ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 84/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 26 η Απριλίου του έτους 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 έχει συνέλθει σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Προσοτσάνης, ύστερα από την αριθμ.4916/ πρόσκληση του κ. Προέδρου, η οποία έχει δημοσιευθεί στο Δημοτικό Κατάστημα και έχει επιδοθεί σε καθένα Σύμβουλο και στον Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 και 69 του Ν.3852/2010(ΦΕΚ Α 87) και με τις διατάξεις των άρθρων 92, 95, 96 και 97 του Δ.Κ.Κ.(N.3463/2006). Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος κ. Λύσσελης Άγγελος και η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα που ορίστηκε ειδικός Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία δεδομένου ότι επί συνόλου 27 μελών βρέθηκαν παρόντα τα κατωτέρω μέλη: ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1.ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1.ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2.ΒΟΣΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2.ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ) 3.ΓΑΡΑΜΠΕΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 3.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ(ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ) 4.ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) 4.ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ) 5.ΚΑΠΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 5.ΓΕΦΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΠΕΡΙΧΩΡΑΣ) 6.ΜΑΡΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ(ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ) 7.ΜΕΣΟΝΥΧΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 7.ΤΣΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ(ΠΥΡΓΩΝ) 8.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) 8.ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ(ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ) 9.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 9.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ(ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗΣ) 10.ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) 10.ΤΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΜΙΚΡΟΚΑΜΠΟΥ) 11.ΤΕΡΝΕΚΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ) 11.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ(ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ) 12.ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 13.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 14.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 15.ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 1.ΜΑΤΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ) 16.ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 2.ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ(ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΥ) 17.ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3.ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ) 4.ΜΠΟΥΤΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ(ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ) ΑΠΟΝΤΕΣ 5.ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ(ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 1.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 6.ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΣΙΤΑΓΡΩΝ) 2.ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7.ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) 3.ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 4.ΤΣΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ 5.ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 6.ΣΑΡΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ 7.ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 8.ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 9.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10.ΚΙΛΑΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.)

2 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :84/2017 ΘΕΜΑ: «Έγκριση Κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)» Ο Πρόεδρος αφού ανέγνωσε το 8 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών τις εξής νομικές διατάξεις : «Με την παρ 1 του άρθρου 257 του Ν. 3463/06 ορίστηκε ότι το διοικητικό συμβούλιο των επιχειρήσεων συντάσσει υποχρεωτικά τους ακόλουθους κανονισμούς: α. Κανονισμό εσωτερικών υπηρεσιών, με τον οποίο καθορίζονται η οργάνωση, η διάρθρωση και οι αρμοδιότητες των υπηρεσιών της επιχείρησης, οι θέσεις του προσωπικού κατά ειδικότητα, καθώς και το ανώτατο όριο αυτού. β. Κανονισμό προσωπικού, ο οποίος καθορίζει την υπηρεσιακή κατάσταση αυτού, τα προσόντα πρόσληψης, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις, καθώς και τις πειθαρχικές του ευθύνες. γ. Κανονισμό οικονομικής διαχείρισης. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης μπορεί να συντάσσονται και άλλοι κανονισμοί, οι οποίοι κρίνονται απαραίτητοι για τη λειτουργία αυτής. Με την παρ 1 περιπτ. ζ του άρθρου 256 του Ν. 3463/06 ορίζεται ότι οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης εγκρίνονται από το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο, αν αυτές αφορούν την έγκριση των κανονισμών του άρθρου 257 του ιδίου νόμου». Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Προσοτσάνης» με την υπ αριθμ. 16/2017 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, κατάρτισε και ψήφισε τον «Κανονισμό λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)». Στην συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το σώμα να αποφασίσει σχετικά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αφού έλαβε υπόψη του: - το σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) - την παρ 1 του άρθρου 257 του Ν. 3463/06 - την παρ 1 περιπτ. ζ του άρθρου 256 του Ν. 3463/06 - την υπ αριθμ. 16/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΠ - τις νομικές διατάξεις περί κανονιστικών αποφάσεων του Δ.Σ.

3 και μετά από διαλογική συζήτηση η οποία έχει αναλυτικά καταγραφεί στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά: ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Εγκρίνει τον Κανονισμό Λειτουργίας του «Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)» της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Προσοτσάνης, που συντάχθηκε και ψηφίστηκε με την υπ αριθμ. 16/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, όπως αυτός εμφανίζεται στο συνημμένο κείμενο παρακάτω: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η.) της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Προσοτσάνης Άρθρο 1 ο Περιεχόμενο κανονισμού λειτουργίας Με τον παρόντα κανονισμό καθορίζεται η λειτουργία της δομής «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Προσοτσάνης (ΔΗ.Κ.Ε.Π.)», ο σκοπός του προγράμματος, οι αρμοδιότητες των απασχολούμενων, οι υπηρεσίες δραστηριότητες που παρέχονται, η διασύνδεση, η στελέχωση, οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του κάθε εργαζόμενου, το ωράριο λειτουργίας, τα τηρούμενα στοιχεία, ο τρόπος και οι προϋποθέσεις εγγραφής των ωφελουμένων, η εποπτεία, η παρακολούθηση και ο έλεγχος. Άρθρο 2 ο Σκοπός του προγράμματος Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη φιλοξενία ατόμων 3 ης ηλικίας σε οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, στη διατήρηση της συνοχής της οικογένειας, στην εναρμόνιση της οικογενειακής και εργασιακής ζωής των μελών της οικογένειας με ηλικιωμένο μέλος, στην αποφυγή της ιδρυματικής περίθαλψης και του κοινωνικού αποκλεισμού, στην εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης και στη βελτίωση ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων, αλλά και των άλλων μελών της οικογένειας. Το πρόγραμμα διέπεται από αναγνωρισμένες ειδικές αρχές, που αναφέρονται στους ηλικιωμένους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διασφάλιση των παρακάτω δικαιωμάτων:

4 Διαβίωση σε αξιοπρεπείς συνθήκες σε οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. Υποστήριξη της διατήρησης της αυτονομίας, κοινωνικής συμμετοχής, επικοινωνίας και αυτάρκειας. Απολαβή υπηρεσιών κοινωνικής και νοσηλευτικής φροντίδας που εξασφαλίζουν υγεία και ποιοτική διαβίωση. Άρθρο 3 ο Ίδρυση Έδρα Συγκρότηση Το Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Προσοτσάνης λειτουργεί βάσει της υπ αριθμ. πρωτ. Δ.Υ.Π./2027/ απόφασης Νομάρχη Δράμας με την οποία δόθηκε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας του Κέντρου. Η άδεια αναθεωρήθηκε, ως προς το καθεστώς ιδιοκτησίας, με την υπ αριθμ. πρωτ. 5260/ απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Δράμας λόγω της συγχώνευσης των πρώην δήμων Προσοτσάνης και Σιταγρών, με φορέα διαχείρισης την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Προσοτσάνης (ΔΗ.Κ.Ε.Π.). Η λειτουργία του Κ.Η.Φ.Η. διέπεται από την αριθμ.π1γ/αγπ/οικ.14963/ (ΦΕΚ 160/τ.Β / ) «προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» και στεγάζεται στο κτίριο του πρώην δημοτικού σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Μικροκάμπου. Η μεταφορά της έδρας του Κ.Η.Φ.Η. είναι δυνατή μετά από αναθεώρηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Το Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Προσοτσάνης συγκροτείται σε ένα Γραφείο, του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας, υπό τη Διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Προσοτσάνης, ο Πρόεδρος της οποίας θεωρείται ο κατά νόμο υπεύθυνος του κέντρου. Άρθρο 4 ο Υπηρεσίες Δραστηριότητες του ΚΗΦΗ Στο Κ.Η.Φ.Η. παρέχονται υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας, στις οποίες περιλαμβάνονται: Νοσηλευτική φροντίδα. Φροντίδα για την ικανοποίηση συνθηκών διαβίωσης. Ατομική υγιεινή. Προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης. Προγράμματα ανάπτυξης λειτουργικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (στο μέτρο του δυνατού).

5 Άρθρο 5 ο Διασύνδεση του ΚΗΦΗ Το Κ.Η.Φ.Η. διασυνδέεται σε λειτουργικό επίπεδο με τα Κ.Α.Π.Η. και τις δομές «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Προσοτσάνης, αξιοποιώντας την εμπειρία του προσωπικού στην καταγραφή και αξιολόγηση των αναγκών των ηλικιωμένων του Δήμου και την προσφορά εργασίας των στελεχών του Κ.Α.Π.Η. και των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι», οι ειδικότητες των οποίων δεν περιλαμβάνονται στο βασικό κορμό των στελεχών του Κ.Η.Φ.Η. Το Κ.Η.Φ.Η. μπορεί να συνεργάζεται επίσης με τοπικούς φορείς που παρέχουν παρεμφερείς κοινωνικές υπηρεσίες, με μονάδες υγείας του Δήμου καθώς και με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Κ.Β.). Επίσης επιδιώκεται η συνεργασία του Κ.Η.Φ.Η. με άλλες οργανώσεις για την εξεύρεση εθελοντών. Η χρησιμοποίηση εθελοντών προϋποθέτει εκπαίδευση και κατάλληλη τοποθέτηση στη δομή. Το Κ.Η.Φ.Η. στελεχώνεται από: Μία Νοσηλεύτρια ΔΕ Μία Κοινωνική Φροντιστής ΔΕ Άρθρο 6 ο Στελέχωση του Κ.Η.Φ.Η. Τρία άτομα ΥΕ (Οικ. βοηθό Βοηθητικό προσωπικό) Στο κέντρο μπορεί να απασχοληθεί και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων, ανάλογα με τις ανάγκες των φιλοξενουμένων (Κοινωνικός λειτουργός, Εργοθεραπευτής, κλπ). Στην περίπτωση αυτή, εμπλουτίζονται οι δραστηριότητες του Κέντρου με αντίστοιχα προγράμματα (π.χ. κοινωνική εργασία, εργοθεραπεία, κλπ). Εφόσον το κέντρο διαθέτει μεταφορικό μέσο θα απασχολείται Οδηγός (ΔΕ). Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π. ως υπεύθυνη - συντονίστρια του κέντρου, ορίζεται η Νοσηλεύτρια η οποία ασκεί τα καθήκοντα της θέσης αυτής, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντά της. Το προσωπικό που θα απασχοληθεί στο κέντρο, θα υποβάλλει πιστοποιητικό υγείας, το οποίο θα ανανεώνεται όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Το Προσωπικό υποχρεούται να συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του κέντρου, να εκτελεί τα καθήκοντά του και να φροντίζει με σεβασμό και ευγένεια τους ωφελούμενους. Άρθρο 7 ο Έργο Νοσηλεύτριας Οι παρεμβάσεις της Νοσηλεύτριας στο κέντρο, αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων και στην ικανοποίηση των βασικών αναγκών τους. Η παροχή φροντίδας θα πρέπει να είναι σωματική, ψυχική, νοητική, συναισθηματική και όταν κρίνεται αναγκαίο και πνευματική.

6 Η παραπάνω προσέγγιση προϋποθέτει: Τη λήψη ιστορικού. Την καταγραφή των αναγκών. Εκτίμηση της κινητικής και διατροφικής κατάστασης. Επίβλεψη, παρακολούθηση λήψης φαρμάκων και όταν χρειάζεται χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής (ινσουλίνη, αντιπηκτικά, αγχολυτικά κ.λ.π.). Αντιμετώπιση περιορισμένων ελκών ή τραυματισμών του δέρματος. Ενημέρωση σε θέματα αγωγής υγείας, ενδυνάμωση της ψυχικής κατάστασης και κινητοποίηση για συμμετοχή στην αυτοφροντίδα. Εκπαίδευση σε θέματα που χρήζουν καθημερινής φροντίδας (θρεπτική υποστήριξη, αποφυγή κατακλίσεων κλπ) των ηλικιωμένων ή εθελοντών, όπου είναι δυνατό. Διατήρηση και ενημέρωση του ατομικού φακέλου. Διεπιστημονική συνεργασία για βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του προγράμματος. Συνεργασία με την οικογένεια, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Οργάνωση και διαχείριση αναλώσιμου ή μη αναλώσιμου υγειονομικού υλικού. Εργασίες που ανατίθενται από την Διεύθυνση ή Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Π. Άρθρο 8 ο Έργο Κοινωνικού Φροντιστή Το έργο του Κοινωνικού Φροντιστή αφορά την παροχή ατομικής υποστήριξης προς τους εξυπηρετούμενους βάσει των αναγκών τους. Συγκεκριμένα: Υποδοχή συμπλήρωση αίτησης υποψήφιου. Ατομική υγιεινή, καθαριότητα. Υποστήριξη στη λήψη φαρμάκων. Υποστήριξη σε μεταφορά μετακίνηση συνοδεία. Εργασίες που ανατίθενται από την υπεύθυνη - συντονίστρια του κέντρου και την Διεύθυνση ή Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.

7 Άρθρο 9 ο Έργο Βοηθητικού Προσωπικού Το έργο του βοηθητικού προσωπικού αφορά στην εκτέλεση εργασιών καθαριότητας και βοηθητικών εργασιών. Συγκεκριμένα: Εργασίες καθαριότητας εσωτερικών χώρων. Εργασίες καθαριότητας εξωτερικών χώρων. Βοηθητικές εργασίες που ανατίθενται από την υπεύθυνη - συντονίστρια του Κέντρου και την Διεύθυνση ή Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Π. Άρθρο 10 ο Ωράριο λειτουργίας και τηρούμενα βιβλία Το ωράριο λειτουργίας του ΚΗΦΗ είναι προσαρμοσμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των εξυπηρετουμένων και του οικογενειακού συγγενικού περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια λειτουργίας των ΚΗΦΗ δεν μπορεί να είναι μικρότερη των οκτώ ωρών. Συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας του Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Προσοτσάνης θα είναι το παρακάτω : ΗΜΕΡΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΩΡΑΡΙΟ ΩΡΑΡΙΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΘΕΡΙΝΟ Δευτέρα 7:30 15:30 7:30 15: Τρίτη 7:30 15:30 7:30 15: Τετάρτη 7:30 15:30 7:30 15: Πέμπτη 7:30 15:30 7:30 15: Παρασκευή 7:30 15:30 7:30 15: Σάββατο Κυριακή ΣΥΝΟΛΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 40 Σε κάθε Κέντρο με ευθύνη της υπευθύνου - συντονίστριας τηρούνται τα παρακάτω βιβλία: Βιβλίο συμβάντων Βιβλίο παρουσίας φιλοξενουμένων Βιβλίο ή κατάσταση παρουσίας προσωπικού Έντυπο παροχής υπηρεσιών

8 Άρθρο 11 ο Δικαίωμα εγγραφής Δικαιολογητικά εγγραφής Κριτήρια επιλογής Τα εγγραφόμενα ηλικιωμένα άτομα προέρχονται κατά κύριο λόγο από την περιοχή του Δήμου Προσοτσάνης χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση εγγραφής ηλικιωμένων ατόμων, που διαμένουν σε όμορη περιοχή και εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις ή με την εγγραφή τους εξυπηρετούνται ιδιαίτερα οξυμένες κοινωνικές ανάγκες των ατόμων του οικογενειακού και συγγενικού περιβάλλοντος που ασχολούνται με τη φροντίδα των ατόμων αυτών. Στο ΚΗΦΗ δεν εγγράφονται ηλικιωμένα άτομα που πάσχουν από μεταδοτικά νοσήματα. Για την εγγραφή των ηλικιωμένων υποβάλλεται αίτηση του ατόμου του οικείου περιβάλλοντος που έχει αναλάβει τη φροντίδα του ηλικιωμένου (έμμεσα ωφελούμενος). Η αίτηση συνοδεύεται από κάποια απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς και από κάποια για τη συγκέντρωση μορίων, που καλύπτουν τα κριτήρια μοριοδότησης. Συγκεκριμένα: α) Θεωρημένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Εάν οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι αλλοδαποί από τρίτες χώρες απαιτείται και άδεια διαμονής σε ισχύ. Εάν οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι έλληνες Ομογενείς απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας Ομογενούς. β) Εκτύπωση τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού. Σε περίπτωση μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας ΔΟΥ. γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. δ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/ 86 του έμμεσα ωφελούμενου, ότι είναι επιφορτισμένος με τη φροντίδα του συγκεκριμένου άμεσα ωφελούμενου. ε) Υπεύθυνη δήλωση ότι το άτομο δεν λαμβάνει υπηρεσίες από άλλη δομή. στ) Εάν οι έμμεσα ωφελούμενοι ανήκουν στην ομάδα των ΑμεΑ ή σε οικογένειες με μέλη ΑμεΑ πέραν του άμεσα ωφελούμενου - απαιτείται Βεβαίωση που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή εφόσον αυτή ισχύει εφόρου ζωής ή δεν έχει λήξει η χρονική ισχύς της. ζ) Εάν οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι εργαζόμενοι, απαιτείται βεβαίωση εργοδότη από την οποία να προκύπτει το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου). Σε περίπτωση αυτοαπασχόλησης, απαιτείται αντίγραφο της Δήλωσης

9 Έναρξης Επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ και υπεύθυνη δήλωση περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος. Σε περίπτωση αυτοαπασχόλησης στον πρωτογενή τομέα, απαιτείται βεβαίωση ασφαλίσεως από τον ΟΓΑ ή βεβαίωση ότι έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές. η) Εάν οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι άνεργοι, απαιτείται επίσημο αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ (βεβαίωση ΟΑΕΔ). Συνυποβάλλονται από τους έμμεσα ωφελούμενους τα ακόλουθα δικαιολογητικά που αφορούν στους άμεσα ωφελούμενους: α) Θεωρημένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Εάν οι άμεσα ωφελούμενοι είναι αλλοδαποί από τρίτες χώρες απαιτείται και άδεια διαμονής σε ισχύ. Εάν οι άμεσα ωφελούμενοι είναι έλληνες Ομογενείς απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας Ομογενούς. β) Εκτύπωση τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού. Σε περίπτωση μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας ΔΟΥ. γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. δ) Γνωμάτευση ιατρού του δημοσίου, ΝΠΔΔ ή ασφαλιστικού φορέα σχετικά με την κατάσταση υγείας του άμεσα ωφελουμένου από την οποία να προκύπτει αν είναι πλήρως, μερικώς ή μη αυτοεξυπηρετούμενος (κινητικά νοητικά ψυχικά). ε) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν λαμβάνει υπηρεσίες από άλλη δομή και ότι αποδέχεται να χρησιμοποιούνται τα στοιχεία τα οποία υποβάλλονται μόνο για το σκοπό τον οποίο ζητήθηκαν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται σε όλη τη διάρκεια του έτους, εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις. Για την επανεγγραφή απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά. Για την επιλογή των άμεσα ωφελουμένων στους οποίους θα παρέχονται από το Κέντρο υπηρεσίες, θα λαμβάνονται συνδυαστικά υπόψη οι παρακάτω παράμετροι:

10 Α. Κριτήρια επιλογής των έμμεσα ωφελούμενων ατόμων: Οικογενειακό εισόδημα Οικογενειακή Κατάσταση Εργασιακή Κατάσταση Β. Κριτήρια επιλογής των εξαρτώμενων μελών (άμεσα ωφελουμένων): Κατάσταση υγείας Οικογενειακό Εισόδημα Οικογενειακή Κατάσταση Αναλυτικά, η μοριοδότηση των κριτηρίων έχει ως εξής: ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΡΙΩΝ ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ (60%) 1. Οικογενειακό εισόδημα 2. Οικογενειακή Κατάσταση έως από 6.000,01 έως από ,01 έως ΑμεΑ ή άτομα που ανήκουν σε οικογένειες με μέλη ΑμεΑ (για τα Κέντρα Διημέρευσης/Λοιπά Κέντρα, δεν υπολογίζεται ως ΑμεΑ ο άμεσα ωφελούμενος για τον οποίο γίνεται η αίτηση) Τρίτεκνοι/Πολύτεκνοι Μέλη μονογονεϊκών οικογενειών

11 3. Εργασιακή Κατάσταση Άνεργος Εργαζόμενος/η Εργαζόμενος/η με σύμβαση μερικής απασχόλησης Εργαζόμενος/η με σύμβαση ορισμένου χρόνου ΑΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΚΗΦΗ (40%) Πλήρως αυτοεξυπηρετούμενος/η 4 1. Κατάσταση Υγείας (κινητικά νοητικά ψυχικά) Μερικώς αυτοεξυπηρετούμενος/η (κινητικά νοητικά ψυχικά) Μη αυτοεξυπηρετούμενος/η (κινητικά νοητικά ψυχικά) 6 10 έως Εισόδημα από 6.000,01 έως από ,01 έως Οικογενειακή Κατάσταση Χήρος/α, Διαζευγμένος/η, Άγαμος/η 5 Ο έλεγχος των δικαιολογητικών και η αξιολόγηση των αιτήσεων πραγματοποιείται από τις διοικητικές υπηρεσίες της ΔΗ.Κ.Ε.Π. και ακολουθεί η επιλογή τους, με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π. Η ΔΗ.Κ.ΕΠ. διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης ωφελουμένου στην περίπτωση που αυτό απουσιάζει συνεχόμενα και αδικαιολόγητα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή δημιουργεί, με την συμπεριφορά του, προβλήματα στους υπόλοιπους ωφελούμενους.

12 Επίσης η ΔΗ.Κ.Ε.Π. διατηρεί δικαίωμα αντικατάστασης ωφελουμένου στην περίπτωση που από την επικαιροποίηση των στοιχείων τους προκύπτει λόγος αντικατάστασης. Για την επικαιροποίηση αυτή οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν και μετά την αρχική εγγραφή τους. Άρθρο 12 ο Εποπτεία Παρακολούθηση Έλεγχος Την άμεση διοικητική εποπτεία του κέντρου έχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Προσοτσάνης. Ο έλεγχος για την καλή λειτουργία του Κέντρου θα διενεργείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας που στην προκειμένη είναι η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας. Η ΔΗ.Κ.Ε.Π. υποχρεούται μέσω των εξουσιοδοτημένων αρμοδίων προσώπων να ακολουθεί τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Φορέα Χρηματοδότησης του έργου, εφόσον χρηματοδοτείται και να παρέχει κάθε στοιχείο για την παρακολούθηση της πορείας του έργου από αυτόν. Κάθε θέμα που προκύπτει και δεν περιλαμβάνεται στον παρόντα κανονισμό, επιλύεται από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π. Τροποποίηση, συμπλήρωση ή αντικατάσταση των διατάξεων του παρόντος γίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Π. και έγκρισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο Προσοτσάνης. Η ισχύς του Κανονισμού Λειτουργίας ΚΗΦΗ αρχίζει από την έγκρισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Προσοτσάνης. Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 84/2017 Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως κατωτέρω : Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ο Ειδικός γραμματέας Τα Μέλη : ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Άγγελος Λύσσελης

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 59.2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ)

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 63/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 87/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 186/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 133/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :47/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 14 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 31 η Ιανουαρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 20/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ για την προετοιμασία & παρακολούθηση προγραμμάτων που αφορούν την οικογένεια & το παιδί, τους ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία & τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 70/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 112/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.02.05 13:27:24 EET Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 018/2016 Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :22/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************* ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 15 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 190/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 10 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 31

Διαβάστε περισσότερα

1.ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1.ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2.ΒΟΣΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2.ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ)

1.ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1.ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2.ΒΟΣΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2.ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 12 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 071/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 15/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 257/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 16 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 24 η του μηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Αριθμ.Απόφασης :6 /2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 128/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Πρόεδρος ΔΣ ΠΥΡΓΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ ΣΙΤΑΓΡΟΙ ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΠΕΤΡΟΥΣΑ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Πρόεδρος ΔΣ ΠΥΡΓΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ ΣΙΤΑΓΡΟΙ ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΠΕΤΡΟΥΣΑ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.11.07 11:54:08 EET Reason: Location: Athens ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 205/2014 Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 234/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :287/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 012/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 141/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 205/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 04

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ 11 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ 11 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 072/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ

1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 011/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 30 η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 265/2014 Απόσπασμα από το πρακτικό της 23 ης /2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 23

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 11/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 17 ης Σεπτεμβρίου 2012.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 11/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 17 ης Σεπτεμβρίου 2012. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 11/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 17 ης Σεπτεμβρίου 2012. Αριθμός Απόφασης 281/2012 Θέμα 03 : Έγκριση Σχεδίου Εσωτερικού Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 062/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 86/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δραστηριότητες απασχόλησης και ψυχαγωγίας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δραστηριότητες απασχόλησης και ψυχαγωγίας ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Ενέργειες Στήριξης Ηλικιωμένων και Λοιπών Ατόμων που χρήζουν Βοηθείας για την Ενίσχυση της Απασχολησιμότητας των Εμμέσως Ωφελουμένων Ατόμων» του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΠΑΡ Στην Προσοτσάνη, σήμερα 30 η του μηνός Αυγούστου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 043/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ )

ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 248/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 14 ης Τακτικς Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

16 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 5 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 17 ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ)

16 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 5 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 17 ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 134/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 8 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2. ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2. ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 102/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιών κατ οίκον σε άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος (εξυπηρετούμενους) έχουν:

υπηρεσιών κατ οίκον σε άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος (εξυπηρετούμενους) έχουν: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ( ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ. ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η Δομή «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» του Δήμου Πετρούπολης στα πλαίσια του νέου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 285/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 19 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 22

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 026/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη

Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη Στην Προσοτσάνη, σήμερα 20 η του μηνός Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 279/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 17 ης /2015 Ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 25 η

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 007/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2013 ΕΙΔΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος Απόσπασμα από το πρακτικό της 7 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 5 η του μηνός Απριλίου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 μ. μ. το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: ΑΡΙΘΜ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: ΑΡΙΘΜ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 039/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 24 η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 237/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 30

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αριθ. Αποφ. 13/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 6/2018 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Ορχομενού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Αριθμ.Απόφασης :7/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10 ης Απριλίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 099/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 235/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 044/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 078/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 005/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τήρησε η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα (σε αντικατάσταση της κ. Ναλμπάντη Ελένης η οποία απουσίαζε λόγω ασθένειας )

Τα πρακτικά τήρησε η υπάλληλος του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα (σε αντικατάσταση της κ. Ναλμπάντη Ελένης η οποία απουσίαζε λόγω ασθένειας ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ ΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 8/2018 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 14/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 31 η Ιανουαρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 133/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 16 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 4ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 4ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 4ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα στις 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ» ΟΜΑΔΑ 1 ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

«ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ» ΟΜΑΔΑ 1 ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 21ης /2016 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα στις 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 04/15-05-2013 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ζίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ ΕΔΡΑ: ΕΛΕΟΥΣΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: «Εισήγηση για Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 046/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος Απόσπασμα από το πρακτικό της 7 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 5 η του μηνός Απριλίου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 μ. μ. το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 047/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β41ΚΩ1Ε-ΟΘ5. Από το πρακτικό της 8 ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΑΔΑ: Β41ΚΩ1Ε-ΟΘ5. Από το πρακτικό της 8 ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 8 ης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. ΑΔΑ: Β41ΚΩ1Ε-ΟΘ5 Ορθή Επανάληψη Την 27/06/2012

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 54/2018

Αριθμός Απόφασης: 54/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ- ΠΕΥΚΗΣ ΕΔΡΑ: Ελ. Βενιζέλου15 & Ρ. Φεραίου ΤΚ. 15121 ΠΕΥΚΗ Email:b.rapti @likovrisipefki.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης / ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 21 η του μηνός Νοεμβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.- Βουγιουκλής Ηλίας (Αντιπρόεδρος) 2.- Τερνεκτσής Ιωάννης (Τακτ.Μέλος) 3.-Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος (Τακτ.Μέλος) ΠΡΟΣΕΥΣΕΙΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.- Βουγιουκλής Ηλίας (Αντιπρόεδρος) 2.- Τερνεκτσής Ιωάννης (Τακτ.Μέλος) 3.-Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος (Τακτ.Μέλος) ΠΡΟΣΕΥΣΕΙΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 27ης /2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 165/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 31 η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2014 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 17 η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2014,ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 μμ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 242/218 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 16 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 72/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 20 ης /2013 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 150/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 16 η

Διαβάστε περισσότερα

Φίλιππος Τσουμάνης Παρασκευή Σίμου-Σκαπινάκη Αντιπρόεδρος Ειρήνη Βαρτζιώτη Δημήτριος Ράπτης Δοβανάς Ελευθέριος Σιμέλα Μωυσιάδου Ελένη Πάνου

Φίλιππος Τσουμάνης Παρασκευή Σίμου-Σκαπινάκη Αντιπρόεδρος Ειρήνη Βαρτζιώτη Δημήτριος Ράπτης Δοβανάς Ελευθέριος Σιμέλα Μωυσιάδου Ελένη Πάνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Ταχ. Δ/νση : Αβέρωφ 6-45221 Ιωάννινα & 26510 54401 Email: okpapa@okpapa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ηροδότου 1, Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51 Τηλ.: 210-2826913 / Φαξ: 210-2812782 e-mail: ike@otenet.gr website: https://www.facebook.com/kasp1973 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα, 28/3/2018,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.-Αθανασιάδης Θεόδωρος 2.- Ηλίας Βουγιουκλής οι οποίοι δεν ήλθαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Αριθ.Απόφ:93/2014

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.-Αθανασιάδης Θεόδωρος 2.- Ηλίας Βουγιουκλής οι οποίοι δεν ήλθαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Αριθ.Απόφ:93/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 15ης /2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα