PEUGEOT Κωδικός εντύπου: N502 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Σφραγίδα Διανομέα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "PEUGEOT Κωδικός εντύπου: N502 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Σφραγίδα Διανομέα"

Transcript

1 PEUGEOT 208 Κωδικός εντύπου: N502 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Σφραγίδα Διανομέα

2 Σαρώστε με το κινητό ή το tablet σας τον κωδικό και ανακαλύψτε το PEUGEOT 208 στο ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Το PEUGEOT 208 γοητεύει με την πρώτη ματιά! Το επιβλητικό, σπορ και αεροδυναμικό στυλ του, σε συνδυασμό με το μεταλλικό χρώμα Orange Power, του προσδίδουν ακόμα πιο δυναμική, νεανική και μοντέρνα εμφάνιση. Με νέα εξωτερικά χρώματα, νέο τεχνολογικό εξοπλισμό για περισσότερη άνεση και ασφάλεια, σπορ εκδόσεις, καθώς και κινητήρες που εξασφαλίζουν επιδόσεις, οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων, το PEUGEOT 208 υπερέχει σε όλους τους τομείς.

3 ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ Στο εμπρός τμήμα, ο προφυλακτήρας χαρακτηρίζεται από έντονες και δυναμικές γραμμές. Η φαρδιά γρίλια της μάσκας τονίζεται από το διακοσμητικό πλαίσιο χρωμίου και είναι πλήρως ενσωματωμένη στον προφυλακτήρα. Το δυναμικό αυτό στυλ υπογραμμίζουν τα εμπρός φωτιστικά σώματα διπλής απόχρωσης*, με μάσκες σε συνδυασμό μαύρου χρώματος και χρωμίου, καθώς και η κορυφαία φωτεινή υπογραφή τεχνολογίας LED** που χαρίζει στο αυτοκίνητο ακαταμάχητο βλέμμα αιλουροειδούς και υπερσύγχρονη εμφάνιση. *Στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. **Φωτισμός 100% με στοιχεία LED στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση.

4 ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ Αυτοκίνητο πόλης με έντονη προσωπικότητα και εξαιρετικά προσεγμένο στυλ, το PEUGEOT 208 εντυπωσιάζει με το κομψό και ταυτόχρονα σπορ αμάξωμά του που αντανακλά τον δυναμικό και σύγχρονο χαρακτήρα του. Σε συνδυασμό με τους νέους προβολείς ομίχλης, η ανανεωμένη σχεδίαση του PEUGEOT 208 το κάνει να δείχνει πιο στιβαρό, δυναμικό και ασφαλές, προκαλώντας τον οδηγό να πάρει θέση πίσω από το τιμόνι.

5 ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα με τις τρεις «νυχιές» από LED* εντυπωσιάζουν και γοητεύουν με την πρώτη ματιά. Το ομοιόμορφο φινίρισμά τους, το ζεστό κόκκινο χρώμα και η 3D εμφάνισή τους, τα αναδεικνύουν σε γνήσια τεχνολογικά στολίδια. *Φωτισμός 100% με στοιχεία LED (Light-Emitting Diodes). Βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις του PEUGEOT 208.

6 ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ Οι περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις μήκος κάτω από 4 μ. και η μικρή διάμετρος του τιμονιού κάνουν το PEUGEOT 208 ιδιαίτερα εύχρηστο και ευέλικτο στις συνθήκες της πόλης, μετατρέποντας την οδήγηση σε μια απολαυστική εμπειρία. Εξίσου εύχρηστο στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, το PEUGEOT 208 διευκολύνει την καθημερινότητά σας, βοηθώντας σας να παρκάρετε χάρη στην κάμερα και τους αισθητήρες οπισθοπορείας* (ανίχνευση μη ορατών εμποδίων) και επίσης χάρη στο σύστημα Park Assist* (ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης παράλληλα ή με την όπισθεν, με ταχύτητα κάτω των 8 χλμ./ώρα). *Στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. Εξοπλισμός υποβοήθησης οδήγησης κατά τη χρήση του οποίου ο οδηγός διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος.

7 ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Στο εσωτερικό του PEUGEOT 208 όλες οι λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες, απλοποιώντας τις κινήσεις του οδηγού. Η εργονομική θέση οδήγησης PEUGEOT i-cockpit με το μικρό τιμόνι, τον πίνακα οργάνων τοποθετημένο στο ύψος των ματιών του οδηγού και την οθόνη αφής 7 ιντσών* χωρητικής τεχνολογίας, προσφέρει την αίσθηση του απόλυτου ελέγχου, κάνοντας την οδήγηση συναρπαστική, άνετη και ασφαλή. Η ποιότητα και η φινέτσα κυριαρχούν στο εσωτερικό του PEUGEOT 208, όπου έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, από τη διάταξη του χώρου και την επιλογή των υλικών μέχρι τα πρωτότυπα και μοντέρνα συστήματα φωτισμού, με τον λευκό φωτισμό των οργάνων και τη μπλε λωρίδα LED* στο περίγραμμα της πανοραμικής οροφής Cielo*. *Στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. Στη φωτογραφία απεικονίζεται το εσωτερικό του PEUGEOT 208 GT Line.

8 MONTEΡΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΛΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ Η παλέτα των εξωτερικών χρωμάτων του PEUGEOT 208 έρχεται να καλύψει την ολοένα και μεγαλύτερη επιθυμία για διαφοροποίηση και αποκλειστικότητα. Το μεταλλικό χρώμα Orange Power αποπνέει δυναμισμό, ζωντάνια και φρεσκάδα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μοντέρνο και χαρούμενο χρώμα που λάμπει στο φως του ήλιου, αναδεικνύοντας την κομψότητα του αυτοκινήτου αλλά και το γούστο του οδηγού του. Εικονιζόμενο όχημα σε χρώμα Orange Power με πανοραμική οροφή Cielo

9 GT LINE ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Η Peugeot συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα του 208, εντάσσοντας σ αυτή ένα δυναμικό σπορ αυτοκίνητο: την κορυφαία έκδοση GT Line. Με 5-θυρο αμάξωμα και εξοπλισμένο με τον δυναμικό κινητήρα πετρελαίου 1.6 BlueHDi 100hp, το PEUGEOT 208 GT Line εκφράζει την ισχυρή προσωπικότητά του με: Περίγραμμα γρίλιας & μάσκες προβολέων σε γυαλιστερό χρώμιο Γρίλια «EQUALIZER» με 3D εφέ σε κόκκινο χρώμα Ζάντες αλουμινίου 17 CAESIUM, αποκλειστικά διαθέσιμες στην έκδοση GT Line Kαλύμματα καθρεπτών σε Mαύρο μεταλλικό χρώμα Noir Perla Nera Χρωμιωμένο περίγραμμα πλευρικών παραθύρων Χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης Μονόγραμμα GT Line στη γρίλια, στα εμπρός φτερά και στην πόρτα του χώρου αποσκευών Κόκκινο μονόγραμμα PEUGEOT εμπρός και πίσω Φυμέ κρύσταλλα στα πίσω παράθυρα και την πόρτα του χώρου αποσκευών

10 GT LINE ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Το PEUGEOT 208 GT Line τοποθετείται ανάμεσα στις εκδόσεις Allure και GTi, δημιουργώντας μια έκδοση που αναδεικνύει τον premium και ταυτόχρονα σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Στο εσωτερικό οι επιλογές είναι κορυφαίες και εκφράζουν τον σπορ χαρακτήρα της GT Line: Σπορ καθίσματα με επένδυση σε συνδυασμό μαύρου ΤΕP και μαύρου / γκρι υφάσματος, με κόκκινες ραφές Κόκκινες ραφές στα υποβραχιόνια των θυρών, τη φούσκα του επιλογέα ταχυτήτων και τη δερμάτινη (1) λαβή του χειρόφρενου* Εσωτερικές χειρολαβές των εμπρός θυρών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με κόκκινη γραμμή* Σπορ τιμόνι με διάτρητη δερμάτινη επένδυση απαλής υφής pleine fleur (1), κόκκινες ραφές και χρωμιωμένο διακοσμητικό με σατινέ φινίρισμα Διακοσμητικά αλουμινίου στα μαρσπιέ των εμπρός θυρών με μονόγραμμα Peugeot Σπορ πεντάλ αλουμινίου Οθόνη αφής με κόκκινα γραφικά *Όπως στην έκδοση GTi. (1) Δέρμα και άλλα υλικά.

11 ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Το PEUGEOT 208 σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές, εργαλεία και διαδικτυακές υπηρεσίες μέσω της οθόνης αφής 7 χωρητικής τεχνολογίας. Mirror Screen* Χάρη στη λειτουργία Mirror Screen, μπορείτε να χειρίζεστε το smartphone σας από την οθόνη αφής 7 του αυτοκινήτου και να έχετε πρόσβαση σε πολυάριθμες εφαρμογές, συμβατές με Apple Carplay, MirrorLink ή Android Auto **. Navigation* Το νέο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης 3D* του PEUGEOT 208 σας προσφέρει πιο ρεαλιστική, τρισδιάστατη απεικόνιση της διαδρομής καθώς και δωρεάν αναβάθμιση των χαρτών 4 φορές τον χρόνο, εφόρου ζωής του αυτοκινήτου, μέσω του Επίσημου Δικτύου PEUGEOT. * Στον βασικό εξοπλισμό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. **Μόνον οι συμβατές εφαρμογές MirrorLink, CarPlay ή Android Auto λειτουργούν εν στάσει και εν κινήσει, κατά περίπτωση. Όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει ορισμένες λειτουργίες των εφαρμογών αυτών απενεργοποιούνται. Ορισμένοι τύποι περιεχομένου, δωρεάν προσβάσιμοι μέσω του smartphone σας, είναι δυνατόν να απαιτούν επί πληρωμή downloading αντίστοιχων εφαρμογών, συμβατών με MirrorLink, Apple CarPlay ή Android Auto. Η λειτουργία Mirror Screen υποστηρίζεται από την τεχνολογία MirrorLink για τηλέφωνα με λειτουργικό Android, BlackBerry και Windows Phone συμβατά με MirrorLink, από την τεχνολογία Apple CarPlay για τηλέφωνα με ios, καθώς και από την τεχνολογία Android Auto για τηλέφωνα με Android, με την προϋπόθεση τηλεφωνικής συνδρομής που περιλαμβάνει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι παραπάνω εφαρμογές είναι διαθέσιμες ανάλογα με τη χώρα. Η εφαρμογή Android Auto δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα. mypeugeot: ένας μοναδικός κόσμος προνομίων! Με το βλέμμα στις τεχνολογίες του αύριο, η Peugeot σχεδίασε τη δωρεάν εφαρμογή mypeugeot η οποία συμβάλλει σε μια πιο δυναμική και αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες της. Κατεβάζοντας την εφαρμογή mypeugeot στο κινητό τηλέφωνο (smartphone) ή tablet, o χρήστης ενημερώνεται για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα αλλά και το αυτοκίνητό του. Μέσω της εισαγωγής του πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης έχει πρόσβαση στις εξής πληροφορίες: Ta νέα της μάρκας (μοντέλα, φωτογραφίες & βίντεο, τεχνολογικές εξελίξεις, εμπορικά προγράμματα σε ισχύ κτλ.). Τις υπηρεσίες που προσφέρει η Peugeot ειδικά για το αυτοκίνητο του ( π.χ. προγράμματα συντήρησης σε προνομιακές τιμές). Ειδικές προσφορές που ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο επισκευαστών Peugeot όπως δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά/αξεσουάρ. Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου. Υπενθυμίσεις για εργασίες που αφορούν το αυτοκίνητό του όπως ΚΤΕΟ, ΚΕΚ εφόσον συμπληρωθούν όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες από τον χρήστη του αυτοκινήτου. Αναζήτηση του επίσημου δικτύου διανομέων Peugeot με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια και πλοήγηση στα σημεία.

12 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης PureTech Μικρών διαστάσεων και αξιόπιστος, ο κινητήρας αυτός συνδυάζει τις επιδόσεις με την τεχνολογία αιχμής. Προσφέρει εξαιρετικά απολαυστική οδήγηση ακόμα και στις χαμηλές στροφές, ενώ επιδεικνύει άριστη σχέση ροπής/ισχύος. Πρόκειται για κινητήρα πρωτοποριακής τεχνολογίας, συνώνυμο της δύναμης και της απόλαυσης, ο οποίος επιτυγχάνει μείωση έως 25% στην κατανάλωση καυσίμου και στις εκπομπές CO 2 σε σχέση με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα ίδιας ισχύος. Εξοπλισμένο με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6, το PEUGEOT PureTech 110 S&S EAT6 επιτυγχάνει εκπομπές CO g/km, επίδοση που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία για βενζινοκίνητα αυτοκίνητα εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. O κινητήρας 1.2 PureTech Turbo αναδείχθηκε «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2017» στην κατηγορία του ( λίτρα). Η βράβευση αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη ( ) για ένα απόλυτα πετυχημένο μηχανικό σύνολο και απονέμεται κάθε χρόνο από τη διεθνή ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων του Engine Technology International Magazine. Κινητήρες diesel BlueHDi Οι κινητήρες BlueHDi συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Στο PEUGEOT 208 όλοι τους επιτυγχάνουν εκπομπές CO 2 κάτω από 94 g/km και κατανάλωση κάτω από 3,6 λίτρα/100 km σε μικτό κύκλο, γεγονός που καθιστά τη γκάμα κινητήρων πετρελαίου 1.6 BlueHDi ως την αποδοτικότερη στην αγορά! Οι κινητήρες 1.6 BlueHDi διαθέτουν σύστημα Stop & Start με ενισχυμένη μίζα, με εξαίρεση την έκδοση 1.6 BlueHDi PureTech 110 S&S 1.6 BlueHDi 100 S&S ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ BVM5* / EAT6** ΚΙΒΩΤΙO ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ BVM5* ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 205 Nm στις σ.α.λ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 254 Nm στις σ.α.λ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΡΟΠΗΣ σ.α.λ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΡΟΠΗΣ σ.α.λ. ΑΜΕΣΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ 200 bar ΜΙΚΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (λίτρα/100 km) (1) 3,0 TURBO ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ σ.α.λ. ΜΙΚΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (λίτρα/100km) (1) 4,3* / 4,5** ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) 99* / 104** ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) 79 *BVM5: Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. **EAT6: Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων (Efficient Automatic Transmission 6) με τεχνολογία Quickshift, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη και ομαλή αλλαγή σχέσεων, κάνοντας την οδήγηση απολαυστική. S&S: Σύστημα Stop and Start. (1) Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE.

13 ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Αναρτήσεις και σύστημα διεύθυνσης Στόχος του PEUGEOT 208 είναι να προσφέρει επιδόσεις υψηλού επιπέδου, χωρίς συμβιβασμούς στην απόλαυση της οδήγησης. Σε συνδυασμό με την εργονομική θέση οδήγησης PEUGEOT i-cockpit και το μικρής διαμέτρου τιμόνι, με αναρτήσεις προσαρμοσμένες στον εκάστοτε κινητήρα και μειωμένο βάρος που εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού, το πλαίσιο του PEUGEOT 208 προσφέρει την τέλεια σχέση μεταξύ άνεσης και κρατήματος στο δρόμο, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται πραγματικά απολαυστική οδήγηση. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 Το PEUGEOT 208 στην έκδοση 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 είναι εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων με μετατροπέα ροπής, βελτιστοποιώντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και ενισχύοντας την ευχαρίστηση της οδήγησης. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) διαθέτει τεχνολογία Quickshift, η οποία επιτρέπει: γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, πολλαπλές αλλαγές σχέσεων. Παράλληλα, καταναλώνει σχεδόν την ίδια ενέργεια με αυτή ενός μηχανικού κιβωτίου, χάρη: στη μείωση των εσωτερικών τριβών, στο κλείδωμα του μετατροπέα ροπής, όποτε είναι απαραίτητο, για την αποφυγή ολίσθησης. Αυτό μεταφράζεται σε μόλις 5 g/km CO 2 περισσότερα σε σχέση με το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων (με τα ίδια ελαστικά), γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη έκδοση ως μια εξαιρετική επιλογή για ευχάριστη αλλά και οικονομική οδήγηση.

14 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Προβολείς Mε νέα πλαίσια σε εντυπωσιακό συνδυασμό μαύρου χρώματος και χρωμίου και τη χαρακτηριστική τους high-tech υπογραφή με LED*, τα εμπρός φωτιστικά σώματα χαρίζουν στο PEUGEOT 208 ακόμα πιο έντονο «βλέμμα», απόλυτα αναγνωρίσιμο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα, ιδιαίτερα στις άκρες του οδοστρώματος και τις στροφές. *Φωτισμός 100% με στοιχεία LED (Light-Emitting Diodes) στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. Πίσω φωτιστικά σώματα Τα πίσω φωτιστικά σώματα του PEUGEOT 208 με τις 3D «νυχιές» από LED** σε ζεστό κόκκινο χρώμα εντυπωσιάζουν και γοητεύουν με την πρώτη ματιά. Πραγματικά τεχνολογικά στολίδια που αποτελούν τη σχεδιαστική υπογραφή της Peugeot, είναι διαθέσιμα ως βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις του PEUGEOT 208. **Φωτισμός 100% με στοιχεία LED (Light-Emitting Diodes).

15 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το PEUGEOT 208 εξοπλίζεται με τα παρακάτω εξελιγμένα συστήματα για να σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια: Active City Brake* Η τεχνολογία Active City Brake (αυτόματη πέδηση εντός πόλης για αποτροπή σύγκρουσης) είναι μια νέα λειτουργία αυτόματης πέδησης η οποία, στο μέτρο του δυνατού, αποτρέπει τη σύγκρουση ή ελαχιστοποιεί τις συνέπειές της με προπορευόμενο όχημα σε περίπτωση μη αντίδρασης του οδηγού, όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα. Ειδικός αισθητήρας λέιζερ (Lidar), τοποθετημένος στο πάνω μέρος του παρμπρίζ ανιχνεύει τυχόν εμπόδια, όπως προπορευόμενο όχημα που κινείται αργά ή είναι σταματημένο. Τότε το σύστημα ενεργοποιεί την αυτόματη πέδηση για να αποτρέψει τη σύγκρουση ή να περιορίσει τις συνέπειές της, μειώνοντας την ταχύτητα πρόσκρουσης. Κατά περίπτωση, το σύστημα είναι δυνατόν να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο προκειμένου να αποτρέψει τη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. Αερόσακοι Έξι αερόσακοι συμβάλλουν στην προστασία του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης: δύο μετωπικοί, δύο εμπρός πλευρικοί και δύο αερόσακοι τύπου κουρτίνας εμπρός και πίσω. ESP (Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας) Όλα τα 208 διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό τους Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (ESP) που περιλαμβάνει: Hill Assist (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε δρόμο με κλίση πάνω από 3%), Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών (ABS) με Ηλεκτρονικό Κατανεμητή Πέδησης (EBD), Σύστημα Ενίσχυσης Πέδησης (Brake Assist), Σύστημα Αντιολίσθησης Τροχών (ASR) και Σύστημα Ευστάθειας Οχήματος (VSC). Πρόσθετος κατευθυνόμενος φωτισμός* Όταν είναι αναμμένη η μεσαία ή η μεγάλη σκάλα των φώτων, με την ενεργοποίηση του φλας ή με τη στροφή του τιμονιού υπό ορισμένη γωνία, μια δέσμη φωτός από τους προβολείς ομίχλης φωτίζει το εσωτερικό της στροφής, εφ όσον το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα χαμηλότερη από 40 χλμ./ώρα (οδήγηση στην πόλη, σε διασταυρώσεις, σε δρόμους με συνεχείς στροφές, κατά τους ελιγμούς στάθμευσης κτλ.). *Στον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. Κάμερα οπισθοπορείας* και Park Assist* Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα με την επιλογή της όπισθεν και μεταδίδει στην οθόνη αφής την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε ο οδηγός να εντοπίσει τυχόν εμπόδια κατά την εκτέλεση ελιγμών. Μπορεί να συνδυαστεί με το Park Assist, το σύστημα ενεργής υποβοήθησης στάθμευσης, το οποίο υπολογίζει τις διαστάσεις μίας διαθέσιμης θέσης στάθμευσης και βοηθάει τον οδηγό στους ελιγμούς κατά την είσοδο ή την έξοδο από αυτήν. Το σύστημα αναλαμβάνει τον έλεγχο του τιμονιού παρέχοντας ταυτόχρονα ηχητική και οπτική πληροφόρηση. Ο οδηγός ελέγχει το γκάζι, το φρένο τις ταχύτητες και τον συμπλέκτη (εάν το αυτοκίνητο διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων). *Στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. PEUGEOT Connect SOS & Assistance** Η PEUGEOT διευρύνει τη χρήση της κλήσης έκτακτης ανάγκης στην Ευρώπη. Όταν κάθε λεπτό μετράει για εσάς, μπορείτε να βασίζεστε στην υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS για γρήγορη ανταπόκριση. Αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης: σε περίπτωση που ενερ γοποιηθούν οι αερόσακοι ή οι πυροτεχνικοί προεντατήρες των ζωνών ασφαλείας, το όχημα πραγματοποιεί αυτόματα μια κλήση έκτακτης ανάγκης χωρίς την παρέμβαση του οδηγού. Τότε, η υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS εντοπίζει το όχημα, επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους επιβαίνοντες και στέλνει την απαιτούμενη βοήθεια. Η επικοινωνία είναι δυνατόν να γίνει στη γλώσσα του κατόχου του οχήματος. Χειροκίνητη κλήση έκτακτης ανάγκης: για κάθε επείγον περιστατικό (αδιαθεσία, επίθεση) ο οδηγός, είτε είναι ο ίδιος εμπλεκόμενος είτε είναι αυτόπτης μάρτυρας, μπορεί να καλέσει την υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS πιέζοντας για τρία δευτερόλεπτα το πλήκτρο SOS που βρίσκεται στο ύψος της πλαφονιέρας. Σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου λόγω βλάβης, με το συνεχόμενο πάτημα του πλήκτρου με το λιοντάρι της PEUGEOT που βρίσκεται στο ύψος της πλαφονιέρας για 3 δευτερόλεπτα, ενεργοποιείται η κλήση για οδική βοήθεια. Ένα φωνητικό μήνυμα επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματοποιηθεί η κλήση προς την PEUGEOT Αssistance. **Η υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS & Αssistance είναι διαθέσιμη στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση και τη χώρα.

16 XΡΩΜΑΤΑ* ΧΡΩΜΑ NACRÉ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΣΤΕΛ *Τα χρώματα είναι διαθέσιμα ανάλογα με την έκδοση (1) Χρώμα διαθέσιμο έως τον Μάρτιο 2018 (2 )Χρώματα διαθέσιμα έως τον Ιανουάριο 2018 (3) Χρώμα διαθέσιμο έως τον Αύγουστο 2018 (4) Χρώμα διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο 2018 Blanc Νacré Noir Perla Nera Blanc Banquise ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Rouge Rubi (1) Gris Aluminium (3) Gris Hurricane Μεταλλικό χρώμα Orange Power ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΕΧΤURED (ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ) Bleu Virtuel (2) Gris Artense (4) ICE Silver (2) Bleu Encre Gris Platinium ICE White (2)

17 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (1) Βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Access (2) Βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Active (3) Βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Allure (4) Βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων GT Line *Δέρμα και άλλα υλικά. Ύφασμα Etnical Noir Mistral (1) Ύφασμα Cran Mistral (2) Ύφασμα 3D Techmat Mistral (3) TEP & Ύφασμα PU Oxford Mistral (4)

18 ΖΑΝΤΕΣ Διακοσμητικό τάσι 15 BORE (βασικός εξοπλισμός Access) Διακοσμητικό τάσι 15 NIOBIUM (βασικός εξοπλισμός Active) Zάντα αλουμινίου 15 AZOTE (option Active ) Zάντα αλουμινίου 16 ΤΙΤΑΝΕ Gris Hephais Zάντα αλουμινίου 16 ΤΙΤΑΝΕ Technical Grey Brillant (βασικός εξοπλισμός Active Plus & Allure) Zάντα αλουμινίου 16 ΤΙΤΑΝΕ Gravage Laser blanc / noir Brillant (option Allure) Zάντα αλουμινίου 17 CAESIUM (βασικός εξοπλισμός GT Line)

19 ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΥΛ 01 : Ελαφρύ αμάνικο μπουφάν (unisex)* 02 : Ενσύρματα ακουστικά με μικρόφωνο WIZE & OPE 03 : Κοντομάνικο T-shirt* 04 : Καπελάκι 05 : Ισοθερμικό κουτάκι αναψυκτικού* 06 : Ρολόι OXYGEN (με 3 εναλλάξιμα λουράκια) 07 : Φορητός ενισχυτής ήχου 08 : Σημειωματάριο με στυλό 09 : Στυλό* 10 : Μπρελόκ με Stick USB 8GB 11 : Σάκος του bowling* *Προϊόντα διαθέσιμα σε πορτοκαλί και σε μαύρο.

20 ΑΞΕΣΟΥΑΡ 1. Μπάρες οροφής + ζάντες CAESIUM 17 + χρωμιωμένα καλύμματα καθρεπτών 2. Αεροτομή 3. Kit καπνιστού (τασάκι + αναπτήρας) 4. Κοτσαδόρος + βάση μεταφοράς ποδηλάτων 5. Επένδυση χώρου αποσκευών 6. Πατάκια Lime Yellow 7. Πατάκια Menthol White 8. Βάση στήριξης Tetrax Smart για smartphone 9. Βάση στήριξης συσκευής multimedia ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PEUGEOT. ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν. Στο Δίκτυο της Peugeot έχετε τη σιγουριά πως απευθύνεστε σε ειδικούς, οι οποίοι αφουγκράζονται τις ανάγκες σας, αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις σας και ανταποκρίνονται σ αυτές, άμεσα και αποτελεσματικά. 1. ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ PEUGEOT Ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί αυστηρά προτού λάβουν έγκριση τύπου, για τη δική σας ασφάλεια. Η τοποθέτησή τους από το Επίσημο Δίκτυο Επισκευαστών Peugeot συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους. ΕΓΓΥΗΣΗ PEUGEOT Η ποιότητα Peugeot είναι δεδομένη. Γι αυτό σας προσφέρει εγγύηση δύο ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για τα μηχανικά μέρη και τα ανταλλακτικά, τρία χρόνια εγγύηση βαφής, καθώς και δώδεκα χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς του αμαξώματος BOUTIQUE PEUGEOT Στη διάθεσή σας βρίσκεται μια πλήρης γκάμα αξεσουάρ Peugeot, σχεδιασμένα ειδικά για το αυτοκίνητό σας. Επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Peugeot και βρείτε τα αξεσουάρ που θέλετε, για σας ή για να τα δωρίσετε. Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η Peugeot και το δίκτυό της, φροντίζοντας το περιβάλλον, ανακυκλώνει τα παλαιά ανταλλακτικά από τις επισκευές των αυτοκινήτων. Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ INTERNET Ανακαλύψτε την Peugeot μέσα από το Internet. Πληκτρολογήστε για απευθείας πρόσβαση στον ελληνικό ιστότοπο AIGLON Α.Ε. Λεωφόρος Κηφισίας Χαλάνδρι Tηλ info@peugeot.gr Το παρόν έντυπο αφορά μόνο στα αυτοκίνητα Peugeot που πωλούνται στην Ε.Ε. και ο εξοπλισμός τους ενδέχεται να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για να πληροφορηθείτε με λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό κάθε μοντέλου Peugeot, ανατρέξτε στο έντυπο «Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Βασικός Εξοπλισμός», το οποίο παραδίδεται μαζί με κάθε προσπέκτους, ή συμβουλευθείτε τα σημεία πώλησης αυτοκινήτων Peugeot στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Peugeot.Ο εισαγωγέας στην Ελλάδα των αυτοκινήτων Peugeot είναι η AIGLON Α.Ε. (Κηφισίας αρ ). Οι πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους αντιστοιχούν στα δεδομένα και την πληροφόρηση κατά τη στιγμή της σύνταξης του εντύπου και δεν δύνανται να έχουν ή να θεωρηθούν ότι έχουν την ισχύ σύμβασης. Η κατασκευάστρια εταιρεία Automobiles Peugeot διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τα χαρακτηριστικά των παρουσιαζόμενων μοντέλων, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν έντυπο.η Automobiles Peugeot δηλώνει, κατ εφαρμογήν των διατάξεων της Οδηγίας CEE αρ. 2000/53 CE της 18ης Σεπτεμβρίου 2000, η οποία αφορά στα μη χρησιμοποιούμενα αυτοκίνητα, ότι πληροί τις προϋποθέσεις της Οδηγίας και ότι ανακυκλώσιμα υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων που διαθέτει στο εμπόριο. Τα εξωτερικά χρώματα του αμαξώματος που απεικονίζονται στο παρόν έντυπο είναι ενδεικτικά, καθώς οι χρησιμοποιούμενες τεχνικές εκτυπώσεώς του δεν επιτρέπουν την πιστή αναπαραγωγή του χρώματος. Οχήματα που έχουν υποστεί μετατροπές είναι δυνατόν να παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, τις καταναλώσεις, τις εκπομπές CO 2 και τον εξοπλισμό. Εάν, παρά τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε για τη δημιουργία αυτού του καταλόγου, θεωρείτε ότι περιέχει κάποιο σφάλμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για κάθε πληροφορία απευθυνθείτε στην AIGLON Α.Ε. στο τηλέφωνο ή στο info@peugeot.gr. Για πληροφορίες σχετικά με το Service Peugeot επικοινωνήστε με τα σημεία πώλησης του Επίσημου Δικτύου Peugeot.

Κωδικός εντύπου: N502 ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 PEUGEOT Σφραγίδα Διανομέα

Κωδικός εντύπου: N502 ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 PEUGEOT Σφραγίδα Διανομέα Κωδικός εντύπου: N502 ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 PEUGEOT 208 www.peugeot.gr Σφραγίδα Διανομέα Σαρώστε με το κινητό ή το tablet σας τον κωδικό και ανακαλύψτε το PEUGEOT 208 στο www.peugeot.gr ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Το PEUGEOT

Διαβάστε περισσότερα

P E U G E OT S U V

P E U G E OT S U V P E U G E OT 2 0 0 8 S U V Στοιχεία Διανομέα Κωδικός εντύπου: Ν506 Δεκέμβριος 2018 peugeot.gr PEUGEOT 2008 TO COMPACT SUV Ανέκαθεν, η PEUGEOT φημιζόταν ότι κατασκευάζει αυτοκίνητα παραμένοντας πιστή στη

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 S&S 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Καύσιμο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

208_MIVIE_MASTER_OCT 2015_GR_PART1_joy.qxp:Layout 1 13/10/2015 7:24 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208

208_MIVIE_MASTER_OCT 2015_GR_PART1_joy.qxp:Layout 1 13/10/2015 7:24 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 208_MIVIE_MASTER_OCT 2015_GR_PART1_joy.qxp:Layout 1 13/10/2015 7:24 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 208_MIVIE_MASTER_OCT 2015_GR_PART1_joy.qxp:Layout 1 13/10/2015 7:24 ΜΜ Page 2 ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Το νέο PEUGEOT

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ PEUGEOT 2008 SUV. Τυπώθηκε στην Ε.Ε. - Κωδικός εντύπου Ν506 Οκτώβριος Σφραγίδα Διανομέα

ΝΕΟ PEUGEOT 2008 SUV.  Τυπώθηκε στην Ε.Ε. - Κωδικός εντύπου Ν506 Οκτώβριος Σφραγίδα Διανομέα ΝΕΟ PEUGEOT 2008 SUV Σφραγίδα Διανομέα Τυπώθηκε στην Ε.Ε. - Κωδικός εντύπου Ν506 Οκτώβριος 2017 www.peugeot.gr PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV Η απολαυστική οδήγηση, ο κομψός σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος peugeot.gr

Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος peugeot.gr Ν Ε Ο P E U G E OT 3 0 8 Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος 2018 peugeot.gr Το έμβλημα της Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και να προσφέρουν άνεση και

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 1.2 PureTech 130 S&S Kαύσιμο Τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος

Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος Ν Ε Ο P E U G E OT 3 0 8 Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος 2017 www.peugeot.gr Το έμβλημα της Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και να

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi PEUGEOT TAXI peugeot.gr/taxi PEUGEOT 301 ΣΤΙΒΑΡΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ Κινητήρας: 1.6cc/100Hp/BlueHDi/Diesel Ροπή: 254Nm/1750σ.α.λ. Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 TAXI συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

N E O P E U G E OT 3 0 1

N E O P E U G E OT 3 0 1 N E O P E U G E OT 3 0 1 Σφραγίδα διανομέα ημιουργία : Extrême Muse Παραγωγή : Altavia Paris Έκδοση : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 503 Εκτυπώθηκε στην ΕΕ - Ref : CAT_301_02_2017_VV_EN

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 5 ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Με τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρατηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 2 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 3 208:

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 208 & 208 GTi ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 208 & 208 GTi ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 & 208 GTi ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 1.2 PureTech 82 S&S ETG 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ NEO PEUGEOT 308 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Στον τομέα του design, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα βασίζονται στην απλότητα. Αυτό αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία του Νέου PEUGEOT 308, από τον αρχικό

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 1:12 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 GTi

208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 1:12 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 GTi 208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 1:12 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 GTi 208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 2:18 ΜΜ Page 2 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ MYΘΟΥ Από την πρώτη ματιά, το νέο

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 3008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 130 S&S BVM6 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 1.6 PureTech 180 S&S EAT8 Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα διανομέα. Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν507 Αύγουστος peugeot.gr

Σφραγίδα διανομέα. Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν507 Αύγουστος peugeot.gr N Ε ο P E U G E OT 3 0 0 8 S U V Σφραγίδα διανομέα Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν507 Αύγουστος 2018 peugeot.gr Το σήμα Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο δημιουργικότητας, Αυτοκίνητα που έχουν την

Διαβάστε περισσότερα

208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 1:12 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 GTi

208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 1:12 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 GTi 208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 1:12 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 208 GTi 208GTi_DEC 2015 GR_QUARK8.qxp:Layout 1 16/02/2016 2:18 ΜΜ Page 2 ΗΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ MYΘΟΥ Από την πρώτη ματιά, το νέο PEUGEOT

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015

Διαβάστε περισσότερα

Ν Ε Ο P E U G E OT S U V

Ν Ε Ο P E U G E OT S U V Ν Ε Ο P E U G E OT 5 0 0 8 S U V Σφραγίδα Διανομέα Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν522 Οκτώβριος 2017 www.peugeot.gr Το σήμα Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο δημιουργικότητας, Αυτοκίνητα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout 1 02/10/2015 7:42 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_GREEK_byjoy_SEPTM_2015.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 108. AIGLON Α.Ε.: Λεωφόρος Κηφισίας , Χαλάνδρι, τηλ ,

PEUGEOT 108. AIGLON Α.Ε.: Λεωφόρος Κηφισίας , Χαλάνδρι, τηλ , ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 5008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 5008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 5008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 5008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Euro 6.2 1.2 PureTech 130 S&S 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 1.6 PureTech 180 S&S

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Διανομέα. Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν522 Αύγουστος peugeot.gr

Σφραγίδα Διανομέα. Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν522 Αύγουστος peugeot.gr Ν Ε Ο P E U G E OT 5 0 0 8 S U V Σφραγίδα Διανομέα Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν522 Αύγουστος 2018 peugeot.gr Το σήμα Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο δημιουργικότητας, Αυτοκίνητα που έχουν την

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV

PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV NEO PEUGEOT 2008 PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV Η απολαυστική οδήγηση, ο κομψός σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα συνθέτουν τη δέσμευση της Peugeot απέναντι στους πελάτες της και συμβάλλουν στη συγκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝEΟ PEUGEOT 5008 SUV. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Νοέμβριος 2017 v.2

ΝEΟ PEUGEOT 5008 SUV. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Νοέμβριος 2017 v.2 ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 130 S&S 1.2 PureTech 130 S&S EAT6 Τύπος καυσίμου Τροφοδοσία Αρ. Κυλίνδρων 3 3 Κυβισμός (cm 3 ) 1.199 1.199 Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208 Απευθυνθείτε στο ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενηµερωθείτε για τη συµβατότητα των Αξεσουάρ µε την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν µέχρι εξαντλήσεως

Διαβάστε περισσότερα

BLACK TOP* ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΔΙΧΡΩΜΙΑΣ

BLACK TOP* ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΔΙΧΡΩΜΙΑΣ CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP* ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΔΙΧΡΩΜΙΑΣ Η μοντέρνα σχεδίαση του CITROËN C3 PICASSO εκφράζεται μέσα από μία σειρά κομψών χρωματικών αντιθέσεων αμαξώματος και οροφής. Η οροφή σε χρώμα

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 308 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 308 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 308 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 308 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Euro 6.2 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 130 S&S 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 Τύπος καυσίμου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΜΟΝΑΔΙΚΟ 02/03

DESIGN ΜΟΝΑΔΙΚΟ 02/03 CITROËN C4 ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN ΝΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Το CITROËN C4 αποκαλύπτει από την πρώτη ματιά το στιβαρό και δυναμικό του χαρακτήρα. Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς προσδίδουν στο εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308

NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 308 NOUVELLE_308_JULY 2013_MASTER_CAT_GREEK_byjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 2:27 ΜΜ Page 2 NOUVELLE_308_JULY

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr PEUGEOT 208 Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr PEUGEOT 208 Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. GR Février 2011 Σφραγίδα αντιπροσώπου RECOMMANDE www.peugeot.gr PEUGEOT 208 ΑνΑ-γεννηση

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network - Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Imprimé en U.E. - Ref : 1E1208 - Novembre 2012 Σφραγίδα αντιπροσώπου www.peugeot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NEO CITROËN C4 CACTUS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ισχύει από: 28/03/2018

NEO CITROËN C4 CACTUS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ισχύει από: 28/03/2018 NEO CITROËN C4 CACTUS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ισχύει από: 28/03/2018 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 1.2 PureTech 130 S&S 1.6 BlueHDi 100 S&S Τροφοδοσία Έμμεσος

Διαβάστε περισσότερα

N Ε Ο S U V P E U G E OT

N Ε Ο S U V P E U G E OT NΕΟ SUV PEUGEOT 3008 Οσυνδυασμός κορυφαίας ποιότητας και καινοτομίας αισθήσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένη άνεση τόσο 05 Σχεδιασμός 25 Ασφάλεια ανέκαθεν υπήρξε γνώμονας για την κατασκευή των στον οδηγό

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει.

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Nέο i30 Fastback 2 Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Μια κομψή και ταυτόχρονα τολμηρή δήλωση. Κανένα βλέμμα δεν θα μείνει αδιάφορο στη θέα του νεοαφιχθέντος μέλους της οικογένειας i30 που συνεχώς μεγαλώνει.

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα

NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα ΜΑΪΟΣ 2014 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT 108 www.peugeot-hellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 208 GTi

208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 208 GTi 208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 208 GTi 208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 2 208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 2 AWAITING IMAGE 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 3 ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το νέο Astra είναι κάτι περισσότερο από το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

NEO PEUGEOT EXPERT. Σφραγίδα Διανομέα

NEO PEUGEOT EXPERT.  Σφραγίδα Διανομέα Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. Ιούνιος 2016 Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT EXPERT www.peugeot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα