Χειριστήριο κίνησης PlayStation Move. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCM1E (1)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χειριστήριο κίνησης PlayStation Move. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1)"

Transcript

1 EL Χειριστήριο κίνησης PlayStation Move Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCM1E (1)

2 Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Επίσης, ανατρέξτε στις οδηγίες για το σύστημα PlayStation 3 σας. Αποφύγετε την παρατεταμένη χρήση του συστήματος PS3. Κάντε 15λεπτα διαλείμματα κάθε μία ώρα παιχνιδιού. Σταματήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε το σύστημα εάν αρχίσετε να αισθάνεστε κούραση ή εάν νιώθετε ενόχληση ή πόνο στα χέρια κατά τη χρήση του χειριστηρίου κίνησης. Εάν η κατάσταση παραμένει, συμβουλευτείτε γιατρό. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο από τα παρακάτω προβλήματα υγείας, διακόψτε αμέσως τη χρήση του συστήματος. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, συμβουλευθείτε το γιατρό σας. Ζαλάδα, ναυτία, κούραση ή συμπτώματα παρόμοια με ναυτία Ενόχληση ή πόνο σε μέρος του σώματος, όπως στα μάτια, τα αυτιά, τα χέρια ή τους βραχίονες Αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση μόνο με τα χέρια. Η λειτουργία δόνησης αυτού του προϊόντος ενδέχεται να επιδεινώσει τραυματισμούς. Μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία δόνησης εάν πάσχετε από κάποια πάθηση ή τραυματισμό των οστών, των αρθρώσεων ή των μυών στα χέρια σας. Όταν χρησιμοποιείτε το χειριστήριο κίνησης, να αποφεύγετε να κρατάτε το χειριστήριο σε απόσταση μικρότερη των 20 εκατοστών από το πρόσωπο ή τα μάτια σας. Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποια ιατρική πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Εάν έρθετε σε επαφή με υλικά από μπαταρία που παρουσιάζει διαρροή, προβείτε στις παρακάτω ενέργειες: Εάν τα υλικά μπουν στα μάτια σας, μην τα τρίψετε. Ρίξτε στα μάτια σας άφθονο καθαρό νερό και ζητήστε ιατρική φροντίδα. Εάν τα υλικά έρθουν σε επαφή με το δέρμα ή τα ρούχα σας, ξεβγάλτε αμέσως την προσβεβλημένη περιοχή με καθαρό νερό. Συμβουλευθείτε το γιατρό σας εάν παρουσιαστεί φλεγμονή ή τσούξιμο. Προσοχή Όταν χρησιμοποιείτε το χειριστήριο κίνησης, προσέχετε τα ακόλουθα σημεία. Εάν το χειριστήριο κίνησης χτυπήσει κάποιον άνθρωπο ή αντικείμενο, ενδέχεται να προκληθεί ατύχημα με τραυματισμό ή ζημιά. Συνδέστε τον παρεχόμενο ιμάντα στο χειριστήριο κίνησης και φορέστε τον ιμάντα στον καρπό σας ώστε να μην σας φύγει το χειριστήριο κίνησης από τα χέρια. Όταν χρησιμοποιείτε το χειριστήριο κίνησης κρατήστε το χειριστήριο σταθερά για να μην πετάξετε το χειριστήριο κατά λάθος. Επιπλέον, μην αιωρείτε το χειριστήριο με υπερβολική δύναμη. Όταν χρησιμοποιείτε το χειριστήριο κίνησης σε συνδυασμό με χειριστήριο πλοήγησης PlayStation Move (πωλείται ξεχωριστά) ή με ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 3 (πωλείται ξεχωριστά), να κράτατε το χειριστήριο σταθερά και να μην το αιωρείτε με υπερβολική δύναμη. Πριν από τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος γύρω σας.

3 Χρήση και χειρισμός Μην κρατάτε τη σφαίρα πολύ σφιχτά και μην τοποθετείτε αντικείμενα πάνω από αυτή, επειδή μπορεί να παραμορφωθεί. Μην εκθέτετε το προϊόν σε υψηλές θερμοκρασίες, υψηλά επίπεδα υγρασίας ή σε άμεσο ηλιακό φως. Μην αφήνετε το προϊόν να έρθει σε επαφή με υγρά. Μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα επάνω στο προϊόν. Μην πετάτε το προϊόν αυτό, μην το αφήνετε να πέσει κάτω και μην προκαλείτε οποιοδήποτε φυσικό κραδασμό σε αυτό. Μην αγγίζετε τις υποδοχές του χειριστηρίου κίνησης. Μην αφήσετε να εισέλθουν στο χειριστήριο κίνησης υγρό, μικρά σωματίδια ή άλλα ξένα αντικείμενα. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αποφευχθεί η φθορά ή ο αποχρωματισμός του εξωτερικού του προϊόντος. Σκουπίστε με ένα απαλό, στεγνό πανί. Μην τοποθετείτε υλικά από ελαστικό ή βινύλιο στην εξωτερική επιφάνεια του προϊόντος για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Μη χρησιμοποιείτε διαλυτικά ή άλλα χημικά καθαριστικά. Μην σκουπίζετε με χημικά επεξεργασμένο πανί καθαρισμού. Μην αφήνετε την μπαταρία να έρθει σε επαφή με φωτιά και μην την εκθέτετε σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, για παράδειγμα στο άμεσο ηλιακό φως, σε οχήματα σταθμευμένα στον ήλιο ή κοντά σε πηγές θερμότητας. Πληροφορίες για προϊόντα PlayStation Move Τα προϊόντα PlayStation Move συνεργάζονται μεταξύ τους για να παρακολουθούν και να αντιδρούν στη φυσική κίνησή σας για πιο άμεση και διαισθητική λειτουργία. Κάμερα PlayStation Eye (πωλείται ξεχωριστά) Σύστημα PlayStation 3 Χειριστήριο κίνησης Υποδείξεις Η κάμερα PlayStation Eye (πωλείται ξεχωριστά) ανιχνεύει τη σφαίρα στο χειριστήριο κίνησης ώστε να ακολουθεί την κίνησή σας. Η σφαίρα αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη λειτουργία λογισμικού και τις συνθήκες χρήσης. Το χειριστήριο κίνησης υποστηρίζει τη λειτουργία δόνησης. Εάν η τηλεόραση που χρησιμοποιείται έχει συγκεκριμένους τρόπους λειτουργίας για παιχνίδια, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους τρόπους λειτουργίας για βελτιωμένη λειτουργία.

4 Ονόματα μερών Μπροστινή όψη Σφαίρα Κουμπί Κουμπί Κουμπί Κουμπί Κουμπί START (έναρξη) Κουμπί κίνησης Κουμπί PS Ένδειξη κατάστασης Πίσω όψη Κάτω όψη Υποδοχή USB Κουμπί T Κουμπί SELECT (επιλογή) Υποδοχή προέκτασης Κουμπί επαναφοράς Υποδοχή ιμάντα Προετοιμασία για χρήση Σύνδεση του παρεχόμενου ιμάντα Ακολουθήστε το διάγραμμα για να συνδέσετε τον ιμάντα.

5 Έλεγχος της έκδοσης του λογισμικού συστήματος PS3. Για να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο κίνησης, η έκδοση του λογισμικού του συστήματος PS3 πρέπει να 3.40 ή νεότερη. Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση του λογισμικού συστήματος εάν επιλέξετε (Settings) (Ρυθμίσεις) (System Settings) (Ρυθμίσεις συστήματος) [System Information] (Πληροφορίες συστήματος) στο μενού XMB (XrossMediaBar) του συστήματος PS3. Ζευγοποίηση του χειριστηρίου κίνησης και του συστήματος PS3 Πριν χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο κίνησης, πρέπει πρώτα να καταχωρήσετε ή να «ζευγοποιήσετε» το χειριστήριο κίνησης και το σύστημα PS3. Αυτό πρέπει να το κάνετε μόνο την πρώτη φορά που χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο κίνησης. 1 Ανάψτε το σύστημα PS3. 2 Συνδέστε το χειριστήριο κίνησης στο σύστημα PS3 με καλώδιο USB. 3 Πατήστε το κουμπί PS στο χειριστήριο κίνησης. Το χειριστήριο κίνησης είναι τώρα ζευγοποιημένο με το σύστημα PS3. Υποδείξεις Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο USB. Χρησιμοποιήστε το καλώδιο USB που παρέχεται με το σύστημα PS3 ή οποιοδήποτε καλώδιο USB mini-b τύπου A για να συνδέσετε ή να φορτίσετε το προϊόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και τέσσερα χειριστήρια κίνησης τη φορά. Όταν ένα ζευγοποιημένο χειριστήριο κίνησης χρησιμοποιείται με ένα άλλο σύστημα PS3, η ζευγοποίηση με το αρχικό σύστημα ακυρώνεται. Ζευγοποιήστε το χειριστήριο κίνησης με το σύστημα ξανά εάν έχει χρησιμοποιηθεί με άλλο σύστημα. Φόρτιση του χειριστηρίου κίνησης Για να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο κίνησης, η μπαταρία του πρέπει να είναι φορτισμένη. Με το σύστημα PS3 ενεργοποιημένο (η ένδειξη λειτουργίας ανάβει συνεχόμενα με πράσινο χρώμα), συνδέστε το χειριστήριο κίνησης στο σύστημα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Η ένδειξη κατάστασης του χειριστηρίου κίνησης αναβοσβήνει αργά και αρχίζει η φόρτιση. Η ένδειξη κατάστασης σταματάει να αναβοσβήνει όταν η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί. Υποδείξεις Εάν πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί PS στο χειριστήριο κίνησης για τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο, μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας στην οθόνη. Φορτίστε σε περιβάλλον όπου η θερμοκρασία είναι μεταξύ 10 C και 30 C. Η απόδοση της φόρτισης ενδέχεται να είναι χαμηλότερη όταν πραγματοποιείται σε διαφορετικό περιβάλλον. Η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η μπαταρία έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής. Με την επανειλημμένη χρήση και την πάροδο του χρόνου, η διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας σταδιακά θα μειώνεται. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλει επίσης ανάλογα με τη μέθοδο αποθήκευσης, την κατάσταση χρήσης, το περιβάλλον και άλλους παράγοντες.

6 Εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο κίνησης για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, συνιστάται να το φορτίζετε πλήρως τουλάχιστον μία φορά το χρόνο προκείμενου να διατηρηθεί η λειτουργικότητα της μπαταρίας. Χρήση του χειριστηρίου κίνησης Στήσιμο της κάμερας PlayStation Eye 1 Ρυθμίστε την κάμερα PlayStation Eye (πωλείται ξεχωριστά) σε ευρυγώνια προβολή. Εάν η κάμερα δεν έχει ρυθμιστεί σε ευρυγώνια προβολή, το χειριστήριο κίνησης δεν αναγνωρίζεται σωστά. Ρυθμίστε το δείκτη γωνίας φακού ώστε να είναι ευθυγραμμισμένο με την μπλε ένδειξη γωνίας φακού. 2 Συνδέστε το βύσμα USB της κάμερας σε μία από τις υποδοχές USB στο σύστημα PS3. 3 Τοποθετήστε την κάμερα κεντραρισμένα με την οθόνη της τηλεόρασης. Τοποθετήστε την κάμερα στο πάνω ή στο κάτω μέρος της οθόνης τηλεόρασης. Στο πάνω μέρος της οθόνης τηλεόρασης Στο κάτω μέρος της οθόνης τηλεόρασης ή Χρήση του χειριστηρίου Σημείωση Μη χρησιμοποιείτε το χειριστήριο κίνησης ενώ είναι συνδεδεμένο στο σύστημα PS3 με καλώδιο USB, επειδή περιορίζεται η κίνηση. Η χρήση με αυτό τον τρόπο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιάς στην υποδοχή ή τραυματισμό σε περίπτωση που κάποιος τραβήξει απότομα το καλώδιο USB από το σύστημα PS3. 1 Ανάψτε το σύστημα PS3. 2 Πατήστε το κουμπί PS στο χειριστήριο κίνησης. Εκχωρείται αυτόματα ένας αριθμός στο χειριστήριο κίνησης. 3 Φορέστε τον ιμάντα στον καρπό σας.

7 Χρησιμοποιήστε την ασφάλιση ιμάντα για να σφίξετε τον ιμάντα. Υποδείξεις Εάν πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί T, μπορείτε να μετακινήσετε το χειριστήριο κίνησης για να πλοηγηθείτε στο μενού XMB. Πατήστε το κουμπί κίνησης ή το κουμπί για να επιλέξετε ένα στοιχείο. Εάν πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί PS για τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο, μπορείτε να δείτε τον εκχωρημένο αριθμό χειριστηρίου στην οθόνη. Για να τερματίσετε το παιχνίδι, πατήστε το κουμπί PS στο χειριστήριο κίνησης και μετά επιλέξτε (Game) (Παιχνίδι) (Quit Game) (Τερματισμός παιχνιδιού). Αλλαγή των ρυθμίσεων του χειριστηρίου κίνησης Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για το χειριστήριο κίνησης εάν επιλέξετε (Settings) (Ρυθμίσεις) (Accessory Settings) (Ρυθμίσεις αξεσουάρ) στο μενού XMB του συστήματος PS3. Νέα εκχώρηση χειριστηρίων Εάν υπάρχει καθορισμένη θύρα ή αριθμός χειριστηρίου κίνησης από το λογισμικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη ρύθμιση για να εκχωρήσετε την κατάλληλη θύρα ή αριθμό χειριστηρίου. Λειτουργία δόνησης χειριστηρίου Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία δόνησης σε ενεργή ή ανενεργή. Η προεπιλογή είναι [On] (Ενεργή). Υπόδειξη Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εάν πατήσετε το κουμπί PS στο χειριστήριο κίνησης. Επιλέξτε (Settings) (Ρυθμίσεις) (Accessory Settings) (Ρυθμίσεις αξεσουάρ) στο μενού XMB ή επιλέξτε [Controller Settings] (Ρυθμίσεις χειριστηρίου) από την οθόνη που εμφανίζεται όταν πατάτε το κουμπί PS.

8 Αντιμετώπιση προβλημάτων Διαβάστε αυτή την ενότητα εάν δυσκολεύεστε στη λειτουργία του χειριστηρίου κίνησης. Εάν κάποιο πρόβλημα παραμένει, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Το χειριστήριο κίνησης δεν ανιχνεύεται σωστά ή η απόκριση είναι αργή. C C Το χειριστήριο κίνησης μπορεί να μην ανιχνεύεται σωστά εάν χρησιμοποιείται σε τοποθεσία όπου ο φωτισμός είναι πολύ έντονος ή σε περίπτωση που έχει εκτεθεί σε άμεση ηλιοβολή. C C Ελέγξτε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ της κάμερας PlayStation Eye και του χειριστηρίου κίνησης. C C Το χειριστήριο κίνησης μπορεί να μην ανιχνεύεται σωστά εάν βρίσκεται πάρα πολύ μακριά από την κάμερα PlayStation Eye. Η συνιστώμενη απόσταση μεταξύ της κάμερας και του χειριστηρίου κίνησης είναι περίπου 1 έως 3 μέτρα. C C Ρυθμίστε την κάμερα PlayStation Eye σε ευρυγώνια προβολή (βλ. «Στήσιμο της κάμερας PlayStation Eye»). Το χειριστήριο κίνησης λειτουργεί με αφύσικο τρόπο ή δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί όπως προορίζεται. C C Δοκιμάστε να κάνετε επαναφορά του χειριστηρίου κίνησης πατώντας το κουμπί επαναφοράς στο πίσω μέρος του χειριστηρίου με ένα αντικείμενο με λεπτή άκρη, όπως ένα στυλό. C C Ελέγξτε ότι το χειριστήριο κίνησης δεν χρησιμοποιείται και δεν έχει τοποθετηθεί κοντά σε μαγνητικές πηγές. C C Πραγματοποιήστε βαθμονόμηση στον εσωτερικό αισθητήρα του χειριστηρίου κίνησης. Επιλέξτε (Settings) (Ρυθμίσεις) (Accessory Settings) (Ρυθμίσεις αξεσουάρ) [Calibrate Motion Controller] (Βαθμονόμηση χειριστηρίου κίνησης) στο μενού XMB. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη λειτουργία. Το χειριστήριο κίνησης δεν λειτουργεί. C C Το χειριστήριο κίνησης πρέπει να έχει ζευγοποιηθεί με το σύστημα PS3 μέσω αριθμού χειριστηρίου εκχωρημένου από το σύστημα ή από λογισμικό. Με το σύστημα ενεργοποιημένο (η ένδειξη λειτουργίας ανάβει συνεχόμενα με πράσινο χρώμα), συνδέστε το σύστημα και το χειριστήριο κίνησης χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB και κατόπιν πατήστε το κουμπί PS στο χειριστήριο κίνησης. C C Ελέγξτε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του χειριστηρίου κίνησης. Το χειριστήριο κίνησης δεν λειτουργεί εάν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί. Φορτίστε την μπαταρία συνδέοντας το χειριστήριο κίνησης στο σύστημα με το καλώδιο USB. Η μπαταρία δεν φορτίζει ή δεν επαναφορτίζει πλήρως. C C Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μόνο όταν το σύστημα PS3 είναι ενεργοποιημένο (η ένδειξη λειτουργίας ανάβει συνεχόμενα με πράσινο χρώμα). Το χειριστήριο κίνησης δεν δονείται. C C Ελέγξτε ότι η ρύθμιση [Controller Vibration Function] (Λειτουργία δόνησης χειριστηρίου) στο (Settings) (Ρυθμίσεις) (Accessory Settings) (Ρυθμίσεις αξεσουάρ) είναι ρυθμισμένη στο [On] (Ενεργό). C C Το λογισμικό μπορεί να μην υποστηρίζει τη ρύθμιση Vibration Function (Λειτουργία δόνησης). Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του λογισμικού.

9 Προδιαγραφές Κατανάλωση ισχύος Τύπος μπαταρίας Τάση μπαταρίας Χωρητικότητα μπαταρίας Θερμοκρασία λειτουργίας Εξωτερικές διαστάσεις (χωρίς το μέγιστο προεξέχον τμήμα) Βάρος DC 5 V, 800 ma Ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου DC 3,7 V mah 5 o C έως 35 o C Περίπου 200 mm 46 mm (ύψος διάμετρος) Περίπου 145 g Αντικείμενα που παρέχονται Ιμάντας (1), Εγχειρίδιο χρήσης (το παρόν έγγραφο) (1) Η σχεδίαση και οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΕΓΓΥΗΣΗ Για λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση του κατασκευαστή, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος PlayStation 3. Ο κατασκευαστής του παρόντος προϊόντος είναι η Sony Computer Entertainment Inc., Minami-Aoyama, Minato-ku Tokyo, Japan (Ιαπωνία). Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για ΕΜΣ και ασφάλεια προϊόντος στην Ευρώπη είναι η Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, Stuttgart, Germany (Γερμανία). Τη διανομή στην Ευρώπη έχει αναλάβει η Sony Computer Entertainment Europe Ltd, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom (Ηνωμ. Βασίλειο). Αυτό το προϊόν μπορεί να εμπίπτει στο πλαίσιο της νομοθεσίας περί εθνικού ελέγχου εξαγωγών. Πρέπει να συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις αυτής της νομοθεσίας και με όλους τους ισχύοντες νόμους οποιασδήποτε δικαιοδοσίας, σχετικά με το προϊόν αυτό. Όταν βλέπετε ένα από αυτά τα σύμβολα σε οποιαδήποτε από τα ηλεκτρικά προϊόντα, μπαταρίες ή συσκευασίες μας, δείχνει ότι το σχετικό ηλεκτρικό προϊόν ή μπαταρία δεν πρέπει να διατίθεται ως γενικό οικιακό απόβλητο στην Ευρώπη. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή επεξεργασία των αποβλήτων του προϊόντος και της μπαταρίας, παρακαλούμε να τα διαθέτετε σύμφωνα με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους ή απαιτήσεις διάθεσης του ηλεκτρικού εξοπλισμού/ μπαταριών. Με αυτές τις ενέργειες, θα βοηθήσετε να συντηρήσετε τους φυσικούς πόρους και να βελτιώσετε τα πρότυπα της προστασίας του περιβάλλοντος στην επεξεργασία και τη διάθεση των ηλεκτρικών αποβλήτων. Το σύμβολο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπαταρίες σε συνδυασμό με πρόσθετα χημικά σύμβολα. Τα χημικά σύμβολα για τον υδράργυρο (Hg) ή τον μόλυβδο (Pb) θα εμφανιστούν εάν η μπαταρία περιέχει περισσότερο από 0,0005% υδράργυρο ή περισσότερο από 0,004% μόλυβδο. Το προϊόν αυτό περιέχει μια μπαταρία που είναι μόνιμα ενσωματωμένη για λόγους ασφάλειας, απόδοσης ή ακεραιότητας δεδομένων. Η μπαταρία δεν θα πρέπει να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και θα πρέπει να αφαιρεθεί μόνο από ειδικευμένο προσωπικό σέρβις. Για να εξασφαλιστεί η σωστή επεξεργασία αποβλήτων της μπαταρίας, απορρίψτε αυτό το προϊόν όπως τα ηλεκτρικά απόβλητα.

10 Τα, PlayStation, DUALSHOCK, και είναι σήματα κατατεθέντα της Sony Computer Entertainment Inc. Το είναι εμπορικό σήμα της ίδιας εταιρίας. Τα XMB και xross media bar είναι εμπορικά σήματα της Sony Corporation και της Sony Computer Entertainment Inc. Τα SONY και είναι σήματα κατατεθέντα της Sony Corporation. The Bluetooth word mark and logos are owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Sony Computer Entertainment Inc. is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners. eu.playstation.com/ps Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.

Χειριστήριο πλοήγησης PlayStation Move. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCS1E (1)

Χειριστήριο πλοήγησης PlayStation Move. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCS1E (1) EL Χειριστήριο πλοήγησης PlayStation Move Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCS1E 4-196-653-21(1) Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης EL Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZDC1E Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Επίσης, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο πληκτρολόγιο Βιβλίο οδηγιών CECH-ZKB1

Ασύρματο πληκτρολόγιο Βιβλίο οδηγιών CECH-ZKB1 Ασύρματο πληκτρολόγιο Βιβλίο οδηγιών CECH-ZKB1 7018156 Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο οδηγιών και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. Διαβάστε επίσης

Διαβάστε περισσότερα

Όπλο ακριβείας PlayStation Move

Όπλο ακριβείας PlayStation Move EL Όπλο ακριβείας PlayStation Move Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-ZRA1E 7017291 Ονόματα εξαρτημάτων Πλαϊνή όψη SELECT (επιλογή) Άνω κάλυμμα Σύρτης RELEASE (απασφάλιση) Επιλογέας λειτουργίας πυροβολισμού Ανασυρόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZCT2E

Ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZCT2E Ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZCT2E 7028423 EL Πριν από τη χρήση ˎˎΔιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Χειριστήριο κίνησης PlayStation Move. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCM1E

Χειριστήριο κίνησης PlayStation Move. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCM1E Χειριστήριο κίνησης PlayStation Move Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCM1E 7028431 2 EL Πριν από τη χρήση ˎˎΔιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY

PlayStation Camera. Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY PlayStation Camera Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZEY2 7028417 EL Πριν από τη χρήση ˎˎΔιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Οδηγός ασφάλειας CECHYA-0083 ΠPOEIΔOΠOIHΣH Για να αποτρέψετε ενδεχόμενη βλάβη της ακοής, μην εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Χειριστήριο στόχευσης PlayStation VR. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-ZRA

Χειριστήριο στόχευσης PlayStation VR. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-ZRA Χειριστήριο στόχευσης PlayStation VR Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-ZRA2 7029584 Πριν από τη χρήση ˎˎΔιαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε τις

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος προσαρμογέας USB DUALSHOCK 4

Ασύρματος προσαρμογέας USB DUALSHOCK 4 Ασύρματος προσαρμογέας USB DUALSHOCK 4 Εγχειρίδιο χρήσης CUH-ZWA1E 7028438 EL Πριν από τη χρήση Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και τα υπόλοιπα εγχειρίδια που αφορούν το συμβατό υλικό. Φυλάξτε τις

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο στερεοφωνικό σετ κεφαλής Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0080

Ασύρματο στερεοφωνικό σετ κεφαλής Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0080 Ασύρματο στερεοφωνικό σετ κεφαλής Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0080 7018062 Προφυλάξεις Διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες σε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης και στη συσκευασία πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σετ κεφαλής. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0076

Ασύρματο σετ κεφαλής. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0076 Ασύρματο σετ κεφαλής Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0076 Ασύρματο σετ κεφαλής κουμπί MIC MUTING (σίγαση μικροφώνου) ένδειξη κατάστασης κουμπί POWER (ισχύς) κουμπί VOL + (αύξηση έντασης ήχου) κουμπί VOL (μείωση

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο μέλλον των παιχνιδιών. Οδηγός γρήγορης έναρξης. Ελληνικά CUH-2216A / CUH-2216B

Καλώς ήρθατε στο μέλλον των παιχνιδιών. Οδηγός γρήγορης έναρξης. Ελληνικά CUH-2216A / CUH-2216B Καλώς ήρθατε στο μέλλον των παιχνιδιών. Οδηγός γρήγορης έναρξης Ελληνικά CUH-2216A / CUH-2216B 7031180 Ας ξεκινήσουμε Σύνδεση με την τηλεόραση. Κάντε όλες τις συνδέσεις πριν συνδέσετε το καλώδιο εναλλασσόμενου

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ασφάλειας VTE-1016

Οδηγός ασφάλειας VTE-1016 EL Οδηγός ασφάλειας VTE-1016 7025709 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Για να αποφύγετε την ηλεκτροπληξία, μην ανοίγετε το περίβλημα. Για σέρβις, απευθυνθείτε μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Ο εξοπλισμός αυτός έχει ελεγχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στην υπέροχη ζωή του παίκτη PS4. Οδηγός γρήγορης έναρξης. Ελληνικά CUH-7016B

Καλωσορίσατε στην υπέροχη ζωή του παίκτη PS4. Οδηγός γρήγορης έναρξης. Ελληνικά CUH-7016B Καλωσορίσατε στην υπέροχη ζωή του παίκτη PS4. Οδηγός γρήγορης έναρξης Ελληνικά CUH-7016B 7028624 Ας ξεκινήσουμε Σύνδεση με την τηλεόραση. Ακολουθήστε τα βήματα έως παρακάτω για να συνδέσετε το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Ελληνικά..................104 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0083

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0. Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0083 Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά 2.0 Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0083 ΠPOEIΔOΠOIHΣH Για να αποτρέψετε ενδεχόμενη βλάβη της ακοής, μην εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ασφάλειας PCH-2016

Οδηγός ασφάλειας PCH-2016 EL Οδηγός ασφάλειας PCH-2016 7025593 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην ανοίγετε το εσωτερικό της συσκευής. Για επισκευή, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους τεχνικούς. Για να

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του PlayStation

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του PlayStation Καλώς ήρθατε στον κόσμο του PlayStation Συνδέστε και ενεργοποιήστε το PS4 που αποκτήσατε με αυτόν τον χρήσιμο Οδηγό γρήγορης έναρξης. Οδηγός γρήγορης έναρξης Ελληνικά CUH-1116B 7026825 Τα πρώτα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 EL Εγχειρίδιο χρήσης SONIC SONIC Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ασύρματα ακουστικά Headphones 7 ANC της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας BT2000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας BT2000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips BT2000 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης h i a b g c f d e Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4996/22. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 EL Εγχειρίδιο χρήσης d c b e f g h a i Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Kιτ επίδειξης συσκευής ανάγνωσης και αισθητήρα. Οδηγός γρήγορης έναρξης

Kιτ επίδειξης συσκευής ανάγνωσης και αισθητήρα. Οδηγός γρήγορης έναρξης Kιτ επίδειξης συσκευής ανάγνωσης και αισθητήρα Οδηγός γρήγορης έναρξης Περιεχόμενα Σκοπός χρήσης... 1 Επισκόπηση συστήματος............................... 1 Συσκευή ανάγνωσης... 3 Αισθητήρας... 3 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4993 HP4992 HP4991 HP4990 Εγχειρίδιο χρήσης e f g d h b a c i j k Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 EL Εγχειρίδιο χρήσης 7k j 7l i a h b c d e f g Ελληνικά 1 Σημαντικό Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά Εγχειρίδιο χρήσης CECHYA-0086 7020227 ΠPOEIΔOΠOIHΣH Για να αποτρέψετε ενδεχόμενη βλάβη της ακοής, μην εκτίθεστε σε υψηλά επίπεδα έντασης ήχου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. Καλώς ήρθατε στον κόσμο του. Συνδέστε και ενεργοποιήστε το PS4 που αποκτήσατε με αυτόν τον χρήσιμο Οδηγό γρήγορης έναρξης.

Οδηγός γρήγορης έναρξης. Καλώς ήρθατε στον κόσμο του. Συνδέστε και ενεργοποιήστε το PS4 που αποκτήσατε με αυτόν τον χρήσιμο Οδηγό γρήγορης έναρξης. Καλώς ήρθατε στον κόσμο του PlayStation Συνδέστε και ενεργοποιήστε το PS4 που αποκτήσατε με αυτόν τον χρήσιμο Οδηγό γρήγορης έναρξης. Οδηγός γρήγορης έναρξης Ελληνικά CUH-1004A Τα πρώτα βήματα Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning

Pocket radio. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning Pocket rado ALD1915H APR25 User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 9 FR 16 ES 23 DE 30 EL 37 DA 44 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Curler. Register your product and get support at HP8600/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Curler.  Register your product and get support at HP8600/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP8600/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g h i j Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασφάλεια Οι έγκυες και τα άτομα με καρδιολογικά προβλήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα γυαλιά 3D. Η παρακολούθηση τηλεόρασης με τρισδιάστατη εικόνα δεν συνιστάται για παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer. Register your product and get support at  HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8203 HP8202 HP8201 HP8200 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4829/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4829/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4829/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης c d b e g a f Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. α) Ένα χωνάκι ωτοσκοπίου διαμέτρου 5 x 4,25 mm. Στη διεύθυνση θα βρείτε μία πλήρη λίστα από συμβατά χωνάκια ωτοσκοπίου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. α) Ένα χωνάκι ωτοσκοπίου διαμέτρου 5 x 4,25 mm. Στη διεύθυνση  θα βρείτε μία πλήρη λίστα από συμβατά χωνάκια ωτοσκοπίου. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ωτοσκόπιο Cupris TYM. Το TYM Otoscope είναι μία ιατρική συσκευή υψηλής ποιότητας, η οποία όταν συνδέεται σε συμβατό τηλέφωνο και με κατάλληλο χωνάκι ωτοσκοπίου,

Διαβάστε περισσότερα

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. Εγχειρίδιο χρήσης

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e i h g f Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

ελληνικά Οδηγός χρήσης

ελληνικά Οδηγός χρήσης Tiny ελληνικά Οδηγός χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη συσκευή NOBACCO TINY. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και βεβαιωθείτε ότιτις έχετε κατανοήσει πλήρως προτού χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Sleepace Συσκευή παρακολούθησης ύπνου

Sleepace Συσκευή παρακολούθησης ύπνου Εγχειρίδιο Οδηγιών Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά! Sleepace Συσκευή παρακολούθησης ύπνου Εγχειρίδιο Οδηγιών Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά! 1 Εγχειρίδιο Οδηγιών 1 Οδηγίες Ασφάλειας... 1 2 Πριν την πρώτη χρήση...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Todo Οδηγίες Χρήσης User manual Gebrauchsanweisung Manual de utilizare

Todo Οδηγίες Χρήσης User manual Gebrauchsanweisung Manual de utilizare Todo Οδηγίες Χρήσης User manual Gebrauchsanweisung Manual de utilizare Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το NOBACCO Todo. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τις έχετε κατανοήσει

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. EL Εγχειρίδιο χρήσης. Register your product and get support at

Straightener.  EL Εγχειρίδιο χρήσης. Register your product and get support at Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener Εγχειρίδιο χρήσης 1 2 Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλώς ήλθατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4867/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4867/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4867/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης b c d e i h g f a Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Speaker Control Neckband Headset. Το ακουστικό αυτό καθιστά την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής,

Διαβάστε περισσότερα

Ας ξεκινήσουμε. Σε αυτόν τον οδηγό: GAMEPAD. Τοποθέτηση και αφαίρεση του Moto Mod. Φόρτιση του Moto Gamepad

Ας ξεκινήσουμε. Σε αυτόν τον οδηγό: GAMEPAD. Τοποθέτηση και αφαίρεση του Moto Mod. Φόρτιση του Moto Gamepad Ας ξεκινήσουμε Θα σας καθοδηγήσουμε για την τοποθέτηση και χρήση του Moto Mod. Σε αυτόν τον οδηγό: «Τοποθέτηση και αφαίρεση του Moto Mod» «Φόρτιση του Moto Gamepad» «Χειριστήρια Moto Gamepad» «Λήψη παιχνιδιών»

Διαβάστε περισσότερα

EasyPower EP48460P-R1-E ( ) EP48310AP-R1-E ( ) Μπαταρία ιόντων λιθίου Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά ,

EasyPower EP48460P-R1-E ( ) EP48310AP-R1-E ( ) Μπαταρία ιόντων λιθίου Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά , Στοιχεία επικοινωνίας: Alelion Batteries AB Flöjelbergsgatan 14C 43137 Mölndal +46 31866200 support@alelion.com EasyPower EP48460P-R1-E (1002374) EP48310AP-R1-E (1002833) Μπαταρία ιόντων λιθίου Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

BT6700. Εγχειρίδιο χρήσης. Φορητό ηχείο. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

BT6700. Εγχειρίδιο χρήσης. Φορητό ηχείο. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Φορητό ηχείο BT6700 Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 1 Ασφάλεια 1 1 2 Ηχείο Bluetooth 3 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Υλικές ζημιές ή δυσλειτουργίες σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης. Εγγύηση

Οδηγίες χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Υλικές ζημιές ή δυσλειτουργίες σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης. Εγγύηση 1 4 Οδηγίες χρήσης Για την ασφαλή χρήση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του, διαβάστε προσεκτικά και φυλάξτε τις οδηγίες χρήσης. Οι οδηγίες χρήσης διατίθενται και διαδικτυακά στην τοποθεσία: www.qlocktwo.com

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer. Register your product and get support at   HP4962/22 HP4961/22. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 EL Εγχειρίδιο χρήσης j k Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4963 HP4962 HP4961 HP4960 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας BT50 BT25. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας BT50 BT25. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips BT50 BT25 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. Ελληνικά CUH-1116A 7026140

Οδηγός γρήγορης έναρξης. Ελληνικά CUH-1116A 7026140 Οδηγός γρήγορης έναρξης Ελληνικά CUH-1116A 7026140 Τα πρώτα βήματα Σύνδεση με την τηλεόραση. Ακολουθήστε τα βήματα έως παρακάτω για να συνδέσετε το σύστημα PlayStation 4 με την τηλεόρασή σας. Πίσω όψη

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBT30. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBT30. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τo M2 Band.Μόλις αποκτήσατε ένα Band νέας γενιάς που συνδέεται με το κινητό σας, δίνοντάς σας πολλές χρήσιμες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα