NEO PEUGEOT Σφραγίδα Διανομέα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "NEO PEUGEOT 108. www.peugeot-hellas.gr. Σφραγίδα Διανομέα"

Transcript

1 ΜΑΪΟΣ 2014 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT 108

2 108 ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ! Επιλέξτε μεταξύ κλειστής ή ανοικτής έκδοσης, παίξτε με τις θεματικές επιλογές εξωτερικής και εσωτερικής εμφάνισης, τον αριθμό των θυρών, τα χρώματα... και νιώστε την απόλαυση του να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο πόλης που πραγματικά σας ταιριάζει! Ο πλούσιος εξοπλισμός του Peugeot 108, κορυφαίας τεχνολογίας και με χρήσιμες δυνατότητες δικτύωσης, κάνουν την οδήγηση εξαιρετικά ευέλικτη και άνετη. Οδηγώντας το νέο Peugeot 108, είστε πάντα ο εαυτός σας!

3 Υιοθετώντας το στυλ Dressy, το νέο Peugeot 108 δίνει καινούρια ζωντάνια στο διαχρονικό καρό «pied-de-poule», ένα από τα πλέον καθιερωμένα σχέδια στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Η ακρίβεια στην εφαρμογή του και οι ευχάριστες αντιθέσεις που δημιουργεί, χαρίζουν εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα!

4 Με τη θεματική επιλογή Kilt, το νέο Peugeot 108 δίνει άλλη διάσταση στο διάσημο σκοτσέζικο καρό προσθέτοντας διακριτικές γραμμές φωτοσκίασης. Κλασικό και ταυτόχρονα σύγχρονο, αυτό το στυλάτο γεωμετρικό μοτίβο θα γοητέψει με την πρώτη ματιά τους λάτρεις της διαχρονικής κομψότητας!

5 Όπως το διαμάντι, από το οποίο πήρε την ονομασία της, η θεματική επιλογή Diamond ενσαρκώνει την πολύπλευρη κομψότητα. Οι άλλοτε ματ και άλλοτε γυαλιστερές όψεις της δημιουργούν την αίσθηση του όγκου και της κίνησης, εξασφαλίζοντας στο νέο Peugeot 108 λαμπερή και μοντέρνα εμφάνιση που προσελκύει όλα τα βλέμματα.

6 Η θεματική επιλογή Tattoo περιλαμβάνει φλοράλ μοτίβα εμπνευσμένα από την street art. Λουλούδια και πέταλα με μεταλλική όψη αναδύονται μέσα από το αυστηρό, σχεδόν νευρώδες περίγραμμά τους. H επιλογή Tattoo χαρίζει στο νέο Peugeot 108 εκκεντρικό στυλ που ταλαντεύεται μεταξύ ρομαντισμού και τολμηρής αστικής κουλτούρας. Είναι βέβαιο πως θα σας κατακτήσει!

7 Χάρη στην επιλογή Dual, που διατίθεται αποκλειστικά με την τρίθυρη έκδοση του νέου Peugeot 108, μπορείτε να κάνετε διπλό... χρωματικό παιχνίδι! Ο συνδυασμός δύο εξωτερικών χρωμάτων* και μιας λωρίδας σε κεντητό μοτίβο προσδίδει στο αμάξωμα ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση. Τους δύο μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς τονίζουν οι αυτοκόλλητες λωρίδες κατά μήκος των πλευρών. Τώρα νικητής στο παιχνίδι του ακαταμάχητου στυλ θα είστε σίγουρα εσείς! *Red Purple στο κάτω τμήμα / Gris Gallium στο πάνω τμήμα. Διατίθεται επίσης στα χρώματα Blanc Lipizan για το κάτω τμήμα / Aïkinite για το πάνω τμήμα.

8 Στο πνεύμα της τεχνολογίας και της αστικής κουλτούρας, η θεματική επιλογή Barcode παίζει με τις γραμμές και τα χρώματα επιδιώκοντας να διαταράξει τον καθιερωμένο κώδικα εμφάνισης. Πρόκειται για επιλογή εξαιρετικά νεωτεριστική, που θα ενθουσιάσει τους φίλους του υπερσύγχρονου στυλ.

9 Το νέο Peugeot 108 Sport δανείζεται τα γραφικά του από τα αυτοκίνητα αγώνων. Στο καπό και στα πίσω φτερά δεσπόζει το μοτίβο της σκακιέρας με χρωματική διαβάθμιση. Οι καθρέπτες έχουν μαύρο γυαλιστερό κάλυμμα διακοσμημένο με κόκκινη γραμμή, ενώ διατίθενται και ειδικά πατάκια. Η θεματική επιλογή Sport χαρίζει στο νέο Peugeot 108 μοντέρνα εμφάνιση σε εντυπωσιακή σπορ γραμμή.

10 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ Το νέο Peugeot 108 προτείνει επτά θεματικές επιλογές εξατομίκευσης για όλα τα γούστα. Ειδικά αυτοκόλλητα διακοσμούν το αμάξωμα και το ταμπλό*. Πρωτότυπα καλύμματα καθρεπτών, πατάκια και κελύφη κλειδιού συμπληρώνουν τη διακόσμηση, για μια εμφάνιση πραγματικά μοναδική. *Ανάλογα με τη θεματική επιλογή εξατομίκευσης.

11 ΜΕ ΣΤΥΛ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Το νέο Peugeot 108 κατορθώνει να συμπυκνώσει στις μικρές του διαστάσεις έναν ολόκληρο κόσμο κομψότητας και φινέτσας. Αυτοκίνητο πόλης με δυναμικές γραμμές, προσεγμένο ως την παραμικρή λεπτομέρεια, γοητεύει με την πρώτη ματιά. Αρμονικά ενσωματωμένοι στο αμάξωμα που συνδυάζει το μαύρο με το χρώμιο, οι εξελιγμένοι προβολείς και τα στοιχεία LED υπογραμμίζουν την ξεχωριστή προσωπικότητα του 108. Τα πίσω φωτιστικά σώματα, με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης και όπισθεν, σχηματίζουν τρεις φωτεινές λεπίδες που μοιάζουν να αναδύονται από το αμάξωμα.

12 «ΕΞΥΠΝΟ» kai δικτυωμενο το νέο Peugeot 108 εξοπλίζεται με «έξυπνη» τεχνολογία και δυνατότητες δικτύωσης που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. H οθόνη αφής 7"* σας επιτρέπει να είστε πάντα σε σύνδεση και συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης: μετατρέπεται σε «καθρέφτη» του smart - phone σας χάρη στο σύστημα Mirror Screen**, το οποίο σας επιτρέπει να αντιγράψετε το περιεχόμενο του συμβατού τηλεφώνου σας (αρχεία πολυμέσων, εφαρμογές κ.ά.) και να το διαχειριστείτε εύκολα μέσω της οθόνης αφής. Εμφανίζει τα δεδομένα της κάμερας οπισθο - πορείας*** για να παρκάρετε εύκολα σε κάθε περίσταση. Σας παρέχει πρόσβαση στο ραδιόφωνο, στον υπολογιστή ταξιδιού και στις ρυθμίσεις των διαφόρων συστημάτων του αυτοκινήτου. το σύστημα πρόσβασης και εκκίνησης χωρίς κλειδί**** σας επιτρέπει να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες χωρίς να βγάζετε το ηλεκτρονικό «κλειδί» από την τσέπη σας και να εκκινείτε τον κινητήρα με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου Start/Stop. το αυτόματο μονοζωνικό σύστημα κλιματισμού**** ρυθμίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας, τη ροή, την κατανομή και την είσοδο του αέρα. *Στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. **μόνον οι πιστοποιημένες εφαρμογές MirrorlLnk ή appincar λειτουργούν και εν στάσει και εν κινήσει. Παρ όλα αυτά, όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει ορισμένες λειτουργίες των εφαρμογών αυτών θα είναι απενεργοποιημένες. Η λειτουργία Mirror Screen υποστηρίζεται από την τεχνολογία MirrorLink TM για τηλέφωνα με λειτουργικό androïd, RiM και Windows, συμβατά με MirrorLink TM και από την τεχνολογία appincar για τηλέφωνα με ios, με την προϋπόθεση τηλεφωνικής συνδρομής που περιλαμβάνει πρόσβαση στο διαδίκτυο. τα νέα smartphones σταδιακά θα εξοπλίζονται με αυτή την τεχνολογία. ***Στον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με τις εκδόσεις που διαθέτουν οθόνη αφής. ****Στον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση.

13 μεγαλη ανεση ΣΕ μικρεσ διαστασεισ το νέο Peugeot 108 κατορθώνει να συνδυάσει τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις με την άνεση στο εσωτερικό, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό χώρο στον οδηγό και στους επιβάτες, καθώς και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Η θέση οδήγησης αποδεικνύεται ιδιαίτερα εργονομική: ο οδηγός έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια, ενώ το κάθισμά του ρυθμίζεται ως προς το ύψος*. ακόμη ένα πλεονέκτημα: ο χώρος αποσκευών του νέου Peugeot 108 είναι εξαιρετικά μεγάλος για την κατηγορία του. Έχει χωρητικότητα 196 dm³ VDa, η οποία μπορεί να φτάσει στα 780 dm³ με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, διαιρούμενων κατά 50/50*. το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (μόλις 77 εκ.) και η εταζέρα που ανασηκώνεται αυτόματα με το άνοιγμα της πίσω πόρτας διευκολύνουν την πρόσβαση στο χώρο αποσκευών. Tο νέο Peugeot 108 TOP! διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό ηλεκτρικά συρόμενη υφασμάτινη οροφή που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το μήκος του πάνω τμήματος του αυτοκινήτου. το άνοιγμά της ρυθμίζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ένας εκτροπέας αέρα ξεδιπλώνεται αυτόματα με το άνοιγμα της οροφής και περιορίζει το στροβίλισμα του αέρα μέσα στην καμπίνα. Η υφασμάτινη οροφή του νέου Peugeot 108 TOP! προσφέρεται σε τρεις επιλογές χρωμάτων: Noir, Gris και στο αποκλειστικό Red Purple. *Στο βασικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση.

14 κινητηρεσ Η γκάμα των κινητήρων του νέου Peugeot 108 περιλαμβάνει τέσσερις αποδοτικούς τρικύλινδρους κινητήρες. τέλεια προσαρμοσμένο για χρήση στην πόλη, το σύστημα Stop & Start (με τον κινητήρα 1.0 e-vti 68 ίππων) επιτυγχάνει τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, καθώς και τη μείωση του θορύβου όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. για μεγαλύτερη απόλαυση στην οδήγηση, το νέο Peugeot 108 εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή με το αυτοματο - ποιημένο μηχανικό κιβώτιο ETG5, επίσης πέντε σχέσεων. το τελευταίο επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μέσω ειδικών πτερυγίων χειρισμού στο τιμόνι ανάμεσα στην άνεση που προσφέρει η αυτόματη λειτουργία και την ευχαρίστηση της χειροκίνητης αλλαγής ταχυτήτων. τέλος, το νέο Peugeot 108 εξοπλίζεται με μια νέα σειρά τρικύλινδρων κινητήρων, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα οικονομικοί και αποδοτικοί. Οι εκπομπές CO 2 του νέου κινητήρα PureTech 1.2 VTi 82 BVM5 δεν ξεπερνούν τα 99 γρ./χλμ. Πρόκειται για βενζινοκινητήρες μικρότερου βάρους και διαστάσεων, που οφείλουν τις επιδόσεις τους στη βελτιστοποίηση της καύσης και τη μείωση των τριβών. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Καταναλώσεις σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE, μετρήσεις από την UTAC Κατανάλωση σε κύκλο πόλης (λίτρα/100 χλμ.) Κατανάλωση σε κύκλο εκτός πόλης (λίτρα/100 χλμ.) Κατανάλωση σε μεικτό κύκλο (λίτρα/100 χλμ.) Εκπομπές CO 2 σε μεικτό κύκλο (γρ./χλμ.) 1,0 VTi 68 ίπποι BVM5 5,0 3,6 4,1 95 1,0 VTi 68 ίπποι ETG5 5,0 3,8 4,2 97 1,0 e-vti 68 ίπποι BVM5 4,5 3,5 3,8 88 1,2 VTi 82 ίπποι BVM5 5,4 3,7 4,3 99 Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE. BVM: μηχανικό κιβώτο ταχυτήτων / ETG: «Efficient Gearbox» (αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων). Οι παραπάνω τιμές κατανάλωσης είναι εναρμονισμένες προς τον ευρωπαϊκό κανονισμό, ο οποίος ισχύει για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές και για το σύνολο των επιβατικών οχημάτων που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι τιμές αυτές σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τα οχήματα διευκολύνοντας, έτσι, την επιλογή σας. Η κατανάλωση στον κύκλο πόλης προκύπτει από μια διαδρομή αστικού τύπου περίπου 4 χιλιομέτρων. Η κατανάλωση στον κύκλο εκτός πόλης προκύπτει από μια διαδρομή εκτός πόλης περίπου 7 χιλιομέτρων. Η κατανάλωση στον μεικτό κύκλο προκύπτει από το άθροισμα των διαδρομών εντός και εκτός πόλης, δηλαδή από συνολική διαδρομή περίπου 11 χιλιομέτρων. Οι τιμές αυτές λήφθηκαν με μετρήσεις σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασία, μάζα, πάγκος δοκιμών κτλ.), καθώς και σε ήπιες κυκλοφοριακές συνθήκες. Οι καταγεγραμμένες τιμές κατανάλωσης ενδέχεται να μεταβληθούν σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, ή ανάλογα με την κατάσταση φόρτωσης του αυτοκινήτου, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, το στυλ οδήγησης, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση σχάρας (ακόμα και χωρίς φορτίο), ή τη συνεχή χρήση του κλιματισμού.

15 H PEUGEOT και το ΠΕριΒαλλΟΝ Η Peugeot διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Περισσότερες από τις μισές πωλήσεις της παγκοσμίως αφορούν αυτοκίνητα που εκπέμπουν CO 2 λιγότερο από 140 γρ./χλμ. το γεγονός αυτό οφείλεται σε δοκιμασμένες τεχνολογίες όπου η Peugeot κατέχει ηγετική θέση, αλλά και στη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως το σύστημα Stop & Start, στο σχεδιασμό νέας γενιάς κινητήρων PureTech κ.ά. Υπεύθυνη οδήγηση: τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης με τα οποία εξοπλίζεται το νέο Peugeot 108 συμβάλλουν στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Εξελιγμένοι κινητήρες PureTech: ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για μείωση των εκπομπών ρύπων, η Peugeot διαθέτει μια νέα γενιά τρικύλινδρων κινητήρων με βελτιωμένη απόδοση χάρη στη μείωση του κυλινδρισμού, διατηρώντας παράλληλα τις επιδόσεις τους (ισχύ και ροπή). μικρότερων διαστάσεων, ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας PureTech επιτυγχάνει μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO 2 έως και 25% σε σύγκριση με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα ίδιας ισχύος. Έτσι, ο οδηγός εξοικονομεί περίπου 1,5 λίτρο καυσίμου ανά 100 χλμ., ενώ η οδήγηση εξακολουθεί να είναι απολαυστική..

16 ασφαλεια ESC: το νέο Peugeot 108 διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του σύστημα ESC (Electronic Stability Control/ Ηλεκτρονικός Έλεγχος Ευστάθειας), το οποίο περιλαμβάνει τις λειτουργίες του αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (abs), του ηλεκτρονικού κατανεμητή πέδησης (REF), της υποβοήθησης σε φρενάρισμα πανικού (afu), της αντιολίσθησης των τροχών (TRC) και του δυναμικού ελέγχου ευστάθειας (VSC). Υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση*: το σύστημα αυτό ακινητοποιεί το αυτοκίνητο για σύντομο διάστημα κατά την εκκίνηση σε δρόμο με κλίση, δίνοντας στον οδηγό το χρόνο να αφήσει το φρένο και να πατήσει το γκάζι. Περιοριστής ταχύτητας*: το νέο Peugeot 108 μπορεί να εξοπλιστεί με περιοριστή ταχύτητας, ο οποίος σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μία ταχύτητα την οποία δεν επιθυμείτε να ξεπεράσετε. *Στον προαιρετικό ή στο βασικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. Ανιχνευτής χαμηλής πίεσης ελαστικών: για ακόμη περισσότερη ασφάλεια, το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών ενημερώνει τον οδηγό με οπτική και ηχητική ειδοποίηση για τυχόν απώλεια πίεσης σε κάποιον από τους τροχούς. Αερόσακοι και άγκιστρα ISOFIX: για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, το νέο Peugeot 108 διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό 6 αερόσακους (2 μετωπικούς, 2 πλευρικούς εμπρός και 2 τύπου κουρτίνας), καθώς και αποτελεσματικά μέσα συγκράτησης (2 θέσεις isofix με 3 σημεία αγκύρωσης στο πίσω μέρος). *Στο βασικό εξοπλισμό, η λειτουργία αυτή είναι μη απενεργοποιήσιμη.

17 Χρωματα το νέο Peugeot 108 προσφέρεται σε οκτώ χρώματα, από τα οποία τα δύο σε αποκλειστικότητα: το χαλκόχρωμο aïkinite και το Red Purple, μια μοναδική μοβ απόχρωση. Επίσης, η κλειστή τρίθυρη έκδοση διατίθεται σε δύο επιλογές διχρωμίας: σε Red Purple και Gris Gallium ή σε Blanc Lipizan και aïkinite. 1 Blanc Lipizan 2 Gris Gallium 3 Gris Carlinite 4 Noir Caldera 5 Rouge Scarlett 6 Bleu Smalt 7 aïkinite 8 Red Purple 9 διχρωμία: Red Purple και Gris Gallium 10 διχρωμία: Blanc Lipizan και aïkinite ΖαΝτΕΣ και τασια το 108 προσφέρει τρεις επιλογές για ζάντες και τάσια: 1 Ζάντα αλουμινίου diamantée 15" Thorren 2 τάσι 15" Brecola 3 τάσι 14" Xaurel

18 ΕΠΕΝδΥΣΕιΣ δέρμα Claudia Noir με ραφές 2 Ύφασμα Carolight Noir με κόκκινες ρίγες 3 Ύφασμα Curitiba bi-ton Noir & Gris 4 Ύφασμα Carolight Red Purple & aïkinite 5 Ύφασμα Rayura Noir & aïkinite Πέντε είναι οι διαθέσιμοι τύποι επενδύσεων. το ύφασμα Curitiba bi-ton Νoir & Gris διατίθεται αποκλειστικά στο επίπεδο εξοπλισμού access. Στα επίπεδα εξοπλισμού active και allure, η κλειστή έκδοση του 108 έχει επένδυση από ύφασμα Carolight Noir, ένα σκοτσέζικο καρό με κόκκινες και μπλε ρίγες, ή Red Purple & aïkinite. Η έκδοση Peugeot 108 TOP! έχει επένδυση από ύφασμα Rayura Noir & aïkinite. Η επένδυση από δέρμα Claudia με ραφές*, διαθέσιμη στο επίπεδο εξοπλισμού allure, προσφέρεται και για την ανοικτή και για την κλειστή έκδοση. *Στο βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. καθίσματα από δέρμα και άλλα υλικά.

19 ΞΕΧωριΣτΟ ΣτΥλ 1 ισοθερμική τσάντα φαγητού «My Little fridge» 2 Στερεοφωνικά ακουστικά χρώματα purple ή gun 3 Mινιατούρες 3 ιντσών 108 Berline και 108 TOP! (προθήκη 24 τεμαχίων) 4 ρολόι Tattoo 5 καρτέλα με τατουάζ 6 Θήκη Dressy για iphone 5 5S και 4 4S 7 Σημειωματάριο Diamond, μαζί με το στυλό του σε γκρι χρώμα 8 μπρελόκ «108»

20 αξεσουαρ δικτυο και ΥΠΗρΕΣιΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν. Έχετε τη σιγουριά πως απευθύνεστε σε ειδικούς, οι οποίοι αφουγκράζονται τις ανάγκες σας, αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις σας και ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά. 1 Όχημα με πακέτο εξοπλισμού S Line: kit αμαξώματος, καλύμματα καθρεπτών και εξωτερικά αυτοκόλλητα. 2 Πίσω διαχύτης S Line, με επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης. 3 Πατάκια S Line. 4 Σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Garmin. 5 Παιδικό κάθισμα Kiddy Cruiser Fix Pro. 6 Πατάκια με μορφοποίηση. 7 Ζάντα αλουμινίου AXEL 14 (πωλείται και σε σετ των 4). 8 Σετ μπάρες οροφής. γνησια ανταλλακτικα PEUGEOT Ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί αυστηρά προτού εγκριθούν, για την ασφάλειά σας. Η τοποθέτησή τους από το δίκτυο Επισκευαστών συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους. ΕγγΥΗΣΗ PEUGEOT Η ποιότητα Peugeot είναι δεδομένη. γι αυτό προσφέρει εγγύηση δύο ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για τα μηχανικά μέρη και τα ανταλλακτικά, τρία χρόνια εγγύηση βαφής, καθώς και δώδεκα χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς του αμαξώματος. BOUTiQUE PEUGEOT διαθέτει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ της Peugeot, σχεδιασμένων ειδικά για το αυτοκίνητό σας. Συμβουλευθείτε το δίκτυο διανομέων και Επισκευαστών και βρείτε τα αντικείμενα και τα αξεσουάρ της Peugeot που θέλετε να αγοράσετε για εσάς... ή για δώρο σε άλλους. Η PEUGEOT και το ΠΕριΒαλλΟΝ Η Peugeot και το δίκτυό της, προσέχοντας το περιβάλλον, ανακυκλώνει τα παλαιά ανταλλακτικά από τις επισκευές των αυτοκινήτων. Η PEUGEOT και το internet ανακαλύψτε την Peugeot μέσα από το internet. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ή για απευθείας πρόσβαση στον ελληνικό ιστότοπο AIGLON Α.Ε.: λεωφόρος κηφισίας , Χαλάνδρι, τηλ , fax: το παρόν έντυπο αφορά μόνο στα αυτοκίνητα Peugeot που πωλούνται στην ΕΕ και ο εξοπλισμός τους ενδέχεται να διαφέρει από χώρα σε χώρα. για να πληροφορηθείτε με λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό κάθε μοντέλου Peugeot, ανατρέξτε στο έντυπο «τεχνικά Χαρακτηριστικά και Βασικός Εξοπλισμός», το οποίο παραδίδεται μαζί με κάθε προσπέκτους, ή συμβουλευθείτε τα σημεία πώλησης αυτοκινήτων Peugeot στο δίκτυο διανομέων Peugeot.Ο εισαγωγέας στην Ελλάδα των αυτοκινήτων Peugeot είναι η aiglon α.ε. (κηφισίας αρ ). Οι πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους αντιστοιχούν στα δεδομένα και την πληροφόρηση κατά τη στιγμή της σύνταξης του εντύπου και δεν δύνανται να έχουν ή να θεωρηθούν ότι έχουν την ισχύ σύμβασης. Η κατασκευάστρια εταιρεία automobiles Peugeot διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τα χαρακτηριστικά των παρουσιαζόμενων μοντέλων, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν έντυπο. Η automobiles Peugeot δηλώνει, κατ εφαρμογήν των διατάξεων της Οδηγίας CEE αρ. 2000/53 CE της 18ης Σεπτεμβρίου 2000, η οποία αφορά στα μη χρησιμοποιούμενα αυτοκίνητα, ότι πληροί τις προϋποθέσεις της Οδηγίας και ότι ανακυκλώσιμα υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων που διαθέτει στο εμπόριο. τα εξωτερικά χρώματα του αμαξώματος που απεικονίζονται στο παρόν έντυπο είναι ενδεικτικά, καθώς οι χρησιμοποιούμενες τεχνικές εκτυπώσεώς του δεν επιτρέπουν την πιστή αναπαραγωγή του χρώματος. Οχήματα που έχουν υποστεί μετατροπές είναι δυνατόν να παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, τις καταναλώσεις, τις εκπομπές CO2 και τον εξοπλισμό. Εάν, παρά τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε για τη δημιουργία αυτού του καταλόγου, θεωρείτε ότι περιλαμβάνει κάποιο λάθος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. για κάθε πληροφορία απευθυνθείτε στην aiglon α.ε. στο τηλέφωνο για πληροφορίες σχετικά με το Service Peugeot επικοινωνήστε με τα σημεία πώλησης του δικτύου Peugeot

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 108. AIGLON Α.Ε.: Λεωφόρος Κηφισίας , Χαλάνδρι, τηλ ,

PEUGEOT 108. AIGLON Α.Ε.: Λεωφόρος Κηφισίας , Χαλάνδρι, τηλ , ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

N E O P E U G E OT 3 0 1

N E O P E U G E OT 3 0 1 N E O P E U G E OT 3 0 1 Σφραγίδα διανομέα ημιουργία : Extrême Muse Παραγωγή : Altavia Paris Έκδοση : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 503 Εκτυπώθηκε στην ΕΕ - Ref : CAT_301_02_2017_VV_EN

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

108_DOI_September_2015_GR_quark8_final.qxp:Layout 1 13/01/2016 1:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 108

108_DOI_September_2015_GR_quark8_final.qxp:Layout 1 13/01/2016 1:29 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 108 PEUGEOT 108 108 ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ! Επιλέξτε μεταξύ κλειστής ή ανοικτής έκδοσης, παίξτε με τις θεματικές επιλογές εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network - Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 - Imprimé en U.E. - Ref : 1E1208 - Novembre 2012 Σφραγίδα αντιπροσώπου www.peugeot.gr

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi PEUGEOT TAXI peugeot.gr/taxi PEUGEOT 301 ΣΤΙΒΑΡΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ Κινητήρας: 1.6cc/100Hp/BlueHDi/Diesel Ροπή: 254Nm/1750σ.α.λ. Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 TAXI συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 5 ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Με τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρατηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 2 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 3 208:

Διαβάστε περισσότερα

BLACK TOP* ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΔΙΧΡΩΜΙΑΣ

BLACK TOP* ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΔΙΧΡΩΜΙΑΣ CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP* ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΔΙΧΡΩΜΙΑΣ Η μοντέρνα σχεδίαση του CITROËN C3 PICASSO εκφράζεται μέσα από μία σειρά κομψών χρωματικών αντιθέσεων αμαξώματος και οροφής. Η οροφή σε χρώμα

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108 Απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενημερωθείτε για τη συμβατότητα των Αξεσουάρ με την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 S&S 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Καύσιμο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ CITROËN C4 CITROËN C4, ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο Citroën C4, Hatchback ή Coupe. Ξεχωριστό, χάρη στη σχεδίαση του καπό και ακόμη πιο δυναμικό χάρη στη γρίλια και τον

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot.gr PEUGEOT 208 Σφραγίδα αντιπροσώπου

www.peugeot.gr PEUGEOT 208 Σφραγίδα αντιπροσώπου Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. GR Février 2011 Σφραγίδα αντιπροσώπου RECOMMANDE www.peugeot.gr PEUGEOT 208 ΑνΑ-γεννηση

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Στην καρδιά της πόλης, το Peugeot 107 αποτελεί μια όαση, ένα λιμάνι άνεσης και κομψότητας για να βρείτε τη χαρά της

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Στην καρδιά της πόλης, το Peugeot 107 αποτελεί μια όαση, ένα λιμάνι άνεσης και κομψότητας για να βρείτε τη χαρά της 107 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Στην καρδιά της πόλης, το Peugeot 107 αποτελεί μια όαση, ένα λιμάνι άνεσης και κομψότητας για να βρείτε τη χαρά της οδήγησης στην πόλη. Με προίκα την ζωντάνια και την

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ NEO PARTNER

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ NEO PARTNER Partner_Tepee_&VAN_June15_quark8_TELIKO_Layout 1 16/6/2015 5:00 μμ Page 28 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός,

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 1.2 PureTech 130 S&S Kαύσιμο Τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault Megane Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά Έκδοση TCe 100 TCe 130 dci 90 dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 165 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Προδιαγραφές ρύπων Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208 Απευθυνθείτε στο ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενηµερωθείτε για τη συµβατότητα των Αξεσουάρ µε την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν µέχρι εξαντλήσεως

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΜΟΝΑΔΙΚΟ 02/03

DESIGN ΜΟΝΑΔΙΚΟ 02/03 CITROËN C4 ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN ΝΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Το CITROËN C4 αποκαλύπτει από την πρώτη ματιά το στιβαρό και δυναμικό του χαρακτήρα. Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς προσδίδουν στο εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 2 AWAITING IMAGE 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 3 ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος peugeot.gr

Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος peugeot.gr Ν Ε Ο P E U G E OT 3 0 8 Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος 2018 peugeot.gr Το έμβλημα της Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και να προσφέρουν άνεση και

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2GR

ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2GR CITROËN NEMO ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Το Nemo δίνει την αίσθηση του δυναμισμού, αλλά και της άνεσης. Επίσης, αποκαλύπτει ένα χαρακτήρα ασυνήθιστο και ισχυρό. Προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το CITROËN C4 CACTUS καινοτομεί με τα Airbump ως προς το σχεδιασμό και την προστασία του αμαξώματος.

Το CITROËN C4 CACTUS καινοτομεί με τα Airbump ως προς το σχεδιασμό και την προστασία του αμαξώματος. CITROËN C1 1 Designed by 1934 Η CITROËN φέρνει επανάσταση στο χώρο του αυτοκινήτου λανσάροντας το Traction Avant, ένα πρωτοποριακό μοντέλο με κίνηση στους εμπρός τροχούς, καινοτομία στην οποία οφείλει

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

P E U G E OT S U V

P E U G E OT S U V P E U G E OT 2 0 0 8 S U V Στοιχεία Διανομέα Κωδικός εντύπου: Ν506 Δεκέμβριος 2018 peugeot.gr PEUGEOT 2008 TO COMPACT SUV Ανέκαθεν, η PEUGEOT φημιζόταν ότι κατασκευάζει αυτοκίνητα παραμένοντας πιστή στη

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος

Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος Ν Ε Ο P E U G E OT 3 0 8 Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος 2017 www.peugeot.gr Το έμβλημα της Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και να

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 3008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 130 S&S BVM6 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 1.6 PureTech 180 S&S EAT8 Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Διανομέα. Μάρτιος 2018 NEO PEUGEOT BOXER.

Σφραγίδα Διανομέα. Μάρτιος 2018 NEO PEUGEOT BOXER. New_Boxer_Dec_2017_GR_part1.qxp_Layout 1 13/03/2018 14:56 Page 40 Μάρτιος 2018 Σφραγίδα Διανομέα NEO PEUGEOT BOXER www.peugeot.gr New_Boxer_Dec_2017_GR_part1.qxp_Layout 1 13/03/2018 14:56 Page 2 BOXER,

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας.

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα στοιχεία που περιέχονται στο παρόν έντυπο να είναι ακριβή την εποχή δημοσίευσής του. Οι εικόνες στο παρόν έντυπο ίσως να μην παρέχουν ακριβή αναπαράσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ

ΕΥΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟ PEUGEOT 3008 ΖΗΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Το3008μετουςνέουςτεχνολογικούςεξοπλισμούς,αποτελείμια πρόκλησηγιατομέλλον,αυξάνονταςτηνευχαρίστησηστην οδήγησηκαιενισχύονταςτηνασφάλεια.το3008«crossover» εμπνεύστηκετοσχεδιασμότουαπόέναsuv,έναmpvκαιένα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 208 GTi

208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 208 GTi 208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 208 GTi 208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout 1 13/02/2014 12:52 ΜΜ Page 2 208_GTi_Brochure_MASTER_full_GR.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα