ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε."

Transcript

1

2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ

3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟ 1/3/1959: 1ος διαγωνισμός δελτίου ΠΡΟΠΟ. 15/4/1995: Μηχανογράφηση δελτίου ΠΡΟΠΟ. Δεκέμβριος 2005: Δημιουργία δελτίου με 14 αγώνες και δυνατότητα συμμετοχής ή/και στους 7 πρώτους αγώνες του δελτίου.

4 Δελτία 1ου και 2ου διαγωνισμού ΠΡΟΠΟ

5 Αντικείμενο Παιχνιδιού Στο ΠΡΟΠΟ 14&7,ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιού που επιλέγει ο συμμετέχων, αφορά στην ακριβή πρόγνωση του αποτελέσματος: είτε μόνο των δεκατεσσάρων (14) ποδοσφαιρικών αγώνων που ορίζονται σε κάθε διαγωνισμό του παιχνιδιού είτε των επτά (7) πρώτων ποδοσφαιρικών αγώνων της ίδιας σειράς των δεκατεσσάρων (14) αγώνων του δελτίου. Ως αποτέλεσμα αγώνα θεωρείται: είτε η νίκη της πρώτης ομάδας (σύμβολο 1), είτε η νίκη της δεύτερης ομάδας (σύμβολο 2), είτε η ισοπαλία (σύμβολο Χ).

6 ΠΡΟΠΟ 14 - ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ Οι επιτυχίες για την πρόβλεψη των δεκατεσσάρων (14) αγώνων (Α ΤΥΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ), ανάλογα με τον αριθμό των σωστών προβλέψεων, κατατάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες: Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν σωστές προβλέψεις για τα αποτελέσματα και των δεκατεσσάρων (14) αγώνων του δελτίου. Στην δεύτερη κατηγορία (ΙΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν σωστές προβλέψεις για τα αποτελέσματα δεκατριών (13) από τους δεκατέσσερις (14) αγώνες του δελτίου. Στην τρίτη κατηγορία (ΙΙΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν σωστές προβλέψεις για τα αποτελέσματα δώδεκα (12) από τους δεκατέσσερις (14) αγώνες του δελτίου.

7 ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ & ΚΕΡΔΗ ΑΝΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Το συνολικό ποσό που διατίθεται ως κέρδος σε κάθε διαγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες των επιτυχιών του Α ΤΥΠΟΥ παιχνιδιού (πρόγνωση των αποτελεσμάτων των 14 αγώνων) ορίζεται σε ποσοστό 53% επί των ακαθάριστων εισπράξεων στον ΤΥΠΟ αυτό μετά την αφαίρεση της αποζημίωσης των πρακτόρων και του ποσοστού που προβλέπεται στο άρθρο 36 του Νόμου 3057/2002 και κατανέμεται στις τρείς κατηγορίες ως ακολούθως: Ποσοστό 48% διατίθεται για τις επιτυχίες της 1ης κατηγορίας (Ι). Ποσοστό 28% διατίθεται για τις επιτυχίες της 2ης κατηγορίας (ΙΙ). Ποσοστό 24% διατίθεται για τις επιτυχίες της 3ης κατηγορίας (ΙΙΙ).

8 ΠΡΟΠΟ 7 - ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ Οι επιτυχίες για την πρόβλεψη των επτά (7) πρώτων αγώνων (Β ΤΥΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ), ανάλογα με τον αριθμό των σωστών προβλέψεων, κατατάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες: Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν σωστές προβλέψεις για τα αποτελέσματα και των επτά (7) πρώτων αγώνων του δελτίου. Στην δεύτερη κατηγορία (ΙΙ) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν σωστές προβλέψεις για τα αποτελέσματα έξι (6) από τους επτά (7) πρώτους αγώνες του δελτίου.

9 ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ & ΚΕΡΔΗ ΑΝΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Το συνολικό ποσό που διατίθεται ως κέρδος σε κάθε διαγωνισμό σε όλες κατηγορίες των επιτυχιών του Β ΤΥΠΟΥ παιχνιδιού (πρόγνωση των αποτελεσμάτων των 7 πρώτων αγώνων) ορίζεται σε ποσοστό 53% επί των ακαθάριστων εισπράξεων στον ΤΥΠΟ αυτό μετά την αφαίρεση της αποζημίωσης των πρακτόρων και του ποσοστού που προβλέπεται στο άρθρο 36 του Νόμου 3057/2002 και κατανέμεται στις δύο κατηγορίες ως ακολούθως: Ποσοστό 67% διατίθεται για τις επιτυχίες της 1ης κατηγορίας (Ι). Ποσοστό 33% διατίθεται για τις επιτυχίες της 2ης κατηγορίας (ΙΙ). Σε περίπτωση που δε βρεθεί νικητής σε οποιαδήποτε κατηγορία του ΠΡΟΠΟ 14 και 7, τα διανεμόμενα ποσά που αναλογούν μεταφέρονται στην αντίστοιχη κατηγορία του επόμενου αντίστοιχου διαγωνισμού (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

10 ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0,25 ανά στήλη, που αντιστοιχεί: σε επιλογή αποτελέσματος για 14 αγώνες ή επιλογή αποτελέσματος μόνο για τους 7 πρώτους αγώνες. Η ελάχιστη συμμετοχή ορίζεται σε μια (1) στήλη ανά δελτίο. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Διεξάγονται τρεις διαγωνισμοί ΠΡΟΠΟ 14&7 κάθε εβδομάδα: ΠΡΟΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΟΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΡΟΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Η σύνθεση των δελτίων / αγώνων και των τριών διαγωνισμών της εβδομάδας αναγράφονται στο Έντυπο Προγράμματος Αγώνων του Στοιχήματος (κουπόνι). ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα του διαγωνισμού.

11 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΠΟ Εάν αγώνας/ες δεν διεξαχθούν για οποιοδήποτε λόγο, την προκαθορισμένη ημέρα και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορισθεί σε ημερομηνία, η οποία απέχει περισσότερο από μία (1) ημέρα από τον τελευταίο χρονικά διεξαγόμενο αγώνα του δελτίου, τότε για τη συμπλήρωση της νικήτριας στήλης πραγματοποιείται κλήρωση. Η κλήρωση γίνεται χωριστά για κάθε αγώνα και πραγματοποιείται μεταξύ των αριθμών 0 έως 9. Ο κάθε αριθμός αντιστοιχεί σε ένα από τα σύμβολα 1,Χ,2, κατ αναλογία που καθορίζεται εκ των προτέρων από την ειδική επιτροπή αξιολόγησης. Η επιτροπή αξιολογεί τους αγώνες που απαρτίζουν το δελτίο ΠΡΟΠΟ ώστε σε περίπτωση αναβολής ενός ή περισσότερων αγώνων να διενεργηθεί κλήρωση, για την ολοκλήρωση της νικήτριας στήλης. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ α/α ΟΜΑΔΑ 1η ΟΜΑΔΑ 2η ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΜ/ΧΗΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑ & ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ 1 Χ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ X X X ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ X X X Ως αποτέλεσμα για την κατάρτιση της νικήτριας στήλης λαμβάνεται το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το αποτέλεσμα ενδεχόμενης παράτασης. Ως αγώνας είναι δυνατόν να περιληφθεί στο διαγωνισμό ΠΡΟΠΟ και κάθε ημίχρονο αγώνα εξομοιούμενο προς αυτοτελή αγώνα.

12 ΔΕΛΤΙΟ Στο έντυπο δελτίο διακρίνουμε Πέντε (5) Περιοχές Πρόβλεψης (1, 2, 3, 4, 5) και μπορούν να συμπληρωθούν τα εξής: Απλές Στήλες Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης Τυποποιημένα Μεταβλητά Συστήματα (Μειωμένης Ανάπτυξης) Συστήματα Συνδυασμών Πλήρους Ανάπτυξης Συστήματα Παραγώγων Συστήματα Βασικής Στήλης Πεδίο Πολλαπλασιαστή (οι επιλογές λειτουργούν αθροιστικά και είναι σύνολο 185 και αφορά όλες τις στήλες του δελτίου). Περιοχή επιλογής ημέρας διαγωνισμού (ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ.

13 Δελτίο διαρκείας Περιοχές Συμπλήρωσης Προβλέψεων 1-4 Περιοχή ΟΜΙΛΩΝ & ΚΩΔΙΚΩΝ Στο δελτίο διαρκείας ο παίκτης υποχρεούται να επιλέξει τον διαγωνισμό ΠΡΟΠΟ, στον οποίο θέλει να συμμετάσχει με το δελτίο του (Τετάρτης, Σαββάτου, Κυριακής). 5 η Περιοχή Συμπλήρωσης Προβλέψεων για μεταβλητά συστήματα Πεδίο «ΑΚΥΡΟ» Περιοχή ΠΡΟΤΟ Πεδίο Επιλογής Ημέρας Περιοχή Πολλαπλασιαστή Πεδίο Επιλογής Παιχνιδιού 14&7

14 Ηλεκτρονικό Δελτίο (CORONIS) Το δελτίο ΠΡΟΠΟ όπως φαίνεται στην τερματική μηχανή του πρακτορείου. Το δελτίο μεταβλητών συστημάτων δεν διατίθεται.

15 Κανόνες Συμπλήρωσης: στις περιοχές 1, 2, 3, 4 παίζονται μόνο απλές στήλες και πλήρη συστήματα στην περιοχή 5 παίζονται απλές στήλες / πλήρη συστήματα και τυποποιημένα μεταβλητά συστήματα. συμμετέχουμε είτε με τις περιοχές 1-4 είτε με την περιοχή 5

16 Τρόπος συμπλήρωσης του δελτίου (περιοχές 1-4). Σε κάθε μία από τις 1-4 περιοχές πρόβλεψης του δελτίου και σε κάθε πεδίο υπάρχουν τρεις στήλες για κάθε αγώνα με τυπωμένα τα σύμβολα 1,Χ,2 με τα οποία σημειώνουμε τις προβλέψεις. Εάν θέλουμε να παίξουμε απλές στήλες από 1 έως 4, τότε σε κάθε αγώνα σημειώνουμε, για το Προπό 7 ή για το Προπό 14, ένα από τα τρία σύμβολα (1 ή Χ ή 2). Για να παίξουμε ένα πλήρες σύστημα για το Προπό 7 ή για το Προπό 14 σημειώνουμε: Για στάνταρ, το ένα από τα τρία σύμβολα που υπάρχουν δίπλα από κάθε αγώνα. Για διπλή παραλλαγή, τα δύο από τα τρία σύμβολα (1Χ ή 12 ή Χ2). Για τριπλή παραλλαγή, και τα τρία σύμβολα (1Χ2).

17 ΑΠΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Για να συμμετάσχει ένας παίκτης μόνο στο ΠΡΟΠΟ 14, σημειώνει τις προβλέψεις του σε όλους τους αγώνες του δελτίου (τμήματα 1 και 4). Για τη συμμετοχή του μόνο στο ΠΡΟΠΟ 7, σημειώνει τις προβλέψεις του μόνο στους 7 πρώτους αγώνες του δελτίου (τμήματα 2 και 3). 1 περιοχή 1 στήλη για το 14 2 περιοχή 1 στήλη για το 7 3 περιοχή 1 στήλη για το 7 4 περιοχή 1 στήλη για το 14 Σύνολο στηλών 4

18 ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Για να συμμετάσχει ένας παίκτης μόνο στο ΠΡΟΠΟ 14, σημειώνει τις προβλέψεις του με τα στάνταρ τις διπλές και τριπλές παραλλαγές που επιθυμεί σε όλους τους αγώνες του δελτίου (τμήμα 1). Για τη συμμετοχή του μόνο στο ΠΡΟΠΟ 7, σημειώνει τις προβλέψεις του μόνο στους 7 πρώτους αγώνες του δελτίου (τμήμα 3). 1 περιοχή 72 στήλες για το 14 3 περιοχή 36 στήλες για το 7 Σύνολο στηλών 108

19 ΑΠΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Εάν θέλει να συμμετάσχει ταυτόχρονα με τις ίδιες ακριβώς προβλέψεις στο ΠΡΟΠΟ 14 και στο ΠΡΟΠΟ 7 θα πρέπει να σημειώσει τις προβλέψεις του και στους 14 αγώνες και επιπλέον το αντίστοιχο τετράγωνο (14&7) της περιοχής ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Θα πρέπει όμως να καταβάλλει πρόσθετο αντίτιμο για τις στήλες του ΠΡΟΠΟ 7. 1 περιοχή 1 στήλη για το 7 & 1 για το 14 2 περιοχή 1 στήλη για το 7 3 περιοχή 1 στήλη για το 7 4 περιοχή 1 στήλη για το 7 & 1 για το 14 Σύνολο στηλών 6

20 ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Εάν θέλει να συμμετάσχει ταυτόχρονα με τις ίδιες ακριβώς προβλέψεις στο ΠΡΟΠΟ 14 και στο ΠΡΟΠΟ 7 θα πρέπει να σημειώσει τις προβλέψεις του και στους 14 αγώνες και επιπλέον το αντίστοιχο τετράγωνο (14&7) της περιοχής ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Θα πρέπει όμως να καταβάλλει πρόσθετο αντίτιμο για τις στήλες του ΠΡΟΠΟ 7. 1 περιοχή 12 στήλες για το 7 & 72 για το 14 3 περιοχή 36 στήλες για το 7 Σύνολο στηλών 120

21 Απόδειξη Συμμετοχής ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ Η ΣΤΗΛΗ ή ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ (7) ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟ 7

22 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΗΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΕΣ ΔΙΠΛΕΣ Στα έντυπα που θα σας δοθούν υπάρχει ο πλήρης πίνακας όλων των 2πλών και 3πλών παραλλαγών.

23 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα 120 τυποποιημένα μεταβλητά συστήματα που υπάρχουν μέσα στα έντυπα που θα σας δοθούν επιλέχθηκαν μέσα από πλήθος συστημάτων με σκοπό να καλύψουν τις απαιτήσεις των περισσοτέρων παικτών. Επειδή δεν ήταν δυνατόν να περιληφθούν όλοι οι τύποι συστημάτων που υπάρχουν, τυποποιήθηκαν και μικρά συστήματα (π.χ. κωδ. Μ012, 3 διπλές-2 στήλες) με τον συνδυασμό των οποίων προκύπτουν νέα συστήματα. Για κάθε σύστημα υπάρχουν πολλοί τρόποι ανάπτυξης. Για τα τυποποιημένα συστήματα όμως, επιλέχθηκε ένας συγκεκριμένος τρόπος, όπου: Προηγείται η ανάπτυξη των τριπλών παραλλαγών και ακολουθεί η ανάπτυξη των διπλών Τα σύμβολα έχουν χρησιμοποιηθεί με την σειρά: 1,Χ,2 για τις τριπλές και 1,Χ για τις διπλές. Σε οποιαδήποτε αλλαγή στην σειρά των σημείων προκύπτει διαφορετική ανάπτυξη ακόμη και για το ίδιο σύστημα. Αν όμως η σειρά των συμβόλων που θα επιλέξει για κάθε τριπλή είναι 1Χ2 και για κάθε διπλή 1Χ, τότε προκύπτει η ανάπτυξη που παρουσιάζεται στα έντυπα.

24 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα μειωμένης ανάπτυξης που τυποποιήθηκαν, ανάλογα με τον τρόπο που έχουν αναπτυχθεί και την επιτυχία που στοχεύουν χωρίζονται σε : Μεταβλητά συστήματα: Είναι τα συστήματα που αν επαληθευτούν οι προβλέψεις εξασφαλίζουν επιτυχία δεύτερης κατηγορίας (13άρι) και πιθανότητες για επιτυχία πρώτης κατηγορίας (14άρι). Ενισχυμένα μεταβλητά: Είναι τα μεταβλητά συστήματα που έχει ενισχυθεί η ανάπτυξη τους, ώστε να εγγυώνται περισσότερες από μια επιτυχίες δεύτερης κατηγορίας αλλά και οι πιθανότητες για επιτυχία πρώτης κατηγορίας να είναι αυξημένες. Τα συστήματα που τυποποιήθηκαν έχουν πιθανότητες για επιτυχία πρώτης κατηγορίας από 11,1% έως 33,3%. Δυσμετάβλητα: Είναι τα πιο οικονομικά συστήματα, αφού γίνεται μία πολύ μεγάλη οικονομία στηλών, αλλά εγγυώνται επιτυχία τρίτης κατηγορίας και έχουν πιθανότητες για επιτυχία πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας. Ενισχυμένα δυσμετάβλητα: Όπως στα μεταβλητά έτσι και στα δυσμετάβλητα υπάρχουν ενισχυμένα συστήματα που εξασφαλίζουν περισσότερες από μία επιτυχίες τρίτης κατηγορίας και αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας στις άλλες δύο κατηγορίες.

25 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μεταβλητά υπό όρους: Είναι τα μεταβλητά συστήματα που εξασφαλίζουν επιτυχία δεύτερης κατηγορίας,υπό την προϋπόθεση ότι θα επαληθευτούν κάποιοι όροι που τέθηκαν για την ανάπτυξη τους. Υπάρχει ποικιλία όρων που μπορούν να τεθούν. Στα τυποποιημένα συστήματα αυτής της μορφής οι όροι αναφέρονται ρητά στον πίνακα κάθε συστήματος και αφορούν μόνο τα πρώτα, δεύτερα και τρίτα σημεία. Τα μεταβλητά συστήματα υπό όρους τα οποία τυποποιήθηκαν, ανάλογα με τους όρους με τους οποίους αναπτύχθηκαν, διακρίνονται σε : Μεταβλητά Παραγώγων: είναι τα συστήματα των οποίων οι όροι αναφέρονται στα πρώτα, στα δεύτερα και στα τρίτα σημεία και σε παράγωγα με μεμονωμένο αριθμό ζητουμένων σημείων και με εύρος. Μεταβλητά Βασικής Στήλης: είναι εκείνα τα συστήματα, των οποίων οι όροι αναφέρονται μόνο στα πρώτα σημεία και χωρίζονται σε μεμονωμένο αριθμό καλυπτόμενων λαθών και σε εύρος. ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η ανίχνευση των επιτυχιών του δελτίου γίνεται με την βοήθεια των πινάκων ανάπτυξης και επιτυχιών.

26 Τρόπος συμπλήρωσης του δελτίου (περιοχή 5). Στην περιοχή 5 μπορούμε να συμπληρώσουμε Τυποποιημένα Συστήματα, τα λεγόμενα οικονομικά περιορισμένης ανάπτυξης όπως: Μεταβλητά, Παράγωγα και,βασικής Στήλης. Στην περιοχή 5 υπάρχουν τα παρακάτω πεδία: Πεδίο προβλέψεων με 7 στήλες για κάθε αγώνα και τυπωμένα τα σύμβολα 1,Χ,2,1,Χ,2,1. Αυτή η διάταξη των σημείων δίνει την δυνατότητα να σημειωθούν οι προβλέψεις, στις διπλές και στις τριπλές παραλλαγές, με όποια σειρά επιθυμούμε: π.χ. 1Χ, Χ1, 21, 1Χ2, 2Χ1, κ.λπ.. διότι έχει σημασία με ποια σειρά έχουν σημειωθεί τα σημεία για τα περιορισμένης ανάπτυξης συστήματα ενώ για την πλήρη ανάπτυξη δεν έχει σημασία. Πεδίο προσδιορισμού τμημάτων (ομίλων), που περιέχει 2 στήλες με τυπωμένα τα γράμματα Β και Γ. Πεδίο επιλογής κωδικών που περιέχει 3 στήλες. Σε κάθε στήλη είναι τυπωμένα τα κάθετα τα γράμματα Μ,Π,Λ και μία σειρά αριθμών από 0 έως 9.

27 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ Στα έντυπα που θα σας δοθούν υπάρχει ο πλήρης πίνακας όλων των τυποποιημένων μεταβλητών συστημάτων.

28 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Στο δελτίο αυτό έχει παιχθεί ένα μεταβλητό σύστημα δύο ομίλων (Α Χ Β) μόνο για το ΠΡΟΠΟ 14. Αναλυτικά σε κάθε περιοχή έχουν συμπληρωθεί τα εξής: Περιοχή ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ 1. Στο ΤΜΗΜΑ περιοχής πρόβλεψης έχουν συμπληρωθεί προβλέψεις και για τους 14 αγώνες του δελτίου και συγκεκριμένα έχουν συμπληρωθεί 7 διπλές (Μ 016) και οι υπόλοιποι αγώνες στάνταρ. 2. Στο ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ της περιοχής πρόβλεψης έχει σημειωθεί το γράμμα Β στους 7 συγκεκριμένους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι στον όμιλο Α ανήκουν μόνο οι αγώνες στάνταρ (θα μπορούσαν να είναι διπλές και τριπλές) και στον όμιλο Β οι 7 αγώνες του συγκεκριμένου τυποποιημένου. 3. Στο ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ έχει σημειωθεί το τυποποιημένο μεταβλητό σύστημα Μ 016 (7 διπλών παραλλαγών) το οποίο αναπτύσσεται σε 16 στήλες (ενώ σε πλήρη ανάπτυξη οι 7 διπλές είναι 128 στήλες) Οι συνολικές στήλες του δελτίου είναι: Α (ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ) Χ Β (ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ) = 1 Χ 16 = 16 στήλες. Περιοχή ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στην περιοχή αυτή δεν έχει σημειωθεί το αντίστοιχο σημείο. Στήλες - Αξία δελτίου Η αξία για το ΠΡΟΠΟ 14 είναι: 16 ΣΤΗΛΕΣ Χ 0,25 = 4,00

29 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Μεταβλητά είναι τα συστήματα που αν επαληθευτούν οι προβλέψεις εξασφαλίζουν επιτυχία δεύτερης κατηγορίας και πιθανότητες για επιτυχία πρώτης κατηγορίας. Περιοχή ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ 1. Στο ΤΜΗΜΑ περιοχής πρόβλεψης έχουν συμπληρωθεί προβλέψεις μόνο για τους 7 πρώτους αγώνες του δελτίου και συγκεκριμένα έχουν συμπληρωθεί 3 διπλές, 3 τριπλές (Μ046) και 1 στάνταρ. 2. Στο ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ της περιοχής πρόβλεψης έχει σημειωθεί το γράμμα Β στους 6 πρώτους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι στον όμιλο Α ανήκει μόνο ο 7ος αγώνας και στον όμιλο Β οι 6 αγώνες του δελτίου. 3. Στο ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ έχει σημειωθεί το τυποποιημένο μεταβλητό σύστημα Μ 046 (3 τριπλών και 3 διπλών παραλλαγών) το οποίο αναπτύσσεται σε 24 στήλες. Οι συνολικές στήλες του δελτίου είναι: Α (ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ) Χ Β (ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ) = 1 Χ 24 = 24 στήλες. Στήλες - Αξία δελτίου Η αξία για το ΠΡΟΠΟ 7 είναι: 24 ΣΤΗΛΕΣ Χ 0,25 = 6,00 Στο δελτίο αυτό έχει παιχθεί ένα μεταβλητό σύστημα δύο ομίλων (Α Χ Β) μόνο για το ΠΡΟΠΟ 7. Αναλυτικά σε κάθε περιοχή έχουν συμπληρωθεί τα εξής:

30 ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η ανίχνευση επιτυχιών γίνεται με την βοήθεια των πινάκων ανάπτυξης και επιτυχιών οι οποίοι υπάρχουν αναλυτικά για κάθε σύστημα. Πρώτα εξετάζουμε τις προβλέψεις του δελτίου μας και αν διαπιστώσουμε ότι χάσαμε λιγότερους από 3 αγώνες πιθανολογούμε ότι το δελτίο μας κερδίζει. Στην συνέχεια ανατρέχουμε στον αντίστοιχο πίνακα επιτυχιών του συστήματος που έχουμε παίξει και βρίσκουμε τις πιθανές επιτυχίες του δελτίου μας. Για να βρούμε όμως τις ακριβείς επιτυχίες του δελτίου μας πρέπει να ακολουθήσουμε μία από τις δύο παρακάτω μεθόδους: Α Μέθοδος Σε ένα φύλλο χαρτιού αντιγράφουμε τον πίνακα του συστήματος αντικαθιστώντας τα σημεία, σύμφωνα με τη σειρά που τα χρησιμοποιήσαμε και τοποθετώντας την κάθε παραλλαγή στην σωστή της θέση ανάλογα με την θέση του αγώνα στον οποίο την χρησιμοποιήσαμε. Στην συνέχεια με την νικήτρια στήλη διαπιστώνουμε πόσες στήλες υπάρχουν σε κάθε στήλη της ανάπτυξης με 0, με 1, και με 2 λάθη.

31 ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (συνέχεια) Β Μέθοδος Προκειμένου να προσαρμόσουμε όλο το πίνακα σύμφωνα με την κατάταξη των αγώνων και την σειρά των σημείων του δελτίου μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε την νικήτρια στήλη στον πίνακα. Μετατρέπουμε λοιπόν το σημείο της νικήτριας στήλης κάθε αγώνα: σε 1 αν το έχουμε χρησιμοποιήσει πρώτο στις 3πλές ή τις 2πλές παραλλαγές, σε Χ αν το έχουμε χρησιμοποιήσει δεύτερο στις 3πλές ή τις 2πλές παραλλαγές, και σε 2 αν το έχουμε χρησιμοποιήσει τρίτο στις 3πλές ή τις 2πλές παραλλαγές. Στην συνέχεια θα κατατάξουμε αυτά τα σημεία σύμφωνα με την σειρά που έχουν στον πίνακα οι 3πλές και οι 2πλές παραλλαγές, στις οποίες αντιστοιχούν. Ας κάνουμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να γίνει κατανοητός ο τρόπος ανίχνευσης επιτυχιών. Στο παράδειγμα σε 6 αγώνες του δελτίου (Β όμιλος), έχει συμπληρωθεί ένα τυποποιημένο σύστημα 3 διπλών και 3 τριπλών, 24 στηλών που έχει κωδικό Μ046 και έστω ότι ήλθε για αυτούς τους αγώνες η παρακάτω νικήτρια στήλη: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΛΗ (Για τους αγώνες του τυποποιημένου) 1 Χ 2 2 Χ Χ 4 Χ 2 5 Χ Χ Χ Χ Χ 1 Παρατηρούμε ότι τα σημεία της νικήτριας στήλης συμφωνούν με τις προβλέψεις μας.

32 ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (συνέχεια) Για να βρούμε τις επιτυχίες του συστήματος, 3 τριπλών και 3 διπλών, πρέπει να πάμε στον αντίστοιχο πίνακα μεταβλητής ανάπτυξης, αφού προσαρμόσουμε σε αυτόν τα σημεία της νικήτριας στήλης. Τα σημεία του πίνακα μεταβλητής ανάπτυξης έχουν αναπτυχθεί όπως είπαμε με την συγκεκριμένη κατά σειρά διάταξη των σημείων 1, Χ, 2 καθώς και των 3πλών και 2πλών παραλλαγών όπως αυτή παρουσιάζεται παρακάτω: Πίνακας Μεταβλητής Ανάπτυξης ΟΙ 3ΠΛΕΣ ΠΑΝΤΑ 1Χ2 ΟΙ 2ΠΛΕΣ ΠΑΝΤΑ 1Χ Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ 3 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΛΗ 1 Χ 2 2 Χ Χ 4 Χ 2 5 Χ Χ Χ Χ Χ 1 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΗΛΗ Χ γιατί το 2 στην πρόβλεψή μας έχει χρησιμοποιηθεί ΔΕΥΤΕΡΟ και Δεύτερο στη 2πλη πάντα είναι το Χ γιατί το 1 στην πρόβλεψή μας έχει χρησιμοποιηθεί ΤΡΙΤΟ και Τρίτο στη 3πλη πάντα είναι το 2 γιατί το Χ στην πρόβλεψή μας έχει χρησιμοποιηθεί ΤΡΙΤΟ και Τρίτο στη 3πλη πάντα είναι το 2 γιατί το Χ στην πρόβλεψή μας έχει χρησιμοποιηθεί ΠΡΩΤΟ και Πρώτο στη 2πλη πάντα είναι το 1 γιατί το Χ στην πρόβλεψή μας έχει χρησιμοποιηθεί ΠΡΩΤΟ και Πρώτο στη 2πλη πάντα είναι το 1 γιατί το 1 στην πρόβλεψή μας έχει χρησιμοποιηθεί ΠΡΩΤΟ και Πρώτο στη 2πλη πάντα είναι το 1

33 ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (συνέχεια) Στην συνέχεια θα πρέπει να γίνει αναδιάταξη των σημείων της νικήτριας στήλης που προέκυψε από την αντικατάσταση, σύμφωνα με την σειρά που έχει κάθε παραλλαγή στο τυποποιημένο σύστημα (πρώτα οι τριπλές και ακολουθούν οι διπλές παραλλαγές). ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1 Χ 2 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΗΛΗ Χ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ 2 Χ Χ 4 Χ 2 5 Χ Χ ΠΡΩΤΑ ΟΙ 3ΠΛΕΣ ΜΕ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ 2ΠΛΕΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ Χ 1 1 Πίνακας Μεταβλητής Ανάπτυξης Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ 3 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ Χ 2 1 Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Αν τέλος με την παραπάνω στήλη ανιχνεύσουμε τον πίνακα μεταβλητής ανάπτυξης βρίσκουμε ότι οι επιτυχίες μας θα είναι: με 0 λάθη : 0 στήλες με 1 λάθος : 1 στήλη ( στήλη 24) με 2 λάθη :4 στήλες ( στήλες 3,12,17,22)

34 ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Σε περίπτωση ταυτόχρονης συμμετοχής στο ΠΡΟΠΟ 14 και στο ΠΡΟΠΟ 7 ισχύουν οι παρακάτω ειδικοί κανόνες: Τα τυποποιημένα μεταβλητά/παράγωγα και βασικής στήλης συστήματα, που παίζονται για το ΠΡΟΠΟ 7, πρέπει να περιέχουν αγώνες μόνο από τους 7 πρώτους κατά σειρά αγώνες του δελτίου. Δεν μπορούμε δηλαδή να παίξουμε ένα τέτοιο σύστημα που έχει κάποιους αγώνες στο ΠΡΟΠΟ 14 και κάποιους αγώνες στο ΠΡΟΠΟ 7 και να ορίσουμε ταυτόχρονη συμμετοχή στο 14 και στο 7. Επειδή στο ΠΡΟΠΟ 7 υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες κέρδους (7αρια και 6αρια) δεν επιτρέπεται η επιλογή δυσμετάβλητου συστήματος στην αντίστοιχη περιοχή των επτά (7) πρώτων αγώνων του δελτίου διότι δεν πληρούνται οι κανόνες εγγύησης κέρδους. Η βασική στήλη (λάθη) πρέπει να περιέχει μέχρι τόσα λάθη όσα το πλήθος των επιλεγμένων αγώνων μόνο από τους επτά (7) πρώτους με τη σειρά εμφάνισης στο δελτίο.

35 ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μεταβλητά παραγώγων είναι τα συστήματα, τριπλών παραλλαγών των οποίων οι όροι αναφέρονται: στα Πρώτα, στα Δεύτερα και στα Τρίτα σημεία. Περιοχή ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ 1. Στο ΤΜΗΜΑ περιοχής πρόβλεψης έχουν συμπληρωθεί προβλέψεις και για τους 14 αγώνες του δελτίου και συγκεκριμένα έχουν συμπληρωθεί 5 τριπλές (Π 014) και οι υπόλοιποι αγώνες στάνταρ. 2. Στο ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ της περιοχής πρόβλεψης έχει σημειωθεί το γράμμα Β στους 5 συγκεκριμένους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι στον όμιλο Α ανήκουν μόνο οι αγώνες στάνταρ (θα μπορούσαν να είναι διπλές και τριπλές) και στον όμιλο Β οι 5 αγώνες του συγκεκριμένου συστήματος. 3. Στο ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ έχει σημειωθεί το παράγωγο τυποποιημένο μεταβλητό σύστημα Π 014 (5 τριπλών παραλλαγών) το οποίο αναπτύσσεται σε 20 στήλες (ενώ σε πλήρη ανάπτυξη οι 5 τριπλές είναι 243 στήλες) Οι συνολικές στήλες του δελτίου είναι: Α (ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ) Χ Β (ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ) = 1 Χ 20 = 20 στήλες.. Στήλες - Αξία δελτίου Η αξία για το ΠΡΟΠΟ 14 είναι: 20 ΣΤΗΛΕΣ Χ 0,25 = 5,00 Στο δελτίο αυτό έχει παιχθεί ένα μεταβλητό σύστημα παραγώγων δύο ομίλων (Α Χ Β) μόνο για το ΠΡΟΠΟ 14. Αναλυτικά σε κάθε περιοχή έχουν συμπληρωθεί τα εξής:

36 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Π ΤΡΙΠΛΕΣ ΣΤΗΛΕΣ 20 ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ 3 ΠΡΩΤΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟ 1 ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ X X 2 1 X X 1 X 2 ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΛΗ Στα έντυπα που θα σας δοθούν υπάρχει ο πλήρης πίνακας όλων των παραγώγων ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ

37 ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Μεταβλητά Βασικής Στήλης είναι εκείνα τα συστήματα, των οποίων οι όροι αναφέρονται μόνο στα πρώτα σημεία. Τα συστήματα αυτά στηρίζονται στη λογική ότι σε μερικούς αγώνες κάποιο αποτέλεσμα είναι πιο πιθανό από τα άλλα, επομένως για να είναι οικονομικά συστήματα, τα σημεία που έχουν λιγότερες πιθανότητες πρέπει να συμμετέχουν λιγότερες φορές. Έτσι ο παίκτης σχηματίζει μία στήλη με το σημείο που θεωρεί πιθανότερο σε κάθε αγώνα. Αυτή η στήλη ονομάζεται ΒΑΣΙΚΗ ΣΤΗΛΗ (Β.Σ.). Αν τώρα θεωρεί, ότι σε κάποιους αγώνες και τα άλλα δύο σημεία είναι πιθανά τότε τα σημειώνει δίπλα στο σημείο της Β.Σ. σχηματίζοντας διπλές ή και τριπλές παραλλαγές. Το επόμενο βήμα είναι να καθορίσει πόσα από τα σημεία της Β.Σ. δεν θα επαληθευτούν, δηλαδή πόσα καλυπτόμενα λάθη θα έχει η Β.Σ. π.χ. 0,1,2,3,..

38 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Μεταβλητά Βασικής Στήλης είναι εκείνα τα συστήματα, των οποίων οι όροι αναφέρονται μόνο στα πρώτα σημεία. Περιοχή ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ 1. Στο ΤΜΗΜΑ περιοχής πρόβλεψης έχουν συμπληρωθεί προβλέψεις και για τους 14 αγώνες του δελτίου και συγκεκριμένα έχουν συμπληρωθεί 2 τριπλές και 2 διπλές (για την Β.Σ) και οι υπόλοιποι αγώνες στάνταρ. 2. Στο ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ της περιοχής πρόβλεψης έχει σημειωθεί το γράμμα Β στους 4 συγκεκριμένους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι στον όμιλο Α ανήκουν μόνο οι αγώνες στάνταρ (θα μπορούσαν να είναι διπλές και τριπλές) και στον όμιλο Β οι 4 αγώνες του συγκεκριμένου συστήματος. 3. Στο ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ έχει σημειωθεί το Λ (=Λάθη) και το 0 και το 1 (δηλαδή να καλύψω 0 λάθος και 1 λάθος) Οι συνολικές στήλες του δελτίου είναι: 7 Α (ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ) Χ Β (ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ) = 1 Χ 7 =7 στήλες.. Στήλες - Αξία δελτίου Η αξία για το ΠΡΟΠΟ 14 είναι: 7 ΣΤΗΛΕΣ Χ 0,25 = 1,75 Στο δελτίο αυτό έχει παιχθεί ένα μεταβλητό σύστημα ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗ δύο ομίλων (Α Χ Β) μόνο για το ΠΡΟΠΟ 14. Αναλυτικά σε κάθε περιοχή έχουν συμπληρωθεί τα εξής:

39 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ Στα συστήματα Β.Σ. ο αριθμός των στηλών που προκύπτει εξαρτάται από: Το πλήθος των αγώνων Τον αριθμό των διπλών και τριπλών παραλλαγών και Τον αριθμό των καλυπτόμενων λαθών. Οι επιτυχίες των συστημάτων Β.Σ. εξαρτώνται από: Τον αριθμό των διπλών και τριπλών παραλλαγών Τον αριθμό των καλυπτόμενων λαθών. Τα λάθη που ήρθαν στη Β.Σ. και καλύπτονται Την κατανομή των λαθών σε διπλές και τριπλές παραλλαγές και Τον αριθμό των χαμένων διπλών (δηλαδή ήλθε το σημείο που δεν είχε προβλεφθεί). Στα έντυπα που θα σας δοθούν υπάρχει ο πλήρης εύρεσης επιτυχιών συστημάτων Βασικής Στήλης.

40 Πεδίο Άκυρο Εάν σε κάποια περιοχή πρόβλεψης σημειώσουμε κάτι λάθος δεν χρειάζεται να πετάξουμε το δελτίο. Σημειώνουμε το τετράγωνο ΑΚΥΡΟ και η περιοχή παραλείπεται.

41 ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ Υπάρχει η δυνατότητα ομαδικών συμμετοχών (2-25) μέσω της Τ.Μ. Πατώντας στο πεδίο ΟΜΑΔΙΚΟ εμφανίζεται μενού με όλες τις δυνατές επιλογές συμμετοχών που μπορούν να παιχτούν για το συγκεκριμένο δελτίο, με την προϋπόθεση οι στήλες του συγκεκριμένου δελτίου να διαιρούνται σε ακέραιο αριθμό. Το πλήθος των Αποδείξεων που παράγονται θεωρούνται σαν ανεξάρτητες συμμέτοχες και τυχόν κέρδη εξαργυρώνονται ξεχωριστά.

42 Περιοχή ΠΡΟΤΟ: Επιλογές:1,5,10,20,50,100,250,500,1000 Λειτουργούν αθροιστικά Επιτρέπει έως και 1936 συνεχόμενους αριθμούς Παράδειγμα δελτίου παιχνιδιού με επιλογές στο ΠΡΟΤΟ 1, και 5,συμμετέχει με 6 συνεχόμενους αριθμούς, που θα ξεκινούν από έναν τυχαίο αρχικό αριθμό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση συμπλήρωσης ΠΡΟΠΟ και Συμμετοχή στο ΠΡΟΤΟ στο ίδιο δελτίο παράγονται δύο ξεχωριστά ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ένα για κάθε παιχνίδι.

43 Απόδειξη Συμμετοχής Κλήρωση / Διαγωνισμός που συμμετέχει Αναγραφή του Μεταβλητού του κάθε ομίλου Διπλή Αναγραφή Barcode Συμμετοχή ή όχι Σε 14 & 7 Αριθμός Απόδειξης Συμμετοχής Μοναδικός για κάθε Παιχνίδι και Κλήρωση Ημ/νία - Ώρα Κατάθεσης

44 Αποδείξεις Συμμετοχής

45 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η συμμετοχή στις κληρώσεις/διαγωνισμούς γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων και συνεπάγεται την πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των διατάξεων της σχετικής νομοθεσίας και των όρων και προϋποθέσεων που θέτει κάθε φορά η ΟΠΑΠ ΑΕ. Το δελτίο χρησιμεύει μόνο για την καταχώρηση των προβλέψεων του συμμετέχοντα στο Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποδεικτικό συμμετοχής. Το αποδεικτικό συμμετοχής εκτυπώνεται από τις ειδικές τερματικές μηχανές με την προϋπόθεση της καταβολής από τον συμμετέχοντα του καθορισμένου αντιτίμου.

46 Η ΟΠΑΠ ΑΕ δεν ευθύνεται αν, εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου, στοιχεία αποδεικτικού συμμετοχής δεν βρεθούν καταχωρημένα στο Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα ή και δεν έχουν διασφαλιστεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο κάτοχος του αποδεικτικού συμμετοχής δεν δικαιούται καταβολής κέρδους ή αποζημίωσης. Ο συμμετέχων κατά την παραλαβή του αποδεικτικού συμμετοχής οφείλει να ελέγξει ότι περιέχονται σε αυτό όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη συμμετοχή του.

47 ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο συμμετέχων δικαιούται να ζητήσει την ακύρωση της συμμετοχής του και την επιστροφή του αντιτίμου της αξίας της, μόνο στις περιπτώσεις που επιτρέπεται βάσει των όρων και προϋποθέσεων που έχει θέσει η ΟΠΑΠ ΑΕ. Απαγορεύεται αυστηρά η ακύρωση συμμετοχής με την επίκληση ισχυρισμών περί: - ΛΑΘΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ - ΚΑΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.

48 ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (συνεχεία) ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ακύρωση συμμετοχής στο ΠΡΟΠΟ γίνεται μόνο μέσω της τερματικής μηχανής (Τ.Μ.) που παίχτηκε και πριν την λήξη του χρόνου αποδοχής δελτίων του διαγωνισμού. Οι ομαδικές συμμέτοχες όσον αφορά την ακύρωσή τους θεωρούνται σαν μία και δεν μπορούν να ακυρωθούν μεμονωμένα, αλλά όλες μαζί. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η ακύρωση συμμετοχής μέσω της Τ.Μ., τότε η ακύρωση μπορεί να γίνει μόνο από την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. πάντα όμως εντός του χρονικού διαστήματος που μπορεί να ασκηθεί το δικαίωμα της ακύρωσης. Οι ακυρωθείσες συμμετοχές φυλάσσονται τακτοποιημένες ανά ημερομηνία από τους πράκτορες για 6 μήνες.

49 Η φορολογία των κερδών θα εφαρμόζεται κλιμακωτά ανά στήλη παιχνιδιού, και αφού αφαιρεθεί η αξία της κερδίζουσας στήλης, ως εξής: Κέρδος στήλης* : αφορολόγητο Κέρδος στήλης* 100, : φόρος κερδών 15% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100 ) Κέρδος στήλης* 500,01 και άνω: φόρος κερδών 20% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 500 ) * μετά την αφαίρεση του ποσού που κατέβαλε ο παίκτης για τη συμμετοχή της στήλης. Επιτρέπεται η πληρωμή κερδών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση κάθε κλήρωσης στην οποία συμμετέχει το δελτίο εάν προκύπτει κέρδος, χωρίς να απαιτείται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κληρώσεις στις οποίες μετέχει το δελτίο. Για να μπορέσει ο παίκτης να χρησιμοποιήσει την κάρτα του την επόμενη ημέρα πρέπει υποχρεωτικά πρώτα να την εξοφλήσει πλήρως. Για τις εξοφλήσεις των καρτών ισχύουν τα ίδια όρια ποσών και οι ίδιες διαδικασίες που αναφέρονται και στην εξόφληση δελτίων

50 ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΕΡΔΩΝ (συνέχεια) Κατά την πληρωμή των κερδών παρακρατείται άμεσα από την ΟΠΑΠ ΑΕ ο αναλογών φόρος, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μετά την πάροδο τριών (3) μηνών, από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της νικήτριας στήλης παύει η αξίωση είσπραξης οποιουδήποτε κέρδους. Αποδεικτικό συμμετοχής που έχει καταστραφεί ή έχουν αλλοιωθεί τα στοιχεία του ή όταν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός και η ανάκτησή τους από το Κ.Μ.Σ., ουδεμία ισχύ έχει και αποκλείεται η αξίωση καταβολής κέρδους και κάθε άλλη αξίωση για αποζημίωση από την ΟΠΑΠ ΑΕ. Η ΟΠΑΠ ΑΕ χορηγεί βεβαίωση εισπραχθέντος κέρδους κατόπιν σχετικής αίτησης. Τα αποδεικτικά συμμετοχής που εξοφλούνται από τα Πρακτορεία θα πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέφονται στους παίκτες μαζί με την απόδειξη πληρωμής.

51

52 Απόδειξη Πληρωμής Αίτηση Πληρωμής Κλήρωση Κερδών ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ Καθαρό Σύνολο Κερδών

53 Κανονιστικό πλαίσιο Με την κοινή Υπουργική Απόφαση 2183/ , του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και του υπουργού Πολιτισμού, εγκρίθηκε ο «Κανονισμός Οργάνωσης, Λειτουργίας και Διεξαγωγής του παιχνιδιού Προγνωστικά Ποδοσφαίρου <ΠΡΟΠΟ> της ΟΠΑΠ Α.Ε.» Η παραπάνω απόφαση δημοσιεύτηκε στο Τεύχος Β της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό ΦΕΚ 78/ Λογισμικό Στη σελίδα θα βρείτε πρόγραμμα κατασκευής δελτίων και διαλογή-εύρεση επιτυχιών.

54 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για διάφορα θέματα όπως δελτία τύπου με επιδοτήσεις και ενημερώσεις σχετικά με τα παιχνίδια. (πληροφορίες παιχνιδιών, εγκύκλιοι, κανονισμοί κτλ) Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Παικτών & Πρακτόρων : Δωρεάν Πρόγραμμα Διαλογής από την ιστοσελίδα μας Δικτυακή Πύλη πρακτόρων : Τεχνική Υποστήριξη ΚΙΝΟ : Unisystems τηλ και ώρες από έως 22.00

55 Τέλος Παρουσίασης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης: 3 Μαρτίου 1996 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 16/11/1997 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΤΖΟΚΕΡ είναι παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 5/12/1990 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. Αριθμ. 2167 ( ΦΕΚ Β 78/22.01.2009) Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 10.05.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11850 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός των νέων δελτίων

Οδηγός των νέων δελτίων Οδηγός των νέων δελτίων 4-7 Νέα εποχή Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης, προχωρά στην αναμόρφωση και ανανέωση των παιχνιδιών της. Με ακόμη πιο λειτουργικό σχεδιασμό, μοντέρνα εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 13.10.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.:A/ 21990/ 13-10-2010 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 16.09.2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ MARKETING Δ/ΝΣΗ MARKETING/ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/20276 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ Τα στοιχήματα ήταν γνωστά ήδη από την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 24.06.200 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: A/5859 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Monitor Games BOWLING

Monitor Games BOWLING ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: BOWLING Αναπαράσταση παιχνιδιού Bowling με δύο εικονικούς παίκτες. Κάθε εικονικός παίκτης έχει δύο ευκαιρίες να ρίξει και τις 10 κορύνες ώστε να πετύχει τη μέγιστη βαθμολογία. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 29.4.2010 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11080 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.)

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε., δυνάμει του άρθρο 27 παρ. 2α` του Ν. 2843/2000 (ΦΕΚ Α` 219) και των όρων της από 15.12.2000 σύμβασης παραχώρησης, που συνάφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 02.06.2009 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11886 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 29 /5 /2012 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/12000 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ

ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ)

OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) OΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟY ΛΑΧΕΙΟY ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (ΠΡΩΤOΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ) Όνοµα Παιγνίου: Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης Φορέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου

Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Οδηγός Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή στο παίγνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΡΔΩΝ. Coronis

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΡΔΩΝ. Coronis ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΕΡΔΩΝ Coronis ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ... 3 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 5 Εισαγωγή Ο σκοπός του παρόντος εγγράφου είναι να περιγράψει τη διαδικασία πληρωμής κερδών της ΟΠΑΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Εθνικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ. Σύμβαση Προσχώρησης

ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ. Σύμβαση Προσχώρησης ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 4/5/2011 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11564 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Λαϊκό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο παίγνιο του Λαϊκού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Φορέας Εκμετάλλευσης: Ιπποδρομίες ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (διακριτικός τίτλος «Ιπποδρομίες Α.Ε.») Έδρα: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 112 Τ.Κ. 10442 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το 1ο βήμα ανανέωσης. Νέα οθόνη ΚΙΝΟ. Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ

Το 1ο βήμα ανανέωσης. Νέα οθόνη ΚΙΝΟ. Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ ΚΙΝΟ BONUS Το 1ο βήμα ανανέωσης Νέα οθόνη ΚΙΝΟ Επίσημη οθόνη στατιστικών ΚΙΝΟ από τον ΟΠΑΠ Το 2 ο βήμα ανανέωσης Δελτίο με 4 Βήματα για τον «Άπειρο Παίκτη» που παίζει πρώτη φορά Δελτίο με περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης

Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης Προωθητικό Υλικό και Οδηγίες Τοποθέτησης Ιούνιος 205 Επικοινωνία στα σημεία πώλησης Επικοινωνία Λανσαρίσματος 2 Νέα δελτία ΚΙΝΟ για πιο διασκεδαστικό παιχνίδι! Στοχευμένη Επικοινωνία Για άπειρους παίκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ 1. H ΟΠΑΠ Α.Ε χορηγεί, για φορολογικούς λόγους, βεβαίωση καταβληθέντος κέρδους κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου-δικαιούχου. 2. Δικαιούχος Βεβαίωσης ενός εισπραχθέντος

Διαβάστε περισσότερα

από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής "η Διοργανώτρια").

από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής η Διοργανώτρια). Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο Το Στήθος των Ονείρων Σου Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο Το Στήθος των Ονείρων Σου από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής "η Διοργανώτρια"). 1. ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

3. Η Σύμβαση, της οποίας το κείμενο εκτίθεται στον Πίνακα, κυρώνεται Κύρωσης της. ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (Αρθρο 3)

3. Η Σύμβαση, της οποίας το κείμενο εκτίθεται στον Πίνακα, κυρώνεται Κύρωσης της. ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (Αρθρο 3) E.E., Παρ. I, 1703 Ν. 168/91 Αρ. 2636, 4.10.91 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας περί ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟ-ΤΟ Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Έκδοση 2.0 Εμπιστευτικό Πίνακας Περιεχομένων 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΤΜΠ... 4 2.1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 4 2.2 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 Αθήνα,10.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 81/10.04.2018 Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 36ου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds.

Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds. Πάμε Στοίχημα LIVE & οθόνες LIVE odds. Το Πάμε Στοίχημα μαζί με το Πάμε Στοίχημα Live είναι το ολοκληρωμένο πακέτο στοιχηματισμού στο πρακτορείο σου! Με το Πάμε Στοίχημα Live να κατέχει το 25% του συνολικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Αναγραμματισμών Θεσσαλονίκης: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 19 Μαΐου 2019, Ώρα 18:00 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ»

OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ» Αθήνα, 01.01.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 47/01.01.2018 OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας «Νίκος Στρόφαλης» 2018.

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών Ο Οργανισµός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.) ανακοινώνει, σύµφωνα µε τον Κανονισµό Χ.Α. και την Ε.Κ. 5/204/14.11.2000, ότι την 31 η Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε», (εφεξής ο «ΣΚΑΪ»), ΑΦΜ 094439203, Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ H επιβράβευση αυτή αφορά μόνο pregame στοιχήματα σε 3άδες και πάνω, σε αγορές των διοργανώσεων ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ. εφόσον έχουν απόδοση μεγαλύτερη ή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE Ανοίγουμε την εφαρμογή των ενεργών τίτλων της ΕΚΧΑ. Επιλέγουμε Παραλαβή Δήλωσης από το μενού Γραφείο Κτηματογράφησης. Στο μήνυμα που εμφανίζεται επιλέγουμε YES Πληκτρολογούμε

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο Γ Πρώτη διδακτική πρόταση ΠΡΟΠΟ Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: 1 διδακτική ώρα ενήλικοι μαθητές Γ επιπέδου κατανόηση αθλητικής εκπομπής (τυχερά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες...

Περιεχόμενα. 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... Περιεχόμενα 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 2 2 Απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης... 3 3 Πλοήγηση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες... 6 1 Παρεχόμενες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Μέσω της διαδικτυακής πύλης του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III Ν. 34(ΙΠ)/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2011

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2011 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2011 ΘΕΜΑ 1 ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΕΠΠ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ 27/4/2011 Α. Αντιγράψτε στο φύλλο σας το αριθμό της ερώτησης και το γράμμα της σωστής απάντησης ή των σωστών απαντήσεων 1. Σα προβλήματα εκείνα

Διαβάστε περισσότερα

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09 www.e-sudoku.gr 1 3O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 2 MAIOY 2009 Οι παρόντες κανονισμοί συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπ όψιν τους επίσημους κανονισμούς του παιχνιδιού καθώς και τους κανονισμούς της World Puzzle

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρία παιγνίων Δημήτρης Χριστοφίδης Εκδοση 1η: Παρασκευή 3 Απριλίου 2015. Παραδείγματα Παράδειγμα 1. Δυο άτομα παίζουν μια παραλλαγή του σκακιού όπου σε κάθε βήμα ο κάθε παίκτης κάνει δύο κανονικές κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής ο «Διοργανωτής» ή η «Τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Η ανώνυµη Εταιρεία µε την επωνυµία «KICK A.E ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο, Χάλκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «DISNEYLAND: MICKEY S 90TH BIRTHDAY»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «DISNEYLAND: MICKEY S 90TH BIRTHDAY» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «DISNEYLAND: MICKEY S 90TH BIRTHDAY» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής Τράπεζα), στο πλαίσιο των ενενηκοστών γενεθλίων του Mickey Mouse «DISNEYLAND: MICKEY 90th BIRTHDAY» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ MEGA BOOSTER-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ H επιβράβευση αυτή αφορά μόνο pregame στοιχήματα σε 3άδες και πάνω, σε αγορές των πρωταθλημάτων ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ, ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ, ΙΣΠΑΝΙΑ 1Η, ΙΤΑΛΙΑ 1Η, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012. Ποινικές Διατάξεις

Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012. Ποινικές Διατάξεις Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012 Ποινικές Διατάξεις Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/2012 - Εισαγωγή Ο Περί Στοιχημάτων Νόμος 106(Ι)/12 ρυθμίζει το στοίχημα και θέτει πλήρη απαγόρευση στα τυχερά παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων τύπου Baker για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 Αρ.Πρωτ.: Ημερομηνία: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθλημα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ Ημερομηνίες πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των Πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική Πρακτορεία ΟΠΑΠ 1 Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα προϊόν το οποίο οι πελάτες των πρακτορείων μας το γνώρισαν και το αγάπησαν τώρα πρέπει να τους πούμε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 9 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2018-2019 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2018-2019, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.»

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») Γ.Ε.ΜΗ. 3823201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 46329/06/Β/00/15) ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ EKTH (16η)

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. I(III) 1417 Ν. 13(ΙΗ)/2001 Αρ. 3496, 4.5.2001 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας

E.E. Παρ. I(III) 1417 Ν. 13(ΙΗ)/2001 Αρ. 3496, 4.5.2001 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας E.E. Παρ. I(III) 1417 Ν. 13(ΙΗ)/2001 Αρ. 3496, 4.5.2001 Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Κύπρου (Παιχνίδια που Διεξάγονται από τον ΟΠΑΠ ΑΕ) Νόμος του

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑΞΗ:- Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΓΟ4 ΓΟ7 (ΖΩΓΡΑΦΟΥ) ΓΟ5 ΓΟ6 (ΧΟΛΑΡΓΟΣ) HM/NIA: 15/1/2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑΞΗ:- Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΓΟ4 ΓΟ7 (ΖΩΓΡΑΦΟΥ) ΓΟ5 ΓΟ6 (ΧΟΛΑΡΓΟΣ) HM/NIA: 15/1/2017 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑΞΗ:- Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΓΟ4 ΓΟ7 (ΖΩΓΡΑΦΟΥ) ΓΟ5 ΓΟ6 (ΧΟΛΑΡΓΟΣ) HM/NIA: 15/1/2017 ΘΕΜΑ Α (Α1) Δίνεται η παρακάτω ακολουθία εντολών αλγορίθμου:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Σ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Σ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Σ υ ν δ υ α σ τ ι κ ή Πειραιάς 2007 1 Το κύριο αντικείμενο της Συνδυαστικής Οι τεχνικές υπολογισμού του πλήθους των στοιχείων πεπερασμένων συνόλων ή υποσυνό-

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASTERCARD-INDITEX»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASTERCARD-INDITEX» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASTERCARD-INDITEX» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής Τράπεζα ), ως μέλος της Mastercard, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Όμιλο Inditex (εφεξής Όμιλος ), διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ΑΕ, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφόρο Αθηνών 112 (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.»

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 3823201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 46329/06/Β/00/15) ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Εθνικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015-2016 Α. ΟΜΑΔΕΣ 1. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται ημέρα Πέμπτη (εκτός αν η Εκτελεστική αποφασίσει διαφορετικά) σε ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις)

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις) Εξεταστικό Δοκίμιο (ερωτήσεις-απαντήσεις) 1. Αντικανονικό επιθετικό χτύπημα από παίκτη της πίσω ζώνης και προσπάθεια για μπλοκ από το Λίμπερο. Τι πρέπει να κάνει ο 1ος διαιτητής; α) Να σφυρίξει διπλό σφάλμα.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «VARDAS - ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ», στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και έδρα το Μαρούσι Αττικής (οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016 ΜΕΣΩ ALPHA WEB BANKING ΙΔΙΩΤΩΝ KAI ALPHA MOBILE BANKING ΙΔΙΩΤΩΝ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016 ΜΕΣΩ ALPHA WEB BANKING ΙΔΙΩΤΩΝ KAI ALPHA MOBILE BANKING ΙΔΙΩΤΩΝ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016 ΜΕΣΩ ALPHA WEB BANKING ΙΔΙΩΤΩΝ KAI ALPHA MOBILE BANKING ΙΔΙΩΤΩΝ» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (στο εξής ως η «Τράπεζα») διοργανώνει διαγωνισμό (στο

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») Γ.Ε.ΜΗ. 3823201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 46329/06/Β/00/15) ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ (11η) ΕΚΤΑΚΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Honda Roadtrips» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ANNITAGR» Α. Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» (με έδρα στo Mαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 4ΑΔΩΝ 2017-2018 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων 4άδων για την περίοδο 2017-2018, με ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι

Ε Ι Δ Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΚΕΡ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ (Satellite & Super Satellite) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1 Ο Διεθνής Διαγωνισμός Πόκερ Greek Poker Cup, θα διεξαχθεί σε δύο (2) φάσεις. Η φάση 1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps! Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «KICK A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Καταχώρησης και Διαχείρισης Αιτήσεων για συμμετοχή στις Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων -

Σύστημα Καταχώρησης και Διαχείρισης Αιτήσεων για συμμετοχή στις Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων - Σύστημα Καταχώρησης και Διαχείρισης Αιτήσεων για συμμετοχή στις Εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων - 1. Εισαγωγή Προκειμένου οι υποψήφιοι για την εξέταση των Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων να συμμετάσχουν

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.»

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») Γ.Ε.ΜΗ. 3823201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 46329/06/Β/00/15) ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ (10 η ) ΕΚΤΑΚΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (ΜΒΑ) Ενότητα 8: Παίγνια πλήρους και ελλιπούς πληροφόρησης

Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (ΜΒΑ) Ενότητα 8: Παίγνια πλήρους και ελλιπούς πληροφόρησης Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (ΜΒΑ) Ενότητα 8: Παίγνια πλήρους και ελλιπούς πληροφόρησης Μπεληγιάννης Γρηγόριος Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής Κύμα Εκπτώσεων ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Όροι Συμμετοχής Κύμα Εκπτώσεων ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Όροι Συμμετοχής Κύμα Εκπτώσεων ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Στηλμέτ Υπηρεσίες Ακινήτων Ανώνυμη Εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, επί της Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 2-4, και η ατομική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ημερομηνία: 29/04/2017 Ώρα εξέτασης: 10:00-14:30

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ημερομηνία: 29/04/2017 Ώρα εξέτασης: 10:00-14:30 ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 1/2 ΕΤΩΝ «Ευκλείδης» Ημερομηνία: 29/04/2017 Ώρα εξέτασης: 10:00-14:30 1. Να λύσετε όλα τα θέματα αιτιολογώντας πλήρως τις απαντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΝΙΤΑ GR»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΝΙΤΑ GR» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΝΙΤΑ GR» Α. Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» (με έδρα στo Mαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Αθήνα, 23.09.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 89/23.09.2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών Αττικής 2018. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ WORLD TILL ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Βασικές οδηγίες - 1:

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ WORLD TILL ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Βασικές οδηγίες - 1: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ WORLD TILL ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Βασικές οδηγίες - 1: 1. Για κάθε επιλογή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε ποντίκι είτε πληκτρολόγιο 2. Η περιοχή Πεδίο θα είναι το πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Σύμβαση Προσχώρησης Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ, δυνάμει του Ν.4183/2013 (Κύρωση της από 30.07.2013 Σύμβασης Παραχώρησης), έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας,

Διαβάστε περισσότερα

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος Στις 26/4/2017 και ώρα 6:00μμ, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών από τις έγκυρες συμμετοχές του διαγωνισμού για το διάστημα 16/3/2017-15/4/2017 (αριθμός έγκυρων συμμετοχών: 222). Από

Διαβάστε περισσότερα

1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα

1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα για απόδραση!, διοργανώνεται από την εταιρεία METRO ΑΕΒΕ, Σώρου 1 Μεταμόρφωση, 14410 εφεξής ο «διοργανωτής»

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων διαγραμμάτων καταστάσεων (2 ο επαναληπτικό μάθημα)

Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων διαγραμμάτων καταστάσεων (2 ο επαναληπτικό μάθημα) 1 η Άσκηση Ενδεικτικές λύσεις ασκήσεων διαγραμμάτων καταστάσεων (2 ο επαναληπτικό μάθημα) Έστω μια εφαρμογή διαχείρισης των παραγγελιών αυτοκινήτων σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Η εφαρμογή έχει όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε με Visa τη μοναδική εμπειρία. London 2012. των Ολυμπιακών Αγώνων

Ζήστε με Visa τη μοναδική εμπειρία. London 2012. των Ολυμπιακών Αγώνων Ζήστε με Visa τη μοναδική εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων London 2012 Χρησιμοποιήστε κάρτες Visa εκδόσεως Alpha Bank για οποιαδήποτε αγορά σας και κερδίστε. H Visa σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα