για το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Χανίων. Κατόπιν, το λόγο πήρε ο κ. Τζανακάκης Γιώργος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Ν.Σ., ο οποίος πρότεινε να σταλεί ένα έγγραφο διαμαρτυρία για το πάγωμα της προαναφερόμενης προκήρυξης και να γίνει μία συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των φορέων για το θέμα της αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θ.Ψ.Π. Χανίων. Η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Τζανακάκη Μελισσάρη Μαρία, αναφερόμενη στο θέμα, επεσήμανε ότι δεν πρέπει να αποσυνδέεται το θέμα της αξιοποίησης του χώρου και των κτιρίων του παλαιού Θ.Ψ.Π. Χανίων από την κατάσταση νοσηλείας των ψυχικά αρρώστων, η οποία είναι απαράδεκτη, στο χώρο του Γεν. Νοσοκομείου

4 Χανίων όπου στεγάζεται το Ψυχιατρικό Τμήμα. Τόνισε, επίσης, ότι με έγγραφό τους οι γιατροί του εν λόγω τμήματος έχουν επισημάνει τα προβλήματα που αφορούν τη φύλαξη και τις συνθήκες νοσηλείας των ψυχικά αρρώστων. Ο κ. Ρεντούμης, Διοικητής του Θ.Ψ.Π. Χανίων, τόνισε ότι η απόφαση που θα πάρει το Ν.Σ. πρέπει να συμβάλλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και ότι σχετικά με την άποψη που υπάρχει για να γίνει ΤΕΙ στο χώρο του παλιού ψυχιατρείου, μπορεί να υπάρχει συνεργασία όλων των φορέων με τη Ν.Α. Χανίων και η απόφαση να σταλεί στο Υπουργείο Υγείας. Επίσης, επεσήμανε ότι η προηγούμενη απόφαση του Ν.Σ. που αφορά το εν λόγω θέμα από την προηγούμενη νομαρχιακή αρχή είναι κατά τη γνώμη του επιφανειακή. Ο κ. Ντερμανάκης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Χανίων, αφού πήρε το λόγο ανέφερε τα εξής : «η κυβέρνηση έχει αποφασίσει και πάλι για τα Χανιά, αγνοώντας παντελώς τους φορείς του Ν. Χανίων, παραχωρώντας το Ψυχιατρείο σε επιχειρηματικούς κύκλους». Κατά την άποψή του, έρχονται δύσκολες ημέρες για το νομό μας και χρειάζεται κοινή προσπάθεια από όλους τους φορείς. Κατόπιν, ο κ. Περράκης, Δήμαρχος Σούδας, πήρε το λόγο και ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρχει μία ενιαία πρόταση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Επίσης συμφώνησε με όσους από τους προλαλήσαντες πρότειναν να γίνει μία γραπτή διαμαρτυρία ή ένα ψήφισμα για τη διαδικασία της προκήρυξης που έχει ξεκινήσει. Έπειτα το λόγο πήραν οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Τωμαδάκης Προκόπης και Ντουντουλάκη Πηνελόπη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο εν λόγω θέμα. Ο μεν πρώτος τόνισε ότι αυτό αποτελεί μείζον πολιτικό ζήτημα, αφού «είναι απαράδεκτο η κεντρική εξουσία να παίρνει αποφάσεις πριν από εμάς για μας», όπως είπε. Επίσης ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στο σημερινό Ν.Σ. και διαφώνησε με τον κ. Ρεντούμη για την άποψή του ότι η προηγούμενη απόφαση του Ν.Σ. που αφορούσε το εν λόγω θέμα είναι επιφανειακή. Ήταν πρωτοβουλία της προηγούμενης νομαρχιακής αρχής και υπήρχε συμφωνία από τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, κατέληξε. Η δε κα Ντουντουλάκη, ανέφερε καταρχήν ότι η παλαιότερη απόφαση του Ν.Σ. Χανίων για το εν λόγω θέμα δεν είναι επιφανειακή και συμφώνησε με τη Νομαρχιακή Σύμβουλο κ. Τζανακάκη Μελισσάρη Μ. ότι η επικείμενη απόφαση που θα εκδοθεί από το Ν.Σ. σε επόμενη συνεδρίασή του, δε θα πρέπει να αποσυνδεθεί από την κατάσταση νοσηλείας των ψυχικά ασθενών στο χώρο του Γεν. Νομαρχ. Νοσοκομείου Χανίων. Ο Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Αν. Σελίνου κ. Λευτέρης Παπαδερός συμφώνησε με την άποψη να αναβληθεί η συζήτηση του εν λόγω θέματος και να γίνει αργότερα μία συνεδρίαση, όπου θα υπάρχουν και οι απόψεις όποιων φορέων το επιθυμούν.

5 Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 2 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού, έτους 2008 στη Ν.Α. Χανίων, με εισηγητή τον Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης, ανέφερε τα εξής : «Σύμφωνα με το 348/ έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, ζητήθηκε ο Προγρ/σμός Προσλήψεων προσωπικού έτους Τα αιτήματά μας πρέπει να υποβληθούν στο Υπ. Εσωτερικών,μέσω της Περιφέρειας, το αργότερο μέχρι Υποχρεούμεθα να υποβάλλουμε για έγκριση, από την Τριμελή Επιτροπή Υπουργών, αιτήματα για πρόσληψη τακτικού προσωπικού (μόνιμου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου), προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, (πλην μερικής απασχόλησης),και για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με φυσικά πρόσωπα. Επισυνάπτονται πίνακες με τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων σε τακτικό και έκτακτο προσωπικό καθώς και προσωπικό με σύμβαση μίσθωσης έργου.

6 Α. Σημειώνουμε, ότι οι ανάγκες αυτές είναι πραγματικές και η έγκριση πρόσληψης του αιτούμενου προσωπικού θα ενισχύσει την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Ειδικότερα : Έχουμε μεγάλη ανάγκη από προσλήψεις του κλάδου - ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικούς Μηχ/κούς, Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους, Μηχανολόγους, Περιβαντολλόγους), επειδή έχει αυξηθεί ο αριθμός των εκδιδομένων οικοδομικών αδειών & μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και επί πλέον με το Ν 3325/2005 «Ίδρυση και λειτουργία βιομηχανικών και βιοτεχνικών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης και άλλες διατάξεις» οι Δ/νσεις Ανάπτυξης των Νομ. Αυτ/σεων αναλαμβάνουν νέες αρμοδιότητες, λειτουργούν ως υπηρεσίες μιας στάσης για τους επενδυτές, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την πληροφόρηση μέχρι την χορήγηση νέας άδειας λειτουργίας της επιχείρησης - του κλάδου ΤΕ Μηχανικών ( Τεχνολογικών Εφαρμογών, Μηχανικών Δομ. Έργων, Μηχανολόγων & Περιβάλλοντος) Τεχνιτών, Οχημάτων και Δομ. Έργων επειδή έχουμε καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες, λόγω της αύξησης των αντικειμένων τους τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την μη επάρκεια του προσωπικού που ασχολείται μ αυτά, με αποτέλεσμα η υπηρεσία να αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τους πολίτες. Επί πλέον, το ΚΤΕΟ υπολειτουργεί γιατί δεν έχει το αναγκαίο προσωπικό, κυρίως ειδικότητας Εργοδηγών Μηχανολόγων ή Οχημάτων, για να λειτουργήσει πλήρως και για να μπορεί να πιστοποιηθεί όπως ο νόμος επιτάσσει, ενώ έχουμε μηχανήματα στον τεχνικό μας εξοπλισμό που παραμένουν ακίνητα λόγω έλλειψης χειριστών μηχανημάτων και τεχνικών για την συντήρησή τους. Σημειώνουμε ότι τα μηχανήματα είναι του τέως Νομαρχιακού Ταμείου, χρησιμοποιούνται καθ όλη την διάρκεια του έτους για αντιμετώπιση εκτάκτων φυσικών καταστροφών ( χιόνια, κατολισθήσεις, κλπ) όταν υπάρχουν αλλά & για έργα ανάπτυξης της υπαίθρου. Έχουν ήδη προκηρυχθεί δύο θέσεις αλλά δεν αρκούν για την αξιοποίηση των μηχανημάτων και τη λειτουργία της υπηρεσίας. Μας είναι απολύτως αναγκαία η πρόσληψη Γεωπόνων όλων των κατηγοριών καθώς και Κτηνιάτρων, επειδή είμαστε αγροτικός Νομός,λόγω των υποχρεώσεων μας από κοινοτικά προγράμματα, αλλά και λόγω του ότι τα τελευταία χρόνια έχουν συνταξιοδοτηθεί πολλοί υπάλληλοι των ανωτέρω κατηγοριών και επίκειται η

7 συνταξιοδότηση πολλών ακόμα. Ακόμα μας είναι αναγκαία η πρόσληψη ενός ιχθυολόγου λόγω της αύξησης των αντικειμένων της υπηρεσίας και για την υλοποίηση εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με την αλιεία. Σήμερα υπηρετεί μόνο ένας υπάλληλος ΠΕ Πληροφορικής σε όλη τη Ν.Α Χανίων και πρόκειται να προσληφθεί ένας ακόμα επομένως πρέπει να προσληφθούν υπάλληλοι ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας των κλάδων Πληροφορικής, για να στελεχωθεί το Τμήμα Πληροφορικής σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Διοικητικούς υπαλλήλους όλων των κατηγοριών ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ) έχουν ανάγκη όλες οι οργανικές μονάδες μας, και μάλιστα για τη Δ/νση Τουριστικής Ανάπτυξης χρειαζόμαστε ένα υπάλληλο ΠΕ Δ/κού με ειδικές γνώσεις και εμπειρία σε θέματα τουριστικής διοίκησης και διαχείρισης, τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες σε επίπεδο άριστο και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών ημεδαπής ή αναγνωρισμένους αλλοδαπής σε θέματα τουρισμού. Επίσης για την Δ/νση Πολιτισμού χρειαζόμαστε εξειδικευμένα άτομα με πτυχία Θεατρικών Σπουδών Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ Διοικητικών, Οικονομικών, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων και των πολλών δραστηριοτήτων που έχει η Δ/νση. Επίσης έχουμε ανάγκη από επιμελητές, για τη Δ/νση Δ/κών Υπηρεσιών που έχει την υποστήριξη της γραμματείας του Νομαρχιακού Συμβουλίου και την Ν.Ε. και Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας που έχουν πολλά αρχεία και χρειάζονται άτομα για τους φακέλους καθώς και προσωπικό καθαριότητας. για όλες τις μεγάλες υπηρεσίες μας. Ακόμα στη ΝΑ Χανίων υπηρετεί μόνον ένας ιατρός με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και όταν αυτός απουσιάζει να μη μπορεί να γίνεται ούτε η θεώρηση των βιβλιαρίων ΟΓΑ. Η δαπάνη μισθοδοσίας θα πρέπει να προβλεφθεί στον Προϋπ/σμό του Υπ.Εσωτερικών σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ/τος 402/ «Μισθοδοσία του πάσης φύσεως προσωπικού των Ν.Α». Για τον παραπάνω προγρ/σμό προσλήψεων υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Υπαλλήλων της Ν. Α. Χανίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Νέου Υπαλληλικού Κώδικα (άρθρο 11 Ν3528/07 ) Β. Επίσης πρέπει να προβλεφθεί η πρόσληψη εποχιακού προσωπικού για τις Δ/νσεις Κτηνιατρικής και Γεωργίας για κάλυψη παροδικών αναγκών που δεν

8 επιδέχονται αναβολή, σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα και που εγκρίνονται κάθε χρόνο. Οι πιστώσεις χορηγούνται από το Υπ. Γεωργίας. Επίσης πρέπει να προβλεφθεί η πρόσληψη 10 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2 μηνών για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών. Η σχετική πίστωση θα καλυφθεί από τον τακτικό προϋπολογισμό της Ν.Α. Χανίων. Γ. Στον προγραμματισμό προσλήψεων εκτός από το τακτικό & έκτακτο προσωπικό συμπεριλαμβάνεται και το προσωπικό με σύμβαση μίσθωσης έργου. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 Ν. 2527/97 με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας καθορίζεται ο αριθμός του προσωπικού που είναι αναγκαίο να απασχοληθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου, για συγκεκριμένο έργο, το χρονικό διάστημα που απαιτείται για παράδοση του έργου, το ποσόν της αμοιβής του αναδόχου και ο τόπος εκτέλεσης του έργου. Στην Ν.Α Χανίων είναι ανάγκη να απασχοληθούν 6 άτομα με σύμβαση μίσθωσης έργου ετήσιας διάρκειας και συγκεκριμένα α) ένα άτομο ΠΕ,ή ΤΕ ή ΔΕ κατηγορίας για τον εσωτερικό έλεγχο των έργων του Δ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. β) τρία άτομα ΔΕ ή ΤΕ κατηγορίας με απλή γνώση χειρισμού Η/Υ και σχετική εμπειρία σε θέματα πολιτισμού για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε σχέση και με την τουριστική προβολή του Νομού, την αρχειοθέτηση και καταχώρηση πολιτιστικών και τουριστικών θεμάτων και πληροφοριών και λοιπών συναφών θεμάτων. γ) δύο άτομα κατηγορίας ΔΕ ή ΤΕ ή ΠΕ με απλή γνώση χειρισμού Η/Υ για την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση του υπηρεσιακού αρχείου του Γραφείου Νομάρχη τις απογευματινές ώρες και Σάββατα. δ) ένα άτομο ΠΕ ή ΤΕ κατηγορίας με γνώσεις πληροφορικής για τεχνική στήριξη της υπηρεσίας στα πλαίσια του προγράμματος «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» που εφαρμόζεται. Η δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού της Ν.Α. Χανίων τρέχοντος έτους,από τον ΚΑ 0289 όπου υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση.το συνολικό ποσόν αμοιβής για κάθε ένα εκ των αναδόχων είναι για την ΠΕ κατηγορία για την ΤΕ κατηγορία και για την ΔΕ κατηγορία

9 Οι παραπάνω συμβάσεις έργου δεν θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας, είναι γνήσιες συμβάσεις έργου που δεν υποκρύπτουν εξαρτημένη εργασία και το έργο που θα ανατεθεί δεν ανάγεται στον κύκλο των συνήθων καθηκόντων των υπαλλήλων που υπηρετούν στη Ν.Α. Χανίων, ούτε μπορεί να αντιμετωπισθεί από το υπάρχον προσωπικό. Επίσης, ο Νομάρχης Χανίων ανέφερε ότι με την αρ. 11/ απόφασή της, η Ν.Ε. Διοίκησης, Οικ/κών και Πρωτογενούς Τομέα ενέκρινε την εισήγηση της Δ/ νσης Διοικητικών Υπηρεσιών για το εν λόγω θέμα. Τέλος, ζήτησε μία μικρή διόρθωση στην κατηγορία ΠΕ Διοικητικού για τη Δ/νση Τουριστικής Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα πρότεινε η γνώση τουλάχιστον δύο (2) ξένων γλωσσών σε επίπεδο άριστο να διορθωθεί «σε επίπεδο πολύ καλό». Το Σώμα έκανε δεκτή την παρατήρηση του κου Νομάρχη. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει την παραπάνω υποβληθείσα από τον Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη εισήγηση, ως έχει, με τη διόρθωση, στην κατηγορία ΠΕ Διοικητικού για τη Δ/νση Τουριστικής Ανάπτυξης, η γνώση τουλάχιστον δύο (2) ξένων γλωσσών «σε επίπεδο άριστο» να διορθωθεί «σε επίπεδο πολύ καλό». Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

10 Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 1 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Αναβάθμιση στο σχεδιασμό και δράσεις Πολιτικής Προστασίας του Νομού, με εισηγητή τον Νομαρχιακό Σύμβουλο και Υπεύθυνο Π.Σ.Ε.Α. Ν. Χανίων κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Κουκιανάκης, ανέφερε τα εξής : «Κύριε Πρόεδρε, Βρίσκεται σε εξέλιξη η ολοκλήρωση των διαδικασιών και η υλοποίηση του προγράμματος «Κοινωνία της πληροφορίας», που αφορά Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα, στην αποτύπωση και παροχή πληροφόρησης σε θέματα και τομείς που ταυτίζονται με το περιβάλλον και την Πολιτική Προστασία. Στην κατασκευή ψηφιακού υποβάθρου του Νομού, χαρτογράφηση, προβολή και παρακολούθηση του φυσικού περιβάλλοντος, αποτύπωση του συνόλου του οδικού δικτύου, τους κυρίους οδικούς δρόμους, αγροτικούς και δασικούς. Εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών και καμερών τηλεανίχνευσης για την έγκαιρη προειδοποίηση εκδήλωσης πυρκαγιών. Παράλληλα συμμετέχουμε ως Ν.Α. στο πρόγραμμα «Περιφερειακός πόλος καινοτομίας Κρήτης», από το οποίο προβλέπεται η εγκατάσταση εντός του 2008,

11 μιας κάμερας υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας για την πυρανίχνευση και έγκαιρη προειδοποίηση πυρκαγιάς εντός του Δρυμού, καθώς και την λήψη και μετάδοση μετεωρολογικών δεδομένων. Οι δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή του ανωτέρου εξοπλισμού θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τις επιχειρησιακές ανάγκες των άλλων εμπλεκομένων υπηρεσιών όσον αφορά στην ενιαία, άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαφορετικών επιπέδων κινδύνων όπου και αν εκδηλώνονται στο Νομό. Προκειμένου λοιπόν να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και οργάνωση των φορέων στην ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση καταστροφών και καταστάσεων έκτακτων αναγκών αλλά και αντιμετώπιση θεμάτων καθημερινότητας, όπου εμπλέκονται διάφορες υπηρεσίες, π ρ ο τ ε ί ν ο υ μ ε: Ένα Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του Νομού, που θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, με ενιαίο αριθμό κλήσης, σε χώρο που θα παραχωρηθεί από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και θα έχει τοποθετηθεί μέρος του παραπάνω εξοπλισμού, με την συμμετοχή των υπηρεσιών ΑΜΕΣΗΣ ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ., Λιμενικό Σώμα, ΕΚΑΒ και ΔΕΗ), παρέχοντας, με αυτό τον τρόπο περισσότερη προστασία στους πολίτες και στο περιβάλλον. Η πρόταση μας αυτή έχει την σύμφωνη γνώμη και στήριξη των υπηρεσιών που εμπλέκονται και την θετική ανταπόκριση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επομένως κ ε Πρόεδρε να υποβάλλουμε σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και να ζητούμε την λήψη πολιτικής απόφασης». Κατόπιν το λόγο πήρε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης ο οποίος επεσήμανε ότι η εισήγηση πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένη ως προς το τεχνικό μέρος. Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων κ. Χαρ. Μυλωνάκη, παίρνοντας το λόγο, ανέφερε ότι και η ίδια, ως εκπρόσωπος του Δήμου Χανίων, έχει ζητήσει τη βοήθεια του κου Κουκιανάκη σε θέματα πολιτικής προστασίας, δεδομένου ότι διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και επειδή πιστεύει ότι οι φορείς της τοπικής αυτ/σης πρέπει να συνεργάζονται σε τέτοιου είδους θέματα. Τέλος, η κα Μυλωνάκη ανέφερε ότι θα συνδράμει ο Δ. Χανίων στην προσπάθεια αυτή του Τμήματος Πολιτ. Προστασίας της Ν.Α. Χανίων. Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Προκόπης Τωμαδάκης, αφού πήρε το λόγο, επεσήμανε ότι η παράταξη στην οποία ανήκει στηρίζει την πρόταση του κου Κουκιανάκη. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση

12 Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Αποδέχεται την πρόταση που αναφέρεται στην εισήγηση του κου Κουκιανάκη και συγκεκριμένα : Ζητά τη λήψη πολιτικής απόφασης από το ΥΠΕΣΔΔΑ για τη δημιουργία ενός Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων του Νομού, που θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, με ενιαίο αριθμό κλήσης, σε χώρο που θα παραχωρηθεί από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και θα έχει τοποθετηθεί μέρος του παραπάνω εξοπλισμού, με την συμμετοχή των υπηρεσιών ΑΜΕΣΗΣ ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ., Λιμενικό Σώμα, ΕΚΑΒ και ΔΕΗ), παρέχοντας, με αυτό τον τρόπο περισσότερη προστασία στους πολίτες και στο περιβάλλον. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

13 Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 4 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έγκριση σύναψης Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Δήμου Καντάνου για τα έργα : α) Αποπεράτωση Δημοτικού Σφαγείου Καντάνου Ν. Χανίων β) Διαδικασία ανάθεσης και επίβλεψης Μελέτης Εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως Δήμου Καντάνου, με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Σπανουδάκης, ανέφερε ότι ο Δήμος Καντάνου με την αρ. 79/2007 απόφαση του Δ.Σ. του η οποία κρίθηκε νόμιμη από την Περιφερειακή Διοίκηση με την αρ / Εγκριτική Απόφαση α) αποδέχθηκε πίστωση για την Αποπεράτωση του Δημοτικού Σφαγείου της Καντάνου και β) ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Δήμου Καντάνου. Το εν λόγω έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Θησέας» με την υπ αριθμ / Απόφαση του ΥΠΕΣΔΔΑ, συνέχισε ο εισηγητής. Τέλος, ο Δ. Καντάνου, συνέχισε ο εισηγητής, παρακαλεί με την αρ. 13/2008 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να συναφθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Καντάνου και Ν.Α. Χανίων για το έργο που αφορά τη διαδικασία ανάθεσης και επίβλεψης Μελέτης Εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως Δήμου Καντάνου, η οποία έχει

14 ενταχθεί επίσης στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ», δεδομένου, ότι αρμόδια υπηρεσία για την υλοποίηση του έργου αυτού δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Δ/νση Πολεοδομίας της Ν.Α. Χανίων. Μετά την υπογραφή της προγραμμ. σύμβασης του Δ. Καντάνου με τη Ν.Α. Χανίων, το έργο Αποπεράτωση Δημοτικού Σφαγείου Καντάνου Ν. Χανίων πρόκειται να υλοποιηθεί με σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α. Χανίων και του ΟΑΔΥΚ. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Αποδέχεται την εισήγηση του κου Σπανουδάκη ως έχει και εγκρίνει : 1. Για το έργο «Αποπεράτωση Δημοτικού Σφαγείου Καντάνου Ν. Χανίων», τη σύναψη : α) Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Δήμου Καντάνου και β) Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων και ΟΑΔΥΚ 2. Για τη διαδικασία ανάθεσης και επίβλεψης Μελέτης Εφαρμογής Σχεδίου Πόλεως Δήμου Καντάνου, τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Δήμου Καντάνου Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

15 Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 3 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι για την κατασκευή και λειτουργία Διαλυτηρίου Οχημάτων στο Τέλος Κύκλου Ζωής σε γήπεδο που βρίσκεται στην περιοχή «Γαϊτάνι», εκτός των ορίων του οικισμού Κοντόπουλα στο Δ. Δ/σμα Κοντόπουλα του Δήμου Κεραμιών Νομού Χανίων, ιδιοκτησίας Καλομοιράκη Ανδρέα, με εισηγήτρια την Αντινομάρχη Χανίων κ. Φωτεινή Παπαμαρκάκη Καραβιτάκη. Εισηγούμενη το θέμα η κ. Παπαμαρκάκη, αναφέρθηκε στους προτεινόμενους περιβαλλοντικούς όρους οι οποίοι θα διέπουν την κατασκευή και λειτουργία του εν λόγω έργου, όπως αυτοί περιγράφονται στη σχετική εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας της Ν.Α. Χανίων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος πρακτικού. Το Συμβούλιο μετ από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Αποδέχεται ως έχουν, στην εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας, τους Περιβαλλοντικούς Όρους για την κατασκευή και λειτουργία Διαλυτηρίου Οχημάτων στο Τέλος Κύκλου Ζωής σε γήπεδο που βρίσκεται

16 στην περιοχή «Γαϊτάνι», εκτός των ορίων του οικισμού Κοντόπουλα στο Δ. Δ/σμα Κοντόπουλα του Δήμου Κεραμιών Νομού Χανίων, ιδιοκτησίας Καλομοιράκη Ανδρέα. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

17 Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 5 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έγκριση συμμετοχής της Ν.Α. Χανίων στο έργο ALASSKA Advising Local Authorities on SME Support in the knowledge Age της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IVC, με εισηγητή τον Αντινομάρχη Χανίων κ. Εμμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Σπανουδάκης ανέφερε τα εξής : «Σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν περιφέρειες και περιοχές με διαφορετικό βαθμό και δυναμική ανάπτυξης. Αντίστοιχη διαφοροποίηση εντοπίζεται και στο βαθμό ανάπτυξης των περιφερειών στο επίπεδο της οικονομίας της γνώσης και στους κλάδους της. Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Πίνακα Βαθμολόγησης της Καινοτομίας (European Innovation Scoreboard) του 2006, από τις 203 περιφέρειες της Ένωσης, η Κρήτη καταλαμβάνει την 174 η θέση (3 η καλύτερη θέση έναντι των υπολοίπων ελληνικών περιφερειών με την Αττική στην 86 η θέση και την Κεντρική Μακεδονία στην 164 η θέση). Το έλλειμμα των ελληνικών περιφερειών έναντι των υπολοίπων περιφερειών της Ένωσης προκύπτει και από το γεγονός ότι τις 5 τελευταίες θέσεις του ανωτέρω πίνακα-κατάταξης καταλαμβάνουν ελληνικές περιφέρειες.

18 Με δεδομένη την προβλεπόμενη τάση τις επόμενες δεκαετίες οι περισσότερες οικονομίες σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο να υιοθετήσουν στρατηγικές οικονομικής μεγέθυνσης που θα βασίζονται στις επιχειρήσεις της οικονομίας της γνώσης, είναι απαραίτητη η προσαρμογή (απόκτηση γνώσεων, εμπειρίας, συμμετοχή σε δίκτυα κλπ.) των αντίστοιχων περιφερειακών-τοπικών αρχών και φορέων που διαμορφώνουν πολιτικές και δράσεις υποστήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ). Το έργο ALASSKA αποτελεί πρόταση που υποβάλλεται στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IVC. Σύμφωνα με την απόδοση του τίτλου του έργου στην ελληνική γλώσσα, αυτό, αφορά στην παροχή συμβουλών, γνώσης, εμπειρίας και καλών πρακτικών στις τοπικές αρχές και φορείς (Περιφερειακή-Τοπική Αυτοδιοίκηση, οργανισμοί, λοιποί φορείς κλπ.) για την υποστήριξη -από τις τελευταίεςτων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στην εποχή-οικονομία της γνώσης. Βασικοί στόχοι του έργου είναι: - Η ανάπτυξη-βελτίωση-προσαρμογή πολιτικών-στρατηγικών υποστήριξης των επιχειρήσεων στην εποχή της οικονομίας της γνώσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή των τοπικών-περιφερειακών αρχών και φορέων, - Ο προσδιορισμός και η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών μέσα από την κοινή δράση, - Η δημιουργία ενός Πανευρωπαϊκού δικτύου καλών πρακτικών με συμμετοχή περιφερειακών και τοπικών αρχών και φορέων το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί και να τροφοδοτεί τα μέλη του με εμπειρίες, γνώσεις και καλές πρακτικές σε θέματα οικονομίας της γνώσης και μετά την ολοκλήρωση του ανωτέρω έργου. Η πρόταση για το έργο ALASSKA υπάγεται στην Προτεραιότητα 1 (Καινοτομία και οικονομία της γνώσης) της ανωτέρω Κοινοτικής Πρωτοβουλίας, ενώ ρόλο συντονιστή τόσο στην παρούσα φάση (υποβολή αίτησης και τεχνικού δελτίου), όσο και στη φάση της υλοποίησης (έπειτα από την έγκριση-ένταξη του έργου) έχει αναλάβει ο αγγλικός οργανισμός υποστήριξης ΜΜΕ με τίτλο Exemplas Holdings Limited (με βασικό μέτοχο το University of Hertfordshire, ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Αγγλίας). Οι υπόλοιποι υποψήφιοι διακρατικοί εταίροι (εκτός από τον ανωτέρω οργανισμό και τη Ν.Α. Χανίων) προέρχονται από χώρες όπως η Ισπανία, η Σλοβακία, η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Πολωνία και η Ιταλία και αποτελούν περιφερειακούς ή τοπικούς φορείς και αρχές με αρμοδιότητα (στη

19 περιοχή ευθύνης τους) τη διαμόρφωση στρατηγικής, μέτρων πολιτικής και παρεμβάσεων για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι βασικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου αφορούν μελέτες-έρευνες, θεματικές συναντήσεις εργασίας και εκπαίδευσης, πιλοτική εφαρμογή μέτρων παρέμβασης, διάχυση πληροφόρησης και καλών πρακτικών, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε περιοχές που πριν μερικά χρόνια αντιμετώπιζαν υψηλή ανεργία και σήμερα (έπειτα από σχετικές δράσεις παρέμβασης και υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων) έχουν δημιουργηθεί σε αυτές νέες θέσεις εργασίας και δυναμική ανάπτυξης στους κλάδους της οικονομίας της γνώσης. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, εφόσον εγκριθεί η ανωτέρω πρόταση έργου, προβλέπεται να συμμετέχει σ αυτό με συνολικό προϋπολογισμό ύψους περίπου Από το ποσό αυτό, το 85% καλύπτεται από την Κοινοτική Συμμετοχή, ενώ το υπόλοιπο 15% (περίπου ) θα καλυφθεί από την Εθνική Συμμετοχή (η οποία αν ακολουθηθεί η διαδικασία του INTERREG III θα καλυφθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και κατά συνέπεια δεν θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός της Ν.Α. Χανίων). Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καθώς και την Απόφαση 4/ της Νομαρχιακής Επιτροπής Προγραμματισμού & Έργων, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η πραγματοποίηση από τη Δ/νση Προγραμματισμού & ΔΠΕ των απαραίτητων ενεργειών για την προετοιμασία της υποβολής της αίτησης και του τεχνικού δελτίου του έργου ALASSKA, παρακαλούμε για: την έγκριση της συμμετοχής της Ν.Α. Χανίων στο έργο «ALASSKA Advising Local Authorities on SME Support in the Knowledge Age» στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IVC προκειμένου να προχωρήσουμε στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες». Το Συμβούλιο μετ από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Αποδέχεται την εισήγηση του κου Σπανουδάκη και εγκρίνει τη συμμετοχή της Ν.Α. Χανίων στο έργο ALASSKA Advising Local Authorities on SME Support in the knowledge Age στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG IVC.

20 Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

21 Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 7 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης «Tροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων», με εισηγητή τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Εμμ. Παπαδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης, πρότεινε τις παρακάτω τροποποιήσεις : 1) Την Τροποποίηση του Π/Υ εσόδων εξόδων του Ε.Φ. 191 (Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης), σύμφωνα με το αριθμ. 481/ έγγραφο της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων. 2) Την Τροποποίηση του Π/Υ εσόδων εξόδων του Ε.Φ. 072 (Υπηρεσίες Διοίκησης Οικ/κού Πρόγραμμα CYCLOPS), σύμφωνα με το αρ. 270/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερθείσες τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων-εξόδων της Ν.Α. Χανίων.

22 Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

23 θέματος και να γίνει αργότερα μία συνεδρίαση, όπου θα υπάρχουν και οι απόψεις όποιων φορέων το επιθυμούν. Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 8 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έγκριση Μετακινήσεων, με εισηγητή τον κ. Εμμ. Παπαδάκη, Πρόεδρο του Ν.Σ. Χανίων. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης πρότεινε την έγκριση των παρακάτω μετακινήσεων : 1. Του Νομάρχη Χανίων κου Γρηγόρη Αρχοντάκη : (α) ο οποίος μετέβη στην Αθήνα στις όπου είχε επαφές με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ για τη στέγαση του ΕΚΑΒ Χανίων. Την Πέμπτη συναντήθηκε, μαζί με άλλους φορείς του Νομού, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα του Εφετείου. Τέλος, παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Νήσων και Νησιωτικής Χώρας της ΕΝΑΕ, με κύριο θέμα το Γενικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης. Επέστρεψε, δε, στις (β) ο οποίος μετέβη στην Αθήνα στις 23/1/2008 όπου είχε επαφές με το ΥΠΕΧΩΔΕ για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και επέστρεψε αυθημερόν.

24 (γ) ο οποίος θα μεταβεί στην Αθήνα στις όπου θα έχει επαφές με το ΥΠΕΧΩΔΕ για το θέμα του χωροταξικού και θα επιστρέψει αυθημερόν. 2. Του Νομαρχιακού Συμβούλου & Υπεύθυνου ΠΣΕΑ Χανίων κου Χαράλ. Κουκιανάκη, ο οποίος θα μεταβεί στις στη Ρώμη, όπου θα επισκεφτεί το αντίστοιχο τμήμα Πολιτικής Προστασίας για ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα CYCLOPS. Θα επιστρέψει στις Του Αντινομάρχη Χανίων κου Κων/νου Γύπαρη, ο οποίος μετέβη στις στην Αθήνα και από εκεί στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Άγιο Όρος, ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού για εθιμοτυπική επίσκεψη. Επέστρεψε στις Tου Νομαρχιακού Συμβούλου κου Γεωργίου Κονταξάκη, ο οποίος μετέβη στις στην Αθήνα και από εκεί στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Άγιο Όρος, Επέστρεψε στις Της Αντινομάρχη Χανίων κας Φωτεινής Παπαμαρκάκη Καραβιτάκη, η οποία : (α) θα μεταβεί στο Ηράκλειο στις , όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τους Γενικούς Διευθυντές της Δ.Ε.Η. για να συζητήσουν τα ενεργειακά θέματα της Κρήτης. Θα επιστρέψει αυθημερόν. (β) μετέβη στο Ηράκλειο στις , στα Γραφεία της Περιφέρειας, όπου εξετάστηκαν προβλήματα των Λατομικών Ζωνών και των μεμονωμένων λατομείων του Νομού Χανίων και επέστρεψε αυθημερόν. 6. Του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Μαραθάκη Γεωργίου ο οποίος θα μεταβεί στις στην Πράγα, όπου θα συμμετέχει στην Τουριστική Έκθεση Holiday World, η οποία θα πραγματοποιηθεί εκεί από τις 14 έως τις , εκπροσωπώντας τη Ν.Α. Χανίων. Θα επιστρέψει, δε, στα Χανιά στις Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερόμενες μετακινήσεις. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

25 ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ Τμ. Δυτ. Κρήτης κ. Βογιατζάκης, τόνισε ότι για τέτοιου είδους θέματα απαιτούνται μελέτες και δεν αρκεί μία μικρή εισήγηση. Επομένως θα πρέπει να αναβληθεί η συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου του παλιού Ψυχιατρείου. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, παίρνοντας το λόγο, πρότεινε να αναβληθεί το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 2 ή στις 16 Φεβρουαρίου 2008, ως μοναδικό θέμα, όπου θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις των φορέων και θα συμφωνηθεί μία η οποία θα αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας & Κοινων. Αλληλεγγύης και θα ζητηθεί από αυτό να εφαρμοστεί. Επίσης, πρότεινε να σταλεί το παρακάτω ψήφισμα στο εν λόγω υπουργείο : «Το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητά από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αξιοποίησης του χώρου του παλαιού Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων, χωρίς να προηγηθεί διάλογος και συμφωνία με τους φορείς του Ν. Χανίων». Το Σώμα συμφώνησε ομόφωνα με τις προτάσεις του κου Νομάρχη. ΑΠΟΦΑΣΗ 6 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Ορισμός εκπροσώπου της Ν.Α. Χανίων, με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή για τις Λουτρικές Εγκαταστάσεις για το έτος 2008, με εισηγητή τον Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στις διατάξεις του άρθρου 7 του Π.Δ. 23/2000 βάσει των οποίων οι εκμεταλλευόμενοι λουτρικές εγκαταστάσεις υποχρεούνται κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο να προσλαμβάνουν ναυαγοσώστες για προστασία των λουομένων. Με τον όρο «λουτρικές εγκαταστάσεις» νοείται ο οργανωμένος χώρος αιγιαλού, παραλίας ή ζώνης λιμένα στον οποίο εισέρχονται με καταβολή εισιτηρίων οι λουόμενοι στην έμπροσθεν αυτού θαλάσσια περιοχή. Δεν θεωρείται λουτρική εγκατάσταση ο χώρος του αιγιαλού ή και της παραλίας εφόσον δεν είναι πολυσύχναστος. Για τον χαρακτηρισμό των χώρων ως πολυσύχναστων, ανέφερε ο εισηγητής, ο Πρ/νος της Λιμενικής Αρχής συγκροτεί κατά το πρώτο δίμηνο κάθε χρόνου Επιτροπή στην οποία μετέχει και ένας εκπρόσωπος Νομαρχιακής Αυτ/σης ο οποίος

26 εκλέγεται μαζί με τον αναπληρωτή του μεταξύ των μελών του από το Νομαρχιακό Συμβούλιο. Θα πρέπει λοιπόν το Ν.Σ. να λάβει απόφαση με την οποία θα ορίζεται ο εκπρόσωπος της Ν.Α. Χανίων με τον αναπληρωτή του στην παραπάνω επιτροπή. Κατόπιν τούτων ο Νομάρχης πρότεινε ως τακτικό εκπρόσωπο της Ν.Α. στην υπόψιν Επιτροπή τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Εμμ. Φραγκάκη και ο κ. Γ. Τζανακάκης από τον πρώτο επιλαχόντα Συνδυασμό πρότεινε τον κ. Κονταξάκη Ευτύχη, ως αναπληρωματικό μέλος. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Αποφασίζει ομόφωνα Ορίζει ως τακτικό μέλος στην Επιτροπή για τις Λουτρικές Εγκαταστάσεις τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Φραγκάκη Εμμανουήλ και ως αναπληρωματικό μέλος, τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Κονταξάκη Ευτύχη. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 317/22-5- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6.

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 13 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 το πρωί συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 21/12-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 18/11-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 21 Απριλίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 207/16-4-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 19 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 615/14-11-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο Σήμερα 19 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 608/16-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 24 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 553/20-10-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 28 Μαΐου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 269/22-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 41/28-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 9 Μαΐου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 234/5-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

6. Έγκριση μετακίνησης

6. Έγκριση μετακίνησης ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο Σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 503/22-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων.

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 134/22-2-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου.

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 18 Απριλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 245/13-4-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 30 Ιουλίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 390/24-7-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 651/5-12-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 28 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 37/23-1- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5.

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17ο Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 575/4-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 30 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 252/24-4- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9.

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 19 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 385/15-6- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16.

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 25 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 103/19-2-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18.

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 27 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 176/23-3-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 29 Μαΐου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 324/23-5-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 708/14-12-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 485/12-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 11 της 10/10/2019 τακτικής συνεδρίασης του Δ/κού Σ/λιου της ΔΕΥΑΚ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 11 της 10/10/2019 τακτικής συνεδρίασης του Δ/κού Σ/λιου της ΔΕΥΑΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (διόρθωση ειδικότητας: Τεχνίτες Οικοδόμοι Δ.Ε. σωστό Τεχνίτες Δομικών Εργων Δ.Ε.) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 18 Ιουλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 419/13-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο Σήμερα 27 Μαρτίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 219/23-3-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 29 Αυγούστου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 490/24-8-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Προσλήψεων τακτικού προσωπικού για τον Δήμο Πολυγύρου

Προγραμματισμός Προσλήψεων τακτικού προσωπικού για τον Δήμο Πολυγύρου Π ΡΑ Κ Τ Ι ΚΟ της 2/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Στον Πολύγυρο, σήμερα δεκαπέντε (15) του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Πρακτικό 5/2009 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Πρακτικό 5/2009 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ Περίληψη Υποβολή Επιχειρησιακού Σχεδίου για Μερική Απασχόληση Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικό 5/09 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Σήμερα την 29 η του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 3/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 1/2017 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 1/2017 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 06 Ιουλίου 2017 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: τ.τ. 14100 Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου & λοιπών συλλογικών οργάνων Εκτελεστική

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ έτους 2016».

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ έτους 2016». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 11/2/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3398 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ -------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο Σήμερα 12 Αυγούστου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 441/6-8-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. Πρόεδρος μέλος μέλος μέλος μέλος. Εισάγεται το 1o Θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. Πρόεδρος μέλος μέλος μέλος μέλος. Εισάγεται το 1o Θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης: Αρ. απόφασης 14/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Της με αριθμό 4/2013 Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαρτίου 2013 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/6/2016 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 242 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. Ελληνική Δημοκρατία Νομός Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόφαση Νο 175 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Που έχει καταχωρηθεί στο 10 ο Πρακτικό της από 16-05-2017 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 31 Μαρτίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 161/27-3-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμός Απόφασης: 1/2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 1/2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ερέτριας Σήμερα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

προσωπικού. 1. Ζελιλίδης Δαμιανός (Πρόεδρος) 1.

προσωπικού. 1. Ζελιλίδης Δαμιανός (Πρόεδρος) 1. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 21/08-10-2019 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 213/2019 Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού

Διαβάστε περισσότερα

Μέλος»»» Εκπρ.εργαζομένων

Μέλος»»» Εκπρ.εργαζομένων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Ταχ. Δ/νση : Αβέρωφ 6-45221 Ιωάννινα & 26510 54401 Email: okpapa@okpapa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθ. Αποφ. 8/201 4 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ν ο 1/24-01-2012 Αριθμός Απόφασης: 8/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ν ο 1/24-01-2012 Αριθμός Απόφασης: 8/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ν ο 1/24-01-2012 Αριθμός Απόφασης: 8/2012 Στο Ηράκλειο, σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 Αριθμός Απόφασης 69

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ Ταχ. Δ/νση : Πλ. Ελευθερίας 1 73134, Χανιά Τηλέφωνο : 28213 40286, 206 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ` ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 35/2012

Αρ. Απόφασης: 35/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια Πληροφορίες: Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Αριθ. Απόφασης: 2/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/19-11-2018

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος

Προγραμματισμός Προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2/04-02-2019 Αριθμός απόφασης 7 Στη Νεάπολη σήμερα στις 4 μηνός Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2017. Θέμα 1ο: Ανακοινώσεις Προέδρου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2017. Θέμα 1ο: Ανακοινώσεις Προέδρου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 29η Ιουνίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 Ορθή επανάληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/6/2016 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 241

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 14 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 / 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 / 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 / 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Στην Ελαφόνησο σήμερα την 15η του μηνός Ιουνίου 2018 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 12.00 το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Τ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Υ.Α.Τ. ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ 17/2017 Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α Σ Η 2 η Του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης-Αποχέτευσης Τρικάλων. Στα Τρίκαλα

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19 ο Σήμερα 26 Νοεμβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 661/22-11-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 734/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 734/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 734/2012 ΘΕΜΑ: 139 ο ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/21.2.2018 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων Αριθμός Απόφασης 40/2018 Π ε ρ ί λ η ψ η «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr

www.neafiladelfeia.gr www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 18-02 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 2022 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 7 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 177/2012

Αρ. Απόφασης: 177/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια Πληροφορίες: Πλέσσας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 3/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 5/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 5/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 5/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Κ.Ε. Η.Τ.., συνήλθε σε συνεδρίαση σήµερα την 2 του µηνός Iουνίου 2016 ηµέρα της εβδοµάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α και β βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α και β βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 3/2015 πρακτικό συνεδριάσεως του Α.Π.Κ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Αριθμός απόφασης: 12/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Κ.Ε. Η.Τ., συνήλθε σε συνεδρίαση σήµερα την 27 του µηνός Ioυνίου 2016 ηµέρα της εβδοµάδας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Φιλαδέλφεια 8 / 8 /2014. Αρ. Πρωτοκόλου: ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Νέα Φιλαδέλφεια 8 / 8 /2014. Αρ. Πρωτοκόλου: ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ www. n e a f i l a d e l f e i a. gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ «Η ΜΗΚΩΝΗ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της ης/4--209 συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 16 / 2009 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 275 / 2009

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 16 / 2009 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 275 / 2009 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 / 2009 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 275 / 2009 Περίληψη Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου στην υλοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017 Στη Σίφνο σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00, το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΡ5ΩΗΟ-ΚΛΖ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 7/2/2014 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης

ΑΔΑ: ΒΙΡ5ΩΗΟ-ΚΛΖ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 7/2/2014 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 7/2/2014 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 26 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου.

Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΔΑ: 6ΗΝΤΩΗΜ-449 Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου. Στις Γούρνες, σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της υπ' αριθμ. 1 ης / συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της υπ' αριθμ. 1 ης / συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 114 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 01-02-2019 ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ 3 ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της

Διαβάστε περισσότερα

Η πρόσκληση επιδόθηκε σε καθένα μέλος της σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 81 του Ν. 3852/2010.

Η πρόσκληση επιδόθηκε σε καθένα μέλος της σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 81 του Ν. 3852/2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜOTIKH KOINOTHTA ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της 21/12/2016 συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου Α Π Ο Φ Α Σ Η Γνωμοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 0 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 404/9-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 21/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 27 του

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Τμήματος Ανδρονίκη. Θεοτοκάτου, Αντιπρόεδρο, τους Συμβούλους Άννα Λιγωμένου και Σταμάτιο

Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Τμήματος Ανδρονίκη. Θεοτοκάτου, Αντιπρόεδρο, τους Συμβούλους Άννα Λιγωμένου και Σταμάτιο Αποτελούμενο από την Πρόεδρο του Τμήματος Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, Αντιπρόεδρο, τους Συμβούλους Άννα Λιγωμένου και Σταμάτιο Πουλή και τους Παρέδρους Ευφροσύνη Παπαδημητρίου και Γεώργιο Παπαϊσιδώρου (εισηγητή),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ.αριθ. 3ης /2018 συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 2/19-01-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 2/2017 Θέμα: «Υποβολή πρότασης στο Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

-Η υποβολή προτάσεων για τη βέλτιστη αξιοποίησή από τουριστικής - αρχαιολογικής - περιβαλλοντικής απόψεως του Δήμου συνιστά παροχή

-Η υποβολή προτάσεων για τη βέλτιστη αξιοποίησή από τουριστικής - αρχαιολογικής - περιβαλλοντικής απόψεως του Δήμου συνιστά παροχή ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ VII ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΞΗ 5/19 Περίληψη -Η υποβολή προτάσεων για τη βέλτιστη αξιοποίησή από τουριστικής - αρχαιολογικής - περιβαλλοντικής απόψεως του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 8/2016 απόφασης της Εκτελεστικής

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 8/2016 απόφασης της Εκτελεστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, 121-34 Τηλ.: 2105745826, 2105762434, Fax: 2105759547 Περιστέρι: 6/3/2017 Αρ. Πρωτ.: 664 Αναρτητέο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 6/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 6/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Αριθμός Απόφασης: 78/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 6/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 22η Ιουνίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 13/2017 Έκτακτη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 13 / Περίληψη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 13 / Περίληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 / 2010 Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 13 / 2010 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Περίληψη Συγκρότηση επιτροπών προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2010. ( Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2011 Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2011 Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2011 Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Ωραιοκάστρου Αριθμός Απόφασης: 5/2011

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 12/6/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΣ Οργανισμού 1/2019 1/6

ΑΔΣ Οργανισμού 1/2019 1/6 ΑΔΣ Οργανισμού 1/2019 1/6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 1/2019 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 14/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 1ης συνεδρίασης του.σ του Ν.Π.. «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» του ήµου Εορδαίας.

Από το πρακτικό της 1ης συνεδρίασης του.σ του Ν.Π.. «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» του ήµου Εορδαίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΟΣ ΕΟΡ ΑΙΑΣ Ν.Π.. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΑΙ ΕΙΑΣ (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 1ης συνεδρίασης του.σ του Ν.Π.. «Κοινωνικής Πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφ. Γεζουέ Δώρα Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Χανιά: 24/01/2019 Τηλ.:28213

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - Γκανάς Ιωάννης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - Γκανάς Ιωάννης ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 18 o Άρτα, 21/11/2013 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 21 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. το Επταμελές Όργανο της

Διαβάστε περισσότερα