ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι. ΓΕΝΙΚΑ Στην παρούσα περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια των υλικών που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση α) μόνιμου συστήματος καταιονισμού με νερό (δίκτυο sprinkler) β) δίδυμου στομίου τροφοδοσίας δικτύου από οχήματα Π.Υ. γ) πυροσβεστικών ερμαρίων και πυροσβεστήρων και δ) φωτισμού ασφαλείας στις εγκαταστάσεις του ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ./ΔΠ 4 Ο /ΑΠΟΘΗΚΕΣ, που βρίσκονται στο γ όροφο κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επί της Ακτής Βασιλειάδη, σύμφωνα με την υφιστάμενη εγκεκριμένη μελέτη πυροπροστασίας. ΙΙ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση της παρούσας προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των είκοσι τριών χιλιάδων Ευρώ #23.500,00 # συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και νομίμων κρατήσεων υπέρ Δημοσίου. Ο προϋπολογισμός της παρούσας προμήθειας επιμερίζεται ως ακολούθως: Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ 1 ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΙΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ (SPRINKLERS) 2 ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 3 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΡΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΑΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 41/140/1311 #11.500,00 # 41/140/1311 #4.000,00 # 41/140/1642 #6.500,00 # 4 ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 41/140/1311 #1.500,00 # ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ #23.500,00 # Οι προσφέροντες θα πρέπει να καταθέσουν προσφορές για κάθε ομάδα του πίνακα της παραγράφου ΙΙ του παρόντος. Η κατακύρωση της παρούσας προμήθειας θα πραγματοποιηθεί για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών καθότι αφορά είδη που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στην ίδια εγκατάσταση. III. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Κριτήριο κατακύρωσης της παρούσας προμήθειας ορίζεται η χαμηλότερη τιμή. IV. ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ Η περιγραφή των υπό προμήθεια υλικών και οι αντίστοιχες ποσότητες περιγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί:

2 Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ CPV 1 ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΙΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ (SPRINKLERS) 1.1 Σιδηροσωλήνας διατομήςφ1'' ΜΕΤΡΟ 183, Σιδηροσωλήνας διατομής Φ1 ¼ ΜΕΤΡΟ 74, Σιδηροσωλήνας διατομής Φ1 ½ ΜΕΤΡΟ 50, Σιδηροσωλήνας διατομήςφ2'' ΜΕΤΡΟ 5, Σιδηροσωλήνας διατομής Φ2 ½ ΜΕΤΡΟ 6, Σιδηροσωλήνας διατομήςφ3'' ΜΕΤΡΟ 6, Σιδηροσωλήνας διατομήςφ4'' ΜΕΤΡΟ 61, Καταιονητήρες νερού οροφής(sprinklers) ΤΕΜ Συλλέκτης διατομής Φ4 ΤΕΜ Βαλβίδα ελέγχου ροής (βάνα) τύπου ΤΕΜ πεταλούδας διατομής Φ Βαλβίδα αντεπιστροφής διατομής Φ4 με ΤΕΜ κρουνό εκκένωσης και μανόμετρο 1.12 Βαλβίδα ελέγχου ροής διατομής Φ4 (βαλβίδα ΤΕΜ συναγερμού) 1.13 Μανόμετρο νερού Φ4, διάστασης ½ ΤΕΜ Σύνδεση δοκιμής δικτύου διατομής Φ1 ΤΕΜ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 2.1 Σιδηροσωλήνας διαμέτρου ΜΕΤΡΟ 58, Φ 4'' 2.2 Βαλβίδα αντεπιστροφής διατομής Φ4 με ΤΕΜ κρουνό εκκένωσης 2.3 Δίδυμο στόμιο ΤΕΜ Βαλβίδα αντεπιστροφής διαμέτρου Φ4'' ΤΕΜ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΡΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ 3.1 Σιδηροσωλήνας διατομής Φ ½ ΜΕΤΡΟ 65, Πυροσβεστικό ερμάριο ΤΕΜ Πυροσβεστήρας ξηράς σκόνης κατασβεστικής ικανότητας τουλάχιστον 21Α-113Β-C ΤΕΜ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4.1 Προμήθεια καλωδιώσεων ελάχιστης διατομής ΜΕΤΡΟ 100, x1 mm2 4.2 φωτιστικά ασφαλείας LEDμε ελάχιστη ΤΕΜ αυτονομία 90' 4.3 Καλωδίωση σύνδεσης flowswitchμε BMSελάχιστης διατομής 2x1mm2 ΜΕΤΡΟ 100,

3 V. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ Όλα τα υπό προμήθεια είδη θα είναι απόλυτα καινούργια πρόσφατης κατασκευής Ευρωπαϊκού αναγνωρισμένου οίκου κατασκευής και θα φέρουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας, ποιότητας, κατασκευής και καλής λειτουργίας που έχουν καθιερωθεί αντιστοίχως (CE, ISO κλπ). Ο εξοπλισμός θα είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές όλων των απαραίτητων προτύπων ΕΝ, ούτως ώστε να τύχουν της εγκρίσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τις αντίστοιχες οδηγίες προϊόντων δοκιμών κατασκευών ΕΕC και θα φέρει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και τις αντίστοιχες δηλώσεις συμμόρφωσης. Ειδικότερα: 1. ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΙΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ (SPRINKLERS) ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ Οι σωληνώσεις θα είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο σιδηροσωλήνα, χωρίς ραφή για διάμετρο μέχρι 2 και με ραφή για διάμετρο πάνω από 2, κατά ISO Ελληνικής κατασκευής με πράσινη ετικέτα (υπερβαρέως τύπου). Στην προμήθεια των ανωτέρω σωληνώσεων περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι (μούφες με ενισχυμένα χείλη στην περιοχή του εσωτερικού σπειρώματος ) και τα ειδικά εξαρτήματα για τη σύνδεση των διαφόρων τμημάτων, τις διακλαδώσεις και τις αλλαγές διεύθυνσης και θα είναι γαλβανισμένα. Για διαμέτρους σωλήνα από 4 και πάνω η σύνδεση θα γίνεται με χρήση ζεύγους φλαντζών, επίσης γαλβανισμένων. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη στήριξη των σωληνώσεων. 1.8 ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΙΟΝΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ (SPRINKLER). Οι αυτόματες κεφαλές καταιονισμού (sprinkler) θα είναι ορειχάλκινες, τύπου ομπρέλας, κατάλληλες για κάθετη τοποθέτηση. Κάθε κεφαλή θα ενεργοποιείται στη συνήθη περιοχή θερμοκρασιών 68/74 C. Το στοιχείο που θα κρατάει κλειστό το άνοιγμα της κεφαλής θα είναι τηκόμενο. Η κεφαλή θα έχει σπείρωμα συνδέσεως προς τις σωληνώσεις νερού ½ και το μέγεθος του ανοίγματός της θα είναι 7/ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ Φ4 Πρόκειται για το συλλέκτη διανομής του δικτύου σωληνώσεων sprinkler και του δίδυμου στομίου τροφοδοσίας, διατομής Φ4. Θα είναι κατασκευασμένος από χαλυβδοσωλήνα χωρίς ραφή γαλβανισμένο εσωτερικά και εξωτερικά και θα φέρει δύο υποδοχές. Οι υποδοχές θα είναι από τεμάχιο σιδηροσωλήνα διατομής Φ4 έκαστη με φλάντζες που θα είναι συγκολλημένες στο συλλέκτη μετά τη διάνοιξη της οπής ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΡΟΗΣ (ΒΑΝΑ) ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ Φ4 Θα τοποθετηθεί μία (1) βάνα διατομής Φ4,τύπου πεταλούδας, χυτοσιδηρή, μετά το συλλέκτη, για το δίκτυο καταιονισμού. Θα είναι στην ουσία βαλβίδα διακοπής προκειμένου να σταματάει η παροχή νερού προς το δίκτυο καταιονητήρων. Θα είναι δεξιόστροφη και θα φέρει ένδειξη που θα φανερώνει εάν η βαλβίδα είναι κλειστή ή ανοικτή 1.11 ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ Φ4 ΜΕ ΚΡΟΥΝΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ Θα είναι διατομής Φ4, χυτοσιδηρή, και θα τοποθετηθεί μετά τη βάνα πεταλούδας στο σωλήνα τροφοδοσίας του δικτύου των καταιονητήρων. Θα φέρει κρουνό εκκένωσης και μανόμετρο για τον έλεγχο πίεσης του δικτύου.

4 1.12 ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΡΟΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΤΟΜΗΣ Φ4 Θα είναι διατομής Φ4, χυτοσιδηρή, και θα τοποθετηθεί αμέσως μετά τη βαλβίδα αντεπιστροφής, και θα συνδεθεί με το σύστημα συναγερμού του κτιρίου προκειμένου να δίνει σήμα για διακυμάνσεις της πίεσης του δικτύου ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ ΝΕΡΟΥ Φ100 διάστασης ½ Θα εγκατασταθεί μανόμετρο νερού Φ100 (4 ), διάστασης ½ πίεσης 0-25bar, κατάλληλο για δίκτυα πυρόσβεσης, στον κεντρικό σωλήνα (κατακόρυφο) του δικτύου για τον έλεγχο της πίεσης του δικτύου ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΤΟΜΗΣ Φ1 Θα τοποθετηθεί σε μια από τις πιο απομακρυσμένες διακλαδώσεις καταιονητήρων, με διάμετρο Φ1, και θα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του δικτύου καταιονισμού. Περιλαμβάνει ένα (1) μανόμετρο, δύο βάνες δοκιμής και ένα ακροφύσιο ίδιας διατομής με τον καταιονητήρα (sprinkler). Οι βάνες θα είναι τύπου ball-valve και το μανόμετρο θα είναι υγρού τύπου. 2. ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 2.1. ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Οι σωληνώσεις θα είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο σιδηροσωλήνα, με ραφή για διάμετρο πάνω από 2, κατά ISO Ελληνικής κατασκευής με πράσινη ετικέτα (υπερβαρέως τύπου). Στην προμήθεια των ανωτέρω σωληνώσεων περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι (μούφες με ενισχυμένα χείλη στην περιοχή του εσωτερικού σπειρώματος ) και τα ειδικά εξαρτήματα για τη σύνδεση των διαφόρων τμημάτων, τις διακλαδώσεις και τις αλλαγές διεύθυνσης και θα είναι γαλβανισμένα. Για διαμέτρους σωλήνα από 4 και πάνω η σύνδεση θα γίνεται με χρήση ζεύγους φλαντζών, επίσης γαλβανισμένων. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη στήριξη των σωληνώσεων ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ Φ4 ΜΕ ΚΡΟΥΝΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ Θα είναι διατομής Φ4 και θα τοποθετηθεί μετά τη βάνα πεταλούδας στο σωλήνα που συνδέει το δίδυμο στόμιο για την τροφοδοσία από τα οχήματα από την Π.Υ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Φ4 Δίδυμο στόμιο υδροδότησης πυροσβεστικού δικτύου, από τα οχήματα της Π.Υ., διαμέτρου Φ4. Το σώμα του υδροστομίου θα είναι χυτοσιδηρό με δύο στόμια παροχής διαμέτρου Φ2 ½ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ Φ4 Θα είναι χυτοσιδηρή διαμέτρου Φ4 και θα τοποθετηθεί ακριβώς μετά από το δίδυμο στόμιο. 3. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΡΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ 3.1. ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Οι σωληνώσεις θα είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο σιδηροσωλήνα, χωρίς ραφή διαμέτρου ½ κατά ISO Ελληνικής κατασκευής με πράσινη ετικέτα (υπερβαρέως τύπου). Στην προμήθεια των ανωτέρω σωληνώσεων περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι (μούφες με ενισχυμένα χείλη στην περιοχή του εσωτερικού σπειρώματος ) και τα ειδικά εξαρτήματα για τη σύνδεση των διαφόρων τμημάτων, τις διακλαδώσεις και τις αλλαγές διεύθυνσης και θα είναι γαλβανισμένα.

5 Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη στήριξη των σωληνώσεων. 3.2 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΕΡΜΑΡΙΟ Κάθε πυροσβεστικό ερμάριο θα είναι μεταλλικό, διαστάσεων 500 Χ 500 Χ 130mm, βαμμένο με δύο στρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής, χρώματος κόκκινο, κατάλληλο για επίτοιχη εγκατάσταση. Θα φέρει γάντζο με λάστιχο νερού ½, μήκους 15 μέτρων, πλαστικό ρυθμιζόμενο ακροσωλήνιο ½, ρακόρ σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης του κτιρίου και δύο γαλβανιζέ σφυκτήρες ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΞΗΡΑΣ ΣΚΟΝΗΣ Οι πυροσβεστήρες θα είναι ξηράς σκόνης κατασβεστικής ικανότητας τουλάχιστον 21Α- 113Β-C, βάρους 6 κιλών. Το δοχείο θα είναι μονής ραφής, κόκκινου χρώματος και θα φέρει κλείστρο με ασφαλιστικό με μεταλλικό μανόμετρο, με λάστιχο εκτόξευσης και βάση για επίτοιχη τοποθέτηση. Θα είναι πιστοποιημένος κατά ΕΝ3 και CE. Το ασφαλιστικό που θα φέρει θα είναι πιστοποιημένο κατά CE. Θα φέρει στο σώμα του: (i) ανάγλυφη σήμανση όπως προβλέπεται στον ΕΝ3 όπου θα περιλαμβάνεται το όνομα ή το σήμα της κατασκευάστριας εταιρείας, ο αριθμός σειράς, το έτος κατασκευής και η πίεση δοκιμής της φιάλης. (ii) Σήμανση σύμφωνα με τον ΕΝ3-7 όπου περιλαμβάνονται οι οδηγίες χρήσης και συντήρησης, ο τύπος, η ποσότητα και η κατασβεστική ικανότητα του περιεχόμενου υλικού και οι κατηγορίες πυρκαγιών για την κατάσβεση των οποίων θεωρείται κατάλληλος. (iii) Πινακίδα ελέγχου του πυροσβεστήρα σύμφωνα με την ΚΥΑ 618/43/05 στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία και οι αριθμοί πιστοποίησης της επίσημα αναγνωρισμένης εταιρείας καθώς και του αρμόδιου ατόμου καθώς και την ημερομηνία και τον τόπο της επόμενης διαδικασίας συντήρησης. (iv) Δακτύλιο ελέγχου κατασκευασμένος από συμπαγές υλικό, όχι ελαστικός, ενιαίου κυκλικού σχήματος (δίσκος) ο οποίος θα φέρει στο κέντρο του οπή με σταθερή διάμετρο και η περιφέρειά του θα εφάπτεται στο κέλυφος του πυροσβεστήρα ώστε να μην επιτρέπει το δακτύλιο να μετακινηθεί. Στο δακτύλιο πρέπει να αναγράφεται ανάγλυφα το έτος συντήρησης ή αναγόμωσης ή εργαστηριακού ελέγχου και η επωνυμία της εταιρείας. Γενικότερα τόσο η προμήθεια όσο και η συντήρηση η αναγόμωση και η υδραυλική δοκιμή των πυροσβεστήρων θα γίνει σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ΚΥΑ 618/43/05 (ΦΕΚ 52 Β/2005) και στην υπ αριθ /671/05 (ΦΕΚ 1218 Β/2005) τροποποίησή της. Η κατασκευή των πυροσβεστήρων θα πρέπει να έχει γίνει και σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ3 και ΕΛΟΤ ΕΝ 615. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι και η παράδοση του αντιγράφου των μητρώων των πυροσβεστήρων σύμφωνα με την ΚΥΑ 618/43/05 (ΦΕΚ 52 Β/2005). 4. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4.1. Προμήθεια καλωδιώσεων ελάχιστης διατομής 2x1 mm2.

6 4.2 Φωτιστικά ασφαλείας LED με ελάχιστη αυτονομία 90' 4.3. Καλωδίωση σύνδεσης flow switch με BMS ελάχιστης διατομής 2x1mm2 VI.ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΔΩΝ Ως τόπος παράδοσης των υπό προμήθεια υλικών ορίζονται οι εγκαταστάσεις του ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ./ΔΠ 4 Ο /ΑΠΟΘΗΚΕΣ/ΑΠ.Υ.Α. που βρίσκονται στο γ όροφο κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επί της Ακτής Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 και Ε2 Κεντρικός Λιμένας Πειραιάς. Τα υλικά θα είναι συσκευασμένα αντίστοιχα με τις εμπορικές συσκευασίες έκαστου είδους. Σε αυτήν θα αναγράφονται ευκρινώς ο τύπος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπά απαιτούμενα στοιχεία ποιότητας. Η μεταφορά των υλικών θα πραγματοποιηθεί με έξοδα και ευθύνη του προμηθευτή και θα πραγματοποιηθεί με τον αρμόζοντα τρόπο και μέσα, σύμφωνα και με τις οδηγίες του κατασκευαστή τους, ώστε να αποφεύγονται τυχόν βλάβες ή φθορές αυτών. Τα συνοδευτικά έγγραφα που απαιτούνται για την παράδοση των ειδών (Δελτία Αποστολής) καθώς και τα σχετικά Τιμολόγια θα πρέπει να περιγράφουν τα είδη έκαστης ΟΜΑΔΑΣ του πίνακα της ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ Ι V της παρούσης. Η αποθήκευσή φύλαξή των υπό προμήθεια ειδών θα γίνει με μέριμνα του υπευθύνου αποθήκης. VII. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΔΩΝ Ως χρόνος παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών δε θα ξεπερνά τους δύο (02) μήνες από την επομένη ημέρα της υπογραφής της σχετικής σύμβασης. VIIΙ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΔΩΝ Η οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή των υπό προμήθεια ειδών θα πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερών από την αρμόδια επιτροπή παραλαβών του ΥΝΑΝΠ μετά την προσκόμιση από την επισπεύδουσα υπηρεσία (ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ./ΔΠ 4 ο ) υπηρεσιακής βεβαίωσης περί εκπλήρωσης των συμβατικών όρων. ΙΧ. ΕΓΓΥΗΣΗ Τα υπό προμήθεια είδη θα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας χρονικής διάρκειας τουλάχιστον δύο (02) ετών η οποία θα άρχεται την επομένη της οριστικής παραλαβής τους. Τα υλικά τα οποία θα διαπιστωθούν ως ελαττωματικά ή υπέστησαν βλάβες ή φθορές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, αποθήκευσης ή των δοκιμών θα αντικαθίστανται από τον προμηθευτή αδαπάνως με καινούργια. 1. ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

7 Στο σφραγισμένο φάκελο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» τοποθετούνται κάθε έγγραφο και δικαιολογητικό που τεκμηριώνει την τεχνική επάρκεια του οικονομικού φορέα (του προσφέροντος) σύμφωνα με το Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και σε κάθε περίπτωση τα κάτωθι: 1.Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 (ΦΕΚ Α 75) υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο του οικονομικού φορέα που επιθυμεί να υποβάλει προσφορά με την οποία ο προσφέρων θα δηλώνει ότι έχει λάβει γνώση και αποδέχεται ανεξαιρέτως όλους τους όρους και προδιαγραφές του παρόντος διαγωνισμού. 2. Συμπληρωμένο τον Πίνακα συμμόρφωσης. 3. Υφιστάμενα πιστοποιητικά και αντίστοιχες δηλώσεις συμμόρφωσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο V της παρούσης. 2. ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Οι προσφέροντες στον φάκελο «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» θα πρέπει να συμπεριλάβουν τα κάτωθι: 1. Πλήρης και σαφής περιγραφή των υπό προμήθεια ειδών. 2. Την προσφερόμενη τιμή σε Ευρώ η οποία θα αναγράφεται αριθμητικώς και ολογράφως. Σε περίπτωση διαφοροποίησης μεταξύ της αναγραφόμενης τιμής αριθμητικώς και ολογράφως, λαμβάνεται υπόψη η τιμή ολογράφως. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι υπέρ τρίτων κρατήσεις και κάθε άλλη επιβάρυνση κατά την κείμενη νομοθεσία- μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για παράδοση των υπό προμήθεια ειδών στον τόπο και με τον τρόπο που προβλέπεται στα έγγραφα της σύμβασης. 3. Το ποσοστό ΦΠΑ επί της εκατό, στο οποίο υπάγεται η παρεχόμενη υπηρεσία. 4. Ο χρόνος ισχύος της προσφοράς. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

8 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1.1 Όλα τα είδη θα είναι καινούργια, πρόσφατης κατασκευής, Ευρωπαϊκού αναγνωρισμένου οίκου κατασκευής και θα φέρουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας, ποιότητας, κατασκευής και καλής λειτουργίας που έχουν καθιερωθεί αντιστοίχως (CE, ISO κλπ). 1.2 Ο εξοπλισμός θα είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές όλων των απαραίτητων προτύπων ΕΝ, ούτως ώστε να τύχουν της εγκρίσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τις αντίστοιχες οδηγίες προϊόντων δοκιμών κατασκευών ΕΕC και θα φέρει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και τις αντίστοιχες δηλώσεις συμμόρφωσης 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2.1 ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΙΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ (SPRINKLERS) Σιδηροσωλήνας διατομήςφ1'' Σιδηροσωλήνας διατομής Φ1 ¼ Σιδηροσωλήνας διατομής Φ1 ½ Σιδηροσωλήνας διατομήςφ2'' Σιδηροσωλήνας διατομής Φ2 ½ Σιδηροσωλήνας διατομήςφ3'' Σιδηροσωλήνας διατομήςφ4'' Οι σωληνώσεις θα είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο σιδηροσωλήνα, χωρίς ραφή για διάμετρο μέχρι 2 και με ραφή για διάμετρο πάνω από 2, κατά ISO Ελληνικής κατασκευής με πράσινη ετικέτα (υπερβαρέως τύπου). Στην προμήθεια των ανωτέρω σωληνώσεων περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι (μούφες με ενισχυμένα χείλη στην περιοχή του εσωτερικού σπειρώματος ) και τα ειδικά εξαρτήματα για τη σύνδεση των διαφόρων τμημάτων, τις διακλαδώσεις και τις αλλαγές διεύθυνσης και θα είναι γαλβανισμένα. Για διαμέτρους σωλήνα από 4 και πάνω η σύνδεση θα γίνεται με χρήση ζεύγους φλαντζών, επίσης γαλβανισμένων. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα

9 εξαρτήματα που απαιτούνται για τη στήριξη των σωληνώσεων Καταιονητήρες νερού οροφής (sprinklers) Οι αυτόματες κεφαλές καταιονισμού (sprinkler) θα είναι ορειχάλκινες, τύπου ομπρέλας, κατάλληλες για κάθετη τοποθέτηση. Κάθε κεφαλή θα ενεργοποιείται στη συνήθη περιοχή θερμοκρασιών 68/74 C. Το στοιχείο που θα κρατάει κλειστό το άνοιγμα της κεφαλής θα είναι τηκόμενο. Η κεφαλή θα έχει σπείρωμα συνδέσεως προς τις σωληνώσεις νερού ½ και το μέγεθος του ανοίγματός της θα είναι 7/ Συλλέκτης διατομής Φ4 Πρόκειται για το συλλέκτη διανομής του δικτύου σωληνώσεων sprinkler και του δίδυμου στομίου τροφοδοσίας, διατομής Φ4. Θα είναι κατασκευασμένος από χαλυβδοσωλήνα χωρίς ραφή γαλβανισμένο εσωτερικά και εξωτερικά και θα φέρει δύο υποδοχές. Οι υποδοχές θα είναι από τεμάχιο σιδηροσωλήνα διατομής Φ4 έκαστη με φλάντζες που θα είναι συγκολλημένες στο συλλέκτη μετά τη διάνοιξη της οπής Βαλβίδα ελέγχου ροής (βάνα) τύπου πεταλούδας διατομής Φ4 Θα τοποθετηθεί μία (1) βάνα διατομής Φ4,τύπου πεταλούδας, χυτοσιδηρή, μετά το συλλέκτη, για το δίκτυο καταιονισμού. Θα είναι στην ουσία βαλβίδα διακοπής προκειμένου να σταματάει η παροχή νερού προς το δίκτυο καταιονητήρων. Θα είναι δεξιόστροφη και θα φέρει ένδειξη που θα

10 Βαλβίδα αντεπιστροφής διατομής Φ4 με κρουνό εκκένωσης και μανόμετρο Βαλβίδα ελέγχου ροής διατομής Φ4 (βαλβίδα συναγερμού) Μανόμετρο νερού Φ4, διάστασης ½ φανερώνει εάν η βαλβίδα είναι κλειστή ή ανοικτή Θα είναι διατομής Φ4, χυτοσιδηρή, και θα τοποθετηθεί μετά τη βάνα πεταλούδας στο σωλήνα τροφοδοσίας του δικτύου των καταιονητήρων. Θα φέρει κρουνό εκκένωσης και μανόμετρο για τον έλεγχο πίεσης του δικτύου. Θα είναι διατομής Φ4, χυτοσιδηρή, και θα τοποθετηθεί αμέσως μετά τη βαλβίδα αντεπιστροφής, και θα συνδεθεί με το σύστημα συναγερμού του κτιρίου προκειμένου να δίνει σήμα για διακυμάνσεις της πίεσης του δικτύου. Θα εγκατασταθεί μανόμετρο νερού Φ100 (4 ), διάστασης ½ πίεσης 0-25bar, κατάλληλο για δίκτυα πυρόσβεσης, στον κεντρικό σωλήνα (κατακόρυφο) του δικτύου για τον έλεγχο της πίεσης του δικτύου Σύνδεση δοκιμής δικτύου διατομής Φ1 Θα τοποθετηθεί σε μια από τις πιο απομακρυσμένες διακλαδώσεις καταιονητήρων, με διάμετρο Φ1, και θα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του δικτύου καταιονισμού. Περιλαμβάνει ένα (1) μανόμετρο, δύο βάνες δοκιμής και ένα ακροφύσιο ίδιας διατομής με τον καταιονητήρα (sprinkler). Οι βάνες θα είναι τύπου ball-valve και το μανόμετρο θα είναι υγρού τύπου. 2.2 ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Σιδηροσωλήνας Οι σωληνώσεις θα είναι κατασκευασμένες από διαμέτρου Φ 4'' γαλβανισμένο σιδηροσωλήνα, με ραφή για διάμετρο πάνω από 2, κατά ISO Ελληνικής κατασκευής με πράσινη

11 2.2.2 Βαλβίδα αντεπιστροφής διατομής Φ4 με κρουνό εκκένωσης Δίδυμο στόμιο τροφοδοσίας Φ4'' Βαλβίδα αντεπιστροφής διαμέτρου Φ4'' ετικέτα (υπερβαρέως τύπου). Στην προμήθεια των ανωτέρω σωληνώσεων περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι (μούφες με ενισχυμένα χείλη στην περιοχή του εσωτερικού σπειρώματος ) και τα ειδικά εξαρτήματα για τη σύνδεση των διαφόρων τμημάτων, τις διακλαδώσεις και τις αλλαγές διεύθυνσης και θα είναι γαλβανισμένα. Για διαμέτρους σωλήνα από 4 και πάνω η σύνδεση θα γίνεται με χρήση ζεύγους φλαντζών, επίσης γαλβανισμένων. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη στήριξη των σωληνώσεων. Θα είναι διατομής Φ4 και θα τοποθετηθεί μετά τη βάνα πεταλούδας στο σωλήνα που συνδέει το δίδυμο στόμιο για την τροφοδοσία από τα οχήματα από την Π.Υ. Δίδυμο στόμιο υδροδότησης πυροσβεστικού δικτύου, από τα οχήματα της Π.Υ., διαμέτρου Φ4. Το σώμα του υδροστομίου θα είναι χυτοσιδηρό με δύο στόμια παροχής διαμέτρου Φ2 ½. Θα είναι χυτοσιδηρή διαμέτρου Φ4 και θα τοποθετηθεί ακριβώς μετά από το δίδυμο στόμιο. 2.3 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΡΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ Σιδηροσωλήνας Οι σωληνώσεις θα είναι κατασκευασμένες από διατομής Φ ½ γαλβανισμένο σιδηροσωλήνα, χωρίς ραφή διαμέτρου ½ κατά ISO Ελληνικής κατασκευής με πράσινη ετικέτα (υπερβαρέως τύπου).

12 2.3.2 Πυροσβεστικό ερμάριο Πυροσβεστήρας ξηράς σκόνης Στην προμήθεια των ανωτέρω σωληνώσεων περιλαμβάνονται οι σύνδεσμοι (μούφες με ενισχυμένα χείλη στην περιοχή του εσωτερικού σπειρώματος ) και τα ειδικά εξαρτήματα για τη σύνδεση των διαφόρων τμημάτων, τις διακλαδώσεις και τις αλλαγές διεύθυνσης και θα είναι γαλβανισμένα. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη στήριξη των σωληνώσεων. Κάθε πυροσβεστικό ερμάριο θα είναι μεταλλικό, διαστάσεων 500 Χ 500 Χ 130mm, βαμμένο με δύο στρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής, χρώματος κόκκινο, κατάλληλο για επίτοιχη εγκατάσταση. Θα φέρει γάντζο με λάστιχο νερού ½, μήκους 15 μέτρων, πλαστικό ρυθμιζόμενο ακροσωλήνιο ½, ρακόρ σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης του κτιρίου και δύο γαλβανιζέ σφυκτήρες. Οι πυροσβεστήρες θα είναι ξηράς σκόνης κατασβεστικής ικανότητας τουλάχιστον 21Α-113Β-C, βάρους 6 κιλών. Το δοχείο θα είναι μονής ραφής, κόκκινου χρώματος και θα φέρει κλείστρο με ασφαλιστικό με μεταλλικό μανόμετρο, με λάστιχο εκτόξευσης και βάση για επίτοιχη τοποθέτηση. Θα είναι πιστοποιημένος κατά ΕΝ3 και CE. Το ασφαλιστικό που θα φέρει θα είναι πιστοποιημένο κατά CE. Θα φέρει στο σώμα του: (i) ανάγλυφη σήμανση

13 όπως προβλέπεται στον ΕΝ3 όπου θα περιλαμβάνεται το όνομα ή το σήμα της κατασκευάστριας εταιρείας, ο αριθμός σειράς, το έτος κατασκευής και η πίεση δοκιμής της φιάλης. (ii) Σήμανση σύμφωνα με τον ΕΝ3-7 όπου περιλαμβάνονται οι οδηγίες χρήσης και συντήρησης, ο τύπος, η ποσότητα και η κατασβεστική ικανότητα του περιεχόμενου υλικού και οι κατηγορίες πυρκαγιών για την κατάσβεση των οποίων θεωρείται κατάλληλος. (iii) Πινακίδα ελέγχου του πυροσβεστήρα σύμφωνα με την ΚΥΑ 618/43/05 στην οποία αναγράφονται τα στοιχεία και οι αριθμοί πιστοποίησης της επίσημα αναγνωρισμένης εταιρείας καθώς και του αρμόδιου ατόμου καθώς και την ημερομηνία και τον τόπο της επόμενης διαδικασίας συντήρησης. (iv) Δακτύλιο ελέγχου κατασκευασμένος από συμπαγές υλικό, όχι ελαστικός, ενιαίου κυκλικού σχήματος (δίσκος) ο οποίος θα φέρει στο κέντρο του οπή με σταθερή διάμετρο και η περιφέρειά του θα εφάπτεται στο κέλυφος του πυροσβεστήρα ώστε να μην επιτρέπει το δακτύλιο να μετακινηθεί. Στο δακτύλιο πρέπει να αναγράφεται ανάγλυφα το έτος συντήρησης ή αναγόμωσης ή εργαστηριακού ελέγχου και η επωνυμία της εταιρείας. Γενικότερα τόσο η προμήθεια όσο και η συντήρηση η αναγόμωση και η υδραυλική δοκιμή

14 των πυροσβεστήρων θα γίνει σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ΚΥΑ 618/43/05 (ΦΕΚ 52/Β/2005) και στην υπ αριθμ /671/05 (ΦΕΚ 1218/Β/2005) τροποποίησή της. Η κατασκευή των πυροσβεστήρων θα πρέπει να έχει γίνει και σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ3 και ΕΛΟΤ ΕΝ 615. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι και η παράδοση του αντιγράφου των μητρώων των πυροσβεστήρων σύμφωνα με την ΚΥΑ 618/43/05 (ΦΕΚ52/Β/2005). 2.4 ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καλωδιώσεις Ελάχιστη διατομή 2x1 mm Φωτιστικά ασφαλείας LED Καλωδίωση σύνδεσης flowswitch με BMS Ελάχιστη αυτονομία 90' Ελάχιστη διατομή 2x1mm2 3 ΣΗΜΑΝΣΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 3.1 Τα είδη θα είναι συσκευασμένα αντίστοιχα με τις εμπορικές συσκευασίες έκαστου είδους. Σε αυτήν θα αναγράφονται ευκρινώς ο τύπος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπά απαιτούμενα στοιχεία ποιότητας. 4 ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 4.1 Ως τόπος παράδοσης των υπό προμήθεια υλικών ορίζονται οι εγκαταστάσεις του ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ./ΔΠ 4 Ο /ΑΠΟΘΗΚΕΣ/ΑΠ.Υ.Α. που βρίσκονται στο γ όροφο κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επί της Ακτής Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 και Ε2 Κεντρικός Λιμένας Πειραιάς.

15 Η μεταφορά των υλικών θα πραγματοποιηθεί με έξοδα και ευθύνη του προμηθευτή και θα πραγματοποιηθεί με τον αρμόζοντα τρόπο και μέσα, σύμφωνα και με τις οδηγίες του κατασκευαστή τους, ώστε να αποφεύγονται τυχόν βλάβες ή φθορές αυτών. 4.2 Ως χρόνος παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών δε θα ξεπερνά τους δύο (02) μήνες από την επομένη ημέρα της υπογραφής της σχετικής σύμβασης. 5 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 5.1 Τα υπό προμήθεια είδη θα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας χρονικής διάρκειας τουλάχιστον δύο (02) ετών η οποία θα άρχεται την επομένη της οριστικής παραλαβής τους. 5.2 Τα υλικά τα οποία θα διαπιστωθούν ως ελαττωματικά ή υπέστησαν βλάβες ή φθορές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, αποθήκευσης ή των δοκιμών θα αντικαθίστανται από τον προμηθευτή αδαπάνως με καινούργια.

Προς: Τμήμα Προμηθειών υλικών & Εξοπλισμού Υπηρεσιών. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προμήθεια, συντήρηση αναγόμωση πυροσβεστήρων και ειδών πυροπροστασίας

Προς: Τμήμα Προμηθειών υλικών & Εξοπλισμού Υπηρεσιών. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προμήθεια, συντήρηση αναγόμωση πυροσβεστήρων και ειδών πυροπροστασίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Νίκαια : 24/2/204 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Aρ.Πρωτ.: Τ.Υ.406 ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια διαφόρων ειδών πυροσβεστικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα των ειδών που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια διαφόρων ειδών πυροσβεστικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα των ειδών που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια διαφόρων ειδών πυροσβεστικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα των ειδών που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα καθώς και η αναγόμωση,συντήρηση και η πραγματοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Θεσσαλονίκη 04/07/2017 Α.Π. 4013/2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αρμόδιος υπάλληλος: Βατικιώτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 10/7/2019 Αρ. Πρωτ.: 340/2295/22183 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996648 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ: 22420222044, Φάξ:2242049507 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ: 22420222044, Φάξ:2242049507 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου 1529, 8/8/2016 Προς : Ενδιαφερόμενους για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης -

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρόν περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές :

Στο παρόν περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ : (Α) ΓΙΑ Τ HN ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Υ.ΝΑ.Ν.Π., ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π. (Β) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (24)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (απόφαση Συγκλήτου 7041/ ΑΔΑ: ΩΩ4Β469Β7Γ-Γ9Η)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (απόφαση Συγκλήτου 7041/ ΑΔΑ: ΩΩ4Β469Β7Γ-Γ9Η) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 01/06/2018 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 7354 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο 07/04/2017 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 4832 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. Άρθρο 1- Φορητός πυροσβεστήρας ξηράς κόνεος ΡΑ6 (6Κgr)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. Άρθρο 1- Φορητός πυροσβεστήρας ξηράς κόνεος ΡΑ6 (6Κgr) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δ/ση: Φ. Λίτσα 29 & Αγ. Γεωργίου, 15234, Χαλάνδρι ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια Υλικών Εγκεκριμένων Μελετών Πυροπροστασίας Δήμου Χαλανδρίου» ΠΡΟΫΠ.:

Διαβάστε περισσότερα

16REQ ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ

16REQ ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ Σ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 16REQ004742448 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ2016-07-08 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 2247 Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Ημερομηνία: 11-06-2014 Email: mbaka@teiser.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 2247 Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Ημερομηνία: 11-06-2014 Email: mbaka@teiser.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Διεύθυνση: Τέρμα Μαγνησίας 621 24 Σέρρες : (23210) 49106 Fax: (23210) 46556 Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 2247 Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

III. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Κριτήριο κατακύρωσης της παρούσας προμήθειας ορίζεται η χαμηλότερη τιμή. Α. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

III. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ Κριτήριο κατακύρωσης της παρούσας προμήθειας ορίζεται η χαμηλότερη τιμή. Α. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ Τ HN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΝΑΝΠ & ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΝΑΝΠ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΙας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 18,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π. Ι. ΓΕΝΙΚΑ Στο παρόν περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 15 /5/2018 Αρ. Πρωτ.: 279/1534/15324 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ D.S. SEALS ΓΙΑ Π ΠΛΣ-413

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ D.S. SEALS ΓΙΑ Π ΠΛΣ-413 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ D.S. SEALS ΓΙΑ Π ΠΛΣ-413 Ι. ΓΕΝΙΚΑ Στην παρούσα περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια ανταλλακτικών D.S. SEALS για το ΠΠΛΣ 413.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 5/6/2018 Αρ. Πρωτ.: 339/ 1751/ 17636 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 5.000,00 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3) ΓΕΝΙΚΗ - ΕΙΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 22.995,50 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 28.284,47 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβυσμα φλάντζας EPDM, PN16, DN600, εξωτερικής διαμέτρου 630mm, πάχους 10mm ενισχυμένο εσωτερικά με ανθρακούχο χάλυβα

Παρέμβυσμα φλάντζας EPDM, PN16, DN600, εξωτερικής διαμέτρου 630mm, πάχους 10mm ενισχυμένο εσωτερικά με ανθρακούχο χάλυβα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας ΜΕΛΕΤΗ Προμήθειας υλικών για την επισκευή της διαρροής της φλάντζας σύνδεσης του υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης εκροής Ε.Ε.Λ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ) ΔΗΜΟΥ ΚΩ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ: 2242022044, Φάξ:2242022024 e-mail: deasko@otenet.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κως, 30/08/2017 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: 8ης Μεραρχίας 3-5 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Τ.Κ. 45445 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 17.249,00 πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χ. ΑΡ. ΠΡΩΤ/ΛΟΥ: 30962 ΤΗΛ: 213 2058371 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04.12.2013 FAX: 213 2058614 anastach@sismanoglio.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χ. ΑΡ. ΠΡΩΤ/ΛΟΥ: 30962 ΤΗΛ: 213 2058371 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04.12.2013 FAX: 213 2058614 anastach@sismanoglio. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χ. ΑΡ. ΠΡΩΤ/ΛΟΥ: 30962 ΤΗΛ: 213 2058371 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04.12.2013 FAX: 213 2058614 anastach@sismanoglio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Πληρ.: N. Μαχαιριώτης Ταχ.Δ/νση:Χώρα,Νάξος Ταχ. Κώδικας: 843 00 Τηλέφωνο: 22853 60129

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 23/4/2019 Αρ. Πρωτ.: 254/1444/11945 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996612 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πυροσβεστήρας 1Kg Ξηράς Σκόνης EXCLUSIVE με Μεταλλική Βάση

Πυροσβεστήρας 1Kg Ξηράς Σκόνης EXCLUSIVE με Μεταλλική Βάση Πυροσβεστικός Εξοπλισμός Πυροσβεστήρες Ξηράς Κόνεως Πυροσβεστήρας 1Lt Αφρού τύπου AEROSOL ΚΩΔΙΚΟΣ : MBK07-010ARF-P1A Πυροσβεστήρας 1Lt Αφρού τύπου AEROSOL (μίας χρήσεως) με Μανόμετρο στο Κάτω Μέρος. Συνοδεύεται

Διαβάστε περισσότερα

EΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων

EΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Α.: 02.7135.002 ΑΡ.ΜΕΛ. :18 /2016 A/A ΕΙ ΥΛΙΚΟΥ Ε.Μ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ EΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΔΕΥΑΚ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1 ο χιλιόμετρο Κιλκίς Ξηρόβρυση, 61100 Κιλκίς ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 23410

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προμήθεια Πυροσβεστικών Υλικών - Αναλωσίμων»

ΘΕΜΑ: «Προμήθεια Πυροσβεστικών Υλικών - Αναλωσίμων» ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Πάτρα 05/08/2014 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ. 1095 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Συντάξας: Γεώργιος Κυριακόπουλος Τηλ: 2610 966249 Fax: 2610 966258 E-mail: geo.kyriakopoulos@patras.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 12 η /2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 12 η /2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θες/νίκη 12.5.2015 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ, & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αρ. πρωτ. 1504 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΝΠΔΔ - Ταχ. Δ/νση. Παπαρηγοπούλου 7 Προς : Κάθε ενδιαφερόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρειες και διευκρινίσεις διατίθενται από την Υπηρεσία (υπεύθυνος: κ. Θ. Κουτσούγερας, πολιτικός Μηχανικός τηλ. 6972029990).

Λεπτομέρειες και διευκρινίσεις διατίθενται από την Υπηρεσία (υπεύθυνος: κ. Θ. Κουτσούγερας, πολιτικός Μηχανικός τηλ. 6972029990). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΘ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤ. & ΚΛΑΣ. ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αναρτητέο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιούλιος 2014 ΑΥΤ. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ 2014-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΑΚΟΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο, 06/06/2019 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 7121 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο, 14/06/2019 Διεύθυνση :Οικονομικής Διαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 7629 Τμήμα :Προμηθειών Ταχ. Δ/νση :Παν/πολη Ρεθύμνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :2831077940

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ-ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ Προϋπολογισµού 826,56 ΕΥΡΩ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 2/2013

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ-ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ Προϋπολογισµού 826,56 ΕΥΡΩ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 2/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΙΤΛΟΣ : Προµήθεια Πυροσβεστικώνπυρανιχνευτικών ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 2/2013 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ-ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ Προϋπολογισµού 826,56 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια Πυροσβεστικών κρουνών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια Πυροσβεστικών κρουνών» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Πάτρα: 4/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 277/1430/1900/4.7.2017 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προσφορών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προσφορών Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προσφορών Χανιά, 04.09.2017 Αρ. Πρωτ: 39 Στοιχεία Υπηρεσίας Σχολή/ Διεύθυνση/ Τμήμα: Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών/ Τμήμα Προμηθειών Στοιχεία Υπαλλήλου για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ Α: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΜΗΜΑ Α: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) Μεγ. Λαύρας 15 Μουρνιές Χανίων Χανιά 15/02/2017 Τηλ. 28210 36278 fax 28210 36289 Αρ.Πρωτ. 1000 Συνοπτική Περιγραφή φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ- ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ A.M. : 66 / 2017 ΠΡΟΫΠ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια και τοποθέτηση σκίαστρων»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια και τοποθέτηση σκίαστρων» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 69ΨΨ469Β7Θ-328 Πάτρα: 10/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 316/1494/ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΕΜΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : 400 06 Συκούριο Αρ. Μελ. 1/2017 Πληροφορίες : Σαΐτης Νικόλαος. Τηλ. : 24953 50520 Τελεφαχ : 24950 52130 Ε-mail : deya@dimostempon.gr

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑΣ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΕΠ 01:2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

«Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΕΠ 01:2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΕΠ 01:2016 Περσέως 32, Κάτω Πετράλωνα, 11853 Αθήνα Τηλ 2103479524 Fax 2103475994 www.pyroprostasia.com

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Βόλος: 29/11/2018 Αριθμ. Πρωτ.: 16850/ΔΕ2747

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Βόλος: 29/11/2018 Αριθμ. Πρωτ.: 16850/ΔΕ2747 Σ ε λ ί δ α 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Φ.Μ. : 997708467 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΕΑ (NUTS) EL613 ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (19/17)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (19/17) Θεσσαλονίκη, 01.11.2017 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες : Γ. Τσακιρόπουλος, Ν. Ηλίου Τηλέφωνο : 2310 891-252, 2310 891-233 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (19/17) Το Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Εκπαίδευσης ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΒ/ΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΒ/ΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΒ/ΛΣ ΕΛ. ΑΚΤ. Ι. ΓΕΝΙΚΑ Στην παρούσα περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 25/9/2018 Αρ. Πρωτ.: 661/3128/29775 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση :Αγ.Κήρυκος,Ικαρία Ταχ. Κώδικας: Κάθε ενδιαφερόμενο Τηλέφ : Φαξ: Ε-mail:

ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση :Αγ.Κήρυκος,Ικαρία Ταχ. Κώδικας: Κάθε ενδιαφερόμενο Τηλέφ : Φαξ: Ε-mail: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ικαρία, 08-02-2017 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝOΜΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 556 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Γ. Ν.- K.Y. ΙΚΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛ. : 69 / 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛ. : 69 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ / ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛ. : 69 / 2014 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ (ΦΟΠ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ (ΦΟΠ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞ. ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Αριθμ Μελ. 1 / 2019 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ (ΦΟΠ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο προμήθειας Προϋπολογισμός 1.1. Η παρούσα μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ της ΟΛΘ ΑΕ επί ένα (1) έτος

ΟΡΟΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΝΑΓΟΜΩΣΗΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ της ΟΛΘ ΑΕ επί ένα (1) έτος ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ 58231.004000 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια υλικών άρδευσης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια υλικών άρδευσης» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω07Δ469Β7Θ-Ε0Λ Πάτρα:/5/017 Αρ. Πρωτ.:14/880/117187 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια δοχείων διαστολής για το Συνεδριακό Κέντρο»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια δοχείων διαστολής για το Συνεδριακό Κέντρο» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Πάτρα: 4/07/2017 Αρ. Πρωτ.: 278/1431/1909/4.7.2017 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 13-6-13 Αριθμ. Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 13-6-13 Αριθμ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 13-6-13 Αριθμ. Πρωτ.:15543 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ι. ΓΕΝΙΚΑ Στο παρόν περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την : «Προμήθεια ενός (01) αεροσυμπιεστή 7,5hp + 7.5hp μετά αεροθαλάμου 500lt, για τις ανάγκες της Επισκευαστικής Βάσης

Διαβάστε περισσότερα

Πυλαία, 20 Φεβρουαρίου 2013 ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΗ Πολιτικός Μηχανικός. ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ Τεχν. Μηχ. Μηχανικός ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΥ

Πυλαία, 20 Φεβρουαρίου 2013 ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΗ Πολιτικός Μηχανικός. ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ Τεχν. Μηχ. Μηχανικός ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ Τίτλος Εργασίας : ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ Τµήµα Συγκοινωνιών και Η/Μ Έργων /νση: Φιλίππου 52, Πυλαία, Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΤΥ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελ.: 11 / 2014 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας υλικών άρδευσηςύδρευσης-αποχέτευσης ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Απομάκρυνση φορητών πυροσβεστήρων»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Απομάκρυνση φορητών πυροσβεστήρων» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 6ΦΚΦ469Β7Θ-96Ο Πάτρα: 10/7/2017 Αρ. Πρωτ.: 315/1493/ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 1.100LT& ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΔΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 4/2016 Πλαστικών καπακιών υφιστάμενων πλαστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Αργυρούπολη:1-3-16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ/νση: Οδός 25 η Πλατεία Αγ.Τριάδας ΤΚ: 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Τηλ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 1) ΓΕΝΙΚΑ Τα ορειχάλκινα εξαρτήματα θα χρησιμοποιούνται σε δίκτυα πόσιμου νερού. Τα ορειχάλκινα είδη θα είναι αρίστης κατασκευής από καθαρές πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΜΕΝΑ ΑΛΥΠΑΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ

ΛΙΜΕΝΑ ΑΛΥΠΑΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΩΝ ΠΛΩΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 9/2016 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.199,99 30.6699.002 / 1.200,00 2016 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση. Σελ. 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα,

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πάτρα, 21-6 -2017 Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Λεωφόρου Ιπποκράτους Π.Γ.Ν Πατρών (Ρίο) Ταχ. Κώδικας : 26500

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Πάτρα: 29/3/2019 Αρ. Πρωτ.: 205/1080/9108 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ «Προμήθεια και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) Τεχνική Υπηρεσία Λεωφ. Δημητρίου Βικέλα 52 Χαλάνδρι, Αθήνα Τηλ. 210 6878803, Fax: 210 6878940 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ.Πρωτ.: 8353/ΣΚ/ππ Χαλάνδρι, 31/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΝΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ 16 ΜΑΪΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:45 π.μ

ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΝΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ 16 ΜΑΪΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:45 π.μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 07 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 5513/726383 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπ αριθ. : 30 / 2016 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.

Υπ αριθ. : 30 / 2016 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14. Υπ αριθ. : 30 / 2016 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14. 520,40 ΣΥΝΤΑΞΑΣΣΑ : ΤΖΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ Τ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ Σελίδα 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ Α.Φ.Μ. : 997708467 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΕΑ (NUTS) EL613 ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Kαραμπατζάκη/Αναπαύσεως

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος : Ο ΗΜΑΡΧΟΣ Ι Α Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Τίτλος : Ο ΗΜΑΡΧΟΣ Ι Α Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.Ε.Υ.Α ΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ Ηµεροµηνία: 30-07-2014 Αριθµ. Πρωτ: 130 Τίτλος : Προµήθεια υλικών συντήρησης δικτύων ύδρευσης άρδευσης.ε. Νέσσωνος Ταχ. ιεύθυνση : 400 06 Συκούριο Προϋπ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο προμήθειας Προϋπολογισμός 1.1. Η παρούσα μελέτη αφορά τη δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Μυτλήνη 15 /11/2016 ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 9557 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών: ετήσιας συντήρησης πυροσβεστήρων ξηράς κόνεως και διοξειδίου του άνθρακα (CO 2)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Πάτρα: 08/05/2019 Αρ. Πρωτ.: 275/1585/12801 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996620 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Πληροφορίες : Α. Ευαγγελίδης Τηλέφωνο : 0 909 FAX : 0 6556 Σέρρες, 0--07 Email : prom@teicm.gr Α.Π.: 0 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΠΑΠΑ». ΜΕΛΕΤΗ

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΠΑΠΑ». ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.K. : 412 22 Λάρισα 19-11-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. Οικ. 108820 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΣΥΝΤΑΚΑΣ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Συκιές 1 / 10 /2015 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μ.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Συκιές 1 / 10 /2015 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Συκιές 1 / 10 /2015 ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Αρ.Πρωτ.:2706 Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μ. Λοϊζος» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Μεσοποταμία Καστοριάς T.K. 520 50 Τηλ. Κέντρο: 24670 27493, 24670 61632 Fax: 24670 27494 Γραφείο Καστοριάς: Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Σέρρες, 22/03/2018 Ταχ. Διεύθυνση : Εθνικής Αντιστάσεως 34 Ταχ. Κώδικας : 62122 - Σέρρες Τηλ : 23210-68910 Fax : 23210-68909 E-mail : kediser@gmail.com Α Α: Ω289ΟΛΜΠ-095 Α ΑΜ: 18PROC002843816 Αριθ. Πρωτ:789

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Λάρισα, 14 Μαΐου 2018 Αρ.Πρωτ: 3165 Ταχ. Δ/νση : Μεζούρλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΡΓΟ : ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Προμήθεια υδραυλικών υλικών για αποκατάσταση βλαβών ύδρευσης έτους 2016 ΜΕΘΩΝΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ - α/α Τιμ. 1 2 3 4 5 6 7 8 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΤΑ (07) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΤΑ (07) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΤΑ (07) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Υ.ΝΑ.Ν.Π. Ι. ΓΕΝΙΚΑ Στην παρούσα περιγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια επτά (07) κλιματιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ:«Προμήθεια πυροσβεστικών υλικών (πυροσβεστήρες) για τα δημοτικά κτίρια»

ΘΕΜΑ:«Προμήθεια πυροσβεστικών υλικών (πυροσβεστήρες) για τα δημοτικά κτίρια» ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Πάτρα 28/07/2015 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. 808 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Πληροφορίες: Δ. Φουσέκη Τηλέφωνο: 2613 610249 FAX: 2613 610258 ΘΕΜΑ:«Προμήθεια πυροσβεστικών υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΧΑΡΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: Φ.Π.Α. 24% : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 8.063,45 ΕΥΡΩ 1.935,23 ΕΥΡΩ 9.998,68 ΕΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΕΜΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : 400 06 Συκούριο Αρ. Μελ. 1/2018 Πληροφορίες : Σαΐτης Νικόλαος. Τηλ. : 24953 50520 Τελεφαχ : 24950 52130 Ε-mail : deya@dimostempon.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΛΟΣ 30/05/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΛΟΣ 30/05/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΛΟΣ 30/05/206 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α.Π. 296 ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης) Ο Δήμαρχος Μήλου έχοντας υπόψη:. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΚΤΥΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017» CPV:

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΙΚΤΥΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017» CPV: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (.E.Y.Α.Θ.) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προµήθεια: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ.2410 51 5494 FAX.2410 51 5054

ΤΗΛ.2410 51 5494 FAX.2410 51 5054 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΚΟΥ (FAX) : 2410 515054 ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ (FAX) ΠΡΟΣ: «ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11 Iαν 12

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελέτης: 51/2014 54566/2014 ΕΡΓΟ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ " Δ Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

3.Όλα τα απαραίτητα prospectus, αναλυτικές τεχνικές περιγραφές, οδηγίες συντήρησης, εικόνες, φωτογραφίες, Α.Π.: ΠΑΡ/2018/81.

3.Όλα τα απαραίτητα prospectus, αναλυτικές τεχνικές περιγραφές, οδηγίες συντήρησης, εικόνες, φωτογραφίες, Α.Π.: ΠΑΡ/2018/81. Α.Π.: ΠΑΡ/2018/81 Αθήνα,25/4/2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων οροφής, άμεσου φωτισμού,τεχνολογίας LED & απεγκατάσταση των παλαιών φωτιστικών σωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Πάτρα: 15/05/2017 Αρ. Πρωτ.: 167/990/13172 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Τηλ. 2610-996612

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ : ΦΟΡΕΑΣ : ΕΡΓΟ :

ΝΟΜΟΣ : ΦΟΡΕΑΣ : ΕΡΓΟ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 4 /2016 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Αυτή η τεχνική έκθεση συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της Υ.Α. 11389/93 του ΥΠ.ΕΣ. περί «ΕΚΠΟΤΑ», τις σχετικές περί προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΟΣΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΟΣΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ( ΕΥΑΚ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ: 1 ο χιλιόµετρο Κιλκίς Ξηρόβρυση, 610 Κιλκίς ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 234 29330

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.: ΚΥ-2018/901 Αθήνα, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Α.Π.: ΚΥ-2018/901 Αθήνα, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π.: ΚΥ-2018/901 Αθήνα, 10.09.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την «Προμήθεια φωτιστικών σωμάτων στο κτήριο του ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ επί της οδού Χαρβούρη 1 στην Αθήνα» Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 70/2015

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 70/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210-4592158 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα