Nokia J (BH-806) Τεύχος 2.0

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Nokia J (BH-806) Τεύχος 2.0"

Transcript

1 Nokia J (BH-806) Τεύχος 2.0

2 2 Εισαγωγή Σχετικά µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού Με τα ακουστικά µε µικρόφωνο Nokia J, µπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς να χρησιµοποιείτε τα χέρια σας, ακόµα και στην περίπτωση που χρησιµοποιείτε δύο κινητές συσκευές ταυτόχρονα. Σηµείωση: Η επιφάνεια αυτού του προϊόντος δεν περιέχει νικέλιο στα επιµεταλλωµένα µέρη της. Η επιφάνεια αυτής της συσκευής περιέχει ανοξείδωτο ατσάλι. Προειδοποίηση: Αυτό το προϊόν ενδέχεται να περιλαµβάνει µικρά εξαρτήµατα. Κρατήστε τα µακριά από µικρά παιδιά. Ορισµένα µέρη του προϊόντος είναι µαγνητικά. Το προϊόν ενδέχεται να ασκήσει έλξη σε µεταλλικά αντικείµενα. Μην τοποθετείτε πιστωτικές κάρτες ή άλλα µαγνητικά µέσα αποθήκευσης κοντά στο προϊόν, καθώς οι πληροφορίες που είναι αποθηκευµένες σε αυτά ενδέχεται να διαγραφούν. ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης, πριν χρησιµοποιήσετε το προϊόν. ιαβάστε επίσης τις οδηγίες χρήσης για τη συσκευή που συνδέετε στο προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες, µεταβείτε στη διεύθυνση Σχετικά µε τη συνδεσιµότητα Bluetooth Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε το Bluetooth για να δηµιουργήσετε ασύρµατη σύνδεση µε άλλες συµβατές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα. Οι συσκευές δεν είναι απαραίτητο να έχουν απευθείας οπτική επαφή η µία µε την άλλη, αλλά η µεταξύ τους απόσταση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 µέτρα (33 πόδια). Η σύνδεση µπορεί να επηρεαστεί από διάφορα εµπόδια, όπως τοίχους ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

3 3 Αυτή η συσκευή είναι συµβατή µε την προδιαγραφή Bluetooth EDR και υποστηρίζει τα ακόλουθα προφίλ: Headset Profile 1.1 και Hands-Free Profile 1.5. Συµβουλευτείτε τους κατασκευαστές άλλων συσκευών για να διαπιστώσετε αν είναι συµβατές µε τη συγκεκριµένη συσκευή. Ξεκινώντας Πλήκτρα και µέρη 1 Ενδεικτική λυχνία 2 Πλήκτρο πολλαπλών λειτουργιών 3 Ακουστικό 4 Μικρόφωνο

4 4 5 Κλιπ µεταφοράς 6 Υποδοχή φορτιστή Έναρξη χρήσης του σετ µικροφώνου-ακουστικού Την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, φωνητικά µηνύµατα θα σας βοηθήσουν να ρυθµίσετε το σετ. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού διατίθεται µε επενδύσεις για το αυτί σε διάφορα µεγέθη. Επιλέξτε την επένδυση που ταιριάζει καλύτερα και είναι πιο άνετη για το αυτί σας. Για να αλλάξετε την επένδυση, τραβήξτε την υπάρχουσα επένδυση από το ακουστικό και προσαρµόστε τη νέα επένδυση στη θέση της. 1 Για να ενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, αφαιρέστε το από το κλιπ µεταφοράς. Εάν το σετ µικροφώνου-ακουστικού δεν ενεργοποιείται, φορτίστε την µπαταρία. 2 Πιέστε απαλά το ακουστικό µέσα στο αυτί σας. 3 Για να επιλέξετε τη γλώσσα, ακολουθήστε τα φωνητικά µηνύµατα. Μπορείτε να επιλέξετε την Αγγλική ή την Κινεζική γλώσσα. Ενεργοποιείται η λειτουργία ορισµού αξιοπιστίας. 4 Για ορίσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού ως αξιόπιστο για µια συµβατή συσκευή, ακολουθήστε τα φωνητικά µηνύµατα. Φόρτιση της µπαταρίας Προειδοποίηση: Χρησιµοποιείτε µόνο φορτιστές που έχουν εγκριθεί από τη Nokia για χρήση µε αυτό το συγκεκριµένο µοντέλο. Η χρήση εξαρτηµάτων οποιουδήποτε άλλου τύπου ενδέχεται να καταστήσει άκυρη κάθε έγκριση ή εγγύηση και ενδέχεται να αποβεί επικίνδυνη. Η χρήση µη εγκεκριµένων φορτιστών ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο πυρκαγιάς, έκρηξης ή άλλου είδους κίνδυνο. 1 Συνδέστε το φορτιστή σε µια πρίζα.

5 5 2 Τοποθετήστε το σετ µικροφώνου-ακουστικού στο κλιπ µεταφοράς. 3 Συνδέστε το καλώδιο του φορτιστή µε την υποδοχή φορτιστή του κλιπ. Όταν φορτιστεί πλήρως η µπαταρία, η κόκκινη ενδεικτική λυχνία γίνεται πράσινη. 4 Αποσυνδέστε το φορτιστή από το κλιπ µεταφοράς και, κατόπιν, από την πρίζα. Όταν αποσυνδέετε ένα φορτιστή, κρατήστε και τραβήξτε το φις του καλωδίου και όχι το ίδιο το καλώδιο. Μια πλήρως φορτισµένη µπαταρία διαθέτει αρκετή ισχύ για χρόνο οµιλίας έως 5 ώρες και χρόνο αναµονής έως 100 ώρες. Όταν έχετε τοποθετηµένο το σετ µικροφώνουακουστικού στο κλιπ µεταφοράς, ο χρόνος αναµονής φτάνει µέχρι και 3 µήνες. Όταν το επίπεδο φόρτισης της µπαταρίας είναι χαµηλό, η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει µε κόκκινο χρώµα και ακούγεται ένα φωνητικό µήνυµα κάθε 5 λεπτά. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τα φωνητικά µηνύµατα, το σετ µικροφώνου-ακουστικού εκπέµπει ένα σύντοµο ήχο κάθε 5 λεπτά. Έλεγχος του επιπέδου φόρτισης της µπαταρίας Βεβαιωθείτε ότι το σετ µικροφώνου-ακουστικού είναι ενεργοποιηµένο και, κατόπιν, αγγίξτε παρατεταµένα το πλήκτρο για 2 δευτερόλεπτα. Ένα φωνητικό µήνυµα σας ενηµερώνει για το επίπεδο φόρτισης της µπαταρίας. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του σετ µικροφώνου-ακουστικού Ενεργοποίηση Αφαιρέστε το σετ µικροφώνου-ακουστικού από το κλιπ µεταφοράς. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού εκπέµπει ένα σύντοµο ήχο και η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει µία φορά µε πράσινο χρώµα. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού συνδέεται µε τη συσκευή µε την οποία ήταν συνδεδεµένο την τελευταία φορά. Εάν δεν έχετε ορίσει ποτέ το σετ µικροφώνουακουστικού ως αξιόπιστο για µια συσκευή, ή εάν έχετε ακυρώσει τους ορισµούς αξιοπιστίας συσκευών, ενεργοποιείται η λειτουργία ορισµού αξιοπιστίας. Απενεργοποίηση Τοποθετήστε το σετ µικροφώνου-ακουστικού στο κλιπ µεταφοράς. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού εκπέµπει ένα σύντοµο ήχο και η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει µία φορά µε κόκκινο χρώµα. Όλες οι ενεργές κλήσεις τερµατίζονται. Εάν το σετ µικροφώνου-ακουστικού δεν συνδεθεί µε µια συσκευή εντός 30 λεπτών, απενεργοποιείται.

6 6 Συµβουλή: εν έχετε µαζί σας το κλιπ µεταφοράς; Για να απενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 4 δευτερόλεπτα. Για να ενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, πατήστε. Ορισµός αξιοπιστίας και σύνδεση του σετ µικροφώνου-ακουστικού µε την κινητή συσκευή σας Για να µπορείτε να χρησιµοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, πρέπει να το ορίσετε ως αξιόπιστο και να το συνδέσετε µε µια συµβατή συσκευή. 1 Για να απενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 4 δευτερόλεπτα. 2 Ενεργοποιήστε τη συσκευή που θέλετε να ορίσετε ως αξιόπιστη. 3 Εάν δεν έχετε ορίσει ποτέ το σετ µικροφώνου-ακουστικού ως αξιόπιστο για µια συσκευή, ή εάν έχετε ακυρώσει τους ορισµούς αξιοπιστίας συσκευών, ενεργοποιήστε το σετ µικροφώνου-ακουστικού. Εάν έχετε ήδη ορίσει το σετ µικροφώνου-ακουστικού ως αξιόπιστο για µια άλλη συσκευή, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 5 δευτερόλεπτα. Ενεργοποιείται η λειτουργία ορισµού αξιοπιστίας και η ενδεικτική λυχνία αρχίζει να αναβοσβήνει γρήγορα µε µπλε χρώµα. Ακολουθήστε τα φωνητικά µηνύµατα. 4 Μέσα σε 3 λεπτά, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Bluetooth στη συσκευή και ρυθµίστε τη σε κατάσταση αναζήτησης συσκευών Bluetooth. Για λεπτοµέρειες, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης της συσκευής. 5 Επιλέξτε το σετ µικροφώνου-ακουστικού στη λίστα µε τις συσκευές που εντοπίστηκαν. 6 Εάν χρειάζεται, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Μπορείτε να ορίσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού ως αξιόπιστο για έως και 8 συµβατές συσκευές, αλλά µπορείτε να το συνδέετε το πολύ µε 2 µόνο συσκευές ταυτόχρονα. Σε ορισµένες κινητές συσκευές, ενδέχεται να χρειαστεί να πραγµατοποιήσετε τη σύνδεση ξεχωριστά µετά τη διαδικασία ορισµού αξιοπιστίας. Τοποθέτηση του σετ µικροφώνου-ακουστικού στο αυτί Πιέστε απαλά το ακουστικό µέσα στο αυτί σας. Όταν δεν χρησιµοποιείτε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, αποθηκεύστε το στο κλιπ µεταφοράς. Συµβουλή: Έχετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού πάντα κοντά σας, έτοιµο για χρήση στερεώστε το µε το κλιπ στην τσέπη σας, όπως π.χ. ένα στιλό.

7 7 Πραγµατοποίηση κλήσεων Πραγµατοποίηση και λήψη κλήσεων Για να πραγµατοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, θα πρέπει να το συνδέσετε µε την κινητή σας συσκευή. Πραγµατοποίηση κλήσης Πραγµατοποιήστε µια κλήση µε το συνήθη τρόπο. Απάντηση κλήσης Αφαιρέστε το σετ µικροφώνου-ακουστικού από το κλιπ µεταφοράς. Συµβουλή: Εάν το σετ δεν βρίσκεται στο κλιπ µεταφοράς, αγγίξτε. Τερµατισµός κλήσης Τοποθετήστε το σετ µικροφώνου-ακουστικού στο κλιπ µεταφοράς. Συµβουλή: Για να τερµατίσετε µια κλήση, µπορείτε επίσης να αγγίξετε το πλήκτρο δύο φορές. Απόρριψη κλήσης Αγγίξτε δύο φορές. Εναλλαγή κλήσης µεταξύ σετ µικροφώνου-ακουστικού και κινητής συσκευής Αγγίξτε παρατεταµένα για 2 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να κάνετε επανάκληση του τελευταίου αριθµού που καλέσατε ή να χρησιµοποιήσετε τη φωνητική κλήση, εφόσον η κινητή συσκευή σας υποστηρίζει αυτές τις δυνατότητες σε συνεργασία µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού. Επανάκληση του τελευταίου κληθέντα αριθµού Όταν δεν έχετε κλήση σε εξέλιξη, πατήστε. Χρήση φωνητικής κλήσης Όταν δεν έχετε κλήση σε εξέλιξη, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 2 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις υποδείξεις που παρέχονται στις οδηγίες χρήσης της κινητής συσκευής σας.

8 8 Αλλαγή της έντασης ήχου Ρυθµίστε την ένταση του ήχου της συνδεδεµένης κινητής συσκευής στο επίπεδο που θέλετε. Το επιλεγµένο επίπεδο έντασης αποθηκεύεται ως ελάχιστο επίπεδο έντασης στη συσκευή που είναι εκείνη τη στιγµή συνδεδεµένη µε το σετ µικροφώνουακουστικού. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού προσαρµόζει αυτόµατα την ένταση ανάλογα µε το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντος. Ορισµός αξιοπιστίας και σύνδεση του σετ µικροφώνου-ακουστικού µε δύο συσκευές Την πρώτη φορά που θα χρησιµοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, αυτό θα συνδεθεί αυτόµατα µε την κινητή σας συσκευή. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού και µε µια άλλη συσκευή, για παράδειγµα, για να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας ταυτόχρονα τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελµατική σας κινητή συσκευή. 1 Για να απενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 4 δευτερόλεπτα. 2 Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ορισµού αξιοπιστίας και ορίστε το σετ µικροφώνουακουστικού ως αξιόπιστο για τη δεύτερη συσκευή. 3 Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Bluetooth είναι ενεργοποιηµένη και στις δύο συσκευές και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά το σετ µικροφώνου-ακουστικού. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού συνδέεται και µε τις δύο συσκευές. Χειρισµός κλήσεων από δύο συσκευές Εάν το σετ µικροφώνου-ακουστικού είναι συνδεδεµένο µε δύο κινητές συσκευές, µπορείτε να διαχειρίζεστε κλήσεις και από τις δύο ταυτόχρονα. Τερµατισµός τρέχουσας κλήσης και απάντηση κλήσης στην άλλη συσκευή Αγγίξτε. Τοποθέτηση τρέχουσας κλήσης σε αναµονή και απάντηση κλήσης στην άλλη συσκευή Αγγίξτε παρατεταµένα για 2 δευτερόλεπτα. Εναλλαγή µεταξύ ενεργών κλήσεων και κλήσεων σε αναµονή Αγγίξτε παρατεταµένα για 2 δευτερόλεπτα. Τερµατισµός τρέχουσας κλήσης και ενεργοποίηση κλήσης σε αναµονή Αγγίξτε.

9 9 Εάν θέλετε να κάνετε επανάκληση ή να χρησιµοποιήσετε τη φωνητική κλήση, η κλήση πραγµατοποιείται στη συσκευή στην οποία είχατε ενεργή κλήση την τελευταία φορά µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού. Ρυθµίσεις Απενεργοποίηση φωνητικών µηνυµάτων Επιλέξτε να λαµβάνετε φωνητικά µηνύµατα απόκρισης και οδηγίες, για παράδειγµα, όταν ορίζετε τη συσκευή σας ως αξιόπιστη. Βεβαιωθείτε ότι το σετ µικροφώνου-ακουστικού είναι ενεργοποιηµένο και, κατόπιν, αγγίξτε παρατεταµένα το πλήκτρο για 9 δευτερόλεπτα. Ακούγεται ένα φωνητικό µήνυµα και η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει µία φορά µε κίτρινο χρώµα. Ενεργοποίηση φωνητικών µηνυµάτων Αγγίξτε παρατεταµένα για 9 δευτερόλεπτα. Ακούγεται ένα φωνητικό µήνυµα και η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει µία φορά µε πράσινο χρώµα. Ακύρωση ορισµών αξιοπιστίας συσκευών Όταν ακυρώσετε τους ορισµούς αξιοπιστίας συσκευών, πρέπει να επιλέξετε ξανά τη γλώσσα. 1 Για να απενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 4 δευτερόλεπτα. 2 Πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 9 δευτερόλεπτα. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού εκπέµπει δύο σύντοµους ήχους και η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει εναλλάξ µε κόκκινο και πράσινο χρώµα. 3 Όταν το σετ µικροφώνου-ακουστικού ενεργοποιηθεί, ακολουθήστε τα φωνητικά µηνύµατα. Ενεργοποιείται η λειτουργία ορισµού αξιοπιστίας. Αλλαγή της γλώσσας Όταν αλλάζετε γλώσσα, οι ορισµοί αξιοπιστίας συσκευών ακυρώνονται, εποµένως πρέπει να ορίσετε εκ νέου τη συσκευή σας ως αξιόπιστη και να τη συνδέσετε ξανά µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού. 1 Για να απενεργοποιήσετε το σετ µικροφώνου-ακουστικού, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 4 δευτερόλεπτα. 2 Πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο για 9 δευτερόλεπτα. Το σετ µικροφώνου-ακουστικού εκπέµπει δύο σύντοµους ήχους και η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει εναλλάξ µε κόκκινο και πράσινο χρώµα. 3 Όταν το σετ µικροφώνου-ακουστικού ενεργοποιηθεί, ακολουθήστε τα φωνητικά µηνύµατα. Ενεργοποιείται η λειτουργία ορισµού αξιοπιστίας.

10 10 Πληροφορίες σχετικά µε το προϊόν και την ασφάλεια Πληροφορίες για τις µπαταρίες και τον φορτιστή Η συσκευή αυτή διαθέτει µια εσωτερική, επαναφορτιζόµενη µπαταρία που δεν αφαιρείται. Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την µπαταρία από τη συσκευή καθώς µπορεί να προκληθεί βλάβη στη συσκευή. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση µε παροχή ρεύµατος από τους ακόλουθους φορτιστές: AC-10, AC-6, DC-10, DC-6, DC-11, DC-11K, DT-600 και CA-146C. Ο ακριβής αριθµός µοντέλου του φορτιστή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα µε τον τύπο του βύσµατος. Η µορφή του βύσµατος προσδιορίζεται από ένα από τα ακόλουθα: E, X, AR, U, A, C, K ή B. Η µπαταρία µπορεί να φορτιστεί και να αποφορτιστεί εκατοντάδες φορές, κάποτε όµως θα εξαντληθεί. Ο χρόνος οµιλίας και αναµονής είναι απλά κατ' εκτίµηση. Οι πραγµατικοί χρόνοι επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως είναι, για παράδειγµα, οι ρυθµίσεις της συσκευής, οι λειτουργίες που χρησιµοποιούνται, η κατάσταση της µπαταρίας και η θερµοκρασία. Αν η µπαταρία δεν έχει χρησιµοποιηθεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα, για να ξεκινήσει η φόρτιση, ίσως χρειαστεί να συνδέσετε το φορτιστή, να τον αποσυνδέσετε και να τον συνδέσετε ξανά. Εάν η µπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως, ενδεχοµένως να χρειαστεί να περάσουν αρκετά λεπτά µέχρι να εµφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη φόρτισης της µπαταρίας. Όταν ο φορτιστής δεν χρησιµοποιείται, να τον αποσυνδέετε από την πρίζα και τη συσκευή. Μην αφήνετε µια πλήρως φορτισµένη µπαταρία συνδεδεµένη στο φορτιστή, καθώς η υπερφόρτιση µπορεί να ελαττώσει τη διάρκεια ζωής της. Μια πλήρως φορτισµένη µπαταρία, αν µείνει αχρησιµοποίητη, εκφορτίζεται από µόνη της µε την πάροδο του χρόνου. Φυλάσσετε πάντα την µπαταρία σε θερµοκρασία µεταξύ 15 C και 25 C (59 F και 77 F). Οι υπερβολικές θερµοκρασίες µειώνουν τη χωρητικότητα και τη διάρκεια ζωής της µπαταρίας. Η συσκευή µπορεί να µη λειτουργεί προσωρινά αν η µπαταρία της είναι πολύ ζεστή ή κρύα. Μην πετάτε τις µπαταρίες στη φωτιά καθώς µπορεί να εκραγούν. Απορρίπτετε τις µπαταρίες σύµφωνα µε τους τοπικούς κανονισµούς. Ανακυκλώνετε τις µπαταρίες, όποτε αυτό είναι εφικτό. Μην απορρίπτετε τις µπαταρίες στα απορρίµµατα του δήµου. Χρησιµοποιείτε το φορτιστή µόνο για την ενδεδειγµένη χρήση του. Η µη ενδεδειγµένη χρήση ή η χρήση µη εγκεκριµένων φορτιστών ενδέχεται να δηµιουργήσει κίνδυνο πυρκαγιάς, έκρηξης ή άλλου είδους κίνδυνο και µπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε έγκριση ή εγγύηση. Εάν πιστεύετε ότι ο φορτιστής έχει υποστεί βλάβη, παραδώστε τον σε ένα κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης Nokia για έλεγχο, πριν να συνεχίσετε να τον χρησιµοποιείτε. Μην χρησιµοποιείτε ποτέ φορτιστή που έχει υποστεί βλάβη. Χρησιµοποιείτε το φορτιστή µόνο σε εσωτερικούς χώρους. Φροντίδα της συσκευής σας Να µεταχειρίζεστε µε προσοχή τη συσκευή, την µπαταρία, το φορτιστή και τα αξεσουάρ. Οι παρακάτω υποδείξεις θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε την κάλυψη που σας παρέχει η εγγύηση. ιατηρείτε τη συσκευή στεγνή. Το νερό της βροχής, η υγρασία και όλοι οι τύποι υγρών ενδέχεται να περιέχουν µεταλλικά άλατα που διαβρώνουν τα ηλεκτρονικά κυκλώµατα. Μην χρησιµοποιείτε ή αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους µε σκόνη ή ρύπους. Ενδέχεται να προκληθεί βλάβη στα κινητά µέρη και τα ηλεκτρονικά εξαρτήµατα. Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους µε υψηλές θερµοκρασίες. Οι υψηλές θερµοκρασίες µπορεί να µειώσουν τη διάρκεια ζωής της συσκευής, να προκαλέσουν βλάβες στην µπαταρία και να παραµορφώσουν ή να λιώσουν τα πλαστικά µέρη της.

11 11 Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους µε χαµηλές θερµοκρασίες. Όταν η συσκευή επανέλθει στη φυσιολογική της θερµοκρασία, µπορεί να σχηµατιστεί υγρασία στο εσωτερικό της συσκευής και να καταστραφούν τα ηλεκτρονικά κυκλώµατα. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε τη συσκευή. Οι µη εξουσιοδοτηµένες τροποποιήσεις µπορεί να προκαλέσουν βλάβες στη συσκευή και να παραβιάσουν κανονισµούς που διέπουν τις ασύρµατες συσκευές. Μην ρίχνετε κάτω, µην χτυπάτε και µην ανακινείτε τη συσκευή. Ο βίαιος χειρισµός µπορεί να έχει ως αποτέλεσµα τη θραύση των εσωτερικών πλακετών κυκλωµάτων και µηχανικών στοιχείων. Για τον καθαρισµό της επιφάνειας της συσκευής να χρησιµοποιείτε αποκλειστικά ένα µαλακό, καθαρό και στεγνό ύφασµα. Μην βάφετε τη συσκευή. Η βαφή µπορεί να φράξει τα κινητά µέρη και να παρεµποδίσει τη σωστή λειτουργία τους. Ανακύκλωση Πάντα να επιστρέφετε τα χρησιµοποιηµένα ηλεκτρονικά προϊόντα, τις µπαταρίες και τα υλικά συσκευασίας σε ειδικά σηµεία συλλογής. Με αυτό τον τρόπο συµβάλλετε στην παρεµπόδιση της ανεξέλεγκτης απόρριψης και προωθείτε την ανακύκλωση των υλικών. Πληροφορίες του προϊόντος σχετικά µε το περιβάλλον καθώς και τους τρόπους ανακύκλωσης των προϊόντων Nokia µπορείτε να βρείτε στην τοποθεσία ή, χρησιµοποιώντας φορητή συσκευή, στην τοποθεσία nokia.mobi/werecycle. Σύµβολο διαγραµµένου κάδου απορριµµάτων Ο διαγραµµένος κάδος απορριµµάτων στο προϊόν, στη µπαταρία, στις οδηγίες ή στη συσκευασία σάς υπενθυµίζει ότι όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα, οι µπαταρίες και οι συσσωρευτές πρέπει να απορρίπτονται σε ειδικούς κάδους στο τέλος της διάρκειας ζωής τους. Η απαίτηση αυτή εφαρµόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μην απορρίπτετε αυτά τα προϊόντα στα απορρίµµατα του δήµου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά της συσκευής σας, ανατρέξτε στην τοποθεσία Πνευµατικά δικαιώµατα και άλλες προειδοποιήσεις ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Με την παρούσα, η NOKIA CORPORATION δηλώνει ότι το προϊόν BH-806 συµµορφώνεται µε τις ουσιώδεις απαιτήσεις και τις λοιπές σχετικές διατάξεις της οδηγίας 1999/5/ΕΚ. Αντίγραφο της ήλωσης συµµόρφωσης είναι διαθέσιµο στη διεύθυνση Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι ονοµασίες "Nokia", "Nokia Connecting People" και το λογότυπο "Nokia Original Accessories" είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia tune είναι ηχητικό σήµα της Nokia Corporation. Οι ονοµασίες άλλων προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να αποτελούν σήµατα ή εµπορικές επωvυµίες των αντίστοιχων δικαιούχων τους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, µεταφορά, διανοµή ή αποθήκευση τµήµατος ή του συνόλου των περιεχοµένων του παρόντος εγγράφου σε οποιαδήποτε µορφή χωρίς την προηγούµενη έγγραφη συναίνεση της Nokia. Η Nokia ακολουθεί πολιτική συνεχούς ανάπτυξης. Η Nokia διατηρεί το δικαίωµα να επιφέρει αλλαγές και βελτιώσεις στα προϊόντα που περιγράφονται στο παρόν έγγραφο χωρίς προηγούµενη ειδοποίηση.

12 12 Bluetooth is a registered trademark of Bluetooth SIG, Inc. Τα περιεχόµενο του παρόντος εγγράφου παρέχεται «ως έχει». Εκτός των περιπτώσεων που προβλέπονται από την ισχύουσα νοµοθεσία, δεν παρέχονται οποιεσδήποτε εγγυήσεις, είτε ρητές είτε σιωπηρές, συµπεριλαµβανοµένων ενδεικτικά, των σιωπηρών εγγυήσεων περί εµπορευσιµότητας και καταλληλότητας, όσον αφορά την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή το περιεχόµενο του παρόντος εγγράφου. Η Nokia διατηρεί το δικαίωµα να τροποποιήσει το παρόν έγγραφο ή να το αποσύρει ανά πάσα στιγµή χωρίς προηγούµενη ειδοποίηση. Στο µέγιστο βαθµό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νοµοθεσία, σε καµία περίπτωση δεν ευθύνεται η Nokia ή οι δικαιοπάροχοί της για απώλεια δεδοµένων ή εισοδήµατος ή για οποιαδήποτε ειδική, αποθετική, παρεπόµενη ή έµµεση ζηµιά τυχόν προκληθεί µε οποιονδήποτε τρόπο. Η διαθεσιµότητα συγκεκριµένων προϊόντων ενδέχεται να διαφέρει κατά περιοχή. Για λεπτοµέρειες, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο Nokia της περιοχής σας. Η συγκεκριµένη συσκευή ενδέχεται να αποτελείται από αγαθά, τεχνολογία ή λογισµικό τα οποία υπόκεινται στη νοµοθεσία και τους κανονισµούς περί εξαγωγών από τις Η.Π.Α. και άλλες χώρες. Η παρέκκλιση από τη νοµοθεσία απαγορεύεται. /Τεύχος 2.0 EL

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-110, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-109

Σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-109 Σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-109 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά µε το σετ µικροφώνου-ακουστικού Με το σετ µικροφώνου-ακουστικού Bluetooth BH-109 της Nokia, µπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Τεύχος 1.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-112, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Πληροφορίες για τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Έναρξη χρήσης 4 Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Luna

Οδηγός χρήσης Nokia Luna Οδηγός χρήσης Nokia Luna Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Luna, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-218, μπορείτε να χειρίζεστε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111 Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111 Τεύχος 1.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-111, μπορείτε να διαχειρίζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-310, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence (BH-610)

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence (BH-610) Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence (BH-610) Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με τον ασύρματο φορτιστή Υπόθεμα ασύρματης βάσης φόρτισης Nokia DT-901 από την Fatboy,

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310

Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Ασύρματος δέκτης μουσικής Nokia MD-310 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με το δέκτη μουσικής Με τον Ασύρματο δέκτη μουσικής Nokia MD-310, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με ήχο υψηλής ποιότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με το Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910, μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα το τηλέφωνό σας. Απλώς

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221 Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221 Τεύχος 2.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-221, μπορείτε να διαχειρίζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia

Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Επαναφορά

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ηχείο Nokia Play 360 MD-50W

Ασύρματο ηχείο Nokia Play 360 MD-50W Ασύρματο ηχείο Nokia Play 360 MD-50W Τεύχος 1.1 2 Σχετικά με το ηχείο σας Με το ασύρματο ηχείο Nokia Play 360, μπορείτε να ακούτε μουσική από τη συμβατή σας συσκευή, για παράδειγμα, ένα τηλέφωνο ή μια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21)

Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Microsoft Portable Power (DC-21) Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Πληροφορίες σχετικά με τον φορητό φορτιστή σας 4 Πλήκτρα και

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22

Οδηγός χρήσης Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 Οδηγός χρήσης Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τη βάση τηλεφώνου για το αυτοκίνητο Με τη βάση κινητού τηλεφώνου Nokia CR-123 & τη βάση εύκολης τοποθέτησης HH-22,

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp για τηλέφωνα Nokia, MD-51W

Φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp για τηλέφωνα Nokia, MD-51W Φορητό ασύρματο ηχείο JBL PlayUp για τηλέφωνα Nokia, MD-51W Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες για το ηχείο σας 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Έναρξη χρήσης 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia Purity Pro από τη Monster

Οδηγός χρήσης Στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia Purity Pro από τη Monster Οδηγός χρήσης Στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia Purity Pro από τη Monster Τεύχος 1.0 2 Ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις απλές οδηγίες. Η μη συμμόρφωση με αυτές μπορεί να αποβεί επικίνδυνη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Display Dock

Οδηγός χρήσης Display Dock Οδηγός χρήσης Display Dock Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Display Dock Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 5 Σύνδεση του εξαρτήματος με την οθόνη και την

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης DT-903 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 5 Φόρτιση του τηλεφώνου σας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ηχείο φόρτισης JBL PowerUp για τηλέφωνα Nokia, MD-100W

Ασύρματο ηχείο φόρτισης JBL PowerUp για τηλέφωνα Nokia, MD-100W Ασύρματο ηχείο φόρτισης JBL PowerUp για τηλέφωνα Nokia, MD-100W Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες για το ηχείο σας 3 Πληροφορίες για το Qi 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 4 Πλήκτρα και μέρη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Έναρξη χρήσης 4 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση του

Διαβάστε περισσότερα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα Λήψη! Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia tune είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1 Κοινό online 3.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία PTT. Τεύχος 1

Υπηρεσία PTT. Τεύχος 1 Υπηρεσία PTT Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 Περιεχόμενα Πλήκτρα και Λυχνία Ελέγχου...2 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση / Pairing Λειτουργία...3 Ενδεικτική Λυχνία...4 Δημιουργία συνεργασίας με κινητό τηλέφωνο...5

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1 Κοινό online 3.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθµίσεων 3.0. Τεύχος 1

Οδηγός ρυθµίσεων 3.0. Τεύχος 1 Οδηγός ρυθµίσεων 3.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT)

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT) Πληροφορίες προϊόντος 1 Σύνδεση φόρτισης 2 Κουµπί "+" 3 Κουµπί "-" 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε) 5 Λυχνία µπαταρίας (κόκκινη) 6 Ακουστικό αυτιού 7 Μικρόφωνο 8 Κλιπ αυτιού 9 Λυχνία φόρτισης (κόκκινο) 10 Λυχνία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

www.motorolahome.com www.verve.life RIDER RIDER Διάβασέ με Τα ασύρματα ακουστικά σας Πώς να τα φορέσετε Ενεργοποίηση Λυχνία ένδειξης κατάστασης + _ / / Έλεγχος ήχου & μουσικών κομματιών Κλήσεις, φωνή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Nokia CR-200/CR-201

Οδηγός χρήσης Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Nokia CR-200/CR-201 Οδηγός χρήσης Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Nokia CR-200/CR-201 Τεύχος 1.4 EL Πληροφορίες για αυτήν τη βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου Με τη Βάση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτου CR-200/CR-201,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

Plantronics Voyager 835 Εγχειρίδιο χρήσης

Plantronics Voyager 835 Εγχειρίδιο χρήσης Plantronics Voyager 835 Εγχειρίδιο χρήσης Λίγα λόγια για τον αγοραστή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ακουστικό Plantronics Voyager 835. Αυτό το Εγχειρίδιο χρήσης περιλαμβάνει οδηγίες για την αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

11 Μικρόφωνο 12 Βύσµα µικροφώνου

11 Μικρόφωνο 12 Βύσµα µικροφώνου Πληροφορίες προϊόντος Κιτ αυτοκινήτου Μικρόφωνο Κοντό µικρόφωνο 1 Πρίζα 12 V 2 Σύνδεση µικροφώνου 3 Πλήκτρο σύνδεσης 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε/κόκκινο) 5 Κουµπί κλήσης 6 Κουµπί έντασης + Χρήση 1 7 Κουµπί

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Plantronics Explorer 10. User Guide

Plantronics Explorer 10. User Guide Plantronics Explorer 10 User Guide Contents Λίγα λόγια για τον αγοραστή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Επισκόπηση ακουστικού 5 Σύζευξη και φόρτιση 6 Σύζευξη 6 Ενεργοποίηση της λειτουργίας σύζευξης 6 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Εισαγωγή... 3 Φόρτιση της συσκευής... 4 Αλλαγή προστατευτικού... 5 Ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση ακουστικού... 6 Σύνδεση ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών HOFFRICHTER GmbH Mettenheimer Strasse 12 / 14 19061 Schwerin Germany Τηλέφωνο: +49 385 39925-0 Φαξ: +49 385 39925-25 E-Mail: info@hoffrichter.de www.hoffrichter.de powerpackpoint powerpackpoint-ell-0310-01

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Τεύχος 1

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Τεύχος 1 Nokia Nseries PC Suite 2.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεμ USB Nokia. Τεύχος 1.0

Μόντεμ USB Nokia. Τεύχος 1.0 Μόντεμ USB Nokia Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με το μόντεμ USB 3 Ξεκινώντας 3 Μέρη 3 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 4 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 4 Εγκατάσταση της εφαρμογής διαχείρισης σύνδεσης 6 Κατάργηση

Διαβάστε περισσότερα

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά

VoiceClip Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης. 1. Σχετικά µε το VoiceClip Φόρτιση του Bluetooth. 3. Συνδέστε το ακουστικό για πρώτη φορά VoiceClip 3100 i.tech Bluetooth Ακουστικό www.itechdynamic.com Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης 1. Σχετικά µε το VoiceClip 3100 a. Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων (ΠΠΧ) Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση (On/Off) Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

GM-392 & GM-393 700VDC 700 Vrms /AC.

GM-392 & GM-393  700VDC 700 Vrms /AC. Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ GM-392 & GM-393 ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιµοποιείτε το πολύµετρο µόνο µε τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προδιαγραφές της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr UT-602, UT-603 ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΩΓΗΣ / ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιµοποιείτε το όργανο µέτρησης µόνο µε τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Blue TWIN Product Type: Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Plantronics M70 -M90. Εγχειρίδιο χρήσης

Σειρά Plantronics M70 -M90. Εγχειρίδιο χρήσης Σειρά Plantronics M70 -M90 Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Λίγα λόγια για τον αγοραστή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας* 4 Επιλογή γλώσσας 5 Σύζευξη 6 Επισκόπηση ακουστικού 7 Η ασφάλεια προέχει 7 Χειρισμός 8 Απάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

Mi Bluetooth Speaker Basic 2

Mi Bluetooth Speaker Basic 2 Mi Bluetooth Speaker Basic 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενα Συσκευασίας: Mi Bluetooth Speaker

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. XL390 XL395

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  XL390 XL395 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome XL390 XL395 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Τι περιλαμβάνει η συσκευασία Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

www.motorolahome.com www.verve.life LOOP LOOP Διαβάστε με πρώτα Τα ασύρματα ακουστικά σας Λυχνία ένδειξης κατάστασης Ήχος + Λειτουργία, χειρισμός κλήσεων & μουσικής Ήχος _ Τα ασύρματα ακουστικά σας 1 Βήμα

Διαβάστε περισσότερα