Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής. Οικογένεια Προϊόντων Πυξίδα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής. Οικογένεια Προϊόντων Πυξίδα"

Transcript

1 Ασφαλίσεις Σκαφών Αναψυχής Οικογένεια Προϊόντων Πυξίδα

2 Αντικείμενο Ασφάλισης 2 Ως σκάφη αναψυχής, θεωρούνται τα σκάφη τα οποία χρησιμοποιούνται για την αναψυχή των ιδιοκτητών τους, αλλά και εκείνα τα οποία ενοικιάζονται από τους ιδιοκτήτες τους, είτε σε τουριστικά γραφεία, είτε σε ιδιώτες, σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή/και ετήσια βάση, χωρίζονται δε σε κατηγορίες, όπως : Μηχανοκίνητες βάρκες, Ιστιοπλοϊκά, Ταχύπλοα, Φουσκωτά σκάφη, Σκάφη με καμπίνα, Πολυτελείς θαλαμηγοί,

3 Ανεπιθύμητοι Κίνδυνοι 3 Ενοικιαζόμενα JET SKI, Επαγγελματικά ενοικιαζόμενα σκάφη χωρίς μόνιμο πλήρωμα, Εκπαιδευτικά, Καταδυτικά, Σκάφη που η χρήση τους είναι θαλάσσια σπορ, Αθλητικά (σκάφη που συμμετέχουν σε αγώνες), Σκάφη ηλικίας άνω των είκοσι πέντε (25) ετών.

4 Διάρκεια/Ακύρωση Ασφάλισης 4 Η διάρκεια της ασφάλισης για όλους τους τύπους σκαφών είναι συνήθως 12 μήνες. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να συμφωνηθεί διάρκεια μικρότερη του έτους με εφαρμογή ειδικού υπολογισμού των ασφαλίστρων. Aκύρωση της ασφάλισης μπορεί να γίνει εντός 30 ημερών από την σχετική ειδοποίηση της Εταιρίας στον ασφαλισμένο, συνήθως λόγω μη καταβολής των ασφαλίστρων, ή, πράγμα πολύ βασικό, λόγω απόκρυψης ουσιαστικών στοιχείων σχετικά με το ασφαλισμένο αντικείμενο ιδιοκτήτη. Επίσης, μπορεί να γίνει μετά από γραπτή αίτηση του ασφαλισμένου λόγω πώλησης του σκάφους, με την προϋπόθεση, ότι θα προσκομισθεί οπωσδήποτε στην εταιρία, αντίγραφο του εκδοθέντος λόγω της μεταβίβασης «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΒΑΡΩΝ». οπότε σ αυτή την περίπτωση επιστρέφονται τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα. Δεν ακυρώνονται συμβόλαια με ασφαλιστική περίοδο μικρότερη του έτους. Δεν ακυρώνονται συμβόλαια στα οποία εκκρεμεί ζημία, αν προηγουμένως δεν ανακληθεί εγγράφως η απαίτηση.

5 Όροι Ασφάλισης 5 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ: (διεθνείς ρήτρες) Institute Yacht Clauses cl 328/ , Επιπλέον ειδικά για τα ταχύπλοα εφαρμόζεται η ρήτρα: Institute Speedboat Clause cl 333/ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ: (σε ειδικές περιπτώσεις με επασφάλιστρο) Machinery Damage Extention Clause cl 332/ Ασφάλιση Μηχανικής Βλάβης, σε σκάφη ηλικίας έως τεσσάρων ετών, αξίας άνω των 60,000. Για σκάφη μεγαλύτερης ηλικίας μόνον κατόπιν ικανοποιητικής επιθεώρησης της κατάστασης των μηχανών από ειδικό ναυπηγό μηχανικό εγκεκριμένο από την Εταιρία με επιβάρυνση του ιδιοκτήτη. Institute Τransit Clause cl 122/ Ασφάλιση κατά τη μεταφορά του σκάφους με ρυμούλκηση.

6 Καλύψεις 6 1. ΙΔΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΚΑΦΟΥΣ : Καλύπτονται οι ίδιες ζημιές στο σκάφος μέχρι την ασφαλιζόμενη αξία. 2. ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΚΑΦΟΥΣ: Σύμφωνα με τον Νόμο 2743/99 οι ιδιοκτήτες σκαφών υποχρεούνται να ασφαλίσουν την Αστική τους Ευθύνη έναντι τρίτων και επιβαινόντων για Θάνατο και Σωματικές Βλάβες ,00 για Υλικές Ζημιές ,00 και για Πρόκληση Θαλάσσιας Ρύπανσης ,00 ή το ισόποσο σε άλλο νόμισμα. Τα όρια των παραπάνω αναφερομένων καλύψεων Αστικής Ευθύνης μπορούν να αυξηθούν με το ανάλογο ασφάλιστρο. 3. ΕΠΙΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΡΩΓΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, με την προϋπόθεση ότι προηγήθηκε η έγκριση της Εταιρίας κι εφόσον η απώλεια ή ζημία οφείλεται σε καλυπτόμενο κίνδυνο ή συνδέεται με καλυπτόμενο κίνδυνο.

7 Δίκαιο Ασφάλισης 7 Η ασφάλιση πλοίων, ως ρητά σημειώνεται στο ασφαλιστήριο της Εταιρίας, διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο (κυρίως τις διατάξεις του νόμου περί θαλάσσιας ασφάλισης- Μarine Insurance Act και την ερμηνεία τους) και την Αγγλική πρακτική. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς συμφωνούνται τα δικαστήρια του Πειραιά.

8 Προγράμματα Ασφάλισης 8 ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ & ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ 2007 ΠΥΞΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΥΞΙΔΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΕΥΣΗ ΠΥΞΙΔΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΟΗΓΟΣ

9 Προγράμματα Ασφάλισης 9 Τα προγράμματα της οικογένειας «ΠΥΞΙΔΑ» παρέχουν κάλυψη σε μεμονωμένο σκάφος αναψυχής ή στόλο σκαφών, έναντι κινδύνων ολικής ή μερικής απώλειας ή ζημίας του σκάφους κατά το χρόνο που βρίσκεται: σε λειτουργία (περίοδος πλεύσης), σε παροπλισμό (περίοδος ακινησίας), κατά την ανέλκυση και την καθέλκυση. Τα προγράμματα ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ, ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ 2007, ΠΥΞΙΔΑ ΒΑΣΙΚΟ και ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΕΥΣΗ παρέχουν όλο το 24ωρο Ιατρικές Οδηγίες και Υγειονομική Μεταφορά σε περίπτωση ναυτικού ατυχήματος ή ξαφνικής ασθένειας κατά το ταξίδι. (ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ -Flying Doctors Club-).

10 Πυξίδα Πλήρες 10 ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ με ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ έως ΕΥΡΩ ,00 Ασφαλίζεται το σκάφος για ίδιες ζημιές σύμφωνα με: τις ρήτρες ασφάλισης του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου για τα σκάφη αναψυχής ( INSTITUTE YACHT CLAUSES cl 328/ ), Για αστική ευθύνη σύμφωνα με : τους Όρους Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Από Σκάφη Αναψυχής. Ως παρακάτω καλυπτόμενοι κίνδυνοι εξαιρέσεις -πρόσθετοι κίνδυνοι. Παρέχεται όλο το 24ωρο η Υπηρεσία της Ιατρικής Βοήθειας. Η Διάρκεια ασφάλισης είναι ΕΤΗΣΙΑ. Είναι δυνατή η ασφάλιση μικρότερης χρονικής περιόδου των 12 μηνών με εφαρμογή ειδικού υπολογισμού των ασφαλίστρων.

11 Πυξίδα Πλήρες ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ με ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ έως ΕΥΡΩ ,00 Ασφαλίζεται το σκάφος για ίδιες ζημιές σύμφωνα με: τις ρήτρες ασφάλισης του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου για τα σκάφη αναψυχής ( INSTITUTE YACHT CLAUSES cl ), Για αστική ευθύνη σύμφωνα με: τους Όρους Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Από Σκάφη Αναψυχής. Ως παρακάτω καλυπτόμενοι κίνδυνοι εξαιρέσεις -πρόσθετοι, κίνδυνοι. Παρέχεται όλο το 24ωρο η Υπηρεσία της Ιατρικής Βοήθειας. Διαφέρει από το ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ στα ασφάλιστρα, στις απαλλαγές και στο ανώτατο όριο ασφ/νης αξίας (μέχρι ΕΥΡΩ ,00). Η Διάρκεια ασφάλισης είναι ΕΤΗΣΙΑ. Είναι δυνατή η ασφάλιση μικρότερης χρονικής περιόδου των 12 μηνών με εφαρμογή ειδικού υπολογισμού των ασφαλίστρων.

12 Πυξίδα Ελεύθερο 12 ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ με ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ άνω ΕΥΡΩ ,00 και ΗΛΙΚΙΑ ΕΩΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ. Ασφαλίζεται το σκάφος για ίδιες ζημιές και για αστική ευθύνη σύμφωνα με: τις ρήτρες ασφάλισης του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου για τα σκάφη αναψυχής ( INSTITUTE YACHT CLAUSES cl ). Ως παρακάτω καλυπτόμενοι κίνδυνοι εξαιρέσεις -πρόσθετοι, συμπληρωματικοί κίνδυνοι. Διαφέρει από το ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ & ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ 2007 στο ότι περιλαμβάνονται στο πακέτο ασφάλισης, επιλεγμένοι συμπληρωματικοί κίνδυνοι. Η Διάρκεια ασφάλισης είναι ΕΤΗΣΙΑ.

13 Καλυπτόμενοι κίνδυνοι 13 Κίνδυνοι των θαλασσών, ποταμών, λιμνών (Βύθιση, Ανατροπή, Προσάραξη, Πρόσκρουση, Σύγκρουση, Κακοκαιρία). Φωτιά, έκρηξη (στα ταχύπλοα με εσωλέμβιο κινητήρα απαιτείται οπωσδήποτε σύστημα πυρόσβεσης στο μηχανοστάσιο ή χώρο μηχανής, στη δεξαμενή καυσίμων και στο μαγειρείο), Απόρριψη, που αφορά μόνον εξοπλισμό του σκάφους, Πειρατεία, Πρόσκρουση με αποβάθρα ή λιμάνι, ή μεταφορικό μέσο ξηράς, ή αεροπλάνο, ή παρόμοια αντικείμενα, ή αντικείμενα που πέφτουν από αυτά, Προσάραξη, η οποία θα πρέπει να λάβει χώρα για κάποιο χρονικό διάστημα και όχι απλώς το σκάφος να αγγίξει την ξηρά και να φύγει, ούτε να οφείλεται σε παλίρροια.

14 Καλυπτόμενοι κίνδυνοι 14 o o o o o Σεισμό, Ηφαιστειακή έκρηξη ή Κεραυνό, Ατυχήματα κατά τη φόρτωση, εκφόρτωση ή διακίνηση προμηθειών, ξαρτιών, εξοπλισμού, μηχανικών μερών ή καυσίμων, Κακόβουλες πράξεις, Κλοπή ολόκληρου του σκάφους ή της λέμβου ή της εξωλέμβιας μηχανής εφόσον είναι ασφαλώς προσδεδεμένη (πακτωμένη) στο σκάφος ή στη λέμβο και με πρόσθετο αντικλεπτικό σύστημα. Κλοπή, κατόπιν διάρρηξης, του σταθερά εγκαταστημένου εξοπλισμού του σκάφους, Ζημιές, που προκαλούνται από κλέφτες που επιβιβάζονται στο σκάφος όσο είναι στο λιμάνι, και εισέρχονται βίαια στο σκάφος ή στο χώρο αποθήκευσης.

15 Καλυπτόμενοι κίνδυνοι 15 Απώλεια ή ζημία στο σκάφος εκτός της μηχανής και των συνδέσεών της (αλλά όχι του άξονα ή της προπέλας), του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και των μπαταριών και συνδέσεών τους,προκληθείσα από κρυφά ελαττώματα στο σκάφος ή στα μηχανικά μέρη, θραύση αξόνων ή έκρηξη λεβήτων (με εξαίρεση τα έξοδα αντικατάστασης ή επισκευής του ελαττωματικού μέρους), την αμέλεια οποιουδήποτε προσώπου (αλλά εξαιρώντας την δαπάνη επισκευής ελαττώματος που προέρχεται από αμέλεια ή αθέτηση συμβολαίου σχετικά με επισκευή ή εργασία μετατροπής που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ασφαλισμένου). Εύλογα έξοδα επιθεώρησης των υφάλων του σκάφους μετά από προσάραξη, εφόσον η επιθεώρηση γίνει ειδικά για το σκοπό αυτό έστω και αν δεν βρεθεί ζημία. Εύλογες δαπάνες διάσωσης (σώστρα) του σκάφους. Απομάκρυνση ναυαγίου. Εύλογες δικαστικές δαπάνες (υπό την προϋπόθεση προηγούμενης γραπτής συναίνεσης του Ασφαλιστή) Ανέλκυση και Καθέλκυση του σκάφους.

16 Πρόσθετες Καλύψεις 16 Πτώση εξωλέμβιου κινητήρα (διαγράφεται η εξαίρεση από τη σχετική παράγραφο στις βασικές ρήτρες ασφάλισης: INSTITUTE YACHT CLAUSES cl ). Ιατρική βοήθεια (Flying Doctors Club). Παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στα προγράμματα «ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ», «ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ 2007», «ΠΥΞΙΔΑ ΒΑΣΙΚΟ» και «ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΕΥΣΗ».

17 Ιατρική βοήθεια 17 Η GREEK FLYING DOCTORS CLUB, μια μεγάλη και άρτια εξοπλισμένη ιπτάμενη δύναμη, παρέχει άμεση ιατρική βοήθεια, αποτελεσματικά με συνέπεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα. ΠΑΡΟΧΕΣ : Υγειονομική Μεταφορά Ιατρικές Οδηγίες 24 ώρες το 24ωρο.

18 Συμπληρωματικές Καλύψεις 18 Καλύπτονται κατά περίπτωση, υπό προϋποθέσεις, με επασφάλιστρο και ειδική απαλλαγή: Δαπάνες ή έξοδα που μπορεί να εγερθούν για την ευθύνη που προέκυψε από ή προς τους σκιέρ ενώ έλκονται από το ασφαλιζόμενο σκάφος ή ετοιμάζονται για έλξη, Κίνδυνοι μηχανικών βλαβών, Απώλεια ή ζημιά στο πηδάλιο, στο στήριγμα του ελικοφόρου άξονα, στον άξονα ή την προπέλα που προκαλείται από κακοκαιρία, νερό ή από πρόσκρουση Κάλυψη μεταφοράς δια ρυμουλκήσεως, Κίνδυνοι πολέμου, στάσεων και απεργιών, Προσωπικά αντικείμενα.

19 Εξαιρέσεις Αποκόλληση ή πτώση από το σκάφος εξωλέμβιου κινητήρα (διαγράφεται και συνήθως καλύπτεται από το ασφαλιστήριο του σκάφους). 2. Λέμβος του σκάφους με μέγιστη σχεδιασμένη ταχύτητα άνω των 17 κόμβων, εκτός αν έχει ειδικά καλυφθεί από το ασφαλιστήριο, και λέμβος του σκάφους που δεν έχει μόνιμο σημειωμένο το όνομα του μητρικού σκάφους. 3. Πανιά και προστατευτικά καλύμματα που έχουν σχιστεί ή παρασυρθεί από τον άνεμο. 4. Πανιά, κατάρτια, κύριες δοκοί, ξάρτια, εξοπλισμός ενώ το σκάφος λαμβάνει μέρος σε αγώνες. 5. Προσωπικά αντικείμενα.

20 Εξαιρέσεις Αναλώσιμα εφόδια, εργαλεία αλιείας, σχοινιά πρόσδεσης. 7. Προστατευτικές επικαλύψεις ή επισκευές επ αυτών. 8. Απώλεια ή δαπάνη που πραγματοποιήθηκε για διόρθωση ελαττώματος στο σχεδιασμό ή στην κατασκευή, ή οποιαδήποτε δαπάνη για βελτίωση ή μετατροπή στο σχεδιασμό ή στην κατασκευή. 9. Κινητήρας και οι συνδέσεις του (αλλά όχι ο άξονας ή η προπέλα), ηλεκτρολογικός εξοπλισμός ή ηλεκτρικά στοιχεία, όταν η απώλεια ή η ζημία προκλήθηκε από κακοκαιρία. Οι εξαιρέσεις 3,4,7,9 δεν ισχύουν στην περίπτωση που η απώλεια ή η ζημιά προήλθε από το γεγονός ότι το σκάφος προσάραξε, βυθίστηκε, πήρε φωτιά ή συγκρούστηκα ή ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε εξωτερικό αντικείμενο.

21 Εξαιρέσεις Ταχύπλοων 21 Καμία απαίτηση δεν γίνεται δεκτή σχετικά με απώλεια ή ζημιά στο σκάφος που προκλήθηκε από το γεγονός ότι το σκάφος προσάραξε, βυθίστηκε, πλημμύρισε, ημιβυθίστηκε ή έμεινε ακυβέρνητο, κατά το χρόνο που αφέθηκε προσδεμένο ή αγκυροβολημένο, χωρίς παρακολούθηση, στα ανοικτά μιας εκτεθειμένης παραλίας ή ακτής. Δεν καλύπτεται ζημιά ή απώλεια στο πηδάλιο, εξωτερικό στήριγμα ελικοφόρου άξονα, άξονα ή προπέλα που προκαλείται από κακοκαιρία, νερό ή πρόσκρουση παρά μόνον όταν είναι αποτέλεσμα σύγκρουσης με άλλο σκάφος, προκυμαία, ή προβλήτα ή αν οφείλεται σε ημιβύθιση του σκάφους λόγω κακοκαιρίας.

22 Αστική Ευθύνη 22 Για Αστική Ευθύνη σύμφωνα με: Τους Όρους Ασφάλισης Αστικής ευθύνης από Σκάφη Αναψυχής. Ο Ασφαλισμένος καλύπτεται για ναυτικά ατυχήματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ασφάλισης σχετικά με: Απώλεια ή ζημιά σε οποιοδήποτε άλλο σκάφος ή οποιαδήποτε ιδιοκτησία, Απώλεια ζωής, τραυματισμό ή ασθένεια που προκλήθηκε πάνω ή κοντά στο σκάφος ή οποιοδήποτε άλλο σκάφος, Δαπάνες λόγω πρόκλησης θαλάσσιας ρύπανσης μετά από ατύχημα: o o για την καταπολέμηση ή / και εξουδετέρωση θαλάσσιας ρύπανσης, για τον καθαρισμό της θαλάσσιας ρύπανσης.

23 Πυξίδα Βασικό (Α2) 23 ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ με ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ έως ΕΥΡΩ ,00 Ασφαλίζεται το σκάφος για κινδύνους φωτιάς μόνο σύμφωνα με: τις ρήτρες ασφάλισης του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου για τα σκάφη αναψυχής ( INSTITUTE YACHT CLAUSES cl όρος ). Για αστική ευθύνη σύμφωνα με : τους Όρους Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Από Σκάφη Αναψυχής. Τα ασφάλιστρα είναι ΕΤΗΣΙΑ. Είναι δυνατή η ασφάλιση μικρότερης χρονικής περιόδου των 12 μηνών με εφαρμογή ειδικού υπολογισμού των ασφαλίστρων. Δεν δίνονται «ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ».

24 Πυξίδα Πλεύση (Α3) 24 ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΤΟΣ JET-SKI με ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ έως ΕΥΡΩ ,00. Ασφαλίζεται το σκάφος για κινδύνους φωτιάς μόνο σύμφωνα με: Τις ρήτρες ασφάλισης του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου για τα σκάφη αναψυχής (INSTITUTE YACHT CLAUSES cl όρος 9.1.2). Για Αστική Ευθύνη σύμφωνα με: Τους Όρους Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Σκάφη Αναψυχής. Παρέχεται όλο το 24ωρο η Υπηρεσία της Ιατρικής Βοήθειας. Δεν δίνονται «ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ».

25 Πυξίδα Πλεύση (Α3) 25 Τα ασφάλιστρα του προγράμματος υπολογίζονται: Σε 12μηνη περίοδο το βασικό ασφάλιστρο και ασφάλιστρο για κάθε μήνα χρήσης. Τα Ασφάλιστρα, οι επιβαρύνσεις, οι εκπτώσεις και οι απαλλαγές αναφέρονται στα αντίστοιχα τιμολόγια. Προσφέρονται Δωρεάν από την Εταιρία μας για το ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΕΥΣΗ δυο τριήμερα χρήσης του σκάφους με επιλογή του Ασφαλισμένου, υπό την προϋπόθεση να ενημερώσει γραπτά την Εταιρία πριν ξεκινήσει το ταξίδι.

26 Πυξίδα Ευθύνη (Α4) 26 ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ JET SKI ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΥΡΩ ,00. Ασφαλίζεται το σκάφος για Αστική Ευθύνη μόνο, σύμφωνα με: Τους Όρους Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Σκάφη Αναψυχής. Τα ασφάλιστρα του προγράμματος υπολογίζονται: σε 12μηνη περίοδο το βασικό ασφάλιστρο και ασφάλιστρο για μήνα χρήσης. Επισημαίνεται ότι το ΠΥΞΙΔΑ ΕΥΘΥΝΗ προτείνεται σε ελάχιστες περιπτώσεις. Δεν δίνονται «ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ».

27 Πυξίδα Πλοηγός (Α5) 27 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ έως ΕΥΡΩ ,00 Ασφαλίζεται το σκάφος για κινδύνους φωτιάς, σύμφωνα με: Τις ρήτρες ασφάλισης του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου για τα σκάφη αναψυχής (INSTITUTE YACHT CLAUSES cl όρος ). Για Αστική Ευθύνη σύμφωνα με: τους Όρους Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Σκάφη Αναψυχής. Δεν δίνονται «ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ».

28 Ενδεικτικά Παραδείγματα 28 ΠΥΞΙΔΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΥΞΙΔΑ 2007 (Α18) ΒΑΣΙΚΟ (Α2) Κεφάλαιο 6.000,00 260,00 Ευρώ 221,88 Ευρώ 150,00 Ευρώ Απαλλαγή 250,00 Ευρώ 330,00 Ευρώ 250,00 Ευρώ Κεφάλαιο ,00 643,91 Ευρώ 548,22 Ευρώ 221,72 Ευρώ Απαλλαγή 500,00 Ευρώ 8% επί του ποσού αποζημίωσης με ελάχιστα Ευρώ 420,00 500,00 Ευρώ

29 Ασφαλίσεις Εμπορικών, Πλωτών Σκαφών 29 ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ: 1. ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ: Βύθιση, ανατροπή, προσάραξη, πρόσκρουση, κακοκαιρία, Φωτιά/έκρηξη, Βίαιη Κλοπή από πρόσωπα εκτός του πλοίου, Απόρριψη αντικειμένων/φορτίου στη θάλασσα, Πειρατεία, Πρόσκρουση σε χερσαία μεταφορικά μέσα, αποβάθρα ή λιμενικό εξοπλισμό ή εγκατάσταση, Σεισμό, ηφαιστειακή έκρηξη ή κεραυνούς.

30 Ασφαλίσεις Εμπορικών, Πλωτών Σκαφών 30 Ατυχήματα κατά τη φόρτωση, την εκφόρτωση ή τη μετατόπιση φορτίου ή καυσίμων, Έκρηξη λεβήτων, θραύση αξόνων ή οποιοδήποτε λανθάνων ελάττωμα της μηχανής ή της γάστρας του πλοίου, Αμέλεια εκ μέρους Πλοιάρχου, Αξιωματικών, Πληρώματος ή Πλοηγών, Αμέλεια επισκευαστών ή ναυλωτών υπό την προϋπόθεση ότι οι επισκευαστές ή ναυλωτές δεν συμπίπτουν με τον Ασφαλισμένο. Δόλια βλάβη του πλοίου διαπραχθείσα από τον Πλοίαρχο, τους Αξιωματικούς ή το Πλήρωμα, Επαφή με αεροσκάφη, ελικόπτερα ή παρόμοια αντικείμενα ή αντικείμενα που πέφτουν από αυτά.

31 Ασφαλίσεις Εμπορικών, Πλωτών Σκαφών ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ, ΠΛΩΤΟ Ή ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΝ ΑΣΦ/ΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΓΙΑ: Απώλεια ή ζημία που προκλήθηκε στο άλλο πλοίο, Καθυστέρηση ή απώλεια της χρήσης του άλλου πλοίου. 3. ΚΟΙΝΗ ΑΒΑΡΙΑ Έξοδα και Συνεισφορά σε Κοινή Αβαρία. 4. ΕΥΛΟΓΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ: Διάσωσης, Δικαστικές δαπάνες, Επιθεώρησης υφάλων του σκάφους μετά από προσάραξη.

32 32

33 33

34 34

35 35

Ασφάλιση σκαφών αναψυχής

Ασφάλιση σκαφών αναψυχής Ασφάλιση σκαφών αναψυχής 73 74 Κατηγορίες σκαφών αναψυχής που ασφαλίζουμε ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΜΗ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΑ JET SKI KANO ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Σκαφών & Μεταφορών Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Mare Basic & Mare Extra, Νομική Προστασία

Κλάδος Σκαφών & Μεταφορών Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Mare Basic & Mare Extra, Νομική Προστασία Κλάδος Σκαφών & Μεταφορών Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Mare Basic & Mare Extra, Νομική Προστασία ΚΛΑΔΟΣ ΣΚΑΦΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ // ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ 2 3 Ασφαλίσεις Σκαφών Ο Κλάδος Ασφάλισης Σκαφών

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής Mare / Νομική Προστασία ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 2 3 01 Ασφαλίσεις Σκαφών Ο κλάδος ασφάλισης σκαφών περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις αστικής

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare

Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής. Mare Προγράμματα Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής Mare ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 2 3 01 Ασφαλίσεις Σκαφών Ο κλάδος ασφάλισης σκαφών περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις αστικής ευθύνης καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Εναλλακτική 1: ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Σύμφωνα με τους Όρους Ασφαλιστηρίου Αστικής Ευθύνης από Σκάφη Αναψυχής (02.01.15) Cl.Y175 & τον Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΚΑΦΩΝ

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΚΑΦΩΝ Τ Ι Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2743/99 όπως αυτός δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Νο 211/13.10.99, η ασφάλιση της αστικής ευθύνης των επαγγελματικών και ιδιωτικών σκαφών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 01.09.15 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Εναλλακτική 1: ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Σύμφωνα με τους Όρους Ασφαλιστηρίου Αστικής Ευθύνης από Σκάφη Αναψυχής (02.01.15) Cl.Y175

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Εγχειρίδιο Κλάδου Σκαφών Αναψυχής

Τεχνικό Εγχειρίδιο Κλάδου Σκαφών Αναψυχής Τεχνικό Εγχειρίδιο Κλάδου Σκαφών Αναψυχής Yacht Secure Yacht Exclusive Ισχύουν από την 5 η Μαρτίου 2012 και µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση 1/27 Αντικείµενο Ασφάλισης Αντικείµενο Ασφάλισης του κλάδου

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP insurance ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Μάρτιος 09 Σελίδα 1 από 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ; 3 ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ; 3 ΟΡΙΣΜΟΙ 3 ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ 4 ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ Από Κλάδο Αστικής Ευθύνης Σκαφών Προς Όλους τους Συνεργάτες Αθήνα, 14 Μαρτίου 2017 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 03/2017 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ Αγαπητοί Συνεργάτες, Η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NAV 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 1. ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - JET SKI) 2. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ 3. ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΑ 4. ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ (ΒΑΡΚΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίζουµε για τις λεπτοµέρειες, ώστε εσείς να µπορείτε να απολαµβάνετε άφοβα την επένδυσή σας.

Φροντίζουµε για τις λεπτοµέρειες, ώστε εσείς να µπορείτε να απολαµβάνετε άφοβα την επένδυσή σας. Ασ φά λεια Σκά φο υς Pe r son al So lut ion s Ασφάλεια Σκάφους Η σωστή και πλήρης προστασία του σκάφους σας, αποτελεί βασική µας προτεραιότητα. Έχουµε δηµιουργήσει για εσάς ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες Επιχειρήσεων

Ασφάλειες Επιχειρήσεων Ασφάλειες Επιχειρήσεων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οι επιχειρήσεις καλούνται διαρκώς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών της σύγχρονης αγοράς Οι ανάγκες των επιχειρηματιών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ του Αγγλικού και του Ελληνικού κειμένου, υπερισχύει το Αγγλικό κείμενο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ του Αγγλικού και του Ελληνικού κειμένου, υπερισχύει το Αγγλικό κείμενο. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ του Αγγλικού και του Ελληνικού κειμένου, υπερισχύει το Αγγλικό κείμενο. 1. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΡΗΤΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Η ασφάλιση αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΤΑ-1 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Α) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ 1. ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ : ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ & ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ

ΡΟΤΑ-1 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Α) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ 1. ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ : ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ & ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 01/08/2015 Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ έχει σχεδιάσει ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης σκαφών, που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών προσφέροντας προστασία στο απρόβλεπτο

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα, Τιµολόγιο & ιαδικασίες Κλάδου Σκαφών Αναψυχής International Life ΑΕΓΑ

Προϊόντα, Τιµολόγιο & ιαδικασίες Κλάδου Σκαφών Αναψυχής International Life ΑΕΓΑ Προϊόντα, Τιµολόγιο & ιαδικασίες Κλάδου Σκαφών Αναψυχής International Life ΑΕΓΑ Ισχύουν από 2006 και µπορεί ν αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση Ασφαλιστικά προγράµµατα Σκαφών αναψυχής Η INTERNATIONAL LIFE Α.Ε.Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

1/11/85 INSTITUTE YACHT CLAUSES (ΡΗΤΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ) Η παρούσα ασφάλιση υπόκειται στο Αγγλικό Δίκαιο και πρακτική.

1/11/85 INSTITUTE YACHT CLAUSES (ΡΗΤΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ) Η παρούσα ασφάλιση υπόκειται στο Αγγλικό Δίκαιο και πρακτική. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ (σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ του Αγγλικού και του Ελληνικού κειμένου θα υπερισχύει το Αγγλικό) 1/11/85 INSTITUTE YACHT CLAUSES (ΡΗΤΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ)

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 αγροτικά Ι.Χ. Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ. (αγροτικά αυτοκίνητα) ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Σκάφους. Personal Solutions

Ασφάλεια Σκάφους. Personal Solutions Ασφάλεια Σκάφους Personal Solutions Ασφάλεια Σκάφους Η σωστή και πλήρης προστασία του σκάφους σας, αποτελεί βασική µας προτεραιότητα. Έχουµε δηµιουργήσει για εσάς ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα ασφάλισης σκαφών

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε.

DEMCO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει auto 1 1plus 2 3 4 αυτοκίνητα Ι.Χ.Ε. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ.Ε. (Αυτοκίνητα) Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Αστική Ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε οχήματα

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή στατιστικών στοιχείων Σκαφών Αναψυχής έτους 2016

Υποβολή στατιστικών στοιχείων Σκαφών Αναψυχής έτους 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ Αριθμ. Πρωτ. : 207104/370 Αριθμ. Φακ. : 010, 086 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 22 814 Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες - Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 8 Αυγούστου 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ / ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ / ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ / ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Διάταξη Έναρξη ισχύος Αφορά Ορίζει Όρια Ασφάλισης Απόφαση ΥΕΝ 3131.1/03/1999

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια I N T E R A M E R I C A N Μ Ε Λ Ο Σ Τ Ο Υ Ο Μ Ι Λ Ο Υ E U R E K O ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Μονάδων σε αγροτεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΟ-FAX Κ.Α. 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ (ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX Α.Φ.Μ. ΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

- 11 (01.11.85) CL.328

- 11 (01.11.85) CL.328 Γλυφάδα, 30 Νοεµβρίου 2010 Προς: Όλους τους κ. κ. Συνεργάτες Αγαπητοί Συνεργάτες, Όλοι γνωρίζουµε ότι η ασφάλιση των σκαφών αναψυχής για κινδύνους Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων είναι υποχρεωτική µε βάση

Διαβάστε περισσότερα

Yachting. Πλεονεκτήµατα Προγράµµατος / Περιγραφή Καλύψεις /

Yachting. Πλεονεκτήµατα Προγράµµατος / Περιγραφή Καλύψεις / Yachting Πλεονεκτήµατα Προγράµµατος / Η ΑΧΑ, χρησιµοποιώντας την τεχνογνωσία της, σχεδίασε το πρόγραµµα Yachting µε βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλισης σκαφών. Το πρόγραµµα απευθύνεται σε ιδιώτες

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon / Αστική Ευθύνη ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2 3 01 Ασφάλιση Φαρμακείων Το πρόγραμμα Pharmakon είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Φαρμακείων που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο. Γενικών και Ειδικών Όρων. Ασφάλισης Σκαφών

Φυλλάδιο. Γενικών και Ειδικών Όρων. Ασφάλισης Σκαφών Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών 05.2008 1/37 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστευτήκατε την Εταιρία μας

Διαβάστε περισσότερα

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC PREMIUM DYNAMIC EXECUTIVE Ολοκληρωμένη προστασία Autonet

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ // ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2 3 Ασφαλίσεις Φαρμακείων Το πρόγραμμα PHARMAKON είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ / ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ / ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ / ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Διάταξη Έναρξη ισχύος Αφορά Ορίζει Όρια Ασφάλισης 1. Απόφαση Υπ. Ναυτιλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Μαρτίου 2017 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Μαρτίου 2017 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 3 Μαρτίου 17 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ναυτικά ατυχήµατα Ελληνικών Εµπορικών Πλοίων, 1 ΚΟΧ και άνω: 16 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσµατα

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών Ιούλιος 2017 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστευτήκατε την Εταιρία μας, για την ασφάλιση του σκάφους σας. Η INTERLIFE, τα

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN insurance ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Απρίλιος 10 Σελίδα 1 από 6 ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Εργασίες συναρμολόγησης μέχρι ΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Μαρτίου 2018 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Μαρτίου 2018 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Μαρτίου 218 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ναυτικά ατυχήµατα Ελληνικών Εµπορικών Πλοίων 1 ΚΟΧ και άνω και πρόσωπα που έπαθαν ατύχηµα σε πλοία και θαλάσσιες περιοχές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΣΚΑΦΩΝ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ HULL, LIABILITY & ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ «Αρθρογραφία» ΠΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ Του Νίκου Κλήμη Στη χώρα μας, με τα αμέτρητα νησιά

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών Ιούλιος 2014 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστευτήκατε την Εταιρία μας για την ασφάλιση του σκάφους σας. Η INTERLIFE, τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 02/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ ΛΟΥΔΙΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ 08/0/205 Αρ. πρωτ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 783,26 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 02/205 Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού

Διαβάστε περισσότερα

Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης

Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Λοιπές Κατηγορίες Ασφάλισης Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος 1 Παραγωγή ασφαλίστρων κλάδων ζημιών έτους 2010 (Ποσά σε ευρώ) Ασφάλιστρα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ (Policy Number): 55489 / 72657 ΛΗΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ : 439261 ΔΙΑΧ/ΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Policy Holder) ΘΗΣΕΩΣ 4 ΑΦΜ: 19003 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΔΟΥ : Τηλ.: 2299076469 ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ : 439261

Διαβάστε περισσότερα

DEMCO AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 φορτηγά Ι.Χ. λεωφορεία Ι.Χ.

DEMCO AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ασφάλεια εν Κινήσει 1 1plus 2 3 4 φορτηγά Ι.Χ. λεωφορεία Ι.Χ. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ασφάλιση Οχήματος Ι.Χ. (φορτηγό, λεωφορείο) Απλή Ασφαλιστική Κάλυψη «Ασφάλεια Εν Κινήσει 1» Θραύση τζαμιών και εργοστασιακών ηλιοροφών (μέχρι 1.000). Σελίδα 1 από 6 ΚΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Οικιακών Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Η γραμμή προϊόντων ENERGY LINE Η ασφάλιση των οικιακών φ/β

Διαβάστε περισσότερα

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Blue Hotel I Συνολικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο (Οικοδομή & Περιεχόμενο): μέχρι 600.000 Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα ανά 1.000 Οικοδομή 0,90 Περιεχόμενο με κλοπή: 1,50 Σεισμός: 0,90 Καθίζηση Κατολίσθηση: 0,10 Blue

Διαβάστε περισσότερα

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Personal Freedom Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Εξασφάλιση σταθερού και εγγυημένου μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος 2 Personal Freedom Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Σκαφών Φεβρουάριος 2016 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστευτήκατε την Εταιρία μας για την ασφάλιση του σκάφους σας. Η INTERLIFE,

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας Ενυπόθηκων Κατοικιών 01.1 Flexa...05 01.2 Complet...06 Oikos 01.3 Oikos Basic...09

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Καλύπτεται η Επαγγελματικής Αστικής ευθύνης του Εκάστοτε Ασφαλιζομένου Υδραυλικού. (άρθρο 7, π.δ.112/2012 ) έναντι Τρίτων για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ EuroProtection Insurance Brokers ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Έκδοση v3 23/11/2018 0 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Προσφερόμενες καλύψεις από CITY INSURANCE S.A.: Αστική

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα HOTEL PLAN 01.1 HOTEL PLAN Basic...07 01.2 HOTEL

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα Hotel Plan 01.1 Hotel Plan Basic...07 01.2 Hotel Plan Basic Plus...08 01.3 Hotel

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2 0 0 8 1. Γ Ε Ν Ι Κ Α Η Επιτροπή Μεταφορών & Σκαφών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς της για συνεχή παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 3 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - Eurobasic

Διαβάστε περισσότερα

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Αθήνα 30 Ιουλίου 2017 Αρ,. Πρωτ. : 1989 Προς κάθε ενδιαφερόμενο Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Το κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία «ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ» (ΑΚΣΣ) καλεί κάθε ενδιαφερόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Σε περίπτωση υλικής ζηµιάς και µόνον εφόσον τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου αντικατασταθούν µε καινούρια, αφαιρείται παλαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 01.1 FLEXA...05 01.2 COMPLET...06

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Κ. Παλαιολόγου 14 Ν. Σμύρνη 171 21 Τηλ. 210 9320900 Fax 210 9353565 e-mail:info@okto.gr web-site: www.okto.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΟΥ Κατά Παντός Κινδύνου Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2 0 0 5 1. Γ Ε Ν Ι Κ Α Η Επιτροπή Μεταφορών & Σκαφών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς της για συνεχή παροχή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ: Yachting/Γιώτινγκ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Δρ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Τει Ιονίων Νήσων/Λευκάδα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ: Yachting/Γιώτινγκ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Δρ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Τει Ιονίων Νήσων/Λευκάδα ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ: Yachting/Γιώτινγκ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Δρ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Τει Ιονίων Νήσων/Λευκάδα Με τον όρο αυτό είναι γνωστή διεθνώς η θαλάσσια δραστηριότητα, κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Οχήματος Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΑΡ.Μ.Α.Ε.: Γ.Ε.Μ.Η.: Με έδρα στην Ελλάδα, Εφαρμοστέο Δίκαιο:

Ασφάλιση Οχήματος Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΑΡ.Μ.Α.Ε.: Γ.Ε.Μ.Η.: Με έδρα στην Ελλάδα, Εφαρμοστέο Δίκαιο: Ασφάλιση Οχήματος Έγγραφο πληροφοριών για το ασφαλιστικό προϊόν Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 12865/05/Β/86/4,

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας Ενυπόθηκων Κατοικιών 01.1 Flexa...05 01.2 Complet...06 Oikos 01.3 Oikos Basic...09

Διαβάστε περισσότερα

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο.

- ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΑΠΛΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης οι δικαιούχοι λαμβάνουν το κεφάλαιο. - ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Ο ασφαλιζόμενος για ένα χρονικό διάστημα αποταμιεύει χρήματα μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός.

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός. 2 Το πρόγραμμα cocoon plus (κατά παντός κινδύνου) δίνει τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης των περιουσιακών στοιχείων του ασφαλισμένου από οποιοδήποτε κίνδυνο. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2 0 0 6 1. Γ Ε Ν Ι Κ Α Η Επιτροπή Μεταφορών & Σκαφών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς της για συνεχή παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Προγράμματα ασφάλισης Κατοικίας Κατοικία Περιεχόμενα Γενικά χαρακτηριστικά Βασικές καλύψεις Προαιρετικές καλύψεις Τιμολόγιο Ανταγωνισμός Πλεονεκτήματα Νέο Πρόγραμμα Κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Μέσα από πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα μπορείτε να ασφαλίσετε ολόκληρο τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό κατά παντός κινδύνου, καλύπτοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - KΑΛΥΨΗ EΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ RULER

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - KΑΛΥΨΗ EΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ RULER ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - KΑΛΥΨΗ EΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ RULER Κυβισμός Μηχανής Βασικό Μέχρι 1600 κυβ. εκατ. 185,00 Από 1601 κυβ. εκατ. μέχρι 2200 κυβ. εκατ. 205,00 Από 2201 κυβ. εκατ. μέχρι 3000 κυβ. εκατ. 225,00

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη 2 Περιεχόμενα 01 Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων 01.1 Basic Simple...04 01.2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο:

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Πελάτης: Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου στα οποία βασίσθηκε η μελέτη Χρήση: Μέτρα προστασίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...- 3 - ΣΥΣΤΗΜΑ BONUS/MALUS...- 3 - ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 3 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...- 4 - Euroeconomy

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Dynamis Liability ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική προσφέρουμε καλύψεις που εξασφαλίζουν την προστασία της προσωπικής σας περιουσίας, του

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων. Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων Basic / Triplex / Quattro / Minikasko / Teilkasko / Extensionkasko / Vollkasko / Αστική Ευθύνη 2 Περιεχόμενα 01 Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων 01.1 Basic Simple...04 01.2

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Προγράμματα ς Κατοικίας Καλύψεις Βασικό Πρόγραμμα Πυρός (Basic) δίδεται και για ενυπόθηκα Κατοικιών σε Α' Κίνδυνο Safe Home (με Best Home (με Home Εξοχική Πυρκαγιά Κεραυνός - πυρκαγιά από δάσος - θάμνους

Διαβάστε περισσότερα

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2.1. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2.1.1. EXPERT HOTEL ΚΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Πυρκαγιά Πυρκαγιά προερχόμενη από δάση, συστάδες δένδρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2012 Αριθμός:322 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ, ΤΕΥΤΛΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟ 23/07/2015 Α) ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ Καλύπτεται η Αστική Ευθύνη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Περιουσίας. Τι δεν ασφαλίζεται; Δεν καλύπτονται οι κίνδυνοι διαφορετικών προγραμμάτων από αυτό που έχει επιλεγεί από εσάς.

Ασφάλιση Περιουσίας. Τι δεν ασφαλίζεται; Δεν καλύπτονται οι κίνδυνοι διαφορετικών προγραμμάτων από αυτό που έχει επιλεγεί από εσάς. Ασφάλιση Περιουσίας Έγγραφο πληροφοριών για το ασφαλιστικό προϊόν ANYTIME HOME Εταιρία: ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 12865/05/Β/86/4, Γ.Ε.Μ.Η.: 305801000, Με έδρα στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ Οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας και µαζί την ηρεµία της καθηµερινής σας ζωής είναι πολλοί. Ζηµιές

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία.

Σε κάθε περίπτωση αμφισβητούμενης υπαιτιότητας ή ύπαρξης σωματικών βλαβών να καλείτε την Τροχαία. Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος; Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος στο τηλ. 2109310807 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο. Ο συνεργάτης μας θα προσέλθει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων. Τα πακέτα ασφάλισης καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, από την υποχρεωτική

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης Προγράμματα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης Προγράμματα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης Προγράμματα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης 2 Περιεχόμενα 01 Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Λογιστών...04 Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβούντων...06

Διαβάστε περισσότερα

Secure Home.

Secure Home. Ë Ì fi Â Ì Ù KÏ Â Í Ú! Ù Ï Ù Τα προγράμματα ασφάλισης προσφέρουν προστασία σε ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία, την κατοικία σας, συνδυάζοντας πρωτοποριακές καλύψεις, την αξιοπιστία των

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: CITY WORLDWIDE ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙ Κωδικός: 12066 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Πελάτης: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Στοιχεία ασφαλισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Προς Όλους τους Συνεργάτες μας Μάρτιος 2013 ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Αγαπητοί Συνεργάτες, Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Α) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Α) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Τα ασφαλιστικά γραφεία FC BROKERS σε συνεργασία με αξιόπιστες Ελληνικές και Ξένες Ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν προγράμματα ασφάλισης για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ To Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Σύνθετης Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία.

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Νέο Business Dynamic Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Κάλυψη σε αξία αντικατάστασης με καινούργιο. Ανταγωνιστική τιμή. 2 Που απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: MORTEN OLSEN Πελάτης: Α.Φ.Μ.: MORTEN OLSEN Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης

Προγράμματα Ασφάλισης 2 Προγράμματα Ασφάλισης ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΩΝ Καλύπτεται η ευθύνη του ασφαλιζόμενου έναντι τρίτων από τη χρήση και λειτουργία γραφείων, super market, εμπορικών καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Ι. ATLA PLUS NEW ΙΙ. ATLA HOME GOLD ΙΙΙ. ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ * AΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ * ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ATLA PLUS NEW ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 1. Πυρκαγιά-Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ EURO-HOME ECONOMY ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ Η ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ: Πυρκαγιά, Κεραυνός Ευρεία Έκρηξη Πυρκαγιά από Δάσος Ζημίες από Καπνό Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Θεσσαλονίκη 30/11/2018 Α.Π. 7281/2018

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΜΟ ΜΕΡΟΣ Α

Περιεχόμενα ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΜΟ ΜΕΡΟΣ Α Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. θέση των Π.Ν.Φ.Ε. ΙΜΟ στη ναυτιλιακή πρακτική 17 2. Οργάνωση των Π.Ν.Φ.Ε. ΙΜΟ 18 3. θέση των Π.Ν.Φ.Ε. ΙΜΟ στη ναυτική επιμόρφωση και εκπαίδευση 19 4. Βασικά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness www.interamerican.gr Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο Η επιχείρησή σας λειτουργεί, ό,τι και αν συμβεί Τα προγράμματα INTERAMERICAN Business

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Q_35_3058_PCG AUTO_CL35007927 Αθήνα 13/05/2014 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ P0125387 Κύριοι, Θα θέλαµε να σας ευχαριστήσουµε για την προτίµηση σας να επιλέξετε την εταιρία µας

Διαβάστε περισσότερα

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η Diadilos Solutions παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από πραγματογνώμονες, μηχανολόγους, πολιτικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΛΟΙΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, 4 & 6/6/2019 Κυριακή, 19 Μαϊου :00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΛΟΙΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, 4 & 6/6/2019 Κυριακή, 19 Μαϊου :00 Περιγραφή και Θεματολογία Οι ναυτασφαλίσεις, δηλαδή οι ασφαλίσεις περί τη ναυτιλία και τον εφοπλισμό, αναγνωρίζονται ως ο νεοανερχόμενος κλάδος ασφαλιστικής δραστηριότητας, αφού οι υπηρεσίες του συνδέονται

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN

Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN www.interamerican.gr Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN Ολοκληρωμένες καλύψεις Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου INTERAMERICAN σας εξασφαλίζουν με σιγουριά, αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ»

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Προς Όλους τους Συνεργάτες Από Κλάδο Αστικής Ευθύνης Αθήνα 16/6/2015 Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ SEA ASSISTANCE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η «EUROP ASSISTANCE» δηλώνει ότι έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, την απαραίτητη οργάνωση, το τηλεφωνικό κέντρο, τον κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα