ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ"

Transcript

1 ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΆΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΒΡΑΔΙΝΌ SHOW FANTASEA ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΛΠΟ PHANG NGA BAY ΚΑΙ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΌΝΤ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΟΛΟΉΜΕΡΗ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΊΑ ΠΙ ΠΙ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ TRAVEL & TOURS

2 James Bond Island ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ Έναρξη: 07:00 Διάρκεια: 7 ώρες Ο κόλπος Khao Phing Kan που βρίσκεται μεταξύ του Πουκέτ και του Κράβι αποτελεί προστατευόμενο τμήμα της χώρας από το 1981 λόγω των σπηλαίων και των αρχαιολογικών χώρων που χρησιμοποιούνται. Στον κόλπο υπάρχουν συνολικά 42 νησάκια που εντυπωσιάζουν με τα σχήματά τους. Η ασυνήθιστη αυτή ομορφιά του κόλπου έγινε ευρύτερα γνωστή όταν επιλέχθηκε το 1974 για τα γυρίσματα της ταινίας του James Bond «Ο άνθρωπος με το χρυσό πυροβόλο» και το 1997 για τα γυρίσματα «Tomorrow Never Dies». Το νησί αυτό είναι ένας από τους διασημότερους προορισμούς της Ταϊλάνδης όχι μόνο για την ταινία αλλά λόγω και των εκπληκτικών τοπίων φυσικής ομορφιάς που έχει. Σπηλιές, παραλίες και συνθέσεις από βράχια δημιουργούν ένα μοναδικό κράμα φυσικής ομορφιάς και αντιθέσεων με τον μονόλιθο Ko Tapu να είναι πλέον το σύμβολο του νησιού.απολαύστε τη διαδρομή μέχρι το νησί του James Bond με το ταχύπλοο σκάφος. Με την άφιξη μας στο νησί Talu θα ανέβουμε στα κανό μας και με τις ενδείξεις του έμπειρου οδηγού μας θα περάσουμε από τις σπηλιές και τους ασύμμετρους βράχους. Θα κάνουμε κωπηλασία και θα έχουμε την ευκαιρία εφοδιασμένοι με κράνη και φακούς εξερευνήσουμε τις σπηλιές με τα φανταστικά ονόματα όπως είναι για παράδειγμα η σπηλιά του παγωτού. Θαυμάστε από κοντά τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες που δημιουργήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου και κάποιους από αυτούς να ξεπερνούν τα 50 μέτρα ύψος. Στη συνέχεια θα κολυμπήσουμε σε διάφορους κόλπους με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και τέλος θα απολαύουμε ένα μοναδικό παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο γεύμα στο Panyi.

3 Phi Phi Islands By Speedboat ΝΗΣΙΑ ΠΙ ΠΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Έναρξη: 09:00 Διάρκεια: 5 ώρες Ανακαλύψτε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά αυτών των νησιών σε μια μοναδική περιήγηση με πλοιάριο. Καλυμμένα με ένα καταγάλανο πέπλο θάλασσας και το απέραντο πράσινο, τα νησιά Πίπι είναι πλέον ένας από τους πιο μαγευτικούς τουριστικούς προορισμούς. Θα περάσουμε γύρω από τα νησιά με το πλοιάριο ενώ και ταυτόχρονα παρατηρώντας τα νησιά μπορεί και να τα αναγνωρίσετε αφού και εδώ έχουν γυριστεί μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών όπως είναι για παράδειγμα η ταινία The Beach με πρωταγωνιστή τον Λεονάρτο Ντι Κάπριο. Θα περάσουμε από την Παραλία Samah, monkey και Pileh cove καθώς και από την εντυπωσιακή σπηλιά των Βίκινγκς. Προτού συνεχίσει η περιήγηση μας θα σταματήσουμε για γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο και θα συνεχίσουμε την πορεία μας αργότερα κάνοντας διάφορες στάσεις για καταδύσεις. Παρατηρώντας τον βυθό θα ξεπροβάλει μπρος τα μάτια σας ένα πολύχρωμο θέαμα από ύφαλους και τροπικά ψάρια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι δύτες από ολόκληρο τον κόσμο επισκέπτονται τα νησιά Πιπι για τα ρηχά νερά τους αλλά και τις υπέροχες καταδύσεις τους. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Πουκέτ θαυμάζοντας τα υπέροχα απογευματινά χρώματα της θάλασσας κατά τη δύση του ήλιου.

4 Phuket Half Day Tour ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Έναρξη: 08:30 Διάρκεια: 5 ώρες Μια εκδρομή διάρκειας 5 ωρών που θα δώσει στον καθένα από εσάς μια σφαιρική εικόνα για το Πουκέτ σε ότι αφορά την κουλτούρα αλλά και τις αγροτικές συνήθειες των κατοίκων. Θα περάσουμε μέσα από την πόλη με μέσο μεταφοράς προκειμένου να θαυμάσουμε τα ιστορικά κτίρια της πόλης σε ένα μοναδικό Sino- Πορτογαλικό στυλ κτισμένα από το τέλος του 19ου αιώνα.. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε το ενυδρείο που είναι γεμάτο με τη Θαλάσσια ζωή του Αντάμαν και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον ναό Wat Chalong, που χαρακτηρίζεται ως ο ομορφότερος ναός του νησιού. Στη συνέχεια θα ανέβουμε στην κορυφή του βουνού Promthep Cape προκειμένου να θαυμάσουμε τη θέα και τον κόλπο της παραλίας Nay Ham.

5 Chalong Tour ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ Έναρξη: 09:00 ή 14:00 Διάρκεια: 3 ώρες Παραλαβή από το ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο Σιάμ, Σαφάρι στην κατασκήνωση των ελεφάντων. Πρόκειται για την καλύτερη πιστοποιημένη κατασκήνωση ελεφάντων Πουκέτ και την Νότιο Ταϊλάνδη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους μικρούς ελέφαντες και να τους ταΐσουμε με τα αγαπημένα τους φρούτα. Στη συνέχεια θα ανέβουμε στους ελέφαντες προκειμένου να θαυμάσουμε τη θέα από ψηλά και να περιηγηθούμε στον κόλπο του Chalong και να θαυμάσουμε τη θέα των νησιών Πι πι. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε μια ντόπια καλλιέργεια ρυζιού για να δούμε τον τρόπο που καλλιεργείται με τα άροτρα και να μάθουμε τον παραδοσιακό τρόπο συλλογής του ρυζιού. Θα ανέβουμε στις ξύλινες άμαξες που σέρνονται από τα Μπάφαλο και στη συνέχεια θα δοκιμάσουμε το τοπικό τσάι και καφέ. Θα γνωρίσουμε επίσης τον τρόπο κατασκευής του κάρυ και την διαδικασία παραγωγής γάλακτος και ελαίων, από καρύδες. Η περιήγηση μας τελειώνει με ένα υπέροχο γεύμα μπουφέ στην κατασκήνωση, με επιλογή εκλεκτών Ταϊλανδέζικων φαγητών. Μετά την υπέροχη μέρα και την απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.

6 Half Day Phuket History Tour ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: 4 ώρες Πάρτε μια γεύση από την πόλη του Πουκέτ, σε αυτή την ιστορική περιήγηση όπου πρόκειται να θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική με τα πορτογαλικά κτίρια που χτίστηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα. Πρόκειται να μεταφερθούμε πίσω στο χρόνο όταν Πουκέτ όταν η πόλη κατείχε μια σημαντική θέση εμπορικών συναλλαγών, θα δούμε τους βαρόνες του κασσίτερου, καθώς και τις φυτείες καουτσούκ που άλλαξαν για πάντα το τοπίο του νησιού. Θαυμάστε τον υποθαλάσσιο κόσμο της θαλάσσιας ζωής στο ενυδρείο Andaman πριν συνεχίσετε για το πιο σεβαστό ιερό στο νησί το Wat Chalong για να δούμε τους 36, ανακλινόμενους Βούδες σε διαλογισμό καθώς αποκτάτε μια ματιά στην τοπική ζωή. Τέλος, η ξενάγηση θα σας οδηγήσει σε μια υπέροχη θέα στη θάλασσα και στα παράκτια νησιά, με τον κόλπο Nay Χαμ Beach να ξεχωρίζει σε σχήμα μισοφέγγαρου. Ευδαιμονία!

7 TR AV EL & TO UR S Elephant Trekking and Riding Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: Μισή Μέρα PL UT ON ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ & ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ PLUTON TRAVEL & TOURS T: Εξερευνήστε το Πουκέτ από την πιο θεαματική θέση κάνοντας βόλτα πάνω από το βουνό και μέσα από το δάσος στο πίσω μέρος του Ασιάτικου ελέφαντα. Ανακαλύψτε γιατί στην Ταϊλάνδη ο ελέφαντας είναι τόσο σεβαστό και θεωρείται τόσο ένα εθνικό σύμβολο όσο και το ζώο των Βασιλέων, μέσα από το μαγευτικό τοπίο λαμβάνοντας πανοραμική θέα του νησιού. Απολαύστε τη βόλτα σας και μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα και τις προσπάθειες του προγράμματος της διατήρησης του Siam Safari για να τους προστατεύσει. Κάντε την απότομη ανάβαση μέχρι τα Chalong Highlands στο στρατόπεδο του ελέφαντα, θαυμάζοντας τη θέα καθώς θα ανεβαίνετε αυτό το παραδεισένιο νησί. Κατά την άφιξή σας θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα διατήρησης ελέφαντα Siam Safari και μάθετε τα πάντα για τις μεθόδους κατάρτισής τους. Ο τοπικός οδηγός στη συνέχεια θα αρχίσει το ταξίδι του ελέφαντα και θα σας οδηγήσει σε μια γραφική περιήγηση στην περιοχή. Δεν μπορείτε παρά να εντυπωσιαστείτε από την ομορφιά της και το περιβάλλον σας και τα πλάσματα που σας οδηγούν και αν είστε τυχεροί μπορεί να πιάσετε τα απίστευτα χαριτωμένα ελεφαντάκια που αρχίζουν την εκπαίδευσή τους και να παίζουν. Να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή σε αυτή την ειδική διαδρομή και υπάρχουν πολλές εξαίρετες ευκαιρίες για φωτογραφία με αυτά τα φιλικά πλάσματα.

8 Evening Fantasea Show ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Έναρξη: 17:30 Διάρκεια: 6 ώρες Σε αυτό το πολιτιστικό θεματικό πάρκο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να απολαύσετε τη Φαντασία του Βασιλείου μια βραβευμένη παράσταση με στυλ Λας Βέγκας που είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Θα μάθετε τα πάντα για τον πολιτισμό της Ταϊλάνδης με τις μαγικές ψευδαισθήσεις, 4D ειδικά εφέ, εναέρια μπαλέτο, ακροβατικά, ένα cast των εκατοντάδων, 30 ελέφαντες, πυροτεχνήματα και τα ακροβατικά σε μια μοναδική και αξέχαστη συναυλία. Εάν επιλέξετε την επιλογή με το δείπνο, τότε μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο μπουφέ με μια επιλογή από ταϊλανδέζικα πιάτα και διεθνή κουζίνα στο εστιατόριο του Golden Kinaree, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το απίστευτο show που αναβιώνει τους θρύλους και γιορτάζει τις παραδόσεις και τις αξίες του λαού της Ταϊλάνδης. Το Phuket Fantasia είναι ένα ταξίδι μέσα από την εξωτική ιστορία της Ταϊλάνδης, οι περιφέρειες, η λαογραφία, την πανίδα, τα τρόφιμα, την αρχιτεκτονική. Θα υπάρξει επίσης αρκετός χρόνος για να εξερευνήσετε τα πολλά καταστήματα και υπαίθριους πάγκους σε αυτό το συναρπαστικό θέλγητρο.

9 Phang Gna Bay and James Bond Island ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ Έναρξη: 09:00 Διάρκεια: 9 ώρες Η διαδρομή θα σας μεταφέρει στο όμορφο κόλπο Phang Nga» και σε άλλα υπέροχα τοπία. Εδώ θα δείτε φυτείες καουτσούκ και τοπικής ζωής και θα επισκεφτείτε τον βουδιστικό ναό με τους πιθήκους που βρίσκεται κρυμμένο μέσα σε ένα σπήλαιο. Θα απολαύσουμε την βαρκάδα μας με την παραδοσιακή βάρκα με την μεγάλη ουρά ανάμεσα από τους βάλτους προκειμένου να ανακαλύψουμε την άγρια φυσική ομορφιά και ζωή του τόπου και στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Τζέημς Μποντ όπως ακριβώς έκανε στο Khao Ping Kan Τέλος θα απολαύσουμε το μεσημεριανό γεύμα μας με θαλασσινά στο χωριό στο νησί Panyi.

10 Phuket City Tour ΠΟΛΗΣ Έναρξη: 09:30 ή 13:30 Διάρκεια: 4 ώρες Μια εμπειρία στην οποία θα εμπλουτίσουμε τις αναμνήσεις μας από το ταξίδι μας στην Ταϊλάνδη γνωρίζοντας το γοητευτικό διαμάντι της θάλασσας του Αντάμαν το Πουκέτ. Μια περιήγηση στην οποία θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε την φυσική ομορφιά του νησιού καθώς θα περνάμε με το λεωφορείο μας ανάμεσα από πανέμορφα σκηνικά τοπία και παραλίες κατά μήκος του Πουκέτ. Θα γνωρίσουμε την πόλη και θα δούμε την πορτογαλική της αρχιτεκτονική ενώ θα περπατήσουμε στην τοπική αγορά. Θα επισκεφτούμε τους ναούς Wat Chalong, Big Buddha και θα επισκεφτούμε το εργοστάσιο με τους ξηρούς καρπούς cashew. Η περιήγηση μας θα τελειώσει με μια επίσκεψη στο διασημότερο σημείο ηλιοβασιλέματος στο Pomthep Cape

11 Elephant Trekking ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ Έναρξη: 09:30 ή 13:30 Διάρκεια: 4 ώρες Μια εκδρομή μέχρι την κατασκήνωση των ελεφάντων στην οροσειρά του Chalong. Θα ανέβουμε στους ελέφαντες και θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα του Πουκέτ. Θα γνωρίσουμε τους μικρούς ελέφαντες και θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύονται. Η καλύτερη εμπειρία με ελέφαντες στην περιοχή του Πουκέτ. Στη Συνέχεια θα μεταφερθούμε στην πόλη και από εκεί στο ξενοδοχείο μας.

ΠΟΥΚΕΤ Τ Α Ϊ Λ Α Ν Δ Η - Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ

ΠΟΥΚΕΤ Τ Α Ϊ Λ Α Ν Δ Η - Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ ΠΟΥΚΕΤ Τ Α Ϊ Λ Α Ν Δ Η - Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ Νησί του Τζέημς Μπόντ Νησιά Πι Πι Πουκέτ Περιήγηση με Ελέφαντες Πεζοπορία και καβάλα σε ελέφαντες Περιήγηση του Νησιού Βραδινό SHOW FANTASEA

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ

ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η Β Α Σ Ι Λ Ι Σ Σ Α Τ Η Σ Α Σ Ι Α Σ Ναοί της Μπανγκόκ Μεγάλο Παλάτι Εθνικό Πάρκο Μπανγκόκ Πλωτή Αγορά Dream World Art in Paradise Νησί του Τζέημς Μπόντ Νησιά Πι Πι Πουκέτ Περιήγηση με Ελέφαντες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΆΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΒΡΑΔΙΝΌ SHOW FANTASEA ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΛΠΟ PHANG

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ & ΝΑΚΑ ΜΕ SPEEDBOAT ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ & BAM- BOO ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ WHITE WA- TER ΡΑΦΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΚΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣΑΖ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ 4 ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΙ ΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα

Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα Πουκέτ-Μπανγκόκ 11 ημέρες από 660!!! Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων Ενδεικτικό Αναλυτικό πρόγραμμα 1η -2η μέρα: Αθήνα Πουκέτ Αναχώρηση απο το αεροδρόμιο και πτήση για Πουκέτ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πουκέτ (5) Γενικά Tο Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ταϊλάνδης με υπέροχες

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες Αναχώρηση: 05 Απρίλιου 2018 από την Θεσσαλονίκη Επιστροφή: 14 Απριλίου 2018 στην Θεσσαλονίκη Αεροπορική εταιρεία: Qatar Airways

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΝΗΣΙ NUSA PENIDA ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ & ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΑΛΙ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ SUMATRAN ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ DEVDAN TRAVEL & TOURS 24821777

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ Ναοί της Μπανγκόκ Μεγάλο Παλάτι Εθνικό Πάρκο Μπανγκόκ Πλωτή Αγορά Dream World Art in Paradise Ολοήμερη Περιήγηση στην Πλωτή Αγορά και το Ποταμό SAMPRAN

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 12/04-19/04

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 12/04-19/04 ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 12/04-19/04 ORIENTAL BALI DOLPHIN LODGE SERAGAN BEST OF UBUD HALF DAY ELEPHANT SAFARI RIDE EVENING DEVDAN SHOW VOLCANO TREKKING ONE DAY LEMBOGAN REEF CRUISE WHITE

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ DREAMWORLD ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΜΠΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΚΕΤ & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΚΕΤ & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΚΕΤ & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 12 ημέρες Αρχική ΤΕΛΙΚΗ Τιμή από 1.590 ανά άτομο Ακαταμάχητος συνδυασμός φυσικής ομορφιάς, θεματικών πάρκων, εντυπωσιακών ναών, φιλικού κόσμου και κοσμοπολίτικης

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση 13 ημέρες ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το πιο συναρπαστικό νησί της Ινδονησίας βρίσκεται λίγο κάτω από τον παράλληλο του Ισημερινού, έχοντας τροπικό κλίμα και βλάστηση, συνδυάζει μαγευτική ποικιλόμορφη

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ & ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ - ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΪ ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ SAFARI WORLD SIAM NIRAMID SHOW ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CALYPSO ΔΕΙΠΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, 25 Απριλίου ημέρες με ΤΕΛΙΚΗ τιμή με Qatar Airways

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, 25 Απριλίου ημέρες με ΤΕΛΙΚΗ τιμή με Qatar Airways Κράμπι & Μπανγκόκ Ένας κλασσικός ταξιδιωτικός συνδυασμός για να γνωρίσετε την πολιτιστικά πλούσια Μπανγκόκ και το μαγευτικό αρχιπέλαγος του Κράμπι! Τέλειος συνδυασμός για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ

ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Η ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισµού στην περιοχή του ήµου Αµυνταίου αποτελεί βασική προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ

Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ Βόρεια Ταϊλάνδη & Μπανγκόκ Ημ. αναχωρήσεων: 04/11, 18/11, 09/12, 31/12, 15/01, 27/01, 10/02, 24,02, 10/03, 24/03 Διάρκεια: 11 ή 12 ημέρες / 9 νύχτες Ενδεικτικό αναλυτικό πρόγραμμα: 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ 13 ΜΗΛΟΣ Σελ 1619 4ΗΜ ΑΝΝΑ ΖISIMOS 265 199 279 199 339 199 ΜΙΜΟΖΑ 275 135 315 359 CHRONIS ROOMS 285 329 379 MELTEMI 289 339 379 289 199 339 199 385 199 295 345 389 LIOGERMA 305 359 415 ΑPOLLON ΠΟΛΛΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ

EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΩΤΑ 2018-19 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018-2019 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΧ. 21,22,23,24/12/18 ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ALOFT CITY CENTER DEIRA New Hotel 4* SUP. 695 790 685 210 CARLTON HOTEL 5*

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 18 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν Αναχώρηση : 09.08 13 ημέρες Κουάλα Λουμπούρ Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι γεμάτη αντιθέσεις, που μπλέκονται με αριστουργηματικό τρόπο και τελικά δημιουργούν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν επισκεφθείτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ PEARL HARBOUR ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ TRAVEL & TOURS 24821777 WET N WILD WITH TRANSPORT - DELUXE

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές,

Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές, Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχωρήσεις: 30.07, 13.08, 20.08 10 ημέρες 1 Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesco ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 8 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 880 ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ιστορική Ταϊλάνδη -Στο Φως της Unesc 1η μέρα: Αθήνα - Πτήση Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για τη Tαυλάνδη, ένα από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΡΑΣ ΑΛ ΧΕΙΜΑ ΦΟΥΤΖΕΙΡΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πούκετ & Μπανγκόκ. Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΦΥΣΗ, ΑΓΟΡΕΣ, ΝΑΟΥΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ

Πούκετ & Μπανγκόκ. Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΦΥΣΗ, ΑΓΟΡΕΣ, ΝΑΟΥΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Πούκετ & Μπανγκόκ Ένας κλασσικός ταξιδιωτικός συνδυασμός για να γνωρίσετε την πολιτιστικά πλούσια Μπανγκόκ και το μαγευτικό αρχιπέλαγος του Πούκετ! Τέλειος συνδυασμός για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός!

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες γεμάτες αυθεντικές εικόνες Τήνου! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι Τήνου Για την περιοχή/πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες αυθεντικό Τηνιακό τοπίο, γαστρονομία, ιστορία και πολύ ξεκούραση. Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχώρηση: 05.04.18 10 Ημέρες Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές,

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ

1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ 1 ο Λύκειο Κορίνθου Τριήμερη Περιβαλλοντική Επίσκεψη ΒΟΛΟΣ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ Πρώτη ημέρα Αναχώρηση από Κόρινθο και άφιξη στο Βόλο με δύο ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Εκεί καταλύσαμε στο ξενοδοχείο «Νεφέλη»,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ. Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ. 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ Ανόι, Χα Λονγκ, Χουέ, Ντανάνγκ, Σαϊγκόν, Δέλτα του Μεκόνγκ 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1.145 ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων!!! ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 07:00 Αναχώρηση οδικός από τα γραφεία του συλλόγου για Γραβιά 09:30 Ξενάγηση στο Χάνι της Γραβιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή.

Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή. Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή. Δεν είναι εύκολο να ταξιδεύει κανείς με τα παιδιά του και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες

Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πανόραμα Βιετνάμ, Ατομικά Ταξίδια, 10 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Ανόι (2), Χα Λονγκ (1), Χόι Αν (2), Σαϊγκόν (Χο Τσι Μίνχ) (2) Γενικά Το Βιετνάμ είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Άγιος Πέτρος της χαλάρωσης και της δημιουργίας

Ο Άγιος Πέτρος της χαλάρωσης και της δημιουργίας Ο Άγιος Πέτρος της χαλάρωσης και της δημιουργίας Ημέρες Ταξιδιού 4 Η πιο ξέγνοιαστες διακοπές! Ένα μέρος που αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Θάλασσα, ηρεμία και αυθεντική Τηνιακή αίσθηση... τέλεια συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18

Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18 Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η περιήγηση στο «νησί της φωτιάς και του πάγου», όπως είναι γνωστή η Ισλανδία, είναι μια πρωτόγνωρη

Διαβάστε περισσότερα

Το νησί για όλες τις ηλικίες!

Το νησί για όλες τις ηλικίες! Το νησί για όλες τις ηλικίες! Πάρος: Το νησί για όλες τις ηλικίες! Χαρείτε τις οικογενειακές διακοπές σας στη Πάρο, το νησί με το μεσογειακό κλίμα, τους ζεστούς χειμώνες, τα δροσερά καλοκαίρια και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ & ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ Λίμνη Μανυάρα, Σερεγκέτι, Κρατήρας ΝγκόροΝγκόρο Πάρκο Ταρανγκίρε, Ζανζιβάρη 9 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 2 870 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Καθημερινές αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα