15SYMV002547943 2015-01-29

Σχετικά έγγραφα
15SYMV

15SYMV

ΣΥΜΦΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ» ΚΑΙ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΝ»ΤΗΣ ALFAWARE

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

15SYMV

14SYMV

EIOPA(BoS(13/164 EL. Κατευθυντήριες γραές για την εξέταση αιτιάσεων από ασφαλιστικούς διαεσολαβητές

14SYMV

14SYMV

15SYMV

13SYMV

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14SYMV

15SYMV

EIOPACP 13/08 EL. Κατευθυντήριες γραές σχετικά ε το σύστηα διακυβέρνησης

14SYMV

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

συµφωνήθηκαν, συνοµολογήθηκαν και έγιναν αµοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

15SYMV

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. «Παροχής υπηρεσιών συντήρησης δύο (2) UPS MGE/APC GALAXY KVA, δύο (2) UPS MGE GALAXY KVA, ενός (1) UPS APC 12,5KVA»

14PROC

14SYMV

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Θεσσαλονίκη 1 Απριλίου 2013 Αριθ. Πρωτ.: 662 ΑΔΑ: Σ Υ Μ Β Α Σ Η

Από το πρακτικό της αριθ 1 /2014 συνεδρίασης του ιοικητικού Συβουλίου της ΠΕ ΑΜΘ.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε.

14SYMV

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ. «Προήθειες του δηοσίου τοέα και ρυθίσεις συναφών θεάτων», του Π

14SYMV

13SYMV

14SYMV

14SYMV

15SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

14SYMV

συμφωνήθηκαν, συνομολογήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

15SYMV

14SYMV

Ο Δήμαρχος, ως εκπρόσωπος του Δήμου, βάσει του άρθρου 58 παρ.1 α Ν.3852/2010, και έχοντας υπόψη:

14SYMV

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

15SYMV

13SYMV

15PROC

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX

15SYMV

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ. Αχαρνές,19/06/2014. Αριθ. πρωτ.:52107

14SYMV

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ Μη ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Με την Επωνυμία: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ.. (Ή ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ. Αθήνα Αρ.Πρωτ ΣΥΜΒΑΣΗ

14SYMV

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του

13SYMV

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

14SYMV

15SYMV

13SYMV

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ SITE (e ΤΣΜΕ Ε) ΤΟΥ ΤΟΜΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ Ε..Ε. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

14SYMV

15SYMV

Στην Αθήνα σήμερα την 10/8/2015 στα γραφεία του Τ.Ε.Ε. (Κεντρική Υπηρεσία), Νίκης 4, Τ.Κ 10248, Αθήνα, μεταξύ των κατωτέρω συμβαλλομένων:

15SYMV

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Συντήρηση και Αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος του Ταμείου Επιχειρηματικότητας

Στην Τρίπολη σήμερα την 31 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη του έτους 2013, οι πιο κάτω Συμβαλλόμενοι:

«SECURITY SERVICES POWER HELLAS A.E.»

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE

13PROC

15SYMV

14SYMV

ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

15SYMV

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Transcript:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ Στην Αθήνα σήερα 15 Σεπτεβρίου 2014 τα συβαλλόενα έρη: αφενός η «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΝΑΡΗΣ ΕΛΕΝΗ ΤΥΡΜΑΚΗ Ο.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, επί της οδού Αγίου Νικολάου 48, ε ΑΦΜ 999327899, η οποία εκπροσωπείται νόια από τον εφανιζόενο και υπογραφόενο στην παρούσα διαχειριστή αυτής κ. Κλωνάρη Αθανάσιο, εφεξής αναφερόενη ως «Εργολήπτρια», αφετέρου η «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΠΟ Α.Ε», που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Κοραή αρ. 4, ε ΑΦΜ 997475747, η οποία εκπροσωπείται νόια στην παρούσα από τον Πρόεδρο και 6ιευθύνοντα Σύβουλο κ. Αριστείδη Π. Ματιάτο, εφεξής αναφερόενη ως «Αναθέτουσα Αρχή». Προοί/ιο Τα συβαλλόενα έρη έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν.2362/1995, του Ν.3429/2005, της υπ αριθ. 4/6.9.2013 απόφασης του 6ιοικητικού Συβουλίου και του Κανονισού Προηθειών, Παροχής Υπηρεσιών, Ανάθεσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤCΠΟ Α.Ε.» (ΦΕΚ Β 1906/15.7.2014) συ/φώνησαν, συνο/ολόγησαν και συναποδέχτηκαν τα ακόλουθα: 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Αντικείενο της Σύβασης είναι η ανάθεση εκ έρους της «Αναθέτουσας Αρχής» στην «Εργολήπτρια» του ακόλουθου έργου: 1.1 Συβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν σε: Σχεδιασό, ανάπτυξη, εύρυθη λειτουργία και βελτιστοποίηση χρήσης συστηάτων και υπηρεσιών πληροφορικής. Επίλυση αποριών των χρηστών του πληροφοριακού συστήατος Επιλογή εξοπλισού και λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Οδηγίες αντιετώπισης έργων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Στις συβουλευτικές υπηρεσίες δεν περιλαβάνονται ελέτες, υλοποιήσεις και σχεδιασοί έργων πληροφορικής τηλεπικοινωνιών και δικτυακών υποδοών.

1.2 Προληπτική συντήρηση υπολογιστικών συστηάτων που αφορά: Στην παρακολούθηση της εύρυθης λειτουργίας των συστηάτων πληροφορικής (υλικούgλογισικού) Έγκαιρη εγκατάσταση προβλεποένων (από τον εκάστοτε κατασκευαστή) ενηερώσεων λογισικού (updates). Συντήρηση hardware του Computer Room (καθαρισός, τακτοποίηση και αντικατάσταση φθαρένων,ελαττωατικών ή πεπαλαιωένων εξαρτηάτων). Το κόστος και η προήθεια των ανταλλακτικών δεν περιλαβάνεται στην παρούσα σύβαση και θα αντιετωπίζεται κατά περίπτωση σε συνεννόηση ε την Εργοδότρια. 1.3 6ιαχείριση υπολογιστικών συστηάτων και δικτύων που αφορά στα: (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά): 6ιαχείριση χρηστών (δηιουργία νέων χρηστών, αποάκρυνση παλαιών χρηστών, επιβολή πολιτικών πρόσβασης). 6ιαχείριση αποθηκευτικών χώρων και έσων. 6ιαχείριση υφισταένου δικτυακού ενεργού εξοπλισού. Συντονισός εργασιών συντήρησης υπάρχοντος εξοπλισού. 1.4 Τεχνική υποστήριξη Επίλυση προβληάτων καθηερινής λειτουργίας χρηστών. Επίλυση προβληάτων καθηερινής λειτουργίας εξυπηρετητών. Επίλυση προβληάτων καθηερινής λειτουργίας δικτυακού ενεργού εξοπλισού. 1.5 CrisisManagement Άεση αντιετώπιση αστοχιών υλικού και λογισικού. Άεση αντιετώπιση φυσικών και άλλων καταστροφών. 2 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Το πληροφοριακό σύστηα της «Αναθέτουσας Αρχής» που περιλαβάνει η παρούσα σύβαση αποτελείται από τα παρακάτω στοιχεία:

2.1 8ικτυακές υποδο/ές Υπάρχουσα δοηένη καλωδίωση στην έδρα της «Αναθέτουσας Αρχής». Ενεργός εξοπλισός δικτύου στην έδρα της «Αναθέτουσας Αρχής». Στο πληροφοριακό σύστηα της παρούσας σύβασης δεν περιλαβάνεται εξοπλισός που εγκαταστάθηκε, συντηρείται και διαχειρίζεται από τρίτους φορείς ή οργανισούς. 2.2 ComputerRoom Σε επίπεδο υλικού η παρούσα σύβαση περιλαβάνει εξυπηρετητές του computerroom UPS, KVMSWITCH και λοιπός εξοπλισός του Rack Σε επίπεδο λογισικού η παρούσα σύβαση περιλαβάνει εξυπηρετητές του computerroom 3. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΝ 3.1 Η «Αναθέτουσα Αρχή» ενηερώνει την «Εργολήπτρια» για τα αιτήατα της (έσω τηλεφώνου, fax, egmail ή επιστολής), προτού πραγατοποιηθεί η επίσκεψη του ηχανικού ή/και του τεχνικού της Εργολήπτριας στον χώρο της. 3.2 Η «Αναθέτουσα Αρχή» διατηρεί το δικαίωα, ετά από προηγούενο αίτηα της (έσω τηλεφώνου, fax, egmailή επιστολής) προς την «Εργολήπτρια», να ζητήσει οποτεδήποτε από αυτήν να της διαθέσει ένα ηχανικό ή τεχνικό για τη διευθέτηση κάθε τυχόν προβλήατος που ανακύπτει. 3.3 Εφόσον το αίτηα κοινοποιείται κατά το χρόνο παρουσίας ηχανικού ή τεχνικού της «Εργολήπτριας» στην έδρα της εργοδότριας, αυτό εξυπηρετείται ανάλογα ε την σπουδαιότητα και τον φόρτο εργασίας την δεδοένη στιγή. Σε αντίθετη περίπτωση αίτηα που χαρακτηρίζεται από την «Αναθέτουσα Αρχή» ως ελάσσονος σηασίας, εξυπηρετείται σε χρόνο που συφωνείται κατά περίπτωση από τα συβαλλόενα έρη, ενώ κάθε αίτηα που χαρακτηρίζεται ως είζονος σηασίας, εξυπηρετείται άεσα και σε κάθε περίπτωση σε χρόνο ικρότερο των τεσσάρων (4) ωρών από την κατά τα ανωτέρω κοινοποίηση του αιτήατος.

3.4 Η «Εργολήπτρια» υποχρεούνται στην άεση αποκατάσταση των βλαβών και των δυσλειτουργιών του ηχανογραφικού εξοπλισού της «Αναθέτουσας Αρχής». Κάθε βλάβη ή δυσλειτουργία του υπάρχοντος εξοπλισού είτε του computerroom είτε των τερατικών σταθών τυγχάνει άεσης αντιετώπισης και σε κάθε περίπτωση σε χρόνο όχι εγαλύτερο των τεσσάρων (4) ωρών από την κοινοποίηση. 3.5. Οι ώρες κατά τις οποίες η «Εργολήπτρια» οφείλει να παρέχει τις υπηρεσίες τις αποτελούνται από τις εργάσιες ώρες και ηέρες (6εύτερα Παρασκευή, 09:00 17:00) εκτός και αν η Αναθέτουσα Αρχή ειδοποιήσει την Εργολήπτρια, σε περίπτωση επείγοντος, να προσέλθει και ετά τις άνω ώρες και πάντως εργάσιη ηέρα. Οι διορίες έγκαιρης αντιετώπισης, όπως ορίζονται στις παραγράφους 3.3 και 3.4, υπολογίζονται εντός των ανωτέρω χρονικών διαστηάτων. 3.6. Το σύνολο των ωρών της κατά τα ανωτέρω τεχνικής υποστήριξης ανέρχεται στις δέκα (10) ώρες ηνιαίως. Σε περίπτωση που απαιτηθούν περισσότερες ώρες τεχνικής υποστήριξης, κι εφόσον δεν σχετίζονται ε τεχνικό ζήτηα που έχει ήδη ανακύψει και δεν έχει επιλυθεί πλήρως από την «Εργολήπτρια» εντός των δέκα (10) ωρών από υπαιτιότητά της, αυτές οι επιπλέον ώρες θα παρέχονται πάντοτε κατόπιν προηγούενης έγκρισης της «Αναθέτουσας Αρχής» και στην συνέχεια θα τιολογούνται κατά περίπτωση και σύφωνα ε τον επισυναπτόενο στην παρούσα τιοκατάλογο υπηρεσιών της «Εργολήπτριας», ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο τήα αυτής ως Παράρτη/α 1. Ο κατά τα ανωτέρω τιοκατάλογος θα έχει τρίηνη ισχύ. Μετά την παρέλευση του τριήνου η «Εργολήπτρια» δύναται να τροποποιήσει ονοερώς τον τιοκατάλογο, ε την υποχρέωση έγγραφης γνωστοποίησης αυτού στην «Αναθέτουσα Αρχή». Νεώτερη τροποποίηση του τιοκαταλόγου δεν επιτρέπεται πριν την παρέλευση τριήνου από την ηεροηνία γνωστοποίησης στην «Αναθέτουσα Αρχή» της αέσως προηγούενης τροποποίησης. Τα έρη συφωνούν ότι οι κατά τα ανωτέρω ονοερείς τροποποιήσεις τιοκαταλόγου εκ έρους της «Εργολήπτριας» δεν συνιστούν υποχρέωση της «Αναθέτουσας Αρχής» περί αποδοχής των, δυνάενης της «Αναθέτουσας Αρχής» να αναθέσει σε τρίτο την επίλυση τεχνικών ζητηάτων. 4 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ 4.1 Χωρίς την προηγούενη γραπτή συναίνεση της «Αναθέτουσας Αρχής», η «Εργολήπτρια» δεν αποκαλύπτει επιστευτικές πληροφορίες που της δόθηκαν ή που η ίδια

ανακάλυψε κατά την υλοποίηση του Έργου, ούτε κοινοποιεί στοιχεία, έγγραφα και πληροφορίες των οποίων λαβάνει γνώση σε σχέση ε τη Σύβαση, υποχρεούνται δε να ερινά ώστε το προσωπικό της, οι υπεργολάβοι τηςκαι κάθε συνεργαζόενος ε αυτήν να τηρήσει την ως άνω υποχρέωση. 4.2 Η «Εργολήπτρια» δεν δύναται να προβαίνει σε δηόσιες δηλώσεις σχετικά ε το Έργο χωρίς την προηγούενη συναίνεση της «Αναθέτουσας Αρχής», ούτε να συετέχει σε δραστηριότητες ασυβίβαστες ε τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Εργοδότρια και δεν δεσεύει την «Αναθέτουσας Αρχής», ε κανένα τρόπο, χωρίς την προηγούενη γραπτή συναίνεση. 5 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η συφωνηθείσα αοιβή της «Αναθέτουσας Αρχής», για τις περιγραφόενες στις παραγράφους 1, 2 και 3 παρεχόενες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, ανέρχεται στο συνολικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00 ) (πλέον Φ.Π.Α) ετησίως και για διάρκεια όπως ορίζεται στην παράγραφο 6, της παρούσας σύβασης. Το ποσό αυτό θα καταβάλλεται στην «Εργολήπτρια»από την «Αναθέτουσα Αρχή» ετά από την έκδοση νόιου παραστατικού από την «Εργολήπτρια» (τιολόγιο παροχής υπηρεσιών) προς την «Αναθέτουσα Αρχή», σε δώδεκα ισόποσες ηνιαίες δόσεις στο τέλος κάθε ήνα. 6. 8ΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ Η παρούσα σύβαση τίθεται σε ισχύ από 15/09/2014 έως 145/09/2015. Μετά την παρέλευση της άνω χρονικής διάρκειας η ισχύς της παρούσας σύβασης δύναται να παραταθεί, ε τους ίδιους όρους και συφωνίες, για χρονικό διάστηα που θα συφωνηθεί εγγράφως, εταξύ των εδώ συβαλλοένων. 7. ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 7.1. Όλοι οι όροι της παρούσας σύβασης συφωνείται ότι είναι ουσιώδεις και η παράβαση έστω και ενός εξ αυτών από έναν από τους συβαλλοένους παρέχει στον άλλον το δικαίωα να καταγγείλει τη σύβαση για σπουδαίο λόγο.

7.2. Ειδικότερα, η «Αναθέτουσα Αρχή» δικαιούται να καταγγείλει την παρούσα σύβαση χωρίς προηγούενη ειδοποίηση και υποχρέωση αποζηίωσης της «Εργολήπτριας» σε περίπτωση που η «Εργολήπτρια» δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της ε επιέλεια και συνέπεια όπως και σε περίπτωση που προκαλέσει από αέλεια ή δόλο ζηία στην «Αναθέτουσα Αρχή». 7.3. Σε κάθε περίπτωση κάθε συβαλλόενο έρος δύναται να καταγγείλει την παρούσα σύβαση χωρίς την ύπαρξη σπουδαίου λόγου και αζήια και για τις δυο πλευρές. Τα αποτελέσατα της κατά τα ανωτέρω καταγγελίας θα επέλθουν ετά την παρέλευση δύο (2) ηνών από την έγγραφη ειδοποίηση του άλλου έρους. 8. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ 8ΙΑΤΑΞΕΙΣ 8.1. Η χρήση τίτλων στην παρούσα είναι απλώς ενδεικτική και σε καία περίπτωση δεν πορεί να γίνει επίκλησή τους ε σκοπό να αλλάξει το νόηα ιας διάταξης ή να περιορισθεί η εφαρογή τους. 8.2. Η οποιαδήποτε παραχώρηση, χορήγηση προθεσίας ή η εφαρογή ιας ή περισσοτέρων διατάξεων της παρούσας από τα συβαλλόενα έρη δεν πορεί να ερηνευθεί ως παραίτηση προσωρινή ή οριστική, ερική ή ολική, από οποιοδήποτε δικαίωα ή αξίωση πηγάζει από το παρόν και τα έρη πορούν οποιαδήποτε στιγή ν' απαιτήσουν την πλήρη και ολοκληρωτική εφαρογή. 8.3. Σε περίπτωση κατά την οποία οποιαδήποτε διάταξη του παρόντος θεωρηθεί ως άκυρη ή ανίσχυρη οι εναποένουσες διατάξεις θα εξακολουθούν να έχουν πλήρη ισχύ. 8.4. Τα έρη συφωνούν ότι τα δικαιώατα και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από την παρούσα δεν εκχωρούνται ούτε και εταβιβάζονται σε οιοδήποτε τρίτο φυσικό ή νοικό πρόσωπο ή και 6ηόσια αρχή και φορέα άνευ προηγούενης έγγραφης, ρητής και ειδικής συναίνεσης του έτερου συβαλλόενου έρους. 8.5. Η παρούσα σύβαση περιέχει την πλήρη και ολοκληρωένη δήλωση βούλησης και συφωνία των συβαλλοένων και δεν πορεί να τροποποιηθεί, αναθεωρηθεί, λήξει ή καταργηθεί προφορικά. Τυχόν τροποποιήσεις ισχύουν όνο εφόσον είναι έγγραφες και υπογραένες από τα δύο έρη. 8.6. Για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς που τυχόν προκύψει κατά την εφαρογή της παρούσας σύβασης, αρόδια είναι τα 6ικαστήρια Αθηνών.

Σε πίστωση των ανωτέρω τα οποία συφώνησαν, συναποδέχτηκαν και συνοολόγησαν τα συβαλλόενα έρη, συντάχθηκε και υπογράφηκε η παρούσα σύβαση σε δύο αντίτυπα, έλαβε δε κάθε συβαλλόενο έρος από ένα. ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ Αριστείδης Π. Ματιάτος Αθανάσιος Κλωνάρης