Renault MEGANE. Νέο. Νιώστε την εμπειρία Renault Megane στην ιστοσελίδα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Renault MEGANE. Νέο. Νιώστε την εμπειρία Renault Megane στην ιστοσελίδα"

Transcript

1 Νιώστε την εμπειρία Renault Megane στην ιστοσελίδα Νέο Renault MEGANE Αυτή η έκδοση προβλέπεται να είναι απόλυτα ακριβής και ενημερωμένη ως προς το περιεχόμενο και την παρουσίασή της, κατά την ημερομηνία της κυκλοφορίας της. Αυτό το έντυπο έχει καταρτιστεί με βάση τα πρωτότυπα ή πειραματικά μοντέλα. Στα πλαίσια συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων της η Renault διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τις προδιαγραφές, τα αυτοκίνητα και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνονται και περιγράφονται σε αυτό το έντυπο. Οι τροποποιήσεις αυτές γνωστοποιούνται στους διανομείς της Renault το συντομότερο δυνατό. Ανάλογα με την αγορά στην οποία απευθύνεται το προϊόν, οι εκδόσεις των μοντέλων μπορεί να παρουσιάζουν διαφορές και ορισμένα στοιχεία εξοπλισμού να μην είναι διαθέσιμα (ως βασικός ή προαιρετικός εξοπλισμός ή αξεσουάρ). Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον διανομέα της επιλογής σας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Για τεχνικούς λόγους που αφορούν την εκτύπωση, τα χρώματα που παρουσιάζονται στο παρόν έντυπο μπορεί να διαφέρουν κάπως από τα πραγματικά χρώματα του αυτοκινήτου ή τα υλικά του εσωτερικού χώρου. Τα πνευματικά δικαιώματα αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή της παρούσας έκδοσης, στο σύνολό της ή οποιουδήποτε μέρους της σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση της Renault. 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση + 2 χρόνια δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης ή km (όποιο συμβεί πρώτο). Η Renault συνιστά Φωτογραφίες έκδοσης: J. Higginson, A. Bernier, Renault Marketing 3D-Commerce - Προσαρμογή: GENCO POWER SA Εκτυπώθηκε στην Ε.Ε ΜΒ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

2

3 Έκρηξη αδρεναλίνης Μοντέρνες γραμμές, επιλογές χωρίς κανένα συμβιβασμό, το Νέο Renault Megane αντανακλά την τολμηρή σχεδίαση και την εκφραστικότητα στο στυλ. Πρωτοποριακό με έντονη προσωπικότητα το Νέο Renault Megane σας προσκαλεί να το οδηγήσετε και να νιώσετε μαζί του αληθινές συγκινήσεις. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Το πάθος δεν κρύβεται. Ζήστε την εμπειρία.

4 Δυνατά (συν)αισθήματα Το Νέο Renault Megane ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Τα φώτα ημέρας με τεχνολογία LED χαρίζουν στο αυτοκίνητο ένα ιδιαίτερα «διαπεραστικό» βλέμμα. Και στο πίσω μέρος η παρουσία των LED είναι αισθητή, ενώ η τρισδιάστατη οπτική των πίσω φώτων του χαρίζει μία μοναδική προσωπικότητα, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Οι ακτινωτές ζάντες των 18" έχουν και αυτές το δικό τους στυλ. Σπορτίβ, μοντέρνες και επιθετικές. Το δηλώνει εξάλλου και το όνομά τους: Magny-Cours. Η έννοια της οδήγησης επαναπροσδιορίζεται. Το συναίσθημα είναι εδώ.

5

6 Οδηγική απόλαυση στο maximum Δυναμικός χαρακτήρας και στο εσωτερικό, τέλεια θέση οδήγησης, σπορ πεντάλ, η οδηγική εμπειρία πίσω από το τιμόνι του Νέου Renault Megane είναι συναρπαστική. Η τεχνολογική υπεροχή του συστήματος 4CONTROL (ενεργητική τετραδιεύθυνση) εξασφαλίζει κορυφαία ευελιξία και άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού. Η τέλεια οδική συμπεριφορά έχει την υπογραφή της Renault Sport. Στροφές & φουρκέτες γίνονται παιχνίδι Η κατευθυντικότητα και η ευελιξία είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα. Το πάθος περνάει σε άλλη διάσταση.

7 Μια εμπειρία high-tech Καθίστε στην θέση του οδηγού. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με στόχο την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Το στροφόμετρο σε πρώτο πλάνο, με φωτισμό αντίστοιχου του στυλ οδήγησης που εσείς έχετε επιλέξει. Στην κεντρική κονσόλα κυριαρχεί η κάθετη οθόνη αφής του συστήματος R-LINK 2 των 8,7 ιντσών, σαν ένα έγχρωμο tablet. Πίσω από το τιμόνι, βρίσκονται τα δύο χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων (του αυτόματου κιβωτίου) για σίγουρες και γρήγορες αλλαγές με τις άκρες των δακτύλων. Ένα εσωτερικό με την αύρα της Renault Sport για έντονες συγκινήσεις. Ξεκινάμε!

8

9 Σε άλλη διάσταση Στο εσωτερικό, κυριαρχούν η ποιότητα και η αρμονία. Άπλετοι χώροι, κορυφαίο φινίρισμα, με την απόλαυση να περνάει πρώτα από την άνεση. Η μεγάλη ηλιοροφή, χαρίζει στους επιβάτες του Νέου Megane την ευεξία του ήλιου. Η απόλαυση συμπληρώνεται από την ηχητική απόδοση του ηχοσύστηματος της Bose και η προσδοκία για κάθε διαδρομή γίνεται ανυπομονησία. Η φινέτσα ολοκληρώνει την εμπειρία στο εσωτερικό.

10 Πάθος με τη λεπτομέρεια Στην κάθε λεπτομέρεια έχει δοθεί ξεχωριστή προσοχή. Από το ταμπλό μέχρι τις επενδύσεις των θυρών και της κεντρικής κονσόλας, που είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό. Πλαίσια αεραγωγών με επένδυση αλουμινίου και μοχλός ταχυτήτων με λεπτομέρειες αλουμινίου. Ανατομικά και ξεχωριστής σχεδίασης καθίσματα που αγκαλιάζουν ιδανικά το σώμα. Τιμόνι με επένδυση από δέρμα Nappa. Είστε απαιτητικοί από το αυτοκίνητό σας; Και εμείς το ίδιο!

11 Νέο Renault Megane, φτιαγμένο για μεγάλες συγκινήσεις Ζήστε έντονες συγκινήσεις, μοιραστείτε πρωτόγνωρα συναισθήματα σκοπός του Νέου Renault Megane είναι να σας τα προσφέρει απλόχερα. Η τεχνολογία 4CONTROL και οι δυναμικοί κινητήρες του Νέου Renault Megane φτιάχτηκαν για να ικανοποιήσουν κάθε οδηγική σας απαίτηση. Το σύστημα MULTI-SENSE είναι εκεί για να υπακούει στις εντολές του οδηγού και τα οδηγικά βοηθήματα για να σας γεμίζουν με σιγουριά. Αγγίξτε απλά την οθόνη του συστήματος πολυμέσων Renault R-LINK 2 και ετοιμαστείτε για καινούργιες συγκινήσεις.

12 4CONTROL, τέλειο κράτημα στο δρόμο Με το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης, το Νέο Renault Megane GT εξασφαλίζει άριστη κατευθυντικότητα και εξαιρετική απόκριση στους χειρισμούς. Χάρη στο σύστημα 4CONTROL, ακόμα και οι πιο απαιτητικές στροφές γίνονται παιχνίδι. Η οδική συμπεριφορά είναι κορυφαία και το κράτημα εντυπωσιακό. Σε συνδυασμό με το σύστημα MULTI-SENSE, η οδήγηση μετατρέπεται σε πραγματική άσκηση ακριβείας. Το Νέο Renault Megane γίνεται ένα με το δρόμο και εσείς ένα με το Megane. Σε χαμηλή ταχύτητα, το 4CONTROL στρίβει τους πίσω τροχούς στην αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη των μπροστινών. Σε ταχύτητες πάνω από 80km/h*, οι πίσω τροχοί στρέφουν προς την ίδια κατεύθυνση με τους εμπρός. * Με το πρόγραμμα sport. Στα υπόλοιπα μοντέλα με σύστημα MULTI-SENSE, από τα 60km/h και πάνω.

13 Η Δύναμη στην διάθεση σας Η Renault εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνογνωσία και την πείρα της από το χώρο των αγώνων, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τους κινητήρες του Νέου Renault Megane. Τόσο σε επίπεδο απόδοσης, κατανάλωσης και σε εκπομπές ρύπων, όσο και στον τομέα της οδηγικής απόλαυσης, οι κινητήρες του νέου μοντέλου βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς. ENERGY dci 110 Ευελιξία και άνεση Υψηλών επιδόσεων και απόκρισης, ο κινητήρας ENERGY dci 110 έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους αναζητούν οικονομία και απόλαυση στην οδήγηση. Αγγίζοντας τους 110 ίππους προσφέρει ροπή που φτάνει τα 260Nm στις 1750 στροφές/ λεπτό. Σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, διασφαλίζει βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου 3,7l/100km*. Κιβώτιο ταχυτήτων EDC Προηγμένο τεχνολογικά, το αυτόματο κιβώτιο EDC με το διπλό συμπλέκτη, προσφέρει την άνεση της λειτουργίας ενός αυτόματου και την αμεσότητα των αλλαγών ενός χειροκίνητου. Με τις 6 σχέσεις εξασφαλίζει ομαλότητα, δυναμισμό και ταυτόχρονα οικονομία στην κατανάλωση. Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς; ENERGY TCe 130 Ιδανικός συνδυασμός επιδόσεων και άνεσης Με ισχύ 130 ίππων στις στροφές και 205Nm ροπής στις στροφές, ο κινητήρας ENERGY TCe 130 προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες ενός 2λιτρου ατμοσφαιρικού από μόλις κ.εκ.! Το σύστημα άμεσου ψεκασμού και το turbo εξασφαλίζουν εξαιρετική απόκριση και δύναμη. Η ικανότητά του να ανεβάζει αβίαστα στροφές προσφέρει μοναδική άνεση και ευχαρίστηση στην οδήγηση. Και όλα αυτά με ιδιαίτερα πολιτισμένη και αθόρυβη λειτουργία. ENERGY TCe 130: 5,3l/100km*, 119gr/km* εκπομπές CO 2. *Κατανάλωση σε μικτό κύκλο. Οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων έχουν πιστοποιηθεί βάσει των ισχυόντων προτύπων. Η πιστοποίηση ECO2 αφορά μοντέλα Renault με κινητήρες εσωτερικής καύσης που εμφανίζουν τις μικρότερες τιμές εκπομπών ρύπων. Αυτές οι επιδόσεις επιτυγχάνονται χάρη στις τεχνολογικές καινοτομίες που δίνουν τη δυνατότητα στο κάθε μοντέλο να εμφανίζει το χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης και εκπομπών του CO 2.

14 Απόλυτη ασφάλεια Οδηγείστε με απόλυτη ασφάλεια! Το Νέο Renault Megane διαθέτει πληθώρα οδηγικών βοηθημάτων. Εκμεταλλευόμενο όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης, σας παρέχει την απόλυτη υποστήριξη σε όλες σας τις μετακινήσεις. Προειδοποίηση για τα όρια ταχύτητας και head-up display Τα σήματα οδικής κυκλοφορίας γίνονται όλο και περισσότερα. Η παρακολούθηση και η απομνημόνευσή τους δεν είναι πάντα εύκολη, γι' αυτό και τη δουλειά αυτή την αναλαμβάνει για λογαριασμό σας μία κάμερα. Εάν για παράδειγμα ξεπεράσετε το όριο ταχύτητας, εμφανίζεται στην οθόνη του ταμπλό, αλλά και ψηλά στο παρμπρίζ ακριβώς μπροστά στο οπτικό σας πεδίο, ένα έγχρωμο μήνυμα προειδοποίησης. Σ' εσάς δεν απομένει παρά να ρυθμίσετε τον τρόπο οδήγησης. Σύστημα Easy Park Assist Παρκάρισμα με μία κίνηση! Το σύστημα Easy Park Assist σας βοηθά να βρείτε την κατάλληλη θέση στάθμευσης (σε σειρά ή παράλληλα), υπολογίζει το διαθέσιμο χώρο και αναλαμβάνει τους χειρισμούς της μανούβρας. Εσείς δεν έχετε παρά να ελέγξετε το γκάζι, το φρένο και την επιλογή της ταχύτητας. Ένας πραγματικός συνοδηγός στο πλάι σας! Έλεγχος τυφλού σημείου Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο! Το Νέο Renault Megane εξοπλίζεται με ένα σύστημα που αναγνωρίζει την παρουσία άλλου οχήματος στη θέση που δεν καλύπτεται από το οπτικό πεδίο των πλευρικών καθρεφτών σας. Ενεργοποιείται σε ταχύτητες από 30 μέχρι 140km/h και σας προειδοποιεί με οπτικό σήμα. Ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας Διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητες από 50 έως 140km/h. Σε περίπτωση που το προπορευόμενο όχημα επιβραδύνει, τότε το σύστημα επιβραδύνει και το δικό σας όχημα (ελαττώνοντας το γκάζι ή επεμβαίνοντας στα φρένα αν χρειαστεί), και επιταχύνει πάλι μόλις η απόσταση αυξηθεί.

15 Renault R-LINK 2, οδήγηση «με τη σκέψη» Με το σύστημα πολυμέσων Renault R-LINK 2, σας δίνεται η δυνατότητα να «παίζετε στα δάχτυλα» στην κυριολεξία, πολλές από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, γεγονός που κάνει πιο ευχάριστη και λιγότερο αγχωτική την κάθε σας μετακίνηση. Εργονομική, φωτεινή και εύκολη στη χρήση, η μεγάλη κάθετη οθόνη των 8,7" δεν διαφέρει σε τίποτα από το δικό σας tablet. Με την αφή ή με τα χειριστήρια στο τιμόνι, αποκτάτε εύκολα πρόσβαση στις επαφές σας και στα μουσικά σας αρχεία. Για την εύρεση και κλήση μίας επαφής μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε με απόλυτη ασφάλεια και τη λειτουργία φωνητικών εντολών R-LINK Voice, ή να υπαγορεύσετε μία διεύθυνση ή ένα μήνυμα. Πραγματικό κέντρο ελέγχου, το Renault R-LINK 2 σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε το σύστημα MULTI-SENSE, τη λειτουργία των οδηγικών βοηθημάτων, αλλά και τις ρυθμίσεις για τον κάθε επιβάτη. Μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και 6 εξατομικευμένα προφίλ. Ένας ακόμα τρόπος να ζήσετε το «Πάθος Megane»

16 Δυνατότητες επιλογής 7 5 Εσείς αποφασίζετε και το Νέο Megane προσαρμόζεται. "Comfort", "Neutral", "Sport", "Perso", "Eco"*, το σύστημα MULTI-SENSE αλλάζει τις παραμέτρους οδήγησης, ανάλογα με τις εκάστοτε δικές σας προτιμήσεις. Από την απόκριση του κινητήρα, τα σημεία αλλαγής του (αυτόματου) κιβωτίου, το βάρος του τιμονιού, τον ήχο του κινητήρα, τη λειτουργία του 4CONTROL, μέχρι τη λειτουργία μασάζ στο κάθισμα του οδηγού, την απόχρωση του εσωτερικού φωτισμού, το εύρος των πληροφοριών που προβάλλονται και το φωτισμό του πίνακα οργάνων. Έχετε σπορ ανησυχίες; Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο για το Νέο Renault Megane από το να σας περάσει από τη μία κατάσταση στην άλλη. Με το MULTI-SENSE, είναι σαν να οδηγείτε πολλά Megane, στη συσκευασία του ενός! * Εκτός του GT. 1. Πίνακας οργάνων. Ανάλογα με το πρόγραμμα, αλλάζει και η εμφάνιση και το στυλ των πληροφοριών των οργάνων. 2. Διζωνικός αυτόματος κλιματισμός. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό και εξοικονομήστε ενέργεια μέσω του προγράμματος Eco. 3. Εσωτερικός φωτισμός. Επιλέξτε το φωτισμό του εσωτερικού σε απαλό καφέ σέπια, πράσινη, μπλε, κόκκινη, ή μωβ απόχρωση. 4. Λειτουργία μασάζ για το κάθισμα του οδηγού. Αποκλειστική επιλογή με το πρόγραμμα comfort, η ρυθμιζόμενης έντασης λειτουργία μασάζ εξασφαλίζει την ευεξία και την ξεκούραση του οδηγού. 5. Πλαίσιο Renault Sport 4CONTROL. Τετραδιεύθυνση για μοναδικές συγκινήσεις. Η ανταπόκριση του συστήματος τροποποιείται ανάλογα την επιλογή του προγράμματος MULTI-SENSE. 6. Υποβοήθηση τιμονιού. Στη διάθεσή σας η έξυπνη λειτουργία υποβοήθησης. Η αντίσταση του τιμονιού μεταβάλεται ανάλογα το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεγεί. 7. Κιβώτιο ταχυτήτων EDC. Οι αλλαγές γίνονται πιο γρήγορα και πιο ομαλά, προσφέροντας έτσι στον οδηγό μοναδικές συγκινήσεις. 8. Απόκριση και χροιά του ήχου του κινητήρα. Σαν να οδηγείτε κάθε φορά και ένα διαφορετικό αυτοκίνητο. Η απόκριση του κινητήρα διαφοροποιείται ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.

17 Τα χρώματα του Megane Τα χρώματα του αμαξώματος Εκδόσεις & εξοπλισμός Οι επιλογές για το εσωτερικό Αξεσουάρ Εξοπλισμός που τονίζει το στυλ

18 Χρώματα Νέο Renault MEGANE Νέο Renault MEGANE GT & GT Line Λευκό Glacier (O) Λευκό Nacre (TE)* Γκρι Platine (TE) Λευκό Glacier (O) Λευκό Nacre (TE)* Γκρι Platine (TE) Γκρι Titanium (TE) Κόκκινο Flamme (TE)* Μπλε Cosmos (TE) Γκρι Titanium (TE) Κόκκινο Flamme (TE)* Μπλε Iron (TE) Μπλε Berlin (TE) Καφέ Cappuccino (TE) Μπεζ Dune (TE) Μπλε Berlin (TE) Μαύρο Etoile (TE) TE: Μεταλλικό χρώμα. O: Μη μεταλλικό χρώμα. Οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται Μαύρο Etoile (TE) στην πραγματικότητα. *Μεταλλική βαφή με ειδική επίστρωση.

19 Βασικός εξοπλισμός AUTHENTIC EXPRESSION (AUTHENTIC+) Ζάντες 16 Florida Ζάντες αλουμινίου16 Silverline Ζάντες αλουμινίου 17'' Exception Ύφασμα ανθρακί σκούρο Ύφασμα ανθρακί σκούρο Ασφάλεια Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) και Σύστημα Ενίσχυσης της Πέδησης (AFU) Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση (Hill Start Assist) Μετωπικοί αερόσακοι οδηγούσυνοδηγού Αερόσακοι πλευρικοί εμπρός για την προστασία του κεφαλιού και του θώρακα Ζώνες ασφαλείας οδηγούσυνοδηγού ρυθμιζόμενες σε ύψος, με προεντατήρες και περιοριστή ισχύος Σύστημα πρόσδεσης παιδικών καθισμάτων ISOFIX στις πίσω πλευρικές θέσεις Ηχητική και οπτική ειδοποίηση ασφάλισης των ζωνών ασφαλείας όλων των επιβατών Εμπρός προσκέφαλα ρυθμιζόμενα καθ ύψος 3 προσκέφαλα πίσω, ρυθμιζόμενα σε ύψος Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών Εφεδρικός τροχός κανονικών διαστάσεων Ένδειξη αλλαγής σχέσης κιβωτίου ταχυτήτων Άνεση Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος Air Condition με φίλτρο γύρης και μικροσωματιδίων Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι & θερμαινόμενοι καθρέφτες Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με λειτουργία άνεσης one touch Cruise Control Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση Διαιρούμενο πίσω κάθισμα 1/3-2/3 Σύστημα ραδιοφώνου, με οθόνη 4.2, σύνδεση Bluetooth & θύρα USB Φώτα ημέρας τεχνολογίας LED Stop & Start Εσωτερική σχεδίαση Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων μαύρη με γκρι τμήματα Εξωτερική σχεδίαση Εξωτερικοί καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος Ζάντες Ζάντες 16 Florida Άνεση Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση ύψους & οσφυϊκής χώρας Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω με λειτουργία άνεσης one touch Αισθητήρες φωτεινότητας & βροχής Φώτα ημέρας τεχνολογίας LED σε σχήμα "C" Προβολείς ομίχλης Σύστημα Πλοήγησης R-Link 2, με οθόνη αφής 7" Εσωτερική σχεδίαση Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων μαύρη με σκούρα γκρι τμήματα Δερμάτινο τιμόνι Εξωτερική σχεδίαση Ζάντες αλουμινίου 16 Silverline Προαιρετικός εξοπλισμός Pack City: Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός & ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες Φιμέ πίσω κρύσταλλα Ζάντες αλουμινίου 17 Exception

20 Βασικός εξοπλισμός DYNAMIC (EXPRESSION+) GT LINE (DYNAMIC+) Ζάντες αλουμινίου 17 Exception Ζάντες αλουμινίου 17 Decaro Ζάντες αλουμινίου 18 Grantour Συνδυασμός βελουτέ υφάσματος & αλκαντάρας μαύρης Επένδυση μαύρη αλκαντάρα GT Ασφάλεια Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning) Προειδοποίηση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας με Αναγνώριση Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας (Trafic Sign Recognition) Άνεση Σύστημα Renault Multi-Sense, με Ambient Lighting Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες Σύστημα Renault Easy Access Φωτισμός συνοδείας Welcome + Goodbye Σύστημα Πλοήγησης R-Link 2, με οθόνη αφής 8,7" Εσωτερική σχεδίαση Επένδυση καθισμάτων σε συνδυασμό βελούδου/υφάσματος Πίνακας οργάνων με τρισδιάστατο χρωματικό εφέ Εξωτερική σχεδίαση Φιμέ πίσω κρύσταλλα Ζάντες Ζάντες αλουμινίου 17 Exception Προαιρετικός εξοπλισμός Ηλεκτρικό χειρόφρενο Head Up Display Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός Pack Easy Park: Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος (Easy Park Assist), Κάμερα οπισθοπορείας, Σύστημα ειδοποίησης Τυφλού Σημείου (BSW) Pack Safety: Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEBS) και Σύστημα ειδοποίησης ασφαλούς απόστασης (DW) Pack Easy Drive: Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEBS) και Σύστημα ειδοποίησης ασφαλούς απόστασης (DW) και Ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας (ACC)* Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision, με σχήμα "C" Pack Seat: Δερμάτινα καθίσματα σε σκούρα γκρι απόχρωση, εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα με ηλεκτρική λειτουργία μασάζ και ηλεκτρική ρύθμιση μέσης και διαιρούμενο πίσω κάθισμα (1/3-2/3) PACK SKY: Πανοραμική ηλιοροφή και καθρέπτες ηλεκτροχρωματικοί * Συνδυάζεται υποχρεωτικά με το ηλεκτρικό χειρόφρενο Άνεση Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός Εσωτερικός καθρέπτης ηλεκτροχρωματικός Pack Easy Park: Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος (Easy Park Assist) Κάμερα οπισθοπορείας, Σύστημα ειδοποίησης Τυφλού Σημείου (BSW) Εσωτερική σχεδίαση Επένδυση καθισμάτων σε ύφασμα με αποκλειστικό σχεδιασμό GT-Line Δερμάτινο τιμόνι (δέρμα Nappa), με αποκλειστικό σχεδιασμό GT Ζάντες Ζάντες αλουμινίου 17 Decaro Προαιρετικός εξοπλισμός Ηλεκτρικό χειρόφρενο Head Up Display Pack Safety: Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEBS) και Σύστημα ειδοποίησης ασφαλούς απόστασης (DW) Pack Easy Drive: Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEBS) και Σύστημα ειδοποίησης ασφαλούς απόστασης (DW) και Ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας (ACC)* Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision, με σχήμα "C" Δερμάτινη επένδυση καθισμάτων τύπου Alcantara, με αποκλειστικό σχεδιασμό GT-Line και εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα Δερμάτινη επένδυση καθισμάτων σε μπεζ απόχρωση και εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα Ζάντες αλουμινίου 18 Grantour * Συνδυάζεται υποχρεωτικά με το ηλεκτρικό χειρόφρενο

21 Βασικός εξοπλισμός gt (GT LINE +) Ζάντες αλουμινίου 18 Magny-Cours Επένδυση μαύρη αλκαντάρα GT Ασφάλεια Σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control Ηλεκτρικό χειρόφρενο Άνεση Λειτουργία RS Drive, ενεργοποίηση με κουμπί RS Drive Εμπρός προβολείς Full LED Pure Vision, με σχήμα "C" Ζάντες Ζάντες αλουμινίου 18 Magny-Cours Προαιρετικός εξοπλισμός Head Up Display Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος (Easy Park Assist) & Κάμερα οπισθοπορείας Pack Safety: Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEBS) και Σύστημα ειδοποίησης ασφαλούς απόστασης (DW) Pack Easy Drive: Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEBS) και Σύστημα ειδοποίησης ασφαλούς απόστασης (DW) και Ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας (ACC)* Δερμάτινη επένδυση καθισμάτων τύπου Alcantara, με αποκλειστικό σχεδιασμό GT και εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα Δερμάτινη επένδυση καθισμάτων σε μπεζ απόχρωση και εμπρόσθια θερμαινόμενα καθίσματα * Συνδυάζεται υποχρεωτικά με το ηλεκτρικό χειρόφρενο

22 Αξεσουάρ Στυλ Ελεύθερος χρόνος 1. 1.Φωτισμός κάτω από το αμάξωμα για περισσότερο στυλ & άνεση κατά την επιβίβαση/ αποβίβαση. 2. Πεντάλ αγωνιστικού τύπου. Τονίζουν περισσότερο το σπορ χαρακτήρα του εσωτερικού και δίνουν μία πινελιά μοδανικότητας. 3. Ζάντες Expression 17" σε ανθρακί απόχρωση. 4. Προστατευτικό στο κατώφλι του πορτμπαγκάζ. Διακριτικό και ξεχωριστό, διακοσμεί και προστατεύει το κατώφλι του πορτμπαγκάζ. 5.Κεραία «πτερύγιο». Τονίζει τη δυναμική σχεδίαση του Megane Μπαγκαζιέρα και μπάρες οροφής της Quickfix. Εύκολα στην τοποθέτηση (εικονιζόμενο μοντέλο). 2. Πατάκια premium στα μέτρα του αυτοκινήτου. 3. Προστατευτικό κάλυμμα EasyFlex αφαιρούμενο, προστατεύει το πάτωμα του χώρου αποσκευών ανεξάρτητα από τη διάταξη των καθισμάτων. 4. Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων και κοτσαδόρος αφαιρούμενος με μία κίνηση χωρίς τη χρήση εργαλείων. Αόρατος όταν είναι διπλωμένος. Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων

23 BOSE, Απαράμιλλος ήχος Ζήστε μια μοναδική ακουστική εμπειρία σε κάθε σας διαδρομή. Οι τεχνικοί της BOSE συνεργάστηκαν στενά με τη Renault για να σας προσφέρουν ένα επίπεδο ακουστικής απόλαυσης, που εξελίχθηκε αποκλειστικά για το Νέο Renault Megane. Με ένα κεντρικό ηχείο εμπρός, 8 ηχεία υψηλής απόδοσης και ένα sub-woofer στο πορτμπαγκάζ, κάθε νότα και κάθε ηχόχρωμα της αγαπημένης σας μουσικής, είναι εκεί για τη δική σας απόλαυση. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μία ακουστική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα;

24 Ποιος μπορεί να φροντίσει καλύτερα το Renault σας, εκτός από την ίδια τη Renault; Νέο Renault MEGANE Ξυπνά τα πάθη ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGANE Η Renault δεσμεύεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας. Το MEGANE έχει εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών ενώ παράλληλα παρέχεται και η δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια (3+2) ή km. Το αυτοκίνητό σας επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών. RENAULT ASSISTANCE Η Renault σας προσφέρει τριετή οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Assistance. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, οι υπηρεσίες της Renault Assistance είναι στη διάθεσή σας. Με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας των συνεργατών της, η Renault Assistance αναλαμβάνει γρήγορα και υπεύθυνα την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Αν αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου τότε το αυτοκίνητο μεταφέρεται: Άμεσα στο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault που επιθυμείτε, αν το συμβάν έχει γίνει κοντά στη μόνιμη κατοικία σας ή Στο κατά το δυνατόν πλησιέστερο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault αν βρίσκεστε μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας. Το πρόγραμμα παροχών της Renault Assistance δεν σταματά εδώ. Μπορεί να σας παρέχει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις υπηρεσίες όπως: διανυκτέρευση, επιστροφή ή επαναπατρισμό αυτοκινήτου και επιβατών, μετάβαση των επιβατών στον τόπο προορισμού τους, νοσοκομειακή περίθαλψη, όχημα αντικατάστασης, νομική προστασία. Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, μόλις διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του, αρκεί να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης της Renault Assistance τηλεφωνώντας στο RENAULT BOUTIQUE Μια πλήρης σειρά προϊόντων και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και τους επιβάτες του είναι στη διάθεσή σας και θα σας ενθουσιάσουν με την απαράμιλλη ποιότητα και πρωτοτυπία τους, καθώς και με τις ανταγωνιστικές τιμές τους. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο δικό σας Renault, αλλά και μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Εφαρμόζοντας την πάγια μεθοδολογία της Renault σε όλους τους τομείς που αφορούν στην επικοινωνία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα γνήσια ανταλλακτικά Renault είναι διαθέσιμα μέσω ενός πλήρως ανεπτυγμένου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης και διανομής, όπου τα χρειάζεστε, τη στιγμή που τα χρειάζεστε και φυσικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επισκεφθείτε τους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς ή Επισκευαστές του Δικτύου Renault για να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες Renault After Sales. Για να απολαμβάνετε την οδήγηση του Renault σας ξέγνοιαστα και με ασφάλεια, κάθε στιγμή!

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault Megane Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά Έκδοση TCe 100 TCe 130 dci 90 dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 165 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Προδιαγραφές ρύπων Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault kadjar. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault kadjar. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault kadjar Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά ΒΕΝΖΙΝΗ Έκδοση TCe 130 TCe 130 EDC dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 130 4WD ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος ψεκασμού Άμεσος Άμεσος ψεκασμός

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Νέο Dacia Duster Διαστάσεις ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (dm 3 ) 2WD 4WD Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 445 376 Μέγιστη χωρητικότητα (με αναδιπλούμενα τα πίσω καθίσματα και μέχρι την οροφή) 1478

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Nέο Dacia Sandero & Sandero Stepway Τεχνικά χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Nέο Dacia Sandero & Sandero Stepway Τεχνικά χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Nέο Dacia Sandero & Sandero Stepway Τεχνικά χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Διαστάσεις Sandero & Sandero Stepway 3 ) (ISO 3832) Sandero Stepway 320 320 1200 1200 SANDERO A B C D E F G H J1 J2 K L1/L2 L3

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Renault CLIO. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Renault CLIO. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Renault CLIO Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Διαστάσεις RENAULT CLIO Φίλτρο σωματιδίων (FAP) - Όγκος χώρου αποσκευών (dm 3 ) Clio Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 300 Μέγιστη χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

5ΕΓΓΥΗΣΗ. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι όμορφο, αξιόπιστο και να έχει προσιτή τιμή; Χρόνια* ή χλμ.

5ΕΓΓΥΗΣΗ. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι όμορφο, αξιόπιστο και να έχει προσιτή τιμή; Χρόνια* ή χλμ. Μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι όμορφο, αξιόπιστο και να έχει προσιτή τιμή; Στη Dacia, είμαστε οι πρώτοι που πιστέψαμε ότι ένα αυτοκίνητο μπορεί να συνδυάσει την προσιτή τιμή με την ελκυστική εμφάνιση και

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

TWINGO Model Year 2013

TWINGO Model Year 2013 TWINGO Model Year 2013 1.2 16V 75hp AUTHENTIC 1.2 16V 75hp TREND 1.2 16V 75hp 1.2 16V 75hp Automatic 1.2 16V 75hp INITIALE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.190 9.790 10.890 11.700 12.300 Κυβισμός (κ.εκ.) 1.149

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμη πιο ακαταμάχητο

Ακόμη πιο ακαταμάχητο Ακόμη πιο ακαταμάχητο Δεν θα αντισταθείτε στην ακαταμάχητη γοητεία του νέου Renault Clio. Ξεχωριστό χάρη στις αισθησιακές του καμπύλες. Συναρπαστικό χάρη στη νέα του μάσκα, με εμφάνιση πιο ελκυστική από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-3 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE TAKUMI - ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες /AT /AT /AT Χωρητικότητα 1.998 1.998 1.998 1.998 1.759 1.759 1.759 Μέγιστη Ισχύς [kw

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

TWINGO MODEL YEAR 2013*

TWINGO MODEL YEAR 2013* TWINGO MODEL YEAR 2013* 1.2 16V 75hp AUTHENTIC 1.2 16V 75hp TREND 1.2 16V 75hp 1.2 16V 75hp Automatic 1.2 16V 75hp INITIALE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.190 9.790 10.890 11.700 12.300 Κυβισμός (κ.εκ.) 1.149

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε το πάθος σας για περιπέτεια

Απελευθερώστε το πάθος σας για περιπέτεια Νέο Dacia Duster Απελευθερώστε το πάθος σας για περιπέτεια Λατρεύει τις off-road διαδρομές Το νέο Dacia Duster κινείται με την ίδια άνεση σε όλα τα οδοστρώματα. Μοντέρνο, στιβαρό και εκθαμβωτικό με το

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας

ΝΕΟ. Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας Δείτε το ζωντανά στο κινητό σας ΝΕΟ renault clio (www.clio.renault.com.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: A. Bernier, R. Ritchter, S. Agnetti, O. Banet, D. MEUNIER - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault ClIO. tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault ClIO. tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault ClIO tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Διαστάσεις Renault CLIO Clio R.S. Όγκος χώρου αποσκευών (dm3) Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 300 300 1146 1146 Μέγιστη χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Renault CLIO

Νέο Renault CLIO Νέο Renault CLIO Απλά ακαταμάχητο Καθηλωτική γοητεία Σαγηνευτικές γραμμές, δυναμικό προφίλ, σμιλευμένες πλευρές και έντονη παρουσία Με την πρώτη ματιά, το Νέο CLIO γοητεύει με το δυναμικό και σαγηνευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3,

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3, B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) & USB, Bluetooth με Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 18.723 13.000 B-MAX Trend

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Dacia Duster Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Ambiance Sportive Brave ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Προφυλακτήρες σε μαύρο χρώμα - - Προφυλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου (bi-ton) - Εξωτερικές χειρολαβές θυρών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Renault kadjar. Νέο. Για περισσότερες εμπειρίες από το Renault KADJAR, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Renault kadjar. Νέο. Για περισσότερες εμπειρίες από το Renault KADJAR, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Για περισσότερες εμπειρίες από το Renault KADJAR, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.renault.gr Νέο Renault kadjar Αυτή η έκδοση προβλέπεται να είναι απόλυτα ακριβής και ενημερωμένη ως προς το περιεχόμενο

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp TWINGO Access 1.2 60 hp Trend 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto GT Turbo 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 8.950 10.150 11.150 12.750 13.100

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα